0 megosztás

Cicázás

A mindennemű muzikalitást nélkülöző feminista csajbanda úgy csinált sztárzenekart magából, hogy rikító rongyokban meg Madárijesztő-maszkokban berontott a moszkvai ortodox székesegyházba zajongani, vonyítani, trágárkodni. A huligánok fejenként két évet kaptak.

Most őket illik sajnálni természetesen. Merthogy igazándiból az egyház is elfogadhatna egy efféle szofisztikált kritikát ám, meg a lányok nem is a keresztények lelkébe akartak gázolni, ők ennyire avantgárdok. Még mi kérünk elnézést, hogy nem értékeltük absztrakt művészetüket.

Ne fárasszuk egymást, jó? Mindenki tudja, hogy a feministák hogyan állnak az egyházhoz, a kereszténységhez, a valláshoz. Elképzeltek maguk köré egy világot, amelyben a mára totál marginális keresztény kultúra az egyik oka, hogy nekik nem jött be az élet. Az elsődleges ok a férfinép. És ez a virtuális világ ilyesmiket vált ki belőlük, például ilyen alattomos garázdálkodást.

A bíróságon persze magyarázkodnak, hogy mi valójában tiszteljük a krisztusi tanításokat, sőt a férfiakat is szeretjük, félreértettek bennünket, felebarátaim az Úrban! Ugyan már. A hülyének is átjön, miről van szó.

A náluk is vadállatiasabb (maszkulinabb!) ukrán feminista mozgalom ezzel párhuzamosan közterületi keresztet fűrészel láncfűrésszel, félmeztelenül. Ez is a keresztény egyház megreformálására irányuló jóindulatú kritika, mi? Nem a keresztények barbár megalázása, véletlenül sem.

Ja, és a végső érv a Pussy Riot tagjai mellett: há’ gyerekük van! Gyerekes anyukákat lecsukni?! Istentelenség, embertelenség!

Aranycsillagvirág! Gyerekkel rossz ötlet betörni őrjöngeni Isten házába! Ennyi. Mint mikor Budaházy Györgyöt védelmezik arra hivatkozva, hogy három gyereke van. Talán nem kéne családdal forradalmárkodni, és akkor biztonságban maradna a család. Csókolom. Nem elég, hogy feministák, felelőtlen anyák is? Elképesztő. Örüljenek, hogy nem hét év!

Valamint mindent egy közszereplő se köteles eltűrni, fűzzük hozzá. A saját ingatlanában illegálisan szervezett orgiával szemben, melyen nagy nyilvánosság előtt sértik becsületét, bárki felléphet jogilag.

Hahó, Magyarországon is létezik közösség elleni izgatás! Jelkép megsértése is. Ezeket a vandálokat simán el lehetne ítélni itthon is.

Ehhez képest az orosz ortodox egyház rendkívül szolidáris velük.

”A bírói ítélet jogszerűségnek megkérdőjelezése nélkül arra kérjük a kormányt, hogy a törvény keretén belül kegyelmezzen meg az elítélteknek, annak reményében, hogy azok nem fogják megismételni az istenkáromlást.”

Nagyon kedves ez az egyháziaktól, tekintve, hogy a Pussy Riot-féle feminista söpredék utálja őket, mint a szart. Csak hát a krisztusi megbocsátás, ugye. Ildomos volna, ha a feministák ezek után megpuszilnák a pap bácsi cipőjét, mint ahogy a fejedelmek szokták a pápa lábát.

Putyin szerepe itt mellékes. Én bírom Putyint, de valóban nem az a baj, hogy ez a három cafka nem. Hanem hogy szándékosan, aljas és barbár módon megaláztak egy közösséget. Ha mondjuk Putyin úr nem ad elnöki kegyelmet, ezeknek a büszke feministáknak két évük van tudomásul venni, hogy a legvakbuzgóbb ortodox keresztény férfinál is kevesebbet érnek. Hárman.

