DennisVT
1 megosztás

Ha már összejött a randi

Az alábbiakban John Ross, PUA tanácsadó egyik internetes üzenetváltásáról írott beszámolóját adom közre. A beszélgetés egy online fórumon zajlott, ahol a szerző megpróbált randizási tanácsokat adni egy arra rászoruló fiatalembernek. A fordításban megtartottam az első szám első személyt. Azt hiszem, jó folytatása lehet ez a Miért vagy 25 évesen is szűz, és a Randizás alapjai című cikkeknek.

Egy kivételesen jól vezetett lövész közösség weboldalát rendszeresen olvasgatom. A minap egy fiatalember kért egy kis segítséget a közösség fórumán. Találkozott “álmai nőjével”, és néhány nap múlva küszöbön állt az első randi. Egy lőtérre akarta elvinni a hölgyet, amit a lány már régóta szeretett volna kipróbálni, de még sosem sikerült. Azt nem részletezte, hogy miként hívta el szíve választottját, de nyilvánvalóan nagy reményekkel várta az eseményt, és mindent kész volt megtenni, hogy jól sikerüljön. Felsorolta a rendelkezésére álló fegyvereket, és megkérdezte, hogy a többiek szerint melyikeket válassza, és úgy egyáltalán, hogyan építse fel az egész találkozót.

A legtöbb tanács, amit a témában kapott, jó volt. Kiemelték a biztonsági kockázatokat, könnyű fegyvereket javasoltak, és olyasmi céltárgyakat, amik találat esetén valami érdekes dolgot produkáltak, hogy ne csak egy unalmas fehér céltáblára lövöldözzenek.

Ezek mind remek tanácsok voltak, de az írás hangvételéből úgy éreztem, hogy az illetőnek más jellegű tanácsra volna szüksége. Nyilván gyakorlott lövész volt, és tisztában volt a veszélyességi faktorokkal és a fegyverekkel, amiket egy kezdő kezébe adhat. Nem ezek a dolgok aggasztották őt. Az ő problémája az volt, hogy elköveti a klasszikus férfi “hibákat”, amikor az ember úgy érzi, hogy megtalálta a nagy Ő-t. Kezdtem kapcsolati tanácsadónak érezni magam. Álljon itt a válaszom a fiatalember számára.

Kedves fiatalember: Ha tényleg ő álmaid nője, akkor lenne pár javaslatom, amiknek semmi közük a fegyverekhez, azon a téren mások nagyon jó tanácsokat adtak.

1: Legyél egy nyugodt, tapasztalt, hozzáértő ember. Azt emberek általában nem szeretik az okoskodókat, de lenyűgözi őket, ha valaki érti a dolgát, és ez látszik rajta. Ez duplán igaz, ha a szóban forgó tevékenység akár veszélyes is lehet. Magyarázz, és ne kioktass, már az elején kezdhetnéd ilyesmivel: “Ha úgy látom, hogy valami veszélyeset csinálsz, azonnal szólok, és közbeavatkozom. Valószínűleg erre nem lesz szükség, de inkább előre szólok, hogy ne lepjen meg, ha felemelem a hangom. Ma nem igazán a célzótudományod érdekel, hanem a biztonságos fegyverhasználat.”

2: Ne nyomulj. A csinos nőkre állandóan nyomulnak, ők meg minden érdeklődésüket elvesztik ezen férfiak iránt. Új hozzáállás: TE engeded meg NEKI, hogy csatlakozzon hozzád egy érdekes tevékenységben. Remélem a meghívás is ilyesmi módon zajlott: “A hétvégén kimegyek a lőtérre, nagyon jó idő ígérkezik, és nagyon jó a hely is. Ha szeretnél velem jönni, felveszlek 8:30-kor. Hozz valami olyan ruhát, ami nem baj, ha picit koszos lesz.'” – Amikor aztán igent mondott, remélem hozzátetted még, hogy “Remélem nem azon összevissza nők egyike vagy, akinek a 8:30 egyet jelent a valamikor délelőttel, mert 9-re a lőtéren szeretnék lenni.”

3: Még akkor fejezzétek be, amikor jól érzi magát. Ne várd meg, hogy elfáradjon, vagy megfájduljon a keze.

4: A lőtér után ne tervezzetek egyből új programot a következő hétvégére, bármilyen jól is sikerült a randi. Ezt nem győzöm eléggé hangsúlyozni: ne adj túl sokat túl hamar. Akkor se, ha letépi rólad a ruhát a kocsiban. Addig legyen vége az első randinak, amíg még többet akar, és ne siess a folytatással. Ez a jövőbeli randikra is vonatkozik. És ne is gondolj rájuk randiként, hanem úgy, hogy ezt és ezt csinálod, és ha jól viselkedik, akkor jöhet veled. Új hozzáállás: Üdv az ÉN világomban.

5: Készülj fel a tesztekre. Sokan ezt shit-teszteknek hívják, ami talán egy kifejezőbb elnevezés, de mi most maradjunk a tesztnél. Kaphatsz belőle azelőtt, hogy érte mennél, például egy utolsó percben érkező telefonhívás formájában, hogy a legjobb barátnője vigasztalásra szorul egy szakítás miatt, szóval nem tud veled menni. Lehet ez egy bármilyen kísérlet arra, hogy mást tegyél, mint amit elterveztél. Ne dőlj be, ne fogadd el. Kérd tőle számon az ilyen viselkedést. Legyen neki világos, hogy ez nem megengedett. Bármikor kész legyél azt mondani, hogy kéred a következőt. A jó nők teljesen más valóságban élnek, mint te vagy én. Az ő világukban a férfiak mindig teljesítik a kívánságaikat. De ha hiszed, ha nem, a nők ebbe belefáradnak. Ezek a tesztek arra szolgálnak, hogy kiválogassák a FÉRFIT az összes többi férfi közül. Ez teljesen ösztönös viselkedés náluk, mert gyorsan és hatékonyan működik. Ha átmész egy teszten, kapsz egy újat. Talán azonnal, talán később. Ez mindig így fog menni, de egyre ritkábbak lesznek. Tudj erről, és készülj rá.

6: Bármikor, ha azon kapod magad, hogy nem tudod mit mondj, vagy csinálj, és szeretnéd NEM elszúrni, mert ő a nagy Ő, akkor képzeld el hogyan kezelnéd a környék legdögösebb kiscsaját – aki történetesen a kishúgod. Ugratnád, és viccelődnél vele, igaz? Kinevetnéd, és kikérnéd magadnak, ha úgy akarna téged is irányítgatni, mint az összes pasit a környezetében. Ha nagyon hercegnősen viselkedne, szóvá tennéd, hogy ebben a szűk szoknyában nagynak látszik a feneke, vagy a frizurájától elállónak tűnnek a fülei. Aztán elmondanád neki, hogy imádod az orra körül megjelenő kis ráncokat, ha dühös, és hozatnál vele egy üdítőt magadnak a konyhából. Azért nem hiszed, hogy ez működik, mert még sosem próbáltad.

7: Szokj le arról a gondolatról, hogy csak egy nő létezik. Beszélgess MINDEN nővel, akin megakad a szemed. Ugrasd őket. Vigyél el másokat is a lőtérre egyéb hétvégéken. A jó csajoknak rengeteg lehetőségük van. Egyszerűen csak van. Neked is lehet, de neked tenned kell érte. Magadnak.

– Ross

  * * * *

A fiatalember válaszolt is:

Megpróbálom ezeket észben tartani. És igen, ő valóban különleges, tényleg álmaim nője, és nem csak a külseje miatt, bár az is káprázatos. Az 1-4 pontokkal nincs baj, menni fog. Az 5. már problémásabb, ugyanis ő nagyon intelligens. Hogy kéne védekezni a tesztek ellen? Nagyon nehéz “kérni a következőt”, amikor pont ezt csináltam egész életemben, mert csak erre az egy nőre vártam. A 6-os pont pedig öngyilkosságnak tűnik, de legalábbis nagyon kockázatosnak… A 7-eshez pedig már túl késő… Köszönöm a tippeket, igyekszem odafigyelni, és majd beszámolok mindenről.”

 * * * *

Uhh, rosszabb volt az egész szituáció, mint gondoltam. De mivel még volt pár nap a randiig, ismét válaszoltam neki:

A tesztek ellen úgy a legkönnyebb védekezni, ha felkészülsz rájuk. Fel kell tételezned, hogy jönnek majd, és kész kell legyél a válasszal. A nők ezt ösztönösen csinálják, szóval ne gondold, hogy azért mert ő intelligens, ezt tudatosan fogja csinálni. Többszázezer év szelektálásának az eredményei vannak a génjeikbe kódolva, hogy kiválasszák a legtúlélőképesebb férfit. Ugyanolyan ösztönös, mint neked egy étteremben háttal ülni a falnak, és szemben a bejárattal. A randi lemondása is sokkal kevésbé valószínű, ha jó előre tisztázod vele, hogy te ezt nem tolerálod.

Példák:

Ő, miután 5 perce a lőtéren vagytok: “Megfájdult a fejem a zajtól, menjünk.”

Te: “Nem tudok gyakran kijönni és gyakorolni, szóval hoztam neked egy Cosmopolitant, és egy Shape magazint, ha ilyesmi történne. Ott vannak a hátsó ülésen. Hagyd fenn a fülvédőt, tekerd fel az ablakot, és el fog múlni a fejfájásod. Ha végeztem, mehetünk.”

Ha például az utolsó pillanatban kitalálja, hogy nem akar ott enni, ahol korábban már megbeszéltétek, a válaszod: “Ha te fizetsz, bárhol ehetünk. Minden ingyen kaja finom.” Vagy: “Rendben, bárhova mehetsz enni, miután kitettelek.”

Készülj ezekre, és legyenek kéznél a válaszok. Bármilyen arra irányuló magatartás lehet teszt, ami olyasmire akar rávenni, amit eredetileg te nem akartál. NE DŐLJ BE! Legyél vele kedves úgy, ahogy TE szeretnél, ne úgy ahogy ő szeretné. Intelligens? Adj neki ajándékba egy elgondolkodtató könyvet, mondd el neki, hogy szerinted miért fogja szeretni. Tedd mindezt egy váratlan időpontban. Felejtsd el a valentin napot, vagy csinálj valamit, amit TE szeretsz csinálni, és hívd el magaddal. SOSE engedd, hogy ő diktálja a feltételeket, hogy ő ugráltasson. Ha megteszed, olyan leszel, mint a többi férfi, aki nem érdekli őt. Menj el egy szombaton a te kedvenc éttermedbe, és vidd el magaddal, aztán két héttel később vidd el az Ő kedvenc helyére. Érteni fogja az üzenetet, garantálom.

Bármit is csinálsz, ne segíts neki, és ne adj neki tanácsokat kapcsolati dolgokban. Azt se hagyd, hogy elmondja neked ezeket. Ez is csak egy teszt. Ha beleesel a csapdába, beleesel a barátzónába. Ott pedig téged fog hívni, ha vigasztalásra szorul, vagy ha bútorokat kell szerelni-mozgatni, miközben valaki mással szexel, aki nem hagyta, hogy belerángassák ebbe a “jófiú” csapdába. A barátzónában ő fog neked arról áradozni, hogy milyen csodás a szex a másik sráccal, de nem tud rajta kiigazodni, és ez az őrületbe kergeti. Már az elején zárd ki ennek a lehetőségét. Expasi, exférj problémák? Mondd azt, hogy ezeket jobb lenne egy barátnőjével megbeszélni, te ebben nem vagy jó, és nem is akarsz jobb lenni. Költözni kell? Add meg neki egy költöztető számát, a te időd túl drága ehhez. Vagy mondd meg neki, hogy van neki 10 barátja erre a feladatra, de te nem tartozol közéjük. Ne legyél olyan, mint a többi lúzer, aki az első szóra ugrik abban a reményben, hogy majd kialakul valami. Pont az ellenkezője fog történni. Tegyél meg érte dolgokat, amiket TE szeretnél megtenni. Legyen az az ajándék, hogy része lehet az izgalmas életednek. Legyél TE az a férfi, akiről másoknak mesél, hogy milyen jó a szex, de nem tud rajtad kiigazodni, és ez az őrületbe kergeti.

Sokféle “mi teszel értem?” jellegű kérdéssel találkozhatsz. Egyszerű példák: “Nem veszel nekem egy italt?” vagy  “Nem nyitod ki nekem az ajtót?”

Ilyenkor a leghelyesebben akkor jársz el, ha visszakérdezel: “És mit kapok én ezért? Mit teszel meg te énértem cserébe?”

Ennek hatására három dolog történhet:

1: Megdöbbenést és sértettséget tettet. Maradj nyugodt és ne hátrálj meg: “Úgy érted, elvárod, hogy mások tegyenek meg neked dolgokat, de nem gondolsz arra, hogy mit tehetnél te értük? Sosem találkoztam még ilyen énközpontú emberrel.” – Erre ő valószínűleg az alábbi 2-es vagy 3-as pontra vált.

2: Mosolyog és felajánl valamit. Bármi is legyen az, én mindig hezitálok, mintha elgondolkodnék az ajánlaton, végül azt mondom, “Áhh, nem elég jó”. Ha szexuális ellenszolgáltatást ajánl (ilyen is lesz, és ez is egy teszt részéről), csak mondj annyit: “Nem, nagyon megválogatom, kivel csinálok ilyesmit, és téged még nem ismerlek eléggé.” Itt vagy megpróbál rátenni egy lapáttal, vagy viccesen a karodra csap, és a 3-as pontra ugrik. (Egyaránt jó jel).

3: Megkérdezi mit szeretnél. Ez az ahol IGAZÁN elemedben lehetsz. Mindig lőj túl a célon, és szóljon 100%-ig rólad: “Főzz nekem egy szuper vacsorát, kérek egy félórás hátmasszázst, aztán egy talpmasszázst, amíg elszürcsölöm a vacsora utáni italomat.”

Azzal a megjegyzéseddel kapcsolatban, hogy a 6-os pont öngyilkosság: Nem nem az! Nem, ha magabiztos humorral adod elő, és nem bántóan. A csibész kishúg módjára kezelés azt sejteti, hogy “a fiatal srácoknál talán működnek ezek a dolgok, de én már akkor ezt a játékot játszottam, amikor még nem is borotválkoztam. Csak próbálkozz ezekkel nálam, és lehet, hogy el kell fenekeljelek. És hol is van az üdítőm, amit fél órája kellett volna hozzál?”

Ami a 7-es pontra írt kommentedet illeti: NEM, SOHA nem késő kigyógyulni a csak-egy-nő-létezik-számomra szindrómából. Minél hamarabb sikerül, annál valószínűbb, hogy megkapod a nőt, akit akarsz. A nők egy pillanat alatt megérzik, ha őrájuk tettél fel minden tétet, és ez KIÁBRÁNDÍTJA ŐKET. Soha nem jártál még úgy, hogy valaki állandóan követett téged, és utánozni akart, és szinte könyörgött azért, hogy kedveld őt? Neked ez tetszett? Ugye, hogy nem. Ha tényleg tetszik ez a lány, akkor legyen másik opciód is, különben elveszti az érdeklődését. Ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Utolsó pont: Ha sikerül mindezt megvalósítanod, akkor valószínűleg sikerrel jársz. De amikor ez megtörténik, akkor ne változz vissza azzá a férfivá, akitől eddig óvtalak! Amikor elkezd beléd szeretni, ne öntsd ki a szíved, és ne mondd el, hogy milyen csodálatosnak tartod, és ne engedd, hogy ő kezdje irányítani a kapcsolatot. El fogja veszteni az érdeklődését. Te sem örülnél neki, ha hirtelen buta lenne, csúnya, és unalmas. Maradj mindig az, akibe beleszeretett!

 * * * *

Később kaptam visszajelzéseket, főleg inkább pozitívakat, bár olyan is akadt, aki azt írta csupa nagybetűvel, hogy ha a fiatalember bármiben is követi a tanácsomat, akkor soha többet nem lesz egyetlen randija sem. Ő azt tanácsolná, hogy legyen önmaga, és ne játsszon játékokat. Kaptam emaileket nőktől is, amelyekben azt írták, hogy a meglátásaim és tanácsaim tökéletesek voltak. Egyikük egy képet is mellékelt. Kilátszott a tangája. :)

Legfrisebb fejlemény: A srác most küldött egy emailt. A csaj lemondta az utolsó percben. Az én megjegyzésem: Álmaid Nője SOSEM mondja le az utolsó pillanatban. SOHA! A következőt!

Post Author: DennisVT

DennisVT
38F - dennisvt1@gmail.com
f Facebook
1 megosztás


408
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
18 Egyéni hozzászólás
390 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
27 Hozzászólások szerzői
PizzaMuncherKorhelykutatohgyiSzoffy Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

“Ezt nem győzöm eléggé hangsúlyozni: ne adj túl sokat túl hamar. Akkor se, ha letépi rólad a ruhát a kocsiban. Addig legyen vége az első randinak, amíg még többet akar, és ne siess a folytatással.”

Ilyenkor szokott jönni az a szöveg, hogy:
– Hát azért feküdtem le a haveroddal, mert azt hittem nem érdekellek igazán.

“Te sem örülnél neki, ha hirtelen buta lenne, csúnya, és unalmas.”

Csúnya azért ne legyen, de a másik kettő teljesen rendben van.

Montana24
Olvasó

Ezekbe a “hibákba” én is sokszor beleesem. De én azt gondolom, hogy azon nőknél, akiknél ilyen szinten megfeszülve kell taktikázni, elveszti az értelmét az egész. Egyszerűen elvész a spontaenitás és a találkozások öröme. Szerintem ha egy nő igazán akarja a másikat, akkor nem fog ilyen tesztekhez folyamodni és fordítva. Ha pedig mégis, akkor egyrészt nem ő az igazi, másrészt pedig egyértelmű, hogy “kérem a következőt”. Járhatja az alfa körhintát, mígnem egy érzelmileg és szexuálisan kiégett húscafat marad. Nem tudom sajnálni.

Reszet Elek
Újságíró

A cikk ill. fordítás némiképpen azt is igyekszik sugallni, hogy a gyakorlással addig kell eljutni hogy a természeted részévé nem válik a megfelelő viselkedésmód. Innentől kezdve ez már nem játszmázás hanem természetes megnyilvánulás. Szóval sokkal inkább arról van szó hogy a srác berögződöttségein, nézetein kell maradandóan változtatnia.

Az már más kérdés hogy egy-egy móka mennyit időt, fáradozást miegymást ér meg ill. a csinos külső mennyiben tudja kompenzálni az esetleges iénytelen vagy üres belsőt.  Viszont az utalt szinten már ez sem merül föl lévén automatikusan folyamatosan mér a mérleg ill. gondolom jónéhány vas is van a tűzben.

brandon
Olvasó
brandon

A cikk ill. fordítás némiképpen azt is igyekszik sugallni, hogy a gyakorlással addig kell eljutni hogy a természeted részévé nem válik a megfelelő viselkedésmód.

Egy tanult viselkedésminta hogy válhat a természeted részévé?

Deansdale
Admin

“azon nőknél”

Mindegyik nő ilyen. Bocsi, ez van.

“megfeszülve kell taktikázni”

Nincs ebben semmi feszület – amint megérted a mögöttes okokat rájössz, hogy korábban rossz viselkedési mintákat követtél, amit mások ültettek beléd (a média, oktatás, rokonok, kortársak). Ha érted hogy mit miért érdemes hogyan csinálni, a második randin a fele már magától fog értetődni, a harmadik randin már a nagyja magától fog menni.

