Alter Ego
0 megosztás

Férfi előadóművészeket szapulnak a 444 Feminfójában

A kizárólag önmagával szemben toleráns vérbeli liberalizmus mintapéldája a 444 Feminfójának cikke, amely azért tesz sunyi indulatának céltáblájává három férfi előadóművészt, mert merészelnek mást gondolni a feminizmusról, mint amit szerintük kötelező lenne. Most mindenki fogódzkodjon meg! Kovács Ákos, Vastag Tamás, Feke Pál, a három antifeminista előadóművész förtemes bűne, hogy mindhárman az anyaságot tekintik a nők legszebb, legnemesebb hivatásának.

Nagyobb mérethez kattints a képekre!

Egyébiránt úgy tűnik, egyre inkább közismertté válik, hogy Simone de Beauvoir, a feministák nagyra becsült filozófusnője milyen család- és anyaságellenes irányt adott napjaink feminizmusának  a feministák bibliájának is nevezett művében:

„Míg le nem romboljuk a családot a család mítoszával együtt, a nők elnyomatása fennmarad. Egyetlen nőt sem szabad felhatalmazni arra, hogy otthon maradjon gyermeket nevelni… Azért nem szabad ilyen választás elé állítani a nőket, mert ha van ilyen alternatíva, túl sok nő fogja választani.”

Azt pedig jobbára csak a szemellenzős, félművelt feministák nem tudják, hogy a feminizmus nem azonos a nőkkel, és persze nagyvonalúan megfeledkeznek arról is, hogy egyre jelentősebb azoknak a nőknek a tábora is, akik kifejezetten úgy gondolják, hogy korunk feminista mozgalmai már szembemennek a  nők természetes igényeivel, késztetéseivel, a nemi diszkrimináció érdekében kampányolnak, ezért már nem birtokolják a nők felhatalmazást. Mindezek miatt egyre gyakoribbak a közélet női szereplői és a feminista aktivisták közötti súlyos ellentétek, amelyek során a feminista aktivisták kiátkozzák, zaklatják, lejáratni törekednek azokat a nőket, akik nem hajlandóak velük azonos álláspontra helyezkedni.  Legutóbb például Hernádi Judit a Nők Lapja Cafénak adott interjúban tette egyértelművé álláspontját: Sosem voltam feminista. Azt persze szerették volna a feministák, hogy feminista legyek – de nem lettem. – Miért? – Mert – hát bocsánat! – én szeretem a férfiakat.Nem mintha nem lenne természetes, de köszönjük kedves művésznő, ha mást nem, akkor a bátor antifeminista coming out-ot mindenképpen, hiszen láttuk korábban, hogy mi történt például Tóth Verával, amikor hasonló véleményének adott hangot, mondván „Nem vagyok feminista, nem megrögződésem, hogy a nőket emeljük fel, a férfiakat pedig tiporjuk el.”

Szemmel láthatóan a magyar feministák a férfijogi mozgalom térkövetelésének köszönhetően egyre elkeseredettebb defenzívába szorulnak és immár nem győzik internet szerte magyarázni a bizonyítványukat, újra és újra erőltetni azt a képmutató öndefiníciót, mely szerint ők az egyenjogúság elkötelezettjei. Ezzel egy időben egyre kényelmesebb helyzetbe hoz minket antifeministákat az a rémült kapálódzás, amely önmagáról rántja le a leplet és feltárja a feminizmus intoleráns, gyűlölködő, társadalomellenes arcát. Köszönjük! Csak így tovább kedves feministák!

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


211
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
197 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
32 Hozzászólások szerzői
ReactorHunnhercegBaltonRokapapa Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Asidotus
Olvasó
Asidotus

Nekem a problémám a Feminfo által hivatkozott személyekkel van, különösen Kovács Ákossal.

Ő olyan szinten korrumpálta magát a mai vezetéssel, hogy egyszerűen nem tudok jó érzéssel mellé állni, akármit is mond, még egy Kossuth-díjat is csak titokban vennék át tőle.

Szerintem az idézett mondatok szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, szándékosan túlzásba vitt vélemények.

Hogy azt ne mondjam, a klasszikus Szalmabáb érvelési hiba, amikor olyan ellen kell védekezned, amit te nem is mondtál

don Fefinho
Újságíró

Az megnyugtat, ha azt mondom: a feminfo által toborzott elmebetegekkel sokkal-sokkal több embernek van problémája?

Deansdale
Admin

Ákos emberként és művészként akkor is képvisel egy színvonalat, ha a politikájához legközelebb álló párt lejáratja magát. Ezeknek semmi köze egymáshoz, és sajnálom, hogy ennyire átpolitizálódott a magán- és közélet. Mintha lépni sem lehetne a politika nélkül…

don Fefinho
Újságíró

Hol érdekli az ezeket. Ugyanezeknek az arcoknak a szellemi felmenői a Tanács- és Népköztársaságok alatt elsőként rohantak feldobni a németek előli egykori bújtatóikat feketevágásért.
Majd pont őt fogják megkímélni.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Szerintem a pártok hibája is ez. Nem kellett volna híres embereket belevonni a választási kampányaikba, politikai vitákba. Aki országosan ismert kedvelt ember, az ne politizáljon. Én is sok ilyen embert emiatt nem kedvelek már. Régen például kifejezetten kedveltem Vágó Istvánt, miután elolvastam a nyilatkozatait ,azóta teljesen ellenszenves.

Pash Cutter
Újságíró

A természettudományos műveltségéért és az áltudományok elleni fellépéséért kedvelted Vágó Istvánt?

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

A műveltsége miatt és ahogy vezette a műsort. Az áltudományok annyira nem érdekelnek, amíg engem nem akarnak meggyőzni valami hülyeségről, abban hisz mindenki amiben akar. Meg hát vannak határterületek is, például politikai – gazdasági – társadalmi – vallási kérdésekben a különböző irányzatok hívei kölcsönösen sarlatánságnak tartják egymás nézeteit :)

Reszet Elek
Újságíró

Sajna Vágó legalább annyira fanatikus a maga módján, mint azok akiket olyannyira bírál. Nála is megfigyelhető a régi igazság, hogy a műveltség és olvasottság (feltéve hogy nála megvan) nem szükségszerűen társul bölcsességgel és emberi nagysággal.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Ez tényleg így van, az értelmi intelligencia vagy műveltség, nem jelent erkölcsi nagyságot is. Meg egy műveletlen ember is lehet erkölcsileg jó. Bölcs és emberileg nagy ember amúgy is kevés van, én sem vagyok az.

Naooo
Olvasó
Naooo
don Fefinho
Újságíró

Vazz’, egész nap agyaltam, hogy belinkeljem-e. :D

hgyi
Szerkesztő

Sosem értettem, hogy ha nem szorosan politikáról van szó, miért kell belekeverni.
Szerintem itt nem beszélgetnénk ennyien ilyen jókat, ha csak attól függene, kivel állok szóba, hogy vallásos, vagy nem, ha igen, milyen vallású, politikaközeli vagy nem, ha igen, melyik pártot pártolja.

A közös az itt beszélgetőkben, hogy nem a hovatartozás az elsődleges.

Én ugyan nem ismerem a fent említett előadókat, vagyis Kovács Ákos munkásságából egy icipicit, de azt meg nem szeretem. Ettől függetlenül egyetértek mindhármójukkal – ebben a témában.

Cefre
Olvasó
Cefre

A feminfon én rendszeresen osztom őket (más néven) és vitázom velük, de ehhez nem szóltam hozzá. Olyan szinten primitívek, hogy egyszerűen belefáradtam már, meg egy-két igen agresszív bérkommentelő jelent meg, pl. a Koronás Nagyúr nevű hulladék, akivel többször szóváltásba keveredtem – amúgy szerintem ő írja ezeket a cikkeket. Kommentjeiben egyébként a “megbaszom anyádat és élvezi” a szint. Én azt mondom ignorálni kell ezt a feminfo nevű szennyedéket mert a mi energiáinkból élnek. Nem mondanám ezt de annyira egybites és fröcsgő az egész, hogy saját maguk ássák meg a sírjukat.

don Fefinho
Újságíró

Jóhogy! Ezek a banánra mennek!

don Fefinho
Újságíró

Azon gondolkodom egyébként, hogy most hogy így fél évre visszamenőleg lementettem az összes ilyen jellegű hozzászólásukat képben, ha mondjuk beküldeném a Médiahatóságnak, hány rendbeli becsületsértéssel basznák meg őket. Már pardon.

Pash Cutter
Újságíró

Kovács Ákos és Feke Pál mondatai teljesen rendben vannak. Ahhoz degeneráltnak kell lenni, hogy valaki felfedezze bennük az uszítást.

