Borisz
0 megosztás

Áldott állapotok

Igazán röviden és udvariasan szeretnék írni. Egészen friss a cikk, ma jött szembe a Facebookon, és az eredete sem nyúlik messzebb a Craigslistnél, tessék a link. De összefoglalom a lényeget egy sorban: pozitív terhességi teszteket árulnak. Pénzért, bár mondjuk mindegy is, hogy pénzért, vagy jófejségből.

A lényeg a gondolkodásmód.

Ugye emlékszünk még, hogy egy nő micsoda érzékeny teremtés? Ha hozzászólsz, válogasd meg a szavaidat, mert elég egy rosszkor elhangzó ártatlan mondat, egy “aranyosak a ráncaid a szemed körül” vagy egy “nem tudtam, hogy ma vagyunk egy évesek”, máris zokogva dől vissza a pamlagra, és napokig nem felejt. Természetesen szó sem lehet róla, hogy olyan kárt okozz neki, ami objektíve igazolható (pl kiabálsz), mert az már a kettes fokozat, erről már nőkonzíliumot hívnak össze a modernebb gondolkodásúak, bármelyik közeli kávézóban. Ha pedig olyasmit teszel, ami például anyagi vagy fizikai kárt okoz neki (pl mérgedben eltöröd a kedvenc bögréjét), akkor dühöngő vadállat vagy, és rács mögött a helyed.

Ez csak egy rövid kitérő szeretne lenni, ugyanis boldog lennék, ha minden olvasóm megértené, hogy a mai társadalomban a nőknek kárt okozni nem ugyanaz, mint a férfinak kárt okozni.

A férfival szabad megcsinálni azt, hogy beleugratod egy házasságba, ami örökké fog tartani. Kérlek, kérlek, ne gyertek azzal, hogy a házasság nem is tart örökké – a hölgyek számára persze hogy nem, hiszen a gyerektartás náluk nem jellemző büntetés. A társadalom nem szankcionálja azt, ha egy nő nem akar tovább szenvedni a (nyilván) nagydarab szőrös mogorva állat mellett, akihez elnéző jóindulatból hozzáment. Viszont a férfi, ha egyszer kimondta az igent, legyen szíves tartsa magát hozzá, és ha nem, akkor viselje a következményeit.

Ez az alapvető kontextus, amibe sikerült behozni most ezt az új változót. A kistestvére régen is megvolt neki: egy nő bármikor mondhatta, hogy “terhes vagyok”, és akkor muszáj volt házasodni, ellenkező esetben a család szúrós tekintete odadöfködte a férfit az oltár elé, és addig nem is engedte távozni, amíg rá nem volt ütve a pecsét az életfogyti szerelemre. (Ismét megértően biccentenék azok felé, akik integetnek a nézőtérről, hogy nem, nem, olyan is van, amikor a férfi akarja, nos, természetesen van, csak most nem róluk beszélünk, hanem a többi sokról, azokról a többségben lévő esetekről, amikor a nő akarja elvetetni magát végre már.) A terhesség nagyon nagy fegyver: morális kényszer egy anyagi elköteleződésre. Ha terhes lett a nőd, akkor nincs mese.

Pozitív tesztet árulnak.

Kényszert árulnak. 20 dollár körül van az ára ennek az ultimate fegyvernek, amit ha odaszorítasz a férfi (“a pasid”, genitíve, bizony) fejéhez, akkor az elkövetkezendő minimum 20 évben elvetted a szabadságát és a pénzét. Még egyszer mondom: nem arról van szó, hogy mindenkinek szenvedés lenne a házasság. Ne tessék eltévedni. Arról van szó, hogy ha valakinek neten vásárolt pozitív tesztre van szüksége, az nyilvánvalóan nem egy jóhiszemű, boldog párkapcsolatot akar szerelemmel megpecsételni. És Amerikáról beszélünk, tehát szó sincs róla, hogy a házasság egy semleges dolog lenne, ha valahol, akkor ott aztán közismerten a nőnek kedvez, és közismerten csinálják anyagi érdekből. Nem az a fontos, hogy hányan, hanem hogy egyáltalán bárki megteheti. A nemi erőszak se azért gond, mert mindenki csinálja, hanem mert meg tud történni, ha akár csak egyetlen emberrel, már az is elég baj.

A feminin igazságérzet ítélete pedig egyértelmű:

— A házasság szent dolog,
— A gyer(m)ek szent dolog,
— Egy szent dolgot használni egy másikért, az teljesen rendben van.

