DennisVT
0 megosztás

Először magadra koncentrálj, a nőzésre majd később

Az alábbi fordítás eredetije a Reddit redpill szekciójának Archwinger becenévre hallgató, sokak által elfogadott és elismert szerzőjétől származik.

Sok ember, főleg az újak, azzal a kérdéssel jönnek ide, hogy pontosan mit is tehetnének az életük feljavítása érdekében, főleg szexuális téren. Nem valami akadémikus okoskodásra kíváncsiak a nőkről, a hatalomról, alfákról és bétákról, hanem konkrét segítség kell nekik. Olyan tanácsok, amiket akár már MA meg tudnak fogadni, és be tudnak építeni az életükbe.

Először is kezdj el konditerembe járni, vagy ha már jársz hébe-hóba, akkor tedd rendszeressé. Szakíts rá időt, lehetőleg minden nap. Ha ez nem megy, akkor 5ször egy héten, vagy legrosszabb esetben minden másnap. Az összetett gyakorlatokat ajánlom, kardióval kiegészítve, ha elég gyakran le tudsz járni. Ez itt a te időd. Ne a csajokkal dumálj… srácokkal se. Használd ki jól az idődet, eddz. Először szar lesz, de aztán idővel élvezni fogod. A lényeg: mindegy, hogy erősebb leszel-e, vagy máshogy fogsz-e kinézni az első hónap után. (Igen és igen, de ez most mindegy) A járásod, a beszéded, a testtartásod is jó irányba fog változni. Talán te nem fogod észrevenni magadon, de mások igen, ha napról napra megteszel minden tőled telhetőt a testedért. És persze az sem mellékes, hogy fel fogsz pakolni egy kis izmot.

Étkezz jól, és aludj eleget. Hajnali 4ig fent dekkolni tök jó, amikor 19 éves vagy, fősulira jársz és vizsgára készülsz. De most már ezen túl vagy, és hajnali 5kor kelsz, hogy el tudj menni edzeni. Egyél rendes ételeket, hagyd el az üdítőket, energiaitalokat és a többi szarságot. Óvatosan az alkohollal, tanuld meg elkészíteni az egészséges dolgokat, és próbálj meg mindent megbízható forrásból beszerezni. És aludj lehetőleg 8-9 órát. Senkinek sem kell bizonyítanod semmit avval, hogy éjszakázol. Melód van, edzeni kell, és élni az életed. Az alváshiány meggátol mindebben, kevésbé leszel hatékony, és kevésbé leszel vonzó.

Szerezz munkát, ha nincs. Ha van valami szar, próbáld jobbra cserélni. Ha ez is megvan, akkor próbálj előbbre jutni. Beszélj mindenkivel, akit ismersz, tartsd fenn a közösségi hálódat. Ismerősökön át lehet a legkönnyebben munkát találni, hát szánj rájuk is időt. Ez is mind javítja a külső megjelenésedet, és az első benyomást, amit teszel. Suli mellett is szerezhetsz valamit részidőben. Előnyben leszel azokkal szemben, akik semmit nem csináltak főiskola mellett.

Beszélgess totál idegenekkel… de állandóan. Sorban állsz valahol? Egy kávézóban? Diákgyűlés az egyetemen? Egy utcán, egy épületben, egy konditeremben, vagy bárhol ahol emberek vannak, és van idejük egy kis dumálgatásra. Beszélj velük, fél percet, egy percet, mindegy. Nem vadiúj barátokat akarsz szerezni, nem is csajozni mész, csak beszélgetni. Túlnyomó részük sehova nem vezet majd, és totál fura lesz, de az is lehet, hogy egy értékes új ismerősre teszel szert. De legfőképpen ez segít túljutni a kezdeti félelmeken, amit az esetleges visszautasítás okozhat. Úgy beszélgess velük, hogy nem érdekel mit gondolnak rólad, milyen vélemény alakul ki bennük. Nem számít, ha esetleg furcsának vagy hülyének tűnsz. De pár hónap után észre fogod venni, hogy mennyire természetessé válik mindez, hogy a másik ember is pont olyan megilletődött tud lenni, mint te, és érezni fogod, hogy már ők azok, akik megpróbálják a jobb arcukat mutatni előtted. Ettől meg fog ugrani a sikered a nőknél is, valamint több önbizalmad lesz akár egy állásinterjún, vagy bármilyen társasági összejövetelen is.

Csatlakozz valamiféle csoporthoz, ha vannak hobbijaid. Vegyél gitárleckéket, vagy tanulj valami küzdősportot egy egyesületben, vagy bármit, ami érdekel téged, és lehetőleg semmi köze a munkádhoz. Ez egy külön része az életednek, hogy ne legyél egy unalmas alak. Találj valamit, ami érdekel, és ásd bele magad. Főzés? Robbanószerek házilag? :) Lövészpályák? Tökmindegy. De ha férfi vagy, akkor úgyis volt valami az elmúlt éveidben, aminek eddig passzívan voltál részese. Most tedd aktívan. Találd meg mi érdekel és csináld. Nem élsz örökké.

Tanulj egy kicsit a ‘game’-ről, a csajozásról. Mindegy mennyire vagy fitt, egészséges, társasági lény, vagy egyáltalán mennyire vagy érdekes. A nők és hogy bedumáld őket az ágyadba, az egy külön műfaj. Ha nem tudod hogyan beszélj a nőkkel szexuális értelemben, akkor, akkor hiába vagy gazdag, szüzen fogsz meghalni, mert nem értettél hozzájuk. Meg kell tanulnod hogy beszélj egy nővel ugyanúgy, mint bárki mással, hogyan legyél laza és egy kicsit nemtörődöm, hogyan adj finom szexuális töltetet a szavaidnak, hogy ne legyen béna, ha hozzájuk érsz, és hogyan fokozd mindezeket egészen a hálószobáig. Ezek tanulható dolgok, és nem ‘csak úgy megtörténik magától‘, ahogy a nők mondják neked. Számukra persze így van, de számodra ez gyakorlás kérdése, és nem függ egyenes arányban attól hogy nézel ki, mennyire vagy sikeres, mi a hobbid, vagy hogy mennyire vagy társasági ember. Mindezek persze segítenek, akár sokat is – ezért kerültek ezek előbbre a listán – de ha nem értesz a nőkhöz, akkor önmagukban nem sokat érnek, de a hiányuk igenis megnehezíti a helyzetedet.

Végül, de nem utolsósorban, kezdj el eljárni otthonról hétvégente, és beszélgess nőkkel. Ugyanúgy, ahogy már idegenekkel is tudsz beszélgetni. Nem véletlenül ez az utolsó pont a listán, mert nem olyan fontos. A nők nem fontosak, ha az eddigiek nincsenek rendben. Ha az előző pontokat rendbe tetted, akkor nő nélkül is élhetsz elégedetten. Ez fontos. Ha saját magadban nem tudsz boldog lenni, csak azáltal, aki te magad vagy, amit csinálsz, amit elértél, és amire képes vagy, akkor sosem fogsz tudni egy értékes nőt magad mellé csábítani. Ha fizikálisan rendben vagy, jól táplálkozol, kipihent vagy, sikeres a munkádban, a hobbijaidban, nem vagy esetlen egy társasági közegben, és legalább egy kicsit tudsz a ‘game’-ről, akkor már tök jó esélyeid lesznek egy normális nőnél. Ahogy már említettem, kezeld úgy a nőket, ahogy az idegeneket fentebb. Ugyanúgy beszélgess velük, egy idő után nem lesz belőle bénázás, és már ezzel mérföldekkel az átlag bénabéla előtt jársz, akinek még mersze se lesz megszólítani egy nőt. Ha ez megvan, akkor már a felső 25%ba tartozol. Ha sikerül finoman szexualitást vinned a társalgásba, és ezt tudod fokozni is, akkor megvan a felső 20%, sacc/kb. Ha magasról teszel arra, hogy leráz-e vagy sem, és gond nélkül meg tudod szólítani a következő csajt, mert a visszautasítás lepergett rólad, akkor megvan a felső 15%. Ha fitt vagy, jó társaság, érdekes ember, és kiemelkedően jó vagy a ‘game’-ben, akkor benn vagy a legjobb 10%ban.

A felső 10 százaléknak minden hétvégére jut szex. Nyilván nem jön össze minden nő, akihez csak odamész, de hajnalra valószínűleg lesz egy új barátod extrákkal…amiből még bármi lehet. De ehhez hónapok kellenek, és meg kell dolgozni érte. A lényeg az, hogy boldog tudj lenni nő nélkül is. Ha sikerül a fenti pontokat nagyjából megoldani, akkor korrekt életed lehet csajok nélkül is. A nők inkább sorban állnak egy férfiért, akinek kurvajó élete van, minthogy egy amúgy unalmas, üres lúzer életének a középpontjai legyenek.

