George Herceg
0 megosztás

Jótanácsok ismeretlen nőismerősömnek

Kedves Ildikó!

Engedd meg nekem, hogy miután tegnap Budapest és Vác között a vonaton fél órát hallgattam, amint házasságod gondjait ecsetelted a barátnődnek, így ismeretlenül néhány hasznos észrevétellel és tanáccsal szolgáljak számodra.

Az első kérdés, amit fel kell tenned magadnak az, hogy szereted-e még a férjed. Nem  az, hogy szerelmes vagy-e belé, hanem hogy szereted-e mint társadat az életben. Ha igen, akkor érdemes foglalkozni a problémákkal.

A legnagyobb problémaként a gyengédség és az erotika hiányát említetted. Azt mondtad, hogy néha hetekig egymáshoz sem értek és ha mégis van szex, az gépies és unalmas, ugyanakkor a párod rendben hazajár, ellátja a feladatait és megbízható. Mi lehet a baj?

Ildikó! Ha egy egészséges férfi negyven körül nem szexel veled legalább hetente háromszor ott valami nem stimmel. Érzed ezt Te is és jól érzed. Egy férfinak a szex központi kérdés az életében, a szexszel fejezi ki a partnere iránti vonzalmát, szerelmét, szeretetét. Ha a szerelem el is elmúlt, a szeretet és a biológia akkor is elintézi, hogy rendszeresen kívánja a férjed a szexet. Nézz először magadba! Gondold végig a hétköznapjaidat! Csábítottad már el? Kezdeményeztél? Vagy esténként a sötétben a paplan alatt bosszankodva vártad, hogy végre megtegye az első lépést? Ne gondold azt, hogy ez a férfi dolga! Legalábbis nem mindig. Legyél Te, aki „kézbe” veszi a dolgot! Lehet, mindketten meglepődtök majd.

A külső fontos. A férfi fantáziáját a külső indítja be. Tudom, hogy munka és gyerek mellett nehéz mindig fittnek és nettnek lenni, de törekedni kell rá. A férjed ad magára? Ha nem, akkor azt se hagyd! Ösztönözd, hogy foglalkozzon a külsejével! Persze ez csak akkor lesz ösztönző, ha közben Te is foglalkozol a sajátoddal. A legfontosabb a minőségi idő. Ha mindig a férjed elé helyezed a gyereket, a háztartást, a barátnőket, miért várod el, hogy ő ne helyezze eléd a sörözéseket a haverokkal, vagy a focimeccset. Azt mondod nehéz, de ki mondta hogy könnyű lesz? Jegyezd meg! A férj legyen az első! Fel vagy háborodva? Hiszen neked a gyerek az első. Nem jó! Hát nem az lenne a legjobb a fiadnak, ha két boldog és kiegyensúlyozott szülője lenne?

A férjeddel szemben csak az elvárásaidat fogalmazod meg vagy támogatod is a tervei elérésében? Tudod, mi férfiak sokat tudunk tenni értetek, de csak ha nem érezzük, hogy azért élünk, hogy nektek megfeleljünk. Adsz teret a másiknak? Fizikai és időbeli térre egyaránt szükségünk van. Kell egy hely, ahol elvonulhatunk a gyerekzsivajtól és a porszívóhangtól, és kell szabadidő, amikor a hobbinkkal, vagy a barátainkkal foglalkozunk. Engedd, hogy feltöltődjön a férjed, akkor ő is biztosítja számodra, hogy Te is feltöltődj.  Ne próbáld beosztani az idejét és ne akard leválasztani a kedvenc időtöltéséről és a barátairól. Neki ezek fontos dolgok és szükségesek ahhoz, hogy otthon is jól menjenek a dolgok. Csak mérsékelten hangoztasd anyagi igényeidet! A férjed nem banki ATM, sokat dolgozik hogy az a kevés kényelem meglegyen. Ha magasabbak az elvárásaid, neked is bele kell tenni a közösbe.

Ildikó! Így ismeretlenül is kívánom, hogy visszatalálj a férjedhez és boldogan éljetek.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
0 megosztás


40
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
33 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
11 Hozzászólások szerzői
VersusHuffnagel PistaZegiBabusZoliNaooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

A nők hajlamosak túlmisztifikálni a dolgot, pedig nem sok minden kell(ene) hogy a párjukat boldoggá tegyék. Ha gondolatainkban nem is, de vágyainkban mi férfiak igencsak egyszerűek vagyunk.

Asszonyt akarok

Huffnagel Pista
Újságíró

“Ekkor lesz az életük olyan, mint a többi emberé, a csúnya lányoké vagy mondjuk például a Férfiaké. Innentől kezdve csak akkor van részük elismerésben, ha arra valóban rászolgálnak. Megtapasztalják, hogy a kapitalizmusban nincsen ingyen ebéd. Talán egy szájból sem hangzik olyan őszintén a “Régen minden jobb volt”, mint egy fénykorán már túl levő nő szájából.”

