Virenzuola
0 megosztás

Hada Renáta abortáltatta volna gyermekét, mert fiú

A bulvárvilág eseményei kapcsán már megszokhattuk, hogy mikor egy férfi közszereplő bármilyen nőkkel szembeni negatív előítéleteken alapuló, vagy diszkriminatív kijelentést tesz, akkor napokon belül tiltakozások és tüntetések szerveződnek ellene és országos botrány lesz az ügyből. Úgy tűnik azonban, hogy mikor férfiakról, fiúkról van szó, akkor még az sem éri el a társadalmi ingerküszöböt, ha valaki kifejezetten az ellenük való nemi alapú erőszakra uszít. Mivel az ilyen kijelentésekbe a teles közélet hallgatólagosan beleegyezik, ezért ha nem követed a bulvársajtót, akkor valószínűleg nem is értesültél róla: Hada Renáta, Fábry Sándor volt szeretője, nagy nyilvánosság előtt kijelentette, hogy ha időben megtudta volna, hogy fiút vár, akkor abortáltatta volna a gyermeket, ráadásul közösségi oldalán hozzáfűzte azt is, hogy még soha nem látott értelmes fiúgyermeket.

20130409-sztarok-nekiment-fabry-exszeretojenek-hajdu4Első gyermekével volt várandós Hada Renáta. A kezdeti vizsgálatok alkalmával, a 11. héten, azt mondták neki az orvosok, kislánya lesz, azonban később a 19. héten kiderült, hogy mégis kisfiút vár. Ettől teljesen kiborult, közölte, hogy az abortuszt választotta volna, ha hamarabb tudja meg gyermeke nemét. Állítása szerint ezután folyamatosan csak sírt, nem evett és nem is akart felkelni. Miután megtudta, hogy magzata csak egy fiú, a továbbiakban egyszerűen csak “Pisti”-ként emlegette.

Végül nem is nyugodott bele a “sorscsapásba”, a 8. hónapban közölte: miután megszületik a fiúgyermek, azonnal teherbe akar esni, hogy végre lánya legyen. “Egyből csinálunk kistestvért neki, akármi is van. Ha alszom, ha halott vagyok, ha félrebeszélek, ha begyullad a mellem és lázam van, a gyerekprojekt folytatódik, nem állunk le a kislányig” – mondta.

Mégis milyen anya az, akinek akárcsak a gondolatában felmerül az, hogy elvetesse a gyermekét csupán azért, mert nem olyan nemű, amilyet ő szeretne? Egyáltalán nevezhető-e anyának? Hada Renátának ráadásul ez a gondolat nemcsak egyszerűen felmerült az agyában, de még gátlástalanul hirdette is nagy nyilvánosság előtt.

Egyébként mindez az önzőségnek is egy olyan szintje, amire nem igazán könnyű szavakat találni, hiszen úgy tűnik, annyira nem számít neki saját gyermeke, hogy még az sem érdekli, hogy milyen érzés lesz majd fiának azt olvasnia, hogy “ha időben megtudtam volna, hogy nem lány vagy, akkor megöltelek volna” – ugyanis amit mond, az tulajdonképpen ezt jelenti majd a gyermek szemszögéből.

Nekem személy szerint már azzal kapcsolatban is kétségeim vannak, hogy aki ennyire androfób, nősoviniszta módon gondolkodik, aki ennyire nem akar fiút, az képes lesz a fiát úgy nevelni, hogy ne érezze az anyai szeretet hiányát. Az pedig egészen elképesztő, hogy egyből nekilátnak lányt csinálni, aki majd Pistike helyett a család kedvence lehet. Abban a családban, ahol így gondolkodnak a szülők, hogy a lány a tökéletes gyermek, a fiút pedig abortálni kell, biztosan nem kaphat azonos szeretetet és törődést egy fiú- és egy lánygyermek. Nem véletlenül említem itt az egész családot, mert azért az is figyelemreméltó, hogy az apa szó nélkül tűrte azt az ámokfutást, amit Renáta rendezett az elmúlt hónapokban és készségesen hajlandó részt venni abban, hogy az áprilisban megszületett gyerek mellé csináljanak egy “jobbat”, egy “tökéletest”, aki nem csak egy “Pisti”.

Renáta azonban nem állt meg még ott sem, hogy a saját, még meg nem született fiát becsmérelje, közösségi oldalán az alábbi megjegyzést fűzte a vele kapcsolatos hírekhez: „Sajnos nem láttam még csodálatos értelmes fiúgyereket… Ezért is voltam/vagyok kislánypárti!” – Itt aztán végképp joggal háborodik fel nem csak minden férfijogi aktivista, de lényegében minden jóérzésű szülő is, akinek fiúgyermeke van.

Különösen paradoxnak tartom, hogy éppen ő kérné számon az értelmi képességeket a fiúkon. Az elmúlt hónapokban a sajtó által gazdagon dokumentált viselkedése alapján ugyanis sokmindent el lehet mondani róla, de azt aligha, hogy az intelligencia az erőssége. Szerintem nem vállalok nagy kockázatot azzal, ha azt állítom, hogy még nem láttam olyan gyereket (se fiút, se lányt), aki ne múlta volna felül őt könnyedén ezen a téren. Olyan elképesztően ostoba megnyilvánulást még egyetlen gyermektől sem hallottam soha, hogy valakinek ne legyen joga az élethez, mindössze azért, mert fiú.

11212148_667087990059663_9179936720401881301_oA baba megszületése után Renáta a TV2 egyik riportjában azt nyilatkozta, hogy aki őt, vagy a gyermekét bántja, az halálnak halálával lakol. – Nos, szeretnélek emlékeztetni kedves Renáta, hogy épp te voltál az, aki bántani akartad a gyermekedet, te voltál az, aki abortáltatni akartad őt, csupán azért, mert fiú és ezt csakis azért nem tetted meg, mert a terhesség 19. hetében a törvényi keretek már nem biztosítottak számodra ilyen lehetőséget. Javíts ki ha tévednék, de tudtommal nem határolódtál el korábbi kijelentéseidtől és nem adtál semmilyen magyarázatot sem arra, hogy miért nyilvánultál meg olyan módon, amin minden jóérzésű ember joggal háborodott fel mélységesen.

Erre most te mondod nekünk azt, hogy aki bántani akarja a fiadat, az felkerül a halállistádra? Senki nem akarja bántani a fiadat, téged sem azért kritizálunk, mert a fiadat akarjuk bántani, hanem éppen azért, mert szeretnénk őt megóvni tőled!

Modellként nyilván tudsz remek közös fotókat készíttetni Pistivel, de akik ismerik ezt a történetet, azokat ez nem fogja meghatni. Esetleg ha halálosztás helyett nyilvánosan bocsánatot kérnél és magyarázatot adnál a történtekre, akkor más hangnemet üthetne meg a közvélemény veled szemben. Van miért és van kitől bocsánatot kérned: elsősorban a fiadtól (nagyon remélem, hogy nem kell elmagyaráznom, hogy miért), de nem csak tőle, hanem tőlünk is! Ugyanis akit emberek milliói néznek a TV-ben, az felelősséggel tartozik azért, amit mond. Tetteiddel olyan példát mutattál, miszerint nyugodtan lehet ilyen megnyilvánulásokat tenni, anélkül, hogy bármiféle következménye lenne, ugyanis a fiúkkal szembeni negatív előítéletek, az ellenük való nemi alapú gyűlölet és erőszakra uszítás még a szalonképesség kategóriáján belülre esik a magyar társadalomban.