(Side note: bizony oda is írják néhányan kommentbe, hogy “vedd rá végre a pasidat, hogy megkérje a kezed”. Szó sincs félrehallásról, kedves Titokban Házasodni Vágyó Nők: saját nőtársaitok elárultak benneteket.)

Így védenek tehát a nők minket, férfiakat, cserébe azért, hogy mi mindenféle törvényt hozunk az ő védelmükre. És amikor azt mondom, hogy “mi” meg “ők”, akkor kizárólag tiszta, gendersemleges bioenergiát használok fel, hiszen mint ismeretes, a törvényhozásban “csak mi vagyunk”, ebben a rohadt patriarchátusban, a terhesség pedig “csak a nők privilégiuma”. (Hozzáteszem, a mai napig olvasni kortárs, felnőtt, elvileg edukált szerzőnők tollából, hogy a férfiak irigykednek a gyerekszülésre, amolyan nem ér, hogy csak ti tudtok -alapon. Ismétlem, irigykednek, a férfiak, a gyerekszülésre, igen. Szeretnének ők is. Hát miért ne tennék, ugye, ha egyszer a csajok irigykednek az állva vizelésre? Tiszta sor. Asszem a ROTFL szócskát kerestem.)

Nos, így állunk. Ez a friss-ropogós trend Amerikából, és ez a női-férfi igazságérzeti meccs jelenlegi állása. Az üzlet persze üzlet: nem azzal van a baj, hogy ha van egy kereslet, akkor előáll hozzá egy kínálat, és kielégíti.

Azzal a kereslettel van a gond, ami ettől elégül ki.

 

Post Author: Borisz

Borisz
Informatikus, amatőr újságíró, lélekbúvár, párkapcsolati tanácsadó. Szabadidejében kifejezetten szeret utazni, ezért évek óta ki se mozdul a városból, és nézi, hogy mikor lesz szabadideje. Megrögzött ateista. Nőtlen, de nagyon szereti a nőket, minden látszat ellenére.
f Facebook
0 megosztás


29
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
15 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
19 Hozzászólások szerzői
Reina NicolasaKodoBalu1stAlter Egosmirti Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Art
Olvasó
Art

Begépelném tehát az első női kommentet:

“Ugyan már, nem kell ebből akkora ügyet csinálni, mi nők régóta tudjuk, hogy a férfiakat terelgetni kell, néha akár szelíd erőszakkal is olyasmik felé, ami mindkettőnknek jó, csak a férfiak gyakran nem merik kezdeményezni.”

NeoSamurai
Olvasó
NeoSamurai

atyaisten….

ilyenkor mindig az ugrik be, hogy “köztünk élnek”!

varhato_ertek
Olvasó
varhato_ertek

Egy mérés nem mérés; elmegyek a patikába, veszek terhességtesztet és azt mondom, erre pisilj rá, akkor mi van? És mi van akkor, ha pl. az esküvőt tovább tart megszervezni és végrehajtani, mint amennyi idő után látványossá válik az áldott állapot? Vagy ez a trükk a naív és fülig szerelmes férfiaknál működik inkább?

Art
Olvasó
Art

Nem ez a lényeg, hogy technikailag mennyire kockázatos megvalósítani egy ilyen behálózást, hanem hogy egyáltalán:
– A behálózásnak van piaca
– Pont ez legyen az eszköze

 

Suum cuique
Újságíró

“Egy mérés nem mérés; elmegyek a patikába, veszek terhességtesztet és azt mondom, erre pisilj rá, akkor mi van?”

Hiszti és duzzogás. “Hogy lehetsz ilyen szívtelen és bizalmaltan VELEM?!” Egy nő ilyen rafinált módon mindig meg tudja fordítani a vitát, hogy a végére az jön ki, hogy a férfi a szemét disznó. A vicc az, hogy a férfi sokszor tényleg így is kezdi érezni magát a végére.

Suum cuique
Újságíró

Beidézek egy cikket:

Miért nem akarunk férfi fogamzásgátlót?

Nyolcvan férfi bevonásával tesztelnek egy férfi fogamzásgátlót. Míg a tudósok üdvözlik az újfajta módszert, addig a nők félve gondolnak erre a lehetőségre…

Az Edinburgh-i Egyetem kutatói kifejlesztettek egy férfi fogamzásgátlót, melyet jelenleg nyolcvan önkéntes bevonásával tesztelnek. A jelentkezők két hormoninjekciót kaptak, melyek körülbelül két hónapra megakadályozzák, hogy spermiumokat termeljenek. A tudósok nagyon ígéretesnek tartják az újfajta módszert – írja a Daily Mail. De vajon mi, nők, akarjuk-e egyáltalán a férfiakra bízni a fogamzásgátlást, vagy inkább megtartanánk magunknak az ezzel járó felelősséget?