A feminizmus napjainkra rég nem hordozza a progressziót, önmaga jelenleg egy sötét neoviktoriánus reakció, mely egy fordított viktoriánus korszak megteremtésében érdekelt (világ, ahol a nő felszabadultan uralkodik, a férfi pedig alázatosan kussol – lásd Robert Merle: Védett férfiak). Míg a libertariánus és szociálkonzervatív szemléletű antifeminizmus egyre inkább progresszív, mert a valódi egyenjogúságban érdekelt.

Pash Cutter
Újságíró
visuo
Olvasó
visuo
Reszet Elek
Újságíró

Minden bizonnyal a háttérben lapul egy gonosz patriarcha aki ilyenné tette ezt a nőt. Esetleg a nőket elnyomó társadalom is bűnös lehet hogy rákényszerítette leánygyerek kihordására, szégyenbe hozva magát és a családját. Ha a kislány felnő és az ilyesmik miatt maga is bántalmazó lesz, az ugyancsak a patriarchizmus okán történik majd elvégre a nők sosem bántalmazóak hanem csak áldozatok.

Jegyezzétek meg egyszer és mindenkorra! Minden nem megfelelőnek tűnő (hangsúlyozom csak annak tűnő) női viselkedés mögött egy férfi kárhozatos aknamunkája, cselvetése, kényszerítése lapul!

visuo
Olvasó
visuo

igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy minden erőszak levezethető a patriarchizmusból – a feministák szerint.

Cefre
Olvasó
Cefre
Darth Hideous
Olvasó
Darth Hideous

A szokásos hazudozás. Az ingen felöltözött nők voltak.

A további hírekben láthatjuk, ahogyan egy semmittevő nő közszemlére rakja seggét-picsáját. Azzal semmi gondjuk sincs a femináciknak.

visuo
Olvasó
visuo
MissL
Olvasó
MissL

Gondolkodtam h felszólaljak-e az újabban megjelenő írások kapcsán mert ahogy látom változik az oldal profilja.. Egyszerűen nem értem minek kell a feminista blogokat támadni itt a férfihangon. Feminfo a 444 női szekciója..olyan is ..a 444-et ha valaki olvasta sokszor szexista hímsoviniszta cikket közölt, a kommentelők is kritikán aluliak sokszor (ócsárolnak, szexisták,obszcének és asok a trollkodás arra felé), most meg kompenzálni kívánnak a feminfóval..Persze néha én is a 444-re tévedek, főként politikai témában olvasgatva, de ennyi..Alapvetően politikai közéleti témában érdekes cikkek vannak, a véleményezéseket meg sem tekintem manapság..

Minden világnézetű embernek legyen meg a a maga fóruma, nem elegáns vagy emelkedett mások savazása, sem itt sem máshol (még akkor is ha az ember úgy gondolja igaza van vagy épp magár veszi az írást). Gondolok itt a  férfihang utolsó írásai közt megbúvó negatív cikkekre, melyek nem érvelnek, nem problémát boncolgatnak hanem pavlovi reflex szerűen visszaharapnak. Azt mondom nagyvonalúan h még ennek is lenne helye itt, de a “Goldenblog – “Huffnágel” MGTOW kontra radikális “Csak az olvassa” írás már az oldal jövőbeli hitelességére tükrében rendkívül kontraproduktív. Most komolyan úgy gondolom h efféle negativitást nem szabadna beengedni ide, elég baj h a világháló tele van ezzel a lélekromboló stílussal. Szegény Gerle Évát konkrétan semmivé aláztátok a kommentekben, pedig ő még védekezni sem tudott, és h ír egy blogot ami nem tetszik(én nem olvasom) vagy épp az antifemminizmust savazza az nem ok senki alázására, mutassátok meg h ti jobbak vagytok és tesztek rá :)..És igen biztos megvan a maga életszemlélete, lehet nem is boldog ember de ezért inkább sajnálni kéne nem durva módon alázni..mellesleg ezeket a kommenteket bárki olvashatja, akár a lánya vagy  testvére..ő az arcát adta ehhez.. A másik amit nagyon aggasztónak találok az az h Huffnágel urat pártolóan fogadjátok a férfihangon..Huffnágel úr írásai nagyon negatívak, szexisták, hímsoviniszták de a szélsőséges fajtából, szerintem lelkibeteg ember lehet ő is. Éppen ezért ő sem hitelesebb blogger az élet dolgainak megítélésénél mint Gerle Éva, sőt szerintem Gerle Éva ellentett párja és fordítva ki honnan nézi..Miért kell a szélsőségese elemeket pártolni egy olyan oldalon ahol elvileg a férfik épülése a cél nem a nők elnyomása, lenézése..Aki Huffnágel rajongó menjen oda..De lehet félreértettem és nekem nincs itt a helyem és ezen padsorokban végig Huffnágel rajongók üldögéltek..:D

Köszönöm. Leültem…:)

Reszet Elek
Újságíró

Minden világnézetű embernek legyen meg a a maga fóruma…” – Biztos vagy benne? Számos világnézetnek tilos megjelennie a neten mert azonnal gyűlöletbeszédként indítanak eljárást ellene. A nácizmusnak ugyanúgy millió és millió áldozata volt, ahogy a kommunista eszmének is. A feminizmus is milliónyi áldozatot szedett mindeddig, ha az ok nélkül abortáltakat, a megrontott világnézet miatt  be sem vállalt gyermekeket, az öngyilkosságba hajszoltakat nézzük.

Ettől függetlenül a sajtóban megjelenő férfigyűlölő koholmányokra, feminista hazugságokra, rossz és lélekmérgező tendenciákra érdemben reagálni kell. A hangsúly az érdemben szón van vagyis bizonyos esetekben lenne… A Goldenblog kérdés szerintem is túlragozott, de sok más reakció korántsem az.

visuo
Olvasó
visuo

és télen az utcán lévő férfiholokausztot kihagytad.

MissL
Olvasó
MissL
Reszet Elek
Újságíró

Lelke mélyén mindenki antifeminista. Valójában még a feministák is. Nagyon mélyen, az ösztönök szintjén mindannyiunkban bennünk vannak a nemi szerepeink. A magam részéről azt látom, minél messzebbre rugaszkodik el valaki a természetes nemi szerepeitől, annál kevésbé van harmóniában önmagával és a környezetével és persze annál károsabb, rombolóbb a létezése a környezete (és persze önmaga) számára.

A dolgok szükségszerű velejárói hogy ezt a viselkedést örökítik tovább, gyermekeik is ilyen viselkedésmodellek alapján éli meg a saját életét. Így lesz a bántalmazó szülőnek bántalmazó a gyereke is, a nemi identitásában bizonytalan így apa- vagy anyamodellt adni nem tudó szülőnek hasonlóan nemi értelemben jellegtelen, bizonytalan gyereke stb.

Ebből az ördögi körből nagyon nehéz kitörni, de lehetséges, Az emberi pszichének nagy az öngyógyító ereje. A mai kor “újdonsága” annyi, hogy ezt a kitörést ellenszélben kénytelen az ennek szükségére ráébredő megtenni. A környezetünk fals értékképzése, a média szemete, a társadalom atomokra esése mind olyan negatív fejlemény amely a korábbi generációk számára még nem létezett.

Annak hogy itt vagy, itt olvasgatsz, sőt megnyilvánulsz annak a jele, hogy talán nem is teljesen felismerve de érzed ezeket a problémákat és megvan benned a késztetés hogy megfelelő válaszokat is találj rájuk.

Ami pedig a liberalizmust illeti. A hagyományos értelemben vett liberalizmusból többet találsz itt, mint amennyit az önmagukat annak vallók mutatnak “odakint”. Csak olvass a sorok között, nyisd ki a szemed és ítélj magad, ne higgy senki másnak csak a saját józan értékítéletednek!

Kodo
Újságíró
Kodo

A mai liberalizmus most kb itt tart:

A Krampusz ellen tüntettek Hollandiában

Reszet Elek
Újságíró

A hollandok már végérvényesen megszívták. Ott már nincsen visszaút, garantált a kiszaporodás. Már csak olyan eszközökkel lehetne kezelni a kérdést, amelyek lejártak a Harmadik Birodalommal.

