0 megosztás

Korszellem

Bárki bármit is mondjon, a kultúránk, a civilizációnk nagyon erősen feminizált. Ezt akkor a legkönnyebb észrevenni, ha valaki beszélni mer erről. Ekkor azonnal megjelenik a kommandó – az öntudatos nőkTM héjaszerű brigádjai hű szolgáikkal, a fehér lovagokkalTM karöltve – és elkezdenek rendet tenni. Ilyenkor a legtöbb felszólaló megijed, fülét-farkát behúzza és szépen visszakotródik illuzórikus férfiprivilégiumokkal bélelt vackára, mint a kutya amibe belerúgtak mert létezni merészelt.

Nem a levegőbe beszélek, számtalan konkrét példa támasztja alá a mondandómat. Legyen az Puzsér médiapukkasztó blogja, Esther Vilar könyve vagy Erin Pizzey nőmenhelye – mindannyiukat azonnal erős támadások érték. Persze kit-kit érdemei szerint; Puzsér elsősorban a kommenteket olvasva könyvelheti el, hogy ő egy rohadt patriarcha akit jól meg kellene verni, de inkább akassza fel magát; Vilar fenyegetéseket kapott és közutálatnak örvend; Pizzey kutyáját agyonlőtték a feministák és az országból is el kellett menekülnie.

A bűneik? Arról beszéltek, hogy a nők is emberek. Hogy nem csak pozitív, de negatív oldaluk is van. Hogy esendőek, olykor ostobák, sokszor kapzsik, és hogy megvannak a kifejezetten nőies módszereik arra, hogy az életben tisztességtelenül boldoguljanak mások kárán. Dehát ez szentségtörés! Hiszen manapság mindenki tudja, hogy nő=jó, férfi=rossz! Nőre rosszat mondani nőgyűlölet.

Ez egy olyan patriarchális társadalom, ahol a nők annyira el vannak nyomva, hogy ha azt mondom rájuk, hogy nem jobbak a férfiaknál, akkor hordákban törnek rám a fanatikusok, akik szerint nőgyűlölő vagyok.

De nem elsősorban a fanatikusokkal van a baj, akik csak teszik a dolgukat a maguk beteg meggyőződései alapján. Az igazi gond a tömegekkel van, akiknek az orra elé leplet tartanak, és ezért nem látják a valóságot. A télapó, a húsvéti nyúl és az “angyali nőiség” ideálja mind kitalált dolgok, amiben gyerekként lehet hinni, felnőttként balgaság – és ezzel a tömeg is tisztában van, legalábbis amíg nem az angyaliság mítoszáról van szó. Mert az hogyan is lehetne téves, hiszen…

Hiszen a média, és általánosságban a kultúra kifejezetten eltakarja a nők sötét oldalát. A csecsemőgyilkos anyáról sosem esik annyi szó, mint a gyerekgyilkos apáról. Pedig a statisztika adott: több nő öl gyereket mint férfi. És ezt végig lehetne zongorázni gyakorlatilag az élet bármely területén – direkt nem hozok fel több konkrét példát, mert teljesen fölösleges lenne, naphosszat beszélhetnék valamiről amit egyesek már úgyis értenek, a többség meg valószínűleg sosem fog.

A többség sosem fogja beismerni, hogy hamis illúziókkal van tömve a feje, aminek köszönhetően erősen férfiellenes az életszemlélete, akkor is, ha történetesen maga is férfi. Hiszen megtanulta az ovitól az egyetemig, a tévéből és a rádióból, a kollégáktól és az ismerősöktől, hogy a férfiak rosszak, a nők pedig jók… A feminista férfiellenes sztereotípiák olyan mélyen rögzültek szinte mindenkiben, hogy fel sem tűnik. Legalábbis nekik, maguknak. Kívülállóként viszont igenis szemet szúr, mikor valaki ilyet mond:

devilman“Apropó, amúgy válás után melyik szülő is szarik általában a gyereke fejére? Hát az apa.”

