0 megosztás

Nesze neked nőnap

Mai anyag, friss anyag: a NANE tüntetést szervez a Blahára.

A NANE Egyesület célja a csütörtöki demonstrációval az, hogy felhívja a figyelmet arra, valós változásokra van szükség annak érdekében, hogy a Magyarországon élő nők ugyanolyan jól és biztonságban élhessenek, mint a férfiak.

Most sírjak vagy nevessek? Rendőrségi statisztika, hogy férfiak ellen sokkal több bűncselekményt követnek el, tehát ha azt akarjuk, hogy a nők ugyanolyan biztonságban legyenek mint a férfiak, akkor rontanunk kell a nők helyzetén. Előre az egyenjogúságért!

Már megint egy fölösleges és idióta kampány, ami hazug célokkal akarja kihúzni az állam zsebéből az adófizetők pénzét. Már megint egy férfiellenes hisztiroham, amin lehet terjeszteni, hogy a férfiak szemét állatok, a nők bezzeg mind angyalok. És persze újabb előjogokat lehet követelni a nőknek.

A civil szervezet szerint ugyanis a nők jogai az élet számos területén sérülnek, ilyenek a szexista reklámok, a nők elenyésző száma a döntéshozatalban, a nők és férfiak közötti bérkülönbség (a nők 15%-al kevesebbet keresnek, mint az ugyanolyan munkakört betöltő férfiak), a párkapcsolati erőszak, a munkahelyi szexuális zaklatás, a prostitúció és a nők elleni erőszak egyéb formái.

Ezt a fekáliahalmazt mintha már láttam volna valahol. Sok valahol. Talán nem tévedek nagyot, ha azt állítom, mindig, mindenhol, folyamatosan ezekkel jönnek – annak ellenére, hogy sokszor bebizonyosodott már, mindegyik tévedés vagy hazugság.

1. Szexista reklámok

Mi a fene köze van ennek a nők “biztonságához”? És miért lenne ez női probléma, tekintve, hogy a férfiakat sokkal szexistább szemüvegen át láthatjuk a reklámokban? Minden egyes “köszönjük Emesére” jut tíz olyan reklámpasi, aki béna, hülye, élhetetlen, és csak a felesége menti ki a bajból (aki persze szép és intelligens). Ha reklámban férfit látunk, akkor az vagy sört iszik, vagy autót vezet, vagy valami háztartásbéli teendőhöz hülye. Mi ez, ha nem “szexizmus”? És ki a fene képzeli azt a hihetetlen ökörséget, hogy a reklámokban esetenként látható lengén öltözött nők a patriarchátus összeesküvései lennének a nők elnyomására?!

2. A nők elenyésző száma a döntéshozatalban

Számtalan egyszerű oka van, amit végtelenszer elmagyaráztunk már, de persze a feministákat ez a legkevésbé sem érdekli. Sokkal egyszerűbb és jövedelmezőbb folytatni a hazudozást, mint beismerni. Azért kevesebb a női politikus, mert kevesebb nő választja ezt a szakmát; pont ugyanúgy, mint a gépészmérnökök, műbútorasztalosok és vájárok esetében. Ellenben több a női állatorvos, tanár, ésatöbbi. Miért pont ebben a szakmában kellene elvárnunk, hogy ugyanannyira érdekelje a két nemet?!

3. A nők és férfiak közötti bérkülönbség

Ezt is cáfolták már igen sokan, többek között én is vagy egy tucatszor. Nem kell nagy ész annak a megértéséhez, hogy például a közszférában közalkalmazotti bértáblák vannak, amik nem tesznek különbséget a nemek között, tehát eleve kizárt bármiféle bérkülönbség. A versenyszférában meg mindenki annyit keres amennyit ki tud harcolni magának a saját bértárgyalásán, és higgyük el, hogy egyetlen cég sem fog egy kanyi vassal sem többet fizetni senkinek csak azért, mert lóg valami a lába között.

4. Párkapcsolati erőszak

Dettó. Ezt is kitárgyaltuk már nem egyszer. Mindkét nem az emberi fajhoz tartozik, és egyformán képes idegeskedésre, haragra, agresszióra. Bárki bármit is gondoljon, minden mérvadó statisztika azt mutatja, hogy a nők és a férfiak nagyjából egyenlő arányban kezdeményeznek fizikai erőszakot a párkapcsolataikban. Hogy a feministák mást állítanak, az nem váratlan, de ettől függetlenül az agyrémeik hazugságok maradnak.

