0 megosztás

Hírválogatás 4.

Jó másfél éve jelentkeztem ezzel a sorozattal utoljára, de az utóbbi pár napban annyi abszurditás vetődött rám a net bugyraiból, hogy muszáj volt egy cikkecskébe tömöríteni.

Svéd tudósok újságcikkben közölték a legfrissebb forradalmi felfedezésüket, miszerint a nők azért alacsonyabbak, mert a férfiak elnyomják őket! Igen, ez is a patriarchális nőellenesség hatása, mégpedig azért, mert a fiúk állítólag több kaját kapnak. Hogy akkor a kövér nők miért alacsonyabbak a sovány férfiaknál, az rejtély.
[A magyar fordítás eléggé suta, de azért kivehető a lényeg – aki tud angolul, olvassa úgy, mert a gugli azt jobban ismeri, mint a magyart… Aki meg tud svédül, az nyert :]

Két angol rendőrnő – egészen pontosan lőfegyveres tiszt, ami náluk külön kategória – a kötelező lőfegyveres teszteken elért gyenge eredményét azzal magyarázta, hogy a szabványos szolgálati pisztoly markolata túl nagy az ő pici tenyerüknek. A bíróság meg is ítélt nekik fejenként 13,1 millió forintnyi összeget kártérítésként nemi diszkriminációra hivatkozva.

Philadelphiában egyre szaporodik az utcai táskalopás, olykor lövöldözéssel egybekötve, ezért egy aggódó nő cikket írt, hogy vajon a Luis Vutton táskájával menjen az utcára, vagy inkább a Marshall utánzattal. A fő kérdése persze nem ez, hanem az, hogy hol vannak a férfiak?! Miért nem mentik meg őt a bűnözőktől, vagyis miért nem ugranak egy pisztolygolyó útjába az ő táskája kedvéért? Jelenleg férfihibáztató utcai demonstrációt szerveznek, és van képük azt mondani, hogy “amikor a nők felmérgesednek, akkor elrendezik a dolgokat”. A férfiak nyaggatása és hibáztatása lenne “a dolgok elintézése”? Hajrá feminizmus… A halnak nincs szüksége biciklire, kivéve amikor probléma van, vagy csinálni kell valamit. És ahogy Chapin kolléga kifejtette: bocs, de az életem többet ér a táskádnál.

Egy kanadai nő twitterén bojkottált egy játékot, illetve annak fejlesztőjét, mire egy férfiismerőse beszólt neki. A nő letiltotta a twitteréről, de továbbra is olvasta a férfi saját oldalára kiírt megjegyzéseit, amik nem tetszettek neki, ezért feljelentette zaklatásért.

Az iszlámról ugye mindenki tudja, hála a feministáknak, hogy mennyire nőellenes vallás. Nigériában iszlám radikálisok felgyújtották egy nyugati típusú középiskola férfikollégiumát, az ablakon menekülni próbáló fiúk torkát elvágták. A szomszédos épületben elszállásolt diáklányokat hazaküldték, hogy menjenek férjhez jó muzulmán módjára.

Az amerikai oktatásügyi minisztérium éppen ülésezik, és azt tárgyalják, hogy az állami támogatásban részesülő egyetemeken a szexuális bűncselekemények bejelentése esetén ne kelljen bizonyítani a vádlott bűnösségét, legyen elég, ha egy felállított (feminista) bizottság el tudja képzelni az illetőről, hogy megtette.

Harriet Harmanról, az angol munkáspárt vezető politkusáról és feminista élharcosáról kiderült, hogy egy ismert pedofil szervezetet támogatott. A vádakat előbb tagadta, később azt nyilatkozta, hogy “megbánta” amit tett.

Egy srácot 10 napra kitiltottak a suliból, feljelentették, és egyéb büntetésekre is számíthat, mert az apja kocsijában, amivel aznap suliba ment, megtalálták a halászként dolgozó apa halászkését.

