Alter Ego
0 megosztás

Liberális-feminista lejárató kampány EU támogatással?

Nagyobb mérethez kattints a képre!

A Nők lázadása Facebook oldalon jelent meg november 5-én az a lejárató szándékú plakát, amelyen a SZEMA – Szabad Emberek Magyarországért – Liberális Párt logója mellett egy EU tanúsítvány látható a következő szöveggel: “Az Európai Unió ‘Alapvető jogok és állampolgári jogok’ programjának finanszírozásával”. 

Számos súlyos kérdés merül fel az ügy kapcsán: Vajon ezen EU program szabályzatába belefér-e az, hogy a pénzügyi támogatást a politikai karaktergyilkosság eszközeként használják fel? Elképesztő, hogy egy ilyen szándékosan félremagyarázó, vádaskodó anyag EU támogatással jelenhet meg a magyar közéletben. A szimpla kíváncsiság okán kérdezem: Vajon milyen összegű EU támogatásra volt méltó ez a szemét?

Az elhíresült Varga István mondatokat és az azokhoz kapcsolódó műbotrányt korábban több írásban is igyekeztünk elemezni. (Itt találhatóak a Férfihang.hu azon cikkei, amelyekben Varga István neve korábban felmerült.) Pártpreferenciától függetlenül elfogadhatatlannak gondolom, hogy egyes politikai erők öncélú csatározásaik eszközéül használják fel a nővédelem ügyét és az EU támogatásokat. Terhes ez közéletünk számára azért is, mert a látszat nővédelem melléktermékeként egye fokozottabban megjelenik a férfiak elleni gyűlöletkeltés is. Bármely politikai erőnek elemi érdeke, hogy igyekezzen mielőbb gátat vetni az efféle társadalomromboló tevékenységnek. Lehetőleg még a Svéd-Magyar feminizmus megvalósulása előtt. Könnyen belátható, hogy ezek az egyre alantasabb politikai trükkök nem csak közéletünk tisztaságának ártanak, hanem a nővédelem gondolatkörét is lassan véglegesen lejáratják. Káros ez annak ellenére is, hogy hazánkban autentikus nőpolitika valójában nem is létezik, csak androfób,  férfigyűlölő radikálfeminizmus és a politikai lejáratás eszközéül felhasznált, mindenféle idegen pénzekből támogatott, társadalombomlasztó álfeminizmus.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


22
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
8 Egyéni hozzászólás
14 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
13 Hozzászólások szerzői
DeansdaleSlasherKodoEdgecrusherhgyi Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Frolich Janos
Újságíró

Érdekes ez a plakát. Az öklére van írva, hogy “love”. Ez kifejezi azt a szellemiséget, amely képes a tolerancia nevében diktatórikus törvényeket alkotni.

Koriander
Olvasó

ez a plakat egy perverz agy szulemenye, ertem, hogy sokkolo legyen, de hogy csecsemot tetovalt kezzel kozteruletre latvanyszemetnek? ilyenkor merre van a GYIVI?

a ‘nem opcio’ -t hasznaloktol meg en bloc labrazast kapok, de ez mar az en gyikom.

Bazinga
Újságíró

Az a vicc, hogy a Fidesz többet teljesített a feminista követelésekből, mint az előző kormányok, de még így is a jelenlegi kormány a nőgyűlölő, s nem a balliberális oldal. Még egy ciklus és elveszik a feministák kenyerét, úgyhogy jogos az aggodalmuk :)

Frolich Janos
Újságíró

Megesik az ilyen. Tony Blair kormányával is ez a helyzet. De más hasonló paradoxon is volt már. Pl. Horn Gyula jobban támogatta az egyházakat, mint bármely konzervatív kormány (többek közt neki köszönhető, hogy máig az egyházi iskolák kapnak nagyobb állami (!!!) támogatást, mint az államiak), aztán mégsem kedvelték sem a papok, sem a hívek.

Átlagember
Újságíró

Nem értem mi a gond Varga hozzászólásával.
Szerintem teljesen igaza van abban, hogy ha jobban megbecsülnék egymást az emberek, akkor kevesebb lenne a családon belüli erőszak.

Most azon túl, hogy egy tetovált gyereknél kevés undorítóbb van, ezzel a kampánnyal arra utalnak, hogy a nők nem akarnak szülni.
Na de akkor mit tegyünk mi férfiak? Mi nem tudunk szülni, hiába is akarnánk mi viszont gyereket.
A természet alakította így, erről aztán igazán nem tehetünk.

Jampi One
Újságíró

“…arra utalnak, hogy a nők nem akarnak szülni.”

