0 megosztás

Hát miért nem tanított meg senki, hogy ne erőszakoljak?

Hála a feministáknak hatalmas felfedezést tettem: a nemi erőszak rossz.

Tudom, férfitársaim, ez a kijelentés meglepő és hihetetlen. Miért nem mondta senki korábban, hogy ne erőszakoljunk? Szeretném ha ti, nők, megértenétek: nem a mi hibánk, hogy nem tudtuk. Hiszen nem szólt róla senki, se a suliban, se a családban. Nem említette a sajtó, a kultúra, a társadalom – még ti magatok sem.

De most, hogy már tudjuk, a nemi erőszak elítélendő, terjesztenünk kell az üzenetet. 2014 legfontosabb híre ez, aminek minden emberhez el kell jutnia. A nemi erőszak rossz! Az iskolákban kötelezővé kell tenni a férfiak ilyen irányú oktatását. Az igazságszolgáltatásnak el kell ítélnie minden vádlottat, bűnösségtől függetlenül. Végre beszüntethetjük a nőknek szóló tanácsadást, hogy ne mászkáljanak éjszaka egyedül, részegen, gyanús környékeken. Elég lesz ezres betűmérettel kiplakátolni mindenhová, hogy “FÉRFI: NE ERŐSZAKOLJ!”, és megszűnik minden erőszak.

Pont úgy, ahogyan megszűnt minden gyilkosság, amint megtanítottuk a férfiakat, hogy ölni bűn. Vagy ahogyan megszűnt minden fizikai agresszió, mikor elterjedt, hogy verekedni nem szabad.

Köszönjük az áldozatos felvilágosító munkát, kedves feministák!


Ez az egyik előző cikkben linkelt angol szösszenet magyar fordítása, amit “a nemi erőszak elleni kampány hete” alkalmából közöltünk le. És ha valakinek nem esett volna le azonnal: szatíra…

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


77
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
64 Válasz hozzászólás
4 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
23 Hozzászólások szerzői
KendVakAK-47BelvedereAlexander ScottRokapapa Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Alter Ego
Szerkesztő

Ez a kép egyébként a 2013-as Ribiséta külföldről importált, idegennyelvű demonstrálóit ábrázolja. Nem csoda, hogy nem sikerült a táblán sem a magyar felirat. Különösen szépen kiabálták, hogy “Ááááá Nééém ááááz nééém”.

Videót és beszámolót lásd itt:

http://www.ferfihang.hu/2013/09/17/ribiseta-slutwalk-budapest-2013-kotelezo-korok/

Tekintve, hogy még a demonstrálókat is úgy kellet importálni, érthető, hogy nagyon-nagyon sopánkodtak a megélhetési jogvédők, hogy az érdektelenségbe fulladó Ribisétának nincs semmilyen magyar beágyazottsága. Gondolom lesték és alig várták, hogy végre szülessen egy bűnmegelőzési anyag, amit meg lehet lovagolni. Mondom mindezt azért is, hogy mindenki értse, hogy az emberi hülyeség tobzódása mellett ráadásul mesterségesen gerjesztett politikai hisztériakeltés is áll az ügy hátterében.

don Fefinho
Újságíró

Elnézegetve a ribiket, hasonló kételyek ötlenek föl bennem, mint mikor Rumbold Éva képét elemeztük ki.

Nora
Olvasó
Nora

Rossz táblát visznek. Igazából ők a “Miért nem erőszakol már meg minket valaki!?”- feliratút szerették volna, csak a munkaadójuk megtiltotta nekik. Fájt volna még egy kibaszott S betűt is odaírni? Igénytelen bagázs.

ELFUSERÁLT ESZMÉKET CSAK ELFUSERÁLT EMBEREKKEL LEHET HIRDETNI. KINC, AMI NINC.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem vicceltem, tényleg nem beszélik a magyar nyelvet… Legfeljebb épphogy nyúzzák… Tudod, Pákónak sem mennek az “ö” betűk…

Nora
Olvasó
Nora

Tudom, de bármelyik szembejövőt megkérdezhették volna, hogy “ez jó?” vagy akár angolul is. és akkor megmondják, hogy hiányzik még az S betű. Megnéztem a videót, nagyon bénák és látszik rajtuk, hogy ezt tudják is.

