0 megosztás

Feministák lázadása

Nőtársaim!

Lázadnunk kell, mert nem tűrhetjük tovább a patriarchális nőelnyomást, a gonosz férfiak uralmát! Évtizedekkel vagyunk lemaradva a kulturált nyugat mögött emancipáció és egyenjogúság tekintetében, és ezt azonnal orvosolnunk kell. Ha muszáj, a parlament elé megyünk követeléseinkkel, és addig tüntetünk amíg a hímsoviniszta kormány meg nem hajlik gyenge erős női akaratunk előtt!

A svéd mintát követeljük, ahol küszöbön áll a nemek felszámolása! A gyermekek gendersemleges óvodai kezelése már túlhaladott állapot, a következő fázisba léptek, ahol megszűnnek a külön fiú és lány nevek, ruhák, játékok, kötőszók, satöbbi. A svédek hetero-gyűlölő felvonulásokat tartanak a felvilágosult modernitás nevében, és be akarják tiltani az állva vizelést. Náluk szexet eladni szabad, de venni tilos, és bár prostituáltjaik kétharmada férfi, még mindig a nőket védik a gaz férfiaktól, akik galád módon pénzelnék őket az emberi szükségleteik kielégítéséért cserébe. A svéd közéletben és kultúrában nem ritkán szó esik a férfiak számának csökkentéséről, és nekünk magyar nőknek ugyanerre van szükségünk! Lázadjunk a maszkulin agresszió ellen, irtsuk a férfiakat!

Az amerikai példáért lázadunk, ahol munkanélküli férfiak tízezrei vannak börtönben azért, mert nincs elegendő pénzük amit a nőknek adhatnának! Kövessük őket, az új napnyugati bölcseket, akik a jogegyenlőség nevében jogkülönbségeket gyártanak, akik évszázados hagyományokkal rendelkező férfi sportcsapatokat szüntetnek meg női érdeklődés hiányában, akik élő adásban gyöngyözve kacagnak egy férfi súlyos és visszavonhatatlan megcsonkításán, akik végre eljutottak az igazságszolgáltatásnak arra az éteri fokára, hogy körülményektől vagy bizonyítékoktól függetlenül mindig a nőnek van igaza. Sokat kell még fejlődnünk, hogy nálunk is egész életükre szexuális bűnözőnek bélyegezzék az olyan 7 éves gyermekeket, akik önvédelemből tökön rúgják a támadójukat, vagy az olyan tiniket, akik szexelnek a saját barátnőjükkel. Minden követ meg kell mozgatnunk, hogy Magyarországon is  bármely férfi kötelezhető legyen gyermektartás fizetésére olyan gyermekek után is, akik bizonyítottan nem az övéi.

Az angol rendszert akarjuk, ahol a nők szabadon bűnözhetnek, miközben a női börtönök felszámolása van napirenden. Olyan rendszert, amiben egy női rendőr, tűzoltó vagy katona perelhet, ha ugyanazt kell teljesítenie, mint a férfiaknak. Ahol a fehér férfiak ki vannak tiltva a tűzoltóság nyílt napjáról. Ahol 4 éves kortól ajánlott (helyenként kötelező) meleg irodalmat mutogatni gyerekeknek. Ahol az első nőmenhely alapítójának kutyáját agyonlövik  karácsony napján, a lánya esküvőjén bombariadót csinálnak és végül az országból is elüldözik – mert arról beszél, hogy nem csak férfiak követnek el CSBE-t. Ahol a nők “körülmetélése” elképzelhetetlenül borzalmas emberiség elleni bűntett, ugyanakkor védekezésre képtelen fiúcsecsemők barbár szétszabdalása teljesen természetes, akkor is ha a csecsemő halálával jár. (Eggyel kevesebb potenciális nemi erőszakoló…)

