Megszégyenítő verbális erőszakot alkalmaznak a nők az udvarlás során?

A férfiak mentálhigiénés problémáival foglalkozó, szűkös terjedelmű irodalom különösen kevés szót ejt arról a jelenségről, hogy bizonyos életszakaszokban a nők általi visszautasítás okozza a legtöbb fájdalmat és keserűséget a férfiak, különösképpen a fiatal férfiak számára. Ebben az életkorban a munkahelyi problémáknak és az egészséggel összefüggő gondoknak messze nincs még olyan hangsúlyos szerepe. A tizen- és huszonéves korosztály számára a nőkkel kialakítandó kapcsolat válik elsődleges fontosságúvá. Nehezen kezelhető problémának tűnik, ha egy férfit abban az állapotában ér a legtöbb kudarc és megaláztatás, amikor a leginkább szomjazza a testi és az érzelmi beteljesülést, kiegyensúlyozottságot és mindez személyiségfejlődése és intellektuális érése szempontjából is kifejezetten fontos lenne. Banális dolognak hathat, azonban a biológiai és ösztönös vágyak beteljesületlensége – naturam furca expellas – az elviselhetetlenség szintjéig fokozódhat.  Az ekkor szerzett lelki sebek egy egész életén át kísérhetinek minket

Napjaink társadalomszerkezeti változásai már fiatalkorban is magányosan élő férfiak tömegeit termelik ki. A jelenséget a feminista média a “hová tűntek az igazi férfiak?” felkiáltással, a férfiszféra pedig az MGTOW-jelenség elemzésével igyekszik körülírni. A párkapcsolat kialakításával összefüggő nehézségekkel küzdő fiatal férfiak gyakran említik, hogy gondjaikat nem csak saját passzivitásuk, hanem többek között az is okozza, hogy sűrűn kell szembesülniük azzal, hogy valójában nincs kinek udvarolniuk. Mivel a huszonéves hölgyek a más korcsoportba tartozó férfiak körében is népszerűek, így nehezen megközelíthetőek, az idősebb nők gyakran eleve elutasítóak a fiatal férfiakkal szemben. A húszas éveikben járó hölgyek a velük egykorú férfiaknál évekkel korábban lépnek házasságra, a fiatal férfiak azt élhetik meg, hogy frusztráló módon alacsony a lehetséges partnerek száma. A harmincas éveiben járó férfi pedig már egyenesen azzal szembesül, hogy a számára elérhető nők száma rohamos mértékben fogy.

Az egyre nehezebbé váló partnerkeresés már önmagában is fokozódó pszichológiai nyomás alá helyezi a férfiakat, azonban más nehézséggel is szembe kell nézniük. Az udvarlásban passzív szerepet betöltő nő számára első hallásra talán furcsának tűnhet, de a férfiak gyakran hangsúlyozzák, hogy egy kapcsolat kialakítása intenzívebb erőkifejtéssel jár, mint a fenntartása. A férfiaknak a partnerkeresés során nagy számú nőt kell megszólítaniuk, a leginkább a nők által diktált formalitások kereteit betartva: ne tűnjenek tolakodónak, ne veszítsék el hitelességüket és lehetőleg minden elutasítás után lépjenek könnyeden tovább. Ha valaki hosszú ideig (vagy örökké – ilyen is van!) eredmény nélkül toporog az ismerkedés és az udvarlás párkapcsolati szakaszában, a partner nélküli passzivitás állapotában, akkor egyedüli meghatározó élményévé az válik, hogy az adok-kapok nincs egyensúlyban, a nőkkel való társalgás egy egyoldalú kommunikációs csatorna, mintha a nők teljesen érzéketlenek lennének. Gyakori panasz, hogy a nők túl gyakran teszik ki lelketlen, lelkiismeretlen, kifejezetten sértő pszichológiai agressziónak a nekik udvarolni igyekvő férfiakat. Fellépésük alapvető esetekben is nevezhető minden különösebb ok nélküli verbális erőszaknak, súlyosabb esetekben pedig egyenesen becsületsértésbe, a közösség előtti megalázásba torkollik az ártatlan udvarlási kísérlet, és mindez ráadásul gyakran végződhet a fiatal férfi közösségi ellehetetlenülésével.

Egyes férfivélemények szerint napjainkban a leggyakrabban előforduló párkapcsolati erőszak a férfiakkal szembeni verbális erőszak, a sértő, megalázó elutasítás az udvarlás során. A másik fél önbecsülését lerombolni törekvő verbális agresszió éppen úgy összefüggésben állhat a férfiak megbecsülésének drámai csökkenésével, ahogyan a nősovinizmus terjedésével.  Nyilvánvaló, hogy a lányok-nők nevelésével összefüggő okokat is szükséges keresnünk a két nem udvarlási párbeszédének problémáival kapcsolatban. Talán segíthetne a problémán, ha a fiatalok szexuális felvilágosítását, a megfelelő szexuális kultúra kialakítását célzó, bővülő oktatási anyagokban nem csak a másság elfogadására érzékenyítő gondolatkör, hanem az udvarlással kapcsolatos helyes magatartásformák ismertetése is hangsúlyosabb szerepet kapna. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy kifejezetten nőcentrikussá vált a mainstream pszichológia is, a legtöbb nyomtatott és internetes sajtócikk is kizárólag a párkapcsolatban élő nők mentálhigiénés problémáival foglalkozik. Mindeközben a társadalom számára fel sem tűnik, hogy több az egyedülálló, teljesen magára hagyatott férfi, mint a nő. A problémán segíthetne, ha a sokadik hullámát megvalósító feminizmus, amely a férfiellenes, férfigyűlölő radikális ágazatok kitermelésében olyannyira jeleskedett, végre életre hívna egy olyan irányzatot is, amely a férfiakkal történő kommunikáció magasabb szintre emelésére, a két nem eltérő sajátosságainak elfogadására helyezné a hangsúlyt, de sajnos az 50-100 éves múltra visszatekintő nőmozgalom erre mindeddig semmilyen hajlandóságot nem mutatott.

46 votes, average: 4,74 out of 546 votes, average: 4,74 out of 546 votes, average: 4,74 out of 546 votes, average: 4,74 out of 546 votes, average: 4,74 out of 5 46 olvasó átlagosan 4,74 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Berengar

196
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
21 Egyéni hozzászólás
175 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
35 Hozzászólások szerzői
righeiraAequalitatem VeramTibiwunderboyshitironEques Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
edie
Olvasó
edie

Mindkét nemnek sokat kell tűrnie párkeresés során (nők pl azzal szembesülnek, mennyi retardált ír rájuk neten, aki mindjárt bugyijuk iránt érdeklődik…), bár szerintem is a nők jóval könnyebb helyzetben vannak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Más értékük úgysincs.

edie
Olvasó
edie

Amúgy a fekák gondolkodnak kb így.

http://vandorboy.com/africa-summary/

“A Nő. – az nem mas mint vagina. Bocsanat, nem. Vagina es cseled. Ja es verni is lehet, es nem is szegyen. Meg soha nem elveztek meg a szex-et, de a gyerek jon. Ketto, harom. Idejuk van. Ha addig együtt maradnak. Alig van olyan csalad, ahol van papa is a gyerek mellé, hamar eltunnek a pasik. No responsibility, nincs semmi felelossegtudat. Semmi.. Viszont a him-nek (elnezest, hogy igy jellemzem oket), mindenkeppen van tobb noje. Itt persze tovabb el a tradicio! Attol nagy ember valaki, hogy sok felesege van. Igaz, ma mar nem felesege, mert azt mar nem tudja megfizetni, mert ugye az penzbe kerul, s itt inkabb latszanak penzesnek, de nem azok. De egy ejszakara azert futja. Meg italra es par szep szora, amig tele van verrel.”

Naooo
Olvasó
Naooo

Mer leutánoztak a majmok.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

“nők pl azzal szembesülnek, mennyi retardált ír rájuk neten, aki mindjárt bugyijuk iránt érdeklődik…”

Jaj, szegény apácák, ezek a szexmániás őrültek zaklatják őket, meg kéne védeni őket mind.., jaj-ja jaj

Komolyra fordítva a szót én sok olyan nővel találkoztam, aki az átlag férfival kizárólag csak dugni akart, párkapcsolatot semmiképp sem. Olyan magas igényeik voltak gazdasági és egyéb szinten, hogy aki azt megüti, az valószínűleg hülye lenne másra használni egy átlag nőt, mint amire sokuk egyedül jó.

DennisVT
Újságíró

Komolyra fordítva a szót én sok olyan nővel találkoztam, aki az átlag férfival kizárólag csak dugni akart, párkapcsolatot semmiképp sem.

Adnál valami elérhetőséget hozzájuk?:)

Na jó viccen kívül, ilyesmit nem nagyon láttam – főleg nem átlag férfival (hacsak a nő nem mélyen átlag alatti). Persze van az egyéjszakás kalandocska, ahol el tudom képzelni, hogy másnap a nő sem akar hallani a férfi felől – bár még ezzel is vannak fenntartásaim. De hogy egy nő randizgasson egy férfival 2-3szor, aztán “beadja a derekát”, de szex után mást nem akar… hát ilyenről még nem is hallottam. Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy a hörcsög a fejében ezt hozta ki eredményül. Várta-várta, hogy a férfi majd jelentkezzen, aki persze nem tette, ezért a hörcsög addig tekert, míg ki nem jött az az eredmény, hogy “tulajdonképpen én sem akartam ennél többet, nem is elég jó hozzám ez a pasi ezért, meg ezért, meg ezért“. Mert így az a gondolat, hogy őt nem utasították vissza, elviselhetőbb a számára. Szerintem egyes hörcsögök odáig is eljutnak, hogy meggyőzik a tulajdonosukat arról, hogy ők kezdettől fogva sem akartak semmi egyebet a férfitól, szóval igazából ők használták ki a férfit, és nem fordítva. Lehet az olimpikon hörcsög még azt is kihozza, hogy így nem is számít az egész, ergo meg sem történt, letagadható. :)

Olyan magas igényeik voltak gazdasági és egyéb szinten, hogy aki azt megüti, az valószínűleg hülye lenne másra használni egy átlag nőt, mint amire sokuk egyedül jó.

Ez az amiért fura, hogy egy átlagférfival viszont szexelnek.

edie
Olvasó
edie

Jópár olyan nő van neten, akivel egyéjszakás kalandokat lehet összehozni, persze jelentős részük vidéki anyuka.

