Férfihang.hu
0 megosztás

Szeptembertől csak futó pillantást vethetnek a nőkre

Szeptembertől legfeljebb futó pillantást lehet vetni a lengén öltözött hölgyekre Brüsszelben. Aki bámulata tárgyát túl szókimondóan dicséri meg, akár 70 ezer forintnyi büntetést is fizethet egy új rendelet értelmében.

„Nekünk az a dolgunk, hogy ha a nevelés nem használ, mutassuk meg, hogy nálunk a közhatalom. Akik nem értenek a tájékoztatásból, azokat pénzbírsággal büntetjük.” – Nyilatkozta Philippe Close, brüsszeli városatya.

A szigorítás oka, hogy az elmúlt években egyre több bejelentés érkezett a brüsszeli városházára nőket érő verbális zaklatások miatt, ám ezek nem vezettek bírósági eljáráshoz.

Egy brüsszeli nő így nyilatkozott: “Normális, hogy megbüntetik őket, mert szinte már rettegünk kimenni az utcára, ahol folyton zaklatnak minket.”

A belga főváros vezetése az októberi helyhatósági választásokra is készül a döntéssel, amely hamarosan országos szintre emelkedhet, mivel jövő hónapban a parlament is vitára bocsátja a nőket nyilvánosan zaklatók büntetésének ügyét.

Forrás: Hír TV

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


19
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
9 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
10 Hozzászólások szerzői
SlasherBaritonNorbiVasgerincDeansdale Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Borisz
Újságíró

A nők megerőszakolnak minket, és nincs, aki megvédjen. EZ a helyzet. Elhitették, hogy ők a Jó Oldal, ezért innentől bármit mondanak, az az isten szava, és aki szembemegy vele, azt máglyára küldik. “Már félünk kimenni az utcára”, ezt a kibaszott hazugságot! Félünk, de azért szexibe öltözünk? Nem ordít az ellentmondás? Mindenki a fülén ül?

Ez egy vicc, de tényleg. Hajrá Brüsszel.

Animebj
Olvasó
Animebj

A legjobb tudásom szerint Belgium (is) szenved a bevándorló muzulmán “kisebbség” okozta különféle társadalmi feszültségektől, bűnözéstől. Tudjuk, hogy mennyire idegen az ő kultúrájuk, az ő női ideálfelfogásuk a nyugati civilizációtól, így annyira talán nem is meglepő a döntés. Attól viszont joggal rettegünk, hogy ez az érthetetlen, HVG-sen szólva “gumicsont-törvényt'” rá fogja kényszeríteni az egész EU-ra -köztünk ránk is- a brüsszeli aktatologató, feminista-lobbira igen vevő jogászok hada.

Persze tudom, hogy valóban sértheti a nőket a vizslatás, de ha nem tudnak minden egyes pillanatban hátranézni és a férfiak tömkelegéből kifürkészni azt, akinek szemei és gondolatai maximum 2 teljes másodpercre ráirányultak, akkor NE öltözzön kihívóan, miniszoknyásan, mellkidobósan, hanem -ha már úgy is akkora arra fele a multikulti- bugyolálja be magát nikábba vagy ami még biztosabb, burkába. Ez a két, tradicionálisan nőgyűlölő arab/muzulmán országokban/közösségekben megjelenő viselet biztosítja, hogy a legutolsó megátalkodott hím se fogja fél másodpercnél több ideig “legeltetni” szemeit a nőn, csak annyira, hogy agya feldolgozza, mint ekerülendő útakadályt. Mert ezzel viselettel nem lehet se a fantáziát megmozgatni, se a másik nőnek üzenni, de azért kíváncsi lennék arra a belga Cosmó-számra, amelyikben ezt a “divatot” reklámozza.

