Huffnágel Pista
0 megosztás

Meghiúsult az Isztambuli Egyezmény ratifikálására tett kísérlet

Kevés szó esik arról, hogy a hazai “Gender Iparág” évek óta elkeseredett harcot folytat a rendkívül káros, egyértelműen szexista, nemi alapon diszkrimináló, már nyelvezetében is nyíltan feminista Isztambuli Egyezmény ratifikálásáért.

Sejthető, hogy az egyezmény elfogadásától sokan azt várják, hogy annak segítségével újabb uniós pénzeket lenyúlva biztosítható lesz majd országunkban egy sajátos, “nővédelemmel” foglalkozó álcivil szubkultúra megélhetése és az érdemi munka helyett végzett férfiellenes uszító propaganda finanszírozása.

Az Igazságügyi bizottság ma reggel 9.00 órakor kezdődött ülésén vitatta meg a kérdést. 

Az Isztambuli Egyezményt a magyar parlament tavaly egy nappal a Nemzeti Ünnepünk előtt, 2014. március 14-én, a hírverést alaposan kerülve fogadta el. A sajtóból nem, csak a femináci oldalakat monitorozva bukkanhattunk akkor is az erről szóló hírre.  Így történt ez ma is, amikor a nagyon jól értesült feminista platformokról megtudhattuk, hogy “…a kormánypárti képviselők tartózkodása miatt a javaslat nem ment át a bizottságon.” – Fellélegezhetünk!

Előkerítettük a ratifikálást sürgető határozati javaslatot, amely maga is a feminista populizmus és statisztika koholás műfaji szemléltetőeszköze, megtudhatjuk belőle, hogy “а nők átlagosan 35 verést szenvednek el, mielőtt segítséghez fordulnak”, természetesen forráshivatkozás hiányában soha nem fogjuk megtudni, hogy ugyan ki, és miként számolta ezt meg. Meglehet, hogy Szil Péter személyesen… – A dokumentum itt tekinthető meg.

A határozati javaslat aláírói:

Szelényi Zsuzsanna (független), Demeter Márta (MSZP), Heringes Anita (MSZP), Horváth Imre (MSZP), Bangóné Borbély Ildikó (MSZP), Dr. Szakács László (MSZP), Dr. Legény Zsolt (MSZP), Dr. Hiller István (MSZP), Burány Sándor (MSZP), Dr. Bárándy Gergely (MSZP), Dr. Varga László (MSZP), Hiszékeny Dezső (MSZP), Lukács Zoltán (MSZP), Gőgös Zoltán (MSZP), Szabó Sándor (MSZP), Korózs Lajos (MSZP), Dr. Józsa István (MSZP), Tukacs István (MSZP), Kiss László (MSZP), Dr. Molnár Zsolt (MSZP), Harangozó Gábor István (MSZP), Tóth Csaba (MSZP), Teleki László (MSZP), Gúr Nándor (MSZP), Dr. Harangozó Tamás Attila (MSZP), Velez Árpád (MSZP), Dr. Tóth Bertalan (MSZP), Tóbiás József (MSZP), Mesterházy Attila (MSZP), Kunhalmi Ágnes (MSZP), Dr. Szél Bernadett (LMP), Schmuck Erzsébet (LMP), Sallai R. Benedek (LMP), Ikotity István (LMP), Dr. Schiffer András (LMP), Szabó Timea (PM), Dr. Vadai Ágnes (DK) , Dr. Oláh Lajos (MSZP), Kónya Péter (MSZP-EGYÜTT-DK-PM), Szabó Szabolcs (MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP), Fodor Gábor (Magyar Liberális Párt), Varju László (független)

Post Author: Huffnágel Pista

Huffnágel Pista
Fő tevékenységként online kommunikációs tanácsadással foglalkozó szerzőtársunk az internetes médiumok és a rádiózás világában is egyaránt tapasztalatokkal rendelkezik. A Férfihang.hu oldalain az angloszféra társadalomtudományi és férfijogi írásainak fordítása és recenzeálása mellett saját írásokkal is szerepet vállal.
f Facebook
0 megosztás


50
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
37 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
19 Hozzászólások szerzői
BelvedereMakarovRedGregSomogyi JózsefXcsakx Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Mi más mint az MSZP, LMP, ökoballibbantak. Soha az életben egy szavukat nem fogom igaznak vélni. Ha hatalomra kerülnek nekünk hosszútávon annyi, szvsz. Lehet szidni Orbánt mert engedélyezte, de inkább Putyin mint Obama, ha lehet választani. A kérdés csak az meddig tudnak még ellenállni Ertsei, Gurmai, Vadai ellenállhatatlan csáberejének.

