0 megosztás

Antifeminizmus és/vagy csajozás

Eleddig azt hittem, egyszerű és egyértelmű dolgokról beszélünk mi itt, amit egy átlagember is megérthet, ha veszi a fáradságot legalább egyszer figyelmesen elolvasni valamelyik kiemelt cikkünket. Most viszont kiderült, hogy még egészen intelligensnek tűnő emberek is félreért(het)ik az egészet. Persze az átlagemberek érdeklődési körét tekintve nem nehéz megérteni, ha azt képzelik, minden a szexről szól. Ezen tréfamesterek kedvéért már most leszögezem: ez nem egy randioldal… Íróknak és olvasóknak egyaránt megvan a romantikus magánélete, de itt nem azért gyűltünk össze, hogy erről tárgyaljunk.

Megmondva az őszintét, fogalmam sincs a lovebox.hu mibenlétéről, de úgy tűnik viszonylag gyakran emlegetnek minket arrafelé. Az egyik ilyen kommentet linkelte Kodo barátunk:

“Igen, én is kitanulmányoztam ezt a portált: http://www.ferfihang.hu/
Aki lusta kattintani, annak elmondom, hogy ez egy önmagát antifeminista portálnak mondó orgánum, valójában azonban az egyetemes női butaság (és álnokság) ellen háborgó hobbikiadvány.
A cikkek megdöbbentően jók, a fickók nagyon jól írnak, mondanivalójuk világos, írásuk olvasmányos, összeszedett, választékos.
Regisztráltam én is, hogy majd kommentelek, meg sőt, talán majd cikkeket is írnék, mert hű de remek kis projekt (és én aztán tudnék mesélni). De aztán jobban végig gondoltam: mire jó ez nekem? És abba is belegondoltam: mire jó ez azoknak, akik az egész portált megálmodták, üzemeltetik, napi szinten gondozgatják?
Kik ezek az emberek, akik súlyos órákat, napokat töltenek el azzal, hogy kristálytiszta logikával, kérlelhetetlen precizitással, bravúros stílussal bizonygassák naponta több példányban, hogy márpedig a nők egyrészt komplett idióták, másrészt rafinált kurvák és még a tetejébe hataloméhes paramilicisták is?
Ettől több nőjük lesz? Merthogy most egy sincs, az világos.
Szerintem igazi férfi nem foglalkozik ilyesmivel. Igazi férfi felszedi és/vagy elhajtja a nőket, de nem áll neki alkudozni erről az egész témáról. Pláne nem nyilvánosan siránkozni a kudarcai miatt.
Továbbá: nagyon vigyázzunk a hobbiprojektjeinkkel. A világ olyan, amilyennek látni akarjuk. Ha állandóan azt vizionáljuk, hogy a világ tele van álnok, ám ostoba picsákkal, akkor egy idő után meglepődve fogjuk tapasztalni, hogy tényleg így van. Akkor már inkább javasolnám a bélyeggyűjtést vagy a vasútmodellezést.”

Kösz a dícsérő szavakat, bárki légy is, de azért felhívnám a figyelmed: ezt a lövést a kapufa rossz oldalán tekerted el. Ez a portál tényleg antifeminista, és nem a nők, hanem a feministák hülyeségeiről beszélünk. Az más kérdés, hogy a legtöbb feminista a nők soraiból kerül ki – ez sokakat megtéveszt, de nem mindenkit.

Sokadjára (de sajnos valószínűleg közel sem utoljára) szögezzük le, hogy semmi bajunk a nőkkel. Sokszínűek és változatosak, pont mint a férfiak, és ez így jó. A szerzőgárda nevében jelenthetem, itt senki nem gondolja, hogy “a nők egyrészt komplett idióták, másrészt rafinált kurvák és még a tetejébe hataloméhes paramilicisták is”. Vannak köztük ilyenek, ez vitathatatlan, de egyrészt nyilván nem mind ilyen, másrészt a mi oldalunknak nem profilja ezzel foglalkozni. Minket egyetlen szegmens érdekel, mégpedig a “hataloméhes paramilicisták”, akiket általában feministaként szoktak emlegetni a közbeszédben. Velük is csak azért foglalkozunk, mert a hataloméhségük elérte azt a szintet, hogy világszerte beleszólnak a politikába, és ezzel áttételesen a mi életünkre tették rá a mocskos mancsukat.

