DennisVT
5 megosztás

Az ellenkező nem elvárásai a külsőnkkel szemben

3 milliárd nő van a Földön, aki nem néz ki szupermodellnek, és csak 8, aki igen

Az elmúlt napokban felpörgött a “Juszt is a dagadt nők” című írás alatt a kommentelési kedv, szóval gondoltam hozok egy kis kiegészítést a külsővel kapcsolatos elvárások témakörében. A cikkhez két angol nyelvű írást hívtam segítségül, ezek eredetiben itt és itt olvashatóak.

A lenyűgöző személyiségedtől, és az ellenállhatatlan stílusodtól nem lesz jobb a külsőd, ha le kell venni a pólót

Talán sokkolóan hathat a feminista “a-férfiaknak-irreális-elvárásai-vannak-a-nők-külsejével-kapcsolatban” elmélet hirdetői számára, de valójában a nők azok, akiknél sokkal magasabban van a mérce, ha egy idealizált férfi külsőről beszélünk. A folyamatos hőzöngéssel szemben, miszerint a férfiak élő barbie-babákat szeretnének maguknak, az a történelmen átívelő igazság, hogy a férfiak azok, akik sokkal szélesebb skálán képesek meghatározni a vonzó női külsőt.

Ugye tudjuk, hogy amikor a nők azzal állnak elő, hogy a férfiaknak irreális elvárásaik vannak a női szépséggel kapcsolatban, akkor azt úgy kell értelmeznünk, hogy a vonzó alfa férfiaknak vannak irreális elvárásai, ugyanis a többi férfi elvárása számukra valójában nem érdekes.

A helyzet az, hogy a férfiak sokkal inkább képesek újra és újra visszatérni ahhoz a szexuális preferenciához, ami a múltban sikeres volt a számukra. Más szóval a férfiak hajlamosak visszatérni ugyanazokhoz az ideálokhoz, amikben a múltban bőségesen örömüket lelték. Ezek a kényelmi preferenciák jelentek meg, mint különböző fétisek. Nem is kell sokat kutakodni, hogy bizonyítékokat leljünk erre. Elég körbenézni a széles pornópiacon, ahol bőségesen található minden: nagy mell, kis mell, kerek fenék, nagy fenék, különböző színű haj, borotvált vagy borotválatlan fanszőrzet, tini lányok, vagy MILF-ek, napbarnítottak vagy hófehérek, túl vékonyak vagy éppen túlméretesek. Hölgyeim, nevezzenek meg bármilyen fizikai vonást, és fognak hozzá találni olyan ‘rajongói bázist’, amely csak arra vár, hogy ilyen nőt kaphasson.

A másik oldalon ugyanakkor – pusztán a fizikai megjelenést figyelembe véve – a nők által ideálisnak tartott férfi fizikum évezredek óta változatlan. Miközben létezett olyan időszak, az 1600-as években, amikor kimondottan a teltebb nők számítottak kívánatosnak, ugyanilyen éra sosem létezett a férfiakkal szembeni elvárások történetében. A klasszikus széles mellkasú, kerek vállú, kockás hasú, erős állkapcsú greco-roman atléta-ideál jelenik meg ma is mindenhol. A mai napig várom, hogy valaki linkeljen nekem egy olyan társkereső oldalt, ahol a nők kimondottan túlsúlyos férfiakkal szeretnének ismerkedni. Létezik olyan oldal, amely a nők számára kimondottan sikeres, befolyásos férfiakat igyekszik közvetíteni, azonban olyan nem létezik, ahol a nők elhízott férfiakat keresnének.

Mindezekkel együtt egy pillanatra sem akarom tagadni, hogy létezik egy ösztönös késztetés, amely a férfiak túlnyomó többségét a karcsú, vékony nők archetípusa felé hajtja. Erre vagyunk programozva, de hölgyeim, legyetek szívesek abbahagyni a sírást azzal kapcsolatban, hogy mi férfiak mit látunk szépnek, és hogy mennyire unfair miszerint első körben a külső alapján mérjük fel a személyes értékeket. Történelmi léptékű összehasonlítások is azt mutatják, hogy ezen a téren mindig is a nőknek volt könnyebb dolga. Hacsak nem rendelkeztek valamiféle extrém testi rendellenességgel, akkor biztosan létezik a pornónak olyan ága, amelyik pont a ti jellemzőitekre épül.

Hogy miért a pornó kerül elő immár másodszor? Mert a pornó az, amit elsősorban férfiaknak akarnak eladni, és pont emiatt sehol máshol nem jelenik meg ennyire plasztikusan, hogy milyen nőkre gerjednek valójában a férfiak. A női magazinok nőknek szólnak, nem férfiaknak. Nőknek akarják eladni őket, női termékeket reklámoznak, és egy olyan hatalmas iparág épül ezek köré, amely a férfiakat tökéletesen hidegen hagyja, emiatt egyáltalán nem arról fest képet, hogy maguk a férfiak mit találnak vonzónak. Pont ezek a magazinok plántálnak egy olyan többé-kevésbé hamis testképet a nők fejébe, amelynek csak kisebb részben van köze a férfiak elvárásaihoz.

Mindezek mellett, észre kell venni, hogy egy férfi számára sokkal több munkába, időbe, energiabefektetésbe kerül egy nők által idealizált fizikumot elérni, mint egy nőnek egy férfiak által vonzónak tartottat. Egy karcsú, vékony testalkatot el lehet érni simán azáltal, hogy vigyázol arra, amivel jó esetben eleve rendelkezel, vagy azáltal, hogy odafigyelsz a táplálkozásodra, és kocogsz hetente 3*30 percet. Ezzel szemben az ideálisnak tartott férfi fizikum kiépítése évek edzésmunkája, sokkal precízebben kiszámolt táplálkozással. Egy simán csak vékony férfi még nem lesz vonzó. Egy relatíve zsírmentes, izmos férfi igen, de ez évek munkája, amihez nem elég csak a diéta.

barbie-heman“Ő itt Barbie. Éveken keresztül rengeteg vitát eredményezett a létezése, mert a feministák szerint egy irreális, egészségtelen, és unfair szépségideált állít fel, ami nagyon sok nőben lelki válságoz és krízishez vezetett. Ő, a másik oldalon pedig He-Man.”

Miután megállapítottuk, a női külső elég széles skálája képes a férfiak kisebb-nagyobb csoportjában vonzalmat ébreszteni, térjünk most rá arra, hogy ha adott a választás lehetősége, akkor alapvetően a férfiak mit választanának, és hogy erre a témára hogyan reagálnak a nők. Ez a fat-acceptance, vagyis az az elgondolás, hogy a kövér is OK.

