Vasgerinc
0 megosztás

Csak kitalálta, hogy megerőszakolták

Egy magyarországi bűnügyi híradás olvasható a police.hu-n, amely ismét felveti a nehezen tisztázható kérdést: vajon milyen gyakran fordulnak elő a nemi erőszakkal kapcsolatos hamis vádak? Egy korábbi cikkünkben már próbálkoztunk egyfajta társadalmi kórképet felvázolni ezzel a problémával kapcsolatban.

Íme egy nem régen történt esetről szóló szűkszavú rendőrségi híradás: “A sértett 2014. január 9-én a folytatólagos kihallgatása során vallomását módosította és elismerte, hogy valótlant állított, sérelmére bűncselekményt nem követtek el.

A nyomozás során eddig beszerzett bizonyítékok mindezt alátámasztották.

A Pécsi Rendőrkapitányság hatóság félrevezetése vétség elkövetésének gyanúja miatt feljelentés tesz a lány ellen, és a felmerült költségeket polgári jogi eljárásban érvényesíti.”

Vajon mi lesz a következménye?

Post Author: Vasgerinc

Vasgerinc
Első olvasásra a nickemből egy nagyképű nyakas ember képe ugrik be sokak számára, pedig egyszerűen csak nickválasztás közben környezeti behatásra választottam ezt az egyébként ritkán, elsősorban építőiparban használt kifejezést. Alapvetően nem rég foglalkoztat a feminizmus, azonban ahogy megismertem egyre jobban éreztem szükségét, hogy tegyek ellene, amennyi tőlem telik.
f Facebook
0 megosztás


19 thoughts on “Csak kitalálta, hogy megerőszakolták

  Inaara

  Inaara

  (2014. január 10. péntek - 14:47)

  Vasgerinc, de jó, hogy te is itt vagy megint! :)

  Meglep a hír, mert a lány tudtommal annyit mondott a rendőröknek azután a bizonyos éjszaka után, hogy nem tudja, megerőszakolták-e, mert nem emlékszik semmire, csak amikor magához tért, egy férfi feküdt mellette letolt gatyával… Tehát nem állította, hogy megerőszakolták – én legalábbis a legelső híreket így hallottam. Nem lehet, hogy a média csavart egyet a történeten, mert így “érdekesebb” a sztori”?

   Alter Ego

   Alter Ego

   (2014. január 10. péntek - 14:54)

   Nem tudom, hogy ugyanarról az esetről beszélsz-e, mint a cikk, de légy oly kedves, kövesd a cikkben lévő linket; amúgy benne van a szövegben is; nem egy média által megcsavart szöveg került idézésre, hanem egy “közhiteles” rendőrségi tájékoztató.

   Hogy mi lesz a következménye? Szigorított ejnyebejnye. Egy kis vétségért való elmarasztalás áll szemben azzal a lehetőséggel, hogy valakit egy életre megnyomorít a hamis vádló. Ahogyan fejtegettem már abban a másik cikkben, nem biztos, hogy igazságtalannak tartanám, ha a hamis vádlók letöltenék a börtönben a nemi erőszak büntetési tételét.

    Inaara

    Inaara

    (2014. január 10. péntek - 15:18)

    Én arra az esetre gondolok, ami néhány napja történt Pécsett.

    A linket csak most néztem meg, ez tényleg másik eset. Elnézést.

    (Lehet törölni a hozzászólásaimat, én nem tudom).

   hgyi

   (2014. január 10. péntek - 22:14)

   Vasgerinc, de jó, hogy te is itt vagy megint! :)

   Bevonzottam. :o))

   Vasgerinc

   Vasgerinc

   (2014. január 13. hétfő - 13:00)

   Olvasóként folyamatosan jelen vagyok, de sajnos többnyire visszatérő témák vannak (ahogy ez a cikkecske is), így nem nagyon van mit kommentelnem.
   Ebből a szempontból érthető ahogy próbál a férfihang.hu terjeszkedni, úgy területekre belépni, csak így én már eltávolodom, mert nem értek egyet ezzel az úttal. Ezt persze már korábban kitárgyaltuk, és mivel úgy tűnik, a többség ezt az utat pártolja, én inkább csak tájékozódom és más csatornákon próbálok tenni a saját elképzelésem szerint.

