Alter Ego
0 megosztás

Férfi és női boldogság

Nem régen azt ígértem, hogy az osztály bohócának szerepében tetszelegve az internet széles terméséből igyekszem a Férfihang.hu oldalaira importálni a férfiakkal és nőkkel foglalkozó, legsikerültebb anekdotákat, adomákat és vicceket. Ennek a kitekintésnek a következő darabja legyen most egy interneten közkézen forgó bölcsesség, amely szerint egy nőt nem nehéz boldoggá tenni…

Csak legyél neki: barát, társ, szerető, kisöcsi, bátyus, apa, tanár, nevelő, gyóntatópap, testőr, lelki társ, szakács, autójavító, kertész, villany-TV-Számítógép szerelő, sofőr, hordár, takarító, lakáj, fafaragó, modell, lakberendező, szexológus, pszichiátriai szakorvos, fitnesz edző.

A természeted is fontos. Legyél:
kedves, sportos, intelligens, erős, izmos, vad, jól nevelt, határozott, gyengéd, érzékeny, romantikus, férfias, Móka Miki, vidám, de mégis komolyan veendő, bátor, Micimackó, energikus, gondoskodó, ötletekben és ideákban gazdag, ügyes, szerény, megértő, elegáns, sejtelmes, egyértelmű, szeretetteljes, hidegvérű, szenvedélyes, engedékeny, eltökélt, becsületes, adakozó, gyakorlatias, igazságos, nyugodt, sármos, csábító, hűséges, álmodozó, karrierista, megbízható, és persze mindenki nézzen fel rád. Bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is), és legyél reménytelen (a szerelemtől). De mindenekelőtt legyél gazdag, ami akár a fenti elvárások alól is mentesíthet.

Ugyanakkor ne legyél:
féltékeny, de légy mégis aggódó, jöjj ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt, mint a nővel, adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt, öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt, akár térdig sárban is, majd bemászni az erkélyen ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükre és az ajakrúzsa.

Nem szabad elfelejtened:
születésnapját, névnapját, a házassági évfordulót, az első csók évfordulóját, menstruációját, a fogorvosnál, a fodrásznál, a manikűrösnél és a kozmetikusnál foglalt időpontját, a legjobb barátnőjének, a kedvenc nagynénikéjének és a kiskutyájának a születésnapját, a Nőnapot és a Valentin napot.

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet.
A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.

Végül essen szó a másik oldalról is:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb.
Ez azért van, mert a férfinak szüksége van: kajára és szexre.

A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nők erejét. Végeredmény: Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljes mértékben túlzó követeléseiket korlátozniuk kell!

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


7
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
2 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
6 Hozzászólások szerzői
Reactordon FefinhoantagonisztikevicsDeansdalePaja Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Balubacsi
Olvasó
Balubacsi

Alter Ego: nagyon jó kis összefoglaló. Arról, hogy nem tudtam rajta nevetni – de még mosolyogni sem – nem Te tehetsz, hanem szeretett asszonyaink.

Paja
Vendég
Paja

Nagyon szimpla, egy – no jó két – ügyű ember lehetsz, ha párodtól csak kaját és szexet vársz!  Az ilyen írások után  megértem a feministákat, ha borzadnak az ilyen együgyű pasiktól! Nem nagyon szeretem a sok emancipuncit, de ilyenkor rájövök, van abban valami.

Ha meg humornak szántad, hát szánalmas.

Deansdale
Admin

Nahát te aztán jól megmondtad neki! Mármint ennek a szakállas viccnek, amit vagy 10 éve rendszeresen látok felbukkanni itt-ott.

Reactor
Újságíró

Igazából a kaja se lényeg, mert a pasas azt is elő tudja teremteni magának, ha akarja. Egyedül a szex az, ahol valamiféle szerepetek kellene hogy legyen, de miután erre se vagytok hajlandóak, komolyan nem értem, igazából mi a franc hasznotok is van nektek egyáltalán…
Ja, most látom csak, szerinted a feministáknak van igaza. Oké,madarat tolláról.

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Hagyd már…

Paja az a Paulina becézése és a kislány még nagyon kezdő az alterego építésben.

don Fefinho
Újságíró

Szeretettel ajánlanám egy hölgy irományát, azzal a felkiáltással, hogy a feminizmus által megfertőzött egyedek jelentős hányada magára ismer benne.

Reactor
Újságíró

A férfi akkor tud igazán boldog lenni, ha a nők békénhagyják. Kellő hosszúságú idő után erre ők maguk is rájönnek…