Biztos többen találkoztak már azzal a jelenséggel, hogy a Facebookon, vagy hasonló fórumokon megjelenő túlsúlyos nők képeihez tucatszám érkeznek dicsérő megjegyzések – messze túlnyomó részt nőktől – , hogy “milyen jól nézel ki”, miközben valójában tudjuk, hogy nem (igazán). Mi lehet ennek az oka? A pozitív visszajelzések mögötti hallgatólagos tartalom nem más, mint az, hogy az adott egyértelműen túlsúlyos nőnek semmit nem kell tennie azért, hogy javítson a külsején, és ily módon több férfi számára legyen vonzó. Egyszóval nyugodtan maradjon csak kövér, mert így a dicséretet kiosztó kommentelő is jobban fogja érezni magát a saját bőrében. Ezt valójában tekinthetjük egy kísérletnek is arra, hogy a nem túl előnyös külsejű nők minél jobb esélyekkel indulhassanak a szexpiacon. Könnyebb a többieket rossz mintákra bátorítani, és ezáltal relatíve jobbnak tűnni, mint magadat feljavítani. Ez nevezhetjük egyféle negatív kampánynak is. Nézzük csak:

  • Első pont: A nők egy biológiai, ösztönös – sőt szerintem sokszor tudatos – szinten is tisztában vannak azzal, hogy a férfiak túlnyomórészt a nők külseje alapján választanának közülük. Csípő-derék arány, mellméret, szimmetrikus arc, telt ajkak, fiatalos megjelenés, stb…
  • Második pont: Hogy a hozzá hasonló nőkkel való versenyben előnyre tegyenek szert egy adott demográfiai csoportba tartozó férfiak szemében, a nők különböző megoldásokhoz folyamodnak: smink, kozmetikai műtét, magassarkú cipők, festett haj, stb…
  • Harmadik pont: Ha ez nem vezet eredményre, akkor a társadalmi és a pszichológiai módszerek következnek, hogy kiegyenlítsék a terepet a ‘harcmezőn’: Az elhízott nők azáltal megpróbálják meggyőzni a férfiakat, hogy érezzék önmagukat rosszul amiatt, hogy egy jobb fizikai állapotban lévő nőt vonzóbbnak találnak, hogy ezt a vágyat szégyenérzetbe szeretnék fordítani. Ez persze elég reménytelen. Ugyanezen elgondolás mentén, az idősödő nők, akiknek a vonzereje évről-évre csökken, szintén szeretnének felállítani egy társadalmi konstrukciót, amely az ő szexualitásukat dicsőíti.

De nekünk, férfiként, minden jogunk megvan elvárni egy karbantartott külsőt, lévén a nők még ennél is sokkal többet várnak el tőlünk a hagyományos férfiterületeken: magabiztosság, siker, státusz, megjelenés, humor, intelligencia, ambíció, határozottság, döntésképesség, és még sorolhatnánk.

A nők évszázadok óta próbálják önmagukat meggyőzni, hogy a külsejükön kívül valami másnak (is) vonzónak kellene lennie a férfiak szemében – fizikai értelemben. Ez természetesen a férfiak biológiai működésének következtében sosem működött. Ezért aztán ahelyett, hogy megpróbálnák “jobban játszani” a játékot, inkább a szabályokat próbálják megváltoztatni. Egy nagy probléma van azzal az önáltató női kijelentéssel, hogy a “belső számít igazán”, mégpedig az, hogy a külső izgatja fel a férfiakat. Bármennyire is sajnálatos, semmilyen belső önértékelés és önelfogadás nem ér fel egy férfi szemében a vonzó, szexuálisan izgató külsővel. Ahogyan a  közhellyé vált bölcselet is mondja: “A külső megfog. A belső megtart. A jó szex pedig hozzáláncol.”

Post Author: DennisVT

DennisVT
38F - dennisvt1@gmail.com
f Facebook
5 megosztás


145
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
27 Egyéni hozzászólás
118 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
39 Hozzászólások szerzői
georg1945Reactorcommon manReszet Elekxcsakx Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Suum cuique
Újságíró

“A mai napig várom, hogy valaki linkeljen nekem egy olyan társkereső oldalt, ahol a nők kimondottan túlsúlyos férfiakkal szeretnének ismerkedni.”

http://www.rondarandi.hu

:D

Pár link még a témában:

http://velvet.hu/trend/2013/05/19/a_tulzott_gyuras_lehet_a_ferfiak_anorexiaja/

http://pinkpuli.com/2014/10/30/nem-csak-a-kockahas-szep-am/

Felvetettem már a dagadt nős cikk alatt, hogy kár tagadni, hogy a férfiakra is nehezedik jókora szépségideálbeli elvárás, mégis valahogy kevesebb a sírás arról, hogy “jaj szegény férfiaktól elvárják, hogy magasak, izmosak stb. legyenek, micsoda lelki frusztrációt okoz ez nekik, tegyünk sörhasú ‘modelleket’ a címlapra”.

Csak elismételni magamat, amit korábban is írtam:

Deansdale itt már leírta a tutit, én csak pár gondolatot tennék hozzá: http://www.ferfihang.hu/2012/06/28/feminista-agymenes-1-patriarchalis-szepsegideal/

Én sose értettem ezt a feminista hüledezést arról, hogy jaj a gonosz férfiak “elvárásai” miatt szegény nőknek micsoda kínokat kell átélniuk, pl. sportolniuk és egészségesen táplálkozniuk! Úristen! Bocs, de az, hogy mi tetszik a férfiaknak, az adott, és az nem kényszer. Nem kötelező tetszeni a férfiaknak, pl. le is lehet tojni ezt a szempontot keresztbe. Igaz, akkor egyedül maradsz, vagy max egy elég előnytelen külsejű és státuszú férfinak fogsz csak kelleni, de hát ki tiltja ezt?

Vagy ezek tényleg azt hiszik, hogy ha sokat sulykolják, akkor a férfiaknak elkezdenek tetszeni a kövér nők?

De abban is hazudnak ezek, hogy összemossák az egészegesen, vonzóan karcsúan vonzó nőket egyes anoxerás-bulémiás modellekkel. “Zabálj csak nyugodtan, nehogy már anorexiás legyél!” De a modelleket is nekiállnak sajnáltatni, hogy szegényeknek milyen szigorúan kell ügyelniuk egész évben az alakjukra, úristen! Pedig nem kötelező ám modellnek lenni, ők választották ezt, el lehetetett volna menni pénztárosnak is, ott aztán majd nem kell ilyen szörnyű “önkínzást” folytatni. Ja, hogy az kevesebb pénzzel és csillogással jár? :D

Arról nem is beszélve, hogy nem csak azért célszerű karcsúnak maradni, mert ezzel vonzod a férfiakat, hanem a közvetlen saját érdekedben is, az egészséged és az életminőséged miatt. Szerencsére a marhaságuk nem igen nyer teret, ha valami igen, akkor inkább ez:

http://www.origo.hu/itthon/20130622-az-eros-az-uj-sovany-nok-es-az-eroedzesek.html

De hát ez a férfiakra is igaz: a legtöbb nő nincs oda a hordónyi sörhassal rendelkező férfiakért, max elnézi, ha megfelelően ellensúlyozza ezt valamivel. Na mármost, ha egy férfi elkezd tenni azért, hogy formába hozza magát (étrendváltozásba, sportolásba kezd, stb.), akkor is elkezdünk hüledezni, hogy szegénynek micsoda kényszert jelent a nők által preferált testképnek való megfelelés? “Gyorsan mutogassunk kövér hapsikról képeket a nőknek, hátha meggyőzi őket, hogy ez a jó, és akkor szegény férfiak újra zabálhatják nyugodtan a trash food-ot!”