Anélkül, hogy kétségbe vonnánk Hada Renáta személyes felelősségét, azt is fontos megemlíteni, hogy ez minden bizonnyal nem egy egyedi eset. Azt gondolom, a szabályzás hiánya is egyértelműen közrejátszhat abban, hogy egyre gyakrabban hallhatunk ilyen híreket. Véleményem szerint elfogadhatatlan és tarthatatlan, hogy bárkinek a neme alapján vonják kétségbe az élethez való jogát, ezért törvényeinknek szigorúan – külön büntetőjogi tényállásban – kellene tiltania a nem-szelektív abortuszt!

Post Author: Virenzuola

Virenzuola
f Facebook
0 megosztás


111
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
15 Egyéni hozzászólás
96 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
30 Hozzászólások szerzői
hgyiEquesvladimir a gyikemberthe hermitUkrin Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Azért szerintem ez, nem akkor derülhetett ki a személyiségéről, minősítve az összes őt felvállalót fickót is. Nem hallottam arról sem, hogy bármelyik reagált erre, felpofozta volna. Pedig az már hír értékű, hisz nő ellen irányul. Ez igazából akkor lett volna hatásos, ha a kijelentés ideje után szembesítik a szavaival. Most már csak legyint, hogy ő mégis anya és nem úgy gondolta.

Art
Olvasó
Art

Egyébként ki a bánatos rosseb ez a H.R.?

Hogy egy klasszikust idézzek: “kinek a faszát tisztelhetjük benne?”

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Nagyon sajnálom, hogy az őszinte hozzászólások ki lettek moderálva, csak azért, mert kertelés nélkül fogalmaztak.
A nő nyilvánvalóan beteg, de sajnos a férfiellenesség elfogadása annyira hétköznapi, hogy a fiúcsecsemők kiirtásának vágya az emberek 99%-ának egyszerűen nem hírértékű. Pedig nem elszeparált esetről van szó, több ilyenről is olvastam már. Egy normális társadalomban az ilyeneket minimum nem engednénk gyerekek közelébe, de mivel nőről van szó, pláne jól kinéző nőről, simán megteheti, elnézzük neki ezt is. Szerencsétlen gyerekből borítékolhatóan egy lelkileg sérült felnőtt lesz, de manapság ez nem nagy ár, hiszen egy nőnek joga van tönkretenni a saját gyereke egész életét, ha épp úgy tartja kedve.

Érdekes, hogy például egy autó vezetéséhez engedélyre van szükség, de egy gyerek szülésére, nevelésére minden nő automatikusan alkalmas. A témát még csak megpiszkálni sem meri senki, akkora tabu, hogy elképzelhetetlen még a magasabb szintű felvetése is.

Versus
Vendég
Versus

Hàt igen. Valaki nagyon kedvelheti itt ezt a nöt. Ez a nö igen is alkoholista, aki nem hiszi jàrjon utàna. Hada Renàta kurva? Nyilvànvalòan az, mivel azzal csinàlt reklàmot magànak, hogy Fàbry kurogatta.

haemorgen
Olvasó
haemorgen
Versus
Vendég
Versus
Naooo
Olvasó
Naooo

“pláne jól kinéző nőről”

Mint egy túlnyomott gambájú selejtes barbi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jogosak a hölgyre vonatkozó kritikák  + AWALT :)

Ezek ellenére jelentkezzen az a férfi, akinek, ha lehetősége lenne rá, nem döntené meg  :)

 

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Jelentkezek. Ugyanis nem mindenki ösztönlény, ahogyan te gondolod. Csak azért, mert te még nem léptél ki a szőrtelen majomember szintről, nem kéne azt gondolni, hogy más sem léphette meg ezt az evolúciós ugrást.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ok :)

Eddig van egy -1:)

A hozzászolásod többi részére nem reagálnék:)

SIL
Olvasó
SIL

Kettő.

keine
Olvasó
keine

3

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

+1

DennisVT
Újságíró

A férfiak túlnyomó része gond nélkül megdöntené. Legfeljebb utána letagadná. Főleg a sztori ismeretében.

Ez viszont nálam pont nem AWALT. Abban a korban vagyok, hogy körülöttem szinte mindenki szül. 0 és 3 éves kor között legalább 10 baba van a barátaimnál. Mindig mindenhol felmerült a kérdés, hogy fiút vagy lányt szeretnének-e. Gondolkodás nélkül ugyanaz a válasz jött mindig: “Mindegy, csak egészséges legyen”.

Ez a hülyepicsa egy iszonyúan elszigetelt eset, én még hallani sem hallottam ilyesmiről. Nem is annyira az a hírérték számomra ebben, hogy ez a nő elvetette volna a gyermekét, ha időben tudja, hogy fiú, hanem, hogy nem vert fel 100szor nagyobb port… Ez a szomorú számomra.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Szerintem itt megint közrejátszik, hogy nem időben szült. A harminc felettiek megpróbálnak ösztön helyett, tudatosan nevelni. Egy huszonévest tényleg az anyaság érinti meg, a nem csak mint ösztönös kíváncsiság jelenik meg.Én átéltem egy hasonlót, pedig nem feltételeztem volna a nőről, ismerem.

Egy ismerősöméknél, akik kint élnek, akkor merült fel a babakérdés, a nő 31 volt. Mosoly meg minden, majd mond egy leány nevet. Én kérdeztem tőle, hogy — mi van ha fiú lesz? Erre azt mondta, hogy — nem tudom elképzelni, hogy fiam legyen — erre egy barát(mert egy társaságban voltunk egy eseményen) — és mi van ha mégis? ő megrántotta a vállát , na ekkor szólalt meg a férj — akkor felnevelem én — és felállt az asztaltól, elindult a kisdolgára, amolyan reakcióként, a felesége meg utána. Többet nem beszéltünk a dologról, ez egy éve történt, gyerek még nincs náluk.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A férfiak túlnyomó része gond nélkül megdöntené. Legfeljebb utána letagadná. Főleg a sztori ismeretében.

Pontosan ugyanezt gondolom én is.

Ez viszont nálam pont nem AWALT.

Ezt őszintén, csak a kisördög miatt írtam:), elnézést kérek mindenkitől.

Abban a korban vagyok, hogy körülöttem szinte mindenki szül. 0 és 3 éves kor között legalább 10 baba van a barátaimnál. Mindig mindenhol felmerült a kérdés, hogy fiút vagy lányt szeretnének-e. Gondolkodás nélkül ugyanaz a válasz jött mindig: “Mindegy, csak egészséges legyen”.

