DennisVT
0 megosztás

Heartiste párkapcsolati törvényei

Az alábbiakban a PUA irodalom egyik érdekes alakjának sok vitát kiváltott írását adjuk közre. Heartist a meghökkentő “A suna tizenhat parancsolata” címen adta közre párkapcsolati tanácsait. Az írás pro és kontra több száz hozzászólásra ösztönözte olvasóit.

I. Sose mondd elsőként, hogy “szeretlek”.

A nők igenis akarják azt az érzést, hogy akadályokon kelljen keresztül verekedjék magukat egy férfi szívéért. Vágynak a kihívásra, hogy más nőkkel versengve kivívják egy férfi érdeklődését, és végül legyőzzék a férfi kötöttségek iránti ellenérzését. A férfi, aki túl túl könnyen adja az érzelmeit, megfosztja a nőt attól az elégedettséggel eltöltő érzéstől, hogy megharcoltak a szerelemért. Lehetsz belé szerelmes, de hagyd, hogy ő mondja ki először. Gyakorolj önmegtartóztatást, és hagyd, hogy beteljesítse a női küldetését. Ösztönözd erre, és ezerszeresen fogja meghálálni.

II. Tedd féltékennyé!

Flörtölj más nőkkel az orra előtt. Hagyd, hogy más nők kimutassák az érdeklődésüket irántad. Egy nő sosem ismerné be, de a féltékenység izgatólag hat rájuk. Az a gondolat, hogy más nők beindulnak rád, őt magát is be fogja indítani. Egy nő sem akar olyan férfit, aki nem kell más nőknek. Az, aki kihasználja a másik féltékenységének viharát, fogja uralni a kapcsolatot.

III. Ne a nőd, hanem az életed célja legyen a legfontosabb a számodra

Felejtsd el azokat a romantikus kliséket, ahol a férfi világgá kürtöli az örökké halhatatlan szerelmét az őt kiegészítő nő iránt. Szemben mindazzal, amit állítanak, egy nő nem akar a férfi létezésének egyetlen céljává és központjává válni. Valójában szeretnék magukat alárendelni egy arra érdemes férfi életcéljainak és szeretnék őt minden nőiességükkel segíteni ezen célok elérésében az oda vezető úton. Tiszteld a nőt, és ne hazudd neki azt, hogy ő az életed értelme. Nem ő a mindened, vagy ha mégis, akkor már nem sokáig lesz az.

IV. Ne az ő szabályai szerint játssz!

Ha hagyod, hogy ő vezesse kettőtöket, olyan izzó megvetéssel fog viseltetni irántad, amit egy nemi erőszakoló sem tudna kiváltani. A legerősebb nő, és a legnagyobb feminista is egy nála erősebb férfi vezetésére vágyik, nem pedig arra, hogy mindenféle szeszélyes követelésekkel és hangulatváltozásokkal irányíthasson téged. Az érzelmei olyanok, mint egy hurrikán, a lelke mint egy szabotőr. Te vagy a bástya a viharában. Neked kell ott lenned, amikor a szélviharban kapaszkodót keres, vagy ha szükségét érzi, hogy valaki irányítsa őt. Erős kell legyél, szilárd, megingathatatlan és mozdíthatatlan.

V. Ne térj el az aranymetszés arányaitól!

Bármit kapsz is, csak kétharmadát add vissza. Minden három hívására, vagy üzenetére jusson kettő. A szerelmének három megnyilvánulására adj kettőt viszonzásul. Három ajándék, két szabad este. Mutass gyengédséget kétszer, majd várj tőle hármat. Ha beszél, kevesebb szóval válaszolj. Ha érzelgős, te legyél kevésbé az. Két gondolat van ezek mögött. Értékesebbnek mutatod magad, mivel úgy tűnik majd, hogy ő az érdekeltebb kettőtök dolgában, és azt jelzi, hogy önuralmat tudsz gyakorolni, ahelyett, hogy belekeverednél a drámázásaiba.  Ha tartózkodsz attól, hogy mindent ugyanakkora mértékben viszonozz, erősíted benne a hitet, hogy egy nálánál magasabb státuszú férfival kötötte össze magát. Ez az, amire az ágyéka mélyén valóban vágyik.

man-woman-03VI. Sose legyen biztos a dolgában!

A rejtélyes lelkületüknek köszönhetően valójában nem akarnak minden kérdésükre egyenes választ kapni. Jaj annak a férfinak, aki túl nyílt és egyenes – egy szerencsétlen béta szenvedésekkel teli jövője vár rá. Kikerülés, ugratás, homályos válaszok legyenek a fegyvereid. Az élteti, ha találgatnia kell, hogy mit gondolsz (róla), és lelohasztja, hogy mindig pontosan tudja, hogy érzel. Egy nő lehet, hogy vágyik anyagi vagy családi biztonságra, de nem vágyik rá szenvedélyében is. Így aztán, ha nem tetszik, amit csinált, ‘büntess’ egyből, és  jutalmazd fokozatosan, ha jól bánik veled. Ha kiérdemelte, háláld meg kiszámíthatatlanul, így aztán sosem fogja megunni, hogy a kedvedben járjon.

VII. Mindig legyen tartalék

Nem engedheted meg magadnak, ő legyen az egyetlen. Ha vannak lehetőségeid, nem leszel kiszolgáltatott. Ha van másik nő is, egy biztonsági tartalék válás, szakítás esetére, az növeli az önbizalmad, és a bátorságod a nőddel, és nem kell a magánytól, vagy a hét szűk esztendőtől tartanod. Egy nő tudja, hogy elveszít egy darabot a hatalmából, ha lefeküdt veled; ha pedig beléd szeretett, akkor szinte mindet elvesztette. De a szerelem múlandó, és idővel visszaszerezheti ezt a hatalmat, és lelépéssel fenyegethet. Ez az utolsó ütőkártyája. Ha megvonja tőled a szerelmét és a testét, azzal azonnal kihasítja a lelked, ha a magánnyal és az ürességgel kell szembenézz. Ha tudod, hogy van még választásod, az erősebbé tesz, és segít megőrizni a férfiasságod.

