Férfihang.hu
0 megosztás

Az A Voice for Men európai hírigazgatójának levele a Férfihang.hu olvasóihoz

Az A Voice for Men a világ egyik legjelentősebb férfijogi kérdésekkel foglalkozó portálja, amely a közelmúltban egy európai hírigazgató kinevezésével gondoskodott arról, hogy nagyobb figyelmet fordíthasson az európai hírekre, az európai férfijogi problémákra. A feladatot Lucian Vâlsan, egy romániai, kolozsvári férfijogi aktivista látja el, aki bizonyára magyar barátai miatt is kiemelt figyelmet kíván fordítani a magyarországi helyzet szemlézésére. Talán szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy a Férfihang.hu egyre szélesebb ismertségének, és a jelentőssé nővekedett olvasótábor ajánlásának eredménye, hogy az A Voice for Men európai hírigazgatója nem sokkal kinevezése után levélben kereste meg szerkesztőségünket. Amellett, hogy megbeszéléseket folytatunk az együttműködés lehetőségeiről, a Férfihang.hu olvasóit is mielőbb köszönteni szeretné. Az alábbiakban tehát lelkesítő hangvételű nyílt levelét adjuk közre:

Hello, Lucian Vâlsan vagyok. Üdvözletem küldöm Magyarországra minden elvbarátomnak és munkatársamnak! A közelmúltban neveztek ki az A Voice for Men angol nyelvű weboldal európai hírigazgatójának. Ahogyan talán már sokan tudják ez a lap egy a férfiak problémáival foglalkozó, hiteles tényekre építő férfijogi hírforrás. Az A Voice for Men azon férfiak és nők egyre jobban növekvő táborának lapja, akik azt mondják: “Elég, most már elég!”

Jómagam és mások, többek között talán a legtöbb olvasója ennek a magazinnak egyéni erőfeszítéseket teszünk a fiúkkal és férfiakkal szembeni együttérzés és igazságosság kivívása érdekében. Már sok éve a férfigyűlölet problémájáról írok és minden eszközzel küzdelmet folytatok a feminizmus szemétáradata ellen. De most, tekintettel arra, hogy a feminista propaganda egyre inkább az Európai Unió hivatalos politikájának részévé válik és egyre több  kormány teszi sajátjává a feminista retorikát a gender-egyenlőség programjaként, nyilvánvaló, hogy egyesítenünk kell az erőinket.

Alig telt el néhány nap azóta, hogy kézhez kaptam az A Voice for Man-től az európai hírigazgatói kinevezésemet és máris számos csoport kezdeményezésével ismerkedtem meg, és ez nagyon jó dolog. Bár legutóbb közel két órán keresztül beszéltem az A Voice for Men internetes rádió műsorában, mégis ez az idő is kevésnek bizonyult arra, hogy bemutassam az európai helyzet sajátosságait.

Néhány ember azt mondta, hogy az A Voice For Men túlságosan az angol anyanyelvű országokra koncentrál, tehát az USA-ra, Kanadára, Angliára, Ausztráliára és Új Zélandra. De hogyan is hívhatnák fel a figyelmet a más országokban jelen lévő férfigyűlöletre, ha senki sem irányítja rá a figyelmüket ezekre a problémákra? Így lettem részese az A Voice for Men munkájának. Lényegében egy speciális telefonkapcsolatban állok velük, amely lehetővé teszi a hosszú időtartamú interjúk készítését is.

Biztos vagyok benne, hogy mi együtt, akár Te is kedves olvasó, olyan speciális képességeket tartunk a kezünkben, amelyekkel az érdeklődés középpontjába helyezhetjük az általunk fontosnak tartott ügyeket. Helyismeretünk, nyelvi képességeink és az A Voice for Men egyik első emberével, Paul Elam-al nyitva álló kapcsolatunk, egy nagy lehetőséget tartogatnak számunkra, hogy megvalósíthassuk közös céljainkat.