Virenzuola
Szerkesztő

Ez egy nagyon jó hír, de szerintem csak azért nem szavazták meg, mert nincs forrás a ratifikálással járó többletkiadásokra. (Nem utasították el, csak tartózkodtak.) Szóval a veszély nem hárult el.

Virenzuola
Szerkesztő

Szelényi Zsuzsanna facebook oldaláról: https://www.facebook.com/szelenyizsuzsa?fref=ts
“Egyelőre nem sikerült elérnem, hogy a parlament napirendre vegye az Isztambuli Egyezmény ratifikálását, amely hatalmas előrelépés volna Magyarországon a családon belüli erőszak visszaszorításában. A Fidesz tartózkodott(!). Vajon hogy kell ezt értelmezni? Ellene szavazni ciki, megszavazni viszont rettenetesen nehéz!”

Linkel egy Népszabadság cikket is, amely úgy állítja be a családon belüli erőszakot, mintha az kizárólag nőkről szólna. Nem ártaná emlékeztetni őket arra, hogy nem csak ők lehetnek az erőszak áldozatai.

Alter Ego
Szerkesztő

Valóban a mai döntés csak későbbre halasztotta azt, amit nagy valószínűséggel nem fogunk megúszni végül. Én Huffnágelnél azért egy kicsivel derűlátóbb vagyok, mert azt remélem, hogy egy állami pénzből működtetett áldozatsegítő hálózat mellett már sokkal kevésbé lesz szükség arra, hogy civilek vállaljanak hasonló szerepet és ez nem bővíteni, hanem szűkíteni fogja a civileknek juttatott kereteket. Ráadásul egy professzionalista alapon megszervezett állami áldozatvédelem remélhetőleg valamelyest száműzni fogja a feminista nézőpontot az áldozatsegítés területéről. Adott esetben akár önmaga keveredhet vitába a radikális feminista irányzattal, ami esetleg még fel is gyorsíthatja azok végleges kihalását a “piacról”.

Virenzuola
Szerkesztő

Ez a pozitív forgatókönyv. Ugyanakkor, mivel ez az egyezmény egyértelműen feminista nézőpontú, ezért teljesen reális esély van arra is, hogy az állami áldozatvédelem is feminista szempontok alapján fog működni. Ami már egy súlyosabb fokú diszkriminációja a férfiaknak, mint amikor civilszervezetek teszik ezt.

A másik fontos kérdésnek azt tartom, hogy milyen törvényeket fognak hozni. Elméletileg a kormánynak van lehetősége arra, hogy nemsemleges törvényeket hozzon, hiszen az egyezmény önmagában csak arra kötelezi, hogy hozzon külön törvényeket a nők elleni erőszakra, ez nem jelenti azt, hogy nem terjesztheti ki azokat a férfiakra is.

Ugyanakkor az egyezmény a nők elleni erőszakot “gender-based violence”-nek nevezi, ami mögött az az ideológia van, hogy a nők nemük miatt válnak áldozattá. Mindezt be kell építeni az oktatásba is. Nem tudom, hogy például itt milyen lehetősége van  kormánynak nemsemleges törvényeket hozni.

Vagy például a nemi szerv csonkítás esetében már most lehet tudni, hogy nem fogják kiterjeszteni azt a fiúkra/férfiakra.

Virenzuola
Szerkesztő

http://nol.hu/belfold/figyelnek-az-urak-1518795

“A bizottsági ülésen felszólaló kormánypárti Vass Imre azt mondta, egyetért az ellenzéki képviselővel abban, hogy az IE-t minél előbb ratifikálni kell. Vita szerinte abban van, hogy szükség van-e ehhez határozati javaslatra vagy sem. Szerinte nem, mivel a kormány amúgy is végzi a dolgát. Kifejtette, hogy az érintett minisztériumok egy erre a célra létrehozott munkacsoportban együtt dolgoznak azon, hogy a ratifikációhoz szükséges jogszabály-módosítási, illetve jogalkotási tervezetek elkészüljenek és a kormány elé kerülhessenek.”