Van elég egyedülálló anya, aki kidobta a családból a férfit, és utána évtizedekig hinti ezt az igét. Van elég apjától elszakított gyermek, akivel elhitették azt, hogy apu nem azért marad távol, mert anya szarik a láthatásra, és mert anya kedvéért a NANE lobbizik hogy 2-től 6 évig terjedő fegyházzal legyen büntetendő, ha egy apa a gyermektartás megfizetésén kívül bármiféle érdeklődést mer mutatni a saját gyermeke iránt – hanem mert apu egy szemét.

Mert az ilyen sztereotípiákra ugye ráerősít a társadalom. A férfiellenes sztereotípiák sztereotípiák. De ha valami nőellenes, akkor az utcára kell vonulni – mint a ribanc-sétán. Kíváncsi lennék, melyiknek lenne nagyobb erkölcsi alapja: a ribisétának vagy egy elvált apák sétájának… Melyik lenne “nemesebb” cél, azért küzdeni, hogy az elvált szülők visszakapják az elbitorolt jogaikat, vagy hogy az idióta ribancok sétálhassanak éjjel, részegen a sikátorokban segglyukig érő dekoltázzsal és olyan miniszoknyában ami a gyártósorról még “hajpánt” megjelöléssel jött le. Persze ha az apák szólni mernek, akkor a sajtó egyből alájuk dörrent egyet a karikás ostorral: ez biztos valami archaikus nőellenes banda, erőszakos ősemberek gyülekezete ami a nőket a konyhába akarja visszazavarni. Velük szemben a ribiséta résztvevői felvilágosult modern emberek, akik az emberi jogaikért állnak ki.

Az egyik legszörnyűbb az egészben az, hogy így teljes sötétségben tartják az emberek többségét a nők ösztöneivel kapcsolatban. És ha valaki véletlenül igazat talál mondani, arra egyből lecsap a hülyesereg, és szétcincálják, mert hát hogyhogy nem érti az igazat, hogy a nők jók, a férfiak rosszak?! Persze Puzsérék komolyan tesznek azért, hogy a vicces és provokatív hangvétel a lehető legtöbb embert félrevezesse, de ez a reakció akkor is messze túlmutat a nép humortalanságán. Hogy az emberek ennyire ne ismerjék fel az igazságot, ez botrányos. Hogy 30 kommentelőből csak 1 legyen, aki megérti hogy miről is van szó, és miért… Ez siralmas. Hatványozottan az, hogy a többi 29 egyből előveszi a protofeminista sirámot, hogy itt nőgyűlölet zajlik, tilcsákbe, lőjékle. Kikérik maguknak azt, hogy férfi szemszögből mertek nőkről írni; kikérik maguknak hogy egyáltalán férfiként mertek nőkről írni; és hogy amit írtak, az nem a nők istenítése. Mert hát hogyan is képzelte ez a két barom, hogy olyat írhat a nőkről, hogy van amelyik a házasságban kihasználja a férfit, hogy a gyerekkel zsarol, érzelmileg zsarol, szexhiánnyal zsarol, hogy féltékenykedik, stb. Micsoda barbár elképzelés az ilyesmi? Aki ilyet ír, annak ilyet válaszolnak:

“Szerintem keress egy jo eros kotelet es egy diofat.”

Holott valamilyen szinten mindenki tudja, hogy a nők nagy része használja a szexet a férje kontrollálására, hogy van amelyik “véletlenül” teherbe esik hogy megfogja a pasit, hogy van amelyik simán lecseréli a meguntat egy vagyonosabbra, ésatöbbi. Ez nem nőgyűlölet, ez az a világ ami az ablak túloldalán feltárul ha vesszük a fáradságot arrafelé fordítani méla tekintetünket.

Nyilván a férfiak sem jobbak – de ezt nem is állította senki. Mindenkinek megvan a maga keresztje, de manapság a férfiaknak már az is ide tartozik, hogy a nők keresztjét is cipelniük kell. Mert a lányok, a lányok, a lányok angyalok… És aki mást mond azt meg kell kövezni, elevenen elégetni, pellengérre állítani és kiközösíteni. Akkor is, ha kifejezetten semleges, ha a férfiak sötét oldalát sem takargatja – az semmit nem számít. A tárgyilagosság nem mentség. Az egyedüli mentség a megbánás, az eretnek nézetek visszavonása, és a nők piedesztáljának azonnali heves felfelé csörlőzése.