A kanadaiakat kell követnünk, mert ott egy férfifodrász léte az emberi jogok sárba tiprása, míg egy női üzlet teljesen természetes. Annyival előttünk járnak liberális szívjóságban, hogy arrafelé a fiúk iskolai problémáit megemlíteni, vagy a férfiak emberi jogaira hivatkozni aljas nőgyűlölet. Nem is véletlen, hogy a békés feminista protestálók késekkel hadonászva támadnak az agresszív plakátolókra, vagy hogy élőláncot alkotva békés lökdösődéssel, trágár ordibálással és becsületsértő vádaskodással félemlítik meg egy konferencia erőszakos résztvevőit. Említésre érdemes még a svéd példa kanadai terjedése is: ott is vannak már szülők, akik mindenki előtt titkolják “semleges nemű” gyermekük biológiai nemét.

Norvég nővéreinktől kell tanulnunk, akiknél már régóta női kvóták vannak a vállalatvezetésekben, és akik felvállalták az ezzel járó komoly anyagi veszteséget. Csodálatos példa a nők felemelkedésére Mimi Berdal, aki egyszerre 90 norvég cég igazgatóságának volt tagja.

A francia utat kell járnunk, ahol betiltották a “kisasszony” szót, hisz mindenki láthatja, micsoda ocsmány hegemón maszkulinista nőelnyomás! Az ő igazságukat kell nekünk is a világ fertelmes arcába kiabálnunk, miszerint a nő legnagyobb ellensége a gyerek!

Ideje, hogy a feminizmus eme csodái végre Magyarországra is eljussanak! Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy minél több ártatlan férfi kerüljön börtönbe, vagy legalábbis az utcára, hogy a felszabaduló helyükre benyomulhassunk az egyenjogúság nevében!

Épp elég ideje uralkodnak rajtunk a férfiak azzal, hogy elvégzik a nehéz, veszélyes és kellemetlen munkákat. Nekünk ezért jogunk van kvótát követelni minden zsíros pozícióba!

Le az apáinkkal, férjeinkkel és fiainkkal! A szeretet és törődés álcája mögött mindigis nőgyűlölők voltak, amit a napnál fényesebben bizonyít, hogy feláldozzák értünk az életüket, féltérdre ereszkedve kérik meg a kezünket, éjt nappallá téve robotolnak és a pénzt hazaadják!

Itt már nem segíthet semmi, csak a lázadás!

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


66
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
8 Egyéni hozzászólás
58 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
11 Hozzászólások szerzői
HarcosmdmselleUlquiorraAnimebjInaara Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
smirti
Olvasó
smirti

Én szívesen lázadok – a sok hülyeség ellen, amiket felsoroltál. :)

don Fefinho
Újságíró

don Fefinho
Újságíró

ÉLETEMET ÉS VÉREMET AZ EMANCIPÁCIÓÉRT!

daphne
Olvasó
daphne

Azzal egyetértek, hogy ne használják a “kisasszony” megjelölést, legyen egységes kifejezés a nőkre is. Ezért is nem lettem -né, senkinek semmi köze hozzá egy hivatalban, hogy van férjem vagy nincs.

hgyi
Szerkesztő

Szegény apukám sokadik sokkja volt az esküvőn, mikor kiderült, hogy semmilyen formában sem vettem fel a férjem nevét. :o))) (A válásnál kifejezetten jól jött, hogy nem kellett átiratnom 1000 papíron a nevemet.)

Már rég mondom, hogy a nők megszólítására ki kellene találni valami normális szót.
Ráadásul manapság egyre többen élünk asszonyként házasság nélkül, tehát sem az asszonyom, sem a kisasszony nem megfelelő. A keresztnéven szólítás a magyarban nem azt jelenti, mint pl. az angolban – ez így rendben is van. De mi a helyzet, ha nem tudom a nevét?
A ‘hölgyem’ sem helytálló, mert nem minden nő hölgy.
Az úrhölgyezés meg egyenesen röhejes. Szerintem. (“Tisztelt Úr Eponin Úrhölgy” …)

 

daphne
Olvasó
daphne

Szerintem egy felnőtt nőre az asszony teljesen jó megszólítás. Legalább amíg meg nem honosodik valami jobb:) Igazgató asszony, polgármester asszony, ügyintéző asszony… nekem jó. Az úrhölgyezés szörnyű.