A történelem fintora hogy manapság már az új jobboldali pártok azok amelyek azért harcolnak, hogy az elmúlt századok alatt elért egyéni szabadság értékeit megvédendő szükséges a presszió ezen értékek felvállalása a megélhetési migránsok részéről is, míg a magukat baloldalinak valló pártok továbbra is a minden kritika vagy előfeltétel nélküli bevándorlást támogatják, amelynek a következménye az lenne, hogy Európát kulturálisan a középkor szintjére robbantják vissza a beilleszkedni nem tudó és nem akaró kultúridegen elemek. Így lesz a modern jobboldaliság haladó, míg a baloldali-liberális hozzáállás pedig abszolút retrográd. Ez meglehetősen fura és ha nem érintene minket is, kifejezetten nevetségesnek találnám…

Tibi
Olvasó
Tibi

Hasonlóan szomorú Norvégia helyzete is. A legoptimistább becslések szerint 2050-re elfogy az északi-tengerből az olaj, az ország legnagyobb bevételi forrása. Addigra a lakosság, a mai ötmillióról, megközelítőleg 6millióra gyarapodik. Értelemszerűen nem a norvég nők szaporodási hajlandóságáról beszélek, hanem a bevándorlásból fakadó, ma is évi 0.5%-t kitevő népszaporulatról. A szociális kiadások egyre csak nőnek nőnek, a tenger alatt pedig szépen lassan apad el az olaj. Ráadásul a Norvég Olajalapot (ami egyébként a nyugdíjalap is egyben) nem a kormány kezeli, hanem egy befektető cég ügyeskedik vele a tőzsdén. Nem nehéz megjósolni hova vezet majd, ha elfogy az olaj, elfogy a pénz. Véleményem szerint a svédek előbb bedőlnek, a hülye ideológiájukkal államfeminizmusukkal együtt…
Aztán majd megtanulnak szépen az észt, litván szinten élni…

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Majd visszatérnek az iszlám középkorba és egyesítik országaikat a stockholmi kalifa uralma alatt.

Tibi
Olvasó
Tibi

stockholmi kalifa :)
és mindemellett míg ma Magyarországon a magyar civilszervezeteket vegzálják a norvég milliárdok miatt, addig 30-40 év múlva a norvég civil szervezetek lesznek basztatva a magyar milliárdok miatt. Mi fogjuk őket felzárkóztatni…

Deansdale
Admin

Na igen, az elit szokás szerint egy hamis választást kínál a népnek a mainstream bal és jobb pártok által: a bal szerint jöjjenek a bevándorlók, hiszen értékesebbek mint mi magunk, a jobb szerint is jöhetnek, csak illeszkedjenek be. Arról senki nem beszél (vagy legföljebb az üldözött szélsőjobb), hogy inkább ne is jöjjenek, mert mindenképpen felhigítják a kultúrát, és szükség ugyan nincs rájuk, de rengeteg problémát okoznak. Persze ha egy kultúra szeretne nem feloldódni a globalizálódó moslékban, az rasszizmus!!!!!!!!!! A saját hazádban tilos a saját nemzeted érdekeit nézni – ha mégis ilyesmiben sántikálsz akkor idegengyűlölő vagy és börtönben a helyed. (Kivéve a zsidókat, mert nekik szabad.)

Hawaii Libertárius barátunk írt erről pont a minap két fantasztikus cikket.

visuo
Olvasó
visuo

az a baj, hogy a 444.hu egy Soros-támogatott weboldal (lett), pl. az amerikai ballib HuffPost klónja. nem hiszem, hogy személyesen adták ukázba Sorosék, hogy a 444.hu-n csak progresszív témákkal (feminizmus, etnikai kisebbségek, melegtéma, hajléktalanok, mozgássérültek stb.) szabad foglalkozni, de messze feltünő, hogy a 444.hu eléggé erőteljes meleg- és feminista propagandát nyomat. gondolom a Soros se adná a támogatását egy olyan visszafogottan jobboldali lapnak, mint pl. a Mandinder, így a 444.hu a legjobb propagandaszócső, a Soros féle „Nyitott Társadalom” ideológiai terjesztésére.

a feminfo eredetileg az origo-n volt, de a 444.hu-nak kellett „lapcsaládként” bővíteni a témáját, így gondolom magához „vonzotta” a feminfót.

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem leülnöd kell, hanem csak az oldal profiljába, az impresszumba kellett volna beleolvasnod:

“Politikai beállítottságát tekintve a lap antifeminista, tehát a feminista politikai irányzatok férfiakra nézve károsnak tekinthető tevékenységével és propagandájával szemben emel szót.” –

Ez a cikk pontosan ez ellen szólal fel.

visuo
Olvasó
visuo

nem ide tartozik, de más cikk többszáz kommentjét nem teszi ki a desktop böngésző, azt itt reagálok rád:

igen, a modern nő nem nőies, ha karcsú, akkor sem kecses a mozgása, engem cammogó medvére emlékeztet. az öltözködése vagy kurva, vagy bohóc, vagy egy bohóckurva.

ezért nézegetek mostanában kpop klippeket: ott a koreográfiába be van idomítva a nőknek mm-ről mm-re pontosan, tízedmásodpercre, hogy hogyan mozogjon, minnél ultrafeminimebb legyen a mozgása, a legutolsó kacsintásig

https://www.youtube.com/watch?v=hd1wEDhAID4

(jó, most ő nincs szépen feltöltözve, de észbontóan szexi)

don Fefinho
Újságíró

Lehet hogy nőiesen viselkednek, de olyan deszkák szegények, mint egy általános elsős kisfiú.

hgyi
Szerkesztő

+ A kecses nő nem itt kezdődik.
Továbbá egy nőies nőt nem kell “idomítani”, hogy nőiesen viselkedjen, vagy nőiesen adjon elő egy koreográfiát.

visuo
Olvasó
visuo

mi az, hogy deszka? ott van kettő fogható mell… + széles csípő. most akkor liptay cladia alkata legyen az etalon?

DE, van bennük kecsesség. : )

másrészt bizony a kecses mozgást tanítani kell, vagy pl. leveszik az anyjuk mozgásából, viselkedéséből.

 

don Fefinho
Újságíró

Egyáltalán nem széles a csípőjük, de tény, kecsesek. Liptay meg már kocakezdemény.

visuo
Olvasó
visuo

széles csípőt nem a hájas segg és vaskos oszloptörzs combok alapján kell meghatározni, hanem a derék arányában. na most a tuti az 0,7. az én ízlésemben még felmehet 0,8-ra, de efelett már nem tetszik. a fentebbi koreai lánynak – szemre – kb. 0,75. szóval széles (csak nem hájas tenyészkanca). palvin barbinak is széles biza! : )

Reszet Elek
Újságíró

A kecses mozgást tényleg tanítani kell(ene). Régebben az úrilányoknak a tánc mellett a helyes tartású állást, járást, ülést is tanították. Hajjaj akkor még tudták hogy a portékát milyen módon kell ékesíteni.

hgyi
Szerkesztő

Ezeknek a lányoknak széles csípőjük van? Akkor én valami torzított képet láttam.
A kecses mozgás egyrészt nem tanulható, másrészt pedig akkor sem lesz kecses a legtöbb nő, ha az édesanyja balerina volt is.
Igen, abban igazad van, hogy bizonyos dolgok tanulhatók. De Audrey Hepburn kapcsán nem erről beszéltünk. Pl. Régen még mi is tanultuk, hogy egy nő nem ül le széttett lábakkal, a szoknyáját maga alá simítja. Nem hajol le, ha valami leesett, hanem leguggol érte. Egyenes háttal áll és jár, vállait nem ejti előre. Nem csoszog és nem trappol. És hasonlók.
De ma már nemhogy nem tanítanak ilyesmit, de nem is tartják fontosnak.
Mindettől még nem lett kecses senki, csak jó eséllyel megtanult rendesen járni, nem úgy, mint egy teve, nem ült úgy, hogy aki szemben ül vele, az az érzése támadjon, hogy nem is metrón van, hanem egy hálószobában.

visuo
Olvasó
visuo

„A kecses mozgást tényleg tanítani kell(ene). Régebben az úrilányoknak a tánc mellett a helyes tartású állást, járást, ülést is tanították. Hajjaj akkor még tudták hogy a portékát milyen módon kell ékesíteni.”

igen, jól látod, nekem is ez a gondom és pont ez jutott eszembe.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem manapság már ezt a szintet is kecsesnek vennénk mi férfiak.

A nőies mozgás, a néha kissé magakellető járás pedig szerintem tanulható. A régebbi táncoknál a törzs ill. a kezek megfelelő módon való tartása alapvető volt a megtanulásukhoz. Manapság ezt mégha kissé modorosan is legfeljebb hivatásos táncosoknál látni.

Emlékszem a mélypont etekintetben a ’90-es évek voltak. Akkor jöttek be a holdjáró cipők. Szörnyű látvány volt! Teljesen torzzá tette a nők mozgását.

 

visuo
Olvasó
visuo

ez ilyen k.e.-balkáni dolog volt a divatban.

Reszet Elek
Újságíró

Nono! Spice girls…

hgyi
Szerkesztő

Miért kellene általános etalon?

visuo
Olvasó
visuo

az az etalon, amire a legtöbb fasz legjobban feláll, csókolom! : )

hgyi
Szerkesztő

És azt hogy méred? Sorba állítod a pasikat a zuhanyzóban és képeket mutogatsz nekik?
Úgy látom a te etalonjaidra itt már két férfi nem mozdul rá, csókolom!

