Alter Ego
0 megosztás

Támadnak a gumibolondok! – Horn Mici feljelentéssel fenyegetődzik

Minden bizonnyal sokan olvasták már két nappal ezelőtt megjelent cikkünk alatt Huffnágel Pista, a  provokatív, polgárpukkasztó férfiblogger hozzászólását, amely a Gumiszoba.com vulgárfeminista blog szerzőnőinek érdeklődését is felkeltette. Huffnágel Pista kommentjében a Gumiszoba.com reklámarcára hívta fel az olvasótársak becses figyelmét, így akiket érdekelnek az efféle személyes momentumok is, azoknak “gyötrő kíváncsisága” talán némi kielégülést nyerhetett. Bár nem kifejezetten értem, hogy miért, de mindenesetre a férfifóbiától áthatott, aszexualitást propagáló és olykor a kifejezett férfigyűlölettől és az arcpirító vulgaritástól sem visszariadó blog szerzőnői nem értékelték kellőképpen ezt a kitüntető figyelmet és kíváncsiságot, így kisvártatva többek között egy Facebook hozzászólás formájában adott hangot nemtetszésének Diana Magvető, aki egyes pletykák szerint a gumibolondok fővezére:

… Levél ment az adminnak és hufnak. Amennyiben a képek nem tűnnek el, feljelentést teszek mind a kisfiú mind az oldal ellen. Sztem eddig is megfértünk egymás mellett, nem kellene ezt a csendes tartást csúnyán felrúgni. Most itt szólok, többé nem. Bárki visszaél vélt vagy valós képeimmel, azonnal feljelentem. Ennyikeh

Ez a modoros hozzászólás még istenes ahhoz a levélhez képest, amely a Férfihang.hu email címén landolt: se bemutatkozás, se megszólítás, se köszönés, se a kulturált levelezés egyéb kellékei… Mindössze két rövid mondatnyi közönséges, felettébb antipatikus fenyegetődzés. Ennek ellenére a Férfihang.hu üzemeletetői kellő udvariassággal és segítőkészséggel igyekeztek közreműködni a panasz pontos mibenlétének és körülményeinek tisztázása érdekében, azonban viszontválasz már nem érkezett. Bár mi nagyon örülünk, hogy a Gumiszoba bloggerinái is figyelmes olvasóink, azonban ez az öröm valószínűleg egyoldalú, ők minden bizonnyal nagyon gyűlölhetnek minket és elérkezettnek érezhették az időt, hogy most megkóstoljanak minket… ezek a nőstényoroszlánok.

Szeretnénk tudatni Horn Mici néniékkel, hogy nem vagyunk megfélemlíthetőek; eszünkben sincs eltávolítani a képeket és az idézeteket, sőt ezen a helyen a hozzászólás nyomán cikk formájában is közreadjuk azokat. Bár nincs ebben semmi elvakultság, merthogy a fotók szerepeltetéséhez különösebb vakmerőség nem is szükségeltetik, hiszen a rosszindulatú, agresszív feministáknak egyszerűen nincs igazuk. Gondosan utánajártunk: az inkriminált képeket saját maguk adták közre, tették elérhetővé minden érdeklődő számára egy közszereplés keretei között! A Gumiszoba.com weboldal adománygyűjtő PayPal Donate gombján keresztül bárki egy olyan accountra juthat, amelyet a hornmici1@gmail.com email címhez kötve regisztráltak. A Google által működtetett email címhez egy nyilvános Google+ adatlap is kapcsolódik. Kattintson csak bárki a Donate gombra, ahol nyilvánosan látható az email cím, amely email címet aztán könnyedén lekérdezhet akárki a Google+ szolgáltatásban. A képek ezen a profilon találhatóak szabadon megtekinthető és linkelhető formában. Bár azt nem tudhatjuk, hogy a képeken valóban Horn Mici esetleg Nyomo Réka, Para Zita, Eszet Lenke, Budipa Piroska szerepel-e (szerintem amúgy sem érdekli szinte a kutyát sem), azonban azt joggal feltételezheti bárki, hogy ezt az arcot a Gumiszoba.com reklámarcának szánták. Mi lehetne nyilvánvalóbb példája a közszereplésnek és az önkéntes közlésnek, mint amikor valaki egy adománygyűjtésre használt email címhez tartozó nyilvános profilon önmaga mellékel képeket? Ha mindez nem lenne elég, egy nicknévvel anonimizált személynek, bizonyos Horn Micinek hogyan lehetne megsérteni a képmáshoz fűződő jogait, ha még maga a panaszos sem tudja eldönteni, hogy ki szerepel a “vélt vagy valós” képeken? Az év vicce! Ilyen körülmények között pedig több mint pofátlanság és rosszindulatú kötözködés bárkit is feljelentéssel fenyegetni, mert merészeli ezeket a képeket észrevenni és arra mások figyelmét is felhívni. Bolond lyukból bolond szél fúj.

Szóval a képek maradnak. Nem mintha fontosnak, szépnek, viccesnek vagy akárcsak egy kicsit is érdekesnek tartanánk azokat vagy éppen bármiféle örömöt lelnénk ebben. Nem. – Mindössze azért, mert megtehetjük, ők pedig ennek az ellenkezőjét akarják ócska, ordenáré fenyegetőzéssel kikényszeríteni belőlünk. Ha kulturáltan, emberi hangnemben panaszolják vagy netán kérik, akkor már régen el is felejthettük volna. Egyébként kutyakötelességünknek is érezzük a dacot, elvégre ennek a lapnak az a címe, hogy “Férfihang” és nem az, hogy “Férfikuss”… Bizony, nem fogunk “megférni egymás mellett”! Ezúton érdemes tisztáznunk azt is, hogy nincs itt semmilyen “csendes tartás”: ha éppen egyetlen Férfihang.hu szerző sem cikkezik a Gumiszoba.com mentálhigiénés egészséggel összeegyeztethetetlen baromságairól, az korántsem jelenti azt, hogy meg akarunk békélni azokkal, sokkal inkább valószínű, hogy fontosabb és értelmesebb témák miatt senkinek sincs ideje és gusztusa hozzá, hogy leereszkedjen a Gumiszoba blog által képezett “szarkupac” (divatos szó) talajszintjére! De majd szólunk, ha esetleg valami megütötte azt a mércét, hogy gúnyolódjunk rajta vagy esetleg – bár szinte kizárt – beszélgethessünk róla.

A képeket egyébként a Férfihang.hu nem tárolja saját szerverén, mindössze azok címére hivatkozik. Tehát, ha akarnánk, mi akkor sem tudnánk eltávolítani a képeket az internetről; arra egyedül az acount tulajdonosa képes. Most, hogy így (talán kissé eltúlzott jóindulattal) jócskán segítettünk, indítjuk a stoppert; meglátjuk, mikor tűnnek el a kifogásolt hozzászólásnak és ennek a cikknek a képei. Hajrá eszetlen Horn Micik! Hajrá Gumidióták! Addig is teljesen jogszerűen letöltheti bárki, aki – micsoda ízlés – Horn Micit az örökkévalóságig akarja nézegetni.

Természetesen lehet menni feljelentést tenni is! Játékos kedvű olvasóink pedig máris kezdhetnek fogadásokat kötni, hogy a guminénik feljelentése vagy pedig a hamis vádaskodásért hálából indított kiadós persorozat lesz-e kellemetlenebb. Nekünk mindenképpen megéri, mert talán amíg ez leköti az energiáikat, addig sem írnak baromságokat. Társadalomjobbító szerepvállalásnak érezzük akár a pereskedést is egy férfifóbiát, férfigyűlöletet terjesztő blog üzemeltetőivel. Kifejezett örömmel tudósítunk majd a tárgyalásokról is. Amúgy bennünk a szimpla megvetésen túl nincs személyeskedő gyűlölet, csak továbbra is szeretjük az igazságot, és kifejezetten utáljuk, ha holmi vulgárfeministák nyeglén ostort akarnának pattogtatni felettünk.