Tényleg,  Amerikában szokás még felvenni a férj nevét Mrs.-szel?

don Fefinho
Újságíró

“Szerintem egy felnőtt nőre az asszony teljesen jó megszólítás.”

Sőt: asszonyembör.

daphne
Olvasó
daphne

Asszonyállat lesz az:P

don Fefinho
Újságíró

Székely parasztember megy hazafelé szekérrel, mellette a fia meg a felesége, a szekér dugig megrakva tüzelővel. Egyszercsak becsap melléjük a villám, a lovag megvadulnak, a szekér beborul az árokba, a rakomány meg rá a székelyre és a családjára.
Eltelik némi idő, előmászik a székely, leporolja magát, megtömi a pipáját és pöfékelni kezd.
Egy negyed óra múlva előmászik a gyerek is, elővesz egy szál cigit és rágyújt.
Füstölnek, füstölnek, mire a gyerek:
– Aztán Idesapám, Idesanyámat nem kéne kiszedni a fa alól?
– Áááh Fiam, minek, Anyád nem dohányzik.

Animebj
Olvasó
Animebj

Hát ez überbeteg vicc :D

daphne
Olvasó
daphne
hgyi
Szerkesztő
daphne
Olvasó
daphne

“a férj szolgáltatta a házat, a telket, az igavonó barmot,” Na és az asszony hozománya?

don Fefinho
Újságíró

Nyilván az is fontos volt, de a nőn keresztül inkább vagyontárgyak érkeztek a családba, termelőeszközöket jellemzően fiú ágon adtak tovább, mert az bírta munkába fogni.

 

daphne
Olvasó
daphne

És a ház meg a telek micsoda?:) Jó, fogalmam sincs mit hogy szoktak volt, de általában nem érkezett üres kézzel a nő a házasságba, szóval ne állítsuk úgy be, mintha csak élvezte volna a férje munkájának a hasznait, miközben ő semmit se adott bele. De ez már tényleg mellékszál a téma szempontjából.

hgyi
Szerkesztő

“Pedig ha belegondolsz, a régi módiban ez teljesen logikus volt, a férj szolgáltatta a házat, a telket, az igavonó barmot, és ő is vitte haza az általa megtermelt napi betevőt; a nő társult be a férfi mellé haszonélvezőnek és védencnek a gyerekekért cserébe (nem fordítva),”

:o))))
Hagyjátok már ezt a logikusságot! :o)) Miért akarjátok beleszuszakolni? Miért nem egyszerűbb azt mondani, hogy mert így alakult ki, ez a hagyományos?
Nem logikus.
Nem haszonélvezőnek társult be a nő és nem védencnek a gyerekekért cserébe.

karpatia
Olvasó
karpatia

Jó napot kívánok mindenkinek. Mint újonc csak annyit fűznék hozzá, “hgyi”-nek, hogy nem kell a szavakon különösebben lovagolni. Ugyanis az pontosan olyan, amit kifogásol, miszerint nem kell mindent a logikába beszuszakolni. Persze nem kell, de talán nem is olyan nagy hülyeség. Mindazonáltal nekem úgy rémlik, hogyha már a hagyomány került szóba, hogy  mintha nem is olyan régen, egy fiatalember nem is gondolhatott a házasságra amíg nem volt mire házasodnia. A lány pedig hozta a kelengyéjét, ami rendszerint arra volt elég, hogy a konyha fel legyen “szerelve”, és legyen bőven ágynemű. Ami bőven elég is volt, mert a többit pótolta a háziasságával, a kedvességével, és nem utolsósorban a szépségével.Talán nem véletlenül van ez a két szó, miszerint a férfi asszonyt hozott a házhoz, a lányt pedig kiházasították. Tisztelettel.