Volt egy mandineres cikk ITT, az egyik kommentet beidézném onnan, így hangzik:

Tilikov (törölt) 2012.04.13. 07:47:03

Ez aztán a tökéletes gender cikk, benne van minden szabványos feminista nyavalygás, ami csak kellhet, kiváló iparosmunka. Csak eszméletlenül diszkriminatív.

Hát meg sem említi azokat a szerencsétlen, lelkileg megnyomorított férfiakat, akiket a beteg közvélemény péniszpumpa használatára kötelez? Akikkel szemben az istentelen pornófilmek irreális teljesítményt támasztanak? Akiknek a Brad Pittek és Johny Deppek lelki terrorja kilátástalanná teszi az életét? Akiknek a photoshoppolt kockahasak derékba törik az önbecsülését?!?

Szegény-szegény férfiak, jaaaj szegény férfiak!

Jaaaaaaaaj!!!

:D

Kuszako
Olvasó
Kuszako

Tegnap találtam ezt a cikket:

http://urbanplayer.hu/hip/dadbod/

Nem társkereső, de témába vág, és érdekesnek tartom.

AK-47
Olvasó
AK-47

A dadbod csak egy shit teszt. Aki elhiszi a nőnek, hogy jobb, ha kicsit elengedi magát, és nem akarja a lehető legjobb testet, az máris veszített.

Reszet Elek
Újságíró
Sydra
Olvasó
Sydra

“A nők szerint a férfiak 80%-a rondább az átlagnál”
http://velvet.hu/blogok/randi/2009/11/29/a_nok_szerint_a_ferfiak_80_-a_rondabb_az_atlagnal/

Koriander
Olvasó
Koriander

engem kifejezetten taszítanak a felfújt izmu, kidülledô eres kezû builderek (nôk is :)), de nem a kinézetük miatt, hanem mindegyik akivel eddig dumcsiztam vmilyen szinten mániás (teljesen ciklusba zárt tematika: mennyi fehérjét viszek be- edzésformákra szakzsargonok és hogy hogyan lehetne ízletesebb a csirkemell, sehogy, blö csirkemell)
a cél mindkét nemnél egy megfelelôen tónusos, alacsony zsírszázalékú test (stabilizált mélyizomzattal), ilyenbôl sajnos kevés van, az egyik monnyuk szerencsére a férjem.

Wastrel
Újságíró

Egyébként kétféle izomépítési stratégia is létezik tudomásom szerint: az egyik a gyúrás, ezt tartja a társadalom a hagyományos értelemben vett izomépítésnek, amikor ilyen felfújt feszítőbajnokok állnak ki a pódiumra. De van egy másik módozat is, az állóképesség növelése, ami szintén izomépítés, de azok az izmok, melyek azért felelősek, hogy mondjuk le tudj egy szusszal futni 30 km-t, nem düllednek ki látványosan a testedből. Szerintem bármelyik megtalálja a maga célközönségét, de a kettő közül valamelyiket mindegyik nő preferálja. Ugye egyik a kigyúrt típus, a másik a sportos/szálkás.

Koriander
Olvasó
Koriander

a hszm lényege annyi lett volna, hogy az egészséges külsô jön be mindenkinek, nekem a mackósabb srácok is tetszenek, jó, mondjuk azért “lássa még a hasa takarásából a farkát” határig.
kigyúrt srác is lehet erôs, annyi, hogy nagyon sokan a “bicepszelésre”, zsírtalanságra mennek rá, pedig legalább annyira fontos, ha nem fontosabb a gerincegészség szemszögébôl a váztartó mélyizmok, ami viszont teljesen mas típusú (alig mozgásos, izometriás) erôsítés. én is késôn (egy lesérülés után) eszméltem.

Suum cuique
Újságíró

Azért a testépítés alatt a közvélemény eléggé a szétkoxolt, szétsyntholozott, aranybarnítókrémezett szörnyeket érti, ez aligha vonzó a nők szemében. De ha a testépítésbe beleértjük a naturál vonalat, calisthenicset, crossfitet és társait, az egy igenis esztétikus, és bárki számára reálisan elérhető férfitestet eredményez, aminek még értelme is van, míg 30 km-et lefutni tudni és 40 kilós gilisztának lenni férfi létedre – szerintem nincs.

Egyébként szerintem még kicsit (!) mackós, aputestűnek is jobb lenni, mint vékony is görcsnek. Annál antiférfiasabbat elképzelni se tudok, mint amikor meglátok egy ilyen sörösüveg-vállú, girlfriend-jeanst viselő, emós, mittudoménilyes nyikhaj senkit. Akkor mindig két dolog jut eszembe: az egyik az, hogy nagyon elkéne ide a sorkatonaság, de valami spártai rendszerben, a másik meg az, hogy milyen vicces lenne ezt a legénykét feldobni a fa tetejére :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem baj, majd a barátnője kárpótolja.

Naooo
Olvasó
Naooo

“szakzsargonok”

Ettől vannak rosszabbak is. Az amatőr zenészek a kocsmákban.

Koriander
Olvasó
Koriander

jáj :-) tényleg

greifswalder
Olvasó
greifswalder

Én ismerek olyan nőt, aki túlsúlyos, de mosolyog, van egy stílusa, afféle “asszonyság”, és úgy látom, nem volt gondja, mindig volt körülötte férfi. A túlsúlyosságot lehet ellensúlyozni kedves, meleg, vonzó egyéniséggel, viszont ha mellé még besértődöttség is társul, na az aztán a végképp vesztes kombináció.

A másik gondolatom, hogy kinézet szempontjából mekkora különbség van mondjuk Marylin Monroe és Audrey Hepburn között, totál más típus a kettő, mégis legalább ugyanannyi férfinak tetszik az egyik, mint a másik.

Sydra
Olvasó
Sydra

“Marylin Monroe és Audrey Hepburn között, totál más típus a kettő, mégis legalább ugyanannyi férfinak tetszik az egyik, mint a másik.”
Én össze sem tudnám hasonlítani a kettőt. Marilyn-nél jobb fősulis lányokat látok reggelente az utcán. Bodri meg megismételhetetlen, isteni szépségű őzike!

Naooo
Olvasó
Naooo

“Marilyn-nél jobb fősulis lányokat látok reggelente az utcán.”

Csokkerókkal sétálgatva.

Sydra
Olvasó
Sydra

Megesik!