Túlértékeled ezt a vackot. Nem mond ez az egész semmit, pontosabban csak annyit, hogy “LOVE” és “HATE”. Ők a “SZERETET” a politikai ellenfél pedig maga a “GYŰLÖLET”. – Az egész Varga ellenes kampány egy primitív trükk a szerencsétlen, lelkibeteg, bántalmazott nők indulatainak felkavarására, hogy politikai célokból felhasználják őket. Csak idióták és rosszándékú demagógok képesek úgy értelmezni Varga szavait, hogy azt akarta mondani, hogy szüljenek a nők, mert ellenkező esetben a férfiak joggal verik őket. Ez egy olyan alávaló, szofisztikált szófacsarás, amiért megérdemelne egy pofont a kitalálója. – Hopsz, bocs, hülye vicc volt. :D

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Különben nincs mit csodálkozni az EU támogatáson, mindenféle kártékony dolgot támogatnak. A minden harmadik nőt vernek és hasonló hazugságok is különböző feministákkal feltöltött EU és ENSZ bizottságok termékei. A legszánalmasabb az amikor például EU országok követségei kórusban támogatnak mindenféle destruktív csoportokat Magyarországon és azután a magyar nagykövetségek is ezt teszik más országokban.

Ukrin
Olvasó
Ukrin

Nők A Nőkért(?) Általában Hátszéllel (NANÁH)

hgyi
Szerkesztő

A szimpla kíváncsiság okán kérdezem: Vajon milyen összegű EU támogatásra volt méltó ez a szemét?
Ezt talán majd jövőre tudjuk meg a 2013. pénzügyi beszámolóból. (De lehet, hogy nem is a SZEMA kapta, hanem valamilyen “alszervezete”.
http://www.szema.hu/index.php/magunkrol/penzuegyi-beszamolok

Kiegészítő infó:
http://www.szema.hu/index.php/kozlemenyek/669-a-szema-liberalis-part-egyuettmkoedesi-megallapodast-koetoett-a-nk-lazadasa-egyesuelettel (Budapest, 2013. február 20.)

Nők Lázadása Egyesület:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:M9ugeKdOv0gJ:noklazadasa.com/+&cd=5&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
(Ez a(z) http://noklazadasa.com/ Google által tárolt változata. Ez egy pillanatfelvétel, ahogyan az oldal megjelent a következő időpontban: 2013. okt. 27. 13:09:06)
“Az alapszabályból:
1. §

  1. Az Egyesület neve: Nők Lázadása Egyesület.
  2. Az Egyesület székhelye: 1036 Budapest, Szépvölgyi út 1/c
  3. Az Egyesület önkormányzati elven működő helyi társadalmi szervezet. Az Egyesület jogi személy.”(http://whois.domaintools.com/noklazadasa.com)

Itt nem található:
http://www.birosag.hu/allampolgaroknak/tarsadalmi-szervezetek-es-alapitvanyok-nevjegyzeke

De ha beírom a Nők Lázadása Egyesület székhelyét, ezt kapom: Kortárs Antielitista Művészeti és Közéleti Alapítvány

Egyéb:
http://ec.europa.eu/justice/grants/programmes/fundamental-citizenship/index_en.htm

http://www.palyazatok.hu/palyazatok/oktatasi-kepzesi-intezmenyekmaskutatasi-intezmenyekegyesuletek-es-egyeb-civil-szervezodesekalapitvanyok/vissza-nem-teritendo-nem-penzugyi-tamogatas/fundamental-rights-and-citizenship-call-for-proposals-jls-2009-2010-frac-ag-13760.html

Edgecrusher
Olvasó
Edgecrusher
hgyi
Szerkesztő

A napokban én is későn vettem észre, de smirti nyitott már topikot e témában a fórumon: Feminista cenzúra – ostoba nyomásgyakorlás

Kodo
Újságíró
Kodo

Valahová én is betettem, de nem hiszem hogy baj lenne ha több helyen is szerepel.

Slasher
Vendég
Slasher

Ez is rendkívül hasznos rendelet. Az amúgy igényes, egyedi hangulatú skandináv filmeket is tönkre kell tenni, így felzárkóznak Hollywood mögé.

„Az a cél, hogy minél több női történet és perspektíva jelenjen meg a filmvásznon…A csatorna november 17-re „szuper vasárnapot” hirdetett, amikor csupa „A” besorolású filmet játszik: műsorra tűzik Az éhezők viadalát, A Vasladyt és a Vadállatok című produkciót.”

Miért nem az eredeti Tetovált lányt ? :D

hgyi
Szerkesztő

A fórumban én is adtam ötletet: A Hamupipőke nagy “A” kategóriás, hiszen ott három nő is rendszeresen beszélget egy negyedik nőről – főleg arról, hogyan lehetne vele jól kicseszni. De ez megfelel a kritériumoknak…

Slasher
Vendég
Slasher

Igen, tiszta Lánybúcsú..

Deansdale
Admin

Szokás szerint úgy hazudnak, ahogy a csövön kifér. Egyszerűen csak darálják, hogy az ég vörös, amíg az összes hülye melléjük nem sodródik.

