Belleville
0 megosztás

Nőtípusok osztályozása

Puzsér Róberttel ambivalens a kapcsolatom, minél többet nézem annál jobban megkedvelem. A következő videóval a művész úrnak sikerült megfognia az árnyalatok közötti különbségeket a női tízes skála szereplői között. Ezzel szeretnék boldog Gábor napot kívánni minden Gábornak!

 

 

 

 

 

 

Post Author: Belleville

Belleville
Először is szeretnék mindenkit üdvözölni. Már nem új dolog nekem a blogolás, írás, mivel már évek óta űzöm az ipart. Eredetileg filmművészeti bloggal indítottam. Így valószínűleg itt is többször ebben a témában fogok írni, mivel csak arról akarok értekezni, amit tökéletesen átlátok.
f Facebook
0 megosztás


40
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
34 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
Suum cuiqueNaoooMaestroFranciskaUlquiorra Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
lmaonade
Olvasó
lmaonade

*Nőtípusok

Deansdale
Admin

Elég torz a listájuk, és a példaképek is vegyesek. Az alsó 2-3 kategóriát egyszerűen levágták, mintha valóban ronda nő nem is létezne. Szóval ahonnan ők kezdik az kb. a 3-as/4-es kategória.

Ennek megfelelően viszont a 6+ kategóriákat fölöslegesen széthúzták, olyan árnyalatnyi különbségeket próbálnak odaképzelni amik egy adott nőn belül is pillanatról pillanatra változhatnak az arckifejezéssel, hangulattal, stb.

A példaképeik meg teljesen hasraütésesek, volt 1-2 aminél az előző kifejezetten szebb volt szvsz.

Annakidején Roissy csinált egy jobb skálát, ha lesz rá ingerem megkeresem a linket…

Alter Ego
Szerkesztő

No igen, a “ronda nagy faszával” hadakozó “művész úr” nem tisztel semmilyen a férfiak szabadosságát gúzsba kötni igyekvő társadalmi elvárást. Érdekes jelenség, azért is, mert elképesztő, hogy meg tudja ezt tenni anélkül, hogy vér cikivé válna a média világban. Vajon meddig lehet feszegetni a határokat, és ötvözni a szofisztikált bölcsész és a “büdösbunkó” legmeghökkentőbb allűrjeit? Bizonyos értelemben mindenképpen ráfér a férfitársadalomra, hogy valaki “rossz példával” járjon elől a férfiakat kiherélő ilyen-olyan tabuk rombolásában. – Azt hiszem, Puzsér jelentősége a “Vagina monológok” jelentőségével vetekszik. ;)  És addig is, míg ő elvégzi ezt a “piszkos munkát”, mi nyugodtan lazíthatunk. Öööö… Nem erre mondják, hogy “más farkával verjük a csalánt”? :)

(Reméljük egyetlen Gábor sem veszi majd a szívére az ilyetén való felköszöntést. :)

smirti
Olvasó
smirti

Grrr, utálom, ha bármilyen csoportba próbálnak sorolni, ahova nem magam jelentkeztem. Barátnőimet is le szoktam állítani, amikor osztályozgatják a férfiakat.

Deansdale
Admin

A cím csalóka, a videónak semmi köze a nőtípusokhoz. A szépség szerinti skálát nézik végig. Az meg többé-kevésbé objektív.

hgyi
Szerkesztő

A barátnőmmel sosem osztályoztuk a fiúkat. Magamban sem tettem. Sosem voltam képes “osztályzatot” adni emberek kinézetére.
Viszont nem zavar, ha mások a külsőm alapján ilyen-olyan csoportokba sorolnak/soroltak. Valahogy nem érdekelt. sosem. :o)

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Vicces videó volt. Szerintem ez csak Puzsér 10-es skálája volt. Szerintem minden férfinak más tipus jön be. Például nekem az ilyen tipusú kerek fejű nők nem nagyon. A listából csak Peller Mariann és Michele Pfeiffer tetszett. Pedig az utcán 10 fiatal nőből 6 jól néz ki. Nálam a hosszú keskeny arcú nordikus vagy mediterán tipus jön be. Szemszínből a kék. Hajszínből a vörös vagy szőke a legszebb.

Deansdale
Admin

Kisebb a szórás, mint hinnéd. A férfiak ~80%-a a női szépség értékelésében pluszminusz 1 ponton belül nyilatkozik. Szóval aki egyvalaki szerint 6-os, azt a férfiak négyötöde beteszi a az 5-7 tartományba, és a maradék egyötödnyi sem megy messzebb a 4-8 tartománynál. Az csak egy mítosz, hogy a szépség relatív, vagy személyfüggő lenne. Van szórás, de minimális.

mdmselle
Újságíró

Alig láttam a képeket a két picsázó fickóból gomolygó tesztoszteronfelhőtől…. de nem is baj, erősen igyekszem elfojtani a videó emlékét :-))) (szóval ez a stílus járja a férfiöltözőkben? tényleg vannak dolgok, amiről jobb nem is tudnunk :-D)