Alter Ego
0 megosztás

Humorterror nemi erőszak fronton

Az elmúlt hónapokban  csúcsra járatott nemi erőszak hisztéria újabb fázisához érkezett, amihez most a Maksa Zoltán által a Hír TV szilveszteri műsorában elmondott humoros álhír szolgáltatott ürügyet. A liberális sajtó és a feminista véleményvezérek egy emberként vetették magukat a lehetőségre, hogy újabb demagóg baromsággal irányítsák magukra a figyelmet és egyre idegesítőbb mocskolódó feminista terror alá vonhatják a közéletet.

Az inkriminált egymondatos vicc a következőképpen hangzott:

“Mintegy kétszáz magányos nő várakozik napok óta az ELTE jogi kar környékén megerőszakolásban reménykedve.”

Antoni Rita, a “Nőkért” férfigyűlölő egyesület véleményvezére sietve beadványt fogalmazott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak címezve, melyben követeli, hogy a hatóság marasztalja el a televízió csatornát, mivel véleménye szerint a műsorszám

Sérti egyidejűleg a nemi erőszak áldozatának emberi méltóságát (ezáltal ugyanezen törvény 14. § -nak (1) es (2) pontját). („A médiaszolgáltatónak az általa közzétett médiatartalomban tiszteletben kell tartania az emberi méltóságot.”, „Tilos a megalázó, kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek médiatartalomban történő öncélú és sérelmes bemutatása.”) Sérti továbbá ugyanezen törvény 19. §-nak 1. pontját is („Lineáris médiaszolgáltatásban nem tehető közzé olyan médiatartalom, amely súlyosan károsíthatja a kiskorúak szellemi, lelki, erkölcsi vagy fizikai fejlődését.”).

Szögezzük le sietve: Maksa vicce nem a nemi erőszak áldozatairól szól, tehát nem sértheti azok emberi méltóságát, a viccben megerőszakolásról ábrándozó nők egyáltalán nem kiszolgáltatottak (hacsak nem tekintjük súlyos kiszolgáltatottságnak az apenia dolorosa-t, vagyis az akut faszhiányt is), tehát helyzetük bemutatása nem lehet sérelmes emiatt sem, végül pedig ugyancsak képtelenség, hogy egy megfelelő műsorsávban és korcsoport besorolással vetített műsorszám károsítsa a kiskorúak fejlődését. Sajnos ez természetesen a legkevésbé sem érdekli a hisztériakeltésben érdekelt és mások felett zsarnokoskodni akaró feministákat. Pedig mint tudjuk, a humornak nem igazán vannak korlátai, így létezik a fekete humorig bezárólag sokféle humorforrás, és ezt csak azok nem akarják tudomásul venni, akik feljogosítva érzik magukat arra, hogy a környezetüket vagy egy egész társadalmat terrorizáljanak azzal, hogy mindenáron kötelező modellt akarnak állítani mások ízlésvilágának. Emlékezzünk a Facebook közösségi oldal elleni gusztustalan feminista hadjáratra, amelyben végül gazdasági zsarolással sikerült elérniük a feminista cenzor-terroristáknak, hogy a szolgáltató saját tartalmi és etikai irányelveit meghazudtolva cenzúrázza a közösségi hálózatot. Vajon merjünk még reménykedni abban, hogy a magyar társadalom még nem tart itt, így a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csak “körberöhögi” Antoni Rita és az általa felbujtott önkéntes mérvadók ostoba beadványát?

Azt mondanám, hogy Maksa Zoltánt az önkifejezési szabadság és a szólásszabadság lovagjaként kell üdvözölnünk, ha nem roppant volna meg szegénynek az emberi tartása a feminista zaklatás hatására, de sajnos az történt, hogy a humorista következő szavakkal kért elnézést:

„Szomorú vagyok, hogy sokan félreértettek, ezért elnézést kérek. Nem viccnek szántam, hanem a dühömet humorba fojtottam, és azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy ezzel a témával bizony foglalkozni kell, hiszen nem szabadna, hogy több ilyen eset történjen. Nem a viccen, hanem a történet lényegén volt a hangsúly”

Ugyan, kedves Zoltán, ez egy olyan átlátszó magyarázkodás, hogy az embernek kifejezetten az a gyanúja támad, megint csak viccelsz! Annyira nem lehet rossz a helyzet, hogy mindenki jobban érti nálad a saját viccedet! Egyáltalán nem szükséges szépíteni, azokon a baszatlan picsákon viccelődtél, akik örülnének, ha valaki legalább “megerőszakolná őket”. Bár tudjuk, hogy erre elenyésző esélyük van, hiszen a bűnügyi statisztikák alapján végzett valószínűségszámítás azt mutatja, hogy az évente előforduló 100-200 nemi erkölcs elleni bűncselekmény mellett ez azzal is csak 50 000 évente egyszer történhet meg, aki kifejezetten vágyik rá.