Az emberek kamuznak:) Én is ezt mondtam :) Én elsőre fiut szerettem volna, persze egészségeset:) Az abortálás meg sem fordult a fejembe, és nem törtem össze, amikor megtudtam, hogy lány lesz:)

Lány lett :) és szeretem:) A második fiú és lányomat (is) még mindgi szeretem:)

Ez a hülyepicsa egy iszonyúan elszigetelt eset, én még hallani sem hallottam ilyesmiről. Nem is annyira az a hírérték számomra ebben, hogy ez a nő elvetette volna a gyermekét, ha időben tudja, hogy fiú, hanem, hogy nem vert fel 100szor nagyobb port… Ez a szomorú számomra.

Én meg úgy látom, hogy a botrány mindig jól tejel :) Ennél több nem sok van a storyba, csak a gumicsontrágás:)

Versus
Vendég
Versus

Igen, a legtöbb férfi megdugnà. Meg a femen vezetöjét is. Nem tudom min vàltoztat ez.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az nem egy faszi, aki szopatja a mocskos ringyókat?

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Nem AWALT. Bármennyire is lesújtó véleményed van a nőkről, és bármennyire is nehezedre esik elhinni, a legtöbb nő nem ölné meg a kisbabáját, csak mert fiú. Meg sem fordulna a fejükben. Néhány totál elszállt femi persze beszél ilyesmiről, de azok mind veszélyes gyakorló elmebetegek. Ez a nő is beteg az agyában. Azért is hisztizett valami cikkben, mert az anyukája nagyon várta az unokát, és féltékeny volt, hogy őt majd nem fogja már annyira szeretni. Egy hároméves kislány szintjén lehet kábé az iq-ja. Nem és nem AWALT!

Az a szomorú inkább, hogy az ilyen őrültet nem zárják be gyorsan valahová, hogy nem veti ki magából a társadalom. De persze, amíg ilyen jól néz ki, szőke és nagymellű, addig mindig lesznek férfiak, akik elnézik az ámokfutását, csak hogy megdönthessék párszor. Gondolom a férje is így van vele. Ahelyett, hogy addig vernék, míg mozog, és rögtön elvennék tőle a babát, mielőtt bekattan és bántja. Egy normális társadalomban az ilyet nyilvánosan pellengérre állítanák, aztán megköveznék, nem azon höhögnének, hogy jól meg kéne dönteni.

Igazán nem értem, hogy mit csodálkoztok azon, hogy a nők ennyire elszemtelenedtek, ha vannak férfiak, akiknek egy ilyen láttán és hallatán nem az az első és zsigeri reakciója, hogy ezt a ribancot azonnal ki kell emelni a társadalomból, mielőtt tovább mérgezné, vagy tettleg bánatana egy kisbabát, hanem az, hogy jól meg kéne dönteni. Meg hogy amúgy is minden nő ilyen. Hát ez nagyon gáz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem AWALT.

Nem, csak, csintalankodtam , elnézést kérek tőled is meg az ezutáni hozzászolóktól is.

De a reagálás már érdekesebb:)

Bármennyire is lesújtó véleményed van a nőkről,

Sehol nem írtam lesújtó véleményt a nőkről emlékeim szerint, imádom őket, bár néha kikészítik az ember idegeit:)

és bármennyire is nehezedre esik elhinni, a legtöbb nő nem ölné meg a kisbabáját, csak mert fiú.

Meg sem fordulna a fejükben. Néhány totál elszállt femi persze beszél ilyesmiről, de azok mind veszélyes gyakorló elmebetegek.

Ez a nő is beteg az agyában. Azért is hisztizett valami cikkben, mert az anyukája nagyon várta az unokát, és féltékeny volt, hogy őt majd nem fogja már annyira szeretni. Egy hároméves kislány szintjén lehet kábé az iq-ja. Nem és nem AWALT!

Nem eseik nehezemre és tudom, hogy nem, ezért is modtam, hogy jól tejel a botrány:)

Az a szomorú inkább, hogy az ilyen őrültet nem zárják be gyorsan valahová, hogy nem veti ki magából a társadalom.

Felnégyelni! :)

De persze, amíg ilyen jól néz ki, szőke és nagymellű,

Pici irigységet érzek :)

addig mindig lesznek férfiak,

akik elnézik az ámokfutását, csak hogy megdönthessék párszor. Gondolom a férje is így van vele.

Azok a mocskos kanállatok:)

Ahelyett, hogy addig vernék, míg mozog,

Máglyráa a szeméttel:)

és rögtön elvennék tőle a babát, mielőtt bekattan és bántja.

Növeljük a lufit,:) fűzzük tovább, addig amig első számú közellenséggé nem válik:)

Egy normális társadalomban

???WTF???:) Mutass egyet :)

az ilyet nyilvánosan pellengérre állítanák, aztán megköveznék,

Fokozzuk, fokozzuk , ha már ennyire belejöttél:)

nem azon höhögnének, hogy jól meg kéne dönteni.

Megint én, a mocskos férfiállat:)

Igazán nem értem, hogy mit csodálkoztok azon, hogy a nők ennyire elszemtelenedtek,

Csodálkozik a bánat, ez alaptermészet, korlátok és lehetőségek függvénye, de mindig megvan:)

ha a férfiaknak egy ilyen láttán és hallatán nem az az első és zsigeri reakciója, hogy ezt a ribancot azonnal ki kell emelni a társadalomból, mielőtt tovább mérgezné, vagy tettleg bánatana egy kisbabát,

Esetleg a vérében fürödne minden reggel, és ha a sajátjával végzett, akkor sort kerítene a többii gyerekre is:)

hanem az, hogy jól meg kéne dönteni.

Megint mocskos kanállat vagyok :) Ez engem minősít, sajnos :)

Meg hogy amúgy is minden nő ilyen.

Nem, van más is, csak még álszent is ráadásul, és nem tud lóvét sem leakasztani ezért, marad az egosimogató felsőbbrendű erkölcsi magasság:)

Hát ez nagyon gáz.

Az:)

Tibi
Olvasó
Tibi

…ha valami is egy picit bosszant benned, akkor az az idézgetős reakciós válaszod, amit a neked kommentelők felé intézel. Miért nem lehet összességében a  szöveget értelmezve, egy összefüggő válasszal reagálni? Egy alapos műkritikánál, ez teljesen elfogadott, de mi itt csak beszélgetünk. Tudom, ez csak stilisztika, de mégis zavaró, mert olyan femis huncutság szaga van. Olyan szavakon lovagló érzést kelt. Nem szurkálódni akartam, de sokszor 3x hosszabb a hozzászólásod, mint a valós mondanivalód.

Versus
Vendég
Versus

Ez a xxx csak egy szànalmas troll. Tegnap óta megàllàs nélkül szövegel és ossza az észt. De azért nincs ideje.. az sem igaz amit kérdez.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bocs a bosszantásért:)

Szeretem látni az alapot , meg a reagálást együtt, a félreérthetőség elkerülése végett, ennek ellenére aki akarja, úgy is azt magyaráz bele amit ő per pillanat akar :)

Néha az x-edik válasznál már engem is megkavar:) ennek ellenére sokkal egyértelműbb számomra adott konkrét dologra, akár szóra , mondatra  reagálni, mint egy folyamra, számomra sokkal érthetőbb. Közben én is látom, hogy ugyanúgy ezzel is lehet manipulálni, kiragadni, próbálom magam tartani hozzá, hogy ne tegyem, de én sem vagyok szent:)

Megy a hangzatos terelés, nem igazán tapasztaltam hogy valaki, ha hibázik, akkor arra méltatná a vitapartnerét, hogy egyáltalán azért az adott hibáért élnézést kérne , inkább megmagyarázza más oldalról, hogy tulajdonképpen ő miért is hülye:)

Ha egyszerre van jelen két állítás , ott nem nagyon lehet kamuzni, pőrén látszik, hogy mi az alapfeltevés és pontosan mi arra a válasz,  vagy legalábbis én így érzem, nem beszélve arról, hogy kb. a 3. hozzászólástól kezdve elsikkadnak az eredeti mondatok és nehéz kihámozni, hogy adott mondat éppen melyikre válasz.