“Egyszerűen elvész a spontaenitás és a találkozások öröme.”

Ezt csak azért képzeled, mert ragaszkodsz a viselkedésmintákhoz, amiket magadénak érzel, pedig (ahogy említettem) azokat is kívülről adoptáltad, és nem vezetnek eredményre. Ha váltasz, utólag rá fogsz jönni, hogy sokkal jobb úgy.

“Szerintem ha egy nő igazán akarja a másikat, akkor nem fog ilyen tesztekhez folyamodni”

Ez nem így működik. Azt feltételezed, hogy ezt a nők direkt csinálják, szivatásból, de ez nem igaz. A nő azért “tesztel”, mert a vérében van, hogy csak olyan férfival állhat össze, akire számíthat minden helyzetben és minden körülmények között. A tesztek arról szólnak, hogy a tudatalattija kideríti, te ilyen férfi vagy-e. Ezt okos és buta, szép és csúnya, öreg és fiatal nő egyaránt csinálja. Ez a nő “önvédelme”, amivel erősen szűri a jelentkező pasikat (akikből van ezer). Egy gyakorlott férfi kifejezetten örül ismerkedéskor az ilyen teszteknek, mert ezek jelzik, hogy a nő alapvetően vonzónak találja. Ha a nő közömbös, akkor nem tesztel…

“Ha pedig mégis, akkor egyrészt nem ő az igazi”

Felejtsd el az ilyen hollywoodi maszlagot, hogy “az igazi” majd minden szempontból tökéletes lesz és láblógatva élvezheted mellette az életet. Azért olyan kevés manapság a boldog párkapcsolat, mert túl sokan hisznek ezekben a megtévesztő, színes-szagos hülyeségekben. Az egy Disney-hazugság, hogy mindenkire vár valahol egy “igazi”, aki nem tesztel, aki akkor is szeret ha elhízol és megkopaszodsz, aki nem csábul el melletted Brad Pittnek sem, stb. Emberek vagyunk, nem álmok vagy gépek.

brandon
Olvasó
brandon

De ezt honnét veszed, hogy a rossz (nőknek nem bejövős) viselkedésmintát az egyén kívülről adoptálja?
Szerinted ha valaki határozatlan, zárkózott, elvont, ügyetlen stb. ezek tanult viselkedésminták? Egyszerűen ilyennek született, és kész.

Ahogy a nők között se mind acélvaginájú macsópittsa, a férfiak között se mind keménytökű alfahím.
Ezek főként veleszületett, öröklött tulajdonságok, személyiségi jellemvonások, nem pedig tanulási folyamat eredményei.
(Más kérdés, hogy ami egyik nemnél előnyös tulajdonságegyüttes, a másiknál hátrány)
Persze, valamilyen határok között mindenki fejlesztheti a személyiségét, de gyökeresen nem fog tudni senki megváltozni.

lady
Olvasó
lady

A tanult viselkedésmódot én sem igazán értem. Belőlem se lesz soha olyan nő aki tűsarokkal tapossa a férfi lelkeket. Persze változik az évek során mindenki , de az alaptermészet az nem.

Minél inkább akarnak rákényszeríteni valakit más szerepre annál jobban össze fog zavarodni és már saját magát sem fogja megtalálni.

Deansdale
Admin

Azt, hogy a nőket imádni kell, piedesztálra emelni, óvatosan kezelni, udvariasnak lenni velük, stb. mind-mind másoktól tanultad el. Lehetsz te alapvetően zárkózott vagy ügyetlen, az még nem tenné lehetetlenné a nőzést, csak kicsit nehezebbé. Vannak zárkózott és ügyetlen nők, akiknél lehetsz úgy is sikeres – akik zárkózottságtól függetlenül lehetnek akár szépek is, de emberileg értékesek mindenképpen.

A legtöbb fiatal a médiából veszi az elképzeléseit, hogy hogyan kellene ismerkedni és kapcsolatban élni, és ez alatt nem az amerikai pitét értem amit 20 évesen néztél meg, hanem a Disney rajzfilmet amit véletlenül láttál 10 évesen. Aztán felnőttként már nem tudod, hogy a fejedben keringő sok gondolat közül egy rakás nem a sajátod, de mégis úgy hiszed, “az vagy te”. A gondolkodásmóddal azonosítod magad tévesen, és felháborodsz, ha valaki azt mondja, máshogyan gondolkodni hatékonyabb. Ezekből keletkeznek a megkeseredett férfiak, akik úgy érzik kib*szott velük az élet, mert van rengeteg belső értékük, és mégis szarnak rájuk a nők. És elkezdik a mazochista mártírkodást: azt mondják, csakazértsem változnak meg, mert ők a “jók”, és a világ szar. Azt mondják ha más viselkedéssel lehetnének sikeresek, az őket nem érdekli – őket szeressék magukért, vagy sehogy. És nem veszik észre, hogy az a “maguk” egy tévedés, ami ráadásul gyakorlatilag szerethetetlen.

Nem kell gyökeresen megváltozni, elég letenni néhány tipikus béta viselkedésformát, aminek a terhét fölöslegesen cipeled. El sem tudod képzelni micsoda megkönnyebbülés felszabadulni a feminista-disney-nőközpontú agymosás alól, ami alatt felnőttél és ami megmérgezte a felnőtt életed. 180 fokban fordítva ültök a lovon: ragaszkodtok a láncaitokhoz és szapuljátok azokat, akik a szabadságot kínálják nektek. Ha azt hiszed, hogy neked most jó, és a tudást elfogadva lenne rosszabb… Akkor nincs több mondanivalóm.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

brandon
Olvasó
brandon

Azt, hogy a nőket imádni kell, piedesztálra emelni, óvatosan kezelni, udvariasnak lenni velük, stb. mind-mind másoktól tanultad el.

A nőket nem én emelem piedesztálra, hanem a társadalom helyezi őket ebbe a pozícióba.
Az ember nyilván ahhoz alkalmazkodik, ami van, mert nem szeretne konfrontálódni, vagy azt, hogy egy esetlegesen nála erősebb, ún “fehér lovag” képen törölje, illetve, azért is óvatos a nőkkel, mert nem szeretné, ha valami nők elleni erőszak vagy zaklatás váddal rendőrségen kössön ki.

Zackery Quail
Olvasó
Zackery Quail

Dean! Sokmindenben egyetértek veled a PUA-val kapcsolatban, hasznos eszköz egy férfi kezében. Majd leírom egy külön hozzászólásban a véleményemet a cikkről és az itt kibontakozó vitáról. De most csak az előző kettőről.

Szvsz nem egészen a Brandon által felvetettekre reagálsz.

Szerinted ha valaki határozatlan, zárkózott, elvont, ügyetlen stb. ezek tanult viselkedésminták? Egyszerűen ilyennek született, és kész.

A határozatlanságot és az ügyetlenséget való igaz, hogy “lehet kezelni”, fejleszteni, de azért itt is adódhatnak adottságok… (testi hibák, fogyatékosság)

Vannak zárkózott és ügyetlen nők, akiknél lehetsz úgy is sikeres – akik zárkózottságtól függetlenül lehetnek akár szépek is, de emberileg értékesek mindenképpen.

Ez utóbbi csak akkor lehetne igaz, ha a zárkózottság és elvontság független lenne a nevezzük úgy “szocializáció során elért sikerességgel”. Pedig korántsem az. A sikeres emberek kategóriájában szerintem erőteljesen alulreprezentált a fenti két tulajdonság, pont azért, mert ezek részben válaszreakciók a relatíve sikertelenebb szocializációra. (Nevezhetjük ezt tanulási, sőt inkább kodícionálási folyamatnak is.) A zárkózottság és elvontság lehet oka a környezet reakcióinak, de lehet okozata is. Ráadásul ez mindkét nemre éppúgy igaz. (Emiatt a Brandontól kiemelt mondat sem teljesen igaz…)

Mindenki azt akarja megszerezni, akihez a legjobban vonzódik. Azonban a vonzóság nagyon erősen korrelál a szocializáció során elért sikerekkel. Külsőségek (“szépség”), státusz, pénz… Így aztán nem az megoldás, hogy hasonló zárkózott, elvont, de vonzó partnert szeretne. Hanem az, hogy megtanulja a PUA viselkedésmintákat és internalizálja. Kérdés, hogy ezt a személyiség kialakulása után mennyire lehet megtenni, nem okoz-e kárt. Főleg, ha a személyisége alapból ellentétes beállítású, azaz nem tanult (inkább kondícionált) viselkedésforma a zárkózottsága. Ennek a kérdésnek az eldöntéséhez pedig elég nagy önismeretre van szükség.

Összefoglalva, ha nem vagy férfiként egy Don Juan, ráadásul zárkózott is vagy alapból, akkor bár van esélyed összeszedni egy szép zárkózott nőt, de sokkal kevesebb, mint másnak.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Maestro
Szerkesztő
visuo
Olvasó
visuo

ismerem, zseniális!

Zackery Quail
Olvasó
Zackery Quail

:DD

Ennyire azért nem volt a szépségre kihegyezve a komment, szerintem a forró kását sokkal inkább az ezt megelőző kommentek kerülgették – bár a szépség egy alapadottság, amin csak nehézkesen lehet változtatni.

Amúgy tény, a ne légy ronda remek meglátás, nyilván rontja az esélyeket… Azonban a PUA részben megtanít arra is, hogy hogyan próbálj kompenzálni ilyen téren is. Steven Tyler például remekül megteszi. De példaként említhetem a Showder Clubból Dombóvárit, akinek nála egy fejjel magasabb barátnője van tudtommal – ha az volt, aminek látszott.

A PUA azt is vallja, hogy nézz ki normálisan, ha nem is vagy DJ (Don Juan), legalább adj magadra. Tényleg sokat számít, jobb is lesz az ember önbizalma.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

A celeb zenész meg híresember mellé hozhatod még Andy Vajnát is példának. Biztosan ő is PUA. Ja nem, csak van az a pénz…

Zackery Quail
Olvasó
Zackery Quail

Ha kiemelem a kontextusból, amit mondtál, igazad van. Azonban szeretném kiterjeszteni a mondatod mögöttes tartalmát.

A PUA éppen ugyanazért működik, amiért a pénz és a celeb zenészség. A nők hipergám ösztöneire próbálnak hatni, csak nekik nem feltétlenül áll a hírnév és a pénz rendelkezésre. Ellenben egy csomó egyéb tulajdonságot ki tudnak hangsúlyozni, ezt nevezik részben DHV-nek (magasértékűség demonstrálása), részben pozitív beállítottságnak, hozzáállásnak.

Ezeket vagy meg kell találnod magadban, vagy elő kell tudnod adni, amihez ha pragmatikus a gondolkodásmódod, nem is kell akkora gyomor.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A nők hipergám ösztöneire próbálnak hatni, csak nekik nem feltétlenül áll a hírnév és a pénz rendelkezésre.”

Hazudni kell ezerrel, valamelyik úgyis beszopja.

hgyi
Szerkesztő

“Főleg, ha a személyisége alapból ellentétes beállítású, azaz nem tanult (inkább kondícionált) viselkedésforma a zárkózottsága. Ennek a kérdésnek az eldöntéséhez pedig elég nagy önismeretre van szükség.”
Tervezem is, hogy nyár elején tartok egy ön- és emberismereti tréninget a Férfihang rendszeres látogatóinak.

Deansdale
Admin

“(testi hibák, fogyatékosság)”

Annyit feltételezek, hogy az ide írkálók többsége hozzávetőleg átlagos testi adottságokkal rendelkezik. Ha valakinek valamilyen komoly testi deformációja van, az ilyen szempontból sajnos tényleg kapufa, dehát azzal mit lehet csinálni? Azon nem segít sem ha sajnálgatjuk, sem ha úgy teszünk mintha nem lenne vele semmi gond.

“zárkózottság és elvontság”

Arra próbáltam utalni, hogy a személyiségjegyek nem feltétlenül állnak felbonthatatlan kapcsolatban a képességekkel, vagyis ha valaki introvertált, akkor is csajozhat, csak magához hasonló introvertált nőkkel próbálkozzon. Nem mindenkinek a bárokban tobzódó éjjeli pillangók meghódítása a cél, és a PUA anyagok sem csak arról szólnak (még ha egyesek így is képzelik). Senki ne adja fel a reményt azért, mert X személyiséggel született.

Másfelől tegyünk különbséget a mentalitás és a személyiség között. Egy introvertált ember is lehet reményteljes, bízhat a nőkben, és akikkel sikerült egymást beengedniük az intim szférájukba, azokkal lehet közvetlen, barátságos, satöbbi, bárakármi. Sokan azt hiszik, hogy a mentalitásuk/gondolkodásmódjuk tulajdonképpen a személyiségük, és foggal-körömmel ragszkodnak hozzá (itt a kommentek között is van vagy 3 példa erre), holott a kettő közel sem ugyanaz.

Nyilván egy introvertált ember összességében sosem lesz akkora nőcsábász, mint aki természetéből adódóan a társaság központja. Na és? Az akkor ne Casanova akarjon lenni, hanem elégedjen meg egy-egy boldog párkapcsolattal, és annak megfelelően lője be az elvárásait, viselkedését. A (csajozási) sikerét ne ugyanazon a skálán mérje, mint George Clooney, és meg van oldva a gond. Másfelől ha mindenáron rakni akarja az asztagot, akkor meg mozduljon ki a komfortzónájából és tegyen érte. Ha valamiért dolgozni kell, inkább feladja? Akkor meg mit panaszkodik? A fő gond az, hogy 100 nyafizóból 99 azt várja, hogy a fotelból se kelljen kimozdulnia, csak járjanak hozzá a szupermodellek lelkesen sz*pni (természetesen ingyen, sőt, ha lehet inkább ők fizessenek a privilégiumért).

Számomra a PUA irodalom isteni fény. Fiatalabb koromban én is végigjártam minden létező stációt amit az itt kommentelő emberek megtestesítenek, és pont a PUA anyagok húztak ki a szarból, szerencsére már jópár éve. (A cikket, ami alatt kommentelünk, évekkel ezelőtt olvastam eredetiben.) A PUA anyag az, amire minden intelligens fiatal férfi titokban vár, akkor is, ha ő maga nem tud róla. Egy kulcs a nőkhöz, amiben pont az a lényeg, hogy az okosaknak segít ledolgozni a butább természetes alfákkal szembeni hátrányukat. Valahol minden intelligens férfiben ott él a gondolat, hogy az eszével le kellene tudnia győzni a fafejű dzsigolókat. De nem megy, valamiért sehogy nem megy. Azért, mert a nőzési tudás sokszor ellentétes azzal, amit az ember magától gondolna. (Az angolok erre azt mondják counter-intuitive.) De szerencsére létezik többezer ember, aki kiment a hóra szerencsét próbálni, és összedobta a tapasztaltait a neten – ráadásul akadt néhány olyan is, aki mögétette az evolúciós pszichológiai, szociológiai és egyéb szaktudást is, ami megmagyarázza a tapasztaltakat. Amit a fehér köpenyes tudósok és egyéb nagytudásúak évezredek alatt nem tudtak megoldani, azt Mystery, Style, Tyler Durden, Roissy meg az internet pár év alatt kiizzadta. Leírták a tudásanyagot, amivel az ész győzhet a természetes tehetség fölött.

Innentől – nem kevés iróniával – csak annyit tudok mondani, hogy mindenkinek a saját kezében van a sikere, kizárólag IQ kérdése, hogy megérti-e amit meg kell. Ha igen, nyert. Ha nem…

“Így aztán nem az megoldás, hogy hasonló zárkózott, elvont, de vonzó partnert szeretne. Hanem az, hogy megtanulja a PUA viselkedésmintákat és internalizálja”

Nem is önmagában ajánlottam megoldásnak, hanem a kettőt együtt :)

Zackery Quail
Olvasó
Zackery Quail

Köszi a választ, az a véleményem, hogy majdnem ugyanazt gondoljuk, de lehet, hogy benned jobban le vannak üllepedve a dolgok, mint bennem, bár feltételezem, hogy több időd is volt rá… :D Néhány dologra reflektálnék.

testi hibák, fogyatékosság:

Azon nem segít sem ha sajnálgatjuk, sem ha úgy teszünk mintha nem lenne vele semmi gond.

Mindezzel mélységesen egyetértek, de akkor mi a megoldás? Az elfogadás? Azt gondolom, hogy az nem ér sokat, mert nem a testi hibákkal van baj, hanem a következményekkel. Ha nem vesz róla tudomást? Hogyan teszi ezt meg anélkül, hogy teljesen irracionális hitet erőltet magára?

mentalitás és személyiség:

“a mentalitásuk/gondolkodásmódjuk tulajdonképpen a személyiségük, és foggal-körömmel ragszkodnak hozzá”

Azért van a kettőnek közös gyökere… nem vagyok pszichonauta, de az a véleményem, hogy gyerekkorban egyszerre változik a kettő, de időközben a személyiség mélyebbre kerül és rögzül. A rögzülés miatt a későbbiekben a mentalitás az, ami jobban változni tud a külső tapasztalatok alapján. (Ezzel kapcsolatban szívesen veszem, ha valaki fényességgel töltené fel az agyam… :))

mit akar az ember elérni kérdésköre:
Attól, hogy introvertált, lehetnek elszállt vágyai, álmodozhat – bár, mint tudjuk, az az élet megrontója. Hogyan tudod elérni azt, hogy kudarcok nélkül adj alább az igényeidből?
Szerintem a kulcsmondat ez:
A PUA “egy kulcs a nőkhöz, amiben pont az a lényeg, hogy az okosaknak segít ledolgozni a butább természetes alfákkal szembeni hátrányukat.

Deansdale
Admin

1. Öööö, nem igazán foglalkoztam eddig konkrétan a testi hibákkal való ranidzás témájával, személyesen nem érint a kérdés. Őszintén szólva lövésem sincs, hogy abból a trágyából hogyan lehetne hatékonyan kimászni, valószínűleg sehogy. Az illetőnek isteni szerencsével bármi összejöhet, annak hiányában gondolom a legtöbb esélye a hasonszőrűek közösségében van, ami nyilván nem teljesen optimális, dehát… Esetleg a neten lehet a semminél egy fél hajszálnyival több esélye, amennyiben a személyisége eléggé pozitív és “átütő”.

2. Jó pap holtig tanul, és nem azért mert mindig nyaggatja valaki, hanem mert egy önmagára igényes ember odafigyel az ilyesmire. Önismeretre van szükség, meg belső igényre az emberi fejlődéshez. Senki sem tökéletes, ezért hihetetlen arrogancia arra játszani, hogy “nem akarok megváltozni” – ez nagyjából a tinédzserkori dac kivetülése egy hülye felnőttbe.

3. A férfiaknál ezzel általában nincs probléma, mert elég hamar rájön az ember, hogy milyen kaliberű nőknél nincs esélye. Akarhatom én Monica Beluccit (illetve a mai megfelelőjét, ilyen esetekben mindig 5-10-20 éves példák jutnak eszembe :), úgysem kaphatom meg. Aki megrögzötten csak a topmodellekkel érné be, az örökre csalódni fog, vagy mondjuk olajmágnás, akinél az ilyesmi nem gond. A “game” arra jó, hogy 1-2 pontnyit javítani tudj az átlagodon, amit meg bírsz szerezni. Ha te mondjuk férfiként egy jó 7-es vagy, akkor bétaként kb. 5-ös csajokat tudsz relatíve gond nélkül felszedni, és talán a 7-esek is mennének, ha nagyon odatennéd magad (de az hosszú  távon fárasztó). A game segítségével a 7-esek fognak rutinosan menni és megpályázhatsz időnként egy 8-ast, vagy adjaisten 9-est is, persze az már csak szökőévenként jön be :) Az igazi áldás azok számára jön el, akik maguk kb. 5-ös érték körül mozognak, és akik game nélkül egyáltalán nem tudnak csajozni. Ezeknek ha bármi összejön, már örülhetnek, de kellő gyakorlással ők is felhozhatják magukat annyira, hogy a saját érték-szintjükön elboldoguljanak.

