0 megosztás

Hová vezet?

Hová vezet a szélsőséges paranoia és gyanakvás?
Ránk zúdul Amerikából.
Munkahelyi szexuális zaklatás, pedofília, nemi erőszak, családon belüli erőszak. Ezek mind komoly dolgok, amelyekre oda kell figyelni, tenni kell ellene. De ami most terjed ezek neve alatt, az vicc. Rossz vicc. Hová vezet?

A munkahelyi szexuális zaklatás vádja, mint Damoklész kardja lebeg főleg a férfiak feje fölött. Bármikor, a legapróbb mozdulatért, szóért is feljelenthetők.
Egyre több ilyen eset fordul elő – már nem csak az USA-ban.
Ez csak növeli a munkahelyi stresszt. A stressz pl. megbetegít, csökkenti a hatékonyságot. Nem is beszélve a munkahelyi légkör romlásáról. Az erősen gyanakvó, egymást figyelő, rosszindulattal teli munkahelyen senki sem képes dolgozni. Ráadásul bekerül a magánéletbe is a frusztráltság, az indulat, a félelem, az idegesség.

A pedofíliától való rettegés odáig fajult, hogy egy apa nem kaphatja fel, ölelheti magához, puszilgathatja össze 2-3 éves, meztelenül pancsoló kisgyerekét. Vagy nem ülhet egyedül utazó gyerekek mellé a repülőn.
Ha egy apa nem ültetheti az ölébe a gyerekét anélkül, hogy attól rettegne, hogy ki látja és ki fogja megvádolni pedofíliával, totálisan el fognak hidegülni a gyerekektől.
Ha repülőn nem ülhet férfi gyerek mellett, akkor lassan visszatér a rendszer, és lesz külön nőknek, külön férfiaknak és külön gyerekeknek utastér. Különítsük el az embereket egymástól! Hajrá!
A napokban hallottam a történetet, miszerint az úszóedző nem mehet be a medencébe a gyerekek közé…

A nemi erőszak vádjával már minden nő élhet visszamenőleg is. Hazánkban például felébresztik a nőkben az áldozat-érzést. Buzdítanak, hogy minden nő telefonáljon, aki úgy érzi, szexuális zaklatás áldozata volt akár a régmúltban, vagy közelmúltban.

De nemcsak a már megtörtént események bejelentésére buzdítanak, hanem a lehetséges, jövőben megtörténni látszó bántalmazást is jelentsék – pl. családi erőszak kapcsán.
Erről több cikkünkben is szó volt már.

Nem is tudom, hová soroljam, amikor ismerőseimet fel akarták jelenteni a szomszédok, hogy a lányukat és a fiukat egy szobában helyezték el, s nem anyuka-lánya, apuka-fia felállásban rendezkedtek be a másfél szobás lakásban.

A nemek már tényleg harcolnak egymással. Mi vagyunk az okosabbak – Nem is, mert mi! De mi tudunk ezt csinálni, ti meg nem! – De mi meg azt tudunk csinálni, ti meg nem! Mi jobbak vagyunk nálatok! – Nem is, mert mi vagyunk jobbak nálatok!
Nem a versengés, meg az óvatosság a probléma, hanem ez a szélsőségesség a baj.
Nemcsak a családok mennek így tönkre, hanem az egyes emberek, nem sokkal később a társadalom is.
Beteges versengésben és beteges rettegésben nem lehet élni.

Post Author: hgyi

A nickem kiejtése helyesen: högyi - merthogy há, mint hö + gyi :o) Nőként határozottan tiltakozom a feminista nővédelem ellen. (Lehet, hogy ha ilyen intenzív férfivédő szervezetek működnének, nem háborognék ennyire, mert nem érint személyesen – de ismerve magam, ez nem biztos.) Ha feminizmusról van szó, öreg nénikének érzem magam, aki ugyan csupán a gyerekére vár az út szélén, de a feministák megragadják és akkor is átviszik a túloldalra, ha ő hevesen tiltakozik ez ellen. Nem értek egyet sem az elvekkel, sem a módszerekkel. Korábban nem gondoltam, hogy beszélgetéseken kívül véleményemet bárhol is kifejtsem, gondolataimat ilyen formában leírjam, de mivel meghívást kaptam ide, hát élek a lehetőséggel.
f Facebook
0 megosztás


57
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
8 Egyéni hozzászólás
49 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
10 Hozzászólások szerzői
ZoliSun of a beachDeansdalehgyiAdmin Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Borisz
Újságíró

Maximálisan egyetértek.