Minden nőnek megvan a maga kamionja

Naooo
Olvasó
Naooo

“Megtapasztalják, hogy a kapitalizmusban nincsen ingyen ebéd.”

http://www.stop.hu/belfold/kozos-ebed-a-felvonulasi-teren/661179/

“A Felvonulási térre tervezett rendezvényre háromezer embert várnak ingyenes ebéddel”

DennisVT
Újságíró

Kezdeményeztél?”
Legyél Te, aki „kézbe” veszi a dolgot!
A férj legyen az első!
vagy támogatod is a tervei elérésében?
Ha magasabbak az elvárásaid, akkor neked is bele kell tenni a közösbe.

Méghogy tegyen is valamit érte? Hogy képzeled?! Micsoda egy undorító, nőelnyomó cikk ez!! :)))

hgyi
Szerkesztő

Nem is tudom, mikor kezdődött, hogy azt duruzsolják a fülünkbe, hogy szerelem nélkül nincs házasság, hogy a szerelem a legfontosabb, hogy ha nincs már szerelem, akkor a házasságnak vége, stb.
Ez igen káros hatással van a kapcsolatokra. Az ember az elején szerelmes, meg rajong, és borzaszó erős a vágy. De ez nem örökké tartó érzelemhullám. Teljesen természetes, hogy ez az intenzív érzés tompul, és közben átalakul egy másfajta szerelemmé, szeretetté. És amikor ez a másfajta szerelem is elalszik, akkor kezdenek pánikolni és hiszik azt, hogy a kapcsolatnak vége. Pedig akkorra ott az erős kötődés, a bizalom, amelyet szemmel láthatóan egyre kevesebben értékelnek. Pedig nagyon fontos az életünkben, hogy számíthatunk valakire, hogy váll-vállvetve tudunk küzdeni, hogy ismerjük egymás rezdüléseit és nem kell már megtanulni ezeket a dolgokat, hogy a szexben is már tudjuk, mit szeret és nem szeret a másik.

Persze, vannak unalmas dolgok, de fel lehet rázni, mint a lelapult párnát.
Ha unalmasnak érezzük a másikat, nem árt, ha magunkat is megnézzük, hogy mennyire lehetünk unalmasak a másik ember számára. Olyan apróságokkal is lehet színesíteni – magunknak is jó – mint pl. ha egy nő süt/főz valami újdonságot, amit addig sosem (a férfi is teheti természetesen). Vagy egy picit változtat a szexen, kipróbál valami mást. Hiszen az évek során változunk és akár meg is szerethetünk közben olyasmit, amit addig nem, vagy erogén zónáink változnak.
Egyébként szerintem ezért is jó, ha van hobbija az embernek, mert az élénken tartja a fantáziát, az elmét, így nyitottabb tud maradni.
De elkanyarodtam kicsit. Szóval a szerelem vissza-visszatér, de nem a kezdeti lángolással és a hullámok közötti csendesebb vizek is jók. Ezt kellene inkább duruzsolni.

Big G.
Újságíró

Minden szavaddal egyetértek, ahogy a cikk minden szavával is. Ezzel együtt is: az ember alapvető szükséglete a szerelem. Nem luxus, nem bónusz, nem hab a tortán. Olyan, mint a levegő, vagy a víz. Egy friss kapcsolatban rendszerint nagy a lángolás, de ez nem tart pár hónapnál tovább. Persze, jók a csendes időszakok is, de a legtöbben időről időre szomjazzák a kezdeti tüzet. Ezt visszacsalogatni majdhogynem reménytelen vállalkozás, nincs az a szerepjáték, egzotikus környezet, vagy extrém fantázia, mely alkalmas lenne rá. A “kézenfekvő” megoldás a félrelépés, ahol az új partnerrel könnyedén lángba borulhat a világ. Nem állítom, hogy ez optimális és minden tekintetben oké, de mégsem tudok jobbat. Számos statisztika készült annak kapcsán, hogy a népesség jelentős része rendszeresen tilosban jár.

hgyi
Szerkesztő

“...legtöbben időről időre szomjazzák a kezdeti tüzet.
Igen, mert megy a duruzs. Épp ezt kellene tudatosan megélni, hogy a kezdeti tűz az a kezdeti. Mert hogy aztán mi a jó, arról nem sok szó esik.
A félrelépés szerintem nem megoldás. A félrelépés az egy kaland, de semmiképp sem a kezdeti tűz visszahozásának eszköze. A félrelépés izgalom, és nem szerelem. Ha a félrelépés szerelem, akkor tényleg vége a házasságnak.

Reszet Elek
Újságíró

“az ember alapvető szükséglete a szerelem” – Szerintem a szeretet az alapvető szükséglet. Ha nem tudunk szeretni és szeretve lenni, elsorvadunk és meghalunk.