Ésszerű és korszerű? 

A kutatás egyik vezetője, Richard Anderson professzor szerint a nők kifejezetten lelkesek az új találmány hírétől, legfőképpen azért, mert ily módon is szívesen megosztanák a nem kívánt terhesség elleni védekezés felelősségét a férfiakkal. Voltaképpen ésszerűnek és egyben korszerűnek is tűnik az az elképzelés, hogy ne csak a nőknek kelljen elviselniük hormonális fogamzásgátlók szedésének esetleges kellemetlen mellékhatásait. Nem mellékesen ez a nemek közti egyenlőséget is erősítené.

Mégsem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy a nők többsége el van ragadtatva attól a lehetőségtől, hogy átengedje a fogamzás feletti kontrollt a férfinak, még akkor sem, ha egy fedél alatt él vele és szereti. Hiszen mégiscsak ott a kérdés: bízom benne eléggé ahhoz, hogy ezt megtegyem? Teherbe esni ugyanis még mindig csak a nők képesek, következésképp mi vagyunk azok is, akiknek a legtöbb veszítenivalónk van például egy nem kívánt vagy problémás terhesség esetén. Egy nő emiatt sokkal komolyabban átérzi a fogamzásgátlással felelősséget és a saját érdekében odafigyel arra, hogy pontosan szedje a tablettáit. Egy férfi számára viszont ebből a szempontból kisebb a tét, így jó eséllyel előfordulhat, hogy mondjuk megfeledkezik arról, hogy mindig idejében felkeresse az orvosát és beadassa a hormoninjekciót.

Konfliktusforrás

Ha a férfi fogamzásgátlók elterjednének, az bizony újabb konfliktusforrást jelentene a párkapcsolatokban. Rengeteg olyan nő van, aki még azt is nehezen tudja elviselni, ha a párja a megkérdezése nélkül vásárol egy új bútordarabot vagy változtat a  frizuráján. Hogyan éreznénk magunkat akkor, ha kiderülne, hogy a párunk hormoninjekciókat adatott be magának a tudtunk nélkül?

Kevés intimebb dolog van a női termékenységnél nem valószínű, hogy túl sokan lennénk, akik el szeretnénk veszíteni az ezzel járó felelősséget. Ráadásul ha az óvszermentes férfi fogamzásgátlók használata általánossá válna, az véget vetne a “nem teljesen véletlenül” megfogant meglepetés babák jelenségének is. Hiszen legyünk őszinték: ha minden nőnek ki kellene várnia, mire a férfi tudatosan elszánja magát a gyermeknemzésre, akkor meredeken esnének a születési ráták. S bár tabunak számít kimondani, de a nők többsége úgy érzi, neki van joga kimondani a végső szót a gyermekvállalást illetően. Ha pedig ezt a jogot elveszíti, minden oka megvan arra, hogy csalódott vagy dühös legyen az őt ért igazságtalanság miatt.

Szintén problémát jelenthetne a férfi fogamzásgátlók elterjedése azoknál a pároknál, akik nem akarnak több gyereket, viszont a nő a kellemetlen mellékhatások miatt nem szeretne már fogamzásgátlót szedni. Ilyen esetben ugyanis adja magát az a megoldás, hogy a férfi vasztektómiát végeztessen. Ilyenkor mindkét ondóvezetékét átvágják, így gyereket csinálni többé már nem tud, szexuális életet élni viszont továbbra is ugyanúgy képes. Egy véglegesen steril férfi a szingli nők számára az esetek többségében egyáltalán nem vonzó, ez pedig egy házasságban bizonyos fokú biztosítékot jelenthet a feleség számára, hogy a férje és gyermekeinek apja nem fogja elhagyni egy nőért, akit teherbe ejthet. A fogamzásgátló hormoninjekció viszont csak időlegesen teszi sterillé a férfit, így ez a biztosíték elvész.

Forrás: http://borsa.hu/ferfi-fogamzasgatlo/20100510

NeoSamurai
Olvasó
NeoSamurai

atyaisten

Fuzzy Logic
Olvasó
Fuzzy Logic

Pff remélem ez komoly, mert viccnek elég durva. A hormonális fogamzásgátlás egyébként se jó senkinek, felborítja a szervezet normál működését, és van egy csomó mellékhatása. Van akinél egyáltalán nem alkalmazható. De még hozzá ez a körítés!