VIII. Csak akkor kérj bocsánatot, ha nagyon muszáj

Ne kérj minden rossz cselekedetedért elnézést. Az a behódolás alaphelyzete, amit egy férfi sem vállalhat reflexszerűen, tökmindegy mennyire ‘alfa’. Az esdeklés további esdeklésekhez vezet. Ugyanúgy el fogja várni, ahogy a macska is elvárja, hogy megetessék minden nap. Egyre kisebb és kisebb leszel a szemében. Ehelyett, ha valóban valami rosszat tettél, ismerd el anélkül, hogy valójában kimondanád, hogy “sajnálom, ne haragudj”. Kapd elő Bill Clinton szövegét a kalapból, és mondd, hogy hiba történt, mondd, hogy rosszul érzed magad amiatt, amit tettél. Összesen két ingyenes “sajnálom” kártyád van egy kapcsolatban. Használd őket bölcsen.

IX. Hass az érzéseire

Ne legyél, olyan mint a többi férfi, és találd meg a hangot az érzéseivel, érzelmeivel. A lénye egy idegen világ, ahol ügyesen kell navigálnod, hogy rátalálj arra, amit keresel. Inkább az érzelmei hullámain lovagolj, mintsem hogy a logikus oldala száraz sivatagaiban kullogj. Légy játékos. Használd az összes érzékedet. Hagyd szabadon száguldani az érzéseidet.  Száguldani, ez egy jó szó. Ragadd magaddal, legyen egy kaland az együttlétetek. Nem kell elgondolkodnod, és nem kell következtetéseket levonj. Tapasztalni kell, átélni. Kézen fogod és együtt rohantok egy végtelen labirintusban. Nevetve, és az ujjaitokkal végigzongorázva a falat amerre haladtok…

X. Ne törődj a szépségével

A férfi, aki képes az elméjével uralni az agyában lezajló reakciókat, amiket csak egy gyönyörű nő arca tud kiváltani, varázsütésre képes lesz megváltoztatni a nőkhöz fűződő viszonyát. Félelme és feszélyezettsége eltűnése lehetőséget biztosít számára egy sokkal őszintébb, öntudatosabb kommunikációra avval, akire vágyik. Ez az oka annak, hogy a legnagyobb Casanovák már-már fuldokolnak a kölcsönös szerelemben. A gyönyörű nőkkel szerzett pozitív tapasztalataik hatására már nem is érzékelik a szépséget, és visszanyerik saját erejüket. Segít eljutni oda, ahol egy nőre már nem mondják többé azt, hogy gyönyörű, dögös, elragadó, helyette azt gondolják, hogy érdekes, vagy talán méltó arra, hogy megismerkedjenek vele. Sose dicsérd egy nő külsejét, legfőképp akkor ne, ha még nem is dugtok. Kapcsold ki az elmédnek azt a részét, amelyik szeretné piedesztálra emelni. A sok-sok vonzó nővel való együttlét segít még közelebb jutni ehhez az állapothoz, és hamarosan igazi Jedi szerető lehetsz.

man-woman-04XI.  Légy eszméletlenül magabiztos

Mindegy hol tartasz az életed útján, törj keresztül mindenen mentegetőzés, és kifogások nélkül. Nem számít, hogy esetleg nem te vagy a legjobb férfi, akit egy nő megkaphat, a lényeg hogy HIDD azt, és viselkedj annak megfelelően. A nők mérföldekről megérzik a gyengeséget, ne könnyítsd meg a dolgukat. Az önbizalom, kiérdemelt vagy sem, szubmisszív érzelmi reakciókat vált ki a nőkből. A túlzott önbizalom több puncihoz segít hozzá, mint a általános kishitűség.

XII.  Helyezd előtérbe az erősségeidet, rejtsd el a gyengeségeidet

Ahogy fejlesztjük önmagunkat, mint férfiakat, úgy vonzunk egyre több nőt a köreinkbe. Hogy minél könnyebben, és hatékonyabban tehessük ezt, ismernünk kell az erősségeinket, éppúgy, mint a gyengeségeinket. Ha született humorzsák vagy, akkor ne próbáld filozófiai vitákban bizonyítani az alkalmasságodat. Ha jól bánsz a szavakkal, de nincs ritmusérzéked, akkor ne a táncparketten próbáld előadni magad. Az legyen a célod, hogy minél könnyebben érj el sikereket a nőknél, szóval használd az előnyös adottságaidat, bármik is legyenek azok. Minden férfi számára létezik út. Kivéve a  World of Warcraft-ot:)

XIII. Inkább legyél túl bátor, mint túl félénk

Egy illetlen érintés egy nőn az első randin még mindig jobb annál, mint ha hozzá sem érnél.  Ne hagyd, hogy egy nő mesterkélt felháborodása elbizonytalanítson: titkon imádják, ha egy férfi rámenős, és nyíltan kimutatja szexuális érdeklődését. Nem kell seggfej legyél, de ha nincs más választásod, akkor inkább legyél tapintatlan seggfej, mint udvarias béta. Mindig.