A szerelem jó dolog, de nem ez a kategória. A szerelem hormon bomba. A szerelem nem elfogadja a másikat, hanem elfedi a valót. A szerelem harsány és erőteljes.

A szeretet csöndesebb és egyetemesebb. Ellentétben a szerelemmel, megtanít elfogadni a másik valódi énjét. Ha a szerelem a bőgő lángokkal égő háztető, a szeretet sokkal inkább a ház kandallójának lelket átmelegítő, csöndes és állandó parázslása. Míg a szerelem megbilincsel és magához ragad, addig a szeretet szelíden magához von és megtart.

A szerelem a test időben ragadt vágya, a szeretet sokkal inkább a lélek öröme.

Mindettől függetlenül a testnek is meg kell adni a magáét, nem lehet mindentől eltiltani mert fellázad, szóval mindenkinek meg kell(ene) tapasztalnia örömeivel és fájdalmaival egyetemben. Ám élni sokkal inkább szeretet nélkül nem lehet.

Big G.
Újságíró

Szokás szerint monden szavad a helyén van. Ezzel együtt kitartok a véleményem mellett. Szerelem nélkül unalmas komfort a létezés. (Szeretet nélkül kopár sivatag.) Van, akinek a versenymotorozás az alapszükséglete. Van, akinek az ejtőernyőzés. Van, akit a szerelem éltet. Nem vagyunk egyformák.

Versus
Vendég
Versus

Nem vagyunk egyformák.”

Még jó hogy nem, mivel Maga egy csimpánz. Csak Magára kell nézni, de a gondolkodásmódja is árulkodó tényező.

Versus
Vendég
Versus

“de mégsem tudok jobbat. Számos statisztika készült annak kapcsán, hogy a népesség jelentős része rendszeresen tilosban jár.”

Látszik az értelem a kommentjén, pont úgy  mint a profilképén. Azért kell félrelépni, mert sok statisztika szól erről? Hány éves Maga? 12?

SIL
Olvasó
SIL

Kedves Ildikó férje!

A nejed válni kézül. Meglep? Szerinted miért szexeltek már csak pár-hetente? Szerinted miért ilyen slampos otthon? Nem, nem hinném, hogy azért mert fáradt. Te láttál már olyan fáradtnak nőt, hogy ne csípje ki magát, hogy ha a akarja? A munkahelyére is slamposan jár talán?! Honnan vagyok ilyen biztos benne, hogy válni készül? Éppen most kezdte el beadagolni a vonaton az egyik barátnőjének. Persze nem ezekkel a szavakkal, hiszen ha csak így kijelentené, a barátnője is azt mondaná (másoknak), csak egy ribi. Ő is tudja, a barátnők egymás kritizálásánál semmit sem élveznek jobban, ő is ilyen. A barátnőket nem szeretné persze válással elveszíteni, így mindegyiknek pont ugyanígy fogja beadagolni – azaz téged szapul ahol csak tud. Mivel dolgos csávó vagy és te tényleg komolyan veszed, hogy letegyél valamit a családi asztalra, így erről az oldalról nem tud megfogni. Kénytelen eligénytelenedni (kizárólag otthon, előtted), hogy még véletlenül se kívánd meg és így mondhassa azt az összes barátnak, ismerősnek – nem törődsz vele biztos szeretőd van. Ja persze ezt sem így konkrétan, csak sugallva. Elég az első felét beoltania a történetének – a többit majd kitalálják. Hogy most akkor te megerőlteted magad és megmutatod, férfi vagy és megpróbálsz majd több törődést és szexet kieszközölni? Azt hiszed akkor majd egyenesbe rázod a kapcsolatod? Nem javaslom. Egyértelmű, hogy akkor majd erőszakoskodónak állít be, és arra hivatkozik, kénytelen volt eligénytelenedni mert már nem bírta a folytonos zaklatásod. Mindig lesz valami indoka, ettől nem kell félni, ő már felkészült, tudja mit akar. Az ingó és ingatlan vagyonotok felét. Ja hogy még csak 6 éve vagytok házasok? Ez csak neked “csak”, neki már az “elég” kategória – lapozd át a ptk. ide vonatkozóit. Te férjként gondoltál magadra a kapcsolatotokban, ezért is dolgoztál keményen – ő viszont az első férjet látta benned mindig is.