Azzal meg realistának kell lenni, hogy mi a saját szexpiaci értéked – néhány férfi (és sok nő) úgy tesz, mintha magát alapból 10-esnek könyvelné el. Sok sikert kívánok nekik…

lady
Olvasó
lady

1.  A testi hibások , inkább saját maguk miatt aggódnak , nem tudom pontosabban leírni. Akinél nem tökéletes a test az lélekre gyúr , szinte akaratlanul is. Mivel már egyre több a lelketlen ember , a siker garantált, már ha nem olyan vészes a testi hiba.

kutato
Olvasó
kutato

“Arra próbáltam utalni, hogy a személyiségjegyek nem feltétlenül állnak felbonthatatlan kapcsolatban a képességekkel, vagyis ha valaki introvertált, akkor is csajozhat, csak magához hasonló introvertált nőkkel próbálkozzon.”

Nem jó ötlet. Attól, hogy introvertált még nagyon bunkón el tud küldeni. Ellenben egy ext. meg tud nyitni, simán odamegy hozzád beszélni veled. A melankolikus tipusú nőktől messze kell futni…

Naooo
Olvasó
Naooo

“és a világ szar.”

Márpedig a világ tényleg szar, nem is értem miért nem tűnik már el a picsába.

Naooo
Olvasó
Naooo

“mert a vérében van, hogy csak olyan férfival állhat össze, akire számíthat minden helyzetben és minden körülmények között.”

Ő a második szerető.

“Ez a nő “önvédelme”, amivel erősen szűri a jelentkező pasikat (akikből van ezer). Egy gyakorlott férfi kifejezetten örül ismerkedéskor az ilyen teszteknek, mert ezek jelzik, hogy a nő alapvetően vonzónak találja.”

Ilyenkor direkt a számukra rossz válaszokat kell adni és élvezkedni a csalódott képükön.

visuo
Olvasó
visuo

„a vérében van, hogy csak olyan férfival állhat össze, akire számíthat minden helyzetben és minden körülmények között”

ne tud meg mennyi „sikeres” esetet láttam erről. : DDD

„Emberek vagyunk, nem álmok vagy gépek.”

ja emberek, gyenge jellemmel.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Szerintem ha egy nő igazán akarja a másikat, akkor nem fog ilyen tesztekhez folyamodni és fordítva. Ha pedig mégis…”
akkor meg valóban kár pazarolni rá figyelmet, idôt, energiát.
Packázni tényleg gyíkságból szoktak(unk), sajnos nagyon kevés nô képes kulturáltan nemet mondani. nem tudom pontosan mi lapul mögötte, egyrészt ott van a szófogadásra a szocializálás, nekem is nagyon sok idômbe került mire megtanultam minden bonyodalomnak elejét venni és ha már az elején is ùgy láttam, hogy vmi elfogadhatatlan számomra akkor egyszerûbb egy kurta “nem”, mint az udvariaskodás. Másrészt van ez a minél többen udvarolnak annál értékesebb, ezért hiába nem kell a srác megmarad “barátnak”.
ugyanakkor vannak fickók akiket elküldesz elôszôr udvariasan, aztán kevésbé és mégis visszajön az ablakon, az is irtó idegesítô.

visuo
Olvasó
visuo

„egyszerûbb egy kurta “nem”, mint az udvariaskodás. ”

udvariaskodás sincs. inkább sunnyogás a felelőség, a színvallás elől. ezek a modern, önálló, életrevaló, független nők, akik majd rinyálnak arról, hogy „a férfiak nem őszinték”.

Koriander
Olvasó
Koriander

tkp igazad van. olvastam a kólázos alatt a “bottal se piszkálnám meg” rôl és elképedtem, hogy oké hogy nem akar parttalan vitát, de hogy miért kell vulgárszemélyeskedni, fel nem fogom.

Reszet Elek
Újságíró

Lárifári! Én még bottal sem piszkálnám meg azt a botot amivel megpiszkálták…

Koriander
Olvasó
Koriander

? ( semmit nem értek, amit írtam az egy antifeministákra tett megjegyzés volt egy feministàtòl, nem emlékszem már ki írta és sajnos belinkelni se tudom, mert már tovább lapozódott a fôoldalròl, högyi alatt meg nincs az a kòlàzòs felhívàs ahol olvastam)

Reszet Elek
Újságíró

Persze, emlékszem. Azért írtam.

lady
Olvasó
lady

Én sosem értettem meg nem is szerettem az ilyen teszteket vagy tanácsokat. Mert akkor hol vagyok ÉN a személyiségem? Ettől függetlenül jók a tanácsok , iránymutatónak! .-)))

Nőknek is írnak annyi ötletet , hogy azt inkább ne is olvassa senki mert az inkább manipuláció !

Reszet Elek
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander

“Some boys take a beautiful girl
And hide her away from the rest of the world”
tényleg illik a dal a poszthoz, a posztban leírtakban nagyon kevés minden van, ami a természetes autoriterséggel függ össze, ami valòban lenyûgözô egy férfiban, ez inkább hatalmi spíl.

Reszet Elek
Újságíró

Amire te utalsz azt a PUÁsok (javítsanak ki ha tévedek) a natural alpha és a learned ill. contextual alpha kategóriáival írják le.

Én e tekintetben, ahogy korábban leírtam, a született alfaságot misztifikálják, az minden férfiban benne van és igenis előhozható. Ez a felvett alfaság nekem egy kicsit büdös. Persze a kérdés más szempontból csak annyi, amit filozófiai értelemben is feszegettek már, azaz hogy a hazugság igazsággá válhat-e.

visuo
Olvasó
visuo

„Mert akkor hol vagyok ÉN a személyiségem?”

az nem számít. az számít, hogy milyen szögből, milyen sebességgel csepeg le a nőlény arcáról a … B-]

Reszet Elek
Újságíró

“nőlény”? Egek! Valamilyen csaj nagyon beleléphetett a bögyödbe… Már-már nevetséges ahogy en bloc ekézed az egész női nemet.

visuo
Olvasó
visuo

nőlény kifejezés az a túlzó hímsovén kazah Boratból volt.

tetszik. olyan, mint az asszonyállat. most írtam volna azt, he? : )

hgyi
Szerkesztő

Szinte egyfolytában teszteljük a másik embert – főleg ismerkedési szakaszban. De nem csak a nők tesztelgetnek, hanem a férfiak is. És éppenhogy a személyiségünknek megfelelően tesztelünk.
Pl. az ételt is teszteljük, mielőtt eldöntjük, szeretjük-e, vagy nem. Szerintem ezek a tesztelések teljesen normálisa, sőt szükségesek.
Persze, van túlzásba vitt tesztelés is. Bár ezt is embere válogatja. Sokaknak nem elég a finom tesztelgetés, mert nem értik. Van, aki azért tesztel otrombán, mert ő nem érti a finomabb visszajelzéseket. De ezek is mind jelzések, válaszok.

Korhely
Újságíró

Lady, akkor téged könnyű felszedni. Elég arra célozgatni, hogy te egy egyéniség vagy és eredeti. Jól tévedek?

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a PUA maga az omega lét esszenciája. A PUA mindent alárendel a nőnek való megfelelésnek – még tanácsot is ad, hogyan készítsünk be az autóba egy Cosmopolitant, hátha a hercegnőt pont azzal sikerül majd lekötnünk. Az egyetlen különbség az omega meg a PUA között, hogy a PUA eközben még meg is játssza magát, magyarul folyamatosan egy hamis képet mutat magáról, amit “felkészülésnek” nevez.
Összefoglalva: a PUA módszer egy kézikönyv arról, hogyan kell azt a hazug képet sugározni a nőknek, hogy a “játékos” pontosan megfelel az igényeiknek.
Talán van, akinek a folyamatos színjáték a leeső pináért örömet okoz, de nekem bőven elég, ha a munkahelyen kell mosolyogni a hülye ötletekre, otthon, a szabadidőmben csak magamat akarom adni, nem pedig mások gyerekes játékaira készülgetni, azokat hárítani és megjátszani a műmacsót.

Deansdale
Admin

Teljesen félreérted az egészet. Ami nem lenne baj, de félre is magyarázod és másokat is elhülyíthetsz vele.

Nőzni minden hetero pasi AKAR, de 80%-uk nem tudja hogyan kell. Ezeknek alapvetően kétféle dolgot mondhatsz:

1. Maradj aki vagy, nem kell itt semmit tanulni vagy változni – azaz szenvedj életed végéig és dögölj meg magányosan, nyomorultul, miközben átkozod a nőket, a társadalmat vagy Istent (kívánt rész aláhúzandó).

2. Valamit nem csinálsz jól, de sebaj, lehet rajta csiszolni. Nesze segítség.

Nem tudom érzed-e, hogy mekkora hülyeség ragaszkodni az elsőhöz. Lehet köpni a szembeszélbe, ha valakinek nagyobb élvezet a félreértett erkölcsi mártírkodás, mint egy boldog és stabil párkapcsolat, csak legalább másokat ne rángassanak magukkal ebbe a szakadékba.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Stabil boldog párkapcsolat Miről beszélsz ember? A cikk épp arról szól, hogy folyamatosan legyél résen, mert hülyébbnél hülyébb tesztekkel fognak bombázni, és elég egy rossz lépés a katasztrófához! Ez lenne szerinted a boldogság? A folyamatos stressz, a megfelelési kényszer, amin az életed múlik? Komolyan van értelme úgy leélni egy életet, hogy nincs egy perc nyugtod, mert tudod, hogy akár a következő pillanatban jöhet egy értelmetlen és infantilis teszt, amin ha elhasalsz, akkor a nő viszi a gyereked, a házad, a jövődet? Ehh…

Deansdale
Admin

“A cikk épp arról szól, hogy folyamatosan legyél résen, mert hülyébbnél hülyébb tesztekkel fognak bombázni, és elég egy rossz lépés a katasztrófához!”

Elég erősen túlzol :) Egyébként attól, hogy nem tudsz róla, a gond nem oldódik meg, sőt. Sokkal jobb érteni a dolgot, mint nem érteni… Hogy lehet ezt az alapelvet nem elfogadni???

“Ez lenne szerinted a boldogság?”

Ha sikeresen átmész a teszteken, akkor ritkulnak, és amúgyis természetessé válik az egész. Olyan mint a biciklizés. A boldogság az, hogy különösebb erőfeszítés nélkül is meg tudsz tartani egy olyan kvalitásokkal rendelkező nőt, amit az “azelőtti” béta éned meg sem mert volna szólítani.

“A folyamatos stressz, a megfelelési kényszer, amin az életed múlik?”

Eddig azt hittem a csajozós topik alatt beszélgetünk, de most látom, hogy a katasztrófavédelemről van szó.

“Komolyan van értelme úgy leélni egy életet, hogy nincs egy perc nyugtod”

Pont akkor lesz nyugtod, ha megérted a nőket. Vagy te úgy érzed, hogy amíg nem érted őket, addig jobb párkapcsolatokat tudsz építeni??? Aki a neten háborog és sírdogál, hogy nem tud nőt szerezni mert minden nő ribanc, az boldog? Vedd már észre, hogy mit mivel akarsz összehasonlítani.

És az is hatalmas tévedés, hogy meg kell játszani magad ahhoz, hogy egy nő ne hagyjon el. Amíg nem érted a John Ross-féle javaslatok hátterét, addig hiheted, hogy ezek valami életidegen lefektetett szabályok, amiknek engedelmeskedni kényszer, de amint rájössz a mögöttes tartalomra, magadtól fogod tenni amit kell.

“akár a következő pillanatban jöhet egy értelmetlen és infantilis teszt, amin ha elhasalsz, akkor a nő viszi a gyereked, a házad, a jövődet?”

Ez sem így működik. Shit teszt van sok, egy normális kapcsolatban elbukhatsz féltucatot büntetlenül – az egész nem egy on/off kapcsoló hanem egy hosszútávú folyamat. De megintcsak sokkal fontosabb kérdés, amit örülnék, ha megfontolnál: ha nem érted ezt az egészet, attól neked jobb lesz? Gondolod, hogy a PUA anyagok elutasítása megvéd attól, hogy a nőd lelépjen a gyerekkel? Pffffffffffffffffff

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Én úgy gondolom, hogy a PUA mint módszer természetesen működik. Arra való, hogy az alkalmazója kielégítse a biológiai szükségleteit, és szerezzen magának egy nő formájú lukat, amibe beleverheti. Nem kétlem, hogy a segítségével sikerülni fog a nyolcvankettedik nő becserkészése is, aztán ha ott is túl nehéznek és soknak bizonyul a shit teszt (nem éri meg a belefektetett munka), akkor meg lehet nyomni a next gombot, és megkeresni vele a nyolcvanharmadikat. De a módszer szerintem totálisan alkalmatlan arra, hogy megtaláld vele az utolsót. Ha nem ürítőedényt, hanem társat keresel, akkor a lehetséges shit tesztekre könyvből bemagolt válaszok, felvett viselkedésminták nem segítenek, sőt. Ha már az elején megjátszod magad, akkor pontosan addig lesz veled a nő, amíg megjátszod magad. Mert az a nő nem téged akart, hanem a szerepet, amit eljátszottál. Nem lehet egy életen keresztül 24/7-ben szerepet játszani.

Deansdale
Admin

“Én úgy gondolom”

Tévedsz. A nők természetéről szóló tudás egy eszköz, amit arra használsz, amire akarsz. Ha te minden nap más nőt akarsz felszedni, az nem a PUA irodalom hibája vagy felelőssége, hanem a tiéd. Ha inkább boldog hosszútávú kapcsolatot akarsz építeni, megteheted. A tudás hiányát viszont nem tudod használni semmire. Még ha elbuksz is, sokkal jobb ha közben érted és tudod, hogy mi zajlik körülötted, mint ha vakon és süketen sodródsz az eseményekkel.

Sőt, tudod mi az igazán grízes? Hogy pont fordítva fontos ez az egész. Ha csak lukakat akarsz cserkészni, akkor tökmindegy, hogy értesz-e a nőkhöz, legföljebb a sikered nem lesz maximalizálva. Na és? De ha házasságban élsz, és gyerekeid vannak, akkor KURVÁRA fontos, hogy tisztában legyél a női természettel, mert tényleg az életed (alakulása) múlik rajta. Minden férjnek kötelezővé kellene tenni a PUA irodalom ismeretét, és máris visszaesne a válások száma.

“Ha nem ürítőedényt, hanem társat keresel, akkor a lehetséges shit tesztekre könyvből bemagolt válaszok, felvett viselkedésminták nem segítenek, sőt.”

Te úgy hiszed, hogy van a világban X százalék “lyuk”, meg Y százalék “társ”, és ezeknek a működése egymástól gyökertesen eltér? Ez olyan, mint ha azt mondanád, hogy a szaralak férfiak a szép nőkre buknak, de bezzeg az igazi férfiak a csúnya nőkre izgulnak fel. A legtökéletesebb nő is nagyjából ugyanazt találja vonzónak (az egyéni szexuális fétisektől most eltekintve), mint a legutolsó ribanc vagy a leggyökérebb feminista hisztikirálynő. Nincs olyan megkülönböztetés, hogy a rossz nők a jó pasikra buknak, a minőségi nők viszont a lúzerekre. Minden nő a jó pasikra bukik, ezért kell azzá válni.

Még egy érdekeset mondok: ha nem tanulsz meg nőzni mindenféle nem-túl-fontos kapcsolatokban, akkor ha eléd toppan “az igazi”, nem fogod tudni megszerezni és megtartani. A romantikus ábrándokkal a férfi csak tökönszúrja magát, mert tapasztalat nélkül a “nagy ő” sem lesz mellette boldog, magyarul a nőzni nem akarással pont az értékes társat fogja elveszteni. A legnagyobb ő is shit tesztel időnként, mert a tudatalattijának meg kell bizonyosodnia, hogy meg tudod védeni ha az utcán rátámad féltucat cigánypurdé. Ez van, az emberi ösztönvilág már csak ilyen pragmatikus. És ha a tesztjein elbuksz, akkor lehettek ti akármilyen lélektársak vagy hőseposzokba illő szerelmespár, akkor is el fog hagyni, mert nem fog szexuálisan kívánni. Egy jó társ nem arról ismerszik meg, hogy mindenáron szexinek talál téged, akármilyen lepukkant tróger vagy.

“Ha már az elején megjátszod magad”

Sehol egyetlen betű sincs semmiféle megjátszásról.

brandon
Olvasó
brandon

Minden férjnek kötelezővé kellene tenni a PUA irodalom ismeretét, és máris visszaesne a válások száma.

A válások száma úgy is csökkenhetne, ha egyszerűen betiltanák a nyomós indokok (bizonyítékokkal alátámasztott) nélküli válást.

Nem lehet minden férfiből tökéletes PUAt faragni, a nők kényére kedvére, csak mert nekik ez a viselkedésmód tetszik. Elsősorban emberek vagyunk, és, mint olyan, tökéletlenek is.

A nők sem a férfiak kényére-kedvére vannak, nekünk is be kell érnünk azzal, hogy nem tökéletesek, és nem elégítik ki maximálisan az igényeinket.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Legkönnyebben úgy lehet csökkenteni a válások számát, ha nem házasodunk. Nyilvánvalóan erre van a legnagyobb befolyásunk is, mivel ez egy személyes döntés, és jelenleg még szabad nem házasodni, illetven szabad nem élettársi kapcsolatban élni. Bár ugye már itthon is volt kezdeményezés, hogy megadóztassák azokat a férfiakat, akik nem tartanak el nőt. Az még elbukott, de az irány látszik.

A tágabb családi és baráti körből két olyan esetről is tudok, amikor a válás után apuka mehetett az utcára, hajléktalannak. Kinek kell ez? Inkább választom az orosz rulettet, ott akkor sincs szenvedés, ha veszít az ember.

don Fefinho
Újságíró

És ha megadóztatnak, mi van? A spártaiak és a rómaiak is inkább röhögve kiperkálták, és éltek tovább, mint Marci Hevesen, mint hogy elviseljék az akkori nőket, sőt még felelősséget is vállaljanak értük.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Volt ilyen a rómaiaknál meg a spártaiaknál? :-O

don Fefinho
Újságíró

Agglegényadó? Igen.

Az eredményeit utólag ismerjük. Az okait is, korabeli irodalma van.

Csak fölemlegetni nem illik nagyon.

Reszet Elek
Újságíró

Ez érdekel. Tudnál linkeket meg címeket megadni?

Naooo
Olvasó
Naooo

“Bár ugye már itthon is volt kezdeményezés, hogy megadóztassák azokat a férfiakat, akik nem tartanak el nőt.”

S a 20 év feletti gyermektelen nőket miért nem akarják megadóztatni a nemzethalál elősegítése miatt? Vagy direkt ez a cél?

Deansdale
Admin

“A válások száma úgy is csökkenhetne, ha egyszerűen betiltanák a nyomós indokok (bizonyítékokkal alátámasztott) nélküli válást.”