Még ha egyesek el is akarnak vitatni alapvető emberi jogokat, vaskos vicceket elsütni elemi joga bárkinek – legfeljebb nem örül neki felhőtlenül mindenki, ahogyan a rendőrvicceket nem szeretik a rendőrök és az anyósvicceknek sem tapsolnak az anyósok. Én például kifejezetten utálom azokat a “feminista vicceket”, amelyeknek újabban érzékelhető divatja van és egyetlen céljuk a férfiak mocskolása, mégsem emel szót ezek ellen senki sem, különösen nem a magukat az igazság és a jóízlés bajnokainak hirdető feministák. A műsorban elhangzott vicc kapcsán legfeljebb a műkritikának van létjogosultsága és valójában nincs miért elnézést kérni. Mindenesetre én azt javasolnám, ha még maradt tököd hozzá, akkor a jövőben inkább a feministákon köszörüld a nyelved, hiszen ezek a beteg férfigyűlölők, akik éppen veled is szórakoznak most, sokkal inkább megérdemlik a gúnyt, mint azok a nők, akik ugyan szexhiányban szenvednek, de legalább nem vette el a józan eszüket a fasziszony.

A politikai elit tagjait viszont már szemmel láthatóan végleg elhülyítették az olcsó feminista demagógiában rejlő végtelen lehetőségek. Most éppen Vadai Ágnes a DK alelnöke exponálta magát Facebook oldalán:

“Maksa Zoltán a Hír TV-ben “viccelődött” a nemi erőszakról. A legalja, hogy a tv-ben senki nem küldte el őt a fenébe. Akkor én most odaküldöm őt, meg az összes olyan idiótát is, aki szerint a nemi erőszak a humor forrása!!! De mehetnek oda azok is, akik az áldozatot hibáztatják…”

Ha már ilyen “családiasra” vette Vadai “kisasszony” a hangvételt, akkor most én is feljogosítva érzem magam arra, hogy elküldjem őt és az összes olyan idióta “demokratát” és feministát a jó büdös picsába, akik másoknak még azt is meg akarnák szabni, hogy milyen vicceket szabad mesélniük és min szabad nevetniük!

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


90
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
70 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
28 Hozzászólások szerzői
xyzaldumUkrinlibsifemcsiszingliBelvedere Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

“Lineáris médiaszolgáltatásban nem tehető közzé olyan médiatartalom, amely súlyosan károsíthatja a kiskorúak szellemi, lelki, erkölcsi vagy fizikai fejlődését.”

De hiszen erről szól az egész kufármédia.

Suum cuique
Újságíró

visuo
Olvasó
visuo

http://index.hu/belfold/2015/01/05/szeklabbal_eroszakoltak_egy_16_eves_fiut_az_elozetesben/

a vagina (a hüvelyjárat) a fallosz behatolására lett ƒ„tervezve”, míg a segglyuk nem. ráadásul output.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Vadai önmagában is jó alanya a humornak :) Tényleg még most kellene megállítani  a feminista véleményterrort Magyarországon, mielőtt itt is az lesz mint az USA-ban.

 

Suum cuique
Újságíró

Kommunizmus évei, szigor, besúgók stb! A vonat fülkéjében 3 ember utazik egy öltönyös és két egyszerű kispolgár. Az egyik egyszerűbb ember mond egy kommunista viccet, majd az öltönyös úr kifakad a nevetéstől!
– Nagyon jó vicc, ez tetszik! Felírom! Mondja csak a nevét!

—–

Jó hangulatú társaságba becsöppen az egyik barát, aki történetesen büntetőbíró.
– Fiúk, most hallottam egy kitűnő politikai viccet.
– Mondd el nekünk is!
– Ha bolond lennék, most szabtam ki érte 15 évet.

 

Tehát itt tartunk a feminista diktatúrában: egy HUMORISTÁnak bocsánatot kell kérnie egy viccért… és valszeg most jön a meghurcoltatás, bírság, képernyő-elsötétítés, fellépési tilalmak, kötelető Canossa-járás..

Reszet Elek
Újságíró

Egy régi vicc jutott az eszembe, amely aktualizálva így hangzik:

K: Tizenkét krumplibogár és egy feminista. Mi az?

V: Tizenhárom kártevő.

don Fefinho
Újságíró

Nekem meg egy régi zen bölcsesség jutott eszembe: egy jó asszony hetvenkét haszna: mosás, főzés, takarítás, 69.

Mr. Jones
Olvasó
Mr. Jones

Vadait tőből kellett volna elhajtani a… messzire.

Frolich Janos
Újságíró

Azért még nincs veszve minden. A hírportálok ugyan egymással versengtek, hogy ki háborodik fel jobban, de közfelháborodást mégsem sikerült szítaniuk, ez látszik a kommentekből. Az egyik indexes idióta, Szabó Péter nevű, föl is húzta magát a dolgon, de annyira, hogy lehülyézte az olvasókat.

Nem véletlenül utálják egyre jobban a kommenteket, nem véletlenül szűnkik meg egyre több helyen a hozzászólás lehetősége. Nemrég Bede Mártonnak volt egy durva kirohanása a kommentek ellen a 444-en, gondolom az is hasonló okokból.

Egyik kedvenc kommentem:

Alighanem Antoni Rita is szívesen menne az ELTE elé. De tudja, hogy nem lenne esélye, ezért frusztráltságában inkább a bíróságra megy.

Upsz, most én is bagatellizátam, lehet feljelenteni!

Maestro
Szerkesztő

Ehhemmm… :-)))

don Fefinho
Újságíró

uff :D

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Erről van szó. Megy az álszent ájtatoskodás és műfelháborodás, miközben köztudottan a nők jó része fantáziál a megerőszakolásáról. A nőknek szánt pornóirodalom is erre épül: a legtöbb ponyva csúcspontja, hogy főhős nőt nagyjából megerőszakolja a macsó férfi. Erre van igény, ezt bizonyítja a képen látható könyv sikere is. De beszélni róla, viccet faragni belőle szigorúan tilos, mert egy rohadt  kétszínű és képmutató társadalomban élünk.