Hogy femis huncutság-e, ebben nem tudok állást foglalni, a terjedelme egyértelmű, hogy hosszabb, számomra így teljes és szerintem a független olvasó számára informatívabb, minimalizálja a kamu, kibújás lehetőségét.

Más kivetnivalót nem találsz bennem?:)

Vigyázz, mert ha nemet válaszolsz, akkor az ördöggel cimborálsz:)

Tibi
Olvasó
Tibi

Más kivetnivalót nem látok, – sőt lehet,  ez is csak engem zavar – a véleményedet tiszteletben tartom, némi kétely dacára sem tartalak hiteltelennek, hazugnak…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Köszönöm .

Naooo
Olvasó
Naooo

“Egy normális társadalomban

???WTF???:) Mutass egyet :)”

Art
Olvasó
Art

Engem max leszophatna, de csak fogmosás után.

Egyébként egyáltalán nem olyan jó nő, mint gondolja magáról. Egy nagyszájú sváb tehén, édes kis cicuskának maszkírozva, de attól még tehén. Jószemű olvasó messziről kiszúrja.

Art
Olvasó
Art

Ja és most nézem, 38 éves.

Na viszonhallás.

visuo
Olvasó
visuo

20 évvel ezelőtt ez egy kiscsak volt (külsőre), de akkor még nem volt benne szilikon.

Montana24
Olvasó

Csak én látom ezt a képződményt egy ronda, buta vénasszonynak? A sok smink meg fodrász sokat dob rajta, de a tények makacs dolgok.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Kétségkívül már azon kor legvégén jár, amikor még kizárólag a külsejéből is képes volt megélni; már nem lesz belőle bikinimodell. De ettől még szerintem abszolút vállalható lenne egy korban hozzáillő férfinak, ha a kinézet mellé normális, érett gondolkodás társulna. Szerencsére a smink, a haj egyből elárulja a fej ürességét, a férfi egyből látja, hogy egy kiöregedett plázacicáról van szó, akit érdemes messziről elkerülni.

Montana24
Olvasó

Nyilván, ez elmondható az összes plázaszökevényről. Eléggé alkoholista feje van, nem csoda, hogy az agysejtjeinek száma csökkenő tendenciát mutat.

Én személy szerint viszont akkor sem állnék szóba vele, ha lenne az esze helyén valami, engem az Emilia Clarke (trónok harca) típusú nők vonzanak, nem tudom magyarul megfogalmazni, de az angol azt mondja rájuk: classy woman :)

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Korban simán beleférne, bár én, így fotók alapján nem nagyon vonnék le következtetést, pozitívat meg pláne. A sminkkel az a baj, hogy ‘kinövik’. A gondolkodásmódja meg ugye adott :)

Cefre
Olvasó
Cefre

Csinálnék neki egy 3-mas fiú iker triót.

lucius93
Olvasó
lucius93

Nevetséges, hogy a férje még aszisztál  is ehhez a borzalomhoz!

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

A férje is. Kérdezek mást: hol van pl a gyámhivatal? A nő nyilvánvalóan alkalmatlan az anyaszerepre, a gyerek érdeke sérül, ha olyan szülő mellett marad, aki nem kívánja, sőt utálja és alacsonyabbrendűnek tartja őt.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Úgy is fel lehet fogni, hogy Renáta családot tervez és ugye a férfiakhoz nem ért így feltételezte, hogy csak gond lenne egy fiúval. Talán elképzelhetetlennek tartotta, hogy az életben előszőr neki kell tennie valamit egy hímneműért és nem fordítva. Csakhogy Renáta nem magának szüli a gyermeket  hanem az államnak ami ezért piedesztálra emeli azokat a nőket is akik teszem azt rohadékok, mivel olyan kevés magyar gyerek születik. Tény, hogy az utcákon szétnézve főleg roma származású nők tologatják a babakocsit, sok gyerekért több segély jár. Amúgy vannak femina oldalak ahol kuruzslásszerűen táplálják ezeket a kismamákat, hogy nagyobb valószínűséggel legyen fiú vagy lány a szex eredménye. A jelenleg rákos Czeizel Endre doktor is adott tippeket egy videóban miszerint a PH szint szabályozásával lehet valamennyire hatni arra, hogy milyen férfi geci jusson be a petesejtbe.

Narancsle
Olvasó
Narancsle

“Tény, hogy az utcákon szétnézve főleg roma származású nők tologatják a babakocsit, sok gyerekért több segély jár.”

A német és osztrák nagyvárosokban pedig muszlimok és volt jugoszláv édesanyák, valamint egyéb arab/afrikai anyukák tologatják a babakocsit. Ha valaki járt ezekben az országokban és hétköznap délelőtt a városban van, akkor kb. úgy néz ki az egész, mint egy menekülttábor, hiszen a fehér helyiek és kelet-európaiak dolgoznak, a török/afrikai/arabok meg segélyen tengenek-lengenek.

Pl. Bécsben a gyerekek 60%-a már külföldi az általános iskolákban, ezeknek a fele/kétharmada pedig volt jugo és török anyák gyerekei. De ugyanez a helyzet Münchenben, Frankfurtban és Berlinben is.

Például tudtátok, hogy Brüsszelben, az Európai Unió fővárosában a lakosság 25,5%-a muszlim? Jól jellemzi az európai hozzáállást, hogy az 500 milliós közösség fővárosából gyakorlatilag kihalnak a fehér emberek.

“In Brussels Muslims cover 25.5% of the population,”

https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Belgium

Svédország is tele van no-go zónákkal már és Európa szerte problémát okoznak a fehérek közé be nem illeszkedő muszlim és radikális közösségek.

http://swedenreport.org/2014/10/29/swedish-police-55-official-no-go-zones/

A fehér ember, amelyik gyakorlatilag felépítette a demokráciát és a fejlett világot, demográfiailag kihalásban van, nem csak Európában, hanem már az USA-ban is, ahol a legnagyobb ugrás a feketék tanultsági és kereseti szintjét alulmúló latinok szaporulatában van (tehát ők ott a helyi alsó réteg).

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2979739/More-HALF-children-minorities-2020-immigrant-baby-boom.html

A nagy segélyezésben és “fogadjunk el és engedjünk be mindenkit” felfogásban gyakorlatilag kihal a fehér ember. Innentől már csak egy szabály uralkodik: azé az ország, amelyik teleszüli, hiszen a jóléti államok nem hagynak senkit éhen dögleni, a fejletlen, tanulatlan és buta bevándorlók szaporulata miatt pedig pár emberöltő alatt többségbe kerülnek majd ezek leszármazottai.