5. Munkahelyi szexuális zaklatás

Ez egy erősen felfújt téma, aminek erdőtűz füstje van és gyufalángja. Természetesen vannak olyan férfiak, akik szívesen visszaélnek a magas pozícióikkal, de ez nem “nemi  jellegű” probléma, hanem egyéni. Ugyanakkor nők is elég sokan élnek vissza a hatalmi helyzetükkel, legföljebb nem elsősorban szexuális célokkal. Ahogy már említettem, mindannyian emberek vagyunk, és a férfiak démonizálása nem vezet sehová. És ha már itt tartunk, nyugaton köztudomású, hogy a szexuális zaklatás elleni törvényeknek sokkal több ártatlan férfi esik áldozatul (aki nem volt szimpatikus, vagy egyszerűen csak a karrier útjában állt), mint amennyi valóban bűnös férfit elítélnek. A “zaklatás” sokkal inkább egy fegyver a nők kezében, amivel nagyon könnyű visszaélni, mint amennyire a női áldozatok védelmére szolgáló pajzs.

6. A prostitúció és a nők elleni erőszak egyéb formái

A prostitúció NEM nők elleni erőszak. Lehet halandzsázni és handabandázni, az igazság továbbra is az marad, amit Kelemen Anna meg a társnői számtalanszor bevallottak feketén-fehéren: a legtöbb prosti azért kezdi űzni a szakmát, mert könnyű és jó pénzkereset munka nélkül. Ezt nem nekem kell elhinni, hanem nekik, akik csinálják, és beszélnek róla. Ez az idióta foggal-körömmel ragaszkodás ahhoz, hogy a prostitúció erőszak, ugyanúgy nem vezet sehová, mint az összes többi feminista hazugság és csúsztatás. Semmi más célja és haszna nincs, mint a férfiak mocskolása. Azok a rohadt patriarchák minden egyes lélegzetvételükkel a nőket bántalmazzák! Na persze. A feministák szálljanak ki a prostitúcióból amíg az két felnőtt ember megegyezése egymás között, saját szabad akaratukból. Ehhez senkinek semmi köze, akármilyen ideológiát követ is. Ahogy én nem szólok bele abba, hogy a NANE munkatársnői kivel szexelnek és mit várnak el érte cserébe, úgy ők se szóljanak bele abba, hogy bárki más kivel és hogyan folytat intim viszonyt. Ha ő ellenzi a prostitúciót, akkor ne kurválkodjon – ilyen egyszerű.

A szervezet sérelmezi, hogy a tervezetben a szexuális erőszakot meghagyták mangánindítványos bűncselekménynek, ami azt jelenti, hogy az állam nem indít hivatalból eljárást, csak ha az áldozat kéri az elkövető felelősségre vonását. A személy elleni bűncselekmények közül összesen 13-ban írnak elő magánindítványt az eljáráshoz. Ebből kilenc olyan bűncselekménytípus, amelyet az esetek nagy részben nők ellen követnek el, elsősorban párkapcsolatban.

Az, hogy egy bűncselekmény magánindítványos, azt jelenti, hogy ha valaki ellenem elkövette, akkor feljelenthetem, de ha úgy tartom jobbnak, akkor ettől eltekinthetek. Ez a feministáknak nem elég jó, szerintük mindenféle kétes tényállásnál is az államnak hivatalból fel kell jelenteni bárkit. Tehát ha otthon egy pár – egymás örömére – előveszi a bilincset és a korbácsot, akkor az állam igenis járjon el ellenük, legfeljebb a bíróságon kimagyarázhatják, hogy nem arról volt szó amire a nagyérdemű gondol. Kis szerencsével megúszhatják a börtönt. Már persze a férfi, hiszen nő soha nem követhet el semmit, mint azt tudjuk.

Nameg persze a megismételt hazugság: “olyan bűncselekménytípus, amelyet az esetek nagy részben nők ellen követnek el” – amiről tudjuk, hogy nem így van.