Pash Cutter
Újságíró

Ezek a Ribifutamok engem valamiért a Békemenetre emlékeztetnek. Szinte mindkettőből árad a kádári idiotizmus. A Békemeneten azt skandálják: “Nem vagyunk gyarmat!”, a Ribifutamon meg azt: “Az erőszakra nincs mentség!” Mindkettő evidencia, józan gondolkodású és egészséges mentalitású ember nem is vitatja; mégis úgy próbálják lenyomni a torkunkon, mintha tudatlan gyermekek lennénk. Abban igaza van Puzsérnak: a magyar társadalom még nem nőtt ki a kádárizmusból. Szomorúan.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem gyarmat? Hanem?

Suum cuique
Újságíró

“FÉRFI: NE ERŐSZAKOLJ!”

Vö. “CIGÁNY: NE LOPJ!” – ha ez lenne kiírva az utcákra, akkor is ilyen megértőek lennének? Elvégre csupán a (potenciális) elkövetőket szólítanák meg…

ITT voltak példák azokra a plakátokra, amik a feministák helyesnek tartanának, szokásos, ugye, de volt egy érdekes komment is, amit beidézek:

“Azok a sértődött férfiak, akik ezt feminista támadásként magukra veszik, nem gondolnak arra, hogy az ilyen kampányok nem a teljes férfi nemnek, hanem leginkább a morálisan éretlen fiataloknak szólnak. Ha csak egyetlen, normális minták nélkül felnövő srácig eljut az üzenet, hogy tiltakozó/riadt/bizonytalan/öntudatlan lányokra tilos rámászni, akkor már nem volt hiába.”

Ebben lehet némi igazság, gondoljunk a mai agymosott Z-generációra, akik cumi helyett iPhone-al a szájukban nőttek fel. Valóban vannak olyan ostoba tinicsoportok, ahol viccesnek találják, hogy a magatehetetlenül részeg csajt megujjazzák, ezt a másik hülyegyerek levideózza az okostelefonjával, aztán meg a jutubra stb. Volt is nem egy ilyen hír, Magyarországon is. És annyi részigazsága van a feministáknak is, hogy az ilyen tinisrácoknak valóban nem árt elmagyarázni, hogy ez bizony bűncselekmény, nem ártatlan diákcsíny.

DE!

1. Nem értem miért nem fér ez össze azzal, hogy a lányoknak is megtanítjuk, hogy vannak helyzetek, ahol nagyobb eséllyel kerülhetnek veszélybe, és hogy ezt érdemes elkerülni? Miért vagy-vagy?

2. Az ilyen kampánynak egyértelműen kerülnie kell, hogy olyan benyomás keletkezzen, hogy a férfiak általában véve perverz, nemierőszakolni szándékozó undorító ösztönlények.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

“Vö. “CIGÁNY: NE LOPJ!” – ha ez lenne kiírva az utcákra, akkor is ilyen megértőek lennének? Elvégre csupán a (potenciális) elkövetőket szólítanák meg…”

Ha már licitálni kell, én ilyen esetben  “Nő, ne dobd kukába, WC-be, csatornába a gyereked!” plakátokat is szívesen látnék.

http://nol.hu/mozaik/napokig-fekudt-25-meter-melyen-a-fold-alatt-egy-csatornaban-egy-csecsemo-1500385

Pedig ugye végső esetben a gyereket teljesen ingyen leadhatja a kijelölt gyűjtőpontokon, és a kutya se fogja megkérdezni hogy miért. Követeljük, hogy a kangörcsös férfiaknak is adjanak ingyenkurvát!

