Vasgerinc
0 megosztás

Csak kitalálta, hogy megerőszakolták

Egy magyarországi bűnügyi híradás olvasható a police.hu-n, amely ismét felveti a nehezen tisztázható kérdést: vajon milyen gyakran fordulnak elő a nemi erőszakkal kapcsolatos hamis vádak? Egy korábbi cikkünkben már próbálkoztunk egyfajta társadalmi kórképet felvázolni ezzel a problémával kapcsolatban.

Íme egy nem régen történt esetről szóló szűkszavú rendőrségi híradás: “A sértett 2014. január 9-én a folytatólagos kihallgatása során vallomását módosította és elismerte, hogy valótlant állított, sérelmére bűncselekményt nem követtek el.

A nyomozás során eddig beszerzett bizonyítékok mindezt alátámasztották.

A Pécsi Rendőrkapitányság hatóság félrevezetése vétség elkövetésének gyanúja miatt feljelentés tesz a lány ellen, és a felmerült költségeket polgári jogi eljárásban érvényesíti.”

Vajon mi lesz a következménye?

Post Author: Vasgerinc

Vasgerinc
Első olvasásra a nickemből egy nagyképű nyakas ember képe ugrik be sokak számára, pedig egyszerűen csak nickválasztás közben környezeti behatásra választottam ezt az egyébként ritkán, elsősorban építőiparban használt kifejezést. Alapvetően nem rég foglalkoztat a feminizmus, azonban ahogy megismertem egyre jobban éreztem szükségét, hogy tegyek ellene, amennyi tőlem telik.
f Facebook
0 megosztás


19
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
15 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
15 Hozzászólások szerzői
NaooorgsBaltonVivienLeighHunn Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Inaara
Olvasó
Inaara

Vasgerinc, de jó, hogy te is itt vagy megint! :)

Meglep a hír, mert a lány tudtommal annyit mondott a rendőröknek azután a bizonyos éjszaka után, hogy nem tudja, megerőszakolták-e, mert nem emlékszik semmire, csak amikor magához tért, egy férfi feküdt mellette letolt gatyával… Tehát nem állította, hogy megerőszakolták – én legalábbis a legelső híreket így hallottam. Nem lehet, hogy a média csavart egyet a történeten, mert így “érdekesebb” a sztori”?

Alter Ego
Szerkesztő

Nem tudom, hogy ugyanarról az esetről beszélsz-e, mint a cikk, de légy oly kedves, kövesd a cikkben lévő linket; amúgy benne van a szövegben is; nem egy média által megcsavart szöveg került idézésre, hanem egy “közhiteles” rendőrségi tájékoztató.

Hogy mi lesz a következménye? Szigorított ejnyebejnye. Egy kis vétségért való elmarasztalás áll szemben azzal a lehetőséggel, hogy valakit egy életre megnyomorít a hamis vádló. Ahogyan fejtegettem már abban a másik cikkben, nem biztos, hogy igazságtalannak tartanám, ha a hamis vádlók letöltenék a börtönben a nemi erőszak büntetési tételét.

Inaara
Olvasó
Inaara

Én arra az esetre gondolok, ami néhány napja történt Pécsett.

A linket csak most néztem meg, ez tényleg másik eset. Elnézést.

(Lehet törölni a hozzászólásaimat, én nem tudom).

hgyi
Szerkesztő

Vasgerinc, de jó, hogy te is itt vagy megint! :)

Bevonzottam. :o))

Tibi
Olvasó

Mai színes: Nem volt kedve munkába menni, ezért azt hazudta megerőszakolták…
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/nem-ment-munkaba-mert-megeroszakoltak-2237721

Suum cuique
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

“A hatóságok azt állapították meg, hogy a nő hazudott a csoportos erőszakról, ezért négy hónapot kapott három évre felfüggesztve, ezenkívül 148 eurót kell fizetnie a perköltségek megtérítésére.

Az ítéletet meghozó bíró, Mihalisz Papathanasziu azt mondta, hogy „második esélyt” ad az elítélt nőnek. Az ítélethirdetés előtt és alatt nőjogi aktivisták csoportja tüntetett a bíróság épülete előtt. Az izraeli és ciprusi származású tüntetők azt követelték, hogy ne az áldozatokat hibáztassák, egyúttal skandálásukkal együttérzésükről biztosították a nőt.”

https://index.hu/kulfold/2020/01/07/itelet_ciprus_brit_turista_izraeli_katonag_csoportos_nemieroszak/

hunbagira
Újságíró

Kis ringyó, nem ismerte a kultúrmarxista übermensch ranglistát, azaz a (sátán által)választott nép fiaival, nem teheti azt, mint kiherélt, bétásított saját véreivel.
Magamfajta számára meg, itt tényleg nehéz kideríteni, ki a hazug.:D

Kalman
Újságíró

Régi konflktus ez cipruson: https://en.metapedia.org/wiki/Kitos_War (115–117)

“There were major uprisings by Jews in Cyrenaica, Cyprus and Egypt that spiraled out of control, resulting in a widespread slaughter of left-behind Roman garrisons and Roman citizens by Jewish rebels. Some of the areas with the heaviest massacres were left so utterly annihilated that others moved in to settle these areas to prevent their complete depopulation.

