0 megosztás

Kinek jobb?

A cikk címe nem a legszerencsésebb üzenetet közvetíti, hiszen egy normális gondolkodású ember számára a lét nem a nemek egymás közötti versenye. Nem attól lesz nekem jobb, hogy a másik nemű embereknek rosszabb. Nem kell nekem “legyőzni” a nőket, és nem is akarom.

Ettől függetlenül nagy divatja van manapság egymáshoz méregetni a férfiakat és nőket. Ennek a szingliség gejzírként való feltörése előtti időkben nem sok értelme lett volna, hiszen az emberek általában párban éltek, és megosztották egymással javaikat, örömeiket, nehézségeiket. Az állam sem nyúlt bele az emberek életébe nemi alapú kvótákkal, szexista programokkal. Ahol egy férjnek vagy feleségnek rossz volt, nehéz volt, ott általában a párjának is ugyanúgy állt a szénája. Hiába no, így működik egy normális család, egy normális társadalom. Mostanában ezek a dolgok már kezdenek szétválni, és lehet vonalzózni, kinek hány centi. Mármint az életszínvonala.

Mivel az ilyen felmérések többsége egyenesen a feministáktól jön, nem csoda, hogy szinte mindegyik azt harsogja: a nőknek rossz. Könnyű belátni micsoda hülyeségeket beszélnek, amikor olyan adatokat méregetnek, mint a születéskori arány a nemek között. 6%-kal több fiú születik, mint lány, tehát nőelnyomás van! Egy ilyen “botlás” elég arra, hogy lerántsa a leplet a kutatók (sic) ideológiai elkötelezettségéről. Klasszikus példa ez arra, hogy nem az állapotokat szeretnék felmérni, hanem a megfelelő adatsorokat keresik az előre rögzített elképzelésükhöz, miszerint a férfiaknak minden jó, a nőknek minden rossz – és nyilván azért, mert a gonosz férfiak elnyomják a nőket.

De mi van akkor, ha egy felmérés nem feminista? Ha véletlenül becsúszik valami viszonylag tárgyilagosabb, a genderháborút mellőző kutatás?

Ott van például az OECD országok életszínvonalának vizsgálata, ami (az előbb említett bohóckodással szemben) releváns paramétereket figyelembe véve osztályozza az emberek életminőségét: munka, fizetés, lakhatás, oktatás, ésatöbbi. Ezen a linken bárki megtekintheti a felmérés eredményeit (bár először rá kell kattintani a jobb alul található “gender differences” gombra).

Mindenféle feminista hazudozással szemben a fejlett országok túlnyomó többségében a nőknek van jobb élete. Szögezzük ezt le, mint egyszerű tényt, ami pillanatok alatt leolvasható a grafikonról.

BLI

A képen a magyar adatok vannak kiemelve, amiből még azt is megállapíthatjuk, hogy hazánkban tökéletes nemi egyenlőség uralkodik. Hova kellene innen “továbbfejlődni” a feminista tanok jegyében? Mi lehetne egyenlőbb, mint az, hogy a két nem egyformán boldog(ul)? A kérdés költői, a válasz pedig ördögi: nyilván az lenne egyenlőbb, ha a nőknek jobb lenne.

Jól megfigyelhető, hogy minél feministább egy ország, annál nagyobb a nemi egyenlőtlenség (a nők javára, természetesen). Ez nem csak azért érdekes, mert egyértelművé teszi, hogy a feminizmusnak köze sincs az egyenlőséghez, hanem azért is, mert mutatja, hogy minél jobb valahol a feminista nőknek, annál hangosabban siránkoznak. Az adatsor azt a következtetést is alátámasztja, hogy a feminizmus az elkényelmesedett emberek sportja, akik már olyan jó körülmények között élnek, hogy van idejük virtuális problémákon nyafogni. Az USA vagy a skandináv államok nem attól lettek gazdagok, hogy elterjedt náluk a feminizmus – az összefüggés egyértelműen fordított irányú.

A fejlett világ legelégedettebb női a svédek, tehát a kutya se gondolná, hogy paradox módon pont ők harsognak leginkább a “patriarchális elnyomásukról”. A legnagyobb szakadék a nemek között szintúgy Svédországban van. Gyors számítás szerint a svéd nők életszínvonala 6%-kal magasabb, mint a svéd férfiaké, de egyetlen hang sem beszél arról, hogy ezt esetleg a férfiak érdekében kellene korrigálni. Erre még gondolni is tilos, hiszen a szentségtörést elkövetőket azonnal leordítja a feminista lobbi. Az irány adott: tovább kell nyirbálni a “férfiprivilégiumokat”. Előre a nők érdekeiért!

Ha valakinek eddig voltak kétségei afelől, hogy a király meztelen, az most alaposan gondolkodjon el. A radikális feminizmus őshazájában a férfiakat már sikerült másodrendű állampolgárokká alázni, de ez nem megelégedéssel tölti el a genderháború fanatikusait, hanem csak még jobban feltüzeli őket.

A következő költői kérdés: mikor fogják a svédek elérni a feminista “egyenlőséget”? Ha a nőknek 12%-kal jobb lesz? Hússzal? Ötvennel? Elérhető egyáltalán a feminista egyenlőség a férfiak totális megsemmisítése, vagy szolgaságba taszítása nélkül?

A másik ország, ahol szintén jelentős különbség van a nemek létminősége között, az Egyesült Államok. Micsoda meglepetés. Az ország, aminek elnöke, alelnöke, és a következő elnökségre legesélyesebb jelöltje egyaránt radikális feminista. Ott is jó 6%-kal magasabb a nők életszínvonala, ezért teljesen érthető, hogy a sajtójuk a “nők elleni háború” rémképével van tele. Erősebben küzdenek a nemek egyenjogúságáért, mint bárki más (kivéve a svédeket), ami orwelli módon náluk is az egyenlőtlenség fokozását jelenti. A háború béke, a szabadság szolgaság, a tudatlanság erő, az egyenlőséget pedig a meglévő különbségek növelésével fogják elérni.

Nagy szüksége van a világnak feminizmusra…

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


89
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
79 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
Reszet ElekNoraaldumKorianderhgyi Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Pash Cutter
Újságíró

Megdöbbentő, hogy még a Wikipédiában is található feminista propaganda:

http://hu.wikipedia.org/wiki/A_nemi_er%C5%91szak_kult%C3%BAr%C3%A1ja (mondjuk itt legalább megtalálhatóak az elmélet kritikái)

http://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A9tk%C3%B6znapi_h%C3%ADmsovinizmus (itt viszont semmi kritika nincs)

A WIKIPÉDIÁN!!!