Ezzel tulajdonképpen ezt mondod:

Nem vagyok hajlandó emberileg fejlődni – inkább tiltsák meg a nőknek hogy elhagyjanak engem.

Gondolom kurvára boldog lennél egy házasságban ahol a feleséged utál mint a szart, csak nem válhat el, mert a törvény tiltja. Mindezt azért, mert te már most is olyan tökéletes ember vagy, akinek sértés felvetni, hogy esetleg fejlődhetne.

“Nem lehet minden férfiből tökéletes PUAt faragni”

Nem is kell. Az intelligensebbek tegyenek magukévá annyi tudást, amennyit befogad a kényes begyük, a hülyék meg csináljanak amit akarnak…

“a nők kényére kedvére, csak mert nekik ez a viselkedésmód tetszik”

A PUA anyag bizonyos értelemben ennek pont az ellentéte. Az egyik legfontosabb szabály, hogy szard le a nő kényét és kedvét – azt csináld amiről te magad tudod, hogy működik. A PUA irodalom arról szól, hogy a randizást hogyan helyezheted át a mostani feminin alapokról saját magadnak sokkal kényelmesebb maszkulin alapokra, amivel ráadásul a sikered is nőni fog. Persze bizonyos értelemben ez is “befektetés” a kapcsolat felépítésébe, dehát aki zéró energiából akar tökéletes kapcsolatot építeni, az szopni fog egész életében, és meg is érdemli. Minden működő emberi kapcsolat energiabefektetést igényel, a kérdés csak az, hogy amit beleteszel, az megtérül-e, vagy elfecsérled szar módszerekkel.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Gondolom kurvára boldog lennél egy házasságban ahol a feleséged utál mint a szart, csak nem válhat el, mert a törvény tiltja.”

Bánom is én csak ne fogazzon.

brandon
Olvasó
brandon

Gondolom kurvára boldog lennél egy házasságban ahol a feleséged utál mint a szart, csak nem válhat el, mert a törvény tiltja.

Gondolom, így is durvára nagy boldogság lehet egy férfinek a házasság, ahol neki kell a nő igényeihez alkalmazkodni, mert így ő van kiszolgáltatott helyzetben neki.
Ezt én eleve megalázónak tartom.
És, mivel anyagiak vannak a dologban párkapcsolatnál, így az ember inkább a biztonságot, kiszámíthatóságot választja, ami pedig férfiként egyértelműen az, ha egyedül él. Ez a maximum, amit ki lehet hozni a férfilétből.

Korhely
Újságíró

“A válások száma úgy is csökkenhetne, ha egyszerűen betiltanák a nyomós indokok (bizonyítékokkal alátámasztott) nélküli válást.”

Vagy, a házasságot.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

“Ha te minden nap más nőt akarsz felszedni, az nem a PUA irodalom hibája”

Segítek. PUA = Pickup artist. Gondolom nem attól hívja magát csajfelszedő művésznek, hogy egész életében egyet vagy hármat szed fel, hanem épp attól, hogy naponta kettőt. Erről kapta a nevét, ez az alapja az irányzatnak.

“Ha inkább boldog hosszútávú kapcsolatot akarsz építeni, megteheted.”

Meg, de nem azzal a módszerrel, hogy a százharmincharmadiknál megállok, hogy OK, ideje lenyugodni, ez a példány már biztosan kitart életem végéig. Ha megszoktad, hogy mindennap másik nő ágyában ébredsz, akkor pontosan úgy fogsz gondolkodni róluk, mint a műanyag kávéspoharakról. Neked már jutott eszedbe az automatából kapott kávéspohárról az, hogy megtaláltad életed igaz és egyetlen poharát, és ezután már csak ebből fogsz inni? Ugyan, dehogy. Az automata adja a következő poharat, nincs kiszállás, nincs megállás. A dolgok elvesztik az értéküket, ha futószalagon jönnek.

“Minden nő a jó pasikra bukik, ezért kell azzá válni.”

Ez régen talán még ment is, könnyedén lehettél a “falu bikája”, de a globális média korában bizony a globálisan legjobbakhoz akarnak mérni. Ahhoz a néhány maroknyi emberhez – legyen az világhírű színész, zenész, akárki – akik elérhetetlen távolságban vannak tőlem. Halott ügy. Helyette megpróbálhatnék vetíteni egy olyan képet, ami emlékezteti a nőket ezekre a menő celebekre, egy képet arról, hogy folyamatosan mennyire laza és magabiztos vagyok, akinek bejött az élet, pedig közben én vagyok az Átlag Jóska mintaszobra, tele mindenféle emberi hibával, hiányossággal (mint mindenki más). Az ember személyisége nagyjából kialakul a húszas éveire, utána már gyökeresen megváltozni nem nagyon lehet. Tehát az nem opció, hogy változzunk meg, nyusziból már nem lesz farkas, maradna a vetítés, amit van akinek beveszi a gyomra, nekem nem.

Deansdale
Admin

Te akarsz nekem segíteni? :) Értékelem.

Hogy a PUA-k hogyan élnek, az teljesen irreleváns. Te azt kezdesz az eszközeikkel, amit te akarsz. A “tudományterület” megnevezése amúgyis “game”, nem pedig PUA, csak a felszínes szemlélők kötik össze a PUA-kkal. Olvass az LTR game-ről, ha az inkább a te asztalod.

“Meg, de nem azzal a módszerrel, hogy a százharmincharmadiknál megállok, hogy OK, ideje lenyugodni”

Még mindig nem erről szól az egész. A “game” alapvetően nem arról szól, hogy hogyan tudsz mindennap mást megdugni, hanem arról, hogy egy nő mit talál vonzónak egy férfiban. Az teljesen más tészta, hogy ha egy férfi erre rájön, akkor általában reflexből elindul világot látni, hogy pótolja az elvesztegetett éveket – de erre semmi nem kényszeríti. Sokan a már létező házasságukat javítják fel a tudás segítségével, mint pl. Hawaiian Libertarian.

“pontosan úgy fogsz gondolkodni róluk, mint a műanyag kávéspoharakról”

Barátom, te egy lehetséges életmódot összetévesztesz egy újkeletű tudományág tudásanyagával, ami evolúciós pszichológiáról, szexuálpszichológiáról és hasonlókról tájékoztatja az érdeklődőt. Ha ma elolvasod egy könyvben, hogy a nők hipergámok és buknak a státusz jeleire a testbeszédben, akkor holnaptól minden nőt műanyagpohárnak nézel? Valami problémát látok ebben a gondolatban, de nehezen tudnám szavakba önteni, hogy mi az.

“Ez régen talán még ment is, könnyedén lehettél a “falu bikája””

Nem kell és nem is lehet mindenki egyszerre a legjobb, nem kell semmiféle bikának lenni. Mindössze (köh-köh, “mindössze”) egy olyan szintre kell feljutni, ahol meg tudod szólítani, szerezni, és tartani azokat a kvalitású nőket, akikre igényt tartasz. Ehhez nem kell másokat megalázni, sem nőket, sem férfiakat. Megjátszani sem kell, bohóckodni sem, satöbbi sem.

“Az ember személyisége nagyjából kialakul a húszas éveire, utána már gyökeresen megváltozni nem nagyon lehet.”

Legyen az mindenkinek az egyéni szégyene, ha begyepesedik és fejlődésre képtelenné válik. Te meg légy arra büszke, hogy nem vagy ilyen. Egy valamirevaló ember adjon annyit magára, hogy emberileg fejlődjön amennyire csak lehetséges.

“nyusziból már nem lesz farkas, maradna a vetítés, amit van akinek beveszi a gyomra, nekem nem”

Azt képzeled, hogy a game lényege farkast vetíteni, de ez csak azért van, mert nem ismered eléggé. Felületes vagy és mások elmondása, vagy valami hirtelen rossz élmény alapján ítélsz meg valamit, amiről nincs komoly tudásod. Másfelől meg annyit tudok mondani, hogy a game csak azoknak való, akik tudnak és akarnak is tenni a saját sikerükért. Aki csak ül a seggén és nyavajog, hogy nem akar megváltozni, de sikeresnek lenni bezzeg jó lenne, az nem is érdemel többet. A game olyan mint egy pecabot. Hogy egy nagy halra mész vele vagy több kicsire, az a te dolgod, de használnod neked kell – ha ehelyett panaszkodsz, hogy te horgászás nélkül akarsz minőségi halat, akkor vedd meg közvetlenül kápéért. Egyébként mit akarnál, hódítson meg neked valaki más jó csajokat???

*** Ez az egész nem ellened szól, ebben a topikban mindenki ellenérveit igyekszem általánosan felhasználni, hátha valaki megérti, miről van szó.

brandon
Olvasó
brandon

Ha ma elolvasod egy könyvben, hogy a nők hipergámok és buknak a státusz jeleire a testbeszédben, akkor holnaptól minden nőt műanyagpohárnak nézel?

Igen, ez már bőven elég indok erre. :)
Én már korábban is megfigyeltem, hogy a nők kettyentek, mert nem a normálisan hozzájuk álló, beléjük szerelmes férfiakat szeretik, hanem az olyanokat, akik le se szarják őket.
Ez csak a tudományos magyarázata eme kettyent viselkedésmódnak, de nem oldja meg azt.
A státusz jeleit meg azért figyelik, mert a nők szemében a férfi csak egy haszonállat, aki arra való, hogy az ő kényelmüket biztosítsa. Amelyik erre nem képes, vagy nem hajlandó, annak nem adják oda magukat.

hgyi
Szerkesztő

Én már korábban is megfigyeltem, hogy a nők kettyentek, mert nem a normálisan hozzájuk álló, beléjük szerelmes férfiakat szeretik, hanem az olyanokat, akik le se szarják őket.
Akkor téged imádnak a nők…

Deansdale
Admin

Aranyfaszú cimborám, te totál hülye vagy. Lefordítom egyszerű magyar nyelvre, hogy mit is mondasz valójában:

“a nők kettyentek, mert nem a normálisan hozzájuk álló, beléjük szerelmes férfiakat szeretik, hanem az olyanokat, akik le se szarják őket.”

= egy nőnek bármilyen pasival össze kellene feküdni aki egy kicsit is kedves vele, függetlenül attól, hogy a nő vonzónak tartja-e vagy nem

= a nők szexuális vonzalmát a tudatos gondolkodásuknak kellene vezérelnie, ami eleve lehetetlen, de ráadásul kizárólag az én érdekeimet szem előtt tartva (a saját érdekeik és a más férfiak érdekei le vannak szarva)

= a férfiak kettyentek, mert nem a dagadt, csúnya és öreg, ámde készséges! nőket szeretik, hanem a szép fiatalokat

“Ez csak a tudományos magyarázata eme kettyent viselkedésmódnak, de nem oldja meg azt.”

= értem, hogy az ég kék, de nekem zölden jobban tetszene, ezért erre keresek megoldást, ahelyett, hogy elfogadnám a valóságot

“a nők szemében a férfi csak egy haszonállat”

= nem kellek a nőknek, de ahelyett hogy magamat tenném jobb emberré inkább őket kezdem mocskolni

= bennem nyilván nem lehet hiba, én tökéletes vagyok, tehát a nők szubhumánok

“az ő kényelmüket biztosítsa. Amelyik erre nem képes, vagy nem hajlandó, annak nem adják oda magukat.”

= mivel az elméleteimet nem támasztja alá, nem veszek tudomást a bombázó csajok ezreiről akik piti bűnözőkkel lógnak, akiktől nem kapnak semmilyen kényelmet vagy vagyont

= mivel nem értem, hogy a nők mit tartanak vonzónak, muszáj azt feltételeznem, hogy minden nő ostoba, önző és gonosz

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha megszoktad, hogy mindennap másik nő ágyában ébredsz, akkor pontosan úgy fogsz gondolkodni róluk, mint a műanyag kávéspoharakról. Neked már jutott eszedbe az automatából kapott kávéspohárról az, hogy megtaláltad életed igaz és egyetlen poharát, és ezután már csak ebből fogsz inni?”

Aki műanyagpohárból iszik, az egyéb aljasságra is képes.

Naooo
Olvasó
Naooo

“akkor ha eléd toppan “az igazi””

Igazi nem létezik, csak kevésbé rossz.

“meg kell bizonyosodnia, hogy meg tudod védeni ha az utcán rátámad féltucat cigánypurdé”

Ott kell hagyni, előbb-utóbb úgyis le fog lépni valami menőbbel. Meg lehet direkt ez a vágya, csak nem meri mondani, te meg elrontod az egészet a hősködéssel.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

ha a dodó nem megy a didihez, a didi megy a dodóhoz

visuo
Olvasó
visuo

az a bajom a shit-tesztekkel, hogy a nők munkahelyen is alkalmazzák. pedig a munkahely az nemsemleges környezet kellene hogy legyen, ahol a tehetség, szorgalom, akarat, kitartás számít, nem pedig az ösztönök, meg előítéletek, hogy most akkor a „munkatársamnak legyen férfias fellépése bizonyos szituációkban”.

Belvedere
Vendég
Belvedere

A nők férfiakhoz való viszonyulásának egésze shit-teszt, megkörítve jó nagy adag manipulációval és nem kis részben szadizmussal.

“Tőlem ugyan jöhet-mehet, tehet-vehet bármit, bánom is ha fel is fordul, hangyányit se számít.
Felkötheti magát, édes, borotvával az se vészes. Kínlódik vagy gyorsan végez, mindegy!”

“Vedd meg édes azt a kis gyöngysort! Ha nem kapom meg, meghalok. Jaj, hát tudod jól, hogy imádom az ékszert. De nem csoda, hisz nő vagyok.”

És a végén az Ödönös rész. :)

https://www.youtube.com/watch?v=ozfTHl3UP1o

kutato
Olvasó
kutato

A PUA megmutatja mire izgulnak a nők. Segítségével leszimulálhatod egy vonzó férfi képét. Ennyiből megjátszás. Valaki erre a megjátszásra nem alkalmas, mert a nonverbális kommunikációja elárulja.

Koriander
Olvasó
Koriander

Az egész cikkel kapcsolatban meg azt gondolom, hogy ezzel az álmacsó szöveggel, amit Ross nagyapó nyomat meg szimplán túl lehet taktikázni… Ma már tudom, hogy “a jelen élethelyzetében semmi komolyabb kapcsolatot nem akar” egy sebzettséget palástoló duma is lehet fôleg, ha évekkel késôbb egy részeg ôszinteségi rohammal jönnek a szemrehányások, hogy nem igaz, hogy nem láttam, hogy ô engem hogy és egy életre. Aha. Senki nem gondolatolvasó.amúgy meg tett egy szívességet, rég gáz ha vki nem képes önmagát adni.

Deansdale
Admin

Az “önmagát adás” a legdestruktívabb tanács egy férfinak. Mindenki önmagát adja, csak ez kb. 50%-nál önkéntelen cölibátust okoz, mert a nők szarnak arra bizonyos önmagára. Egyébként ha nem nyalja ki a nő seggét egy randi kedvéért, attól még ugyanúgy önmaga marad…

Koriander
Olvasó
Koriander

önmagát adni szimplán annyit jelent, hogy meri vállalni és kimondani, hogy valójában mit gondol. nem is értem hogy kerül ide a seggnyalás.
+ egyébként meg pont “Ha valaki nem töketlen primadonna, azért össze tudja szedni magát annyira, hogy egyenesen szóljon egy nőhöz.” ezt, amit itt írsz értettem azon, hogy önmagát adja. Na mindegy, hogy ebben mi a destruktív, ha te mondod, akkor úgy van, ha más akkor már nem úgy.

Deansdale
Admin

“nem is értem hogy kerül ide a seggnyalás.”

A cikk kb. ennyit magyaráz el a kezdő férfiaknak, csak jobban körülírja.

“hogy ebben mi a destruktív”

Az, hogy ez alatt egy nő teljesen mást ért, mint egy férfi, és míg egy nőnek jó tanács, addig egy férfinak a legrosszabb.

Koriander
Olvasó
Koriander

Jó, kivi vagyok, mit értesz az “adja önmagát” alatt?

Deansdale
Admin

Kvázi azt jelenti, hogy ne csinálj semmit, megoldódik minden magától, csak legyél türelmes. Ez tipikus passzív női mentalitás, ami nekik be is válik, erre építik a teljes randi-stratégiájukat. Egy férfinál viszont totál bukás, és inkább a tökéletes ellentéte vezethet eredményre: ha nem tudsz nőzni, valamit nyilván szarul csinálsz, tehát fejlődj, alkalmazkodj, tanulj az ügyesebbtől. Az a bizonyos “önmagad” nem valami statikus, szent és sérthetetlen objektum, amit szolgálnod kell akár a saját boldogságod árán is. Fejlődni nem szégyen, még ha sok furcsa ember úgy is gondolja.

Koriander
Olvasó
Koriander

:-) köszi, így már jobban értem.

brandon
Olvasó
brandon

Ez tipikus passzív női mentalitás, ami nekik be is válik, erre építik a teljes randi-stratégiájukat.

Ha a férfiak is ezt csinálnák tömegesen, akkor már nem válna be, és kénytelenek lennének a nők is aktivizálódni. :)

Persze, a gyakorlatban a nemek szexualitás intenzitásbeli különbségei miatt ez sosem lesz így.

Pash Cutter
Újságíró

“Jó, kivi vagyok…”

KIVI vagy? Én meg MANDARIN! :D

Koriander
Olvasó
Koriander

kivi, mint kíváncsi, lusta vagyok hosszúkat írni.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Nem értek egyet. Az álmacsó szöveg önbizalmat ad az abban hiányt szenvedőknek, amivel olyan férfierő szabadul fel amit te még nem tapasztalhattál. Azt az állapotot state-nek hívják amikor annyira felfokozza magát a PUA, hogy semmivel sem lehet sarokba szorítnai. Hangsúlyozom semmivel. A shitteszt egyik formája az ignorálás így az is bosszanthatja a nőt, ha nem azt kapja a férfitől amit elvár és ezzel kikerül a domina helyzetből és gyenge nővé válik. De ez csak egy példa a sok közül. Ha valaki simán önmagát adná soha nem merne például leszólítani téged az utcán, mert el sem hiszed mennyi bátorság és felkészültség kell egy ilyenhez egy férfinak. Te nőként ezeket soha a büdös életben nem fogod megérteni és ez így van rendjén.

Reszet Elek
Újságíró

Nagy kedvenc, hátha nem ismered:

Alpha Male Examples: Californication

Wastrel
Újságíró

Én végignéztem az egész sorozatot, és azt kell mondanom, amennyire nedvesedik a nők bugyija Hank Moody karakterére, legalább annyira okozott nekem csalódást. Hank Moody nem egy valódi alfahím, hanem egy kiégett, kényszerbeteg, lúzer frusztrált gamma. Nincs igazi karriere (ráadásul író szakmát űz, ami az emberek a sorozatban feltűnő reakciói alapján nem éppen elit szakmának minősül), az élete tele van hullámvölgyekkel (de komolyan, minden egyes részben történik vele valami rossz, meg évadonként egy tragédia, ami aztán totál a padlóra küldi), nincs határozott életcélja, állandóan a saját ostoba döntései miatt kerül bajba, kötekedős, erőszakos, türelmetlen, ami az alfahímekre nem igazán jellemző. Ráadásul képtelen a farkát a gatyájában tartani még legszorultabb helyzetében is, ami az önuralom hiányának és a saját elbaszott életét feledtető pótszer keresésének határozott jele. Lehet, hogy egyszer valamikor fiatalabb korában nagy nőcsábász volt, de hogy a sorozatban nem ilyen Hank Moodyt ismerhettünk meg, az tény. Ráadásul a neve is árulkodó (moody = rosszkedvű), ami az állandó hangulatingadozásaira és pesszimista világszemléletére utal, ami szintén nem egy alfa erény. Komolyan mondom, nem értem mit esznek annyian ezen a szerencsétlenen. Mármint attól eltekintve, hogy kevés jó pillanatában valahogy mégis bele tudja magát dumálni a nők gatyájába.