Beteges, és mi sem akarunk harcolni, pl még mi itt az oldalon belül sem, pedig ugye ez egy válogatott férfigárda, akikben az a közös, hogy a f*szuk kivan a feminizmussal. (Elnézést, hogy így a nevükben beszélek – szubjektív vélemény hangzott el.) Nem akarunk senkit bántani, nem akarunk “visszatámadni”, nem akarunk háborút: egyszerűen azt szeretnénk, ha továbbra is mi lehetnénk a férfiak, a nők pedig a nők, és minden a legnagyobb rendben menne, ahogy mindkét félnek jólesik. A hangulatok, a viszályok elmúlnak, az indulatok lecsillapodnak, az emberek megbocsátanak.

De a törvény ott marad.

És akit a törvény börtönbe juttatott, az is ott marad.

Adja az Isten, már ha létezik, hogy soha többé ne kerüljön egyetlen ártatlan férfi se börtönbe olyan törvények miatt, amiket a civilizáció – már a nemek közti kiegyezés után – elfelejtett vagy elmulasztott törölni. És vizsgáljuk felül, igen, mindet, nézzük meg újra, hogy mennyire volt ez racionális, és mennyire volt inkább az aktuálpolitika “jólvanmár csak kussoljanak” jellegű rálegyintése, vagy minden eszközzel a győzelemre törő korteskedése. VIZSGÁLJUK FELÜL a törvényeket, és EGYEZZENEK KI a nemek, hogy béke legyen!

Senki sem akar harcolni.

don Fefinho
Újságíró

Senki? Kivéve azt a pár csenevészt, aki hülyeségekkel traktálja az egyébként még megmaradt, normális nőket.

Deansdale
Admin

Azt remélem tudod, hogy Hgyi nő :D

don Fefinho
Újságíró

A képe alapján esküdni mertem volna, hogy csecsemő. :D

Kodo
Újságíró
Kodo

Egy kis adalék.
Cseh vasúttársaság: kocsik csak nöknek!

http://www.bumm.sk/64938/cseh-vasuttarsasag-kocsik-csak-noknek.html

don Fefinho
Újságíró

Na, inkább lefekszem aludni. A parkolóhelyek után már meg se lep.

Borisz
Újságíró

Azaszép!

Megint: a nő DÖNTHET, mer őt márpedig ne nézegessék a mocskos bűnöző erőszaktevő állatok. Majd ha ő MEGENGEDI. Hát így nem lesz jó.

Animebj
Olvasó
Animebj

Japánban már régóta van csak nőket szállító vonat (vagy metró-)kocsi, állítólag a túl sok belföldi származású molesztáló miatt.

A cikkhez szólva: A feministák nem véletlenül vonzódnak annyira a baloldalhoz, hiszen a kommunizmus pontosan ugyanúgy belefolyt az emberek magánéletébe, pontosan ugyanúgy megfigyelésre, besúgásra serkentette a közösségeket, ezzel bomlasztva fel őket, amely hazánk társadalmát is komolyan mérgezte évtizedekig, jelenkori következménye a szomorú, egocentrikus és bizalmatlanságtól feszült légkör. Ezek a hülyék viszont még tovább lépnének, már magát a családot akarják szétrobbantani, ami MINDEN nemzetben és kultúrában a társadalom alappillére, akármennyire is tartják azt a nők számára “rabszolgaságnak”. Ha ezt sikerül a “nemek harcával” elpusztítaniuk, mielőtt a tudomány nem kínál életképes és hosszútávú alternatívát, akkor a Nyugatnak befellegzett.

don Fefinho
Újságíró

Ez a frankfurti iskola, a nyugatot átható kulturális marxizmus gyönyörű gyümölcse. A szocialista forradalom ugyanúgy folyik tovább, csak mivel a munkásokat már nem lehet annyira beizzítani a saját társadalmukkal szemben, mint régebben, ezért a proletariátust lecserélték etnikai és vallási kisebbségekre, bevándorlókra, melegekre, és a legaljasabb húzással még a nőkre is. Pontosan ugyanaz folyik, csak más csoportokra hivatkoznak.
A feminizmus legnagyobb ikonjainak java is bevallottan marxista és szovjet-barát volt.