Valahogy a mérhetetlen női elvárások olyan zseniálisan lettek megkomponálva, hogy a márkás ing, zselézett haj, retkes köröm, 60-as IQ, büntetett előélet minden szinten kielégíti őket.

greifswalder
Olvasó
greifswalder

Akkor ne hallgasd végig, Hobo hogyan dícséri Marilyn-t. :)

https://www.youtube.com/watch?v=vX9Zc5iKOOw

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

szerintem

1. a nők elsődleges célja nem az, hogy egy férfinak/a férfiaknak tetszenek, hanem hogy a többi nő irigyelje őket. tehát  itt nem a férfiak (az alfahímeken kívül úgyis levegő az összes), hanem a túlsúlyos nők szivatása a cél. (pl. Koriander: “a cél mindkét nemnél egy megfelelôen tónusos, alacsony zsírszázalékú test (stabilizált mélyizomzattal), ilyenbôl sajnos kevés van, az egyik monnyuk szerencsére a férjem.” hát beszartam a röhögéstől)

2. ha 2-3 gyermeket szeretnél normális kapcsolatban, akkor kénytelen vagy a max 28 (ha kompromisszumokat bevállalsz akkor max 33) éves nők körében keresgélni. Ez a korosztály viszont totálisan agymosott, és ha nem kapnak pár pofont az élettől, akkor nehéz “kinevelni” őket a saját baromságaikból. ennél fogva

3. könnyebb a jó prédát imitálni, azaz alfahímnek látszani (és itt nem elég a he-man – inkább úgy mondom egészségesnek látszó -test, mert a jó gének mellett fizu is kell amiből telik a tartásdíjra …), mint nekiállni, és egy p*..t megnevelni, hátha egyszer.

szerintem.

 

Sydra
Olvasó
Sydra

“a nők elsődleges célja nem az, hogy egy férfinak/a férfiaknak tetszenek, hanem hogy a többi nő irigyelje őket. tehát  itt nem a férfiak (az alfahímeken kívül úgyis levegő az összes), hanem a túlsúlyos nők szivatása a cél.”
Ez evolúciós szempontból indokolatlan. Amúgy ezt a feministák szokták hangoztatni, hogy ők nem a férfiaknak öltöznek ki. Nem a túrót nem. Egy nő mit akar eladni? A puncit! Ki veszi meg? Hát nem a többi nő. Ugyanígy fordítva …

Koriander
Olvasó
Koriander

Vilar könyvben van egy ilyen, hogy a nôk nem a férfiaknak akarnak tetszeni, hanem csak egymással versenyeznek-erre céloz Àlszent.
Csak tegyúk hozzá, hogy Vilar igaz, hogy szórakoztató, de azért nála is akad a lemez, szóval mindig vicces, amikor ô a refencia.

Deansdale
Admin

Ez elég macerás kérdés. Alapvetően természetesen a férfiaknak akarnak tetszeni – ez nem csak a fajfenntartási ösztön szerves része, a nőknél még a létfenntartásihoz is hozzákapcsolódik. Ezt mondjuk már abból is látni lehet, hogy általában a férfi szépségideál felé akarnak közelíteni: telt keblek, feszes bőr, fiatalos arc (->smink), ideális csípő-derék arány (->fogyókúra), stb.

Másfelől viszont a nőknél erre rárakódik egy másik réteg, ami sokszor teljesen el is fedi az alapot: tudatosan vagy tudat alatt, de mindig egymást akarják lefőzni. A legújabb divatok kényszeres követése a többi nő legyőzésére irányul, így olykor még az is belefér, ha esetleg szembemegy a férfiak szépségideáljával (pink gumicsizma). Ez társadalmi státusz-harc jellegű dolog, a versenytársak előtti dicsekvés, a lemaradók megszégyenítése.

Ráadául ott van még az a tényező is, hogy a férfiak szeretik a változatosságot, amit a nő (tudatalattija) igyekszik úgy kivédeni, hogy mindig meg-megújítja a külsejét. Ezért festi a haját majd’ minden nő, akkor is ha éppen semmi szükség nincs rá. Változni kell, különben a férj máshol fogja keresni a változatosságot… Persze mivel ez tudat alatt megy, akkor is folyamatosan zakatol, ha nincs is férj a képben.

Van sok nő, aki elhiszi saját önáltatását, miszerint “csak magának” szépítkezik vagy öltözködik kihívóan – ezek nem értik, hogy akkor érzik magukat jól, ha tetszenek a férfiaknak… Amit ő a saját jó közérzete érdekében tesz, azt valójában a férfiak tetszésének elnyerésére csinálja, csak szándékosan nem hajlandó felismerni az egyértelmű kapcsolatot a két dolog között. Valószínűleg az egója nem engedi, mert ha mások kedvéért csinálna valamit, az adna egy nagy büdös nyaklevest annak a tévképzetnek, hogy ő a világ közepe. A férfiak kedvéért kiöltözni annak beismerése, hogy a férfiak tetszése bizonyos értelemben hatalommal bír a nő fölött, és ilyet egy modern, emancipált nő egója nem tudna elviselni.

járókeret
Olvasó
járókeret

A szex a férfinál mindent felülír. A nőnél nem, ezért állhat elő olyan helyzet, hogy a férfiaknak akar tetszeni, igazából mégis a többi nő véleménye érdekli. Mint mikor valakinek megjelenik az első regénye, és az olvasóknak akar tetszeni, de igazán fontos mégis az lesz számára, hogy mit szólnak a hozzáértők, az irodalmárok – a többi író.

hgyi
Szerkesztő

Amit ő a saját jó közérzete érdekében tesz, azt valójában a férfiak tetszésének elnyerésére csinálja, csak szándékosan nem hajlandó felismerni az egyértelmű kapcsolatot a két dolog között.
Azaz akkor érzi jól magát, ha tetszik a férfiaknak.

georg1945
Olvasó
georg1945

Vilar maga is nő ! Mégpedig egy nagyon okos (zsidó)nő !
Amit írt, az árulás a nőtársai számára.
Teljsen igaza van. Ahogy így visszatekintek az időben mély korom verméből.
Minden férfinak EL KELLENE OLVASNIA Esther Vilar: AZ IDOMÍTOTT FÉRFI című értekezését !!!
Azért, hogy ÉSZHEZ TÉRJENEK !

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

azért ahogy épp Koriander példája mutatja nem hátrány, ha hivalkodhatunk vele. Tehát a férfi nem cél, hanem eszköz. evolúciós szempontból pedig egy férfi több puncit is vehet … pont ez a lényege annak, hogy egy apucit több tartásdíjjal is csapolni lehet. bizony nem a csúnya patriarhális elnyomás az iszlám többnejűség, hanem ott is kökemény nőstény anyagi érdekek vannak.

Koriander
Olvasó
Koriander

:) igazán megtisztelô, hogy regisztráltál, ne szarj be.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

igen, köszönöm, már rég gondoltam, hogy osztom itt is picit az észt :) csak szerényen és megfontoltan.

Wastrel
Újságíró

Na látod, ez a cikk telitalálat, büszke vagyok rád :D Kiválóan kiegészíti a fentieket a következő idézet:

“A férfiak úgy rivalizálnak egymással, hogy teljesítményben fölékerekednek egymásnak, a nők meg úgy, hogy lehúzzák a többit a maguk szintje alá.”

