Wastrel
3 megosztás

Bevezetés a piros pirulába 4. – Briffault törvénye

Sokak fantáziájában él aktívan a társadalom által beléjük plántált feltétel nélküli szerelem eszményképe. Ez egy olyan szinten kiirthatatlan idea, hogy a tömegmédia és kommunikáció, a filmektől kezdve a zenén át az irodalomig nem is ismer másfajta nézőpontot, legalábbis a fősodratú médiában semmiképpen. A társadalom kiröhögi azt, aki figyelmeztetni merészeli az ismerőseit arra a tényre, hogy a házasság és monogámia protokolljainak fellazulásával előtérbe kerültek olyan rejtett ösztönös cselekvések, melyek a letűnt törzsi társadalmakból öröklődtek, és ott lappangnak génjeinkben, mivel az emberi faj genetikai mutációi sokkal lassabb ütemben mennek végre, mint a mesterségesen kialakított társadalmi modellek változásai.

A történészek, antropológusok és régészek által elfogadott elmélet szerint a jól szervezett civilizációk kialakulása előtt az ősi társadalmak matriarchálisak voltak, ahol a nők határozták meg a társadalom működését és a nemek viszonyát, beleértve a társadalmi elvárásokat, az alapszintű építőköveit a rendszernek, valamint a szaporodás feltételrendszerét. Ennek a társadalmi rendszernek az elemzése most kimarad, mindenesetre némi olvasnivaló azért akad a témáról ezen az oldalon.

Robert Briffault egy brit (mások szerint francia) sebészorvos volt, aki élete delén karriert váltott és kultúrantropológusnak állt. Kutatásaiban a matriarchiális társadalmakba rendeződött, napjainkban foltokban fellelhető törzseket és állatfajokat vizsgálta. Bár teljes életműve fennmaradt, szinte az egész internet azt a pár sort idézi tőle, melyet vizsgálatai során összegzett 1927-ben kiadott könyvében, és fogalmazott meg természeti törvényként.

Így szóla a törvénybriffault2

Briffault szerint:

Nem a hím, hanem a nőstény határozza meg a család körülményeit az állatvilágban. Ahol a nőstény nem tud hasznot szakítani az adott hímmel való kapcsolatból, a kapcsolat nem jön létre.

Briffault további kiegészítései:

A hím által biztosított múltbeli előny nem garantálja a kapcsolat folytonos fennmaradását a jelenben és a jövőben.

Bármiféle egyezség, melyben a hím előnyt biztosít a nőstény számára egy várható jövőbeli együttműködés reményében, azonnal semmissé válik, amint a hím átnyújtotta az adományt.

A jövőben biztosított előny ígérete csupán korlátozott hatással van a jelenlegi és jövőbeli kapcsolatra, mely hatás fordítottan arányos azzal az idővel, míg az előny átadásra nem kerül, és egyenesen arányos a nőstény bizalmi faktorával a hím felé.

Mit is jelent ez számunkra?

Briffault megfigyelése igazolja, hogy a széles közvélekedéssel ellentétben – mely szerint a házasság egy kölcsönös választáson alapuló, pusztán érzelmi megfontoláson alapuló kapcsolat – a kiválasztás 100%-ban a nő döntésén alapuló, tisztán racionális megfontolások alapján végbemenő folyamat, melybe a férfinak nincs komolyabb beleszólása, és melynek keretében a nő a férfi aktuális vagy várható jövőbeli státusza alapján választ magának társat.

briffaultAz első kiegészítés azt mondja, a múltban biztosított előnyök a nők számára nem garantálják a kapcsolat fennmaradását, azaz a férfinak folyamatosan reprezentálnia kell és fenn kell tartania megszerzett státuszát, különben a szakítás idővel egyre valószínűbbé válik. A második kiegészítés szerint miután a férfi biztosította az ígért előnyt, utána a férfi semmiféle jutalomra (nem pusztán szex, hanem érzelmi vonalon sem) nem jogosult automatikusan, magyarul a nő kívánságának kielégítése nem növeli az ő érzelmi kötelékét a férfi felé. Végezetül a harmadik kiegészítésben arról esik szó, hogy a jövőbeli előnyök ígérete idővel semmissé válik, amennyiben az adott előnyt nem sikerül biztosítani. Ha a férfi státusza nem nő megadott határidőn belül, a kapcsolat elsorvad.

Levonható tanulságok

Először is, nem szabad mindent megadni a nőnek. Soha. A fenti megállapítások a klasszikus bétahím mentalitás pontos leírását takarják, ahol a férfi még a csillagokat is lehozná az égből a nő számára, ám az mégis kosarazza őt a [tetszőleges nagyarcú macsó sztereotípia beillesztendő] kedvéért. A másik fontos tanulság, hogy a kapcsolat fennmaradásáért folyamatosan dolgozni kell, és a már megszerzett státuszt ápolni, esetleg továbbfejleszteni, különben csakhamar útilaput kötnek a talpunkra. Természetesen a nőkkel kapcsolatosan hasonló kategóriájú elvárás nem fogalmazódhat meg (pl. tartsa a súlyát házasság alatt, vagy lepje meg időnként egy finom vacsorával kedvesét), mert az tömény, felfokozott nőgyűlölet.

Mindenkire nyugodtan rábízom a fenti gondolatok alapos átrágását. Nyitva marad a kérdés, hogy a matriarchiális társadalmakban megfigyelt dinamikák érvényesek-e a mai modern, patriarchálisnak mondott civilizációra is. Szerintem mindenki fel tud hozni olyan konkrét eseteket a saját életéből, melyek a fenti elméletet igazolják, vagy cáfolják. Részemről egy érdekes gondolattal zárom a fenti szövegfolyamot, mely ezernyi szónál is többet mond: „A férfiak szentimentális álmodozók a tiszta racionalitás álcája mögé bújva. A nők tisztán racionális lények a szentimentalizmus maskarájában díszelegve.”

Post Author: Wastrel

Wastrel
Az Y generáció tagjaként rendesen szítom a feszültséget bolygónk többi korcsoportjával szemben. Tipikusan az a fajta férfi vagyok, akinek a véleménye különbözik az emberiség 99,9%-ától, és ezt büszkén vállalja. Megrögzötten kreatív elme vagyok, mindenben azt nézem, mi a rossz és hogyan lehetne javítani rajta. Nincs, aki felettem álljon, mert múltbéli főnökeimet már mind szanatóriumban kezelik. Tükör vagyok az ismerőseim számára, ugyanúgy bánok velük, ahogy ők is velem, nem véletlen, hogy sokszor megutálnak. :) Kortársaimmal ellentétben én mindig a jövőben élek, és világuralmi terveim megvalósításán dolgozom. A legideálisabb határidő a feladataim elvégzésére mindig a holnap, a legideálisabb alvásidő pedig a még öt perc. Sokminden van már a rovásomon, 5 éven keresztül tevékenykedtem különböző PC-s játékmagazinoknál, 2 éven át voltam játékfejlesztő és lassan tíz éve hobbi DJ-ként is működöm, bár ugyanennyi ideje tervezek világsztárrá válni. :) Számomra kreativitásom és kitűzött céljaimhoz való görcsös ragaszkodásom megélése sokkal fontosabb minden másnál, képtelen vagyok kompromisszumot kötni, csakazértis nappal alszom és csakazértsem vagyok hajlandó belógatni a kezemet a cégvilág húsdarálójába. Nem izgat az előrelépés meg a szakmai fejlődés, amit akarok, úgyis elérek anélkül, hogy bájgúnárkodnom kelljen hozzá. A szélsőségek embere vagyok: sok tekintetben végletesen konzervatív, más tekintetben liberális. Nem ragaszkodom a hagyományos nemi szerepekhez, úgyis hatékonyabban takarítok nálad, és finomabbat főzök. :) Ne állj az utamba, ne akarj megváltoztatni. Sokan megpróbálták, nem véletlen, hogy mostanra már nincsenek közöttünk. De ha támogatsz, és mellettem állsz a rosszban is, azt meghálálom.
f Facebook
3 megosztás


301
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
18 Egyéni hozzászólás
283 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
42 Hozzászólások szerzői
blackfridayzombigyilkosBelvedereBoriszAK-47 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
George Herceg
Újságíró

Ezek a szabályok ma is érvényesek, de csak lappangva törnek felszínre a 19. század óta sulykolt romantikus szerelem felfogás miatt. Miközben minden az érzelmi párválasztásról szól a médiában, irodalomban, filmművészetben, addig valójában az érték és érdekalapú párválasztás a jellemzőbb. Igaz, ezt kevesen vallják be. A kérdés mit tehet a férfi? Szerintem csak annyit érdemes befektetni egy kapcsolatba, amennyi még nem terhel le túlságosan. Nem szabad belegebedni. Másfelől pedig pedig le kell számolni a holtomiglan-holtodiglan mítosszal, vagyis el kell fogadni, hogy a párkapcsolatoknak is életciklusaik vannak. születés, fejlődés, hanyatlás, kimúlás.

AK-47
Olvasó
AK-47

Kesereghetsz az elmúlt időkről (mint itt elég sokan sajnos), felfejlesztheted magad olyan szintre, hogy bárkit meghódíts (Red Pill út), elmehetsz kurvázni (ez is, cserébe gazdaságosabb, ha nem vagy nagy étvágyú), vagy hagyhatod az egészet a francba (MGTOW).

Asidotus
Olvasó
Asidotus

“a kiválasztás 100%-ban a nő döntésén alapuló”
Tegyük hozzá, hogy csak azon férfiak közül, akik érdeklődést mutatnak az adott nő iránt.

visuo
Olvasó
visuo

a nő választ, a férfi beleegyezhet…

visuo
Olvasó
visuo

majd ha sorban állnak a nők az ajtómnál, akkor majd választhatok…

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

A nő dönt, a férfi vállalja a felelősséget.

 

SIL
Olvasó
SIL

A hipergámiát nem nevezém döntésnek, ellenben a felelősségvállalással.

visuo
Olvasó
visuo

Cefre
Olvasó
Cefre

 

DennisVT
Újságíró

“Ahol a nőstény nem tud hasznot szakítani az adott hímmel való kapcsolatból, a kapcsolat nem jön létre.”

Hát ez rám is igaz. De szerintem minden normális emberre. Ha nincs semmi előnyöm egy kapcsolatból, akkor nem leszek benne.

Az első és második kiegészítés – mivel egymásból fakadnak – szomorú, de sajnos igazak.

A harmadik viszont megintcsak olyan, ami fordítva is igaz. Ha én kapok valami ígéretet a nőtől, akkor annak a jelenre vonatkozó hatása ugyanezek függvénye, ugyanígy.
Szóval szerintem igazából az első két kiegészítés, ami nagyon beszédes, és amiből tanulságot kell levonni.

brandon
Olvasó
brandon

“Hát ez rám is igaz. De szerintem minden normális emberre. Ha nincs semmi előnyöm egy kapcsolatból, akkor nem leszek benne.”

Kérdés, hogy férfiként milyen hasznod lehet egy nővel való kapcsolatból? (Az opcionálisan nyújtott szexualitásán kívül)

DennisVT
Újságíró

Igen, ez persze kérdés. Ezt minden férfinak magának kell tudnia, hogy neki származik-e valamiféle előnye. De én személy szerint elég nagy marhának tartom azt a pasit, aki egy olyan nővel van egy olyan kapcsolatban, amiből neki semmi pozitív élménye nincsen.
Az elsődleges kategória alapvetően nyilván a szex, bár ezt a nők képtelenek megérteni. (Mert nekik mindig is könnyű volt a szex). De mondjuk el tudom képzelni, hogy egy gyenge közepes szexuális élet mellett is vannak olyan tulajdonságai egy nőnek, vagy egy kapcsolatnak, ami miatt a férfinak megéri…

Narancsle
Olvasó
Narancsle

Csak tudod ott van az óriási ellentmondás, hogy a nők egyetlen előnye gyakorlatilag a teste és az, hogy “normális” legyen a hozzáállása, meghallgasson, együttérezzen a férfival, mint ahogy alszentpeter ezt le is írta itt a heartiste-ből idézve:

https://www.ferfihang.hu/2015/05/08/az-ellenkezo-nem-elvarasai-a-kulsonkkel-szemben/#comment-48061

Kérdem én, hogy ezt melyik férfi (kb. férfiak 90%-a) nem tudja alapszinten hozni?

Igen ám, csak ha a nőnek elég ennyit hozni, akkor milyen joga van ahhoz, hogy egy rakat más dolgot is elvárjon a férfiaktól?

Ahogy a hozzászólásban is le van írva, a férfi bezzeg hozza a következőket: “jó test, jó anyagi helyzet, kapcsolatok, nők szórakoztatása”, valamint megfelelő életstílus (ruha, rendezvények, nyaralás/síelés), ami egy rakat pénzbe kerül, mivel Kocka József teljesítménye szinte egy semmi, ha 20 éven át spórolva önerőből lett egy 15 milliós, 2 szobás öröklakása, de közben nem ment sehova és látványosan nem élvezte az életet.

Még a hozzászólás vége felé:

” Egy nő max 1 év alatt mindig ki tudja hozni magából a maximumot, ha akarja. Egy férfinak … 2-3 év külcsíny, 5-10 év anyagi háttér, 5-10 év kapcsolati tőke építés, 1-2-5-10 év showmanség.”

Azért hozzátenném még, hogy a férfi külsőt, anyagi hátteret és kapcsolati tőkét jóval nehezebb fenntartani 40-60 éven át, mint a nők felé támasztott elvárásokat, ami ott megáll, hogy nézzen ki jól és ne legyen túl idióta. Ez szinte semmi!

További felsorolások, hogy a férfinek mit kell/ajánlott teljesítenie, míg a nőknek gyakorlatilag el van nézve minden, ha van egy tűrhető testük (persze nem tökéltes – “hiszen nem vagyok modell, mit képzelsz te?!”) és egy átlagos belsőjük.

http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/2383823/Problem

http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/2997709/Men

Nekem az a véleményem, hogy ahhoz képest, hogy egy férfinek mennyit kell letenni az asztalra az életben nevetséges, hogy nőkkel szemben milyen kevés elvárás van és azok mennyire könnyen teljesíthetőek.

Egy 18-25 éves nő már azzal, hogy van, létezik egy tűrhető testtel és egy átlagos hozzáállásal már gyakorlatilag “értéket” teremtett, míg egy férfi szanaszét hajthatja magát az élet minden területén, hogy a nő kívánalmainak megfeleljen, aki cserébe lehet, hogy közösül vele, meghallgatja meg kicsit kedveskedik vele. Ha pedig a férfi konstans előnyöket biztosít, akkor esetleg elnyeri azt a jutalmat, hogy egész életében folytathatja ezt a tevékenységét, azaz szolgálhatja a nőt.

Engem ez frusztrál a legjobban.

Bárcsak nőnek születtem volna, 2 év alatt bombázó válna belőlem, egész nap csak a külsőmmel foglalkoznék: eljárnék edzeni/kardiozni, mellette még sportolnék valamit, figyelnék a kajára, eljárnék ruhát vásárolgatni, divatosan öltözködnék, szolídan kisminkelném az arcomat, eljárnék kozmetikushoz, ezek után meg támasztanám az elvárásokat a másik nemel szemben, azaz passzívan várnám azt a személyt, aki egy személyben jól néz ki/elszórakoztat/eltart/kapcsolatokkal elintéz nekem, azaz gyakorlatilag megoldja az életem.

Ja és hogy ne tűnjek nagyon butának, valamilyen egyszerű egyetemet/főiskolát is elvégeznék, de csak úgy hobbiból, mert inkább várnám a jackpotot, hiszen az igazi pénzkeresés és a karrier amúgy is a férfiak feladata.

Ehhez képest meg nézzük meg hogy mit össze küzdenek a férfiak az élet minden területén és még akkor sem ők az alfahímek, akik bárkit megkapnak, még akkor is a nők választanak. Egyszerűen röhej, ami véleményem szerint a párkapcsolati piacon megy.

skhullya
Vendég

Abba belegondoltál, hogy a prostitúcióban mennyi pénz van? Egyetemi ribancok kb 80%-a miért jár átlagon jóval felüli minőségű, márkájú kocsival? (20% apuci pici lánya) Ezzel megszerzik a tandíjat, marad ruhákra és egyéb  luxus cuccokra.

Egy átlag férfi(köztük én) hétvégente 12 órázik éjjeli műszakban, hogy ne haljon éhen.

Az egyetemi ribancok 1 óra alatt annyit kereshetnek, mint pl én egy hétvége alatt(2*12 óra).

 

#hufnagelfia

sdn
Vendég
sdn

Ezzel most rátapintottál a lényegre. Thaiföldön talán miért vannak ladyboyok? Milyen lehet az élet egy helyi férfinek Délkelet-Ázsiában, (Vietnámban, Indonéziában, vagy a Fülöp-szigeteken) ahol a nyugati férfiakkal nekik például teljesen esélytelen felvenni a versenyt?  Ők vesztesek a PUA/RedPill tanok szerint.

Reszet Elek
Újságíró

Elég sokan vannak, amihez képest még szex- és egyébb turizmussal is kevés a fehér férfi.

Az mindenesetre érdekes hogy a fehér (vagy világosabb) bőr minden kultúrában előny a másik nemnél.

Suum cuique
Újságíró

“Az mindenesetre érdekes hogy a fehér (vagy világosabb) bőr minden kultúrában előny a másik nemnél.”

Ez így nem teljesen igaz. A nyugati civilizációban az 1950-es, 60-as évekig a napbarnított bőr annak a jele volt, hogy az illető alacsony társadalmi státuszból való személy, akinek a napon kell dolgoznia, a kezét bepiszkolva. A fehér bőr meg annak jele, hogy az illető úriember, árnyékos irodában, vagy egyáltalán nem dolgozik, mert megteheti, a melegben meg maximum hintóban mozdult ki. Aztán a dolog megfordult.

Ma a hófehér bőr annak a jele, hogy az illető egy introvertált balfasz, mondjuk valami informatikus, aki nyáron ki sem mozdul a gépe elől, nomeg még pénze sincs arra, hogy elutazzon nyaralni valami egzotikus tengerparti helyre. Aki meg napbarnított, az egészséges, odafigyel magára, még télen is szolizni jár, szemben azzal aki nem ad magára. És ugye minden nő álma a latin macsó, sőt egyes nyugati nők még arra is vetemednek, hogy képesek még egy négerrel is összefeküdni!

Személyes vélemény: érdekes módon ez a trendfordulás időben nagyjából egybeesik azzal, amikor a liberális kultúrmarxista propaganda elkezdte terjeszteni, hogy menő ha valaki néger. Tudjuk, “black is beuatiful”, bla bla bla. Ez a nordikus (genetikailag világos bőrű, szőke) férfiakkal ez rohadt nagy kitolás.

Érdekes módon ázsiában még mindig a fehérség a nyerő, és a délkelet-ázsiai nők sokat szenvednek ezen, hogy kifeherítsék magukat.

Na meg még hozzátenném, hogy ennek állítólag vannak genetikailag kódolt vetületei is, ld.:

Blondes Have Deeper Roots

http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_attractiveness#Skin_color

http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_attractiveness#Skin_tone_and_skin_radiance

http://en.wikipedia.org/wiki/Human_skin_color#Social_status.2C_colorism_and_racism

http://en.wikipedia.org/wiki/Sun_tanning#Cultural_history

Reszet Elek
Újságíró

A kommented második felében foglaltakra gondoltam.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Aki meg napbarnított, az egészséges, odafigyel magára, még télen is szolizni jár”

Mesterséges cigány.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Tisztelt Urak, szeretném bemutatni drága barátomat, a Melanómát:

Na, ezek a huncut rákos sejtek néha igen jól láthatóak a bőrön, ilyenkor ha szerencsénk van, még áttét nélkül eltávolíthatóak. Persze ha rossz oldalra fordul a kocka, akkor lehet nem látunk belőle semmit … aztán egyszer csak úgy 45-50 évesen hopsz .. nem kapsz levegőt .. tüdőembólia, koporsó, temető.

A Melanóma a leggecibb rákfajták egyike. Gyorsan növekszik, gyorsan képez áttétet, és néha alig lehet felismerni. Na, és vajh mi az a tényező, ami a melanóma kockázatát legjobban megnöveli? Hát a napozás és a szolizás.

S ha olyan szar génjeitek van, mint nekem, hogy 4 nagyszülőből 4-et a rák evett meg, akkor biza nincs szolizgatás meg cigizgetés.

Tibi
Olvasó
Tibi

Thaiföldön hagyomány, miszerint a férfiaknak kell hozomány vinni a családba. De mivel a thaiföldi férfi jobbára nincstelen, ezért a házasság kivitelezése ott sem egyszerű. 2 dolgot tehet; eladja a veséjét durván 2000 dollárért és húzza, amíg húzza egyel… vagy ha még elég fiatal, nővé operáltatja magát, és a nyugati férfi (farang) kedvére tesz. Stephen Leather írt erről – és a thaiföldi miliőről – szemléletesen a Private Dancer c. könyvben.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

hat, a thai no nem kevesbe nincstelen, mint a thai ferfi. minden esetre a rendszer keszteti a ferfit – es/vagy a csaladjat, a hogy az eletkepesseget demonstralja a sin sod-dal, ezzel is biztositva tarsadalmi osszeilloseget. a pasztorfiu es a kiralykisasszony nasza csak benedek eleknel tart az aso-kapa-nagyharangig. a hosszutavu kapcsolat egyik alapfeltetele az azonos ertekrendszer es a szuksegleteinket kielegito partner. az egyetemen egybekelo parok a vegzes utan – vagyis a korulmenyek es szuksegletek megvaltozasa utan, – nagy tobbsegben valassal vegzodik.
raadasul nem annyira nincstelenek azok a nepek, mint azt tavolrol sokan gondoljak. bar a tarsadalmi kulonbsegek valoban oriasiak.

Suum cuique
Újságíró
Tibi
Olvasó
Tibi

Az első elég komoly összefoglaló…abból idézek:
And it is interesting to note that when a man marries a foreign woman (which is a woman not raised in a culture of feminism), the divorce rate drops from 60% to only 20%.” – Dr. Laura Schlessinger.-  Az amerikai férfi válási esélyének alakulása, ha nem saját (feminista) kultúrából választ arát, hanem idegenből hozat… azért ilyen aránytalanságot nem gondoltam volna.

Art
Olvasó
Art

Ezt nyilvánvalóan torzítja az, hogy a(z épeszű) jómódú amerikai férfiak szegény országokból hozatnak maguknak feleséget, akik aztán életük végéig ki vannak szolgáltatva a férjüknek, esélyük sincs elhagyni őket.

Pedig szeretnék. Akkor is, ha nem feministák.

libsifemcsiszingli
Olvasó
libsifemcsiszingli

No de nem feminista lesz-e azonnal az a büdös rüfke, amint el szeretné hagyni a férjét? A feminista ismérve, hogy minden szarságért tiltakozik, és elhagy, nem?

brandon
Olvasó
brandon

@libsi

De igen. Az a különbség a normális nő és a feminista között, hogy a normális nő a férfit is emberszámba veszi, figyelembe veszi a partnere igényeit, szükségleteit, asszertív viselkedésű, együttműködő, kompromisszumkész, képes a felelősségvállalásra és az önreflexióra.
A feminista nő pedig önző módon saját magával, meg az igényeivel van elfoglalva, mindig csak kapni akar, de adni sosem, mindenért másokat hibáztat, képtelen saját magába nézni, felelősséget vállalni. A férfi számára csak egy eszköz, akit a hasznossága alapján mér, és csak addig óhajt vele lenni, amíg hasznát veheti.

Cefre
Olvasó
Cefre

libsifemcsi…

Igen. Lásd a saját hozzászólásod. A tiltakozás része már meg is van.

Tibi
Olvasó
Tibi

ART
“akik aztán életük végéig ki vannak szolgáltatva a férjüknek, esélyük sincs elhagyni őket.” – ezt most úgy írod, mintha az amerikai  férfi jellemzően életfogytig láncra verve, étlen-szomjan tartaná a nejét, (ez inkább muszlim virtus) pedig éppen ellenkezőleg, inkább a világ legnagyobb bambája, akivel bármit meglehet tenni… A vietnámi, thai, bangladesi feleség ugyanúgy beadhatja tizenév után válókeresetet, és ugyanúgy viszi mindennek a felét, mint az amerikai, hisz már megkapta az állampolgárságot… joga van hozzá. De nem teszi. És ez a lényeg, mert innentől ez egy elégtelen bizonyítvány, az amerikai nőről.

Narancsle
Olvasó
Narancsle

Mert szerinted a globaldatingsolutions oldala hiteles forrás? Az oldal már nem létezik, de gondolom szegény országokból nőket közvetítettek nyugatra.

Elmondom, hogy megy ez, már leírtam más helyre, ezt bemásolom:

Több éve külföldön élve és sok magyar külföldi blogot/kommentet olvasva több magyar haverommal, akik külföldön élnek azt kell megállapítanunk, hogy Kelet- és Nyugat-Európa meg az USA/Kanada között csak egy irány van a szerelem terén, mégpedig keleti nők mennek nyugati férfihoz, ellenpélda alig van, néztem hozzá hivatalos házasodási statisztikákat is(kb. 95%/5% az arány a keleti nő-nyugati férfi/keleti férfi-nyugati nő párosításra, olyan 200-400/5-10 szokott lenni darabszám évente).

A konstrukció lényege: a keleti nő szebb az átlagnál, kifejezetten jó csaj, a nyugati férfi pedig országában teljesen átlagos minden tekintetben. A keleti nő soha szóba sem állna a férfival, ha azonos nemzetiségbeli lenne vele a férfi, de mivel nyugati, így nagyon gyorsan szerelmes lesz belé vagy otthon vagy rövid idő után, miután kivándorol.