“Hiszen legyünk őszinték: ha minden nőnek ki kellene várnia, mire a férfi tudatosan elszánja magát a gyermeknemzésre, akkor meredeken esnének a születési ráták.”
Hiszen legyünk őszinték: se a másik idejének húzása, se a másik belekényszerítése a gyerekvállalásba nem helyes megoldás. Ha ennyire nem bírunk megegyezni már az elején, akkor mi lesz később, amíg felnő a gyerek? Túl különböző az elképzelésünk, és ha nagyon nem tudjuk összepasszintani, akkor érzékeny búcsú, csókpuszi, nem egymást kerestük. A férfiak manapság arra panaszkodnak, hogy a  nők nem akarnak gyereket. Most akkor kinek van igaza? Lehet csak többet kéne ilyenről beszélni, nem utalgatni női részről, nem ködösíteni férfi részről, hanem nyílt lapokkal játszani. Egyébként is, ez már mindjárt nagyobb bizalmad ad egy kapcsolatnak, mint a sunnyogás.

“Egy véglegesen steril férfi a szingli nők számára az esetek többségében egyáltalán nem vonzó, ez pedig egy házasságban bizonyos fokú biztosítékot jelenthet a feleség számára, hogy a férje és gyermekeinek apja nem fogja elhagyni egy nőért, akit teherbe ejthet.”
Ehm, ok… less thinking and more kill yourself. Előbb volt valami olyasmi, hogy a kevés intimebb dolog van a női termékenységnél, nem? Ja, pl a férfi termékenység. Tudtommal ez a férfiaknak legalább olyan érzékeny pontjuk, mint a nőknek a túlsúlyos buli. Vagy inkább nagyobb, mert a nő nem a súlyával határozza meg a “nőiességét”, de a férfiak eléggé kötik a “férfiasságot” a nemzőképességhez. Félrelépni meg nem ezért fog, ha fog. Fú, jajj, mindegy… beszéljük meg a családos terveket, meg a fogamzásgátlást is egymással, egyezzünk meg abban, ami mindkettőnknek jó. Peace.

Animebj
Olvasó
Animebj

A férfi fogamzásgátlásra nagy szükség van, támogatni kell a minél hatékonyabb és biztonságosabb módszereket. Az pedig nem lehet ellenérv, hogy a nő nem hajlandó a gyermekáldás eldöntésébe beavatni a férfit, hiszen ő is a családfenntartó, ha éppen nem az egyetlen anyagi forrás, továbbá az sem, hogy a férj megbízhatatlan lenne, amikor az ő érdeke is a véletlen teherbeejtés elkerülése.

A cikkről: Tudom, hogy már írták, de ez a művi pozitív tesz túl sok kockázatot rejt, csak két-három hónapra lehet átverni egy nagyon hülye férfit vele, ha pedig a ál-apajelölt még gyanakvó is, a saját zsebből fizetett, felügyelt ellenőrzéssel máris lebuktathatja azt az utolsó senkiházi némbert.

smirti
Olvasó
smirti

Ez a cikk olyan aljas és ostoba, hogy csak nő írhatta. :)

Alter Ego
Szerkesztő

No, most ezért, mint vérbeli nőgyűlölőt, hgyi ki fog moderálni. :P :D

smirti
Olvasó
smirti

Vérbeli nőgyűlölő? :)

Kb. a 10. másodpercnél a véleményem erről: http://www.youtube.com/watch?v=RvHUvZWzKHI

:)

Tibi
Olvasó

nem valószínű, hogy túl sokan lennénk, akik el szeretnénk veszíteni az ezzel járó felelősséget.” – idézet a cikkből. Sajnos rendszeresen előfordul, hogy egyes nők összetévesztik a jog és a felelősség szavakat. Félek ez nem véletlen, csak azt nem értem kit akarnak hülyének nézni.
Borisz cikke pedig ismét tanulságos. Az amerikai férfiakkal bármit meglehet tenni. Vicc.
Az ilyen húzások a szememben, semmivel sem ártatlanabbak, mint amikor anyuka egész éjjel magoltatja a kislányával; másnap mit kell mondania a bírónőnek apu pedofil perében; hova nyúlt mit tett…, ahogy a hamis látleletek, máshonnan származó sérülések könnyes szemmel való igazolása, bizonygatása is mind mind ugyanazt a célt szolgálja, mint ez a hamis terhességi teszt. Ugyanazt. Fontos dolgok ezek.

