Férfihang.hu
0 megosztás

Selmeczi Gabriella: Már megint Soros pénzén támadják Magyarországot

A Human Rights Watch nemzetközi jogvédő szervezet szerdán közzétett egy jelentést Magyarországról, amelyben azt írták, hogy a családon belüli erőszak kezelésére kiépített rendszer egyszerűen nem működik. Állásfoglalásuk szerint a rendőrségi tétlenség, a jogi és iránymutatásbeli hiányosságok miatt nem kapnak megfelelő védelmet a családon belüli erőszakot elszenvedő nők, akiknek az állami segítségnyújtási rendszer elégtelenségeiből kifolyólag gyakran nincs más választásuk, minthogy visszatérjenek bántalmazójukhoz.

Már megint Soros György pénzén támadják Magyarországot. Ennek a kritikának egészen más mozgatórugói vannak, mint a családi erőszak iránti valós aggodalom – kommentálta az MTI-nek nyilatkozva Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a Human Rights Watch jelentését. Úgy gondolja, hogy újabb, mesterségesen generált nemzetközi nyomás szemtanúi lehetünk. Soros György tavaly “20 millió dollárral stafírozta ki ezt a szervezetet”, amely az elmúlt egy évben nem először támadja Magyarországot – mondta Selmeczi Gabriella. Kihangsúlyozta továbbá, hogy ha egy kicsit is törekedtek volna a hitelességre, akkor elkerülhetetlen lett volna annak megállapítása, hogy először a rendszerváltás óta most érdemi lépések történnek a családon belüli erőszak megfékezéséért és büntetéséért Magyarországon. Meglehetősen elgondolkodtató egybeesés – tette még hozzá -, hogy  Soros György Bajnai Gordon alapítványát és Gyurcsány Ferenc cégeit is “pénzzel tömködi”.

Forrás: az MTI nyomán

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


12
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
7 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
11 Hozzászólások szerzői
smirtiDeansdaleNaooovisuodani92 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Animebj
Olvasó
Animebj

Vagy jót vagy semmit, Férfihang!

A Fidesz csak magának köszönheti a “nemzetközi összeesküvést”, kezdve Varga István tavalyi hírhedt “bölcsességével” (röviden: ne légy “karrierista” hanem szülj sokat, aztán nem lesz pofon), majd befejezve a (mostanra lemondatott) Balogh “Vak Komondor” Józseffel. A jelenkori kormány a családon belüli erőszak törvényét (se) tudta vagy akarta komolyan venni, szemben saját gazdasági körének vég nélküli, cinikus kiszolgálásával.

Ami pedig Sorost illeti; a hazai jobboldal valahogy mindig elfelejti, hogy ugyanez a zsidó volt az, aki a rendszerváltáskor támogatta Orbán Viktort és körét, ám mostanra kiderült, kígyót melengetett a keblén, az MSZMP utódpártjaként tartott MSZP messze-messze demokratikusabb, törvénytisztelőbb maradt, mint egykori favoritja.

Tibi
Olvasó

Attól még a lényeg benne van a cikkben; ez az egész felhajtás (táncolunk, ébredünk, ribiséta, CSBE stb.) egy pillanatig sem a nőkről, a valódi áldozatokról szólt, hanem a politikáról, hatalomról. 2014-ben, mikor az emberek elmennek szavazni, nem amerikai bankárok bábjaira akarnak voksolni, hanem magyar politikusokra. Ha nekem választanom kellene egy vállalatvezető (Bajnai), egy üzletember (Gyurcsány), és egy politikus (Orbán) között, én az utóbbira szavaznék. Bár, elég szar a felhozatal.

Alter Ego
Szerkesztő

Varga szavai korántsem azt jelentik, mint amilyen értelmezést te tulajdonítasz azoknak. Tartok tőle, hogy valójában ezt te magad is tudod. Azzal már kevésbé tudok vitatkozni, ha bárki azt veti Varaga szemére, hogy rövidlátó dolog úgy gondolkodni, hogy a nagy család önmagában védőoltás az erőszakosságig elmérgesedő házastársi viták ellen.

the hermit
Olvasó

az MSZMP utódpártjaként tartott MSZP messze-messze demokratikusabb, törvénytisztelőbb maradt, mint egykori favoritja.

a hét vicce

Suum cuique
Újságíró

Mióta pozitív tartalmú kifejezés, hogy “demokratikus”? Aki hisz a demokráciában, az olyan naiv, hogy ennyi erővel hihetne a mikulásban is.

Deansdale
Admin

“Vagy jót vagy semmit, Férfihang!”

Valaki meghalt?

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Szerintem ez a cikk nem a Fideszt akarta védeni, csak arra mutat rá, hogy honnan kapják a támogatást a feminácik. Ha Selmeczi netán ez egyszer igazat mondott, akkor ez valóban felháborító.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mennyire röhejes ez a feminácizás, mikor a demokrácia jár kéz a kézben a feminizmussal.

smirti
Olvasó
smirti

Nézz utána a kifejezés eredetének. Ez így trolltól is gyenge.

Alter Ego
Szerkesztő

“Vagy jót vagy semmit, Férfihang!”

Csak reménykedni tudok, hogy nem túlzottan félreérthető, hogy egy MTI híranyagot leközöltünk mindennemű állásfoglalás nélkül. Az üres pártpolitikai csatározásoktól mindig is igyekeztünk távol tartani magunkat, azonban ez egyre lehetetlenebbnek tűnik, mivel a feminizmus, a nőpolitika kérdése egyre inkább a pártpolitikai csaták napi eszközéül is szolgál. Nem lenne helyes elzárkóznunk az elől, hogy politikusok témaköreinkbe eső nyilatkozatait közzétegyük. Semmi más nem olvasható ebben a híranyagban, csak az, amit Selmeczi Gabriella a Fidesz szóvivőjeként elmondani kívánt a problémáról. Ha Bajnai Gordon vagy Gyurcsány Ferenc bármikor megszólal a kérdéssel kapcsolatban, akkor ugyanilyen formában, kommentár nélkül le fogjuk közölni. Bár hozzátartozik a tényekhez, hogy annak is van egyfajta hagyománya itt a férfihangon, hogy a férfiellenes feminista irányzatokat, a rejtett nemi diszkriminációt felkaroló pártok irányában meg szoktunk engedni magunknak néhány keresetlen szót. Minden férfiellenes, nemi alapon diszkrimináló baromság számunkra ugyanazon megítélés alá esik, attól függetlenül, hogy melyik öt-hat betűvel fémjelzett pártirodából álltak elő vele.

Bazinga
Újságíró

A 20 millió dollárból-amivel Soros György támogatta a szervezetet- nyugodtan kiépíthettek volna olyan “segítségnyújtási rendszert”, ami áltat az áldozatok nem térnek vissza a bántalmazójukhoz.

visuo
Olvasó
visuo