    Slasher

    (2014. január 16. csütörtök - 20:31)

    Ez nem a nyári, pesti házibulis eset ?

    Telitalálat a kép. Ezt kéne inkább nyomatni facebookon  a sok álintelligens baromság helyett, és  a tv-be is ilyen reklámok kellenének. Több értelme lenne, mint a filmletöltések elleni kampányhadjáratnak.

  Tibi

  tibi22

  (2014. február 17. hétfő - 17:16)

  Mai színes: Nem volt kedve munkába menni, ezért azt hazudta megerőszakolták…
  http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/nem-ment-munkaba-mert-megeroszakoltak-2237721

  BlackFriday

  (2020. január 7. kedd - 13:15)

  “A hatóságok azt állapították meg, hogy a nő hazudott a csoportos erőszakról, ezért négy hónapot kapott három évre felfüggesztve, ezenkívül 148 eurót kell fizetnie a perköltségek megtérítésére.

  Az ítéletet meghozó bíró, Mihalisz Papathanasziu azt mondta, hogy „második esélyt” ad az elítélt nőnek. Az ítélethirdetés előtt és alatt nőjogi aktivisták csoportja tüntetett a bíróság épülete előtt. Az izraeli és ciprusi származású tüntetők azt követelték, hogy ne az áldozatokat hibáztassák, egyúttal skandálásukkal együttérzésükről biztosították a nőt.”

  https://index.hu/kulfold/2020/01/07/itelet_ciprus_brit_turista_izraeli_katonag_csoportos_nemieroszak/

   hunbagira

   hunbagira

   (2020. január 8. szerda - 10:44)

   Kis ringyó, nem ismerte a kultúrmarxista übermensch ranglistát, azaz a (sátán által)választott nép fiaival, nem teheti azt, mint kiherélt, bétásított saját véreivel.
   Magamfajta számára meg, itt tényleg nehéz kideríteni, ki a hazug.:D

    Kalman

    Kalman

    (2020. január 8. szerda - 12:30)

    Régi konflktus ez cipruson: https://en.metapedia.org/wiki/Kitos_War (115–117)

    “There were major uprisings by Jews in Cyrenaica, Cyprus and Egypt that spiraled out of control, resulting in a widespread slaughter of left-behind Roman garrisons and Roman citizens by Jewish rebels. Some of the areas with the heaviest massacres were left so utterly annihilated that others moved in to settle these areas to prevent their complete depopulation.

    Dio Cassius claimed that Jews massacred almost half a million people in Africa and Cyprus alone.[1] The Romans in turn killed and enslaved large numbers of Jews. “

    Hunn

    Hunn

    (2020. január 8. szerda - 22:07)

    Onnantól, hogy először olvastam, hogy a vádlottak zsidók, pontosan tudtam, hogy két lehetőség van: ha bűnösök, akkor is felmentik őket. Ha viszont ártatlanok, akkor ráhúzzák a nőre még a vizes lepedőt is… Ha nem zsidó férfiakat vádol meg ártatlanul, akkor ezt megúszta volna a csaj. Sőt, lehet hogy akkor elítélték volna a srácokat ártatlanságuktól függetlenül, bemondásra. Mármint, ha keresztény fehérek lettek volna. Nyilván ha színesbőrű migránsok lettek volna, akkor megintcsak nem. Szép új kultúrmarxista világ!

     hunbagira

     hunbagira

     (2020. január 8. szerda - 23:11)

     Igen, ezt írtam én is..

