Jampi One
0 megosztás

Backlash

A nők feminista világkongresszust tartanak, ahol sorban felszólalnak, és megosztják egymással személyes élményeiket, hogy bemutassák a feminizmus világméretű győzelmét. Először az amerikai nő megy fel az emelvényre, és előadja a történetét:
– Úgy történt, hogy hazajött a férjem, Charles, és követelte, hogy vasaljam ki az ingeit! Én pedig mondtam neki: Kedvesem, van kezed, megfogod a vasalót és szépen kivasalsz! Ugyan az első napon nem láttam semmit, a második nap sem láttam semmit, de a harmadik napon Charles vasalt, mint a kisangyal!!!

Nagy taps, a nők ujjonganak a teremben, aztán a francia nő lép a pódiumra, és belekezd:
– Velem szinte szóról szóra ugyanaz történt meg, mint amerikai elvtársnőmmel: A férjem, Jean követelte, hogy mossak ki azonnal, de én azt mondtam; Drágaságom, szépen pakolj csak be mindent a mosógépbe, ott a mosópor is, és moss ki magad! Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de a harmadik napon Jean mosott!!!

A hatalmas ujjongó hangzavar közepette sorra kerül a svéd nő is, hogy fennhangon előadja ő is a történetét:
– Az én férjem Björn, meg azzal a nevetséges követeléssel állt elő, hogy ki kellene takarítanom a lakást, de én csak a szemébe nevettem és azt mondtam: Itt van neked egy tollseprű, a porszívót meg tudod, hogy hol találod; szóval takarítsd csak ki szépen a házat! Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de a harmadik napon Björn takarított mint egy házitündér!!!

Már a tetőpontjára hág az örömteli hangulat, amikor végül a magyar Manci néni emelkedik szólásra, hogy ő is elmesélje saját esetét:
– Hát az én Pistám egyik nap hazajött, az asztalra csapott, hogy vacsorát akar, de izibe! Erre én ráripakodtam: Ide figyelj fiam, nem vagy te béna, megfogod a kést, megpucolod a krumplit, és szépen megfőzöl magadnak! Hát az első napon nem láttam semmit, a második nap sem láttam semmit, viszont a harmadik napon a bal szememre már láttam egy kicsit…

Post Author: Jampi One

Jampi One
Hivatásomat tekintve életművész vagyok. A mottót az öreg jampik hagyták rám: "Szex, pia, Rock'N'Roll." Körülbelül félúton járva azt mondhatom, hogy ez elegendő bölcsességnek tűnik egy életre. A dolog egyetlen hátulütője csak az lehet, ha egy rosszabbul sikerült éjszaka után véletlenül kijózanodik az ember, és reggel rádöbben, hogy kimaradtak a '80-as évek.
f Facebook
0 megosztás


45
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
36 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
ReactoredieInaaraMaestrotibi22 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Belleville
Újságíró

viccnek jó (mint a rendőr, szőke nős és satöbbi viccek), de félek ezek után a félre magyarázás miatt tőlünk fog zengni a nők lázadása, hogy “támogatjuk” a csbe-t :)

antifeminism mortu
Olvasó
antifeminism mortu

Ismerős vicc de sztem inkább szomorú h magyaroszág még itt tart.

Magyaroszágon 4,3-szor annyi családon belüli ölést követnek el, mint a hasonló népességű Svédországban. Ez azért elég beszédes. Gondolom az ilyen jellegű bűncselekményeket azért talán ti sem pártoljátok.

Deansdale
Admin

Semmiféle “adatban” nem bízok amit feministák tálalnak. Eddig még sosem láttam olyat ami igaz lett volna, és valahogy nem bízok benne, hogy az egyikük váratlanul “jó útra tér”.

Egyébként a sejtéseim szerint az USA-ban meg sokszorosa az emberölés (családon belül is) az itteninek, holott ők csilliószor feministábbak.

Semmilyen jellegű bűncselekményt nem pártolunk, de a feminizmus soha semmilyen bűncselekmény terén nem hozott megoldást. Példának okáért az általad említett Svédország a világon a Top 3-ban van nemi erőszak tekintetében. Hogy is van ez?

Elemer a zsarnok ferfi
Olvasó
Elemer a zsarnok ferfi

Azt még hozzátenném, hogy Svédországban a nemi erőszakot a n****rek és arabok követik el, akik röhögve visszaélnek a fehér ember toleranciájával, és nagyon is jól tudják, hogy az élet harc, és ha feladsz egy területet, oda benyomul valaki vagy valami. A fehér férfi lassan már alkalmas sem lesz rá. annyira ki van herélve.