XIV. Dugd meg rendesen

Dugd meg úgy, mintha ezt lenne az utolsó dugásod. És az övé is. Keményen, féktelenül, erkölcstelenül, míg végül nem marad belőle más mint egy szexnedvekben ázó, reszkető, remegő test. Merítsd ki teljesen, és aztán újra. Csókold mindenhol, egész éjjel, és öleld szorosan, ha eljön a reggel. Birtokold a testét, a háláját és a szerelmét. Ha nem tudod hogy kell, tanuld meg elérni nála a spriccelős orgazmust.

XV. Urald önmagad

Tölgyfa vagy. Téged nem lehet manipulálni sírással, kiabálással, hazudozással, szexmegvonással, féltékenységgel, szánalommal, shit testekkel, eltűnésekkel vagy bűntudatkeltéssel. Megóvod a saját belsejében dúló viharoktól, legyen az égzengés vagy földindulás. Nem hagyod, hogy belerángasson a saját világa káoszaiba, sem azt, hogy kicsavarjon tövestül. Ha uralod önmagad, uralhatod őt is.

XVI.  Sose félj attól, hogy elveszíted

Nem félhetsz. A félelem megöli a szerelmet. A félelem legyilkolja az öntudatodat és magányba taszít. Nézz szembe a félelmeiddel. Hagynod kell, hogy átjárjon kívül-belül. És ha elmúlt a félelem, akkor ott állhatsz a szerelmed előtt, és csak a szíved marad. Hátat fordíthatsz, ha megsértette azt, aki vagy, és el tudod engedni, ha bezárta a szívét előtted. A nő, aki el tud pusztítani, uralkodik fölötted. Ne add meg neki ezt a hatalmat önmagad fölött. Szeresd önmagad, mielőtt őt szeretnéd.

 

Post Author: DennisVT

DennisVT
38F - dennisvt1@gmail.com
f Facebook
0 megosztás


119
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
106 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
Charlie oBrianPillanatragasztóBelvedereZegiBabusSzoffy Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
mdmselle
Újságíró
mdmselle

VII. Mindig legyen tartalék
Nem engedheted meg magadnak, ő legyen az egyetlen. Ha vannak lehetőségeid, nem leszel kiszolgáltatott. Ha van másik nő is, egy biztonsági tartalék válás, szakítás esetére, az növeli az önbizalmad, és a bátorságod a nőddel, és nem kell a magánytól, vagy a hét szűk esztendőtől tartanod.

Ja, ez már csak így van, én is mindig mondom, hogy az a hosszú és boldog házasság titka, ha a férj titokban dugdossa az aranytartalékát. Mi nők imádjuk az ilyen macsót, sose el nem hagynánk. Végülis ez nem megcsalás, hanem “biztonsági tartalék“!
A “biztonsági tartalékok” meg pláne odavannak ezért a címkéért, sőt, az az életcéljuk, hogy csöndben és megadóan arra várjanak, hogy mikor jön el az a várva várt hét szűk esztendő, amikor majd előveszik őket a kredencből, leporolják itt-ott, aztán bacogatják kicsit.

Reszet Elek
Újságíró

Itt nem szükségszerűen “használatba vett” tartalékról van szó… Persze van aki ezt úgy gondolja, de nem szükségszerű.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Aham, nyilván. Mondd már el, hogy néz ez ki a gyakorlatban? beakasztja a gardróbba a tartalék nőt, vagy mi? vagy évekig hiteget egyet érzelmek nélkül, szex nélkül? vagy mindig mást?

Reszet Elek
Újságíró

A flört jó dolog… :-)

 

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem a nőktől lehet a legjobban eltanulni, hogy hogyan is kell ezt csinálni… :P Lásd a “felhőztetés” és “barátzóna” fogalmakat. Férfioldalon is abszolút működtethető a dolog… Nagyon érdemes lenne cikket írni egyszer a poliamoria etikus és kevésbé etikus, ámde többnyire mégis örömteli válfajairól is… :)

mdmselle
Újságíró
mdmselle

A poliamoria nyílt intim kapcsolat több személy között, amibe mindannyian beleegyeznek és megélnek. Mint a nyílt házasság. Szerintem az nem etikai kérdés, hanem egyfajta szexuális orientáció. Nekem fura, de ha nekik úgy jó, akkor az ő dolguk. :-) Az amikor csak az egyik fél szerelmezik egy vagy több más személlyel az állandó párja háta mögött, az nem poliamoria, hanem szimpla megcsalás.

A barátzónát mindig felhánytorgatjátok a nőknek, mint az egyik legmocskosabb kis női machinációt, és teszitek joggal, komolyan azt mondod, hogy a férfiaknak el kellene tanulniuk tőlük? :-) Amúgy meg a barátzóna nem jellemző már hosszabb párkapcsolatban, legalábbis nem lenne szabad, és ritka. Aki kinőtt a csitri korból, az már nem hisz a férfi-nő barátság illúziójában. Pláne ha folyamatosan ott motoszkál a gondolat, hogy az a “barát” adott esetben lehetne-e vésztartalék. Mintha egy gonosz kis ördög sutyorogna folyamatosan, hogy próbáld ki-próbáld ki… aminek tudjuk mi lesz a vége.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az a kisördög a bűnös, az angyali teremtés nem tehet semmiről.

Koriander
Olvasó
Koriander

szerintem meg van férfi-nô barátság, nem illúzió.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Szerintem csak valami cimboraféleség lehet max. Igazi barátságbarátság nem. Már persze ez abban az esetben alaptörvény szerintem, ha valamelyiknek, vagy mindkettőnek stabil párkapcsolata van valaki mással. Ha csak az egyiknek van, akkor a barátság elképzelhetetlen, és létjogultsága sincs, ha mindkettőnek van, és csak mondjuk egy közös hobbi köti össze őket, vagy egy közös érdeklődési kör, akkor elképzelhetőnek tartom, de szerintem nagyon kevesen tudnák ezt egészségesen kezelni. Esetleg már érettebb korban.