Azt tökéletesen megértem, hogy a retardált feminista dogmában CSBE-t sosem követhet el nő, hogy a világon minden a férfiak hibája, hogy szerintük a jó megoldás a férfiak kiirtása lenne… De hogyan szivárgott ez ennyire át a köztudatba? Hogyhogy minden egyes férfipozitív szóra azonnal ömleni kezd a szenny? Hogyhogy a nők tárgyilagos vizsgálatára azonnal borul a bili? Az álszentségnek, a képmutatásnak tényleg arra a fokára jutottunk, hogy a polkorrekt pásztorok bottal sóznak oda ha valamelyik birka kiállna a sorból, és nem hajlandó tettetni, hogy ő is elhiszi hogy nő=jó, férfi=rossz? Tényleg muszáj úgy tennünk, mintha elhinnénk, hogy a nők jobbak, szebbek, okosabbak, mert rajtuk van a szent punci, ami a férfiakról hiányzik? Nem lehetne kiegyezni abban az emberileg teljesen normális középútban, hogy egyik nem sem “jobb” mint a másik, mert mindannyian emberek vagyunk? És ha ezt elfogadjuk, akkor miért nem lehet a férfiak jó, vagy a nők rossz oldaláról beszélni, míg az ellenkezőjük kötelező?

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


4
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
1 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
2 Hozzászólások szerzői
ZoliDeansdale Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Toplak Zoltán
Újságíró

Dean, a környezetemben én is többet találkozom a gyerekére sz.ró apával, mint a gyerektől távoltartani akaró anyával. Viszont nincs kizárva, hogy azért, mert tényleg elnézőbbek vagyunk velük. Pedig úgy tudom, ez olyan patriarchális dolog. Kevesebb a nő szabadsága, de nem kell olyan komolyan venni. (Vagyis pl. szabadabban kifejezheti az érzéseit, az csak olyan csajos hiszti.)

Dean 150 éve kezdték a szüfik. Hazánkban nem a femikkel indult az ügy, hanem az átkossal. Az állam az elnyomottak mellé állt, tehát a cigányokat is és pl. a nőket is elkezdték nyomni ezerrel. Csak a cigányok kulturális és vsz genetikai adottságaik miatt ebből kevesebbet tudtak a javukra fordítani, a nőknél viszont (igen, magyar nőkre gondolok főleg) ez a hátrány nem volt meg. Ők szépen keresővé léptek elő, és mivel a lé határozza meg a tudatot, ezért szépen apucit elkezdték a sarokba állítani, ha szavakkal nem is, de testbeszéddel igen. Mert megnőtt a másikhoz képest az öntudata, és ez kifejeződik. És lejön, mert értjük egymás testbeszédét. Apuci öntudata alól viszont egy tartópillér szépen ki lett verve, mivel jó akart lenni, szépen lemondott a tekintélyről, és megrogyott öntudattal folytatta életét. A feleség, mint örömforrás helyett szépen bejött a gyerek (bár a legtöbb férfi akkoriban nem volt annyira kötődős, legalábbis szerintem), a haverok, a kiskert, egyéb holmik. Szerintem emiatt is nőtt a magányosság. Ha a férfi otthon nem kapta meg, amire szüksége volt – elkezdte keresni máshol. Akár más ágyában. Tipikus szeretői viszony, mikor a fiatalabb nő – idősebb férfi jön össze. Mindegy, ki kezdeményez. Mellette a férfi könnyebben éli meg, hoigy tekintélye van, hallgatnak rá, vezetheti a másikat, mert a fiatalabb nő valószínűbben néz fel rá. Volt is egy film, ott Harrison Ford mondja ki őszintén a szerepe szerint, hogy miért csalta meg a feleségét. Nah, ennyi.