Az angol BBC az összes csatornáján betiltotta a kizárólag férfiakból álló műsorvezető-gárdákat. Női műsorokban természetesen továbbra is lesznek tisztán női csapatok, mert az ugye teljesen más tészta.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


39
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
18 Egyéni hozzászólás
21 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
20 Hozzászólások szerzői
gpeterszTibiDwarfthe hermittibi22 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Alter Ego
Szerkesztő

“…a nők azért alacsonyabbak, mert a férfiak elnyomják őket!” -Szerintem az a gondolat talán joggal merülhet fel, hogy a nők kisebb testméretét egy olyan szelekció okozhatta, amiben a “férfielnyomásnak” is része lehetett, no de korántsem az éheztetés miatt, hanem szexuális okokból, merthogy a kisebb testméretű nőnemű egyedeket könnyebb volt “elkapni”… Annyira nincs okunk szégyenkezni emiatt, ha vetünk egy pillantást az imádkozó sáskák szexuális életére, ahol is a kisebb testméretű hím gyakran végzi az aktus közben a nőstény vacsorájaként. Igen, ráadásul közben, nem is utána… És ebben az hátborzongató, hogy a dúcidegrendszerrel, vagyis afféle test szerte elosztott aggyal rendelkező rovarok akkor is képesek napokig is számos testi funkcióra, ha például elvesztik a fejüket. Történetesen egy fej nélküli hím imádkozó sáska még be tudja fejezni a megtermékenyítés feladatát akkor is, ha a nőstény már jóízűen lakmározik belőle. Szerencsétlen pára vonatkozásában egészen új értelmet kap az “elvesztette a fejét” kifejezés. Mindenesetre látva ezt a lehetőséget, nem vagyok hajlandó bűntudatot érezni a nők kisebb testmérete miatt. :)

“…túl nagy az ő pici tenyerüknek.” – Valószínűleg ez a ritka kivételek egyike, amikor egy nő azért panaszkodik, mert nem elég kicsi… a fegyver.

“…ha egy felállított (feminista) bizottság el tudja képzelni az illetőről, hogy megtette.” – Márpedig egy feminista bizottság kiről ne tudná elképzelni, hogy megtette?

“Női műsorokban természetesen továbbra is lesznek tisztán női csapatok, mert az ugye teljesen más tészta.”  – És lesznek férfiműsorok is?

Egyébként már egy ideje tudom, hogy az emberi értelembe vetett hit egy hiú ábránd…

visuo
Olvasó
visuo

persze, hogy azért alacsonyabbak a nők, mert úgy nyomták el őket, hogy betették a présgépbe.

mi lett volna, ha a sok elvert pénz helyett inkább megfigyelték volna az (fő)emlősöket. : S

.
Olvasó

Az ember azt hinné, hogy ez a Maksa Híradó… Sajnos nem.
Várom, a Nőkérten mikor kezdenek el az iszlamisták nemi diszkriminációja ellen tüntetni. Milyen már, hogy a nőket nem gyilkolták le, micsoda megkülönböztetés. Bár feminista szempontból a patriarchális házasság talán még rosszabb, mint a halál. Tehát végtére is ez a történet is azt bizonyítja, hogy ez igenis egy nőgyűlölő eljárás volt.

Suum cuique
Újságíró
visuo
Olvasó
visuo

szimpatikus Tamási Erzsébet, de ő is sok elcsépelt, hamis sztereótípát mond a nőkről, aminek semmi köze a valósághoz.

Frolich Janos
Újságíró

Ajánlom ezt is belevenni a hírválogatásba, van ez is olyan abszurd: http://theantifeminist.com/torture-and-the-corruption-human-rights
Az Amnesty International és egy Redress nevű másik emberjogi szervezet konferenciát szerveztek, hogy megvizsgálják az állami erőszakszervezetek által elkövetett kínzások “gender dimenzióit”. Merthogy az eddigi szemlélet kínzás tekintetében az áldozatnak okozott fájdalomra és szenvedésre összpontosított (mégis mi másra lehetne?!! – ja igen, leírják: hatalom és irányítás gyakorlása. eszem-faszom megáll!), ez pedig túlságosan férfiközpontúvá teszi a kínzás-ellenes küzdelmet. Márpedig át kell helyezni a hangsúlyt a nőkre és (nem, nem gyerekekre) “marginalizált csoportokra” (az meg mi? LMBTQWERTZ? képzelem, milyen sok megkínzott transzveztita lehet!).
Így adakozzon valaki ezután az Amnesty Internationalnak!