A törvényi szabályozás ellen tiltakozik a szexuális erőszak áldozatai számára jogsegélyszolgálatot fenntartó Patent Egyesület is, amely szerint az nem nyújt megfelelő védelmet a szexuális erőszak áldozatai számára. A most zajló Damu-per szerintük különösen felhívta  a figyelmet arra, hogy az eljárás során az áldozatokat hibáztatják, a sértett személyét támadó gátlástalan védői perstratégia pedig testileg-lelkileg meggyötri azt a kevés nőt, aki a hatóságokhoz fordul, és elrettenti a többi áldozatot.

És megint a hazudozás. Damu áldozatát nem hibáztatta senki. Arról volt szó legföljebb, hogy egy páran kiálltak Damu mellett annyiban, hogy egyébként egy rendes ember, tehát ne ítéljük el alapos vizsgálat nélkül.

A Patent félti a nőket a bíróságon. Nade ha egyszer a modern jogszolgáltatási rendszer úgy működik, hogy a vádló és a vádlott a bíróságon egymás ellen próbálja bizonyítani a maga igazát, akkor mit lehetne tenni? A vádlónak higgyünk el bármit “bemondásra”? Vagy a nőknek? Őket ne faggassa ügyvéd, jogász, bíró? Nekik ne legyen kötelező eskü alatt az igazat vallani? Igen, sajnos az áldozatoknak fel kell készülni arra, hogy bizonyítaniuk kell az igazukat – ez minden féle és fajta bűncselekmény esetében így működik. Ennek oka az ártatlanság vélelme, vagyis az, hogy jobb helyeken csak olyan embert ítélnek el, akiről bizonyos, hogy elkövette a bűnt. Feministáinknak persze ez sem elég jó. Ha férfi a vádlott, menjen a fegyházba kérdés nélkül, úgyis biztosan elkövetett valamit a rohadt patriarchája – ha mást nem hát azt, hogy pénisszel mert megszületni.

Nesze neked nőnap. Amikor az áruházakban virágokat osztogatnak a női vevőknek, amikor a munkahelyeken felköszöntik a nőket, amikor az egész “férfinem” a nőket ünnepli, akkor a feministák az utcára tolulnak, hogy a férfiakat mocskolják. Persze nincs ezen mit csodálkozni, hiszen újabban minden ünneppel és jelentősebb eseménnyel ezt csinálják. Nem érdekli őket se isten, se ember; se béke se nyugalom; se családi-, se magánélet. Nekik csak az kell, hogy nyomhassák a férfiellenes propagandájukat. Az egyenjogúság hamis álcája mögött a feminizmus valódi arca rohad.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


12
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
8 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
5 Hozzászólások szerzői
don FefinhopifftikeZoliDeansdalehgyi Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
hgyi
Szerkesztő

Hamár Patent… (http://patent.org.hu/hirek/n%C5%91i-jogok/uj-ptk-vissza-a-kozepkorba)

Új Ptk: Vissza a középkorba

Sérti a nők és a gyerekek emberi jogait az új Ptk. több rendelkezése.

Alulírott női jogi civil szervezetek úgy véljük, a tegnap elfogadott új Polgári Törvénykönyv (Ptk.) számos ponton súlyosan sérti a nők és a gyerekek emberi jogait. …..

Automatikus jogot ad a férfinak a gyerekhez. Lényegében nem változtatta meg a kormány az apaság vélelmének jogintézményét, amely automatikussá teszi a férfiak jogát a házassági kötelék vagy nyilvántartott élettársi kapcsolat formális fennállása alatt fogant gyerekhez. Ez manapság számos esetben megfosztja a biológiai apát szülői jogaitól, ráadásul a törvény paternalista módon korlátozza az anya perindítási jogát az apasági vélelem megdöntésében. A nyilatkozatot kibocsátó szervezetek véleménye szerint még nem bántalmazó kapcsolatban is a tipikusan a gyerek gondozásának legnagyobb részét vállaló nő jogának kellene lennie annak meghatározása, hogy a gyerek biológiai apjának legyenek-e jogai és kötelességei a gyerekkel kapcsolatban. Tapasztalatunk azonban az, hogy bántalmazó kapcsolatokban a férfiak gyakran használják ezt a jogot arra, hogy zaklassák, bántalmazzák azt a gyereket (és rajta keresztül a nőt), akivel kapcsolatban korábban kevés érdeklődést mutattak.