Rokapapa
Újságíró

A politikai hovatartozáson kívül további öröm az ürümben, hogy legalább azt megtudtuk kik azok a férfi politikusok akik pénzért vagy pozíciójuk védelmében eladták magukat a feminizmusnak.

Szerintem sem futott még le a dolog. A feminizmus jelenlegi vírus szerű terjedése miatt ezt sem fogjuk megúszni. Sajnos nem csak a férfiak nem emelnek szót a feminizmus ellen de még azok a nők sem akik elítélik. Jó lenne végre látni egy olyan női demonstrációt ahol a nők a feminizmus ellen tüntetnek. És azért írok nőket mert ha férfiak demonstrálnának azonnal jönne a vízágyú, könnygáz, gumilövedék és ha ezek is hatástalanok lennének akkor az éles lőszer is. Sajnos jelen társadalmunk arra van berendezkedve, hogy csak a nők tiltakozhatnak nyilvánosan bármi ellen, a férfiaknak ez tilos kivéve ha ők is a tiltakozó nőket támogatják.

Kalman
Újságíró

Én sajnos azt is el tudom képzelni, hogy egyszerűen azért támogatják a feminizmust, mert tényleg hisznek benne. Még ha az eszükkel végiggondolva akár el is ítélnék a modern feminizmust, valójában soha nem gondoltak bele, hanem csak a jól hangzó jelszavakig jutottak el.

A legtöbb ember egyáltalán nem gondolkodik, hanem a több cukorral leöntött eszme mellé csatlakozik és kész. Mostanában ismerősi körökben elő szoktam jönni az antifeminista mozgalom témájával. Szinte senki nem hallott még róla. Elsőre a legtöbben azt hiszik, hogy viccelek. Van aki meg is sértődik átmenetileg. Az új gondolatok befogadásához rengeteg idő kell az embereknek. Ráadásul aki túlságosan elkötelezett egy irányba (nem feltétlenül anyagi értelemben – lásd kognitív disszonancia kerülése), annak szinte lehetetlen egy teljes paradigmaváltást végigcsinálni.

Virenzuola
Szerkesztő

Én nem hiszem, hogy tudatosan támogatnák a feminizmust. Persze támogatják azzal, hogy nem tesznek semmit, de ez nem tudatos. A közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy még a nők többsége sem feminista. Szerintem a többség nem ért egyet ezzel, a gond az, hogy nem érzik, hogy mekkora veszély van ebben. És akik érzik azok is igen passzívak. pl. az én anti-feminista facebook oldalamat 250 fő kedveli, de közülük csak ugyanaz a 6-7 ember szokott hozzászólni cikkekhez, és az elért emberek kb. 15-20%-a szokott rákattintani a linkelt oldalakra. Nyilván utcára menni és tiltakozni még kevesebb ember lenne hajlandó (mondjuk annak amúgy is csak akkor van értelme, ha van elég ember, ha csak pár ember tüntet az eléggé kontra-produktív).

További probléma az ismertség hiánya, valamint az, hogy a média igencsak negatív színben tünteti fel ezt (feminizmus=egyenlőség, anti-feminizmus=a nők jogainak korlátozása), így van egy pejoratív értelme ennek a kifejezésnek, az emberekben tudatosítani kéne, hogy mi a feminizmus igazságtalanságai ellen vagyunk és nem a nők egyenlő joga ellen.

Reszet Elek
Újságíró

Emiatt is merült fel korábban hogy az antifeminizmus kifejezés helyett kellene találni valami mást.

Kalman
Újságíró

Teljesen egyetértek. Szerintem egyelőre olyannyira ismeretlen és emellett nem elfogadott a mozgalom, hogy főleg ismerősi hálózaton keresztül tud csak terjedni (bár én ellenpélda vagyok, mert senkit sem ismertem személyesen, neten találtam rá véletlenül).