 

Svéd tudósok… a nők azért alacsonyabbak, mert a férfiak elnyomják őket”
Látom én már mire megy ki a játék! Még néhány év, és végre előrukkolnak a farbával: a nőknek márpedig azért nincs péniszük, mert patriarchális elnyomás alatt vannak! A fütyi is csak társadalmi konstrukció!

hgyi
Szerkesztő

Most megtudtam a frankót… azért maradtam 158 cm, mert nagyon el vagyok nyomva… :o)))))))))))))))))))))
A kutatás arról nem is szól, hogy ahogy öregszünk, még alacsonyabbak leszünk. Anyukám pl. 164 cm volt, és most már ő is 158 cm. Szóval ha én is így összemegyek, 20 év múlva már egészen töpörtyű leszek. És ez annak a jele, hogy folyamatos és borzasztó az elnyomás. :o)))))
Jájjjjj… Ezen csak röhögni lehet. :o)))

Az angol rendőrnőkkel valami nincs rendben. Nem jártak rendőriskolába? Mert szerintem már ott kiderülhetett, hogy kicsi a kezük, vagy hogy nem tudnak olyan nagyot lépni, mint a férfiak. Nemsokára azért fognak kártérítést kapni, mert túl magas és nehéz volt az általuk letartóztatott férfi és különbenis letartóztatás közben ellenállt és nekinyomta a rendőrnőt a falnak/rálépett a lábacskájára. De azért is el tudok képzelni kártérítést, hogy télen fázik a fülecskéjük a hülye kis sapiban és csúnyán néz ki egy vörös fülű rendőrnő. Sőt azért is, hogy rájuk tüsszentett a vádlott/férfi kolléga és ezért beteg lett, miáltal betegállományba kellett menni és így kevesebb pénzt kapott abban a hónapban. Szóval lehet még fokozni.

Frolich Janos
Újságíró

A rendőrnős eset olyan, mintha valaki elmenne rakodómunkásnak, aztán kártérítést követelne, mert túl gyönge a fizikuma és nem bírta cipelni a nehéz ládákat. Nem véletlenül vannak egyes munkákhoz fizikai követelmények. Pofám leszakad, hogy a feminizmus már ezt is fölülírta. A Dirty Harry III egy jelenete jutott eszembe erről: https://www.youtube.com/watch?v=lwasA4gBi2I (Sajnos csak angolul találtam meg, pedig valamikor fönn volt magyarul is).

Kíváncsi vagyok, ő perelt-e és kapott-e kártérítést, amiért megrúgta a puha vállacskáját a puska: https://www.youtube.com/watch?v=yvAAtDpB8mc

Adolf Weininger
Újságíró

Olyan új rend felé megy a világ, ami némileg minden eddigi szarsághoz hasonlítani fog – kicsit 1984, kicsit Bátor új világ, kicsit Védett férfiak, “talán dünnyögj egy új mesét, fasiszta kommunizmusét” – közben valami új, valami olyasmi is lesz, amit képtelenség előre kitalálni. Ahogy képtelenség volt a huszas-harmincas évek fordulóján kitalálni, mit hoz majd Sztálin és Hitler. Azt lehetett sejteni (annak, akit érdekelt, a többséget szerintem akkor se érdekelték az ilyesmik, pedig akkor nem volt ekkora figyelemelvonó agyonszórakoztatás), szóval azt azért lehetett sejteni, hogy valami genyaság jön a világra, de hogy mekkora, arra szerintem senki se számított. Ahogy ma se számít rá senki, mármint az igazi nagyságrendre, én se, hiába írom le most ezeket a szavakat. Hiába  látszanak a vonulatok egyre tisztábban napról-napra.

Mindenesetre én magam a fenti cikkből most értettem meg, hogy a feminizmus egy fő irányzat az új világ létrehozásában, nem mellékszál, mint eddig hittem. Eddig amolyan futottak (futnak) még a jövő felé vonulatnak tartottam.