Art
Olvasó
Art

De azoknak is először sírig tartó szerelmet kell hazudni, különben “megalázónak” érzik.

Amúgy szart se érnek az ágyban.

Versus
Vendég
Versus

Edie! Már megint a férfiak ellen szónokol, míg a nőket az égig emeli. Ha a nőket zavarja a sok retardált, aki a négerektől idéz, akkor ne az interneten ismerkedjenek! Ráadásul a nőknek ez nem kerül erőfeszítésbe, mivel passzívak.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A férfiak egyre hangosabban panaszolják, hogy a nők túl gyakran teszik ki lelketlen, lelkiismeretlen, kifejezetten sértő pszichológiai agressziónak a nekik udvarolni igyekvő férfiakat.”

Már mondtam, nem papucskodni kell nekik, hanem szétalázni őket. Azt élvezik.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

“de sajnos az 50-100 éves múltra visszatekintő nőmozgalom erre mindeddig semmilyen hajlandóságot nem mutatott.”

 

Hehe, a svéd feministák példájából kiindulva: ha ezek egyszer hatalomra kerülnének, örülhetnénk, ha a Homo sapiens sapiens fajba sorolnának be minket, férfiakat.

Toplak Zoltán
Újságíró

szétalázni? Nem sok nő szereti az ilyet… legfeljebb a pszichésen defektesek, én így látom.

wunderboyshitiron
Olvasó
wunderboyshitiron

Akkor te is minimum béta – béta plusz vagy. Neked rebegtetik a pillájukat a csajok egészen föl a 7-8-as szintig. De a szegény omega lúzerre még a mínusz 5. szint alatti (lemegy a bányába feljön a szén) szakadékok is csak erős apéniás tünetek esetén fanyalodnak!

DennisVT
Újságíró

“A harmincas éveiben járó férfi pedig már egyenesen azzal szembesül, hogy a számára elérhető nők száma végképp rohamos mértékben fogy.”

Én ezt nem így látom. Pont a feminizmusnak “hála”, egyre több és több szingli nő van 30 körül. És fölötte. Én most lettem 35, és sokkal több lehetőségem van, mint 25 évesen. Nem vagyok sem túl jóképű, sem túl gazdag, híres pedig kicsit sem, de még így is… Mintha sorra nyílnának ajtók. A férfi SMV (szexpiaci érték) amúgy is 35 fölött éri el a csúcspontját.

Ami a durva elutasítást illeti, olyan szépen leírták RedPillen, de most meg nem találom. Ha valamikor mégis, akkor bemásolom. A lényeg az, hogy ha egy nem vonzó férfi közeledik a nőhöz, lép oda hozzá, szólítja meg, akkor az a nőnek a nő szerint – egy kívülálló szemében – státuszvesztést eredményez, ennél pedig kevés rosszabb dolog létezik egy nő számára. Minél kevésbé vonzó a férfi, annál nagyobb a probléma, és annál durvábban kell visszautasítani, hogy helyrebillenjen a státusz. Jellemzően a csinosabb, de nem olyan húde jó nők csinálják, azok, akik olyan 6-7esek, de 9esnek képzelik magukat. A tényleg jó nőknek nincs igazán szükségük ilyesmire.

1-2 idevaló vélemény: ezért (is) buknak a nők a dark triad férfira, aminek egyike a pszichopata viselkedés. Nem ismernek félelmet, nem veti őket vissza a visszautasítás. Nincs fájdalom, nincs bűntudat, szégyen, kétely, düh, harag, semmi. Képzeld el az erőt, ami átsegít minden visszautasításon, akár az ezrediken is, és így éjjel-nappal csajozhatsz, anélkül, hogy lelkileg megviselne…
Illetve van itt néhány válaszlehetőség azokhoz a nőkhöz, akik a feltartott kezükkel mintegy stoptáblaként azonnal elutasítanak :
https://heartiste.wordpress.com/2014/10/10/a-test-of-your-game-judging-your-responses-to-no-girl/

A kedvencem : “Tegye fel a kezét, akinek gombás fertőzése van!” :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Minél kevésbé vonzó a férfi, annál nagyobb a probléma, és annál durvábban kell visszautasítani, hogy helyrebillenjen a státusz. Jellemzően a csinosabb, de nem olyan húde jó nők csinálják”

Fizetni kell pár sört köpcös figuráknak, cserébe odaküldeni őket sorban az ilyenekhez, amíg bele nem őrülnek a csipák, vagy haza nem mennek. Kár, hogy már nem járok ilyen helyekre, szívesen elrontanám az estéjüket.

Toplak Zoltán
Újságíró

Különös, milyen negatív vagy. Sok a rossz tapasztalat? Tele a hócipő?

 

Reszet Elek
Szerkesztő

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel. Hagyom, hogy áthaladjon rajtam, fölöttem. És amikor mögöttem van, utánafordítom belső tekintetemet, követem útját. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.” – Frank Herbert: Dűne/Bene Gesserit litánia

DennisVT
Újságíró

Olvasd csak el Heartiste 16. pontját:)

DennisVT
Újságíró

Amúgy egy férfi számára a 30as éveiben elérhetőek még 20onéves csajok is. Bőven.
Tényleg tele van a világ (meg a társkeresők) 30 körül már elvált nőkkel, egyedülálló anyákkal (velük nem is kell komolyan kezdeni), de azért akad bőven szingli is. Válogatni kell, keresni azt, aki érdemes többre is. Aki pedig nem, azzal lehet alkalmi kapcsolatot létesíteni. A lényeg, hogy elérhetőek, és a 30as évei közepén-végén a legkelendőbb egy férfi.

Ha valaki az MGTOW egy olyan pontján van, ahol csak a házasságot és a komoly kapcsolatot utasítja el, annak ez egész jól kezelhető. Persze nem mondom, hogy könnyű a helyzet, de 30asként sztem reményteljesebb, mint pályakezdő, jellemzően szegényebb, tapasztalatok nélküli 20onévesen.

A sorozatos monogámiával kapcsolatban pedig el kell fogadni, hogy “Ő nem a tied, hanem te vagy soron”. De azért jobb ezt előre tudni, és úgy készülni, mint utólag vakarózni:)

Szerk: Ohh közben hozzáírtál még:)

DennisVT
Újságíró

Ez igaz, de ezzel nincs mit tenni. Ettől még próbálhatod maximálisan élvezni a 30 fölötti éveidet:)

timecutter
Olvasó
timecutter

Érdekességképpen megemlítem egy akaratlan kísérletemet. 2007-ben rövid időre szétmentünk kedvesemmel, olyannyira, hogy társkeresőn is regisztráltam, 35 évesen, képpel. A regisztráció megmaradt miután kibékültünk, el is felejtettem. Évekkel később pár hónap leforgása alatt kaptam jópár levelet, ez volt röviddel a 39-szülinapom után, illetve a ugyanez megismétlődött egy évvel később a 40 szülinapom után. Az adatok elemzéséből arra jutottam, hogy a 30-as és a 40-es csajok életkorban vonzónak találják a 39-40 éves férfiakat.

Versus
Vendég
Versus

Dennis! Se nem jóképű, se nem gazdag? Azt hittem Ön alfahím :) A korát írta múltkor, de én jóval fiatalabbnak képzeltem. A cikk szerzője szerintem is téved azzal kapcsolatban, hogy 30 felett kevés lehetőségük vannak  férfiaknak.

skhullya
Vendég

“Ha valaki hosszú ideig (vagy örökké – ilyen is van!) eredmény nélkül toporog az ismerkedés és az udvarlás párkapcsolati szakaszában, a partner nélküli passzivitás állapotában, akkor egyedüli meghatározó élményévé az válik, hogy az adok-kapok nincs egyensúlyban, a nőkkel való társalgás egy egyoldalú kommunikációs csatorna, mintha a nők teljesen érzéketlenek lennének”

A tapasztalatom az, hogy a fenti állítás teljes mértékben relatív! Ha a kívülálló (egyedülálló) személy úgy véli, hogy egy párkapcsolattal több a vesztesége, mint a haszna, akkor neki igaza is van, amennyiben hideg fejjel és realistán gondolkodik. Egy kívülálló mindig tisztábban lát!!! Ez az élet minden területén igaz!

Viszont a párkapcsolatban élő kékek és pirosak azt tapasztalják, hogy sokkal jobb dolguk van jelen pillanatban, mind szingli korukban. Természetesen ez a 3,14na hatalma, amiből nem akarnak kitörni. Előfordul, hogy ezek a kapcsolatban lévő emberek úgy érzékelik, hogy a kapcsolatukban teljesen egyensúlyban van az adok-kapok és a szakítással saját magának nagy veszteséget okozna.

Így ez nézőpont kérdése, hogy kinek van igaza. Mindenki döntse el, hogy mit tart fontosabbnak és erősebbnek: a realitást vagy a 3,14na 6almát!

Edit #1:

“Nehezen kezelhető problémának tűnik, ha egy férfit abban az állapotában ér a legtöbb kudarc és megaláztatás, amikor a leginkább szomjazza a testi és az érzelmi beteljesülést, kiegyensúlyozottságot és mindez személyiségfejlődése és intellektuális érése szempontjából is kifejezetten fontos lenne.”

Minden elutasítás, kudarc folyamatosan leszipkázza a férfi/fiú önbecslését, magabiztosságát. Egy mentálisan egészséges ember átlagos eszközökkel jó néhány kudarc után ronccsá válik. Ez egyénenként változó mennyi. De átlagos módszerrel, filozófiával nem sok. Ezután vagy feladja az egészet, vagy filozófiát vált. MGTOW vagy PUA a két legerősebb filozófia, amely kimondja hogy kell egyes helyzeteket kezelni úgy, hogy az egyén mentális egészsége ne sérüljön. Természetesen a kaszanovák fel vannak vértezve valamilyen szinten (nem veszélyes)pszichopata vonásokkal, de a nők kutyáivá válnak. Lehet, hogy csak az ellenkezője látszik kívülről.

Tanyasi nyelven “testi és az érzelmi beteljesülés” , azaz a kangörcs MGTOW filozófiával rendkívül hamar elnyomható. Természetesen ez is egyénfüggő. Utána meg nincs kudarc, csak te magad vagy a fontos.

