Alter Ego
0 megosztás

Feminista demotiváló

Tényleg demotiválóra vagy méginkább lehangolóra sikeredett a demotivalo.net-en tett látogatásom. Megdöbbentő, hogy egy a feminizmust humorosan kritizáló grafika mekkora gyűlöletet képes felkorbácsolni egyesekben. A kép alatti hozzászólásokban csak úgy áradnak a shaming language mintapéldái. Deansdale épp a napokban adta közre a feminista megszégyenítő nyelvezetről írott cikkét, kimerítő szemléltetésre pedig most ezen az oldalon találhat mindenki. Nem elemeztem hosszasan, mert olvasni is sok volt, de azt hiszem a vörös kódtól indulva az egész színskálát sikerült a feminista érzületű hozzászólóknak “végig zongorázniuk”. Sőt a “remélem egyszer valaki elver ezért” mondattal egyikük elévülhetetlen érdemeket vívott ki magának, hiszen a kódokat összeállítók színes fantáziáját is sikerült felülmúlnia egy bekategorizálhatatlan, osztályon és kritikán aluli megnyilvánulással. Mindenesetre ezeket olvasva nem csoda ha a  jóérzésű ember lilában látja a világot. Ez már nem is szimplán megszégyenítő nyelvezet, hanem közönséges, mezei gyűlöletbeszéd.

Ezzel egy időben úgy látszik a férfiak “értik a viccet”, mert azon nem igazán divat felháborodni, hogy internet szerte burjánzanak a férfiakat lejárató “feminista viccek” és persze azon sem, hogy a diplomás feminista hangadók idézeteit szemezgetve csak úgy árad a férfiellenes uszítás, amely akár a férfiak kiirtását is kimondható hétköznapi gondolatnak tekinti. Vegyük csak példának a Brit állami kitüntetésben részesült Jilly Cooper írónőt, aki szerint „A férfi egy háziasított állatfajta és ha kellően keményen kezeljük, akkor sok dologra betanítható.” De igazán a szívünkbe zárhatjuk “bölcsességéért” Mary Daly professzor asszonyt, aki valóban a férfiak kiirtásának szükségességét fejtegeti nem is annyira burkoltan: „Ahhoz, hogy az élet fennmaradjon ezen a bolygón, egy fertőtlenítésre van szükség a Földön. Úgy gondolom, hogy ezt egy olyan fejlődési folyamat fogja kísérni, ami a férfi népesség drasztikus lecsökkenését eredményezi.”

De most maradjunk csak szűkebb berkeinken belül, a demotivalo.net-nél; a nagy gyűlöletet kiváltó antifeminista grafika mellett találhatunk olyan lelohasztó alkotást is, ami a következő üzenettel sokkolja a férfi olvasót: “Ne itt éld ki, hogy kicsi a farkad!” – Ez viszont simán átmegy a nagyérdemű publikum szűrőjén, sőt úgy tűnik, hogy egy lelkes tábor lájkolja is buzgón. Mint fentebb fejtegettem, korántsem elhanyagolható lokális jelenségről van szó, az erre érzékenyebb férfiak hasonló példák tucatjait tudnák kapásból sorolni. Lumpen-feminizmussal fertőzött társadalmunkban szokásjoggá vált, hogy a férfiakat annak az elemi tiszteletnek a morzsája sem illeti meg, amit a nőkkel szemben kötelezően elvárunk. Ilyen ízlésficamos társadalomban néha már csak úgy lehetséges megvilágítani egy-egy mondat sértő voltát, ha a mondatok alanyában a férfit kicseréljük nőre és a férfi nemi szerveket női nemi szervekre. Tegyünk is egy próbát: vajon lájkolandó jópofaság lenne az, ha valaki a következő szöveggel készítene grafikát? “Ne itt éld ki, hogy nagy a lukad!” – Igen. Tudom; ez nagyon ízléstelenül hangzik. Talán ezek után nem is kell magyaráznom, hogy mi a baj az efféle kommunikáció terjedésével, még akkor is ha nem nők, hanem férfiak annak az alanyai.