      Hunn

      Hunn

      (2020. január 8. szerda - 23:24)

      Azt hiszem, hunbagira, onnantól kezdve, hogy az ember tisztába kerül a ma uralkodó kultúrmarxista viktim-hierarchiával, gyakorlatilag minden esemény hivatalos kimenetele előre megjósolható…

     VivienLeigh

     (2020. január 9. csütörtök - 07:50)

     Én megmondom őszintén , fogalmam sincs kinek higgyek . Az a tény, hogy tovább viszik az ügyet, jogi útra Brüsszelbe stb azért arra enged következtetni, hogy történt ott valami, ami azért nem volt annyira kölcsönös ( pl lehet valakivel, valakikkel igen, de aztán még csatlakozott 6-8 nemkívánatos). (Egyébként ebben a hotelben történt most egy másik eset, ahol csak egy ember ment be a teraszon át, a csaj arra ébredt, hogy ráfeküdt vki. A lány rosszul volt, lefeküdt aludni, mert leégett, napszúrás stb, egy csöpp alkohol sem volt benne, a hotel nem volt hajlandó kihívni a rendőröket, a csajnak ebben az esetben sikerült kimenekülni a szobából, a kéretlen vendég erősen piás volt, ha jól rémlik)

     Szóval az a tény, hogy nem hagyják lecsillapodni a dolgokat és folytatják a jogi hercehurcát , arra hajaz, hogy legalább részben történt ott vmi illegális. ( egyébként ezt is vallotta a csaj , hogy egyikkel önszántából szexelt, de a többiekkel nem). Egyébként még 2-3 férfit el tudok képzelni, hogy gruppenben nyomja a csaj. De, hogy mind a 10-12 bejöjjön neki, ez elég hihetetlen…

     https://www.theguardian.com/world/2020/jan/07/cyprus-case-british-teenager-given-suspended-sentence

     Még annyi, hogy az izraeli tinik és huszonévesek ultra gázak. Iszonyatosan drogoznak, piáznak és bizony valami ordenáré módon viselkednek ( rengeteg gondunk volt velük nyáron , amikor Ozorára, Szigetre özönlöttek Magyarországra, többször rendőrt kellett hívni hozzájuk. Az ortodox new yorki zsidó, nem akarta elhinni amikor bejött, hogy ezek izraeli fiatalok, volt, hogy ő tett rendet, kiabálta le a fejüket! )

      Balton

      Balton

      (2020. január 9. csütörtök - 08:24)

      Nem szószerint idézek, egy szerb szabadcsapatbeli katona/zsoldos megemlékezéseiből.
      Etnikai tisztogatás alatt, tömeges erőszakot követtek el (ez tudott), kiszemeltek egy csinosabb (horvát vagy muzulmán) lányt, és az egész csapat megerőszakolta. Itt kérdezi a riporter (asszem nő volt) kocsonyásan remegő hangon: és mi történt utána szegény lánnyal, elengedtétek? A katona ennyit mondott, ha 10-15-en neked esnek, nem maradsz többé ember, agyonlőttük szegényt ne szenvedjen. Ez nem vélemény ezt mondta a zsoldos.
      Mindenkit félrevisznek a gangbang-ok, ha annyian megerőszakolnak. Nem ne is beszéljünk róla.

      rgs

      (2020. január 9. csütörtök - 20:46)

      I will be rude, but: szvsz a lány pár ital után elment az egzotikus fiszfasz dumagéppel szobára, aztán befutottak a faszparaszt haverok is. Ki a hibás? Mindkét fél. Azon lehet vitázni hogy kinek volt nagyobb része a problémában (véleményem szerint a faszparaszt haverok, én kb. visszatolnám őket a kis mamahoteljükbe pár jókora verés után, és a szüleiknek sem spórolnék az ütleggel), a lánynak meg két vitézebb pofon után elmondanám hogy nem dugunk akárkivel (és a szüleinek sem spórolnék az ütleggel).
      Aztán végigrugdosnám az egyenlítőn a ciprusi és egyéb hatóságokat egy gumicsizmával az üres dumák miatt.

      Naooo

      Naooo

      (2020. január 9. csütörtök - 22:06)

      A zsidó olyan, mint a cigány, nem is véletlenül.

Vélemény, hozzászólás?