Ja, és ha valakinek van gyomra hozzá, egy újabb feminista alapmű (frankó kis uszító anyag):

http://www.luisbonino.com/pdf/micromachismos%20en%20hungaro.pdf

Maestro
Szerkesztő

A Wikipédia egy nagy rakás sz(erencsétlenség), polkorrekt és elfogult. Nézd meg pl. a feminizmus szócikket, kb. 70 évvel el vannak maradva, szerintük még mindig az egyenjogúságról szól a feminizmus…

Reszet Elek
Újságíró

A második link alapján nincs férfi akinek bármi esélye van nem elnyomónak lenni. Ha van rajta kalap azért, ha meg nincsen akkor azért. Pl.: “az irányítás magához ragadása vagy elengedése” vagy  hímsovi bűnök felsorolásban: “kierőszakolt intimitás”, “intimitás hiányának megteremtése”, “álintimitás”

A harmadik linket meg mindenkinek ajánlom. Épp csak az ellenkezőjét kell csinálni mint amit leírnak. Gyakorlatilag gyártottak egy nőkezelési kézikönyvet. Persze azért higítani kell rajta.

Ez a Szil Péter aki annyira benne van ezekben nem az akiről kiderült hogy még diplomája sincsen mégis pszichoterapeutának adja ki magát?

Inaara
Olvasó
Inaara

Feminista tanárnők listát készíttettek 9 éves fiúkkal arról, hogy mit nem szeretnek a férfilétben, miért nem jó fiúnak lenni:

Egy tipikus lista: nem lehetnek anyák, nem sírhatnak, nem lehetnek cheerleaderek, minden munkát nekik kell elvégezni, szeretniük kell az erőszakot, focizniuk kell, a fiúk büdösek, automatikusan rossz hírűek, mindenhol szőrösek

http://www.popsugar.com/moms/9-Year-Olds-List-What-Dont-Like-About-Being-Boys-36139890

Reszet Elek
Újságíró

A feminizmusból jó esetben (azaz még beszámíthatóság esetén) egy nőt leghatékonyabban a saját kisfia tud kigyógyítani.

Legalábbis szerintem nálunk még a legtöbb anyuka bemenne az iskolába és nagy balhét csapna, ha a kisfia ilyesmivel jönne haza.

Szoffy
Újságíró

Na végre valami jó kis adat. Én személy szerint nagyon kedvelem Obama-t, de azt én sem értem, hogy miért lobbizik annyit a nők mellett, amikor már enélkül is nagy az egyenlőtlenség. Illetve értem. Ez kell a népnek…izé nőknek. A nép szó lassan megegyezik a nő szóval. A svédekről nem tudtam, ezért külön köszönet a cikkért.

Naooo
Olvasó
Naooo
Reszet Elek
Újságíró

Ő csak egy PR-bohóc.

Szoffy
Újságíró

A video egy republikánus PR bohóc agyszüleménye……na de itt be is fejezem a vitát. Én csak kicsiben látom és tapasztalom a republikánusok agybaját, de az is éppen elég.

Reszet Elek
Újságíró

Ha megfigyeled én nem a videóra válaszoltam. Attól fügetlenül az a véleményem hogy Obama csak professzionálisan felépített PR bohóc. Félreértés ne essék, ezt mondanám akkor is ha a republikánus jelölt nyert volna. Az egész kamu választási kampány csak PR csapatok csatája, hogy ki tudja őszintébbnek és jobbnak feltüntetve eladni az áruját. Nem is lehet más ott ahol egy G.W. Bush nyerhetett…

Vitatkozni meg nem vitatkozott veled senki.

don Fefinho
Újságíró

A republikánusok demokraták két ciklus lemaradással.

Szoffy
Újságíró

Előre attól féltem, hogy vitát indítok. Női szokás :D Nah…Bush…a számra sem veszem a nevét.

Ó hát a választási kampányok nem csak itt ilyenek :) Obama meg nehezen próbálkozik mikor a republikánusok majdnem mindent leszavaznak. Mondjuk személy szerint én az Obamacare nélkül most hajléktalan lennék vagy hulla.

Eltértem a tárgytól. Ezt viszont szeretném megosztani, mert nagyon is kapcsolódik a “Kinek a jobb” témához: http://egynoanokert.blogspot.com/2014/11/ki-az-agresszivebb.html

Reszet Elek
Újságíró

A nők fizikai agressziójára két variációm lenne és egyik sem valami hízelgő.

1, A nők olyan mértékben képesek az indulataik tudatszűkítő hatásának áldozatul esni, hogy nekiesnek a náluk jóval erősebb férfinek is, nem számolva a következményekkel.

2, A nők azért esnek neki fizikailag is a férfinak mert abban a meggyőződésben vannak, hogy az úgysem fog fizikailag visszatámadni. Nagyon elkerekednek a szemek és saját archoz kap a kéz, amikor a pofonra válaszul ugyancsak pofon érkezik. Ilyenkor az esetek többségében jön a megszeppenés és a könnyek azaz más stratégiára váltanak át.

Szoffy
Újságíró

Szerintem a pofonra pofon igenis jogos, és ezzel most nem a nőket próbálom rossz helyzetbe hozni. Ez valahol a “gyengébb nem” történelmi bugyraiban veszett el. Ha a nő a gyengébb nem, akkor joga van pofozkodni…a férfinek meg nincs, mert ő erősebb.

Azért van remény…pont az alkesz szomszédainkkal esett meg a következő: Gyakran vitáztak, törtek-zúztak (főleg a nő), de nagyobb baj nem történt. Aztán egy este a nő egy vita következtében pofonvágta a férjét, akinek felrepedt az arcbőre. Szerencsétlen pasi erre lefogta a nőt (nem, nem ütlegelte). Mindez a házuk előtt történt a kocsifeljárón. A másik szomszéd kihívta a rendőröket. Mi mind elmondtuk, hogy mit láttunk. A nőn nyoma se volt bántalmazásnak, de a férfi arcán ott volt a seb. A nőt úgy lecsukták, mint a huzat.

Reszet Elek
Újságíró

Alapban gáz ha már törés-zúzás meg pofozkodás van. Ilyen esetekben már véget kellene vetni a kapcsolatnak. A női részről valahol a pofozkodás meg hasonlók már eléggé végstádium. Valahol ott kezdődik, hogy felemeli a hangját, nem adja meg a tiszteletet és a pasas ezt annyiban is hagyja. Mivel folyamatosan elmarad a retorzió egyre kevésbé érzi hogy az indulatainak gátat kellene szabni és a végén eljut a verekedésig meg hasonlókig.

Férfi részről szadistának kell lenni vagy erősen megfélemlítő családból kell jönni esetleg alkoholistaként tudom elképzelni hogy valaki nőt bántalmazzon. Egyszerűen nem logikus. Egy gyöngébb állatot sem szed szét a hím kivéve ha megkérdőjelezi a pozícióját. Valami ilyesmi lehet az embereknél is (eltekintve a fenti extrém esetektől), egy férfi max. tehetetlenségből üt, amikor már nem tud mit ellenszegezni a női agressziónak. Nem a férfiakat akarom áldozatnak beállítani (jónéhány barom akar köztünk) , mert nem helyeslem a fizikai erőszakot, de ha belegondoltok szinte minden fickót kisgyerek korától arra kondicionálnak a szülők, hogy ne használják az erejüket a problémáik megoldására, ne lovagolják meg a haragjukat.

Hányszor hallottam én is, hogy “kisfiam! a kislányokat nem bántjuk!”.