A fat acceptance meg egy orbitális shit teszt, azzal a különbséggel, hogy nem a férfiakra irányul, hanem a többi nőre. Are you beach body ready? :D

járókeret
Olvasó
járókeret

Ez így túl egyoldalú. Azt a bölcsességet juttatja eszembe, hogy a baromság ellentéte egy másik baromság…

A nyugaton lassan ideológiává fajuló – feminizmussal megfejelt – nőiesség legfőbb baja épp az, hogy csak külsődleges szempontokkal foglalkozik. Esther Vilar szerint azért teszi, mert így kényelmesebb, azaz lustaságból, Otto Weininger szerint azért, mert a nőnek nincs saját “lelke” (értsd: szelleme), azaz egyfajta butaságból. Akárhogy is, a nőiesség eredendő felületességét, külső-mániáját azzal akarni orvosolni, hogy pont ugyanazt tűzzük ki a zászlóra – ez, ha szépen akarom mondani, homeopátiás dolog, ha nem szépen, ellen-baromság. Plusz szerintem egyfajta gyengeség is.

Greifswalderhez némileg csatlakozva úgy tapasztaltam hosszú életem során, hogy bizonyos nem-testi tulajdonságok legalább akkora kisugárzással és vonzerővel bírhatnak némely nő részéről, mint a méretek és idomok. A tesztoszterontól buzgó ifjúember persze könnyen elhiszi, hogy a vonzó külső nem csak a nemi ösztön kényszerítő ereje folytán, hanem mintegy illendőségből is lenyűgöző (értsd: mit szólnak a haverok, ha ezt a bombázót meglátják majd az oldalomon!), utóbbi élvezeti faktornak azonban nincs biológiai alapja – hacsak az nem, hogy utánozó majmok vagyunk -, kizárólag azzal jön létre, hogy a népek elhiszik. (A népek meg mindent elhisznek, amit sokat hallanak, főleg a tévéből:)

Az a fiú/férfi, aki még nem találkozott gyönyörű, de halálosan unalmas nővel, olyannal, aki unalmassága folytán szexuálisan is lelankasztó hatást vált ki (tényleg!), annak vagy nincs elég élettapasztalata, vagy maga is hasonló típus.

Wastrel
Újságíró

Erről tényleg lehetne értekezni, hogy miért van az, hogy a nők egy bizonyos része egyszerűen halálunalmas, és semmilyen erőfeszítést nem hajlandók vagy képesek tenni azért, hogy legalább ne rémesen kínos legyen az interakciójuk a férfiakkal? Én nem tudok értelmes válasszal szolgálni, úgyhogy ez a kérdés most a levegőben lóg :)

Koriander
Olvasó
Koriander

hiába az agy az zsír.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

A megfelelő alkattal és/vagy arccal megáldott nők nincsenek rászorulva arra, hogy szellemi képességeiket fejlesszék. Ellentétben a férfiakkal, akik jó, ha már fiatalon rágyúrnak valami szórakoztatóipari tevékenységre. Persze aztán ezek a nők 30 körül rádöbbennek, hogy valami nem OK. Ezzel kapcs érdekes (nem tudom eredeti, vagy kamu): http://laluttecontinue.tumblr.com/post/20069287160/a-letter-from-jp-morgan-ceo-to-gold-diggers

Naooo
Olvasó
Naooo

“(A népek meg mindent elhisznek, amit sokat hallanak, főleg a tévéből:)”

Nem merek ide semmit írni, mer be vagyok szarva.

“gyönyörű, de halálosan unalmas nő”

Legjobb. Egy nő ne érdekes legyen, hanem élő guminő.

Zackery Quail
Olvasó
Zackery Quail

“A tesztoszterontól buzgó ifjúember persze könnyen elhiszi, hogy a vonzó külső nem csak a nemi ösztön kényszerítő ereje folytán, hanem mintegy illendőségből is lenyűgöző (értsd: mit szólnak a haverok, ha ezt a bombázót meglátják majd az oldalomon!), utóbbi élvezeti faktornak azonban nincs biológiai alapja…”

Az jutott eszembe, hogy ez a kinek van jobb nője, kinek van nagyobb, drágább… stb. dicsekvés valahol az alfaságért zajló folyamat lehet, bármennyire is ovis, “ifjúemberi” viselkedésforma. Azt gondolom, hogy nagyjából képben vagyok az alfaság fogalmával, és ez egyezik is azon cikkek tartalmával, melyeket többek között itt is olvastam. Mégis érezhető valamiféle ellentmondás. Nekem az a véleményem, hogy ennek az oka az, hogy az alfaságot valamilyen adottságként kezeljük és kezelik a leírások is, annak ellenére, hogy mindig valamilyen dinamizmus, interakció során nyilvánulnak meg. Nem foglalkozunk tehát azzal, hogy hogyan válik valaki alfává, hogy az nem csak adottság módjára működik, holott minden döntésünk és azok eredményei ehhez folyamatosan hozzájárulnak, vagy éppen elvesznek belőle. Ha például a dicsekvés miatt Janinak (a hegyrő’) ezután több lehetősége adódik, akkor ezzel tulajdonképpen alfább lett. Akár azáltal is, hogy van egy nője, akivel beszélget, és egyre inkább megszokja a társaságát, nem kezdi el túlmisztifikálni a nőket, lényeg, hogy tapasztalatra tesz szert. Erre épül tulajdonképpen az összes PUA technika (Dennis, remélem nem téped le a fejemet, hogy nem a game kifejezést használom): menjél ki terepre, dolgozz magadon, kalibrálódj, szerezz tapasztalatot.

Big G.
Újságíró

Dennis barátom, a fenti cikkben megfogalmazol egy sor megkérdőjelezhetetlen igazságot, ugyanakkor levonsz néhány helytelen következtetést is.

Amit a férfikülső kapcsán írsz, mint időtől és tértől független női elvárást, az tökéletesen igaz. (A klasszikus széles mellkasú, kerek vállú, kockás hasú, erős állkapcsú greco-roman atléta-ideál jelenik meg ma is mindenhol.)

Pszichológiai kutatások igazolják ugyanakkor, hogy ugyanez az helyzet a nőkkel kapcsolatban is. (Csípő-derék arány, mellméret, szimmetrikus arc, telt ajkak, fiatalos megjelenés, stb…) A női szépség megítélése hatalmas kultúrközi egységet mutat, Pápuától Kanadáig ugyanarra mozdul a férfi. Nyilván vannak igénytelenek, perverzek és léteznek időbeli vagy földrajzi szubkultúrák is, ám ez csupán a periféria.

A másik, amivel vastagon vitatkoznék, hogy a nőknek könnyebb dolguk volna az alakformálás terén. Szó sincs róla. Egy férfi akármilyen szar genetikával bír, megfelelő edzéssel képes magából elfogadhatóan vonzó pasit formálni. Egy előnytelen testi adottságokkal bíró nő (vastag boka, lapos mell, ritka haj, túl széles csípő stb.) legfeljebb a plasztikai sebészben bízhat, vagy még abban sem.