Ezek után valami tanácsot is várnál tőlem? Kezdj el félrerakni, ha van miből. Húzd az időt – bár nagyon nem fogod tudni. Kicsit fordulj ki magadból és légy meglepő, tehát bizonytalanítsd el, hogy időt nyerj a félrerakáshoz. Elég könnyű lesz összezavarni, de csak ideig-óráig. Természetesen nem úgy értem a kifordulást, hogy légy mondjuk bunkó, vagy agresszív, nem a válóokot kell szaporítani – a 40+ bírónéni a feleséged legkisebb elégedetlenségét is nagy csúnya nézéssel fogja honorálni, és milliókban mérhető míg újra kedves lesz az arca a drágának. Mivel jóravaló, dolgos ember vagy, így nagy valószínűséggel gyereketek is van – mint mondtam a nejed mindig is tudta mit akar. (A gyerek valószínűleg nem a tiéd – mellesleg.) Ebben az esetben anyagilag tényleg szarban vagy míg vagy 20 évig. Mivel a válás elkerülhetetlen – a nejed ilyen feltételekkel erről nem fog lemondani, és számodra úgy is a gyerek lesz az első, mindegy kié – így ebben az esetben csak nagyon szűken tudsz majd félretenni. Jobban jársz ha még a válás előtt intézel egy másik nőt. Amíg házas vagy addig válogathatsz a finom falatokból, hiszen a nők imádják a másik férjét lenyúlni és mindig felértékelik gondolatban a házas férfiakat. Így még van esélyed egy minőségi pár évre. Elváltként csak valami lecsúszott alkoholistát kapnál, az elvált férfiak sajna már nem olyan vonzók a nők számára.

Tudom, nem túl fényes jövőkép, de nyugtasson a tudat – Ildit már rég az egyik munkatársa dugja. (Biztos nem a főnöke, akkor már beadta volna a válást és szarna a barátnői véleményére.)

Big G.
Újságíró

Szellemes és szórakoztató, ahogy írsz. Ám hogy ilyenek volnának a nők? Alig hiszem. A legtöbben imádnivalóak. Csak kell tudni bánni velük :)

SIL
Olvasó
SIL

Ellenben veled. :) Szerintem kezdj el olvasni mást is, mint “Platónt, Freud-ot és Berne-t…” hátha segít… :D

“Csak kell tudni bánni velük” – Pont ezt írtam én is – de szerintem is szórakoztatóbban. :D

 

Big G.
Újságíró

Piszok nagy mákom van, hogy találkozhattam Veled. Köszönöm, hogy nem sajnálsz sem időt, sem energiát, hogy stílusomat csiszold. Jóllehet Te magad meglehetősen magasra pakoltad a lécet, s félő, hogy meg sem közelíthetlek, azért nagyon fogok igyekezni. Még egyszer köszönöm az önzetlen törődést. :)

SIL
Olvasó
SIL

Tipikus – egyből rám terhelnéd a felelősséget… :) Had pontosítsalak saját védelmem érdekében. Egy percet sem áldoztam rád és legfeljebb véletlenül segítek – ha így van. A hozzászólásom stilisztikailag pont azt a lécet ugorja meg amit én jónak látok. Oda rakom a lécet ahova akarom – hiszen férfi vagyok, ez meg az élet vagy mi. Ha nem érem el, mert nekem túl magasan van, akkor keresek egy másik lécet és leverem vele a picsába… :)

Versus
Vendég
Versus

“Ám hogy ilyenek volnának a nők? Alig hiszem”

Hinni a templomban köll.

“Csak kell tudni bánni velük :)”

Mondja az, aki szerint az egyetlen megoldás egy kihűlt kapcsolatra a félrelépés :) Nem lenne rossz, ha nem ütné folyton egyik szavával a másikat. SIL-t pedig feleslegesen kóstolgatja. Ő már itt rengeteg értékes kommentet tett le az asztalra. Az Ön méltó vitapartnere egyértelműen Libsfemcsi.

 

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem asszonyka nem tudta mit akar, de a hörcsög már erősen dolgozik hogy “lebeszélje” magát a házasságáról…

Néhány ideillő cikk ami segíthet a férfiúnak ha úgy gondolja hogy a nő még méltó rá:

Férfihang: itt     és    itt

Egy kis angol: itt    és    itt

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

A cikk egy női lelkitanácsadó amivel tele vannak a női lapok és az internet, a jóindulatú agyturkászok tanácsairól nem is beszélve. Ennek ellenére Ildikó ezekre nem hallgat, Ildikó egy céda (elemzés 2015. április 2. 19:15 Kossuth Rádió) azaz silány nőszemély akit nem kellett volna feleségül venni, illetve Ildikóra a barátnői vannak rossz hatással vagy a nászutuk óta feminizálódott és tudja, hogy nyugodtan elválhat mert csak nyer vele, az állam örül neki, hogy a nő boldog és mindene megvan, hogy talán újra gyereket metsszhet ki a hasából egy másik lúzer férfi mellett. Talán nem állok távól az igazságtól.

Reszet Elek
Újságíró

Csak annyi a különbség hogy a cikkben megjelenő gondolkodásmód, ellentétben a női lapok tanácsaival, nem tönkreteszi, hanem megmentheti az említett kapcsolatot.

Ami meg a silányságot illeti, a földet is felüti a gyom ha nem gondozzák, ez pedig nem csak a vezetett nő, hanem a vezető férfi felelőssége is.