Ismerőseim közül többet ver a felesége (üt , rúg, karmol), semmi házimunkát nem csinál, de a pénzt elszedi. Ez a valóság.

(moderálva, 2012.10.12 11:26)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Kongó után Svédországban követik el a legtöbb nemi erőszakot a világon. A Svéd Bűnmegelőzési Tanács (Brottsförebyggande radet vagy BRA) szerint a megtorlástól való félelem miatt az áldozatok alig 5-10 százaléka tesz feljelentést a rendőrségen.

Svédországban évente 60 ezer (!) nemi erőszakot követnek el, vagyis ötezret havonta, kb. 165-öt naponta – hússzor többet, mint a többi európai országban. 2009 és 2010 között 12 százalékkal növekedett a nemi erőszakok száma. Az Emberi Jogi Szolgálat felfedi, hogy a csoportosan elkövetett nemi erőszakok száma 1995 és 2006 között 377 százalékkal nőtt, a közterületen elkövetett erőszakos közösülések száma pedig 1975 és 2007 között megháromszorozódott.

Az Aftonbladet napilap felmérése szerint a svéd nők 82 százaléka este nem mer kimenni az utcára. A helyzet olyan drámai, hogy svéd fiatalok egy csoportja egy olyan “erényövet” alkotott, amelyet csak a viselője képes levenni, mégpedig mindkét kezét használva.

És hogy mindennek mi az oka? A meglehetősen “halvérű” hírben álló svéd férfiak valójában ilyen vérmesek lennének?

Szó sincs róla. Az európai kontinensen (Franciaországgal holtversenyben) Svédország szenvedte el a legnagyobb mértékű harmadik világbeli, muzulmán bevándorlást, olyannyira, hogy például Malmö lakosságának egynegyede muzulmán.

A források szerint a svédországi bűncselekmények 75-85 százalékát muzulmán bevándorlók követik el. A nemi erőszakok elkövetői főleg algériai, líbiai, tunéziai és marokkói arabok, akik a nem lefátyolozott (tehát európai) nőket gyakorlatilag prostituáltnak és szabad prédának tekintik. Amint azt egyikük bevallotta: “jobb egy svéd nőt megerőszakolni, mint egy arabot, mert az előbbi utána segítséget kap, és őt korábban már mások is megdugták, miközben az arab lánynak problémája lesz a családjával, és az erőszak miatt szégyenbe kerül, holott fontos, hogy szűz legyen a házasságkötéséig.””

“Elin Krantz svéd antirasszista aktivista volt a “We like diversity” (Szeretjük a különbözőséget) internetes közösség tagjaként. Egy este alkalma volt testközelből is a szenvedélyének hódolni, miután a diszkóból hazafelé a villamoson összeakadt az egyik “különböző” barátjával, egy bizonyos Ephrem Yohannesszel. Íme, “baráti találkozójuk” eredménye:”

Deansdale
Admin

Hajrá svéd feminizmus… Gratulálunk az elért eredményekhez, és további sok sikert kívánunk.

Belleville
Újságíró

Dean majd akkor lesz igazi, amikor felnő a rózsaszín babakocsit toló pókembernek öltöző új svéd férfi generáció.

http://m.cdn.blog.hu/ma/mandiner/image/1204/leklust.jpg

csuhaj de jó világ lesz akkor majd ott. :)

Tibi
Olvasó

Naoo-ra ragálva.
Adalék:
Mind a 3 link 18-as karikát érdemelne.
https://www.youtube.com/watch?v=OLPPgbnS7z8
(megj: a videó elején látható lányt 4 muzulmán férfi erőszakolta meg, és szabdalta szét. Elmondása szerint.
A rendőrség 2 svéd 1 finn és egy ismeretlen elkövetőt keres fél éve!? Nem vicc.)

http://www.emaso.com/hu-hungarian/index.html
(mire tanítják a svédek a gyermekeiket)

https://www.youtube.com/watch?v=Xy-lXixUiJM
(20 bevándolrló erőszakolt meg egy 11 éves kislányt egy nyilvános fürdőben… az elkövetőket keresik)

Svédországban a nemi erőszakot elkövetők 80%-ra nem derül fény,  … nem illene a multikultúralizmus eszményi képébe. Nem irigylem a svéd nőket sem.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

A svéd nők csak saját magukat okolhatják sorsukért. A bevándorlást és multikulturalizmust támogató pártok szavazóinak többsége nő.