Sokkal szerencsésebbek vagyunk. Imádom, hogy férfinak születtem! :)

 

Zackery Quail
Olvasó
Zackery Quail

“Pszichológiai kutatások igazolják ugyanakkor, hogy ugyanez az helyzet a nőkkel kapcsolatban is. (Csípő-derék arány, mellméret, szimmetrikus arc, telt ajkak, fiatalos megjelenés, stb…) A női szépség megítélése hatalmas kultúrközi egységet mutat, Pápuától Kanadáig ugyanarra mozdul a férfi. Nyilván vannak igénytelenek, perverzek és léteznek időbeli vagy földrajzi szubkultúrák is, ám ez csupán a periféria.”

Szerintem mindez pusztán attól függ, hogy hol húzod meg a szubkultúraság fogalmát…

Néhány akt a múltból:

Vénuszok:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/19/Venus_of_Willendorf_frontview_retouched_2.jpg/220px-Venus_of_Willendorf_frontview_retouched_2.jpg

http://mult-kor.hu/attachmets/7128/venusweb.jpg

http://www.bellaitaliamuzeum.hu/Geleria/CanovaHU/CanovaHU/images/04.%20Canova%20leghiresebb%20szobra%20-%20A%20Gy%F6ztes%20V%E9nusz%20%28Paolina%20Borghese%20Bonaparte%29.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bb/Tiziano_-_Venere_di_Urbino_-_Google_Art_Project.jpg/1280px-Tiziano_-_Venere_di_Urbino_-_Google_Art_Project.jpg

Itt meg van egy csomó kép, kategóriák szerint.

http://www.lessingimages.com/viewimage.asp?i=33010642+&cr=93&cl=1

Véleményem szerint valószínűleg stabilabb volt a férfi szépségideál, mivel alapvetően ők végezték a nehéz fizikai munkát és ettől függött a megélhetés. Azt mondjuk nem tudom, hogy van-e értelme ennek történetéről egyáltalán beszélni. A társunk szépsége ugyanis nem az elsődleges szempont az életünkben, ha például éhezünk, vagy az apánk elvárja, hogy ide-oda házasodjunk, különben kitagad, egyszerűen erősebb szempontok. Véleményem szerint régen nagyon szűk volt az a kör, aki tényleg a szépség alapján tudott választani, és ahhoz, hogy eldöntsük ezt a kérdést, bizony ezt a kört kellene tanulmányozni.

Belvedere
Vendég
Belvedere

A fenti cikkben kevés szó esik a magasságról, mint a nő számára döntő jelentőségű szelekciós tényezőről. A nők számára a 180-220 magas férfi alap dolog – megérdemlik, kijár nekik, elvégre nők. (Utóbbiak a picsogás és önsajnáltatás mellett a saját preferenciáikat úgy adják el, mintha azokért a férfiakat terheli a felelősség. A nők státusszimbólumként tekintenek a két-három fejjel magasabb barátaikra – az csak részletkérdés, hogy a férfi milyen nőt akar.)

Egy elhízott nő némi akaraterővel le tud fogyni (ez végső soron igényesség és időbeosztás kérdése!), egy alacsony férfi egész életét kénytelen úgy leélni.

Még egy megjegyzés: nem csak az alacsony férfiak vannak kitéve a nők fentihez hasonló kártékony méricskélésének. A magyar férfiak átlagmagassága 180 alatt van, tehát női szemmel bárki törpének minősíthető.

Koriander
Olvasó
Koriander

“nők számára a 180-220 magas férfi alap dolog ”  175-190 centi lesz az +- 5 centi

Belvedere
Vendég
Belvedere

190 centi + 20-30 cm

Reszet Elek
Újságíró

Ha a péniszre utalsz a második harmadik számmal, az ilyen méret inkább arra jó hogy ráfakajtsa a nőre az epét.

edie
Olvasó
edie

Alacsony nőt kell keresni.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

A nők választásánál a külső kevésbé szempont, ergo csak akkor kerül előtérbe, ha kifejezetten előnyös megjelenésű az illető férfi. Ezért érezzük azt, hogy a nőknél magasabban van a mérce, holott nem, csak az van, hogy a külső megjelenés csak kifejezetten vonzó külsőnél számít.

Ellenben, mi férfiak leginkább a külső alapján választunk, tartunk értékesebbnek egy-egy nőt, ezért szélesebb nálunk a skála. A személyes vonásai csak extrém esetben játszanak (tudnak kizáró okká válni).

Deansdale
Admin

“Ugyanezen elgondolás mentén, az idősödő nők, akiknek a vonzereje évről-évre csökken, szintén szeretnének felállítani egy társadalmi konstrukciót, amely az ő szexualitásukat dicsőíti.”

Ez Steve Sailer törvényét juttatta eszembe a női újságírókról: a többségük arról ír a legszenvedélyesebben, hogy a társadalmat fel kellene forgatni úgy, hogy ő maga szexibbnek minősüljön.

edie
Olvasó
edie

szintén szeretnének felállítani egy társadalmi konstrukciót, amely az ő szexualitásukat dicsőíti.”

Iszlám pl.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Az a helyzet szerintem, hogy a nőknek is csak 20-30%-a, a külsőt tekintve aki alapból felkeltheti a férfiak figyelmét. Vagyis igazából az ő véleményük amiből kiindul az egész. Persze sok nőnél a kora miatt nézed meg, pár év múlva nem játszik komoly szerepet, viszont sokukban az a kép él önmagukról és elég nagy marad az önbizalom, pedig lufi az egész. Ha az őszintébb, önmagukról valós képet kialakító, megélő nőkről lenne szó, akkor semmi gond az egyéb fizikai külsejű férfiakkal, ha szereti befolyásolja, tereli amúgy is. Az átlagos kifejezés testalkatra, bőven lehetőséget nyújt akár férfinek, nőnek, megélni és komolyan venni azt minden tekintetben. Egyértelmű jelzéseket adva az aktuális külsőről. A kövérség mint jelenség, lustaságból, figyelmetlenségből(élettani) fakad és nagyon kicsi százalékban ered bármilyen betegségből.

Wastrel
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=B0fhSR14a_I

Aztarohadt, hát ez agyfasz, ezt mindenkinek látnia-hallania kell :)

aldum
Olvasó
aldum

En ott voltam eloben, konnyem csorgott a rohogestol. :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Kezdjük arról, hogy jó francia, vagy cseh film nem létezik, mert mind fos. Amerikanisztánból is csak egy értékelhető jelentkező van, a többi tucatgagyiság.
Kár volt ezt meghallgatnom, nem ért annyit.

Reszet Elek
Újságíró

Mi az az egy jelentkező?

Naooo
Olvasó
Naooo

Francba, elfelejtettem.

Cefre
Olvasó
Cefre

Sajnos nem bírom az üvöltözést. Minek üvölt?!

haemorgen
Olvasó
haemorgen

A férfiak tudományos munkájának köszönhetően a nők (és számos férfi) elhízás problémája lehet, hogy meg fog szűnni: http://utajovobe.eu/hirek/eu-tarsadalom-es-jog/4854-zsenialis-otlet-az-elhizas-ellen-tudomanyos-szenzacio-az-uj-modszer

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

kicsit offos. de nem tudja valaki, mi tortent a huffnagel bloggal? nekem “nincs megjelenitheto bejegyzes” jon fel…

Naooo
Olvasó
Naooo

Úgy hallottam megátkozták őt a feminyisták.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

bovebben?