Bár eredetileg egy fikarcnyit sem érdekelt minket, most mégis az ígéretnek megfelelően újra a képek a Huffnágel Pista által válogatott idézetek kíséretében:

Frissítés! Mive ez a cikk és a Huffnágel hozzászólás valóban nem valósított meg nyilvánosságra hozatalt, csupán hivatkozott az eredeti közzététel tárhelyére, ezért a közzétevő a Férfihang.hu közreműködése nélkül is elérhetetlenné tehette a képeket. Miután jelentős segítséget kaptak ebben a cikkben és valószínűleg egy informatikus közreműködését is igénybe vették, végre megértették, hogy ha nem szeretnék az interneten látni a saját maguk által közzétett képeket, akkor semmi mást nem kell tenniük, mint lenyomniuk a “del” gombot. Ennek következtében természetesen nem láthatóak már az alábbiakban sem a képek.

Ehhez “mindössze” 72 órás izzadságos gondolkodásra volt szüksége a gumibolondok csapatának.

Őszintén gratulálunk!

“Mint mondtam, én nem vitatom el mások életét. Megírom, amit látok és gondolok, időnként (sokkal ritkábban, mint szeretnéd) megírom a saját érzéseimet és utalok a saját életemre (most pl ezzel a futás dologgal. Így már azt is tudod, hogy nemcsak szopni utálok, hanem futni is. Közben meg má megint szivatlak és összezavarlak, szóval hónapok óta nem tudod kideríteni, hogy most akkor én, a blogger szopok- e. De hogy futni nem szeretek, azt legalább biztosan tudhatod…. Hm. Vagy nem).”

“Számomra mindig is fontos volt a szépség (a sajátom, a máséval soha nem törődtem), a boltba is ritkán megyek le smink nélkül, majd’ meghaltam, hogy a szülés után leadjam a húszkilós felesleget, a hajam pedig átlagosan évente más színű.”

“Ez az én nagy bajom a ránk erőltetett szépségeszménnyel, hogy egyáltalán nem veszi figyelembe az egyéni különbségeket, lehetőségeket. Legtöbbször olyat kér számon a nőkön, aminek a nők csak elenyésző hányada képes teljesen megfelelni. Ezen kívül mesterségesen gerjesztett, és egyáltalán nem arról szól, hogy valaki jól érzi-e magát a bőrében (ad absurdum egészséges-e), hanem arról, hogy mások milyennek látnák őt szívesen.”

“Ez sok nőben azt eredményezi, amit bennem is eredményez: minden egyes alkalommal, amikor testünk tökéletlenségével szembesülünk, traumát élünk át. Ki kisebbet, ki nagyobbat. Pedig a test nem tökéletes, és a testnek nem is a tökéletességről kell szólnia. De legfőképpen nem kell szólnia a szorongásról, és ebben a formában bizony legtöbbünk számára arról szól.”

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


126
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
15 Egyéni hozzászólás
111 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
25 Hozzászólások szerzői
menzuraPara CelsusVersushgyiCefre Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Suum cuique
Újságíró

Fenyegetőzhet, ám alkotmányos alapjog, hogy az efféle tartalomszolgáltatókat, szerkesztőket, mint közéleti szereplőket (közszereplőket) alacsonyabb fokú védettség illeti a személyhez fűződő jogok, így a képmáshoz való jog terén is. A Ptk. 2:44. § értelmében “a közügyek szabad vitatását biztosító alapjogok gyakorlása a közéleti szereplő személyiségi jogainak védelmét szükséges és arányos mértékben, az emberi méltóság sérelme nélkül korlátozhatja.” Ráaásul a képek gondolom a Facebookról lettek lementve, úgyhogy az ügy jogi megítéléséhez szükséges lenne elolvasni a Facebook felhasználási feltételeket, amely ha jól tudom tartalmazza, hogy lemondasz az oda feltöltött tartalommal kapcsolatos jogaidról. A Ptk. kommentár meghatározza, hogy ki minősül közszereplőnek:

“Nem az országos elismertség a lényeges e körben, sokkal inkább az, hogy a legközelebbi ismerősök körén kívüli személyek számára is jelentőséggel vagy legalább hírértékkel bírjon az érintett életével kapcsolatos bármilyen esemény. A közéleti szereplés ebből következően egy önként vállalt szerepkör, az esetek túlnyomó többségében. A politikusok, színészek, írók, modellek mind olyan foglalkozást választottak maguknak, amely szükségképpen nagy érdeklődéssel kísért életet is jelent egyben. A közszereplő személyiségvédelmét pontosan azon az alapon kell alacsonyabb fokon garantálni, mint más személyek esetében, hogy a közszereplő jellemzően saját döntéséből adódóan kerül a figyelem középpontjába.”

Ptk. 2:48. § (2) bek. értelmében “nincs szükség az érintett hozzájárulására a felvétel elkészítéséhez és az elkészített felvétel felhasználásához tömegfelvétel és nyilvános közéleti szereplésről készült felvétel esetén.”

Egyébként eddig annyit tudtam, hogy a “Főgumi” azonos azzal a személlyel, aki Csakazolvassánál “Adél” névvel írogatott, és a korábbi “szeretőmvan” blog szerzője. Az ő hangja még abban a közegben is kirívó volt megkeseredettségével, és férfigyűlöletével. A harag alapja gondolom az, hogy az elbétásodott (és ezért minden hibája kisarkítva nyilvánvalóvá lett) férje mellett a szeretői sem akartak vele örök múzsai kapcsolatra lépni, végül sehol sem találva a boldogságot, megtalálta a megoldást: minden férfi egy szemét geci önző disznó, aki csak szexet meg kiszolgálást akar, a jó nénikéjüket neki! A “dizzys” kép érdekes módon mindkét helyen megjelenik.

menzura
Olvasó
menzura

Mit kíván a Magyar férfi?

1. Legyen jogegyenlőség a nőkkel szemben!

2. A férfiak anyagi kizsákmányolásának megszüntetését, minden formában!

3. A feminonácizmus betiltását, a felelősök jogi számonkérését!

4. Közös teherviselést a családon belül, és azon kívül is!

5. Az oktatásban bevezetni, a férfiakkal való helyes bánásmód tantárgyát!

6. A nőket előnyben részesítő, kvóták teljes eltörlését!

7. A férfiakat érő családon belüli erőszak fogalmának törvénybe iktatását!

8. A bontóperekben megszüntetni, a férfiak ellen irányuló joggyakorlatot!

9. A házastársi kötelezettségszegést, szankcionálni!

10. A gyermekhez való jogok kiszélesítését, azonos jogú szülőként való elismerést!

11. A női vezetők alkalmassági vizsgálatát!

12. A bontóperekben kisemmizett férfiakkal szemben, elkövetett törvényi bűncselekmények, azonnali megszüntetését!

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Szeretném, ha lenne valamikor per, mert akkor végre láthatnám a randa boszorkákat élőben akik állítólag a gyönyörű magyar nőket is “képviselik”, látnám, hogy remegnek ahogy megkörnyékezem őket a bírósági folyosón. Ezt az örömöt leszámítva óvva intenék mindenkit a magyar igazságszolgáltatás igénybevételétől bármilyen piti ügyben is. Ki merem jelenteni, hogy egyes magyar bírók korruptak (talán ezért is zártak néhol a tárgyalások, nem úgy mint a szabadabb országokban, mondjuk Amerikában, ahol nagyobb a társadalmi szolidaritás és talán szigorúbbak a hivatali eljárások, itthon szinte bármit lehet, hogy elhallgattasanak ha nem vagyunk szimpatikusak, úgy mint a kommunizmusban). Tehát egyes bírók korruptak Magyarországon (nem tudni a számukat) hiába esküdtek fel a Köztársasági Elnöknek, nem követik a polgári kódex minden egyes szavát. Engem már pereltek be és az ügyvédemnek kellett helyretennie a bíróhölgyet, tehát elsőfokon igazságszolgáltatásra szinte soha nem számíthatunk az “eljárási hibák” miatt sem. A perek évekig tolódhatnak mert másodfokon vannak azért a szavakat és bizonyítékokat elfogadhatóan értelmező jogászok. De akkor is, esetenként értelmetlenül dobálják ide-oda maguk között az ügyeket a szakértelem hiánya és a hivatali kötöttség (bürokrácia) miatt. Az ügyészek többnyire férfiak, így azok általában azért pontot tesznek az i-re és helyrebbillentik az elsőfokú közméltóságokat. Ezért mondogatom azt, hogy a nőket nevelni kell, igaz a műfogsoros vagy dohányszájú, férfigyilkos, vasorrú bábákkal már nem biztos, hogy lehet mit kezdeni pláne mikor perrel fenyegetőznek, talán azért teszik mert azt hiszik elérnek vele valamit. A Férfihangnak reklámot csinálna egy per, az egyszer biztos. Drukkolok és ha kell aktívan résztveszek a harcban a Férfihang egy olvasójaként. Megyek vissza a troll barlangomba. Tsá.