“Tejle [az újfajta osztályozást bevezető stockholmi Bio Rio művészmozi igazgatója] szerint ez azért fontos, mert a társadalom nőkről kialakított képét befolyásolja, hogy szinte sohasem lát női szuperhőst, professzort vagy olyan szereplőt a filmekben, akinek nő létére izgalmas kalandokon keresztül sikerül felülkerekednie a nehézségeken.”

1. A társadalom bármiféle képét nem nagyon befolyásolja a mozi, mert ha megtenné, akkor a gyilkossági / betörési / ésatöbbi statisztikák együtt változnának a mozifilmekkel. De nem változnak. Az emberek nem hülyék, és tudják hogy amit a vásznon látnak az nem valódi.

2. Az ember azt néz meg amit akar. Ha női szuperhősös filmet akar, akkor biztosan talál magának. De “sajnos” (köh-köh) a nők többségükben olyan filmekre kíváncsiak, amiknek izgi és szexi férfi főhősei vannak. Azok a rohadt nők már megint nem úgy viselkednek ahogy a feministák elvárnák tőlük… /s

3. Az utóbbi három évtizedben a mozikban látható bármilyen tudományos munkatárs (“professzor”) szinte garantáltan nő. Férfi csak akkor kerül a képbe, ha több ilyen munkatárs is van, és jut neki hely a nő(k) mellett.

4. Furcsállom, hogy moziigazgató létére nem hallott még a Resident Evil sorozatról, a Tomb Raiderről, Elektráról, vagy a Macsakanőről – hogy csak a nagy volumenű hollywoodi akciófilmekből szemezgessek. Persze egy művészmoziban nem feltétlenül a blockbusterek mennek, de ha azt állítja, hogy a művészfilmek között nincs olyan, aminek nő lenne a főhőse, azzal csak lejáratja magát.

“Az a cél, hogy minél több női történet és perspektíva jelenjen meg a filmvásznon”

Aha, és vegyük észre, szokásos jófeminista módjára ezt a változást nem úgy akarja elérni, hogy feministabarát filmek gyártásába kezd, hanem hazugságokkal és megszégyenítési kísérletekkel akarja a társadalmat rákényszeríteni arra, hogy az ő kényének-kedvének engedelmeskedjen. Ugyanez megy a játékiparban és kvázi mindenhol – a feministák nem hajlandóak semmit sem tenni, kizárólag abban utaznak, hogy másokat kényszerítsenek a saját beteg igényeik kielégítésére. Sőt, ha feminista művek is születnek, az nem elég – azt akarják, hogy kizárólag feminista mű születhessen. Magyarul el akarják venni mások szórakozását, és mindenkire a sajátjukat akarják erőltetni. Agyrém.

“2011-ben a száz legnézettebb amerikai filmben 33 százalékos volt a női szereplők aránya, a főszerepeknek pedig mindössze a 11 százaléka volt az övék”

És az idióták azt képzelik, hogy ez azért van, mert a gonosz férfiak elnyomják szegény nőket? Ha csak a pasikon múlna, tele lenne a vászon csajokkal. A Twilight bedönti az összes baromságukat, mivel célzottan nőknek szól (nem ismerek hetero férfit aki ne utálná :), és az egy szem főszereplőnőn kívül gyakorlatilag “csak” férfiak százai vannak benne. Mert a nőknek ez kell.

“Hollywood azt képzeli, hogy a férfi szereplők miatt több néző ül be a mozikba.”

(Lásd Twilight.) Ó, a hülye Hollywood a multicsilliárdos profitjaival azt képzeli, tudja mire kíváncsiak a nézők… De nem!!! Majd most a feministák megmondják, mert ők mindent jobban tudnak.

Slasher
Vendég
Slasher

Igaz, a Macskanő meg az Elektra a két legismertebb a kategóriából (egyre több női szuperhősös képregény adaptációt akarnak gyártani, mivel hogy az ilyen női karakterek a háttérbe szorulnak), de mindkettő classic shit-nek számít :D

,,A társadalom bármiféle képét nem nagyon befolyásolja a mozi, mert ha megtenné, akkor a gyilkossági / betörési / ésatöbbi statisztikák együtt változnának a mozifilmekkel. De nem változnak. Az emberek nem hülyék, és tudják hogy amit a vásznon látnak az nem valódi.”

Szerencsére a bűnözési statisztikákat nem befolyásolják, bár azon sem lepődnék meg, ha így lenne. Az emberek nagy része igenis hülye, de odáig sikerült eljutniuk, hogy amit  a képernyőn látnak az nem a valóság. Már csak azt kéne valahogy megérteniük, hogy a valóság show-k is ugyanannyira megvannak rendezve mint a filmek.

A bűnözést nem, inkább az emberek szokásait, viselkedését próbálja sok film manipulálni. A mozifilmeket is már ősidők óta eszközként használják  a züllesztésre, bár igaz az utóbbi időben a tv a legjelentősebb butító médium, így kevesebb negatív értékeket közvetítő film jut el a filmszínházakba.