0 megosztás

Agglegénytippek: Mosogatás

Mielőtt átáll az ember a műanyag tányérra és evőeszközre, előfordulhat, hogy rendes konyhai eszközöket használ. Ennek egyenes következménye, hogy elkezd gyűlni az edény a mosogatóban. Mindig van remek ok halogatni, bármi fontosabb. A két kivétel: a kávéscsésze és a söröspohár, ezek soha nem kerülnek a mosogatóba, elvégre mindig ugyanazt iszom belőlük.

Az első intő jel az, amikor a szalonnás tojásodat már csak a teás kancsóban tudod megsütni. Igaz, hogy ez csak azért zavaró, mert sokkal nehezebben fér a mikroba, mint egy tányér.  Amikor az utolsó kancsó, csésze stb is megvolt, akkor le kell mondani a főzésről. Remek ételfutár cégek vannak és a szendvics is megfelel sör mellé. Használj műanyag cuccokat, ha esetleg már cikinek érzed a kézzel evést.

Persze eljön az az idő, mikor már gyanúsan mozgolódnak a maradékok, új életformák jelennek meg és tenned kell valamit, mielőtt elfoglalják a lakást.  Nem, félreértettél, ne állj neki mosogatni! Akkor sem volt kedved hozzá, amikor egy laza mozdulattal két perc alatt elvégezhető lett volna, most, amikor a fele rászáradt, a másik fele belerohadt, hidd el, még szarabb lenne.

Három dolgot tehetsz:

– Költözöl. (Kicsit drága és problémás megvalósítani.)

– Behozod a szemetest, kesztyűt (ennek hiányában reklámszatyrot) húzol  a kezedre, sisakot veszel fel és úgy ahogy van, az egészet belelapátolod a szemetesbe a mérgezésben elhunyt állattetemekkel együtt.

– Végül az igazán kifinomult megoldás: Úgy szervezed a randidat, hogy a lakásodban végződjön, majd hazaérve megkérded a leányzót, hogy kér-e egy csésze teát (kávét, viszkit akármit) esetleg? Majd igenlő válasz esetén megkéred, hogy amíg elkészíted az italt, mosson el egy csészét magának. Tapasztalataim szerint a nők 90%-a ha már nekiállt, elmosogatja az összeset magától. Első randin is remekül alkalmazható, de nagyon figyelj arra, hogy elég nagy hatást gyakorolj a randi első felében a nőre, különben elképzelhetőnek tartom, hogy sikítva elmenekül.

Post Author: ejszarny

Költő, zeneszerző. Több verseskötet, zenemű és internetes énblog, élményblog szerzője. A Férfihang.hu lapjain az apasággal és a párkapcsolatokkal foglalkozó, valamint az agglegényélet humoros momentumait megjelenítő írás szerzőjeként találkozhat vele az olvasó.
f Facebook
0 megosztás


4
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
0 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
4 Hozzászólások szerzői
Qkc KnAnacondaejszarnyfinomfozelek Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
finomfozelek
Olvasó
finomfozelek

Mosogatógép.

Anaconda
Olvasó
Anaconda

Ez nem nemfüggő szerintem.

Más kérdés, hogy én idegen lakásban, vendégségben sosem állok neki mosogatni. Ugyanis a lakás rendben tartása a tulaj dolga, súlyos szuverenitás-megsértés, ha a vendég az engedélye nélkül rendezkedni, takarítani, stb. kezd.

Qkc Kn
Olvasó

Kell pár 6 személyes tányér szett, egy nagy családnak is elég edénykészlet(ek), jó nagy mosogatógép 14 teríték fölött. Rengeteg kiskanál és pohár… Evőeszköznek ott a jó magyar kanálgép!