Ha igazi alfahímeket kéne mutatni sorozatokból, akkor inkább a következőket javasolnám:
– Archer – Archer
– Jeff – Rules of Engagement (Egy Kapcsolat Szabályai)
– Ari Gold – Entourage (Törtetők)
– PUA: Barney Stinson – How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal)

Reszet Elek
Újságíró

Vonatkoztass el a sorozattól. Csak a részletet nézd. Amúgy Moody karaktere kapcsán egyetértünk.

Reszet Elek
Újságíró

Nem hiszem hogy hazudni kellene de azért… Az ember személyiségének számos komponense van, ezek ugyanúgy a sajátjai. A környezeti hatásoktól függ hogy ezek közül melyik mennyire hat, mennyire van a felszínen. A gyerekkori megerősítéseket és gátlásokat homlokegyenest felülírni azaz teljesen ellentmondó személyiségjegyeket a felszínre hozni nem hiszem hogy lehet de nem is kell. A legtöbb esetben a finomhangolás is elég, a nemi ösztön meg elég erős hajtóerő. Szóval nem hazugságról van szó csak a jobbik oldalad megmutatásáról. Nézzétek csak meg azokat a fajokat ahol a hímnek vannak udvarlási gesztusai, léteznek párosodára felhívó rituálék. Ott is hazudnak a tarka tollazatokkal, felfújt toroklebernyeggel stb? Az embereknél is vannak udvarlási gesztusok aztán annyi. Ha a PUA ad az illetőnek jó ötleteket hogy megfelelően udvaroljon, oda se neki, nem hiszem hogy gond lenne. Sok tekintetben itt is a cél számít nem pedig az eszköz, azaz hogy mire használja fel a dolgot. Én mondjuk mindig is inkább minőség párti voltam, nem pedig mennyiségre mentem, de ízlések és pofonok. Lehet hogy valaki az egoja miatt igényli a nagyon sok egyéjszakást, nekem ez annyira sose jött be.

Ellenpélda egy antiPUA hogyan bánj a nővel oktatás, ami legalább olyan gáz mint a PUA vadjhajtásai és csak arra jó hogy kihasználjanak és szarvakat akasszanak rád. Érdemes végignézni, amolyan hogyan rontsuk el a kapcsolatunkat és legyünk lúzerek oktatóként Íme itt: Make a Woman Happy

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Miért a Randiguru nem azt mondta hogy a nő “hazudik nektek”? Tapasztalataim szerint minden egyes Nő hazudik valamilyen szinten. Hazudik amikor elutasít, mert lehet szimpi vagy neki, de automatikusan mondja. Hazudik amikor menstruáció idején kérdezi a főnök minden rendben van és csak lapít. Hazudik amikor fórumokon segítőszándékkal jön, holott csak pasizni akar. Reggelig lehetne sorolni, hogy ha a nők hazudhatnak velükjáró természetességgel, akkor a férfi miért ne kaphtna handycap-et a PUA-tól. Csak annyít kell vele lódítani (nem magadat adni), hogy emberszámba vegyen a kiszemelt nőegyed és szóba álljon veled, a többi meg a személyiségeteken múlik hogyan folytatjátok a játékot. Amelyik Nő meg taplónak tartja a próbálkozó férfiakat az annyit is ér, tökmindegy, hogy magyar vagy amerikai.

Wastrel
Újságíró

Ezekről a magasztos, olykor több száz oldalas könyveket megtöltő csajozási tanácsadásokról mindig az alábbi tanmese jut az eszembe. Mondjuk az ebben szereplő pontok pont ellentétei a PUA-tanoknak, de nem maga a tartalom a lényeg, hanem az üzenet:

Beszélik, hogy Tibet legmagasabb hegycsúcsán él a világ legbölcsebb embere. Egyszer egy ifjú elment hozzá, hogy megtudja, milyen út vezet annak a nőnek a szívéhez, akibe beleszeretett. Amikor találkozott vele a hegytetőn, megkérdezte:
– Mondd meg nekem, mesterek mestere, mi a legrövidebb és legbiztosabb út egy nő szívéhez?
A mester így felelt:
– Nincs biztos út egy nő szívéhez, fiam; csak szakadékok menti ösvények, térképek és iránytű nélküli utak tele szirtekkel, tüskés bozóttal és mérges kígyókkal.
– De mester, akkor mit tegyek, hogy meghódítsam szerelmesem szívét?
– Jegyzed meg, kedves tanítványom: vésd elmédbe és szívedbe tanításaimat és tanácsaimat, melyeket most adok neked… Kövesd őket, és el fogsz jutni a szeretett nő szívéhez.

1. Moss fogat.
2. Ne vakard előtte a töködet.
3. Vigyél neki virágot és sok-sok ajándékot.
4. Vizelés előtt emeld fel a WC deszkáját, és utána ne felejtsd el lehajtani.
5. Moss kezet, mielőtt kijössz a mosdóból.
6. Ne csámcsogj.
7. Ne böfögj hangosan, vagy inkább sose böfögj.
8. Ne fingjál.
9. Ne beszélj csúnyán az anyjáról, szeresd őt, mint a saját anyádat.
10. Ne káromkodj.
11. Mindig nevess a rossz viccein.
12. Ne légy rá féltékeny, vagy ha mégis, csak kicsit.
13. Hagyd, hogy ő féltékeny legyen rád. Neki szabad.
14. Ne növessz pocakot. Sőt mi több, sose hízz meg. Neki viszont szabad (de sose mondd neki).
15. Ne időzz a fürdőszobában.
16. Ne hagyd ledobva a törülközőt.
17. Ne mondd neki, hogy nem tud vezetni.
18. Ne gyere későn haza. Indulj el a munkából és azonnal menj haza.
19. Ne szórakozz a barátaiddal. Vagy inkább ne is legyenek barátaid.
20. Ne álmodj barátnőkről.
21. A barátnőinek mellét és seggét ne nézd és szóba se hozd.
22. Ne légy fösvény. Használj legalább két hitelkártyát és két betéti kártyát.
23. Ne nézz más nőkre. Sőt, értsd meg egyszer és mindenkorra, hogy más nők nem léteznek.
24. Ne beszélj az ex nődről. Neked sosem volt más valakid előtte .
25. Mondd neki, hogy ‘szeretlek’ legalább 24-szer naponta.
26. Tanulj meg főzni.
27. Mosogass és tartsd tisztán a konyhát.
28. Ágyazz be (mindig).
29. Hívd fel őt, akárhol és akármilyen elfoglalt vagy is.
30. Hagyd, hogy ruhát, cipőt vegyen, amikor csak akar. Sőt, segíts neki az órákig tartó vásárlásban és válogatásban. (És mosolyogj eközben.)
31. Hagyd, hogy órákig beszéljen telefonon, és ha lehet, fizesd a mobilját.
32. Ne horkolj.
33. Jusson eszedbe, te nem szereted a focit és utálod a Forma-1 versenyeket.
34. Borotválkozz naponta, nehogy felsértsd a bőrét.
35. Ne gondolj csak a szexre, de túlzásba se essél; javasold neki gyakran, még ha fáradt vagy is.
36. Tartsd tiszteletben, ha fáj a feje, de ha ő kéri tőled, azonnal járj a kedvében. Ah!, és nehogy azonnal elaludj, amint befejezted; nézz a szemébe és simogasd, míg ő alszik el szép csendben.
37. Mondd neki minden percben, hogy ő a legszebb nő, akit valaha láttál.

A kimerült tanítvány megfordult, hogy lemenjen a hegyről. A mester így szólt utána:
– Várj fiam, gyere vissza!
Mire a tanítvány:
-Neeem, mester… Most már értem, miért van annyi buzi!

Naooo
Olvasó
Naooo

“33. Jusson eszedbe, te nem szereted a focit és utálod a Forma-1 versenyeket.”

Ezek mennek.

https://www.youtube.com/watch?v=JYkCa0lJE8s

http://www.retronom.hu/node/2648

Wastrel
Újságíró

Ha már képek:

megszivtad

Deansdale
Admin

@Reina

(inkább lehozom ide a kommentfolyamot…)

“a nőket önbizalommal teli élet császárnőinek állítjátok be, akiknek a lábai előtt hevernek a férfiak és akik el vannak szállva maguktól”

Férfi randizási szemszögből tulajdonképpen minden nő így működik, akkor is, ha egyébként nem tartja magát császárnőnek. Ahogy a természetben igen sok állatfajnál, úgy az embernél is úgy működik a párkeresés, hogy a férfi produkál, a nő választ. Ilyesmire gondolj :) A férfinak ez mindenképpen teljesítési kényszer, még ha a szóban forgó hölgy nem is a világ szépe. A visszautasítás ugyanúgy kellemetlen, sőt, lehet még rosszabb is, mert ha egy bombázó lekoptat, hát istenem, de ha egy átlagos nő is elhajt, az azért már grízes. Olyan sosincs, hogy a nő automatikusan igent mond, tehát minden randi stresszhelyzet egy olyan férfinak aki nincs szokva a szituációhoz.

“az udvarlás pont arról is szólna, hogy bátorítjátok, éreztetitek vele, hogy vonzó és őt akarjátok.”

10-ből 9 férfi pontosan ezt csinálja, és folyamatosan elzavarjátok. Nem csak a bálkirálynők! Ha olyan egyszerű lenne a dolog, hogy “mondj neki szépeket”, akkor egyetlen pasinak sem lenne gondja a nőzéssel.

“Mintha úgy állnátok a nőkhöz, hogy neki most már letörni kell az egoját”

Nem letörésről van szó, csak valahogy éreztetni kell a női tudatalattival, hogy te olyan férfi vagy aki több nő számára is vonzó, így nem vagy arra kényszerülve, hogy könyörögj, nyalizz, stb. Pont ellenkezőleg, ha a nő nem felel meg az igényeidnek, akkor simán azt mondod hogy “kérem a következőt”. Tudom, hogy ez a legtöbb nőnek hülyén hangozhat, de a tapasztalatok szerint ez válik be. (Kiment 1000 pasi fejenként egytucat különböző módszerrel nőzni, és statisztikát csináltak, hogy melyik módszer vált be. Ez.) Vitatni igazából fölösleges, sokkal több értelme van elkezdeni azon filozofálni, hogy miért van így.

Igazából – a finomságokat mellőzve – nem túl bonyolult dolog: a nők hipergámok, vagyis a maguknál jobb (értékes, népszerű, jobb státuszú) pasikat részesítik előnyben, így a férfinak muszáj már az ismerkedéskor kimutatni (vagy legalábbis elhinteni a látszatot), hogy ő jobb a nőnél. Persze ezt nem lehet a szemébe mondani, vagy nyíltan nagyképűsködni, mert az visszatetszést kelt, ezért kell olyan finom módszerekhez folyamodni, mint a kishúgként kezelés – ami nem durva, nem dicsekvő, egyszerűen csak azt érezteti a nővel, hogy nem tartod őt magadnál előbbrevalónak, nem esel hasra tőle (vagyis rutinosan kommunikálsz a nőkkel, tapasztalt vagy és magabiztos).

.
Olvasó

Köszi, hogy időt szánsz rá, hogy elmagyarázd nekem mindezt. Finomságok ezek, de sok múlik rajtuk. Hogy a szavaink vagy a tetteink hogy hogy jönnek le a másiknak, apróságokon múlik. Egy kérleken, egy szerintemen, egy hangsúlyon. A hozzászólások azért finomítanak sokan a cikken.

Közben eszembe jutott még valami. Az, hogy nem feltétlen tragédia, hogyha egy nő elutasít. Nem biztos, hogy átlag Bélának és átlag Beának mindenképp össze kell jönniük, és átlag Bea nagyarc, ha lepöccinti átlag Bélát, vagy átlag Béla béna, ha átlag Bea leépíti. Lehet, hogy egyszerűen csak nem illenek össze, hiába vannak mondjuk egy szinten ebben a ki mennyire jó pasi/jó nő ranglistán. Mert nem csak ebben kell hasonlítani (már ha kell), hanem lehet hogy én azért utasítok el valakit, vagy valakinek én azért nem jövök be, mert teljesen mások vagyunk, vagy súlyos gondolkodásbeli/értékrendbeli differenciák vannak, hiába jövünk be mondjuk egymásnak fizikálisan. És azért ez számít, ha az ember nem csak egy éjszakára akar valakit, hanem valóban társat keres maga mellé hosszú távra, családalapításra. Szóval nem biztos, hogy az illető rossz pasi én meg nagyarc vagyok, vagy fordítva. Mert azért a házastársválasztásban nem csak az a szempont, hogy az illető vonz engem.

Alter Ego
Szerkesztő

Úgy érzem, hogy a konkrét PUA technikákkal szembeni notórius kritika a nők részéről egy mélyebb értelmű ellenszenvet takar. – Nem hiszem, hogy az a lényeg, hogy “taplóság”-e azt mondani, hogy “remélem te nem olyan nő vagy…” – Nem lehet véletlen, hogy a PUA irodalom  újra és újra kivívja mind a feministák, mind pedig az átlag nők heves ellenszenvét. Úgy tűnik, mintha ösztönösen  és automatikusan felébredne egy aggodalom a nőkben, hogy mi lesz az után, ha a férfiak nem csak az Esther Vilar által is jól felvázolt “idomított férfi” problematikájával szembesülnek, hanem a PUA módszertan segítségével egyre kifinomultabb technikákat sajátítanak el, amelyekkel felszabadíthatják magukat a nemi viselkedéssel kapcsolatos társadalmi klisék fogságából. Úgy tűnik, ennél semmi sem idegesítőbb a nők számára. Reina is bosszús lesz, ha belegondol, hogy “a nekem udvaroló férfi másokkal is randizik”, de nem tudom, hogy abba bele szokott-e gondolni, hogy esetleg ugyanennyire idegesítő a másik oldalon, hogy még az átlag nő is folyamatosan udvarlók tucatjaiból választhat és ezt a férfifelhőt teljesen természetesnek veszik és erkölcsi aggályaik sem igazán szoktak támadni. Eldobtuk a régi társadalmi szokásokat is; ma már egy házas nőnek sem “kötik be a fejét” és nagyon sokan feminista elveket hangoztatva vérig is sértődnének, ha kapcsolatban élve elvárnák tőlük, hogy jelentősebben módosítsanak a viselkedési kódexükön… De ha a férfiak magabiztos magatartásformákkal és extrovertáltsággal gondoskodnak róla, hogy megélhessék, hogy folyamatosan, kézzelfoghatóan létezik valamilyen szexpiaci értékük, léteznek választásaik, “több vasat tartanak a tűzben”, akkor aztán égszakadás, földindulás…

Jut eszembe: mindig is utáltam a “mindig a nő választ” típusú helyzetértelmezést, és ha kijelentjük, hogy a PUA metodika képes teljes mértékben megfordítani ezt a játszmát, akkor miért alkalmaznánk olyan kliséket, hogy a “férfi produkál, a nő választ”? Nem vagyunk mi pávák, amire a linkelt videóval céloztál (és mellesleg sokféle okból kétségbe szokták vonni még azt a hipotézist is, hogy a hím páva tollazata a párosodási verseny szolgálatára alakult ki), meg különben is nézzük csak meg, hogy az embernél melyik nem tölt el több időt “páváskodással”? Nem lenne jobb, valósághűbb úgy leírni a helyzetet, hogy a határozott, magabiztos, erőt sugárzó hímek eredendően háremtartók, hiszen szükségszerűen nőstények tucatja követik őket? Nézzük csak meg a fenti vitát, hogy ösztönösen mennyire viszolyog sok férfi attól a gondolattól, hogy ő pózoljon, páváskodjon a nők kedvére… – Azt sem tartom kizártnak, hogy a csajozás problémáját úgy kell megoldani, hogy nem is a csajozás problémájával foglalkozik senki sem, hanem azzal, hogy miként válhat általában erős, “öntörvényű”, autonóm személyiséggé és magabiztos társasági emberré, mert a többi úgyis megy magától…

Nem  szőrszálhasogatni akarok, csak gondoltam, hátha pár apró igazítás a megközelítésen helyére tesz olyan dolgokat, amelyek a fentiekben vitaforrássá váltak…

mdmselle
Újságíró
mdmselle
Alter Ego
Szerkesztő
mdmselle
Újságíró
mdmselle
Alter Ego
Szerkesztő
mdmselle
Újságíró
mdmselle
Alter Ego
Szerkesztő
mdmselle
Újságíró
mdmselle
.
Olvasó

Ha én nem randizom egyszerre több férfival, ő se randizzon egyszerre több nővel. Nem tudom, ebben mi az ördöngösség. Ő sok nő közül választhat – ok. De egyszerre válasszon egyet. Az, hogy én több férfi közül választhattam, hogy kivel randizok, meg hogy a férfi egyszerre több nővel randizik, nem ugyanaz. Mert ha már eldöntötte akár ő, akár én, hogy randizok a másikkal, akkor nem randizok még mellette 2-3 emberrel.

Attól meg, hogy csak velem randizik vki, még nem gondolom, hogy nem jön be más nőknek, csak nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ez a férfi csak nekem udvarol, noha olyan jó pasi, hogy sokaknál másoknál is labdába rúgna. De ha megtudtam volna, hogy mással is randizik, miközben nekem udvarol, biztos kérdőre vonom. Ahogy ő is jogosan vont volna kérdőre, ha megtudja, hogy más férfiakkal is találkozgatok.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha ezt teljesen általánosnak tekinthetnénk, akkor igazad is lenne… Vajon egy átlagos, társkereső státuszban lévő nő egyidőben csak egy férfival megy el randizni ismerkedni? És még ott van a férfifelhő, a barátzóna és a szűzkurválkodás problémája is… Különben is, mit is értünk most randi alatt?