Ha valakit érdekel a téma, ajánlom ezt a könyvet: Pokol Béla: Európa végnapjai – A demográfiai összeroppanás következményei. Én csak pár fejezetet olvastam el, de elszomorító, ami a mai fejlett világra vár.

Reszet Elek
Újságíró

Ezért bosszantó, ahogy próbálják elkenni OV-ék kezdeményezését, pedig a lényege pont az lenne, amit leírtál. Eltekintve persze a stílusától és részlegesen a célzatosságától, mint figyelemelterelés. De ne politizáljunk, hogy szeretjük-e vagy nem OV-t.

Az mindenesetre látható hogy az EU-s kvótázással a nyugati megélhetési SJW-k és megszállott ballib kultúrgyilkosok valamint szűk sleppjük és media bértollnokaik csak a szart próbálják szétkenni a teljes únióban, ahelyett hogy hajlandóak ill. képesek lennének működő megoldást keresni rá, sőt hogy egyáltalán felismernék a problémát.

Aki járt már tőlünk nyugatra szinte bárhol, nagyon is jól láthatja mi a helyzet és az az igazság hogy ott is szinte mindenkinek tele van vele a töke. Ennek ellenére érdekesmódon semmi sem történik. Minden magyar a saját népét szidja, hogy milyen birka, de szerintem ez semmi a nyugati országok népeihez képest. Ott még keféléssel, kocsmázással, tánccal és üdülésel meg is ünneplik a saját kipusztulásukat.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ezért bosszantó, ahogy próbálják elkenni OV-ék kezdeményezését, pedig a lényege pont az lenne, amit leírtál.”

Mi most a trend a páholyban?

járókeret
Olvasó
járókeret

“De ne politizáljunk, hogy szeretjük-e vagy nem”

aljas dolog azt terjeszteni hogy orbán megosztó személyiség, szívből gyűlölök mindenkit aki ezt állítja

Naooo
Olvasó
Naooo

Lekörözte népnyúzásban furcsányt is. Nem kicsit.

járókeret
Olvasó
járókeret

most nőttél a szememben

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem mondod.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A fehér ember, amelyik gyakorlatilag felépítette a demokráciát”

Soha el nem feledhető bölcsesség: “A demokrácia a zsidó diktatúra paravánja.” – Louis-Ferdinand Céline

Reszet Elek
Újságíró

Itt egy adalék a német helyzethez. Európa egyik leggazdagabb országa, jóval kevésbé tervezhetetlen jövőképpel, elég konkrét gyerektámogatással. Ennek ellenére 1,36-os születési rátája van (ebben benne van a nem német “kisebbségek” gyerekszületései is), ami a világon az egyik legalacsonyabb.

Rohan, uram, a pusztulás szélén áll.” – Szarumán

Változik a világ… A Régi Világ elenyészik a nagy igyekezet tüzeiben. Az erdők is odavesznek. Új rend van felemelkedőben.” – Szarumán

timecutter
Olvasó
timecutter

A XXI. szd-i nyugati demokráciákban az ember egy sajátos erőforrás, amely létezésével garantálja a pénzügyi-gazdasági rendszer stabilitását. Minél több aluliskolázott ember nő fel aki nem látja át a folyamatokat, illetve minél több a magát meghúzó, sorsába beletörődő bevándorló identitástudattal rendelkezik, annál több hitelt lehet felvenni rájuk, államadósságként. A felvett hitelek felett az elit rendelkezik, a tömegek meg emelkedő sarcok formájában fizetgetik vissza. Ezért jól jön a nyugati eu tagállamoknak, ha bevándorlók szaporodnak az őslakók helyett. Nálunk OV-nak azért nincs szüksége bevándorlókra, mert ő a kárpátmedencei népek elbutításában, és a kvázi rabszolgamunka (közmunka) kiterjesztésében látja a megoldást, melyet bevándorlók nem nyelnének le olyan simán mint a helyileg elbutított népek.

the hermit
Olvasó

A fehér ember, amelyik gyakorlatilag felépítette a demokráciát és a fejlett világot, demográfiailag kihalásban van

Nem kár érte, pusztuljon csak.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

” azé az ország, amelyik teleszüli…”
igazad van, bar ez korantsem ujkeletu bolcsesseg. nincsen viszaly, se haboru, amit ne a szaporodas dontene el a legvegen. (naooo: dunkerque, ugye?!)
masreszt a kulonbsegek a vilagban oriasiak, es csak nonek. ez egyuttjar a szegeny es gazdag teruletek kozotti feszultseg novekedesevel. es ha ez a feszultseg atlep egy bizonyos szintet, a ket tabor kozotti gat atszakad, es az nagyon nagyot szol. igy a bevandorlas egyelore csokkenti a feszultseget, meg ha az alapproblemat nem is oldja meg.
szerintem ez sokkal komplexebb kihivas, minthogy van -e bevandorlas, szertjuk-e stb. lehet, hogy ugy gondolkodnak, a bevandorlas meg mindig jobb, mint egy kozeli haboru, vagy nepirtas. (meg ha mindketto jelen is van, csak tavolabb, vagy kevesbe intenziven.)
(en biztosan nem tudok jo megoldast, ha valaki ezek utan azt probalna szamonkerni rajtam .)

Naooo
Olvasó
Naooo

“roma származású nők”

Mi az, hogy roma? Mi az, hogy nő?

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

naooo, most nem azt akarod mondani, hogy nem tudod, mi a romapecsenye?

járókeret
Olvasó
járókeret

a gyerek lehet hogy nem hasonlított volna a fábryra, de a nő már most igen hasonlít

járókeret
Olvasó
járókeret

most látom, hogy fia lesz, nem olvastam el rendesen… így meg nagy valószínűséggel még hülyére vevés is: “ha tudtam volna időben, akkor ezt meg azt az iszonyú dolgot tettem volna, de most már késő, ezért nem csinálok semmit” – iszonyú elszánt, vakmerő akció

ha egy melós kiás egy gödröt, utána visszatemeti, aztán megint kiássa és megint visszatemeti, majd ezt teszi reggeltől estig, a végén mennyi fizetségre számíthat? az itt vesézett celeb-akció viszont – noha a végeredményt tekintve ugyanúgy nem történik semmi, mint a kubikosnál – igen jól fizet (most pl. épp írok, te meg épp olvasol róla, pedig még csak nem is ásott)

a lúzerek háborogjanak, az ismerősöknek meg úgyis meg van mondva, hogy ez csak sóbiznisz

valszeg imádni fogja a fiát, és úgy tizenkét év múlva, amikor az rákérdez e kis hír-szösszenetre, majd azt mondja neki: “nem gondoltam, édesem, hogy ilyen imádnivaló kölyök lesz belőled!”

szilikonból is lehet szopni:)

sdn
Vendég
sdn

Az államnak (főleg így, hogy még anyagi támogatást is nyújt érte) szigorú erkölcsi, és alkalmassági feltételekhez kéne kötnie az anyaságot.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

De nem ahhoz köti, hanem populációs adatokhoz. Az állam ahogy a közmunkával kozmetikázza a munkanélküliségi adatokat, úgy magasról tojik rá, hogy a romákat leszámítva nem lehet ösztönző a több gyerekre több támogatás startégia a férfigyűlölő nőknél. Az egyedül a feminizmus eredménye, hogy a nekünk szép fehér nők alig vállalnak vagy csak kompromisszumokkal gyereket, ellenben a kevesebbel is beérő, segélyhez szokott romákkal. Mingyá’ jön a libero TASZ, hogy mé’ vagyok mán kirekesztő, de jöhet mert tényeket állítani nem bűn, hanem kötelesség (lenne). Bár lehet nincs igazam mert nem ismerem annyira az aktuális családtámogatási pénzrendszert, mert diktatórikusan állandóan foltozgatják.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Mingyá’ jön a libero TASZ, hogy mé’ vagyok mán kirekesztő”

Kirekesztő vagyok, na és?