Post Author: Fox

f Facebook
0 megosztás


21
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
12 Egyéni hozzászólás
9 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
11 Hozzászólások szerzői
wittukindPash CutteredieVasgerincDeansdale Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
don Fefinho
Újságíró

Naja, ezen azért morgolódtam egy sort magamban én is. Úgy kell nekik bakker, feministák-e vagy sem, punkok-e vagy sem. Mondjuk a két év az tényleg kemény egy kicsit, de ha arra így megy, hát így megy. Ilyet sehogyan sem csinálunk.

Animebj
Olvasó
Animebj

Kétségtelen, hogy közízlést sértő módon viselkedtek, de nehogy már ezt a kultúrát romboló feminizmus számlájára írjuk. Az orosz “irányított demokrácia” süllyedésének ékes bizonyítéka az abszurd büntetés, hiszen tudjuk, hogy ennél sokkal brutálisabb dolgok maradnak titkokban, büntetlenül az egész országban (pl: az ellenzék és egyéb nem-politikai aktivisták “kezelése”, a csecsenekkel szembeni erőszak), tettüket normális, valódi értékkel rendelkező országban maximum egy nagy hőbörgéssel, és lehülyézésükkel konstatálták volna, de itt, ahol annyira sok a vesztes, annyira mély a szakadék a társadalom szélei között és annyira átláthatatlanul korrupt és igazságtalan a rendszer, az emberek demagóg figyelemeltereléséhez tökéletesen megfelel a lányok teátrális megbüntetése (engem például kifejezetten zavart, hogy a bíróságon is ketrecbe voltak, úgy kezelve őket, mintha valamilyen szétesés utáni gyerekgyilkos banda lenne).

Úgyhogy a cikk szerzője csak ne mentegesse “Putyin urat”, az oroszok számára nem ez a három “felforgató” jelenti a veszélyt, hanem pontosan ő. Nem hiszem, hogy az ellenvélemény elhallgattatása, a túl sokat tudók meggyilkoltatása és a maffiával körülbástyázott egyéb privilégiumok egyenlő viszonyba lennének egy templomi flashmob örültségnél. Az ortodox egyháznak is pont jól jön az ilyen médiavisszhang, ezzel elterelve a szekularizációt tagadó hatalmi összeborulást, amire minden bizonnyal nagyon nem lenne büszke a Megváltó.

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Nem értem,hogy miért kellene jópofizni.Rossz helyszínt választottak.

http://hungarian.ruvr.ru/2012_08_18/85465687/

Nálunk nincs semmiféle “irányított demokrácia”és ilyen elmebeteg feminista ország lettünk,egy szánalmas átnevelőtábor.Ahogy az EU csettint,mi úgy ugrálunk.Kiharcolták maguknak ezt az ítéletet,bár én inkább a debil femen aktivistákat vettem volna elő.

http://hungarian.ruvr.ru/2012_08_18/85465687/

 

Animebj
Olvasó
Animebj

Hülyék mindenhol vannak, hol kilátón, hol a templom körül. Ostoba ribancok, akik azt képzelik magukról, hogy magamutogató nőstény szatír módjukkal elérhetnek bármit is, de jól láthatóan a Pussy Riot-hoz se érnek fel, pedig nem magas a léc, csak hát a címlaplányok photshopolt bájait nehéz kivitelezni. Ha ukrán nő lennék, lehet hogy szégyellném magamat, amiért ezek a elmebajos némberek olcsó kurvának állítják be ország-világ szemében őt és normális nőtársait.

OFF: Ne linkelj kétszer ugyanarra, kicsit zavaró.

Cerveza
Olvasó
Cerveza

elsőre ezt szerettem volna linkelni:

http://hungarian.ruvr.ru/2012_08_18/85481388/

 

Borisz
Újságíró

Nekem az a gondolatom támadt, hogy meg kéne verni őket.