#hufnagelfia

Suum cuique
Újságíró

Ha egy nő, aki tetszik nekem és visszautasít, az nyilván nem esik jól, de nem fogom őt pocskondiázni, meg szűzkurvának kikiáltani, ha ezt egyenesen teszi. Természetesen még én se tetszhetek mindenkinek :D Szűzkurvának azt nevezzük, aki elfogadja az udvarlási gesztusokat, ezzel a férfiban azt a benyomást keltve, hogy lesz valami a dologból, majd a legvégén a kisasszony fel van háborodva, hogy de mégis hogy képzeltem. Ugyanis bűnös, negélyezett tudatlanság (ignorantia affectata) áll fenn ez esetben, minden normális, felnőtt nőnek tudnia kell, hogy mik az udvarlási gesztusok és azok mire irányulnak, és ha nem áll szándékában a férfival kezdeni, nem etikus elfogadni azokat, sőt illendő, minél előbb – először metakommunkációs úton, ha ez nem megy, akkor egyenesen, de nem bántóan verbálisan is – kifejezésre juttatnia.

Naooo
Olvasó
Naooo

Suum cuique
Újságíró

“Egy ízben Arankát otthagytam a számlával. Láttam már egy ideje, mire megy ki a játék, mi is az aktuális játszma. Aranka igényt tart hiúságának kielégítésére, bezsebeli azt a kéjes érzést, hogy ő márpedig kell, de adni azt nem szándékozik semmit. S ezt a színjátékot persze én finanszírozzam. „Pardon, ki kell mennem”, mondtam neki, majd kiosontam a hátsó bejáraton, s otthagytam a fizetetlen számlával. Nem adott és nem kapott semmit. Tiszta játék. Mondhatni becsületes.”

http://pozsonyiadam.blogspot.hu/p/keskeny-karoly-elete-es-kora-k-regeny.html

http://pozsonyiadam.blogspot.hu/2010/07/az-eves-merleg-avagy-az-utovedharcok.html

Suum cuique
Újságíró

“a férfiak gyakran hangsúlyozzák, hogy egy kapcsolat kialakítása intenzívebb erőkifejtéssel jár, mint a fenntartása.”

Ez rohadtul nem igaz. Egy tartós párkapcsolatban a vonzalom fenntartása, a “parázs őrzése” is marhára nehéz, csak épp máshogy az, mint az ismerkedés. Pl. egy nő elvárja a pasijától, hogy az szórakoztató legyen. Szórakoztatónak lenni egy másfél-két órás randi során marha könnyű, ha van egy kis rutinod. Ha valakivel évek óta együtt élsz, elég nehéz folyton újdonságokat kitalálni, hétköznap délutánokra újabb és újabb programokat kitalálni, az “ellaposodást” meggátolni. Aztán ott vannak olyan kérdések, hogy mennyire légy engedékeny a nő bizonyos igényeivel szemben, mennyire nyílj meg előtte, mint esendő ember, anélkül, hogy meginogna a státuszod, hogyan kezeld a hisztiket, vitákat, mennyire kezeld előtte nyíltan a pénzügyeidet. És ez még egy friss párkapcsolatra is igaz, amikor a nőt is hatja a PEA, mennyivel inkább így van évtizedek múltán?

Naooo
Olvasó
Naooo

Tehát a nők buták.

DennisVT
Újságíró

Ebben már ott tartok, hogy ha megismerkedek egy nővel – neten mondjuk – és rákérdez, hogy randizom-e más lányokkal is, vagy van-e esetleg alkalmi barátnőm (igen, meg szokták kérdezni), akkor reflexből igent mondok, akkor is ha épp nincs senki más. Magamtól nem hozom fel, nem kérkedek vele, de ha ide tereli a témát simán rávágom.
Régen? Eszem ágában nem lett volna ilyesmit csinálni. “Nem, dehogy, senki. Nem randizom egyszerre több lánnyal, szeretnék csak egyvalakire koncentrálni, így fair”. Hát egy nagy túróst.:)
Volt nő, amelyik a randi napján, a találka előtt azt írta nekem, hogy kényelmetlenül érzi magát, hogy ő kell elcsábítson engem és nem fordítva… Hehehe.

De ha nem is kerül szóba, nem kérdez rá, akkor biztos, hogy a randin valahogy úgy terelem a témát, hogy szóba kerüljön ex-barátnő, ex-szerető, vagy hogy egyáltalán ne legyen egyértelmű, hogy most van-e valaki más, vagy nincs. Nemrég egy nő maga írta le chaten, hogy egy férfiban a legvonzóbb dolog egy másik nő. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem is gondolná a becsületes férfiember, de sok nő szemében egyenesen kíméletlenül elértéktelenedik az a férfi, aki körül egyetlen más nő sem akad. Egyetlen nőt viszont nem érdemes “bevallani”, mert akkor bekerül az ember az unatkozó félrelépő kategóriába, aki “csak dugni akar”, így nem parti. A helyes mondat talán úgy hangzik, hogy “akad ez az, kísérletezek, de mostanában senki nem tudott hosszabb távon lenyűgözni.” :)

lady
Olvasó
lady

“De ha nem is kerül szóba, nem kérdez rá, akkor biztos, hogy a randin valahogy úgy terelem a témát, hogy szóba kerüljön ex-barátnő, ex-szerető, vagy hogy egyáltalán ne legyen egyértelmű, hogy most van-e valaki más, vagy nincs.”

Miért jó exeket emlegetni nem tudom , de így tűnhet mint aki még nincs túl a régin vagy a régihez hasonlítaná az újat . Szerintem a régi lezárva még ha gondolatban nem is, de lehet vannak akiknél így jobban lehet “udvarolni”.:-)

“Nemrég egy nő maga írta le chaten, hogy egy férfiban a legvonzóbb dolog egy másik nő. :)”

Azért csak kiderül a valóság, hogy valójában a másik nőnél akarnak sokan különbnek lenni , mondhatni olyan verseny jellegű ez” én több vagyok jobb mint a másik ” Legtöbbször minden férfit dobnak egy másikért mert a csábítás a lényeg náluk.  Ha mégis megszeretnek  egy férfit akkor a féltékenység öli meg a kapcsolatot mert tudják sok olyan nő van mint ők és a szerelmük nincs biztonságban. Olyan nőt kell találni aki egyedül is boldognak érzi magát, munkától hobbitól vagy csak úgy általában szeret élni , mert ha nem akkor a férfitől veszi el az energiát , az életteret.  Már sokszor a szülői neveléstől elrontódnak , mert azt hallják” olyan férfit keress aki boldoggá tesz , aki a tenyerén hordoz , aki küzd érted” , és persze ez jön a médiából is meg az egész életből.

timecutter
Olvasó
timecutter

“Ha valakivel évek óta együtt élsz, elég nehéz folyton újdonságokat kitalálni, hétköznap délutánokra újabb és újabb programokat kitalálni, az “ellaposodást” meggátolni.”

Ezért jobb az extrovertált csajokat eleve kerülni. Ők a saját életüket a környezetük visszajelzései alapján értékelik,  folyamatosan igénylik a társasági életet, bulikat, rendezvényeket stb. mivel nem szeretnek egyedül lenni azzal a nagy semmivel ami belül van bennük. Ezzel szemben egy befelé forduló csaj normál esetben megtanulta elfoglalni magát tartalmas hobbikkal, nem kell udvari bolondként folyamatosan szórakoztatni, az otthont is jobban rendben tartja, és a faszkörhintán sincs bérlete.

edie
Olvasó
edie

A nagy hisztik kezelésére jó módszer, hogy ok, akkor én el is mehetek, és elindulni, pakolni. Akkor a nő látja, hogy nem függsz tőle.

SIL
Olvasó
SIL

Egyetértek, nekem is az a tapasztalatom hogy csak a határozott fellépés segít, ehhez viszont az is kell hogy pl. ebben az esetben legyen hova menni. Előfordul, hogy nem csak bepakolni kell elindulni, hanem ténylegesen távol kell tölteni pár napot mire asszonypajtás észhez tér. Sok nős férfinak sajnos nincs erre lehetősége, mert eleve kiszolgáltatott helyzetben vannak és még egy ilyen nevelő célzatú blöff sem fér bele, ha lenne hova mennie akkor is túl sok támadási felületet generálna…

Toplak Zoltán
Újságíró

Warren Farrell ír a házas és főleg idős férfiak ilyen csapdájáról, hogy érzelmileg-lelkileg túlságosan függnek a párjuktól, és az miután kereső státuszuk megszünik, nem sokra tartják őket. Időnként meglepő agressziót is megengednek maguknak velük szemben, s mivel nincs hová menni, és a támogató társaság megszűnt a munkahellyel, marad és tűr és néha az öngyilkossákig tönkremegy a férfi. Otthon a nő van hazai terepen, a szomszédság is inkább hozzátartozik, mint az addig főleg a munkaheyén teljesítő és ismerkedő férfi.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Előfordul, hogy nem csak bepakolni kell elindulni, hanem ténylegesen távol kell tölteni pár napot mire asszonypajtás észhez tér.”

Pár nap alatt össze is áll valakivel.

SIL
Olvasó
SIL

Akkor már megérte… :)

Art
Olvasó
Art

Szerintem te valamit rosszul csinálsz. A kapcsolat fenntartásáért nem neked kell dolgoznod, hanem a kapcsolat nőtagjának.

A te történelmi küldetésed abban a pillanatban véget ért, amikor először megdugtad a nődet. Onnantól kezdve neked egy másik nő becserkészésén kell fáradoznod, és a nőkapcsolatodnak kell téged minden tehetségével vissza- és megtartania.

Ha ezt a szabályt szem elől téveszted, akkor igen hamar egy vállalhatatlan deffenzíva-spirálba kerülsz, saját életed rabszolgájává válsz, a nőd meg röhög a markába.

Toplak Zoltán
Újságíró

A te történelmi küldetésed abban a pillanatban véget ért, amikor először megdugtad a nődet. Onnantól kezdve neked egy másik nő becserkészésén kell fáradoznod, és a nőkapcsolatodnak kell téged minden tehetségével vissza- és megtartania.

Art – ez komoly? ne, má’

SIL
Olvasó
SIL

Pedig igaza van, csak kissé tárgyilagos. :)

brandon
Olvasó
brandon

Ösztönileg valóban így van.

Art
Olvasó
Art

Édes istenem, de jó cikk végre.

Ezt fogom minden CSBE-hisztérikának az orra alá dugni.

Cefre
Olvasó
Cefre

Semmire nem mész vele. Egyrészt azt fogják mondani, hogy faszság. Másrészt meg azt, hogy egy férfinak ezt ki kell bírnia. Harmadrészt meg azt, hogy ez semmi ahhoz képest, hogy így meg úgy verik és erőszakolják a nőke halomra minden nap, úgyhogy kussolj.