Szoffy
Újságíró

az ilyen kampányok nem a teljes férfi nemnek, hanem leginkább a morálisan éretlen fiataloknak szólnak.”

Ez jó….a rendőrségnek ezt kellett volna szlogenként használnia a filmekhez, a férfi szót nőre cserélve….bár szerintem még így sem esne le nekik, hogy mi a lényeg.

don Fefinho
Újságíró

Vagy ahogy az alkoholtilalom idején hirtelen mindenki letette a poharat. Sőt, mióta a marihuána illegális, egyszerűen lehetetlen beszerezni bárhol egy spanglira valót.

visuo
Olvasó
visuo

ha egy nő hiányosan, kurvásan, szexin akar felöltözni, akkor az az ő teste, az ő döntése és tiszteljék ezért a döntéséért. mert neki van személyisége, önálló akarata stb. : )

viszont ha egy férfi szexin, kurvásan akar látni egy nőt, akkor az már a nők tárgyiasítása.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Az elöbb még címlapos volt a zindexen ez a kép

http://velvet.hu/gumicukor/2014/11/24/bleona/

Még pár év, és az lesz a norma, hogy pucsítani fognak egy müpénisszel, meg villogó “Bejárat” neontáblával a lábuk között. Ennyit tudnak, ennyit érnek. Aztán ha a buli után részegen hazafele a sötét mellékutcában a kancigány elkapja öket, akkor meg legörbül a szájuk széle. Ahhoz is hülyék, hogy felismerjék az ok-okozati összefüggéseket ezek az életképtelen Darwin-díjasok.

hgyi
Szerkesztő

Már nem kell pár év:
Rózsaszín műpéniszen lovagolt Miley Cyrus a születésnapján
http://velvet.hu/gumicukor/2014/11/24/miley_cyrus_a_kis_schwarzeneggerrel_unnepelte_szuletesnapjat/

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Tudod, az a baj, hogy nincs ott senki, aki hazazavarná átöltözni rendes ruhába, hanem mindenki kényszeredetten mosolyog a performanszon, söt, megkapja érte a tizenöt perc hírnevet is. Kifordult egy világ. Meg aztán anyja-apja se tanította meg neki, hogyan viselkedjünk embertársaink között ember módjára, így aztán az a ló egyre inkább elszalad. És ezek az úgynevezett példaképek, akik a következö generációt formálják. Borzalmas, hányingerkeltö.

Pash Cutter
Újságíró

Miley Cyrus-ra rátérve: a Hannah Montana egyaránt szedett magának rajongókat az általános iskola felső és a gimnázium lány diákjaiból is. Tudom, mert mint pedagógus, volt rálátásom. Viszont most már azért kezd lecsengeni a divatja. Bár ez mostanra mindegy: szocializációs hatása már megvolt. Sajnos. :(

hgyi
Szerkesztő

S ennek mi köze van ahhoz, amiről most épp beszélgetünk Pillanattal? (Költői kérdés volt!)

Pash Cutter
Újságíró

Nem sok. Grafománia. :)

Reszet Elek
Újságíró

A kettős mérce szép példája nemi erőszak ügyében.

A. cikk, amelyben egy tizenhét éves lány megerőszakolásáról van szó, “párterapeuta” szerint hatalms trauma, kommentelhető

B. cikk, amelyben tanárnők kiskorú tanítványaikat erőszakolják meg, ugyanazon “párterapeuta” véleménye: “Ami biztos, egy ilyen együttlét alapjaiban fogja meghatározni az ilyen fiú nőkkel kapcsolatos viszonyát.”, a cikk nem kommentelhető.

A két cikk tíz perces intevallumon belül jelent meg. Az egyik szerzője nem beazonosítható, a másiké Vadas Judit.

Isten hozott a való világban…

Szoffy
Újságíró

Még jó, hogy a terapeutát idézőjelbe tetted, mert majdnem agyf*szt kaptam.