Kodo
Újságíró
Kodo

Nem kell félteni őket.
Felnőtt emberek, nyilván arra szavaznak akire és amire akarnak. Ezek szerint nekik ez az ami tetszik és ezt akarják.
Furcsának tűnhet szembesíteni az eredményt a “hivatalos” feminista szólamokkal, de az nem lehet hogy a sok ronda elhanyagolt szingli a tudata alatt erre vágyik és mégis csak ezt akarja?
Kell hogy legyen valami oka annak, amiért ők ezt szeretik és  támogatják.

Maestro
Szerkesztő

Nem nagyon hiszem, egy erőszak azért nem lehet túl kívánatos egy nőnek sem, főleg ha bevándorlók követik el csoportosan… Inkább arról van szó, hogy a nők hagyományosabban baloldali szavazók, és hiányzik belőlük az a territóriumvédő ösztön, ami a férfiakban jobban megvan. Nem véletlen, hogy a férfiak és az általuk dominált jobboldal ellenzi a bevándorlást is. Lehet, hogy egyszer majd a tapasztalatokból okulva – miután rendet tettek az országban – újra korlátozzák a nők választójogát? :-)

Tibi
Olvasó

Ezekkel egyetértek. De amikor azon szörnyűlködik az ember hogy 10 év körüli svéd/norvég/brit gyermeklányokat erőszakolnak a külvárosokban következmény nélkül,  akkor azért elgondolkozok azon, megér-e ennyit az a többmilliós muszlim szavazóbázis a baloldalnak. Ezek szerint meg, és ezek csak óhatatlan veszteségek a hatalom megtartása érdekében. A nőket meg jól átbaszták a látványos hasztalan törvénykezéssel. Olvastam olyan statisztikát ahol 500%-ra teszik a nemi erőszak növekedését 1991-2011-es időszakra Svédországban.
Néztem olyan mobilos felvételt, ahol több bevándorló teper le egy norvég nőt fényes nappal az utcán. A háttérben arabok röhögnek, az arra járó norvég férfiak/nők pedig átlépik kikerülik a szitut, mondván ez nem rájuk tartozik, bele ne keverjék őket. Ezek szerint ha valaki megakadályoz egy nemi erőszakot, az a rasszizmust követi el, amiért mint tudjuk börtön jár. Fura egy demokrácia.
Valahol nem csodálkozom a svéd rendőrnő kirohanásán sem, ha ilyen feszült a helyzet.
Még itt linkelte valaki azt a cikket, ami részletes leírja azt a finomra hangolt forgatókönyvet, hogyan választ magának “új népet”, új szavazóbázist az európai baloldal a bevándorlók személyében. Még olyan kezdeményezés is napvilágot látott, hogy a muszlimokra ne vonatkozhassanak az adott befogadó ország törvényei, élhessenek saját szabályaik szerint… s cserébe arra szavaznak akire kell.
Engem az bosszant elsősorban itt, hogy összemosnak minket ezekkel az emberekkel, rajtunk verik el az ő szarukat, de amikor tényleg tréfa lesz, megint nekünk kell a dolgokat rendbe tenni. És az véres lesz, ebben biztos vagyok.

Maestro: “újra korlátozzák a nők választójogát? :-)”
Lehet hogy viccnek írtad, de a történelem periodikus. Az mondjuk nem mindegy, hogy ki fogja ezt korlátozni. Mert állítólag 2040-re az iszlám lesz Észak-Európában a többség, ha az emigráció ilyen mértékben folytatódik.

Maestro
Szerkesztő

Íme a cikk: Az új nép megválasztása — a baloldal és az iszlám szövetsége
És ezt is érdemes elolvasni: Egy ex-feminista vallomásai
Valamint ezt is: A pozitív diszkrimináció és az áldozat-kultusz
Alapművek a dolgok jobb megértéséhez.

Tibi
Olvasó

Köszönöm. Ez az a cikk amire gondoltam.

Inaara
Olvasó
Inaara

Érdekes cikkek. Az iszlám európai terjedését már biztos nem lehet megállítani. Félelmetes, hogy az európai muszlimok pontosan tudják: semmit sem kell tenniük a totális győzelemért, csak élni tovább az eddig megszokott életüket, és hátradőlve figyelni, mi történik.

