0 megosztás

Íme az ellenfeleink

"Semmisítsük meg a férfiakat" - férfigyűlölet a 21. században

Túlvagyok a heti rendes pofaviziten a nőkertben, ami mint tudjuk a hazai feminizmus fellegvára, gyakorlatilag az egyetlen nyilvános fórum ahol feministák feministulnak. Nevezhetjük afféle gócpontnak vagy gyűjtőhelynek is, ahol találkát ad egymásnak a feminista társadalom színe-java.

Úgyhogy egyáltalán nem lepődtem meg, mikor a legfrissebb cikkükben egy pszichiátriai betegségben szenvedő nő apa- és férfigyűlölő versét tették közzé. Nem kenyerem az ilyen szemét terjesztése, mert úgy érzem az ennyire beteg emberek mintha magukhoz akarnák rántani a normálisakat is, ezért csak pár sort idéznék az elejéből:

Kinőttelek, kinőttelek:
Fekete cipő, visellek
Harminc éve, mint egy láb,
Féregfehéren, s lélegzeni,
Tüszkölni alig merek.
Apu, meg kellett hogy öljelek.
De még előtte meghaltál

(…)

És még mielőtt valaki azt hinné, hogy ez igazán rossz, elárulom, ez csak a bevezető – innentől még rosszabb. Sokkal.

Ez tehát a feminizmus, ez az a nőegylet ami állandóan az ellen védekezik, hogy beteg férfigyűlölő leszbikusok szedett-vedett bandája lenne százhúsz kilométeres politikai hátszéllel. A probléma az, hogy minden saját megnyilvánulásukból az derül ki, hogy mégiscsak ez az igazság. Mert senki nem kényszeríti őket, hogy ilyeneket tegyenek közzé a saját weboldalukon. Ők ezt szeretik, ebben tobzódnak. Mélyen együtt tudnak érezni a “költő” apagyűlöletével, hiszen ők maguk is ugyanabban a (fekete?) cipőben járnak.

Ne értse félre senki, nem azzal van “baj”, hogy egyesek rossz családi körből érkeztek, és hogy nehéz gyerekkorukért egy személyt okolnak. A baj azzal van, amikor ebből politikai mozgalmat csinálnak, és a személyes, gyűlölködő indíttatást elhazudva arról beszélnek, hogy őket csak az egyenlőség érdekli. Feltehetném a kérdést, hogy ez a vers vajon úgy hangzik-e, mintha egy egészséges lélek valami általános társadalmi problémát akarna megjavítani konstruktív empátiával, de annyira blőd lenne ez a kérdés, hogy az már-már demagóg. A feministák valódi indíttatása olyan erősen átüt a saját megnyilvánulásaikon, hogy teljességgel lehetetlen akár félre-, akár kimagyarazáni.

Ezek férfigyűlölők, pont.

Ha nem lennének azok, nem adnának közzé ilyen verseket, a kommentelők morbid helyeslésével.

És ha valaki kinyitja a szemét és szétnéz nálunk, akkor fel kell hogy tűnjön neki a hasonló gyűlölködés teljes hiánya. Itt nem adunk közre nő- vagy anyaellenes verseket, nem írunk arról hogy a nők miféle szemét népség, nekünk nincsenek nemi komplexusaink, irracionális félelmeink. Mi egy politikai mozgalom térnyerése ellen küzdünk – egy olyan politikai mozgalom ellen, ami egyértelműen, zsigerből gyűlöli a férfiakat. Annyit szeretnénk elérni, hogy kikerüljenek a törvényhozás közeléből, mert az ottlétük biztosan csak életellenes eredményeket hozhat.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


22
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
12 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
Horvath AntonxcsakxMiklos1Reactorsmirti Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
the hermit
Olvasó

Sylvia Plath feminista költőnő-gigász, nem tudtad?

Azért nem kezelik méltó helyén a költészet dicsőség-csarnokában, mert a magadfajta hímsovének lefitymálják :-P

Vasgerinc
Újságíró

Elolvastam nem semmi. A két komment se semmi, kíváncsi vagyok milyenek érkeznek még.

mdmselle
Újságíró

bájos… :-/

Sylvia Plath írt négy gyerekkönyvet is, aztán a fejét gázsütőbe téve öngyilkos lett, miközben a gyerekei a szomszéd szobában aludtak.