Miközben a feminista szervezetek propagandája szerint az anyós viccek a nőket leértékelő, sértő társadalmi szokás részét képezik, a médiában egyre inkább terjedő férfiellenes, férfigyalázó hangoknak senki sem kívánja útját állni. A Férfihang.hu küldetése mindaddig nem fog véget érni, amíg a közbeszédben ugyanannyi tisztelet nem illeti majd meg a férfiakat, mint a nőket.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


30
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
12 Egyéni hozzászólás
18 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
11 Hozzászólások szerzői
Cefredon FefinhoMiriaDeansdalehgyi Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
szemcsi
Újságíró

„Ahhoz, hogy az élet fennmaradjon ezen a bolygón, egy fertőtlenítésre van szükség a Földön. Úgy gondolom, hogy ezt egy olyan fejlődési folyamat fogja kísérni, ami a férfi népesség drasztikus lecsökkenését eredményezi.”

Mary Daly kijelentésének alapja egy cikk, melynek címe: “A jövő – ha egyáltalán lesz – a nőké”. Sally Miller Gearhart feminista sci-fi író tette közzé, ebben  kijelenti: . “A férfiak arányát le kell csökkenteni a népességen belül 10%-ra, és ezen a szinten kell tartani.”

Most kezd összeállni a kép. A halálbüntetés bevezetése az első lépés, ezt még támogatni is lehetne, de itt nem fog megállni a feminista úthenger. Később már bemondásra fognak akasztani, mert a nemi erőszakot nem kell bizonyítani, úgyis a nőnek van igaza. Mary Daly is elmondta, hogy a nő az életigenlő, a férfi a halálimádó, hogyan is lehetne egy patriarchának igaza. Az egész teljesen törvényes úton fog lezajlani. Csak egy-két apró törvény módosítás elég ahhoz, a fenti idézetek megvalósuljanak, nem vagyunk már messze ettől.

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Én őszintén sajnálom azokat a szerencsétlen nőket, akik majd 50-100 év múlva a Ruméliai Kalifátus (volt Európa) területén fognak élni, ezen elmebeteg picsák munkájának eredményeként.

Maestro
Szerkesztő

Egyfelől elég szörnyű, hogy 1-2% feminista is ennyire rossz irányba tudja vinni a fejlődést. De ‘azok a szerencsétlen nők’ is megérdemlik a sorsukat, mert lelkesen élnek a feminizmus vívmányaival, pl. a könnyű válással és a gyerek+vagyon elvitelével. Az igazi áttörés az lenne, ha a nők ismernék fel a feminizmus veszélyeit és ők maguk seprűznék ki a közéletből.

Balubacsi
Olvasó
Balubacsi

“Az igazi áttörés az lenne, ha a nők ismernék fel a feminizmus veszélyeit és ők maguk seprűznék ki a közéletből.”

Ez azért nem fog menni, mert tapasztalataim szerint a nők képtelenek távlatokban gondolkodni. Ami rövid távon jó, az jó. Akkor is, ha hosszú távon sokkal nagyobb kárt okoz. Sajnos a feminizmus pont ilyen.

Maestro
Szerkesztő

Akkor viszont nem kell annyira sajnálni a nőket sem, mert aktívan részesei annak a folyamatnak, aminek a végén az iszlám hatalomátvétel áll…

Még régebben olvastam valahol:

“a történelem során nem fordult elő máshol, csak a mostani nyugati kultúrkörben, hogy a nők nem állnak atyai, férji hatalom alatt, polgári jogaikban nem korlátozottak, szabadon vállalhatnak munkát, tanulhatnak, dolgozhatnak, párválasztásuk sem korlátozott mások által.
furcsa mód a nyugati nők nem akarják ezt a számukra kedvező állapotot fenntartani. nem hajlandók átlagosan 2 gyereket nevelni.
a többségbe kerülő muzulmánok, arabok, cigányok nőkhöz való viszonya más lesz.”

