Vasgerinc
0 megosztás
Címkék: ,

Emberi reakciók

A múlt héten megjelent egy hír, miszerint egy népszerű amerikai rapper fellázadt a Negro cukorkának a nevén, a csomagolásán vagy egyében, ez nem derül ki egyértelműen, de a kommentelői (rajongótábora) rátettek még egy lapáttal. A hír elég rövid, ezért is nem derül ki, hogy 50 centnek konkrétan mi a baja a Negroval, de a kommentelés sokatmondó, érdemes elolvasni.

Ez a hír ugye nem kapcsolódik szervesen a férfihang témájához, ami miatt mégis szükségét éreztem megírni ezt a rövid cikket az az, hogy szépen látható, hogy milyen könnyen megvezethető az emberiség birkábbik része. Elég volt kitenni egy fotót a Negro cukorkáról és rögtön jött a rasszista vád, magát akasztó fekete ember víziója, a fehérek utálják a feketéket mégis majmolják őket megszólalások, stb. Kíváncsi vagyok, hogy amikor ezeknek elmagyarázzák, hogy miről van szó, akkor vajon magukba néznek-e, bár őszintén szólva én az ilyenekből nem nézem ki. A lényeg, hogy egy-egy ilyen megnyilvánulással úgy lehet fellázítani bárki és bármi ellen a népet, hogy semmilyen komolyabb erőfeszítést nem igényel. Nem véletlen, hogy az oktatást egyre alacsonyabb szintre terelik, megpróbálnak minden önálló gondolatot elnyomni, hiszen ha elérnek egy bizonyos szintet, akkor ilyen egyszerűen azt adnak be a népnek, amit akarnak. És ennek a módinak viszont már szerves része a feminizmus is, hiszen a férfi-nő polkorrekt viszonyulás éppen olyan már ma, mint akár a fehér-fekete, akár más kombináció. Ha a nép elég birka lesz, akkor elfogad bármit, akár azt is, hogy a nők felsőbbrendűek, ezért a férfiaknak el kell végezni minden olyan alantas munkát, amelyekre csak ők képesek, miközben a nők irányítanak mindent.

Ebben a konkrét esetben valószínűleg szó sincs szándékos félrevezetésről, mert 50 cent megnyilvánulásából is egyértelmű, hogy ő sem tartozik a legnagyobb elmék közé, a reakció viszont azt hiszem szépen igazolja azt, hogy sikerült olyan mélyre taszítani a a nép szellemi szintjét, hogy nem csak vakon követi az irányt, de még rá is tesz.

Post Author: Vasgerinc

Vasgerinc
Első olvasásra a nickemből egy nagyképű nyakas ember képe ugrik be sokak számára, pedig egyszerűen csak nickválasztás közben környezeti behatásra választottam ezt az egyébként ritkán, elsősorban építőiparban használt kifejezést. Alapvetően nem rég foglalkoztat a feminizmus, azonban ahogy megismertem egyre jobban éreztem szükségét, hogy tegyek ellene, amennyi tőlem telik.
f Facebook
0 megosztás


12
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
9 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
6 Hozzászólások szerzői
ReactorAurelius RespectusRaonDeansdaleVasgerinc Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
hgyi
Szerkesztő

Folytassuk.
Fel vagyunk háborodva, hogy van Niger nevű ország. És Nigéria is. Sőt, a Niger folyó azt jelképezi (50 centül), hogy fojtsa bele magát.
A medvecukor – avagy bocskorszíj – fekete színű, fő alkotórésze az édesgyökér. Az 50 centes jelképrendszerben: akaszd fel magad fekete.
50 cent maga a nigror (sötétség). (Mielőtt még megvádolnának rasszizmussal: nigror, nigroris, m. – lat.)
Mint a bár elcsépelt, de most kapóra jövő mondás tartja: 50 centnek a Negro világítana a szájában.

És csak úgy csöndben jegyzem meg, hogy Pietro Negro cukrászmester, e cukorka attya sírva foroghat sírjában – és 50 cent, valamint rajongói bocsánatáért esedezik a neve miatt. Meg az a grafikus is, aki megalkotta a kéményt (torkot) kotró kéményseprőt.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Elég közismert az emberek többségének ostobasága. Az amerikai feketék az amerikai filmek mesevilágával ellentétben nem az eszükről híresek, nem véletlen magas arányuk az amerikai börtönökben. Az amerikai reklámipar, filmgyártás és televíziózás pedig bizony szándékosan hülyíti a nézőket, ez a második célja a profitszerzés mellett. Különben hogy kerülhetnének hatalomra a bankárok által pénzelt politikusok, akik számukra kedvező döntéseket hoznak rendszeresen ?

Reactor
Újságíró

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem 50 Cent volt, aki rasszistázta az európaiakat, hanem a farkaskái. Többen is írták, hogy az nem akasztott fekete ember, hanem kéményseprő, és a “Negro” a feltaláló neve volt.
Négercsókot nem vásárolt esetleg? :DDD