Maestro
Szerkesztő

Terem más efféle virág is abban a nőkertben, konkrétan pl. Erdős Virág verseit is érdemes elolvasni. Nem ennyire gyűlölködő, inkább csak keserű hangvételű és néhol kicsit döcögős. És még nem értik, miért nem része a tananyagnak… Én bezzeg értem. Azért, mert az alábbi verset meg sem közelíti: http://www.ferfihang.hu/2011/10/24/vers-mindegy-kinek/

mdmselle
Újságíró

Egyébként a sztorihoz hozzátartozik, hogy az írónő nem is utálta az apját, sőt igazából imádta, 8 éves volt amikor az apja meghalt, és nagyon megrázta a halála.

mdmselle
Újságíró

igen, mert a feministák csak annyit értenek belőle, hogy “blablabla egy szemét apa bántotta blablabla” :-)

Alter Ego
Szerkesztő

Pár napja jött szóba egy itteni vita hevében a műértelmezés folyamata; hogy a művészeti alkotás befogadója miként értelmezi újra és alkotja meg a mű önmaga számára érvényes változatát. Az a lehetőség viszont soha fel sem merült még bennem, hogy ez a folyamat akkor válik igazán érdekessé, ha a művet egy pszichiátria beteg alkotja és végül egy másik beteg pszichéjű ember értelmezi.

Summázat: Ha már az input is beteges káosz, akkor mi lesz az output? Feminizmus!  :D

Vasgerinc
Újságíró

Na de aki jobban elolvassa, az is azt látja, hogy a férfiakat a nácikkal azonosítja, miközben a nőket és a gyerekeket a szegény elnyomottakkal. És konkrétan minden férfit.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

E vers létezése is bizonyítja (az ottani kommentek meg még inkább), hogy a feminácizmus létező jelenség, még ha szerencsére nem is tömeges.

Fzsuzsanna
Olvasó
Fzsuzsanna

Elég pocsék vers!  Az undorító gyűlölködés csak tetézi.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Mondjuk számomra az is érdekes kérdés, mi vesz rá egy férfit hogy támogassa a feminizmust. Amikor a szövegeik folyamatosan általánosítva minden férfit hibáztatnak. Érdekesek az ilyen Stockholm szindrómás személyiségek.

smirti
Olvasó
smirti

Még csak nem is érdekesek. Többek között ez a bajom velük. :)

Reactor
Újságíró

Viccesek ezek a szubhumán selejtek…irtsuk ki a férfiakat, undorító legalja szemetek, fuj, deeeeee azért élvezik az általuk nyújtott társadalmi és technológiai előnyöket. A gaz elnyomó patriarchátus nélkül vélhetően még mindig a sivatag homokjában építgetnék a piramisokat, ágyékkötőben.

Ha ennyire utálnak minket, akkor nem tudom, miért van igényük a civilizációra. Költözzenek ki az ősvadonba, lakjanak barlangban, és vadásszanak-halásszanak-gyűjtögessenek. Addig ez csak képmutató, hipokrita vergődés.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“irtsuk ki a férfiakat”
Igen, kihög a bolha, de ennyit tudnak,.cseppet sem többet ezek az idióta élősködők.

“deeeeee azért élvezik az általuk nyújtott társadalmi és technológiai előnyöket.”
Mert hozott érték, sunai alapon nekik ez jár. De hogy honnan szedik, arról fogalmam sincs.

“A gaz elnyomó patriarchátus nélkül vélhetően még mindig a sivatag homokjában építgetnék a piramisokat, ágyékkötőben.”
Nők piramisokat? :D azt megnézném. Kihisztiznék a földből? Tudom, hogy még mindig homályos a piramisok építésének technikája, de ész biztos kellett hozzá, ezért sem gondolom, hogy nélkülünk azt építgetnék.

“Ha ennyire utálnak minket, akkor nem tudom, miért van igényük a civilizációra.”
Mert nekik ez “jár”, és mivel férfi termék, a nőnek ezért szüksége van rá. Azért is van igényük rá, mert azt az ürességet, életértelmetlenséget csak ezzel tudják valamelyest kompenzálni úgy, hogy mint bármit, az arcukra kenik.

“Költözzenek ki az ősvadonba, lakjanak barlangban, és vadásszanak-halásszanak-gyűjtögessenek.”
No, de még ehhez is férfiakra lenne szükségük. Még az egyszerű sem megy maguktól.

“Addig ez csak képmutató, hipokrita vergődés.”
Ilyen a nő, csak látszatteremtés, semmi az égvilágon, ami kézzelfogható lenne. Ezért sírnak-rínak-nyivákolnak, mert nem képesek semmi másra, majd ugyanazt teszik (tennék) velünk, amivel minket vádolnak, hogy tesszük velük. Bár büntetni lehetne ezt.

Reactor
Újságíró

Valahogy így vélem én is. Azonkívül pedig, ha a nőirányítású-nőközpontú társadalom, államberendezkedés, akármicsoda annyival jobb lenne/lett volna, ahogy ezek a férfigyűlölő hisztipandák állítják, uszkve 40000 év alatt megvalósulhatott volna. Ha azt nézzük, hogy a modern technológiája a fajunknak durván 3000 év alatt fejlődött ki, bőven lett volna idejük megszerezni és meg is tartani a vezetést, hogy ők legyenek a hangadók. Nem történt meg. Bizonyosan nem ok nélkül.