Naooo
Olvasó
Naooo

Beültek egy pártszékházba, vittek macskagyökeret, meg lábon száradt tölgyfa odvából döglött fiókát és kifőzték.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

es aztan?

Naooo
Olvasó
Naooo

Aztán vettek kaparós sorsjegyeket, aszitték nyertek, de nem.

Cefre
Olvasó
Cefre

Facebookról már jó ideje kitaltátták, mondjuk az indokra kíváncsi lennék. De most már a blogja is?! Na majd holnap megkérdezem tőle.

Art
Olvasó
Art

Bocsánat, de kit érdekel, hogy a nőknek milyen a férfiideáljuk??

Ha ez bármit is számítana, én valószínüleg szűzen mennék nyugdíjba. Nos, nem ez a helyzet.

Egyébként: tudni vélem, hogy több ázsiai kultúrában a kövér férfi (volt) a vonzó, pl. a Káma Szútrában valahol említik, hogy az ideális férfinak jó nagy segge van, mert azzal kormányozza a farkát. Rémlik, hogy a török-arab kultúrában is hasonló preferenciák vannak.

De mondom, mégis kit izgat ez? Pl. Andy Vajnát mennyire?:)

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Ha lesz annyi lóvéd és hírneved, akkor neked sem baj a nagy segg. És igen, “vannak olyan nők, akik”. Csak ki kell várni. Aztán vagy szerencséd van, vagy nem. Bocsi, az nem ér, ha a nő segge nagyobb, mint a tied.

 

timecutter
Olvasó
timecutter

“Mindezek mellett, észre kell venni, hogy egy férfi számára sokkal több munkába, időbe, energiabefektetésbe kerül egy nők által idealizált fizikumot elérni, mint egy nőnek egy férfiak által vonzónak tartottat. Egy karcsú, vékony testalkatot el lehet érni simán azáltal, hogy vigyázol arra, amivel jó esetben eleve rendelkezel, vagy azáltal, hogy odafigyelsz a táplálkozásodra, és kocogsz hetente 3*30 percet. Ezzel szemben az ideálisnak tartott férfi fizikum kiépítése évek edzésmunkája, sokkal precízebben kiszámolt táplálkozással. Egy simán csak vékony férfi még nem lesz vonzó.”

Engem 25 éves koromba észre sem vettek a nők, mert elég cingár voltam. Az akkor izompacsirta srácok akik minden hétvégén más csajt toltak diszkó után, ma már nagy többségében hájpacnik. Úgy harmincöt körül kezdtem én is hízni, de időben észbekaptam, és gyalogtúrákra járok. Most 42 évesen arányos a testalkatom, korosztályomhoz képest ma már bőven volna ajánlkozó a hegyére, ha akarom a 36-40-es bejáratott korosztályból, és ehhez semmi extra munka nem kellett, csak ügyelek, hogy napi 3x étkezés mellé ne nassoljak és gyalog járok ahová tehetem, meg gyalogtúrázom. Ezzel szemben egy nőnek 35-től felfelé már komoly önmegtartóztatásra és munkára van szüksége, hogy elkerülje a bálnásodást.

Vagyis én éppen ellenkezően látom innen a 42 éves korból a fenti idézetben elhangzottakat.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

A 25 éves kigyúrt fasz, ha van kis esze, akkor le tud akasztani egy jó génállományú nősény példányt. 35 éves korára így már 2-3 lurkóval szaporodott. 36-40 közötti nőt azért elég kockázatos bevállalni, ha akarsz gyereket. Azt is át kell gondolnod, miként akarod majd a gyermekedet az egyetem után támogatni, mert 65 leszel amikor ő 23. És igen .. mint írtam valahol, 35 felett megfordul a kereslet-kínálati arány.

Naooo
Olvasó
Naooo

“miként akarod majd a gyermekedet az egyetem után támogatni”

Remek egyetemek akkor. Amennyit eltapsikolunk ezekre, abból simán vehetnénk nyugatról annyi diplomást, hogy még exportra is jutna, több, mint most.

timecutter
Olvasó
timecutter

Bizony, 2-3 lurkóval. Most meg alig győzi a másodállást.

Ilyen szempontból szerencse, hogy én csak 28 évesen “tudtam” becsajozni, és elment még az otthonteremtéssel pár év mire kifújtuk magunkat és készen lettünk 40 éves korunkra az otthonnal, majd úgy döntöttünk nem vállalunk gyereket. Nem csak azért mert nem volt kedvünk ahhoz a látványos szenvedéshez amit a gyerekneveléshez szükséges javak előteremtése kapcsán tapasztaltunk tágabb környezetünkben élő gyerekvállalók életét figyelve, hanem főleg azon paradoxon miatt, hogy a gyerekneveléshez szükséges javak előteremtése pont a gyereknevelés elől veszi el az időt, így a gyereket gyakorlatilag idegenek nevelnék és felnő mellettünk egy olyan emberke amely nem tükrözné a mi értékrendünket, kvázi idegen lenne a kevés együtt töltött idő miatt.

Naooo
Olvasó
Naooo

Semmi gond, majd mikor meghaltok beköltöznek az otthonotokba valami bepofátlankodók, de lehet előbb, leöregeznek titeket, oszt heló, a demokraták még tapsikolni is fognak hozzá.

timecutter
Olvasó
timecutter

Részemről tojok rá, hogy mi lesz az otthonunkkal, ha eldobtuk a kanalat, de egyébként széles a rokonság, van kire hagyni, így jó helyre megy.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hol lesz már a rokonság.

.
Olvasó

Attól, hogy egy rakás ember idiótán nevel gyereket, még a gyereknevelés nem jelenti azt, hogy rámegy a gatyád. Ha nem egy lakatlan szigeten élsz vagy más okból kiszakítva a családi/baráti körödből (mondjuk külföldre szakadtál), akkor egy csomó mindent kaphatsz kölcsön v. ajándékba, hiszen biztos van a baráti, ismerősi körödben több gyerekes pár, ha már elértél egy bizonyos életkort. Pl. mi a gyerekünknek egy db ruhát nem vettünk még az elmúlt egy év során, mert mindig kapunk (és nem is kölcsön, hanem örökbe olyanoktól, akik nem terveznek többet). Játékot se. Bútort se. Csak a fogyó eszközöket kell neki megvennünk. És ez nem jelenti azt, hogy szakadt és divatjamúlt cuccai vannak. Csak sokak megvesznek egy csomó felesleges baromságot a gyereküknek, meg mindenből a legújabbat és a legdrágábbat. Meg persze csak egy gyereket vállalnak, hogy ne érje meg venni dolgokat (ha két-három-több gyerek használhatja, akkor máris nem olyan vészes).