A kapcsolat gyakorlatilag arról szól, hogy a nyugati férfi egy olyan jó nőt kap, aki az országában rá sem nézne, kap mellé szexet és egy megalázkodóbb természetet a neki hazai kínálathoz képest, a keleti nő pedig kapja a hátteret, lakást, kocsit, nyelvtanulást, beilleszkedést, kapcsolati hálót, sokáig évekig/örökké eltartást, tehát egy életminőségbeli ugrást egy új országban.

Valamiért a sok bevándorlóval körbevett nagyvárosokban(30-50%)a magyar lányoknak szinte mindig csak fehér, őslakos, nyugati férfival sikerül összejönniük (a magyarok mellett persze), másik bevándorlót is ritkán választanak, vagy ha igen, akkor az is nyugati, kelet-euit soha, néha az egzotikumfaktor miatt dél-amerikait/négert, de ez nagyon ritka.

Más, egzotikus, távoli népek (amit konkrétan tudok: arabok/mexikói/dél-amerikai) esetében óriási ugye a kockázat, ott sokszor a felső 5-10%-ba tartozó férfihoz mennek hozzá (van néhány ilyen ismerősöm közvetlenül és több blog is, ahol ez a helyzet). A nő itt is átlagon felülien szép persze, gyakorlatilag csak szülnie kell az életben és ennyi, ha elválik, akkor is megéri már neki a dolog, mert kapja a fél vagyon+eltartást, gyerek persze nála marad.

Az, hogy kint élve utána magyarul írogat hosszú blogokat éveken át vagy folyton Magyarországra látogat és a magyar barátoknak üzen folyamatosan, facebookon át több év külföldön élés után is, csak számomra furcsa (ez bizony 0 beilleszkedést jelez az új országban). Helyi barátnőket sem igazán láttam egy blogon/facebookon/valós életben sem, tehát önzetlen barátság nem igazán tudott kialakulni egy külföldivel, csak egy “szerelem” egy a nőhöz képest jómódú nyugati férfival.

Sokszor a lányok olyan hajmeresztő dolgokat is bevállalnak egy nyugatiért, amiért egy magyarért soha nem tennének. Például évekig távkapcsolatban élnek érte, úgy, hogy évente csak párszor látják egymást, esetleg egy harmadik nyelven szeretnek bele egy nyugatiba úgy, hogy az a használt nyelv egyikük anyanyelve sem (pl. francia férfi-magyar nő angolul szeretnek egymásba Svájcban élve) és egyikük sem élt ebben a 3. nyelvi környezetben, tehát sokszor nagyon bénán vagy sehogy nem tudják magukat kifejezni érzelmileg.

Úgy is megtörténik sokszor a nagy szerelem, hogy a nő pár hónapja van csak kint és kb. középszinten gagyog a fogadó ország nyelvén, ami ugye semmire nem elég. Persze mindez csak csinos nők esetében van így.

Ez azért vicces, mert elvileg a nők helyeznek a beszélgetésekre és a belsőséges, intim dolgokra hangsúlyt egy kapcsolatban, aztán mégis ők mennek hozzá egy idegenül beszélőhöz, akivel a legalapvetőbb érzelmi dolgokat meg vicceket sem tudják megbeszélni rendesen, legalábbis az első években biztosan nem, ha meg egy harmadik nyelven beszélnek, tehát nem (francia férfi-magyar nő angolul beszél), akkor gyakorlatilag sohasem érnek el erre a szintre.

Sok évek óta egyedülálló nőismerősöm, akiknél a mérce a magyarok tekintetében nagyon magasan volt, az első pillanatban vagy otthon vagy külföldön egy tök átlagos, szigorúan nyugati férfibe “beleszeretett”.

Nagyon fontos még, hogy a közösen elért vagyont a facebookon vagy a blogokon többes számban kell tálalni: ez a kocsit vettÜK, ezt a házat bérelJÜK/vettÜk, itt nyaralTUNK. De elgondolkodik az ember, hogy egy pár éve kivándorolt magyar nő átlagos munkával hogy vesz házat/lakást pl. Londonban (sehogy).

A magyar férfi, mint olyan, nem kelendő Nyugat-Európában és az USA-ban.

Vannak haverjaim, még otthonról, meg itt is, egyik elment Dél-Amerikába, tapadtak rá a csajok (cseh a fiú, ugye fehér = az ott menő és valszeg gazdag európai, csak gondolom nem tudják a lányok, hogy KELET-európai :D és hogy mekkora különbségek vannak), igazán bombanőket szedett össze, pedig sem Csehországban, sem itt, ahol vagyok nyugati nagyvárosban gyakorlatilag le sem szarták.

Ugyanez a szituáció egy magyar haverral, Ázsiába ment ki, a legjobb csajokat kapja, mert fehér, európai! és az milyen menő ott (fehér=gazdagság=biztonság). Otthon évekig keresgélt eredménytelenül.

A görög, itt élő haverom azt mondta, hogy a görögök a balkánra mennek csajozni (nekik közel van északon), ott gyakorlatilag mindegy, hogy mit csinálsz és hogy nézel ki, a krémet kapod a balkániak közül.

A családom ismerőse mesélte még régen, hogy régen a magyar fiúk az orosz lányok között arattak (ugye Magyarország jólét volt régen az oroszokhoz képest, nem?). Állítólag régen az NDK-s nők szerették a magyar fiúkat, nyilván, mivel Magyarországon az NDK-hoz képest jólét volt, ha jól tudom.

Ha valaki olvassa a határátkelő blogot és a kommentelőket (kivándorolt magyarok), akkor az majdnem az összes kommentelőre és posztra (1000 db poszt volt már) igaz ez az általánosítás, amit leírtam. A kommentelők között is minden magyar nő csak és kizárólag nyugati férfival van együtt, ha külföldi a párja, a külföldön élő magyar férfiak pedig vagy Ázsiából vagy Dél-Amerikából hoztak maguknak feleséget. Eddig egy db kivétel volt, egy poszt, ahol a férfi egy PhD-s magyar férfi volt és egy nyugati nőt vett feleségül, de a kommentelők között mindenkire érvényes volt az általánosítás(régen sokat olvastam őket, azért tudom). Amikor felhoztam ezt a jelenséget a blogon, akkor simán kitiltottak utána.

Rengeteg cikk is születik a dologról, aki érdekel, keressen magyar nyelven utána a dolognak, szinte csak nyugati/amerikai/ritkán egzotikus, de a magyarhoz képest nagyon pénzes férfiakkal fog látni magyar nőkkel.

Még egyszer: nem gyűlölöm a nőket, de egyszerűen kiakaszt, hogy egyes nők mit meg nem tesznek egy kis pénzért és jólétért.

Valszeg azért akaszt ki ez az egész, mert a leírtak bizonyítják a több 10-100 másik példával együtt, hogy a keleti nők egy kis pénzért mindent bevállalnak. Persze, nem mondom, hogy mindenki CSAK a pénzért van együtt a másikkal, csakhogy a pénz és a jólét, vagy az esély erre (ugye a nyugatiak bármikor visszamehetnek nyugatra Magyarországon élve is és helyiként dolgozhatnak, élhetnek, megvan a kapcsolati rendszerük, családjuk, mindenük ott) rögtön sokkal engedékenyebbé teszi őket minden tekintetben.

Például elnézik neki, hogy nem is értik, hogy mit mond a másik (???), finom utalásokról, kétértelműségekről lemondanak legalább az első pár évben (akkor hogy flörtöltek?). Elnézik, hogy a poénokat, áthallásokat nem értik talán egész életükben. Ha mondjuk hangos a nyugati (pl. olaszok, görögök azok), bunkó (ja, itt “közvetlen”), paraszt, nem lovagias és unalmas (pl. poénokat nem érti, osztrákok, németek elég sótlanok), azt mind betudják a kulturális különbségnek, amiket persze a jólét és a pénz rögtön áthidal.

A lényeg, hogy nem csak én, hanem a külföldön élő magyar barátaim is ezt látják Európa más nagy- és kisvárosaiban, a hivatalos statisztikák is engem igazolnak, a különböző blogokon és kommentekben ez a tendencia, amit leírtam.

Még folytathatnám személyes élményekkel, itt élve havonta találkozom egy magyar nő-osztrák férfi párosítással, illetve pár hetente látok a metrón importált ázsiai-dél-amerikai, egzotikus feleséget osztrák férfi mellett. A poén az, ha közelebb megyek, akkor a nő legtöbbször kb. 5 éves szintjén gagyog tele nyelvtani hibával, minimális szókinccsel.

Akinek bármilyen kétsége lenne még, hogy egy ázsiai nő annyira szívesen megy hozzá egy nyugatihoz és költözik több ezer km-et a családjától, az olvassa el a következő blogot, minden benne van jelen esetben a thai nőkről: http://pattayasmile.blog.hu/

Állítólag Németország keleti része is tele van lengyel feleséggel,minden nyolcadik szlovák nő külföldi férfival házasodik össze, jórészt nyugat-európaival ( http://hvg.hu/vilag/20140718_Minden_nyolcadik_szolvak_not_kulfoldi_ves), a magyar nők pedig a külföldi (értsd: nem a csóró keleti, afrikai, hanem kizárólag gazdag, nyugat-európai országból/USA-ból/Kanadából/Ausztráliából jött) férfiért bármire képesek (http://hvg.hu/plazs/20140816_Kulfoldi_pasikra_hajtanak_magyar_csajok_a).

Úgyhogy nem a feminista/nem feminista nevelésen van a hangsúly (nevetnem kell), egyszerűen a nők a világ minden pontján a hozzájuk képest gazdag országban élő férfiba rögtön “szerelmesek” lesznek. Elválni már rohadtul nem érdemes, mert pl. egy német férfi feleségeként heti 10-15 órát kell dolgozni és mellette gyereket nevelni, minden ki van építve, örök segítség a férfi minden területen (nyelv, kapcsolatok, állás, mindent ismer, pénze van, örököl, stb) és akkor váljon el a nő és jöjjön vissza Magyarországra bruttó 120-200-ért (külföldön legtöbbször szar állásaik vannak a kivándorlóknak és a minimálbér környékén keresnek, amit nagyon kevésre elég, így egyedül nem tudnának megélni), valamint gyerekkel fel sem vennék sehova dolgozni otthon…senki nem olyan hülye, hogy a gazdag nyugatit otthagyja, még akkor sem, ha rohadtul langyos a kapcsolat vagy nem is szereti már a férfit.

Ja, és kiemelném, hogy nem az Andy Vajna szintű gazdagságról van szó vagy a Gábor Zsa Zsa szintű nőkről, hanem a mindennapi életről.

Nyugaton sincs ám nagy gazdagság, egy pincér vagy szobalány keres kb. nettó 1100 eurót, a minimálbért, abból kifizet 450-550-at egy külön szobára rezsivel együtt több emberrel lakva, elkölt kajára 300-at, bérletre 50-et és marad neki 100-200 eurója. Lakást soha nem tud venni, mert az egyszobás, 30nm-es lakások 80-90 ezer eurótól kezdődnek rossz környéken, egy telek a város szélén 200-300 ezer euró, egy családi ház meg 500 ezer euró-tól a csillagos égig mennek.

Ezen kívül a munka rohadt fárasztó, egész nap ugrálni kell 8-8,5 órát, estére hulla az ember + fél-egy óra bejárás a munkahelyre, sok munkahelyen nyugaton már nem is találkozik az ember helyivel, minden rossz munkát a bevándorlók végeznek, így a nyelvet sem tudja megtanulni.

Ebből a helyzetből vizsgálva viszont nem csoda, ha a jól kinéző nők nagy része inkább exitel egy átlagos helyivel, hiszen akkor pár év után már rögtön lehet saját lakása (ha csak bérlemény is), aminek nagy részét a helyi fizeti és nem kell mindenféle idegennel élni egy lakásban, a helyitől megtanulhatja a nyelvet, lehetnek akár helyi barátai, de ez abszolút nem jellemző, egy rakás kapcsolata, mögötte áll a helyi családja és a biztonság, hogy ha kirúgják, akkor pár hónap nem fogy el a pénze és nem kell hazamennie.

Ehhez képest a helyihez beédesgeti magát, pár évig esetleg még melózik, aztán jön a gyerek, rögtön nem kell melózni, lehet otthon lenni, aztán hordani a gyereket ide-oda, majd részmunkaidőben melózgatni vagy teljesen háziasszonyoskodni attól függően, hogy mennyire pénzes a helyi.

Amúgy a magyar nők egy jó része amúgy is hot babe (kitartott nő/anyuka) lesz sokszor kényszerűségből külföldön élve magyar férj esetén is, hiszen az esetek nagyon nagy részében úgy megy a kiköltözés, hogy a férfi vagy otthonról talál munkát vagy egyedül kimegy és talál munkát, pár hónapig távkapcsolat, mindent elrendez, lakást keres, berendez, utána jön a nő és a gyerekek. Ha nincsenek gyerekek, akkor a nőt viszi magával, de pénzügyi oldalon szinte mindig mindent a férfi csinál, a nő meg követi őt.

A nőknek sokszor értékesíthetetlen szakmájuk van külföldön, viszont odáig ugye sokszor nem ereszkednek le, hogy takarítani/szobalánykodni/pincérkedni menjenek a szerbekkel/törökökkel/egyéb bevándorlókkal minimálbérért. Ha van gyerek, akkor rögtön összehasonlítják, hogy mennyibe kerül egy babysitter és akkor jön a duma, hogy “nehogy már egy filippino/ukrán/magyar bevándorló lány nevelje fel a gyerekeket, hiszen majdnem annyiba kerül, amennyit én keresnék!”. És még igazuk is van! A férfinek persze csak egy választása van: mehet melózni a családért. Kivételek persze vannak, de nagyon kevés, például akkor, ha a nő orvos, mert akkor valszeg ő lesz a fő kenyérkereső.

 

Narancsle
Olvasó
Narancsle

Még kiegészítem a bevándorló férfiak csajozási esélyeit:

– a visegrádi országokból származó férfiakkal szinte egyáltalán nem látok/láttam nyugati nőket, bár nagyon ritkán vannak ellenpéldák. A nyugati nők is inkább nyugati férfiakkal szeretnek barátkozni, különös tekintettel az angolokra és az amerikaiakra, mert ők a favorit, mivel itt is megy az angolszászok majmolása. A visegrádi nők viszont nagyon népszerűek a férfiaknál.

– egy még keletebbről jövő fehér férfinek (ukránok, oroszok, stb.) szerintem szinte semmi esélye sincsen a helyieknél, de bevándorlóknál sem nagyon. Az egyéb fehér nők is nagyon népszerűek a nyugati férfiaknál, hiszen bennük még megvan a család fontossága és az régi értékek (persze, mert kurva szegények és különben kb. éhen halnának Oleg mellett, aki hülyére melózhatná magát és akkor is csak tengődne a család, később meg Oleg alkoholistává válna az óriási, rá nehezedő nyomástól)

– bármilyen színesbőrű (török és volt jugo) teljesen esélytelen a csajoknál. Muszlim nőkkel nem látsz nyugati férfit sem. Volt jugo lányokat már láttam nyugati férfival.

– a néger férfiak a bulizós, főleg teltebb lányoknál népszerűek. Nem tudom, hogy a hozzáállásuk miatt vagy a méreteik miatt, de van, akinek bejönnek. Itt általában az egzotikusság-faktor nyer, illetve, hogy ő egy “másik kultúrából jön más értékekkel” (haha).

– ázsiai férfiak szintén esélytelenek a nyugati nőknél szerintem. Ázsiai nők viszont kiváló importtermékek, van is belőlük elég sok.

Szóval igazándiból ez az egyetlen dolog, ami rohadtul nem tetszik nyugaton, a barátkozás és a csajozás, de főleg a csajozás. Már azon is gondolkodtam, hogy emiatt hazaköltözöm (versenyképes szakmámban, jól keresnék otthon is, de nem ennyire). Persze itt sem vagyok milliomos, csak a 3x annyi fizumból kb 4x annyit tudok félretenni, mint otthon, de pl. lakásra itt is hosszú éveket/évtizedet kell spórolni.

Viszont csajok nélkül meg szar ugye különösen, hogy én itt egy senki vagyok anyagilag meg minden szempontból, hiszen az nyugati nők engem nem nagyon vesznek figyelembe, egyéb bevándorló nőt nem akarok a sok, főleg nyelvi probléma miatt, a magyar nőknek meg terülj-terülj asztalkám van potenciális, gazdag, eltartó férfiból, így ott is kemény a verseny. Viszont otthon sem könnyű a párkeresés, ezt már megtapasztaltam.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A keleti nő soha szóba sem állna a férfival, ha azonos nemzetiségbeli lenne vele a férfi, de mivel nyugati, így nagyon gyorsan szerelmes lesz belé vagy otthon vagy rövid idő után, miután kivándorol.”

A soha viszont nem látásra. Országból kitiltva. Örökre.

Naooo
Olvasó
Naooo

“különös tekintettel az angolokra és az amerikaiakra, mert ők a favorit”

Idiótaságban.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A srácnak – mondja Zsófi – mindig is az „első magyar lányként” marad majd meg.”

De röhögnék, ha elkapott volna valami kórságot.

“a Szigetre azért érkezik minden évben, mert egyszerűen nem tud betelni a külföldi pasikkal, „olyan mások, olyan izgalmasak, nem baj, ha minden napra jut egy újabb!””

Pízt legalább kérsz érte, vagy annyira buta vagy, hogy ingyen?

“„Beszélgetünk, bulizunk. Velük lehet pusztán csak haverkodni is, nem hiszik, hogy azért, mert meghívtak egy fröccsre, joguk van az egész estét velünk tölteni.” Sorolják a külföldi fiúk erényeit”

Ilyen csóringerek, hogy csak fröccsöt kaptok?

“utána sietnek is el, a latinok a gyengéik, őket keresik. Különleges taktikájuk a latin pasik becserkészéséhez, Zsófihoz hasonlóan nincs, de bíznak a szerencsében, illetve a málnaszínű rúzsban, amit viselnek.”

Egyre inkább örülök, hogy nincs gyerekem, pláne lányom, előbb-utóbb mekkora kurva lenne abból is. Szakíthatnám meg vele a kapcsolatot, nehogy levágjam a fejét.

“A 17 éves Andi és barátnője, Zsuzsi a ruházat alapján lövi be, hogy kire érdemes figyelni az este. Szexinek, különlegesnek, nyitottnak és nagyon menőnek látják a külföldről idelátogatókat.”

Rátok nyitottak, azé jönnek ide. Leszopatni titeket.

“A 15 éves Dóri és Hanna pedig – bár még nem tud semmilyen tapasztalatról beszámolni nem magyar fiúkkal kapcsolatosan -, de minden kétséget kizáróan velük szeretnének ismerkedni, hiszen mégiscsak más elmondani, hogy egy olasz sráccal sétáltak kézen fogva hajnalban a hév megálló felé.”

Telepumpálva sárkánynektárral.

“A 26 éves Kevin Franciaországból megerősíti a lányok által elmondottakat, mivel évekig volt magyar barátnője, tudja, a francia férfiak máshogy bánnak a nőkkel, mint a magyarok. Leveszik a vállukról a terhet, nem töketlenkednek, bármilyen intéznivalót gyorsabban megoldanak az életben, erőteljes férfi szerepet töltenek be, még sincs hiány mellettük a kényeztetésben.,Kevin gyakran vitte étterembe az ő Lilláját, mellette kiteljesedhetett a lány nőisége.”

Kiteljesedett a lány nőisége a sok éttermezésben.

“A 25 éves Laura nyolcadszor van a Hajógyári szigeten, már számon sem tudja tartani, hány fiúval kavarodott össze”

Nem baj, ezt is elveszi majd valami balek.

“a legtöbb francia. „ Ők a legtermészetesebben lazák, van bennük egy bizonyos fokú felsőbbrendűségi érzés”

Wehrmacht csizmasuvickolói.

“emiatt rendezünk rendszeresen versenyt is a barátnőimmel, ki tudja többüket megcsókolni egy este alatt”

Mennyi szokott belőle a nigger francia lenni?

“„Nekem nagyon egyszerű dolgom van”- kezd bele az idén 28 éves Joshua az Egyesült Államokból. „Csak el kell szólnom magam, hogy nálunk otthon, New Yorkban… és minden csaj a lábaim előtt hever ezen a fesztiválon””

Kicsit több a zsidó, mint itt.

“„ha tudtam volna, hogy a srác tegnapról New-York-i, elnéztem volna azt a rossz csókot!””

Ennek is már a gecilopáson kattogott a feje.

“A holland Bert nem látja ennyire rózsásnak a helyzetet, a zsebéből előző este tűnt el rejtélyes módon a Szigeten fizetőeszközként használt kártyája, rajta egy nagyobb összeggel, miután egy magyar lánnyal ment el koktélozni egy meghittebb kiszolgálóegységbe.”

Hahaha, imádom a kárörömöt.

“A harminchoz közeli James-ék egy negyedik barátjukkal indultak előző este csajozni, akivel már jó ideje szemezett egy feltűnően csinos magyar lány, amikor kiderült róla, hogy ő, a többiekkel ellentétben nem angol. „ Otthagyott minket, búcsúzóul csak annyit mondott, ő egy angollal szeretett volna ágyba bújni, nem egy digóval.””

Te szegény olasz, megmondta már Rommel is, hogy nem lehet bennetek megbízni.

“Találkoztunk olyan holland, venezuelai és kanadai társasággal is, akik alig várják, hogy összefussanak a legendás magyar lányokkal.”

Lassan már az egész világ tudja, hogy a magyar lányok mekkora ribancok, ez ám az országimázs.

“„Évekig néztem, hogy milyen egyszerűen megy a hódítás a külföldieknek, pusztán azért, mert angolul könnyebb egy kis kötetlen csevejre lépni a csajokkal – mesél a 24 éves Soma. „Na, ezt nem hagyom! Mondtam magamnak, így lettem én Stephen Mckenzie Southamptonból.” Barátja, a 22 éves Barna pedig következetesen mindig Georgo Olaszországból. Ő kicsit tud latinul, orvosi kifejezéseket kántál, ha a lányok kérik, hogy bókoljon nekik olaszul.”

Toszás után legalább lelombozzák a csipácskákat?

“Zsuzsi és Andi hosszú távon csakis magyar férfiakkal tudják elképzelni a párkapcsolatot, de örülnének, ha a magyar fiúk átvennének valamit a külföldieknél látott automatikus lazaságból.”

Azé se.

Art
Olvasó
Art

Elsőre azt akartam írni, hogy szóról szóra egyetértek veled, de aztán próbáltam példákat idézni saját ismeretségemből, és alig találtam ilyet, ami ezt alátámasztaná. Az ellenkezőjéből többet.

– Magyar férfi + német nő, mindkettejüket a német nő igen jómódú családja tartja el (nagy ház, acélkék limuzinok, magániskolák a gyerekeknek, fényűző életvitel)

– Magyar férfi + spanyol nő, Spanyolországban élnek 20+ éve, mindketten dolgoznak, a férfi sokkal többet keres, de a nő nem hagyja eltartani magát, külön kasszán vannak

– Magyar nő + amerikai férfi, gyermektelen házaspár, 10 éve Magyarországra költöztek, mert a faszi biznisze amerikában durván becsődölt, a csávó mentálisan belerokkant, “munkaképtelen”, azóta a felesége tartja el egy zuglói panelban

– tehetségtelen magyar zsidó fiú + csinos színesbőrű brit nő, London külvárosában éldegélnek igen szerényen, de tök jól elvannak, első gyereküket várják

– angol férfi + magyar nő, két kisgyerek, Budapesten élnek, mindketten egy budai gimnázium tanárai (=nyomorognak)

– csúnya magyar nő + csúnya holland férf.i egy isten háta mögötti holland halászfaluban élnek, 15 éve egyfolytában részegek és kibaszott boldogok

Szóval csak azt akarom mondani, hogy a világ nagyon sokféle.

 

Narancsle
Olvasó
Narancsle

“Elsőre azt akartam írni, hogy szóról szóra egyetértek veled, de aztán próbáltam példákat idézni saját ismeretségemből, és alig találtam ilyet, ami ezt alátámasztaná. Az ellenkezőjéből többet.”

Tudod az a baj, hogy sokáig én is kerestem az ellenpéldákat, csak alig találok olyat. Amikor ezt a tendenciát megemlítem bárkinek, akkor rögtön azt mondja általában a másik fél, hogy “jajj de hát van ez meg az”. Igen, vannak kivételek, de az arány úgy 5-10%/90-95% lehet, ahogy látom.

Én a közvetlen ismerősi körömből szinte csak olyanokról tudok, amit leírtam (20-30-at, 1 ellenpéldát láttam eddig, azt is úgy, hogy a nyugati nő Magyarországon élt, tehát helyi, magyar férfi előnyt nyújtott neki a helyismerettel, nyelvvel stb.).

Naooo
Olvasó
Naooo

“magyar zsidó fiú”

Az meg mi?

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

huhh! tenyleg jokat irsz! meg akkor is, ha a britteknel nem is olyan eselytelen… a thai felesegemmel kapcsolatban meg ket dolgon lepodnel meg. az egyik a megalazkodo viselkedese, a masik meg az anyagi helyzete.
azert jo lenne igazi tanulmanyt latni errol temarol.

Reszet Elek
Újságíró

Gyík: Megalázkodó vagy alárendelődő? Nem mindegy!