Mellesleg rohadt jó a kép, remélem néhány feministát elvisz a szívroham, ha meglátja :D Bár, nem biztos, hogy leesik nekik a poén.

Szoffy
Újságíró

Az Index FB oldalán azon pampognak a népek, hogy ez olyan volt, mint temetésen halállal kapcsolatos viccet mesélni…mert itt egy konkrét eset lett kifigurázva. Ja, az a bizonyos, és be nem bizonyított gólyatáboros eset. Basszus….

Szerencsétlen Maksa és a kierőszakolt magyarázkodása. Kénytelen volt ilyesmit mondani, mert ezek nem értik a humort, főleg nem ha fanyar.

Deansdale
Admin

“ez olyan volt, mint temetésen halállal kapcsolatos viccet mesélni…mert itt egy konkrét eset lett kifigurázva”

Az ősszel lezajlott feminista médiahiszti akkor micsoda? Fröcsögve kiabálni és háborogni egy temetésen, megvádolni és szidalmazni a megjelentek felét, akiknek semmi köze a halálesethez. A hülyéknek előbb gondolkodni kellene, és csak aztán hasonlatokat gyártani.

Egyébként Maksa nem az áldozaton poénkodott; amit mondott, csak közvetetten kapcsolódik az esethez. Arról nem is beszélve, hogy hónapok teltek el a történtek óta, a “temetésnek” már rég vége.

A humor az emberek számára igen fontos szelep, ami megkönnyítheti a traumák feldolgozását. Ha valaki egy bűneset áldozatává válik, akkor jár a legjobban, ha minél gyorsabban feldolgozza lelkileg, és továbblép. A feministák feltett szándéka az ilyen balszerencséseket a lehető legtovább lelki nyomorban tartani, bizonygatni számukra, hogy továbblépni lehetetlen, az életük tönkre van téve. Ennél az is sokkal konstruktívabb lenne, ha egyszerűen csak békén hagynák őket.

Persze ez nem azt jelenti, hogy az áldozatokon kell viccelődni, de Maksa sem ezt tette. A probléma a mentalitással van, ami szerint bizonyos dolgokkal nem szabad viccelni. Ez nem több, mint kéretlen erkölcscsőszködés.

De ami a legfontosabb, az még mindig a szólásszabadság. Mindenki azt mond amit akar. Erre ellenvéleményt előadni tökéletesen szabad – viszont aki cenzúrázni akar, az egy megalomániás náci. Egy demokráciában elméletileg az lenne a “normális” válasz, hogy a nőkert virágszálai elküldik Maksát a fenébe, nem pedig az, hogy erős, önálló nőként furcsa mód az általuk gyűlölt és támadott “férfihatalomhoz” szaladnak sírdogálva, cenzúrát követelve, mert nem tetszett nekik egy poén. Döntsék már el végre, hogy a nők ugyanolyan életképes, felelős felnőtt emberek mint a férfiak, vagy pedig állandó áldozatok és törékeny virágszálak, akiket apucinak kell megmenteni a gonosz humoristától. A kettő egyszerre nem megy. A világ legnagyobb vicce az, hogy a feministák kikérik maguknak, ha a számítógépes játékokban vagy filmekben a nőket az elesett áldozat szerepében mutatják, miközben ők maguk folyamatosan elesett áldozatként követelik, hogy a férfiak segítsenek rajtuk.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Mindenki azt mond amit akar.”

Max. becsukják.

“viszont aki cenzúrázni akar, az egy megalomániás náci”

Ha a demokratáknak szabad, akkor a megalomániás náciknak is szabad.

the hermit
Olvasó

 Ez nem több, mint kéretlen erkölcscsőszködés.

Inkább orwelli gondolatrendőrség.

Szoffy
Újságíró

“Döntsék már el végre, hogy a nők ugyanolyan életképes, felelős felnőtt emberek mint a férfiak, vagy pedig állandó áldozatok és törékeny virágszálak, akiket apucinak kell megmenteni a gonosz humoristától. A kettő egyszerre nem megy.”

Egyelőre nincsenek rákényszerítve, hogy döntsenek, és ez még csak nem is az ő hibájuk. Ez azoknak a férfiaknak a hibája, akik ugranak a radikális feministák minden parancsára. Túl sok az olyan férfi, aki feministaként kötelességének érzi, hogy elfogadja a feminista ideológiát, de azért segítsen is.

the hermit
Olvasó

A régi vicc jut az eszembe, mikor a nyuszika sírva megy az erdőben.  Szembe jön a róka, és kérdi tőle:

-Mi bajod nyuszika?

-Látod ott azt a dombot? Tegnapelőtt ott erőszakoltak meg. Aztán tegnap is… és ma is oda megyek.

visuo
Olvasó
visuo

Magyarország a férfiak 99,99%-a tudja, hogy a nemi erőszak bűn és büntetik.

Ha már a feminácik kampályt akarnak, felhívni a férfiak figyelmét, akkor azt először és leginkább Indiában tegyék:

http://index.hu/kulfold/2015/01/04/fogva_tartottak_es_tobbszor_megeroszakoltak_egy_japan_not_indiaban/

Cefre
Olvasó
Cefre

99,99%-nál az azt jelenti, hogy 10000-ből 1 szerint nem bűn. Szerintem inkább olyan 99,9999% a pontosabb.