A baj az, hogy mi is ugyanezt tesszük –  csak mi a bukásunkat nézzük ölbe tett kézzel…

A lenti angol nyelvű videóban a brüsszeli radikális Sharia4Belgium szervezet vezetője röviden és tömören összefoglalja, mi a helyzet: a sharia és az iszlám egy és ugyanaz, az iszlám fogja uralni a világot, nincs demokratikus muszlim, kb. 2030-ra ők lesznek többségben Belgiumban – ez csak idő kérdése. Az antwerpeni iskolások több, mint 40 %-a már most is muszlim, s Brüsszelben a leggyakoribb fiúnév a Mohamed. Ha a többiek vissza akarják őket szorítani, meg akarják fordítani a trendet, tessék házasodni, 4 feleséget tartani és sok-sok gyereket vállalni. “Talán akkor lenne esélyük, de nem hiszem, hogy sikerülne. Allah győzelme nagyon közel van.”   Félő, hogy igaza lesz…

Welcome to Belgistan

Maestro
Szerkesztő

Finomodik a hadviselés technikája: míg régen karddal hódítottak meg országokat, most elég a hüvely is :-/

edie
Olvasó
edie

Legyen csak mihamarabb Eurábia, hogy legalább a világ többi része felébredjen.

 

Amúgy azért meg kell jegyezni, hogy a söpredék felülreprezentált az emigráns arabok közt, amúgy pl Törökország egy világiasabb állam, Iránt nem tudom mennyire lehet demokráciának nevezni, de az iszlám jog keretein belül van választási szabadságuk és engedik a nőknek a legtöbb dolog elvégzését. (Persze sok területen valóban negatívan vannak diszkriminálva, pl házassági téren, mondjuk ottani nők is alapvetően iszlámon belül képzelik el megváltoztatni törvényeket.)

Belleville
Újságíró

Olyan leszel a végén, mint Michael Moore dokumentum filmjei :) van bennük igazság, csak k*rvára torzítanak. Ahogy Moore is kiemelte a Kóla, Puska, Sült krumpliban  hogy mennyien haltak meg az USÁban fegyverekből leadott találatok miatt, de azt nem mondja, hogy ez egyáltalán nem kihívó szám. Szóval biztos, hogy van csbe, ezt senki sem kétli, de az is biztos, hogy nem olyan mértékekben, ahogy te itt most leírod. És elvárod, hogy a két szemedért elhiggyük.

Elemer a zsarnok ferfi
Olvasó
Elemer a zsarnok ferfi

Tisztelettel kérdem, miért törölték a hozzászólásomat? Ha itt ez megy, szóljanak, s többet nem koptatom a billentyűzetet.

Moderátor-01
Szerkesztő
Moderátor-01

Nem én töröltem, de visszanéztem. Egy bizonyos kifejezés lehetett határon túli, ahogy látom. Javítom a problémás részt, és a többit visszaállítom.

daphne
Olvasó
daphne

Azt a bizonyos szót tényleg nem lehet itt leírni?

Deansdale
Admin

Csak a tisztázás kedvéért: a néger teljesen jó szó, és nyugodtan leírható. A nigger ezzel szemben már egy kicsit kevésbé.

Deansdale
Admin

Szerintem a mondanivalód a liberális szemeknek már önmagában is annyira sokkoló, hogy fölösleges direkt fokozni :)

Egyébként csatlakozom Moderátor kollégához: az én kezem sem volt a dologban.

hgyi
Szerkesztő
Elemer a zsarnok ferfi
Olvasó
Elemer a zsarnok ferfi

És kit érdekel, hogy te mit gyűlölsz? Én utálom a 12-es házszámot, mert az unokatesómat ott verték meg, és nem bírom a vörös színt mert a nagybátyámat meggyilkolták a kommunisták. Ne alkalmazd még, a tej, holnap, magyar, radírgumi, izomgörcs és fáj szavakat se. ne írd le 12, XX, és stb. Ki vagy te? Ez nem más mint gondolatrendőrság. Bárhogy magyarázod, akkor is része vagy az orwelli világnak, melyben szavakat tiltanak. Eddig se tartottalak nagyra, de ez a horizont alá ment…

Deansdale
Admin

Mintha kicsit agresszívabb lennél a szükségesnél, egykomám. Egy házigazdával kivagyiságból szóváltásba keveredni sosem volt jó ómen. Kulturált ember meg alapvetően nem használ bizonyos szavakat közösségben, és nem azért, mert megharapja a gondolatrendőrség, hanem mert kulturált. Abszolút nem vádaskodhatsz azzal, hogy ez a hely a modern liberalizmus bástyája lenne – példának okáért az entellektüell körökben a pikszisből rég kiesett “néger” szóval nyugodtan utalhatsz az emlegetni szándékozott népcsoportra -, de vannak bizonyos határok amik alá nem fogunk lemenni se dacból, se félreértelmezett konzervativizmusból, se sehogy.

hgyi
Szerkesztő

Köszönöm. Így én már nem is reagálok a fenti kommentre.