Naooo
Olvasó
Naooo

“hiába esküdtek fel a Köztársasági Elnöknek”

Hogy kicsodának?

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Ügyvédem mondta minden egyes bírónőt a Köztársasági Elnök avatja fel. Talán kezet is fog velük, tudod.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezeknek az elnököknek? Komolyan?

Reszet Elek
Újságíró
brandon
Olvasó
brandon

Ezeknek a feministáknak mániájuk a feljelentgetés, mószerolás.

Reszet Elek
Újságíró

Hogy mennyire képesek a jog asztalához gyűlve megkísérelni nyomást gyakorolni, lásd ezt. Mint döglegyek a szarra…

Írtam  is kommentet, de meglepő módon már nincs is ott. Pedig csak felidéztem a Leninnek tulajdonított mondást a hasznos hülyékről, akik gyalogként tökéletesek lehetnek, meg hogy a külföldi pénzből jut-e a párkapcsolaton belüli erőszak férfi áldozatainak a “felügyeletére” is.

brandon
Olvasó
brandon

Na igen, sunyiságért sem kell a szomszédba menniük.
De hát mit is várhatnánk olyanoktól, akik a férfiak törvényesített lehúzásából akarnak élni?

Kíváncsi vagyok, mikor küldenek “családlátogató” önkénteseket egy kérdőívvel minden családhoz “barátnő” képében, akik megkérdezik az asszonyt: apa ugyanannyit mosogat, vasal, főz-e mint anya? Ugyanolyan gyakran kel-e fel éjszaka pelenkázni, mint anya?
Persze, a kérdőív véletlenül sem terjed majd ki arra, hogy melyik fél mennyit keres, és mennyi pénzt tesz be a közösbe.

Maestro
Szerkesztő

Ne adj nekik ötleteket…

Jared Dirac
Olvasó
Jared Dirac

Nagyon helyes. Ideje, hogy főgumi is megtudja: “A nem az nem!”

Huffnagel Pista
Újságíró

Nem mondtátok, hogy a gumisok ennyire fainul tolcsizzák. Dikk:

REND A LELKE MINDENNEK

Posted on 2015-04-15 by Gumiszoba

Kiszedtem a használható részeket, ide is bemásolom okulásul.

“De támadt egy ötlete, hogyan ismerkedjen meg végre a Férfival. Így a barátságos sütemény, meg a helyi hagyományok mellett döntött, és átment hozzá, hogy bemutatkozzanak egymásnak. Kenan behívta a házba. Alice nem vette le róla a szemét, semmit sem látott csak ezt a rettentő jóképű Férfit, magas, karcsú, sűrű hajzatú, a hangja barátságos, a modora egyenesen lehengerlő. Alice teljesen átadta magát a mélyről feltörő gyönyörűségnek, mintha megbabonázták volna, lubickolt a boldogságban, néha kuncogott, ha a férfi érdeklődve fordult felé, miközben kérdezett, ő pedig csábosan, csillogó malacszemekkel nézett vissza rá. A Férfi elmondta, a neve Kenan, merthogy félig török, anyai ágról, az apja német, így felállt az a különös helyzet, hogy ezt az isteni pasast végül is Kenan Eichman-nak hívják. Minél többet gondolt rá, annál inkább megállapította, nem is olyan szörnyű név. Jól beszél törökül, németül, angolul és spanyolul, internetes cége van, közvetít dolgokat, ha jól értette, otthonról dolgozik.”
“Miután Alice félig aléltan hazabotorkált a szomszédnézőből, sóhajtozva levetette magát az ágyra, és vad önkielégítésbe kezdett. Nem sokkal később megizzadt homlokát törölgette. Továbbra is ábrándos maradt, az ágyhuzaton keletkezett apró ráncok megigazgatásán dolgozott dudorászva, elpakolta maga után segédeszközeit, mindent a helyére, és mire végzett, ráébredt a visszafordíthatatlan tényre, hogy szerelmes lett. Végig Kenanra gondolt, ó micsoda Férfi!”

“– Indulás! – nevetett magára a fürdőszobai tükörben, egyik fogán visszacsillant egy opálos fénycsík.
Kitipegett a hűtőszekrényhez, hogy kivegye a pezsgőt, aztán pedig rámarkolt a kulcsokra.”
“– Minden férfi olyan kiábrándító, lucskos, meg retkes, meg koszos, meg igénytelen! Meg büdös! Azt hittem, Te más vagy Kenan! – morogta fennhangon, míg takarított.
A férfi felemelte a fejét, és véreres szemekkel értetlenül bambult rá.
Alice elvégezte a munkát, de egy pillanatra elgondolkodott a felmosón, nem viszi vissza a helyére, Kenan úgyis nyáladzik még.
– Ugye tudod, hogy rettentően jóképű vagy? – mosolyodott el Alice, hagyva, hogy Kenan elbűvölje őt a lénye közelségével, szerényen ringatta magát, mintha a férfi valójában őt illette volna udvarló szavakkal.”

“Itt bármit el tudok neked készíteni, szerelmem. Nos ebben a dobozkában van egy kis emlő, ha jól emlékszem a videotékás lány, aki nem akart engem kiszolgálni, nos ez itt az övé – bökött a gondosan elcsomagolt dobozra. – Jó nagy mellei voltak, egészen mirigyesek. Az emlő majdnem olyan, mint a zsír, lágy és szétmállik a szádban, érdemes valami kiadósabb dologgal vegyíteni. Vagy inkább kérsz egy kis májat? A Doki elég sokat vedelt, jó nagy ez a máj… vagy tudod mit? Még megvannak a golyói is, – vigyorgott kérdőn, de aztán fintorogva felhúzta az orrát, és megcsóválta a fejét.”

“Ezt is a Férfi gerjesztette benne, pedig ő fogyni akart! Ezt a kényszert, ami a ciklusa miatt van, meg ettől a fékezhetetlen, szenvedélyesszerelemtől.
Végül letelepedett a konyhában álló, szépen megterített asztalhoz. A férfi egy méterre kókadozott, ő pedig szerelmesen húzta végig ujjait a virágcsokron, amit tőle kapott. Aztán kezeivel csábosan végigsimította magán a vörös szatén hálóinget.
– Annyira kedves tőled a virág. De tényleg. Nem tudok elég hálás lenni neked, azért, hogy vagy. Így akarok élni veled, örökké – vigyorgott ábrándos gyönyörűséggel. Aztán felvihogott: – Biztosan olyan sok nő lehetett már az életedben, de velem boldog leszel! Hidd el, jó ember vagyok ám, és odaadó, meg kedves is, és hát majd lefogyok pár kilót még, de csakis a Te kedvedért!”

“Ó majd elfelejtettem valamit, egy kis zene is kellene. Mindjárt. A rádióban egészen jó kis éjszakai műsor szokott lenni, könnyű romantikus dalokkal. Ez az. – bekapcsolta a rádiót. – Jó lesz ez, ó igen, nagyon kedves tőled, igen, szeretnék táncolni. – odalibegett könnyedén a kikötözött férfihoz és hozzá simult, úgy tett egy kis ideig, mintha táncolnának.
– Ne folyasd rám a nyáladat, ha kérhetem! – vetette oda hirtelen, és fogott egy törlőruhát, amivel megtörölgette a Férfi lebiggyedt ajkát. Kenan nyelve kis híján kilógott a szájából. Alice hirtelen felindulásból megcsókolta, szenvedélyesen és durván, mintha szét akarná tépni a szájával, aztán ellépett tőle.”