Sun of a beach
Olvasó
Sun of a beach

Animebj! “A feministák nem véletlenül vonzódnak annyira a baloldalhoz..”

A baloldal liberális.

A liberalizmus mindig meg akar határozni “hátrányos helyzetű” rétegeket, akiket előnyben akar részesíteni, mindezt azok kárára, akik normális életvitellel élni tudnának a világban patyulgatás nélkül is.

Példák erre:

A liberalizmus megvédi a bűnözőket. Magyar Helsinki Bizottság, meg a többi hasonló szemétség mindig segíteni fogja a gazembereket, hogy jól érezhessék magukat a börtönökben, wellness túra legyen nekik az egész. Az áldozatoknak szerezhető elégtétel nem mozgatja meg őket.

A liberalizmus meghatározza, mely etnikumú személyeknek jár alanyi jogon minden. A többiek meg csak termeljék elő, mert nem olyannak merészeltek születni. A hátrányosság támogatásával egyidejűleg a támogatottak által éves szinten felmutatandó feljődés nem elvárás.

A liberalizmus meghatározza, hogy a nemek közül melyik  a hátrányos helyzetű. A nőket tekintik annak, és most a mi adónkból osztanak nagy pénzeket a NANE féle hiteltelen hazudozóknak, hogy tovább diszkriminálhassanak minket. Belekényszerítik a cégeket, hogy kvótákkal fosszanak meg minket a szabad versenyhez való jogunktól.

A liberalizmus egyetlen csoportra tojik nagy ívben: A magyar etnikumú, fehér hetero férfiakra 25 és 55 év között. Ha még csak nem is rokkant az adott személy, és nem is bűnelkövető-típus akkor aztán pláne. Teljes jogfosztottság! Fogja be a pofáját, dolgozzon, fizessen, és örüljön hogy élhet! Csak panaszra ne merje emelni a hangját!

Ez a baloldal, ezért olyan nagy puszipajtások a femiszörnyekkel.

Deansdale
Admin

“A liberalizmus mindig meg akar határozni “hátrányos helyzetű” rétegeket, akiket előnyben akar részesíteni, mindezt azok kárára, akik normális életvitellel élni tudnának a világban patyulgatás nélkül is.”

Más szóval ezt nevezik marxizmusnak… De ez már nem a valódi liberalizmus, mert az mást jelentett – ezért biggyesztették eléje a “neo” szócskát.

Sun of a beach
Olvasó
Sun of a beach

Jaja, stimmel! Csak már annyira megszoktuk a saját életünkre vonatkozóan, hogy ez a szemlélet ezzel a névvel keseríti meg az életünket, hogy én már a pontos megnevezésére sem ügyelek eléggé.. :)

Deansdale
Admin

Ebben van a cikk kulcsa:

“A női vagonok inkább a moszlim államokra jellemzőek, ám itt a nők nem szállhatnak fel a többi kocsiba, ahol a férfiak utaznak. A cseh vonatokon ez nem így van, a nők természetesen utazhatnak a közös kocsikban is, a férfiak viszont ki vannak tiltva a női kupékból.”

A rohadt szexista muszlimoknál vannak olyan kocsik amikbe csak férfiak szállhatnak be! Micsoda szemét patriarcha banda, nyílt nőellenesség!!! Méghogy a nőket kitiltani…?!

Szerencsére nálunk, a felvilágosult nyugaton nincs ilyen szexizmus, nemi diszkrimináció. Mi tudjuk, hogy az a helyes, ha női kocsikat indítunk… A férfiak kitiltása nagyon helyes és indokolt.

Broáf.

Raon
Olvasó

hgyi:
Szörnyű, hogy mennyi igazság van az itt leírtakban.

