0 megosztás

Kommentár nélkül

A Pussy Riot 3 tagja a börtönben

Egy vélhetően vérrel írt, a Pussy Riot punkegyüttes börtönbüntetésre ítélt tagjainak szabadon bocsátását követelő üzenetet találtak két meggyilkolt nő holtteste mellett az oroszországi Kazany városában – közölték csütörtökön a hatóságok.

A zenészek ügyvédje a Twitteren azt írta: a szörnyű esemény “vagy egy borzasztó provokáció, vagy egy pszichopatáról” van szó.

A hatóságok közlése szerint a 76, illetve 38 éves nőt – anyát és lányát – a múlt héten több késszúrással gyilkolták meg lakásukon. Holttestük felett az állt angolul a falon: “Szabadságot a Pussy Riotnak”. Azt még nem állapították meg pontosan, hogy az elkövető milyen anyaggal vitte fel a feliratot a falra, de vélhetően az áldozatok vérét használta.

Egy kazanyi nyomozó szerint a gyilkos valószínűleg a hatóságokat akarta félrevezetni a felirattal. Az elkövető vélhetően pszichopata vagy drogfüggő volt – közölte Andrej Septyitszkij nyomozó.

A kormánypárti orosz sajtótermékek ugyanakkor egyértelmű összefüggést emlegettek a gyilkosság és a punkegyüttes között. Egyes lapok azt állították, hogy a Pussy Riot rajongói követték el a bűncselekményt, illetve hogy az együttes inspirálta a gyilkosságot.

Forrás: index.hu

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


1
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
1 Egyéni hozzászólás
0 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
1 Hozzászólások szerzői
Aurelius Respectus Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Ez egy jó teszt a mai általános gondolkodásra. Mindenki azt mondja ez csak egy beteg elme terméke. Most képzeljük el fordítva, az lenne kiírva: Halál a Pussy Riotra. Ez esetben hatalmas felháborodás lenne, nemzetközi tiltakozás. Az általános nőgyűlölet bizonyitékaként mutatnák fel és Putyin elnök is hamar felelősként lenne beállítva.