“A férfi belelátott, látta a késeket, szikéket, orvosi eszközöket, fűrészt, mindenféle speciális szerszámokat, vegyi anyagokat. Zihálva, kiguvadt szemekkel, őszinte rémülettel bámult Alice-re, de a nyelve úgy zsibbadt, mintha egy fészekalja darázs marta volna agyon. Üvölteni akart, de a kábulattól egyszerűen nem tudott, se mozdulni, se nyelni, se megszólalni.  A nyála akadálytalanul csorgott a padlóra.
– Csókolj meg, úgy vágyom rád, akarod, hogy itt masszírozzalak, akarod, hogy a számmal csináljam azt neked, vagy valami mást szeretnél? Szerelmem, a tiéd vagyok!

“A férfi belelátott, látta a késeket, szikéket, orvosi eszközöket, fűrészt, mindenféle speciális szerszámokat, vegyi anyagokat. Zihálva, kiguvadt szemekkel, őszinte rémülettel bámult Alice-re, de a nyelve úgy zsibbadt, mintha egy fészekalja darázs marta volna agyon. Üvölteni akart, de a kábulattól egyszerűen nem tudott, se mozdulni, se nyelni, se megszólalni.  A nyála akadálytalanul csorgott a padlóra.
– Csókolj meg, úgy vágyom rád, akarod, hogy itt masszírozzalak, akarod, hogy a számmal csináljam azt neked, vagy valami mást szeretnél? Szerelmem, a tiéd vagyok!
– Engedj el, te büdös kurva! – nyöszörögte a fülébe alig hallhatóan Kenan, és felvillanó tekintettel bámulta, továbbra is tehetetlenül.
– Rossz válasz! Ennél többet vártam tőled! – hörögte Alice dühödten, és az injekciót beledöfte a Férfi torkába, az állkapcsa alatt, alulról felfelé, hogy az anyag a nyelvét, a hangképző szerveit megint elzsibbassza.
Felröppenő tekintetével megkereste a faliórát, nyolc órája, és tizenegy perce az övé ez a Férfi. Csak az övé. Ellentmondást nem tűrve kinyomta a tűből a nagy adag lidocaint, majd elégedetten nyugtázta, hogy a férfi maga alá vizelt.
Ma már nem volt kedve takarítani. Holnap majd ezzel kezdi a napot. Most elégedett. Holnap pedig még ajzószert is ad neki. Lekötözi majd, lemosdatja, és egészen reggelig önkívületben szerelmeskedhetnek. Ó, micsoda Férfi!”

Én ma reggel így köszöntöttem a ma hetvenéves Murinai Angi nénit!  #freethenipples #szelfipárbaj

A hadsereg, a hadsereg, a hadsereg
Már készen áll,
Nem rettenti el, nem rettenti el,
Nem rettenti, el a halál.

Kibaszott hadsereg,
Elbaszott emberek,
Impotens katonák,
Övék lesz a világ.
Lalala…

A csillagok háborúját a műholdak közvetítik,
A Földnek a végsô nagy ütközetet, lalalla…
És látod a képen, hogy szerelmed, fiad, apád hogyan hal meg
A rakéták szép színes fényeinél, lalalla…

.
Olvasó

Az egész oldal borzasztó, nem csak a szövegek. A képek is torzak, degeneráltak, undorítóak. Akinek ez bejön, az majdhogynem menthetetlen, de aki nem teljesen lelki sérült és férfigyűlölő, az fél perc után kinyomja a böngészőablakot, különben elmegy az életkedve. Kifejezetten jót tesznek ezzel a feminizmusnak. Nem véletlen aggódnak a mérsékeltebb(nek tűnő) feministák! Kizárt, hogy a legmérgezetteb lelkivilágúakon kívül bárkit is megfognak ezek a szövegek és ez a képi világ. Tökéletes öndiagnózis a feminizmus velejéről, semmi köntörfalazás, semmi finomkodás vagy intellektuális máz. Fontos, hogy a Férfihang reklámozza. :-)

Reszet Elek
Újságíró

Pedig ha megnézed, az újabb cikkekben kevesebb a káromkodás és a sistergően leplezetlen férfigyűlölet. Valószínűleg főgumi is látta hogy folyamatosan csökken az olvasói tábora és valamennyire visszafogta magát meg korábbiakat is átírt. Persze aki korábban is járt arra, teljes mértékben tisztában van vele, hogy milyen ember, mire képes és milyen világban él.

Koriander
Olvasó
Koriander

(szerintem az iskolás, gyerekekről szóló posztok nagyon jók, most hogy így végig olvasgattam).

Reszet Elek
Újságíró

Az olyan posztok jó gyülölet-anyagot tudnak bevonzani. Kismamákat és hasonlókat….

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem, szerintem meg arról van szó, hogy semmi se fehér és fekete. Pl. Itt van Naooo minden stiklije ellenére mekkora egy cukkerpofa.

Reszet Elek
Újságíró

Azért vannak fekete és fehér dolgok is…

Itt egy fehér:

és itt egy fekete:

 

Koriander
Olvasó
Koriander

én most egy mindenkit szeretek és mindenkiben meglátom a jót fázisomat élem ;-) na cupp nem borzolom tovább a kedélyeket, megérkeztek a lelájk-manók.

Versus
Vendég
Versus

“én most egy mindenkit szeretek és mindenkiben meglátom a jót fázisomat élem ;-)”

Ez eddig is így volt.

Naooo
Olvasó
Naooo

Milyen stiklik?

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

Naooo lisztérzékeny?

Naooo
Olvasó
Naooo
.
Olvasó

Régebben próbálkoztam, de nem ment, most csak a petíciót olvastam, az elég gáz. De ha a kedvenc íróm munkái lennének fenn rajta, akkor se bírnám olvasni a képi világ miatt. Mérgező.

brandon
Olvasó
brandon

Csak nehogy pár év múlva már ezek számítsanak mérsékelteknek. :-(

Huffnagel Pista
Újságíró

Ezek:

Impresszum | Gumiszoba : A csapat Murinai Angéla (Gumiszoba) Barna Zsuzsa, Majori Iza, Milánkovics Kinga

Grafika Sirob Naiv.

Édesen alszol, zörren az ablak,
Megjött a parancs: rögtön induljak.
Melegben fekszel, friss bőröd álom,
Miattad kelek, érted csinálom.

Hobo Blues Band – Hajtók dala (Album verzió)

Wastrel
Újságíró

Grafikusként nem mertem fikázni, mert azt hittem a saját stílusom iránti elfogultságom miatt nem tetszenek ezek a szürreális ábrák, de ahogy látom, szerencsére nem bennem van a hiba :)

Jared Dirac
Olvasó
Jared Dirac

Túróst. A blog borzalmas, disszonáns képével is az agresszivitást akarják kifejezni gondolom. Sirob Naiv művészetétől meg idegrohamot kapok.:D

Reszet Elek
Újságíró

Huffnagel Pista
Újságíró

Sirob Naiv
is on Facebook.

  • Short Description
    “Mindegy, hogy nyersz-e, bux-e,
    pénzt a szuszadékba dux-e,
    de Jézus, az de luxe.” Boris Vian
  • Phone:
    20/557-6224

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

EZ éppenséggel kurvára szellemes…

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Mégegyszer nekifutok több információ ismeretében. Asszem kilesett a szög a zsákból és ez az ami zavar a bírósági tárgyalásokon is. Ha például egy illető kijelent valamit, akkor azt szabadon visszavonhatja az igazságszolgáltatás előtt is. Olyan ez mint amikor valaki belátja bűnös aztán egycsapásra visszavonja, a bíróság azt meg elfogadhatja, tehát mintha nem is mondta volna. Jegyzőkönybe se mindig kerül be az ilyen ezért sem működik rendesen az igazságszolgáltatás, mert a felettesei sem mindig tudják mit művel egy-egy bíró. A Puzsérnál alacsonyabb népszerűségű átlagpolgárok alkalmanként a szerencséhez és nem a jogaikhoz vannak kötve miután beperlik őket.