 

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Muszály leszavazzalak, mert úgy adod elő mintha Ildikónak nem lenne felelőssége semmiben, azaz rá nem vonatkoznak szabályok, azaz bármit megtehet annak ellenére, hogy tanácsadók ezrei segítenének neki mégis válik, mert az könnyű és anyagilag is jól jár. Egyébként sem értem hogyan lehet működésképtelen autót vezetni, ha teszem azt a férfi dolgozik reggeltől estig a családjáért, közben a nő meg otthon unalmában megcsalja. Például egy nőértő PUA képes vezetni sok éven keresztül, de nem mindenki PUA, csak mondjuk jóhiszemű férfi akit átvernek és még felelősségre is vonnak.

Reszet Elek
Újságíró

Szavazz csak le nyugodtan… Természetesen Ildikóé a felelősség dandárja.

Viszont mivel korábban már te és én is megállapítottuk, hogy a nők érzelmileg éretlenek, gyakran nem képesek felnőttként viselkedin, belátható hogy a kordában tartásuk a férfiak feladata, a férfinak kell késztetnie a felelősségvállalásra, jutalmaznia, büntetnie. Szóval ha valaki úgy gondolja hogy ő a kapcsolat irányítója…

SIL
Olvasó
SIL

Egyetértek veled Reszet, de SOM-al inkább. Igazad lenne akkor, ha a nő nem küldhetné nyakadra minden esetben hatóságot, amikor megpróbálsz irányítani a kapcsolatban. Aláírom, ha ügyesen csinálod, akkor nem feltétlen fog visszaélni minden esetben az előjogaival, de előbb-utóbb megteszi. Különben te is átestél már a ló túloldalára – ha még igazad is lenne és minden nő gyerekes, akkor is lesz egy ügyvéd úr aki segít neki majd felnőttként viselkedni. SOM-nak pedig teljesen igaza van, az ügyvéd úrig az elvált és válni készülő feminista ihletésű barátnőkön keresztül vezet az út.

Reszet Elek
Újságíró

“a nő nem küldhetné nyakadra minden esetben hatóságot, amikor megpróbálsz irányítani a kapcsolatban” – Milyen országról beszélünk?

SIL
Olvasó
SIL

Egyértelmű voltam.

Reszet Elek
Újságíró

Feljelentem mert a férjem csúnyán nézett rám, három napig nem mosolygott vagy mert nem engedte megvenni azt a bizonyos cipőt? Ez melyik ország?

SIL
Olvasó
SIL

Reszet nagyon kérlek… most még finom vagyok és nőies. – A “hatóság” nem feltétlen a rendőrséget jelenti, egyrészt; másrészt pedig nem azzal az indokkal küldi a nyakadra mert “csúnyán néztél”, de azért.

Reszet Elek
Újságíró

finom vagyok és nőies” – Ne légy feminin! “Mér nem teszi ide a fótnak való batyut az asztalra, oszt mondaná meg nyíltan”

Ha nem a rendőrségre megy akkor hova? Újságírokat küld rám hogy megvertem?

SIL
Olvasó
SIL

Most írtam volna egyből, hogy ne az én kontómra fényezd magad Korinak… :D – de ez most nem tartozik ide… pontosabban nem tartozott. :D

Figyu, az még a legjobb eset ha csak elválik mert te csúnyán nézel, ő viszont ezt a személyi szabadságának megsértéseként értelmezi. Ilyenkor a hatóság az a bíróság. Ha nem tud nyerni rajtad eleget (házassági szerződés, vagy csóróbb vagy mint ő, vagy nincs rajtad fogás de már szemet szúrt neki a következő pali akinek húszezerrel több a nettója), akkor megvádol, hogy megütötted – itt már egyéb hatóságok is szerepet játszanak, rád küldi a gyámügyet mert szerinte lelkileg terrorizálod a gyereket, vagy éppen kitalálja hogy fizikálisan, de csak pofont adsz, ezért nem látszik, nem tarja be a láthatást és rád küldi a gyámügyet szintén… stb… stb… Túl sok lehetősége van a nőnek hogy kijátsszon és a különböző hatóságok még kezet is nyújtanak neki… erre gondoltam. Számtalan példa van erre mostanában a közéletben és nem egyet fel is kap a média, mit kell ezen magyarázni – simán megvezetnek minket. Bár eddig azt hittem, hogy nagyjából pont ezért van ez az oldal, ezért nem fejtettem ki… de tessék. :)