> ismerőseimet fel akarták jelenteni a szomszédok, hogy a lányukat és a fiukat egy szobában helyezték el
Az eszem megáll… ilyen komolyan létezhet?
Azt hiszem, a régivágású férfiakkal könnyen el tudna bánni a mai Rendszer. Én pl. nem nőttem nagyra, de ha nálam akár ilyen kerülne szóba, és az illető nem húzná be fülét-farkát a verbális jobbegyenesre, nagyon könnyen tényleges testi sértéssel gazdagodna a bűnlajstromom. Aztán esélyes, hogy a jogászok ebből őt hoznák ki győztesen, de hogy az illető többet nem tudna nyíltan a szemembe nézni, az fix.
Néha komolyan az az érzésem a mai agyonliberalizált eszementségekkel kapcsolatban, hogy ha nincs más, egyszerűen elő kell venni a régi módszert, úgy istenesen jóóól fejbevágni az nagy új ideák prófétáit, és akkor legalább egy ideig kuss lesz.
Pár ezer éves ember kultúránk legsötétebb talánya, hogy a fenenagy civilizációs eszünkkel máig miért nem tudtunk kitalálni ennél egyszerűbb, működőképesebb, hatékonyabb módszert…

don Fefinho
Újságíró
Admin
Admin

Egy-két elragadtatott hozzászólás moderálva.
Ne mellőzzük a realista és úri hangnemet!

don Fefinho
Újságíró

Most erre mit mondhat az egyszeri józan paraszt? Amilyen az adjonisten?
Nem menne az anyázás, ha nem lenne rá ok. Sajnos van. :/

Deansdale
Admin

Vannak olyan keretek amik nem rajtunk múlnak, nem mi állítottuk őket. Ettől függetlenül alkalmazkodnunk kell hozzájuk.

Deansdale
Admin

Egyértelmű, hogy a paranoia és az ellenségeskedés megmérgezi a társadalmat. Az is köztudott, hogy a feminizmus célja pontosan ennek az ellenségeskedésnek a szítása. A feminizmus elleni harc nem aktuálpolitikai kérdés, hanem emberi kötelesség. Na nem mindenkinek, csak azoknak, akiket zavar ha a világ egymással marakodó egyének porává omlik körülöttük, és saját, mesterségesen felfokozott dühébe fullad.

Kodo
Újságíró
Kodo

Hiányzik az ártatlanság vélelme.
Nem vagyok jogász, tehát amit írok az lehet hogy jogilag nem pontos.
Paraszti ésszel azt gondolom, az ártatlanság vélelme alapvető emberi jog. Ez nem teljesül, hanem sérül.
Emberek alapvető jogait akár bizonyos törvények erejével megsérteni, talán jogilag is aggályos lehet.
Lehet, hogy alkotmány ellenes, a jogászok ezt jobban tudják.
Pusztán csak káros sztereotípiákra alapozott törvények erejével  előzetesen korlátozni, előzetesen szankcionálni emberek egy csoportját eredendően bűnösnek tekintve, kimerítheti a kollektív bűnössé nyilvánítást.

Ilyen törvényeket legfeljebb abban a szellemben lehetne, szabadna meghozni és alkalmazni, ha mindenkire egyaránt érvényesen vonatkozna felekezeti, faji, nemi és stb. hovatartozás nélkül. Senkinek sincs joga az emberek ezen csoportjai közül bármelyiket is eredendően bűnösnek tekinteni.
Még magának a törvényhozásnak sem!

Tiltakoznék olyan törvény ellen, hogy nők csecsemők közelébe bizonyos esetekben ne mehessenek, a közelükben csak felügyelet mellett tartózkodhassanak, mivel a csecsemő gyilkosságok túlnyomó többségét nők követik el!
Akkor már vagy senki ne mehessen csecsmők közelébe, vagy hagyjuk a fenébe ennek törvénybe foglalását, szabályozását és ezt az egész beteges gondolkodást.
Akár honnan nézem, beteges agyrém!

Kodo
Újságíró
Kodo

Legyen ez akár gyávaság, bár nem elsősorban a saját érdekemben töröltem innen a  beszámolómat.
Vagy nagyon át kellett volna fogalmaznom, de annak meg nem láttam értelmét hogy áttoljam a fantázia világába és így kitalált történetté változzon, ezért inkább ezt a megoldást választottam.

