0 megosztás

Kisszínes

Az angol királyi légierő 3 női pilótája fejenként 100,000 angol font (35,6 millió forint) kártérítést kapott, mert a díszlépésben tartaniuk kellett a lépést a férfiakkal, és ettől megfájdult a pici lábuk.

Nem, nem viccelek, itt a link. Ha emlékszünk még a múltkori hasonló cikkre, amiben kiderült, egy gépírónő megfájdult hüvelykujja annyit ér, mint 8 férfi lábamputáció, akkor most is számolgathatunk: a diszkriminatív díszlépésben kifáradt lányok kínja 2 megvakult szemet vagy 12 lőtt sebet ér. S bár még csak 9 hetes kezdő kiképzésüket taposták, 9 évnyi(!) kiesett fizetést ítélt meg nekik a bíróság.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


29
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
18 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
blackfridayHunnZatyi JózsefRokapapatibi22 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Anglia esetében nincs mit csodálkozni, ott vannak Európa legbetegebb törvényei, csak Németország tudja felvenni velük a versenyt és feminizmus területén Svédország. A gyereknevelési törvényük olyan szinten elmebeteg, hogy bántalmazásnak számit az is, ha a szülő nem engedi el gyereket szórakozni és nem ad ilyenkor pénzt italra és drogokra.

Koriander
Olvasó

“csak Németország tudja felvenni velük a verseny”

peldaul? komolyan erdekel.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Ezt inkább nem fejteném ki, nem a feminizmussal kapcsolatos törvényekről van szó, hanem inkább a pc és multikulturalizmus témaköre.

Koriander
Olvasó

értem. azért gondolom, te is érzékeled a két ország közötti különbséget: míg az Egyesült Királyság esetében egy folyamatos jogalkotásról van szó, pl. öröklésnél simán elővakarhatnak akár egy 200 éves tvt is, így egyáltalán nem meglepőek az ilyen jellegű precedensek, addig a németeknél ilyesmiről szó nincs- viszont van egy mai napig masszív bűntudatból táplálkozó tüchtig megfelelési kényszer, érstd amit az EU fütyül- azt teszik.

Suum cuique
Újságíró
Koriander
Olvasó

khm. én értem, hogy a te konzervatív katolikus lelkednek ez elfogadhatatlan, és minden irónia nélkül tisztelem azt, aki képes a szüzességét megőrizni (minden bizonnyal neked is sikerült), de nem ez a realitás.

exRooster
Olvasó
exRooster

Ez az angol abszurd humor, nem a Monty Python. Plusz kompenzációként a Hülye Járások Minisztériumában még kaphatnának állást szegény fájós lábú kislányok.

Adam
Olvasó
Adam

Ezt sohasem értettem. Európa nyugati felén gyakran történnek olyan dolgok, amitől egy normálisabb országban már régen forradalom tört volna ki. Ők pedig tétlenül szemlélik.

Például a svéd wc-s eset kapcsán én szívesen leültem volna beszélgetni egy svéd emberrel, hogy megkérdezzem: miért nincs most egész Stockholm a Riksdag előtt?

hgyi
Szerkesztő

“… a svéd wc-s eset kapcsán én szívesen leültem volna beszélgetni egy svéd emberrel, …
egy wc-re… :o)) (Bocs! Úgy látszik, fáradt vagyok.) :o)

hgyi
Szerkesztő

És a többi pilótanő miért nem kapott kártérítést?

Toplak Zoltán
Újságíró

bocs, off: elkészült a Müller Péter könyv recenzió. Itt olvasható.

Frolich Janos
Újságíró
Toplak Zoltán
Újságíró
Alter Ego
Szerkesztő
Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Elolvastam a recenziót, jó lett. Szerencsére képes vagy az árnyalt elemzésre, a jót is meglátod mindenkiben.

Toplak Zoltán
Újságíró

Kösziii. ;-)

 

Alter Ego
Szerkesztő

Pont ebben nem szoktunk egyetérteni Zolival. Én például nem érzem a hajlandóságot magamban arra, hogy köztörvényes bűnöző, femen terroristák lelkében keresgéljem a jót. Más nézőpont, és néha nagyon. :)

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Én tisztelem Zolit, nagyon jó ember. Számomra olyan, mintha Assisi Szent Ferenc egy modern kiadása lenne. Én elég haragtartó vagyok és sok mindenkit utálok, az életet egy harcnak tartom ahol a gyengéket eltapossák, ezért haragszok azokra akiket  felelősnek tartok a rossz dolgokért. Viszont tudom hogy erkölcsileg az ő útja lenne helyes.