Újabb antifeminista agymosott – szolgálatra jelentkezem:)

exRooster
Olvasó
exRooster

Pedig egyszerű mi vár ránk. Aki nem hajlandó elvenni a kirendelt feleséget, azt kasztrálják. Üdv a holnapban :)

Kodo
Újságíró
Kodo

Kasztrálás?
Ugyan már!
Amennyiben ők így, akor mi meg úgy, kizárólag és csakis az egyenjogúság nevében.
Én maradok inkább az engem kasztrálni akarók miskárolásánál.
Gyengébbek kedvéért, az a nőstény disznó ivartalanítását jelenti.

Pash Cutter
Újságíró

Elgondolkodtam azon, vajon mely századeleji szerzőket lehetne a feminista logika alapján kikiáltani hímsovinisztának:

Ha ma alkotnának, biztosan hímsovinisztának bélyegeznék Krúdy Gyulát, Kosztolányi Dezsőt, Szerb Antalt, Ady Endrét, József Attilát, Egon Friedellt, Massimo Bontempellit…

Esti Kornélnál “hímsovinisztább” karakter nincs is a magyar irodalomtörténetben, nem?

Slasher
Vendég
Slasher

Nem Ady volt a legsovénebb ? :D

the hermit
Olvasó

Azért József Attilának is van pár verse, ami eléggé khm nőgyűlölő, bár nem ez a legjobb szó rá.

Slasher
Vendég
Slasher

Egy átlag férfiember sokkal többet szenved a női nem miatt, és nem (feltétlenül) fizikálisan, sokkal inkább lelkileg. Kár hogy ezekről a dolgokról tilos statisztikákat készíteni, vagy éppen cikket írni.

Angelo01
Újságíró

Kb. mi az első, amit belénkvernek? Egy férfi nem sír. De akkor hogyan kezeli a lelki bajait? Alkoholba menekül a boldogtalanság elől, de nem sír. Kurvázni jár, ha otthon nem kap szexet, de nem sír. Pecázni jár, ha otthon nincs egy perc nyugta sem, de nem sír. Munkamániás lesz, mert ez az egyetlen, ami sikerélményt ad neki, de nem sír. Sportőrült lesz, mert csak ott tud valamit felmutatni, de nem sír.

Vaaaagy, antifeminista oldalakon kommentelget, de nem sír :)))) ezt már csak poénbol írom, nem tudtam kihagyni :))))

Slasher
Vendég
Slasher

Na igen, de nem mindenki bánatában kommentelget itt.

Angelo01
Újságíró

Bizony nem. De azért vannak olyanok is.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Vannak.

hgyi
Szerkesztő

Gyerekkoromban én a gyengeség jelének tartottam a sírást. Megvetettem azokat a lányokat, akik nyilvánosság előtt sírtak – főleg azokat, akik minden vacakság miatt pityeregni kezdtek. Pedig otthon én ilyesmit sohasem hallottam. Igaz, nem is sírt nálunk senki.
Mára megváltozott a véleményem. De azért én még mindig tartom magam.

Slasher
Vendég
Slasher

,,Megvetettem azokat a lányokat, akik nyilvánosság előtt sírtak – főleg azokat, akik minden vacakság miatt pityeregni kezdtek.”

Ezt csak kevesen tudják kinőni. Többen később is ezt csinálják, főleg ha sajnáltatni akarják magukat, vagy el akarnak érni valamit.

Koriander
Olvasó

ez egy nagyon cukker komment :-)

Én ebben igyekszem nagyon tudatosan viselkedni a gyerekeimmel (nincs külön lányos-fiús megközelítés), ha vmi baj történik és vigasztalásért jön, akkor mindig komolyan veszem (még akkor is ha a rosszcsontkodásnak előrelátható következményei voltak és figyelmeztettem), szerintem nincs lélekmérgezőbb, mint az “ugye megmondtam”, “magadnak kerested”, “úgy kell neked”, “ahogy akartad” és társai-  nem hiszem, hogy ettől pl. a fiam anyámasszony katonája lesz, és valóban a férfiak ilyen típusú zárkozóttságáról, hogy magukban hordják a fájdalmat, sajnos a korai fejlődési szakaszban bekövetkezett anyai reakció a felelős.

Slasher
Vendég
Slasher

Megint cukker ? :D

,,ugye megmondtam”, “magadnak kerested”, “úgy kell neked”, “ahogy akartad” és társai”

Ezek valóban lélekmérgezőek.

