Alter Ego
0 megosztás

A francia miniszternő és a zabigyerek

A nők szexuális szabadságát valószínűleg már “optimálisnak” ítélik a feminizmusáról is híres franciaországban. Elvégre férfiakat is megszégyenítő szexuális botrányt sikerült kirobbantania Rachida Datinak, Franciaország első női igazságügy-miniszterének.

A 47 éves politikusnőnek fogalma sincs, hogy ki az apja 2008-ban fogant lánygyermekének, Zohrának – adta hírül nem régen a Daily Mail cikke. A nő egyik jelöltjét, Dominique Desseigne multimilliomost bírósági eljárással szerette volna az apaság bizonyítása végett DNS vizsgálatra köteleztetni, azonban a férfi egy cseppet sem szeretne a kicsapongó életet élő politikusnő gyermekének apja lenni. A férfi a Le Monde magazinnak adott interjújában elmondta: ő csak egy volt a sok közül, akivel abban az időben szexuális kapcsolata, kalandja volt Rachida Datinak. A milliomos ügyvédei pedig kijelentették, hogy írott bizonyítékuk van arra, hogy nem kevesebb, mint nyolc férfit boldogított azidőtájt a miniszternő. A spanyol miniszterelnököt, Nicolas Sarkozy elnök egyik testvérét, a katari államügyészt, egy minisztert, egy luxusbirodalom örökösét, egy vezérigazgatót és egy tévés személyiséget sikerült összegyűjtenie szeretőinek válogatott csapatában. További forrásaink hiányában pedig még egy főt tudjunk be a “futottak még” kategóriába.

Nem hiszem, hogy olyan nagy baj lesz, ha multimilliomos apa nélkül kell majd felnőnie a gyermeknek. Azt amúgy sem feltételezhetjük, hogy a nyolc fős brigádból bárkihez is túl komoly érzelmek kötnék a nőt és vele együtt szeretné nevelni  gyermekét. Így viszont nem sok kétség fér hozzá, hogy leginkább csak anyagi érdekekről szól ez az apasági pereskedés. Pedig a francia feministáktól is tudhatjuk; férfiakra, apákra amúgy sincs túl nagy szükség. Rachida Dati valószínűleg jobban teszi, ha úgy tekint történetére, mint a feminista álmok tökéletes megvalósulására.

Forrás: hvg.hu nyomán

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


13
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
8 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
8 Hozzászólások szerzői
hgyiEagle Eyedon FefinhoKodoBalu1st Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Animebj
Olvasó
Animebj

Alter Ego

Azért nem kéne “schmitt pálosan” kezelni ezt a hírt, ha már nem akartad az eredeti forrást (Daily Mail) lefordítani, legalább a HVG cikket ne kezeld ráhivatkozás nélkül.

Deansdale
Admin

Miért nem úgy néz ki ez a lista, hogy “egy villanyszerelőt, két munkanélkülit, egy állomásfőnököt”, ésatöbbi? Valami elképesztő véletlen folytán azok a férfiak akiket vonzónak talált mind egy szálig magas státuszúak voltak. Pedig mint tudjuk, a nők a medencetisztító fiúkra buknak…

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Meg a kertészre, hát persze.

Legfeljebb a pornófilmekben…

 

Kodo
Újságíró
Kodo

“Elvégre férfiakat is megszégyenítő szexuális botrányt sikerült kirobbantania”…

Férfi körökben ennyi is elég:
“David Petraeus azért mondott le, mert 37 év után megcsalta a feleségét, és ez szerinte elfogadhatatlan viselkedés a CIA vezetőjétől. Obama pénteken elfogadta a lemondását.”

Lemondott a CIA főnöke
http://index.hu/kulfold/2012/11/09/lemondott_a_cia_fonoke

don Fefinho
Újságíró

Na puff. Rachida Dati meg még gondolom hivatalban van szegény.

hgyi
Szerkesztő

2007-től 2009-ig volt hivatalban.

Eagle Eye
Olvasó
Eagle Eye

Nekem ebben az a legdurvább, hogy a nő a bíróság által akarja a férfit apasági vizsgálatra kényszeríteni (és ha jól emlékszem Ildike elvtársnőnek is volt egy ehhez hasonló böffentése, miszerint a nőt – természetesen – megilleti ez a jog). Viszont amikor a férfi akarja az apasági vizsgálatot saját magán elvégeztetni – mert érdekli az igazság a “gyerekével” kapcsolatban – akkor az ellen a feministák kézzel-lábbal tiltakoznak. Tehát úgy látszik az apasági vizsgálattal kapcsolatban nem érvényes a híres feminista mondás, miszerint “az ő teste, az ő döntése”. Sőt, pont az ellentéte érvényes!

Az ilyen jellegű abszurditások döbbentik rá az egyszerű férfiembert, hogy a feministák tényleg nincsenek köszönőviszonyban sem az olyan – férfiszemmel nézve – alapvető értékekkel mint a méltányosság vagy az igazságosság. Ezek soha nem fognak megállni, és soha nem fogják azt mondani, hogy “győztünk, most már elég”. Ha engedjük nekik, ezek addig fogják pusztítani a világunkat, amíg előbb-utóbb maguk is belepusztulnak.

Eagle Eye
Olvasó
Eagle Eye

Ja és ez a nő ráadásul igazságügy-miniszter. Ó, az irónia…

Deansdale
Admin

Na igen, ami egy nőnek nemhogy opció, hanem egyenesen kötelezheti rá a férfit, az a férfinak még magára nézve is tilos. Ilyen ez a modern feminista egyenjogúság.

Ez az irónia eléggé félelmetes, ami azt illeti. Vajon mit reagálna ez a nő, mint igazságügyminiszter, ha az anyasági/apasági jogok kerülnének terítékre? Milyen törvényeket hozna? És ki mondta azt a szexista hülyeséget, hogy nőket azért kockázatosabb a hatalom közelébe engedni, mert nehezebben tudnak a saját érzelmeiktől függetlenül ítélkezni…?

Eagle Eye
Olvasó
Eagle Eye

Természetesen csak és kizárólag olyan törvényeket, amelyek a gyerek érdekeit szolgálják a legjobban. Mint például az abortusz. Az szolgálja ugye a legjobban.

És ha már szülői jogokról van szó, szerintem a mai jogrendszer legnagyobb szégyene, hogy az apasági csalás nem számít bűncselekménynek. A feministák meg ilyen cikkeket írogatnak róla (ez az első találat, ha a “tudós” google-ban a “paternity fraud” kifejezésre keresek rá):

http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=578573

Ez a gyomorforgató cikk a “Yale Journal of Law and Feminism” (WTF?) című folyóiratban jelent meg. Természetesen a csalást elkövető nő felelőssége fel sem merül, ehelyett a szerző inkább azt próbálja megmagyarázni, hogy a férfi akkor is a gyerek apja, amikor valójában nem. A cikk címe tényleges jelentést ad a feministák által annyira elcsépelt “áldozat-hibáztatásnak”, a konklúziója pedig nemes egyszerűséggel okádja az olvasó képébe a feminista értelmezést: “akkor is te vagy a gyerek apja, ha a gének nem passzolnak”. Ugyanakkor viszont ez a borzalom egy teljes értékű tudományos cikknek minősül, amire aztán más hasonszőrű cikkek tömegével hivatkozhatnak (van is már 42 hivatkozása). Egyszerűen felháborítónak tartom azt, ahová a feministák a tudományt aljasítják.

hgyi
Szerkesztő
don Fefinho
Újságíró

Ezen most beszartam.