Ez a duma….egy ilyen EGYÜTTLÉT alapjaiban fogja meghatározni az ilyen fiú nőkkel kapcsolatos viszonyát….igen, alapjaiban tönkreteszi, Hiába volt szó főleg 15-17 éves fiúkról, akik még hencegtek is ezzel. A tudatalattiban akkor is traumaként jelenik meg, mert nem passzol az agy 16-17 éves állapotához.

A lány meg aki elsőre HAGYTA magát……ez az a kategória, ami miatt sokan mondják, hogy a másodikat kiérdemelte. Nincs mentség az erőszakra, és igen, ez is trauma….de ekkora különbséget tenni a két cikk között…atyaég :-O

Jampi One
Újságíró

Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár. Emögött nyilvánvalóan alapos szakértői és társadalmi megfontolás áll. Tehát 16-17 évesen olyan szexuális partnert választ magának bárki, amilyet csak szeretne. Szerintem senkinek sincs joga moralizálni mások szexuális párválasztása vagy szexuális igényei, szokásai felett mindaddig, amíg az legális korú felek kölcsönös döntésén, beleegyezésén alapul.

Az eltérő törvénykezési gyakorlat miatt egyébként is szinte felesleges ezeket az USA-ban történt eseteket boncolgatni. A Magyar jogrend szerint az említett tanárnők semmilyen bűncselekményt nem követtek el. Elkövettek viszont szakmai etikai vétséget, ami bőven elegendő lehetne az állásuk elvesztéséhez, de bűnvádi eljárás nem indulna ellenük.

Szerintem azért sem lehet összehasonlítani a két cikkben szereplő eseteket és az azzal kapcsolatos “szakvéleményt”, mivel az egyik esetben egy megvalósult nemi erőszakról van szó, a másikban egy etikai vétségről. A nemi erőszak, még akkor is, ha esetleg megállapítható valamilyen sértetti közrehatás is, nyilvánvalóan sokkal nagyobb személyiségjogi és pszichés sérelmet okoz, mint egy beleegyezési korhatáron túl lévő fiú felelőtlen elcsábítása.

Az viszont szerintem is okkal veti fel valamiféle szexista részrehajlás gyanúját, hogy az egyik cikkhez hozzá lehet szólni, a másikhoz viszont nem.

Szoffy
Újságíró

Ha nem akarod az amerikai adatokat összehasonlítani a magyar jogrendszerrel, akkor szerintem ne írd, hogy a fiú korhatáron túl volt….mivel amerikai fiúról van szó, s a korhatár itt nem 14.

Egy dologra azonban felhívtad a figyelmet….mi a fenének kell egy magyar “terapeuta” véleményét kérni amerikai ügyekben????

Jampi One
Újságíró

Ha jól emlékszem a véleményére, akkor a “terapeuta” is a magyar jogviszonyok keretei között tárgyalja az eseteket és ezért nem arra koncentrál, hogy bűncselekményt követtek el a fiúk terhére, hanem lényegében azt fejtegeti, hogy ez a szexuális kapcsolat bizonyos nézőpontból előnyükre is válhatott. Holott egy bűncselekmény áldozatával szemben ez a fejtegetés semmiképpen sem lehet tisztességes.

Szóval a terapeuta véleményével együtt az esetek bemutatása is szinte felesleges, hiszen a jogi és pszichológiai vonatkozások tisztességes és ízléses taglalása is lehetetlen a két állam jelentősen eltérő jogrendszere miatt.

Egyébként teljességgel életszerűtlennek és képmutatónak gondolom az USA joggyakorlatát. Kíváncsi lennék, hogy léteznek-e arra statisztikák, hogy hány fiatal kezdi meg “bűnös” szexuális életét a jog által kiszabott 18 év alatt. Szerintem ez a kényszerszüzesség korlátozza a fiatalok személyiségi jogait, mivel nincs összhangban a természetes ösztönkésztetéseikkel és ennek eredményeként lényegében ártatlan embereket fenyeget börtönnel. Magyarországon még a 14 évet is életszerűtlennek gondolták a szakértők bizonyos vonatkozásban és ennek eredményeként született az a friss törvénymódosítás, amely két 18 év alatti személy esetén leszállítja a beleegyezési korhatárt 12 évre. Lásd a táblázatot itt. – Gondolom azért, mert a jogi szabályozás ellenére túl sok volt az ilyen eset és mégsem lenne jó a börtönöket fiatalkorúakkal megtölteni.