Na nem úgy, hogy undergroundban odamegyünk és privát kezeinkkel illetjük méltóságos nőtestüket, hanem ahogy mondjuk Szingapúrban a börtönben, ha azért csuknak le, mert kábítószert fogyasztottál. Titokban, a sarkon. Nem akkor, ha terjeszted, mert akkor kivégeznek a g*cibe, érted. Szó sincs ilyesmiről. Nem. Csak éltél a szerrel, és hát meg van mondva, hogy azt nem szabad. Mert akkor bántunk. Simán bevinni a dutyiba őket, és összesen egy hetet adni nekik, viszont minden nap tíz botütés. Ezeket elég erősen szokták kivitelezni, szép hosszú botokkal, lendületből, már az első után se múlnak el teljesen a nyomok, de amikor a másodikat kapná a büszke szabadságharcos anyuka, akkor azér elgondolkozna rajta, hogy ez így nem jó, az is elég baj, hogy ebből még hátravan öt alkalom, de azér tényleg, lehet, hogy utána a továbbiakat már meg kéne úszni. Például NEMordibálás, NEMgyalázás, jódolgunkban másokat NEMleköpködés útján. Ez egy fontos tanulási folyamat lenne, szerintem hatásosabb, mint két évig arról meditálni a rácsos hotelben, hogy mennyire geci a világ, és mennyire mindenki más a hibás, nem pedig én, a szegény bebörtönzött Szabad Nő.

Ráadásul egyből mehetne vissza a gyerekéhez. Szinte egyből. És ha igazán jól csinálják, és maradandó szerkezeti sérülés nincs (mer azér pl csigolyákat ne törjünk, nyilván!, hangsúlyozom, hogy csak a pedagógiai épülés a lényeg, nem az ortopédia), akkor hosszú-hosszú időre megmarad az emlék, hogy igen, anya ezeket a csíkokat úgy szerezte, hogy anya aszitte hogy mindent szabad, de hát kiderült, hogy nem, és nézd, kisfiam, milyen igazságos a világ, mert visszajöhettem hozzád, csak elmagyarázták, hogy viselkedjek jobban ezentúl.

De tessék, dobjatok a mókusok elé. Elbasztam, többé nem lehetek semmiféle képviselő Európában, pedig jaj de szerettem volna.

Cerveza
Olvasó
Cerveza

:D

én még oláh ibolyát (szándékosan használtam kis betűt) is hozzájuk csapnám és betenném ezt a számot,hogy hallgassák két évig :)

http://www.youtube.com/watch?v=-4kjRd7U9es

 

wittukind
Olvasó
wittukind

NA még egyszer mert már irtam volt    tehát nyilvánosan  egy-egy 50 botütést a talpukra és 1 hónap kaloda  csórén fej és csöcs a lukban  segg kifele  és dugás mig megtelnek

Animebj
Olvasó
Animebj

Itt van az ominózus másfél perces videó, amiről a cikk szól. Nem vagyok elvakult liberális (nem szerettem benne azt, hogy a kisebbségekkel kapcsolatos létező problémáikat elhallgattatja, elbagatellizálja, miközben a többség hozzáállását felnagyítja), de most halál komolyan; miközben az az ortodox egyház, amely a XX. század közepétől a végéig, az igazi sztálinista kommunizmustól a Szovjetunió bukásáig felügyelte a “nép ópiumát”, az az ortodox egyház újra összeáll a politikával, hogy hiányzó társadalmi hátterét korrupcióval, hazugsággal és természetesen Putyinnal pótolja, és még van pofája azt állítani, hogy ez a három, nagymamának öltözött zoknifejű liba rontást hozz a néplélekre. Sík hülyének tartja a híveket, akik nem képesek különbséget tenni a rossz között.

Ez az eset tisztára olyan, mint az Mohamed-karikatúrák, amikor is tömeges tüntetések, zavargások történek ki szerte a Közel-Keleten és nagyobb európai városokban, de senki egy nyomorult muszlim vezető (köztük a mekkai mecsetek állítólagos “őrei”!) se szólalt meg vallásukat kifordító, gyilkolásra és pusztításra bujtató iszlámfasizmus ellen, szinte teljesen természetesnek veszik, hogy nemcsak a szunniták és a síiták mészárolják egymást újra, de más vallásúak ugyanolyan ártatlan követőit (mint a keresztényeket, buddhistákat és a zsidókat) is vadásszák. Ez bizonyítja, hogy ugyanolyan gyáva, önző és gerinctelen hataloméhesek, mint a világi vezetés.