Az antifeminizmus nem több, és nem kevesebb, mint ami a nevében áll: a feminizmus elleni küzdelem. Legalább ennyit illene megérteni mindenkinek, aki ellátogat ide, és pár percet olvasással tölt. Hülyék lennénk a nők ellen küzdeni, hiszen vannak anyáink, hugaink, feleségeink és lányaink, ráadásul normális emberek vagyunk, akiknek semmi baja olyan “néptömegekkel”, amik nem tettek ellenünk semmit. Én nem látok nőket lobbizni a kormánynál férfiellenes törvényeket követelve – csak feministákat. Én nem látok nőket sétálni az utcán férfimocskoló transzparensekkel – csak feministákat. Ja és hát ne felejtsük el azt sem, hogy íróink és olvasóink között is akadnak nők, tehát meglepően tudathasadásos állapot lenne őket – vagyis magunkat, mint szerzőgárdát – utálni.

Ismeretlen barátom, ha már így rákérdeztél: a mi célunk errefelé elsősorban az ismeretterjesztés. Sokan nem tudják még, hogy milyen világ vár rájuk, amint a globalizáció a nyakukba tolja az angloszférában már évtizedek óta ismert férfiellenességet és a feministák által inspirált törvényeket. Sokan nem tudják még, hogy “nyugaton” a férfi másodrendű állampolgár, akinek a bíróságok előtt olykor kevesebb joga van, mint egy kutyának. Nem ártana, ha erre minél többen rádöbbennének még azelőtt, hogy hazánkban is bevezetnék ugyanazokat a feminista törvényeket, szabályokat. Talán elég sokan összegyűlünk ahhoz, hogy tudjunk tenni valamit saját magunk, és fiaink érdekében.

Bármilyen hihetetlen, ettől mi nem várjuk, hogy több (vagy kevesebb) nőnk legyen. Úgy látszik rengeteg egysíkú ember jár-kel a világban, aki a nők bármiféle említésére a fejére húzza csőlátó sapkáját, és csak dugásban tud gondolkodni. Az antifeminizmusnak semmi köze a “nőzéshez”; nem azért érdekel minket a törvényhozás, mert tinikorunkban valaki kikosarazott, és nem azért foglalkozunk a közélet tisztaságával, hogy ezzel próbáljunk csajokat fölcsípni. Tudom, ez fiatal férfiak szemében talán hihetetlennek hangzik, hiszen egy bizonyos életkorban a férfi mindent azért csinál, hogy csajokat csípjen fel :) De mi – az itteni szerzők többsége – már kinőttük ezt a kort.

happy-family-on-the-floorLegtöbbünknek családja van, köszönjük szépen, és nem ennek ellenére, hanem pont ezért foglalkozunk antifeminizmussal. Mert nevelnünk kell fiainkat és lányainkat, akikre értelmes jövőt kellene hagyományoznunk. Mert együtt élünk egy-egy olyan nővel, akinek a törvény napról napra nagyobb hatalmat tesz a kezébe, hogy minket kiebrudaljon a saját családunkból, a saját életünkből. Akkor is igaz ez, ha az a nő szeret minket, és esze ágában sincs megnyomni a detonátort, ami a családot felrobbantaná. Az állam – és főleg a feministák – erővel tuszkolják a keze ügyébe a kart, amit meghúzva egyre több jutalom várja és egyre kevesebb hátrány, s cserébe mindössze a pasi tűnik el az életéből.

(Az megint más kérdés, hogy a fő profilunk mellett ellátjuk tanácsokkal a fiatalabb generációkat nőzés terén is. Ez viszont igenis jól hozhat a konyhára: aki odafigyel, több nőt csíphet fel, vagy hosszabban tarthatja maga mellett “az igazit”.)