Szoffy
Újságíró

A terapeuta a magyar jogvisznyok képében tárgyal amerikai eseteket…ez a baj.

Én is 16 évesen vesztettem el a szüzességem…ám ez nem jelenti hogy érett voltam. A pszichológia és a gyakorlás sokszor nem fedi egymást. 16 évesen nem érted hogy az általad ünnepelt “együttlét” valójában káros. A magyar törvények mentegetése nem jelent igazságot.

Jampi One
Újságíró

Értem, tehát akkor úgy gondolod, hogy a nálad vélhetően 2 évvel idősebb “megrontódat” börtönbe kellett volna zárni… Szegény srác…

Részemről ez nem a “magyar törvények mentegetése”, hanem az azzal való egyetértés. A 18 éves korom előtti szexuális életemben semmiféle káros dolog nem volt, ezt ki merem jelenteni, sőt nagyon is felemelő, kellemes, izgalmas és szép volt. – Ezt akkor is így éreztem és ma is így gondolom.

Ha a prűd amcsi idióták másképp gondolják és te ezt mentegeted, az még nem jelent igazságot. :P

Jampi One
Újságíró

Jah, és kérlek mesélj majd arról is, hogy mi volt káros a 16 éves korodban megtörtént szexkezdésben. Úgyis csak egymás között vagyunk. :)

hgyi
Szerkesztő

Mindettől teljesen függetlenül kefélnek.
És attól függetlenül is, hogy az iskolában azt “tanítják”, hogy csak a házasságban szexeljenek.

Szoffy
Újságíró

Amíg nem élsz az USA-ban addig ne ítélkezz, szerintem..mert kizárólag  filterezett anyag jut hozzád.

Jampi One
Újságíró

Ahhoz semmilyen lakhatási tapasztalat nem kell, hogy megállapítsam egy életszerűtlen törvényről, hogy képmutató prűd baromság. Azt azért mégsem kell gondolom szerintem, hogy annyira visszamaradottak a fejlődésben (akcelerációban), hogy ott sokkal később lépnek fel a szexuális vágyak.

Jampi One
Újságíró

Egyébként nem is próbáltál válaszolni a statisztikákkal kapcsolatos kérdésemre. Ez így egy értelmetlen vita.

Sterling Archer
Olvasó
Sterling Archer

Érdekelne, mi az, ami szerinted fennakad az amerikai valóságból a szűrőn, pedig érdemlegesen árnyalhatná a képet.

aztamindenit
Olvasó
aztamindenit

Miért tenné tönkre? Miért trauma? A szex nem passzol egy 17 éves fiú állapotához?

Adolf Weininger
Újságíró

ISTENEM, HA MINDEN ILYEN FLOTTUL MENNE

https://www.youtube.com/watch?v=CG0u71XJShg

Nora
Olvasó
Nora

Hát igen:)

Jut eszembe, ha már javításról van szó. Az Oktogonnál nem kéne valahogy leszedetni a női lázadást? Vagy legalább kiegészíteni vmi szaftos graffitivel…

Koriander
Olvasó
Koriander

remélem tisztában vagy vele, hogy amikor itt “pogány jókedvedben” “vmi szaftos grafittis kiegészítésre” szándékosan bíztatsz, onnantól te vagy a felbujtó…az IP számod alapján lekövethető, hogy ki vagy.
a grafittizás köztéri rongálásnak minősül.
itt a tv módosításról bekegyzés:
http://graff.blog.hu/2010/12/13/elfogadtak_a_btk_modositast#more2513794

Maestro
Szerkesztő

Az illegális grafitti eltávolítását viszont biztosan nem büntetik…

hgyi
Szerkesztő

Akkor a Lázadó Nők is büntethetők? Vagy netán engedéllyel föstögettek?