Bevallom én magam is úgy voltam a feminizmussal – amíg nem kezdett jobban érdekelni a téma, és nem találtam rá az antifeminizmusra -, hogy csak a jelszavakig jutottam (például egyenjogúság, gyermekeket egyedül nevelő nők segítése), amikkel nem volt semmi bajom. Nem gondoltam bele, hogy mi is ez az egész. Őszintén szólva nem is nagyon érdekelt, úgy tettem be a fejembe, mint valami érdektelen dolgot, amivel mindenki egyetért, tehát én is. A feminista propaganda lopakodó része (filmek, reklámok, tananyag, közbeszéd, hiradó) pedig lassan megfertőzte az én agyamat is.  Ebből az helyzetből indulva komoly szemléletváltást jelentett megérteni, hogy miről van szó.

Nem érzem cikinek bevallani ezt, mert szerintem a legtöbben így vagyunk vele, senki sem született piros pirulával a szájában. Talán néhányan vannak, akinek a szülei vagy barátai tudták a tutit és felhívták rá a figyelmet, de biztos hogy ez a kisebbség.

Ezen az oldalon az alapvetésekkel mindenki egyetért, de a nagyvilágban ez nagyon nem így van. Érvelni is nagyon nehéz mert teljesen más alappontokból indul ki aki mást olvas. Például a fent említett politikusok szinte biztosan nem olvasnák el a Férfihangos cikkeket mondván, hogy ők “ilyen szennyet” nem olvasnak. Szinte nem beszélünk egy nyelvet velük.

Alter Ego
Szerkesztő

A pártok és a politikusok jelentős részének van saját Facebook oldala, semmi sem egyszerűbb, mint elérni őket. A Férfihang saját Facebook profilja útján alkalmanként meg szoktunk osztani egyes politikusokkal összefüggésben álló cikkeket az adott személy vagy párt saját oldalán. Már ha éppen időnk is van erre. Arra bátorítanék, illetve kérnék mindenkit, hogy ha ideje engedi, tegye ezt meg maga is. Sokkal előbb fog elhallatszani a Férfiak hangja hozzájuk is, ráadásul az ott olvasgató érdeklődőket is elérhetjük így.

Egyébként akad olyan politikus is, aki pártjának témánkba vágó közleményeit megküldi a férfihang email címére is.

Kalman
Újságíró

Akkor sokkal jobb a helyzet, mint gondoltam. Gratulálok hozzá, hogy mindezt sikerült elérni!

Naooo
Olvasó
Naooo

Nevetségesek a fézbókozó politikusok. Több komolyságot.

don Fefinho
Újságíró

“még a nők többsége sem feminista”

Nem vallja magát annak, és óckodik magától a címkétől, de a propagandával attól még tele van a feje.

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök
Suum cuique
Újságíró

Valaki tudja mi van konkrétan ebben a híres-hírhedt egyezményben?

hgyi
Szerkesztő

A cikkben is ott a link (“A dokumentum itt tekinthető meg”).
De ha így egyszerűbb: http://www.parlament.hu/irom40/02390/02390.pdf

 

Alter Ego
Szerkesztő

Az csak a határozati javaslat.

hgyi
Szerkesztő

Ja. De azért abból is látszik, mi lehet a tartalom.

Alter Ego
Szerkesztő

Csak angol nyelvű eredetiben ismerem az “Isztambuli egyezményt”. Egyáltalán lefordította már bárki is?

Itt megtalálható az aláírások és ratifikációk időpontja és a szöveg html-ben, pdf-ben egyaránt.

http://conventions.coe.int/Treaty/Commun/QueVoulezVous.asp?NT=210&CM=8&DF=&CL=ENG

Reszet Elek
Újságíró

Csak egy adalék hogy mi vár ránk ha hagyjuk a feministákat: http://www.wxyz.com/news/judge-says-man-must-pay-30k-in-child-support-for-kid-who-is-not-his

Huffnagel Pista
Újságíró
Pash Cutter
Újságíró
ulomenen
Olvasó

Ez így igencsak gerinctelen lenne, főleg a Soros-civilszervezetek ellen kihirdetett “háború” után… Valamiért mégsem lepődöm meg.