Különben nem a levegőbe beszélek, de javítson ki valaki ha csak nekem vannak rossz tapasztalataim. Tudod hányszor vádoltak meg nők azzal hogy olyan csúnyán néztem rájuk, vagy olyan csúnyán beszéltem velük, hogy azt hitték megütöm őket. Természetesen egyiket sem ütöttem meg – csak veszekedtünk pusztán verbálisan, ahogy szokás, ennyi. Természetesen ezt csak azért mondták mert ezt látták az anyjuktól, hogy lelkileg terrorizáljanak és a figyelmeztessenek, hogy ők akár fel is jelenhetnek ha megütöm őket – szóval ha nincs is lelkiismeret-furdalásom a hangos szó miatt akkor is azért jobb ha beszarok. Persze mindezt boci szemekkel könnyben úszva mondták, mint aki tényleg megijedt egy erősebb szóváltástól. Természetesen én ezt nem vettem magamra, hülye lettem volna egy veszekedésből ekkora ügyet csinálni. Természetesen mindegyiknek ezek után rövid úton ki adtam az útját, hülye leszek elvenni egy nőt aki már a házasság előtt is azon fáradozik hogy betörjön és ha nem sikerül neki akkor előre szól, lecsukat. Természetesen ha hagyom magam betörni akkor pedig egy béla lettem volna akit folyton megcsalnak a vízórással és a taxissal. Amikor ezt megelégelem, mert a többség megelégeli, hogy béla, akkor majd jön a régi lemez – vegyek vissza, vagy lecsukat. Ebben az országban élek – de csak annak köszönhetem hogy valóban élek, hogy egyiket sem vettem el.

Reszet Elek
Újságíró

Sajna Kori nem jár erre egy jóideje. Hiába! “Ilyenek a kékszemű lányok.” Meg a barna szeműek is, a zöldek meg pláne… Szóval így nem sok értelme van fényezni magam.

A többire nem sok mindent tudok mondani. Azért (még) nem ez az általános Magyarországon. A rendőrséget ugyan rendszeresen felhasználják családi perpatvarokban, méghozzá általában mindkét fél, ám sok értelme éppen a bizonyíthatóság miatt nincs a dolognak. A rendőrök utálják is az ilyesmiket.

“Tudod hányszor vádoltak meg nők azzal hogy olyan csúnyán néztem rájuk, vagy olyan csúnyán beszéltem velük, hogy azt hitték megütöm őket.” – Nem tudom hányszor. Nálam elég ritka volt. Bár ilyenkor bőven meg is érdemelték volna.

“akkor is azért jobb ha beszarok” – Hogy mi?

Ez a megváltoztatás tényleg nagyon sok nő mániája és nem esik le nekik hogy az esetek többségében nem működik, a maradékban meg nincsen köszönet…

SIL
Olvasó
SIL

Ne is mond… ilyenek ezek a csajok… jönnek mennek, mindegy milyen a szemük… :)

Ritkán, gyakran – lényegtelen… Különben kerülöm a nőkkel a konfrontációt, jellemzően otthagyom őket szó nélkül, épp ahol vannak. Ilyenkor meg azt kapom meg hogy elfutok a problémák elöl… :D Nem vagyok konstruktív, meg mifaszom. Amikor nem bírom megállni szó nélkül akkor meg megijednek… Az egész csak kamu – ha valami nem úgy történik ahogy ők akarják akkor rád kenik, azt ennyi… :D Abban azért igazad van hogy talán ez nem általános (nálunk még), de ha belegondolsz, még nem annak a generációnak a válási procedúráit látjuk, akiket már feministák neveltek fel, hanem azokét akik nem feltétlenül tudatosan, de választottan lettek feministák. A lányaik, a velem egykorú 30-asok még csak mostanában és a közeljövőben fogják megmutatni hogy miként intézik elválásukat a másiktól. Ezt vetíti előre a tapasztalatom.

A társadalom részéről már túl nagy a nyomás minden részről, hogy mindenki higgadtan kezelje a problémáit. Ez a csicskák érdeke. (sajnálom, mondjuk ki.) Engem igenis zavar hogy a nőn keresztül bejuthat a társadalom az otthonomba. Igenis zavar, hogy rendőrt kell hívnom ha össze veszek az asszonnyal, azért, hogy ne tudjon megvádolni azzal hogy megvertem, azaz hogy legyen tanú. Mindegy ki hívja ki a rendőrt Reszet. A férfi önmagától nem hívná ki. A nőknek előjogai vannak és ez most már ott tart, hogy a férfinak nincs egy szuverén helye saját magának.

Szép tőled hogy igyekszel az aranyközépútra, de arról már letértünk. Nem hibás mindenki. A nők az utóbbi 100-200 évben folyamatosan mindent megkaptak amit akartak. (Elmondásuk szerint az emancipáció előtt el voltak nyomva, tehát tőlünk férfiaktól kaptak mindent – ez ténykérdés, megengedtük, a mi kezünkben volt a döntés és mi döntöttünk, mindegy hogy nyomásra, vagy szükségből, vagy jószívűségből tettük – ebből a szempontból ez lényegtelen.) Most pedig annak lehetünk tanúi, hogy visszaélnek azzal amit kaptak. Én örülök hogy vannak nálam józanabb gondolkodású emberek, és van aki még a szép szóra esküszik. A magam részéről had legyen az a véleményem, hogy vegyük vissza amit adtunk. Nem mindent persze. De a támogatások egy részét vissza kellene vonni – ez számomra egyértelmű.