Balubacsi
Olvasó
Balubacsi

Én nem is sajnálom őket, sőt…

szemcsi
Újságíró

Minél iskolázottabbak egy társadalomban a nők, annál kevesebb gyerek születik, ellentétben a harmadik világgal, ahol nem ismerik a fogamzásgátlást. A “fejlődő” népek elárasztanak minket, Európának 100 év múlva vége van. Aztán hogy 10-20 gyerekes afrikai-indiai bevándorló családok hogyan fognak megélni (sehogy), az más kérdés. Talán leszabályozzák magukat idővel, de addigra 20 milliárdan leszünk a Földön… A feministák is a környezetvédelemre hivatkoznak, amikor le akarják csökkenteni a férfiak arányát 10%-ra.  Valamit ki kéne találni, de nem egyik vagy másik nem rovására.

A világ titkos urai már kidolgozták a megoldást, hiszen régóta aggasztja őket a túlnépesedés.  Hogy miről döntöttek, csak találgatni lehet. Én a jelekből ítélve arra tippelek, azért találták ki a feminizmust, hogy ne szülessen annyi gyerek.

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Sokan mondhatják,hogy szélsőséges megnyilvánulás ez,de másképp nincs változás.Csendben,egy oldalon nehéz csodát tenni(de azért próbáljuk meg ;) ),a feministák felvonulnak,újságokban írnak,reklámszlogeneket gyártanak,törvényeket hoznak,transzparenseket,plakátokat,szórólapokat,tv és rádióműsorokat készítenek.Nincs olyan nő aki ne jutna hozzá a beteg férfigyűlölő elvekhez.A bizonytalanokat is azonnal magukkal rántják,és a mi gyerekeink már így nőnek fel.Egymást viszik bele az erdőbe.Mindenhol ott a feminista befolyás.Habár nekem sem esik jól,de,nekem nagyon úgy tűnik,hogy a “ha megdobnak kővel,dobd vissza kenyérrel” elv nem működik.Régen a férfiak kiálltak magukért.Tudták,hogy nem lehet a nőkre bízni a világot.Még szavazati jogot sem akartak adni nekik valószínűleg nem véletlenül.Most megkapták,és ilyen csodaszép lett a világ.Beszélgettem egyszer egy Kanadában élő magyar nővel és azt mondta,hogy náluk már odáig fajultak a dolgok,hogy a férfiak Ázsiában keresnek maguknak egészségesebb értékrendű,normális feleségeket,mert náluk már  leginkább az iszonyatosan elhízott domináns (házsártos) nők a “családfők”. Nem tudom,hogy sokan miért nem hiszik el,hogy azoknak az embereknek is voltak érzései,akik előttünk éltek,ott vannak a versek elég sokban fel lehet fedezni a feminizmus hatásait és,hogy a hatalom miatt a nők szíve mennyire megkeményedett.Például ott van Friedrich Nietzsche érdemes olvasni róla.

http://mmi.elte.hu/szabadbolcseszet/index.php?option=com_tanelem&id_tanelem=144&tip=0

Ő már sokkal elöbb meglátott olyan dolgokat amit a mai férfiak csak most kezdenek.Nemsokára benézek a könyvtárba is.Találtam már egy két könyvet régebben,mert valahogy úgy éreztem senki sem látja a feminizmus hatásait és ott kerestem választ.A régi könyvekben,versekben,idézetekben sokat utalnak ezekre.Azt írta itt valaki,hogy “a feministákat beszéltetni kell”.Az ilyen posztokkal simán lehet őket beszéltetni,látszik,hogy mennyire ragaszkodnak a hatalomhoz.Így talán másoknak is kinyílik a szeme.

 

Cerveza
Olvasó
Cerveza

“A nőnek kezdettől semmi sem idegenebb, taszítóbb, ellenségesebb az igazságnál”

Friedrich Nietzsche

hgyi
Szerkesztő

Melyik nőnek?

Cerveza
Olvasó
Cerveza

A feminista nőnek..nem rád vonatkozik

 

hgyi
Szerkesztő

Nincs ott a ‘feminista’ szó.

szemcsi
Újságíró

Bátor és érdekes idézet. Van egyáltalán jelentős antifeminista gondolkodó, akitől érdemes olvasni?