Elemer a zsarnok ferfi
Olvasó
Elemer a zsarnok ferfi

Ebben semmi kivagyiság nincs, csak nem vagyok hozzászokva, hogy cenzúrázzanak.  De duruzsolásszintre víve a dolgokat, halkan pendíteném, hogy a szóban forgó főnévben – ha – sértés volt, az kit sértett? És ha sértett., akkor mi van? El tudja valaki képzelni, hogy egy feketék által látogatott és azok érdekeit képviselő fórumon valakit monderálnak azért, mert nem beszélt tisztelettel a fehérekről? Vagy mondjuk gúnyosan emlegette a lengyeleket? Mondok egy másik példát. Ez kb. olyan nonszensz, mintha egy Black metal fórumon valakit kitiltanának, mert sértő tónust alkalmazott a Depedhe Modosokkal szemben Ennek az esélye 0 %., azt hiszem ebben megegyezhetünk.  Maga a tömény szürrealizmus.

Én azt gondolom – és ebben semmi kulturálatlanság nincs – az egészséges önfenntartás szelleme azt diktálja, hogy kizárólag a mi fajtánk, mi kultúránk, mi népünk és érdekkörünk sérelmét nézzük, és egyáltalán nem foglalkozunk az egyebekkel. (Hány fekete nézi ezt az oldalt? és mi van, ha az az egy megsértődik?)

Elfogadom, a cenzornak hatalma van, de akkor nem az Amerikai Népszava meg Nők lázadása-féle szisztémát kéne alkalmazni, és elég magát a tiltott szót kipontozni, nem az egész mondatot törölni.

A feminizmus a normális élet ellensége. Szerintem a normális élet visszaállításához  az összes tudatot mérgező szemellenzőt végre ki lehetne dobálni. Köszönöm.

Deansdale
Admin

Nézd, vannak az úgynevezett “csúnya szavak”, ezeket kultúrember csak céllal használja. Anélkül semmi egyebet nem érünk el, csak lealacsonyítjuk magunkat. Illetve jelen esetben te alacsonyítod le a fórum színvonalát. Szerintem kár ezen vitáznod, az lenne a “borzalmas cenzúra” meg a “gondolatrendőrség”, hogy a nigger szó egy része ki lett csillagozva? Ugyan…

Nem a mimózalelkű négerek lelkivilágát féltem amikor egyetértek bizonyos mennyiségű moderációval, hanem a fórumunk általános jó színvonalát akarom megőrizni.

Ez a téma itt lezárult.

Elemer a zsarnok ferfi
Olvasó
Elemer a zsarnok ferfi

Rendben. Azt hiszem én vagyok a hülye mert energiát pocsékolok vitatkozásra. Ezzel az erőfeszítéssel megírok fontosabb dolgokat. Te nem vagy buta gyerek Deansdale, és tudod, hogy komoly és meghökkentő meglátásaim vannak. Messze az átlag felett. De ha te tőlem félted a színvonalat, akkor innentől kiszálltam és jó munkát az illedelmes, ám gyakran nem túl érdekes szellemekkel. Az üggyel továbbra is egyetértek (ez csak természetes) .Sok sikert.

 

Belleville
Újságíró

Elemér: hmm nem tudom mások hogy viszonyulnak hozzá, de én nem tartom magam érdemesnek hogy “nem túl érdekes szellemnek” legyek nevezve.

Deansdale
Admin

A “színvonal” nem a meglátásaidra vonatkozott. Akár mész, akár maradsz, annyit mondanék: a csomagolásnak (sajnos) igenis van jelentősége. Ahogyan nem fogadod el a kutyaszaros papírba csomagolt franciakrémest, mások ugyanúgy nem fogadják el az alpáriságba burkolt meglátásaidat. Nem piszkálni akarlak, inkább segíteni – persze azt kezdesz ezzel amit akarsz.

