Férfihang.hu
0 megosztás
Címkék:

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány apák napi pályázata

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány az MTI Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében tette közzé annak az apák napjához kötődően meghirdetett “Az én édesapám (nagypapám)” című pályázatnak eredményét, melyre 10-14 év közötti fiatalok történeteit várták. A civil szervezet örömmel állapította meg, hogy a kiírt pályázatra az ország valamennyi tértségéből érkezett elbeszélés. Az első három helyezett – a kiírásnak megfelelően – sportfelszerelési utalványban részesül. További hat fiatal a sikeres dolgozatáért könyv vásárlási utalványt kap. Az alapítvány munkatársainak szemében azonban a történetekben szereplő édesapák, nagypapák mind dobogós helyet és elismerést érdemelnek! Jó egészséget kívánunk nekik és családjuknak, hiszen láthatóan elégedett, egészséges szép gyermekkort biztosítanak a látóterünkbe került fiataloknak! A zsűri nehéz helyzetben volt és szívesen adott volna valamennyi pályázónak díjat, mivel minden történetekből átjött a meghitt kapcsolat és kötődés a történet főhőséhez, az apukához és a nagypapákhoz.

A pályázat eredményhirdetése és az első három helyezést elért pályamű megtekinthető a Perspektíva a Jövőért Alapítvány honlapján.

A Férfihang.hu szerkesztősége pedig ezúton köszöni meg az édesapák nevében is a Perspektíva a Jövőért Alapítványnak azt a munkát, amellyel az édesapák szerepének fontosságára, a megbecsülés szükségességére  hívja a fel a figyelmet.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
  Feliratkozás  
Visszajelzés