.
Olvasó

Én egyszerre eggyel randiztam, és nem is ismerek olyan átlagos nőt, akinek ne ez lenne az evidens, de persze cseveghetünk az erkölcsi hullákról, csak minek, ha nem ilyen nők közül szeretnétek társat.

http://www.ferfihang.hu/2015/02/03/ha-mar-osszejott-a-randi/#comment-42198

Alter Ego
Szerkesztő

Ha életemben nem láttam volna még közelről nőt, akkor talán el is hinném, hogy az általad linkelt kommentben Mdmselle tapasztalatai az átlag nőt írták körül… A barátnőm a múlt héten kezdett egy új munkahelyen, eddig még csak ketten hívták bulizni a hétvégére… :)

Az nem vezet sehova, ha kijelented a nők jelentős részéről, hogy erkölcsi nulla… Egyébként is, itt nem a férfiak szokták inkább általában kritizálni és hibáztatni a nőket? :D

Ha újraolvasod az utóbbi időben megjelent ismerkedéssel, randizással kapcsolatos cikkeket és a hozzájuk kapcsolódó kommenteket, akkor láthatod, hogy milyen tapasztalataik vannak a férfiaknak arról, hogy folyamatosan egy szélesebb férfifelhővel versenyeztetik őket a nők. Ennek a problémának most akkor mi a megoldóképlete? – A legtöbb nő manapság erkölcsi nulla, akivel legjobb ha szóba sem állnak a férfiak? Ha nem vigyázol, akkor még a végén te leszel a Férfihangon az elégedetlen MGTOW-k vezéregyénisége! :D

.
Olvasó

Ahogy fennáll a kockázata, hogy a nő más férfi meghívására mond igent, úgy annak is fennáll a kockázata, hogy a férfi más nőt hív el randira. A nőknek is van konkurenciája, nem csak a férfiaknak. :-)

Alter Ego
Szerkesztő

És ezt a konkurenciát teszik láthatóvá és kézzelfoghatóvá a PUA technikák.. :)

.
Olvasó

Mintha nem látnánk mi azt, hajajjj. :D

Alter Ego
Szerkesztő

Éreztem, hogy félreérthető leszek… Azt akartam kiemelni, hogy a PUA szemlélet segítségével a férfiak képesek meglátni, hogy sokkal több nő elérhető számukra, mint akikről eddig gondolták; érzékelhetőbbé válik, hogy az általuk kiszemelt nőnek van konkurenciája, nem kell mindent egy lapra feltenni, és nem dráma, ha egyesek visszautasítják őket…

Persze tény, hogy ennek mellékhatásaként a nők is jobban fogják érzékelni a konkurenseiket…

hgyi
Szerkesztő

Evidensnek evidens, csak nem volt tartható. :o)
Nekem volt olyan időszakom, amikor több fiúval randiztam. Mindegyiknél másod – sokad- hegedűs voltam. (Kivéve egyet, akivel csak leveleztem, mert német volt a lelkem. Aztán már nem is leveleztünk, de egyszercsak megjelent, hogy akkor most ő feleségül vesz és megyünk hozzá haza Münchenbe.) A későbbi férjem is a több közül került ki. :o)
Az sem túlságosan zavart az elején, hogy másokkal is randizott.

Pash Cutter
Újságíró

A szűzkurválkodás is megérne egy cikket a Férfihangon! Leginkább, hogy egyre többel találkozom a 40-es és 50-es korosztályú, középosztályú, értelmiségi nők között.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Lécci magyarázzátok el mit jelent az a kifejezés, hogy szűzkurva. Tényleg fogalmam sincsen, de már sokadjára látom hogy használjátok :-) Az aki csak brahiból kéreti magát, vagy ki?

.
Olvasó
Alter Ego
Szerkesztő

Puzsérék tréfás meghatározása mellett elmondható, hogy a szűzkurvák közé sorolható minden olyan a partnerkapcsolat burkolt ígéretével üzérkedő nő, aki akár lélektanai, akár közösségi, akár kisebb-nagyobb anyagi előnyök kicsalása érdekében kelleti magát.

Pash Cutter
Újságíró

Szűz, mert nem adja meg magát egy férfinak se, kurva, mert kelletti magát a férfiak előtt – így jön össze, hogy szűzkurva.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Kár hogy törölted a bővebb leírást, mert abból értettem meg leginkább hogy miről van szó. És tényleg nem is kell nekik egyáltalán társ, csak a bók, vagy csak extra-extra válogatósak?

Naooo
Olvasó
Naooo

Biztos perrel fenyegették.

Pash Cutter
Újságíró

Amilyen világban élünk, Naooo! :P

Pash Cutter
Újságíró

Koriander kérésére törölve!

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem lehetne ezt mégis leszedni?

Huffnagel Pista
Újságíró

“A szűzkurválkodás is megérne egy cikket a Férfihangon! Leginkább, hogy egyre többel találkozom a 40-es és 50-es korosztályú, középosztályú, értelmiségi nők között”

Addig is: A szűzkurvák ellen, az emberért, a holnapért alapítvány közleménye

http://apu.blog.hu/2012/05/24/a_szuzkurvak_ellen_az_emberert_a_holnapert_alapitvany_kozlemenye

“Manapság persze ez éppoly megvalósíthatatlan, mint a te terved az átnevelő táborokról. Csupán abban bízhatunk, hogy a szűzkurva végigjárja a lélekfejlődés valamennyi fázisát, amit rászabott a természet, és így megszűnhet szűzkurvának lenni. Következő életében már lehet kékharisnya, aki ugyan még majdnem mindenben őrzi a szűzkurva-természetet, de legalább már lefekszik férfiakkal – legalábbis azokkal, akiknek a farka valamiféle státuszt jelent a társaságában. Rákövetkező életében megszülethet sarus lányként, aki fonott hajával, gagyi fülbevalóival, bő szoknyájával és hippi modorával férjnekvalókat palizhat be blueskocsmákban és népzenei fesztiválokon. Ha ezt sikerrel abszolválta, megszülethet konzummacaként, aki már-már nőnek nevezhető. Ha ezt is beteljesíti, akkor lehet családanya, majd azt követően férfiként születhet újjá. Így válhat még a szűzkurvából is valódi emberi lény. Addig azonban, édes fiam, jobb, ha magunknál tartjuk a fokhagymát, a hegyezett karót, a feszületet és a revolvert az ezüst pisztolygolyóval! “

visuo
Olvasó
visuo

„Ha én nem randizom egyszerre több férfival, ő se randizzon egyszerre több nővel.”

jó, de ez te vagy, meg a te konzervatív értékrended (ami sztem normális is, csak a világ kifordult magából). a nagyvárosi nő nem ilyen. Férfiember nagyvalószínűséggel ebbe, a 95-99%-ba fog belefutni.

don Fefinho
Újságíró

Reina azt képtelen elfogadni, hogy ő hiába akármilyen platinaötvözet tű gyémántberakással, attól még a szénakazal szénakazal marad.

Tudjuk, hogy vannak normális gondolkodású, elfogadható értékrendű, hosszútávú kapcsolatra való nők, csak rengeteg túlárazott hülyepicsán kell átvergődnie magát az embernek, mire belefut egybe.

Deansdale
Admin

Nézd, a végső döntés mindig a nő kezében van. Ha ő nem akarja a dolgot, akkor fejre is állhatsz, nem lesz semmi, legföljebb nemi erőszak. Elméletileg a férfi is éppúgy dönthet, de gyakorlatban azért mégiscsak a férfiak akarják jobban az egészet. Gondolj arra, hogy kinél van versenyhelyzet. Átlag Bélánál kopogtat meg telefonál egy tucat nő, hogy vele lehessen? Pfff. Hiába akarna ő válogatni, nincs kínálat. Átlag Rozinál mindig van következő kérő.

Végső soron az határozza meg a piaci helyzetet, hogy ki akar jobban dugni, az pedig a férfi. Ez hozza létre azt a helyzetet, hogy a férfi a vevő, a nő az eladó.

A gazdagok és híresek világában fordul csak meg a helyzet, vagyis legföljebb 100-ból 1 férfi után döglenek a nők – ő élvezheti a fordított helyzetet, a másik 99 nem.

“a csajozás problémáját úgy kell megoldani, hogy nem is a csajozás problémájával foglalkozik senki sem, hanem azzal, hogy miként válhat általában erős, “öntörvényű”, autonóm személyiséggé és magabiztos társasági emberré”

Ez tökéletesen így van, és egyben a PUA irodalom egyik alapszabálya :)

Alter Ego
Szerkesztő

Miért ne tekintenénk úgy a helyzetre, hogy az csak egy mellékes körülmény, hogy ki akar jobban dugni? No és ki akar jobban egy cselekvőképes, erős, intelligens partnert találni támaszul magának? Márpedig ehhez képest egy kis szex csak semmiség… Ez a cikk és a PUA irodalom (már amennyire én ismerem) is kimondva-kimondatlan ezt a gondolatot kerülgeti, de akkor higgyük is el valóban! Szerintem ha holnap minden férfi ezzel a magabiztos tudattal és ehhez arányuló gerinccel ébredne, akkor legkésőbb jövő hét szombaton már a nők állnának sorban, hogy dugni akarnak. ;-) Nem rémlik, hogy az állatvilágban láttam nőstények után rohangáló alfahímet… Nem valami civilizációs betegség következtében romlott el valami az embernél? :) A muszlimoknál is remekül működik a többnejűség, bár a nők talán egy kicsit szenvednek a “háremben”, hogy ki dughasson aznap este… :) Eszembe sem jutna annak a kultúrának a legvadabb szélsőségét is mintául állítani, de azért egyúttal nézzük meg azt is, hogy alapvetően mennyi értéke van abban a kulturális közegben  egy nőnek… Mielőtt megpróbálná bárki rám lőcsölni; nem, nem akarok megunt nőket zsákba varrva a tengerbe dobni, csak szeretném szemléltetni, hogy nekem úgy tűnik, mintha a biológiai örökség és más kultúrák valami egészen mást sugallnának, mint a nyugati civilizáció…

brandon
Olvasó
brandon

Miért ne tekintenénk úgy a helyzetre, hogy az csak egy mellékes körülmény, hogy ki akar jobban dugni?

Mert nem az. Aki kevésbé akar dugni, az van irányító, feltételszabó helyzetben.

No és ki akar jobban egy cselekvőképes, erős, intelligens partnert találni támaszul magának? Márpedig ehhez képest egy kis szex csak semmiség…

Bizony. Ezért írtam már korábban, hogy nem éri meg a fáradtságot.

Nem rémlik, hogy az állatvilágban láttam nőstények után rohangáló alfahímet… 

Az alfahímeknek az embernél sem kell a nőstények után rohangálni, sem PUA technikákat tanulni, mégis sorban állnak náluk a nőstények.

Nem valami civilizációs betegség következtében romlott el valami az embernél?

De igen. A férfiak választó helyzetét kiküszöbölték, így a nők kerültek választó/feltételszabó szerepbe, ezért társadalmi szinten is elfogadottá vált, hogy a nők mindent megkaphatnak a pinájukért és a gyerekszülésért cserébe (=anyaságkultusz).
Napjainkban pedig annak az elfogadtatása zajlik, hogy eredendően felsőbbrendűek, fontosabbak mint a férfiak, ezért hozzájuk kell igazítani az egész társadalmat (=feminizmus).

nekem úgy tűnik, mintha a biológiai örökség és más kultúrák valami egészen mást sugallnának, mint a nyugati civilizáció…

Nem csak neked. A nők ösztöneinek megélését a társadalom támogatja, azt piedesztálra emeli, a férfiak ösztöneinek megélését viszont ellehetetleníti hozzá kapcsolt felelősségekkel, kötelezettségekkel, vagy kimondottan bűncselekménynek bélyegzi.

Deansdale
Admin

“Miért ne tekintenénk úgy a helyzetre, hogy az csak egy mellékes körülmény, hogy ki akar jobban dugni?”

Mindenféle piac alapvető törvénye, hogy a portéka annyit ér, amennyit mások hajlandóak adni érte. Ezt pedig az határozza meg, hogy ki mennyire akarja. Amit sokan akarnak nagyon, az értékessé válik. A punci egy ilyen dolog, a fütyi nem :) Ezen nem tudsz változtatni sehogyan, nem nevelés vagy filozófia kérdése. Tízszer annyi bennünk a tesztoszteron, uszkve tízszer annyira kívánjuk a szexet, mint a nők. (Ez nyilván nem egzakt, de jól érzékelteti a különbséget. A nőből férfivá operáltak szokták mondogatni, hogy a tesztoszteron-kezelések után többszörösére emelkedett a libidójuk.) És a feltételeket mindig az határozza meg, akinek az üzlet lebonyolítása kevésbé fontos. Ha valaki nagyon meg akarja venni az autódat, de te nem igazán akarod eladni, akkor nyugodtan srófolhatod egekig az árát, mert ha végül nem köttetik meg az üzlet, téged az sem vág földhöz. Ez az a pozíció, amiben a nők vannak. Ha nem jön össze a kufirc, az őket a legkevésbé sem zavarja, ezért olyan feltételeket szabnak a férfiaknak, amilyet csak akarnak. Ez egészen addig az ő természetes előjoguk marad, amíg a férfi jobban akar dugni, mint a nő.

“No és ki akar jobban egy cselekvőképes, erős, intelligens partnert találni támaszul magának?”

Ez az érem másik oldala, amiről már esett szó. A férfi jobban akarja a szexet, a nő jobban akarja a kapcsolatot. Ezért létezik ősidőktől a ki nem mondott törekvés, hogy a két nem becserélje ezeket a “portékákat” egymással. A nő azért szexel, hogy megfogja a pasit, a pasi azért megy bele a kapcsolatba, hogy megkapja a szexet. Nincs ebben semmi ördöngősség, és a faj túlélése szempontjából is teljesen jól működik.

Viszont semmi értelme összehasonlítgatni, hogy melyiknek nagyobb az értéke “objektíve”, ugyanis a piacon minden érték szubjektív. Hiába van neked egy ezer karátos gyémántod, ha senki nem akarja megvenni, nem ér semmit. Ha egyetlen vevő van rá és 500 forintot adna, akkor a gyémántod 500 forintot ér… Ugyanígy hiába mondod, hogy egy jó kapcsolat nagyobb érték mint egy dugás – ha egyszer ezen az áron árulják, akkor nincs különösebb választásod: vagy megveszed a dugást “áron felül”, vagy hoppon maradsz.

“Szerintem ha holnap minden férfi ezzel a magabiztos tudattal és ehhez arányuló gerinccel ébredne, akkor legkésőbb jövő hét szombaton már a nők állnának sorban, hogy dugni akarnak. ;-)”

Lehet ilyesmiről álmodozni, de soha nem fog megtörténni. Az utópiát kell a valóságra szabni, nem fordítva, különben nagy bukta a vége…

“Nem rémlik, hogy az állatvilágban láttam nőstények után rohangáló alfahímet”

Az állatvilágban mindenre van példa, és az ellenkezőjére is :) Az első gond, hogy az állatvilágban nincs tiltva a nemi erőszak, illetve a nőstények is hozzá vannak szokva, hogy a náluk másfélszer nagyobb hímnek nem érdemes ellenállni. Ez az emberi társadalmakban eleve kiesik, így nehéz jó párhuzamokat felállítani az állatvilággal. A kifejezetten monogám fajoknál – egyes madarak, pl. – is jellemző, hogy a hím produkálja magát, és a nőstény az alapján választ a “kérők” közül. Ez nem jelenti, hogy az alfahím nőstények után rohangál, de a természet szívesen használja azt az eszközt, hogy a hímeket erősebben motiválja a párosodásra, ami a nőstényeknek lehetőséget ad a választásra – így biztosítva a génkészlet folyamatos rostálását.

“Nem valami civilizációs betegség következtében romlott el valami az embernél? :)”

Hááááát, a monogámia lerombolását nevezhetjük annak. Ez egy alapvetően fair és működképes rendszer (volt?), hülyeség volt lecserélni a “mindenkinek mindent lehet” szisztémára, mert ez a vonzó emberek kis csoportjainak kedvez a többség rovására.

“A muszlimoknál is remekül működik a többnejűség”

Ja, mutatja ezt a rengeteg öngyilkos terrorista, aki akármire képes ha azt ígérik, hogy nőt kap. Nem nevezném ezt “jó működésnek”. A poligámia is a vonzó embereknek kedvez és mindenki mást halálra szivat, mint a modern nyugati “liberalizált szexpiac”.

Alter Ego
Szerkesztő

“A nőnek semmi “dolga”, mert amelyikőjük legalább normálisan kinéz, azt úgyis körüldongják a férfiak, neki csak választania kell. Mi a fenének csinálna bármit amihez nincs kedve, ha úgyis ő a méhkirálynő és körülrajongják a herék?”

“A férfi produkál, a nő választ, punktum.’

“…ráadásul akadt néhány olyan is, aki mögétette az evolúciós pszichológiai, szociológiai és egyéb szaktudást is, ami megmagyarázza a tapasztaltakat.”

Lehet, hogy egyébként is átlátható, de azért rövid előszóként: Minden fenntartás nélkül igaznak gondolom, hogy a PUA, avagy a férfiaknak szóló randitanácsadás irodalmának számos pszichológiai mélységig hatoló észrevétele kifejezetten hasznos. Mégis az általam olvasott PUA irodalom alapvetését egyetlen mondatban is össze tudom foglalni: “ha megvan mindkét kezed és lábad, de mégis nagyon sikertelen vagy a nőknél, akkor az valószínűleg azért van, mert nem vagy kellően magabiztos, független és szórakoztató.” – Mindaz, ami ezt a megállapítást követi, már csak magyarázat, magyarázó szimbolizmus és viselkedéselemzés…  (Még egyszer mondom: az általam eddig olvasott PUA irodalom alapján.)

Azon szerintem nem is igazán érdemes vitatkozni, hogy kinek mennyire éri meg változtatni a viselkedésén egy forró szombat esti kaland vagy egy párkapcsolat kialakítása érdekében. Ezt mindenki eldöntheti a saját vérmérséklete szerint. Engem onnantól kezd igazán érdekelni a történet, amikor a PUA messzemenő következtetésekig vezet el és mintegy evolúciós pszichológiai, humán etológiai magasságokba törekszik emelkedni és komplex társadalomfilozófiát akar megalapozni. Amíg a páva csak egy magyarázó szimbolizmus, addig rendben van, de ha ezzel együtt tényként és társadalmi szükségszerűségként kellene elfogadni, hogy a férfi egy pózoló madár, no akkor ébred fel a vitahajlamom…

Márpedig ha “az állatvilágban mindenre van példa, és az ellenkezőjére is”, ráadásul még az emberi társadalmakban is ugyanez a helyzet, akkor én sehogyan sem értem, hogy miért kellene készpénznek vennem, hogy az ember egy pávaféle vagy méhféle… Biztos vagyok benne, hogy az öngyilkos terroristák nem egy túlvilági nőért, hanem ennél magasabb rendű eszményekért “bolondulnak”, és valószínűleg ez is mutatja, hogy még egy férfi számára is léteznek fontosabb ideák a pinánál. ;)

Azért érdekel különösen, hogy az ember ősformájában “miféle állat”, mert azt gondolom, hogy semmi nem lehetne boldogítóbb társadalmi értelemben, mint visszatalálni az őseredethez – attól tartok, minden más csak egy civilizációs betegség. Máskor is fejtegettem már: nem vagyok arról sem meggyőződve, hogy a monogám házasság intézménye az üdvözítő ősállapot, hiszen rendszeres a hűtlenség, a világirodalom tetemes része is erről szól. Ha a monogámia lenne a természetes, akkor olyan természetes lenne, hogy szinte szót sem érdemelne. Biztosan nem fogjuk megtalálni itt és most ezekre a nagy kérdésekre a választ, viszont fejtegetni akartam, hogy én miért szemlélem mindig szkeptikusan, amikor te természeti szükségszerűségként(?) írod körül mindazt, amit a párkapcsolatokról és az azzal összefüggő “adok-kapokról” gondolsz.

Nem tartom kizártnak, hogy Brandon és más vitapartnereid is sokkal inkább mélyebb értelmű társadalomfilozófiai kérdésekről akarnak vitatkozni, csak valamiért mindig oda lyukad ki a dolog, hogy ők személyesen miért is nem hajlandóak bármire a szexért…

Deansdale
Admin

ha megvan mindkét kezed és lábad, de mégis nagyon sikertelen vagy a nőknél, akkor az valószínűleg azért van, mert nem vagy kellően magabiztos, független és szórakoztató.