Naooo
Olvasó
Naooo

Most már én se adom alább. Nekem is megalázkodó milliárdos nő kell.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

Elek:

Ez az “alarendelodo” eleg nyulos fogalom. Nem tudom, mit ertenek alatta pontosan. szerintem vannak teruletek, amiben a nok dominalnak, vannak, amiben a ferfiak. Nem tudom, melyik tenyezok alapjan dol el, hogy ki a dominans.

Naooo:

Meggyozodesem volt, hogy neked cask ilyen van. Tobb is.

skhullya
Vendég

Ajánlanám a figyelmetekbe a “Külföldi vagyok és elveszem a munkájukat” nevezetű facebook csoportot!

A kivándorolt magyarok egy teljesen racionális döntést hoztak, hogy kivándoroltak, mivel MO már csaknem élhetetlen és ez tovább romlik.

Viszont amiért ezt írom: A kivándorolt nők között számos képen/képnél megemlítik, hogy nyugati pénzes férfit is összekurvultak szereztek maguknak. Míg a kivándorolt férfiaknál egy esetben sem találkoztam olyannal, aki nyugati nővel jött volna össze külföldön.

Mi ez, ha nem még egy hiteles bizonyíték?

ui: a lista folyamatosan frissül, mindennap tesznek ki mostanában képeket!

Narancsle
Olvasó
Narancsle

Huh, azt hittem, hogy lenőgyűlölőztök majd rögtön, amiért leírtam, amit látok. Fontos, hogy nem utálom a nőket, csak a nagy részük (70-80%, de igazából nem tudom mennyi) kb. úgy viselkedik, ahogy leírtam.

“Egyetemi ribancok kb 80%-a miért jár átlagon jóval felüli minőségű, márkájú kocsival? (20% apuci pici lánya)”

Abszolút nem értek egyet, nagyon kevés egyetemista járt az én időmben (5-10 évvel ezelőtt) drága autóval egyetemre, pedig sokan jómódúak voltak, a kurválkodás meg ilyen tömeges módon szerintem nem jellemző. Inkább azt láttam, hogy a jómódú szülők egy lakással dobták meg a gyerekeket már az egyetem alatt vagy pályakezdéskor.

Nekem meg ekkor lett elegem és leléptem külföldre. Holnap írok a vegyes kapcsolatokról egy hosszút, mert eléggé masszív, közvetlen tapasztalatom van a témában.

 

skhullya
Vendég

Egyetemista vagyok immár 2.5 éve, szóval napi szinten tapasztalom, a leírt dolgokat.

Egy kis keresgélés után tömegesen lehet találni olyan ribancokat, akik az egyetem mellett űzik az ipart. Egyetemi bulikon golddiggerkednek, szabadidőben ribanckodnak. Aki meg az említett 20%, az csak az előbbi, mert apuci anyuci mindent a seggük alá tol.

#hufnagelfia

Sydra
Olvasó
Sydra

Tavaly olvastam egy hosszú riportot egy prostival, aki mesélt egy dunaparti csávóról, aki a hét hat napján rendelt prostikat az egyik szolgáltatótól és az volt a feltétele, hogy a prosti max 21 éves lehet és kétszer nem mehet ugyanaz a lány. A csávó évek óta kuncsaft volt. Na most ha ilyen igényeket ki lehet elégíteni, akkor ahhoz mennyi lány kell?

Mondjuk én anno fősulin csak egyetlen csajsziról tudtam, hogy prosti.

sdn
Vendég
sdn

A Czechcasting néhány év alatt több mint 1300 lányt castingolt, a 18 éves tinilányoktól, a 30-as tanárnőig, és az 50-es nagymamákig, és ez még csak egy platform, egy szolgáltató. Erre még pluszba rájönnek a hivatásos kurvák, és a sima ribancok.
Pár napos hír, 15 éves svéd tinilány árulja a szüzességét millió dollárokért mondván az “ő teste az ő döntése”, de persze akkor meg nagyon megy a sírás, ha egy pornográf felvétel véletlenül kikerül. Ilyenkor bezzeg már nem olyan nagy az arcuk.

Sydra
Olvasó
Sydra

Lol:

“Nyilvánvalóan tudom, hogy sokak felhúzzák majd a szemöldöküket, de én feminista vagyok, ez az én testem, azt teszek vele, amit csak akarok”

http://m.blikk.hu/blikk_sztarvilag/meresz-koncertjegyert-arulja-szuzesseget-a-tini-2366533

Naooo
Olvasó
Naooo

Zsidó gyerek hol sikkasztotta a rávalót? Vagy dédnagymuter holokauszttúlélő, oszt van píz dögivel?

Versus
Vendég
Versus

Nagyon jól làtja ifjabb Huffnàgel. Végre valaki leírja a felhàborìtó igazsàgot. Csak vigyàzzon, mert a mindenhol ott lapuló libsik kikezdik azt, aki nem isteníti a kurvàkat.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

egy regi jobaratom (phd) mondta annak idejen:
“korunk hose a kurva.”

skhullya
Vendég

Egyszerűen nincsenek körülöttem nők, úgyhogy ez a veszély nem áll fenn! :)

Art
Olvasó
Art

Tudom, hogy nem vígasztal, de 40 körül megfordul az ábra, méghozzá durván, hirtelen.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jó van, azt megvárjuk, aztán válogatok a Korianderekből.

Cefre
Olvasó
Cefre

Ez igaz, de bármilyen fura is, szeretnék családot, gyerekeket, stb. Mi a francot kezdjek 40 évesen ezzel?…

Art
Olvasó
Art

40 évesen leszel a legjobb korban ehhez, hidd el.

Szívem szerint minden férfit lebeszélnék arról, hogy túl korán belemásszon a családozásba. Először magadat kell felépíteni, aztán lehet a humán infrastruktúrát kiépíteni.

A huszonéves férfiak rendszerint óriási életkezdési krízissel küzdenek: addig ismeretlen munkahelyi, szakmai, üzleti, pénzügyi, életvezetési kihívásokkal kell megvívniuk, és majdnem biztos, hogy nem tudják mindezt egyszerre, egy kézzel elintézni. Ha még mindennek tetejébe jön egy keblen melengetett kígyócska is, akkor borítékolható a katasztrófa. Ilyen körülmények között kifejezetten sportszerűtlennek tartom még egy (több) gyerekkorú szereplőt is bevonni a játékba, mit tehet arról az a szerencsétlen kiskölyök, hogy a világ egy kész elmegyógyintézet körülötte.

40 éves korodra viszont mindez letisztul, megszilárdul. Addigra józanabb, erősebb, okosabb  és gazdagabb is leszel, onnantól kezdve már mindent kibírsz, és a gyerekednek teljes értékű apja lehetsz. Mindenkinek jobb az így.

Naooo
Olvasó
Naooo

“mit tehet arról az a szerencsétlen kiskölyök, hogy a világ egy kész elmegyógyintézet körülötte.”

https://youtu.be/i-o12Hrspe4?t=56m35s

Cefre
Olvasó
Cefre

Teljesen egyetértek. Én jelenleg nem is akarok tartós kapcsolatot, van elég gondom. Lakást kéne vennem, a héten majdnem meg is lett, de túllicitáltak. Szóval van programom amibe nagyon belezavarna egy okoskodó nő.
Eliszem, hogy akkor leszek gazdaságilag a legjobb formában hozzá. Meg addigra talán a hormonok is lenyugszanak.
Viszont 33 éves vagyok, lassan ideje lenne, a gyerekemnek ne legyen egy vén fasz az apja. Mire iskolába megy 47 éves leszek ha 40 évesen csinálom meg a kölköt. Mire érettségizik majdnem 60. Az unokáimat már alig látnám, csak kicsi korukban… Ezt nem akarom… Szóval igazságtalan.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

viszont ha minimum tiz evvel fiatalabb feleseged van, akkor szignifikasan hosszabb a varhato eletkorod…
valamit valamiert. nem lehet egyszerre mindent.

DennisVT
Újságíró

Az a komment, amit Alszentpetertől linkeltél arról szól, hogy mi dolga egy nőnek, hogy “eladható” legyen. Ez azért nem egyenlő azzal, hogy mit tud beletenni egy kapcsolatba. Ami abban a hsz-ben a férfira vonatkozik, az már egy eléggé top kategória (” “jó test, jó anyagi helyzet, kapcsolatok, nők szórakoztatása”, valamint megfelelő életstílus (ruha, rendezvények, nyaralás/síelés), ami egy rakat pénzbe kerül”).
Ha ebből a nők nem engednének, akkor a férfiak túlnyomó része sosem tudná meg, hogy mi az a szex. Plusz kihalt volna a fél emberiség. Magamon és magam körül azt látom, hogy átlagos, vagy annál picit jobb anyagi helyzet (van egy lakásod – nekem pl panel, kocsid – nekem 10 éves) már elég tud lenni egy értelmes stílussal, gondolkodással karöltve. Persze nem egy top nőre, de hát én sem vagyok egy top férfi.
Szóval ez itt erősen el van ferdítve.

A férfival szembeni több elvárásnak vannak előnyei is. Amíg egy nőnek akár elég is lehet a külseje, úgy ugyanez iszonyatos hátrány is lehet, ugyanis, ha kicsit sem szép, akkor nem tudja semmivel kárpótolni. A férfi alacsony? Lehet még jó stílusa, lehet sikeres valamiben, lehet pénze.
Átlagos anyagi helyzetű? Lehet humoros, lehet stílusa, nézhet ki jól, tanulhat egy kis ‘game’-t.
Stb. Lányként csúnya vagy? Baxott nehéz bármivel kompenzálni.
Arról nem beszélve – valaki asszem írta már – hogy még ha szép is vagy, mint nő, 35 fölött annyira elkezd hanyatlani az értéked, hogy csak nézel. Férfiként még 50 körül is simán lehetsz sármos, vonzó.

Nekem az a véleményem, hogy ahhoz képest, hogy egy férfinek mennyit kell letenni az asztalra az életben nevetséges, hogy nőkkel szemben milyen kevés elvárás van és azok mennyire könnyen teljesíthetőek.”

Ez igaz, sírni fölötte viszont tök értelmetlen, ez nem fog megváltozni. Illetve valamit tehetsz ellene: elvárásokat támasztasz. Nem muszáj neked mindenféle dealbe belemenni egy nővel. Pont ez a baj, hogy kurvasokan nem támasztanak semmi elvárást, mert azt hiszik, hogy nem lehet, és hogy a szar is jobb, mint a semmi, és ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy csomó nő azt hiszi, neki jár a világ, mert csak.

Egy 18-25 éves nő már azzal, hogy van, létezik egy tűrhető testtel és egy átlagos hozzáállásal már gyakorlatilag ”értéket” teremtett,”

Ez egy alapvető biológiai adottság. Ők az értékesebb nem.  De vegyük észre, hogy az értéket más értelemben viszont mi adjuk, férfiak. Azzal, hogy nekünk ez elég, és nem várunk el többet. Hogy már ezért figyelmet, törődést, lehetőségeket kap, akár anyagi értelemben is. Várjunk el többet. Jobb testet, jobb hozzáállást.

“egész életében folytathatja ezt a tevékenységét, azaz szolgálhatja a nőt.”

Miért? Miért kéne szolgálni az együttműködés helyett? Úgy látom, mintha azt gondolnád, hogy minden, ami egy kapcsolatban a nőnek haszon/előny, az neked alapértelmezett dologként hátrány. Pedig ez egyáltalán nincs így. Nézzük anyagi értelemben. Mondjuk összeköltözöl egy nővel. Neki előny, hogy eljött otthonról, státusz boostot kapott azzal, hogy külön él, egy férfival. Neked előny, hogy fele rezsit fizetsz (esetleg fele albérletet), legalább néha csinál neked kaját, rendben tartja a kecót. Még ha el is várja, hogy segíts, akkor is kevesebb dolgod van, mint azelőtt volt. Ő kap jó társaságot, de te is. (aki rossz azzal minek összeköltözni?!?!). Mind a ketten kaptok könnyebben elérhető szexet. Csupa olyan dolog, ami mindkettőtöknek egyszerre előny egy együttműködés során, mindketten “kihasználhatjátok” briffault törvényét.

Bárcsak nőnek születtem volna, 2 év alatt bombázó válna belőlem, egész nap csak a külsőmmel foglalkoznék: eljárnék edzeni/kardiozni, mellette még sportolnék valamit, figyelnék a kajára, eljárnék ruhát vásárolgatni, divatosan öltözködnék

Miből?

passzívan várnám azt a személyt, aki egy személyben jól néz ki/elszórakoztat/eltart/kapcsolatokkal elintéz nekem, azaz gyakorlatilag megoldja az életem.

Azért ezt nők közül is – hosszú távon – csak a legjobb adottságúak képesek megcsinálni. Amelyik férfi ezt megadja nekik, az simán le fogja őket cserélni egy fiatalabb modellre 10-20 évvel később. Mert megteheti. Aztán ott figyelhetsz egyedül. Vagy egy gyerekkel.

Egyszerűen röhej, ami véleményem szerint a párkapcsolati piacon megy.”

Ötlet valami alternatívára? Megoldás?

visuo
Olvasó
visuo

alacsony férfinek lehet pénze? azzal születik, vagy mi?

ráadásul alacsonyként nehezebb érvényesülni is, ha vagyon akar szerezni

visuo
Olvasó
visuo

“ötlet valami alternatívára? megoldás?”

be kell vezetni az emberevést, meg az önbíráskodást! : )

libsifemcsiszingli
Olvasó
libsifemcsiszingli

És mi van azokkal a nőkkel, akik biológiailag nők, de pl. határozottan nem kívánnak a fizikai adottságaik szerint élni, boldogulni. Pl. ugyan szépek, de szeretnének  az eszükért, lelkükért is tetszeni? Beszopták, mi?

A férfi választása, preferenciái az etalon. Ha a csöcsöd teccik, örülj, és ne hisztizz… Ha nem vagy szép, akkor meg feminista vagy, esetleg boszorkány, szabadon dönthetsz. A lényeg, hogy a férfiak szexuális alapú prefereciái elfogadhatók és természetesek, a nők bármilyen alapú preferenciái pedig a feminizmus termékei vagy férfielnyomó hisztik.

SIL
Olvasó
SIL

– be.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

 

A “szép vagyok, de szeress az eszemért” nők általában olyan pasit keres, aki “ugyan sármos és gazdag is, de mégis az esze és az intelligenciája a legmegnyerőbb”. Aztán amikor rájön, hogy magas a léc, akkor az intelligencia kritériumot elhagyja, és visít, hogy nem szeretik az eszéért.

Két probléma van az ilyen nőkkel. Egyrészt iszonyatos energiát igényel a szórakoztatásuk, és itt elsősorban intellektuális szórakoztatásról van szó. Másrészt pedig “kicsit” el van szállva az önértékelésük. A legtöbb ilyen lány akit ismertem egy kisportolt testű, jóvágású pasihoz ment hozzá (katona, masszőr, rendőrnyomozó), aki rendesen megqrja esténként, és tartott egy lúzer pasit arra, hogy intellektuálisan szórakoztassa.

Nem is tudom miért áll fel a szőr a hátamon az ilyen beképzelt nőktől.

 

SIL
Olvasó
SIL

Az még minidig korrektebb ha a férjével kefél és egy házibaráttal lelkizik, de a valóságban ez elég ritka. A tendencia az, a férjén kiéli az uralkodási vágyát, tehát alázza amikor csak tudja. Amikor nagy nehezen leakaszt egy rendőrt, hogy mellékállásban az kezelgesse, onnantól nyeregben érzi magát és a férjének egy szava sem lehet. Mindezt nyugodt lelkiismerettel teszi, mert a házibarát folyton megerősíti ebben – hátha rá is sor kerül 10 év múlva – és a házibarátnők meg már eleve erre ösztökélték.
Több barátnőmnek is magasabb intellektusa volt mint az átlag vagy mint nekem, legalábbis ránézésre, pl. jövedelem és/vagy karrier alapján. Aztán nagyon meglepődtem. Kiba… unalmasak. Mintha előre bemagolták volna, mit, miért, hogyan szeretnének elérni az életben. Híradót szinte egyik sem néz, egyenesen hülyének nézik az embert ha érdekli, mi van a világban. Minden nemű vitában a vitastílus egysíkú, mint amikor egy üzleti megbeszélésen kell valamiben konszenzusra jutni, tök ugyanazt nyomják. Ennek köszönhetően minden vita hosszú és fárasztó hiába tudod, hogy mi lesz a vége, hiába érvelsz már előre, meg sem hallják, mert ők mondják és mondják amit előre kigondoltak, vagy betanultak az adott helyzetre, művi, mesterkélt, elcsépelt technikákkal amik csak annak nem jönnek ki a könyökén, akinek még nem próbáltak pl. biztosítást eladni. Ha beleunsz és kerülöd a vitát vagy kihátrálnál belőle már az elején, akkor nem tudod megtenni vagy hamarabb lezárni, feltéve hogy nem akarod megsérteni – mert az biztos hogy megsértődik ha ráhagyod. Tehát a viselkedésük egyáltalán nem tükrözi a több diplomát, legfeljebb hogy az óvodában ásó volt a jelük, aláásó.
A diplomás nők a pusztán szakmával rendelkezőkhöz képest nem okosabbak és nem érdekesebbek. Igaz, több mindenről lehet velük beszélgetni, viszont nem fognak semmi újjal, tehát meglepővel, érdekessel előállni. A kevésbé tanult nőkkel időigényesebb megbeszélni komplexebb témákat, viszont a fellengzős vélemény nyilvánítás helyett itt egy érdeklődő beszélgetőpartnerre találhatunk. Ő gyakran kreatív ötletekkel tarkítja a beszélgetést amiknek lehetséges, hogy az adott témában nincs realitása, de más szemszögből pedig gyakran van, méghozzá az ő szemszögéből (ez a férfit is valós gondolkodásra készteti ami a legfontosabb szempont egy beszélgetés során). Az ő világlátásuk sokkal érdekesebb, életszagúbb mint a többdiplomás emanciké, hiszen valós élettapasztalat szülte, nem pedig az adott professzor úr akire éppen rá volt izgulva, vagy a női magazinok elcsépelt frázisai. Tehát a férfiak nem pusztán azért nem választanak egy nemdiplomás nőt mert nem elég szép. A diploma a valós emberi, érzelmi kapcsolatokban semmilyen értéket nem képvisel, és ezt tudott. Viszont a diplomás nő gyakran mint nő értéktelenebb, hiszen akinek csak szakmája van és 22 éves kora óta dolgozik, ő vélhetően nem jár minden héten 3× buliba mint az egyetemisták 30 éves korukig, tehát hiába kezdett el hamarabb dolgozni, mint nő sokkal kevésbé van lestrapálva, avagy a közkedvelt fogalommal élve a szexpiaci értéke valóban magasabb – de közel sem olyan drága. :)

Reszet Elek
Újságíró

“A gorilla érzéstelenítést alkalmazott a két egyeden, akik nemsokára csendben aludtak, aztán különböző szerkezeteket hozott működésbe. Hélius odament a férfihoz, óvatosan kibontotta a kötést a koponyán, és egy kiválasztott ponton elhelyezte az elektródákat. Kérdőn néztem Cornéliusra, mikor a csoda bekövetkezett.

Az ember megszólalt. Szavai oly hirtelen hangzottak fel a szobában, a motor búgását is elnyomva, hogy szinte felugrottam. De semmi tévedés a dologban. A majmok nyelvén beszélt, akár egy földi ember hangján, akár az itteni majmokén.

A két tudós arca maga a diadal. Gúnyosan villogó szemmel néztek rám, élvezték megdöbbenésemet. Már-már felkiáltottam, de csendet intettek, figyeljek csak tovább. Az ember szavai nem voltak összefüggőek, s nem volt mondanivalójuk.

Régóta itt kellett raboskodnia az intézetben, és csak a tudósoktól meg az ápolóktól gyakran hallott kifejezéseket ismételte egyfolytában. Cornélius hamarosan abbahagyta a kísérletet.

– Ettől az egyéntől nem kaphatunk többet; csupán ezt a fő dolgot, hogy megszólal.

– Csodálatos – dadogtam.

– Még jóformán semmit sem látott; ez, csak úgy beszél, mint egy papagáj vagy mint egy gramofon – mondta Hélius.” – Pierre Boulle: A majmok bolygója

Montana24
Olvasó

Egyetértek. Mivel jelenleg én is kénytelen vagyok köztük mozogni szinte kizárólag, részben saját tapasztalatból, részben másokat megfigyelve azt lehet mondani, hogy ha normálisabb, nőiesebb nőt akar magának valaki, akkor egy biztos: ne a felsőoktatásban keresse, mert pofára fog esni. A diplomás/egyetemista csajok szinte kizárólag a nagypofájú, bunkó emancipunci kategória (kihalt folyosón kb 3 méterről nem képes visszaköszönni, minden ismeretség nélkül kibeszél a hátad mögött de úgy, hogy meghalld, majd utána nem mer a szemedbe nézni, stb.). Míg egy nem diplomás általában, melegséget sugároz, szelíd. nőies, és jóravaló, dolgos is. Aki diplomás és nem olyan, amit leírtam, ne vegye magára, de tény, hogy kevesen vagytok.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Híradót szinte egyik sem néz”

Végén még kiderül mégse olyan buták, ők akarnak átverni, ne őket.

SIL
Olvasó
SIL

Először én is azt hittem… :D

brandon
Olvasó
brandon

“És mi van azokkal a nőkkel, akik biológiailag nők, de pl. határozottan nem kívánnak a fizikai adottságaik szerint élni, boldogulni.”

Senki nem akadályoz meg abban, hogy a nehezebb utat válaszd, és ne éljél vissza a női előjogaiddal, szexualitásoddal. Viszont, a nők többsége szereti a könnyebb utakat választani, és, így a leggyakoribb, hogy egy nő a külsejével akar boldogulni az életben. Ezért ez a sztereotípia a nőkről.

“A férfi választása, preferenciái az etalon.”

B+ Hát párválasztásnál már csak eldönthetjük, nekünk mi tetszik, s mi nem. Vagy még ezt is elvitatod? Egy férfinek az kell, hogy tetsszen egy nőben, amit ti előírtok? :O

Cefre
Olvasó
Cefre

“És mi van azokkal a nőkkel, akik biológiailag nők, de pl. határozottan nem kívánnak a fizikai adottságaik szerint élni, boldogulni. Pl. ugyan szépek, de szeretnének  az eszükért, lelkükért is tetszeni? Beszopták, mi?”

Már megint mi vagyunk a hibásak mi? Hogy megtetszik az a nő. Elnézést kérünk!!!
De tessék, szokás szerint megint egy férfi oldja meg a problémátokat:
Majd ha egy sötét paraszt környékezi meg azt elküldi, ha egy atomtudós azt meg nem.
Egyéb kérdés?

 

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

A szépek és az eszükért, lelkükért csajok hamar elkelnek. Az a gond, hogy sok nő, előszeretettel keveri a tanultat az okossal. A különbség abban leledzik, hogy az okosban ez fel sem merül, nem küzd ezzel mint komplexussal. Nő marad és mindig. A tanult, viszont kialakít magában egy képzelt egót, sokszor erről nem is tud, ösztönös, hol elnyomja, hol előtör. A férfihiszti ebből alakul ki, az ilyen nők váltják ki, sőt ez csak a kezdet, innen indul a női nem bizalma ellen az érv. Pedig ezzel nem lehet mit kezdeni, csak ő ezt nem tudja, még.

Cefre
Olvasó
Cefre

Mekkora igazság! Száz up-ot nyomnék rá! :)
Amúgy egy időben találkozgattam egy ilyen tanult nővel (épp hogy az, 25 éves), kurvára idegesített, túlzás nélkül 15 másodperc alatt fel tudott kúrni agyilag, de úgy ahogy kevesen. Azt hiszi mindent tud, tanácsot nem fogad el, de még ellenvéleményre is megmagyarázza, hogy faszság, holott egy tapasztalatlan hülye picsa aki azt hiszi okos de csak idiótán vihog. Az ilyenektől óvjon meg az ég.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

A titok, hogy rohadt gyorsan ki/fel kell ismerni és lezárni vele a kapcsolatot. Hiába szereted, hiába szép, menekülni, még akkor is, ha ő gyorsan, pillanatnyilag, ellened tudja fordítani a baráti körödet. Még akkor is, ha, mert ő közben már látta a tűréshatáraid, ki tud provokálni, rád amúgy nem jellemző, csak egy hiszti szerűtől a fizikai erőszakig bármit. Ez neki belefér, hogy igazolja a külvilág számára, hogy nem ő a hibás. Persze az már nem nagyon tetszik neki, ha ő már konkrétan fizikailag provokál és lefogod a kezét, odahajolsz és közlöd vele, hogy átlátsz rajt, majd ott hagyod. De különben, az idő és a barátok úgy is igazolnak majd.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Pl. ugyan szépek, de szeretnének  az eszükért, lelkükért is tetszeni?”

Nők és az ész.

Belvedere
Vendég
Belvedere

Libsi:

Legszívesebben megmondanám, hogy nincs igazad, de egyes nők meggyőzhetetlenek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Én szeretem, kár hogy ritkán ír.

Moderator-03
Szerkesztő
Moderator-03

Ez így nem egy érv és méltatlan is úriemberekhez. Tessék kulturáltan társalogni! Nem szeretnék sokat dolgozni!

Cefre
Olvasó
Cefre

A csúnya lányok is elkelnek mert vannak csúnya fiúk is.

visuo
Olvasó
visuo

persze, a csúnya fickónak is lehet nője… egy nála is csúnyább…

Narancsle
Olvasó
Narancsle

“Az a komment, amit Alszentpetertől linkeltél arról szól, hogy mi dolga egy nőnek, hogy “eladható” legyen. Ez azért nem egyenlő azzal, hogy mit tud beletenni egy kapcsolatba. Ami abban a hsz-ben a férfira vonatkozik, az már egy eléggé top kategória”

Persze, mert leírtam mindkét nemre a topkategóriát, a férfiaknak a lista sokkal hosszabb. Mivel ezt a listát nagyon kevesen teljesítik maradéktalanul, így kénytelenek a nők engedni itt-ott.