Edgecrusher
Olvasó
Edgecrusher

Ahogy beírtam a tegnapi nap a kommentemet a Férfihangos cikkre, és még visszanéztem az Origóra, ez a cikk volt kinn főoldalon, valami ilyesmi kommenttel alatta: “ezt benézted, cowboy”. Mintha ez egy szimpla kurvajó poén lenne.

A bejegyzés vége a legcinikusabb: “A terhességi teszt kereskedelem érdekes erkölcsi kérdéseket vet fel, de mint tudjuk, a tradicionális kapitalizmusban nem a kereskedő lelki problémája, hogy a vevő mire és hogyan használja fel a portékáját.”

Hányingerkeltő.

 

Naooo
Olvasó
Naooo
mdmselle
Újságíró
mdmselle

Na hát egy ilyen förtelmes aljasság simán megérdemelne egy nyersebb hangvételű írást itt. Még nekem is elborul tőle az agyam.

Fuzzy Logic
Olvasó
Fuzzy Logic

Nagyon jó cikk, Borisz. Csak, hogy a pozitív visszacsatolás is meglegyen :) Annak ellenére, hogy milyen durva a téma, kellő távolságtartással és magyarázattal írtad meg, ami valahogy ad egy kis pluszt is. A rideg tárgyilagosság illik hozzá, az elhatárolódás miatt jobban érzi az ember, hogy egy ilyen húzás eléggé undorító.

A jelenséghez: szégyen. És azok az “okos” nők vajon mit csinálnak, miután behúzták a férfit a csőbe? Mert a terhesség nem láthatatlan… eljátsszák a vetélést? Annak azért lenne fizikai nyoma is, amit nem lehet megjátszani. És mi van, ha a férfit felvillanyozta, hogy apa lesz és ezért bezuhan? Előadják a drámakirálynőt, és egymás vigasztalós brazil szappanoperává változtatják az életüket? És, ha teszem azt amúgy sem örült volna, hogy apa lesz vagy bezuhan a vetélés hírére, nem félnek hogy ezzel aztán évekre elvették a kedvét az egész gyerek témától?
Vagy, lehet megpróbálnak tényleg teherbe esni. És ha nem megy egyből, majd biztos nem tűnik fel, hogy kb 11 hónapja terhesek a bejelentéstől számítva, mire tényleg megszületik a gyerek… Vagy ha sokáig nem megy, mert egyikükkel gond van, akkor megpróbálják házasságon kívül megoldani vagy visszacsatolunk a vetélés verzióhoz?

Ha elolvasok egy ilyen cikket, mindig megfordítom és megnézem a másik oldalról is. Szóval, ez véletlenül nem ugyanaz, mintha egy férfi előadna egy hazugságot, amivel ráveszi a nőt a házasságra? Akár azt, hogy van egy háza Beverly Hillsben – ez ebből a szempontból most annyira nem lényeg – akkor mi lenne a reakció ugyanezeknek a nőknek a részéről? Na vajon mi… Az ilyen nőknek súgok: ahogy az kiderül, hogy nincs ház, az is ki fog, hogy nem volt terhesség.

A sok kérdésem lényege, hogy 1. aki hazugságra alapoz házasságot, az magát is legalább annyira becsapja, mint a másikat (ha már a másikra úgyse gondol alapból, gondoltam megemlítem), 2. elindít egy lavinát és sehogy sem lesz jó vége. Aki ilyenbe belekezd, az meg is érdemli a csúnya befejezést, de a másik fél nem, kár is belerángatni.

Inaara
Olvasó
Inaara

Borisz, nagyon jó és udvarias cikket írtál. :)

Huh, ez undorító. Nehéz erre szavakat találni. Játszani más életével egy sorsdöntő, az életét meghatározó kérdésben felháborító gonoszság, aljasság. Totális erkölcsi mélyrepülés. Velejéig romlott nő lehet csak képes ilyesmire.