Koriander
Olvasó
Koriander

igen, kell hozzá egy érettség, de nem a hobbi miatt jön létre, hanem a nemi tudat vibrálása miatt. Hol van az kôbe vésve, hogy muss a beteljesedés? Inkább a személy kiteljesedésérôl van szò, amit egy másik által élhet meg, netto önzés.

Reszet Elek
Újságíró

Beteljesedés nélkül van kiteljesedés? Nem illúzió ez?

A kiteljesedéshez vagy meg kell kapni valamit vagy véglegesen és teljesen el kell veszítenie a reményét is. Esetleg mindkettő.

Koriander
Olvasó
Koriander

A kiteljesedést úgy értem, hogy önmagadról tapasztalsz meg vmi újat, szerintem jó, de bizti defektes vagyok.

Reszet Elek
Újságíró

A kiteljesedés, jelen esetben önmagad másfajta megismerése lehetséges katarzis nélkül? És itt a katarzist nem mint beteljesülést, hanem mint érzelmi “túltöltődést” értem.

Koriander
Olvasó
Koriander

Hû, nekem ez már túl bonyi, nem értem :).
A saját esetemben igazából inspirál dolgokra, mittomén elôszedek könyveket, amelyeket vagy nagyon rég, vagy soha nem olvastam, a világgal kapcsolatos rendszeremen igazítok, finomhangolok. Ilyesmire gondoltam.

Reszet Elek
Újságíró

Tehát nem az intellektuális egymásra találás, hanem a nemi tudat vibrálása késztet új, személyes intellektuális élmények megélésére, amelyek meg is változtatnak?

Koriander
Olvasó
Koriander

Aha, vhogy így :D

Reszet Elek
Újságíró

Hááát ezen még te is nevetsz…

Mindenesetre itt még lehetne mit boncolgatni.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Akkor van férfi és nő közt barátság, ha a nő ronda :)

Viccet félretéve, ha a férfi számára a nő szexuális értelemben nem vonzó. Nekem van pár ilyen női barátom.

Ha valamelyikünknek lenne párkapcsolata, az átértékelné a dolgot, de ezt nem tudom, mert nekem sincs, és az illető hölgyeknek sincs

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Viccet félretéve, ha a férfi számára a nő szexuális értelemben nem vonzó.

Sajnos ez a tény még nem zárja ki a másik részről az érzelmeket, vagy hogy a nő számára sem vonzó a férfi, így ő maximum csak tetteti a barátságot, miközben titkon reménykedik, hogy egyszer több is lehet. És akkor az már nem barátság.

Koriander
Olvasó
Koriander

A végén már tényleg Huffnagelt kell idecsörgetni, hogy elmagyarázza, hogy van ilyen és nem kell a nônek rondának lennie :).

Reszet Elek
Újságíró

Meg hogy mi is van ezzel a múzsa dologgal mert nem teljesen tiszta előttem. Nekem olyan múzsa kell, akit kívánok is. Ha meg kívánom, meg is akarom kapni.

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

„Az asszonyok nagyon is köthetnek barátságot férfival; ám nem árt egy kis fizikai ellenszenv, ha őszintén ki akarnak tartani a barátság mellett.” Nietzsche :)

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem ismertem ezt az idézetet, de ha fizikai ellenszenv van akkor vonzás sincs.

bz249
Olvasó
bz249

Igazi barátság barátság is lehet… nyilván modern elbétult férfi vagyok, de bizonyos témákat számomra nökkel egyszerübb átbeszélni, mint férfiakkal (és a menyasszony mégiscsak 1 nézöpont, nem árt, ha van másik is).

Mondjuk úgy, hogy ök Magyarországon én meg Németországban így kevésbé veszélyezteti a párkapcsolatokat. Ha a szomszéd lenne, akkor elöbb-utóbb valószínüleg kialakulna egy a) vagy b) helyzet.

Alter Ego
Szerkesztő

Tényleg azt gondolom, hogy azon a nyugtalanító helyzeten, hogy a nőknek (a férfiak aktivitása miatt) folyamatosan vannak lehetőségeik az ismerkedésre és akár a félrelépésre, úgy lehetnek úrrá a férfiak, hogy megteremtenek egy olyan közeget maguk körül, amelyben szintén léteznek lehetőségeik, hogy egy-egy ismeretséget alkalom-igény esetén szexuális kapcsolattá is alakítsanak. Megnyugtató, megszünteti a “kiszolgáltatottság” érzését. Nem véletlenül írja ezt Heartiste is. Mondhatni emancipálja szexuális illetve lélektani értelemben a férfit. De megértem, ha ennek a gondolata viszont esetleg nyugtalanítja a nőket.

Ha elolvassuk Don Qujon Barátzóna című cikkét akkor a kérdés taglalásának elején láthatjuk a zónáztatás rosszhiszemű változatát, amivel a leginkább baja van a férfiaknak és ez lényegében azonos a “szűzkurválkodás” fogalmával. Nyilván nem ezt kellene elsajátítaniuk a férfiaknak és erre nem is igazán van semmilyen esélyük. A kívánatos, idealisztikus állapot az, ha egy férfinak pontosan ugyanannyi esélye van az ismeretségi köréből egy gyorsan realizálható viszonyt kezdeményezni, mint egy átlagos nőnek.