Art
Olvasó
Art

Nekem elég, ha csak időnként belinkelhetem ide-oda:)

Egyébként még ráadásul egyet is értek. Egy férfinak erősnek kell lennie, tűrnie és bírnia kell mindent.

Cefre
Olvasó
Cefre

Egyátalán nem kell elviselnie mindent egy férfinak. Mi vagy te? Papucs? Miért kéne lenyelni ha basztat a nő?
Meg ha így lenne akkor mi ez az oldal? Ne szóljunk a femcsik miatt, viseljük el, hogy szívunk.
Gondold ezt újra szerintem.

SIL
Olvasó
SIL

Egy férfinak nem kell eltűrnie semmit, sőt, csírájában kell elfojtani minden basztatást. Az ilyen lelkiterrort nem is lehet máshogy kezelni, mert csak rák lesz belőle. Senkinek sem kéne szó nélkül hagyni ha megsértik. Megbeszélni ezt felesleges, nem is lehetséges, az lyen beszólások 99% shit teszt, egyszerűen űberelni kell a nőt és durván visszaszólni.

Toplak Zoltán
Újságíró

Kinek a hangja erősebb? Ki a durvább? Csak nehogy eldurvuljon…

SIL
Olvasó
SIL

Az biztos a nőnek a hangja lesz – alapesetben. A nőben nincs empátia, ezért tud reflexből hangosan és durván a férfi lelkébe gázolni a legkissebb lelkiismeret-furdalás nélkül. A nő szemében a sértés pusztán eszköz amit fel tud használni a célja eléréséhez. Férfi legfeljebb hirtelen haragból sért meg nőt, de a nők ezt tudatosan csinálják, vagy tudat alatt shit tesztként. A férfiaknak erőt kell venniük magukon és az ilyen elyzetekben tudatosan viszont kell sérteniük a nőt, nem pedig megvárniuk amíg annyira felidegesednek, hogy zsigerből jöjjön, mivel akkor tényleg eldurvulhat, ahogy írtad. Intelligensen megbeszélni ezeket nem lehet, mert a nő ebben ilyenkor egyszerűen nem partner, tehát legfeljebb látszateredmény születhet, azaz a nő megígér valamit amit nem tart be, tehát elintézi egy hazugsággal a szituációt. Annyiban hagyni sem lehet, mert akkor a nő ezt addig folytatja amíg csak teheti a férfi pedig minden ilyen szituval csak eveszít egy darabot önmagából. Azonnal helyre kell tenni ilyenkor nőt, a lelkébe kell gázolni – de ez alatt nem a hangos szót értem, ezt a szitu adja, néha egy tekintet is elég. Így a nő vagy magába száll és máshogy tekint a férfira, vagy pedig azért hagyja abba a folyamatos kóstolgatást, mert ő is sérül közben, hiszen viszont sértik. Mindenképpen abba hagyja valamiért, de ha a férfi csak tűr akkor nem fogja.

Cefre
Olvasó
Cefre

Így van.
Annyival egészíteném ki, hogy olyan is van – méghozzá talán a leggyakrabban ez van -, hogy a férfi sokáig tűr, akár évekig is, aztán egyszer azt mondja: elég. És akkor elkezdi ezt a technikát, nem hagyja rá a nőre, visszasért, stb. Na, akkor már nem működik ez a dolog, addigra el van könyvelve basztathatónak és ha hirtelen ez megváltozik akkor nem hatalmát gyakorló férfi lesz akire hallgat a nője, hanem “Béla egy bunkó paraszttá vált!”. A folytatást mindenki tudja.

SIL
Olvasó
SIL

Valóban így van, de hát mit lehet tenni, nincs más választás, be kell vállalni inkább a bunkót, mint a papucskodást folytatni… Végül is mi történik, a kapcsolat szar, a feleség zsarnok, a férj papucs, a férj azáltal hogy a sarkára áll próbálja  helyrehozni de nem feltétlen sikerül sajnos, a másik fél is kell hozzá…

járókeret
Olvasó
járókeret

a címbeli kérdésre két válasz van, az egyik hosszú, a másik rövid

a hosszú: nem

a rövid:

járókeret
Olvasó
járókeret
ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Szerintem pedig, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Intelligenciától függ nagy részben és mindkét részről, mert ha valakit lehet befolyásolni ez ügyben, azt lehet mindenben. Ha tetszik, nincs párom, kezdeményezek, ha a válasz nem tetszik, tovább lépek, nincs min besértődni, ha hülye azért, ha normális a visszautasítás, akkor pedig azért. Vagy, a sorok mögé látni és észrevenni a kéretést. Nem tudom van e pontos statisztika(bár nem nagyon hiszek bennük) de a szingli nők zöme, még nem is élt normális hosszútávú kapcsolatban és nagyon valószínű, hogy nem is fog, sokuk alkalmatlan is rá. Azt huszonévesen kell elkezdeni, nem harminc-harmincöt. férfiaknál lehet öt-nyolc éves tolódás, de nagy csoda ott sem lesz. Mindkét nemnél, elég egyértelmű kialakult, nehezen megváltoztatható pozitív, negatív szokások vannak akkor már jelen. Kivétel persze, volt, van, lesz.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Szerintem meg nincs túlhangsúlyozva a szingli nők helyzete. Ha kiég huszonéves korára, nincs igénye családra, elvan önmagában, kialakul a fent leírt folyamat. Középiskolás korában, több párkapcsolata van, persze ettől ég ki. Érdekes amit leírsz, annak az egyszerű matematikai számokból kiindulva, hogy többen vannak, akkor kivel is van, ha férjhez megy? Én nem így látom, ahogy te.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Ja, hogy te ezt ennyiből meg is állapítottad. Jó neked. Amúgy szívesen járnám újra az ötödik osztályt, megint tizenéves lenni :) Én, akkor sem így látom. A szingli nő, csak annyiban érinti a történetet, hogy próbálkozik, újra és újra elhiteti szegény párával, hogy párkapcsolatban szeretne élni. Amúgy alkalmatlan rá, tökéletesen megfelel neki a barátnői köre és a kiskutyája. A jogi, anyagi játékra most nem térnék ki. Viszont az utolsó gondolatod hülyeség, az egész női nem a hibás azért, mert egy férfi nem talál társat. Mindenkinek van párja, több is, az összeillőséget illetve, már ha megleli :)

Fiatal ismerőseim, hogy miért, nem értem, de alapból kizárják az adott városból a női kapcsolat lehetőségét. Ha kérdezem, mert ő ismer mindenkit. Tényleg? Mondok példát. Erre ő, azt hallotta hogy …… ja kérem szépen, ha így is lehet ítélkezni akkor hajrá :)

Versus
Vendég
Versus

Igen a szingli nők nagy része alkalmatlan párkapcsolatra. Van amelyik el van a kutyájával, valamelyik meg kapcsolatot igényelne, de az meg nem akar összejönni :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Montana24
Olvasó

Bocs az offért, de a társadalom további alakulásában szerepet fog játszani a férfi fogamzásgátlás is, kíváncsian várom, mi lesz az eredménye (2018-2020. körülre ígérik) Mindenkinek ajánlom a figyelmébe az alábbi cikket:

http://www.telegraph.co.uk/women/womens-health/11646385/Contraception-Male-Pill-is-coming-and-its-going-to-change-everything.html

DennisVT
Újságíró

A minap szóbakerült fb-n egy kommentáradatban, a nők azzal jöttek, hogy a férfiak megbízhatatlanok, hogy lehetne ezt rájuk bízni. Addig egyiknek sem terjedt az “esze”, hogy most pontosan ugyanezt várják el a férfiaktól. Addig meg aztán pláne nem, hogy ennek semmi köze nem kell legyen a bizalomhoz: attól mert a párjuk szedi a ffi tablettát, ők ugyanúgy szedhetik tovább a nőit. Persze ez a kommentem már nem kapott választ.

A feministák visítani fognak mint a malac. Hatalmat vesz ki a nők kezéből, és ad át a férfiaknak. Jelenleg a gumin kívül (amit kb ugyanúgy utálnak, mint mi) minden jog és lehetőség az ő kezükben van. Arról pedig tájékoztatniuk sem kell minket, hogy szedik-e vagy sem. Ami az abortuszt illeti, ott is csak nekik van döntési joguk. Szóval visítani fognak, mint a malac:)

Amúgy nem hiszem, hogy olyan nagy csodák lennének majd. A durex mondjuk lehet csődbe megy:) Szerintem emelkedni fog az STD, csökkenni a nemvárt gyermekek száma, és kb ennyi.
Kevesebb lesz a becsalizott, eltartó szerepre szánt pasi…
Vagy az is lehet, hogy bűncselekménynek számít majd ha a férfi (és nem a nő) hazudik arról, hogy szedi-e…

Még egy kis olvasnivaló:
http://www.theguardian.com/commentisfree/2006/apr/28/malepillwomensloss
http://www.salon.com/2011/07/26/male_pill/
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1251868/Of-course-women-dont-want-male-pill–end-happy-little-accidents.html  (!!)
https://heartiste.wordpress.com/2012/05/14/why-are-feminists-against-the-male-pill/

brandon
Olvasó
brandon

Vagy egyszerűen csak agyonhallgatják a létezését, mint korábban is, vagy valami kamu indokkal betiltják a gyártását, vagy már nem is engedélyezik, vagy hoznak egy törvényt, hogy az alkalmazása bűncselekmény, éppúgy, mint az apasági tesztnél. Ezeknek semmi nem számít, csak a saját önzésük, haszonlesésük, a férfiakat egyszerűen nem veszik emberszámba.

lucius93
Olvasó
lucius93

a nőknek nincs tájékozódási képességük, ez tény, útba igazítást ne várj tőlük !

righeira
Olvasó
righeira

Erre a speciális reakcióra az a tippem, hogy az illető hölgy teljesen életképtelen, az ehhez hasonló szituációkat (megszólít egy idegen, reklamálni kell a Sparban, el kell intézni valamit az önkormányzatnál) képtelen kezelni. Ilyenkor két stratégiája lesz:

1. Nem tetszel neki: fenyegetőnek, kényelmetlennek érzi a szituációt, a reakciója a menekülés. “Ezt ne.” vagy szó nélkül elrohan, vagy segítségért kiált (extrém buta esetben).