Ugyanez a férfiaknál is megvan, mivel sok nő azt a pár dolgot sem tudja teljesíteni, amit a másik nem elvár, így kénytelen sok férfi is engedni, mivel az a néhány nő, aki megcsinálja azt a pár dolgot, amiket leírtam, már az alfákból válogathatnak tizedannyi ráfordítással, mint a férfiak, amíg 30-35 év alatt vannak.

“Amíg egy nőnek akár elég is lehet a külseje, úgy ugyanez iszonyatos hátrány is lehet, ugyanis, ha kicsit sem szép, akkor nem tudja semmivel kárpótolni.”

Ez igaz. De azért nagyon csúnya lányból épp ugyanolyan kevés van, mint nagyon csúnya fiúból, ráadásul a csúnyácska lányok (értsd: a testük és a fejük csúnya) megfelelő diétával és edzéssel (test) és megfelelő sminkkel, fodrásszal, kozmetikussal (fej) eléggé sokat ki tudnak magukból hozni, pont úgy, mint a férfiak. Csak nekik még itt nincs messze sem befejezve a dolog. (Most a betegségeket szándékosan kizártam, mert eléggé ritkák mindkét nemnél.)

“Arról nem beszélve – valaki asszem írta már – hogy még ha szép is vagy, mint nő, 35 fölött annyira elkezd hanyatlani az értéked, hogy csak nézel. Férfiként még 50 körül is simán lehetsz sármos, vonzó.”

Igen, de 35-ig azért le lehet telepedni egy normális férfi mellett és igénybe venni a szolgáltatásait minden nőnek, aki egy picit is tesz magáért. Plusz lehet tanulni, dolgozni is, mint a férfiak, bár ez a nehezebb út.

Férfiként 50 körül meg hosszú évtizedes munkával lehetsz még sármos (pénz-kinézet-kapcsolatok nem ingyen vannak ennyi tíz éven át). Ha ezek nincsenek meg, akkor egy öreg perverz maradsz.

“Ez igaz, sírni fölötte viszont tök értelmetlen, ez nem fog megváltozni. Illetve valamit tehetsz ellene: elvárásokat támasztasz. Nem muszáj neked mindenféle dealbe belemenni egy nővel. Pont ez a baj, hogy kurvasokan nem támasztanak semmi elvárást, mert azt hiszik, hogy nem lehet, és hogy a szar is jobb, mint a semmi, és ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy csomó nő azt hiszi, neki jár a világ, mert csak.”

Igen, igazad van, nem sírni akartam, csak elemezni a dolgokat.

A baj az, hogy a húspiac maga is egy piac. Ha a más hozzám hasonló adottságú férfiak nem támasztanak igényt a nőkkel szemben, még azt a keveset sem, amit tenniük kéne, akkor én hiába keménykedek, én leszek a lúzer, hogy mire fel követelőzök. Persze tudom, vannak normális nők, csak eléggé kevesen vannak  (10-20-30%, de biztos, hogy 50%-nál kevesebben vannak) és sokszor foglaltak.

“Miért? Miért kéne szolgálni az együttműködés helyett? Úgy látom, mintha azt gondolnád, hogy minden, ami egy kapcsolatban a nőnek haszon/előny, az neked alapértelmezett dologként hátrány.”

Nem egészen így látom. Inkább úgy, hogy a “közösbe”, amit a nők neveznek szívesen közösnek, a férfi 70-80%-ot tesz bele minden szempontból, míg a nők 20-30%-ot vagy akár kevesebbet.

Ha a kapcsolat kiteljesedik és akár házasság is lesz, akkor tényleg minden közössé válik, viszont pár év fele rezsi, heti 0,5-1 óra takarítás és néhány órányi főzés, vasalás, mosás nem pótolja azt ki, hogy a férfi mennyivel többet keres és mennyivel többet tesz a “közösbe” (mivel ugye a nő mindig felfelé választ).

Mindent lehet számszerűsíteni, órabérre kiszámolni az összes női és férfi szolgáltatást és számot lehet vetni, hogy ki mennyit tesz bele az ún. “közösbe”. Csak ezt a nők nyilván nem szeretik, mert kurva szarul nézne ki, hogy a férfi megteremtett értékei, amiket a “közösbe” tesz sokszor annyi, mint a nőé (80%-20% férfi-női arány esetén pl. pont 4x annyi). Ilyenkor jön az, hogy a férfi milyen anyagias és számító (haha, csak féltik a megteremtett értékeiket).

Az anyagi dolgokon felüli értékek azok, amiért megéri szerintem a nőkkel foglalkozni, amit írtál is, a jó társaság és a szex, meg a gondoskodás, odafigyelés, meghallgatás.

Az anyagiakat felesleges számszerűsíteni, mert szinte (95%) mindig a férfi jön ki anyagilag rosszabbul. Azt is mondhatjuk ezzel, hogy ez az a felár, amit a nőért fizetni kell, csúnyán mondva ez a punci ára.

“”Bárcsak nőnek születtem volna, 2 év alatt bombázó válna belőlem, egész nap csak a külsőmmel foglalkoznék: eljárnék edzeni/kardiozni, mellette még sportolnék valamit, figyelnék a kajára, eljárnék ruhát vásárolgatni, divatosan öltözködnék

Miből?”

Azért ne túlozz, ezekhez nem nagyon kell sok pénz. Én a férfi verziót tudom: sima edzőterem havi 7-8 ezer, havi 10 felett már zumba meg hasonló órákat is kapsz + kondi + uszoda. Ruhák: meg lehet oldani kevésből, ízlésesen. Nyilván nem úgy fog kinézni, mint egy budai, újgazdag kislány, de ez lehet, hogy még emeli is az értékét a férfi szemben, hogy nincsen elkényeztetve. Kaja: keveset kell enni és egészségeset, ez sem egy vagyon.

Emellett vedd figyelembe, hogy a randi, italok és egyéb szórakoztatási költségek jó részét a férfi állja. És akkor ez még a kapcsolat rész volt, más oldalon a férfinek sokkal nagyobb kiadásai vannak (tanulás – meló – egzisztencia – kapcsolatteremtés).

““Egyszerűen röhej, ami véleményem szerint a párkapcsolati piacon megy.”

Ötlet valami alternatívára? Megoldás?”

Én személy szerint itt filozofálok és próbálom a stratégiámat alakítani, valamint sokat tanulok tőletek, hogy mit is kéne még javítani, illetve elgondolkodom azon, amit mások írnak. A stratégiám jelenleg abból áll, hogy a fent megnevezett területek mindegyikén jó és egyre jobb legyek. Mást nem tudok tenni, csak leírtam, hogy szerintem ma férfiként sokkal nehezebb dolga van az embernek, mint nőként.

DennisVT
Újságíró

“A stratégiám jelenleg abból áll, hogy a fent megnevezett területek mindegyikén jó és egyre jobb legyek. Mást nem tudok tenni.”

Szerintem ez pont elég. Ahogy halad a dolog, azt fogod észrevenni, hogy egyre több a választási lehetőséged, és ki tudod szűrni a legnagyobb buktákat.

Valóban az a helyzet, hogy az esetek nagyobb részében a férfi tesz bele anyagilag többet egy viszonyba a sima randizástól egészen a házasságig. De az anyagi rész nem minden. Mondjuk együtt vagy 3 évet egy 20onéves (vagy 30on) nővel, aztán befuccsol a dolog. Mondjuk anyagilag többet tettél bele, ő viszont elvesztett 3 évet az amúgy is sokkal rövidebb értékes éveiből, a termékeny éveiből, amiket rád áldozott. Persze ez mondjuk olyan, hogy neked kézzel fogható előnyöd nincs, de neki azért van hátránya. Viszont neked előnyt jelent, értéket nővel a +1 strigula a falon (volt már itt szó arról, hogy minél több nője van/volt egy pasinak annál értékesebb egy nő szemében), az övét viszont ugyanez nagyban csökkenti.
Tegyük fel mégis sikerül a kapcsolat és gyereket vállaltok. Neked pár perc meló, neki 9 hónap terhesség, (ma már szerencsére egyre kisebb, gyakorlatilag nulla) életveszély. Ki tesz bele többet? Persze, hogy ő. Neki azért még mindig sokkal nagyobb stigma elvált nőnek lenni, mint neked elvált pasinak, ha úgy alakul.

És hát, olvasható volt itt már sok formában – és pont erről szól briffault törvénye is, hogy nem kell annyi mindent adni egy nőnek. Legyen mindig miért dolgoznia (maradnia). Nem kell vele olyan qrvajól bánni. (Mikor legutóbb ezt valahol leírtam, minden nő úgy értelmezte, hogy szerintem szarul kell bánni a nőkkel. Hogy ezt a kib…ott végletes gondolkodást nem bírják elfelejteni..) Jónak kell lenni vele/hozzá, de nem kell odaadni a világot. Ahogy jönnek itt a cikkek, szerintem érdemes vissza-vissza olvasgatni Heartiste 16 parancsolatát…:)
Pont ez az Archwinger fazon írta valahol, és nagyon egyetértek vele: “Egy nőnek egy szenzációs pasi kell, aki elfogadhatóan jól bánik vele, egy férfinak pedig egy elfogadhatóan jó nő, aki szenzációsan bánik vele.”
Nekem nagyon tetszik ez a mondat. Tegnap elmondtam a barátnőmnek – szeret ilyenekről beszélni – persze rögtön azzal jött, hogy ez nem így van mert ő pl. pont nem ilyen. Na most ő részben tényleg nem egészen ilyen, de aztán eszébe juttattam a barátnőit, akiket ismerek, akikről már mesélt. Mindre tökéletesen illik. Belegondolva belátta ő is.

Na kicsit elkalandoztam:)

Narancsle
Olvasó
Narancsle

Nyilván a nőknek is vannak kockázataik, főleg az idő és terhesség esetén a test elromlása/gyerekkel való ismerkedés (persze a férfinek meg az, hogy a gyerekét alig láthatja, mert a gyerek a nőknek van ítélve szinte mindig).

Amúgy még a gyerekezést szokták kemény melónak felhozni a nők, az első pár hónapban tényleg az lehet, aztán:

https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/35frau/the_hardest_job_on_the_planet/

““Egy nőnek egy szenzációs pasi kell, aki elfogadhatóan jól bánik vele, egy férfinak pedig egy elfogadhatóan jó nő, aki szenzációsan bánik vele.””

Ez nagyon találó.

SIL
Olvasó
SIL

A nő magasabb kockázata sokszor abból adódik, hogy inkább a “biztonságos” palit választotta a “vonzó” helyett. Tehát egy vállalt kockázatról beszélünk. A nő a hosszú, kiegyensúlyozott párkapcsolatot feláldozza a magasabb egzisztencia oltárán és mindezt tudatosan (hipergámia? – nekem ne, tudatos döntésről van szó). Az a nő aki karriert épít, ugyanezt a kockázatot vállalja be, itt nem is lehet a tudatosság kérdés. Ő a saját fiatalságát áldozza fel azért mert az önérzete nem bírja el, hogy egy olyan egzisztenciát élvezzen amit nem maga épített fel teljes mértékben. Tehát az önérzete miatt mond le a kiegyensúlyozott párkapcsolatról. Az ilyen tudatos és vállalt kockázatokért mióta szokás bárminemű kárpótlást adni? – azóta mióta a nők “egyenjogúak” és ők is vállalhatnak “kockázatot”.

Egy férfinek mi jár hasonló esetben? Max. egy Vessél magadra… azt’ csá…

Naooo
Olvasó
Naooo

“Lányként csúnya vagy? Baxott nehéz bármivel kompenzálni.”

Így is meg lesz dugva naponta háromszor, ha akarja.

“Neki előny, hogy eljött otthonról, státusz boostot kapott azzal, hogy külön él, egy férfival.”

A barátnői szemében? Az lószart se számít.

Cefre
Olvasó
Cefre

“De mondjuk el tudom képzelni, hogy egy gyenge közepes szexuális élet mellett is vannak olyan tulajdonságai egy nőnek, vagy egy kapcsolatnak, ami miatt a férfinak megéri…”

Gazdag fater. Csakis az lehet. Mert a háztartásvezetést ne vegyük ide, mindannyian tudjuk, hogy az nem nagy waszizdasz, bármennyire is hangoztatják a nők.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

modositas. annyi komment kerult ezen es a megvalaszolt hozzaszolas koze, hogy ezt be kellett ideznem:
“Kérdés, hogy férfiként milyen hasznod lehet egy nővel való kapcsolatból? (Az opcionálisan nyújtott szexualitásán kívül)”
halkan megjegyzem, hogy itt a ferfihangon tobbszor is szobakerult a nepesseg csokkenese, mint a nok (feministak) aldatlan tevekenysegenek a kovetkezmenye. ennek ellenere valahogyan nem latom, hogy barki is irna a gyerekekrol (rendesen, egeszseges korulmenyek kozott felneveltrekrol), mint a parkapcsolat elonyerol.
hozzateszem, hogy szamomra ez a jelenseg egy meglehetosen onzo ertekrend uzenetet hordozza. de az biztos, hogy ezek szerint a ferfiakat is csak elmeleti szinten, a gyakorlattol teljesen elszeparalva foglalkoztatja a nepesseg kerdese. meg talan a gyereke is…

Kalman
Újságíró

Hatalmas lájk!

visuo
Olvasó
visuo

a történelmi (írott) kor előtti matriarchátus mítosz, kitaláció, fikció.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Én magát a szót sem tudom értelmezni. Történelmileg a társadalom szervezőereje mindig a nők védelme volt, amelyik csoport nem így tett, az szépen kihalt.

Art
Olvasó
Art

Nem, a társadalmak alapvető szervezőereje mindig a személyes és csoportos dominanciaharc volt, ebben a nőstények szükségszerűen mindig alulmaradtak.

Ma egy átlagos férfi 10-12 százalékkal nagyobb, erősebb egy átlagos nőnél, a történelem előtti időkben a különbség 100% volt (a férfiak kétszer akkorák voltak mint a nők)*, képtelenség ilyen adottságokkal dominánsnak lenni.

* (Csányi Vilmos)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem érezték magukat pedofilnak?

Cefre
Olvasó
Cefre

Inkább törpeszex.

Suum cuique
Újságíró
Sydra
Olvasó
Sydra

“a kiválasztás 100%-ban a nő döntésén alapuló, tisztán racionális megfontolások alapján végbemenő folyamat, melybe a férfinak nincs komolyabb beleszólása, és melynek keretében a nő a férfi aktuális vagy várható jövőbeli státusza alapján választ magának társat.”
A mai szokásjog szerint a nő a passzív, a férfi az aktív fél. Sokra megy a nő a döntéseivel, ha oda sem megyek hozzá. Ha le akarjuk egyszerűsíteni: én eldöntöm, hogy meg akarom-e dugni a csajt, a csaj meg eldönti, hogy megengedi-e. Ez akárhogy is nézem mindenhogyan 50-50%. A kapcsolathoz két igen kell, nem egy.

Az egész cikk és a törvények is elég erős áldozatszerepből kommunikálnak, ahol végig a másik döntéseivel és igényeivel foglalkoznak. Mind a két oldalon egyformán vannak igények és feltételek, csak azok mások. Nem kötelező teljesíteni a másik elvárásait, mint ahogy én sem kötelezek senkit, hogy az enyémet teljesítse. Ha nem vagyok elégedett a csajjal, akkor viszlát … a másik miért ne tehetné meg ugyanezt? Ez a “nő választ” marhaság is csak a béták jelmondata.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

“A mai szokásjog szerint a nő a passzív, a férfi az aktív fél. Sokra megy a nő a döntéseivel, ha oda sem megyek hozzá. Ha le akarjuk egyszerűsíteni: én eldöntöm, hogy meg akarom-e dugni a csajt, a csaj meg eldönti, hogy megengedi-e. Ez akárhogy is nézem mindenhogyan 50-50%.”

Valóban csak a felhozatalból tud válogatni, ha passzív akar maradni. Ha így nem sikerül, annak kapásból két oka is lehet. Az egyik az, hogy a nő úgy látja, hogy nem megy oda hozzá senki, miközben odamennének, csakhogy azok a számára láthatatlanok, mert a lehetőségei és az igényei finoman szólva nincsenek összhangban. Vagy tényleg nem megy oda senki, mert gyakorlatilag megközelíthetetlen. Otthon ül, és várja, hogy becsöngessen a lovag. Amikor emberek közé kényszerül, akkor meg a jeges tekintetétől pirinyóra összemegy a férfiak pénisze. Az ilyennel mit lehetne kezdeni?

50-50% lenne a passzív szerep? Ez szerintem olyan, mint az egyszeri ember valószínűségszámítása a lottóötösre. Az is 50%-ra jött ki, mert vagy nyer, vagy nem nyer. Valóban tenni kell valamit a passzív nőknek is: meg kell jelenni, és nem árt időnként mosolyogni. De ez nem 50-50% teljesítmény, hanem inkább kb olyan 95-5%. Fordítva, ha a férfi lenne ilyen passzív, akkor kb el is áshatja magát, de a tökeit mindenképp veszély nélkül levághatja.

Sydra
Olvasó
Sydra

Én nem a teljesítményről beszéltem, hanem a döntésről. A cikk szerint 100%-ban a nő dönt. Szerintem meg csak a nemi szervek 50%-a felett van hatásköre! :D A teljesítményt én nem vitatom, mert tény, hogy a mai nőknek nincs túl sok szerepe a párkapcsolat kialakításában és fenntartásában. Egyetlen jogukhoz ragaszkodnak csak, ez pedig a vétó jog.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Amennyiben a kiragadott, konkrét szituációt nézzük, valóban gondolható lenne 50-50%-nak. De ha mondjuk 10 esetet nézel, amikor 10 nőnél próbálkozol, és ebből a merítésből mondjuk 1 mond igent, akkor máris láthatod, hogy statisztikailag nincsen semmi értelme egy külön esetet vizsgálni. Ha mind a 10 igent mondana, akkor a döntés 100%-ban a te kezedben van, ha meg egy sem, akkor 100%-ban a nők kezében. Az átlagos férfiak számára az életszerű szituáció sokkal közelebb lesz az utóbbi arányhoz.

Sydra
Olvasó
Sydra

Mondom hogy áldozat típusú gondolkodás. Én sem megyek oda a 10-ből 5 nőhöz.

Tény hogy a statisztikák szerint a nőknél magasabban van a mérce, csak azt nem értem, hogy ehhez nekem miért kéne igazodni.

Kit érdekel, hogy pár öntelt liba mit vár el? Ha nem nyújt semmi értékeset nem fogok összejönni velük. Nem muszáj. Csak azért mert kapok egy kalapácsot még nem kell mindenáron kalapálnom. Ezernyi awesome dolgot lehet csinálni az életben.

DennisVT
Újságíró
Sydra
Olvasó
Sydra

Az a baj ezzel, hogy megint az általános logikát, meg az evolúciós viselkedéstant akarjuk ráhúzni egy teljesítmény nélküli, szocialista társadalomra. Ez így nem működik. Hiányoznak az előfeltételek. Ez így csak színjáték. Kit érdekel, hogy egy hörcsögnek nem kell a répa és inkább éhes marad? Ez hatalom? Háhh!

timecutter
Olvasó
timecutter

“a kiválasztás 100%-ban a nő döntésén alapuló, tisztán racionális megfontolások alapján végbemenő folyamat, melybe a férfinak nincs komolyabb beleszólása, és melynek keretében a nő a férfi aktuális vagy várható jövőbeli státusza alapján választ magának társat.”

Mert ugyanúgy, ahogy a nők sem számítják bele alapból a béta pasikat a jelenlévő felhozatalba, úgy a férfitársak sem számítják bele az elérhető választékba a “béta” nőket, vagyis a 100%-ban a nő választ kitétel arra a halmazra vonatkozik amit a férfi már kinézett magának.

 

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

“Én sem megyek oda a 10-ből 5 nőhöz” vs “Minden második héten nem veszek lottót”

Nyilván, mindkét esetben van egy kevés beleszólásom, hogy nyerek-e, de az kb lófütty.

libsifemcsiszingli
Olvasó
libsifemcsiszingli

A “tehetsz róla” óta a vétójog sem egyértelmű.

Sydra
Olvasó
Sydra

Máshol játsszál kis szívem! A felnőtteknek most fontos megbeszélni valója van!

Versus
Vendég
Versus

Megint lemerült az elemes baràtja Libsi?

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Ez egy fikció, belemagyarázás. A feltétel nélküli szerelem létezik, de ahhoz olyan érzelmi intelligencia is kell, hogy meg tudd élni azt. A világ túl felgyorsult, több százezer év tempóját, nem lehet egy csettintéssel felülírni. Vagyis lehet, de ez a vége, stressz, pánikbetegségek, megfelelési problémát, idegi, neurológiai problémák sora. Ez nem javítható betegség, a tünet benned él. Minden amit traumaként él meg az ember, feldolgozási idő kell és ez mindenkinél más. Ha egy következő trauma ér és ez így folytatódik, immúnissá válik az ember, kialakul egy érdekes hideg, érzelemmentes lét. A cikk azért nem igaz, mert működik és tökéletesen a házasság intézménye, persze ezért tenni kell. A bomlasztást, mindig a boldogtalan és rosszindulatú, manipulatív emberek okozzák, mert nekeik így jó. Ő nem boldog, más se legyen az.

Az állatvilágban számos példa és ellenpélda igazolna itt is sok féle állítást, felvetést. Egy valami valahogy mindig kimarad, az intellektuális gondolkodás, az öntudat egy különleges, nem csak ösztönből, kialakult formája és embernek hívják. Az ösztön fontos a párválasztásnál, hisz ez az élet célja, az utódnemzés. Vagy mégsem? Eleve ott a bibi, hogy ösztönből keresi az ember a társaságot, majd klikket, törzset, társadalmat alkot, ezen fonal alapi lényege a beszéd. A kommunikáció egy különleges formája, a gondolat teljes értékű átadása, amit le is tud írni, rögzíteni. Eleve nem hiszek a Svédes, “ha mínuszos a szemem, csak akkor tudom megkülönböztetni, hogy ki kicsoda, ha teljesen előttem van társadalomban” hiába tűnik jól működőnek, szerintem nem a jövő. Persze sok idő kell míg asgardi szintre jutnak majd :)  A nemeknek különbözniük kell és tudatosan kihozni mindkét nemből a legtöbbet. Ha negatív lennék, úgy gondolnám, a genetikai lehetőségek korlátozottak és bizonyos idő után megszűnik a pozitív mutálódási, fejlődési képesség és a vége nem túl biztató. Ha pozitív, akkor mint pl a cápa, elérünk egy olyan külsőt, ami nem tud, nem kell, hogy változzon, viszont a genetikai része, valamikor itt is utolérhet. Ez is egy fikció.

libsifemcsiszingli
Olvasó
libsifemcsiszingli

A szerelmi házasság újhullámos termék, kb. a 19.sz. óta van jelen, szóval történelmi gyökereket nem ér rajta számon kérni, még tanuljuk mindannyian. Az erősen kamu, amit sokan a régi idők békebeli nosztalgiájába akarnak beleszőni, azaz hogy a házasság ősi intézménye a kölcsönös szerelmen alapulna. Lófaszt. Ezt a világot nekünk kell felfedezni és benépesíteni, rajtunk múlik, hogyan és milyen elvek alapján.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Újhullámos termék a te agyad. Gondolom a lándzsarázó is azért lett hírhedt, mert a rómeós meg a júliás cicipólókat nem igazán kapkodták a 16. században. Dehát már az ókori görög irodalomban is masszívan benne van a “házasodjunk szerelmemmel” terméke.

Tök jól reprezentálod egyébként azokat a nőket, akik az átlagnál kicsit csinosabbnak és az átlagnál kicsit okosabbnak netán intelligensebbnek tartják magukat. Ez a téveszme viszont olyan mérhetetlen fals önbizalmat (azaz beképzeltséget) szül, hogy a józan embernek feláll a hátán a szőr.

 

Cefre
Olvasó
Cefre

Volt dolgom ilyennel, 15 másodperc alatt kúrt fel agyilag egy óra alatt 10-szer. Emellé még arrogancia is társult, mindent jobban tudott, közben megy egy huszas évei elején járó lányka volt.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Én nem így látom,, A szerelmi házasság újhullámos termék, kb. a 19.sz. óta van jelen”.  szerintem meg az emberré válás része volt. A szerelem egy biokémiai folyamat, az agyban a vágy, libidó, ösztönök, felülvezérelt része és ezen formája, csak az emberi agyban tudott ilyen szintre fejlődni. Szerintem több százezer éve nem szagolgatva választja ki az egyik a másikat. Persze biztos voltak enyhébben és jobban eltérő változatok az emberi párkapcsolat kifejlődésében, de vannak olyan megrögzött elméletek, miszerint a nőket, erre csak fizikai kényszerrel lehetett rávenni. Baromság, kifejlődik egy gyönyörközpont több millió év alatt és nincs szerepe? Vagy az állatvilágtól teljesen eltérően, csak a fogantatásnak vannak ciklusai, az aktus, szinte mindentől független, összetartó szerepű. Szóval még egyszer leírom, mindehhez ,,olyan érzelmi intelligencia is kell” és ezt szerintem nem kell külön elmagyarázni, hogy miért is. Arról pedig, hogy benépesítsd, rég lecsúsztál. Sőt túl is lett ‘kicsit’ népesítve. Attól, hogy a normális emberi értékeket kitolják és azok akik nem tudnak, akarnak beletartozni, nem változik semmi. A káosznak pedig mindig ugyanaz a vége sajnos.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Sajnos a szerelmi házasság inkább azt jelentené az én felfogásomban, hogy azzal házasodsz akibe szerelmes vagy. Bizonyos emberszabásúaknál megfigyelhető, hogy azért ez nem így van. Volt régebben egy igen jó cikk itt a ffihangon ezügyben: a nőstény ugyan a társadalmilag legelőnyösebb hímmel van párkapcsolatban (társadalmi apuci), viszont peteéréskor végigqratja magát a szeretőivel (akikből van 2-3), és általában attól van a gyerek, akinek a leghosszabb a nemzőszerve (biológiai apuci). Biológiailag ez a legelőnyösebb a csoport genetikai fittsége érdekében.