 

don Fefinho
Újságíró

Milyen könnyen elsiklunk a házasság, mint szó értelmezése fölött is. Értik, házas: háza van, saját háztartása van; megházasodott: házasság révén fedélhez jutott. Házasság, házastárs, stb.

 

hgyi
Szerkesztő

Szép napot, kedves Újonc! :o)
Nem tudom, mire gondolsz, a szavakon lovaglással. Mi épp a nők megszólítását boncolgattuk. :o)
És íme! Számomra remek megszólítás . itt -, hogy högyi. :o))) Ettől el ne térjetek!!! :o))

Ulquiorra
Szerkesztő

kedves karpatia! örülök a hozzászólásodnak…egyetértek vele (a “mindazonáltal”-tól)…és egyébként szia :)

olvasgatom a kommenteket és egyre inkább érzem, hogy hozzá kellene tennem a magamét. különösen daphne hozzászólása indította be az írókámat:” Igen, a férjezett név ahhoz a rendszerhez tartozott, amikor a férfi jogilag is családfő volt.” . eredetileg eszem ágában sem volt felvenni a (leendő) férjem nevét, de a gyermekünk születése miatt -aki a házasságkötésünkkor már úton volt – végülis úgy döntöttem, hogy mégiscsak x-né yz szeretnék lenni yz helyett. bemutatkozáskor – különösen telefonáláskor :) – sosem mondtam úgy, hogy x-né vagyok, mert úgy senki nem ismert…az yz-t használtam.(kivéve hivatalos doksikon)…aztán mikor elváltam ismét yz lettem, vissza íratattam  nevem.

viszont! most már tiszta szívemből és minden zsigeremből úgy érzem, hogyha a párom (x.w)  elvenne feleségül akkor kizárólag az xw-né alakban lennék hajlandó felvenni és használni a nevem, még akkor is, ha egy ideig minden áldott alkalommal  percekig kellene a telefonnak magyarázni, hogy ki is vagyok valójában. úgy gondolom, egy nőnek az életében (optimális esetben) egyszercsak eljön az a pillanat, helyesebben az a férfi, akire mint (daphne mondatához igazodva) “családfő”-re tud nézni…és akkor már lényegét veszti minden egyéb variáció.

lehet, hogy én vagyok már túl vén, vagy én hülyültem meg teljesen, de úgy gondolom, hogy én igenis a páromhoz tartozom, és igenis “birtokol” engem. házasságom idején a jegygyűrűt sem hordtam, csak max. 2-3 hónapig (egyébként egyáltalán nem hordok és hordtam semmilyen ékszert), most viszont, ha lenne, le sem szakadna rólam.

na csak ennyit akartam mondani :)

daphne
Olvasó
daphne

Elismerem, ebben is van valami. Egyébként régen sokkal jobban zavart, ha holnap mennék csak férjhez, akkor lehet, hogy rá lehetne engem is dumálni, hogy x-né y z legyek, csak én most y z w vagyok, és úgy már sok lenne, de a w-t meg szeretem:)) Nekem nagyobb macera, mint az a kevés szépség, amit találok benne. És remélem nem jön el egy másik férfi… nekem ez a mostani is eléggé családfő. Ráadásul arra jöttem rá, hogy felerészben rajtam múlik, mennyire lesz az. A gyűrűhöz ragaszkodom, és ő is.

Az x y-né-vel még az a baj, hogy akkor idegenek nem tudják, hogyan szólítsanak meg.

Ulquiorra
Szerkesztő

mondjuk úgy, hogy asszonyom :D

mdmselle
Újságíró

Ezt nagyon szépen mondtad :-)) Én is minden zsigeremben “-né” vagyok, bár ezt így itt nem használom a gyakorlatban, hanem férjvezetéknév + sajátkeresztnév.