Reszet Elek
Újságíró

Nono! Azért nem mondtam, hogy nem baszélgetnék vele.

Azért nem mondanék nemet, ha idejönne és azt mondaná egy meghajlás után: Tiszteletreméltó idegen, kérlek tedd boldoggá ezt a kicsi koreai lányt.

visuo
Olvasó
visuo

„És azt hogy méred? Sorba állítod a pasikat a zuhanyzóban és képeket mutogatsz nekik?
Úgy látom a te etalonjaidra itt már két férfi nem mozdul rá, csókolom!”

női etalon: lolitaság. termékeny, de még szűz nő, legalábbis ennek külsőbeli illúzióját adja. karcsú alkatú (hosszú láb, 0,7 derék/csípő arány, formás mellek) kecses mozgású, kerek arcú, kis állú, nagy homlokú, nagyszemű.

itt már két férfi nem mozdul rá, csókolom!””
aha, aztán ha az ilyen a való életben az ölükbe ülne, hírtelen kurvára megmozdulna vmi kurva gyorsan… ennél jobb, őszintébb bizonyíték nincsen, csókolom. : D – csak beléjük verték, hogy mást mondjanak, mert félnek a lepedofílozástól más, idősebb nőktől (ld. irigység), pedig serdült, ivarérett lányról van szó. : )

fiatalság = szépség = termékenység.

Reszet Elek
Újságíró

Bocs a kérdésért, de akkor most őt melyikre hozod fel példának? Bohóckurvára vagy nőiesre?

Mert amúgy izlések és pofonok. Persze csinos. De azért… Kislányos és nem nőies testarányok. Koreaiak akiket függetlenül az életkoruktól már elég keményen körbecsókolt a plasztikai sebész szikéje.

Ez a kategória számomra sokkal nőiesebb (persze retus de csak az arányok miatt):

 

don Fefinho
Újságíró

Vacsi után desszertnek jó!

visuo
Olvasó
visuo

„Bocs a kérdésért, de akkor most őt melyikre hozod fel példának? Bohóckurvára vagy nőiesre?”

a koreai lányt a kecsesre hoztam fel példaként és alá is írtam, hogy ott most ne az öltözködést nézzed. a fentebbi beszúrt fehér nő, az is belefér az én ízlésembe, széles csípő, picit több testzsírral. annyira azért nem különbözik a preferenciánk ebben, mint gondolnád. : )

ennyi

Koriander
Olvasó
Koriander

aranyos :-) nálam színpadi mozgásban ès nőiessègben mèg mindig Kylie az etalon, a táncosai is mind profik, mondjuk a Showgirl turnét már valószínű nem fogja tudni überelni ès nyilván ő sem lesz fiatalabb, de összességében egy nagyon kedves jelenség.

ezek is nagymama bugyogóban vannak:

http://www.youtube.com/watch?v=5bwpzjF8kG0

a magyar szinésznők közül nekem Marozsán Erika tetszik.

 

visuo
Olvasó
visuo

Kylie tényleg basznivaló kis dög, de már nem mai csirke, pedig nagyon jól tartja magát! (azért a kemo kicsit megrágta)

Marozsán Erika nekem arcra, alkatra (meztelenül filmekben!) mindig nagyon tetszett, de 1x hallottam velee rádióinterjút, nagyon kiábrándultam belőle. A beszédében nemhogy magától, de még a saját mondatai kimondásától is elvolt ájulva. Mint aki nagyon megvan illetődve – saját magától. Ez számomra nagyon taszító volt.

hgyi
Szerkesztő

És ennek az egésznek tényleg semmi köze ahhoz, hogy férfi előadóművészeket szapulnak a feminfósok.

Ezért javaslom, hagyjuk itt abba a derék-csípő arányainak taglalását. Lehet nyitni a fórumon erről topikot.

visuo
Olvasó
visuo

jó, de mobilon miért müxik 100+ hozzászólás, desktopon meg nem listázza teljesen azt, ahol 460 komment van. mert oda írtam volna Koriandernek.

hgyi
Szerkesztő

Azt nem tudom, miért, de ha ez a helyzet, akkor bírd ki addig, amíg nem jutsz egy normális géphez, hogy ne kelljen szétoffolni egy teljesen más témájú cikk kommentjeit.

visuo
Olvasó
visuo

ó, elnézést. de 2 modern böngésző is használok, azt nem megy (chrome, firefox). meg azért legyen mobilra optimalizalt az oldal!

majd írok nektek egy remek cikket a patriarchátus egyedüli életképességéről, a NatGeo alapján!

Koriander
Olvasó
Koriander

Inkabb írj a cammogó medvekről egy cikket és ott kidumáljuk :)).

Naooo
Olvasó
Naooo

Egyik futva.

Koriander
Olvasó
Koriander

:D

Koriander
Olvasó
Koriander

és fel is menjenek medvenek a hegyre?

visuo
Olvasó
visuo

jó, bár elég vizuális téma, de lehet képeket is posztolni. de sokkal jobb frekventált utcán bámulni.

Koriander
Olvasó
Koriander

sokkal jobb frekventált utcán bámulni :D

igen, erre en is eleg hamar rajöttem, hogy a pasik tipikus shit tesztje meg a kilók firtatása, gondolom ezzel tesztelitek, hogy hazudunk -e vagy sem, bámulatos egyébként, hogy mennyire pontos a szemmércétek. en pölö mai napig nem tudom belôni egy faszinál, hogy kb hány kiló, a hosszát viszont igen.

Reszet Elek
Újságíró

Hát nem tudom. A magam részéről nem szoktam testsúlyt számolgatni. Az ember látja hogy oké-e vagy nem. Ha meg szóbajön akkor meg mindig erősen lefelé kerekítek. Régi lányismerősöknél meg nem feljtem el mondani hogy, “mintha fogytál volna” . De nem lövök le minden poént.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hosszát?

Koriander
Olvasó
Koriander

bocsika, magasságot akartam írni.

Koriander
Olvasó
Koriander

Elek, te entellektüelebb helyre jártál egyetemre, ez bizti olyan agraros dolog… saccolni a nôket, mint a jószàgot mell-derek-csipôkörméret és kiló, aztán rákérdezni és akié a legrosszabb sacc az fizette a köv-zô kör sört.

Reszet Elek
Újságíró

Vagy csak finom lelkű vagyok…

Koriander
Olvasó
Koriander

Hehehe miert szereti az angol (walesi) paraszt a wellington gumicsizmát?

Reszet Elek
Újságíró

Mert a névadó az egyetlen valamirevaló angol szárazföldi győzelmet aratta? Bár belegondolva mégsem mivel vegyes nacionáléjú hadsereg volt Waterloonál.

Persze eltekintve az Agincourt-i és a Crécy-i csatától. No jó! Folyamatosan helyesbítek. Esetleg újabbként Blenheim és Marlborough hercege.

Koriander
Olvasó
Koriander

Ha beteszem keppel, tuti kibannolnak…inkabb megirom mélben, a lordok huntersben szokták, ugyancsak birkával :D

Reszet Elek
Újságíró

Birka! De ez itt marha és pusztán csak vizsgálat, semmiféle deklináció. Látni a kesztyűt is. Biztos oktatás hogy egyszerre csinálják és valószínűleg ki is melegedtek. Valahol olyan feministának érzem ezt a képet… ;-)

Koriander
Olvasó
Koriander

hat ja, a csajok állatorvosira járhatnak, szinkron ellesztés látható a képen.