Post Author: DennisVT

DennisVT
38F - dennisvt1@gmail.com
f Facebook
0 megosztás


186
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
172 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
31 Hozzászólások szerzői
sdnskhullyahgyialszentpeterReina Nicolasa Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
SIL
Olvasó
SIL

F@sza cikk lett! Minden tanácsával egyetértek, bár magam részéről szinte egyiket sem tartom be. :) A rendszeres edzés tényleg nagyon sok önbizalmat ad; sosem edzettem rendszeresen ellenben ismerek pár srácot aki igen, hatalmas arcok és nőkkel nincs nagy gondjuk! A kialvatlanság áldásos hatásait viszont igazolni is tudom; évek óta hajnalban fekszek, kriminális, néha milyen arcberendezéssel megyek dolgozni. :) Ennek ellenére még mindig akadna nő a horgomra, valószínűleg azért mert ezt pl. még tartom: “legyél laza és egy kicsit nemtörődöm”. Persze nem tudatosan, hanem csak azért, mert azzal pont nincs bajom, hogy beszélgessek emberekkel, feltéve, hogy van hozzá kedvem. Társasági embernek azért mondjuk nem mondanám magam… :)

Nem ide tartozik már, legfeljebb közvetve, mivel a cikk pont arról szól, hogy jó passzban kell lenni a jó nőhöz – de én azon a véleményen vagyok, ha egy férfi szar passzban van és úgy jön össze egy nővel és a nő mellett össze is szedi magát – akkor realistának kell maradni. Sokan azt hiszik, ilyenkor köszönhetnek valamit annak a nőnek, aki mellett helyrejöttek. Na ezt kell gyorsan elfelejteni és már dobbantani is a következő csaj felé, amint toppon érzi magát a férfi. Aki a nője mellett szedi össze magát, azt a nő csak adósává akarja tenni. (tudatosan vagy alatta – mindegy, nem is lényeg, szerintem így van, egyéb okai is vannak a nő részéről, de ne ragozzuk.) A nő keressen magának egy másik férfit akit lenézhet, sajnálhat, motiválhat, vagy bármi szent szar… (- ha ez jön be neki továbbra is, de különben az életben nem így szokott lenni, inkább pont fordítva.) A lényeg a mondandómban férfi, ő pedig, ha már két lábbal áll a földön, dobja el a mankót és keressen egy olyan nőt aki felnéz rá. A cikkhez visszakanyarodva – egy jó kapcsolatban kulcskérdés, hogy a nő a férfire (legalább az elején) felnézzen, tehát jó passzban kell lenni.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem a heti öt edzés legfeljebb aerob mozgással együtt. Erőedzésből három, jó fizikummal, gyors feltöltődéssel esetleg négy, de inkább három és fél, ahogy írja is.

Amúgy meg nem hónapok, inkább évek munkájáról van szó, noha már hónapok multán is tapasztalhatóak lesznek eredményei. De végülis így is úgy is idősebb lesz az ember, akkor már inkább szórakozva.,

Naooo
Olvasó
Naooo

“Először is kezdj el konditerembe járni”

Az ilyenek rohadjanak meg egy kőbányában.

“És aludj lehetőleg 8-9 órát.”

Hülyeség az élet 1/3-át átaludni, még az 1/4-ét is kár.

“Beszélgess totál idegenekkel… de állandóan.”

Ki kíváncsi a sok idiótára?

“Ez egy külön része az életednek, hogy ne legyél egy unalmas alak.”

Akinek hobbija van, az mind érdekes alak.

“Nem élsz örökké.”

Én igen.

“Ha nem tudod hogyan beszélj a nőkkel szexuális értelemben”

Mennyi?

edie
Olvasó
edie

Egyetértek, leszámítva az alvás fontosságát. :)

 

(Meg persze nem kell félni rendes tempóban közelíteni a nőhöz, első találkozás alkalmával legalább meg kell próbálni megcsókolni rendesen szájon, és addig is kis simogatás meg ilyenek.)

SIL
Olvasó
SIL

Edie… így még valakit lecsuknak. Persze ha a rendes tempó alatt a 230 km/h-t érted egy Porshe-ban akkor igazad lehet.

Versus
Vendég
Versus

Edie Ön már megint olyan dolgokról magyaráz, amikhez az égvilágon semmi köze nincsen.

Cefre
Olvasó
Cefre

+1 Kivéve:
Néha jó idegenekkel pár mondatot váltani, én általában idősekkel szoktam néha anyázni egy sort valamin. :D
A kevés alvás tényleg fásulttá tesz, tudom magamról. 5 órákat alszom már vagy két éve, kurva szar, délutánra semmihez sincs kedvem. Ettől függetlenül valóban faszság átaludni az életet, ezért is alszok 5 órát. :D

Huffnagel Pista
Újságíró

OFF:

Srácok, köszönjetek szépen az idén hetven éves Horn Mici néninek. Tudjátok, akiknek a GUMISZOBA Férfigyűlölő blogot köszönhetjük! :D :D :D :D :D :D

“Mint mondtam, én nem vitatom el mások életét. Megírom, amit látok és gondolok, időnként (sokkal ritkábban, mint szeretnéd) megírom a saját érzéseimet és utalok a saját életemre (most pl ezzel a futás dologgal. Így már azt is tudod, hogy nemcsak szopni utálok, hanem futni is. Közben meg má megint szivatlak és összezavarlak, szóval hónapok óta nem tudod kideríteni, hogy most akkor én, a blogger szopok- e. De hogy futni nem szeretek, azt legalább biztosan tudhatod…. Hm. Vagy nem).”

“Számomra mindig is fontos volt a szépség (a sajátom, a máséval soha nem törődtem), a boltba is ritkán megyek le smink nélkül, majd’ meghaltam, hogy a szülés után leadjam a húszkilós felesleget, a hajam pedig átlagosan évente más színű.”

“Ez az én nagy bajom a ránk erőltetett szépségeszménnyel, hogy egyáltalán nem veszi figyelembe az egyéni különbségeket, lehetőségeket. Legtöbbször olyat kér számon a nőkön, aminek a nők csak elenyésző hányada képes teljesen megfelelni. Ezen kívül mesterségesen gerjesztett, és egyáltalán nem arról szól, hogy valaki jól érzi-e magát a bőrében (ad absurdum egészséges-e), hanem arról, hogy mások milyennek látnák őt szívesen.”

“Ez sok nőben azt eredményezi, amit bennem is eredményez: minden egyes alkalommal, amikor testünk tökéletlenségével szembesülünk, traumát élünk át. Ki kisebbet, ki nagyobbat. Pedig a test nem tökéletes, és a testnek nem is a tökéletességről kell szólnia. De legfőképpen nem kell szólnia a szorongásról, és ebben a formában bizony legtöbbünk számára arról szól.”

Egy szép napon aztán minden nő megtapasztalja, hogy egykori vonzerejéből egy fikarcnyi sem maradt. Amikor már egy fogatlan melós sem füttent utána évek óta. Amikor egyszer csak nem jön szembe több mosolygó Férfi.

Amikor a Férfiak számára láthatatlanná válnak az utcán, tereken sétálva. Amikor mindenki olyan hivatalossá válik velük szemben, amikor nincs több udvarlás, bók. Eddig a pillanat bekövetkeztéig a vonzó nők tulajdonképpen egy álomvilágban élnek, amiből úgy 35-40 éves korukban ébrednek fel.

Ekkor lesz az életük olyan, mint a többi emberé, a csúnya lányoké vagy mondjuk például a Férfiaké. Innentől kezdve csak akkor van részük elismerésben, ha arra valóban rászolgálnak. Megtapasztalják, hogy a kapitalizmusban nincsen ingyen ebéd. Talán egy szájból sem hangzik olyan őszintén a “Régen minden jobb volt”, mint egy fénykorán már túl levő nő szájából.

Minden nőnek megvan a maga kamionja

 

comment image

visuo
Olvasó
visuo

ki a faszom ez?

Huffnagel Pista
Újságíró

A gumiszoba blog megvan, szekszi? Ő áll mögötte, de hibázott és a #huffnagelarmy leleplezte. Tele van a képével a net, izgatottan várom a következő bejegyzését.

http://gumiszoba.com

visuo
Olvasó
visuo

gumiszoba az ismerős, de azt nem többen szerkesztik?

ő az, aki örül a férfiak legyilkolásának, kifosztásának és kasztrálásának?

Huffnagel Pista
Újságíró

Figyu, a kedvenc idézeteidet be tudnád másolni ide?

#huffnagelarmy #mulatavilág

https://www.youtube.com/watch?v=llC-Q7HZ9Mw

visuo
Olvasó
visuo

nem sajnos, elegge idoigenyes most keresgelnem!

Koriander
Olvasó
Koriander

Látom elirigyelted Puzsértól a bírósági live-performanszot….
Ha *****MODERÁLVA**** nem akar veled duettben képmással való visszaélés, ill. magántitok megsértése miatt pert (amennyiben bejönne a blöfföd,szimpln kispécéztél vki hornmiciset a fészen), jobb lenne leszedni.
menj szépen vissza a játszóteredre Huffnagel, unalmas vagy.

Alter Ego
Szerkesztő

Ne együk már olyan forrón azt a kását, mert korántsem biztos, hogy a képek közlésére nem teljesen legális módon került sor ebben a hozzászólásban, szóval felesleges azonnal jogsértéseket emlegetni itt. Nem is értem, hogy miért állítasz ilyesmit.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Koriander ha jól tudom Nő, nem értem miért küldi el Huffnágelt akit szinte már minden értelmesebb férfi olvasott. Én Huffnágel mellett vagyok, mert éppen ez a gond, hogy nem állunk ki azok mellett akik letettek valamit az asztalra. Belinkelt egy pár képet egy szerintem elképesztően ronda nőről akiről nem is lehet tudni, hogy kicsoda. Nem ő Koriander véletlenül? :)

Reszet Elek
Újságíró

Kori érzékeny a jogi dolgokra. Ha a képek forrása nyilvános akkor nincsen semmi gond, ha nem…

Amúgy Kori összehasonlíthatatlanul csinosabb… :)

Koriander
Olvasó
Koriander

Szerelem vak :*

A nő a képeken alakra csinos, a sapi nem az én világom.