Több szabálya veszélyezteti a bántalmazott gyerekeket és nőket
, ha családon belüli erőszakra alkalmazzák.

Mostanáig főszabály szerint szünetelt a külön élő szülő szülői felügyeleti joga, ha az anya és az apa ettől eltérően nem állapodtak meg. Az új törvény megszünteti a törvényi automatizmust és megállapodás hiányában a döntést a bírósághoz rendeli. A korábbi megoldás világos jogi helyzetet jelentett a bántalmazó partnerüktől különváló, és a gyereket rendszerint tovább gondozó bántalmazott nők számára. „Aggályos, hogy megszűnik az automatikus szünetelés, ugyanis a bántalmazó férfiak rendszerint visszaélnek a szülői felügyeleti jogukkal. Ráadásul az a tapasztalatunk, hogy a bíróság nem vagy nem megfelelően vizsgálja a bántalmazás tényét” – fogalmazott Spronz Júlia a Patent Egyesület jogásza. „Nem igaz, hogy mindig a nő kapja a gyereket. Egy korábbi kutatás szerint az ügyek 90%-ában a szülők megegyeznek a gyerek elhelyezésének kérdésében, amikor pedig a felek közt nincs konszenzus – és a partnerbántalmazás esetei rendszerint ilyenek – az esetek 40%-ában az apának ítélik a gyereket.”

Mostantól a szülő a gyermekkel kapcsolatos minden, akár apró tényről tájékoztatni köteles a gyermektől külön élő szülőt – bántalmazás esetén is. „Sok bántalmazó férfi zaklatja a válófélben lévő partnerét. Ez a szabály felhatalmazza a zaklatókat, hogy a gyereket kifogásként használva, telefonon, e-mailben és személyesen is – immár elháríthatatlanul – zaklassák a gyerek anyját” – fejtette ki Wirth Judit, a NANE Egyesület önkéntese.”

(a színessel kiemelt rész tőlem)

Toplak Zoltán
Újságíró

“Ez manapság számos esetben megfosztja a biológiai apát szülői jogaitól” tehát, ha jól értem, a nők számos esetben félrekefélnek. hm.

don Fefinho
Újságíró

:D
Nekik az alapvető joguk! A férj biztos megérdemelte. Ilyen ez a feminista egyenlőség, na.

Toplak Zoltán
Újságíró

Köszi, hogy sokadszorra is megmutattad a femi állítások valótlan voltát. Kár, hogy hivatkozol statisztikákra, de be nem mutatod azokat. Engem különösen a családon belüli erőszak érdekelne. A femi állítást (95% a férfiak kontóján) már ismerem. Jó lenne megnézni, mit állítanak a mérvadó statisztikák, és melyek ezek.

Toplak Zoltán
Újságíró

Ezt a cikkedet kölcsönvettem a blogomra. Köszi.

Alkibiadesz
Olvasó
Alkibiadesz

Én mondjuk nem kísértem figyelemmel a bizonyítékokat amik alapján Damu Rolandot elítélték, de valahogy nem hallottam hogy megkötözte vagy durván bántalmazta volna a barátnőjét, mert akkor erről tudnánk a médiából. Arról sem hallottunk, hogy két Bódiguszti közben segített neki lefogni. Akkor meg milyen nemi erőszakról beszélünk? Egy azaz egy darab férfi hogyan tud megerőszakolni egy kézzel lábbal tiltakozó nőt? Ezt nehéz elképzelni. Ha meg a nő hagyta magát -mert történetesen ő is élvezte- akkor mitől lett nemi erőszak? Attól hogy utólag bosszúból kitalálta a nő hogy bemószerolja az exet pl hogy könnyebb legyen megszabadulni tőle? Ez elég félelmetes hogy egy nő manapság akárkit tönkretehet börtönbe juttathat pusztán azzal, ha kitalálja hogy őt megerőszakolta a barátja/kollégája. Lassan már azt is kitalálják hogy a férj is megerőszakolhatja a feleségét ha a nő azt állítja hogy így történt akkor ezt el kell fogadni.