Tekintve, hogy a nőket mentegeti a pua alapvetés a “hisztéria vádja” alól a shitteszt kapcsán, mondván, hogy ösztönös dolog, esetleg próbálkozhatunk azzal is, hogy a férfi poligámiát, a “hűtlenséget” is egy olyan ösztönös dolognak tekintjük, amiről valójában nem tehetnek a férfiak, hiszen “az ösztöneit nem erőszakolhatja meg senki sem”. :P

Reszet Elek
Újságíró

Ez a fajta “emancipáció” akkor működne, ha a férfiak számára a szex ugyanúgy eszközként is funkcionálna, ahogyan az a nőknél tapasztalható. Nem véletéenül tapasztalható a hűtlenség kapcsán is kétféle (nemi) megközelítés. Míg női részről a megcsalás érzelmi része jobban kidomborodik, addig a férfi részéről sokkal inkább a félrekefélés fizikai ténye…

A másik gondolatodhoz pedig jól passzol Esther Vilar könyve A férfi joga két nőre című.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Egyetértek, nem is tehetnek róla a férfiak. Továbbra is úgy gondolom, hogy a pua, vagy az ahhoz hasonló párkapcsolati tanácsadók nem próbálják meg felmenteni a nőket a hisztéria alól, hanem tudomásul veszik a létezését, és arra próbálnak tanácsot adni a férfiaknak, hogy hogyan kezeljék a hisztit, illetve hogyan szoktassák le róla a nőjüket. A saját nőjüket, nem en bloc a női nemet.

Ennek a párja lenne egy másikfajta segítő mód, méghozzá nőknek, ami azt tanácsolja, hogy ne azon sopánkodjanak, hogy a férfiak legszívesebben minden nőt elkapnának egy körre, akit csak meglátnak, és hogy erről le kell szoktatni az egész férfinemet, hanem szépen vegye tudomásul, hogy létezik, törődjön bele, hogy így lettek megalkotva, és inkább nagy erőkkel azt tanulja meg, hogy hogyan tudja kezelni a saját férfiemberének az ilyen irányú vágyait, vagyis tegyen róla, hogy ne legyen igénye máshol keresni a kielégülést. Sokmindent tehet ennek érdekében egy nő.

De azt hiszem erről a témáról már eleget beszéltünk, nincs sok értelme újra és újra átrágni magunkat rajta, főleg ha esély sincs konzenzusra :-P

Reszet Elek
Újságíró

“Sokmindent tehet ennek érdekében egy nő.” – Szerintem keveset is elég (lenne) tennie…

A konszenzus pedig a már említett mondás: Sose engedd el a férjedet üres hassal vagy teli herékkel otthonról.

Szoffy
Újságíró

Egy ilyen segítő mód nőknek nagyon hasznos lenne. A baj az, hogy azok a nők, akik nem háborodnának fel rajta már rég tudják, hogy mit hogyan kell, tehát nem kell nekik segítség :D

bz249
Olvasó
bz249

A barátzóna nöi változata nem a cock-carousel? Ha ugye ezt a szex és érzelem tükrözést fenntartjuk.

visuo
Olvasó
visuo

nem lehet nokbol allo baratzonat csak ugy csinalni… az egyik gombvarrasra, a masikat fozesre, a harmadikat meg takaritas miatt tesszuk talonba?

semmi olyan hasznos funkciot nem tudnak a ferfinak adni, ami nelkul a ferfi eletkeptelen lenne, mert szinte mindent megold, elrendez az eletben maganak. ellenkezoleg viszont… : S

Kalman
Újságíró

Talán ha valakinek van 2-3 tudottan fehérmájú ismerőse közös múlttal, akkor már egész jó valószínűséggel aktiválható valamelyik, ha szükség van rá. De nem is kell, hogy valóban aktiválható legyen, elég ha a fickó hisz benne, akkor már meglesz az önbizalomlöket.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Nézd meg a Vertigo (Szédülés) című Hitchcock filmet, egyrészt nagyon jó film, másrészt ott világossá válik ez a dolog, egy olyan férfi-nő kapcsolat, ahol a nő van “friendzone”-ban.

Suum cuique
Újságíró

Nade hölgyem, itt nyilvánvalóan nem egy tisztes, klasszikus házasságra gondol a szerző, hanem egy sima mai “járásra”, csak félig-meddig komoly párkapcsolatocskákra, ahol a nő  is hát..

Suum cuique
Újságíró
mdmselle
Újságíró
mdmselle

“a van másik nő is, egy biztonsági tartalék válás, szakítás esetére

Szerintem itt konkrétan házasságra is gondol a szerző, nem csak együttjárásra.

Suum cuique
Újságíró

Jó, akkkor értsük még ide a mai un. “házasság 2.0”-t, ami annyival több, mint a sima “járás”, hogy szakításkor ki kell csengetni a 30ezres bírósági illetéket. De abba meg hülye bétahím, aki belemegy. Egy tipikus mai csajt nem éri meg komolyan venni. Vannak még ritkaságszámban persze szolid, szűz(ies), konzervatív gondolkodású lányok, akikkel keresztény házasságban lehet gondolkodni. E kettő opció van.

Reszet Elek
Újságíró

No itt jó kis viták lesznek.

A XVI-ról Yoda mester szavai ugrottak be: ” Igyekezz megválni önként mindentől, amit fájna elveszítened.”

A VI-nál a “büntetés” konzisztenciája ill. súlyos esetben azonnalisága igencsak fontos, ezért kiemelendő. A jutalmazás kiszámíthatatlansága kellő körültekintéssel a nő számára játékosan izgalmassá teheti a párkapcsolatot.

Alter Ego
Szerkesztő

Gondoljunk Puzsér szavaira is; valahogy úgy mondta a nem régen elővett hangfelvételen, hogy a pua tanácsok útján “megtanulhatjuk eljátszani az a kiéget pszichopata állatot, akinek az egész már nem számít semmit sem”. Bár maga is hoz példázatot arra, hogy akár egy-két kiadós szerelmi csalódás is megfelelő eszköz lehet hozzá, hogy bárki a közelébe jusson ennek az állapotnak. Legkésőbb ezután megérti az ember Yoda mester szavait is… – Egyébként ez a kedvenc Star Wars idézetem.