Mindenkitől elnézést kérek!

don Fefinho
Újságíró

Az frankó. Ez ám az egyenlőség! De a nőket továbbra is kihasználják, ingyen dolgoztatják, kevesebbet keresnek ugyanazért a munkáért, mert a piszok férfiak összekacsintanak! Sürgősen tenni kell valamit szegényekért!

Kodo
Újságíró
Kodo

Igen.
Mint tudjuk, egyáltalán nem biztos hogy ugyanazért a munkáért keresnek kevesebbet, már ha egyáltalán igaz az a kevesebb.
Viszont lám tudnak ök kevesebb és könnyebb munkával többet is keresni egyazon cégen belül, ahol azért illenék egymáshoz arányítani a teljesítményeket.

don Fefinho
Újságíró

És mi lett a perpatvar vége?

Kodo
Újságíró
Kodo
Deansdale
Admin

Erre most válaszolhatnék, mint a femcsik: diszkrimináció, szexizmus, tüntessünk! De mivel férfi vagyok azt mondom, keressenek a férfi munkatársak olyan helyet ahol több a fizu, vagy sz*rjanak bele hogy a főnök üdvöskéi mit kapnak. Munkaerőpiaci versenyben mindenki annyit kap amennyit a bértárgyaláson kiharcol magának, tehát a srácok kössék fel a gatyát és húzzák az evezőt a saját csónakjukban. A másik felé irigykedni meg acsarkodni általában nem vezet jóra. Akkor sem, ha az igazságtalanság valóban tapintható. Veszekedéssel nem fognak jobb fizut kiharcolni, annyi szent.
Esetleg szervezzenek sztrájkot :)

Kodo
Újságíró
Kodo

Aláírom amit írtál, de a fönöki magyarázat ettöl még vérlázító maradt számomra.

Deansdale
Admin

Kétségtelenül :)

Borisz
Újságíró

Teljesen mindegy, mit mondanak, nem kell figyelni, statikus zaj. A nősoviniszta márkájú élőlény az emberek hangját utánozza, és a pénzhez akar hozzájutni. Ami neked úgy tűnik, hogy “mondat”, az igazából táplálékszerzési stratégia. Holnap az ellenkezőjét mondja, ha az jön kapóra. Csoda, hogy nem lopnak tömegesen.

Toplak Zoltán
Újságíró

Ez a “mondat” meghatározásod nagyon ott volt. Gratula

Sun of a beach
Olvasó
Sun of a beach

Hgyi! Zseniális vagy! Ha téged olvaslak, akkor mindig megerősödik bennem az az érzés, hogy a világ tele van szerethető, bátor, becsületes nőkkel, és a feministák tényleg csak egy elenyésző állathorda.

Viszont egyre inkább felmerül bennem az is, hogy a feminizmus szarvát letörni a leginkább a tisztességes nők tömege tudná! A világ elé kiállással, a feminizmustól való elhatárolódással, a Vivien Reding féle beteg szörnyeknek címzett nyílt váddal és szembesítéssel, hogy férfigyűlölők. Mindezt tisztességes nők által kimondva.

Annyiszor bólintunk itt egyetértésben mindannyian, hogy a feminizmus valóban nem a nőkért van, nekik árt, és csak önmaguknak akarnak jót (jó pénzt) ezek az agybeteg szektások, meg menedzserasszonykák. Nem törődnek például ők azok nagy részével, akik nem karrierről beszélnek a (kényszerű) munka kapcsán. Pont ezért sajnálatos, hogy eddig csak ilyen kevesen vagytok, akik ezt ténylegesen felismertétek.

