2 megosztás

A patriarchátus a fürdőszobában

A zindex egyik leányvállalata azt feszegeti, hogy miért csinál manapság egyre több tinilány magáról “intim” fotókat és videókat, amiknek többsége aztán a netre is felkerül. Az ötletet a Jezebeltől vették, és ez erősen behatárolja a válaszaikat is: természetesen a patriarchátus miatt!

Kutatók foglalkoznak vele, hogy miért készítenek magukról meztelen fotókat és videókat a tinédzser lányok, és milyen hatásokkal jár ez a jövőjükre nézve. A lányokat a megfelelési vágy és a fiúk motiválják, a fiúkat pedig a hatalomvágy, mondják az elemzők.

Hogy a feministák miféle “kutatók” vagy “elemzők”, azt ne firtatassuk. Az viszont érdekes, hogy ha egy lány tetszeni akar valakinek, az szerintük a “fiúk hibája”. És persze a “hatalomvágy”, az az örök mumus, ami a nők mindennapjait belengi és megkeseríti, mert sehogy sem tudják eléggé kivetíteni a férfiakra ahhoz, hogy ténylegesen a férfiaknak okozzon problémát, ne a nőknek… Mert hát a helyzet az, hogy már megint a feministák foglalkoznak a hatalommal; ez afféle állandó mániájuk.

Közhelyszámba megy, de tény, hogy a nőkre manapság sokkal nagyobb nyomás nehezedik a kinézetükkel kapcsolatban, mint korábban.

Mint a legtöbb modern közhely, ez is legfeljebb féligazság. Ezt a nyomást a nők helyezik a többi nő vállára azzal, hogy egy egyre gyorsuló, korlátok nélküli “fegyverkezési harcot” vívnak egymás ellen a férfiak figyelméért. Mert ha az egyik nő szoliba megy, akkor a másiknak is muszáj lesz, ha nem akar lemaradni. Ha az egyik rövid szoknyát húz, a következőnek muszáj lesz minit. Ha az egyik magassarkúban megy bulizni, a következő már csak neccharisnyában érzi eléggé figyelemfelkeltőnek magát. Hogy ennek mi köze a férfiakhoz? Semmi, azon kívül, hogy élvezik a nők egymás közötti versengését. Az utcákon egyre mindennaposabb az eye-candy, vagyis az “édesség a szemeknek”, ahogy az angolok mondják – de a nőket nem a férfiak vetkőztetik, hanem ők maguk döntenek reggel a mély dekoltázs mellett, a tükör előtt állva. Ez persze nem akadályozza meg a feministákat, hogy megpróbálják a férfiakra hárítani felelősséget…

De azért gondolkozzunk csak el, mi történne, ha egy átlag pasi az átlag nőjének azt mondaná, hogy aznap húzzon dögös ruhát. Valószínűleg fejbe lenne csapva a retiküllel vagy a kéz ügyébe eső esernyővel :) Persze egy nem átlagos, vagyis menő pasit ilyen veszély nem fenyeget, de többek között pont azért nem, mert az ő figyelméért versenyezve öltöznek a nők eleve kihívóan.

A feminista csúsztatás ott van, hogy a nő saját döntéseiért a felelősséget át akarják tolni a férfiakra egy egyszerű nyelvtani trükkel. Ugyanis el lehet játszadozni azzal a jelentésbéli formulával, hogy mit is jelent ha egy nő “egy férfi kedvéért” öltözik úgy, ahogy. Valójában a saját döntése alapján, a saját erkölcsi és divatérzékének megfelelően öltözködik, mert ő maga szeretne egy másik illetőnek tetszeni. Feminista tálalásban ez úgy hangzik, hogy a férfi – valamiféle láthatatlan patriarchális mechanizmus útján – “kényszeríti a nőt”. Ugyanaz a jelenség, kétféle értelmezés, és máris megvan a férfiszapuló feminista sirámkórus.

Cohen, aki tanítja is a navigálás a pornográfiában című tantárgyat, arról számolt be, hogy a fiatal férfiak nyomást gyakorolnak a nőkre, hogy minél több meztelen fotót küldjenek magukról.

Óóó, a régi jó “Cohen” nevű feminista pornóprofesszorok… Ők tudnak csak igazán pizzát hidratálni. Tréfát félretéve, egy “komoly” előadótól többet várnék, mint hogy a begerjedt tinik “na, küldj egy fotót” MSN vagy facebook üzeneteit patriarchális nyomássá duzzasszák. Nem tudom eldönteni, hogy Cohen esetében szimpla aránytévesztésről, vagy echte rosszindulatról van szó.

