0 megosztás

Feminista vitakultúra

Kisebbfajta vihar zajlik a reddit egyik zugában feministák és nem-feministák között. (Persze a végkimenetel egy percig sem kétséges, tekintve hogy a moderátorok radikális feministák, és mindenkit azonnal bannolnak aki akár csak kérdezni merészel.) Mindez abból indult ki, hogy “catherinethegrape” írt egy szösszenetet arról, hogy milyen okos gondolat az angloszférában az a törvény, ami kimondja, hogy CSBE esetén a rendőrök mindig a férfit tartóztassák le. Miért? Mert csak.

Illetve feministánk előállt további “érvekkel” is, amik egy miliméterrel sem mennek túl az ezerszer cáfolt és dögunalmas feminista dogmán:

  • Néha nehéz kideríteni, hogy ki is az elkövető. – És ezért természtesen a pasit kell letartóztatni, ugye? Ez aztán az indok.
  • A CSBE-t férfiak követik el nők ellen, mégpedig a “patriarchális hatalmi dinamika” miatt. – Kíváncsi vagyok mennyi ilyen semmitmondó szlogen van még a tarsolyában. A statisztikákat meg ismerjük, ahogyan a feminista hazugságokat is.
  • Ha nő követ el valamit, akkor önvédelemből teszi. – [Ásít.] Persze, mert a feministák szerint nő=jó, férfi=rossz, ugye. Más nem támasztja alá ezt a szemenszedett baromságot.
  • Ha nő agresszív, akkor azt “máshogyan” teszi mint a férfiak, ezért a férfiagresszió eleve veszélyesebb. – Mi a fenének foglalkozok én retardáltak ilyen hülyeségeivel? Mint ha nők nem tudnának kést fogni a kezükbe vagy forróvizes lábost…

A lényeg nem is ez, mert ezeket a hazugságokat már mind olvastuk százszor. A lényeg az a hamisíthatatlan szellemi arrogancia, igénytelenség és dogmatizmus, amivel a helyzetet a feministák kezelik. Ugyanis – természetesen – arra jöttek normális emberek, és felszólították a hölgyet, hogy szolgáltasson forrásokat az adataira, mert mások máshogy ismerik a tényeket. Erre a feminista válasza:

“Nincs szükség arra, hogy alátámasszam az állításaimat. Ezek alapvető feminista elképzelések és nincs szükség a megvédésükre.”

Kedves nézőink, idáig jutottunk. A feministáknak semmit nem kell megindokolni, mert elegendő indok az, hogy a feministák így gondolják. Egy vitában ez a végső érv: mi ebben hiszünk, tehát igazunk van. Adatok? Miféle adatok?!

A tények, a valóság, az igazság egyáltalán nem érdekli a feministákat, amíg van elég dogma. Most világosodtam csak meg: tényleg kell a kvóta, hogy minél több ilyen nő kerüljön a parlamentbe. Attól aztán megoldódna minden baj, megszűnne a dadogás éppúgy, mint az ágyba vizelés, de nem lenne többé árvíz vagy szárazság sem, viszont beköszöntene az azonnali és visszavonhatatlan világbéke. Mert a feministák így gondolják, tehát ez megcáfolhatatlan igazság.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
  Feliratkozás  
Visszajelzés