Sajnos ezt otthon 100%-osan tapasztalom. A kapcsolatom csodálatos, egy végtelenül szelid, békés nővel, aki mellett nyugodtan férfi lehetek, és aki nyugodtan nő lehet mellettem. Viszont mégis az ő hozzáállása ehhez a témához teljesen semleges. Láthatóan el akar határolódni az egésztől. “-Ugyan, hagyd már! Ne foglalkozz ilyesmivel. Nekünk jó az életünk, mi szeretjük egymást. Ez az egész cirkusz csak arra jó, hogy egymás ellen hangolják a nemeket, mert az elkeseredett, boldogtalan emberek a legjobb fogyasztók. Ez gazdasági érdek.” Ennyi a reakciója. Valójában nem foglalkozik az üggyel, ködös elképzelései lehetnek csak arról, mi megy itt. Én persze tudom, hogy ha belefolyna, akkor keményen kritizálná a feministákat, hiszen általam tudja, hogy a férfiak nem olyanok, mint amilyennek a szörnyetegek leírnak minket. Én viszont nem akarom feszegetni hogy olvasson bele a témába, mert nem akarom rontani a hangulatát, és olyan feszültséget kelteni benne, amit a mi saját életünk nem indokol. De azért fenntartom (sőt fokozom) a témában való elmélyülésemet 2 okból. 1. Férfi szolidaritás. 2. Ki tudja, hogy mikor jut el oda a szörnyetegek mozgalma, hogy az már rám is súlyosan kihasson. Nem várom meg.

A fő mondanivalóm, hogy sajnos rengeteg tisztességes nő van, akik hasonlóképpen elkerülik ezt a témát, és így nem tudom, mikor történik meg hogy tömegesen kiálljanak a feministák elé azzal, hogy: “Nem akartok jót nekünk. Ne beszéljetek innentől kezdve a mi nevünkben!”

Ezért érzek külön hatalmas hálát az olyanokkal szemben, mint Te! És kívánom Neked, hogy a saját életed is mindig igazoljon Téged pozitív élményekkel, hogy a jó oldalon állsz!

 

Deansdale
Admin

Mint a legtöbb társadalmi “küzdelem”, ez is nők között zajlik és nők között fog eldőlni. Mi férfiak legföljebb a partvonalról szurkolhatunk a szimpibb nőcsapatnak. A tragédia, hogy egyelőre a femcsi hordákkal szemben alig lézeng egy pár nő az értelmesebbik térfélen. Amíg minden szimpatizánsunkra jut többtucat Ertsey Katalin meg Antoni Rita, addig hegynek fölfelé toljuk a nagy sziklát…

Sun of a beach
Olvasó
Sun of a beach

Ez így van, de csak azért lézeng olyan kevés, mert aki nem sáros, az nem feltétlenül kell azt érezze, hogy dolga van az üggyel. Én is képtelen lennék belerángatni a hozzám legközelebb álló személyt, nem dönthetek helyette hogy mi legyen az ő harca az életben. Sajnos szerintem minden férfinek meg van kötve a keze, ha a saját szerettei részvételére gondolna. Ha a (valódi) nők figyelmét fel akarjuk hívni, azt csak “keresztbe” tehetjük meg. Olyan személyeknek próbáljuk észérvekkel feltárni a szemét, akik mind a mellett, hogy okosak és normálisak, de nem a saját legközvetlenebb hozzátartozóink. Így nincs rajtuk nyomás, ha mellénk állnak, azt saját döntésükből teszik.

Deansdale
Admin

Én sem terjesztem az igét a közvetlen környezetemben. Teljesen fölöslegesen hangolnék magam ellen egy rakás embert, akinek halvány lila segédfogalma sincs erről az egészről, de valszeg kibukna belőlük az automatikus fehérlovag (vagy a csordaszellem, ha nők :), és azt szajkóznák, hogy ne bántsam már szegény nőket, mi bajom van velük, biztos szexuális problémáim vannak, vagy ilyesmi. Tele a net olyan sztorikkal, hogy kit hogyan nem értenek meg a környezetében élők – a redditen naponta találni ilyeneket.

Szóval hülye lennék fölöslegesen szivatni magam, a legközvetlenebb családomon kívül gyakorlatilag senki nem tudja, hogy ebben a bizniszben utazom, és ők is csak azért, mert ismerik a blogomat. Még nekik sem szoktam ilyenekről beszélni.

Toplak Zoltán
Újságíró

Igen, hatalmas azon emberek, férfiak és nők száma, akik a saját privát életükben nem igazán tapasztalják a feminizmus káros hatását, és így nem érdekli őket. A baj az, hogy mire oda legyűrűzik, már olyan erős, hogy rengeteg szenvedést és bajt tud okozni. Még előbb kell megfogni. (Már most is erősebb, mint kellene.)