„Sokkal nagyobb probléma a nyomásgyakorlás, mint az, hogy ez sikerrel jár-e”- mondta a szerző.

A megoldás adott: tiltsuk be a tiniket férfiakat szexet nyomásgyakorlást. Építsünk az MSN-be és facebookba olyan szűrőket, amik mindenféle kérést és könyörgést automatikusan továbbítanak a gestapo feminista gondolatrendőrség hatóságok felé. Ha egy szemét patriarcha tinédzser suhanc fotót akar a barátnőjéről, az olyan elviselhetetlen társadalmi nyomás az összes nőre nézve, ami miatt simán kijárhat vagy 20 év börtön.

Mi az oka annak, hogy a pasik ennyire vágynak ezekre a képekre és videókra? A válasz a hatalomvágyban keresendő.

Itt kaptam választ arra, hogy aránytévesztés vagy gonoszság: az utóbbi. Ekkora hóhérságot normális ember nem tud komolyan venni, még kevésbé leírni nyomtatásba a világ szeme elé. Miért izgatja a fiatalokat a szex? Nem a hormonok, nem a kanosság, nem a kíváncsiság, de nem ám… Hatalomvágy! Édes jó Istenem, miért engednek ilyen állapotú elmeroggyantakat billentyűzet közelébe…? Hiszen ezek közveszélyesek.

Kell ennél ékesebb bizonyíték, hogy valami nincs rendben a feminista megmondóemberek fejében? Ilyen “tévedést” egy normális ember nem tud elkövetni, ezt már semmilyen szakmai vagy emberi jóindulat mellett nem lehet kimagyarázni. A szex a fiatal srácok életében a szexről szól, pont. Punktum, vége, ennyi. Az más kérdés, hogy Cohen pornótanárnő máshonnan közelíti a témát, és a zagyva feminista eszmék hatására úgy tekint a szexre, mint a hatalomgyakorlás eszközére. A saját pszichiátriai betegségeit jobban tenné, ha megtartaná magának. Projekció, feminizmus a te neved…

Ezeknek a videóknak nemcsak a szexualitás felidézése a célja, hanem a lányok elfogadás-éhségének kielégítése is.

Hogy a lányok miben és hogyan élik ki a saját pszichológiai szükségleteiket, azt talán ne kenjük a láthatatlan patriarchátusra. A feministák olyan mágikus képességeket tulajdonítanak a férfiaknak, amiknek legfeljebb fantasy regényekben van helye. Nem, mi férfiak nem tudjuk valamiféle láthatatlan pszichomágikus eszközökkel távkényszeríteni a nőket abba az irányba, hogy speciális belső pszichikai kényszereik nőjenek ki a semmiből. Ilyen dolog az “elfogadás-éhség” is; hogy megvan-e egy lányban vagy sem, az nem a tinédzserkorú pasijának képzelt machinációitól függ.

nagy szerepük van a reality-műsoroknak. A fiatal lányok úgy érzik, meg kell felelniük annak a képnek, amit a média közvetít számukra.

A média egy eszköz arra, hogy a nők egymás közötti szexuális versenyét előtérbe hozza és felgyorsítsa. Hogy a tahó világ sokadik évadjában erkölcstelen rongyrázást láthat a fiatal tévéző, az nem valamiféle patriarchális összeesküvés a nők elnyomására. Sokkal inkább egy részvénytársaság törekvése a profitra, aminek során igyekszenek a vásárlói igényeket kielégíteni.

De ha már itt tartunk, a sokat átkozott hagyományos világban egy tisztességes családapa tett arról, hogy a fiatal lánya ne bámulhassa a tévében a társadalom aljának számító szutykot, és ne onnan vegye a viselkedési mintákat. Ezt az erkölcsi tartást sikerült a feministáknak lerombolni a szexuális forradalommal és a tradícionális család szétverésével. Hurrá!

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
2 megosztás


19
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
12 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
ReactorulomenenTina74gzsolthysmirti Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Ulquiorra
Szerkesztő

A velvet oldal ma reggeli “szavazás” állása:

Ön vetkőzött már webkamera előtt?