Szoffy
Újságíró

Itt pont mindkét fél alkoholista. Szerintem alapvetően az a baj (nyilván nem minden esetben), hogy a két fél nem képes normális módon megoldani a problémákat, nem tudják hogyan kell együttműködni és kommunikálni.  Rengeteg nő ezért választja az eszetlen hisztiket és érzelmi terrort…a férfi meg tűri, amíg bírja. Mindketten hibásak. Csak a nő által választott “megoldás” jóval agresszívebb…tisztelet a kivételnek.

don Fefinho
Újságíró

A sokat hangoztatott vádra, hogy a nőkkel szemben a férfiak nem annyira jók a kommunikációban, a hagyományos piaci szemléletet hoznám föl, hogy a mennyiség nem feltétlenül fölözi le a minőséget. Néha sajnos egy egyenes, kertelés nélküli kérdő vagy kijelentő mondat többet ér száz kétértelmű félmondatba csomagolt utalásnál. Gondolom nem kell magyarázni, melyik módozatnak melyik nem a nagymestere.
Komolyan olyan érzésem van néha, mintha a sokat emlegetett női szolipszizmus tényleg egyetemes érvényű dolog lenne. A nő számára egyértelmű, hogy ő az adott pillanatban éppen mire gondol (de legalábbis hisz róla valamit), ergo a férfi számára is egyértelmű kellene legyen, és amikor beleütközik a rögvalóságba, hogy márpedig nem, a férfi nem gondolatolvasó, akkor nem elfogadni próbálja a tényt, hanem frusztrált lesz, támadni kezdi a férfit, mert az biztos tud olvasni az ő gondolataiban, CSAK DIREKT NEM AKAR, DACBÓL ÉRTETLENKEDIK.

Reszet Elek
Újságíró

Azért szerintem ez a megnemértés kétirányú. Max. mi férfiak az esetek többségében feladtuk a reményt hogy megértsenek minket. Pedig mint annyiszor hangoztattam (én is) tök egyszerű vágyaink, gondolataink és érzéseink vannak.

Lehet hogy kellene egy használati utasítást írni a férfiakról a nőknek ide a férfihangra?

AK-47
Olvasó
AK-47

Mindkét irányú írásnak nagy hasznát venné mindkét nem, de úgysem fog megvalósulni, mert nekünk “kötelességünk” kitalálni a nők gondolatait még akkor is, amikor direktbe hazudnak róluk.

Reszet Elek
Újságíró

Tényleg van ilyen hozzáállás a nők egy részénél. Pedig gyakran ők sem tudják mit gondolnak éppen. Egy férfi ritkán képes pláne hosszabb távon ambivalens érzésekre, míg a nőknél ez majdhogynem köznapi dolog. Mi férfiak azért is vagyunk hála Istennek egyszerűbbek, mert rövid időn belül kiejtjük az ambivalens érzések valamelyikét. A másik része meg az, hogy a pillanatnyi érzések teljesen befolyásolják a nők éppen aktuális önreflexióját ill. a világra adott válaszaikat. Az egészben az a legszebb hogy ebben a tekintetben a nők sem képesek egymáson kiigazodni (nemhogy saját magukon). Ebből adódóan míg egy férfi ugyanabban a helyzetben nagy valószínűséggel ugyanúgy fog reagálni, addig egy nőnél ez korántsem bizonyos és a végkifejlet gyakran bárki számára (beleértve az alanyt) megjósolhatatlan.

don Fefinho
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

Ezért van az hogy egyenlőtlen dolog a férfi kezéből külön büntetőjogi tételként kicsavarni a “fegyvert ” a kezéből úgy hogy a nőében pedig benne hagyják. Érdekes módon ahogy Pash linkjében is látni a kapcsolaton belüli férfiagresszió formáit atomi szintre lebontva vizsgálgatják és ezer formában sulykolják a neten (is), de még nem találkoztam olyan tételes kimutatással amely a női agresszió módjait elemezte volna akár csak félennyire részletesen.

Szoffy
Újságíró

Számomra nagyon érdekes volt arról olvasni, hogy a nők az agresszió milyen fajtáit alkalmazzák….hát komolyan megrémültem.

Azon is érdemes elgondolkodni, hogy a késdobálós, levesestáldobálós, karmoló, harapó, ordítozó nő azért viselkedik így, mert belelovalta magát saját frusztrációiba. Erre mi a válasz? Hát mert a párom soha nem hallgatta meg a problémáimat. Biztos van ilyen. Ám hány esetben történik az, hogy a problémát a nők úgy tálalják, hogy a férfi nem érti meg (nem azért mert hülye, csak mert másképp gondolkodik). És itt lép a történetbe az, amit don Fefinho is írt…az elvárt gondolatolvasás. Az sem mindegy, hogy egy pár mikor, milyen körülmények között óhajt problémákat megvitatni.

Reszet Elek
Újságíró

Én ilyen szempontból pesszimista vagyok. Férfi és nő között nincs érdemi kommunikáció. A problémákat nem megoldják, hanem az adott dologban az egyik enged. Aztán megint és megint és megint… Optimális esetben mindkét fél enged, megvan a kompromisszumkészség mert elég fontosnak érzik a kapcsolatukat és a közös érdekeiket.

A feministák lózungjaiban éppen azt érzem az egyik legidegesítőbbnek, hogy a kompromisszumészséget gyengeségnek állítják be és így kerülendőnek is. A gond az, hogy szeretet ide vagy oda, ha a kompromisszumra törekvés csak az egyik oldalról van meg, nincs az a kapcsolat amely max. néhány évnél tovább húzhatná. Ilyen szempontból a feministák igazi kapcsolatgyilkosok.

Ezzel pedig visszakanyarodtunk a nők egyik legzavaróbb hülyeségéhez. Nevezetesen ahhoz, hogy képesek akár a legjobb barátnőjüket is úgy manipulálni, hogy a saját életük kudarcaira igazolást kapjanak függetlenül attól hogy ez pl. a tanácsot kapó kapcsolatának a tönkremenetelével jár.

Így lesz pl. minden férfi disznó, hiszen vele azok voltak és ezért a te partnered is disznó lesz veled, figyeld csak meg…! Nem véletlenül mondom minden női ismerősömnek, hogy inkább vágja el a torkát, minthogy nőtől párkapcsolati tanácsot kérjen. Ha elég okos találjon férfiismerőst és hallgassa meg az ő véleményét.

Szoffy
Újságíró

Igen a női tanácsadás érdekes jelenség :) Ha a nőnek nincs férfiismerőse inkább menjen pszichológushoz….lehetőleg férfihez. Illetve a nő sem gáz, mert ők hivatalból pártatlanok (legalábbis ezt tanítják nekik).