Cefre
Olvasó
Cefre

Ha Kori érzékeny a jogi dolgokra, akkor álljon ki Huffi mellett akit igazából indok nélkül tettek ki a facebookról. Jelentette egy rakat feminista szenny, de hogy mi adta ehhez az alapot, mi volt az indoklás, azt nem tudom. Szóval Free Huffnágel! :)

(amúgy mi az, hogy ha a képek forrása nyilvános? nem gondolod, hogy Huffi ellopta ennek a némbernek a gépét vagy ilyesmi)

Koriander
Olvasó
Koriander

“Koriander ha jól tudom Nő”

Soldier, hogy te mit fogsz kapni Huffnageltől, hogy a nőt nagy betűvel írtad :DDD

mondom én, hogy Gumimaci vagy csak Versus mentette az irhádat.

Versus
Vendég
Versus

Koriander Asszony!

“mondom én, hogy Gumimaci vagy csak Versus mentette az irhádat.”

Itt mire tetszik gondolni? Arra, hogy múltkor kiálltam mellette? Ha ez megnyugtatja, azóta Én is figyelmes lettem az ellentmondásaira.

Koriander
Olvasó
Koriander

Aham. a hszm moderációja szimplán LOL annak tükrében, hogy vki fotóit itt közcsócsálásra kirakott a barátod, ha közszereplés akkor plíz forrásmegjelölést, ha nem akkor meg te is tudod, hogy ilyet ne, mert etikátlan.

Miért tartod a vállad egy trollnak?

Alter Ego
Szerkesztő

Cseppet sem LOL-kabolka a hozzászólásod, és annak moderálása sem, mivel egyáltalán nem korrekt dolog egy vétlen magánszemélynek a nevét leírnod egy olyan hozzászólásban, amelyben szinte kifejezetten egy jogsértés elkövetését valószínűsíted. Szóval ez egy kicsit sem vicces!

A forrásmegjelölés nem feltétlenül kelléke a jogszerű másodközlésnek! Alapos tájékozódás előtt pedig nem formálunk véleményt egy közlés jogszerűségének vagy jogszerűtlenségének kérdésében. És ezzel nem egy trollnak tartom a vállam, hanem a korrekt eljárás igényének.

Elárulhatom neked: én időközben már megismertem a közlés forrását és a te előítéleteid ellenére teljesen jogszerű a képek szerepeltetése a hozzászólásban. Szóval lesz majd nagy csattanója a történetnek, meglátod.

Koriander
Olvasó
Koriander

én az impresszumban megjelölt hivatalos kapcsolattartó nevét írtam ki, aki az oldalon megjelenő tartalomért felel, szóval az illető döntse el, hogy hivatalosan adja a nevét és telefonszámát ehhez vagy sem. Ha ő az impresszumban nicknévvel szerepelne és én úgy közöltem volna a nevét, akkor valóban nem vicces.

Ahogy az sem, hogy egy Magvető Diánaként fészbukoló vagy Gumiszoba nickhez egy magánszemély vélt vagy valós fotóit vadásszátok le, mégha “nagy lesz a csattanó” és jogszerű… Addig amíg nem valós névvel kell a neten kommentelni- tiszteljük már vmi minimális  szinten a  magánszférát, az ellenvéleményesét is.

“teljesen jogszerű a képek szerepeltetése a hozzászólásban” vhogy nem látom, hogy az idézetekhez a Gumiszoba.com-on ezek az illusztrációk szerepelnének, ha ő nem akar arcot társítani az ottani publikációihoz és több szálon fut az élete, a neten is, miért nem lehet ezt tiszteletben tartani?

Semmi közöm a gumiszobásokhoz, nekem sem tetszenek a a férfiellenes tartalmak, konkrét személlyel szakítottam meg véglegesen egy kapcsolatot, mert ott kommentelt, pedig nagyon kedveltem, de ezek egyéni dolgok.

én eddig komolyan azt hittem, hogy ideológiai vita, társadalmi jobbító szándék és nem magánszemélyek elleni harc van. Kérlek, ne csináljátok!

 

brandon
Olvasó
brandon

Akkor miért véded őket?

Koriander
Olvasó
Koriander

Az elvet védem és nem őket.

brandon
Olvasó
brandon

Ha most arra gondolok, G. É. milyen módszerekkel távolíttatta el az útból annak idején Huffnágelt a Goldenblog versenyen, akkor én erkölcsi vagy morális akadályát az ilyen típusú feministákkal szemben nem látom. (A jogi részéhez meg nem értek, így arról nem tudok véleményt formálni)

Huffnagel Pista
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

“Addig amíg nem valós névvel kell a neten kommentelni”

Nagyon szeretem az Orkán Vidort. És a gazdáit is.

Huffnagel Pista
Újságíró

Bevallom, én nem olvasom ezt a blogot, ahogy semmiféle feminsta irományt sem, spirituális okokból.

Most várunk Mici nénire, hogy végre mondjon nekünk egy nevet, aztán már kapja is a next level beat-eket. A művésznő képei olyan 5-8 évesek lehetnek, mára már alaposan megzuhanhatott, az életét elborította a patriarchizmus, egyre több a köcsög, a bisztonság meg ennek megfelelően egyre csak fogy.

https://www.youtube.com/watch?v=Lf7kYp4hz9w

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Én is egy troll vagyok bocs, mert úgy fejtem ki a véleményem, hogy nincs időm az összes hozzászólást elolvasni. Nem tudok sem a nőkkel sem a feministákkal azonosulni még ha sejtem is mit miért tesznek. Megnéztem az oldalt, de nem bírtam sokáig mert a hányinger kerülgetett a feminácik ötleteléstől. Inkább egy Huffnágel mint 1000 feminista brainstorming hátha már megszeretjük őket és bele megyünk a csapdába. Nem tudom ki az a Huffnágel, de néhány cikke durván belekapar valóságba és ez tetszik. Néha túlzónak találom, de amiket ír annak mind van alapja és szórakoztató. Még felsővezetőtől is hallottam, hogy titokban olvassa Huffnágelt és elismeréssel tekint rá, igaz nem merne olyan szabadszájúan írni, mert szimplán fél a nőktől. Anyám asszony katonája, meg akar felelni. Ott volt például Teczár lehet, hogy egy párt ifjusági tagozata mögötte állt, de akkor is egyedül volt és néhány ezer like-ot leszámítva -ami lopikulát sem ér az FB birkajellege miatt- senki nem állt mellette. Mivel nem tudom ki Huffnágel Pista és fizikailag nem lehetek mellette és a perköltségébe is körülményesen szállnék be akkor is mellette vagyok lélekben. Olyan szükség van ma egy visszafogottabb Huffnágelre mint éhesen a falat kenyérre. És őt nevezed trollnak? Szerintem egy okos ember akit inkább segíteni kéne, mert fárad, és nem magára hagyni pusztulni mint a katonákat a háborúban. Nem szeretném ha csak mártír lenne, mint lehet Puzsér lesz. Ennyi a véleményem.

Koriander
Olvasó
Koriander

Soldier, Pista szerintem is egy kifejezetten okos, fondorlatos vki és van helye a szatírának, de figyelem dzsanki és pont úgy, mint a segglukát is egy lövésért odakináló drogos mindent megtesz és minden játékszabályt felrúg csak,  hogy rá figyeljenek, vele foglalkozzanak, a Férfihang meg eddig társadalmi ügyekkel foglalkozott és nem egy one-man-show volt- én meg ezt sérelmezem, meg azt hogy szaporodnak a huffnagel-klónok.

Huffnagel Pista
Újságíró

Egy kőgeci reklámszakember, akire nem voltak felkészülve ezek a gender STUDizós lánkák és nénikék, aranyoskám, egy kőgeci reklámszakember. Az a fajta, aki az égő tüzet azonnal elkezdi keroznnal oltani.

From the 21st Century

Represent generational Rock ‘N’ Roll style

Martin Degville, James
Ray, X, Kavanagh, Yan, ya, ya

Stereo, video, sci-fi sex, let’s go-go-go, let’s go
Oh, Saturn dreams, laser beams
21st century sex machines
Oh, can the Cartier toss the Tissot
Timex kid, time to go go

I’m a space cowboy

I’m a 21st century whoopee boy
I’m a space cowboy

Siamese, Lebanese, Chinese speaking strip TVs
Singapore, El Salvador, Coca Cola
Mercury, luxury, shove that Fender fist at me

I’m a space cowboy
I’m a 21st century whoopee boy
Ladies and gentlemen, Elvis 1990

I’m a space cowboy
I’m a 21st century whoopee boy

Read more:  Sigue Sigue Sputnik – 21st Century Boy Lyrics | MetroLyrics

Naooo
Olvasó
Naooo
Koriander
Olvasó
Koriander

:) telitalálat, eddig nem láttam. Nagyon tetszett.

Reszet Elek
Újságíró

“Kefírem!”

“Bassza meg a vörös seggű ördög!”