Kalman
Újságíró

Akartam írni egy elemzést, de aztán eszembejutott, hogy Puzsért majdnem bekasztnizták egy kevésbé durva mondatáér, úgyhogy inkább moderáltam magam. Annyit mondok csak, hogy kamion. Már alig celeb. Minden nyilatkozat ér néhány petákot. Minél nagyobb a visszhangja annál többet. Mégiscsak jobb, mint mondjuk mosogatni egy étteremben.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

“(…) még soha nem látott értelmes fiúgyereket.” Így igaz, én még soha nem láttam értelmes fiú gyermeket, a Nobel díjasok is szinte mind nők, Curie-nak pedig ott volt a felesége, Marie aki kettejük közül az igazi tudós, ezt mindenki tudja.  A felsőoktatásban is több nő tanul, mint férfi, mert a nők okosabbak. Ezért több női tanár kellene a közoktatásba (93% helyett 100 %), hiszen az a 30-40%-nyi férfi a felsőoktatásban elveszi a nők elől a helyet. Valamint kötelezően Ritalinnal kéne őket tömni, mert előbb utóbb úgyis csak a baj lesz velük. Egyáltalán minek egy férfinak az írásnál és az olvasásnál többet megtanulnia? Ha nem lennének nők, még mindig barlangokban élnének!

visuo
Olvasó
visuo

gondolom a férje előbb-utóbb kinőtte és értelmes lett… (vagy mégsem)

Ukrin
Olvasó
Ukrin

Degenerált egy család lehet.

Naooo
Olvasó
Naooo

járókeret
Olvasó
járókeret

mikjégert 2002-ben lovaggá ütötték, ennyit róluk

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

ha jol tudom, mr tony blair-t is. szerintem ez utobbi nagyobb mellefogas volt.

visuo
Olvasó
visuo

miért történt a kimoderálás?

Cefre
Olvasó
Cefre

Én egy pár napos eseményhez hasonlítanám.
Nem tudom ki mennyire jártas az elektronikus zenében és kinek mond valamit Ten Walls neve. Elég híres és sikeres. Nos, ő kiírta a facebookjára a következőt:
‘I remember producing music for one Lithuanian musician, who tried to wash my brain that I don’t need to be so conservative and intolerant about them.
‘When I asked him “what would you do if you realized that your 16-year-old son’s browny (anus) is ripped by his boyfriend?” Well he was silent.’
Szerintem nem volt egy túl homofób szöveg, mégis az egész világ elektronikus zenei szcénája egyhangúan utálta meg szó szerint órák alatt az embert. Szinte minden nagy fesztivál és klub lemondta a fellépését, sok híres dj/producer facebook postokban pocskondiázta, számos magyar is, mindenki nagy hősnek akart látszani. Videók készültek amiben Ten Walls számait törlik a gépükről, bojkottott hirdettek ellene.
Szerintem ez a kijelentés messze áll Hada Renátájétól mégsem hirdetnek ellene bojkottot. Persze, nem egy világhíres ember, de itthon mindenkinek el kéne határolódia tőle, mémeket kéne gyártani, bojkottálni, megutálni. De hát itt csak egy fiúról van szó, nem egy devianciáról…

sdn
Vendég
sdn

Nincs ebben semmi meglepő, a feminizmus, a meleglobbi, és úgy összességében a homoszexualitás imádata egy tőről fakad. Az emancipált, szekuláris országokban maxon pörög az alfa körhinta, megteremtődtek a könnyű, nők számára is elvégezhető munkák, mellette még persze van közös vagyon, gyerektartás, no-fault divorce.
Viszont a homoszexualitással szembeni legcsekélyebb intolerancia is olyan időket idéz fel a nőkben/a társadalomban amikor még nem volt válás, nem volt fogamzásgátló, vagy abortusz, tehát olyan “szörnyűséges” időket, amikor a nőknek az alfa körhinta megélésére még nem volt korlátlan lehetőségük.
Ettől függetlenül undorító, hogy az ilyen esetek nem érik el a társadalmi ingerküszöböt, de valószínűleg ez áll a háttérben.

Naooo
Olvasó
Naooo

A buzik undorítóak.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Nem tudom ki mennyire jártas az elektronikus zenében és kinek mond valamit Ten Walls neve. Elég híres és sikeres.”

Hát nem jött be. Ez jóval jobb:

https://www.youtube.com/watch?v=mRj8iCq-1I4

Reszet Elek
Újságíró

Nálunk jóanyám lányt szeretett volna, de fiú lett. Aztán persze el sem cserélt volna semmiért. Fiús anyák nagyon is jól tudják, hogy a fiúk anyjuk iránti szeretetének módja és mértéke valami olyasmi, ami nélkül sokkal de sokkal szegényebbek lennének.

Ami a cikkben szereplő nőszemélyt illeti, számomra az a szomorú, hogy hány nő próbálkozik hiába a gyerekvállalással, míg az ilyeneknek meg simán megadatik…

Koriander
Olvasó
Koriander

maga a jelenség szerintem is egy régesrégóta lètezô dolog (hogy vannak emberek, akik egy bizonyos nemû gyereket jobban szeretnének), biztosan szereti a kicsit, csakhát a szereplési vágy…

Reszet Elek
Újságíró

Vannak dolgok amelyekkel automatikusan kigolyózzák az embert a közéletből. A mai médiumokat is minősíti hogy a fenti történés nem tartozik ezek közé. Függetlenül attól hogy komolyan gondolja vagy csak a celebség fenntartása miatt csinálta, megfelelő közéletformáló közeg esetén eszébe sem juthatott volna hogy ilyen gondolatot nyilvánossá tegyen.

Nem akarok példálózni, de tudjuk milyen témák hivatalos felemlegetése jár automatikusan “közéleti kiheréléssel”  (sőt akár börtönnel is). Ha ezen elgondolkodunk egyben az is nyilvánvalóvá válik, hogy kik, mik ill. milyen mentalitású és gondolkodású emberek formálják nálunk (is) a közvélekedést.

A cikk valójában erről szól és nem egy buta picsa faszbúkos kiszólásáról. Sokkal inkább arról hogy az ilyesmiket minden társadalmi következmény nélkül meg lehet tenni!