A gond ott van, és a legtöbb femcsi ezt sírja, hogy a társadalmi apuci motivációja masszívan visszaesik, amint nem tetszeleghet a biológiai apuci szerepében. Sok femcsi hő ösztöne és vágya, hogy a nők ezen jogát visszaállítsa: külön megválasztani a biológiai és a társadalmi apucit. Véleményem szerint pont ezért akarja a kommentelő(nő?) bagatelizálni a szerelmi házasság fontosságát és relevanciáját.

 

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Minden gondolatodat ne írd le, átadnak az adminnak egyből :)

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ezt a világot nekünk kell felfedezni és benépesíteni, rajtunk múlik, hogyan és milyen elvek alapján.”

Már felfedeztük és benépesítettük, de jönnek a férgek.

Cefre
Olvasó
Cefre

Ti ezzel butítjátok egymást a feminfón meg a nőkerten? Ezzel csak csak hergelitek egymást arra, hogy ne is legyetek soha szerelmesek és ne kössetek ilyen házasságot. A saját boldogságotok előtt zárjátok be a kaput. Nem is baj, megérdemlitek. Csak a veletek kapcsolatba kerülő férfiakat sajnálom.

Naooo
Olvasó
Naooo

“vagy lepje meg időnként egy finom vacsorával kedvesét”

Mi az, hogy időnként? MINDEN NAP!

Reszet Elek
Újságíró

Ez a matriarchális vonal nem kellene a cikkbe. Teljesen légbőlkapott és bizonyíthatatlan.

Nem a hím, hanem a nőstény határozza meg a család körülményeit az állatvilágban.” – Számos állatfaj nem családban él. Az ember legközelebbi rokonai sem.

Ahol a nőstény nem tud hasznot szakítani az adott hímmel való kapcsolatból, a kapcsolat nem jön létre.” – (A szakítani helyett a húzni szó talán megfelelőbb lenne.) Ez szerintem fordítva is így van. Ha egy nő nem “hajt hasznot”, kikopik a kapcsolatból, a viszony felbomlik. Az már egy másik kérdés, hogy melyik nem igényeit könnyebb a másiknak teljesítenie.

A kiegészítésekhez: A múltbeli és a jövőbeli előnyök mérlegelésének képessége az állatokkal ellentétben az esetek többségében az embereknél jóval erősebb köszönhetően az intelligenciánknak és a szinte csak az emberrre jellemző időtudatunknak.

A következtetések kapcsán: A konklúziókhoz érdemes újra áttanulmányozni a “The sixteen commandments of poon” itteni fordítását is.

skhullya
Vendég

Hogyan lehet a ferfihangon egy cikket publikálni?

Kiírnám a blogomra is, viszont ha gondoljátok megfelelő a hangnem szívesen állnék elébe!

 

#hufnagelfia

Admin
Admin

Hozzáadtam a fiókodhoz a közreműködői jogosultságot; a következő bejelentkezés után a bejelentkezésre szolgáló dobozban már láthatsz egy “Vezérlőpult” gombot is, amin keresztül beléphetsz a Férfihang.hu szerzői rendszerébe. Egy blogszerkesztő felületen keresztül készítheted el és küldheted be vázlataidat. Ha bármilyen technika természetű vagy egyéb kérdésed támad, akkor a vezérlőpulton található szerzői cseten kérhetsz segítséget. A cikkeid megszólalási módja úgy lehet leginkább Férfihang kompatibilis, ha bármely társadalomkritika mellett előremutató (mindkét nem számára akceptálható) megoldási javaslatokat is ismertetsz…

libsifemcsiszingli
Olvasó
libsifemcsiszingli

Tisztázzuk már, ez a cikk miről szól? A nők mind szajhák, vagy a több nőhöz jutó pasik szemetek? Mert ugye azok a nők, akik nem jutnak a szegény bétáknak, bizony valakinek jutnak… És azok is férfiak, hm.

Komolyan, az egész pirulás brancsból soha, senkinek nem jut eszébe mérlegelni a lehetőséget, hogy a nők úgy általában nem ösztönvezérelt droidok, hanem maguk is emberek? Előbb emberek, aztán nők? Ezek után van bármilyen joguk megsértődni, ha a nők egy része sem veszi a férfiakat emberszámba?

 

Alter Ego
Szerkesztő

A cikk szemmel láthatóan elsősorban Robert Briffault, brit sebészorvos, kultúrantropológus a két nem viszonyával kapcsolatos észrevételeiről szól. Nyilvánvalóan az emberi faj nőstényei nagyobb tudatossági szinttel rendelkeznek, mint az állatoké, azonban az emberi nőstények is rendelkeznek ösztönökkel. Szerintem ebből eredően nem vetheted el egy az egyben a felvetéseket; ergo vagy arról érdemes vitatkozni, hogy mennyire valósághűek Briffault megfigyelései vagy arról, hogy a társadalom mennyire megengedő a nők (és a férfiak) ösztöneinek szabad megélésével kapcsolatban.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

A cikk pontosan arról szól, ami oda van írva. Meg kéne tanulni olvasni. Tudod az értő olvasás azért alap feltétel ahhoz, hogy az eszedért szeressenek. Ha meg olvastad volna a 10-90-90-10-es hozzászólásom, akkor a többi barom kérdést sem raktad volna fel. Szóval itt a lehetőség, hogy bizonyítsd intellektuális alkalmasságod: keresd meg a hozzászólásom, és próbáld meg értelmezni. Mondjuk erős kétségeim vannak afelől, hogy nem-e valami fizetett troll vagy, netán egy “más” beállítottságú, “XY” kromoszómapárral rendelkező (vagy mind a kettő).

 

brandon
Olvasó
brandon

“Mert ugye azok a nők, akik nem jutnak a szegény bétáknak, bizony valakinek jutnak… És azok is férfiak, hm.”

És persze, ez is a mi hibánk, hogy a nők egyféle, jól körülírható külsejű és karakterisztikájú férfiakhoz vonzódnak. De magatokba nézni, azt nem.
Tényleg, milyen sok beleszólásunk van abba, hogy egy nő kivel akar dugni, és kivel nem, kivel akar együttélni, s kivel nem. :/

“Komolyan, az egész pirulás brancsból soha, senkinek nem jut eszébe mérlegelni a lehetőséget, hogy a nők úgy általában nem ösztönvezérelt droidok, hanem maguk is emberek?”

Hát bazz, ha egyszer nap mint nap bizonyítékot szolgáltattok rá, hogy a pinátokban hordjátok az agyatokat, és tűpontosan körülírható (és 99% működő!) csajozási tananyagok vannak róla, (PUA) hogyan kell a pina érdeklődését felkelteni, hogy a gazdája férfinek nézzen, és lehessen egy kis etyepetye, vagy párkapcsolat, akkor mégis miről beszélünk?

“Ezek után van bármilyen joguk megsértődni, ha a nők egy része sem veszi a férfiakat emberszámba?”

Ja igen, a nőknél ez teljesen természetes, elvégre is, ő az értékes, egyedi, pótolhatatlan, a férfi meg csak egy buta kanállat, akinek nem lehet akarata, igényei, szükségletei, mert ennek már a puszta gondolata is tömény hímsovinizmus lenne.

Cefre
Olvasó
Cefre

Megint a sértődöttségből adódó fröcsögés és sarkítás.
A nők sokkal inkább ösztönvezérelt droidok mint a férfiak. Egyrészt simán tanulható mivel lehet levenni a lábatokról másrészt az érzelmeitek vezérlenek és nem a logika.

Btw, azért mert van egy kérdőszó a mondatban még nem jelenti azt, hogy kérdőjel kell a végére. Az első mondatodra célzok.

NS
Olvasó
NS

Fejezd be a hisztériázást. A picsák viselkednek így.

Borisz
Újságíró

Az, hogy egy szöveg miről szól, általában a tartalmából derül ki.  Elolvasással szoktuk megtudni belőle.

Megérteni csak akkor fogod, ha okos vagy, mert az okosság jól jön a mondatok értelmezésénél, az információk kibontásánál, és ha hiányzik, mert mondjuk olyan aggyal születtél, ahol ez biológiailag le van szabályozva, akkor állandó frusztrációt okoz, hogy újra és újra elveszted a fonalat.  Emlékszel még, hogy ezt mire mondom?

Frusztrált vagy?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No. Elgurult a gyógyszerem és nem találom:)

Úgy látom, hogy minden cikk alatt előbb, utóbb elszabadulnak az indulatok.

Amit  most írok, azzal egyik nem szemében sem leszek népszerű:)

Alapvető ovodás szint, hogy ha “erkölcsileg” a másik fölé tudok kerekedni, akkor több, jobb vagyok mint ő, ha igaz is lenne, mi a bánatot érsz vele azon kívül, hogy hízik a májad, meg simogatod az egót. -igen én is csinálom,nem vagyok kivétel :), nem vagyok Buddha, de ne ez legyen az öszes örömöd, mert a parnasszuson elég unalmas, hiába vagy isten, egyedül ücsörögsz ott :)

 

Ha nő vagy, kapálózhatsz, de igazak rád mindazok amik itt le vannak írva a női nemről (kisebb, nagyobb mértékben), ez van, hogy ezt te hogy kezeled, az a te dolgod, előny ha balfasszal kerülsz szemben, szopás, ha redpillessel találkozol.

Ha férfi vagy, akkor fejezd be a rinyálást, hogy mennyire kicsesznek veled a nők és hogy ilyenek, olyanok- igen, ilyenek, olyanok, pont annyi értelme van a korlátok követelésének a női nemet illetően, mint visítani, hogy esik az eső, pedig te jobban szereted a napsütést, fölösleges erőpocsékolás.

Két lehetőséged van:

– visítasz tovább és hisztizel, és ha csatlakoznak hozzád akkor az egód megnyugszik, hogy hű de jó, igazam van ( aztán suna nélkül maradsz) és kezded elölről, vagy

– beveszed a Redpill-t és felhasználod a tudást, ami itt ezen az oldalon (és másokon) elég nagymértékben a rendelzésedre áll, kimozdulsz a komfortzónádból és használod arra amit el akarsz érni.

Kéretik kihagyni a fellengzős szarságokat, hogy hova jut a világ, kihal az emberi nem, kihalnak a magyarok stb. faszságok.

Itt mindenki pillanatok alatt Krisztussá, Ghandivá meg a tököm tudja milyen megváltóvá válik, akinek vállát nyomja az egész világ sorsa, egy nagy lóf@szt.

Mindenki a saját kicsinyes vágyát, álmát szeretné megkapni, lehetőleg úgy, hogy minél kevesebb energiát kelljen belefektetni.

Az életképtelenek mindig elvéreznek, a hatalom is pár generáció alatt semmivé oszlik.

Őnzőek vagyunk, mindannyian:) Ezért élünk, ezért szaporodunk.

Mindenféle élet sajátja, hogy két alapvető programja van, általában ebben a sorrendben:

1. Létfenntartás

2. Fajfentartás.

Mindenki próbálja maximalizálni e kettőt, képességtől, lehetőségtől függően.

Alapvető szabály, hogy az életképtelenek mindig viszonyítanak, sírnak és keresik az összehasonlítást és bizonygatják, hogy nekik mennyire szar, igen az, ez a világ rendje, lehet reklamálni az evoluciónál, Istennél kinek hogy tetszik.

 

A feminizmussal kapcsolatban pedig az a helyzet, hogy a legvadabb feminista is behódol az alfának, és totális agytörlésen megy keresztül. Ha meg a selejt kategóriában van akkor így járt , megszakad a vonal vele és annyi.

Mellesleg köszönet a feministáknak, mert olyan mélyre levitték a pina árát, hogy bármely átlagos faszi kis tanulással, gyakorlással elég olcsón juthat minőségi sunához.

A balfasz meg mindig az marad, törvényektől függetlenül, az életrevaló pedig a törvények ellenére is sikeres.

A “pozitív diszkrimináció” mindig is egy faszság volt, egy álszent egosimogatás, és mindig visszahull a “liberális jogvédőre”.

A tököm tele van az “egyenlő esélyt” álszent dumájával, soha semmilyen formában ez nem valósul meg.

Még nem láttam olyant, hogy ha egy futóverseny rajtjára egy féllábu is odaáll, akkor az engyenlő esély nevében a többi versenyző azonnal amputálja az egyik lábát, a buzgóbbak mindkettőt. Álszent hülyeség. Alapvetően már ott megbukik, hogy épp te voltál a sokmillió spermiumból aki nyertél, de ha te “jószívű vagy, adj esélyt a “többi elpusztult spermának is” , azt hiszem elég könnyű belátni, hogy baromság.

Az ösztönök mindig felülírják a “tudatos”, “civilizált”, lilaködös cukormázat, hiába kapálózol, csak épp az aktuális design változik, a lényeg ugyanaz.

Ha egy élest kést kapsz ajándékban és össze vissza vagdosod vele magad, akkor sírhatsz, hogy mennyi sebed van, eldobod a kést és szidod a világot, vagy megtanulod kezelni és hasznos dolgokra használod.

kb 20 évesen olvastam ezt előszőr, a forrásra már nem emlékszem, de azóta is ez az alapmottóm:

A női lábakat és a felső tízezert nem kritizálni kell, hanem be kell kerülni közéjük.

Naooo
Olvasó
Naooo

“pont annyi értelme van a korlátok követelésének a női nemet illetően, mint visítani, hogy esik az eső, pedig te jobban szereted a napsütést, fölösleges erőpocsékolás.”

Felhőoszlató rakétákat vezényelni.

“Ha meg a selejt kategóriában van akkor így járt , megszakad a vonal vele és annyi.”

Na de hát a selejtek szaporodnak, akkor ez most hogy?

“hogy bármely átlagos faszi kis tanulással, gyakorlással elég olcsón juthat minőségi sunához.”

Ja, hát havi egy kurvázás talán belefér a költségvetésbe.

“vagy megtanulod kezelni és hasznos dolgokra használod.”

Az ellenségekre?

“A női lábakat és a felső tízezert nem kritizálni kell, hanem be kell kerülni közéjük.”

Zsidók közé?

visuo
Olvasó
visuo

“Mellesleg köszönet a feministáknak, mert olyan mélyre levitték a pina árát, hogy bármely átlagos faszi kis tanulással, gyakorlással elég olcsón juthat minőségi sunához.”

mi van??? átlagos fickot hol latsz te jo novel?!?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

 

Az a helyzet, hogy az átlagos ha már elkezdi fejleszteni magát, akkor kilép az “átlag”  kategóriából, akkor nem átlagos, nem azt mondtam, hogy ha átlagos marad és ugyananzt csinálja mint eddig akkor 1000-jére más eredményt kap, hanem ha átlagos veszi a fáradságot, és kilép az “átlagból”.

 

NS
Olvasó
NS

Ahogy írsz, tankönyvi leírása az “antiszociális személyiség” meghatározásnak.

Persze tele van önellentmondással és logikai hibával, de ez már magas lenne szóval hagyjuk.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hámozd a fingot továbbra is és magyarázd meg magadnak, miért tartasz ott ahol, én meg maradok “antiszociális”, de szar lehet nekem, ha lesz időm elkezdem sajnálni magam :)

NS
Olvasó
NS

Az antiszociális egy ténymegállapítás volt,  de a pszichopata is ideillik.

A fingot nem lehet hámozni, a lufit lehet. Ennyire ostoba vagy hogy még ezt sem tudod?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az antiszociális egy ténymegállapítás volt,  de a pszichopata is ideillik.

Van még olyan jelződ ami kimaradt?

Érdekes megálapítások ezek egy olyan embertől, aki szerint:

“Én még azt tenném hozzá:

– a szavazati jog elvétele a nőktől …”

“A többesszámon nem a férfi nemet értem mint olyat, nigger hulladékból mindig lesz bőségesen.”

Mi is ezekre a jó szó, segíts ki…

A fingot nem lehet hámozni, a lufit lehet.

Biztos jobban tudod, valószínűleg gyakorlatod is van benne.

Ennyire ostoba vagy hogy még ezt sem tudod?

Ennyire, de örülök, hogy személyedben van fény az éjszakában.

sdn
Vendég
sdn

pont annyi értelme van a korlátok követelésének a női nemet illetően

Ha nincsenek korlátok abból nem a férfiak jönnek ki jól, ezt jól látjuk itt nyugaton is. PUÁ-skodni, meg kurvázgatni persze lehet itt  is, de aki megteheti az nem véletlenül Ázsiába megy feleséget keresni. Másrészt a heteroszexuális férfiak mindig korlátozva lesznek, mert a társadalomnak szüksége van rá, és sosem lesz igazán toleráns az ő szexualitásával szemben.

“Mellesleg köszönet a feministáknak, mert olyan mélyre levitték a pina árát, hogy bármely átlagos faszi kis tanulással, gyakorlással elég olcsón juthat minőségi sunához.”

A feministák maximum a pina értéket vitték le, már ha minden faszi egy kis tanulással pinához juthat. A valóság inkább az, hogy a nők elvárásai, igényei nőttek, míg a férfiak munkája leértékelődött.

A PUA mindössze kibúvót ad a nőknek, nem készteti őket felelősségvállalásra, toleranciára, hogy esetleg nem, mint csak haszonállat tekintsenek a férfiakra. Ők ugyanúgy lefogják köpni a férfiakat, a férfiak jogait, de azt viszont nagyon jól tálalja, hogy ez már nem is a annyira fontos.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“pont annyi értelme van a korlátok követelésének a női nemet illetően

Ha nincsenek korlátok abból nem a férfiak jönnek ki jól, ezt jól látjuk itt nyugaton is. PUÁ-skodni, meg kurvázgatni persze lehet itt  is, de aki megteheti az nem véletlenül Ázsiába megy feleséget keresni. Másrészt a heteroszexuális férfiak mindig korlátozva lesznek, mert a társadalomnak szüksége van rá, és sosem lesz igazán toleráns az ő szexualitásával szemben.

“Megkössük a kutyát, vagy szabdon mászkálhat, mert úgy is hazajön” dilemma.

A heteroszekszuálisak mindig korlátozva voltak, ezután is lesznek. Mindenki szidja a saját korát, illetve régen milyen jó volt minden. A francokat. Alap piaci törvények működtek akkor is , ha volt elég hatalmam, pénzem, olyan feleséget “vásároltam” amilyet akartam, és ugye megint előkerül : “lánc- nem lánc, póráz kismillió variációja.

 

 

“Mellesleg köszönet a feministáknak, mert olyan mélyre levitték a pina árát, hogy bármely átlagos faszi kis tanulással, gyakorlással elég olcsón juthat minőségi sunához.”

A feministák maximum a pina értéket vitték le, már ha minden faszi egy kis tanulással pinához juthat.

Az értéke ugyanaz, csak az ára változik, amit vagy megfizetsz, vagy a csaj elhiszi, hogy képes vagy megfizetni :)

https://www.youtube.com/watch?v=1vMNeOUwA1Y

A valóság inkább az, hogy a nők elvárásai, igényei nőttek,

Nőttek a fenét, mindig is ekkorák voltak, csak most még szabad kezet is kapnak:)

míg a férfiak munkája leértékelődött.

Sírhatnékom támadt.

Pont azt állítom, hogy a dolgok nem igazán változtak, 100 évvel ezelőtt is egy átlagos férfi mozgástere ugyanúgy be volt határolva mint most, minden egyenlősítési kisérlet kudarcot vall és visszaüt.

Tévesen mindenki a szubjektív valóságárzékelésén keresztül látja a világot és levezeti belőle a világfájdalmát, Pc módon próbálunk viselkedni és rúzsozzuk a disznót, mindig mástól várjuk a problémáink megoldását. A légvár építéshez csak sok sikert tudok kívánni :)

 

A PUA mindössze kibúvót ad a nőknek,

 

Kibujnak azok PUA nélkül is, nincs rá szükségük:)

 

nem készteti őket felelősségvállalásra, toleranciára, hogy esetleg nem, mint csak haszonállat tekintsenek a férfiakra.

Hát ugye végezhetünk rajtuk lobotómiát is, ez is lehetne egy megoldás:)

Ők ugyanúgy lefogják köpni a férfiakat, a férfiak jogait,

Mindig is megtették csak alkalom kérdése .

Forditsd meg a folyót, hogy az ellenkező irányba follyon, na kb. ennyi behatása, hatalma van a férfiaknak a nőre, adottság az, hogy a kínálat náluk van, a kereslet nálunk, mindig piacra járunk és mindkét fél a legjobb üzletet karja megkötni, tudod szex gazdaságtana, de rugózzunk még rajta:)

de azt viszont nagyon jól tálalja, hogy ez már nem is a annyira fontos.

Szituáció kérdése, hol helyezkedsz el a piramison, ha az a kérdés, hogy van-e mit enned vagy nincs, kurvára lényegtelen, hogy angol vécével rendelkezel, vagy kerti budival, de ha már a létfenntartás biztosított, akkor kerül  elő a budi kérdése:)

 

Versus
Vendég
Versus

Kedves csakx! Érdekelne, hogy hàny làb közé került be, és az is, hogy Maga mikor hagyja abba a rinyàlàst.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jelenleg kettő, a házastárs, meg a szexpartner, és most nincs időm többre, ez van.

Hogy én hol rinyáltam, arról fogalmam sincs, de meglehet, hogy másként értelmezünk valamit.

Koriander
Olvasó
Koriander

szerintem Versus arra volt kíváncsi, hogy életed során összesen hány nôi láb közé sikerült bekerülni, édesanyádat leszámítva (amikor megszülettél).

Itt a srácok egy nôt se akarnak eltartani, erre te elôrukkolsz azzal, hogy kettônek is a pribékje vagy :D mesélj!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

szerintem Versus arra volt kíváncsi, hogy életed során összesen hány nôi láb közé sikerült bekerülni, édesanyádat leszámítva (amikor megszülettél).

Akkor talán azt kellett volna megkérdeznie:)

Itt a srácok egy nôt se akarnak eltartani, erre te elôrukkolsz azzal, hogy kettônek is a pribékje vagy :D

:) Én jól érzem magam ebben a “pribék” állapotban :)

A szerető egy centet sem kap, alap, hogy soha nem fizettem szexért, és remélem nem is fogok :)

Bár ez ugye megint álságos kicsit tőlem, ugyanis a házasság az egyik legnagyobb fizetség, na, akkor most belekeveredtem:), a házasságot leszámítva pontosabban :) Akkor még Bluepilles voltam.:)

mesélj!

Mire vagy kiváncsi? :)

 

Tibi
Olvasó
Tibi

Mire vagy kiváncsi?” – én például arra, miért vettél el egy olyan nőt, aki még oda se tartja?
A szerető egy centet sem kap, alap, hogy soha nem fizettem szexért, és remélem nem is fogok” – hmmm. Tudom, óriási közhely, de az a szex ami a férfinak (látszólag) ingyen van, az maximum szánalom-szex, vagy a szokásos-szex. Ha ennél mélyebbek a liezonjaitok, akkor azt valamilyen úton- módon megfizeted, rosszabb esetben meg fogod fizetni. Lehet, hogy a nejed által… Nem azért mondom, mert olyan kurva okos vagyok, hanem mert így működik a világ. A férfinak semmi sincs ingyen… úgyhogy szerintem vagy lódítasz, vagy van valami amiről még nem tudsz. Bocsánat, hogy látatlanba leprofiloztalak, de már annyi ilyen sztorit láttam befejeződni… és valahogy egyik sem volt happy end, férfirészről.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Mire vagy kiváncsi?” – én például arra, miért vettél el egy olyan nőt, aki még oda se tartja?

Mert akkor még odatartotta:)

Aztán lebétásodtam, majd újranövesztettem a tökeim:), akkor találtam erre az oldalra, PUA, Redpill stb.

“A szerető egy centet sem kap, alap, hogy soha nem fizettem szexért, és remélem nem is fogok” – hmmm.

Hát ugye soha nem lehet tudni, most ez alapállás:) Hümmögés ide, vagy oda.

Tudom, óriási közhely, de az a szex ami a férfinak (látszólag) ingyen van, az maximum szánalom-szex, vagy a szokásos-szex.

Tudod én is azt hittem, hogy a többszörös orgazmus az csak egy mese amig nem találkoztam olyan nővel. Őszintén, bár már egy éve élvezem , mindig meglep.

Ha ennél mélyebbek a liezonjaitok, akkor azt valamilyen úton- módon megfizeted, rosszabb esetben meg fogod fizetni.

Vagy esetleg már korábban ledolgoztam az árát.

Lehet, hogy a nejed által… Nem azért mondom, mert olyan kurva okos vagyok, hanem mert így működik a világ.

Egyetértünk.

A férfinak semmi sincs ingyen…

Nézd, én is csodálkozom néha, hogy ilyen mázlim van.

úgyhogy szerintem vagy lódítasz

Ha hiszed, ha nem, nem, nem szokásom.

, vagy van valami amiről még nem tudsz.