Koriander
Olvasó
Koriander

közterület-használati hozzájárulást kellett kérniük a VI.vagy VII. önkoritól, nemtom az Andrassynak melyik oldalán található a felfestés, ebből az is köv-zik, hogy az önkormányzat egyetért a felfestett szôveg tartalmával.

Jampi One
Újságíró

Minden további nélkül be lehetne szedni a közterület használatáért a díjat és bírságot is ki lehetne róni rájuk… Pont úgy, ahogyan egy buszmegállóba kiragasztott lakáshirdetésért szoktak a közterületesek.

Koriander
Olvasó
Koriander

ha hozzájárult miért bírságolná?

Jampi One
Újságíró

Akkor persze nem, de van egy olyan megérzésem, hogy erre nem kértek engedélyt ők sem.

Nora
Olvasó
Nora
Koriander!

Egy 4 nappal korábbi cikkhez szóltam hozzá, ráadásul nem is azon az oldalon. A felbujtás az lett volna, ha szinte azonnal a tapodós cikknél legalább 20 kommentben ötleteltem volna, hogyan, miként kellene kiegészíteni azt a feliratot. Ja, azt érdekes módon nem vetted észre, h. azzal kezdtem, nem lehetne-e leszedetni? Nem leszedni, hanem leszedetni. Úgy látszik, téged nem zavar, hogy ott van, sőt örülsz neki, és zavar ha másnak eszébe jutott, hogy le kellene szedetni. Sokkal fontosabb dolog, hogy Jackson exe milyen csini kis rucikat tervezett. ( ha rosszindulatú lennék, azt gondolhatnám, figyelmet akartál elterelni egy komoly témáról)

Amúgy te nem szoktál más oldalakon kommenteket olvasni? Origo, Index? Az alapján, ami ott folyik, szinte mindenkit lecsukhatnának felbujtásért, becsületsértésért stb.

Ha neked annyira szúrja a szemed, szaladj a moderátorhoz, hogy szedje ki a graffitis részt a szövegemből.

Koriander
Olvasó
Koriander

már megint személyeskedsz.

don Fefinho
Újságíró
Nora
Olvasó
Nora

inkább ez

https://www.youtube.com/watch?v=kW8eB5M7_IA

(ezt nem Korianderre értem, hanem a gondolatrendőrséget juttatta eszembe)

Koriander
Olvasó
Koriander

bizottságért cupp, megyek ránézek a bambi puzzlera :)) (nem nem ez csak pöttyös szarvasból–> dámvad pörkölt, mindenesetre a hannahmontanas topichoz kapcsolódhatna a dirndölök arcpirongatóan gátlástalan csecskirakása. ráadásul a képen, amit betettél a csajok fejenként egy literes korsóból a prosiTolják a “bambit”).

Jampi One
Újságíró

Csak kérdést tett fel, az még nem felbujtás. Tekintetbe véve a közterület károsításának bagatell mértékét, ez felbujtásnak is csak soványka lenne. :)

Egyébként az IP cím alapján történő azonosítást csak egy bírósági vagy nyomozóhatósági végzés birtokában az illető közvetlen internetszolgáltatója képes elvégezni, de a dinamikusan változó IP címek miatt ő is csak egy ideig, mert minden bizonnyal törlődnek a korábbi kiosztási adatok.

Koriander
Olvasó
Koriander

maradjunk annyiban, hogy elég etikátlan , ha vki ilyesmivel ötletel.

Jampi One
Újságíró

Szerintem egy kicsit eltúlzod. Ez legyen a legnagyobb etikai kihágás, amit bárki elkövet életében. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Még senkinek nem csúszott ki pont ott szatyrából egy letekeredett kupakú nitrohígítós flakon?