Koriander
Olvasó
Koriander

igaz, ezt Mamzi is tökéletesen összefoglalta, de igazából a jóléti társadalmak alapból gyerekellenesek, mert a gyerekek zajosak és macerásak, a kisfiúk meg külösen. :/

Reszet Elek
Újságíró

És ő ki?

A jóléti társadalmak ma már életellenesek. Ennek a része a gyerekellenesség is. Az életet kiragadják térből és időből, kontextusai nélkül igyekeznek értelmezni. Ebből adódóan pont az értelmét tagadják el. Az időfolyamon mind a felmenőket és leszármazottakat, mind tetteink és létünk okozatát és persze okát is értem. A térbeliségen pedig a kapcsolódást a közösség szövedékéhez valamint a fizikai- és földrajzi valósághoz.

Az örök mában, relativisztikus értékek mentén önészlelő magányos individuum pedig éppenséggel a létezés valós ismérveivel nem bír vagy szerencsésebb esetben csak minimális mértékben. Az utóbbi a pokol tornácán levés állapota, míg az előbbi már pokol egyik rafinált bugyra.

Koriander
Olvasó
Koriander

“És ő ki?”

mdmselle rövidítve ès fonetikusan.

Reszet Elek
Újságíró

Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!” – Franco Provolone

Koriander
Olvasó
Koriander

:D
jóvan.
viszont tènyleg off, de nagyon megköszönnèm, ha mondanàtok klassz tippeket 5-6èves ksfiúknak, összesen 10 gyerek, érdekes partijàtèkokkal, ti mit szerettetek jàtszani, a bunyón kívül? Nem szeretnèm leültetni őket gyöngyöt fűzni…
Lesz àsatàs kincsekkel, fosszilíàkkal, dinócsontokkal (sógyurmàból kèszítem a csontvàzat ès a homokba lesz elrejtve), vettünk vésőeszközöket, ecsetet,
akkor szappanbuborèkolàs dinos pisztolyból,
lasszódobàs,
mit lehetne mèg?
Van egy hatalmas kalózhajó is a kertben.

DennisVT
Újságíró

Csak fiúk? Ejj szegények… :P

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem, a fiam plusz hat vendèg kisfiú ès hàrom kislàny ès a hugi, akit egyèbként az ovis sràcok tökre kedvelnek ès ősztől meg màr ő is ovis lesz (vegyes csoport) szóval így.

Reszet Elek
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

Néhány:

Állatosdi (Fejbecsapó)
Kellék: újságpapír
a/ mindenki kitalál egy állatnevet magának, miközben körben ülnek. A kör közepén ülő feladata, hogy miközben valaki egy állatnevet mond, mielőtt a megnevezett egy másik állatnevet mondhatna fejbecsapja. Ha ez sikerül, helyet cserélnek.
b/ olyan társaságban, akik még nem ismerik egymást ez a játék a saját névvel is játszható.

Az alábbi játékot megnézve elgondolkodtatóan a nemi szerepek mentén mozog:

Párbaj (Kakasviadal)
A játékban fiúk vesznek részt. Egy kb. 2 – 2,5 m. átmérőjű körben vívnak meg egymással. Egy menetben van egy kihívó és egy kihívott. A két versenyző mellkasukat egymásnak feszítik és megpróbálják egymást kilökni a körből. Vállal vívni tilos.
A lányok eközben egyenként a versenyzőket 1-10 pontig pontozzák. A játékot nem az nyeri, aki a legtöbb párbajt megnyeri, hanem az, aki a lányoktól összesítve legtöbb pontot kapja.

DennisVT
Újságíró

Ha játsszátok majd ezt a párbajt, arról beszámolót kérek. Íme a tippjeim:

  • A dagi srác nyeri a legtöbb párbajt – fizika 1.0
  • A helyes fiú kapja a legtöbb pontot – lányok 1.0
  • A dagi srác sírva fakad, mert semmi jutalom nem jár a teljesítményéért.., mondjuk legalább időben hozzászokik – redpill 1.0
  • A többiek kinevetik mert sír és mert különben is dagi – redpill 1.1

Izgi lesz:)

Koriander
Olvasó
Koriander

Dennis, nincs dagi sràc.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Van egy hatalmas kalózhajó is a kertben.”

A világ kalóza brit zászlóval?

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem, vmi Schauberger unokàja a szembe szomszèd, oszt’ minden lestrapàlt vackot odaad a gyereknek, korong alakú!
Egyèbkènt ha màr ràd jött az angolmanózàs, hogy lehet az, hogy a liblingvrilednek a kedvenc operàjàt egy rózsakeresztes írta?
http://www.youtube.com/watch?v=mnpI88iKaB8

Naooo
Olvasó
Naooo

Koriander
Olvasó
Koriander

Ki van a kèpen, csak nem vmiRammstein rajongók ?

Reszet Elek
Újságíró

James Hetfield és Lars Ulrich A Metallicából, ami a trash metal stílusának egyik legjelentősebb képviselője volt anno.

Koriander
Olvasó
Koriander

köszi Elek :-) ès bocsi, hogy ilyen buta vagyok.

Reszet Elek
Újságíró

Nem vagy buta, csak nem metálban nyomulsz

Koriander
Olvasó
Koriander

:D a bp bankosra, ami a metalt illeti tènyleg azt a keveset is tőled tudom, amúgy a búlvárhírekre emlékszem, de arcra em ismerem őket, már volt itt Hermit posztja alatt hogy Ulrich nem tud dobolni.

Naooo
Olvasó
Naooo
Koriander
Olvasó
Koriander

meghallgattam. Az ènekhang tovàbbra is irritál, viszont a gitárok, különösen a basszus eszméletlen jó, mondjuk én általában a kiegészítő szólamokra vagyok rákkattanva a kórusművekben is, a szöveg van mondanivalója, de ilyen kocsmarím.

Reszet Elek
Újságíró

Az egész albumot?

A legjobb albumjuk a Master of Puppets.

Majd gondolkodom a többin.

A metál zenének saját univerzuma van így nem sokat mutathattam belőle…

Ezt a zenét pedig Naooonak küldöm. Talán még nem linkeltem be…

Koriander
Olvasó
Koriander

nem, csak a linkelt blackened-et. nem tudom mi kell hozzá, de mindig is taszított a műfaj, pedig óriàsi hype volt amikor kint laktunk, de nekem vhogy a szüleim baràtaihoz kapcsolódik – volt a faszinak egy dedikàlt albuma is tőlük, szóval kicsit ilyen kopaszodó pocakos úr lazul maradt meg és győzködi apámat, hogy ez milyen jó :), ehhez képest meg Magyarországon gimisek hallgatták, csajok is brrr, én azt az időszakot vhogy végig álmodtam elég sokkoló volt az is, hogy mindenki kockàsingben, lógó hajjal és bőrkarkötőkkel jár, pedig nekünk tényleg kötelező egyenruhánk volt csak próbáltuk egyedivé tenni, erre meg itthon nem volt kötelező aztán mégis egyforma volt mindenki, szóval lehet hogy az egyéb benyomásaim miatt se, de lehet most van itt az ideje.