Nagyon sokat gondolkoztam rajta, de jelenleg ez van, és élvezem, ha nincs ő, akkor jön másik. Nincs kényszerem, mindig Ő keres és nagyobb igénnyel mint az enyém , annak ellenére, hogy eddig azt hittem, hogy kevés nagyobb igényű férfi van nálam ,nehogy nő:)

Bocsánat, hogy látatlanba leprofiloztalak, de már annyi ilyen sztorit láttam befejeződni… és valahogy egyik sem volt happy end, férfirészről.

Nézd amit eddig leírtam abból én is ugyanezt hoztam volna ki a másik oldalról, sőt még keményebb lettem volna :)

Mivel az inkognitóm nem szivesen fedem fel ezért nem akarok itt nyilvánosan jobban belemenni, de amiket írtál, azzal, ha harmadik személyről lenne sző maximálisan egyetértenék, és most nem arról van szó, hogy én kivétel vagyok.  Vannak olyan szeletek amit nem tudsz, de itt nem akarom nyilvánossá tenni.

Koriander
Olvasó
Koriander

ez így átlagos, kvázi hiányt pótoltál, vki ebben a háromszögben tuti vesztes.
beszeretôzni nem kunszt, egészet teremteni az.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

ez így átlagos,

Mi?

kvázi hiányt pótoltál,

Pontosan , minőségi és gyakori szex hiányát.

vki ebben a háromszögben tuti vesztes.

Nézzük:

A  férjet nem feszíti az állandó vágy, sokkal nagyobb a türelme a gyerekekhez, nejéhez, nem basztatja állandóan a sex miatt, sőt, van türelme kivárni amig a nej kezdeményez, és fucsa módón azóta többször kezdeményez, kevesebb vita, veszekedés van.

Az önbizalma megnőtt, férfinak érzi magát, valószínű, hogy ennek is betudhatóan emelkedik a munkahelyi ranglétrán, egy év alatt másfélszeresére nőtt a jövedelme és úgy néz ki hogy hamarosan megint emelkedik.

A nej az előbbiek következtében egyre alfábbnak látja férjet.

A szerető házas, nem akar válni, a férje sokat keres, de teljes mértékben lebétásodott-bétásították, 3 éve nincs sex, a férjével valószínű hogy már soha nem lesz. Alapvetően a megismerkedéskor azt mondta hogy titkos viszonyt keres, extra nélkül, ez egy éve így is van.

beszeretôzni nem kunszt,

Egy nőnek nem, de kérdezd (itt, vagy máshol) meg a férfiakat, nem hinném, hogy egyetértenének veled, aki igen, az jelentkezzen, mert eddig nekem nem úgy tűnt:)

egészet teremteni az.

Megint az erkölcsi magasságok :)

Addig, amíg nem jártál a cipőmben, elég dőreség lenne megítélni engem:),de mint korábban is mondtam, ez az emberi lét egyik velejárója:)

 

 

Koriander
Olvasó
Koriander

kétségkívül te már az amorális szuperfaj képviselôje lehetsz, fura hogy egy erkölcsön kívül álló lényt miért zavar az erkölcsösség ?!

sdn
Vendég
sdn

Pontosan erről beszéltem, amikor egy korábbi kommentemben azt írtam, hogy a PUA hímlotyóvá alacsonyíthatja a férfiakat. Amíg a házasság intézménye a jelenlegi formájában létezik addig a férfiak kizárólag áldozatok lesznek, míg a nők nyertesek. A puáskodás, csak olaj a tűzre, mert csak erősíti a toleranciát a nők hipergám ösztöneivel szemben.

Koriander
Olvasó
Koriander

“emelkedik a munkahelyi ranglétrán, egy év alatt másfélszeresére nőtt a jövedelme és úgy néz ki hogy hamarosan megint emelkedik.”
Aha, tehát másfélszeresére…alkalmazottként?
Mert ha saját vállalkozás, saját ötletbôl vagy ügyvéd vagy, még elhiszem, hogy beindult vmi és tejelnek a perek, de akkor nem lèpegetnèl ranglétrán…
színtiszta arbitrázs…
http://www.youtube.com/watch?v=6-6WtxdI_CQ

Reszet Elek
Újságíró

Nem szeretnék beszállni a vitátokba, pusztán érdeklődésből kérdezném, a nejed tud a szeretődről?

Koriander
Olvasó
Koriander

Csakszex te pozicionálod magad szupermannak, a legtöbbünk nagyon is tisztában van a saját esendôségèvel, de vhogy szinte minden hozzád szólónak az orrára koppintottad az “erkölcsi magaslatot”. mindenesetre tanúlság annyi, hogy egy férfi szexpiaci èrtèkèt a karikagyûrû mégiscsak növeli.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
 • kétségkívül te már az amorális szuperfaj képviselôje lehetsz, fura hogy egy erkölcsön kívül álló lényt miért zavar az erkölcsösség ?!

  Bocs az előbbi választ véletlenül töröltem és nem tudom visszahozni.

  0     0
 • Pontosan erről beszéltem, amikor egy korábbi kommentemben azt írtam, hogy a PUA hímlotyóvá alacsonyíthatja a férfiakat.Amíg a házasság intézménye a jelenlegi formájában létezik addig a férfiak kizárólag áldozatok lesznek, míg a nők nyertesek. A puáskodás, csak olaj a tűzre, mert csak erősíti a toleranciát a nők hipergám ösztöneivel szemben.

  Gondolom azért irtad ezt ide mert a hímlotyó alatt rám gondoltál:)

  0     0
 • “emelkedik a munkahelyi ranglétrán, egy év alatt másfélszeresére nőtt a jövedelme és úgy néz ki hogy hamarosan megint emelkedik.”
  Aha, tehát másfélszeresére…alkalmazottként?
  Mert ha saját vállalkozás, saját ötletbôl vagy ügyvéd vagy, még elhiszem, hogy beindult vmi és tejelnek a perek, de akkor nem lèpegetnèl ranglétrán…

  színtiszta arbitrázs…
  http://www.youtube.com/watch?v=6-6WtxdI_CQ

  Azt kellet volna írnom, hogy billgécvagyok, akkor elhiszed:)

  Érdekes a kiütköző hipergámiád:)
 • Nem szeretnék beszállni a vitátokba, pusztán érdeklődésből kérdezném, a nejed tud a szeretődről?

  Miért releváns?

  0     0
 • Csakszex te pozicionálod magad szupermannak,

  No, mutasd meg hol tettem ilyet?

  a legtöbbünk nagyon is tisztában van a saját esendôségèvel,

  Basszus olvasd el  miket írtam, aztán értékeld át újra, hogy mennyire vagyok tisztába az esendőségemmel.

  de vhogy szinte minden hozzád szólónak az orrára koppintottad az “erkölcsi magaslatot”.

  Mivel a hozzászólók tolják az “erkölcs ” nevében a sódert, mit tehetnék , ha én ilyen magasságokba nem érek fel?:)

Reszet Elek
Újságíró

Hogy releváns-e? Határozottan. Teljesen más kontextusba helyezi az egészet ha a nej tud a harmadikról és persze az is ha nem.

De természetesen nem kell válaszolni.

Versus
Vendég
Versus

Senki nem beszélt itt erkölcsröl, Maga flesselte ide, mint ahogy àltalàban a legtöbb koszos liberàlis szokta.

Koriander
Olvasó
Koriander

Versus, lebuktál.

Kalman
Újságíró

Én nem értem ezt a keresztény erkölcsre való hivatkozással végzett értetlenkedést: a nők hipergámok a férfiak poligámok. A feleség férje felalfásodott: le se kellett cserélnie “ingyen” kapott a régi helyett egy jobbat. Hipergám ösztönök pipa. A férj poligám ösztöne pipa. xcsakx-nek meg sem fordul a fejében, hogy elhagyja a családját, úgyhogy ő a szerződés ráeső részét teljesíti. A szerető is jól járt, hiszen pont ezt kereste.

Egyedül a felszarvazott férjet lehet sajnálni szerintem. Ezért sokkal erkölcsösebb lenne, ha egy diáklány gáláns urat keres típusú szeretője lenne egy férjes asszony helyett, de hát senki sem lehet tökéletes. Talán ha meglesz a következő másfélszerezés, akkor már bele fog férni az is.

A jövedelem másfélszerezés bizonyos területeken alkalmazottként is lehetséges. Például a sales-esek tipikusan az eladások után kapnak bónuszt, meg lépegetnek a ranglétrán. Ez pölö pont olyan terület, ahol egy szeretőtől kapott jelentős alfaboost komoly lökést adhat. Szóval nekem hihető. Ritka az ilyen, de hihető.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

pont ez lenne a lenyeg. mindenki sajat maga felelos azert, ahol van. igy hat miert is kellene sajnalni a megcsalt ferjet? talan o is foglalkozhatna a felesegevel is. raadasul azt sem tudjuk, mit is csinal, amikor nincs otthon…

Reszet Elek
Újságíró

Gyík: Ez áldozathibáztatás… ;-)

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

Elek:

igazad van. :-D

kulonben a szemelyiseg fejlodesenek kritikus eleme, hogy valaki fel tudja-e venni a “sajat kezemben van a sorsom” elethez valo attitudot.

ennek tukreben a felelosseget lerazni – pontosabban a ferfiakra atpasszolni – igyekvo feminista attitud kimondottan egy zsakutca. vagyis egyszeruen karos.

Versus
Vendég
Versus

Kedves xcsakx? Maga gondolom még új itt. Ne kövesse az itteni rossz példàt, vagyis nem kell a virtuàlis szófosàs! Miért van szeretöje és felesége egyszerre?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kálmán és Sil (lentebb) majdnem tökéletesen összefoglalta, pár részlettől (nem sales:) eltekintve. Eszem ágában sincs válni, és lehet hogy hihetetlen de nejemet sem útálom és  a gyerekeimet is szeretem:)

Versus
Vendég
Versus

Akkor miért csalja? Tud a felesége a szeretöröl? Kalman meg nem tudja ezt annyira.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor miért csalja?

Mert nagyobbak az igényei és elég szar arra ébredni még 40 fölött is, hogy spontán magömlésed van , mert nincs normális szexuális életed:) Nem beszélve a feszültségről, és ugye az ember ilyenkor nem mindig a legintelligensebb csatornákon keresztül vezeti le, akármekkora szent:)

Tud a felesége a szeretöröl?

Ha tud róla akkor abba kötnél bele, ha nem, akkor abba:)

Irreleváns, mert az erkölcsi prédikációt mindkét esetben meg lehet tartani, van sapka, nincs sapka:)

Kalman meg nem tudja ezt annyira.

Elég jól rátapintott lényeges pontokra, ahogy SIL is, és bár úgy gondolom, hogy nem szorulok védelemre, köszönöm nekik a hozzászólásukat – én is szeretem az egosimogatást, gyarló vagyok:)

Versus
Vendég
Versus

Körülbelül 10 éves korom óta tudom, hogy a spontán magömlésre az önkielégítés a megoldás. Magának még nem sikerült eljutnia idáig, vagy nem adták át ezt a tudást az “öregek”? Vagy esetleg nincsen keze, és azért kell mindenáron valaki? Ha így van, akkor sajnálom.

“Ha tud róla akkor abba kötnél bele, ha nem, akkor abba:)”

Tipikus mellébeszélés. Reszetellek is leírta, hogy más a dolog, ha tud róla a feleség. De minden bizonnyal nem tud róla.

SIL
Olvasó
SIL

Egy szeretőt lelkiismeret-furdalásból bevallani nálam szimpla geciség. Ha kiderül kiderül, ha nevelő célzattal vagy bosszúból kitálal valaki, az emberi és értelme is lehet, de ha valaki csak azért vallja be mert azt hiszi, így viselkedik korrekten, az nálam csak egy geci marad. Buták, akik úgy próbálnak boldoggá tenni valakit, hogy 100%-ban őszinték vele. Megérdemlik, hogy ők is ezt kapják viszont. Nemrég láttam a Csillagok között c. filmet, ajánlom mindenkinek aki esetleg nem látta még.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
 • Körülbelül 10 éves korom óta tudom, hogy a spontán magömlésre az önkielégítés a megoldás.

  És azóta szőrösödik a tenyered:)

  Egy idő után elég egyhangú:)

  Magának még nem sikerült eljutnia idáig, vagy nem adták át ezt a tudást az “öregek”? Vagy esetleg nincsen keze, és azért kell mindenáron valaki? Ha így van, akkor sajnálom.

  Teljen benne örömöd:)

  Néha azért tekints le a halandókra is, ha már a bot nem ér fel az orrodig)

  “Ha tud róla akkor abba kötnél bele, ha nem, akkor abba:)”

  Tipikus mellébeszélés.

  Hát ez van, így is úgy gondolom, hogy kicsit túl sokat közöltem nyilvánosan:)

  Reszetellek is leírta, hogy más a dolog, ha tud róla a feleség. De minden bizonnyal nem tud róla.

  :)

  0     0
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Koriander
Olvasó
Koriander
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Koriander
Olvasó
Koriander
Naooo
Olvasó
Naooo

Fúha, akkor te vagy az élet császára. Igazán bejelentkezhetne még pár picsa, ha már ilyen kapós vagy. Ne maradjanak ki a jóból mégse.

Koriander
Olvasó
Koriander

Figyelmetlenül olvasol, fent írja, hogy többre nincs ideje.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kamuzik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Klasszikust idézve: “mindenkinek a hite szerint”

Koriander
Olvasó
Koriander

Oks tegyük fèlre morált :) statisztikát kèrek, neked mennyire lett volna igényed a felesègeddel ezzel szemben hányszor voltatok együtt egy hèten, egy hónapban? Mennyi az átlag menetidôd?
Szeretôvel hányszor dugsz egy hèten? Ès az asszonnyal? Ebbôl majd mi Naooval kiszàmoljuk, hogy kamu vagy nem kamu.

SIL
Olvasó
SIL

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi olyan hihetetlen a sztorijába. Nem voltam vagy vagyok házas, de nekem elég hétköznapinak tűnik az eset. Komolyan kérdezem, attól függetlenül hogy ő kamuzik vagy nem, a sztori amit előadott egyáltalán nem kamuszagú. Magánvélemény, de én követendő példának is tartom azok részéről akik hasonló cipőben járnak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Abban kamuzik, hogy nincs többre ideje.

SIL
Olvasó
SIL

Ebben a kontextusban ez azt jelenti hogy nincs több vagy más nőhöz kedve. Értelemszerűen egy férfi mindig szakít rá időt, ha kedve van hozzá, a mostani szeretőjére is szakított illetve teszi ezt most is. Nem mellesleg 3 nő folyamatosra tényleg elég időigényes lenne család mellett… ez is tény.

Koriander
Olvasó
Koriander

A melóval kamuzik Sil, a szeretôt simán elhiszem, vagy Magyarországon tényleg lehet ilyen álomkarrier, viszont ahol taposómalom van ott már nagyon kevès kufircolós enerdzsi marad… de az is lehet hogy politikus.

SIL
Olvasó
SIL

Örülök, hogy ezt mondod mert erre szerettem volna válaszolni. Szerintem ez is életszagú. Én is a magam példájából indulok ki. 3 komoly kapcsolatom volt eddig, három nő akit komolyan vettem, így értem. A jelenlegivel össze-vissza 3 éve együtt vagyok, de őt nem veszem komolyan – példának mondom. Viszont a másik kettőnél érezhetően jobb teljesítményt nyújtottam a melóban. Az előrelépési lehetőségem a második mellett nőtt meg, az első mellett vállalkozó voltam, ott pedig a jövedelmem. Az a férfi aki nem egy nő miatt tesz le többet az asztalra, számomra kb. az a szociopata. Számomra tehát hiteles, hogy a feleségében csalódott, de a szeretője motivációja által kihozta magából a maximumot, felébredt benne a bizonyítási vágy, velem biztos ez történne főleg az ő helyzetében, hiszen módos szeretője van. Nekem nem szeretőm volt hanem komoly barátnőm mindkettő, de a gazdag picsákra bukom és bennem ilyesmi zajlott, amikor megdupláztam de volt hogy tripláztam a bevételem vállalkozóként, vagy a második mellett 3 év után a munkahelyemen először pályáztam meg pozíciót illetve nyertem meg egy csapatversenyt szintén először. Előtte és azóta is leszarom az egészet, mármint a karriert, ezen időszakoktól eltekintve mindig annyit hozok haza (magamnak) ami még kényelmesen elég. 5 év után nemrég munkahelyet váltottam, de csak mert kicsivel többet tudok keresni és ezt nem több munkával hanem a képességeim jobb javadalmazásának köszönhetem – és unatkoztam már nagyon a régi munkahelyemen. Értem, hogy Te mire gondolsz, de pont Magyarország az ahol egy férfi azért megtalálhatja a számítását ha akarja, csak merni kell kockáztatni ha szükséges és akarni is kell. Én magam miatt sosem akartam, azt hogy félkézzel simán fenntartom magam, azt pedig a kockázattűrésemnek köszönhetem. (Irodai suttyó munkám van, tehát nem az életemet kockáztatom, mielőtt bárki azt hinné, hogy mondjuk kaszkadőr vagyok… :))

kieg: kijavítottam háromra mert egy lányt elfelejtettem sajnos de csak majdnem, pedig mellette is igencsak megnyomtam a melót és nagyon jól kerestünk akkoriban is a spanommal…

Versus
Vendég
Versus

Sil! Mit tart ebben követendö példànak? A gerinctelen életvitelét?

SIL
Olvasó
SIL

Az emberi kapcsolatokat nem lehet ennyire egyszerűen megítélni, egyik a masikhoz képest nem lehet gerinctelen. Nem tartom gerinctelennek, ha valaki szeretőt tart. A szeretőjét is boldoggá teszi, értékes számára, magát is boldoggá teszi, a neje is boldogabb, szóval, ha valaki két embert is boldoggá tesz magán kívül pusztán a tette okán nem lehet gerinctelen. Gerinctelen akkor lenne ha pl. a feleségének szemére hányná és a felesége mindeközben kiszolgáltatott lenne. Ellenben igyekszik kultúráltan intézni és a mai jogi környezetben egy nő nem lehet házasságban kiszolgáltatott helyzetben, legfeljebb a döntésképtelenségének van egynéhány kiszolgáltatva. A követendő példa pedig az hogy megoldotta az életét. Egy nő csak akkor tér vissza a férjéhez ha azt érzi, más nőnek is kell, ennyit a nők értékrendjéről. Mi sem kézenfekvőbb mint hogy akkor egyenest a férfin érezze egy másik nő illatát, ízét. (Megérzik, ha másnem tudat alatt) Ellenben ha a felesége sértődöttségből szintén félremenne, akkor ő valaóban gerinctelenül viselkedne és csakx jogosan elhagyhatná nejét. Ha ezt mégsem lépné meg, hanem a nejével maradna, akkor pedig nem lenne egy bélabéla, sőt vélhetően előremutató döntést hozna a családja és maga érdekében. Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom, ebben a helyzetben miért ez a követendő példa – szerintem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tényleg, fizikailag nincs időm, és ugye pecázni is szeretek, ami megint sok időt elvesz:) Amióta belevágtam egy idő után szó szerint jelentkeztek a hölgyek, bár nem vagyok sem magas, sem extra tulajdonságokkal rendelkező, a szerető még 5 centivel magasabb is nálam, ami az ágyban nem szempont:)

Koriander
Olvasó
Koriander

ez egy szükség szülte kompromisszumos állapot, emberileg èrthetô és én sem tartom csakszexet gerinctelennek.

Versus
Vendég
Versus

SIl!

Ha a feleség nem tud róla, vagyis átbassza, akkor ő miért lesz boldogabb? Mármint a feleség? Ha nem lát bele, azt se tudja mi az indíték, akkor mit elemezgeti azt, hogy kinek mi a jó, kit mi tesz boldoggá?

Versus
Vendég
Versus

Koriander!

“ez egy szükség szülte kompromisszumos állapot, emberileg èrthetô és én sem tartom csakszexet gerinctelennek”

Mi ez a pálfordulás? Most már jófejek a hűtlen férfiak? Jó velük ismerkedni a játszótéren? Milyen szükségletről beszél? Ismeri Őt? Ha “szükségletről” van szó, akkor félre kúrhatnak a férfiak? Mi abban a kompromisszumos állapot, ha a feleség nem tud róla? Csak nem Magából indul ki és azért nem tartja Csakx-t (és nem csakszex-et) gerinctelennek?

Koriander
Olvasó
Koriander

a hűség kötelezettsége a házasságban az eredeti állapot fenntartására vonatkozik, magyarán törekszem a társamban még a legnehezebb/legfáradtabb pillanataimban is megkeresni azt, amiért őt választottam, ennek az alapja a szeretet, tisztelet és odaadás.
Szexmentes házasság csak kölcsönös megegyezéssel létezhet, ha vki a másikat szexmentességre kényszeríti és nem vmi eseti “most nincs kedvemekről” van szó, ott bizony elsőként a tartósan szexmegvonó az, aki felrúgta a hűségre tett fogadalmat. csakszex nem kalandvágyból és terulj terulj asztalkám mellől kezdett félrebaszni. ezért ìrtam azt, hogy szükség szülte állapot.
nem védem, de megértem.
nekem nincs miért máshol faszt keresni. hűséget fogadtam, vakságot nem.

Versus
Vendég
Versus

Ok, így már érthetőbb. Előbb nem értettem. De X ezt így konkrétan nem írta le. Szerintem csak mártírkodik itt nekünk, és nem szexmentes házasságban él.

SIL
Olvasó
SIL

Versus,
“Ha a feleség nem tud róla, vagyis átbassza, akkor ő miért lesz boldogabb? Mármint a feleség? Ha nem lát bele, azt se tudja mi az indíték, akkor mit elemezgeti azt, hogy kinek mi a jó, kit mi tesz boldoggá?”
Xcsakx,
A nej az előbbiek következtében egyre alfábbnak látja férjet.”
– Pont annyira látok bele mint ön. :)

– Korival én is egyetértek a szükségszerűségben.
– Magam részéről, egy férfi ne azért hagyja el a feleségét mert az nem kefél vele, hanem legfeljebb azért ha mással kefél. Persze sokféleképpen elsülhet egy szeretői viszony, biztos sokan vannak akik a szeretőjükért hagyják el a nejüket, de az már okozat. Xcsakx is elbétásodott a házasságában, ezt belátta, vagy erre célzott valahol és utána szedte össze magát – és egy szeretővel. Tehát, hogy ki is itt a hibás azt kideríteni lehetetlen, mi volt előbb a tyúk… szindróma, hiszen lehet hogy a feleségének is megtetszett valaki és ezért látta már bétának a férjét és ezért nem szexelt vele, szerintem kb. ez a legvalószínűbb – de végül Xcsakx megoldotta, és most működik. A legfontosabb hogy nem maradt meg az iszapban, mint ahogy sokan teszik. (Szerintem itt azért az a fontos, hogy családban él. Egy családot félretenni csak mert nem motivál az asszony, túlzás. Viszont ha nem motivál, annak a család látja kárát, tehát valamit tenni kell a férjnek. Ha valakit a barátnője nem motivál, akkor keressen új barátnőt. Feleséget és családot viszont ne cserélgessünk kedvünk szerint – és el is érkeztünk ahhoz, mi a legnagyobb bajom a nők hozzáállásával a házasságot, családot illetően.)

Versus
Vendég
Versus

Hàt reméljük ìgy van. Ha ez valòban egy megàllapodàs, vagy a férj csak revansot vesz a feleségen, akkor természetesen semmi probléma nincsen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Koriander
Olvasó
Koriander
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Koriander
Olvasó
Koriander

Ez annyira titkos, hogy nem tudom elolvasni, plíz keress egy hozzászólásomat, ahol még van válaszgomb lehetőség ès oda màsold be! (Itt a szülinaposoknál van még hely).

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

tenyleg azt szamolgatnad, hogy lehetsges-e, misserint egy fazon csalja a feleseget 1 azaz egy szeretovel? baszki!

Koriander
Olvasó
Koriander

vmit félreértettél…lépj vissza négy mezôt Naooo hszéig.
Naooo szerint feleség+szeretôhöz jelentkezzenek még nôk, erre vonatkozott hogy lenne -e ideje további szeretôkre, aztân lett egy normális beszélgetés.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

Koriander:

arra a naooo hsz-ra gondolsz, hogy nincsen tobb nore ideje? mert valakinek mas nokre szanhato ideje ugy kalkulalhato, hogy osszeadjuk, mennyi idot tolt a jelenlegiekkel? mas – nem nokkel kapcsolatos – aktivitas nincs is?

kulonben lattam, h kesobb egeszen jol elbeszelgettetek, meg ha nem is olvastam.

Koriander
Olvasó
Koriander

igen, arra :). nem állt szàndèkomban kiszàmolni, az okokra voltam kívàncsi.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

Koriander:

:-D ok! bar eleg erdekesen tetted fel a kerdest…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Koriander, beraktam máshova megtaláltad? :)

Koriander
Olvasó
Koriander

Áh, igen, megyek olvasni :).

Naooo
Olvasó
Naooo

Kis szerelmesek.

Koriander
Olvasó
Koriander

? Pü-pü.
Amúgy meg igazad van, elég dedós tàrsasàgban sugdolózni.

Koriander
Olvasó
Koriander

szerintem is.
mikor van szülinapod Naooo?

Naooo
Olvasó
Naooo

Találd ki, felsőbbrendű vízöntő vagyok.

SIL
Olvasó
SIL

Egy kossal senki sem viselkedik felsőbbrendűen – hosszútávon. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Sütve-főve.

Koriander
Olvasó
Koriander

remélem nem április 12.

 

SIL
Olvasó
SIL

Majdnem.