Ja, elméletileg ennyi az egész. Csakhogy ezzel egy férfi nem megy semmire. Legyél magabiztos! Hogyan? Legyél független! Hogyan? Legyél szórakoztató! Hogyan? Ezek nem mennek csettintésre, nem elég gondolni rájuk.

“Mindaz, ami ezt a megállapítást követi, már csak magyarázat”

Ja, “csak” :D Mintha azt mondanád, hogy a matek a számokkal foglalkozik, és ezen felül minden már “csak magyarázat”.

“Amíg a páva csak egy magyarázó szimbolizmus, addig rendben van, de ha ezzel együtt tényként és társadalmi szükségszerűségként kellene elfogadni, hogy a férfi egy pózoló madár, no akkor ébred fel a vitahajlamom…”

Az evolúciós pszichológiát nem veszik elég komolyan az emberek, pedig az egyik legfontosabb tudományterület az emberi ösztönök megértésének szempontjából. A páva persze csak hasonlat, és mint ilyen részben sántít, de ettől függetlenül az “üzenete” igaz és ellenőrizhető. Most nem írom le még egyszer amit fentebb már megtettem, de az emberi fajnál is egyértelmű, hogy a férfiak küzdenek egymással a nők kegyeiért, és azok választanak közülük.

“miért kellene készpénznek vennem, hogy az ember egy pávaféle”

Semmit ne vegyél készpénznek, de azért elgondolkodhatsz rajta :)

“Biztos vagyok benne, hogy az öngyilkos terroristák nem egy túlvilági nőért, hanem ennél magasabb rendű eszményekért “bolondulnak””

72 szüzet ígérnek nekik a túlvilágra, kifejezetten arra az esetre, ha életüket áldozzák az iszlámért. Gondolom ez nem véletlen egy olyan társadalomban, ahol a férfi szexualitás annyira le van fojtva…

“Azért érdekel különösen, hogy az ember ősformájában “miféle állat”, mert azt gondolom, hogy semmi nem lehetne boldogítóbb társadalmi értelemben, mint visszatalálni az őseredethez”

Ebben nem vagyok biztos, mert az is lehet, hogy ugyanoda vinne vissza minket – a civilizáció előtti időkbe. Ez a sokezer éves emberkísérlet egyelőre azt a következtetést látszik kiizzadni, hogy fejlett civilizáció kizárólag monogám patriarchális társadalomban jön létre. Akik máshogy próbálkoztak, a fasorba’ sincsenek, és mióta a nyugat is elutasította ezt a rendet, azóta az is hanyatlani kezdett.

“nem vagyok arról sem meggyőződve, hogy a monogám házasság intézménye az üdvözítő ősállapot”

Hát az biztos, hogy nem az volt az ősállapot – az hozott ki minket az ősállapotból, ami szerintem inkább előny, mint hátrány.

“rendszeres a hűtlenség”

Persze, mindannyian emberek vagyunk, ez minden párkapcsolati rendszernek a kiirthatatlan velejárója. Még az aga háremébe is belopóztak vakmerő fiatalemberek, akik közül elég sokat kardélre is hánytak :) De a hűtlenség léte nem jelenti, hogy a monogámia “rossz”.

“Ha a monogámia lenne a természetes”

Többször kifejtettem, hogy nem természetes. A “természetes” az, hogy a férfiak bezúzzák egymás fejét egy-egy nagyobb kővel a jobb nők birtoklásáért, és hogy így kialakulnak a háremek az agresszív férfiak körül, míg a többség a fogát szívja és titokban szervezkedik. Ha szerinted ez konstruktívabb…

“miért szemlélem mindig szkeptikusan, amikor te természeti szükségszerűségként(?) írod körül mindazt, amit a párkapcsolatokról és az azzal összefüggő “adok-kapokról” gondolsz”

Én az ösztönöket tekintem “természetinek”, amiknek a monogámiához vagy a hasonló társadalmi konstrukciókhoz nincs köze. A férfi alapvetően poligám természet, a nő hipergám, ezért a monogámia mindkettőre természetellenes korlátot tesz – de ennek megvan az oka és az értelme: ez motiválja a férfiakat a civilizáció felépítésére. Az meg szabad szemmel is megfigyelhető (szó szerint értem, menj ki az utcára nyitott szemmel és látni fogod), hogy a férfi “produkál”, a nő dönt. Még Brandonék is azon problémáznak, hogy mindig a férfinak kell kezdeményezni… A nő meghódítása a férfi dolga, a randik alapvetően arról szólnak, hogy be tudja-e dumálni magát  nő kegyeibe, vagy nem. Ettől eltérni nem nagyon lehet, illetve azt nevezik nemi erőszaknak. Érdekes bizonyíték erre a másfél évig férfit játszó nő esete, aki erősen meglepődött randizáskor, hogy az férfiként milyen stresszes: rá hárul minden felelősség, mint ha vizsgáztatnák. Neki kell szórakoztatnia a nőt, és ha a produkció nem elég jó, akkor le lesz koptatva.

“Nem tartom kizártnak, hogy Brandon és más vitapartnereid is sokkal inkább mélyebb értelmű társadalomfilozófiai kérdésekről akarnak vitatkozni”

Erhm, erősen kétlem. Illetve ha igaz is, fölöslegesnek tartom a piramis csúcsát úgy tárgyalni, hogy sokan az alapokkal sincsenek tisztában. Fasza dolog ábrándozni, hogy milyen jó lenne egy olyan világ, amiben a nők kezdeményeznek és a férfiaknak csak várni kell a sültgalambot, de semmi értelme. Egy randizás terén gondban levő férfit hatszázezer év fantáziálás sem fog kisegíteni a bajból, legföljebb megkeseredik miután a valóság következetesen kiröhögi az álmait. A randizásban az segít, ha valaki megérti a valóságot. Az pedig az, hogy petesejtből havonta csak egy van és a gyereknevelés évekig tart, míg hímivarsejtekből van csillió és lehet őket szórni jobbra-balra. Ez a biológiai különbség alapvetően eltérő szexuális stratégiákat okoz, vagyis egy nő nem szexelhet úgy, ahogyan egy férfi, mert arra rámegy ő is meg a genetikai öröksége is. Egy nőnek muszáj válogatnia, hogy kizárólag “minőségi” gyerekei szülessenek, a válogatáshoz pedig kell, hogy kevésbé legyen a szex rabja. És amíg egy nő tudatalattija a potenciális közös gyerekek várható túlélési képességeire alapozva válogat a jelentkező férfiak között, addig egy férfi legjobb stratégiája olyannak mutatkozni, mint aki túlélőképes gyerekeket tud nemzeni. Egyszerű józan ész. Nem kell hozzá rakétasebészi diploma, hogy valaki ezt megértse, csak azért olyan zűrös a téma, mert mindenkinek megvannak a romantikus kényszerképzetei, amikből nem hajlandó engedni. A randa “állati” oldalunkat nem megérteni akarják, hanem letagadni. És amíg valamit nem értesz a saját ösztöneidben, addig a rabja vagy. Csak azt tudod irányítani, amiről tudsz és amit értesz.

Brandonék csak egyetlen dologra nem hajlandóak a szexért: megérteni és elfogadni a nők (férfiaktól eltérő) motivációit. Kézzel-lábbal követelik, hogy a nők is működjenek férfi módban, vagy ha az nem megy, akkor a politikai vezetés hozzon egy törvényt, ami az ő ágyukba kényszeríti a nőket. Ne kelljen már megvitatnunk, hogy ez miféle emberi/szellemi kvalitásokat tükröző mentalitás. Ez egy szabad világ, minden emberi lénynek joga van arra hogy azt csináljon amit akar, és ezt az épelméjű emberek tiszteletben is tartják egymás irányába. Ha én akarok valamit valakitől, akkor azt neki önként kell ideadnia – többnyire valami másért cserébe. Namármost vagy megtanulunk olyat felajánlani, ami kell a nőknek, vagy hoppon maradunk. Követelőzni, siránkozni teljességgel értelmetlen.

Válasszuk szét a társadalmi kérdéseket a randizás témájától, különben csúnya félrértésekbe fogunk beleszaladni.

don Fefinho
Újságíró

Hadd védjem meg Brandonékat annyiban, hogy szerintem ők sem a természet meg az élet igazságtalanságán szívják a fogukat, hanem hogy a modern nő a romantikus légvárakat előszeretettel eteti a férfiak fejében, míg ezt aztán kihasználva rideg ösztönvezérelt megfontolások mentén egyoldalúan zsebeli be a férfiak produkcióját, mert az olyan természetes, meg az neki jár, miközben rég eltörölték az egyenlet másik oldalát.

Visuo fogalmazta meg talán, hogy a mindenért semmit irányába haladunk ezerrel. Minden férfi frusztráció erre vezethető vissza. Végtelenségig elnyújtott udvarlás lehetőleg minél több udvarlótól, de visszafelé semmi; esetleg a gitárossal, aki meg történetesen pont szarik a nő fejére, kettyintenek egyet a liftben.

Felbomlott társadalmi szerződés, pont, mint a házasság esetében, Dean. És pont ugyanúgy: a férfi oldal teljesítése elvárt és alanyi jogon jár, míg a női oldal teljesítésének még a puszta gondolata is maradi patriarchális elnyomás és tárgyiasító erőszakkultúra.

Naooo
Olvasó
Naooo

“72 szüzet ígérnek nekik a túlvilágra, kifejezetten arra az esetre, ha életüket áldozzák az iszlámért. Gondolom ez nem véletlen egy olyan társadalomban, ahol a férfi szexualitás annyira le van fojtva…”

Hát mér nem hajigálják ki a sejkeket a palotákból, hogy ők is szopathassák a magyar nőket?

bz249
Olvasó
bz249

Filozófiai alapon… az ember, mint faj úgy lett kitatálva, hogy a hím poligám a nöstény meg hipergám. Elöfordulhat, hogy a monogámia rossz ötlet? Mert ugye ennek az egyenes következménye, hogy nincs nagyon válogatás a genetikai anyagban… minden selejt benne marad az erös gének meg lassabban terjednek el.

Söt a monogámia ugye csökkenti a férfiak közötti versengést, mert mindenkinek jut majd valami vagyis nem csak genetikai, de társadalmi szinten is a béta viselkedési módot díjazza. (vagy legalábbis nem bünteti). Vagyis akár egy szükségszerüen bukásra ítélt kísérletnek is tünhet és éppen most áll vissza a normalitás, ami kiszórja az évezredes monigámia által felnevelt béták tömegét.

don Fefinho
Újságíró

Ha nem jutalmazod a bétát, nem fogja beletenni a munkaerejét a rendszerbe, anélkül meg nincsen civilizáció. Baszhatod az össztársadalmi alfahím génkészletet meg a szabad szerelmet, ha egyébként az életedet putriban nyomorogva éled le egyik napról a másikra.

bz249
Olvasó
bz249

Nincs rá törvény, hogy a civilizáció, mint olyan egy evolúciósan stabil modell legyen.

A monogámia kétségtelenül felszabadította az alkotóeröt és segített felépíteni a civilizációt. Viszont ugyanez a civilizáció vezetett a feminizmushoz is (ugye az ókori Rómában is állítólag). Szóval lehet, hogy egy kellemes kis csapdahelyzet van.

Wastrel
Újságíró

Nem a civilizáció vezetett a feminizmushoz, hanem az emberi gondolkodás sokfélesége. Gyakorlatilag több ezernyi filozófiai irányzat létezik akár társadalmi, akár gazdasági, akár politikai téren, melyek viaskodnak egymással, és ahogy telik az idő, úgy lesz felkapott az egyik, míg a másik elsüllyed. Akár országonként is különbözőek ezek a filozófiák, lásd a politikai berendezkedés, gazdaság és külpolitika sokféleségét a nagyvilágban. A nyugati világban a feminizmust divattá tették, de ezzel nem zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy mondjuk egy barlanglakó népcsoport is alkalmazhassa a filozófiát. A feminizmus igazából a házasság és monogámia megsemmisítésére törekszik, de nem mondjuk a kapitalizmus, vagy a demokrácia megdöntésére (bár ilyen törekvésekre is találhatunk példát a radikálfeministák köréből).

Minden rendszer valamiféle egyensúlyban van egymással, valamint időnként kilengenek. Ha túlzott népszerűségre tesznek szert, akkor uralkodó eszmévé válik, de ehhez sok más filozófiai rendszert kell legyőznie. Minden filozófia, ha teljesen nyakló nélkül szabadjára engedik, egy adott állapot felé tart, ami úgymond a rendszer tökéletes megvalósulásának az állapota. A demokrácia például, ha a köré épülő vaskos törvényi szabályozást megszüntetnénk, egy világméretű, totális állam felé tartana, ahol egyetlen ember uralkodik 7 milliárd ember felett. Ugyanígy a kapitalizmus, ha nem lenne erőteljesen szabályozva a működése, egy olyan állapot felé mozogna, ahol a folyamat végén egyetlen megavállalat maradna a világon tökéletes monopóliumot alkotva, és ez a cég rendelkezne a világ össz GDP-jével.

Nyilvánvaló, hogy az adott rendszer megfelelő ellensúlyok mellett bár dominánssá válhat, de nem léphet a tökéletes egyeduralkodás fázisába. Ha a feminizmus egyeduralkodóvá kezdene válni, véleményem szerint a folyamat egy világméretű matriarchális társadalom felé tartana, ahol a nők és férfiak külön társadalmat alkotnak, és kizárólag ovulációkor érintkeznek egymással, amikor a férfiak nők által kiválasztott felső 10%-a megtermékenyíti őket. Ezután az alfahímek mennek a dolgukra, a nők pedig egyedül maradnak a kölykükkel, saját maguknak kell gondozniuk, nevelniük, etetniük őket a fajfenntartás érdekében, mert az alfahímek nem kötelezik el magukat (ők csak megtermékenyítésre valók), a béták pedig hülyék lennének más gyereke érdekében gürcölni, így ők pedig MGTOW életmódot folytatnak. Ami még elképzelhető, hogy az emberek párszáz fős kisközösségekbe, ún. kommunákba tömörülnek, és minden születő gyereket a teljes kommuna közösen nevel, minden férfi úgy viszonyul hozzájuk, mintha az illető a saját gyerekük lenne. Sanszos, hogy ez nem következik be, ehhez ugyanis feltételeznünk kell először is, hogy nem léteznek majd apasági vizsgálatra alkalmas eszközök, amik kiugrasztják a nyulat a bokorból (hogy a teljes kommuna mondjuk 100 születő gyereke 10 alfahímtől származik), másodszor pedig, hogy a férfiak kizárólag a versenyszellem miatt képesek bekamuzni a többi férfinak, hogy ők aztán akkora nagy kanok, hogy a kommuna legalább egyik gyereke tőlük származik. Ez azért nem lehetséges, mert az átlag intelligencia a civilizáció korában olyan magasra nőtt, hogy ez a rendkívül primitív mechanizmus már nem működne. Mindenki kipuhatolná, melyik hímektől származnak a gyerekek, és mindenki tisztában van magával kapcsolatban, hogy az adott időszakban felcsinált-e pár asszonykát, vagy sem. Kiderülne, hogy a születő gyerekek megtermékenyítés szerinti elosztása messze nem egyenletes, hanem erős kilengést mutat egy bizonyos 10%-nyi csoport felé. Ezután a szaporodásból kizárt férfiak tömegei megalapítanák a Férfitülköt, és kőtáblára felvésve rögzítenék, hogy mivel a génjeik továbbadása nem biztosított és ezzel életük további értelme megsemmisült (mert mi a francot is kezdjenek magukkat net meg sör nélkül?), ezért kivonulnak a barlangból, magukra hagyva a nőket az alfahímekkel, mert vadásszon rájuk mamutot meg tigrisbundát a nyavalya. Az alfahímek önmagukban nem elegendőek a nők és a csemeték gondozására, ezért éhenhalnak, a nőket és gyerekeket meg szépen belakomázzák a szobatárs medvék.

A túlélő béták elhatározzák, hogy ez így nem mehet tovább, ahhoz, hogy az emberiség fennmaradjon, meg kell erőszakolni ezt a természetes rendszert, és lehetőséget biztosítani minden férfinak, aki a nők és gyerekek ellátásában segédkezik, hogy génjei örökítésére lehetősége nyíljon. Ezért a béták megteremtik egy új lehetőség feltételeit. Falakat emelnek a betolakodó vadállatok ellen, védelmet biztosítanak az önvédelemre képtelen csecsemőknek, tigrisbundát vadásznak az asszonyoknak, hogy azok meg ne fagyjanak, hálából pedig megkapják a génjeik továbbörökítésének lehetőségét. És kezdődik a folyamat elölről.

bz249
Olvasó
bz249

Ugyanígy a kapitalizmus, ha nem lenne erőteljesen szabályozva a működése, egy olyan állapot felé mozogna, ahol a folyamat végén egyetlen megavállalat maradna a világon tökéletes monopóliumot alkotva, és ez a cég rendelkezne a világ össz GDP-jével.”

Ezellen egy egyszerübb módszer véd… ennek a hipotetikus vállaltnak olyan nagyra nöne a bürokráciája, hogy hamarabb versenyképtelen lenne, mint hogy elérné ezt a pozíciót.

A túlélő béták elhatározzák, hogy ez így nem mehet tovább, ahhoz, hogy az emberiség fennmaradjon, meg kell erőszakolni ezt a természetes rendszert, és lehetőséget biztosítani minden férfinak, aki a nők és gyerekek ellátásában segédkezik, hogy génjei örökítésére lehetősége nyíljon. Ezért a béták megteremtik egy új lehetőség feltételeit. Falakat emelnek a betolakodó vadállatok ellen, védelmet biztosítanak az önvédelemre képtelen csecsemőknek, tigrisbundát vadásznak az asszonyoknak, hogy azok meg ne fagyjanak, hálából pedig megkapják a génjeik továbbörökítésének lehetőségét. És kezdődik a folyamat elölről.

Egy ilyen ciklikus folyamat simán elképzelhetö.

 

Alter Ego
Szerkesztő

:D Egy frászt. Már a beszélgetés több pontján közbe akartam vetni, hogy az egész “alfa” koncepció egy baromi nagy tévedés az ember tekintetében. Az ember nem egy agancsos szarvasbika, aki minden más hímet elűz a területéről és ő az “A L F A”. A történeted elvonult bétái már nem is béták, ha végül tigrisbundát képesek vadászni a nőknek. Az a béta, akire már nem is emlékeznek, mert olyan régen felfalta a tigris. A monogámia is egy baromi nagy látszat, valójában mindenki kefél itt összevissza mindenkivel. Már csak azért sem léteznek alfa férfiak, mert baromi nagy szórás van abban, hogy kinek milyen külső megjelenésű férfi tetszik. Ami az egyikben ellenállhatatlan vágyat ébreszt, az a másikban viszolygást, mert “nagy az orra”… Csak úgy mellékesen, ha annyira létezne alfa koncepció az embernél, akkor például a nők határozottan felismernék őket és még véletlenül sem létezne az a jelenség, amit a PUA tanokat jól ismerők is többször meghivatkoznak, miszerint a nőknek az tetszik, aki más nőknek is… Ha létezik alfahím az embernél, akkor az csak egy “társadalmi konstrukció”, ezért mímelhető a PUA technikák útján. Innentől kezdve pedig nincs kiszorítva a génjei átadásából senki sem, csak azok a balfékek, akik nem szedik össze a bátorságukat és önmagukat, hogy leszólítsanak egy nőt..

hgyi
Szerkesztő

Alter… Be kell vallanom, én nem tudom, milyen az alfa, béta, gamma, delta férfi. Sosem érdekelt az ilyen jellegű felosztás. Szerintem a nők legnagyobb része egyáltalán nem foglalkozik ezzel, nincs a fejünkben ilyen felosztás. És igen, ez már csak azért sem lehet egységes, mert ahogy mások bele voltak zúgva Clark Gable-be, úgy nekem borsódzik tőle a hátam.
Van, akit az egyik rondának tart, a másiknak meg tetszik. (Gondolom, a férfiak is hasonlóképp vannak a nőkkel.) Ráadásul nálam mindig elsősorban a szimpátia volt az elsődlegesen fontos. Merthogy nem attól szimpatikus valaki, hogy szép. Te is miket hordtál össze magadról… :o)))

don Fefinho
Újságíró

Az alfa ellentéte különben is a felfa.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A demokrácia például, ha a köré épülő vaskos törvényi szabályozást megszüntetnénk, egy világméretű, totális állam felé tartana, ahol egyetlen ember uralkodik 7 milliárd ember felett.