Gyerekpéldával csak neked: Sok zsebpénzt adsz a gyereknek és nekiáll feleselni, vagy azt hiszi övé a világ és mindenkinek nagyzol. Ez neked nyilván nem tetszik, mert nem ezért adtad, hanem szeretetből. Hát megvonod a zsebpénzt, vagy annak egy részét és megvárod míg észhez tér.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Sajna Kori nem jár erre egy jóideje. Hiába!”

Majd kérdezek tőle valamit, hogy felcsillanjon szeme.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Sok hozzászólónak igaza van, persze ezek nagy része, saját tapasztalaton múlik. Azt nem értem, ha idegesít valamelyeket valaki, miért konfrontálódtok. Ebben igazat adok SIL-nek, sok utat jártam, de szerintem aki nem akar veled haladni, ott kell hagyni, győzködni teljesen felesleges. Ilyen az összes gyűlölködő dolog, nő, férfi ellen. Ez zsákutca és a léleké, kigyógyulni nagyon nehéz. Gyógyítani pedig annak a tisztje aki értéket lát benn, szereti. Több éve hallottam ezt az elsőre viccesnek tűnő mondatot, de ha mögé látunk, rájövünk, hogy az iskolázottságtól független erők irányítják az agyat, már ha van, nem csak egy több terrányi adatot működtető biomassza, lélek nélkül.

,,Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. De ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!”

Ha ilyen ember vesz körül, tényleg egy méreg tud lenni, hiszen a memóriából előszedett adatokat puffogtat, de a konklúzió téves. Sem a tartalom, sem a téma nem odavág, mindig visszakanyarodva a téveszméjéhez, bármi legyen is az.

A tudás értelmezése, mindig globálisan működtethető csak, ha valaki túl korán, vagy túl későn, más adat hiányában tanul meg dolgokat, téves lehet az összkép. Pl: 5milliárd év és kakukk van, mindenki tudja, kb ennyi van vissza a földnek. Ha most valaki erre építi az életét mert a fentiek alapján kapott információkból ez fogta meg, emo a vége, meg ilyenek. Pedig az 5milliárd év szokásos plusz-mínuszában is fajok születhetnek vagy halhatnak ki.

Ez a feminim és egyéb maszlag, már ami mögötte van, ha belegondolunk már meg is oldódott ügy. Hisz max 1 gyereket akar, vagy egyet sem. Adni nagyon nem tud, elborítja a gyűlölet, a múlt és a jelen félreértelmezése miatt.

Ha okos lenne az ember, elgondolkodna a jövőn, hisz a fentebb említett pár milliárdot mi(emberek) valószínű nem érjük meg. A pénz elvonta a figyelmet az evolúciós továbbörökítéstől és olyan emberek utódai viszik tovább a folyamatot akik felgyorsítják azt. Hosszútávon az erősebbnek, ellenállóbbnak kellene, a test így működik, nem művi beültetésekkel gyengíteni azt. A nőknek 20és 30közt szülni, csökkenjen a másolásból eredő hibafaktor. Az öregedés, gyakorlatilag az életünk alatti sejtmásolások alatt bekövetkező hibák összessége. Ugyanez a továbbörökítésnél is fent áll. A nővé éréstől 5-8 éven belül van a legkisebb hibafaktor szülni, nem húsz. Valamikor egyszerű volt a döntés, a természetes külső(szépség) a nőknél arra sarkallja a férfit, hogy óvja, védje őt, gyermekeik jövője a tét. Manapság miről beszélünk, erről biztos nem. A saját gyermeke az első, a férfi alapból nem foglalkozna az idegenével. Nem rég beleolvastam az általatok íródott francia törvénybe, mekkora hülyeség. Ne gondoljatok sarkalatosan ezekre, a szociális érzékenység mindig az ember része volt. De a jövő szerintem akkor is a család, ha nem műnőt veszel el, minél természetesebb, te magad pedig mindent megteszel, hogy férfi legyél, ott az agyadban dől el minden. Legyél férfi, alkoss, ne nyavalyogj, arra van sok majom. Szeresd és tiszteld a párod, amíg megérdemli, ha viszont menni akar, engedd, sőt segíts neki csomagolni. Te, ha férfi vagy találsz, pontosabban megtalálnak a NŐK. :)

Bocs ha kicsit kesze-kusza, nem olvasom vissza, meló volt eddig ezerrel, most jön a pihi :)

Hogy a fenti Ildikós dologhoz is hozzászóljak, miért nem szólt rá senki, hogy fejezze már be az önsajnálatot. Ott ült a sok idióta és boldogan hallgatta, hogy másnak is sz@r, vagy azt hiszi, hogy az.