2. Ha tetszik neki a kérdező: tudat alatt eldől, hogy behódol: kelletni kezdi magát. Babrál a fürtjeivel, megnyalja a szája szélét, ragyogó mosollyal fordul a kérdező felé. Minden csatornán tolja, hogy felhív keringőre.

Hangsúlyozom, ez csak a nők egy értelmileg szegényesebben bútorozott része. A következő lépcsőfok az, aki a passzivitással operál, a konfliktust kerüli. Megadja a számát, felveszi a hívásnál, beszélget, beleegyezik a találkozóba – aztán lehetőleg aznap, az utolsó pillanatban lemondja a találkozót és utána fel sem veszi többet.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Őszintén nem értem azokat a férfiakat, akik nem képesek gumit használni, attól függgetlenül, hogy mit mond a nő.

Minden hormonális fogamzásgátló kockázatokat hordoz magában és mindig utólag derül ki, milyen károkkal járt a szedése, külön szakidoralma van, de ugye a legújabb mindig “szuper”, hát nem, csak ki kell várni a végét.

Önmagában a szedése szerintem nagyon magas fokú felelőtlenség, minden barátnőmet lebeszéltem róla, kizáró ok volt hosszú távú kapcsolat esetén és igen, mindig gumit használtam, amikor nem akartam/akarok gyereket:)

Bármilyen indokkal elutasítani a gumit férfi részről olyan idiotizmusról árulkodik, mint bukósisak nélkül motoron száguldozni, max 5 éves gyerek értelmi szintjét mutatja, így akinek ez szerencsejáték, az előbb utóbb szívni fog, ez a szerencsejátékok alapja:)

Mindazok az érvek amik elhangzanak azzal kapcsolatosan, hogy a nő tehet arról, hogy ne kerüljön olyan helyzetben, ne segítse elő tevőlegesen egy esetlegesen őt érő erőszak megtörténtét, pontosan igaz minden olyan idióta férfire is amelyik bármilyen indokkal elutasítja a gumit.

No, lehet anyázni:)

 

brandon
Olvasó
brandon

Gumival is előbb-utóbb szívni fogsz, a közkeletű tévhitekkel ellentétben, közel sem biztonságos fogamzásgátlási módszer.
A gumi kb. 90%-os biztonságot képes nyújtani, szemben a hormonális fogamzásgátlók 99.7-99.99%-os hatékonyságúak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

27 év alatt kétszer történt meg hogy a gumi elszakadt (az is fiatalon, pénztárcában hordott, valószínű nem tett jót nekik:), akkor esemény utáni tabletta, számold ki az arányt ha van kedved:)

De ugyanígy igaz a bukósisakra is :) Gondolom értelmes ember azt sem veszi fel mert nem elég jó a védelmi aránya:), utasként meg bízik a vezető szuper képességeiben, bullshit.

Véleményem szerint lényegtelen mivel indokolja valaki a gumi használatának hiányát, attól még idióta ha nem használja, aztán lehet rágni, hogy mikor, hogy miért stb.

Egy biztos, minden balfasz gyönyörűen megmagyarázza, hogy a kudarcainak ki és mi az oka, egyedül Ő marad ki a az okozati láncból:), és marad balfasz:)

Reszet Elek
Szerkesztő

Nem jó gumival polírozni a bohócot. Amennyiben van rá lehetőség, az alternatív megközelítés is preferált lehet. Ettől függetlenül a közvetlen “csúcstalálkozó” mindkét részről (különösen férfi részéről) csakis az önsorsrontás egy sajátos és évtizedekben mérhető időtartamú szarvashibájának kiemelt eseteként említhető.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tudod a te tested, a te döntésed, csak utána nem ér sípolni, hogy szemét nők(ezért legalábbis:)

Álszent az akinek büdös az ovszer, aztán nem kívánt terhesség, betegség esetén a nőre keni, de ugye mindenki úgy políroz, ahogy tud, vagy ahogy engedik:), csak kéretik szopás esetén először a saját portán kersgélni aztán szidni a másik felet:)

brandon
Olvasó
brandon

De ér. Mer mijafaszom közünk van ahhoz, ha egy nő gyerekezni akar?

Az ő dolga. A férfi csak akkor lehessen apa, ha:

a) házasodik, ami erre a célra kitalált intézmény

b) apasági nyilatkozatot tesz

Egyébként meg a nő vagy vállalja egyedül a gyereket, vagy ne dugjon házasságon kívül, vagy védekezzen, vetesse el, adja örökbe stb. Az ő teste, az ő felelőssége. Miért kell a felelősséget mindig a férfiakra hárítani ebben is?

Ebben a kérdéskörben a reprodukciós önrendelkezésről volt szó, ami csak a nőknél alapjog, a férfiaknál nem.

Reszet Elek
Szerkesztő

Rosszul idéztél. Nem “Az ő teste, az ő felelőssége. “, hanem az ő teste, az ő döntése. Ebben a femi szlogenben szó sincsen a döntés felelősségének a fölvállalásáról.

Ha pl. részegre issza magát az az ő döntése volt, ha emiatt utólag nem annyira kívánt szexuális együttlétre kerül a sor (nem erőszakra), az már nem az ő felelőssége, nem neki kellett volna vigyáznia. Ha emiatt teherbeesik és abortálni akar, az megint az ő döntése, de az abortálással együttjáró pszichés következmények, esetleg testi problémák megint csak nem az ő felelőssége. Sokkal inkább ezé a rape kultúráé, a patriarchális társadalomé és folytathatnám. a sort…

brandon
Olvasó
brandon

Na, hát akkor ezek után legyen.
Teljesen jogos igény, főleg, hogy férfiként én sem lehetek felelőtlen, és mászkálhatok ész nélkül a farkam ösztöneim után.
Ugyanez elvárható a nőktől is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Klasszikust idézve: “Járni jár, csak nem jut” :)

Szóval várd el és duzzogj, hisztizz, ha nem teljesül az elvárásod, pont  mint a feminácik:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Még mindig nevetséges ez a femináci szó.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De ér. Mer mijafaszom közünk van ahhoz, ha egy nő gyerekezni akar?

Korábban is említettem, a hülyeség egyéni döntés, jogod van hozzá, fújjad a mantrát, semmivel sem vagy különb mint a kettősmércét alkalmazó feminista, csak ugye a te oldaladról ez neked így szebben látszik.

Az ő dolga. A férfi csak akkor lehessen apa, ha:

a) házasodik, ami erre a célra kitalált intézmény

b) apasági nyilatkozatot tesz

Egyébként meg a nő vagy vállalja egyedül a gyereket, vagy ne dugjon házasságon kívül, vagy védekezzen, vetesse el, adja örökbe stb. Az ő teste, az ő felelőssége. Miért kell a felelősséget mindig a férfiakra hárítani ebben is?

Van egy szintje a korlátoltságnak, amit nem igazán tudok értelmezni, huzzál gumit, és sírálmaidnak nagy részét megspórolod.

Időnként  ugyanazt a hisztit látom itt is egyes férfiak részéről mint amit a feminácik produkálnak, elég a szövegekben kicserélni a nemeket és kinek szája íze szerint lehet szidni a másikat.

Ebben a kérdéskörben a reprodukciós önrendelkezésről volt szó, ami csak a nőknél alapjog, a férfiaknál nem létezik.

Mutasd meg, hogy ki az úr a háznál, juszt is “büdös a zokni” , aztán ríjjál meg szidd a nőket, sok sikert:)

 

brandon
Olvasó
brandon

” semmivel sem vagy különb mint a kettősmércét alkalmazó feminista, csak ugye a te oldaladról ez neked így szebben látszik.”

Igen, ez pont igaz rád. Véded a társadalmi kettősmércét a reprodukciós önrendelkezéssel kapcsolatban.

“Időnként  ugyanazt a hisztit látom itt is egyes férfiak részéről mint amit a feminácik produkálnak, elég a szövegekben kicserélni a nemeket és kinek szája íze szerint lehet szidni a másikat.”

Időnként nem tudom eldönteni, hogy feminista vagy-é vagy sem.
Te is a nők szemétségeit mentegeted, a férfiakat hibáztatod, ők is. Akkor? Mi a különbség? Te nem kapsz a norvég-alapból? :)

Reszet Elek
Szerkesztő

“a társadalmi kettősmércét” – Ugyanmár! Mi ez? Valami antifeminista gender-elmélet kezdeménye? A nők és a férfiak biológiailag eltérnek (dimorfizmus), leginkább éppen ebben a dologban. Az én biológiai kockázatom legfeljebb az esetleges nemi betegségekre terjed ki, míg a nők teste a magzat kihordásával végérvényesen megváltozik, az egészségét sőt adott esetben az életét teszi kockára. Innentől baromira nem ugyanarról a kockázatról beszélünk és ez nem társadalmi kreáció hanem biológiai TÉNY!

Ettől függetlenül a társadalmi szinten megvalósult nemi különbségtételt én is aránytalanul nagynak tartom a reprodukciós jogok tekintetében, de azért a két nem vállalását ne mossuk össze mert baromira nem ugyanaz a műfaj.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“ semmivel sem vagy különb mint a kettősmércét alkalmazó feminista, csak ugye a te oldaladról ez neked így szebben látszik.”

Igen, ez pont igaz rád. Véded a társadalmi kettősmércét a reprodukciós önrendelkezéssel kapcsolatban.

Hol a bánatban védtem?

Csak azt mondtam, hogy te sem vagy különb időnként mint az általad szidott nők.

Ha ugyanazt a baromságot állítod, csak te “férfiként”  a “nőkről” , attól az még baromság, nemfüggetlen, ahogy őt nem menti fel hogy nő, úgy téged sem az, hogy férfi vagy:)

 

“Időnként  ugyanazt a hisztit látom itt is egyes férfiak részéről mint amit a feminácik produkálnak, elég a szövegekben kicserélni a nemeket és kinek szája íze szerint lehet szidni a másikat.”

Időnként nem tudom eldönteni, hogy feminista vagy-é vagy sem.

Basszus, ha nem értek egyet a baromsággal akkor feminista vagyok?

A baromság az nemfüggetlen, azért mert férfi mondja, szintén baromság.

Hogy is van az a shaming language, lusta vagyok kikeresni a kódot ami erre illik:), ha te alkalmazod akkor rendben van, neked lehet?

Biztos, hogy így értetted?
Mert te is a nők szemétségeit mentegeted,

 

Sehol nem írtam ilyet, csak nem értettem veled egyet, lásd újra shaming language.