Koriander
Olvasó
Koriander

Ha beteszek félpucér pasikat, akarom mondani előadóművészeket folytathajuk itt?

http://www.youtube.com/watch?v=WIXGdEAxVRU

(Vis, a tet-a-tet Audreyval indult es nem mai csirkekkel, Kyliet en nemtom ki tudja majd szinpadi jelenlettel überelni, mondjuk tény, hogy kamaszként elég sokat billegtünk a képernyő előtt, hogy ellesük a lépéssorokat :)) vót nekünk is olyan aranyszínű sortocskánk, mint a spinning aroundban :DD, meg úgy általában a csajosabb dolgok, annak ellenére hogy zenében meg inkább a blues meg az alterosabb cuccook, viszont arra meg nem lehet táncolni :D, monnyuk en 16 eves koromig eleve egyenruhás suliba  jartam, kotelező szoknyaval, semmi ekszer vagy smink).

hgyi
Szerkesztő

Nem. :o)P

Koriander
Olvasó
Koriander

Nyugati a zene, de keletre tart
És nem állja útját se tenger, se part
Persze nem biztos, hogy jót tesz neked,
Ha kiszolgálják az izlésedet

Hát induljon a banzáj, essen szét a ház :))

èrtettem.

visuo
Olvasó
visuo

en azert pontosan nem tudok kg-okat saccolni, a ruha sok mindent takarhat, meg lehet vki vaskosabb csontozatu. viszont a derek-csipo aranyt nagyon pontosan eltalálom. én nem tesztelek, csak vmi belekerul a latomezombe, aztan az oszton tizedmasodpercek alatt elemez, azt az eredmenyt tudositja az agyban, onnan meg egy inger megy le az ágyéjtájékra.

es igen 20 éve jobban tancoltak a nok a szorakozohelyeken, sokkal jobban bemagoltak a mozgasokat a zenei tv-s videoklipekbol, 10 eve neztem le szorakozohelyre, nagyon gyenge volt a mozgaskultura a tancparketten, csak dulongeltek a lanyok.. : (

a matroz uniformissal semmi bajom, szeretem a lolitakultuszt, mint minden egeszseges ferfi : )

don Fefinho
Újságíró

Rendben! Nyitsz? :P

hgyi
Szerkesztő

Azt hittem, nagyfiúk vagytok már és anyuci segítsége nélkül is sikerül nyitni egy szerencsétlen kis topikot a fórumban. :o))PP

Szoffy
Újságíró

“Szegény Gerle Évát konkrétan semmivé aláztátok a kommentekben, pedig ő még védekezni sem tudott”

Öh…ezt most nem értem. GÉ nem tud a Férfihangra regisztrálni? (le van tiltva???) Elég gyakran reagál a blogjában, a Tumblr-ön, és a FB-on….simán tudott volna védekezni, és meg is tette bosszúhadjárat és fenyegetések formájában.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Már regisztált ide egyszer, amikor Viola ideírt, egyszer írt és azt mondta, ez az utolsó eset amikor itt kommentel.

don Fefinho
Újságíró

1. Nem Gerle, Rumbold!
2. csipkebokorvessző
3. a sörömet várom
4. ha itt reagálna, azzal egyrészt vállalná annak a kockázatát, hogy vitában legyőzik, amit ugye nem vállal, mert gyáva. Másrészt mégtöbb rajongója pártolna el mellőle, hiszen nyilván hívna erősítést, azok meg – ERETNEKSÉG!!! – elkezdenének még a végén itt olvasgatni, beszélgetni, találnának nagymacskás videót, és esetleg kiderülne, hogy itt nem vérgőzös szörnyetegek portyáznak elkószált kislányokra vadászva a sötétben. Ez Rumbold számára maga lenne a kénköves pokol.

Hans D. Müller
Olvasó
Hans D. Müller

Éppen ezért ő sem hitelesebb blogger az élet dolgainak megítélésénél mint Gerle Éva, sőt szerintem Gerle Éva ellentett párja és fordítva ki honnan nézi.

Igen, ez valóban így van, de azért van egy jelentős különbség. Idézek a Csakazolvassa-Huffnágel párosról szóló cikkből:

“Gerle Évának nincs erkölcsi alapja a Huffnágel blog kritikájára, hiszen az legfeljebb annyira nőhibáztató, mint amennyire férfihibáztató a “Csak az olvassa” blog. A különbség csak az, hogy míg Huffnágelnél sejthetjük, hogy él a stílusparódia eszközeivel is és szándékosan provokál, Gerlénél csak remélni tudjuk, hogy nem gondolja komolyan mindazt, amit leír.”

Magyarul, Pisti csak tükröt tart Übü mama igazi arca elé. Minden ellene szóló feminista egy kicsit beimeri, hogy a feministák hasonló dolgai is ízléstelenek, uszítóak, gyűlölködők.

Soulard
Olvasó
Soulard

Kicsit vitatkoznék azzal, hogy minden feminista család, vagy anya ellenes. Én feministanak tartom magam, pedig van két gyerekem, imádok főzni, és nem akarok visszamenni dolgozni a kisebbik három éves koráig. Mégis van két dolog, amiről érdemes beszélni. Az egyik az, hogy azt gondolom, hogyha egy házaspár mindkét tagjának jó munkája van, mondjuk kényelmes irodai, vagy kevésbé kényelmes, ámde érdekes, kihívásokkal teli, majd az egyik fél kijelenti, hogy csak ő szeretne dolgozni, a másik cserébe maradjon otthon és szolgálja ki teljes mértékben az egyiket, csináljon egyedül minden egyebet, ott szerintem a tartósan otthon maradó húzta a rövidebbet. El nem tudom képzelni, hogy vki örömét tudja lelni az egész napos takaritasban, suvickolasban. A másik dolog. Én megértem azokat, akiknek ma itthon nincs kedvük szülni. Ugyanis az anyaság becsülete ma nulla. Egyik barátnőm szólta le a napokban azt a közös ismerősünket, aki rögtön suli után szült négy gyereket, és el is döntötte, hogy az elkovetkezendo kb. 10 évet nekik szenteli. Barátnőm : hú, ez a nő micsoda ingyenelo, csak viszi a pénzt, nem hozza. De itt a fórumon is, hányan hallottatok olyan mondatokat, hogy a nő csak otthon mereszti a seggét, bezzeg a férfi dolgozik, vagy valasnal, te csak itthon voltál a gyerekkel, én hoztam a pénzt. Legjobb, ha vki rögtön suli után szül : te a semmire szülsz. Tízből kilenc ember ezt mondja. Pedig én pont az az ember voltam, aki a kényelmes kis irodai világból kiszakadva rohadtul meglepodtem, mi munka egy gyerek, tehát ennek vhogy a becsületét csak vissza kéne állítani, és erről érdemes beszélni.

hgyi
Szerkesztő

Akkor szólj légyszíves feminista aktivista társnőidnek, hogy intézkedjenek! :o)

visuo
Olvasó
visuo

„Ugyanis az anyaság becsülete ma nulla. Egyik barátnőm szólta le a napokban azt a közös ismerősünket, aki rögtön suli után szült négy gyereket, és el is döntötte, hogy az elkovetkezendo kb. 10 évet nekik szenteli. Barátnőm : hú, ez a nő micsoda ingyenelo, csak viszi a pénzt, nem hozza.”

látod-látod ismét müködnek a „hímsovén” sztereotípiák: pont hogy nem a férfiaktól, hanem a nőktől szokott elitélést, leszólást kapni a gyermekes nő. megint csak a szokásos irigységről van szó. van ezeknek más motívációjuk az életben az irigységen kívül? : (

Naooo
Olvasó
Naooo

“jó munkája van, mondjuk kényelmes irodai”

Az mióta munka?

Deansdale
Admin

“Kicsit vitatkoznék azzal, hogy minden feminista család-, vagy anyaellenes.”

Bonyolult téma ez, mert nyilván nem hiszi magáról minden feminista, hogy “utálja a családot”. Ugyanakkor sajnos el van ültetve a fejetekbe egy rakás negatív sztereotípia, amit rögtön tetten is lehet érni abban, ahogy fogalmazol:

“a másik cserébe maradjon otthon és szolgálja ki teljes mértékben az egyiket, csináljon egyedül minden egyebet”

Egyértelmű, hogy szerintetek a házimunka szolgaság. Holott ezt azért egy másik oldalról is lehetne nézni, mégpedig onnan, hogy a háztartásbelit eltartja egy másik ember, a kemény munkával keresett pénzét megosztja vele – ez azért egy tök jó dolog, nem? Én legalábbis megfontolnám, ha valaki felajánlaná nekem, hogy soha többet nem kell dolgoznom, csak főzzek meg mosogassak. Van ennek az “üzletnek” egy olyan oldala, amivel következetesen nem foglalkoztok.

“hogyha egy házaspár mindkét tagjának jó munkája van, mondjuk kényelmes irodai, vagy kevésbé kényelmes, ámde érdekes, kihívásokkal teli”

Ez a mai magyar családok kb. 1%-ára igaz. A nők többsége ha tehetné otthagyná a munkahelyét, legalábbis a felmérések szerint. Ez egyébként közel sem hihetetlen, mivel a nők többsége olyan helyen dolgozik, ami kész rémálom: teszkó pénztár, multicégnél futószalag mellett, ügyfélszolgálatokon, stb. Az irodai munka sem feltétlenül örömteli, nem válogathatod meg, hogy kikkel vagy összezárva és hogy ki legyen a főnököd. Sok nőnek a “kényelmes” irodai munka is pokoli.

“El nem tudom képzelni, hogy vki örömét tudja lelni az egész napos takaritasban, suvickolasban.”

Ilyesmire nincs is szükség, a házimunka napi 10-20 perc (gyerekkel több, de ez nevelési módszertől függ – láttam már olyat aki a gyerekre is ennyi időt fordított naponta). A háztartásbeliek és GYES-en lévők többsége napi 16-18 órát netezik és tévézik (az utóbbiról szép lassan csúszik át a hangsúly az előbbire), ezt volt alkalmam több nőn is megfigyelni.