ulomenen
Olvasó

Úgyis tüntetést vizionáltam nemrég  xcsakx jelmondatával. Lassan szedelődzködhetünk. Az az igazi fórumtalálkozó, nem a kólázás meg a foci… :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem soha nem fog összejönni, ennek az oldalnak nem tudom hogy mekkora a látogatottsága, én max 1000-re tenném, de ebben már a kutya bolhái is benne vannak:) és itt is érvényes a 20/80 szabály , gyakorlatilag a. 80 % bluepilles, míg a 20%-nak  legalább fele lila:)

Lehet hogy mellélőttem, ha igen majd kijavítanak, vagy sem:)

Akármilyen altruista is valaki, a “pinavadászat” az “egyéni sport” de lehet próbálkozni :)

 

 

ulomenen
Olvasó

A jó tüntetés nem a sok embertől lehet csak figyelemfelkeltő, hanem attól is, hogy meghökkentő, ötletes, látványos. Vagy szokatlan, és csak férfi tüntetés még elég kevés volt. Szerintem 100 ember simán összegyűlne innen meg huffnágeltől, talán az elvált apáktól is eljönnének meg még mittoménhonnan.

100 férfi, öltönyben- nyakkendőben (lássák, nem csőcselékről van itten szó) táblákkal már megérne akár 3 percet is a Híradóban :) Te lennél a titkos fegyver, a feldühödött CEU-s ellentüntetők közé hajítanánk, szigorúan szájkosár nélkül.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az biztos hogy meghökkentő lenne, mert amiről mi itt “értekezünk”, arról a társadalom 99%-ának fogalma sincs, még azok sem karcolgatják a felszínt akinek az “idejárók”/PUA/Antifeminista stb “huszárok” kicsiben osztják az igét, fel sem fogják, nem hogy megértenék.

Azonkívül, hogy a társadalom részére, a nevetségességen kívül semmi másra nem lenne jó, azon kívül milyen célt érhetne el?

Annyi lenne a hatása mint a slutwalknak, pridoknak – a szemlélődő max köpne egy hosszabbat…..

Te lennél a titkos fegyver, a feldühödött CEU-s ellentüntetők közé hajítanánk, szigorúan szájkosár nélkül.

ETAJÉKA

 

 

 

ulomenen
Olvasó

Valami csak valamiből lesz.

Pash Cutter
Újságíró

Egyre inkább az válik bizonyossá, hogy az antifeminizmusnak szüksége lesz a civilpolitikai jelenlét mellett egy pártpolitikai képviseletre is. Az Isztambuli Egyezmény folyamatosan előjövő téma a Parlamentben, így értelemszerű, hogy az antifeminizmusnak meg kell találnia azokat a politikusokat, akik képviselik az MRA-gondolatot. Reménykedni kell benne, hogy lesz olyan politikus, akit nem fertőzött még meg a korrupció, és képes felmérni, mekkora katasztrófával járna az IE ratifikálása. Az USA-ban mindenki írhat a saját képviselőjének, de ennek Magyarországon nincs meg a gyakorlata. Itt vagy van olyan párt, aki képviseli az érdekeinket, vagy nincs!

A baloldal eleve feminista, így oly mindegy, melyik mocsadék leképeződését is vesszük figyelembe, mindegyik egy irányba halad: a migráns-horda beengedése az Európa-testbe, és a feminizmus térnyerése az európai politizálásban. Hogy valami olyasmi történjen egész Európával, mint Svédországgal! A FIDESZ nem vállalna fel ebben az ügyben negatív médiavisszhangot. Az egy dolog, hogy tett egy homályos utalást a Soros-civilek kisöprésére az országból, de a nőellenesség egy olyan bélyeg, amit nem vállal magára. Biztos vannak tisztességes emberek, de nem releváns személyek a kormánypártban, és nem kezdeményeznének magánakciót. A KDNP örömmel fogadta a keresztény feministákat (Talitha), így eleve fogékony a túlzásba vitt nőpozítiv gondolkodásra. Úgy néz ki, egyedül a JOBBIK jelenthet valami megoldást az ügyben. (A kellemetlen képzettársítások nem érdekesek). Vona Gábor felvehetné a népszerű témák közé, rámutatva a többi párt képmutatására és az Európai Unió embertelen elitizmusára.