 

a férfiakat hibáztatod, ők is.

 

Ki a bánat hibáztatta, annyit mondtam, hogy ha hülye vagy és kést rántasz a pisztolypárbaj során akkor ne rinyálj ha lelőnek, de te inkább nekiállsz sírni, hogy há akkor ő is késsel jöjjön, mert ugye te csak azt hoztál:)

 

Akkor? Mi a különbség?

 

Semmi különbség nincs, mocskos tetű femináci vagyok és szégyellem, hogy nem értek veled egyet:)

Így jobb?:)

 

Te nem kapsz a norvég-alapból? :)

 

Rátappintottál a lényegre, remélem hogy miután itt bomlasztom a férfiak közösségét, megdobnak egy pár millával:)

Naooo
Olvasó
Naooo

“míg a nők teste a magzat kihordásával végérvényesen megváltozik, az egészségét sőt adott esetben az életét teszi kockára.”

Mosógépet nem szabad használni, mert elvízkövesedik.

Virenzuola
Szerkesztő

Ha már a biológiai különbségeket elfogadható indoknak tekintjük arra, hogy többletjogokat adjunk a nők számára a férfiakkal szemben és ezt nem tekinthetjük társadalmi kettős mércének, akkor ez fordítva miért nem működik? A férfiak miért nem kapnak hasonló kedvezményeket az élet azon területein, ahol a biológiai különbségek az ő kedvezményezettségüket indokolnák – hasonló logika mentén? Mégis miért legyünk megértőek ezzel szemben, ha a mi, férfiak soha nem kaptunk ilyen támogatást?

Reszet Elek
Szerkesztő

A.V..:Ha nekem címezted. Csak annyit jeleztem, a gyerekvállalás kapcsán a különbségekből adódóan a nemek teljesen egyenlő módon való kezelése valójában rendkívül igazságtalan lenne.

“az élet azon területein, ahol a biológiai különbségek az ő kedvezményezettségüket indokolnák” – Mondanál példákat mire gondolsz?

“Mégis miért legyünk megértőek ezzel szemben, ha a mi, férfiak soha nem kaptunk ilyen támogatást?” – A nickneved és jeled alapján nem is értem miért kérded ezt, elvégre azokkal ellentétesen az érzelmeket és az attól mentes pártatlan igazságot hoznád össze. Ahol a férfiak igazságtalan és pártatlan módon igazolhatóan hátrányt szenvednek, ott ezt csökkenteni kell függetlenül attól hogy más színtereken mi a helyzet ha azok természetes módon igazolható különbségekből erednek. Az utóbbi esetekben nem a női többletjogok felszámolása a megoldás, lévén az igazságtalan lenne.

Virenzuola
Szerkesztő

Szóval itt a helyzet az, hogy abból adódóan, hogy a férfiakat és a nőket eltérő módon érinti a gyermekvállalás kérdése, nyilvánvalóan külön kell kezelni a férfiak és a nők jogait, kötelességeit, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne egyensúlyban a kettő.

Jelenleg ez nincs egyensúlyban, hanem egyoldalúan a nők számára kedvező. Arra próbáltam csak utalni, hogy ilyen esetekben, amikor a férfiak és a nők közötti biológiai adódóan van jogszabályi eltérés, akkor minden esetben a nők számára kedvező, a férfiak számára pedig kedvezőtlen az.

Hogy példának említsem: gyermekvállalással járó felelősség. Ugyebár a nőnek és a férfinak is meg van a lehetősége arra, hogy védekezzen a nem kívánt terhesség ellen, mégis a társadalom az anyának az abortuszhoz való jogát természetesnek tekinti, ezzel szemben, mikor én fölvetem azt a kérdést, hogy mi van akkor, ha az apa nem szeretné a gyereket, ő miért nem dönthet erről, akkor arra az szokott lenni a válasz, hogy volt döntési lehetősége: mikor lefeküdt a nővel és nem védekezett.

És az emberek többségének fel sem tűnik, hogy micsoda kettős mérce ez: míg a férfi nem kap újabb lehetőséget arra, hogy döntsön arról, hogy szeretne-e gyereket, a nő kap.

Hogy ezt a biológiai különbségek indokolnák? Egyáltalán nem, ugyanis az önmagában még indokolná ezt, hogy az anya szüli a gyereket, mivel az apának ez esetben csak annyi jogot kéne biztosítani, hogy jogilag lemondhasson a gyerekről, a nő ettől még megtarthatná, ha akarná.

És itt jön a képbe az, hogy ez esetben a nőnek az többletjog (abortusz) mellé egy többlet felelősség is tartozna, ugyanis ez csak akkor kivitelezhető, ha a terhesség x.-ik hetéig (ameddig az abortusz elvégezhető) az apáknak apasági nyilatkozatot kéne tenni és vállalni a gyermeket. Ha az apa ezt nem teszi meg, akkor onnét kezdve a későbbiekben a saját döntése lehetne az, hogy szeretné a gyereket és az azzal járó felelősséget és jogokat, vagy nem. (Ezt nevezik angol nyelvterületen “financial abortion”-nak).

Mint látható, a biológiai különbségek ez esetben is kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy olyan törvények legyenek, amely a nőket kedvezményezett helyzetbe hozzák. Ilyet fordítva nem találsz, pedig akár ez a gyerekvállalás is lehetne egy olyan ügy, ahol a férfiak a kedvezményezettjei a biológiai különbségből adódó eltérő bánásmódnak. Megjegyzem: én azt se szeretném, csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a biológiai különbségeket indokként csak akkor szoktuk hallani érvként, amikor a férfiak diszkriminálásáról van szó.

brandon
Olvasó
brandon

Te valami óvszergyártó cégnél dolgozol, ugye? :)

Lehet, nem is csak a feministák akarják megakadályozni a férfitabletta piacra dobását?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Naná, főrészvényes vagyok:)

Ha lenne is férfitabletta, a korábbiakban leírt okok miatt soha nem alkalmaznám magamon, de aki kísérletezni szeretne magával hajrá, a te tested:) a te életed.  Mindenkinek joga van hülyének lenni, az már inkább zavar, ha a hülye még népszerűsíti is magát, de ugye ez is az ő dóga:).

Mielőtt valaki félreértené, a “natur” oldal szerint én vagyok a “hülye”, így rám is érvényes a  fenti mondat.:)

Sok sikert:),de amikor a kamion elcsap, visszamenőlegesen már nem lesz annyira gáz az a “zokni”, és őszintén, aki tisztában van a kockázatokkal és mégis bevállalja az ne sírjon ha szopás lesz a vége, mert maximálisan megérdemli.

 

brandon
Olvasó
brandon

Mondom, tesa, sose bízz az óvszerben, attól még ugyanúgy szopóágra kerülhetsz.
De sokmindenki sokmindenre esküszik, a naptár módszertől a megszakításos közösülésig, ez sem rosszabb azoknál.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mondom, tesa, sose bízz az óvszerben, attól még ugyanúgy szopóágra kerülhetsz.

Ez így van, csak ugye ne lennének azok a fránya arányok:)

Motorozz 150-el bukósisakkal illetve anélkül, ha tényleg nem érzékeled a különbséget.
De sokmindenki sokmindenre esküszik, a naptár módszertől a megszakításos közösülésig, ez sem rosszabb azoknál.

Senki nem tart vissza, “módszerezzél”és hidd el a nőnek, amit mond, aztán rinyálj, érett hozzáállás, csináld:), aztán meg szidd a szemetet:)

 

brandon
Olvasó
brandon

“Ez így van, csak ugye ne lennének azok a fránya arányok:)”

Erre gondolsz?

http://infogr.am/pearl_index-98741

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosan, megfelelő használat esetén, amikor szakad (max 3%,) akkor meg az esemény utáni tabletta, de korábban már írtam a saját tapasztalatomról huszonév alatt.

brandon
Olvasó
brandon

@Xcsakx

Azért vessünk pár pillantást a fogamzásgátló tabletta hatékonyságára is.

“akkor meg az esemény utáni tabletta”

Aki apaságra akar kényszeríteni, az valószínűleg be fogja venni.

Amúgy továbbra sem értem, hogy egy, mondjuk a női fogamzásgátló tablettával megegyező hatékonyságú férfi tabletta hogyan akadályozna téged abban, hogy te továbbra is gumival védekezz?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

@Brandon

Azért vessünk pár pillantást a fogamzásgátló tabletta hatékonyságára is.

A bibi ott van, hogy azt neked egy nő bemondására, odafigyelésére stb.-re kell bíznod, gyakorlatilag 0 a ráhatásod, de ha ennek ellenére “odaadod” a felelősséget és a magad részéről lemondasz a lehetőségeidről, a  “jobb érzés” miatt kockáztatsz, a felelősség a te részedről a tied, eső után meg jön a hiszti:)

“akkor meg az esemény utáni tabletta”

Aki apaságra akar kényszeríteni, az valószínűleg be fogja venni.

Ha azonnal tudsz reagálni, egész más szituáció, az aktus után, még meg sem fogant “állapot”, mint esetleg pár hét múlva pofánver a tény, én nem mosnám össze a kettőt!

Amúgy továbbra sem értem, hogy egy, mondjuk a női fogamzásgátló tablettával megegyező hatékonyságú férfi tabletta hogyan akadályozna téged abban, hogy te továbbra is gumival védekezz?

Basszus minden bevitt hormonális szar ártalmas/(csak hoszabb idő után derül ki és akkor már esetleg viszafordíthatatlan), így is sok szemetet viszünk be sokszor a tudtunk nélkül, még akarattal is csesszük el a szervezetünket? Normális?

Naooo
Olvasó
Naooo

“Motorozz 150-el bukósisakkal illetve anélkül, ha tényleg nem érzékeled a különbséget.”

Mert mi a különbség? Lobog a haj?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, pontosan ennyi a különbség:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Hunyorítani kell, bogár ne szálljon bele?

Art
Olvasó
Art

Most megy a TV2-n a Die Hard 4. Na, a John McLane nagypofájú, öntudatoskodó, ám igen csinos lánya tankönyvi példa a cikk témájához.

Sokszor az az érzésem, hogy túl sok kretén amerikai filmet nézünk.

Sokszor az az érzésem, hogy a nők túl sok kretén amerikai filmet néznek.

DennisVT
Újságíró

Kivéve, hogy a végén összejön (?) az okoska, kocka sráccal.