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Szerintem van.Csak mivel sokan egyedül voltak és így nehezebb volt kimondani a dolgokat kicsit átestek a ló túloldalára.

 

Deansdale
Admin

Ezt a filozófiai szövegkörnyezet nélkül nehéz megérteni. Arról beszél, hogy a nők kevésbé hajlamosak egy “külső” vezérlő elvhez hozzáigazítani a belső értékeiket, mint a férfiak. Biztos hallottál róla, hogy egy nőnek az érzelmei fontosabbak, mint egy férfinak. Az érzelmeket viszont nehéz egy objektív dologhoz kötni – amit most Nietzsche “igazságnak” nevezett. Pl. sok, a házasságot megunt nő képes elemi szinten meggyűlölni a férjét és lerombolni a családot, hogy szabadulhasson, megszegve ezzel a házassági esküjét… ami egy objektív dolog, de egy idő után nem összeegyeztethető a nő érzelmeivel.

Persze most is csak átlagokról beszélünk, hajlamokról – ez nem egy abszolút érvényű dolog. Nietzsche fogalmazása fekete-fehér, a világ színes.

Cefre
Olvasó
Cefre

Szinte mindegyiknek. És a férfira mondják ilyenkor, hogy hazudik.

Vannak kivételes esetek. De kivételes nők nincsenek. Ilyen a természetetek, ez van. Valakinél extrém erősen jelentkezik, valakinél nem. De összeszólalkozás alkalmával 99%-otokból dühöt vált ki.

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Sok szélsőséges gondolata van Nietzschenek, de azért sok okos dolgot is mondott.

hgyi
Szerkesztő

Akkor miért nem a sok okos dolog közül válogattál valami idézendőt?

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Ezt az idézetet azért írtam ki,mert úgy gondolom,hogy illik ehhez a cikkhez.Nem általánosítás,de mivel idézet,nem szerettem volna átírni!Ha elolvasod a linket ami kicsit feljebb van akár te is válogathatsz,ha akarsz.Úgyhogy kérlek ne vedd magadra,tudod nagyon jól,hogy veled semmi bajom sincs.

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Elég szélsőséges ugyan és elképzelhető,hogy kiakadsz rajta,de mint mondtam ez nem szentírás,csak vannak jó meglátásai is.

Cerveza
Olvasó
Cerveza
Deansdale
Admin

A chat azért tűnt el, mert túl nagy volt az adatforgalma és valódi forintokba kerülne a fenntartása. Lehet, hogy később más formában visszatér.

A linkek marhajók, ezer kösz!

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Nincs mit :)igyekszem ;)

Cerveza
Olvasó
Cerveza

ez nagyon durva..

“A feminizmus valójában a társadalom további szétverésére irányuló törekvés, amely beteg, torz lelkű nőket vesz rá, hogy butább társaik önzését felkorbácsolva lehetetlen követeléseket támasszanak párjukkal és általában a férfiakkal szemben, és hagyják el azt a férfit, aki ezeknek az ostobaságoknak nem tud vagy nem hajlandó megfelelni. Mindezt egyetlen jelszó alatt: női önállóság!”

..és sajnos igaz!

Cerveza
Olvasó
Cerveza

“Ép lelkű ember – férfi vagy nő – tudja, hogy egyik nem sem hirdetheti magát önállónak és a másik nemtől függetlennek. Férfi és nő együtt alkot életképes párost, és bizony, ha tetszik, ha nem, csak akkor tudják kiegészíteni egymást, ha kölcsönösen elismerik egymás előnyeit és hátrányait. A férfi rendszerint fizikailag erősebb, a nő azonban kitartóbb, a férfi jobban tájékozódik, a nő viszont pontosabban emlékszik részletekre. Ha elhitetjük a nőkkel, hogy nincs szükségük a férfiakra, megkapjuk a mai társadalmat: a sok beképzelt, öntudatos nő világát, ahol elvileg mindenki nagyon boldog kéne hogy legyen, de nem az, mert miután mindenki mindent elért, rettentően unatkozik egyedül, büszke szingliként… “

