0 megosztás

Rövidhír a tesztoszteronról

Okt. 10-én egy orvosi szaklapban közzétett kutatás eredményei szerint a tesztoszteronszint emelkedése fokozza a  férfiak őszinteségét. Magyarul akiben több a tesztoszteron, az kevésbé hajlamos hazudni.
Azt ugye tudjuk, hogy a férfiakban a nők tesztoszteron-szintjének többszöröse található, de a kutatás ezt a szálat nem vizsgálta – egyelőre nincs nemileg specifikus összehasonlító adat, mindenki gondolhat amit akar.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


6
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
1 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
6 Hozzászólások szerzői
DennisVTMr. JonesReszet ElekInaaraVasgerinc Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Merlin
Olvasó
Merlin

Tegyük hozzá, hogy állítólag a tesztoszteron nem tesz jót a hosszú életnek. ugyanakkor mégis, a hosszú életű királyoknak tesztoszterontúltengésük volt :)

Mr. Jones
Olvasó
Mr. Jones

“a tesztoszteronszint emelkedése fokozza a  férfiak őszinteségét.”
“Tegyük hozzá, hogy állítólag a tesztoszteron nem tesz jót a hosszú életnek.”

Vagyis: “Szólj igazat és betörik a fejed!” :)

Vasgerinc
Újságíró

Mondjuk ebből következtethető, hogy mi az okozója annak, hogy a férfiak a problémáikat miért intézik el egymás közt egy-kettőre fizikailag, és a nők miért egymás háta mögött merik csak a problémáikat megbeszélni. A férfiak jobban meg MERIK mondani azt amit gondolnak, a nők inkább szembe dicsérik az embert, háta mögött szapulják.

Inaara
Olvasó
Inaara

Talán úgy függ össze a kettő, hogy a hazugság általában az önbizalomhiány és a gyengeség jele, a magas  tesztoszteronszinttel pedig nem ezek a tulajdonságok járnak együtt.

Reszet Elek
Újságíró

Amennyire én tudom, a nők a tesztoszeronra jóval érzékenyebbek, azaz kis változásokat is jobban lereagálnak. Ettől függetlenül a tesztoszteron szint változásának okai és körülményei (valamint hatásai) már nemileg specifikusak lehetnek.

DennisVT
Újságíró

a tesztoszteronszint véralkoholszint emelkedése fokozza a  férfiak őszinteségét. Magyarul akiben több a tesztoszteron az alkohol, az kevésbé hajlamos hazudni.

FTFY :)