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem èrtek a csillagjegyekhez, most utána kell nèznem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Én se, de jól hangzik.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Xcsakx vagy y,  most kb úgy nézek, mint Tackleberry a  rendőrakadémiában. Röviden, NS véleményét osztom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Xcsakx vagy y,  most kb úgy nézek, mint Tackleberry a  rendőrakadémiában. Röviden, NS véleményét osztom.

Osszad, a te tested, a te érzéseid, a te véleményed, a te világod, a te életed, ha neked ez jó simogasd az egódat, valamennyi kielégülést az is ad :)

Azért mert lenéző vagy, még közel sem biztos, hogy az élet téged igazol- vagy nem , ahogy ugye azt sem tudjuk még hogy engem-e:) Majd 5-10-20 év múlva kiderül. Ajánlom figyelmedbe a “Szerelmpatak” című filmet:)

20 éves kor körül legkésőbb minden férfi megkapja az “öregektől” a teljes tudást, általában kódolva, de ugye fiatalok vagyunk, lázadók és az új generáció mindig okosabb mint az előző, a bánatot az, legkésőbb 40 körül rájön, hogy elúszott 20 év és valamit kezdeni kéne, maradunk a Blue-nál és rinyálunk, követelőzünk, vagy bevesszük a keserű Red-et és a hátralevőből kihozzuk amit lehet.:)

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Barátom, Xcsax vagy y, ad1 45 vagyok, tehát nem tudom mi a f@szról beszélsz. ad2 az egész amit írtál az elejétől a végéig önellentmondásos és annyira, hogy nincs értelme kiemelni belőle részleteket, az egésznek, ahogy NS véleményezte, se füle, se farka. Ezért gondoltam, hogy nem írom le még egyszer, amit ő tökéletesen megfogalmazott.  Nem ismerlek, olvaslak, próbállak megérteni, de nincs mit. Ez a mostani kommentedre igaz, mert erre reagáltam, nem támadtam, egy vélemény. Hogy tetszik neked, vagy vérig sértődsz a te döntésed. Nem nézlek le, miért tenném? Ha viszont te ezt ennyiből így gondolod és támadsz, komoly komplexusaid lehetnek. Tackleberry, hogy értsd, volt egy komoly nézése, amikor nem értett valamit. Ennyi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Barátom, Xcsax vagy y, ad1 45 vagyok, tehát nem tudom mi a f@szról beszélsz.

Nem probléma, legalábbis nekem nem:)

ad2 az egész amit írtál az elejétől a végéig önellentmondásos és annyira, hogy nincs értelme kiemelni belőle részleteket, az egésznek, ahogy NS véleményezte, se füle, se farka.

A “szociopaták” már csak ilyenek, beszélnek össze- vissza :)

Ezért gondoltam, hogy nem írom le még egyszer, amit ő tökéletesen megfogalmazott.  Nem ismerlek, olvaslak, próbállak megérteni, de nincs mit.

Ok.

Ez a mostani kommentedre igaz, mert erre reagáltam, nem támadtam, egy vélemény. Hogy tetszik neked, vagy vérig sértődsz a te döntésed.

Sértődik a bánat::)

Amúgy is úgy gondolom, hogy minden megnyilatkozásunk, jó, vagy rossz, minden reflektálás rólunk szól, soha nem arról, amiről véleményt alkotunk.

 

Nem nézlek le, miért tenném? Ha viszont te ezt ennyiből így gondolod és támadsz,

Peace, elnézést kérek, túlreagáltam, elkapott a hév, ezen még dolgoznom kell.

komoly komplexusaid lehetnek.

Lehet, nincs kizárva.

Szerintem mindenkinek van, ha esetleg mégsem, akkor keres magának, általában többet is:), ugyanakkor ez nem felmentés sem számomra, sem más számára:)

 

Tackleberry, hogy értsd, volt egy komoly nézése, amikor nem értett valamit. Ennyi.

 

Fogtam, mégegyszer elnézést.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Ja, hogy te így élsz ? Őszintén sajnállak. Szerintem próbáld meg értelmezni a dolgokat ahogy van, ne úgy kielemezni ahogy szerinted kell, hogy legyen.

NS ,,Ahogy írsz, tankönyvi leírása az “antiszociális személyiség” meghatározásnak. Persze tele van önellentmondással és logikai hibával, de ez már magas lenne szóval hagyjuk” a tartalmat tekintve gondoltam, hogy egyetértek azzal amit megfogalmazott, nem szóról szóra, viszont el kell ezen a lehetőségen is gondolkodni.

Miért küzdene bárki is komplexussal ? Szerinted mindenkinek van. Szerintem meg nem, kivétel persze akad, ha vélt, vagy valós oka van rá.

,,Amúgy is úgy gondolom, hogy minden megnyilatkozásunk, jó, vagy rossz, minden reflektálás rólunk szól, soha nem arról, amiről véleményt alkotunk”- vagyis, a kommented, egy lufi és csak úgy hozzászóltál, provokáltál, ezt az elején le is írod, gondoltad majd mindenki, mint te, széttagolja és narratív pszichológiai elemzésnek veti alá.  Pedig nem. A férfi általában lusta, nem, hogy írni, még olvasni is automatikusan lényeget összeszedve olvas. Ennyi.

Az y-t azért tettem oda, mert nem tudom eldönteni 100%-an, hogy férfi vagy nő a kommentelő. A logikai defektnél nem mérvadó, az irányban viszont igen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, hogy te így élsz ?

Aha, te meg amúgy. Mi a kérdés?:)

Őszintén sajnállak.

Ha lesz rá időm, elszomorodom :),

Szerintem próbáld meg értelmezni a dolgokat ahogy van, ne úgy kielemezni ahogy szerinted kell, hogy legyen.

Én nem írtam olyant, hogy kell hogy legyen, azt írtam hogy ez van , ja hogy ez bántja az érzékeny leked, há akkor rinyálj :)

NS ,,Ahogy írsz, tankönyvi leírása az “antiszociális személyiség” meghatározásnak.

Ha neked ez örömet okoz :)

Persze tele van önellentmondással és logikai hibával, de ez már magas lenne szóval hagyjuk”

Van az a magas szint, ahol még egy hosszú, szaros bottal sem lehet néhány zseni orrát elérni, hagyjuk :)

Miért küzdene bárki is komplexussal ?

Pontosan azzal bizonyítod, hogy egyáltalán ide írsz:)

Nyisd néha ki a szemed és értsd is azt amit olvasol, írsz és ha nem teher gondolkozz el rajta:)

Szerinted mindenkinek van.

Basszus, nem szerintem, mutass egy élő embert akinek nincs.

Szerintem meg nem, kivétel persze akad, ha vélt, vagy valós oka van rá.

Tudod, ha nincs akkor keresünk, pontosan így , vélt, vagy valós okok miatt:)

,,Amúgy is úgy gondolom, hogy minden megnyilatkozásunk, jó, vagy rossz, minden reflektálás rólunk szól, soha nem arról, amiről véleményt alkotunk”- vagyis, a kommented, egy lufi

Ja. Miért érzel késztetést, hogy egy ilyen nímandnak válaszolj, tudom, az a nagyon nagy szíved:)

és csak úgy hozzászóltál,

Há ugye, mindenkinek van kamionja, nekem is:) Időnként unom a rinyát.  Nagyon sokat tanultam ezen az oldalon, sok mindenről felnyílt a szemem, azóta megfigyeltem, kipróbáltam, működik. A normál megállapítások után mindenkiből előjönnek a sérelmei, világlátása, előítélete, vágya, álma stb. egy idő után már csak harcot látok, ki kivel ért egyet, mennyi “csatlósa” van. Sok mindennel egyetértek az ezen az oldalon leírtakkal, de egy pont után mindegyik fél(kivételek mindig kivételek) eljut arra a szintre, hogy saját szemszögéből kezdi osztani erkölcsi váteszként a tutit.

provokáltál,

Nézőpont kérdése:

– aki érti , érti,

– aki nem ért egyet vele, annak szive joga. Ekkor elég csak annyit reagálni, ha már reagálok, hogy nem értek vele egyet. Pont. Minden minősítés a minősítőről árulkodik.

– aki meg nem is érti, vagy nem akarja érteni, ragaszkodik a tündibündi világához, na az nekiáll kiosztani valami erkölcsi magaslatról, és közben azt mondja, hogy neki nincs komplexusa, Ja :)

ezt az elején le is írod, gondoltad majd mindenki, mint te, széttagolja és narratív pszichológiai elemzésnek veti alá. 

És bejött, most sírjak, vagy nevessek?

Pedig nem. A férfi általában lusta, nem, hogy írni, még olvasni is automatikusan lényeget összeszedve olvas. Ennyi.

Rövid az a bot:)

Az y-t azért tettem oda, mert nem tudom eldönteni 100%-an, hogy férfi vagy nő a kommentelő.

No, szerinted?

A logikai defektnél nem mérvadó, az irányban viszont igen.

szóval?

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Xcsakx-y. Akkor zárjuk rövidre a játékot :)  Az első válaszod után, belinkeltem válaszokat, egy-két kivétellel nem az én gondolataim, azt is csak muszájból  :) Akkor most hogy is van? :) Annyit még hozzá tennék és maradnék a legelső, az sem általam leírt véleménynél, hogy a ,,Alapvető ovodás szint, hogy ha “erkölcsileg” a másik fölé tudok kerekedni,” dolognál már megakadtam nálad, nem sokkal előtte még azt írtad, lehet, hogy humornak, önámítás vagy egyéb indíttatásból eredt, de a párod és a szeretőd lábai közt jelenleg, vagy valami hasonló.( Folyt köv, gondolom ott remeg a kezed a klaviatúrán, addig elemezd :) El kell ugranom a lányomért, oszt gyövök  :)  )

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Xcsakx-y. Akkor zárjuk rövidre a játékot :)

Ok :)

  Az első válaszod után, belinkeltem válaszokat, egy-két kivétellel nem az én gondolataim, azt is csak muszájból  :) Akkor most hogy is van? :) Annyit még hozzá tennék és maradnék a legelső, az sem általam leírt véleménynél, hogy a ,,Alapvető ovodás szint, hogy ha “erkölcsileg” a másik fölé tudok kerekedni,” dolognál már megakadtam nálad,

Mi lenne ha nem idézgetnél innen- onnan, hanem leírod te, amit gondolsz?

Öszintén , már én sem tudom követni :) , hogy kinek milyen felvetésére, lenézésére, kínjára mit reagáltam, kezd katyvasszá válni:)

 

nem sokkal előtte még azt írtad, lehet, hogy humornak, önámítás vagy egyéb indíttatásból eredt,

Semmi extra indittatás.

de a párod és a szeretőd lábai közt jelenleg, vagy valami hasonló.

Ilyet nem írtam:),

Nem a kettő között vagyok, hanem “e” között is meg “a” között is.:)

( Folyt köv, gondolom ott remeg a kezed a klaviatúrán,

Csak ha nem iszom eleget:)

addig elemezd :)

Már nem tudom követni :)

De kiváncsi vagyok a tippedre a nememet illetően, ha megteszed a tétet, igérem elárulom.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

A végéről kezdem, nem a nemedre vagyok kíváncsi, hanem az identitásodra :) És akkor folytatnám :)

,,Há ugye, mindenkinek van kamionja, nekem is:) Időnként unom a rinyát.  Nagyon sokat tanultam ezen az oldalon, sok mindenről felnyílt a szemem, azóta megfigyeltem, kipróbáltam, működik. A normál megállapítások után mindenkiből előjönnek a sérelmei, világlátása, előítélete, vágya, álma stb. egy idő után már csak harcot látok, ki kivel ért egyet, mennyi “csatlósa” van. Sok mindennel egyetértek az ezen az oldalon leírtakkal, de egy pont után mindegyik fél(kivételek mindig kivételek) eljut arra a szintre, hogy saját szemszögéből kezdi osztani erkölcsi váteszként a tutit.” ——-ha tényleg így látod a dolgokat siralmas a gondolatmeneted. Aki keveri a komplexust, a nézettel, gondolkodásmóddal azzal igen, nagy a gáz. Vannak partnerek, ismerősök, barátok, mindenki más és más aspektusban van jelen az ember életében, de ezek nem összefüggő dolgok. Minden ember a saját gondolkodásmódja alapján fejlődik, nem ragad le szentírásnak hitt eszmefuttatásoknál, továbblép, legfeljebb tanul, okul belőle. Amúgy nem ítélkezünk csak úgy, mert felsőbbrendűnek gondoljuk magunk egy vélt istenkomplexusból eredően ,, Van az a magas szint, ahol még egy hosszú, szaros bottal sem lehet néhány zseni orrát elérni, hagyjuk”, attól még, hogy te okosnak gondolod magad, nem biztos, hogy így is van. Itt, a kommentelő srácok, lányok közt, simán van aki megenne, reggelire. (mielőtt írod, hogy nem én, lehet, én már finnyás vagyok:) ) Távolról ítéled el a világot, tapasztalat nélkül, pusztán Írott, tanult, vélt, kigondolt eszmefuttatás alapján. :(  Elemezgesd, ítélkezz, részemről ennyi, csak remélem, hogy egyszer meggyógyulsz, kívánom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A végéről kezdem, nem a nemedre vagyok kíváncsi, hanem az identitásodra :)

Nemi, nemzeti, vallási, melyik identitásra vagy kiváncsi?:)

——-ha tényleg így látod a dolgokat siralmas a gondolatmeneted.

Sajnálj ha ráérsz:)

Aki keveri a komplexust, a nézettel, gondolkodásmóddal azzal igen, nagy a gáz.

Keverte a bánat.

Komplexus: Események, ügyek stb. szövevénye. Elfojtott, tudatalatti vágyak, elképzelések és a velük kapcs. gátlások összessége.

 

Pontosan erre gondoltam, semmi keverés.

Vannak partnerek, ismerősök, barátok, mindenki más és más aspektusban van jelen az ember életében, de ezek nem összefüggő dolgok. Minden ember a saját gondolkodásmódja alapján fejlődik, nem ragad le szentírásnak hitt eszmefuttatásoknál, továbblép, legfeljebb tanul, okul belőle.

Szerintem is, abszolút egyetértek:

“Keresd azok társaságát akik keresik az igazságot és hagyd ott azokat akik azt hiszik, hogy megtalálták”

Csak kiváncsiságból, amiket írsz az magadra is érvényesnek tartod, vagy ez csak rám vonatkozik?:)

 

Amúgy nem ítélkezünk csak úgy, mert felsőbbrendűnek gondoljuk magunk egy vélt istenkomplexusból eredően

Dehogynem, csak PC cukormázba csomagoljuk és ugye akkor mindjárt más:)

attól még, hogy te okosnak gondolod magad, nem biztos, hogy így is van.

Tökéletesen egyetértünk, ahogy gondolom abban is , hogy rád is érvényes:   attól még, hogy te is okosnak gondolod magad, nem biztos, hogy így is van

Itt, a kommentelő srácok, lányok közt, simán van aki megenne, reggelire.

Megijedtem, hova szaladjak ? :)

(mielőtt írod, hogy nem én, lehet, én már finnyás vagyok:) )

Hova a francba tettem már megint azt a botot?

Távolról ítéled el a világot,

Hol ítéltem el bárkit vagy bármit?

Amúgy te meg itt ülsz mellettem és nem ítélsz el, ja igen, mert neked olyan nagy a szíved, tudom:)

tapasztalat nélkül, pusztán Írott, tanult, vélt, kigondolt eszmefuttatás alapján.

No, pontosan ezt hányod itt nekem fel amit te csinálsz.

Ahogy korábban is volt szó róla, mindenki magából indul ki.

Miért tulajdonítasz nekem olyan dolgokat amit nem állítottam, csak a te fejedben van?

  Elemezgesd,

Mit?

ítélkezz

Bagoly, bagoly……

, részemről ennyi, csak remélem, hogy egyszer meggyógyulsz, kívánom.

Most magamba szálltam, meghatódtam….a kamera ráközelít, egy könnycsepp kicsordult a jobb szememből,  basszus, ezt az álszent kamudumát :)

 

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

,,Nemi, nemzeti, vallási, melyik identitásra vagy kiváncsi?”

A nemiről volt szó, tehát az elsőre.

,,Sajnálj ha ráérsz”

Azt teszem.

,,Keverte a bánat”

Dehogynem :)

,,Komplexus: Események, ügyek stb. szövevénye. Elfojtott, tudatalatti vágyak, elképzelések és a velük kapcs. gátlások összessége.”

Szerintem meg: gátlás, tudat alatt elfojtott vágy, valós, vagy ezekből kialakult, fel nem dolgozott, beképzelt gondolatirány összessége.—- és nem ‘mindenki’ küzd vele.

,,Dehogynem, csak PC cukormázba csomagoljuk és ugye akkor mindjárt más”

Te, nem ‘juk’ csak te.

,,Tökéletesen egyetértünk, ahogy gondolom abban is , hogy rád is érvényes:   attól még, hogy te is okosnak gondolod magad, nem biztos, hogy így is van”

Persze, hogy rám is. Az okos, tanult és a tapasztalt között is akad különbség, én magamnál a tapasztaltra voksolok :)

,,Megijedtem, hova szaladjak ?”

Miért, van okod?

,,Hova a francba tettem már megint azt a botot?”

Erre több tippem is van :)

,,Hol ítéltem el bárkit vagy bármit? Amúgy te meg itt ülsz mellettem és nem ítélsz el, ja igen, mert neked olyan nagy a szíved, tudom:)”

Ha nem érzed a gondot, biztos nincs is :)

,,No, pontosan ezt hányod itt nekem fel amit te csinálsz”

Mit is csinálok, most válaszolok először :)

,,Miért tulajdonítasz nekem olyan dolgokat amit nem állítottam, csak a te fejedben van?”

Bagoly, bagoly :)

Mit?

Mindent :)

“Bagoly, bagoly…”

:)

,,Most magamba szálltam, meghatódtam….a kamera ráközelít, egy könnycsepp kicsordult a jobb szememből,  basszus, ezt az álszent kamudumát :)”

:ezt az álszent kamudumát: :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

 

A nemiről volt szó, tehát az elsőre.

Férfi, de azt hiszem ez már jóval korábban kiderült.

,,,Komplexus: Események, ügyek stb. szövevénye. Elfojtott, tudatalatti vágyak, elképzelések és a velük kapcs. gátlások összessége.”

Szerintem meg: gátlás, tudat alatt elfojtott vágy, valós, vagy ezekből kialakult, fel nem dolgozott, beképzelt gondolatirány összessége.—-

megismétled és a végére odabiggyeszted hogy:

és nem ‘mindenki’ küzd vele.

Van benne ráció, csak ugye én még nem találom:)

Mutass egyet aki nem küzd vele:)

Apropó, neked mi a nemi identitásod?

,,Dehogynem, csak PC cukormázba csomagoljuk és ugye akkor mindjárt más”

Te, nem ‘juk’ csak te.

Kiderül, hogy unikum vagyok, itt mindenki jobb, egészségesebb nálam, nahát :)

,,Tökéletesen egyetértünk, ahogy gondolom abban is , hogy rád is érvényes:   attól még, hogy te is okosnak gondolod magad, nem biztos, hogy így is van”

Persze, hogy rám is. Az okos, tanult és a tapasztalt között is akad különbség, én magamnál a tapasztaltra voksolok :)

Rúzsozd a disznót:)

,,Megijedtem, hova szaladjak ?”

Miért, van okod?

Te állítottad, hogy itt megesznek reggelire, csak azt már elfelejtetted beidézni :)

,,Hova a francba tettem már megint azt a botot?”

Erre több tippem is van :)

Frappáns válasz:)

,,Hol ítéltem el bárkit vagy bármit? Amúgy te meg itt ülsz mellettem és nem ítélsz el, ja igen, mert neked olyan nagy a szíved, tudom:)”

Ha nem érzed a gondot, biztos nincs is :)

Ahogyan , ha te nem látsz valamit akkor az nincs is :)

A végén meg oda jutunk, hogy melyikünk nagybátyja erősebb:)

Most már egyre biztosabb vagyok abban hogy nő vagy :)

,,No, pontosan ezt hányod itt nekem fel amit te csinálsz”

Mit is csinálok, most válaszolok először :)

Gondolom eddig csak a klaviaturát csapkodtad:)

,,Miért tulajdonítasz nekem olyan dolgokat amit nem állítottam, csak a te fejedben van?”

Bagoly, bagoly :)

Mit?

Mindent :)

“Bagoly, bagoly…”

:)

,,Most magamba szálltam, meghatódtam….a kamera ráközelít, egy könnycsepp kicsordult a jobb szememből,  basszus, ezt az álszent kamudumát :)”

:ezt az álszent kamudumát: :)

No, itt útközben lefagytam.

Nyertél:)

 

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

,,Férfi, de azt hiszem ez már jóval korábban kiderült”

Miből is? :)

,,megismétled és a végére odabiggyeszted hogy: és nem ‘mindenki’ küzd vele.”

A lényeg a “gátlás”, vagy mégsem?

,,Van benne ráció, csak ugye én még nem találom:) Mutass egyet aki nem küzd vele”

Mutassak, neked? :)

,,Apropó, neked mi a nemi identitásod?”

Melyik reinkarnációmra gondolsz? :)

,,Kiderül, hogy unikum vagyok, itt mindenki jobb, egészségesebb nálam, nahát :)”

Ja, ezt írtad magadról, a rúzsozott disznó tényleg az :)

,,Rúzsozd a disznót:)”

bagoly, bagoly :)

,,Te állítottad, hogy itt megesznek reggelire, csak azt már elfelejtetted beidézni”

Elfelejtettem? :)

,,Frappáns válasz”

Most magamba szálltam, meghatódtam….a kamera ráközelít, egy könnycsepp kicsordult a jobb szememből,  basszus, ezt az álszent kamudumát :)

,,Ahogyan , ha te nem látsz valamit akkor az nincs is”

ezért vettem szemüveget :)

,,A végén meg oda jutunk, hogy melyikünk nagybátyja erősebb”

A tiéd :)

,,Gondolom eddig csak a klaviaturát csapkodtad”

Ja, nem így működik? :)

,,Közben lefagytam. Nyertél ”

Tackleberry nézés, a kamera ráközelít, egy könnycsepp kicsordult a jobb szememből,  basszus, ezt az álszent kamudumát :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ne mondom hogy élvezet volt veled csevegni, de mint korábban írtam, nyertél.  Azt sem állítom, hogy én veszett humoros lennék, de te sem vagy ebben világbajnok,  amit az utolsó hozzászolásainkban műveltünk az már fárasztó. Bocs.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Alapvetően nagyon is egyszerű és kurva bonyolult: egyszerre):

Nemtől függetlenül, érvényesek alapdolgok: ösztönlények vagyunk, ehhez hozzátartozik az evoluciós pszichológiától kezdve az “Önző gén”-ig bezárólag  elég sok dolog. “Civilizáltak” vagyunk, aminek mértéke nagyban függ (a teljesség igénye nélkül:) az egyén mikró és makró körülményeitől, a társadalmi közegtől, amibe beleszületett. Sok minden hozzájön még ehhez,  a szabad akarattól kezdve az intelligenciáig.

Alapvető programjaink a lét, illetve fajfenntartás. A környezetben elfoglalt pozició(i)nk, az első 18 év, család és egyébb behatások elég mélyen “determinálják” sorsunkat. Egy bizonyos érettségi szint fölött(nem mindig köthető korhoz) ráeszmél az ember egy jó pár paradoxonra, elég sok dilemmával kerül szembe és szinte állandóan döntéskényszerbe kerül. Az, hogy ezen életszituációkat milyen módon kezeli, az az automatizmusaitól függ elsősorban.  Mivel minden életforma, ezen belül az egyén “haszonmaximalizációra” törekszik, az embernél a tudatos én , ego, stb. még bonyolítja,a tetteit utólag megindokolja, megmagyarázza, pozicionálja. Alapvető, hogy azon tulajdonságokat, amelyeket másokban meglátunk (szálka, gerenda:) , csak abban az esetben történhet meg, ha mi is rendelkezünk ezekkel, valamijen mértékben, pl. ha ha valakiről azt mondom, hogy kicsinyes, akkor valamilyen mértékben én is az vagyok, különben fel sem ismerném. Mindenki elvégezhet saját magán egy kisérletet: válassza ki azt a személyt, akit a legjobban gyűlöl, nem szeret és nézze meg hogy mi, vagy mik azok a dolgok, tulajdonságok amiket a másikban kifogásol, az(ok) rá is jellemzőek, de ugye az egó az mindig megmagyarázza, hogy ennek ellnére mi miért vagyunk jobbak a deákné vásznánál:).Egyszrűbben fogalmazva, a paradoxonok  sokaságát kell feloldanunk:, azt  “gyűlöljük” a másik emberben, ami sajátunk is és felismerjük benne. Ha nem lenne a sajátunk, fel sem ismernénk, a mértékéről lehet polemizálni, hogy mennyire jellemző ránk, felmentést mindannyian találunk magunknak. A “felnőtté válás” szintén nem korhoz kötött, alapfeltétele, hogy felelősséget vállalunk a tetteinkért, elismerjük a hibáinkat és ha fontos, akkor fejlődünk. Különböző vallások, irányzatok, életmódok próbálják ezt az űrt betölteni, az egyén számára több, vagy kevesebb sikerrel:)

Mindannyian álszentek vagyunk , adott szituációtól függően:)

A testi betegségeink tünetei a “lelki”, értelmi szinten meg nem oldott problémáinknak, tüneti kezelésük csak egy másik, általában súlyosabb tüntben jelentkezik, addig feszítve a húrt, amíg “szellemi szinten ” nem oldjuk meg, ha nem sikerü/túl késő/ visszafordíthatalanná válik akkor elég nagy gáz van.