Koriander
Olvasó
Koriander

Kefír :D
amúgy a magával álmodtam rész a legviccesebb, főleg a segglik-petárda-tüzet kerozinnal összekombinálva.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem.

Ennyi nő meg a presszó, más se. Haver szerzi garázsból. Mért zárva? Jó reggeelt. Azt álmodtam égett a züzeeem. Leégett a gyár jíííúúú jíhahaha csícsú íííóaa hahahahaa, mecsoda éjszaka. Váároom. Kérlek, kifogástalan, modern, príma, kényelem, főleg. Tulipános. Mi ez, ipari? Nálatok? Mi a sszarnak, legalább hamar elég az a rengeteg lada, nincs gond. Tűzvédelmi belügy. Én nem vagyok párttag. Magára van írva. Ééén, mért nem tölthettem? Több lilát. Naná, ingyen birka, ingyen tinta. Mocskos kurvák. Muris helyzet. Kurva, kurva, kurva, kurva. Termelési meggondolás. Agitálni kell, szocialista tudat, nehéz gazdasági, dollárkamatok, miegymás. Éjvek, egyszersmint ellenéjvek okos bíhálata. Idejólógia nem gumibotoz, tudati hjetojika, éhrjvek ritmusa, logika diadala. Maguk nem tejmelt érhrjtékért követelnek. Saját testük nem áru. Szocilizmusban szép idom, csak elvi haszon. Nem jáhr érjte se nettó, se bhruttó. Barom Falkai, tökkelütött tűzoltójával. Hőbörögni egy rohatt tévé miatt, az a bestia bujtogat. Rohamosztagot vezényelni. Pokolba minden videjóval. Há itt a tűz, én gyújtottam, kissé bazi.

Jared Dirac
Olvasó
Jared Dirac

Hehehe, ez tényleg maga a nagy Főgumi?

Kíváncsi vagyok, mekkora őrjöngést rendez, ha észreveszi.:D

brandon
Olvasó
brandon

Lyukas gumi, mint az indiános viccben. :D

Jared Dirac
Olvasó
Jared Dirac

Ő hívja magát főguminak. Nem vagyok igazán járatos feminista berkekben, de azt hiszem a legagresszívabb, legönteltebb, leggusztustalanabb, leg-férfigyűlölőbb feminista blogger, akit a hátán hordott az internet.

Huffnagel Pista
Újságíró

:)

Deansdale
Admin

“Amikor már egy fogatlan melós sem füttyent utána évek óta.”

Milyen árulkodó, hogy ebben méri a vonzóságot, miközben ugyanezt utcai zaklatásnak nevezik és be akarják tiltani. Mint minden nő, ő is tisztában van azzal, hogy mi a helyzet, csak igyekszik nagyon tagadni, mert úgy érzi előnytelen lenne számára nyíltan beismeri. Ilyen tagadásokból és vetítésekből áll a feminizmus. “Én nem a férfiaknak öltözöm ki, hanem magamnak, és a férfiak tetszésnyilvánítása amúgy is sértő számomra, de milyen szar az ha már egy melós sem fütyül utánam.” Oké, bogaram, ülj le szépen és vegyél be egy nyugtatót.

Alter Ego
Szerkesztő

Kicsit nehezen áttekinthető a szövegtükör, azért értetted félre. Ott már nincs idézőjel. Onnantól már Huffnágel szövege; idézőjel nélküli idézet az egyik írásából, amit a végén linkelt is. Jellemző módon, célzatosan igyekszik tőrt mártani a szegény, elhagyatott női szívekbe. :)

kazallaszlo
Olvasó
kazallaszlo

Nem a Főgumi írásából idéztél hülyegyerek, azt legalább megnézhetted volna.

brandon
Olvasó
brandon

Dicsák! Itt egy mellékgumi.

Latex fóbiát kapok tőletek B+

kazallaszlo
Olvasó
kazallaszlo

?
el vagy tévedve.
No de ne vitassuk el senkitől a saját hülyeségét. Nem olvastok ti ott figyelmesen. Én is odajárok röhögni, most komolyan, a faszért kell komolyan venni néhány baszatlan idiótát. Csak magukat járatják le, hadd pattogjanak.

Reszet Elek
Újságíró
Wastrel
Újságíró

Az a poén, hogy az eredeti változat a legnézettebb magyar nyelvű videó a Youtube-on :D
https://www.youtube.com/watch?v=RpVqM2TGhiE

Még ezt hozzáteszem, ha már gumi. Csússzon csak az a nívó lefele :D
https://www.youtube.com/watch?v=uf0-O5jPeT8

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Korrekt cikk, szinte minden benne van. Persze nem hónapok, hanem évek a valóság. Szerintem az edzés, ha mindennapos, akkor jó, persze a rá fordított időt kell javítani. Eleinte elég napi 15perc, akár több hétig is. Testünk, korunk, fiziológiánk és genetikánktól függ, mert erre oda kell figyelni, ne tegyünk kárt magunkban. Az időt megerőszakolni pedig úgy sem lehet. Ha megvagy, 2-3 év, egy másik emberré válsz.

Talán a cikk végében, van benne egy kis összeférhetetlenség, miszerint “ezt magadért tedd, de azért, hogy elfogadjanak a csajok, de ha mégsem akkor legalább hasznosan töltötted az időd” effekt jön le, legfőként az utolsó előtti második fele és az utolsó bekezdés miatt gondolom. Puffogtatva vannak megint a százalékok, de szerintem, aki ezt végigcsinálja, valóban más emberré válik. Eszébe sem jut sakkozni a lehetőségekkel a csajokkal, hisz maga az élet olyan útra tereli, hogy nagy eséllyel ezt a saját maga számára kiírt program már kialakult párkapcsolatban folytatódik.

Wastrel
Újságíró

Kedves Dennis! Ne vedd zokon, de én most egy kritikát mondanék erről a cikkről. Nyilván ez a kritika nem a személyed, nem a fordító képességeid és nem is a segítő szándékod ellen szól (utóbbi külön dicséretes), csupán – fordításodon keresztül –  az eredeti cikkre szeretnék reflektálni.

Ez az írás tipikusan az USA-ban élő, középosztálybeli fiatalokat célozza meg, ahol akkor számítasz alacsony státuszúnak, ha nincsenek millióid a bankban, és nincs egy menő kocsid. Itthon akkor számítasz alacsony státuszúnak, ha 30 éves létedre a szüleid rendelkeznek feletted, és nincs félretett pénzed egy váratlan kiadás fedezésére. Azt kell mondanom, hogy a fenti tanácsok nagyobb része a hazai viszonyok figyelembe vételével megvalósíthatatlan, aki mégis véghez tudja vinni őket, az meg szerintem magától is tisztában van a fenti pontokkal.

“Először is kezdj el konditerembe járni…” – Szerintem ne. Ez a legrosszabb tanács, amit egy abszolút kezdőnek adni lehet, hogy sétáljon be az oroszlán barlangjába. Nyilvánvaló, hogy akinek van bátorsága konditerembe járni, az már kiépített magának egy alapszintű fizikumot, amit ott aztán a megfelelő eszközök segítségével továbbművel. Nyilván a konditerem hasznos, de ez tudtommal egy kezdőknek szánt cikk, ezért nem szerencsés rögtön azok közé odamászni, akik egy pöccintésre lerombolhatják az önbizalmadat és eltántoríthatnak a további próbálkozástól. Ráadásul ha jól tudom, egy hazai fiatal pénztárcájához mérten a konditerem nem olcsó. Nem mentegetőzni akarok, mivel szerencsére akadnak alternatív választási lehetőségek dögivel, csak arra kívánok utalni, hogy a sikeres fogyáshoz / izomépítéshez először egy kiinduló önbizalmat, és ami még fontosabb, céltudatosságot kell felépíteni, és ha már nincs, ami az önbizalmadnak ártson és eltántoríthasson a céljaidtól, akkor kell megcélozni a konditermet. Előtte pár hónapig érdemes saját edzéstervet és étrendet összerakni (internet segítségével), minimális házi eszközparkot fenntartani vagy fegyencedzeni, ugrókötelezni, biciklizni, futni, és elsősorban a zsírégetésre koncentrálni. Majd amikor már megfelelő súlyban vagy és izmot akarsz építeni, keress egy személyi edzőt és megfelelő helyiséget.

“Étkezz jól, és aludj eleget.” – Juj, ez a tömény atyáskodás egy egész bekezdésen át… Fejlehajtva bevallom, éjjeli bagoly vagyok, de szerintem még a hajnali pacsirták sem elég mazochisták ahhoz, hogy vidám pofával vészeljék át a hajnali 5-ös kondit… Igazából aki nagyon akarja, az bármilyen napirendbe be tud illeszteni akármilyen hobbit meg tevékenységet. Persze van bökkenő, a konditerem valószínűleg nincs nyitva hajnali 2-kor, amikor jómagam energiám teljében vagyok, de szerencsére el lehet menni éjjel biciklizni, és nincs senki aki zavarna közben, enyém az egész város :)

“Szerezz munkát, ha nincs.” – Fesd magad sárgára, csilingelj, és legyél villamos. Elképzelem, ahogy eddig a bekezdésig eljut a fiatal olvasó, és a homlokára csap: “Óh, hogy ez nekem nem jutott eszembe!” A munka és a csajozás – legalábbis az USA-ban, de lassanként nálunk is – erőteljesen összekapcsolódik. Ez azt jelenti, hacsak nem vagy valami elképesztő nagy koponya (felső 0.1% IQ tekintetében), akkor az elnőiesedett, alacsony státuszú, mégis hatalmi pozícióban lévő HR-nek hála a munkaerőpiacra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a csajfelszedésre (mégegyszer mondom, ez az USA, de itthon is egyre inkább ez a jellemző). Azaz ha nem vagy nagy csajozógép, automatikusan elbúcsúzhatsz a munkaerőpiactól is. Csak van az a bökkenő, hogy míg egy randi visszautasításába nem halsz bele, addig itt a HR-es nők már az életeddel játszanak.