Dio Cassius claimed that Jews massacred almost half a million people in Africa and Cyprus alone.[1] The Romans in turn killed and enslaved large numbers of Jews. “

Hunn
Újságíró

Onnantól, hogy először olvastam, hogy a vádlottak zsidók, pontosan tudtam, hogy két lehetőség van: ha bűnösök, akkor is felmentik őket. Ha viszont ártatlanok, akkor ráhúzzák a nőre még a vizes lepedőt is… Ha nem zsidó férfiakat vádol meg ártatlanul, akkor ezt megúszta volna a csaj. Sőt, lehet hogy akkor elítélték volna a srácokat ártatlanságuktól függetlenül, bemondásra. Mármint, ha keresztény fehérek lettek volna. Nyilván ha színesbőrű migránsok lettek volna, akkor megintcsak nem. Szép új kultúrmarxista világ!

hunbagira
Újságíró

Igen, ezt írtam én is..

Hunn
Újságíró

Azt hiszem, hunbagira, onnantól kezdve, hogy az ember tisztába kerül a ma uralkodó kultúrmarxista viktim-hierarchiával, gyakorlatilag minden esemény hivatalos kimenetele előre megjósolható…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én megmondom őszintén , fogalmam sincs kinek higgyek . Az a tény, hogy tovább viszik az ügyet, jogi útra Brüsszelbe stb azért arra enged következtetni, hogy történt ott valami, ami azért nem volt annyira kölcsönös ( pl lehet valakivel, valakikkel igen, de aztán még csatlakozott 6-8 nemkívánatos). (Egyébként ebben a hotelben történt most egy másik eset, ahol csak egy ember ment be a teraszon át, a csaj arra ébredt, hogy ráfeküdt vki. A lány rosszul volt, lefeküdt aludni, mert leégett, napszúrás stb, egy csöpp alkohol sem volt benne, a hotel nem volt hajlandó kihívni a rendőröket, a csajnak ebben az esetben sikerült kimenekülni a szobából, a kéretlen vendég erősen piás volt, ha jól rémlik)

Szóval az a tény, hogy nem hagyják lecsillapodni a dolgokat és folytatják a jogi hercehurcát , arra hajaz, hogy legalább részben történt ott vmi illegális. ( egyébként ezt is vallotta a csaj , hogy egyikkel önszántából szexelt, de a többiekkel nem). Egyébként még 2-3 férfit el tudok képzelni, hogy gruppenben nyomja a csaj. De, hogy mind a 10-12 bejöjjön neki, ez elég hihetetlen…

https://www.theguardian.com/world/2020/jan/07/cyprus-case-british-teenager-given-suspended-sentence

Még annyi, hogy az izraeli tinik és huszonévesek ultra gázak. Iszonyatosan drogoznak, piáznak és bizony valami ordenáré módon viselkednek ( rengeteg gondunk volt velük nyáron , amikor Ozorára, Szigetre özönlöttek Magyarországra, többször rendőrt kellett hívni hozzájuk. Az ortodox new yorki zsidó, nem akarta elhinni amikor bejött, hogy ezek izraeli fiatalok, volt, hogy ő tett rendet, kiabálta le a fejüket! )

Balton
Olvasó
Balton

Nem szószerint idézek, egy szerb szabadcsapatbeli katona/zsoldos megemlékezéseiből.
Etnikai tisztogatás alatt, tömeges erőszakot követtek el (ez tudott), kiszemeltek egy csinosabb (horvát vagy muzulmán) lányt, és az egész csapat megerőszakolta. Itt kérdezi a riporter (asszem nő volt) kocsonyásan remegő hangon: és mi történt utána szegény lánnyal, elengedtétek? A katona ennyit mondott, ha 10-15-en neked esnek, nem maradsz többé ember, agyonlőttük szegényt ne szenvedjen. Ez nem vélemény ezt mondta a zsoldos.
Mindenkit félrevisznek a gangbang-ok, ha annyian megerőszakolnak. Nem ne is beszéljünk róla.

Naooo
Olvasó
Naooo

Náciknak kellett volna nyerni, akkor most rend, tisztaság és jólét lenne.

rgs
Olvasó
rgs

I will be rude, but: szvsz a lány pár ital után elment az egzotikus fiszfasz dumagéppel szobára, aztán befutottak a faszparaszt haverok is. Ki a hibás? Mindkét fél. Azon lehet vitázni hogy kinek volt nagyobb része a problémában (véleményem szerint a faszparaszt haverok, én kb. visszatolnám őket a kis mamahoteljükbe pár jókora verés után, és a szüleiknek sem spórolnék az ütleggel), a lánynak meg két vitézebb pofon után elmondanám hogy nem dugunk akárkivel (és a szüleinek sem spórolnék az ütleggel).
Aztán végigrugdosnám az egyenlítőn a ciprusi és egyéb hatóságokat egy gumicsizmával az üres dumák miatt.

Naooo
Olvasó
Naooo

A zsidó olyan, mint a cigány, nem is véletlenül.