Mr. Jones
Olvasó
Mr. Jones

Annál még a pedofil kőfaragó balett-táncosok is többen vannak, teee. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

tipikus kivagyi tróger humor, aki ilyesmire ugrik az meg szimplán ostoba.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Nyilván a svéd feministák amikor a pártjuk programjában “állatoknak” hívják a férfiakat, csak a női lelkük szépségeit óhajtják árnyalt módon bemutatni, hiszen csak ebből a kegyetlen világból származó sok szörnyűség csapódik le az ő lelkükben, ez semmiképpen sem férfigyűlölet. Mint ahogy egy férfi agyonlövéséről forgatni feminista videót sem férfigyűlölet. Egy férfiak által tett ártatlan viccért vádaskodni szintén férfigyűlölet, nevetséges figyelemfelkeltés és rágalmazás.

Nevetséges, ez az egész vádaskodás. Szinte a középkori boszorkányüldözésekre emlékeztet, már csak a vízpróba hiányzik. Ha fennmarad a víz színén bűnös, ha elmerül, ártatlan. (Lehet, hogy nem kellene tippeket adni a múltból a feministáknak, mert még be akarják vezettetni a vízpróbát bizonyíték nélküli nemi erőszak ügyekben. ).

 

Vajon egy nő lehet más mint “áldozat”? Vajon egy kiskorú gyerek lehet más, mint az ő tulajdona vagy hivatkozási alapja?

Apa35ev
Olvasó

Üdvözletem Maksa Úrnak, aki néhány pillanatig férfi volt, igaz csak úgy mint Hofi, de legalább az volt! Legalább nemhiába írtunk be a Chatba és elég felháborító lett ez az ellenvélemény cikk. Gratula!
Egyedül nem szabad megszólalni ilyen kényes kérdésekben, mert az éretlen vagy vérgonosz feminiták azonnal rávetik magukat a koloncra hiszen ezért támogatja őket a Norvég Alap, hogy legyen min dolgozniuk. A semmin is lehet, ha pénzelnek, ez történik manapság. Legalább még maradt egy-két (Állam)Férfi az országban, ilyen Kósa Lajos is aki legalább büszkén közölte, hogy nem fogadták el a nővédők azon felvetését, hogy az anyukák szavazhassanak a gyermekek helyett azok 18 éves koráig. Lázár János is férfi maradt és egy példaképem, de túl erős lesz a Gurmai, Vadai, Kunhalmi és Széllnyomás, ha a férfiak nem tanulnak meg együttműködni és megnevelni a végtelenül buta, gyermekekre is káros nőket, akiket úgy védenek mintha háború lenne és fontos lenne a szaporulat. Vadai “vörösbegy” Ágnes egy közéleti idiótának tűnik, mert igenis kell hibáztatni az “áldozatot” amennyiben az hazudik, sőt meg is kell bűntetni! Ha ezt nem tesszük meg és csak tűrünk akkor bármit megcsinálhatnak velünk, akár bemondásra is. Ideje lenne a férfiaknak kollektíven védenie magukat, mert az egyéneket eltapossák ahogyan a kommunizmusban is történt. Részvétem Maksa Úr! régebben is kedveltem Önt, most annál inkább kedvelem! Nem kell anyámasszony katonájának lenni, túl sok van már belőlük és ha nő lennék hánynék az olyanoktól.

xyz
Olvasó
xyz

Apa35ev, te mennyit is érsz?

http://index.hu/belfold/2011/03/19/lazar_szerint_akinek_nincs_semmije_az_annyit_is_er/

Jó példaképeid vannak:) Aki sokat lopott az nyilván sokat is ér. Így működik ez, a hajléktalanok is akiket az asszony kisemmizett, hát annyit is érnek, ugye? Ilyen egy igazi férfi mint Lázár…

https://www.youtube.com/watch?v=2xbdNFuzg_U

Ez a videó és más Zewa férfiellenes videói is felháborodást keltettek itt férfihangon, az nem vicces, hanem férfigyűlölő, ugyebár? Maksa mondata pedig vicces és jogos. Nekem semmi bajom Maksával meg a kinyilatkoztatott mondatával( szerintem nem vicces és nem kellene így felfújni a témát), de ha a Zewa reklám sérti a férfiakat, akkor Maksa is sért egy bizonyos csoportot… Most kikkel diszkrimináljunk?

 

Pash Cutter
Újságíró

Sérti az emberi méltóságot? Ez Antoni Ritának a baja? Pont neki és a haverjainak?

Kedvenc szórakozásuk, hogy a nekik nem szimpatikus FÉRFIszemélyről kiraknak egy posztot, időnként névvel és képpel, a privát face-oldalukra, majd kommentekben mennek az ínyencségek:

milyen ronda!

biztos nincs nője!

pici a farka!

ráférne egy kis szex!

biztos buzi szegényem!

stb.

Ők beszélnek emberi méltóságról, miközben előszeretettel taposnak bele a nekik nem szimpatikus FÉRFIAK emberi méltóságába. Micsoda kétarcú hiénák!

Frolich Janos
Újságíró

 – biztos buzi szegényem

Tényleg van ilyen beszólás is? LGBTQWERTZ aktivisták közt? Ekkora képmutatással még életemben nem találkoztam!

Pash Cutter
Újságíró

És képzeld, mi történik akkor, ha kiderül a szerencsétlen férfiról, hogy keresztény? Mit kap akkor?