Nora
Olvasó
Nora

Nem Bp-en élek, de ha egyszer arra járok, majd bemegyek az “önkoriba”, hogy megkérdezzem, miért van még mindig ott a felirat. ha egyáltalán legálisan került oda. ahogy látom, senkinek fogalma sincsen róla, hogy miért van még mindig ott, vagy hogy került oda. Amúgy ilyen esetben célravezetőbb lenne egy nagydarab, határozott kiállású férfinak bemenni, mint egy nőnek. ( nem vagyok egy Antoni Rita típusú asztalcsapkodó gép)

hgyi
Szerkesztő

Őőőőő… Milyen felirat, hol?

hgyi
Szerkesztő

Ja, hogy ja! Rájöttem. Csak valahogy itt külön úgy lóg a levegőben. Azt hittem, ez már más téma.
Kérdés visszavonva.

Nora
Olvasó
Nora

Azért, mert ott van, még nem biztos, hogy van rá engedély is. Elég, ha mindenki azt gondolja, hogy biztosan van rá, mivel ott van. De senki sem jár utána, mert ugye evidenciának nem járunk utána. és ezért szépen ott marad.

Rokapapa
Újságíró

A “nők lázadása” jelző egy politikai megmozdulásra utal, sőt volt politikai megnyilvánulás is ezen jelszavakkal.

Innentől kezdve az önkormányzat behúzza fülét farkát és nem tesz semmit ellene bárki is tiltakozzon ellene vagy bármennyire is illegálisan került oda. A méltán nevezetes rendfenntartó erők pedig ugyanazon okokból kifolyólag védik a tartalmat és annak eltávolítását illetve eltávolítására tett kísérletet ellen fognak fellépni. Ez a hozzáállás csak abban az esetben fog változni ha az épp aktuális politikai hatalom elítéli azt.

Nora
Olvasó
Nora

Aha…Ezek után azt nem értem, egyáltalán minek egy ilyen cikket felrakni. Totál értelmetlennek tűnik számomra.

 

Rokapapa
Újságíró

Itt tényleg értelmetlen. Túl kicsi az oldal nézettsége. Máshová kirakva pedig határozottan a helyeselők lennének többségben így a politikai hatalomnak már nem kell a közvélemény nyomása miatt engedni.

A huszonkettes csapdája!

Belvedere
Vendég
Belvedere

Kicsit trágár, kicsit modortalan, de nem tudtam kihagyni. Ilyen a feministákra jellemző paranoid, rosszindulatú megközelítés.

https://www.facebook.com/CsontiCar/photos/a.347907358619837.78263.176877015722873/728601947217041/?type=1

AK-47
Olvasó
AK-47

Ezek a kölykök azt se tudják, mi a szexizmus: http://index.hu/belfold/2014/11/30/slutwalk_riport/

Reszet Elek
Újságíró

Minél elborultabb egy esemény, annál inkább kiömlik az utcára az emberiség szemete, a tömény hisztéria, iszony és gyűlölet, nyakon öntve egy nagy adaggal az emberiség otobaságából. Valójában az ilyen kisebb (és persze a nagyobbak is) ex lex állapotok az igazán alkalmasak arra hogy rádöbbenjünk, a társadalom kárpitjának pillantnyi felfesése felfedi a rút valót, a látszólagos józanság mélyén férgekként rágó iszonytató őrületet.

KendVak
Olvasó
KendVak

Ha már az erőszakról van szó, nos Afrikában egyes helyeken ez a nemi érintkezés bevett formája.. De komolyra fordítva a szót. A kultúránk alapja az, hogy erőszakot csak a kivülállókkal szemben alkalmazunk.  Mondjuk az idegen katonaság sorban megerőszakolja a nőket, nos ez a “háború már csak ilyen” jelszó alatt el is van intézve.. Az adott társadalomon belül az erőszak a társadalmi stabilitás megőrzése érdekében nem megengedett.