Nő vagyok és igen 618
Nő vagyok és még soha 1395
Férfi vagyok és igen 1294
Férfi vagyok és még soha 7218

the hermit
Olvasó

Amatőr vagy, Dean :-P

a válasz a kérdésedre: a pasik a patriarchátusban azt csinálnak, amit akarnak, a nők meg azt, amire a patriarchátus kényszeríti őket!

Eléggé filléres voltam?

the hermit
Olvasó

Szegény, mi mást mondhatott volna… :P

 

Alkibiadesz
Olvasó
Alkibiadesz

Persze a férfiak hatalomvágyból akarnak szexelni. Világos. A nők persze sosem. Ezért fekszenek le 20+ évesen 60 éves befolyásos pénzes fazonokkal. Még jó hogy a kedves Cohen bácsi pornó tanárnak ment nem lódoktornak. Mert ilyen szakértelemmel akkor aztán tele lenne a dögkút. :-)

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Nemérted esztet te pátri árkász!

Az, hogy az ifjú hölgyek viharos (jusztsemondom hogy hisztérikus) sebességgel esnek szerelembe a 60+ (70+; 80+; 90+) éves enyhén (közepesen; erősen) rozoga főmérnök, főorvos, főbankár, főminiszter, főművész úrral, ámdeviszontag _SOHASE_ a fitt és izmos ugyanakkor szellemileg is jól elerisztett alfűtővel, alkertésszel, alsatöbbivel, az mind a könyörtelen parti… izé PATRI árkászis társadalom főbenjárása egyenes következménye!

Az a rohatt hímsoviniszta elnyomás!

Vasgerinc
Újságíró

Szerintem kifejezetten pozitív, hogy a férfiak szex utáni vágyát hatalomvágynak állítja be, ugyanis így jó eséllyel nem veszik komolyan az olvasók.

Toplak Zoltán
Újságíró

“ugyanis így jó eséllyel nem veszik komolyan az olvasók.” – ijjjjj, gondolod? Én nem vagyok ennyire bizakodó.

Reactor
Újságíró

A Zsindex kutyakölykeitől ne várj tényszerű, valós információkat tartalmazó cikkeket. A firkászaiknak annyi köze van az oknyomozáshoz kb., mint az xcsakx nevű trollnak a klimatológiához.

gzsolthy
Olvasó
gzsolthy

“Nem, mi férfiak nem tudjuk valamiféle láthatatlan pszichomágikus eszközökkel távkényszeríteni a nőket abba az irányba, hogy speciális belső pszichikai kényszereik nőjenek ki a semmiből.”

Ez nem így van. Ez a pszichomágikus eszköz létezik a részünkről, mégpedig úgy, hogy nem csinálunk fiú gyereket – azt ugye mindenki tudja, hogy a nő alapvetően képtelen fiú gyereket szülni, mivel nincs nincs Y kromoszómája. Mivel egyre kevesebb a férfi – aki van azt nem tekintik annak – így a nőknek harcolniuk kell azért, hogy férfihoz jussanak. Mivel nekünk fontos a szexualitás (a sör, a bor, a pálinka, a kaja, a pénz, stb. is) a legegyszerűbb ha prostituálják magukat. De nem? Persze ezért is mi vagyunk a hibásak. Sokat mosolygok “én elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok” mondaton. A nőnek természetes “igénye” a harc, a hiúságára iparágak épülnek, azért mert nincs olyan, hogy “elégedett vagyok magammal”. Egész egyszerűen beletört a bicskájuk a fitness-be….de hát ilyen ez az élet. Ki kell mondani, ha csúnyának születtél akkor elbuktad a férfiak kegyeit. Férfiaknál pedig ha nincs pénzed, elbuktad a nők kegyeit.

Tina74
Olvasó
Tina74

Sokszor megdöbbentően csúnya nők is tudnak maguknak (sokszor náluk jóval jobb külsejű) pasit szerezni… Nem egy példát tudok…

ulomenen
Olvasó

Azt meg hogyan?

Reactor
Újságíró

Vicces, hogy már az átlag szexuális vonzalomba is belemagyarázzák a gonosz elnyomó férfiuralmat. Egy olyan természetes biológiai dologba, ami az egysejtűektől kezdve minden élőlényben benne van ilyen-olyan szinten.
Teljesen mindegy – ha valamilyen oknál fogva a férfiak kollektíve hátat fordítanának a nőknek, ők pedig ott lennének hótegyedül amíg meg nem karsztosodik a pinájuk, akkor meg amiatt menne a nyígás. Van sapka, nincs sapka.