Ja és még valami: aki meg akarja erőszakolni, az meg fogja, ha úgy akarja! Nem véletlen, hogy a haszonállatként vagy használati tárgyként tartott arab/muzulmán nőket sokkal nagyobb valószínűséggel érik ilyen bántalmazások, lesznek erőszak áldozatai, mint az igazi civilizációkban, például Nyugaton.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem kell szó szerint érteni a címet. A Hír Tv kissé szenzáció hajhász módon szövegezte meg a hírt; bár valóban úgy fogalmaz, hogy “csak futó pillantást vethetnek a nőkre”, de valójában azt szeretné mondani, hogy “tilos szexuális tartalmú megjegyzést tenni”. Az kicsit erős lenne ha a nézelődést is betiltanák… Onnan már tényleg csak egy lépés lenne a gondolatrendőrség…

A hírből úgy tűnik, hogy diszkriminatív a törvény. Bár ritka az utcán szexuális tartalmú megjegyzést tevő nő, de ettől függetlenül alapelvárás lehet, hogy egyetlen törvény se különböztessen meg nemi alapon. Mert egy férfinak meg például méltányolható igénye lehet, hogy ne szólítgassák meg prostituáltak az utcán.

Deansdale
Admin

“Az kicsit erős lenne ha a nézelődést is betiltanák…”

Gondolod nem lobbiznak ilyesmiért egyesek? Lassan beemelik a törvénykönyvekbe a “visual rape”, vagyis a tekintet általi nemi erőszak fogalmát, ha türelmesen kivárjuk.

Animebj
Olvasó
Animebj

Ahogy a mondás tartja: “Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja”. Aki lengén öltözik, arról azt fogják feltételezni, hogy lenge az erkölcse is, így ne lepődjön meg, ha kamionsofőrök utánuk dudálnak, közúti munkások és kőműves brigádok megfüttyentik. De félek, Deansdale-nek lesz igaza, és egy ilyen szabályozás végül pontosan a gondolatrendőrség megjelenését fogja követni, és mint írtam, teljesen hasztalanul, mert aki beakarja vinni a nőt a parki dzsumbujba megerőszakolni, az meg is fogja, akárhogy is öltözködik.

Cerveza
Olvasó
Cerveza

Pff..hát ez igazán szánalmas.Miért nem azokat a nőket büntetik akik “lengén” öltöznek.Ez a hatalmával visszaélő “városatya” egy igazán unszimpatikus…

Amerikából kb 10 év alatt érnek ide a beteges ideák,vajon brüsszelből mennyi idő?

 

Kodo
Újságíró
Kodo

Nem kell büntetni senkit!
Aki kihívóan öltözik, viselkedik, számítson a felkeltett figyelemre, köztük a bunkókra is.
A bunkók meg számítsanak rá, hogy sikeresek nem lehetnek.
Mindkét oldalról bizonyos intelligencia szintet követel.
A társadalom működését, az élet dolgait nem építhetjük folyton az unintelligensekre, ne az legyen az alap amihez igazodnunk kell.
Miért kell az élet minden apró mozzanatát túlszabályozni?

Deansdale
Admin

“Miért kell az élet minden apró mozzanatát túlszabályozni?”

Mert az államnak kapóra jön minden egyes cafatka “hatalom” amit az alattvalói felett gyakorolhat. Ha nem marad egyetlen ember sem az orszgában, akit valamilyen okkal ne lehetne rács mögé dugni, akkor jön el az ő utópiájuk.

Vasgerinc
Újságíró

Tudom, hogy a médiának köszönhetően egyre nagyobb a birkák aránya a népességben, de szerintem ez már kb. az a szint, amellyel nevetségessé teszik magukat. A feministák kapkodnak, túl gyorsan akarnak totális hatalomhoz jutni, lassabban kellene kinevelniük az emberekből a józan észt. Remélem el is buknak emiatt, vagy más miatt. Mert rendben van, hogy előbb utóbb úgyis összeomlik egy ilyen rendszer, de nem bánnám, ha ennek én már nem innám a levét, bár valamelyest már most iszom.

Animebj
Olvasó
Animebj

Sajnos a cikk tényleg nem kamu, már a HVG-ben is írtak róla. Számomra igazi rejtély, hogy a brüsszeli aktatologató léhűtők mégis mit várnak a súlyos bírságoktól, főleg hogy már fajgyűlöletre hajlik a szabály, mivel nem meglepő módon a muzulmánok sértegetik és molesztálják leginkább az ő köreikben egzotikumnak tekintett fehér nőket. Gondolom ahelyett, hogy rákényszerítenék a igazi kultúrát ezekre a messziről jött véglényekre, inkább hallgatnak a feministákra, akik ha el szeretnék kerülni a balról jövő rasszizmus vádját, hamar kitalálják, hogyan lehet csak az ország eredeti fehér férfiai ellen fordítani ezt az egészet.