Mert, ugye, a femcsik nem keresztényellenesek! Ah, nem!

Frolich Janos
Újságíró
Pash Cutter
Újságíró

Párat a reagálások közül:

Konok Péter: Szeretem, amikor az “anarchista” Konok Peti a feministák seggét nyalja. Mondjuk érdemes Konok Péterre vetni egy pillantást. Ő ugyanis ismert arc a baloldalon, mint anarchista történész, feminista férfi. Face-oldala balos körökben népszerű. Érdemes megtekinteni a fickót, ugyanis ehhez hasonló papucs férfiakat akarnak kinevelni belőlünk is a feministák. Igaz, mi nem hagyjuk magunkat! :D

https://www.facebook.com/peter.konok/posts/836921826363927?pnref=story

“Van ez a Maksa”

“ez a magyarázkodás-örvény, amibe belekeverte magát, nem csupán szánalmas, hanem szimptomatikus is. Maksa úr önkritikát gyakorol.

Mint a régi szép időkben.

Első önkritikájában még újgazdag-eltésdrogosozik egyet, mert hát a közönsége ezt várja tőle, ezt értik, azonnal dekódolják is. A Bayer Zsoci is ilyeneket szokott írni, csak nem ad ki hozzá ilyen vicces hangokat. Mert a Zsoci komoly ember, nemzethalál, Orgovány, most meg ugye nevetünk.

Komilfó, na. Már ahol.

Sőt, tulajdonképpen a közönség reakciója szerint a fehérvári huszárok és vakkomondorok országában erre az egész önkritika-dologra nem is lenne szükség. De Maksa urat elragadja a hév. (A kisbetűs hév, nem kell megijedni.)

Aztán Maksa úr – aki közben talán azt is lecsekkolja, hogy ha a HÖK-ökről beszél, akkor mégiscsak alapvetően az egyetemek (szél)jobboldali bástyáiról szól – ezt az önkritikáját is leveszi, eltünteti, sőt: kvázi az önkritikája felett is önkritikát gyakorol. “Fogalmazási hiba” történt, mondja Maksa úr, akinek a szakmája elvileg a fogalmazás. Bár nehéz belátni, hogy egy ilyen üzenetet miként lehetne helyesebben megfogalmazni (nem volt ez egy cizellált mondat, meg többszörös jelentésrétegek káprázatos, egybefonódó játszi interakciója: ez egy vérbunkó, egyszerű, férfias verbálerőszak volt), de legyen. Fogalmazási hiba. Mondhatni, műhiba. Összekeverte az operációt a boncolással, hát megesik. Legyünk megértőek.

De a parádés mégiscsak az, hogy Maksa úr az amúgy igen jóhírű (na, itt tessék odafigyelni a többszörös jelentésrétegződésre!), korrekt Hírtévétől kér bocsánatot. Hogy ugye, bocsika, rendeltetek tőlem egy szart, én meg leszállítottam, aztán hoppá, hát nem mind összekenődtünk vele?

Mert hát Maksa úr nem azt találta mondani, hogy “kétszáz mazochista hírtévés bérszólonc verődött össze a lehetséges tüntetések helyszínén, várva, hogy valaki végre lecsulázza a kopasz fejüket”, nem.

De Maksa úr így tud önkritikát gyakorolni. Ártott az Ügynek, úgy érzi.

“Elfingtam, elvtársak, a szovjet himnusz első taktusait a pártfélórán. Az imperialisták hibája volt. Bocsánatot kérek a Párttól, és különösen Sztálin elvtárstól.”

Magyar Narancs: Különös, hogy pont az a Magyar Narancs tesz a feministák kedvére, amely lapot megpróbáltak bemocskolni a feministák (pedofil-ügy). Gratulálok! Aki az anyámat szidja, azt meghívom egy sörre. Teljesen érthető. Vagy máris bekerült az a gender-szakértő a lapba, amiről az egykori petíció is beszélt?

http://magyarnarancs.hu/feketelyuk/maksa-zoltan-meg-mindig-nem-erti-miert-gaz-nok-megeroszakolasaval-viccelodni-93187

http://magyarnarancs.hu/hirnarancs/putyin-es-az-udvarholgyei-93193

“Maksa Zoltán humorista szerint jó vicc a nemi erőszak – menten belehalunk a röhögésbe. A látványosan csekély értelmű nevettető ugyanis – ahogy azt a Fekete Lyukunk is írja – először poént gyártott a HírTv-ben, majd bocsánatot kért Facebook-oldalán, amelyben valami mögöttes dühről beszélt, amit az hívott életre, hogy „ezeknek az újgazdag eltés drogos értelmiségieknek mindent lehet”.”

LMP: Szél Bernadett veri az asztalt a cenzúra bevezetéséért. Az LMP mögé áll. Valaki még hisz abban: lehet más a politika? Azt eddig is tudtam, hogy a Nőkért Egyesület a NANE egyik leányvállalata. De hogy az LMP is?

http://os.mti.hu/hirek/103200/az_lmp_parlamenti_frakciojanak_kozlemenye-2_resz

„Az LMP Maksa Zoltán produkciója nyomán felszólítja a kormányt az Isztambuli egyezmény ratifikálására és a Médiahatósághoz fordult

Szél Bernadett emellett beadványában azt kérte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól, indítson eljárást a csatorna ellen. A párt álláspontja szerint a megjelent médiatartalom több ponton is a médiatörvénybe ütközött. Az emberi méltóság megsértése mellett azt a törvényi kitételt is megsérthette a műsor, amely kimondja: “tilos a megalázó, kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek médiatartalomban történő öncélú és sérelmes bemutatása.” Szél Bernadett Facebook-oldalán elérhető az a kérelem-minta, amelyet saját adatai beillesztésével mindenki könnyen elküldhet a Hatóság részére.”