Koriander
Olvasó

mi a baj a cukker, cuki és társaival, hm? :-)

Slasher
Vendég
Slasher

,,mi a baj a cukker, cuki és társaival, hm? :-)”

Semmi, csak már múltkor is feltűnt :D

Angelo01
Újságíró

Biztos véletlen volt :) állítólag inkább hülyeségeket írok :)))

Koriander
Olvasó

nem hiszem, amúgy meg minden csak nézőpont kérdése.

Angelo01
Újságíró

Vigyázz, az ilyen kijelentés vörös posztó egyesek szemében. :) “nézőpont kérdése”, vagy például a “relatív”, “

aldum
Olvasó
aldum

>a nők azért alacsonyabbak, mert a férfiak elnyomják őket!
>továbbra is olvasta a férfi saját oldalára kiírt megjegyzéseit, amik nem tetszettek neki, ezért feljelentette zaklatásért.
>ne kelljen bizonyítani a vádlott bűnösségét, legyen elég, ha egy felállított (feminista) bizottság el tudja képzelni az illetőről, hogy megtette
>továbbra is lesznek tisztán női csapatok, mert az ugye teljesen más tészta
Szavak nincsenek.
fullretard

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Tetszett a kép a cikk mellett, elismerésem annak aki betette.

Tibi
Olvasó

Telepatikusan erőszakolta meg a szomszéd: (beszarok)
http://index.hu/kulfold/2013/09/25/telepatikusan_eroszakolta_meg_a_szomszed/

Pash Cutter
Újságíró

„Legalább a szakmánk nem homofób” – Magyar színészek a melegség vállalásáról

http://magyarnarancs.hu/szinhaz2/legalabb-a-szakmank-nem-homofob-magyar-szineszek-a-melegseg-vallalasarol-89016

Tibi
Olvasó

Csakhogy borzoljam a kedélyeket:
A 17 éves Laura Bush és 15 éves kisbarátnője kést szorított egy 16 éves autista fiú nyakához, majd megparancsolták neki, hogy egy befagyott tavon sétáljon át. Amikor szerencsétlen félelmében elesett, még jól meg is rugdosták, legfőképp ágyékon. Ezután jött a móka; továbbra is fenyegetően a kést a torkához szorítva, maszturbációra, és állatszexre kényszerítették a család kedvencével! Jó mulatság volt csajok!
http://www.avoiceformen.com/allnews/two-girls-torture-autistic-boy-force-him-to-perform-sex-acts-with-animal/

Tibi
Olvasó

Az oklahomai anyuka összeveszik a lányával valami apróságon. A férj a feleség után szalad, megpróbálja megnyugtatni. Ekkor megérkezik a rendőrség. Az apát egyből földreviszik, és ott a nyílt utcán kivégzik. A feleség pedig végig veszi mobillal.
Sokkoló Videó!!! 18 !!!
http://edition.cnn.com/2014/02/26/justice/oklahoma-arrest-death-video/index.html?hpt=hp_t2
http://www.news9.com/story/24815189/lawyer-releases-video-of-moore-in-custody-death
/ a második videó hosszabb, és konkrétabb/
A rendőrség szerint ez a kötelező protokoll, indokolatlan erőfölényt nem alkalmaztak.
(külön szánalmas, ahogy a végén a rendőrök megtámasztják; mondván még él… semmi baja. Ennyit ér egy férfiélet, köszönjük feminizmus!)

hgyi
Szerkesztő

Zaklatás…
Fel akarta szedni az orvosát, ügyész dönt a sorsáról
2014.03.27. 09:06 – velvet
“„A nőt zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a dunaújvárosi nyomozók. A rendőrök a napokban befejezték a büntetőeljárást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak a zaklatóval szemben” – áll a Police.hu közleményében.”

Kíváncsi vagyok a végére.

Dwarf
Olvasó
Dwarf
Tibi
Olvasó
Tibi

Hogyan tedd tönkre egy férfi életét 13 dollárból? Ha nem lett volna kamera a kocsiban, már börtönben ülne szexuális támadásért
https://www.youtube.com/watch?v=qa5kQbUl5_o
Természetesen a rendőrség ejtette az ügyet (a hamis erőszak vád fel sem merült). A férfi polgári peres úton követel 60.000 dollárt a lányoktól.