2 nappal ezelőtt egy femináci boszorkány ezt közölte itt, mert lementettem magamnak:
“•    Diana Magvető
Bizony, ahogy Koriander mondja. Levél ment az adminnak és hufnak. Amennyiben a képek nem tűnnek el, feljelentést teszek mind a kisfiú mind az oldal ellen. Sztem eddig is megfértünk egymás mellett, nem kellene ezt a csendes tartást csúnyán felrúgni. Most itt szólok, többé nem. Bárki visszaél vélt vagy valós képeimmel, azonnal feljelentem.
Ennyikeh”

Mi ez a “vélt vagy valós képeimmel”? Értelmes lény már csak el tudja dönteni magáról, hogy ő van egy képen vagy nem. :)

Mi volt ez ha nem aljas rágalmazás? Mi van ha alacsony iskolázottságú, azaz védtelen férfiakat próbálnak így megfélelmlíteni és ők bele is mennek a csapdába? Mi van a Koriander nickel, a jóságos éjszaki boszorkány keveri a trutymót a gonosz nyugati boszorkánnyal? Reina legalább egy szimpatikus antifeminista és egyre inkább kedvelem az írásait, úgy, hogy egy egészséges, férjes asszonynak olvastam. Zárszóként, pedig kikérem magamnak, hogy az ilyen végtelenül ostoba szagemberekre bízzák a leendő gyermekeink nevelését, mint akikről szó van. Elmegy az embernek a kedve a gyerekcsinálástól.

brandon
Olvasó
brandon

“Mi ez a “vélt vagy valós képeimmel”? Értelmes lény már csak el tudja dönteni magáról, hogy ő van egy képen vagy nem. :)”

Jó, de nem értelmes lényekről, hanem femigumikról van szó:

Eeee Ennyire eeecsúnyúltam? Meglehet, nem is én vagyok.
Megyek, feejelentem a tükröt. Ennyikeh.

.
Olvasó

“Reina legalább egy szimpatikus antifeminista és egyre inkább kedvelem az írásait, úgy, hogy egy egészséges, férjes asszonynak olvastam.”

Köszi szépen, jól esik a dicséret.
Hadd védjem meg Korit, szerintem mindez őrá is illik. Sajnálom ezt a vitát, feszültséget.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi tűnt el? Előző cikknél van fosbúkkommentként.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Igazad van. Ebben tévedtem. Nincs visszavonva a fenyegetés és  a képek sem. Ezt a mondatot kiszedem a HSZ-ből a többit meghagyom: “Úgy látszik meg nem történté tette, hiszen eltűnt a hozzászólás, viszont a sértegetést nem lehet csakúgy visszavonni, mert gyűlöletkeltő.”

Tibi
Olvasó
Tibi

Soldier of Mothermadam:
Ha például egy illető kijelent valamit, akkor azt szabadon visszavonhatja az igazságszolgáltatás előtt is.” – Egy nő következmény nélkül megvádolhat férfit bármivel, és akár számtalanszor megváltoztathatja vallomását is, – ahogy tette 8 esetben P. Tímea, D. Rolanddal szemben – és ennek semmilyen káros következménye nem lesz a őreá nézve. Fel sem merül a Hamis Tanúzás, de még a Hatóság Félrevezetése sem, már amennyiben kiderül a hazugság. A legsúlyosabb hamis vád esetén is maximum meg kell ígérnie a nőnek, többet ilyet nem tesz, és befizet egy jelképes összeget, függetlenül attól, hogy az általa megvádolt ártatlan férfi már éveket ült a semmiért.

Múlt héten nagy port kavart az USA-ban Walter Scott esete, akit egy rendőr a hátsó törött fényszórója miatt akart igazoltatni, de a fekete férfi ahogy félreállt, menekülőre fogta. A járőr önvédelemből nyolcszor hátba lőtte. Ma már tudjuk, Walter Scott nem volt köztörvényes bűnöző, nem emiatt menekült és nem is a törött lámpa végett, hanem a gyermektartás elmaradása miatt. Csúszásban volt. Korábban ült már ezért háromszor… nem akart visszakerülni. Dél Carolinában, ha egy férfi 5 napot csúszik a pénzfeladással, automatikusan börtönbe küldi a bíró. A fogvatartottak 15-20%-a emiatt ül éveket. Mert nincs elég pénze. Walter Scott gyerektartásának mértékét 2008 előtt határozták meg, amikor még jól fizető állása volt egy amerikai autógyártónál. De a válság őt is lenullázta ugyanúgy, mint azt a hatmillió férfit akik akkoriban elvesztették munkájukat. Ez az amerikai iparban dolgozó férfiak 1/3-ada volt akkor. A törvény nem ad lehetőséget az asszonytartás/gyerektartás és további lehúzások mértékének újratárgyalására. Amit egykor megállapítottak, azt kell fizetni. Akkor is ha negyedannyi bérből él ma az illető. Tudtuk meg DR. Helen Smith-től.
Jelenleg, a nyugati férfire a legnagyobb potenciális veszélyt nem a terrorizmus, vagy bármilyen betegség, természeti katasztrófa stb. jelentik. Hanem a gyermekét szíve alatt hordó nő. Ugyanis idővel, ő fogja kivégeztetni az államhatalommal. Az akit szeret, azért mert megteheti. E z a fajta határtalan önzés, a lelkiismeret teljes hiánya tette a nyugati modern nőt a világ legéletképesebbjéé. Ez volt az OFF.
Egyébként Kori szerintem is feminista, de minimum nőpárti. Ettől függetlenül vannak jó meglátásai.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Itt most erről (még) nincs szó mert nem vontak vissza semmit. Tehát a fenyegetés fennáll.Ennek ellenére személyes tapasztalataim okán nem vonom vissza az igazságszolgáltatásról alkotott véleményemet, sem. Korianderől nem állítom, hogy feminista annak ellenére, hogy engem nőgyűlölőnek néz. Egyszerűen csak a helyzet félreérthető. Most tényleg mennem kell, lehet hiteltelen vagyok egyeseknek, de akkor is topog az asszony és ki akarok menni vele a szabadba. Pá.

Tibi
Olvasó
Tibi

én pedig csak offoltam, ahogy szoktam.

Reszet Elek
Újságíró

“Ez a fajta határtalan önzés, a lelkiismeret teljes hiánya tette a nyugati modern nőt a világ legéletképesebbjévé.” – A valódi életképesség a környezettől minél függetlenebb életélést jelenti. Ennek éppen az ellenkezőjéről van szó. Az a bizonyos nyugati nő már a legextrémebb eszközökhöz kénytelen nyúlni, hogy a számára megfelelő életélési lehetőségeket biztosítani tudja. Ezek közé már nem csak a pénzért való házasodás hagyományos esete, hanem az üzletszerű házasodás kalkulált válással, hamis vád, mások börtönbe juttatása és a karhatalommal való kivégeztetése is beletartozik. Ez a viselkedés sokkal inkább az olyan parazitáéra emlékeztet, aki mohóságával elpusztítja a gazdatestet, kiszipolyozva belőle azt is, ami az illető életbenmaradásához lenne szükséges. Szóval ez a viselkedés számomra inkább az ÉLETKÉPTELENSÉGet jelzi.

Nem véletlenül védekeznek a férfiak például vazektómiával. Jelenleg félmillió beavatkozás történik évente és a szám egyre nő. Míg a női sterilizáció csökken, addig a férfiaké növekszik. Már évekkel ezelőtt is minden KILENCEDIK férfi átesett a beavatkozáson a gyermekvállaló férfikorban levők közül (30-45). Érdekes módon ez a fehéreknél 14% fölött arány, míg a feketéknél 3,7%, a hispánoknál 4,5%.

Semmilyen férfiak által használható fogamzásgátlót nem engednek piacra dobni (elvégre megtörné a nők monopóliumát a családtervezés tekintetében) és semmilyen törvényi lehetőséget sem hagynak, hogy a férfi bármilyen formában is rendelkezzen az örökítőanyaga sorsa felett, ha az elhagyta a testét. Végső soron látni kell, hogy ez a “nyugati” társadalom a férfiak egyre növekvő millióit kergeti az öncsonkításba és a családtalanságba, gyermektelenségbe.

Ez tényleg a HALÁL kultúrája!

Versus
Vendég
Versus

Reszet Elek nagyon sokat fejlődött.

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem, Tibi, nem vagyok feminista.
(A helyzetemmel és az álláspontommal kapcsolatos kisregényt meg töröltem, remélem olvastad).

visuo
Olvasó
visuo

ez igy nekem szimpatikus.

Koriander
Olvasó
Koriander

Köszi Vis :)

Versus
Vendég
Versus

Egy egyszerű válasz helyett egy kész bulvárkönyvet kaptunk.