Hallottál a szerelem 5 nyelvéről? Igaz, hogy keresztény a szerző, de a vallás nem kap nagy szerepet. Nekünk az a könyv és az eszmék sokat segítettek, de persze ez egyéntől függ. Nekünk akkor javult a kommunikációnk, amikor megtanultuk egymás nyelvét beszélni. Én leginkább abban látom a hibát, hogy a nő és a férfi gyakran nem is akarja megérteni a másikat, s elfogadni azt az egyszerű tényt, hogy tökéletes megértés nem létezik. Olyankor jól jön a kompromisszum. A feminizmus persze ezt is tönkrevágja, hiszen hogyan lehetne megértés egy férfi és nő között, amikor a nő egyenlőbb????

Reszet Elek
Újságíró

Itt gondolom Gary Chapman A szerelem pszichológiája vagy Egymásra hangolva című könyvére utalsz gondolom. Megvan de még nem olvastam.

Szoffy
Újságíró

Igen arra gondoltam :)

hgyi
Szerkesztő

És hányszor leírtam már, hogy a kommunikáció mennyire fontos!
Plusz tegnap este beszélgetés közben eszembe jutott, hogy mit tanultam a Gordon-tanfolyamon: én-közlés vagy én-üzenet. Kevesen tudják, hogy ez mit takar. Ez a kifejezés azt jelenti, hogy úgy közlünk valamit, amely hibáztatás nélkül leírja, milyen érzést okoz a másik ember viselkedése és számunkra milyen következményekkel jár.
Pl.: Férj a kertben mókol, koszos lesz. Asszony szól, hogy kész az ebéd, üljenek asztalhoz. Férj éhes, siet enni, nem mosakszik meg. Asszony: Szívem, én nem tudom élvezni az ebédet, ha piszkot látok rajtad. Gusztustalannak érzem és elmegy tőle az étvágyam.
Vagy: Apa és anya valami fontos dologról akarnak beszélni, de a gyerek egyfolytában körülöttük bóklászik – kíváncsi, mert érzi, hogy őt ki akarják hagyni a dologból -, és így nem tudnak beszélgetni. Apa: “Anyával valami nagyon fontosat akarunk megbeszélni. Magunkban akarunk lenni, és nem tudunk beszélgetni, ha itt vagy.
És: Férj kéri a feleségét, hogy főzzön neki őzpörköltet áfonyával. Asszony közli, hogy szívesen elkészíti, de mivel az ehhez való dolgok nincsenek otthon és a sarki közértben sem kapható, megkéri a férjet, hogy másnap korán reggel induljanak vásárolni, mert messzebbre kell menni. A férj megígéri, hogy segít bevásárolni. A férj előző este sokáig tévézik és reggel nem akar felkelni, nem akar nekiindulni, közli a feleségével, hogy menjen egyedül. Asszony: ” Nincs sok kedvem bármit is a kedvedre tenni, ha nem tartod be a megállapodásunkat. Így kihasználva érzem magam.”
Esetleg: Feleség: “Úgy utálom, ha a szép tiszta és rendberakott lakás azonnal rendetlen lesz, és cipőnyomokkal tarkított az előszoba amint hazaérsz. Elmegy a kedvem, hogy bármit is csináljak a lakással, ha a munkám ilyen hamar semmivé lesz.”

Nagyon nehéz így fogalmazni, de gyakorlással belejön az ember és hatékony. És ez csak egy a sok technika közül, a vádaskodások elkerülésére.

Reszet Elek
Újságíró

Anno sutyóban tanították mert felkapott volt, de nem voltam oda tőle. Amerikai filmekben látni hasonló jeleneteket, amikor egymást váltogatva monologizálnak az érzéseikről…

hgyi
Szerkesztő

Nem, nem. :o) Szó sincs monológokról. Itt csak arról van szó, hogy sokkal eredményrevezetőbb, ha nem azt mondom, hogy: “Már megint nem törölted meg a lábad és már megint összemászkáltad a követ! És persze megint nem voltál képes a helyére tenni a ruháidat, amint levetkőztél, csak ledobálod és otthagyod! Én itt gürizek, hogy tiszta és rendes legyen a lakás, te meg le se szarod! Mi vagyok én, a cseléded?”
Érzed a különbséget? :o)

Reszet Elek
Újságíró

Érzem! ;-)

visuo
Olvasó
visuo
Apa35ev
Olvasó

Négyest adtam a cikkre. Valóban neked nem kell “legyőzni” a nőket, mert nem vállaltál gyereket és okosan is fogalmaztál emiatt. Itthon viszont rákényszerülünk, hogy harcoljunk ellenük különben mindenünk oda mivel nincs egyenlőség a családjogban. Házadnak, gyereknek, pénzednek oda ha nem figyelsz. Közös megegyezés esetén lenne egyenlőség, de erre jelenleg nem kötelezhetik itthon az anyákat, akikből a legtöbbnek nem is érdeke az egyezség különben nem válnának el, busás családtámogatások mind az ő zsebükbe kerül amiről lassan senki nem beszél, közhelynek veszik, hogy az elhagyott apák asszonyverő állatok és alkoholisták, nekik emiatt nem jár semmi. Magyarul a problémák okozóit támogatják itthon akik következmények nélkül hazudhatnak, minket pedig megaláznak. Pénz miatt bomlik fel a legtöbb házasság előbb vagy utóbb ahol gyerek van. A pénzért, a különálló háztartásokért, több fogyasztásért. Csak harcolni lehet a csaló családsegítők ellen, az eljárási hibákat vétő polgári bírónők és hatóságok ellen, a barátnők ellen, anyós ellen, a női privilégiumok ellen. De ez a HARC LÁTHATATLAN, mert a női neurózist nem lehet szemtől szembe legyőzni, csak finom utalásokkal, rávezetésekkel lehet meggyőzni őket mi a helyes, legalábbis a (fiú)gyermekek számára, mert a (több)diplomás anyák egyre kevésbé értenek a gyerekekhez a karrierépítés miatt amibe a feminizmus rángatja őket, én meg pusztán logikával és természetességgel oldom meg a problémákat annak ellenére, hogy “csak” egy apa vagyok és a kevés időben többet vagyok képes adni a gyermekemnek mint az anya akivel az együtt él, mivel motiválva vagyok, az elkényeztetett Nők nem motiváltak viszont semmire. 62 százalékban nők jelentkeznek felsőoktatásba jelenleg, így az elnyomási tendencia a családokban erősödni fog, ahogy férfi ész és elit háttérbe szorul, de legalább a tartásdíjak is csökenni fognak amit mi fizetünk. Gratulálok azoknak akik házasságot kötnek pár ezer forint újabb támogatásért jövőre! Én is a családi adókedvezmény által lettem motivált anno. Tévedtem, de még tartom a frontot, önköltségből.

hgyi
Szerkesztő

Téged is megfertőzött és legyőzött a feminista kommunikáció.
Ugyanúgy ellenségnek tartod a nőket, mint a feministák a férfiakat.
Ha a nők ellen harcolsz, sosem lesz béke. Harcolj inkább a nőkért és a férfiakért. Ne valami ellen, hanem valamiért. S ha csak magadért – férfiakért – harcolsz és győzöl, magadra maradsz és állandóan nézegethetsz a hátad mögé, hogy mikor erősödik meg és mikor támad a legyőzött ellenfél.
Neked és az összes férfinak és nőnek nem az lenne az érdeke, hogy együtt éljünk, együtt dolgozzunk, együtt oldjunk meg problémákat?
Harcolj azért, hogy a feministák ne tömjék tele a nők fejét az ellenségképpel és harcolj azért, hogy a férfiak ne az ellenséget lássák a nőkben.