Észreveszi a sok progresszív “lázadó” balfasz, hogy amit nagy hangon követelnek, az cenzúra, tiltások sorozata, sőt állami terror? Észreveszik, hogy amit visszabüfögnek, az a rákosi és kádári örökség? ELLENŐRZÉS, KONTROLL, TŰRT-TILTOTT-TÁMOGATOTT, CENZÚRA. Amiben az a legszörnyűbb, hogy ezzel még talán meg is ágyaznak a kormány szándékainak, amely egyre inkább korlátok és tiltások közé akarja beszabályozni a társadalmat, lásd internet-adó. Vagyis még rá is bólinthatnak erre a szarságra. És akkor még ezek putyiniznak…!

Frolich Janos
Újságíró

Micsoda irónia:
Többek közt az index és a 444 is éppen azon szörnyülködik, hogy Franciaországban szétlőttek egy szerkesztőséget iszlamista szélsőségesek. A vicceik miatt.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Franciaországban szétlőttek egy szerkesztőséget”

Ez megint valami megrendezett műsor?

Mr. Jones
Olvasó
Mr. Jones

Hát mondjuk, nem éppen a vicceik miatt, hanem a mohamedes karikatúráik miatt, de szétlőtték.
Amúgy tényleg elég ízléstelen “rajzvilággal” dolgoztak a fickók.

Maestro
Szerkesztő

http://valasz.hu/publi/el-lehetett-volna-kerulni-a-francia-ujsagirok-lemeszarlasat-108237
“Volna azonban még egy módja annak, hogy az ember elkerülje a mostanihoz hasonló vérengzést. Félve mondom, mert egyáltalán nem vágyakozom a sajtó- és szólásszabadság lábbal tiprójának szerepére – viszont az emberi életet még a sajtó korlát(ozhatat)lan szabadságánál is többre tartom. Felvetésem kiszámíthatóan egyszerű: mivel az Iszlám Állam terroristáit a jelek szerint nem áll módunkban megváltoztatni, csak mi magunk tehetünk bármit is a védelmünkre. Leginkább talán azzal, hogy nem közlünk szakmányban ilyen, nemcsak emberi mivoltukból kivetkőzött vadállatok, hanem minden tisztességes polgár számára viszolyogtató karikatúrákat.
Én a mai helyzetben sajnos nem tudok ennél biztosabb megoldást. De akinek van jobb ötlete, szóljon.”

Ez áldozathibáztatás és karikaturistagyűlölet. E helyett inkább felvilágosító videókat kellett volna készíteni az ISIS számára, hogy megtanulják, gyilkolni bűn.

Frolich Janos
Újságíró

Anyám, borogass! A hvg-n képesek voltak ezt leírni irónia nélkül: http://hvg.hu/velemeny/20150108_A_franciaorszagi_gyilkossagokra

Maestro
Szerkesztő

A Hírcsárda is így jár lassan: nem bírnak akkora hülyeséget kitalálni, amit valaki meg ne csinálna tök komolyan :-(

Reszet Elek
Újságíró

“A nő ne legyen nő, a karikatúrista ne legyen karikatúrista, a krumplileves ne legyen krumplileves.” Ez egy idióta! Ami azt illeti itt mi pont arról értekezünk folyamatosan, hogy a nő végre legyen újra nő. A “karikatúrista” szó helyesen karikaturista, a krumplileves meg úgy jó ahogy van.

A cikk többi része hasonlóan nívós szinten van. Még egy gyorstalpalóra sem méltat minket az iszlám tanaiból csak kijelenti hogy mindenki aki nem befogadó e vallással kapcsolatban az jobbos idegengyűlölő ls persze nem is ismeri. Pedig az iszlám egyik alapvető tanítása a vallás akár fegyveres erőszakkal való terjesztése ill. a vallás érdekében történő szent halál. Ezzel nem is lenne gond elvégre a kereszténységnek is volt ilyen olvasata vagy négyszáz évvel ezelőttig. Viszont e vallás kultúrközegével már sokkal inkább gond van. Azok az emberek akik vallják ill. tekintélyes részük kozépkori értékrend alapján éli meg vallását. Jó lenne végre eljutni a közbeszédben arra a szintre, hogy erre a kultúrközegre itt Európában nincsen szükség.

Sterling Archer
Olvasó
Sterling Archer

Azért a folytatás se gyenge: “Az intelem praktikusságát bárki fölmérheti, aki belegondol abba, hogy milyen mértékű meghunyászkodás felelne meg az elvakultaknak. Nyilvánvalóan csak a teljes behódolást fogadnák el, és mindig a legerőteljesebb bírálatot – legyen az bármennyire illedelmes és tárgyszerű – vennék célkeresztbe.”

Nem ismerős ez a mentalitás valahonnan…?