“Beszélgess totál idegenekkel… de állandóan.” – Ez az extrovertáltaknak jó tanács, de introvertáltként visszautasítom. Az a baj, hogy az extrovertáltak akkor is pofáznak, amikor nem kellene, úgyhogy nekik ez a tanács szükségtelen, az introvertáltak számára meg pont az az erény, ha az illető akkor nyitja ki a száját, ha van értelmes mondanivalója. Ráadásul itthonra nem alkalmazható, mert az amcsik nyitott népség – ők tényleg örömmel elbeszélgetnek veled bármikor -, de a magyar társadalom legtöbb képviselője számára szentségtörés, ha egyáltalán hozzászólsz, amikor nem kéne.

“Csatlakozz valamiféle csoporthoz, ha vannak hobbijaid.” – Hát, nem értek egyet. Hacsak az általad választott hobbi nem igényel csapatot, a legjobb, ha hobbidat leválasztod a többi szokásos tevékenységedtől, és egyedül műveled. Esetleg szintén egyedül, de megpróbálod hobbidat hivatásoddá formálni. Nekem sokféle hobbim van, és vannak ezeknek megfelelően pl. Facebook csoportok, és nem éppen építik az adott közösséget. Általában a visszajelzések nem használhatóak, segítséget kérni alig lehet, ha meg valami munkádat posztolod ki, vagy nem kíváncsi rá a kutya se, vagy szénné fikázzák használható tanácsok nélkül. Nem érdemes a hobbit tömegesíteni vagy versenyt csinálni belőle. A hobbinak pont olyan tevékenységnek kell lennie, amit versenyen kívül, a saját magad tempójában művelsz és fejlesztesz. Megjegyzem, kreatív tevékenységre gondolok hobbi alatt, nem meccsnézésre meg zenehallgatásra, mert a passzivítás nem hobbi.

“Tanulj egy kicsit a ‘game’-ről, a csajozásról.” – Ezt szerencsére már sokszor megtárgyaltuk, akinek van hozzá indíttatása, tegye.

“Végül, de nem utolsósorban, kezdj el eljárni otthonról hétvégente, és beszélgess nőkkel.” – Pénz, pénz, pénz. Kissé furcsa, hogy mindig ez a vidám történetek happy endje.

Összegezve a fentieket: ezek a tanácsok azoknak valók, akiknek nincsen semmi bajuk, nem szorulnak valódi segítségre, hanem megvan egy alapvető anyai biztonságuk, szellemi bázisuk és fizikumuk, amire építeni lehet. Az alacsony státusz nem itt kezdődik (jó, az USA-ban a feminizmusnak hála már lehet, hogy igen). Ahhoz, hogy a sikertelen emberek problémáit valóban megoldjuk, ennél a szintrél jóval mélyebbre kell(ene) hatolni. Az is lehet, hogy az USA mára adoptálta a Kádár-rendszert, és infantilizálta a társadalmat, mert ezeket a fenti sorokat olvasva Puzsér egyik általam nagyon kedvelt előadása jutott eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=NJJn-fLhF7s

Cipőt a cipőboltból. :) Munkát a munkahelyről, kondit a konditeremből. És persze aludni meg éjjel kell. Mert ha nem mondod külön, nyomatékosítva, akkor senkinek nem jutna eszébe. :D

inkvisitor
Olvasó

A kritika kritikája:

Ad1: a konditerembe járás alapból növeli az önbizalmadat. Az nem igaz, hogy kapásból leszólnak, tovább rombolnak, vagy ha igen, akkor vagy rosszul csinálsz valamit, vagy rossz terembe jársz. Elég nyüzügeként kezdtem, (fekvenyomás 40 kg-al  stb) de mert nem csak látszatra csináltam a dolgokat, elég hamar kéretlenül is odajött pár profibb gyúrós, és tanácsokat adott, hogy a sérülések elkerülésére hogyan és milyen sorrendben csinálja az edzést. Ha látszik rajtad, hogy csak alibiből gyúrsz, akkor persze hogy cikiznek.

Ad2.: Étkezz jól, aludj eleget. Az éjszakázás nem ad annyit, amennyit elvesz. Ha nem alszol eleget, akkor megnől az étvágyad, lecsökken a teherbírásod, morcos lesz a kedved. A hajnali 5-ös kondihoz annyit, hogy átálltam az öt körüli kelésre, ohgy munka és a gyerekek ébresztése előtt még tudjak futni egyet a kutyával. Tökéletes ébresztő, és a járulékos endorfinlöket miatt (ami a fizikai erőkifejtés mellékhatása) jobb kedvvel indul a nap.

Ad3.: Ez már erősen kifogás kategória. Ha nincs valami rendes bevételi lehetőséged, a lányok nem fognak hoszabb távra tervezni veled, legalábbis az okosabbak. Egy nő tudat alatt olyant keres, akinek jók a génjei, vagy biztos hátteret tud adni. Egy mamahotel-lakó általában nem ilyen.

Ad4.: Beszélgess. Igen ez tényleg fontos. Hiába vagy introvertált, a beszélgetés célja, a gyakorlás közel kockázatmentes szituációban. Ha nem beszélgetsz, akkor akár egy interjún sem tudsz normálisan megszólalni, és az esélyek az állásra csökkennek. A csajoknál méginkább.

Ad5: no comment. A csapatsport növelheti a közösségi tapasztalaltot, az empatikus érzéket, a másik hangulatának “olvasását”, ami a női nem korlátozott megértésénél jól jöhet.

Ad6: —

Ad7: kezdj eljárni otthonról.. Ha nem mozdulsz ki, hogy a fenébe akarsz ismerkedni?

Ezek a tanácsok arról szól, hogy hogyan szabadulj ki a bezárkózott életvitelből, legalább a külsőségek tekintetében, ha sikeresebb akarsz lenni. Ha nem érdekel a dolog akkor nem kell csinálni. Nem kötelező érvényűek, de működőképesek. Ha valamit el akarsz érni, ezen az úton elérhetetd. Persze ha vannak egyéb képességeid, amik biztosítják a felemelkedést, akkor használhatod azokat is, de a teljes elzárkózás a világtól nem feltétlenül működőképes.

 

Wastrel
Újságíró

Kicsit olyan, mintha személyesen nekem céloznád ezeket a sorokat, pedig én általánosságban beszéltem ezekről a pontokról, nem pusztán a saját vonatkozásomban. Nincs semmi baj ezekkel a tanácsokkal, pusztán azt nem értem, hogyan lehet ilyenekből egy cikket összerakni. Hogy nem egyértelmű, ha nem vagy elégedett a külsőddel kondizol, ha nincs munkád elmész dolgozni, tehát nem tudom… lehet, hogy az USA-ban már ennyire sikeresen leépült az emberek intelligenciája, de nekem személy szerint pont a fentebb linkelt Kádár videó ugrott be erről az írásról. Hogy cipőt a cipőboltból.

Ad1: Én akkor sem azt mondanám mondjuk egy cingár vézna csírának, aki fejleszteni szeretné a külsejét, hogy na húzás konditerembe. A konditerem az már egy fokkal feljebb lépés a fizikai fejlődés ranglétráján.

Ad2: Bírom, amikor a pacsirták azt képzelik, hogy aki éjjeli bagoly, az nem alszik ugyanannyit órát, mint ők :D Én is napi 8-9 órát alszom, csak nem hajnali 4-kor kelek, mint mondjuk a nagyszüleim, hanem 6-kor fekszem és délután 2-kor ébredek. Pont az a baj ezzel a ponttal, amit leírtál, hogy nem a tényleges genetikai adottságaid vagy egyéni megfontolásaid (részemről a fő indok a kreativitás, ami nálam éjjel nagyon magas, nappal viszont semmi) alapján kelsz hajnalban, hanem mert a társadalmi elvárások ezt diktálják. Szerencsére engem nem érdekelnek a társadalmi elvárások. Ugyanakkor mégiscsak kénytelen vagyok idomulni valamelyest a pacsirtákhoz, mert sem az egyetem, sem a hivatalok nincsenek nyitva éjjel :( Azért szép lassan változik a helyzet szerencsére, az online kurzusoknak hála.