Egyébként akkor lenne igazad, ha egy nacionalista fórumra rontana be valaki, ahol az idegen kultúrák beáramlásának károsságát elemzik, és ott számonkérné rajtuk a niggerezést. Az egy hülye ember lenne. Ez itt viszont egy antifeminista fórum, itt a niggerezés offtopik (tehát fölösleges) csúnyátmondás, ami maximum arra jó, hogy más olvasók megütközzenek rajta, és remélem megérted, nekünk nincs szükségünk ilyesmire. Rontjuk mi a saját forgalmunkat már így is pont eléggé azzal, hogy eleve egy hálátlan témával foglalkozunk – nem akarjuk e mellett még a világ összes sarát a nyakunkba venni.

Én annak örülnék, ha a meglátásaid maradnának, de sallangmentesen. Ha a kettő szorosan együtt jár, akkor gondban vagyunk.

Kodo
Újságíró
Kodo

Áhh… Borosta, hogy Elemér mérgében mit mondott – úgy érezte mondania kellett valami lekezelöset.
Pedig nem történt semmi olyan, ami elfogadhatatlan lett volna. Egy szalonképtelen szóhasználatról volt szó, a véleményének kinyilvánítása, a mondanivalója sértetlen maradt.
Ez nem cenzúra, csak egy kis, a szóhasználatot finomító moderálás. Cenzúráért én harapok, de ha én is ezt mondom… és ebben nem vagyok elfogult.
Nem hasonlítható a feminista manipulációkhoz. Ott a véleményezés korlátozása történik. Na az a gondolatrendörség.
Próbáld csak ki Elemér, meg fogsz rökönyōdni a különbségen.

Belleville
Újságíró

Kodo: én is azt mondom. Világos, hogy nagy indulatokat gerjeszt ez a téma. De ez az oldal a szólásszabadság mellett áll. Nem szeretem ezeket a nagy kivonulásokat. Különösen, hogy itt nem hiszem, hogy annyira süket fülekre találna, amit mondani akar, és váteszként kéne vágnia maga előtt az utat. Alkalmazkodás kicsit a vitapartnerhez ennyi.

Kodo
Újságíró
Kodo

Én azt mondom még csak nem is a vitapartnerekhez, elég lett volna alkalmazkodnia a jóízléshez.

Raon
Olvasó

Daphne: szerintem szövegkörnyezete válogatja, mit férhet bele és mi nem. Semleges környezetben teljesen más a hatása, mintha eleve egyértelműen minősítő módon használjuk ( az i+két g verzióra értve).

Egyébként Elemér mondandója szerintem enélkül is tökéletesen átjött.

daphne
Olvasó
daphne

Ha az amerikai formát használta, akkor oké, az tényleg minősítő, úgy emlékeztem, hogy magyarul írta.

Raon
Olvasó

Próbáltam elképzelni, akkor mekkora lett volna Elemér sérelme, ha nem csak egy szó lett volna nála moderálva, hanem az egész úgy ahogy van törlésen marad.
Nem sikerült.

Belleville
Újságíró

hülyeség ezeken a dolgokon fennakadnia, ha most ilyen sértődések miatt nem hallatja ő, illetve más a hangját az annyira felesleges dacoskodás, mivel azért jó lenne, ha most még ilyen kevesen vagyunk, hogy nem hagyjuk, hogy ilyen áthidalható akadályok a gondolataink megosztásának az útjába álljanak.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Mit segít rajtunk ha Nyugat-Európa egy iszlám állam lesz, Kelet-Európa egy része ( Magyarország, Szlovákia, Csehország, Románia, Bulgária ) pedig Ciganisztán ? Biztos a Chilében, Argentinában, Uruguayban megmaradt  néhány millió fehér ember komoly tanulságot von le az esetből 100 év múlva.

edie
Olvasó
edie

Kelet-Európa egy része ( Magyarország, Szlovákia, Csehország, Románia, Bulgária ) pedig Ciganisztán ?

 

Át kell vennünk Netanjahu meg Saron módszereit.  Oroszok meg egyéb túlélők gyorsabban le fogják vonni a tanulságot.

Reactor
Újságíró

A ruszkíjok nem cicóznak Ahmedékkel a határon; ha első felszólításra nem áll meg, a következő a puskatűz lesz.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Ezt Kadhafi már az 1990-es években megmondta. Megjósolta, hogy az iszlám legyőzi Európát ,a leghatékonyabb fegyver által, a szülő iszlám nők gyerekeivel túlszaporodják.

Reactor
Újságíró

Whehehehehe! Tízpontos vicc :DDDDDDDD