Summa summarum: Aki a vallási “érzékenységért” kiáll a börtönbüntetés mellett, az egyszerűen nem látja a fától az erdőt.

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Megértem,de rájuk nem vonatkozik a törvény?Egyenrangúság van nem?Bárki más ezt kapná.2017-ben már világméretű feminista forradalmat terveznek a kedves feministák.Lefordítottam egy két orosz hozzászólást a youtube-on és nekem nagyon úgy tűnik,hogy még az oroszoknak sem szimpatikusak.Gondolom nem ok nélkül.Annyira mégsem lehet szemét ez a Putyin,csak talán nekünk liberalista szemszögből mutatják be.

http://kiszo.hhrf.org/?module=news&target=get&id=6860

Animebj
Olvasó
Animebj

Az orosz- és az ukrán feministák között jól láthatóan nagy különbségek vannak (utóbbiakat én is közönséges útszéli ribancoknak tartom, akik csak saját ukrán nőtársaik hírnevét mocskolják be), sőt semmi okunk sincs a Pussy Riot-tot annak tartani, hiszen nem a fiktív férfiuralom, hanem a “Putyin-éra” ellen emelte fel hangját. Tehát a linkednek semmi köze sincs se az én hozzászólásomhoz, se a cikkhez. Igaz, a cikk is bűnbakként kezeli ezeket a bohócokat, akik fél percet se kaptak volna a világhírnévből, ha az orosz politika nem akarta volna. Ehelyett “mártírt” csinált belőlük a média, a Kreml került ki igazi vesztesként, pedig -ahogy Borisz is írja- egyszerű pénzbírsággal és/vagy szociális közmunkával ezt könnyen elkerülhették volna.

the hermit
Olvasó

Ez az eset tisztára olyan, mint az Mohamed-karikatúrák,

Nem, ez nem olyan, hanem az lett volna hasonló, ha valaki egy mecsetbe megy be hasonló szerkóban, és ott kezd el ordítozni politikai indittatásból. Szerinted megúszták volna élve?

Na most. Én nem kedvelem túlzottan Putyint, és hasonló véleményem van róla, mint neked (egy újabb cár atyuska, csak most máshogy hívják), de ebben az esetben ezek a csajok nem csak Putyin meg az egyház lelkivilágába gázoltak bele, hanem sok millió hívőébe is, amit talán mégse kellett volna.

Vagy te úgy gondolod, nekik ez is lehet, csak mert vaginájuk van?

Animebj
Olvasó
Animebj
szemcsi
Újságíró

Engem az dühít, hogy a nemzetközi média felkapta az ügyet és agyonsajnálta az ártatlan leányokat. Így próbáltak nyomást gyakrolni az orosz bíróságra, hogy futni hagyják a cafkákat. Ugyanaz, amikor az egyik hozzászóló kifejette a Julian Assange-ról szóló cikkben, ha egy országot tönkre akarsz tenni, sajnáld hangosan a bűnözőket, erősítsd meg a devianciáit, akik szép lassan emésztik majd szét a társadalmat, elvégzik a munkát helyetted. Szerintem a médiapropaganda nélkül simán 5-10 évet is kaptak volna. Nem ez a három cafka dühít (az egyik kifejezettem jól néz ki! :)), hanem hogy a nemzetközi feminizmus rávetette magát az ügyre, ez már veszélyes üzenetet hordoz magában.

the hermit
Olvasó

OFF

ismét jót kacagtunk:

http://nokert.hu/index.php/irodalom/irodalmi-ajanlo/1061-a-nk-imadjak-a-fasisztakat-ketsegbeesesem-oetven-arnyalata#comments