Koriander
Olvasó
Koriander

Töröltem, remélem elégedett, Czenzor úr.

Tibi
Olvasó
Tibi

Koriander:
Olvastam, míg bírtam zsepivel. :) Azért nem kellett volna törölni, más nőknek okításul, példának maradhatott volna. Módosítanám az álláspontomat: Nem az a probléma, ha valaki feminista vagy nőpárti, hanem inkább az, ha nem vállalja fel. A hisztit meg nem értem… mint írtam, számtalan jó meglátásod is van.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Mi van a Koriander nickel, a jóságos éjszaki boszorkány keveri a trutymót a gonosz nyugati boszorkánnyal?”

Nem keveri, te viszont egyre gyanúsabb vagy, de már másoknak is feltűnt, nemcsak nekem.

SIL
Olvasó
SIL

Nekem egyikőtök sem gyanús… :) pedig régebben mindig néztem a Colombo-t, szóval szerintem levágnám…
– viszont ha másoknak is feltűnt és nem csak neked, akkor lehet, hogy van valami abban amit mondasz… ha csak neked lenne gyanús Kori, arra persze én is csak legyintenék, mint te… :)

Koriander
Olvasó
Koriander

a rakétám már pályára állt és kibontotta a napvitorláit, folyamatosan gyorsul, szóval majd kiderül.

ha Soldier valódi akkor az ezerszer szomorúbb, mintha csak egy hímsovit karikírozó troll lenne és a legzavaróbb benne, hogy a muszájt ly-nal írja- többek között ezért is gondolom azt, hogy egy gumiszobás kreáció, mert pont olyan, mint amilyennek egy feminista egy antifeministát jellemez, pedig.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Tudod Koriander a nőnek mindig igaza van, ezért is vagyunk hátrányban. Élj boldogan a fantáziavilágban és vesd el a tényeket, hiszen megteheted! A támadás a nőknél védekezés, bár jobban örülnék ha személyesekedés helyett érvelnél. Például, cikkezhetnél, hogy miért szereted a Gumiszoba írásait.

Koriander
Olvasó
Koriander

Hehe. Az egyik alatt Cefre azt tanácsolja, hogy àlljak ki Huffi mellett (nem fogok, az ötèves fiamnak is aszondom oldja meg) te meg, hogy népszerűsítsem Gumit. Mindenkinek elgurult?!

brandon
Olvasó
brandon

“Mindenkinek elgurult?!”

Nem, csak neked. :-)

SIL
Olvasó
SIL

– elsőre is értettem Kori… :) Most mit írjak erre: Nők… Ha nem csal az információm, rólam is terjengtek hasonló pletykák anno az igen tisztelt kompánia belterjes köreiben – de leszartam, és SoM is ezt teszi ha jól értelmezem válaszát. Nők… Ti tényleg azt hiszitek, hogy ha kitaláltok valamit ami hihető – attól függetlenül, hogy ti elhiszitek vagy sem – akkor az már igaz lesz? Nők…
Kori, a legnagyobb hülyeség mellett is ugyanolyan könnyű érvelni mint a legnagyobb igazság mellett. Troll vagy nem troll… ugyan már… ennek nincs jelentősége. Kreálták mint negatív példát, vagy kreálódott? Van különbség? Az egyik szerint: ilyen az amikor… a másik szerint: ez lesz akkor amikor… – ugyanaz. A rakétád nem fogja elhagyni légkört, lepottyan. Ez már az én véleményem, tehát nem troll. De ennek tényleg csak abból a szempontból van jelentősége, hogy a rakétád, hogy végzi. Szerinted ez számít? Te lőtted fel, ha te nem vagy, az sem lenne, tehát ez neked számít jelen pillanatban egyedül – bár lehet hogy mások is azt mondják mint te, de ne mond hogy én nem szóltam, ők is leszarják a rakétádat. Ha célba ér akkor viszont melletted fognak tapsikolni, hogy osztozzanak a sikeredben. Siker. Tegyük fel, igazad lesz. Akkor mi lesz? SoM talán törekedett itt arra, hogy követőket gyűjtsön bármihez? Nekem ez nem jött át. Leírta a véleményét, azt és úgy ahogy jónak látta. Ennyi. Ha kiderül, hogy troll, és csak egy kreált negatív példája az antifeminizmusnak, akkor ezen az oldalon bárki nézőpontja megváltozik majd? Nem. Nem fogjuk tömegesen azt mondani, hogy innentől nem követjük SoM-ot, vagy hasonlók. Eddig sem követtük. Ha értelmeset ír, továbbra is beszélgetni fogunk vele, hiszen a valós trollokkal is ez történik. Ha nem ír szélsőségeset, hanem olyat, amivel valaki azonosulni tud, akkor ő majd beszélgetni fog vele továbbra is. Ha SoM egy kreáció, akkor őt biztosnem fogja zavarni, ha kiderül róla hogy az, remélem ezt nem kell magyaráznom; aki kreálta azt sem, mivel pont azért kreálta mert magát nem akarta felvállalni pont az ilyen esetekre felkészülve; és a fentiek alapján minket sem, hiszen nem követjük SoM-ot. (A ‘legjobb’ esetben is visszaforgatjuk a femikre: azaz ha szerintük ilyen minden antifimenista, akkor ők is elismerik, milyen rossz hatással van a feminizmus a nők megítélésére a férfiak részéről. Ilyen könnyű valami mellett vagy ellen érvelni bármilyen nézőpontból.) Ilyen az élet ez meg egy blog. Gondolkodjunk már néha legalább két lépést előre lányok… (Reszet, kérlek… az űrhajós csávót. :))
– Ha van a rakétádon önmegsemmisítő gomb, én a helyedben megnyomnám, nehogy pont a te buksidra pottyanjon… :)

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Kösz. Hozzátenném én állítottam magamról, hogy troll vagyok, tehát nevezhet bárki annak. Azért tettem mert nincs időm egész álló nap az internet előtt bóbiskolni és az összes hozzászólást elolvasni, tehát mindig csak leírom a véleményem ha van hozzá kedvem és ha nagy ritkán kérdeznek akkor válaszolok. Igyekszem úgy írni, hogy csak lógjak a levegőben, mert az internetet nem tartom alkalmasnak emberi kommunikációhoz, félreértések adódhatnak. Lehet Korival a legjobb haverok lennénk a valóságban, itt meg fantázál. Lehet paraszt vagyok néha és kiborítom a bilit, de akkor se kérdőjelezheti meg senki például a nememet. Hímnemű vagyok és 188 cm magas, ennyi elég, hogy kifejthessem bármiféle véleményem amíg az nem ütközik jogi akadályokba. Másoknak is ezt kéne tenni, hogy nőjön a hozzászólásszám és ne holmi youtube linkek megosztásáról szóljon az érveléstechnika mint a tinikre méretezett FaceBookon.

Minden kijelentésem igazolható, tehát nem viccelődök és metafórákat sem használok mint Naooo meg a többiek csak gondolkodásra akarom késztetni az értelmesebbjét, mégpedig úgy, hogy semmilyen feminista irodalmat nem kívánok olvasni a jövőben sem, csupán a való életből akarok meríteni ami körülöttünk zajlik, kifejtve miért káros és fertőző a feminizmus.

És nevezzen bárki hímsovinisztának én ma a rossz idő ellenére is elmegyek a barátnőmmel a János Kilátóhoz (mert holnap dolgoznom kell), mert lehet egyszer feleségül veszem ha kineveltem a kleptomániáját és jobban utánajárok érdemes -e Magyarországon házasodni vagy csak érdek az egész és az összes pénzem rámenne ha elválna tőlem az asszony. Azt gondolom a magyar feministák savát az elvált nők alkotják. Léptem.

Naooo
Olvasó
Naooo
Koriander
Olvasó
Koriander

kicsit túldimenzionálod a karakteremet, ok.hogy Elekkel meg högyikêvel privizgetünk, de fogalmam sincs milyen pletyók keringtek rólad, örülök, hogy ennek ellenére visszajöttél. :)

amúgy pottyanjon, majd hívjuk Pistát tüzet oltani.