Koriander
Olvasó
Koriander

asszem Pash linkelt itt egy Puzsér-tyubos videót, ami a lakásán készült az egyik falon Yoda a másikon szembe Darth Vader és állítólag vibrál a tér :DD.
Kisfijjjúk :p

Alter Ego
Szerkesztő

Nincs sem lézerkardom, sem Darth Vader képem, viszont az idézett gondolat nagyon igaz. Kétlem azt is, hogy Donald F. Glut saját kútfőből merítette. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem is gondoltam, hogy van lézerkardod meg D.W. posztered.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Nem kell seggfej legyél”

DE.

visuo
Olvasó
visuo

„Egy nő lehet, hogy vágyik anyagi vagy családi biztonságra, de nem vágyik rá szenvedélyében is.”

ja, rühellik a kiszámíthatóságot : )

„Bármit kapsz is, csak kétharmadát add vissza. ”

nem sok ez? elég lesz az egyötöde-egytízede. : P

Koriander
Olvasó
Koriander

Nemtom ki tette fel a képeket, de a másodikon vmi fehér oda van tapadva a nô talpához, a harmadiknak meg tök csúnya, deformált ujjai vannak.

Reszet Elek
Újságíró

Rágó. Harmadiknál a víz összehúzta a bőrt.

Koriander
Olvasó
Koriander

Wah. kb annyira rühellem azt, aki kiköpi a rágóját, mint aki nem takarítja el a kutyája gumiját. Fúj.

Reszet Elek
Újságíró

Jobb ha lenyeli?

Naooo
Olvasó
Naooo

– Drágám, levegyem a bugyimat?
– Inkább köpd ki a rágót!

Koriander
Olvasó
Koriander

görgess a poszt végére, de ne ijedj meg, kedvence az Orbit.

Reszet Elek
Újságíró

Csontos és száraz… Kedvence a Norbit?

Alter Ego
Szerkesztő

Reality… Nagyon kevés nőnek van tökéletesen szép lába… Mondom ezt a cikk képeinek “lábfetisiszta” elkövetőjeként is. :)

Reszet Elek
Újságíró

Életemben egyszer láttam igazán szép női lábfejet. Megjegyeztem mert én is rácsodálkoztam a történésre, lévén nem vagyok lábfetisiszta.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem használtam idézőjelet, szóval utóbb pótoltam. Csak a szép combok tudják igazából lekötni a figyelmem, tehát a képekkel kapcsolatban inkább a történet volt a fontos, amit “a lábak mesélnek”. :)

Reszet Elek
Újságíró

Comb? Ugyanmár! Fenék, fenék, fenék!

mdmselle
Újságíró
mdmselle

térd, lábfej, és lábujjak :-))

Reszet Elek
Újságíró

Micsoda? És hol a kéz meg az alkar? Komolyan mondom nagyon telhetetlen vagy…

mdmselle
Újságíró
mdmselle

az vagyok :-DD

Reszet Elek
Újságíró

A végén még az egész teste kell…

hgyi
Szerkesztő

Az alkar én voltam… :o)))
Szeretem, ha egy férfinak van bokája és térde, meg nem nagy, de nem is kicsi feneke. Ezen állomások között pedig nem hatalmas izmok, de izmok és formák vannak, nem csak oszlopok.
Egy barátságnál ezek abszolút nem érdekelnek. Komolyabb kapcsolatnál sem ezek a legfontosabbak. :o)
mdmselle: Szerintem is lehet barátság férfi-nő között. :o) Ráadásul nekem már szabad barátkozni, mert nem vagyok már potenciális veszélyforrás szexuális szempontból. :o))

hgyi
Szerkesztő

2. Utálom a féltékenységet. Nagyon szar érzés és nem erősíti a kapcsolatot. Főleg, ha folyamatos a nyomás.

3. Az alcím nem jó. :o) Ha egy kapcsolatban élő férfinek élete célja a legfontosabb, akkor hol kap helyet a nő?

6. Miután többször megállapítottuk, hogy a nők biztonságra vágynak, nem jó ötlet őket állandó bizonytalanságban tartani. Összeroppannak, vagy harcolni kezdenek a biztonságért.

7. Erre csak annyit: anyád!

11. Veszélyes tanács olyanoknak, akik erős önbizalomhiányban szenvednek. A nők – úgy, ahogy más férfiak is – megérzik, látják, hogy csak játssza valaki a magabiztost, vagy tényleg az. Hatalmas pofáraeséseket produkálhat egy ilyen színjáték, amely pofáraesések nem növelik az ember önbizalmát.

14. Az utolsó mondat tartalmát már korábban kielemeztük és faszságnak nyilvánítottuk. :o)

15. Jó tanács nőknek is: Téged nem lehet manipulálni kiabálással, hazudozással, szexmegvonással, féltékenységgel, szánalommal, eltűnésekkel vagy bűntudatkeltéssel. Nem hagyod, hogy kicsavarjon tövestül.

Naooo
Olvasó
Naooo

“7. Erre csak annyit: anyád!”

Előbb-utóbb minden nő lelép, akkor meg ugyan minek hűségesnek lenni? Minden lehetséges picsát jól ki kell használni, mert később megbánjuk az elszalasztott alkalmakat, persze lebukni nem a legjobb. Bár vannak olyan barátnők, akik lebukás után is maradnak, mer milyen jó már, hogy más piccs is szétrakja neki a lábát, hát ez egy igazi férfíí.