Eláruljak egy titkot?

Naooo
Olvasó
Naooo

“hogy leszólítsanak egy nőt..”

Ma már a nők dolga a nyaliskodás, amelyik meg erre nem hajlandó, az érje be egy talpnyalóval.

Wastrel
Újságíró

Alter, béta alatt ne olyan egyedeket érts, akik betegeskedők és gyengék, ezért egy kóbor oroszlán 100% eséllyel felfalja őket… Béta nem egyenlő omega, a béták lehetnek akár erős és talpraesett egyedek, a különbség köztük és az alfahímek között a funkciójuk. Az ő feladatuk, hogy gondoskodjanak a törzsről, és ez a feladat a matriarchális társadalomban elkülönül a megtermékenyítéstől, ami az alfák reszortja. Könnyen előfordulhat, hogy sokkal több alfahím odavész a törzsben, mivel ők általában sokkal inkább kockázatvállalók, és mondjuk azt hiszik, könnyen elbánnak egyszerre 2 tigrissel. Ez még nem jelenti automatikusan azt, hogy a béták ne lennének képesek legyőzni mondjuk 1 tigrist.

Az sem végérvényesen determinált, hogy kiből lesz alfahím. Hallottam már olyan tanulmányról is, mely szerint minden férfi alfahímnek születik, és a társadalmi elvásárok, valamint a szülői nevelés bétásítják el őket. A genetika csak egy tényező, de már ez is sokmindent meghatároz: A várható magasságot, az öröklődő betegségeket, hízásra való hajlamosságot és még ezernyi más dolgot. Az, hogy ténylegesen is alfa vagy-e, vagy pedig lúzer omega, az pedig gyakorlatilag agyban dől el. De azért a genetika is közbeszól, ugyanis létezik az az arcforma, az a magasság, és az az egészségi állapot, amit a nők legnagyobb többsége vonzónak tart (és ezen optimális értékekből kilógó paramétereket meg kevésbé vonzónak), és az ilyeneknek könnyebb dolguk van nőszerzés terén. Akinek nem lett ötöse a genetikai lottón, annak is van esélye felkapaszkodni, de ahhoz (néha sok) erőfeszítés kell.

A monogámiával kapcsolatban viszont egyértelműen tévedsz, mostanában kezdtek reprezentatív kutatásokat publikálni a nők párválasztási szokásairól, és a kitöltött minták alapján egyértelmű, hogy a nők elsöprő többsége a férfiak egy bizonyos 20%-nyi csoportja felé húz, míg a férfiak inkább az átlag felé, és sokkal nagyobb szórásban, mint a nők. Jellemző példa az Okcupid többmilliós adatbázisán végzett kutatás, melyben a nők a férfiak 80%-át átlagon aluli kinézetűnek találták (a férfiak viszont sokkalta reálisabb képet festettek a nőkről, azaz az ő grafikonjuk egy haranggörbét alkotott, ami az átlag körül csoportosul). Az a genetikai kutatás is beszédes, melyben az emberiség mintegy kétmillió éves történelmének géntérképét összeállították, és genetikai változatosság alapján megállapították, hogy a nők 80%-a, a férfiak 40%-a örökítette tovább génjeit.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem látok igazán jelentős különbséget aközött, hogy “az emberek között nincsenek alfahímek” és aközött, hogy “az emberek között mindenki alfahímnek születik”. Szerintem csak rossz attitűd, rossz viselkedésformák léteznek, amelyek az élet minden területére kihatnak, így nyilván a partnerkapcsolatok kiépítésének képességére is.

Vitathatatlanul vannak előnytelen külsejű emberek. Az említett genetikai kutatás kiábrándító képet fest, ha nem gondolunk arra, hogy annak a 60 százaléknyi férfinak a jelentős része valószínűleg azért nem örökítette tovább a génjeit, mert korán a tigris vagy valamilyen csatározás áldozata lett. Férfiként, ugye erre sokkal több esélye volt, mint egy nőnek..

Amikor az előnytelen külsejű férfiak lehetőségeiről gondolkodunk, akkor a kellő optimizmus érdekében jusson eszünkbe például Danny DeVito, a 150 centi magas, köpcös, “pingvinember”, aki már a filmes karrierje előtt házas ember volt… Aki nála szarabb helyzetben van megjelenés dolgában, az kezdhet panaszkodni, hogy ő egy született “béta… gamma… delta” vagy micsoda…

És még abba bele sem gondoltunk, hogy a rossz genetikai örökség micsoda csúcsteljesítményekre szokott sarkalni egyes embereket és ezért néha átok helyett áldás lesz a hendikep… Minden tiszteletem nekik!

Wastrel
Újságíró

Vissza lehet mászni a fára, de ennek feltétele a ma ismert civilizáció teljes pusztulása. A modern kori vívmányok fenntartása a teljes infrastruktúrával és technológiai innovációval ugyanis csakis akkor lehetséges, ha az általad selejtnek tartott béták tömkelegét munkára fogják a rendszer működtetése érdekében. Ehhez pedig a történelem folyamán kialakult legjobb módszer a házasság és monogámia. Ahol ez megszűnik, ott a civilizáció elpusztul, lásd Római Birodalom esete. Ha csak az alfahímek dughatnak, és a béták kiszorulnak a civilizáció mindenféle előnyéből, akkor a számukra létező egyetlen opció a társadalomban a rabszolgasors, ugyanis anélkül kénytelenek éjt nappallá téve gürcölni, hogy bármiféle ellenszolgáltatást remélhetnének cserébe. Márpedig evolucionálisan a férfi legfőbb motivációja génjeinek továbbörökítése, ha ez nem lehetséges, és a feminizmust méginkább levágjuk a pórázról, akkor a férfiaknak máris megszűnt a motivációjuk a gürcölésre, és buzik, bűnözők, lumpenek, videójáték-függők lesznek. Ha nem kell nőt és gyerekeket eltartani, a legtöbb férfi faszán elvan egy hűtőnyi kajával, egy láda sörrel és bekötött nettel, aztán ha már ezt a szűkített infrastruktúrát sem működteti senki, akkor majd szépen visszavonulunk mind a barlangba, és lehet kezdeni filozofálgatni a -40 fokban 5 darab medvével megosztott albérletben, vajon megérte-e a viszonylag magas jólétet feláldozni arra, hogy a genetikailag felső 10%-nyi kannal dugathassák magukat asszonyaink, kizárva a civilizációt működtető bétákat.

Alter Ego
Szerkesztő

Ezt most kifejtenétek egy kicsit bővebben? Mert ez alapján úgy tűnik, hogy a férfiak mindent a pináért csinálnak, sőt nemcsak a civilizáció kerekét, hanem a földet is a pina forgatja. :)

Urak, ne tegyétek ezt velem! :D

A civilizáció, a tudományos haladás és egy civilizáció életszínvonala szerintem egyáltalán nem függ ilyen mértékben az egyének személyes partnerkapcsolati hátterétől. Most kezdjek el keresgélni, hogy hány brilliáns tudós és szakember megrögzött agglegény? Nehogy már akörül bonyolódjon a világ, hogy hány nőt és gyereket kell eltartani, mert ha ez az alapvetés, akkor nagyon semmi szükség férfijogi mozgalomra, hanem szépen tudomásul kell venni akár a férfi intézményesített rabszolgaságát is és gürcölni a pináért és gyerekekért. Kész pont. :)

Valami egészen biztosan nincs a helyén ebben a képletben.

Wastrel
Újságíró

Most már elképzelhető, hogy a tudomány és a technológia képes lesz kiváltani a nőket, lásd mesterséges méh. De ez tudomásom szerint a világtörténelem folyamán még soha nem volt így. Elképzelhető, hogy a feminizmus tombolása után nem a barlang lesz a végső sorsunk, hanem végleg kettészakad a civilizáció egy női és egy férfi társadalomra. Miután könnybe lábadt szemekkel elbúcsúztunk egymástól, versenyezhetünk, hogy ki épít virágzóbb társadalmat.

A tudósok, akik szándékosan vagy kényszerből cölibátusban élnek, lényegében találtak egy pótcselekvést, amiben örömüket lelik. Ezeknél a hiperintelligens egyedeknél érdemes lenne megvizsgálni, vajon boldogok-e így, azaz nem-e hiányzik valami az életükből, vagy pedig genetikai vagy más tényezőknek hála teljesen aszexuálisok. A zsenialitás ugyanis gyakran jár együtt olyan rendellenességgel, mint aszexualitás, homoszexualitás, diszlexia vagy akár infantilis viselkedés, annak ellenére, hogy mekkora zsenik. Aki viszont aszexuális, annak nincs késztetése sem a szaporodásra, tehát az ő esetükben megmagyarázható, miért nem élnek inkább MGTOW életet és húznak a hegyekbe remetének. De az átlag férfi legfőbb tudatalatti motivációja igenis a szaporodás. Ez a nőknél sincs másként, de nekik nem kell görcsölniük annyit a sikerért, így az ő esetükben ez nem beszédtéma. Lásd a genetikai vizsgálatok eredményét, ahol megállapították, hogy a világtörténelem során a nők 80%-a, míg a férfiak mindössze 40%-a örökítette át génjeit. Így az átlag férfi, aki nem tudóskodással tölti idejét, igenis kiábrándulhat végérvényesen a nőkből és a társadalomból. Aztán vérmérsékletétől függően eldönti, hogy utcai mészárlásba kezd, öngyilkos merénylő lesz vagy az MGTOW utat választja és minimalista életet kezd élni mindenféle külső nyomás nélkül az anyagi gyarapodásra.

visuo
Olvasó
visuo

igen, a férfiak 99%-a nem válogathat, csak beleegyezhet a nő döntésébe.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Én igazán nem tudom honnan  veszitek ti azt, hogy még az átlagnőknek is férfiak tucatjai csapják a szelet! Ez nem igaz, nem igaz!!! Rengeteg olyan átlagnőt ismerek, akiknek nemhogy tucat, de alig egy-két férfi ha volt aki egyáltalán szemet vetett rá! Fogalmatok sincs, vagy teljesen más fogalmaitok vannak az átlagnőkről.  A legjobb barátnőmet, aki csinos, és nagyon kedves, ráadásul házitündér, épp csak egy kicsit csöndeske és szégyenlős, 25 éves koráig kettő (!) férfi hívta randira összesen! Az egyik egy börtöntöltelék volt, a másikhoz férjhez ment. Pár napja írt egy régi évfolyamtársnőm, tehát velem egykorú, 32 éves, hogy elhívta őt egy férfi randira, és halálosan izgatott, mert ilyen még sose történt vele. Kisiskolásokat tanít, és olyan csinos, hogy annó meg voltam győződve róla, hogy ő lesz az első, aki férjhez megy majd az osztályból. Közben meg olvasom itt a hozzászólásokat folyamatosan, hogy a nőknek minden ujjukra jut egy, de inkább kettő, és milyen bunkón pattintanak le, és nem értem, hogy történhet olyan, hogy ilyen nőknek meg egy randi se jut életükben?! Minden férfi ugyanabból a szűk rétegből próbál szemezgetni, vagy mi?

Wastrel
Újságíró

Mondok neked pár lehetőséget, választhatsz, hogy melyik igaz :)

– Először is, a leginkább hízelgő álláspont: a PUA közösségekben gyakori mantra, hogy valójában nem a kinézetre átlagos vagy átlag alatti nők kapják a legkevesebb udvarlást és figyelmet, hanem pont, hogy a legszebbek (mondjuk 8-astól felfelé). Ennek oka sokféle: Aki ilyen szép, biztos minden ujjára jut 10 jópasi, ezért én labdába sem rúghatok; félelem a visszautasítástól, tuti, hogy visszautasít, és még ki is nevet a próbálkozásomért; előítéletek, biztosan flegma picsa lesz, vagy anyagias, vagy első adandó alkalommal félrekúr. Érdekes módon a társadalmi ranglétra tetején álló nők néha majdhogynem ugyanannyira szenvedhetnek, mint ugyanezen létra alján levő férfiak. Az ilyen nőkhöz egy rendkívül jóképű béta fickó illene, de ők meg nem merik bevállalni a rizikót, hogy esetleg tíz másik alfahímmel kelljen rajt osztozni a későbbiekben (nem az a lényeg, hogy ez ténylegesen is megtörténik, hanem hogy fennállhat a lehetőség, bennünk férfiakban is túlpörög néha az a bizonyos racionalizáló hörcsög :) ), ezért sokáig egyedül maradnak.

– Barátnőidben munkálkodik a bétavakság nevezetű ösztön, ami azt jelenti, hogy azon férfiakra, akik számukra nem vonzóak, teljesen vakok. Valójában hódítók százai legyeskedtek körülöttük az évek folyamán, csak őket éppenséggel ignorálták, mert jobban akartak válogatni. Ha egy ilyen alak randira merészelné hívni őket, az aztán szentségtörés lenne, és még az emlékezetükből is ki kell törölni. Ugyanezen tapusú ösztön másik vállfaja munkálkodik a nőkben akkor is, amikor szépíteni kívánnak a saját erkölcsi múltjukon, és azok a csávók, akikkel nem dugtak, csak leszopták, nem számítanak múltbéli szexpartnernek, illetve ugyanezen művelet megcsalásnak a racionalizáló hörcsög szerint :)

– Nem jó a testbeszédük, nem adnak egyértelmű jeleket a férfiaknak. A férfiak pedig utálják a kétértelmű jeleket vagy a jelek hiányát, mert nem tudják eldönteni, ha odamennének az illetőhöz ismerkedési szándékkal, vajon varánuszarcot kapnának-e tőle, vagy életük szerelme rejtőzik a csinos ruházat alatt. Sok férfi pedig nem tudja értelmezni a női IOI-kat, mint a hajbirizgálás, szájnyalogatás, kino-zás vagy az incselkedés. A jó csajoknak szerintem el kéne sajátítaniuk az indirekt game-et, azaz menjenek oda pasasokhoz és beszélgessenek anélkül, hogy az ismerkedési szándéknak tűnne. Én egyszer ismertem egy alfanőstényt, nagyon durva volt, abszolút 10-es, és olyan game-t nyomott, hogy letettem a hajam! Komolyan mondom, ugyanazokat a módszereket nyomta, amiket a PUA fórumokon megismertem, nagyon jó társaság volt, és mikor beszélgettünk, be is vallotta, hogy régen önbizalomhiányos volt és sokat böngészgetett valami pasizásitanácsok.hu oldalt :D

don Fefinho
Újságíró

Én egy dolgot szeretnék még hozzátenni a game témaköréhez.

Korunk egyik legnagyobb társadalmi rákfenéje a facebook, ugyanakkor egyben a szemétdomb alatt szunnyadó aranybánya is. Megvan az a nagyon hasznos előnye, hogy évekre visszamenőleg dátumra pontosan jegyez föl mindent, Te pedig szabadon megtekintheted bármikor. Nincs szükség hosszas megfigyelésre, csak visszagörgeti az ember a képeket, eseményeket.

Ez az időzítés szempontjából nagyon-nagyon hasznos dolog. Ugyanis egy nőt akkor ideális megpróbálni meghódítani, amikor arra a legfogékonyabb. S lám, lám, a technika csodája találkozik a női exhibicionizmussal: értő szemek számára apró tallózás után hihetetlen precízióval lehet belőni a kiszemelt hölgy legközelebbi peteérését.

Koriander
Olvasó
Koriander

” szemek számára apró tallózás után hihetetlen precízióval lehet belőni a kiszemelt hölgy legközelebbi peteérését.”
Ilyenkor tényleg szimmetrikusabb/vonzóbb lesz az arc? Vagy mibôl? (t’om tele a net cikkekkel, de komolyan érdekel mit látsz?)

don Fefinho
Újságíró

Mint az óramű… ;) :P Főleg a harminc alatti korosztály.

Koriander
Olvasó
Koriander

Mijafaxniért kell horrort linkelni, egyik filmet sem ismerem.

don Fefinho
Újságíró

Látom sikerült megragadnod a lényeget. :D Puszi a homlokodra, egyem a zuzádat. ;) :P

Koriander
Olvasó
Koriander

Oksi, elfelejtettem bekapcsolni az absztrakciós gombot.

don Fefinho
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem, ennyire tényleg nem vagyok bonyolult, amùgy rendszertanilag még mindig emlôs lennék, szòval nincs “zuzám”.

don Fefinho
Újságíró

“még mindig emlôs lennék”

Én meg akkor bizonyára farkas. Bár nem értem, hogy jön ez az absztrakcióhoz.

Értem én, hogy a férfi figyelmét a legegyszerűbben emlőkkel lehet kisiklatni, nade azért mégis.

Koriander
Olvasó
Koriander

Hehe, de ugye nem lompos :P
” Rendszertani szempontból az emberi nem az állatok országába, a főemlősök rendjébe, a hominidák (Hominidae) közé tartozik.”

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

alul formás, de vajon felül?!
https://youtube.com/watch?v=aCdVCot8UXw

Reszet Elek
Újságíró

Phej! Nem jó a nemeket keverni. Ilyen amikor a “nyugati mentalitás” megfertőz egy szép hagyományt és az egy buzibárban vagy hasonló helyen tűnik fel megrontott formában. Most már csak a férfi szinkronúszók hiányoznak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nagy a hasa.

Koriander
Olvasó
Koriander

Kb. a kezdetektôl voltak férfi táncosok is, pl. esküvôknél. Nyilván nem ilyen buzisan és az ennyire pucérant csak halivud hozta be.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Nagy a hasa”
Ezen egyébként én is lepôdöm, mert Eleknek régebben a Sibel Kekilli tipusú nôk volt a zsánere…
https://youtube.com/watch?v=THPxyp83Fw0

Reszet Elek
Újságíró

Nagy a hasa? Hol?

Túlzás zsánerről beszélni az olyan kamaszos dolog. Az mindenesetre biztos, hogy a mediterrán típusú, temperamentumos, kommunikatív és az új dolgokra nyitott nők jönnek be. Velük sokkal jobban lehet játszani.

Naooo
Olvasó
Naooo

Tényleg megnyerő.

Koriander
Olvasó
Koriander

jesszus. a filmben nincs ilyen lófeje, meg az orra is vhogy kisebb.

Reszet Elek
Újságíró

Előnytelen a beállítás. Ez még a pornós korszakából való. Később kicsinyített az orrán. Lásd Shae…

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez is felfelé szopta magát?

Deansdale
Admin

“nincs “zuzám””

Megette?!?!

Koriander
Olvasó
Koriander

:p

don Fefinho
Újságíró

Meg.