Nincsenek abszolút igaszságok, a szubjektív értékítéletünk, “erkölcsi irányvonalunk”, adott helyzet körülményei, az egónk:) stb. nagyban befolyásolják az “igazságot” amit akkor és ott igaznak hiszünk:)

No, egy kicsit elkezdtem karcolni a tetejét :)

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem, az ösztönös, tanult, látott vagy átélt, dolgokat kiegészíti a vélt, és a kialakult gondolatmenet tesz rá pontot, irány tekintetében mindenképp. A légmérvadóbb a döntés és a mögé vagy köré halmozott érvek összessége. Ha valamiben erős vagy, egyszerű a dolgod, ha nem, kreálsz mögé indokot és elsősorban magad miatt.

Tökéletesen egyetértek:)

pl: Szerintem például a hűség, egy döntés. Akkor, ha úgy döntesz, hogy megszeged, intelligenciádtól a barátokig, társadalomban betöltött szerepedig keresel, találsz rá módot, hogy a lelkiismeretből adódó(mértéke szintén az érzelmi intelligenciától, ahogy írtad a 18évig tapasztalt vagy nem tapasztalt alapból indul) helyzetre felmentést találj.

 

Így van.Kérdés, hogy a hűség (és most szigorúan szekszuális értelemben véve) azt jelenti, hogy ha nem kapok meg a szekszet, akkor aszkétává váljak, cölibátust fogadjak? Vagy úgy kell értelmezni, hogy a hűség azt jelenti, hogy kiírtom a vágyaimat, ha nem kapom meg? Fejet hajtva elviselem a sorsom, hogy így jártam?

a fent leírtak csak alap, képes az ember ezeket felülbírálni, ami a későbbi felmentés része. Pedig a célja egyszerű, a pillanat vagy időszak alatt kialakuló boldogságérzet fenntartása. Ez a túlsúlytól, alkoholfüggőségtől a szerencsejátékig mindenre igaz. Az alap te vagy, magadnak kell, a felmentést kitalálni, ami ha felismeréssé válik és nem változtatsz rajt, tehát idő kérdése mindig, a boldogság forrás megszűnése és az abból kialakuló következmény. 

Már 20 évvel ez előtt, a kapcsolat elején, közben, tisztáztam a nejemmel , hogy milyen igényeim vannak, ha nem kapom meg , akkor kénytelen vagyok máshol megkeresni.:)

Ha tudatában vagyunk annak, hogy amit teszünk nem helyes,

Ingoványos a talaj, mert kevés fix pont van az életben, elég relatívak az olyan szavak, mint helyes, igazságos, stb. és akkor belemehetünk az erkólcs, kultura, elvárások, szokások, hagyományok stb. szövevényébe.

akkor tehát tudatában vagyunk annak is, hogy erre nincs is felmentés valójában.

Keresztényként a pokolra kerülök:)

Viszont az álszentséggel nem értek egyet, szerintem minden jellemző (már a szóban is benne van) tulajdonságunk, a jellemünkből fakad. Ez nem feltételezi automatikusan, hogy mindenki ilyen vagy olyan.

Nem  várom el, hogy egyetérts, ez az én tapasztalatom, a én “szemüvegemen” keresztül ezt látom.

Az egóról én azt gondolom, hogy a gondolatvilágod és a magabiztosságod szorzata. Szerepe fontos, az egyén része. Erről csak külső megnyilvánulásból kap visszajelzést az egyén. A személy részéről nem függ sem iskolázottságtól sem intelligenciától csak az önképtől.

Egyetértünk.

Köszönöm a választ :)

Én is:)

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Ja, hogy nem nyert senki? :)

,,Így van.Kérdés, hogy a hűség (és most szigorúan szekszuális értelemben véve) azt jelenti, hogy ha nem kapok meg a szekszet, akkor aszkétává váljak, cölibátust fogadjak? Vagy úgy kell értelmezni, hogy a hűség azt jelenti, hogy kiírtom a vágyaimat, ha nem kapom meg? Fejet hajtva elviselem a sorsom, hogy így jártam?”

Vannak, az életből természetesen adódó olyan időszakok, ahol nem félrekeféléssel reagálok a szexhiányra, hanem szerves része leszek annak. Betegség, gyermekáldás, külön töltött idő. Az okos társ, úgy is tisztában van veled és a számára lehető legrövidebb úton megoldja azt.

Te nem a hűségről beszélsz, megbántottságból, elvárásból, sértettségből kialakult állapotról és a te szemszögedből. Kérdés, vajon mit érez a másik? Mert amit sugall az kikövetkeztethető. Ezért mondtam, hogy döntés. Az egyik így, a másik meg úgy döntött. Ez azért is egyértelmű szerintem, mert ezt állítod ,,Már 20 évvel ez előtt, a kapcsolat elején, közben, tisztáztam a nejemmel , hogy milyen igényeim vannak, ha nem kapom meg , akkor kénytelen vagyok máshol megkeresni.:)” akkor lehet, hogy ő is megkapja valakitől?

Én, hiszek a hűségben, akár tizennyolc év után van vége a kapcsolatnak, akár kettő hónap múlva, az alap. A szex stop, csak idő kérdése, hogy mikor hozza meg az érzelmi kötődés teljes hiányát és az ebből bekövetkezhető különválást.

A döntés, szerintem a mi részünk a hűségben és nem azért, mert hátha lebuksz, vagy sem. Önmagad fordítod a benned élő tükör elé, (persze egyértelmű, lényeges, hogy a tükör mekkora és milyen alapokon áll). Van az a sztori az öregről, aki bejárkál tisztába tenni, ápolni, felolvasni a feleségének és  minden nap az otthonba. Pedig szegény feleség Alzheimeres és aki már öt éve így él. Mikor rákérdeznek, hogy —  minek, hiszen nem is tudja, hogy ő ki — erre azt válaszolja az öreg — de én tudom, ő ki.

Az elején kijelentetted neki, hogy mik az igényeid. most nem térnék ki a kialakulhatott gátlásra, ezt te tudod, vagy nem tudod, vagy nem alakult ki semmilyen gátlás. De, kicsit olyan házassági szerződés filingje van. Szeretlek, de nekem ez ennyit és ennyit ér és csak akkor ha. Dehogy szereted, csak birtokolni akarod, különben rég elengedted volna.

Nem támadni szeretnék, csak megérteni. De lehet, hogy csak te olyan vagy én meg ilyen vagyok. Nekem nem fér bele, neked igen. Ez egy fikció. Egy agy kattogásából a hangok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, hogy nem nyert senki? :)

:)

Vannak, az életből természetesen adódó olyan időszakok, ahol nem félrekeféléssel reagálok a szexhiányra, hanem szerves része leszek annak. Betegség, gyermekáldás, külön töltött idő. Az okos társ, úgy is tisztában van veled és a számára lehető legrövidebb úton megoldja azt.

Ezen időszakokon kívül is így gondolod?

Te nem a hűségről beszélsz, megbántottságból, elvárásból, sértettségből kialakult állapotról és a te szemszögedből.

Voltam ebben a cipőben,is, merem remélni, hogy már nem ott tartok:)

Kérdés, vajon mit érez a másik? Mert amit sugall az kikövetkeztethető. Ezért mondtam, hogy döntés. Az egyik így, a másik meg úgy döntött. Ez azért is egyértelmű szerintem, mert ezt állítod ,,Már 20 évvel ez előtt, a kapcsolat elején, közben, tisztáztam a nejemmel , hogy milyen igényeim vannak, ha nem kapom meg , akkor kénytelen vagyok máshol megkeresni.:)” akkor lehet, hogy ő is megkapja valakitől?

Lehet, hogy megkapja, nem nyomozok utána.

Én, hiszek a hűségben, akár tizennyolc év után van vége a kapcsolatnak, akár kettő hónap múlva, az alap. A szex stop, csak idő kérdése, hogy mikor hozza meg az érzelmi kötődés teljes hiányát és az ebből bekövetkezhető különválást.

Kérdeztem akar-e válni, nem akart.

A döntés, szerintem a mi részünk a hűségben és nem azért, mert hátha lebuksz, vagy sem. Önmagad fordítod a benned élő tükör elé, (persze egyértelmű, lényeges, hogy a tükör mekkora és milyen alapokon áll). Van az a sztori az öregről, aki bejárkál tisztába tenni, ápolni, felolvasni a feleségének és  minden nap az otthonba. Pedig szegény feleség Alzheimeres és aki már öt éve így él. Mikor rákérdeznek, hogy –  minek, hiszen nem is tudja, hogy ő ki — erre azt válaszolja az öreg — de én tudom, ő ki.

És van a többi 99 öreg aki simán élvezi a hátralévő éveket és nem aggódik, hogy e miatt bekerül-e, vagy nem a “menyországba”.

Az elején kijelentetted neki, hogy mik az igényeid.

Mindig is tiszta viszonyokat szeretem:) A lila köd max 3 évig tart. Nem kell nekem hinni, nézz utána, itt is kismillió link van. Nem 3 évre szoktam tervezni, élni.

most nem térnék ki a kialakulhatott gátlásra, ezt te tudod, vagy nem tudod, vagy nem alakult ki semmilyen gátlás.

Őszintén, fogalmam sincs,. Éveken keresztül próbáltam kideríteni megoldani.Minden ember felelős magáért, egy idő után a “tartsd oda a másik orcád” krisztusi elv pár év alatt már unalmassá válik.

De, kicsit olyan házassági szerződés filingje van.

Lealacsonyítod az érzelmeket:) Azok az anyagiakról szólnak, szólj , ha tévednék.:)

Szeretlek, de nekem ez ennyit és ennyit ér és csak akkor ha.

Kimondva vagy sem, de ez van, a lila köd max 3 évig tart. Utána nem lépünk be egyből a nirvánába:)

Dehogy szereted, csak birtokolni akarod, különben rég elengedted volna.

Bármikor mehet, fel is tettem ezt a kérdést nem is egyszer, eddig nem akart menni, egy éve meg még a jelét sem mutatja, sőt.

Nem támadni szeretnék, csak megérteni. De lehet, hogy csak te olyan vagy én meg ilyen vagyok. Nekem nem fér bele, neked igen. Ez egy fikció. Egy agy kattogásából a hangok.

Semmi gondom azzal, ha valaki nem ért egyet velem, sőt, tisztelem az őszinte embereket. Az “erkölcs” -re hivatkozókat viszont nem szeretem.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Nyertél :) Telóról vagyok, szabinak vége, keselyűk felettem, hideglelkűek országa, soroljam? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

“20 éves kor körül legkésőbb minden férfi megkapja az “öregektől” a teljes tudást”

Nem kaptam semmit, kérhetek-e kárpótlást?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“20 éves kor körül legkésőbb minden férfi megkapja az “öregektől” a teljes tudást”

Nem kaptam semmit, kérhetek-e kárpótlást?

Hát az ugye nem úgy van, hogy direktbe kapja az ember, én is csak visszaemlékezve, jövök rá időnként ,amikor itt olvasom a dolgokat, hogy ezt ha nem is ebben a formában, de már mondták, csak ugye ifjú lázadóként nehogymár nekem megmagyarázza valaki :)

A jegyek meg elfogytak:)

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Nem volt senki, aki mondja. Okoska.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor így jártál butuska

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

így van, így jártam. Ez a saját problémám.

Viszont nem kéne magas lóról osztani az észt, mert nem indul mindenki azonos esélyekkel az életben. Aki szerencsés, az le tudja dolgozni a hátrányát, és van, aki nem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

így van, így jártam. Ez a saját problémám.

Más meg máshogy , versenyezzünk?

Viszont nem kéne magas lóról osztani az észt,

Hásze ugyanezt mondom én is:)

mert nem indul mindenki azonos esélyekkel az életben.

Há én is ezt mondom, csakhogy beragadni az induló esélyekbe és onnan sírni, na az rinyálás, lépj ki belőle, senki nem akadályoz, max saját magad.

Aki szerencsés,

Vagy Isten kegyeltje, ördög cimborája, a lényeg az, hogy ez szerinted egy kivülálló “véletlen”. Persze, így könnyebb feldolgozni, de még mindig rinya.

az le tudja dolgozni a hátrányát, és van, aki nem.

Ja, ez mindig is így volt, és lesz is, ez van.

Kiveszett valahol belőlem Krisztus, csak a kufárűző korbács maradt meg :)

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Szerintem te beteg vagy. Meg nem ismered a szavak jelentését.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem te beteg vagy.

Nyugodj meg , nem csak szerinted :)

Éppen annyira mint te, vagy aki egyáltalán ideír.:)

Meg nem ismered a szavak jelentését.

Vagy, esetleg nem ugyanazt értjük alatta, ez is egy opció.

 

 

Bocs hogy ide írok az alábbi válaszodra, de már nem ad több válaszlehetőséget:

 

 Nem voltam ideges.

ok:)

Tudod, van az a mondás, hogy mindenki magából indul ki.

Egyetértünk.

Csak azért, mert neked zavar van a fejedben,

Helyesebben: ezt te hiszed, hogy zavar van a fejemben.

a többieknek még nem feltétlen.

Biztos vagy benne?:)

Ja, ezt olvastam a viccben is. igen=nem, talán=igen, nem=talán. Ebből legalább ki is derült, hogy nő vagy.

Talán :)

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

“Nyugodj meg , nem csak szerinted :)”

Nem voltam ideges.

“Éppen annyira mint te, vagy aki egyáltalán ideír.:)”

Tudod, van az a mondás, hogy mindenki magából indul ki. Csak azért, mert neked zavar van a fejedben, a többieknek még nem feltétlen.

“Vagy, esetleg nem ugyanazt értjük alatta, ez is egy opció.”

Ja, ezt olvastam a viccben is. igen=nem, talán=igen, nem=talán. Ebből legalább ki is derült, hogy nő vagy.

Pálinkás Árpád
Olvasó

Kedves közösség, ki tudnátok engem segíteni? Keresek egy grafikont amin bemutatja a férfiak kontra nők életkorával előrehaladott húspiaci értékét. Mintha a férfihangon is láttam volna, próbáltam keresni googleval is, itt is sajna magamtól nem találtam.

Pálinkás Árpád
Olvasó
Reszet Elek
Újságíró

Itt is egy, ez angol…

Alternatívákért keress rá az “smv curve” vagy a “sexual value over lifetime” ill. hasonló kifejezésekre.

DennisVT
Újságíró

Megelőztél:)

DennisVT
Újságíró

Kár, hogy szombat fél8kor még alszom, RedPillen megtalálható 1 perc alatt. Van hozzá kis érdekesség is:

Fantasy per the Feminine Imperative

http://i.imgur.com/dwtTfG6.png

 • Supported by and propagated throughout the mainstream media.

Reality

http://i.imgur.com/IfXNnAq.png

 • SMV is not equal; changes as we age and differs dramatically between men and women
DennisVT
Újságíró

Mondjuk kíváncsi lennék ezeket ki, hogyan és miből állította fel…

Reszet Elek
Újságíró

Az első igazi zöldség. Amúgy meg gondolom a tapasztalat és a “népi bölcsesség”. Persze ez inkább egy viszonyítás és a nagyságrendek az igazak. Az életmódtól és öröklött tényezőktől függően ebben simán van min. +- néhány év. Szóval pl. George Clooney-val takarózni, mint követendő példával eléggé buta dolog.

Ferro
Olvasó
Ferro

Sziasztok, lenne egy “történetem” és vkinek ki szeretném kérni a véleményét az ügyben, mert elvesztem a szálakban és habár azt mondják nagyon jóképű vagyok de csajozás nem az én szakterületem és szarul is megy, így sokszor rossz következtetéseket vonok le.

Vki szakértőnek szívesen leírnám röviden a történetet ami nem hagy nyugodni? Lenne itt vki aki segítene?

És írnák neki egy privátot.

 

Köszönöm.

Reszet Elek
Újságíró

Tedd be ide magad alá privátba. Ne írj semmilyen beazonosítható adatot és majd meglátjuk!

Montana24
Olvasó

Hello! Bár én nem vagyok PUA szakértő, de túl vagyok 1-2 kemény dolgon, tehát nekem nyugodtan írhatsz.

DennisVT
Újságíró

Forumba nem lenne egyszerubb?;)

Ferro
Olvasó
Ferro

 

kösz ha segítetek az ügyemben.

:)

Reszet Elek
Újságíró
Ferro
Olvasó
Ferro
Reszet Elek
Újságíró
Ferro
Olvasó
Ferro

Ahogy mondod, utalom ezt a reszt en is, de ahogy latom ez altalanos. Ez a tanc, ‘előjatek’ szukseges, ha beszelnenk konkretan utana osszedől a jatek. Es nem lenne semmi. Sajnos ezt mar maskor is tapasztaltam. Vagy nektek altalaban nem elozi meg ilyen elojatek a kapcsolatot?

Olvastam sokat a friendzonerol az emlitett oldalakon,  viszont attention whore – al meg nem talalloztam. :-)

igen eselyes hogy friendzoneba tartozom még, de kicsivel tobbnek erzem ugy mondanam en is h ketto hataran vagyok.

Naooo
Olvasó
Naooo

Fejezzétek már be ezt a privátkodást, főoldalon mindent beprivátol, ami nem, azt is. Így ott nem tudom eldönteni érdemes-e rá pernahajderkedni.

Ferro
Olvasó
Ferro

ezt  (privatot) ilyenkor a regisztrald tagok latjak nem?

csak aki nem regisztralt az nem látja.

jól értem?

Reszet Elek
Újságíró

Regisztráltak is csak akkor ha beszállnak a privátos kommentfolyamba.

Alter Ego
Szerkesztő
Ferro
Olvasó
Ferro

Értem. Levettem a privátot pár hozzászólásomról, azt hittem a fórum tagok láthatják csak a privátot (szerintem jó lenne ilyen funkció)

járókeret
Olvasó
járókeret
Naooo
Olvasó
Naooo

hgyi
Szerkesztő

:o))

Alter Ego
Szerkesztő
Ferro
Olvasó
Ferro
Alter Ego
Szerkesztő
DennisVT
Újságíró

Erre kíváncsi lettem volna:)

Ferro
Olvasó
Ferro

Mire?

Art
Olvasó
Art

Na nézzem.

DennisVT
Újságíró

Hát mások válasza nekem még mindig privát, szóval nem tudom mit írtak, így könnyen lehet, hogy ismételni fogom őket.

Nekem általánosságban az a véleményem, hogy gyorsabban kellett volna lépni valamit, ha érdekelt a csaj. Egy rövid ideig jó ez a zrikálós, viccelődős, pimaszkodós dolog, de gyorsan tovább kell ezen lépni, rámenősséget, határozottságot mutatni. De legalább elfogadni, ha ő hívott:)
Az érintés az egyik legbiztosabb érdeklődési jel, egyéb ilyen lehet a sok mosoly, a normálisnál hosszabb szemkontaktus (mindig ő törje meg!!), ha gyakran mondja ki a neved, szólít meg, keresi a társaságod, és te ezekből mind kaptál.

Aztán valahol, valami történhetett, ami miatt most már visszautasít. Lehet, hogy a határozatlanság miatt elveszett az igazi férfi képed a szemében, de az is lehet (erről nem írtál, de van rá egy 20asom), hogy jött valaki más neki.

Látom itt a többi komment közt előkerült a friendzone és az attention whoring kifejezés is. Én ennyiből nem látom, hogy egyértelműen ezekről lenne szó. Ez eddig a részéről is lehet egy jó kollegális viszony. Ha mondjuk elfogadta volna a meghívásaidat, ahol aztán rádzúdítja minden baját, az életét, de nem ad semmit (szex), akkor az már erősen friendzone lenne. Attention whoring meg szerintem minden nőben benne van valamilyen szinten – sőt valszeg férfiakban is. Ki nem szereti, ha figyelnek rá, és törődnek vele? Nőknél persze jellemzőbb, mert többre van szükségük.

Én egy kis rámenősséget javasolnék. Legyen egyértelmű, hogy randira hívod, nem csak dumálni, meg haverkodni. Most már sanszos, hogy nemet fog mondani, de legalább tudni fogod. Tudom jól, hogy ez a bizonytalanság a legszarabb. Ha gondolod, előbb kiderítheted, hogy van-e valakije.

Ferro
Olvasó
Ferro

én ugy ereztem ket het ismeretseg utan nem kellett volna még lépni mert az meg tulsagosan nyomulós h rácuppanok egyből nem?

DennisVT
Újságíró

Két hét? Sztem nyugodtan léphettél volna a második óra után is. Az első kis beszélgetés, ahol ugratjátok, zrikáljátok egymást, ahol van érintés, ahol úgy érzed, hogy “na ez picit más” – jó értelemben – ott már nyugodtan léphetsz. Szerintem.

hgyi
Szerkesztő

Én szívesen venném, ha a férfi megmondaná, hogy mit akar – akár az első randin is. És ha én nem akarom, akkor mondhassam meg úgy, hogy nem kell attól tartanom, hogy megsértődik.
Ha rétestésztaként nyúlik a célozgatás, puhatolózás, azt nagyon meg lehet unni és könnyen levonja az ember lánya a következtetést: a pasi teszetosza. De ha cuki, akkor talán még van esélye egy kis kalandra, de hosszútávúra azt hiszem nem.
Ha pedig már ismerősök vagyunk, akkor is szívesen venném, hogy ne “privibe” hívjon, hanem mondja meg, hogy randizni szeretne velem és továbblépni a haverságon.

DennisVT
Újságíró

“Én szívesen venném, ha a férfi megmondaná, hogy mit akar”

Ne öld ki a romantikát:) Elég a ráutaló, de egyértelműen ráutaló magatartás végig. Ha a randi folyamán folyamatos fizikai közeledés van – amit a lány nem bán – majd valahol (és nem kell ennek a végén lennie) a férfi megcsókolná a nőt, az pont elég. Persze érezni kell a pillanatot, de ha nem érzi a pasi, még akkor is jobban jár a túlzott merészséggel, mint a túlzott óvatoskodással.

Heartiste XIII. Inkább legyél túl bátor, mint túl félénk Egy illetlen érintés egy nőn az első randin még mindig jobb annál, mint ha hozzá sem érnél.  Ne hagyd, hogy egy nő mesterkélt felháborodása elbizonytalanítson: titkon imádják, ha egy férfi rámenős, és nyíltan kimutatja szexuális érdeklődését. Nem kell seggfej legyél, de ha nincs más választásod, akkor inkább legyél tapintatlan seggfej, mint udvarias béta. Mindig.

hgyi
Szerkesztő

Hát bocs. :o)))) Sosem voltam olyan vérbeli romantikus lányka. :o))
Na jó. A csók is elég egyértelmű. :o)
Egyetértek. Mármint abban, hogy: “érezni kell a pillanatot, de ha nem érzi a pasi, még akkor is jobban jár a túlzott merészséggel, mint a túlzott óvatoskodással”.

Koriander
Olvasó
Koriander

ja, most olvaslak, szerintem Ferro még nem elég tapasztalt a csókhoz és ha szivedre tennéd a kezed, te sem voltál még a puázásod kezdetén.

Koriander
Olvasó
Koriander

elszúrtad :).
a csaj bizonytalan, ahogyan te is, de miután maga sem tudja mit akar, max még egyszer megkisérelheted elhívni, ahol viszont tényleg észnél kell lenned és nem a szokványos kis etyepetyétekkel minden más fontos dologról dumcsizni, hanem direkt kommunikáció, hogy jól érzed vele magad és egyáltalán nem bánnád, ha több is lenne köztetek és megsimogatod az arcát vagy a haját, vagy a vállát.
ha ebbôl is visszatáncizik, akkor ne pazarolj rá több energiát. tényleg. Csak plíz olyat ne mondj neki, hogy most semmi komolyabb nem fér bele az elképzeléseidbe :D

Naooo
Olvasó
Naooo

“ha ebbôl is visszatáncizik, akkor ne pazarolj rá több energiát.”

Jól bele kéne markolni a seggébe bosszúból.

Koriander
Olvasó
Koriander

:DDDD, micsoda energiák dúlnak benned, Libling.
Mizujs, most is zokniban eszed a fagyit?

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Ferro
Olvasó
Ferro

kösz

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Naooo
Olvasó
Naooo

Oasaaa oáóá.

Ferro
Olvasó
Ferro

j

xcsakx
Olvasó
xcsakx
-
Újságíró
-

Briffault törvénye a gyakorlatban, avagy egy klinikai eset nyöszörgései:

“Második találkozó: Megbeszéljük, hogy 3 órára fizetek 30 000 Ft-ot. Ő megígéri, hogy biztosítsa a szállást. Találkozunk. Nekem kell fizetni a szállást, hiába ígérte meg, hogy ő gondoskodik a szállásról.  Fizettem egy szállást, elment 7000 Ft-om, plusz 30 000. És ebből a 3 órából lett 1 óra 30 perc.

Harmadik találkozó: Én ostoba adtam neki még egy esélyt. Kifizettem a 30 000 Ft-ot, beült a stricije kocsijába, és elhajtott. Fizettem a semmire. Nem volt semmi aktus.”

A székről lefordulok, hozzátok a repülősót! :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

-
Újságíró
-

Olvasónál kicsit több, mivel hét cikkét hozták le a Férfihangon (sejtelmem sincs, miért).

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Naooo
Olvasó
Naooo

“Megteremtsem a párkapcsolatomban azt a függetlenségemet, hogy ha valami nem tetszik, akkor ne kelljen benne maradni, mert most hova költözöm.”

Ilyen erővel akkor nem tetszik, hogy megöregedtél, lecseréllek 16 éves friss picsára?

Ez nem a telavivkettőn volt hírfelolvasó?