“Ugyanis az anyaság becsülete ma nulla. Egyik barátnőm szólta le a napokban azt a közös ismerősünket, aki rögtön suli után szült négy gyereket, és el is döntötte, hogy az elkovetkezendo kb. 10 évet nekik szenteli. Barátnőm : hú, ez a nő micsoda ingyenelo, csak viszi a pénzt, nem hozza.”

Már meg ne haragudj, de a barátnődé egy tipikus feminista mentalitás. Az anyaság becsületét a feminizmus törte le pontosan azzal, hogy a nők számára is a karrierizmust írta elő, ami azelőtt csak a férfiaknál volt “érték”. Te magad szolgáltatsz tökéletes példát arra, hogy a feminista mentalitás hogyan ássa alá a nők választási lehetőségeit. Emellett borzalmas az is, hogy a modern ember mennyire felszínes és anyagias: semmi más nem számít neki, csak a pénz. Az ilyen emberek általában üresek és értéktelenek, a halálos ágyukon magányosan heverve szoktak rádöbbenni, hogy a nagy semmire cseszték el az egész életüket; hiú ábrándokat és hülye trendeket kergettek, miközben a körülöttük lévő emberekre kellett volna figyelniük. Nem akarom bántani a barátnődet, ez inkább afféle ébresztő, amit az ilyen embereknek jól felfogott önérdeke meghallani és megszívlelni.

“Tízből kilenc ember ezt mondja.”

Ez nem rád vonatkozik, de mindig is az volt a véleményem, hogy 10-ből 9 ember idióta.

Reszet Elek
Újságíró

“A nők többsége ha tehetné otthagyná a munkahelyét, legalábbis a felmérések szerint.” – Ezzel kapcsolatban forrást tudsz linkelni? Érdekelne.

“Ez nem rád vonatkozik, de mindig is az volt a véleményem, hogy 10-ből 9 ember idióta.” – Ha nem így lenne élhető társadalomban élnénk.

brandon
Olvasó
brandon

A nők többsége ha tehetné otthagyná a munkahelyét

Hidd el, a férfiak többsége is otthagyná, ha tehetné. A különbség csak az, hogy egy nőtől elfogadott a lustaság, a férfiaktól nem.

Pash Cutter
Újságíró

“Kicsit vitatkoznék azzal, hogy minden feminista család-, vagy anyaellenes.”

Mondjuk azt hadd tegyem hozzá, Deansdale, hogy vannak feministák, akik igenis rendelkeznek kimondottan boldog, normálisan működő családdal (pl. Kóczián Mária, Papp Réka Kinga). Persze azt is hozzá kell tenni, hogy a családos feminista egy kisebbség a feministák között, a legtöbb szüfrazsett magányos (nőstény) farkas.

Soulard
Olvasó
Soulard

Szerintem sok embernek igaza van, aki ide ír. Csak szerintem azt nem látjátok, hogy a pénz mindenhatósagaval kapcsolatban (mármint hogy egyesek azt hiszik, ahogy Deansdale jól megfogalmazza) a szélsőséges feministak szinte kezet foghatnanak a szélsőséges himsovinisztakkal. Az anyaság becsuletevel kapcsolatban detto. Hány ilyen blogon olvasni olyan kommenteket, hogy addig, amíg a férfi hozza a pénzt, a nőnek kuss a neve (pl. Igy: az én penzembol ne járjon kozmetikushoz, majd ha megkeresi a rá valót, akkor mehet, vagy tőlem aztán ne várja el, hogy foglalkozzak a gyerekkel, ezért van ő itthon..), amikor azt írják, hogy a nő CSAK otthon van és gyereket nevel, sosem felejtik el odatenni a csak szót, hogy tudjuk, ennek kb hol a helye, és mennyire becsüli. Vagy pl  el nem tudják képzelni, hogy egy nőnek lehet igénye pl. színházba menni gyerekszules után is, és olyankor jól jön  a segítség. OFF, de jó példa. Tegnap férjem elvitte fiunkat egész napra (úsztak, aztán koriztak)  a fiunk ragyogó tekintettel jött haza, egész este úgy beszélt az apjarol, mintha ő lenne az isten. Akik itt azt írják, hogy a férfinek nem kell a gyerekkel foglalkozni, próbálják ki, mi öröm is (ugyanis persze, gyakran faraszto)  tud lenni.

hgyi
Szerkesztő

De, mi látjuk. :o) És épp erről beszélünk. De sajnos nem csak a szélsőséges feministák nem akarják, hogy az anya többet legyen a gyerekekkel, nem csak a szélsőséges feministák akarják az anyaságot pénzben mérni.

Soulard
Olvasó
Soulard

Nem tudom, vki követi e még ezt a cikket, de íme itt egy példa.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag__6343598-miert-itelik-el-azokat-az-embereketparokat-akik-nem-akarnak-gyereket__oldal-1

13-as hozzá szólás, minek vállal négy gyereket, mikor ennyi idejét elveszi. Vagy 51-es,a gyerek egy pótlék, azoknak, akiknek nincs kedvük gondolkozni. Mr King szerint ez egyenest élősködes. Ilyen közegben nehéz nőnek lenni.

Reszet Elek
Újságíró

Beteg emberek mindig voltak. Ellentétben a múlttal sajna az internetnek köszönhetően folyamatosan szembesülünk velük. Attól tartok az őrületnek is van szinergiája. Az internet ezért az emberiség által feltalált dolgok közül az eddigi legveszélyesebb.

Deansdale
Admin

“a szélsőséges feministak szinte kezet foghatnanak a szélsőséges himsovinisztakkal”

Az arányok sajnos el vannak torzulva. Azok a feministák, akik méltó párjai a szélsőséges hímsovinisztáknak, az átlagos, “generál” feministák. A feminista szélsőségnek nincs férfi megfelelője – a férfiak irtásáról, kasztrálásáról, mindeféle testi-lelki nyomorba kényszerítéséről ezerszám ömlengenek a neten a valóban szélsőséges feministák. Ennek az ellenéte teljesen hiányzik. Nem találsz blogot vagy fórumot, ahol a nők irtását tárgyalnák, vagy szó szerint rabszolgasorba akarnák őket nyomni. Mary Dalyhoz, Andrea Dvorkinhoz, vagy akár Jessica Valentihez képest Huffnágel Pisti csak egy vicces kiskölyök, aki azért szemtelenkedik mert élvezi a polgárpukkasztást. Ahogy középről elindulsz a szélsőségek irányába, a hímsovinizmus szép lassan kikopik, de a férfiellenesség kitart egészen a legsötétebb gyűlölet mély bugyraiig.

“Akik itt azt írják, hogy a férfinek nem kell a gyerekkel foglalkozni”

Ez félreértés. Az apák 90%-a szeretne a gyerekkel foglalkozni, csak nincs rá ideje/ereje. Ezért (is) áldozat a munkába járás, mert napi 8-10 óra meló + bejárás mellett az embernek nincs meg a kellő türelme és energiája a gyerekhez. (Nyilván nem minden munkahely szénbánya, ami teljesen kizsigereli az embert, de azért a legegyszerűbb helyeken is általában koncentrálni kell, ami a szellemi energiákat leapasztja.) Ez persze a nőkre éppúgy igaz, ezért is jó, ha legalább az egyik szülőnek nem kell dolgozni…

Ritka az olyan apa, aki lesz*rja a gyereket, és ezek általában a társadalom alján helyezkednek el. Mondjuk az erről alkotott képet erősen torzítja két tényező: egyfelől a teljes munkaidőben dolgozni kényszerülő férfiaknak tényleg kevés az energiája családi életre, ezért tűnhet úgy, mintha nem is érdekelné őket; másrészt a válások után sok apának nincs más választása, mint elvágni az érzelmi szálakat, ami után megintcsak úgy látszik, mintha szarna a gyerekre. Azzal a kutya sem törődik, hogy ha nem szarna a gyerekére, akkor beleőrülne a hiányába… Pszichológiai önvédelem ez, amiről nem szokás beszélni, de ha belegondolsz, hogy milyen kép él a köztudatban arról, ha egy nő elveszíti a gyerekét, akkor ezt nyugodtan átmásolhatod az elvált apákra.

Ha a férfiaknak egy jótündér feltenné a kérdést, vállalnák-e, hogy a munkahelyi fizetésükért otthon maradnak és játszanak a gyerekkel, 100-ból minimum 90 simán elfogadná. Csakhát a valós világban nincs erre lehetőségük, mert őket senki nem tartja el. A háztartásbeliség a nők számára egy plusz választási lehetőség, ami a férfiaknál hiányzik – furcsa ezt a jelenséget úgy tálalni, mintha a férfiaknak lenne előny és a nőknek elnyomás.