Ad3: nézd meg a statisztikákat, pl. hogy a 18-34 éves korosztály kétharmada nem tud elköltözni a családi házból, kvázi a szüleik hatalmának vannak kitéve még a kora 30-as éveikben is. A kádárista nevelési módszertan hatására pedig úgy is maradnak, mert életképtelenné teszik a szülők a gyerekeiket. Legalábbis nekem ez lett a sorsom. De ismerek olyanokat is, akiket a házból (!) nem engedtek ki a szülei 18 felett. Sok kallódó, láncdohányos, megkeseredett lúzer tengődik itthon kilátástalanságban. Nekem szerencsére a családommal szemben való intellektuális fölényem reményt adott, de még én sem tudom 100%-ban kivonni magamat a hatalmuk alól. Ráadásul otthonom sincs, mert apám ügyesen elsáfárkodta, és most a nagyszüleimnél élek, akik pont ugyanolyan életképtelen, felelősséget nem hogy nem vállaló, de nem is ismerő, felettem mégis hatalommal rendelkező GYEREKEK, mint amiről a Puszér beszél a linkelt előadásában. Munka nincs a városban, a pénzemet elvették (ez csúnya sztori, nem akarnám kiteregetni), innen szép nyerni. Nekem 4 évembe telt kidolgozni egy módszertant, hogyan szabadulhatnék a nagyszüleim hatalma alól, és ez a 4 év tele van keserű fejezetekkel. Szeptemberben dől el végleg, sikerült-e a terv. De az emberek 99%-a nem rendelkezik azzal a tudással és azokkal az információkkal, amikkel én, és sajnos az emberi psziché sem támogatja a nyomorból való szabadulást. Szóval ha megkérhetném, kicsivel kisebb arccal.

Ja meg egyébként kiválóan demonstráltad a létező legnagyobb kifogásomat a nőkkel szemben: Micsoda dolog az, hogy megvárjuk, amíg a férfi összekaparja magának kínkeservesen az alap egzisztenciát (mégegyszer ajánlom neked lapozgatásra az otthonmaradási statisztikákat meg a fiatalsággal kapcsolatos kutatásokat, mekkora lehetőségek vannak manapság egzisztenciaépítésre), majd amikor már X év alatt megvan, szépen belehelyezem magamat a készbe. Mi a picsáért legyen nekem bármiféle indíttatásom mondjuk lakásvásárlásra, vagy félretenni gyereknevelésre, ha abban az időszakban, amikor ehhez össze kell kaparni az alapot, basznak velem szóbaállni a nők, mert nem élősködhetnek feltétel nélkül, majd mikor van a kéró meg a bömös, hirtelen versenyt taposva egymáson jönnek a parazitajelöltek? Hol van az az elbaszott idea, amit a szülők és nagyszülők egymást túlkiabálva plántálnak bele a fiatal férfiakba, hogy fiatalon találj magadnak egy kedves lányt, akivel KÖZÖSEN, egymást TÁMOGATVA építitek fel jövőtöket és egzisztenciátokat? De még ha a csaj nem is szállna be az anyagiakba: hol van az ígért érzelmi támasz, amire a nehéz napokban és/vagy a teljesítménykényszer miatt szükségünk van? Nincs olyan férfi a világon, aki egész élete során mindig ugyanarra a teljesítőképességre képes, kiváltképp, ha a szülők gyereksorban tartják még évtizedeken keresztül (kivételek azért akadnak, ők a pszichopaták). Én most nem csupán a magam nevében beszélek, hanem minden olyan, akár mamahotelben, akár önállóan, de szerencsétlenül élő férfitársam nevében is, akik egyáltalán nem is tudnak arról, hogy javíthatnának a helyzetükön (én viszont már jártam a csúcson és voltam sikeres is, ezért van összehasonlítási alapom, de a legtöbbeknek még a sikerélményről sincs fogalmuk se). Szerintem ebben a helyzetben az ésszerű döntés, ha felépítem az egzisztenciámat kizárólag a magam boldogulása kedvéért, de nem lesz beleülés a készbe meg házasodás szerződés nélkül,ugyanazt kapják vissza, amikor ismét fenn leszek a csúcson, amit akkor adtak, amikor padlón voltam. Azaz a nagy büdös semmit. Aztán ha képesek mégiscsak valamit tenni a KÖZÖS siker érdekében (és mégegyszer hangsúlyozom, nem feltétlenül anyagiakra gondolok), akkor talán elgondolkozom azon, hogy beengedjem őket a valódi életembe (lásd még újgazdagok esete, akik lerobbant Trabanttal vagy IV-es Golffal mennek randira, kiszűrendő a haszonleső golddiggereket :) )

Ad4: Elég szomorú, hogy a világ erőteljesen kilengett a tényleges képességek, műveltség meg intelligencia fontosságáról a reprezentáció irányába. Persze, hogy manapság már az a fontos, hogy reklámozd magad, meg a testbeszédeddel alfaságot sugározz, nem kis szerepe van ebben a HR szakmának, de ne kezeljük már ezt a tényezőt úgy, mintha ez valami üdvözlendő és támogatandó dolog lenne. A vállalatok maguk alatt ássák a fát ezzel, mert értelmes szakember, aki ténylegesen a GDP-t lapátolja nekik, nem kíván pszichológiai teszteken, meg “mondjon magáról 3 rossz tulajdonságot” baromságokon átesni, ehelyett elhúz külföldre, vagy freelancerkedik (ezzel a témával kapcsolatban meg ajánlom számodra az IT fórumokat böngészésre). Mégegyszer mondom: az introvertált akkor szólal meg, ha ténylegesen értelmes mondanivalója van. Ez nem PUA-ság meg marketing buzzword-ök kérdése, és nem jelenti azt, hogy egy introvertált ne lenne képes jól kommunikálni. De nem fog véletlenszerűen idegen nagymamákat meg hajléktalanokat megszólítgatni. Törődjél beléje.

Ad7: Én nem akarok ismerkedni, de aki akarna, annak nem megy ez pénz nélkül. Ha fejen állsz, és úgy kukorékolsz, akkor sem. Fentebb pedig már írtam, miért nem megy csettintésre a meggazdagodás. Ezért írtam meg Dennis-nek, hogy a problémák megoldásáért sokkal mélyebbre kell menni és a gyökérokokat megtalálni, ezután lehet csak valóban értelmes és hasznos tanácsokat adni.

aldum
Olvasó
aldum

Mint allaskeresesen frissen atesett es allast talalt ember, hozza kell bofognom ehhez: IT szakmaban ez nem igy megy. A “HR-es picsak” csak az alapadatokat veszik fel, meg a papirmunkat intezik, az, hogy felvesznek-e, ugyis az altalaban ferfi szakmai kollegaknak mutatott teljesitmenyen mulik. Igen, ebben is van olyan komponens, hogy tudni kell ertelmesen beszelgetni emberekkel es csapatmunkara kepes, felkeszult embernek mutatni magad, de kozel sem kell “felszedni” HR-es csajokat hozza.

Persze ez egy kivetelezett helyzet, sok egyeb szakteruleten nem ilyen szerencses :C.

Kalman
Újságíró

Ad1: Konditerem. Ha a heti több alkalom teljesíthetetlennek tűnik, akkor jól jöhet egy intenzívebb, de nettó kevesebb időt/pénzt igénylő módszer. Erre nem mondhatja senki, hogy nincs rá ideje: http://www.ferfihang.hu/2015/02/15/body-by-science-egy-ferfias-testedzesi-modszer/

Ad2.: Étkezz jól, aludj eleget.

Alvás: Én is éjszakai bagoly vagyok. Azt szoktam mondani, hogy nekem nem az éjszakázás árt, hanem a nappalozás. Kreatív munkát csak éjjel tudok végezni, nappal csak iparos vagyok. “Fénykoromban” felkeltem, mosakodtam, kajáltam és elmentem az esti koncertekre. A durva az, hogy volt amikor elkéstem onnan is. Nem kell szó szerint venni, amit ír a tag. Ha éjszakai bagoly vagy, akkor legyél aktív éjszaka. Viszont ne legyél kialvatlan: aludd végig a hétvégét, keress rugalmas munkaidejű munkát, és aludj délig, stb. A kialvatlanság, ami hosszútávon gyilkos tud lenni. Én elég durván kikészültem egyszer tőle, amikor hajtott a lelkesedés és nem tudtam aludni.

Étkezz jól: akármit olvasol egészség témában, minden oda lyukad ki, hogy az étkezés mindennek az alapja. És nem csak a fizikai, hanem a szellemi teljesítőképességnek is. Ha hosszú boldog életet akarsz, akkor megkerülhetetlen a helyes táplálkozás. Ha nem jól eszel, az előbb-utóbb tönkrevágja a szervezetet. Az más kérdés, hogy nem ért mindenki egyet abban, hogy mi a “jó” :-). Egy jó kiindulópont lehet a paleo irodalom, vagy ez a cikk: http://www.ferfihang.hu/2011/11/06/a-jozan-ferfi-hozzaallasa-a-taplalkozashoz/

Ad3.: meló. Ha nem örököltél vagyont, aminek a kamataiból élhetsz, akkor sajnos muszáj munkával keresni a pénzt.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

a tárgyi tévedések halmából egyre szeretném felhívni a figyelmet: itthon azért nem mész konditerembe, mert sok önjelölt alulképzett beképzelt “szeméji tréjner” van, aki akár jól szét is baszathatja az izületeid. nem kevés sztorit hallottam már arról, hogy 1-3-6 hónapra vagy akár örökre is szétqrta a gyerek izületeit, mert valamiért túlterheltette. Ha 30-as bmi felett vagy (és nem az izomtömeg miatt), akkor csakis doki mellett szabad fogyni (keresni kell egy p.ncit, nem mintha értelmesebb lenne, de lgalább motiválóbb). Ha ügyes vagy, megdugod. 25 felett mehet a kocogás (nem futás!), túrázás és az úszás. Súlyzóra, edzőteremre nézni TILOS. Előtte utánaolvasni keményen. Pl a fegyencedzés torrent erre tök jó. Utána amikor a saját kezedben van az egészséged, mert már tudod mit kell és hogyan, lehet menni és megfelelő (lehetőleg p.nci) szeméji edzőnénit nézni, lehet a szar edzésprogramját tolni, de az a fontos, hogy _nézze_ hogy jól csinálod-e a gyakorlatokat. Ha ügyes vagy, megdugod.