Hogy “igazi férfi nem foglalkozik ilyesmivel”? LOL! Erre már megvan a válasz, de ha te is lusta lennél kattintani, összefoglalom pár szóban: az antifeminizmus politika, és egy igazi férfi nyugodtan foglalkozhat politikával. Sőt, ha van egy kis esze, akkor igenis tájékozódik. Vagy legalább – és ez az abszolút minimum – békén hagyja azokat, akik helyette is képviselik az ő érdekeit. Arról meg most inkább ne is beszéljünk, hogy hol olvashattál alkudozásról meg siránkozásról…

Zárszóként: képzeld, mi nem vagyunk sem hivatásos, sem ebbe beleőrült megmondóemberek. Tisztában vagyunk vele, hogy nem minden nő feminista, és hogy odakint van egy nagyvilág, amiben többé-kevésbé jó élni. Itt összegyűjtünk (vagy épp megírunk) némi olvasnivalót azoknak, akiket érdekel a feminizmus ámokfutása, de nem kell ezt – főleg felszínes olvasóként – túldimenzionálni.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


5
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
0 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
4 Hozzászólások szerzői
antagonisztikevicsCervezaSun of a beachKodo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kodo
Újságíró
Kodo

Ez az az eset, amikor valaki az abszolút csőlátásig kattan rá valamire és lövése sincs a világ egyéb kiterjedéseiről.

Van hogy tényleg nem rossz, de veszélyes is lehet a kába elbambulás, mert mi van ha közben meg elüt a busz?

Sun of a beach
Olvasó
Sun of a beach

Hát az a kommentelő mekkora barom. “Igazi férfi felszedi és/vagy elhajtja a nőket, de nem áll neki alkudozni erről az egész témáról.” Nagyon jó. És ha az igazi férfinek keresztbe tesz a nő, akkor mit csinál? Mondjuk ha az önrendelkezési joga sérül, ahogy az előző cikkben volt olvasható. Akkor az igazi férfi lelöveti a nőt egy bérlövésszel, vagy mi? A mai világban ha valaki nem próbál a nézőpontjával figyelmet felhívni, annak a nézőpontját elsöprik.

Tartsatok ki, Dean és minden szerkesztő! 1 ilyen marhára (mint az a kommentelő) jut száz és száz olyan, akinek felnyitjátok a szemét. És ezzel igenis végleg kivédhetjük vagy legalább elodázhatjuk néhány aljas, férfigyűlölő jogszabály életbe léptetését.

Az utolsó sorának van annyi igazságtartalma, hogy az ember tudatilag belelovallhatja magát egy olyan világba, ami még szélsőségesebb, mint a valóság. E miatt lehet ez a sok megkeseredett feminista férfigyűlölő. Volt valami sikertelenség, kellemetlenség az életükben a férfiakkal kapcsolatban, és ez elhatalmasodva ráterpeszkedett a tudatukra. Ez ellen viszont a józan ítélőképesség a legjobb fegyver. Mindig tudnunk kell külön választani a nőket a feministáktól, kiváltképpen amikor a saját párunk, anyánk, lánytestvérünk iránt tanusított szeretetről és tiszteletről van szó, de természetesen ez minden normális nővel szemben érvényes kell legyen. De szerintem ez itt mindenkinek jól megy, és a kommentelő vízióját alátámasztó bejegyzést még nem láttam itt. (Magyarul nőgyűlölettől átitatott cikket, hsz-t soha.)

Sun of a beach
Olvasó
Sun of a beach

Meg ez a duma is: “…bravúros stílussal bizonygassák naponta több példányban, hogy márpedig a nők egyrészt komplett idióták, másrészt rafinált kurvák és még a tetejébe hataloméhes paramilicisták is…” Soha senki nem mond itt ilyeneket a nőkről. A feminista nem egyenlő a nővel, a nőkkel!

Cerveza
Olvasó
Cerveza
antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Az igazi férfi EGYETLEN megbízható, IGAZI ISMÉRVE:

Csomolungmai magasságról és szekérderék vastagságú sugárban szarja le az “Az IGAZI férfi…” kezdetű fasságokat.