Képzeljük csak el az ilyen nő szempontjából sikeres forgatókönyveket : 1.) A férfi nagyon szeretne gyereket, de a nő nem tud teherbe esni, vagy nem akar gyereket, viszont kellően amorális, és szeretné megfogni a férfit. Vesz egy pozitív terhességi tesztet, amit megjátszott örömmel, kis díszdobozban nyújt át a férfinak, aki sugárzó arccal, boldogan kapja fel “gyermeke anyját”… Azonnal megkéri a “boldog kismama” kezét; szerelem, esküvő, boldogság…

2.) A másik eset, amikor a  nő valójában szeretne/(még) nem szeretne gyereket, a férfi viszont semmiképpen nem akar (ettől a nőtől legalábbis semmi szín alatt sem) gyereket. A nő megveszi a pozitív tesztet, s a férfit kész tények elé állítja. A férfi úriember, megbarátkozik a gondolattal, és elveszi a nőt.

Esküvő után pár héttel műsírással kísérve előadja, hogy sajnos elvetélt, elment a baba..

Azon túl, hogy sosem tudtam megérteni, miért jó a nőnek egy olyan férfit erőszakkal megfogni, aki nem akar tőle semmit, meglehetősen ostoba is ez az átverés, hiszen legkésőbb pár hónap múlva mindenképp kiderül a hazugság, amikor csak nem akar gömbölyödni a pocak… Nem minden esetben válik be az elvetélős sztori…

Korhely
Újságíró

A kommentelök töviröl hegyire kitàrgyaljàk a becsapàsos mòdszertöl remélhetö elönyöket és hàtrànyokat. Csupàn az a nagyon fontos körülmény nem merül fel, hogy a férfipartner megtévesztése és tévedésben tartàsa a fals terhesteszttel, nemcsak durvàn erkölcstelen, de kimerìti a csalàs büntetöjogi tényàllàsàt.

A média pedig, ezeket a büncselekményeket propagàlja, és az elkövetésükre buzdìtja a nöket.

Itt is kedélyesen elmoralizàlgatunk a jelenségen, és fel sem merül, h. ezzel a bünözés megtüréséhez és terjedéséhez asszisztàlunk. Egy antifeminista oldalon ez annàl különösebb, mivel egy speciàlisan férfiak sérelmére elkövetett sùlyos büncselekménysorozat tetteseivel udvariaskodunk.

Ez ìgy nem fog menni! Legalàbb az ilyen esetekben, amikor nyilvànvalò a törvénysértés, egységesen és a legkeményebben kellene fellépni ellene!

Alkibiadesz
Olvasó
Alkibiadesz

Ugyan már, a férfiak ellen nem lehet bűncselekményt vagy erkölcstelenséget elkövetni, kizárólag nők ellen. :)
A férfi automata, akinek az a dolga, hogy eltartsa a nőt. Ha ez nem megy önként, akkor csak rásegít a szende menyasszony a helyes döntésre ezzel a kamu terhességi teszttel, burkoltan fenyegetve, hogyha nem akarod önszántadból, akkor majd a jó és igazságos állambácsi kiveri belőled.

Suum cuique
Újságíró

Aszpirinnek álcázott abortusztablettát adott barátnőjének

15 év börtönt kaphat, mert nem akart apa lenni.

Korhely
Újságíró

Kötögetünk tovàbb a fotelben, és közben  mindig akad beszédtéma, amivel jòl elvagyunk. A feministàk is gondoskodnak ròlunk, ha lefogy a gombolyag, h. zsémbelödhessünk tovàbb az idök végezetéig.

Ceterum censeo, létre kell hozni a férfiak hatékony érdekképviseletét, meg kell alakìtani a Férfiak Pàrtjàt!

Suum cuique
Újságíró
Balu1st
Olvasó
Balu1st

Nem először fordul elő, hogy a feminácik a nőkkel azonosítják magukat. Az sem, hogy szándékosan félreértenek valamit. Most éppen egy elcseszett tényállást taglaló felszólalást minősítettek nőellenesnek. A hülyeség határtalan (és a blogger pofátlansága is).

Kodo
Újságíró
Kodo

Így van. A képviselők nagyon is tudnak bunkóskodni, a nemüktől függetlenül. Érdekes hogy férfi képviselőnek még nem jutott eszébe, hogy ha beszólnak neki, az szexizmus lenne. Egészséges nőnek se jut ilyesmi eszébe. A feministák viszont rendszeresen ezzel a sablonnal támadnak vissza. Gondolom a logikus érvelési képességük hiányát helyettesítik be ezzel. Hogy ne kelljen érdemben visszaérvelniük, folyton ezt a már unalmas sablont húzzák elő és pontosan hogy ez a sablon ami igazán szexista.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Mindig az ordibál leghangosabban, akinek a háza ég.

.
Olvasó