don Fefinho
Újságíró

Fegyvereztessék le az egyik fél?
Nehéz úgy együtt élni, dolgozni és problémákat megoldani, ha a másik közben az ellenségének tart és aktívan harcol ellened.

hgyi
Szerkesztő
don Fefinho
Újságíró

A pónilovat lehagytad. :D

hgyi
Szerkesztő

hüje! :oDDDDDDDDDDDDD

hgyi
Szerkesztő

Ehh…
Vegyétek már észre, hogy a nők nem egyenlők a feministákkal! Ki vagytok akadva, ha itt tépjük a szánkat ÉRTETEK és ÉRTÜNK, azért, hogy EGYÜTT harcoljunk – ha már a háborúsdihoz ragaszkodtok. Sivalkostok, hogy ez már itt nem is Férfihang… El akarjátok veszíteni leghűségesebb társaitokat is? Magatokra kartok maradni a feministákkal szemben? Hát bazmeg, ha ez kell nektek, tényleg reménytelenek vagytok! De én még hiszem, hogy érdemes harcolni a férfiakért, még akkor is, ha ilyen faszok, hogy egy rakás katona nem látja a fától az erdőt. És ha nem értenék ez utóbbit a mártír katonák, akkor elmagyarázom: fa=feminista, erdő=nők. Az erdő nem ellenetek van. Azért gyűlik itt össze ennyi nő, mert NEM ELLENETEK vagyunk. MELLETTETEK akarunk állni, nem veletek szemben. Igyekszünk más nőknek is felnyitni a szemét, hogy lássák a feminizmus mennyire ártalmas játék, mert talán, ha mi mondjuk, hitelesebb, mint ha férfiak mondják…  Szeretnénk – és azért dolgozunk itt -, ha a nők tudnák, hogy milyen jó nőnek lenni, de nőnek nem jó férfi nélkül lenni. Szeretnénk, ha tisztában lennének azzal, milyen az, ha a nők nők és nem cselédek, vagy nem a karrierjük rabszolgái, szeretnénk, ha tudnák, hogy a nőiség, a család is lehet karrier, ha a gyereket nem az életüket lezáró és tönkretévő koloncnak tekintenék, ha éreznék azt, hogy a férfiaknak és a nőknek megvan a maguk feladata mind a társadalomban, mind a családban, szeretnénk, hogy lássák, a nemi szerepek nem ördögtől valók és ha rosszul használjuk, mindkét fél fegyvert kovácsolhat belőle. Szeretnénk, ha a nők használnák azt a képességüket, hogy összetartsák a “családot”. És sorolhatnám még hosszasan.
Elég szájbarágósra sikeredett, nem is kifejezetten neked, de az utolsó utáni cseppet neked sikerült beletölteni a pohárkámba.

don Fefinho
Újságíró

Én mindösszesen annyit próbáltam közölni, hogy ha valakit évtizedek óta rugdalnak szóban, gondolatban és cselekedetben, ugyan engedtessék már meg neki néhanapján, hogy fölmorduljon. Kiadja magából, leereszt a szelep, aztán megy tovább az élet. Erre épp az imént kapott a nyakába egy ízig-vérig feminista szájízű kioktatást, hogy egy nő szerint a férfiaknak mit kéne meg mit nem.

De ne lovagoljunk ezen, kár lenne pont hazai területen csörtébe bonyolódni.

hgyi
Szerkesztő

Bocs a szájízért, azon lehet segíteni egy kis mentolos cukorkával. :o)
De azért nézz körül: sokszor a férfiak nem akarják megmondani a nőknek, hogy mit csináljanak? Az is olyan feministaszájízű? Ugye nem? :o)
Ez a feministaszájízezés meg amolyan feministás “vitakultúraízű”.  Na.
Nem haragudásból ordítottam le a hajadat, csak mert tényleg kicsordult a poharamból, és bár igyekszem előbb kiborítani, hogy ne arra ömöljön, aki csak egy aprócska cseppet cseppentett bele – de az a túlcsordulást okozta -, hanem arra/azokra, akik teletöltötték. De hát én így működök és sokszor elég nehéz kontrollálni. Mikor elkezdtem írni, már tudatosult bennem, de gondoltam – mivel nem csak te olvasod – így azok is kapnak belőle, akiket megillet. :o)

Reszet Elek
Újságíró

A nők gyakran elvárják hogy megmondják nekik mit csináljanak. A gond ott van, hogy nincs férfi aki megmondaná melyek ezek a pillanatok. Másrészről meg az elvárásban benne van az is, hogy így megszabadulnak a döntés felelősségétől, azaz a következményektől. A hab a tortán amikor még téged is hibáztatnak érte, mármint a helyettük meghozott döntések következményeiért. A non plus ultra pedig az, amikor már a saját döntéseikért is téged hibáztatnak. Ez a végstádium, ilyenkor már készíthető a koporsó a kapcsolat eltemetésére.

A nők ilyetén viselkedését az ember fia kénytelen úgy kezelni, mint három lesből támadó ninját, azaz csöndes beletörődéssel és a dolgok megváltoztathatalanságába vetett hittel…

hgyi
Szerkesztő

Hát tegnap este épp ilyesmiről is beszélgettünk antagonisztikeviccsel. :o)
Neki egészen jól megy az uralkodás.

Egyébként nem vagyunk mi sem olyan bonyolultak, mint amilyennek hisztek. :o)
Persze vannak hisztis nők, meg akik maguk sem tudják, hogy mit akarnak, mit szeretnének, mi lenne jó nekik. De sok ilyen férfi is van. Csak a férfiakon ez a bizonytalanság másképp jön ki.

brandon
Olvasó
brandon

Én értem, és látom a jó szándékot benned, csak arról nem akarsz tudomást venni, hogy azok a problémák, amikkel nőként a nemed miatt nem találkozol, a férfiakat még súlyosan érinthetik.
Megpróbálom elmagyarázni.
Az, hogy a nők =/= feministák, egy dolog. Viszont. A legtöbb nő passzív haszonélvezője a mai nőközpontú, feminista társadalomnak. Nem kell feministának lenni ahhoz, hogy visszaélj a feministák által kiharcolt női előjogokkal. A női előjogok kritizálása tűnhet nőgyűlöletnek, nőellenességnek, de, ha objektíven nézed, akkor azt kellene belátni, hogy ezek olyan előjogok, amik már eleve igazságtalanok, aránytalanok, pláne így a nemi alapon leosztva, a konkrét egyén képességeinek, lehetőségeinek figyelembe vétele nélkül, csak egyenlőtlenséget okoznak. Valóban “nőellenesnek” tűnhet, ha valaki a nők élethosszig tartó eltartottsághoz való jogát megkérdőjelezi, és azon a véleményen van, hogy ezt nem úgy kéne megoldani, hogy az anyaságkultuszra hivatkozva, közvetlenül, vagy közvetve rálőcsöljük azt a férfiakra. De vajon igazságos-e ez így?