Sydra
Olvasó
Sydra

Ez jobb cím lenne: Először a nőzésre koncentrálj, a nőzésre majd később

… már az is a nőzéshez tartozik, hogy éveken keresztül készülsz rá. Franc se fogja az egész életét a punciszerzésnek alárendelni. Ezernyi értelmesebb dolgot tudok csinálni a kétségbeesett stat farmolásnál.

Egyébként a sport fontos, de csak azért, hogy egészséges legyek és jól érezzem magam a bőrömben. Meg ne okozzon gondot a bútor cipelés, meg fa aprítás. Ehhez a képlethez sem kell nő. A szálkásítást pl. retardáltaknak találták ki!

Ha az életedben mindent csak eszközzé redukálsz ahhoz, hogy valami mást megszerezz vele, akkor soha semmit nem fogsz élvezni.

Ha meg mindenáron a szexre akarjuk kiélezni a dolgot, ne a magyar férfiközösséget bombázzuk már ilyen hulladék tanácsokkal. Pláne egy olyan oldalon ami elvileg a férfiakért van. A magyar nők messze elhízottabbak és alulműveltebbek a magyar férfiaknál. Miért akartok egyre nagyobb hegyeket megmozgatni egy kis punciért, ha a másik oldal egy kavicsot sem hajlandó odébb rúgni?

inkvisitor
Olvasó

Ha elolvastad a cikket, akkor látnod kell, hogy arról szól hogy először jól érezd magad a bőrödben nő nélkül, utána érdemes nőzni. A csajok azokra figyelnek fel inkább, akiről érzik, hogy stabilak, nem izgatja őket ha éppen nem kellenek egy nőnek, mert tudják enélkül is hogy mennyit érnek. Ez a kisugárzás az, amit az alfák árasztanak, az önbizalom, és ez az, ami izgató a lányoknak.

Sydra
Olvasó
Sydra

Értettem elsőre is. Csajt akarsz szerezni és meg akarod mutatni nekik, hogy nem kellenek. Világos, mint a vakablak.

inkvisitor
Olvasó

Inkább, ha már csaj nélkül is jól érzed magad a bőrödben, akkor maguktól jönni fognak.

Sydra
Olvasó
Sydra

Magával az állítással nem vitatkoznék. De nekem a cikk nem erről szólt.

brandon
Olvasó
brandon

Ez is igaz.
Csak, akkor meg már mi szükséged is van rájuk? :)

brandon
Olvasó
brandon

Annyi mindenesetre igaz belőle, hogy a nők általában az olyan férfiakhoz vonzódnak, akiknek látszólag nem kellenek.

Sydra
Olvasó
Sydra

Ez is tiszta. Ha valaminek nem tulajdonítasz értéket, az azt az illúziót kelti, hogy neked abból sok jutott. De nem sekélyes egy ilyen egyszerű sémánál leragadni? Két szex között miről beszélgetek egy olyan csajjal, aki itt tart?

Big G.
Újságíró

A cikk nyilvánvalóan perfekt, egyetlen pontjába sem lehet belekötni. Persze vannak olyan ostoba lúzerek, akik szerint a kondizás, a jó öltözködés, a testszőrzet ápolása és a nőkkel való megfelelő kommunikáció mind buzis. De ne is csodálkozzanak rajta, ha a “buzik” viszik a legjobb csajokat.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezen legjobb csajok ízlése egyenlő a nullával.

visuo
Olvasó
visuo

A „gyúrás” (testépítés, body-building) se nem sport, se nem hobby.

Vmi nagyon torz dolog. Elmebeteg szinten nyomatják magukat egyesek különböző egészségtelen vegyszerekkel. Továbbá sok büdös bunkó között egyhelybe izzadva gyúrni a vasat. Azt hegyi gyaloglásban, meg futásban az első 1 percben kifulladnak.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

A gyúrás kifejezetten feminin tevékenység. A nők dolga a külsővel foglalatoskodni, a sok szerencsétlen szereptévesztett “férfi” meg abban látja a férfiasságot, ha a nőkéhez hasonló szokásokat vesznek fel.

Szerk: Nem csak én látom így, hanem a szakember is, itt az oldalon is megtalálható a videó.

https://youtu.be/N4t2tToJ-Qg?t=43m57s

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem sokkal inkább a cél dönti el a dolgot és nem önmagában a tevékenység. A “jól nézzek ki”, kissé feminin cél míg “az erős legyek” inkább maszkulin. A “gyúrás” Igazán femininné két okból lehet. Egyrészt ha kizárólag a kinézet számít, csak annak érdekében űzik, másrészt ha különböző nem teljesen legális vagy túlzásbavitt mértékben szedett szerek használata társul hozzá. Utóbbi esetben azért, mert ez annak a jele, hogy a delikvens sem fájdalomban, sem fáradtságban, sem türelemben nem hajlandó megfizetni a látható és tapasztalható eredmény árát. Persze az is igaz, hogy aki csak a kinézetre megy más gyakorlatokat csinál és másképpen, mint az aki az erőre.

brandon
Olvasó
brandon

Pedig a nőknek is fontos a külső.
Ha valaki vagány, divatosan öltözködő, tipikus szépfiú, azzal már eleve szobára mennek a csajok, számára így a többi tevékenység mellőzhető is.
Gyúrásnál pedig szerintem Dennis nem azt érti, hogy testépítőnek kell lenni, hanem egy átlagos izomzatú, ún. “emberes” testalkatot kell elérni.
Ha férfiként valaki túl vékony, az hátrány.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a TV előtt döglés és pókhasnövesztés lenne a férfias. Egy férfi azért sportol, mert szereti azt csinálni, szereti a kihívást, a saját korlátait feszegetni, és nem azért, hogy “jól” (=egészségesen) nézzen ki. Az csak a hozadéka.

Reszet Elek
Újságíró

A felfújt testalkat, a sok izolált sulyzós gyakorlat generálta torz testarányok a nők túlnyomó hányadát taszítják és egészségtelen is.

Nyilvánvalóan nekünk férfiaknak is fontos a külső, hogy a nő adjon magára és ne legyen igénytelen. Az ilyesmi látványa számomra libidó szempontjából felér egy tökönrugással. Szóval én nem kárhoztatom a nőket azért hogy ez számukra is fontos. A gond legfeljebb ott van, ha az igények ezen (és esetleg a pénztárca vastagságán) nem nyúlnak túl.

visuo
Olvasó
visuo

tök megnézném egy ókori, v. egy törzsi vadász izomzatát. no meg egy középkori lovagét.

Reszet Elek
Újságíró

Nagy meglepetés nem lenne. Valamelyik igazi sportág mai művelőjével párba lehetne állítani bármelyiket.

visuo
Olvasó
visuo

„A gyúrás kifejezetten feminin tevékenység.”

igen, nárcizmus (önimádat)

Wastrel
Újságíró

És sosem gyúrtam és nem is gyúrnék, viszont nem tartom a gyúrást szükségtelen dolognak, pláne nem férfiatlannak, igenis a legtöbbeknek szükségük van (lenne) rá az egészséges fizikumhoz. A gyúrás pusztán a fizikai munkát helyettesíti, mert egyre kevesebben dolgoznak kukoricaföldeken meg a nehéziparban, ahol mindennap órákon keresztül kell nehéz dolgokat emelgetni, és ezt az izomveszteséget hozza helyre a gyúrás. Semmi gond nincs evvel, a legtöbbek a 8 órán át tartó aktatologatás meg monitorbámulás után (mert bizony ez is nagyon fárasztó lehet, ha az illető ténylegesen is dolgozik, nem csak a Facebookot nyomatja a cég pénzén) már nincs energiájuk vagy kedvük még egy 8 órás műszakot lenyomni a csavargyárban, ehelyett bevonulnak a konditerembe, és a személyre szabott edzéstervnek hála kétnaponta 2 órában kidolgozzák magukon azt a fizikumot, amit alapesetben monitor előtt való ücsörgéssel nem tudnának elérni. Nem kell túlmisztifikálni meg démonizálni a kondizás jelentőségét, pláne nem összevetni az átlagember edzéstervét egy izomépítőével. Ráadásul mindenképp jót tesz a közérzetnek egy kis edzés, és hogy még több jót mondjak, a csajozási próbálkozásokkal ellentétben mérhető eredménye is lesz.

Kalman
Újságíró

Ez óriási félreértés. Onnan ered, hogy többféle céllal és módon lehet csinálni:

* lehetséges célok: egészség megőrzés, jó kondíció fenntartása, jó kinézet, torzult énkép (adonisz szindróma), versenykinézet

* lehetséges módszerek: csak edzés, edzés és minőségi étrend, étrendkiegészítők használata, nem tiltott de veszélyes szerek használata, tiltott veszélyes szerek használata

Aki torzult énképpel rendelkezik, és mellette veszélyes szereket tol, az lesz az általad említett kategória. Vannak ilyenek is, de ők csak a hangos kisebbség.