Suum cuique
Újságíró

Apropó, Csakazolvassa mostanában alig ír a szokásos feminista bullshit témákról, az ilyen mosogassanak a disznó férfiak és társairól, ehelyett felcsapott kvázi fitnesz bloggernek. Most írt egy cikket a férfi külsőről is, amit minden további nélkül ide linkelendőnek vélek: kis pocakkal is, ne parázz. Ez persze aktívan apasztja a régi törzsközönséget, akik a férfiszapulásért tapadtak oda, és gondolom vándorolnak át a Gumiszobába. Egy komment, amit beidézek:

“Én most távozom, nem fogok többet kommentelni és valószínűleg olvasni se, mert a body shaming és a fat phobia (nem tudok rájuk jó magyar kifejezéseket sajnos), nem összeegyeztethetőek az elveimmel, továbbá a feminizmussal sem, pedig ezt feminista blogként kezdtem el olvasni.”

Reszet Elek
Újságíró

Érdekes jelenség. A tükörképe a közelmúltban itt lezajlottaknak. A Csakazolvassa héjái tovaszállnak mert nem akadt elegendő marcangolnivaló.

Suum cuique
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

Azért idióták erősen. A rendszeres sportolás nem kigyúrtság és a képválasztás még az átlag “kigyúrtságon” is túltesz.

Amúgy a cikkben írtakkal ellentétben a “rejtély” megfejtése nagyon egyszerű. Rendszeres mozgás, több tesztoszteron, több szex, nyugodtabb napi életélés és mindezekből adódóan rendszeresen helyre tett asszony.

Verne
Olvasó
Verne

Es az asszonykanak sincs akkora kedve lecserelni Belat, ha jobban nez ki mint a baratnoinek a pasijai.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak ha jobb helyekre viszi nyaralni.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A feleségek edzéssel töltött ideje azonban kevésbé hatott a férjek boldogságára.”

Pláne ha valami bakkal edzettek.

“A kutatásban résztvevő nők fizikai aktivitásának nagy része a házimunkából származott.”

Milyen sajnáltra méltóak.

sureee
Olvasó
sureee

Ilyen ez, mikor a nők maguknak készítenek egy mindent leleplező felmérést, mégis milyen típusú pasik jönnek be nekik. Szerencsére a három kiválasztott jómadár eléggé különbözik. :D Megint sikerült velük a pasik 10%-át lefedni. Egyébként olyan kíváncsi lennék csak egy teljes alakos fotó erejéig a srácokat pontozó nőkre, hogy ők mégis milyen fizikai állapotban vannak.

http://prominent.blog.hu/2016/12/02/erre_a_pasitipusra_buknak_a_csajok

És ezekkel a kommentekkel teljessé válik is a kép.

“Nő vagyok. Alsógatyás kép alapján nem tudok választani. Mivel itt a külsőn kívül semmi tényező nem derül ki, ha ez alapján muszáj választani, akkor a legmagasabb a nyerő. Neki jó a fizikuma, a másik kettőnek nem. Mellesleg eszembe nem jutna “kisfiús” jelzővel illetni. És tényleg az “izompacsirtának” titulált szteroidos majom a leggázabb. Szóval semmi meglepő sincs ebben a komoly felmérésben.”

A kiemelt rész, külön agyhalál kategória. Szerencsétlen kiválasztotta a legcingárabb lábút, nulla vádlival és mivel neki ő tetszik, hirtelen ő lett legjobb fizikumú, a másik kettő meg nudli.

“nö vagyok és én is utoljára hagynám a kigyúrtat, aki ennyi idöt tölt a teste tökéletesítésével, az simán nem kell. a hipszterrel meg az a baj, hogy olyan hasa van mint egy terhes nönek, ebböl lesz késöbb még rondább. ja, és nem a farkuk mérete számít, ezt csak a pasik hiszik.”

Lol, a kockahas az olyan, mint egy terhes nő hasa. Okés, persze. Sírok…

Reszet Elek
Újságíró

Újabb idiótaság. Tíz nő nem minta. A három pacák kb. ugyanolyan testzsírral bír (12% körül). Megjegyztem a kigyúrt pacáknak jó lába van. Általában a gyúrósok elhanyagolják a lábmunkát, de ő nem.

A női kommentek árulkodóak, alapban véve mindegyik csak kivetít vélekedéseket és az alapján dönt és nem pedig a kép szerint.

ulomenen
Olvasó

Az is hülye, aki a “kigyúrt” fickóra azt mondja, hogy szteroidos. Kockahasra nagy hasat mondani dettó. Az még nem látott igazi nagydarab embert. Egyébként meg három dolog miatt hülyeség az egész:

1. Mint fent: 10 nő nem minta

2. Valaki nem lesz attól hipszter, mert szakálla van, ezek az előre megmondott “kategóriák” eleve nevetségesek.

3. Mivel a nők nagyon kevéssé vizuálisak, illetve más módon azok, így általában nem sok mindent tudnak kezdeni egy legínnyel gatyában, kell a kontextus a férfihez.

Reactor
Újságíró

Általában ez a jellemző, messze nem csak az amatőrök, de a profik között is. Aki sikeres és nagy izmai vannak, az kokszol. Ezért is nincs értelme manapság a versenysportoknak, pl. olimpiának se, mert a jobb szer győz. Az átlagjóska pedig, ha másfél hónap után nem nőnek akkora izmai, mint Herkulesnek, azonnal nekiáll tolni a Napót meg a Stanát, később akár még a vénás cuccokra is rátér. Aztán vagy a pénztárcája, vagy a mája mondja fel a szolgálatot.

sureee
Olvasó
sureee

A női társkeresés nehézségei:

(a kimásolt komment a “Duci lánynak adta ki magát a Tinderen, hogy megtudja, hogyan viselkednek a férfiak” című cikk facebook faláról van.)

“tényleg siralmas a helyzet..bár én nem ezt a társkeresőt használtam de mind egy kutya.. én szűrőnek is használtam azt, hogy kövér alkatot állítottam be, mert aki annyira az 50kg-s csajokat hajtja annak a látóterébe sem kerülök mivel ez alapján állítja be a keresést… Poénból kipróbáltam egy napra vékonyra állítottam és a 6/nap üzenet helyett jött 15/nap.. pedig a képet nem változtattam meg..”

Elnyomott duci lányként csak napi 6 üzenet, átérzem a problémáját. Egyébként már az alacsonyabb szám is a közismert Okcupid “kutatás” jó -2 legvonzóbb- nőire jutó számait jelenti nagyságrendileg. Lehet ideje még durvább aránypárokban gondolkodni.

http://www.zdnet.com/article/ten-fake-profiles-one-okcupid-experiment-okcupid-on-trial/

 

Reszet Elek
Újságíró

Ez passzol ide: http://visualbmi.com

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró
common man
Olvasó
common man

Milyen aputest még+20 is simán rámehetne.

Reszet Elek
Újságíró

https://www.life.hu/intim/20190728-sokkolo-modszerrel-probalta-felizgatni-ferjet-a-kiehezett-no-orizetbe-vettek.html

Az elkövető így néz ki: comment image

Szerintem már mellette feküdni is őrül fájdalommal járhatott, nemhogy szexelni…

common man
Olvasó
common man

Biztos nagyon szexi hangja van.Meg jó az illata.Vagy mit tudom én.Ott hátul balra az jobb lehet.