Soulard
Olvasó
Soulard

Még egy gyors kérdés, kicsit nem vág a témába, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nem gondoljátok, hogy ott, ahol a férfi nem tudja, vagy nem akarja kívenni a részét a hazimunkabol, gyerekek körüli teendőkbol ott előbb utóbb infantilizalva lesz? Mondok két példát. Amikor kisfiammal egy hétre be kellet feküdnom kórházba, akkor anyósom felhivott, hogy ugye hagytam fiacskajanak kaját a fagyoba, meg ugye kikeszitettem neki a napi ruháját előre . Mintha ez lett volna a legfobb gondom akkor. Apósom meg már nyugdíjas. Nem tud mit kezdeni magával. Mindent anyós csinál ugye, sőt, ha apósom segíteni akar, mert már rá ér, anyósom elég nem szépen el is zavarja pl a konyhából . Egyenes út a depresszióhoz szerintem. Ezért gondolom, hogy mi férjemmel inkább igyekszünk mindent megosztani.

hgyi
Szerkesztő

Nem minden anya gondolja úgy, hogy a fia még 3 éves…
Az én volt anyósom sosem tett fel nekem ilyen kérdéseket. Ő másképp volt szegény nemnormális.

Kodo
Újságíró
Kodo

Az anyósod részéről ez a majomszeretet – vagy hogy nevezzem mert így nem pontos – a párodnak talán még égőbb és cikibb lehetett, mint számodra ez a számonkérő lekezelés. Egyáltalán mire föl az ilyesmi?
Tényleg hány évesnek nézte vajon a fiát? 3-nak, ahogy Hgyi írta? :)
Arra tippelek olyan fajta lehet az anyósod, aki direkt eljátssza a mártírt, hogy aztán sajnáltathassa magát. Vannak akik ebben szeretik kiélni magukat.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Vagy pl  el nem tudják képzelni, hogy egy nőnek lehet igénye pl. színházba menni gyerekszules után is”

Színházba menni eleve igénytelen dolog.

Kodo
Újságíró
Kodo

Egy kis ízelítő, mit is gondolnak a feministák valójában az anyaságról, hogy viszonyulnak a férfiakhoz és tulajdonképpen a világhoz:

Nem kellene Balog Zoltánnak álszent módon zigótákért reszketni. Nincs őneki köze a szüléshez, merhogy fingja nincsen arról, mit jelent gyereket kihordani, megszülni és felnevelni.

Próbáltam kitalálni, hogy milyen hasonlattal tudnám a csökött agyába beleültetni az empátia szikráját, de sajnos semmi olyat nem találok, ami hasonló terhet róna a férfiak testére és idegrendszerére, mint amekkora teher a nők számára a gyerekvállalás. Ha a testi önrendelkezés megvonását szeretném velük érzékeltetni, akkor olyanokat mondhatnék, hogy pl legyen kötelező a házasságban, vagy házasságon kívül, vagy válás után gyermekeiről nem megfelelően gondoskodó férfiak kiherélése. Ez mondjuk hasonló nagyságrendű beavatkozás lenne, mint az abortusz tiltása, de még ez sem elég súlyos a kötelező (és nem kötelező) szüléshez képest. Mert míg a herélés csupán megfosztja őket a nemzés lehetőségétől, addig az anyaság ugye nemcsak megfosztja a nőket egy csomó dologtól, hanem iszonyatos mennyiségű plusz terhet is ró rájuk.

Balog Zoltán úrnak kussolnia kellene a nőket érintő ügyekben.
Minden faszinak kussolnia kellene.

NINCSEN HOZZÁ KÖZÜK!!!  ”

Forrás:
Gumiszoba kiherélné

Tanulságos a kommentfolyam is:

bajuszcic – 2014-11-14 21:14 szerint:
A herélés nem fosztja meg őket a baszás lehetőségétől! Csak a gyereknemzésétől. Úgyhogy a párhuzam még annál is aránytalanabb, mint ahogy felvezetted… Pedig!!!!

Tetszik

Hozzászólás ↓

Gumiszoba
– 2014-11-14 21:14 szerint:
Akkó levágni!!!!

Akiknek tetszett 1 személy

Hozzászólás ↓

bajuszcic
– 2014-11-14 21:17 szerint:
Egyébként igen. Én iszonyúan háborgok, bárhol is jön fel ez mint téma. Hogy ezt most így hogy, nemhogy köze nincs hozzá, még csak minimálisan se tudja átélni, de ő beleugat. Hallod, mintha én odamennék a sebészhez, és azt mondanám, hogy vakbelet innentől nem vehet ki, mert nem és kész. Vagy nem is tudok jó példát erre.

Tetszik

Hozzászólás ↓

Vacskamati
– 2014-11-15 11:03 szerint:
Azért nem, mert nincs olyan példa aminek a kikényszerítésével ekkora terhet lehet valakire rakni huszonsok évre.

Tetszik

Hozzászólás ↓

Gumiszoba
– 2014-11-15 19:24 szerint:
Nincs, hát én is annyit gondolkodtam, hogy mi a picsát írjak. Nincs, mert a gyszülés el is vesz tőled és terhet is rak rád. Ilyen a fasziknak egyszerűen nincs.

Tetszik

Hozzászólás ↓

Gumiszoba
– 2014-11-14 21:16 szerint:
Javítottam. De báááár a baszástól is megfosztaná! meg is gebednének.

Tetszik

Hozzászólás ↓

bajuszcic
– 2014-11-14 21:35 szerint:
Ha az első erekció – ergó a nemi érés – előtt megfosztják a zacsitól, akkor biza a baszástól is megfosztják. De nem érés után herélni ebből a szempontból nem sokat ér, ezt jól jegyezzétek meg, faszlevágással többre megyünk nővéreim :D

Akiknek tetszett 3 ember

Hozzászólás ↓

Gumiszoba
– 2014-11-15 19:27 szerint:
Hehe, de milyen vagy már! Hogy akarsz így szépen halkan megegyezni velük, hogy együtt, kéz a kézben építsünk fel egy szebb világot, amiben ők nem ugatnak bele mindenbe és tiszteletben tartanak tégedet? Hát így éppen olyan vagy, mit ők! Hát így csak rontasz a helyzeten! Ne fenyegetőzzél, barátném, mert az árt az ügynek!

Akiknek tetszett 2 ember

Hozzászólás ↓

csillamlajhar
– 2014-11-15 20:37 szerint:
Ismerek egy remek állatorvosnőt, profi mód tud herélni, esetleg meg lehet győzni… :)

Reszet Elek
Újságíró

Beteg emberek mindig is voltak. Az internet annyiban változtatott hogy összekapcsolta a világ minden részén előforduló őrülteket. Mindegy hogy a gyíkemberekben hívőkről,  autóval közösülőkről esetleg feministákról van szó, megtalálják egymást és kölcsönösen megerősítve tévképzeteiket még el is hiszik hogy minden őrültségük helyénvaló.

Attól tartok hogy ennek a civilizációnak a bukása főokaként éppenséggel az internet fog szolgálni, az hogy az őrületet és az emberi butaságot már nem lehet karanténba zárni.

Akit érdekel javaslom Turner tételét Az eredeti szöveg meg itt van.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Nem értek egyet veled, az internet az utolsó esély a civilizáció megmentésére. A mai világunkat pusztító erők tartják kezükben az újságokat, rádiókat, tévéket, a mozit, az egyetemeket, az iskolarendszert. A normális emberek az interneten tudják elmondani a véleményüket szabadon, korlátozásoktól mentesen. Gondoljunk bele, feminista propaganda folyik minden nagy internetes portálon, ami tőkealapon működik, ott a Feminfo –  először az Origon, most a 444-en van. Az antifeminista oldal, a Férfihang csak az internet szabadságának köszönhetően létezhet és juthat el tömegekhez.

Reszet Elek
Újságíró

Az emberiség a találmányai nagyrészét az entrópia szolgálatába állította. Az internet tekintetében meglehet minden tizedik ember számára az érdemi és szabad gondolatmegosztás szintere, ámde a maradék 90% számára csak a bulvár, a tág értelemben vett pornográfia, a fészbúk és általánosságban a műanyag virtuális megfelelőjének a helyszíne.

Egy generációt, a szülők televíziós generációja után megzabált és kiszart az internet, olyanná téve őket, mint önmaga, azaz felszínessé és értéktelenül valótlanná, bulvárrá és gagyivá.

Az embereket és így az emberiséget nem lehet az akarata ellenére megmenteni.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

ezek csakazolvassa törzskommentelői voltak, a nicknevekről megismerem őket.

Szoffy
Újságíró

A Csakazolvassán Éva önmagával készített interjút még szeptemberben, most kiemelt bejegyzés….egészen bizarr.