Frolich Janos
Újságíró

Minden válaszolónak:
Azért ne essünk át a ló túloldalára! A vallásgyalázás része a sajtó- és szólásszabadságnak. De a “szexista” vicc is. Ennyi.
Nincsenek tabuk. Nem szabad, hogy legyenek. Egyszer az egyik azt mondja, hogy a nemi erőszak a tabu, mert sérti egyesek érzelmeit. Máskor a másik meg, hogy a vallás a tabu, a vallási meggyőződést nem szabad megsérteni. Mi a különbség? Hiszen mindkettő meg akarja mondani, hogy miről nem szabad beszélni.
Amúgy annak a fura nevű francia élclapnak a zsidókról is vannak karikatúrái.

@Maestro:
Ez az összevetés speciel hibás. Amint öncenzúrára kényszerül valaki, véget is ért a szólásszabadság. Kifejezetten becsülendő, hogy nem voltak hajlandóak az öncenzúrára, csak, hogy egy hiperérzékeny csoport nehogy megsértődjék. Itt kezdődik az, hogy valaki kiáll magáért.

Mr. Jones
Olvasó
Mr. Jones

“Azért ne essünk át a ló túloldalára! A vallásgyalázás része a sajtó- és szólásszabadságnak. De a “szexista” vicc is. ”

Szerintem a vallásgyalázás egyáltalán nem része semmiféle szólásszabadságnak. Az az ököl is csak addig szabad, amíg el nem éri a másik ember orrát.
(Bár itt most azért a szándékot is meg kellene különböztetnünk, mert rohadtul nem mindegy (SzVSz), hogy valaki egy valfil vitát érez vallásgyalázónak, vagy egy kib***ott gúnyrajzot.)

edie
Olvasó
edie

Az araboknak akkor lehetett volna bármiféle jogos okuk a felháborodásra, ha náluk nem az lenne, hogy valakit börtönnel is fenyegethetnek, vagy meglincselhetnek azért mert keresztény…

Mr. Jones
Olvasó
Mr. Jones

Mondjuk, azt azért így, ebben a formában igazából nem értem, hogy miért esik a sajtószabadság hatáskörébe egy vicclap – csak azért, mert papírra nyomják?

Eredetileg ezt a szabályt ugyanis a demokrácia számára nélkülözhetetlen, hasznos információáramlásra “találták fel” (mert hát abban az időben még leginkább erről szóltak a lapok, és nem VV14 Szilvi legújabb szilikonimplantátumáról).
Szóval egy TUDÓSÍTÓ, egy riporter, egy tényfeltáró újságíró ilyetén védelme számomra teljesen rendben van, míg egy karikaturista, bulvár-, vagy vicclapíró szerintem egyáltalán nem az a kiköpött szenttehén.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

“A vallásgyalázás része a sajtó- és szólásszabadságnak.”

Mármint ha olyan vallás ellen irányul, ami a hatalom számára nem kedves. Ugye.

A franciáknál letartóztattak a terrorizmus támogatása vádjával egy 16 éves fiút, mert olyat tett, amit nem szabad. Fogott egy Charlie Hebdo címlapot, és kicserélte rajta a szereplőket. Érdekes módon, most nem mennek a birkatömegek tüntetni a szólás- és sajtószabadságért, tehát ez teljesen elfogadható számukra.

Emlékeztetül: ezért a képért kimentek tüntetni ( a felirat: Ez a szar Korán nem állítja meg a golyókat)

Ezért a képért meg börtönbe csuktak valakit ugyanazok ( a felirat: Ez a szar Charlie Hebdo nem állítja meg a golyókat)

aldum
Olvasó
aldum

Meg rosszabb: nem is o csinalta a kepet, csak megosztotta facebookon.

Reszet Elek
Újságíró

Attól tartok arrafelé igencsak hiszterizált a hangulat. Ilyenkor sokkal szembetűnőbben működik a kettős mérce, pláne abban az országban és abban a városban.

Naooo
Olvasó
Naooo
visuo
Olvasó
visuo

Ajánlom az összehasonlítást:

(A) Női nemi erőszakok kapcsán történt médiahiszti a feminácik által. Vagina kéretlen, erőszakos módon, ám természetes használva (fasszal – ugyanis erre, meg a szülésre lett „tervezve”)

(B) Srác megerőszakolása az előzeteseben széklábbal. A segglyuk nem bemeneti nyílásként lett „kitalálva”, ami ráadásul nem is organikus, ember szerver lett megerőszakolva, hanem egy széklábbal, ami belső vérzést is okozhat (következmény, pl. halál)
Rendőri vizsgálat eredménye: a fiú „jól lett elhelyezve” – ezzel letudva az utóbbi ügy.

Mely nemet éri legtöbbször nemi erőszak és melyik nem a nagyobbik áldozat?

járókeret
Olvasó
járókeret

 

Belvedere
Vendég
Belvedere

Hosszú ideje nem szóltam hozzá az oldalon, de elfogadhatatlan az üggyel kapcsolatos sajtóhisztéria

A nők elleni erőszak statisztikailag nem létező jelenség. Néhány száz eset egy 10 milliós országban nem sok.

Először is a nők megközelítésének fizikai akadályai vannak: a nők legtöbbje foglalt, sőt könyvtárba, macskakiállításra és tánciskolába is a pasijával/pasiival jár. A családon belüli erőszak gyakori felemlegetésében igenis van ráció, ugyanis a magányos nő nem létező jelenség – csakhogy az erőszak legtöbb sértettje férfi.

Másrészt épelméjű férfi nem erőszakol meg nőt, mivel erkölcsileg elfogadhatatlan. Érthetetlen a felhajtás nemi erőszak ügyben, amikor a tömegével feminizált, papucslovaggá tett, önértékelésében megsértett férfiak odamenni sem mernek egy nőhöz – más, tapasztaltabb, eszesebb és realistább emberek pedig nem is akarnak.