Nem tudom eldönteni, röhögjek, vagy inkább sajnáljam a szerzőt

Deansdale
Admin

A neoliberálisok persze alig kapnak levegőt. Hiszen azok a szerencsétlen szegény lányok igazán nem akartak semmi rosszat, és különben is a diktatúra elleni fellépés, meg a szólásszabadság…

Pedig van egy határ, ahol bármely kultúrának beindul az önvédelmi reflexe. Olyan korban élünk, amikor se a “művészeknek”, se az aktivistáknak, se bármilyen alkotással foglalkozó embernek nem maradt más választása, mint folyamatosan rálicitálni az előzőekre… Ha csak ugyanazt csinálja, akkor a kutyát sem érdekli. Ha csak az utcán tüntet akkor harmincan megnézik a videót a youtube-on és annyi. Csakhogy a tétet nem lehet vég nélkül emelgetni, egyszer valaki simán megadja és kiderül a blöff.

Ez volt az az alkalom.

Kicsit elég volt már abból, hogy mindenki a kereszténység mocskolásából akar médiatőkét kovácsolni. A pohár pisibe keresztre feszített Jézust lógatók, meg az összes hasonló tróger elmehet a fenébe – és mondom ezt úgy, hogy nem is vagyok keresztény. Csak tiszteletben tartom amit csinálnak. Az összes ilyen idióta egyértelműen puhapöcsű, mert a földre vitt és félig már agyonvert kereszténységet abuzálják, de ugyanezt soha nem mernék megtenni egy mecsetben vagy zsinagógában. Más vallásoknak, más népeknek még megvannak az önvédelmi reflexeik. Most kiderült, hogy a keresztényeknél is van egy határ. Hál’istennek.

A 2 év börtön meg lópikula. Ha megvalósítják a feminista terveket, akkor ennyit fogsz kapni ha megszólítasz egy nőt az utcán de nem vagy neki eléggé szimpatikus. Meg persze a nőkertes közönség bármelyikünket gondolkodás nélkül bevarrná két évre csak azért mert antifeministák vagyunk :D Majd kipróbálom egyszer, hogy berontok egy feminista konferenciára, lenyomok egy tiltakozó randalírt, és utána női nicken megkérdezem ‘odaát’, hogy jogos lenne-e szerintük 2 év börtön.

don Fefinho
Újságíró
Vasgerinc
Újságíró

Hát igen, sokan vagyunk akik nem vagyunk hívők, vallásosak vagy keresztények, mégis tiszteljük az általuk adott értékrend jelentős részét. Ezzel azonban már be is skatulyázzuk magunkat hívő vallásos keresztényként.

Vasgerinc
Újságíró

A történelem során amely hatalom hosszú távon fenn akart és fenn tudott maradni, annak egyik fő eszköze az volt, hogy engedte a vallásszabadságot, legalább valamilyen fokon. Csak a legszélsőségesebb és legdiktatórikusabb rövid életű birodalmak alkalmaztak ilyen megszorításokat, amilyet a feministák.

edie
Olvasó
edie

Először úgy gondoltam, enyhébb büntetést érdemelnek mégiscsak Putyint szidták… aztán olvastam már korábban is voltak bájos akcióik, pl élő macskákat dobtak mcdonalds alkalmazottakra, meg egyik felnyomott magának egy csirkét az áruházban…   megérdemlik amit kaptak.

Pash Cutter
Újságíró

Úgy látszik, lassacskán a baloldal ikonjává válik ez a Pussy Riot.

A baloldali intellektuelek által annyira imádott Pussy Riot – Slavoj Zizek levelezés:

http://ujnautilus.info/nagyezsda-tolokonnyikova-pussy-riot-bortonlevelezese-slavoj-zizekkel

És Kaufer Virág írása:

http://dinamo.blog.hu/2014/01/07/kene_egy_kis_punciforradalom

Az ukrán Femen, az orosz Pussy Riot, a nemzetközileg elismert marxista filozófus, Slavoj Zizek, a volt LMP-s aktivista és 4K! szimpatizáns Kaufer Virág. Legalább látszik, hogy mi tartozik össze.