SIL
Olvasó
SIL

– én nem mentem el sehova… hogy lehet innen elmenni? :) Viccet félretéve tényleg nem is foglalkoztam vele szóval dettó vagyok kb. mint SoM – hozzászólok ha kedvem van. – és nem túl magas a téma… :D Amúgy nem dimenzionáltam a karakteredet (- aki különben itt nekem Te vagy, de mindegy… :)) hanem szándékosan írtam általánosságban mert én sem tudnám meghatározni konkrétan az “igen tisztelt kompánia” -át, :) és főleg nem annak “belterjes körei” -t. :D Ilyen mélységekig amúgy sem foglalkozom mások lelkivilágával, legfeljebb a közeli ismerőseimével, de szándékosan írtam azt is, hogy “pletykák”, szóval nem tény. Csak azért írtam bele, hogy hitelesebb legyen a mondandóm, de így utólag már megbántam, elvitte a hsz-t… :D

Koriander
Olvasó
Koriander

Oks, ünnepélyesen megigérem, hogy nem froclizom többet SoMot :), na megyek mer’ odakozmál a rántás, a zuram meg kitekeri a nyakam, helyettetek is ;-).

brandon
Olvasó
brandon

“Nekem egyikőtök sem gyanús… :)”

Nekem mindenki gyanús. Feminista szagot érzek. :-)

Naooo
Olvasó
Naooo
Koriander
Olvasó
Koriander

Oh, veled kapcsolatban meg jó ideje Huffnagel szagot érzek, ne essél zavarba, más is nyomja itt dupla, vagy x+1 nick-kel, kicsit zavaró, hogy akkor most melyik énjével megy a kommunikésön, de végülis a mondanivaló és nem a felvett identitás szàmít.

(emanci igen, femi nem).

SIL
Olvasó
SIL

Szerintem Kori jól pozicionálta magát, legalábbis én is így nevezném, ő nem feminista hanem emancipált. Pontosítom, bár már sokszor elhangzott ha nem is pont így, az emancipált nővel még érdemes beszélgetni de a feministával már nem. :) Bár van néhány törvényszerűség ami pont nem egyszerűsíti a helyzetet. :) Az emancik sosem ismernék el hogy tele vannak femi attitűdökkel. Ha azt mondod férfiként egy emncinak hogy ő emanci ő úgy érti, hogy lefemizted. A femik ha visszafogják magukat pont olyanok mint az emancik. :)

Reszet Elek
Újságíró
Jared Dirac
Olvasó
Jared Dirac

Minden esetre hadd idézzem egyik kedvenc hozzászólásomat a gumiszobáról:

“Ezt nem értik, még a legértelmesebbek se, még a leginkább felelősségvállalók se, még azok se, akik komolyan veszik. Minden rajtam lesz számon kérve, amit ő basz el, az is. És lehet, hogy neki nem számít meg kit érdekel, ha nem engem csesztetnének vele, nekem se számítana, de engem csesztetnek a kurva életbe. Meg hogy nekem minden magamra fordított percet le kell egyeztetni. Van nekünk kitűnő bébiszitter, nem is az. Tegnap is döglöttem a gőzben egyet. De ezt nekem meg kell szervezni. Ha ő megy valahova, az adott, azt neki nem kell szervezni, ő mehet, ha akar oszt kész. Hogy MINDIG az anya az, aki alkalmazkodik. Én odavágom a faszoknak, hogy bazmeg tudod te, milyen FOLYTON alkalmazkodni valakihez, meg állandóan szervezni??? És nem érti. Nem érti, nem érti. Nem is értheti egyébként, mintha a vaknak magyaráznád a színeket. Hogy először ő dönt, hogy mi lesz, ehhez neki senkit nem kell megkérdezni, aztán ahhoz képest te leszervezheted magadnak, amit le tudsz, meg megoldhatod, ahogy tudod meg akarod. És akinek nincs pénze szitterre??? Akinek nincs anyja, akihez elmehet a gyerekkel, és akkor lehet egész nap dögleni, mert a nagyika imád babázni??? Basszus, én olyan kiváltságos helyzetben vagyok, és így is szar nekem. És mindezt azért bazdmeg, mert ő dolgozik. Ő hozza a pénzt. Értem én, az fontos. (Amúgy tényleg fontos, baszhatnám én az óceáni nyaralást meg a bébiszittert, ha nem dolgozna.) De ha én végre találok munkát, AKKOR IS az övé lesz a fontosabb, ezt borítékolom. Akkor is én leszek, aki leszervez, megold, kikészít, elintéz, letöröl, odafigyel, fejben tart.”

Tehát egy felnőtt, gyerekeit nevelő ember arról panaszkodik, hogy szervezést gényel a részéről, ha el akar menni a gőzbe dögleni. Hallatlan, mik vannak!

brandon
Olvasó
brandon

Ez lenne a “szegénység női arca” feminista módra?

Amúgy tényleg fontos, baszhatnám én az óceáni nyaralást meg a bébiszittert, ha nem dolgozna.

A szegíny, elnyomott eltartottak. Valaki elmagyarázhatná nekik, hogy sok, ciszheteroszexuális privilégiumaiban fetrengő férfinek nem az a legnagyobb gondja, hogy nehéz megszervezi másvalaki által hazahordott pénz elköltését, hanem az, hogy marad-e még kajára a számlák befizetése után. Ja, és mellesleg nincsenek ilyen gondjai se, hogy hogyan üsse agyon a sok felesleges időt, mert még napi 8-10 órát a mókuskerékben is szopnia kell.

visuo
Olvasó
visuo

jo vastag az a bor. megszerzik maguknak a vagyonos fickot, hogy minnel gondmentesebb eletuk legyen. a hazahordott sok penz jo, a luxusnyaralas jo, viszont az mar nem tetszik nekik, hogy minimalisan a joletert cserebe vmicsket alkalmazkodni is kellene. o szeretne mas penzet es idejet megjobban beosztani. mert enelkul patriarchalis noelnyomas van.

ezek a “feministak”, a ferfi verejtekevel ledolgozott penz viszont kibaszott jo dolog.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Minden férfi gyanús, tudjuk. Feminim hozzáállás nagyon. Engem nem kell kedvelned mert nem vagyok félmondatos cuki Naooo és a Férfikuss sem dívik egy férfimagazinban.

Filmajánló a miciknek. Amici miei
http://en.wikipedia.org/wiki/My_Friends_%28film%29

Koriander
Olvasó
Koriander

ez nem szimpátia kérdése, egyszerűen csapnivalóan rossz szinész vagy és zavarod a mozimat, nem vagy hiteles, te nem vagy Coccolino, na pá, ne féltékenykedj Naooora, az ő félmondatosaiban könyvtàrnyi ismeret koncentràlódik.

http://www.youtube.com/watch?v=Ly5fO9WtUk0

Jared Dirac
Olvasó
Jared Dirac

Ezt azért kicsit bővebben is érdemes lenne kifejtened. Én nem vagyok itt se régi, sem túlságosan tüzetes olvasó, de Naoo-tól még félig-meddig értelmes kommentet sem sikerült olvasnom.

Reszet Elek
Újságíró

Naooo asszociációs készsége a figyelmet érdemlő. Gyakran új jelentéstartalmat ad a hozzászólt kommentnek. Eltekintve persze a zsidózásos hülyeségeitől.

Koriander
Olvasó
Koriander

köszi Elek, pontosan.

Jared, alapvetően lazulni járok ide és bármennyire hihetetlen -tökre kedvelem a társaságot, Naoootól az elmúlt másfél évben tök jó tippeket kaptam könyvekhez, filmekhez (a májnkampfot még mindig nem) és ilyet csak tényleg az tud, aki sokat olvas, ill.öfseket felismer, megkeseredett, meg provokál, de ez csak a felszín és ez nem vmi szociopata iránti hájp.

Jared Dirac
Olvasó
Jared Dirac

Akkor lehet hogy az én hibám. Alapvetően képtelen vagyok bárkinek a véleményét komolyan venni, aki nem képes azt valamilyen nyelven kommunikálni.

.
Olvasó

Naooo a Férfihang udvari bolondja.

Naooo
Olvasó
Naooo

Eszt még megbánod.

visuo
Olvasó
visuo

a faszt, ő itt Eric Cartman. : )

Naooo
Olvasó
Naooo

Igen. A te hibád.