Aki a lehetőségmátrixból az egészségmegőrzést választja, és nem használ veszélyes szereket, az pedig a csendes többség. Ők kulturáltan edzenek, és szerintem használnak az egészségüknek. Ha megnézed egy jobb konditerem közönségét – utcai ruhában – egy csomó kultúrembert fogsz látni, egyáltalán nem bunkók a látogatók.

A kardió jellegű edzéshez képest (pl. hegyi gyaloglás, futás) az erőedzés teljesen más fajta terhelést és stimulust ad a szervezetnek, amire valamilyen mértékben szükségünk van. Például ma már szinte minden sportoló a saját mozgásformájának gyakorlása mellett erőedzést is végez.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

@visuo :  Ne csináld már :) Ez egy totális félremagyarázás és mosakodás.

A gyúrás, messze nem függ konditeremből, én a közel húsz évből 1! hónapot jártam egy ismerősömében. Az önmagad erőnlétben hozása, gyúrás, ami célja egyszerűen a leírtakból adódik, vagyis olyan szintre hozod magad, hogy a napi 12óra pörgés meg sem kottyan és elég 6-8 óra alvás. Persze egy két nap egy héten, növelhető, csökkenthető ez természetesen. Vagyis összességében, növeled az ‘életre’ fordítható időd. Semmilyen!, egyéb szerre nincs szükséged, amit eszel, iszol, viszont legyen jobb minőségű, hisz ebből épül fel a tested. A háj valóban energiát rejt a testnek, de az élet minden formája az izomban van. Ha a kezdetektől a kb 3-4 év múlva végigcsinálod magadnak a saját magadnak kitalált edzéstervet, megváltozik minden. Hangulatod, nyugalmad, intelligenciádtól függ, mit szeretnél. Ha eléred a korlátaid, a testedét, mert egy idő után stagnál a növekedés, mert nem is ez a cél amúgy, hanem, hogy lásd a valódi önmagad, akkor eldöntheted, hogy kell e több, vagy elég neked ahogy Isten megtervezett. Az esznékül, segítséggel  kigyúrt figurákról fogalmam sincs, hogy miért teszik és ez mit ad, a negatív adalékokat viszont mindenki tudja, hallja. A lényeg szerintem, hogy megéri, más ember leszel.  Az embereknek van egy tévhite a dolgokról, az erőnléti gyúrással kapcsolatban. Ott van pl: Brad Pitt, ő is gyúr, figyelembe veszi amit kell, napi tíz tizenkét óra forgatás, gyerek, család és gyúr, mert kell.

Naooo
Olvasó
Naooo
Baal
Olvasó
Baal

Bocs, hogy ide linkelem, de nem akartam a megölt gyerek alá tenni. (Az a legutóbbi cikk, ami a válással foglalkozik)
https://www.youtube.com/watch?v=uRBknYAaEOo&index=73&list=PLA1F18BC2CFDB46FF

Versus
Vendég
Versus

Ennek a cikknek az eredetijét egyértelműen egy nő írta, vagy egy feminista férfi. Egyoldalúan sorol fel, általános dolgokat. Vagy Amerikában olyan jó lenne a helyzet, hogy bárki bármikor egy jobban fizető állásra cserélheti szar, vagy középszerűen szar munkáját?

Anyádlába
Olvasó
Anyádlába

Az a gondom ezzel a PUA-hisztériával, hogy szerintem rettenetesen sematizálja a nőket. Mintha legalábbis mindnek ugyanaz a gyúrósjóska-hétvégéző-jajdelaza-partyarc típus lenne a zsánere. Ez baromság – ahogy a férfiak közt is van, akinek a határozott csajok jönnek be, másoknak a buta cicamicák, másoknak az intellektuális csajok, az introvertált nyuszik, etc.

Szerintem nem kell túldimenzionálni a dolgot – épp elég, ha a csaj valamiért (bármiért!) felnézhet rád. Nem kell gyurmagyurkává válnod (én pl. csak annyit mozgok, hogy jó legyen a közérzetem), nem kell egyfolytában idegenekkel pofázni, trendi sérót vágatni, stopperrel mérni, hogy mennyit alszol, kalóriatáblázat szerint étkezni, vagy éppen felépíteni egy műmájer-kamu-laza személyiséget. Elég, ha van valami, amiben jónak bizonyulsz, és a csaj felnézhet rád, hogy “Ó, te milyen ügyes vagy!”

(Én hatvanhat kiló vagyok, reménytelenül kölyökképű (a trafikban el szokták kérni a személyimet 29 éves létemre), nem szeretek mindenféle lényegtelen baromságokról dumálni holt érdektelen fazonokkal, teljesen átlagos fizetésem van – viszont az irodalom a szenvedélyem, írói oldalakon aktívkodom, novellákat publikálok különféle folyóiratokban, irodalmi találkozókra, fesztiválokra járok – egy irodalmi site-nak hála jöttem össze a barátnőmmel (aki amúgy korábban gogo táncoslány volt), de sok más csajt is ilyen úton-módon ismertem meg (volt, akit finoman le kellett vakarnom magamról, mert nyomult volna rám).)

Reszet Elek
Újságíró

Azokkal kapcsolatban igazad van, aki megmarad a felszínén és igyekszik magára erőltetni valamit, ami nem is sajátja.

Dennis is szokta idézgetni, én is megteszem. A dolog arról szól, hogy hozd ki magadból ami benned van és légy a saját legjobb verziód. Ez a cikk is erről szól. Amerikásan szájbarágós és kissé bugyuta de alapjában véve két dologról szól:

1, Holisztikus önfejlesztés, a fizikumtól, a hobbin át a mentális-ismereti és érzelmi-szociális készségekig bezárólag

2, Ne rendelj alá mindent a pinázásnak, nem az az életed legfontosabb része bár nagyon kellemes. Ha más dolgokban fejlődsz, a zok a nőzésedre is hatással lesznek.

Anyádlába
Olvasó
Anyádlába

“A dolog arról szól, hogy hozd ki magadból ami benned van és légy a saját legjobb verziód.” – ezzel egyet tudok érteni, csak az nem tiszta, miért az a legjobb verzióm, ha hóttidegenekkel lazáskodom és heti ötször kondizok? Ha valaki tehetségesen gitározik vagy agyagszobrászkodik, az miért lógjon a fitneszteremben? Oké, legyen meg egy alapvető ápoltsági/fizikális szint az esetében, de csinálja azt, amiben jó! A fenti tanácsok csak uniformizálnak, férit, nőt egyaránt.

Ha az embernek megvan a maga környezete, ahol jól érzi magát, magabiztosan kommunikál, etc., akkor semmi szüksége arra, hogy idegenekkel bájcsevegjen. Ha meg valaki introvertált, annak is egyszerűbb a saját közegében mozogni, mint egy laza zsánert magára erőltetni.

Az olyan dolgok, mint hogy legyen munkád, ne legyél pornósite-ok előtt gubbasztó nerd, bla-bla evidensek.

“A felső 10 százaléknak minden hétvégére jut szex.” – itt van szerintem a kutya elásva. Egy dolog PUA-módon felszedni valami könnyű kis macát, aki épp beleesik abba a pár százalékba, akinél effektív ez a módszer, más dolog egy csajt megtartani.

Persze ez szigorúan magánvélemény. Talán abból adódik, hogy sosem kellett PUA-módszereket használnom csajozásnál, ki tudja?

Naooo
Olvasó
Naooo

“(aki amúgy korábban gogo táncoslány volt)”

Vannak valahol még nem táncoslányok?

SIL
Olvasó
SIL

Nincsenek, de nyugi csak a barátnőjüknek mondják el hogy prostik voltak… emiatt nem fogsz csalódni egy kedves kislányban sem Naooo, ne aggódj… :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Véletlen a mínuszra nyomtam magamnak, szóval +1.

SIL
Olvasó
SIL

Magadat felpontozod? Uncsi… én pár hónap alatt leszoktam róla. Mindig is fontos volt hogy önerőből érjek el eredményeket – de túl gyakran elfelejtettem és rájöttem csak rontom az átlagom… Mostanában inkább a femi meg libsi hozzászólásokat szoktam felpontozni… úgy is azt hiszi mindenki, hogy Hgyi volt. :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Dehogy uncsi, van vagy 66 profilom, csak sokszor lusta vagyok átjelentkezgetni, pedig kéne.

visuo
Olvasó
visuo

„Mintha legalábbis mindnek ugyanaz a gyúrósjóska-hétvégéző-jajdelaza-partyarc típus lenne a zsánere. Ez baromság …”

a nők uniformizált zsánere a jóképű fickó.

Versus
Vendég
Versus

“(aki amúgy korábban gogo táncoslány volt),”

Irodalmi siteok-on nincsenek gogo táncosok.

edie
Olvasó
edie

Értek már kellemes meglepetések irodalmi csoportban. :)

Versus
Vendég
Versus

Ezek szerint magyar-történelem szakon végzett?

Anyádlába
Olvasó
Anyádlába

Hány irodalmi site-on jár már? :D

edie
Olvasó
edie