 

Reszet Elek
Újságíró

Ha beborul ez a gazdasági- és társadalmi rendszer, újra fel fog értékelődni a család mert nagyon jó találmány, igazi túlélő dolog.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Pl: 5milliárd év és kakukk van, mindenki tudja, kb ennyi van vissza a földnek.”

Remélem, csak pár év, oszt heló.

“Hosszútávon az erősebbnek, ellenállóbbnak kellene, a test így működik, nem művi beültetésekkel gyengíteni azt. A nőknek 20és 30közt szülni, csökkenjen a másolásból eredő hibafaktor. Az öregedés, gyakorlatilag az életünk alatti sejtmásolások alatt bekövetkező hibák összessége. Ugyanez a továbbörökítésnél is fent áll. A nővé éréstől 5-8 éven belül van a legkisebb hibafaktor szülni, nem húsz.”

Mecsoda náci genetikázás ez, beszarok.

“A saját gyermeke az első, a férfi alapból nem foglalkozna az idegenével.”

Kibaszná a bárkából, mint Széchenyi, a náci.

“De más példát hozok fel: ha egy bárkában ülök, és abban van gyermekem és más gyermeke, és ha a bárkába bejön a víz, s előttem apodictice áll, hogy ezen két gyermeket benn nem tarthatom, az igaz, ha a magamét lököm ki, és a másikat benntartom, azt az újságban fogják hirdetni; de biz én a magam gyermekét conserválom, és a másikat lököm ki.”

“Hogy a fenti Ildikós dologhoz is hozzászóljak, miért nem szólt rá senki, hogy fejezze már be az önsajnálatot.”

Mert “Ha nem tudsz együttérezni, fogd be a pofád. Nincs igény egy idegen kis faszkalap beszólásaira. Érzéketlen kis pöcs vagy. Érezd te is egyszer azt, amit én…. majd meglátod, hogy önsajnálat- e. Köcsög!!!”

Toplak Zoltán
Újságíró

Nagyon ügyes cikk, gratulálok!

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Naookám, először is, nézz tükörbe és ott köcsögözz. Mekkora pofád van így ismeretlenül. Miért éreznék együtt veled te idióta. Az írásod minősít, nem kell, hogy lepöcsözzelek, libázzalak, bizonyítod te magad. Arra utaltam, hogy az a nő kitárgyalt mindent, mindenki füle hallatára, hogy tudatosan, vagy, hogy ennyire hülye az az ő baja. Egy, azaz, egy embernek kellett volna beszólni neki, hogy hagyja abba, egy sem szólt, gondolom ezért fejezhette be. Másodszor, ha figyelnél a sorok közé, sok alapesetet, példát! írtam le, hogy értsd, már ha értetted, érteni akartad volna. Kiragadtál, számodra sértőnek vélt mondatokat, tipikusan a belőled fakadó komplexusból eredően.

Szövegértés hisztikirály/nő. Náci  genetizálás? Amit mögé írtam, olvastad? ,,Ne gondoljatok sarkalatosan ezekre, a szociális érzékenység mindig az ember része volt. De a jövő szerintem akkor is a család, ha nem műnőt veszel el, minél természetesebb, te magad pedig mindent megteszel, hogy férfi legyél, ott az agyadban dől el minden. Legyél férfi, alkoss, ne nyavalyogj, arra van sok majom. Szeresd és tiszteld a párod “. Meg amúgy ez így tökéletes ahogy a mai világ van. Hölgy ismerősöm elkezdte, hogy a tizennyolc éves lányának, különböző beavatkozásai lesznek, hogy igazi nőnek érezze majd magát, fül, fog, borda?, mell. De akkor ki volt, lesz a lány? Azért ez mögé is láss. Kicsit telt, erről is beszélt, de a fitnessről, mozgásról egy szó nem esett. Annyit hozzáfűztem, hogy szerintem korai, a fog, fül elmegy, de a többiről remélem az orvos lebeszéli. Sportolok és sportoltam mindig, szerintem csodákra képes. Nem csak fizikai erőt ad, lelkit is. Ha van negatív, amit magában nem szeret az ember, a pozitív dolgokat kell erősíteni, kompenzál. A hölgyismerősöm azt is elárulta, mert nagyon érdekelt, hogy fent van több társkereső oldalakon, a barátnőivel együtt. Annyi szerinte a hülye férfi. Ő 47, de negyvenet írt, mert szerinte jól tartja magát és így könnyebben fog ‘hülye’ férfit majd. Amúgy 35-40es pasiban gondolkodik. Jézusom, de beteg a világ. Eddig bírtam a beszélgetést. Pár mondatban elmondtam a véleményem és ott hagytam.

Naooo
Olvasó
Naooo
Versus
Vendég
Versus

ZegiBabus! Nem tetszett érezni az iróniát :)

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Nem tudom milyen iróniára gondolsz.