A nők és férfiak között mindig is volt, mindig is lesz egyfajta érdekellentét. Férfi =/= Nő. Mások a párválasztási stratégiái, ösztönei. Egy férfi minél kevesebb ráfordítással, minél több nőt szeretne megszerezni, egy nő minél nagyobb előnyt próbál kiharcolni a szexualitásáért. Viszont. Ami nem más, az az, hogy a férfiak is ugyanúgy érző lények, emberek, nekik is van önérzetük, nem pedig lelketlen vadbarmok, akik mindent kibírnak, és nekik minden mindegy.

Ezek a különbségek miatt a női és a férfi életpálya mindig is különbözött, mindig is volt érdekellentét a nemek között. A feministák csak kiszélesítették a lövészárkot azáltal, hogy a férfiak érdekérvényesítését a nőkkel szemben elnyomásnak, férfi előjognak bélyegezték, a nők érdekérvényesítését a férfiak felett “küzdelem az elnyomás ellen”-nek állították be, amit társadalmilag támogatni kell. A probléma ott válik nyomasztóvá, hogy ez a törvényekben is megjelenik.
És, lehet azzal védekezni, hogy nem minden nő olyan, van, aki nem él vissza azzal, hogy nekik bármit szabad. Lehet, hogy léteznek olyan nők, akiknek hiába van a kezében a pallos, nem fogja lecsapni vele a férje fejét. De Murphy törvénye, hogy amivel vissza lehet élni, azzal vissza is fognak. Ezért addig, amíg a férfiak kiszolgáltatott helyzetbe vannak a nőknek, addig mindig is lesz visszaélés, mindig is lesz “nemek harca”. És, ezt a feministák nagyon jól tudják. Addig lesz nemek harca, amíg fenn lehet tartani azt a képet a társadalomban, hogy:

a férfi = nem panaszkodhat, ezért nem lehetnek problémái, nem kell velük foglalkozni, minden munkát nekik kell elvégezni a nemük miatt, szeretik az erőszakot, kihívásokat, automatikusan feltételezhető, hogy elnyomók, “rosszak” és egyénenként kell bizonyítaniuk, hogy ő aztán mégsem olyan, mint a többi.

a nő = illik panaszkodni, ezért lehetnek problémái, ami társadalmi megoldást igényel, elég, ha jól néz ki, nem kell letennie semmit az asztalra, passzív, ezért nem lehet elvárni tőle semmit, így aztán nem is hibázhat (lelki terror, passzív agresszió, provokáció, az nincs), automatikusan feltételezhető, hogy “jók”, ezért, csak áldozatok lehetnek, ha valaki mást tapasztal, akkor nőgyűlölő, vagy ő a hibás.

Ezért nem tartom jó ötletnek azt a javaslatot, hogy fogjuk be, tegyük le a fegyvert, és próbáljuk együttműködni, és elfogadni, hogy ráfaragtunk, mert farokkal születtünk, ezért nekünk az egész élet szívás.

Reszet Elek
Újságíró

Ugyanezt a jelenséget írtam le kissé másképpen ugyanabban a pecben… :-)

Apa35ev
Olvasó

Hello Brandon!

Tökéletesen látod a helyzetet, nemsokára 7 milliárdan leszünk. A chatelő, viszony.hu-zó, lusta nőket újra háztartásba zárni míg a férfi melózik – mikor már robotok fognak főzni – az antifeminista gondolatok beteg része. Veled szívesen beszélgetnék, mert látom tű vagy egyesek szemében talán tudsz segíteni az eszeddel az összes apának mielőtt mások őrültségeket tennének és helyettünk döntenének. Adj egy ideiglenes elérhetőséget és beszélhetünk. Én nem kényszerülök rá, hogy hazudjak és ha engem feminista nőgyűlölőnek bélyegeznek aki felemeli a szavát a nőkkel kitöltött rendszer ellen, akkor az összes apa az. Egyszerűen nincs szükségem Nőkre, mert az apa így nevel az anya meg úgy, különbözünk, ne kotyogjon bele senki a kisfiammal való kapcsolatomba, de bűntessék meg azt aki akadályozza, ezt nem teszik az anyakultusz miatt. Nem lesz a fiam kislány vagy homokos amíg élek, mert én férfiként küzdöttem érte, és soha nem bántottam Nőt mert szellemileg könnyen befolyásolhatók, fizikalilag meg gyengék, viszont nem vagyok hajlandó nővel szövetkezni apa kérdésben, akkor inkább MGTOW és PUA lesz amit Reszet utál, azzal szereztem a mostani barátnőmet is aki 3 éve velem él. Rossz irányba megy ez az egész és inkább nem fogok már névtelenül se Norvég alapos témákat, se Robin Williams-es, se Vass Virág metró újságos, se Rózsa Milános linkeket a véleményeimmel bedobni többet az itteni chatbe, mert ez a nőket előretoló antifeminizmus az elhagyott apák ellen dolgozik, nem küzdő férfiak hangja ez akik letesznek valamit az asztalra. A statisztikák meg hazudnak, mert az alkholizmus a mérője mi van Magyarországon, elhallgattatott férfiak, nulla termelékenység és csak nőkről van szó mindenütt és igenis a KDNP a sáros, hogy férfiakat áldoz fel, akik gyerekeket tudnának megmenteni az elkallódástól. Nemcsak nőket kell védeni, hanem nőktől a gyerekeket és mi nem vagyunk Svédek, hanem magyarok, legyengített férfiak.

Reszet Elek
Újságíró

Nem utálom csak nem tudnék lemondani a nőkről MGTOW-ban, a gyengített verzió férfiúi függetlensége meg alap MGTOW nélkül is. A PUA meg maximum addig jó, amíg fellhívja a figyelmet bizonyos alapdolgokra. Azon túl csak humbug. Nincsenek varázsszavak és mindig beváló trükkök.

Ha megnézed feminista fronton van egy kisebb “férfi” kontingens is, akik képesek jelenlétükkel a hitelesség látszatát kelteni annak az ordas eszmének. Másrészről a nők nélkül nem nyerhetjük meg ezt a háborút. Az ő segítségükkel kell alternatívát mutatni az embereknek és leginkább a nőknek. Ha végignézed a történelem évezredeit, mindig ott voltak a nők és mindig a változások részieiként.

Szidhatod a nőket, de végülis egy nőnek is köszönhetően van gyereked, akit viszont biztos vagyok benne hogy szeretsz, no meg ott van az aktuális partnered, ő is nő. Be kell látnod, hogy az ember társas lény, szüksége van a másikra. A történet arról szól, hogy igyekezzünk elhárítani a harmonikus együttélést megnehezítő hatásokat (pl. feminizmus) ill. igyekezzünk minél többet megtanítani MINDKÉT nemnek a másikról, azaz hogyan működünk, mik a prioritásaink, hogyan lehet kommunikálni egymással stb.