Korhely
Újságíró

“VII.   … Ha megvonja tőled a szerelmét és a testét, azzal azonnal kihasítja a lelked, ha a magánnyal, és az ürességgel kell szembenézz….”

Sose értettem ezt a megvonási dolgot. Hogyan lehetne ez eszköz egy nő kezében? Azt csak nem képzeli, hogy ő az egyedüli nő a világon… Vagy, hogy van ez?

Sztem csak akkor siklik rossz vágányra minden, ha engedünk a női önzésnek, és megszakítjuk az értékes emberi kapcsolatainkat mindenkivel. Miért kellene erőltetni a szexet életünk párjával, ha nem kívánja? Azok az alkalmak, amikor megmondja, hogy nem akar szexet, éppen arra valók, hogy ápoljuk a barátságainkat. Nagyon tartalmasan el lehet ilyenkor tölteni az időt barátaink társaságában, és legalább jut egy kis időnk a barátnőinkre, akik nem ilyen fejfájósak, és élmény velük az együttlét.
Ennek valami pszichés gyógyhatása is lehet, mert más is mondja, hogy az ő párjának is mindig elmúlik a fejfájása tőle, és szinte szárnyal.

 

Huffnagel Pista
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

Érdekes hogy a XIV-es pontot senki sem bírálja…

Alter Ego
Szerkesztő

Csodálod? Ha már a VII-nél akut anyázásba torkollik az olvasás… Talán ezért sikkad el a spriccelős orgazmusos baromság is? :D

hgyi
Szerkesztő

:o))))) Ki bírálná? :o)
Én csak az utolsó mondatát bíráltam.

Reszet Elek
Újságíró

Elvonatkoztatva a bulvár ökörségeitől, valami azért van ezzel a spriccel meg g-ponttal. Végülis ott vannak azok a fránya Skene-mirigyek… a spricc kapcsán.

Alter Ego
Szerkesztő

Újra egy érdekes Wikipédia oldal. :) Korábban amikor keresgéltem, akkor azt láttam, hogy az összes G-ponttal kapcsolatos cikk forrása egyetlen eléggé újkeletű publikáció. (Pedig az anatómia nem éppen egy friss tudomány, elég régen boncoltak már embereket.)  Mindezek alapján a G-pont nem más, mint egy összefüggő mirigynek aligha nevezhető borsónyi szövet csomó, amelynek a funkciója ismeretlen. Ha abból bármilyen folyadék eredhetne, az egy cseppnyi lenne és annak semmi köze nem lehet ahhoz, amiről “spriccelős orgazmusként” beszélnek. Nem régen olvastam egy bloggerina magából kikelt posztját, hogy “Mi az a rohadt hír, hogy olasz kutatók cáfolták a G-pont létezését? Én érzem, hogy van. Nehogy már más megmondja hogy nekem mi a jó!” – Ennyit a nők saját testéhez fűződő viszonyáról és a mítoszteremtő képességükről. Elképesztő…

Reszet Elek
Újságíró

A magam részéről nem foglalnék állást, mindenesetre te is összemosod a g-pontot és a női ejakulációt az anatómiai helyet illetően.  Neked sem a makkodban van a heréd vagy a prosztatád, mégis ejakulálsz ha ingerlik.  :-)

Másrészt a legtöbb helyen az szerepel hogy a nagyrésze vizelet. A g-pont kérdésében megoszlanak a vélemények, de a “spricceléssel” járó női gyönyörérzés léte igazolt tény, ahogy az is, hogy az azt átélők érzetében másnak írták le, mint a “szokványos” orgazmust. Annak hogy a kispriccelt anyag összetétele micsoda a dolgok szempontjából nincs jelentősége. Ennyit a női “ejakulációról”.

Ami a g-pontot illeti, inkább passzolok. Több partnermnél is éreztem az érintett helyen hogy a hüvely falának jellege megváltozik illetve ingerlésekor több esetben is erőteljes vizelési ingerről számoltak be. Szóval valami van…

Engem különösebben nem érdekel. A pina úgy jó ahogy van. Matat az ember itt is meg ott is. Jó sikosítóval meg egy kesztyűvel pláne érdekes élmény arrafelé császkálni. Szóval én a magam részéről úgy vagyok vele, hogy ne fosszuk meg a pinát minden misztikumától…

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem én nem keverek össze semmit sem: a G-pont meghatározása lóg a levegőben és lényegében úgy fest az állítás, hogy a női ejakulátum származási helye a G-pont, melyet “női prosztataként” értelmez a “szakirodalom”.

In human anatomy (female), Skene’s glands or the Skene glands (/skiːn/; US dict: skēn; also known as the lesser vestibular glands, periurethral glands, paraurethral glands,[1] female prostate) are glands located on the anterior wall of the vagina, around the lower end of the urethra. They drain into the urethra and near the urethral opening and may be near or a part of the G-spot.

Szóljon valaki, ha rosszul értem a szöveget: “(a Skene mirigy) lehetséges, hogy a közelében van a G-pontnak vagy annak a része…”

Fuck! Mi az, hogy lehetséges? A skene mirigyigy része valaminek, amiről nem régen kiderült, hogy nem is létezik? Hogy van ez most?

