0 megosztás

Vigyázó szemetek a jövőnkre vessétek

A Discovery Channel egyik doku-sorozatában foglalkoznak egy “érdekes” üggyel. Charles Bruce adójogi szakértő elvált, a bíróság jókedvében több gyerektartást és asszonytartást állapított meg, mint a fickó teljes fizetése, és ezért most mehet a börtönbe – a kamerák kereszttüzében. Nem tudom mindenki megértette-e elsőre: több gyerek- és asszonytartást kell fizetnie, mint a teljes fizetése. És ez senkit nem érdekel, hiába reklamált, hiába fellebbezett, hiába fordult bárhová: ez van, ilyen a patriarchátus. Ilyen az, ha az öregfiúk összekacsinatanak a férfiklubban, ugye. A nőnek kell a pénz, és az sem izgatja, ha emiatt a férfi börtönbe kerül. Miért volt olyan hülye, hogy elvegye feleségül?!

És a videóban a faszi arról beszél, hogy az egész ügyben még mindig az okozza számára a legtöbb fájdalmat, hogy a gyerekeit elvették tőle.

Hajrá feministák, előre az egyenjogúságért! Persze hogy nem a férfigyűlöletért csináljátok, vagy anyagi haszonért, hatalomért, előrejutásért. Titeket csak az angyali szívjóság vezérel abban, hogy ilyen törvényeket verjetek át a törvényhozáson, és aztán olyan emberek életét tegyétek tönkre, akik nem követtek el semmit – azon kívül, hogy hülye módon házasságra adták a fejüket ebben a matriarchális rendszerben. Amikor a Discovery Channelen lehet figyelemmel kísérni egy ártatlan ember rabosítását, akit a feminizmus ítélt börtönre, mert nem tudott több pénzt keresni mint amit keresett, akkor már érezni lehet, hogy valami komoly baj van a rendszerrel. Ilyen tények mellett sötét elme, vagy vastag arcbőr kell ahhoz, hogy valaki még mindig feministának nevezze magát, és még mindig “az egyenjogúságért” harcoljon.

Régi bölcsek és filozófusok sora állította, hogy a nőknek alapvetően nincs igazságérzete. Persze ma ezekre az emberekre azt mondják: nőgyűlölők. Nosza, be lehet bizonyítani, hogy tévedtek, csak annyi kell hozzá, hogy a feministák is belássák és elismerjék, hogy ez a rendszer semmiféle távoli vagy áttételes viszonyban sem áll semmiféle igazságossággal vagy jogossággal. Ezt a férfit egy rossz feminista törvény miatt ítélték el, mindenféle valódi erkölcsi alap nélkül. Aki ezen a jogi agyrémen nem háborodik fel, az jó ember nem lehet!

A feministák persze ez ügyben is kimutatják a foguk fehérjét híres női empátiát: leszarják, mert miért érdekelné őket egy pasi. Ennyit arról, hogy a feminizmus “a férfiaknak is jó”. Ki volt az a hülye, aki ezt eddig is elhitte? A feministák most vagy nyugodtan ülnek a babérjaikon, vagy még büszkék is magukra, hogy sikerült eltenni egy “ellenséget” az útból, egy rohadt patriarchát. Nem tudják – mert annyira azért nem okosak -, hogy ez a folyamat, amit elindítottak, a végén körbeér, és őket is bedarálja. Amikor az első nők fognak így börtönbe kerülni, akkor majd meglepődnek és felháborodnak. Na akkor lehet hogy lesz majd erőteljes tiltakozás ezügyben. De akkor már mindegy lesz. A betonba ágyazott femináci törvényekkel, a számtalan precedenssel le van rendezve az ügy, vitának helye nincs. Ha nő megy a börtönbe, hát nő megy a börtönbe. Az állam magasabbra értékeli a nőket, de azért alapvetően darab-darab. Ha egy nőből tudják kizsarolni a pénzt, paripát, fegyvert, akkor belőle is kizsarolják, hiába hiszik most azt a feministák, hogy a nők majd immunisak lesznek a tetűségük következményeire.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


12
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
6 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
8 Hozzászólások szerzői
ediethe hermitZolipifftikeAdmin Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Vasgerinc
Újságíró

Belegondoltam ennek a szerencsétlennek a helyzetébe, vajon mit szólhattak a munkahelyén, amikor megmondta, hogy nem jön többet dolgozni, mert börtönbe kell vonulnia emiatt…

Töröm a fejem, hogy milyen hatással lesz ránk az USA. Nyilvánvaló, hogy ott van legelőrehaladottabb állapotban a feminizmus, viszont ennek is köszönhetően kezd az ellenállás is egyre nőni, ezért valószínűleg hamar vissza lesznek vágva valamilyen szinten. Aztán amikor ez megtörténik, tanulnak ebből itt Európában, vagy ugyanazt hagyják lejátszódni? Mert szokás ez utóbbi is, hiszen nálunk a TV reklámokban ontják ránk az olyan termékeket, amelyeket az USA-ban már betiltottak, mert kiderült, hogy csalás (pl. csodakarkötők).

mdmselle
Újságíró

Azt jól értem, hogy most hogy a férj börtönben van, a feleség egy petákot sem kap? Miért jobb ez neki? És ha lejár a büntetése, akkor mi lesz? Hogy kap majd munkát börtönviselt háttérrel? és mennyit fog keresni? akkor majd újra megállapítják a gyerek- és asszonytartást, és ha az megint több lesz, mint a fizetése, akkor megint mehet börtönbe? Vagy kihagyják a vargabetűket, és egyszerűen életfogytiglanit kap?

Olyan ideges leszek az ilyen sztoriktól, hrrr…grrrr….!

Admin
Admin

Szeretem” ezeket az import horror sztorikat, amiket hozol. Kifejezett jól szemléltetik azt a torz jövőképet, amitől szeretnénk megóvni az országunkat. Szerintem ezeket olvasva szinte mindenkinek “kinyílik a bicska a zsebében” és rövid távon megérti az antifeminizmus célkitűzéseit.

Alkibiadesz
Olvasó
Alkibiadesz

Egyáltalán miért van “asszonytartás”??? A nő nem független önellátásra képes személy? Ha pedig igen, akkor semmi jogalapja nincs az asszonytartásnak. Menjen el dolgozni, tartsa el magát. Ugyanúgy képes rá mint a férfi.

Toplak Zoltán
Újságíró

Az emancipáció oldaláról nézve teljesen igazad van.

the hermit
Olvasó

Nem tudják – mert annyira azért nem okosak -, hogy ez a folyamat, amit elindítottak, a végén körbeér, és őket is bedarálja. Amikor az első nők fognak így börtönbe kerülni, akkor majd meglepődnek és felháborodnak. Na akkor lehet hogy lesz majd erőteljes tiltakozás ezügyben. De akkor már mindegy lesz.

Az nem fog megtörténni

Alkibiadesz
Olvasó
Alkibiadesz

Ez az. Mivel a nőknek van annyi eszük, hogy nem tartanak férfit. A férfiak közül meg sokan még most sem kapcsolnak.

edie
Olvasó
edie

Kár hogy már nem lehet elérni a videót, egyéb forrás, hány férfi ül börtönben hasonló okok miatt?