Norbi
Olvasó
Norbi
Alter Ego
Szerkesztő
Bariton
Olvasó
Bariton

Kicsit túl van lihegve itt a kommentek többsége, mint ahogy a HírTV-s bulvárbaromság is. Érdemes a fentebb belinkelt HVG cikket is elolvasni, mielőtt a brüsszeli sötétségről pampogunk, az jobban hozza a tényeket.

Slasher
Vendég
Slasher

Szerencsére még nem ért el hozzánk. Remélhetőleg nem is fog. Pontosan a kurvákat kéne megbüntetni, a kurvaság és a közszeméremsértés ha jól  tudom illegális..

Deansdale
Admin

Már megbocsáss, de szerintem arról van szó, hogy te nem nézel a felszín alá. Mert milyen jól hangzik (legalábbis progresszív hülyék számára), hogy “pénzbírságra számíthat az, aki nyilvános helyen szexista, rasszista, homofób vagy bármilyen más sértő megjegyzést tesz”. Hurrá, meg minden.

Csakhogy ez a hivatalos szöveg, amivel eladják a baromságot – és ezt abból tudhatod, amit nem mondanak ki teljesen nyíltan, csak utalnak rá: “A döntés a brüsszeli önkormányzat és a fővárosi ügyészség közötti megállapodás eredménye, amely azután született, hogy nyilvánosságra került egy fiatal diáklány, Sophie Peeters dokumentumfilmje a Brüsszel utcáin uralkodó szexizmusról.” Ez a “dokumentumfilm” egy feminista agymenés arról, hogy az utcán egyesek a nők után fordulnak, utánuk fütyülnek, vagy ne’adjisten leszólítják őket. (Egy rövid youtube összefoglalót linkeltem angol felirattal, meg lehet nézni. Sőt, kéretik megnézni.) Micsoda szexizmus, broáf. Már ha félredobjuk a szexizmus szó valódi jelentését, ami nemi alapú diszkrimináció – amihez ennek az egésznek semmi köze.

Tulajdonképpen arról van szó, amiről a mi cikkünk beszél: a feministák be akarják tiltatni az ilyen megnyilvánulásokat, és a brüsszeli hatóság örömmel segít nekik ebben. Te meg pénzbírságot kapsz, ha hosszabban mersz nézni egy nőre, vagy megkérded mennyi az idő és ő ezt félreérti. Szerinted ezzel minden rendben van?

És persze rögtön felvázolják a jövőt is: “Claudine Lienard, aki a brüsszeli egyetemen nőkkel kapcsolatos tanulmányokat oktat, “elégtelennek” tartja a brüsszeli önkormányzat lépését.” Vagyis ezt az orbitális baromságot rögtön tovább kell szigorítani. Már most megmondom: ha megteszik, az sem lesz “elég”. A feministáknak semmi sem elég.

Slasher
Vendég
Slasher

Köszi a linket..

Kodo
Újságíró
Kodo

Szeretem megnézni a szép nőket, persze nem bunkó módjára.
Az egészséges nőknek is jólesik, ha elismerően tekintenek rájuk a férfiak.
Tehát így még velük is ki van babrálva ha ez ezután tilos lesz.
Pont a feministáknak meg nincs sok félni valójuk, mert általában nem tartoznak a szép nők közé.
Azóta pedig még jobban undorodom tőlük, mióta a másik (WC-s) cikkből az sejthető hogy szaros a seggük.

Slasher
Vendég
Slasher

Mi számít bunkó módnak ?

Slasher
Vendég
Slasher

,,Nekünk az a dolgunk, hogy ha a nevelés nem használ, akkor mutassuk meg, hogy nálunk a közhatalom”

Akkor  a nőknek is megmutathatnák.

,,Szinte már rettegünk kimenni az utcára, hol folyton ,,zaklatnak” minket”

Normálisan kéne felöltözni.