A nemi erőszak semmiség a férfiak társadalmilag igen káros kizsákmányolásához képest. Sok számító nő az ingyen pia végett megy randikra, aztán lerázza a neki nem tetsző fiút. A szerencsétlenebb férfiak pedig a nők alkoholizálásának pillanatnyi finanszírozásán túl egy életre adósrabszolgák lesznek.

Reszet Elek
Újságíró

Attól tartok ez is kissé egyoldalú vélemény. Ettől függetlenül a sajtóhisztéria teljes mértékben igaz. Általánosságban is igaz ez a hisztéria. Talán az emberek ingerküszöbe nőtt meg, mindenesetre látható hogy bármilyen téma, hír is kerül az érdeklődés homlokterébe, az összes riporter rárepül és kivesézik a témát méghozzá meglehetős vehemenciával. Kíváncsi lennék egy nyelvi elemzésre mondjuk csak tíz évre visszamenően hogyan változott a cikkek szerkezete, szóhasználata, mennyi jelzővel, indulati szóval stb. találkoznánk akkor és most. Érdekes dolgozatot lehetne írni belőle.

Attól tartok a párizsi lövöldözők kapcsán is ezt kapjuk majd mert most ez a sláger. Az index már “Je suis Charlie” fejléccel nyomul. Holnapra gondolom virtuális vér is lesz illetve kétségbeesett, zokogásba fúló felhívás a világ sajtójának szabadságáért. Valahol meg is értem. Elvégre az itthoni bértollnokok sem szeretnék ha céltáblává avanzsálnának. Megnéztem. Most éppen tizenegy cikk foglalkozik a párizsi eseményekkel csak az indexen.

Férfiként nem tudom megítélni hogy egy nőnek milyen lelki megpróbáltatás egy valódi nemi erőszak. Másrészről femik mindig is a bűncselekményi látenciával takaróznak ill. fogalmi szinten bővítik az értelmezhetetlenségig a dolgot. Mindensetre korántsem olyan súlyú a nemi erőszak problémaköre Magyarországon, mint amennyire beállítják.

libsifemcsiszingli
Olvasó
libsifemcsiszingli

Aha, a nemi erőszak semmiség, bezzeg ha nem kapsz szexet egy koktélért, az a világvége. Most vagy az arányérzékeddel van egy kis probléma vagy csak olyan helyekre kéne járnod csajozni, ahol a fizetésed színvonalához illeszkednek a piaárak.

Randin meg minek fizetsz egyáltalán alkoholt??? Ha nem arra hajtasz, hogy a bódulattól engedékenyebb lesz a hölgy, akkor vidd kávézni, az olcsó és hatékony, bár a trendi limonádékon még mindig elcsúszhat a havi kosztpénzed. Úgyhogy javaslom, vigyél zsebben citromlevet, és csempészd az italába, mikor nem látja, attól elmúlik a szomjúság.

brandon
Olvasó
brandon

Inkább neked van probléma az arányérzékeddel. Egyfelől elvárjátok, hogy a férfi menjen oda hozzátok, ő hódítson, vegyen nektek ezt azt, aztán, ha nem jól csinálja, akkor meg nemi erőszakkal meg zaklatással vádaskodtok.

Akkor vagy csináljatok mindent ti, vagy pedig ha nekünk kell, akkor nincs kritizálás.

Egyáltalán miért gondolod, hogy neked alanyi jogon jár a fasz, az ital, hogy körbeugráljanak a férfiak?

Ráadásul, miért járna eltartás, egész hátra lévő életedben, ha kegyeskedtél leereszkedni valamelyik kanállathoz?

Ezekkel kéne valamit kezdeni, utána foglalkozhatunk a nők bagatel problémáival, pl kvóta, hüvelygomba, nemierőszak.

libsifemcsiszingli
Olvasó
libsifemcsiszingli

Figyi, a nemi erőszak és az elrontott hódítási kísérlet között elég sok különbség akad. Elmélkedj ezen.

Naooo
Olvasó
Naooo

Dehogy, mindig a faszi a hibás, tiszta sor.

Belvedere
Vendég
Belvedere

Oh, irgalom atyja ne hagyj el!

A nemi erőszak százas nagyságrendű, míg Magyarországon férfiak millió szenvednek a nők elutasítása miatt. Erre nem hoznék irodalmat, az idő rövidsége miatt belinkelem a tavalyi cikkemet:

http://www.ferfihang.hu/2014/05/19/meg-egy-szo-a-szinglisegrol/

A nőket (akik közül sokan még a harmincas éveikben és később is nevelésre szoruló, éretlen csitriként gondolkodnak) az elkövetkező időkben nem fogom koktélra meghívni. Nem magamból indultam ki, hanem egy általános tendenciát írtam le, ettől függetlenül jót derül az ember azon, ahogy a feminista megszégyenítő nyelvezetet próbálod használni.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Úgyhogy javaslom, vigyél zsebben citromlevet, és csempészd az italába”

Dzsinával nem jár jobban? Szex is lesz, meg a piccs is hoppon marad.

Pash Cutter
Újságíró

Gerle Éva jelezte, ő nem Charlie, meg nem Maksa, nem Class FM – a cenzor asszony bárkit elhallgattat, aki kritizálja a frizuráját.