szemcsi
Újságíró

A főmédiában, pl. az origón az az irányelv érvényesül, hogy a nőkról csak jót, a férfiakról csak rosszat lehet írni! Ők az erőszakosak, lusták, gyogyósak, férfinak lenni ciki… Mióta ezt a fórumot olvasom, olyan dolgokat is észreveszek, amik nem tűntek fel eddig. Egyes sztárokról, pl Tom Cruise sem lehet már pozitívan írni. Néhány éve még nem tapasztaltam ilyen diszkriminációt, de kezd elfajulni a helyzet, a feminácik bekeményítettek. Uraim, vesztésre állunk. Tudom, hogy nem lehet femináci oldalakat belinkelni, de aki ellátogat az origóra, talál könnyedén férfigyűlölő blogokat.

Ha le akarják csökkenteni a népességet, miért a férfiakat nyomják el, akik soha egyetlen gyereket sem szültek? Nyomják el saját magukat. “A nő legnagyobb ellensége a gyerek” (Cerveza hivatkozásából) – nyilván ezért kell dolgoztatni a nőket, hogy ne tudjanak szülni. Ez oda vezetett, hogy átvették a hatalmat. Nem hiszem, hogy ettől kevesebb gyerek születne, az egész tákolmány elvileg összeomlott, mert nem számol a bevándorlókkal és egyéb tényezőkkel. Mégis tovább erőltetik, ha még jobban elnyomnak minket, talán sikerül a tervük, nem veszik észre hogy a kiindulópontjuk téves.

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Egyenlőre sajnos tényleg vesztésre állunk, de az ilyen demotiválós és ehhez hasonló megnyilvánulások,mások figyelmét is felhívhatják a problémára!Ez a legkevesebb amit tehetünk.Volt saját országunk,kultúránk,értékrendünk,mezőgazdaságunk,gyáraink,családi életünk és normális emberi kapcsolataink.Öregemberek leszünk,mire talán megváltozik a világ,ha így megy tovább. Olyan ez mintha a 3. legbetegebb világháború lenne.Linkeljünk,plakátoljunk,ragasszunk matricákat vagy bármi! A feminizmus felzabálja a normális nőket és a férfiakat is!

 

http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/magazin/gondban-vannak-a-nok-a-gyermeteg-ferfiak-miatt-.html

Már nagyon unom,hogy néhány feminista oldalon szinte féregként vagy vírusként gondolnak a férfira.Kiváncsi voltam mi is az az emo:

http://www.emovilagscene.eoldal.hu/cikkek/az-emo-12-pontja.html

Ők lesznek a jövő.

Hiba volna a nemeket szexuális szokásaik alapján megpróbálni elkülöníteni. Az emóknak ugyanis olyannyira fontosak az érzelmek, hogy azokat adott esetben saját nemükön vezetik le. A lényeg ugyanis az érzékenység, amit nem korlátozhatnak olyasmik, mint az elsődleges nemi jegyek. A magyar és külföldi oldalak tömegével mutatnak be egymással csókolózó emo kideket, amit az emo görlök állítólag nagyon szexinek tartanak.

Így válik valóra a gender ideológia a feminizmus az egész beteg fogyasztói társadalom..

Hol a magyarság?Hol van a hazaszeretet?Az emberek 95%-a egyedül utazik a kocsiban.Legalábbis én ezt néztem valamelyik nap amikor jöttem haza.Fontosabbak lettek a tárgyak amiket megvásárolhatunk,mint a saját emberi kapcsolataink.

Szólásszabadság van nem?

Miria
Olvasó
Miria

A férfiak népessége

tíz

százalék

alá?

Akkor, kedves Hölgyek, kezdhetjük hordani a maltert, henteskedni, fát vágni az erdőbe, esetleg mehetünk tűzoltónak… Meg harcolni a háborúba…  El se akarom képzelni, és nem a munkák miatt. Rettenet lenne.

don Fefinho
Újságíró

Hehe. És azt a maradék 10%-ot is kiherélnék, szó szerint. Van még ott, ahonnan ez jött, ne aggódj. :D

http://www.ferfihang.hu/2012/08/01/nemzetkozi-kasztracios-nap/