Reszet Elek
Újságíró

Igen. A divat egyformaságot teremt, ami valahol szánalmas elvégre éppen az egyediségét hangoztatják. Emlékszem nálunk is minden fiú “metálos” volt, a lányok meg “diszkósok”. Ebből adódóan érdekesek voltak az osztálybulik meg hasonlók.

Ugyanaz volt, mint néhány évvel később a skinheadeknél. Csak ott bomber dzseki, martens bakancs, hózentróger meg a kopaszság járta. Mondjuk a skinheadlányok tetszettek. No meg a skinhadek érdemének simán betudom, hogy jól lehetett velük pogózni.

mert kopasz lányt én nem látok!
Merre vannak, hol keressem?
ezért szomorú az én szívem.
Régóta már egy a vágyam:
hogy skinhead lányokat lássak.
Lányok, a haj titeket csak csúfit
és öregkorotokra mind kihullik.
ha igazi lány vagy, levágatod hajad
nem takarod el babaarcodat.
lányok, ti kopaszon szebbek vagytok,
ne rejtsétek el a fejformátok.
Rövid hajjal több az ész
hosszú hajjal semmit se érsz.
Régóta már csak egy a vágyam.
hogy szkínhed lányokat lássak!”
No még egy. Ez volt életem első skin dala, nyári táborban ment a belső hangszórókon. Azonnal megkedveltem…
Montana24
Olvasó

Szerintem focizhatnának is Én gyakorlatilag 8-9 éves korom óta imádom. A kötélhúzás se lehet rossz, kézilabda, röplabda. A csapatsportok nagyban fejlesztik a személyiséget, önbizalmat, kooperációs képességet és ezek később rendkívül fontosak lesznek az életben.

DennisVT
Újságíró

A focival csak egyetérteni tudok. Én is rohadt nagy függő vagyok, amióta az eszemet tudom. Még mindig játszom heti 3-4szer, de 20-22 éves korom körül nem volt nap, ami kimaradt volna.

Profinak sajnos sosem voltam elég jó, de ahogy az NB1-et elnézem, arra a szintre felfejlődtem volna sztem.

Montana24
Olvasó

Én játszottam rövid ideig klubszinten* de aztán jöttek az egyéb érdeklődési körök/sportok és a fránya szemüveg, hobbiszinten viszont nagyon jó, bár ma már sajnos mindenki elvan az okostelójával meg a hétvégi beb.szásokkal és nincs társaság aki összejönne egy laza meccsre, na de lesz ez még így se. Neked jó egészséget hozzá!

*nem NB1 szint persze :D

Koriander
Olvasó
Koriander

labda meg kapu mindenfèlekèppen lesz, de még kicsik (röplabda, kèzihez mèg nincs megfelelô ügyessègük) …
eddig egy kisfiúval talàlkoztam, akinek màr màsfèlèvesen is fantasztikus volt a labdaèrzèke, ô màr utànpótlàsban jàtszik, a többiek nagyon kajlàk hozzà kèpest, de tènyleg nem kell mindenkinek Thomas Müllernek lenne :)
Szóval egyetèrtek, a labdajátèk egy agyilag is nagyon összetett koordinàciós feladat, csapatkapitànyok között nyilatkozataikban is hihetetlenül intelligens fèrfiak vannak, vagy csak simàn elfogult vagyok a nèmetekkel: Beckenbauer, Kahn, Ballack (bár neki Kahn mellett igazàn nehèz dolga volt), a “kisegèr” emberileg viszont nagyon cuki Lahm, Schweini is kezd megkomolyodni ès egyesíti a sztàrt az intelligens irànyítóval.

A kötèlhùzàs viszont remek tipp, mert egy kincseslàda keresèshez is kellenek ügyessègi a feladatok, jó ötlet, köszi!

Montana24
Olvasó

Szívesen! Egyetértek, a nemétek nagyon képzett és intelligens, tanult játékosok. Akiket igazán tisztelek: Cristiano Ronaldo a rengeteg jótékonykodása miatt, illetve természetesen a mi legendánkat, Puskás Öcsit, alias Panchot, mivel a pályán kívül is nagyszerű ember volt.

U.i.: persze, nem kell annyira komolyan venni, érezzék jól magukat, miközben fejlődnek a képességeik, és akkor nagy gond nem lehet :)

Eques
Olvasó
Eques

Bocsánat, rossz hozzászólásra válaszoltam.

Koriander
Olvasó
Koriander

Az asszisztált csihipuhit elkerülném, mert magától is kialakul, várostrom ötlete viszont klassz, azt vhogy beépítem, egyébként is indiana jones a party mottó.
Viszont a helyzet az, hogy már így is jobban izgulok, mint a saját esküvômre..este dinoszaurusz csontokat sütök sógyurmából és azt teszteljük a férjemmel, hogy hány nap alatt köt meg az agyagban a dinofigura/kincs, hogy még kivéshetô legyen, ehhez jönnek még a dekorációk és hova a bánatba rejtsük a kalózkincset. Egyedül a kaján nem görcsölök, azt kb tudom hogy felesleges faxnizni, mert ha játszanak, akkor kábé mindegy. legyen innivaló, hús meg édesség.

hgyi
Szerkesztő

6-8. osztályban kézilabdáztam. Eljöttek sportegyesületek edzői is, hogy megnézzenek minket nem csak edzés közben és válogassanak közülünk. Én már listán voltam egy edzés után, de meccs után közölték velem, hogy rontom a csapatmorált. Örültem az ellenfél győzelmének. Akkor nem értettem, miért baj ez. Aztán rájöttem, hogy csak nekik baj, mert én jobban érzem úgy magam, ha a játéknak örülök jobban, mint a győzelemnek.

Focizni egészen kicsi korom óta szerettem. Aztán 12 éves korom körül sajnos kezdtem kikopni a srácok közül – egyre inkább látszott, hogy lány vagyok. :o] -, de akkor meg jött a kézilabda, úgyhogy nem maradtam labda nélkül.
A gimiben sajnos a kötelező sport a kosárlabda volt, amit nem szerettem.

Múmiát nem csinálnak valakiből? :o)) A WC papír különösen alkalmas a múmiásodásra. És piramidont is lehet építeni. :o))
(“A piramidonokban eltemetkezve hogy fekszenek a múmiásan dobozolva a valódi egyiptomiak.” R.J.)

Eques
Olvasó
Eques

Javaslom a zoknicsatát. Sok összegöngyölt zoknival vagy rongylabdával dobálja egymást két csapat. Fedezéket használni ér. A törékeny holmikat pakoljátok el. Ha nagyobbak és többen vannak, három csapattal érdekesebb. Én menet közben szoktam kitalálni szabályokat a lehetőségektől függően. Például várostrom. Pár perc csihipuhi után új játék új csapatokkal. Gyakran az egyik csapat szándékosan erősebb, mint az életben.

Koriander
Olvasó
Koriander

most meg az enyém ment rossz helyre :) köszönöm a várostromos tippet!

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember
Naooo
Olvasó
Naooo

“a teles közélet”

Ez a közélet tényleg csak hóhányó.

“Hada Renáta, Fábry Sándor volt szeretője”

Fogott vénebb faszit, de gazdagabbat?