Ami pedig a gyűrűmet illeti, nagyon ragaszkodom hozzá érzelmileg.

Animebj
Olvasó
Animebj

Vajon miért csodálkoznak a nyugat- és észak-európaiak azon, hogy a gyökereikhez annyira ragaszkodnak a döntően muszlim vallású bevándorlók? Miért kényszerítenek bennünket, “konzervatív” kelet-európaiaknak az EU nagy tagállamok az illegitim vezetésű Brüsszelből arra, hogy elborult logikájú, természetellenes törvényeket bevezessük?

Már korábban is írtam, és ez a összeállítás is bizonyítja, hogy a mai nyugati feminizmus a kommunizmus egyik válfaja. A 20. században ugyanúgy a társadalom legmélyebb kapcsolatai, a mindennapi élet közösségei illetve maga a család ellen ágált, és gyakran ért el sikereket, például saját szüleiket feljelentő orosz gyerekek, vagy a kínai Nagy Ugrás idején a szülők ellen uszított fiatal felnőttek esetében. A nóta ugyanaz, csak a hangzása változott, sikerült újra felfedeznie a nőt, aki ugyan már megvívta a maga tényleges egyenjogúsági harcát nélküle, ám ez messze nem elég ahhoz, hogy radikálisan kifordítsa a társadalom alapjait, kísérleti patkányként bánjon évtizeden át vele mindaddig, amíg maradandó károkat nem okoz. Áldozatainak száma már most több ezer lehet, és még növekedni fog, ha a nyugati civilizáció nem ébred fel ebből a delíriumos rémálomból.

 

smirti
Olvasó
smirti

Feminizmus = delirium traemens? :)

Ezt a definíciót még nem hallottam, de jó. :)

Animebj
Olvasó
Animebj

Delirium = A tudat elborulása, átmeneti tudatzavar. Lázálom. Ez tökéletesen ráillik a II. világháború utáni jobboldal létjogának szinte teljes megszűnését követő baloldali előretöréssel létrejött szürreális világképet maga előtt tartogató Európára. Nem érdekli, hogy az USA csak a Szovjetunió elleni falként használta, nem érdekli, hogy a Balkánon kik és miért estek egymásnak, sem pedig az, hogy gazdasági kapcsolatok ápolásával illetve nagy és csillogó nemzetközi találkákkal nem lehet elrettenteni senkit, aki ártani akarna a kontinens bármely országának, és persze nem lehet igazi befolyást szerezni a világban, ha nincs ütőképes hadsereg sem. Beteg felfogása persze gyengeségéből ered, ám ez kevés lenne, ha a vezető nemzetek politikai és értelmiségi elitje nem állna emögött, propagálva a multikulturalizmust, a polkorrektséget, a gender-semlegességet és a többi agyamentséget. Persze tudom, hogy az elmúlt pár évben a befolyásos országok vezetői tettek kijelentéseket arról, hogy ideológiájuk nem életképes, ám ezen túl nem léptek, hogy felszámolják azt, hiszen gondolkodásmódjuk omlana össze, mivel azt hiszik, ha visszatérnének a nagy világégés előtti társadalmi viszonyokhoz, mindenhol a nácizmus törne elő, pedig ha mást nem, hát azt megtanulták, hogy abból csak rossz dolgok jöhetnek.

Harcos
Olvasó
Harcos

Nem mindent olvastam végig, mert kissé bosszant a femini duma. De ha sok buzit akarunk a világba akkor rajta, a férfiakat teljesen el kell nyomni, meg kell félemlíteni, el kell taposni, de ha a femini nők azt gondolják, hogy ezzel az erőszak megszűnik a világban akkor nagyon tévednek.

Ajánlom elolvasásra: Robert Merle, Védett Férfiak című könyvét.