Nem vagyok egy álmodozó. Tudom, hogy a férfiak kevésbé hajlamosak a kollektivizmusra, mint a nők, akiknek ez inkább veleszületett sajátossága. Azonban a férfiak is örömmel részt vállalnak olyan csapatmunkákban, amelyekben feladatuk egyéni és amely nem kényszeríti őket az egyéniségük feladására. Úgy gondolom, hogy a férfijogi mozgalom pont egy ilyen terület.

Szeretném ha a következő férfinapot, 2013 novemberében már a román, magyar és más kelet-európai férfijogi aktivisták közös rendezvényén ünnepelhetnénk. Úgy hiszem ez az elképzelés megvalósítható, és mindent meg fogok tenni, hogy mozgósítsalak benneteket is!

Tehát ahogyan már említettem; a realitások keretei között maradva, csapatmunka egyéni feladatkörökkel.

Az én  következő évi munkaterveim közé tartozik, hogy az erőfeszítésekkel nem takarékoskodva beazonosítsam a RadFem Hub férfigyűlölő eszmeiségű, radikális feministákat tömörítő internetes portál Magyarországon és Romániában élő tagjait. Köreikben olyan magas státuszú személyek találhatóak, mint például két romániai egyetemi professzor, akik szponzorálják azt a szerveződést, amely a férfinem kiirtását követeli.

Úgy gondolom, hogy a nyilvánosságnak meg kell ismernie ezeknek az egyetemi professzoroknak a nevét, akik az emberiség egyik felének meggyilkolásáról gondolkodnak. Úgy hiszem, hogy együttes erővel reflektorfényébe állíthatjuk őket, hogy a közvélemény dönthessen a további sorsukról.

Nem járunk könnyű úton, mivel különös figyelem irányulhat ránk és sok esetben támadások is érhetnek minket; akár engem, akár a nemzetközi A Voice for Men-t, akár a Férfihang.hu-t, legfőképp a gondolkodási sablonjaikba merevedett emberek részéről. De úgy hiszem; nincs mitől tartanunk! Ha nem adjuk fel az erőfeszítéseinket, akkor a nyilvánosság előbb-utóbb keresztül lát majd a feminista hazugságokon, és szembesülni lesz kénytelen azzal a gyűlölettel, amely szerves része a feminizmus alantas, marxizmus által inspirált ideológiájának.

Talán néhányak számára ez nem tűnik fontosnak, azonban ahhoz, hogy a főáramlat meghatározó részévé váljunk, meg kell birkóznunk ezekkel az ügyekkel és szükség van valakire, aki rámutat erre. Újra csak azt mondom; nincs mitől tartanunk! Mivel egyetlen logikus érvük sincs, ezért mást sem kell tennünk, minthogy kiteregetjük a szennyesüket a közvélemény elé, hogy az által ítéltessenek meg. A többi már megy magától is.

Tartsuk észben: Megpróbálhatnak semmibe venni minket (remélve, hogy méltóságunkat veszítjük és befogjuk a szánkat), megpróbálhatnak kigúnyolni és nevetségessé tenni (különböző feminista megszégyenítő taktikákkal, remélve, hogy méltóságunkat veszítjük, befogjuk a szánkat és visszamegyünk dolgozni az átpolitizált hipergámiáért), és csak akkor harcolnak velünk, ha félelmükben megsejtik, hogy az érveik kártyavárként dőlhetnek össze, de akkor már győzni fogunk!

Jelenleg a legtöbb esetben valahol az első és második állomás között járunk, de eljött az ideje annak, hogy továbblépjünk a harmadik fázisba!

Tehát azt mondom;

alig várom, hogy együtt dolgozhassak veletek!

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


9
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
2 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
8 Hozzászólások szerzői
xcsakxwittukindFzsuzsannaAnimebjJampi One Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Gratulálok a Férfihangnak, a nemzetközi kapcsolatok kiépítéséhez. Ez jó út, a feministák ereje is részben nemzetközi összefogásukon alapszik. Azért nem gondoltam volna, hogy már Romániában is gondot okoz a feminizmus.