A magam részéről úgy gondolom az a célunk, hogy segítsük (széllel szemben) visszaállítani az emberiség természetes alapegységét a családot, hogy minél kevesebb gyerek nevelődjön fel nemi minták nélkül, hogy mindenki teljes szabadságában képes legyen megélni a maga nemi önazonosságát stb. Mindezek a dolgok pedig nem működnek a nők nélkül. Ha valaki ellenséget akar látni a nőkben, ám tegye, én sokkal inkább szövetségesként gondolok rájuk. Persze olyan szövetségesként, akivel kapcsolatosan azért résen kell lenni… ;-)

Úgy tűnik célszerű lenne egy a nők antifeminizmusbani szerepét illető vitát lefolytatni egy ilyen tárgyú cikk megírásával, annak kommentsorában. Voltak már erre utaló kommentek, de valahogy nem volt ez fókusz. MEglehet szükséges lenne.

hgyi
Szerkesztő

az a célunk, hogy segítsük (széllel szemben) visszaállítani az emberiség természetes alapegységét a családot, … Mindezek a dolgok pedig nem működnek a nők nélkül. Ha valaki ellenséget akar látni a nőkben, ám tegye, én sokkal inkább szövetségesként gondolok rájuk. …
Úgy tűnik célszerű lenne egy a nők antifeminizmusbani szerepét illető vitát lefolytatni egy ilyen tárgyú cikk megírásával, annak kommentsorában. Voltak már erre utaló kommentek, de valahogy nem volt ez fókusz. MEglehet szükséges lenne.

Nagyon egyetértek (a kommented elejével is, csak az most kevésbé fontos :o) – ebből a szempontból), és remek ötletnek tartom, hogy írjon egy férfi egy ilyen tárgyú cikket. Vállalod?
Fókuszáljunk!

Apa35ev
Olvasó

Világos, de az alapvetéssel van a probléma, ahhoz hogy a családok úgy működjenek ahogy hagyományosan vidéken történt el kell tüntetni az olyan embereket mint én, aki a feminizmus egy áldozata. És a legszomorúbb, hogy feláldozhatók vagyunk az antifeminstáknak is. Ezt sajnos nem hagyhatom a fiam miatt, nem akarom, hogy nőt neveljenek belőle. Az Fhang vezetése szerintem azért nem áll szóba érdemben eldobott apákkal, mert ellenérdekeltek. Berakom ide a mai írásom, mert sajnos nem tudok olyan ideológiát már támogatni ami a kárunkra van. Építem az apákat, de lehet fel kell adnom, jövőre azért benézek ide újra, Te még normális vagy, de használd az eszed mielőtt elveszik vagy változztass álláspontot. Nem szégyen.

Apa35ev
Olvasó

A férfiáldozatokról megfeledkezni és kizárni őket a véleményformálásból úgyanolyan beteg és hazug propagandáhz vezet, mint amit a feminista szervezetek művelnek. Ezt műveli a jelenlegi kormány is. Lásd a szépet a jót, hogy mit hogyan kéne csinálni és férfihibáztatás történik a háttérben, holott én például bizonyítani tudom, hogy mintatárs és apa voltam amíg az anya el nem hagyott a munkám miatt – mert nők akik soha nem beszéltek velem – javasolták neki, hogy megéri mert szabad lehet és mindent megkap majd a
társadalomtól, azt gondolták mi csak beporzunk aztán MGTOW és fizethetünk. Tévedett és jó hogy nem hagytam magam akkor, mert lehetetlen körülmények között se mondtam le a gyereknevelésről. Az összes elvált anyára gyanúval tekintek azóta és soha nem bíznék rájuk fontos döntéseket. Felébredtem. Nem az számít mit mondunk hanem, hogy mi van mögötte, milyen volt a gyerekkorod, ért -e trauma benne, ki akarod -e használni a másik embert és hazudozol, elvált szülők gyerek vagy -e. Nem kell senkinek se hinni, csak használni a fejünket és az érveléseket se szabad elfogadni, mert az égvilágon mindennek van jó és rossz oldala is, de a rosszindulatúakat el kell hallgattani, persze nem fizikálisan, csak úgy, hogy hátat fordítunk nekik. Jelenleg azok vannak elhallgatatva, akik benne vannak a slamasztikában és hazug szakértők beszélnek helyettük. A mai nap során kiderül, hogy meg tudom -e a valósítani a projektemet, hogy az apaáldozatok
megszólaljanak egy közös videón, ahol mindenki egyenlő időszeletet kap, hogy röviden beszélhessünk a problámákról, mert elég volt az egy-két személyes magyar egyesületekből, ahol közvetítők, ügyvezetők beszélnek az érintettek helyett csupán pénzért. Ha ez az ötletem nem valósul meg fél éven belül, akkor visszavonulok és feladom a harcot, mert a magyar antifeminista harc se nemes, néhány férfi és a háreme beszélget és Huffnagelt leszámítva nők nélkül egy tapodtat sem mernek menni, H. tényleg kimondja az igazságot és nem tömegekhez beszél hanem a digitál-hímekhez. Le lehet engem hülyézni, de a jövőt én is alakítom sokak számára mert képben leszek még sokáig és pozítív hátterem van.
Néhány antifeministának nem érdeke megváltoztatni a gyermekekhez kapcsolodó férfijogokat, mert akkor nem lehetne a nőket háztartásba zárni és a férfiak is mosásra, vasalásra kényszerülnének amikor a gyereket például egyedül nevelik. Bár az MGTOW is arról szól, mert nem él veled mindig nő és meg kell csinálnod a háztartási munkát amíg nem tarthatsz intelligens robotot. Meggyőződésem, hogy az összes elvált/elhagyott apát fel kívánja áldozni ez a “nőket a helyükre” ideológia és teljesen szembemegy a több diplomás nők igényeivel akiket a felsőktatásba tolunk. Ami sajnálatos, de ezen úgy tűnik nem kívánnak változtatni középtávon se. A nevelő apák feláldozhatók ami hiba, mert a férfi jellem teljes kihalásához vezet. Házasságban élő apáktól nem fog a társadalom soha a káros anyákkal szemben álló és gyermekvédő kritikát kapni, csakis azoktól akik önállóan nevelik, nevelnék az utódukat. Tőlem vagy jónéhány társamtól akiket
elbutítani próbál az anyakultusz és puhányok lettek, jellemzően biztonsági őrök, rendőrök, katonák, ügyészek, politikusok, fizikai munkások aki látszólag a nők felett állnak, ami nem igaz. Nincs nemi egyenlőség Magyarországon, mert a nők orrunknál fogva vezetnek minket pláne a területükön és életveszélyes a politikai helyzet, mert egyszerre vagyunk Kelet és Nyugat és szerencsétől függ, hogy melyik férfit hogyan teszik majd tönkre ha felemeli a szavát, hogy aztán az alkohol legyen az utolsó megoldás és a lassú halál. Békediőben nincs szükség férfi jellemre, mivel a nőket kéne vele védelmeznünk akiket már nem kell mert nincs fizikai háború. Maradna a gyerek és a férfiminta, hogy nemtől függetlenül ne válljon a kicsi férfigyűlölővé vagy meleggé. Végeztem idén, már megtanultam mit jelent a lemondás, de továbbra is küzdeni fogok a felelőtlenségből származó beteg ötletek és őrültségek ellen nyilván máshol ha itt is egy-két személyes bika diktatúra folyik. Ezt a hangom linkelem majd az apáknak, ha nem törlitek ki.