A FIDESZ, a Sorossal való keménykedés ellenére, sosem fog teljes erővel szembeszegülni a neoliberalizmussal. Felesleges táplálni az illúziókat: Orbán és hordája, ha érdekei úgy diktálják, hamar megtalálják feminista identitásukat. Az SZDSZ identitáspolitikájába egyre jobban belekeveredő LMP és PM népszerűtlen, mert a társadalom nagy része látja, hogy amit képviselnek, az civilizációellenes. A JOBBIK, minden hibája ellenére, közelebb áll a középosztályhoz és a munkásosztályhoz, mint a többi párt. A baloldal a kisebbség jogait védi a többséggel szemben. A leszakadó középosztály egyedüli szövetségese talán a JOBBIK – vagy az sem!

„Bár már nálunk is léteznek Férfijogi szervezetek, azok többnyire az apákkal foglalkoznak és nem kifejezetten antifeministák. Azt szoktuk mondani, hogy a hazai Férfijogi mozgalom gyerekcipőben jár, ám most rá kell jönnünk arra, hogy még ez is barokkos túlzás. Nincs ugyanis egyetlen olyan Férfijogi szervezet sem, amelyik markáns antifeminista véleményt fogalmazna meg. Egy sem, amelyik képes lenne akárcsak néhány embert is kivinni az utcára. A legfájóbb azonban az, hogy egy olyan sincs, akivel most a kormány egyeztethetne. Vannak weboldalak, blogok, született pár száz cikk a témában magyarul, de ennyi.

Amikor elkezdtem antifeminizmussal fogalkozni, már akkor tudni lehetett, hogy ezt a háborút régen elveszítettük. Hogy mi, valódi civil aktivisták, soha nem fogjuk tudni feltartóztatni az évi többszázmillió forintos költségvetésből gazdálkodó hazai genderipar nyomulását. Tudtuk, hogy nem fogunk tudni győzni, de ennek ellenére tettük, tesszük a dolgunkat. Most ebben a csatában is Férfi módra fogunk elvérezni. Megszületett ez a cikk és úgy hírlik, készül még számos másik. Valahol már fogalmaznak egy petíciót. Talán még egy civil szervezet is létrejön, amire évek óta várunk. Talán egy tüntetés is.” (Huffnágel Pista)

ulomenen
Olvasó

Hogy mi, valódi civil aktivisták…”

Hm. Minden tiszteletem mellett, de az aktivista tesz is valamit. Mi meg ugye irkálunk okos dolgokat okos dolgokról- egymásnak. Nincs ezzel baj, csak ne nevezzük másnak.

Pash Cutter
Újságíró

“az aktivista tesz is valamit. Mi meg ugye irkálunk okos dolgokat okos dolgokról- egymásnak”

Ez a probléma. Ezen kellene változtatni. A helyzeten. Mert miközben mi itt beszélgetünk egymással, épül a terror.

Pash Cutter
Újságíró

Közben Puzsér Róbert zsigeri Orbán- és Habony-fóbiájában egyre inkább Soros felé gravitál.

http://mno.hu/cinkosakinema/a-civil-vilag-a-valodi-ellenzek-1380776

“Adják át a TASZ-nak, az Átlátszónak, a Helsinki Bizottságnak, a cigányok meg a melegek jogait védő szervezeteknek, az újbalos mozgalmaknak és a szakszervezeteknek!”

TASZ és Helsinki Bizottság – amik megfertőződtek gendervírussal?

A cigányok meg a melegek jogait védő szervezetek – melyek a magyar és a hetero emberek ellen hergelik az általuk „védett” kisebbséget?

Az újbalos mozgalmak – mármint az olyan jakobinus szarok, mint a Kettős Mérce, a Dinamó, a 4K!?

Szakszervezetek – melyik korrupt, a politikának akármikor aláfekvő szerveződésre gondolt?

(Az Átlátszót nem bántom, mert az még viszonylag egy normális korrupciós-ellenes brigádnak látszik. Persze csalódni bármiben lehet.)

Két harcostársunk, Huffnágel és Belvedere már teljesen lemondott Puzsérról. Megmondom őszintén, már én sem hiszek benne igazán. Mikor milyen fasza volt, mikor antifeminista tartalmakat gyártott (videók, viták, cikkek). Én a magam részéről azért sajnálom, hogy a Puzsér ennyire szétcsúszott. Hogy már képtelen felismerni a valóságot. Belegyalogol abba a polgárháborús cséphadaróba, amit teljes szívéből megvetett. :(

xcsakx
Olvasó
xcsakx

http://www.femina.hu/hazai_sztar/puzser_robert_remalma

Valahol szétcsúszott a csávó a sok frusztrálságával, celebkedésével, 0 pinával……..