Aztán ez megy tovább olyan komolynak látszó oldalakra is, mint ez:  http://drinfo.hu/eletmod/szex/633-F%C3%A9rfi-%C3%A9s-n%C5%91i-orgazmus-miben-hasonl%C3%ADt,-miben-k%C3%BCl%C3%B6nb%C3%B6zik

“A G-pont ingerlésének hatására ún. Skene-mirigyek (amik elképzelhető, hogy megegyeznek a G-ponttal) váladékot kezdenek termelni, ami a húgycső falán jön ki.” – Meg G-ponti orgazmus… Hogyne persze…

Nincs itt semmi bizonyítva, csak a bevizelés…

A pina tényleg úgy jó ahogy van. Sőt még lehet misztikuma is… Ha kell csatlakozom egy olyan mozgalomhoz is, hogy állítsunk Budapest valamelyik forgalmas terén szobrot a pinának. No de az olyan áltudományos baromságok terjesztése, amelyek sötét tudatlanságba taszítanak és közvetve tönkreteszik sokak szexuális életét, mert mítoszokat hajszolnak… No, az nem oké nekem…

Reszet Elek
Újságíró

Te most nem velem vitatkozol, hanem a wiki jegyzettel…

Leírtam a saját tapasztalataimat ill. ami megerősített vélemény. Amúgy nem különösebben érdekel a dolog, nem igazán vagyok orgazmus-centrikus. Mivel az ilyen hozzáállásnak az a zsákutcája, hogy a gyönyör mögött elsikkad az érzékiség pedig ha már van sorrend fordítva kellene hogy legyen.

Hogy menyire lehet komolyan venni bizonyítja pl hogy a férfi gyönyörérzését sem különíti el az ejakulációtól, ami megint zöldség. Szóval én a “modern” tudomány vívmányait sem venném mindenben komolyan.

Amúgy ha Columbonak lehet szobra nálunk, szerintem a pinának meg a fasznak simán alap hogy szobrot kellene állítani, csak arra kellene figyelni hogy hova, milyen köztérre…

Alter Ego
Szerkesztő

Egy hatalmasra duzzadt városi legendával vitatkozom… :) Úgy érzem muszáj cikké is alakulnia ennek a vitámnak.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Nekem van egy elég valószínű elméletem erről, de ez már túl intim hogy beszéljek róla nyilvánosan, úgyhogy nem tudok, de a lényege az, hogy szerintem is csak egy kis pisi lehet :-)

Reszet Elek
Újságíró

Nem az a lényeg, az csak kísérőjelenség, hanem a gyönyörérzet (és annak mássága) számít.

Női ejakuláció amúgy alapban nincs, lévén magömlést jelent. Magja meg a férfinak van.

Korhely
Újságíró

“A pina úgy jó ahogy van.”

Ha már témánál vagyunk,  az ünnepi nap alkalmával szeretettel küldöm ezt az őszinte, alkalmi rigmust:

élvezem a nőn a pinát, ha

élve hagy a nőnapi nátha.

hgyi
Szerkesztő

Lehet, hogy van. De ha szerencsétlen ember azt várja minden nőjétől, akkor kudarcélménye lesz, hiszen “nem tudta spriccelősre kefélni” a csajt (pedig az lenne a cél).
Természetesen ez azokra vonatkozik, akik nem kellő alappal és intelligenciával kezdenek neki a 16 pont kipróbálásának.

Egy csajozásra tanító nagyon jó videó kapcsán az előző mondatomhoz kapcsolódóan ismét eszembe jutott a “Kamaszkorom legszebb nyara”, amikor a srác eljut odáig, hogy miután sikeresen túljutott a nagy piros könyv első pontjain, s a többiektől félrevonulva kettesben marad a lánnyal, időnkét, félig letolt/felhúzott gatyával rohangál vissza a többiekhez – akiknél ott a nagy piros könyv -, hogy akkor most mi jön?
A legtöbb srácnak nincsenek ott  haverjai a nagy piros könyvvel. Akkor mit csinál? Lehull róla az álarc, mely alatt nem az a magabiztos “olvasztár” van, mint akinek a jelmezét felvette. Le- és bebukik = kudarc.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

A címéből fakad, hogy komplexusos figuráról van szó, akinek a pinában ki is merül a nőről kialakított képe. Érdekes gondolatok, inkább egy sértett kisfiúé, mint érett magabiztos férfié. Remélem, hogy téved és sokkal több ennél egy nő, nem egy logikai játék, logika nélkül. Hiszem, hogy van egy, az agyunkban, lelkünkben, szívünkben Isten által bevésett női kép, akit keresünk. Azt is hiszem, hogy a sok, a fentihez hasonló, csak női mintára átalakított ‘parancsolatokon’ élő nőneműek, ott is maradnak ahová tartozni szeretnének, őrökre és szingliként. És remélem nem kell őket 40körül vigasztalgatni és azt hazudni, hogy nincs semmi baj, mert van.

Reszet Elek
Újságíró

Ezek a parancsolatok csak keretek. Te töltöd meg szándékod és emberséged alapján tartalommal. E tartalom pedig az érzelmek nélküli szextől a legmélyebb érzelmű hosszútávú kapcsolatig bármi lehet.

Nem komplexusos figuráról van szó, cinizmusa inkább a személyes  tapasztalatokból eredhet. Annak a túl gyakori megtapasztalásából, hogyan foszlik semmivé az anyaistennő gyermeki képe és marad a helyén a nyálát csorgató, nedvesen nyögő, gyakran önző ember nőstény…

brandon
Olvasó
brandon

Hiszem, hogy van egy, az agyunkban, lelkünkben, szívünkben Isten által bevésett női kép, akit keresünk.

Persze. Csak olyan nő vagy nem létezik, vagy foglalt, vagy nem kellünk neki.

Jellemzően a nők azok, akik választó helyzetben vannak, egy férfi az esetek többségében nem válogathat, vagy beéri azzal, akinek tetszik, vagy inkább az egyedüllétet választja.

Viszont ennek a game-nek a segítségével pár pontot javíthat a húspaci értékén, ami sok esetben kevés, de nem kizárt, hogy egyeseknél pont ennyi hiányzik az áhított nő megszerzéséhez.

Suum cuique
Újságíró