Hans D. Müller
Olvasó
Hans D. Müller

Annak a kissé egyoldalú és nagyon önfényező interjúnak megjelent egy őszinte és tárgyilagos változata is, a szerző “Gerle Éva lelkiismerete”. Az írás nyilvánvalóan paródia, de pengeélesen odavág minden sora, és kimondja azt, amit Éva megpróbált elmaszatolni.

https://gerleevahazugsagai.wordpress.com/2014/09/11/csakazolvassa-gerle-eva-oszinten-ir-lelki-ismerete-meginterjuvolasarol-fergeteges-parodia/

Deansdale
Admin

Komoly :)

Hans D. Müller
Olvasó
Hans D. Müller

Viccesnek tűnik, de minden sora igaz. Übü mama őrjöngött, amikor megjelent! XDDD

Szoffy
Újságíró

:D Nagyon jó :)

Koriander
Olvasó
Koriander

Csao-mama kinevelte az utanpótlást, a sors iróniája, hogy vipera-bébiket melengetett a keblén, hiszen a hálátlanok elhúztak és gyakorlatilag Csaonak konkurencia ez, hiszen előbújtak az elpártolt kommenteriná is

Ezek a nők itt valósan abuzalt háttérrel rendelkeznek (alkoholista, fizikailag is erőszakos apa, majd de facto bántalmazó kapcsolat egy apakorú alkoholistával, aki abortuszra kényszerítette az egyiket) ezek után realitásérzéket feltételezni felesleges, dühödt mentálbetegek, akik elvileg így próbálják a traumáikat feldolgozni. Felesleges velük foglalkozni, ez már az önpusztítás fázisa, lelkileg már nincs visszaút, ciklusba zártak.

Pash Cutter
Újságíró

Én azt bírom, hogy még el is mondják, mi volt az a magánéleti gikszer, ami miatt feministák lettek. Általában alkoholista apa, rossz párkapcsolat, gyötrelmes egyetemi évek stb. Akiről tudom, hogy ezzel el is “dicsekedett”, az Papp Réka Kinga (bár ő mostanában viszonylag normális, amióta talált magának egy normális férjet és gyereket szült), Szatmári Réka, Gerle Éva, Balta Fruzsina stb. A legrosszabb az egészben az, hogy ezzel le is húzzák a saját ideológiájukat. Milyen ideológia az, ahol a magánélet az eredendő forrás? Én logikus gondolkodás által lettem szociálkonzervatívvá, amibe vajmi keveset szólt bele a magánélet. Itt meg…

…rossz viszonyom volt apámmal, ezért lettem feminista… …túl vagyok egy csomó rossz párkapcsolaton, ezért lettem feminista… …nincs szerencsém a fiúkkal, ezért lettem feminista… …kövér vagyok, 140 kiló, sokan csúfoltak, ezért lettem feminista… …kirekesztettek az egyetemen a diákok, ezért lettem feminista… …nem tudtam beilleszkedni a munkahelyi közösségbe, ezért lettem feminista…

EZ MI???

Hol van itt a logikusan kialakított, elmélkedés által formált, tapasztalatokon alapuló politikai identitás?

És persze az alábbi példánál maradva: az alkoholista apa, a rossz párkapcsolatban szereplő fiú, a kövéreken gúnyolódó emberek többsége, a kirekesztőn viselkedő diákok többsége, a munkahelyi közösség tagjainak többsége FÉRFI! Vagyis FÉRFIURALOM!!!

És ehhez hozzácsapjuk még a melegeket is, akik úgyszintén el vannak nyomva, mert heteronormativitás, vagyis HETERO FÉRFIURALOM, mely egyaránt korbácsol nőt és meleget. És itt találkozik egymással a Gender Studies és az LMBTQI.

Az elméletek ugyanolyan gagyik, mint az a módi, ahogy a politikai identitásukat kialakították. Mintha csak a TESCO-ba mentek volna be vásárolni egy egzisztenciát.

Jajj…!

Maestro
Szerkesztő

Ismét csak azt láthatjuk, hogy a feministák másokra vetítik a saját problémáikat. Visszatérő vádjuk, hogy az antifeministák csak nőgyűlölő, szerencsétlen, nőtnemkapó lúzerek. És érdekes módon róluk derül ki, hogy férfigyűlölő, szerencsétlen, férfitnemkapó lúzerek.

Pash Cutter
Újságíró

Érdemesebb azért megnézni, hogyan néznek ki az említett személyek. A férjes, gyerekes femik, mint Kóczián Mária és Papp Réka Kinga még kimondottan szép asszonyok.

Balta Fruzsina is a maga módján bájos és aranyos, de látszik, hogy nem küzdötte le a maga démonait. Állítólag most azon gondolkodik, mi legyen: aszexuális vagy leszbikus? Hetero semmiképpen sem, mert a fiúkban csalódott.

Szatmári Réka, Gerle Éva és Antoni Rita, láttam róluk pár képet, de én személy szerint nem találtam bennük semmi szépséget. Antoni Rita egyébként is egyre jobban vesz fel férfijegyeket – az egész kiállása férfias, mondhatni, ő egy férfias nő. Nekem pedig egy férfias nő nem nőies, vagyis nem vonzó.

Koriander
Olvasó
Koriander
Koriander
Olvasó
Koriander
Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus
Koriander
Olvasó
Koriander
Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus
.
Olvasó

Gyerek = teher huszonsok évre?

Nincs több kérdésem.

Wastrel
Újságíró

Ennek a csajnak lobotómia kellene, nem megszólalási jog. Komolyan mondom, alapjában véve békés lény vagyok, de ez a hányadék rendesen felbaszta az agyamat.

https://www.youtube.com/watch?v=3XyH77nXEkI

Szoffy
Újságíró

Szereti önmagával megbeszélni viselt dolgait…pszichológiailag ez hasznos lehet pl napló formájában…de kitenni egy nyilvános blogra…ultragáz.

visuo
Olvasó
visuo

a technikai modernség tetszik (ha leszámítjuk a gyártásával, használatával kapcsolatos környezeti károkat), míg a társadalmi modernség már nem tetszik. modern nőben nem sok kecsesség van.

the hermit
Olvasó

Én nem csak remélem, de erősen sejtem, hogy a nem kommentelő sok olvasó azt is látja, hogy brandon a saját, egyéni véleményét közvetíti, és azt is, hogy ezzel mennyire nem ért egyet a kommentelő többség.

Kellene ide egy Sanya :-D

Koriander
Olvasó
Koriander

:D

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Jók a zsidó csillagok a színpadon, pont passzol.

Rokapapa
Újságíró

Te jó ég!!!!!!!!!!

Nem is tudok sokat hozzáfűzni. Egyszerűen szánalmas!

Szánalmas, hogy ilyenek kiállnak bárhová is “sikongatni”, az pedig még szánalmasabb, hogy teret kapnak a nyilvánosság felé!

Balton
Olvasó
Balton

Nem tudom emlékszünk még az Ákosos interjúra? Ezen az oldalon akkor kerezstre lett feszítve, de…

https://wmn.hu/zizi/48121-7-plusz-1-eletmento-tanacs-arra-az-esetre-ha-jason-momoa-majd-magyarorszagon-forgat

“x+1 Legyél Ősanya!

Nem vicc! Momoa csipázza az igazi mamma formákat, méghozzá az olyanokat, akinek a szemében ott ég hevesen a fészekrakás tüze. A színész rajong a családjáért, és ódákat zengett róluk.”

Érdekes módon eme nemes leányok, sorban állva szeretnék kiélni női-princípiumukat Khal Drogo alatt, míg Ákos véleményéről meg aztán miket le nem írtak… Naja amit szabad Jupiternek…

herceg
Olvasó
herceg

Tényleg kell az a “Wall of F(l)ame”, mert akkor most lehetne mutogatni a “Szexuális zaklatás az, amikor a béta* úgy viselkedik, ahogy csak az alfának szabad” mondatra :)

(*ezzel nem Ákost akarom degradálni, de nyilvánvaló, hogy a “hölgyeknek” mi a véleménye)

Hunn
Újságíró

Nono. Ákosba azért kötöttek bele, mert jobboldali, és nem azért mintha egy béta pöcs lenne. Aki kiáll a liberál-bolsevik média elé hogy Red Pill-es igazságokat mondjon a pofájukba, és utána nem kér bocsánatot amikor betámadják, az alfa viselkedés.

herceg
Olvasó
herceg

Ah, és gondolom Jason esetében is a gondosan kidolgozott liberális elveire, a dagadó feminizmusára stb. nyáladzanak a hölgyek. A csillagos részt pont azért írtam, mert bár igazad van, hiába :)

Reactor
Újságíró

A 444 egy legalja selejt zsidás oldal, a cikkírók és a honlap szinonimái egymásnak.

Ki kell röhögni őket, szerencsétlen bukott libbantak csürhéje.