Ne vegye senki személyes sértésnek, mert senki nem tévedhetetlen, csak a kérdés ki téved.

Reszet Elek
Újságíró

Nyugi Apa! Mindenki látja hogy a dolgok párkapcsolati, emberi szinten nem jó irányba mennek és azt is hogy ezen változtatni kell. A népesség fele nőnemű. Szerinted hogyan lehetne maradandó változásokat eszközölni a népesség fele nélkül? Másrészt ha a változások amolyan ráerőszakolósak, kikényszerítőek lennének szerinted meddig maradnának fenn.

Ha van a történelemnek tanúsága, az az hogy mindeddig hosszú távon egy olyan rendszer sem maradt fenn, amely a népesség jelentősebb részének halgatólagos támogatását nem élvezte. Ha nem volt meg ez a támogatás de volt alternatíva mindig megdőlt, míg ha nem volt közeli és kézzelfogható alternatíva (és globális értelemben most inkább ez van), akkor meg a folyamatos felkelések, lázongások, a rendszerből való kivonulások és a közömbösség verte szét.

visuo
Olvasó
visuo

http://444.hu/2014/11/22/tudod-mit-uzen-neked-a-rendorseg-ha-egy-buli-utan-megeroszakolnak-tehetsz-rola/

A 444.hu-nak (mely, Soros-támogatással femináci eszméket nyomat) nem elég jó egy mostani megerőszakolós-kirablós megelőző videókampány. Azt kérik számon, hogy a videó miért a nőket állítja be úgy, hogy a nő tehet a nemi erőszakért-kirablásáért. Nekik biztos az lenne a jó, ha egy ilyen spotban minden férfi látens/potenciális nemi erőszakoló-rablógyilkosként jelenne meg.

De most komolyan, mit nem értenek azalatt, hogy megelőzés? Hiába éleznék ki egy kampányvideót egy erőszaktevő, bünöző férfira (aki amúgy ott van a videó legvégén), az már eleve van olyan romlott, hogy figyelmenkívül hagyja és egyáltalán ne tartson elrettentőnek egy ilyen videót.

Most mit várnak a feminácik és a 444.hu? Hogy minden bulizni induló nő mellé állatsanak egy rendőrt? Ha vki nyitvahagyja a lakásajtaját, vagy kocsijában hagyja a slusszkulcsát, akkor már nem panaszkodhat, hogy kirabolták-meglopták. Nincs olyan társadalom, mely teljesen bűn nélküli, és pont az ilyen megelőző kampányok a tulajdonosoknak készülnek és nem a bűnözőknek…

A kommentelők meg birka módjára tapsolnak a cikkért és cinikusan megjegyzik, hogy az ilyen videónál már csak az lenne a jobb, ha csadort akarnának adni a gaz elnyomók.

brandon
Olvasó
brandon

Semmi mást, minthogy legyen egy újabb ütőkártya a nők kezében, amivel könnyedén lecsukathatnak, meghurcoltathatnak ártatlan férfiakat, ha éppen úgy tartja kedvük.

visuo
Olvasó
visuo

persze, a férfitársadalom démonizálása, ellehetlenítése a cél. a munkájukra, az adóikra szükség van, viszont jogai ne legyenek.

Reszet Elek
Újságíró

Jaja! Erről már beszéltünk a ribiséta kapcsán. Az ember figyeljen magára hogy ne váljon áldozattá. Minden más esetben ezt mindenki természetesnek veszi, kivéve a felelőtlenül viselkedő lányoknál mert ugye annak következményei semmilyen formában nem lehet az ő felelősségük. Az egész hülyeségből csak azok a lányok jönnek ki rosszul, akik ennek felülve tényleg hozzájárulnak a saját megerőszakolásukhoz és sajna az meg is történik. Nem mintha ez olyan hű de gyakori lenne, korántsem annyira, mint ahogy sugallni próbálják. Mindenesetre a gyakoriság az ezt elszenvedő lány számára nem mérvadó…

Ez a 444 tényleg gáz, az említett cikk szerzőjének meg nem ez az első “elkövetése”. Valahol ezeket a barmokat tenyészthetik…

Naooo
Olvasó
Naooo

Biztos kibucban.

Koriander
Olvasó
Koriander

Én egyébként egy kicsit átállítgattam a csúszkákat a megadott oldalon, ha az “income” ra súlyozunk akkor a nők kerülnek előtérbe! míg a “jobs”nàl a férfiak, ahhoz már lusta voltam, hogy megkeressem, hogy pontosan mit takar a kettő, gondolom a bevételek az egy objektív összeg, a meló meg a megelégedettség?

aldum
Olvasó
aldum

Ezzel en is probalkoztam, ha csak Income-ra neztem, mindenhol teljes egyenloseg volt.

Koriander
Olvasó
Koriander

igen tizednyi differenciák vannak, nők javára, de összességében egyenlő.

Nora
Olvasó
Nora

BREAKING

http://www.origo.hu/itthon/20141122-felgyujtotta-magat-es-berohant-a-rendorszekhazba.html

:((( Pont tegnap olvastam egy régebbi cikketeket, amikor egy amerikai apuka gyújtotta fel magát, mert a kislánya megnyalta az ujját, mire elcsattant egy pofont, majd az idióta felesége felhívta a másik gyerek  pszichológusát (gondolom amcsiéknál még a kutya bolháinak is van pszichológusuk, külön-külön mind az ötszáznak). Ezután minden szempontból ellehetetlenítették az illetőt, annyira, hogy nem talált más kiutat, mint a tüzes harakirit. Ez a történet (is) bizonyítja, mennyire súlyos a helyzet, és ráadásul ez évekkel ezelőtt volt.

Nem tudom, magyar sorstársánál mi vezethetett idáig…Sajnálom szegény embert, de nagyon:(((. Iszonyat durva lelkiállapot kell ahhoz, hogy eljusson eddig a pontig  valaki. (talán kiderül a búcsúlevélből, mi történhetett, de biztosan valami égbekiáltó igazságtalanság, ha ilyen figyelemfelkeltő módon próbált meghalni…)

Nora
Olvasó
Nora

állítólag az ETA nevű baszk terrorszervezet tette el láb alól, aki a felesége. már ha igazak a hírek. de mint tudjuk, a híreknek nem szabad hinni, legalábbis osztani, szorozni, gyököt vonni kell, mire kijön az igazság, ami még mindig nem biztos, hogy az.

http://www.borsonline.hu/20141123_a_rendorseg_elott_gyujtotta_fel_magat

Én inkább úgy tenném fel a kérdést, kinek szarabb? A férfiaknak…

brandon
Olvasó
brandon