Jared Dirac
Olvasó
Jared Dirac

Ez egyre kevésbé tűnik kétségesnek.:)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Eltekintve persze a zsidózásos hülyeségeitől.”

Ezekre vagyok legbüszkébb.

Naooo
Olvasó
Naooo

Vettem egy ilyen epres kartedórt és miközben ettem, kilyukadt az egyik zoknim. Nem nagy lyuk, de zavaró mikor tapadok a papucshoz.

Reszet Elek
Újságíró
“fáradt lovak halmán legyek hada zeng
minden a lábamra esik
Bárki lehet, nem érdekel, mert irgalmat nem érdemel…
Zongorán eszem az agyadat
egy bazi nagy tégla kellene még
következtetésem triviális mélabú”
Naooo
Olvasó
Naooo
Cefre
Olvasó
Cefre

Az epres elég langyi. Ne csalódjak má’.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kár, hogy nincs puncs, azt is imádom.

hgyi
Szerkesztő

Máskor dióst vegyél. Tapasztalat szerint attól nem lyukad a zokni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Már vettem, nem szálltam hanyatt tőle.

hgyi
Szerkesztő

De a zoknid legalább nem lyukadt ki.

Dwarf
Olvasó
Dwarf

Örkény Egypercesek

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

látom nyomod a szpiritet Alter készülő novellájához, ép akartam is tanácsolni, hogy veled konzultáljon válogatott kínzások terén :D

Reszet Elek
Újságíró

Nem vagyok én olyan fajta… A kínzás rossz, érteeem?

Kalman
Újságíró

Lehet, hogy egyedülmaradok ezzel a véleményemmel, de szerintem ennek a gumiszobás dolognak a felemlegetése, meg a mögötte állók kiposztolása elég ízléstelen. Huffnágel általában szellemes szokott lenni, ez a mostani húzása meg olyan méltóságon aluli.

Nem igazán értem azt sem, hogy minek kell addig piszkálni a bajszukat, míg pereskedés lesz belőle. Elképzelhető, hogy egy ilyen pereskedésből bármi jó süljön ki?

Maestro
Szerkesztő

Üres fenyegetőzés az a per, csak bepróbálkoztak vele.

Huffnagel Pista
Újságíró

Ez KÖZSZOLGÁLAT!

Mivel a világon mindenütt csak és kizárólag bűnronda, túlsúlyos, személyiségzavaros, hetven és a halál között levő nők kapják el a feminizmus fertőző elmebaját, ezért Sorosnak rengeteg pénze megy el az imidzsük felpolirozására. Lásd az ukrán prostikból kasztingolt FEMEN, de itthon is akadt már elegendő pénz a mi adónkból, hogy egy Demcsák *****MODERÁLVA***** Zsuzsát állítsák ki díszfemcsiként a kamerák elé.

Azért kellett lelepleznünk a gumiszobát, hogy ezzel megmutathassuk a közvéleménynek, hogy a propagandával ellentétben egy EMMA WATSON kaliberű punci még elvétve sem található e rendkívül népszerű blogok szerzői csapatában, csak *****MODERÁLVA*****, akik már semmiféle használati értékkel nem rendelkeznek a húspaicon. Azt meg jól tudjuk, hogy a krónikus fasz és spermahiány milyen romboló hatással van a nők pszichéjére… Innetől lesz élvezet gumiszobát olvasni, nekem már Angi nénis a háttérképem.

A következő a Feminfo stábja, illetve a tumblr dilinyós femcsi, a dezsa lesz. Az idő nekünk dolgozik.

ÍGY JÁR MINDEN FEMINÁCI!!! :D :D :D

 

visuo
Olvasó
visuo

dézsara nagyon kivancsi vagyok. o a halmozottan elmebeteg.

Huffnagel Pista
Újságíró

Harsányi Eszternek hívják…

Anyádlába
Olvasó
Anyádlába

Vigyázz, mert a dicső feminista még feljelent, amiért jogtalanul használtad a trademarkolt és copyrightolt vezeték- és keresztnevét :D

visuo
Olvasó
visuo

volt a neten vmi zavarodott-gyogyós tekintetű (leszbikus-feminista) nő, aki kitette mindig a kisebb öncsonkításait arcával együtt (vagdosta magát napról-napra, meg amúgy is tele volt piercingekkel). aztán ez a gyogyós picsa kiment vmi politikai tüntetésre a magafajta idétlen tarisznyás-ezós-leszbikus tüsihajú külsejével, ahol vmi szélsőjobber pofánvágta (nem volt nehéz nem észrevenni a hülye öltözködését, amiből egyfajta életviteli beállítottságra lehetett következtetni).

másnap a ballib sajót felháborodva közölte, hogy beteg (orvosilag kezelt), leszbikus (elnyomott szexuális kisebbség) nőt (elnyomott társadalmi réteg) ver a fasiszta Magyarországon a náci utcai csőcselék.

na, arra nőre tudom elképzelni, hogy ő dézsa.thumblr. : )

Cefre
Olvasó
Cefre

Azok után, hogy Huffnágelt bannoltatták a Facebookról – gondolom elég volt annyit monadni, hogy nőgyűlölő vagy valami más hamuba sült pc faszság – szerintem ez semmi.

Franciska
Olvasó
Franciska

Már éppen készültem megdicsérni őket, hogy kitették az impresszumba a valódi neveket. Azért egy vagány dolog lett volna, ha azt lépik Huffnágel leleplezésére, hogy testületileg kiállnak a nyilvánosság elé. Csaó elvtársnő például ilyen helyzetben feljelent, meg hónapokig hisztizik és veri a földhöz magát, hogy micsoda méltánytalanság érte.

De: leszedték az impresszum oldalt. A Google még látja, de már csak hűlt helye a webhelyen.

Jared Dirac
Olvasó
Jared Dirac

Képzelheted, hogy megy az agyalás egymás közt, hogy mit lépjenek.:)

Szoffy
Újságíró

Pont erre gondoltam én is. Olyan okosak, meg szépek, és értelmesek…mi értelme akkor bújkálni? Persze a neten mindenkinek joga van láthatatlanná és névtelenné válni. Csak ezzel a hitelüket is elvesztik. Szerintem.

A vitatkozást meg sajnálom (mármint a kommentekben). A Gumiszoba és szerzői nem érnek ennyit.

Franciska
Olvasó
Franciska

…mi értelme akkor bújkálni?

Szerinted mit gondolnak egy alföldi nagyfaluban, ha kiderül az aranyos tanítónéniről, hogy ilyeneket irkál? Aki nem a médiában dolgozik, annak nagyon komoly munkahelyi problémái lehetnek ebből. (A médiában viszont lassan kötelező lesz a szélsőséges feminizmus, ott meg azért üldöznek, ha kiderül, hogy nem vagy az.)

Jared Dirac
Olvasó
Jared Dirac

Felnevettem.:D

Azt írja az egyik kedves gumibeteg a facebookon: “A nőknek a legideálisabb lenne, ha annyit keresnének napi 8 óra munkával, hogy eltartsák magukat és gyerekeiket. Mindenféle kompromisszum és pasi nélkül.”

Hát miért nem adnak a nők egymásnak olyan jó fizetést, hogy férfiaktól független életet élhessenek?

Suum cuique
Újságíró

Ez még jobb:

“A magyar nők is jól idomítottak”

“épp ezt akartam mondani Hogy mi sem panaszkodhatunk. EU-s szinten a legtöbb házimunkát mi végezzük, ugyanakkor mi vagyunk a legelégedettebbek a férjeink segítőkészségével. Én ezt a rút átlagot igyexem javítani – szégyenszemre ne kullogjunk már a sor végén. Ergo nem végzek házimunkát, és elégedetlen vagyok a férjem otthoni munkavégzésével. Nem egészen alaptalanul : ma is csak kettőre lesz ebéd, ahogy azt elnézem”

brandon
Olvasó
brandon

A férfiaknak meg a legideálisabb lenne, ha bármelyik nőtől első csettintésre ingyen kaphatnának szexet, és nem zaklatnák őket a gyerekek eltartásával és nevelésével. Mindenféle kompromisszum, és udvarlás nélkül.

Cefre
Olvasó
Cefre

Hova lettek a képek?!?!

brandon
Olvasó
brandon

Látom, azóta eltűntek a képek. :)