Reszet Elek
Szerkesztő

Miután az segédkezik Ámerika megmentésében no meg az apjáéban szóval menő srác.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Jó cikk azért szólok hozzá valamit, de ismét csak saját példámból/panaszkodásból akarok meríteni, mert az ál egyenlőségpárti politikusok nem akarnak minket képviselni, persze nőjogok azok lehetnek, férfijogok nem lehetnek valamiért.  Tényleg nincsenek férfiaknak szóló lélekgondozó lapok, olyan lapok vannak amiben a nőzésről, anyagiakról, sportról van szó. A liberális Index.hu egy példa, a férfiaknak szóló téma: Totalcar és sportrovat, a többi feminista vagy politikai mocskolódás szerintem. A férfi a társadalom szemében egy lelketlen, eldobható fogyóeszeszköz jelenleg, mert  ha lebetegszik és erőtlenné válik akkor senki nem foglalkozik vele, a barátai, családtagjai is magára hagyják, mert “nem szedi össze magát”. Ha reménytelenné válik akkor alkoholhoz nyúl mint legális/elfogadott gyógyszerhez amit a Fidesz-KDNP nyiltan ösztönöz is a borászatról szóló propagandáival. Ez a FÉRFI gondjainak a szőnyeg alá söprése a megoldásról történő társadalmi párbeszéd helyett amit minden magas szinten gátolnak, nehogy ártsanak vele a reprdukcióra alkalmas nőknek. Pedig a nőnek nemcsak a férfi pénzére van szüksége, hanem az erejére és bölcsességére is. Nem tiszta, hogy a parlamentben hogyan képzelnek erős gazdaságot lelkileg ép és iskolázott férfitömegek nélkül.

OFF

Inkább egy panaszkodásom, mert nekem nem a nőzéssel van gondom, hanem minden mással ami nőkkel kapcsolatos:

Folyamatosan tanulmányozom a barátnőmet aki szerintem teljesen átlagos női jellemű és átlagosnál jobb kinézetű, vele lakom 4 éve, mert úgy olcsóbb az albi (tényleg ez volt régen az indokom, tehát anyagi függésben vagyunk egymástól, igaz főleg én tartom el, de spórolni is tudok rajta mert nem kell nőzni járni ami azért költséges). Említettem lett egy közös kedvencünk Huffnágel Pista cikke után – a Szürke 50 Árnyalata, de ha Eljön Joe Blacket is egyöntetűen szeretjük a romantikus beütése miatt és azért említem ezt, mert amikor “nézünk” valami mai szutyok filmet az ágyból, akkor gyakran a fél fülében a fülhallgató és a tabletjén szappanoperát (pl. barátok közt) is néz/hallgat egyszerre. Az érdekli, de nem ellenkezem, pihenjen úgy ahogy szeretne a melója után amit elvár tőle a társadalom. Azt érzékelem, hogy a nők jórésze imádja a kavarást, a viszonyokat, szeretnek játszadozni mint a macska. Egy ideje tudom, hogy egyetlen szavukat sem lehet készpénznek venni, tehát nem értek egyett azzal, hogyha egy nő elutasít azt valóban szó szerint kell értenünk. A feministák jönnek persze, hogy a “nem az nem”, de a bizonytalan nőknél a “nem” az “talán”. Egyenes hímként sokszor azt gondolja az ember, hogy a nők gyogyósak mind, de ez sem igaz mert csak mások. Tehát ha kiszemeltél egy nőt magadnak, akkor legyél a közelében és húzd el a mézesmadzagot előtte, persze nem célszerű (PUAn kívüli módon) letámadni, inkább ki kell puhatolni, hogy van -e valakije és mik a legbensőbb vágyai. Ha legbensőbb vágyaira rájössz és “véletlenül” elszólod magad és utalsz rá (soha nem mondod ki egyenesen) akkor felkelted az érdeklődését és utána sokkal könnyebb lesz behálóznod. Azt gondolom, hogy bármelyik nőt meg lehet így szerezni, ha akarod, viszont nem szabad, hogy egy szemétláda légy aki a kapcsolatát akarja szétverni. A nőfelszedéssel szerintem nincs gond, csak kommunikálni kell velük, úgy lehet mint bárkivel (hiszen feminista szinte mind, amikor a férfiak életvitelét utánozzák), a hagyományos udvarlás szerintem ma már teljesen értelmetlen ha az elsőre hidegen hagyja a nőt.. Be kell hálózni, utána el lehet játszani az udvariaskodást később is! Ha előjön belőle a valódi nő akkor lehetsz hagyományos férfi is, de soha nem szabad hagyni, hogy föléd kerekedjen. Megvan az ő kis világa és megvan a sajátod, tiszteletben kell tartanotok ezt, akkor hosszú lesz a kapcsolatotok és nem lép le váratlanul több pénzért vagy jobb kocsiért mással, például egy tisztelt olvasó kollégával: Mert ugye mindenkinél van “jobb” és “értékesebb” ember, a hűtlenséget pedig nem bűnteti a magyar állam, sőt jelenleg díjazza is.

ON

brandon
Olvasó
brandon

“Egyenes hímként sokszor azt gondolja az ember, hogy a nők gyogyósak mind, de ez sem igaz mert csak mások.”

Ezt már én régen megmondtam. Ezért izgulnak a PUA-ra is, mert aki gyerekként kezeli őket, az tapint rá a valós lényegükre. Amúgy a gyogyósak is azt képzelik magukról, hogy mindenki más a gyogyós, mert nem olyan, mint ők. Ez a női projekció, amit a feministák a közbeszédben is alkalmaznak.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

A nők nem gyogyósak és nem szorulnak segítségre sem ahogy az “állam” azt elképzeli a “nőjogi” aktivisták állandó hazugságai miatt, mert mindig akad férfi aki ösztönösen segít a ténylegesen bajba került nőnek. Ráadásul ők is emberek (wo man), vagyis képesek a változásra és fejlődésre. Ha egy nő gyogyós is kezdetben, a házasságban képes felismerni az egyoldalú érdekeit, rádtelepedhet és házisárkánnyá válhat.  Erre sincs még megoldás szerintem, nyitott antifeminista kérdés, nincs elég bulvárirodalmunk sem hozzá amit nem nő írt, tehát nem tudunk mit követni. “Hogyan érjük el 30-40 évig, hogy a nőnk ne legyen hűtlen hozzánk..” Engem az ilyen kérdés is érdekel, mert nem tudom rá a választ, csak azt látom, hogy körülöttem rengetegen szakítanak és sírnak mint a kisgyerekek. Nem világos miért ilyen ostobák az emberek.

A pua-n kívül más önvédelmi-személyiségfejlesztő eszközt nem tudok elképzelni az idegen nők visszautasításaira. Messze nem megoldás, de a semminél ezerszer jobb. Ezért jó példa a Szürke és Ha eljön Joe Black domináns férfi viselkesésmintája is (ők totál puák ezért tanulmányozom őket), mert hasonlóan tudjuk kezdeni nevelni a nőt, ha jól csináljuk tiszteletet kapunk és szubmissziót, mert nem minden férfi tehetséges és gazdag amire alapból buknának. Persze változásmenedzsmentet is tanítani kéne a férfinak, mert bár vannak egyértelmű módszereink, hogyan szedjük fel a párunkat, de megtartás nyitott kérdés, a magyar nők statisztilailag is hűtlenebbek a férfiaknál (bárcsak pár százalákos eltérést publikáktak). A 30 éves barátnőm nagyon szeretne már továbblépni, házasság, gyerek, de amíg nem látok értelmesebb jogszabályokat addig nem merek belemenni. Meg néha szokott tőlem pénzt lopni, dehát melyik nő nem lop ha másnem az előjogaival..

Toplak Zoltán
Újságíró

Érdekes, most olvasom Belső Nóra “Veled maradok” című párkapcsolati könyvét. Ő állítja, hogy az átlagnőnek épp nem a kocsi és a magas fizetés az, ami a fő. Odafigyelés, dícséret, bók, megbízhatóság. Ezek inkább. Egyébként jó könyv, ajánlani tudom, abszolút nem feminista és messze odafigyelő, megértő velünk, férfiakkal is. Igazi szakember.

brandon
Olvasó
brandon

A nőknek pénz kell, hatalom, meg fasz. Ezeket várják egy férfitől. Persze, a világ minden kincséért sem ismernék ezt be, mert ők is tudják, hogy ciki az önző, haszonleső viselkedésük. Így, ha ezek hiányában szakítani akarnak, akkor mindenféle színes cukormázas mellébeszéléssel próbálják megmagyarázni a miértet.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

A Kereszténység úgy tűnik még mélyebb szintre süllyed a jelenlegi papa miatt, és a nyalizás lép porondra. A lenti link szövege (ha igaz) hatalmas szégyen és egyetértek azzal, hogy mostantól hivatalosan is bojkottálni lehet és kell is a házasságot, mert semmi garancia, hogy ne vigyék el a fél házad akár 20 év után is:

http://index.hu/kulfold/2015/06/25/ferenc_papa_szerint_nem_szegyen_a_valas/

Most vagy tényleg ennyire elmaradott az Egyház, hogy nyalizásra kényszerül a feminizmusnak, vagy már előre tudják, hogy egy világháborúban csak nőkre és gyerekekre lesz szükség, tehát minden férfi feláldozható lesz ismét, annak ellenére, hogy több női katona van mint régen volt.

Egy biztos, a Pápa kijelentése botrányos ha mélyebben belegondolunk.

SZERK: Hozzátenném éppen azon filózok hónapok óta hogy elvegyem -e feleségül a barátnőm. Asszem még várok pár évet és gyereket nem csinálok, mert egyértelműen ROSSZ a magyar jog idevágó része. Németországban vitáztak arról, hogy tiltani kéne a (észnélküli) házasságot és csak bizonyos idő után lehetne örök hűséget esküdni a templomban.

Reszet Elek
Szerkesztő

A kereszténység nem a pápa és nem is a katolikus egyház. Mindettől függetlenül érdekes hogy az egyik szentséget így kezeli Krisztus földi helytartója. Engem speciel nem zavar különösebben. Az viszont annál inkább hogy milyen indokot idéznek tőle: “a gyengébbik nem vagy a kisgyermek ne sérüljön tovább az arrogancia, erőszak, megalázás, kizsákmányolás vagy akár a közöny miatt

Persze kérdéses milyen szövegkörnyezetben és pontosan mi hangzott el. Az indextől a tisztességes és mértéktartó újságírás olyan messze van, mint Andrea Dworkintól egy hímvessző.