A történelemben mellesleg akadtak női uralkodók szép számmal. Itt, kishazánkban is, és náluk is nagyon vegyes a kép. Erzsébet királynő például példamutató, jó uralkodó volt. Mária Teréziára, vagy Margaret “Vaslady” Thatcherre is azt lehet mondani, hogy többé-kevésbé hatékonyan ellátta a feladatát. Ellenpéldának meg ott van Katalin cárnő, Ce Hszi a “gonosz császárnő”, vagy épp a mór kalifátusból Subh. De Angela Merkel se áll épp a helyzet magaslatán. Szóval a gyakorlat semmivel se támasztja azt alá, hogy a nők annyival igazságosabb, jobb társadalmat tudnak építeni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mert hozott érték, sunai alapon nekik ez jár. De hogy honnan szedik, arról fogalmam sincs.

Hát ez az, hogy fogalmad sincs….

Azért is van igényük rá, mert azt az ürességet, életértelmetlenséget csak ezzel tudják valamelyest kompenzálni úgy, hogy mint bármit, az arcukra kenik.

Amíg erről a magas lóról nyomod az okosságokat, addig mereszteni fogod folyamatosan a szemecskéidet……, és nem fogod érteni, az istennek sem…..

Horvath Anton
Olvasó

Mivel a médián keresztül a csapból is ez folyik, hogy nekik ez “jár”, évtizedek óta. De belőled azt is kinézem, hogy te is cikkezel nőstény lapokba, miközben ugyanígy fényezed magad ahogy itt is szoktad. Csak ez itt nem a te célközönséged, még eddig senki véleménye nem változott meg valahogy az okosságaidból kifolyólag. Meg persze nem is fog.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mivel a médián keresztül a csapból is ez folyik, hogy nekik ez “jár”, évtizedek óta.

Kényelmes szöveg, csakhogy mindegy, hogy mi folyik és mi “jár” nekik, ha nem “jutna”. Viszont a médiától függetlenül elég mangina van, aki a dugás reményébe azt is megadja nekik, ami nem jár.

Hülye lenne bárki is visszautasítani, az, hogy önmérsékletet nem tanúsítanak az meg genetikailag kódolt, lehet ugrálni, de azt nem nagyon fogjátok pofázással megváltoztatni.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Azt értem, hogy miért vannak mindezek nekik, csak azt nem, hogy honnan szedik, hogy nekik ez jár is. Pont mint a cickányok, vagy még sötétebb bőrűek, teleaggatják magukat mindenféle vastag aranylánccal, legjobb telefonok kellenek és vannak is nekik, mindig a mekiből töltenek fel magukról képeket. Mutatják, hogy nekik mennyi van. És ez a közös a társadalomban minden alacsony rendű söpredékkel, hogy értéktelenségüket drága, fényes dolgokkal kompenzálják, amit maguk köré gyűjtenek, magukra aggatnak. Míg az igazi nagyság teremt, és magából adja ki az értéket. Az ilyen pedig elenyészően ritka a felsorolt életformák között.

“Amíg erről a magas lóról nyomod az okosságokat”
Általánosságban a nőkről írtam, hogy kerülhet szóba a magas ló ilyenkor egyáltalán?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt értem, hogy miért vannak mindezek nekik, csak azt nem, hogy honnan szedik, hogy nekik ez jár is.

Nem mindegy? A te szempontodból irreleváns, mert kívül áll a hatókörödön.
(Amúgy meg onnan veszik, hogy még el sem fingják magukat, de legalább min. 10 mangina ugrik, hogy “szagolhassa”…)

Pont mint a cickányok, vagy még sötétebb bőrűek, teleaggatják magukat mindenféle vastag aranylánccal, legjobb telefonok kellenek és vannak is nekik, mindig a mekiből töltenek fel magukról képeket.

Ezek az IQ light kategória, nem nemi , hanem rassz”jegyek”, nincs értelme idekeverni.

Míg az igazi nagyság teremt, és magából adja ki az értéket. Az ilyen pedig elenyészően ritka a felsorolt életformák között.

Minden életforma közt ritka, ez nem szempont.

Horvath Anton
Olvasó

Most jön a “kemény” büntetés az amcsinknál pedig: https://hvg.hu/elet/20220628_abortusz_szexsztrajk_egyesult_allamok
Hát ez van sajna, a feminista társadalmakban annak a bizonyos 20%-nyi férfinak sem feltétlenül könnyű mindig :D A maradék meg jókat röhög ezeken kb. :D