Pash Cutter
Újságíró

“0 pinával”

Ebben tévedsz. Tény, hogy a szülei válása és az anyjával való játszmázás súlyosan rányomta a bélyegét a személyiségére, ezt ő soha nem is tagadja a nagyközönség előtt. Viszont a csajozásban nem kell félteni sem őt, sem a cimboráit. Nekem vannak ismerőseim, akik részt vesznek az Apu azért iszik, mert te sírsz rendezvénysorozat lebonyolításában, és ők mesélgettek nekem olyanokat, hogy Farkas Attila Márton és Puzsér Róbert sokszor használta arra a rendezvényt, hogy csajokat szedjenek fel. Mind FAM, mind Puzsér már hosszú ideje szeretőket tartanak, úgy cserélgetik őket, mint más az ingjét. A Puzsér által sokszor eldicsekedett távolsági kapcsolat (pfff!) sem több, mint egy szerető a sok közül. Nem véletlen, hogy ezek az emberek nagy ellenségei a monogámiának – lásd az ezzel kapcsolatos APU-műsorokat.

Mondjuk ezért nem vettem meg őket; én is tartottam anno szeretőket, kettőt is. (Zabálták is a pénztárcát rendesen). Csak nem bírom az ezzel kapcsolatos kétszínűséget.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Lehet.

“Nekem 2 és fél évnél nem volt hosszabb kapcsolatom. Most van egy barátnőm, aki külföldön él, de időről időre hazajön. Ki akarja próbálni magát kint, mint marketinges, én mondtam is neki, hogy az Antikrisztussal bratyizik” – mesélte a kritikus.”

Biztos így van, ha ő mondja .

-
Újságíró
-

Aktívabb fellépésre van szükség.

Plakátokat kell elhelyezni az egyetemi kampuszokon, ötletes szórólapokat, hogy rettegjenek a femcsik.

Kisfilmeket kell feltenni a videómegosztó oldalakra, hisz a nomalitás erői kevéssé vannak ott jelen.

Többen vagyunk tizenkettőnél. Budapest nem lesz Isztambul!

-
Újságíró
-

Plakátokat kell elhelyezni az egyetemi kampuszokon, ötletes szórólapokat, hogy rettegjenek a femcsik.

(innen)

 

 

ulomenen
Olvasó

Tökjó!

ulomenen
Olvasó
Már az Isztambuli Egyezmény Országgyűlésünk által 2014-ben kiadott elfogadó határozatában is durva dolgok vannak:
.
– különösen a nők és gyerekek elleni erőszak az elítélendő =  a felnőtt nők gyerekekkel egy kategóriába való helyezése
– a nők- a gyerekekhez hasonlóan- fizikai és érzelmi szempontból védtelenek = nők tehetetlen áldozatokként való beállítása
– Az IE célja elsősorban a nők elleni minden erőszak felszámolása = szexizmus
–  az Országgyűlésnek semmi kifogása nincs az IE ellen
.
.
1.
Az Országgyűlés kifejezi elkötelezettségét az iránt, hogy Magyarországon a családon belüli erőszakkal összefüggő esetek száma radikálisan csökkenjen. Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy elítéli az erőszak minden formáját, ezek közül is különösen azokat, amelyekben fizikai és érzelmi szempontból védtelen nők és gyermekek az áldozatok.
.
2.
Az Országgyűlés megállapítja, hogy Magyarország 2014. március 14-én csatlakozott az Isztambuli Egyezményhez, amelynek célja a családon belüli (és elsősorban a nők elleni) erőszak minden formájának felszámolása.
.
3.
Az Országgyűlés számára nincsen olyan ismert tény vagy körülmény, amely akadályozná, hogy
Magyarország ratifikálja az Egyezményt, ezzel alávetve magát a családon belüli erőszak
megfékezésére vonatkozó nemzetközi kötelezettségnek.
ulomenen
Olvasó

Úgy gondolom, ha valaminek, akkor pont az Isztambul Egyezmény ratifikálása ügyének kapcsán kell a Férfihangnak felülemelkednie saját magán és tenni valamit, bizonyítandó másoknak és magának is, hogy több ez az oldal, mint okoskodó megmondóemberek szellemi önkielégítése a nőkkel kapcsolatos adott témák valamelyikére.