Deansdale
Admin

“nem gondoltam volna, hogy már Romániában is gondot okoz a feminizmus”

Igen, első pillantásra furcsának tűnik, de másodikra már kevésbé. Globális jelenség, nem hagynak ki egyetlen országot sem ahová egyáltalán be tudják tenni a lábukat. Miért pont Romániában ne lennének buta, vagy hataloméhes nők?

Fzsuzsanna
Olvasó
Fzsuzsanna

A feminista gócok bent vannak egyes nők agyában és csak egy lökés kell, hogy kilövelljék gennyüket.  A feminácizmus ellen nem lehet elég korán tenni. Sajnos nem írhatom azt, hogy csírájában kell elpusztítani, mert azon már túl van a glóbusz nagy része.

Fel kéne ismerni, hogy  milyen súlyos következményei vannak már most a feminizmus terjedésének és mélyülésének.

Cerveza
Olvasó
Cerveza

“most, tekintettel arra, hogy a feminista propaganda egyre inkább az Európai Unió hivatalos politikájának részévé válik és egyre több kormány teszi sajátjává a feminista retorikát a gender-egyenlőség programjaként, nyilvánvaló, hogy egyesítenünk kell az erőinket.”

Nagyon jó érzés volt ezeket a sorokat olvasni!Remélem 2013 novemberében már rengeteg férfi és nő hallathatja,majd a hangját akiknek sikerült ebben a kifordított világban is megőrizni az egészséges értékrendet.

Jampi One
Újságíró

Egységben az erő! :)

Animebj
Olvasó
Animebj

A legfontosabb a nyugati feminista gondolkodásrendszer kettősségeinek, hazugságainak és nevetséges ábrándjainak a tételes, hiteles megcáfolása. A mi, nyugati kultúránkban egyre inkább a tudomány, és a technológia kerül a középpontba, ők az új spirituális eszközeink a világ megértésére, és a benne foglalt helyünk megtalálására. Az objektív, felelős tudást nem lehet legyőzni, következtetéseit nem lehet meghamisítani vagy ideológiai úton megcáfolni, ezért lehet sokkal hatékonyabb, mint a hagyományokra, a múltra való szubjektív ragaszkodás. A harc sajnos már rég folyik, az ellenség pedig nemcsak előbbre jár, de győzelme esetén a legnagyobb áldozat a nő lesz, akit szavaiban védett, de tetteiben támadott, amikor elembertelenítette saját apját, szerelmét, élettársát, férjét, fiát tőle, cserébe pedig hamis felsőbbrendűséget és idegennek ható célokat, követeléseket adott neki.

wittukind
Olvasó
wittukind

nem birtam megállni hogy ne irjak ehhez hozzá. elöször is ez a faszi nem kolozsvári hanem bărladi amely egy koszfészek a szovjet moldova közelében. aztán, van neki egy blogja- vilo13.blogspot.com amelyre 2015 óta nem irogált de a tartalmát olvasva le lehet következtetni:

-a magyarok akik nem beszélik a hivatalos nyelvet menjenek Magyarországra mert nincs rájuk szükség

-a keresztények en blokk cretinoidok és betegek

-a tanárok ne basztassák a lurkókat az öltözködéssel meg úgy általában semmivel mert egyenlöség van

ez csak azért mertem megjegyezni mert nem mint arany ami fénylik

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Szeretném ha a következő férfinapot, 2013 novemberében már a román, magyar és más kelet-európai férfijogi aktivisták közös rendezvényén ünnepelhetnénk.

Volt már ilyen, ha igen, akkor olyan (buzi)pride jellegű?….
wittukind
Olvasó
wittukind

konkrét eset Brassóbol    tanár kitessékelte a zöldhajú miniszoknyás kiskurvát az osztályból  erre a kölyökbizottság(mert ilyen is van) feljelentette diszkrimináció vádjával és helyből ki lett rugva

az ilyen és hasonló esetekre azt irta ez a muksó hogy igy helyes mert a “tanulóknak” jogaik vannak