Alter Ego
Szerkesztő

Egyébként hasonló az alapállásom a tiédhez… Arra jutottam, hogy én akkor tudok hitelesebben kommunikálni, ha kevésbé elnéző nézőpontból mondom el a magamét, ráadásul a várható eredmények tekintetében is célravezetőbbnek érzem.

the hermit
Olvasó

Egész jó lett, bár úgy gondolom MP azért tudja, honnan dől a lé…

Angelo01
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

A bíró is kap belőle százalékot?
Gondolom eztán nem jelentkezik oda több nő, hogy letört a körme, félmillió.

Tibi
Olvasó

Részben idetartozik: Az USA-ban az öngyilkossági szándékot is 25 évvel díjazzák, amennyiben rendőri bénázással társul:
http://index.hu/kulfold/2013/12/05/nypd_szuperzsaruk/

Rokapapa
Újságíró

Ezt a kicsi de gyöngyszemnek nevezhető cikket még nem is láttam eddig. Mindjárt eszembe is jutott egy 2001-2002 körüli tényfeltáró felmérés a női katonákról. A felmérés a női katonák kiképzésének hatékonyságát mérte fel siralmas eredménnyel. A felmérés okai elsősorban a magas rangú katonai vezetők nőellenes megnyilvánulásai voltak világszerte.

A felmérés megállapította, hogy a nők nagy általánosságban alkalmatlanok a katonaságra és a kiképzésük pusztán az adófizetők pénzének felelőtlen elherdálása. Ennek okai a következők (sajnos itt nem tudom mindet felsorolni mert már a felére sem emlékszem):

1. Az alapkiképzést még a női jelentkezők 20%-a sem tudja végig csinálni szemben a férfiak 97%-ával.

2. Harci bevetésen az alapkiképzést elvégző nők 95%-a összeroppan szemben a férfiak 23%-ával.

Volt sokkal több indoklás is de már nem emlékszem és a százalékokra is csak homályosan ezért lehet, hogy nem teljesen pontosak.De még emlékszem arra, hogy hetekig ezen csámcsogott a világsajtó majd mielőtt elhallgattak volna a médiák külön női kiképzési rendszer felállítását sürgették amit a sikeresen befejező nők magas tiszti rangban kerülnek állományba így elkerülve azon bevetéseket melyben az életüket is kockáztatva fennáll az összeroppanás lehetősége..

Zatyi József
Olvasó

Úgy érdekelne mikortól alkalmatlan valaki a hadseregnek?

Hunn
Újságíró

Véleményem szerint a nők nemüknél fogva automatikusan alkalmatlanok katonának.

Hogy miért? Mert a valóságban a nők összesen 4 dologra alkalmasak az életben. Öt százalékuk leszbikus, ők semmire se jók, teljesen feleslegesek. Öt százalékuk apácának lenne alkalmas, és kifejezetten ajánlatos is lenne ezt az irányt választaniuk. Tíz százalékuk kurvának, prostituáltnak lenne alkalmas, ők rendszerint azok is lesznek. A maradék 80%-nyi nő pedig feleségnek és anyának született, és tök feleslegesen próbálkozik bármit is csinálni, mert bármilyen szakmát is tanul, azt nem fogja fele olyan jól sem csinálni, mint ezt.

Zatyi József
Olvasó

Úgy érdekelne hogy mikortól alkalmatlan valaki a Brit haderőbe?

Hunn
Újságíró

Hazáját és nemzetét szerető, azért harcolni is kész fehér, keresztény, angolszász férfi. Szerintem egy ilyen embert automatikusan kiszűrnének a jelentkezők közül, és nem vennék fel a brit hadseregbe. Nőket, buzikat, színeseket viszont bármilyen mennyiségben.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Legalja,.hu”

Az ember azt hinné, hogy vannak olyan “mélységek” , ahova képtelenség lesüllyedni, de az élet mindig rácáfol erre…..:

“Azért ölt a nyíregyházi kettős gyilkos, mert felesége szeretője csúnyán beszélt az asszonnyal”

https://www.origo.hu/itthon/20190828-azert-olt-a-nyiregyhazi-kettosgyilkos-mert-felesege-szeretoje-csunyan-beszelt-az-asszonnyal.html