“Trócsányi {László igazságügyi miniszter} szerint az egyezmény szövegének kihirdetéséről szóló előterjesztés terve elkészült, de még további közigazgatási egyeztetésekre van szükség, de amíg ezek zajlanak közzéteszik a tervezetet, hogy a civil szervezetek véleményezhessék azt. Ezután akár az Országgyűlés elé is kerülhet.”

https://444.hu/2017/02/16/ket-eves-csuszas-utan-hajlando-ratifikalni-a-kormany-a-nok-elleni-eroszakrol-szolo-nemzetkozi-egyezmenyt

Asszem, ezt egyenesen nekünk címezték, mint nem civil szervezetnek :)  hogy vélelmezzük a tervezetet. Mivel a FH – okosan és jogosan-  jópár cikket szentelt már az Isztambuli Egyezmény ügyének, nem ártana egy nyílt levéllel, tüntetéssel, xcsakx bevetésével, bármivel véleményeznünk. Persze ettől még ratifikálják, ha akarják, de vétkesek közt ugye…  Magam részéről szinte bármire hajlandó vagyok, írni, személyemben táblával vagy anélkül megjelenni, még gondolkodni is, ha ez utóbbi múlhatatlanul szükséges….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Magam részéről szinte bármire hajlandó vagyok, írni, személyemben táblával vagy anélkül megjelenni, még gondolkodni is, ha ez utóbbi múlhatatlanul szükséges….

Azon kívül, hogy  körberöhögnének, sok értelme nem lenne, ahogy annak sem, hogy ha a slutwalkos nyomorultak bredpittet követelnének minden rusnya/idomtalan nőnek…..de próbálkozhatsz……

ulomenen
Olvasó

hiábaerőlköcc úgysesikerül….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De az erőlködés örömét élvezheted :)

ulomenen
Olvasó

pont, mint a wc-n ülve… (bár ezt a témát Kalman-nal korábban már a megfelelő mélységben kitárgyaltuk)

ulomenen
Olvasó

“Mikor a feminácik elvitték Huffnágelt, nem szóltam, hisz nem voltam huffnágelista. Amikor Deansdale-t vitték el, nem szóltam, hisz nem voltam libertárius. Amikor DennisVT-t bezárták, nem szóltam, hisz nem voltam MGTOW. Amikor Big G.-t bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam lilapirulás. Amikorra engem vittek el, már nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna.”

(Martin Niemöller és Belvedere után szabadon)

 

Somogyi József
Vendég

Maki majom csak egy szar feminista!!!

RedGreg
Újságíró

Első lépésként keresni kellene egy jogász végzettségű antifeministát, aki a jog nyelvén fogalmazza meg, hogy az Isztambuli szerződés, miért alkotmányellenes. (mert annak kell lennie, hiszen az alkotmány első soraiban van a nem lehet senkit megkülönböztetni, nemre stb. rész)

Megírni rá egy jó kritikát, amit facen terjeszteni. Lehetőleg nem, a férfihang neve alatt. Erre létrehozni egy blogot, vagy valamit. Lehet nem szép ahogy a kamu hírek terjednek, de azért mert egy módszer nem tetszik, még lehet hatékony. És most a hatékonyság kéne.

A férfihangnak kellene egy kiadott állásfoglalás a dologról, ami viszont komoly, jogilag alátámasztott.

És végül bár nem utolsósorban most kellene elkezdeni megkeresni a politikailag is jelentősebb megmondóembereket, akik antifeministák. Puzsér, Pozsonyi az első kettő aki így beugrik, de tuti vannak mások is hogy a társadalmi információs kampányt mint valami nehéztüzérség megtámogassák.

Csak, hogy értelmesen is hozzászóljak a kérdéshez.

Koriander
Olvasó
Koriander

egyrôl biztosan tudom, hogy jogász, de ezt neki kéne felajánlania.