Naooo
Olvasó
Naooo

járókeret
Olvasó
járókeret

Tanulni, tanulni, tanulni!

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát inkább tanulhatna csókkirályoskodás helyett.

Versus
Vendég
Versus

Kedves Madam!

Tessék végre elfelejteni a Hányás 50 árnyalatát! Akkor már inkább Joe. Tudjuk, hogy a nők hűtlenebbek, csak a társadalom az ellenkezőjét állítja. És azt is tudjuk, hogy a nője mindig lop Magától.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Igazad van, de ne menjünk olyan a vitába, hogy a PUA csak a nőknek való megfelelésről szól, mert nekem (aki csupán belekóstólt és idejekorán 1 megfelelő barátnőt talált vele) emberfeletti önbizalmat adott és 2 kilométer magaságból letojtam, ha egy nő kikosarazott. Az is ha úgy történt jól jártam vele, mert csak tanulni akartam belőle. Azt tapasztaltam ez a letojása a nőknek és a helyzetnek hatalmas fegyver a részünkről (ugye az MGTOW része is). Gondolj bele felkelted a nő érdeklődését aztán elküldöd! Nem erre vágyna sok nők által megalázott férfi? Bosszú nemcsak a nők privilégiuma és én sem vagyok egy mangina, semmi sajnálat nincs bennem a nők irányába, lehet csak az önnön érdekek vezérelnek hamarosan és nem az árkok betemetése, bár még mindig nem tudom hogy, hímsovi legyek mint ebben a pillanatban, vagy legyek a nők oltárán önfeláldozó férfi mint a legtöbb. Ha pozitív jelző lesz végre a barátnővel rendelkező hímsoviniszta  férfi akkor azt választom mert ellentmondás és azt mutatja nem a nőkkel, hanem a nőket képviselőkkel van bajom.

Egy hűvös, távolságtartó férfi társadalmi megítélése ezerszer jobb, mint aki nők után futkároz és pofára esik.” Igen, ő tehetséges/gazdag/befolyásos férfi nem a nagy átlag. Valóban hazugság ezt eljátszani az egyszeri embernek, de a feminizmusban muszály valahogy túlélni. A PUA is egy hazugság valahol, de mindenképpen működik, ezt relative kevesen ismerik be.

Hufnagelfia
Vendég

(egyébként teljesen egyetértek az előttem szólóval :D )

Versus
Vendég
Versus

Ryan Gosling is egy mangina egyébként. Hatalmasat csalódtam benne.

Tibi
Olvasó
Tibi

Egyetértek erősen túlértékelt, erőtlen az egész színész, ahogy van.

Toplak Zoltán
Újságíró

Én benne lennék egy mentálhigiénés-pszichológiai rovat vagy fórum indításába. Ahol középpontban a férfi személyisége problémái és a megoldáskeresés áll.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Az nagyon jó lenne. Ezen felül hiánypótló lenne egy férfiak szellemével foglalkozó tanácsadó ember vagy szervezet is! Nem tudom a Férfiak Klubja ilyen -e, nekem manginásnak tűnik ezért nem ismerem, nem kattintok oda. Az elfogadtatásán sokat kéne dolgozni egy ilyennek, bár idővel biztosan megszoknák az emberek és természetessé válna. Egy biztos, sok esetben feleslegessé tenné a női pszihológusok munkáját (ejh be sajnálom őket, hogy kevésbé turkálhatnának az agyunkban és nem mondhatnák meg anyuci módjára mit tegyünk), ha egyáltalán van magyar férfi aki fordul hozzájuk önszántából. Azt látom nagyon jónak egy ilyen ötletben hogy, egyértelműen száműzné a haverok-kocsma-pia triumvirátusból az alkoholt. A sok gondba került férfinak annyi elég lenne ha meghallgatnák őket, igaz őszintén megnyílni kevés képes, ezért alkohollal próbálja oldani a gátlását vagy elnyomni a fájdalmát. Ez a férfi józan gondolkodását akadályozza, az államnak viszont ez jó, mert a férfi nem panaszkodik és megtalálta a piát amiért jó sok ÁFÁ-t fizet. A lelkileg sérült férfi nem képes mértéket tartani a már trafikokban is kapható szesszel és durvává válik saját magával szemben is. Az egészséges önismerettel rendelkező és nyitott férfiak már nem tartanak semmitől, főleg maguktól nem, mert ismerik a saját útjukat. Mindenkinek van egy útja, akinek elszaladt az élete segíthetünk neki stabilizálni és kiutat mutatni. Nekem is elegem van már a női magazinokból, egyszer csináltam is egy képet egy vidéki város Tescojában. Ránézésre a “Női lapok” 80%, “Férfi lapok” 20%-ban fedték le a polcsort. Elég abból, hogy csak rabszolgává és tanulatlan, olvasatlan tuskókká akarják tenni az átlag férfinépet! Tényleg ciki, hogy egy családban néha a férfi is kiskegyedet lapozgat -ezáltal nőisedik- mert nincs alternatíva, bár azt általában azok teszik akik a nőnek meg akarnak felelni. Ok, hogy van barkács, tudomány, sport, porno a férfinak, de a szellem ápolása hiánycikk vagy nemfüggetlen téma, ahol a nő ki is sajátítja magának a férfi lelkét, ha tudja, márpedig tudja. Elnyomó nő hatására a férfi általában passzív lesz és bezárkozik, majd a megoldatlan lelki problémák miatt szépen eltávolodnak egymástól és valószínűsíthetően elválnak. Bocs a hosszú véleményért, az alkohol amit teljesen tisztán látok, hogy az állam nyomja a nyakunkba, hogy a segítségével fogjuk be, és talán azt gondolja csak ennyi kell a férfinak meg a magyar foci amikor lefárasztott a munka, az asszony vagy a gyerek! Na ennek lehet nagyon beinteni! Meg lehet alakítani az alkohol és kábítószerellenesek józanlelkű férfiklubját! :) Soha nem szerepelnének a drogliberalizácót propagáló liberális Indexen vagy 444.hu-n és egy rossz szó is rájuk hiteltelen lenne :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Meg lehet alakítani az alkohol és kábítószerellenesek józanlelkű férfiklubját! :) Soha nem szerepelnének a drogliberalizácót propagáló liberális Indexen vagy 444.hu-n és egy rossz szó is rájuk hiteltelen lenne :)”

Lekéstél róla, ezt már a nácik megcsinálták.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Mivel az egyszerű igazság és nem a mellébeszélés oldalán kívánok állni, ismét találtam valamit a lokális világunkban ami megerősíti a magyar agymosásról kialakított fenti álláspontomat. Ezt a hétvégén találtam egy vidéki városban egy többszintes ház oldalán. Ebből az látszik a pia a jussa a férfinak, hogy elhallgasson és leépüljön öregkorára. Ennél gázabb férfiaknak címzett beteg reklámot még nem láttam, nem értem hogyan engedélyezhetnek ilyet, miért lehet reklámozni az alkoholizmust?

Friss fotó Magyarországból:

Reklámozzuk az alkoholizmust

Más. Elnéztem itt a vérre menő hülyeségeket és hozzá akartam szólni, hogy peace, de korlátozták az oldal elérését, viszont ez a mondat Raon-tól kiakasztott az üzemeltetői fórumon: http://deansdale.blog.hu/2015/06/02/mersekeltek_es_radikalisok

“Az meg a legmorbidabb az egészben, hogy az oldal kommentekben messze legértékesebb szekcióját, a hölgyeket nem megvédted a frusztrált kis pöcsköszörűs bekóstolásoktól, hanem te is beálltál a sorba…”

Nem láttam semmi olyat, hogy hölgyeket kellett volna megvédeni. Bár lehet a nő és férfi inkább ne is vitázzon mert abból nem sül ki jó. Persze ide jöhetne a végeláthatatlan “konstruktív vita” betétdal melynek rendszerint az a vége, hogy a kérdés már akkor eldőlt mielőtt felmerült volna.

Egyébként lehet most aktuális lenne egy olyan írás ami kizárólag nem feminista nőkről szólna jelen korunkból. Ha lenne ilyen megkérném a gyűlölködő hozzászólókat, hogy menjenek kicsit szabira, Három kreatív, nővédő hozzászólást vállallnék be a komment szekcióban ha elharapóznának az indulatok.

hgyi
Szerkesztő

Mitől, mitől? A Hétfejű Sárkánytól!  A “megvédeni” inkább “kiállni mellettük” jelentéssel bír.

hgyi
Szerkesztő

Attól, hogy valaki nem ír, még olvas! Úgy tűnik, ez az apróság elkerülte a figyelmedet.

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

” A feministák jönnek persze, hogy a “nem az nem”, de a bizonytalan nőknél a “nem” az “talán”.”

Ez pontosan így van, ez része a rituálénak, vagy, miért is ne, a kacérságnak. Az udvarlás időszaka bizonytalanságokból, kétértelműségekből áll, ez az egyik varázsa, amitől feministák meg akarják fosztani az emberiséget.

“A kacérságnak az igen és a nem ingatag játékát kell éreztetnie címzettjével, az elutasítást, ami az odaadás kerülőútja lehet, s az odaadást, amely mögött mint háttér és lehetőség, a visszavonás fenyegetése rejlik. Bármely végérvényes döntés véget vet a kacérságnak. A férfi pedig belemegy ebbe a játékba, s nem csak azért, mert nincs más választása, lévén vágya a nő kegyéhez láncolva. Gyakran mintha külön vonzaná és élvezetet okozna számára ez a megengedő eltaszító bánásmód.”
http://moly.hu/konyvek/georg-simmel-a-kacersag-lelektana

Montana24
Olvasó

Egyes nők elképesztően torz párválasztási szokásainak, illetve az ösztönök gonosz játékának bizonyságául:

Az elmúlt napokban beszélgettem egy hölgy ismerősömmel. Tudni kell, hogy hamarosan diplomázik, tehát elméletileg a diplomás férfiak közül válogathatna (egy elég jó helyen ráadásul), ha nagyon akarna, a hipergámia szerint. Ehhez képest a hivatalos párja sem, és a volt szeretője sem az. Ezzel alapvetően nyilván semmi baj nem lenne. Viszont én olyan viszonyban vagyok vele, hogy gyakorlatilag elmond mindent: a hivatalos párját nem szereti, csak vele van, mivel az ő megfogalmazása szerint IMÁDJA őt. A volt szeretőjébe “szerelmes”, akivel túl van jópár légyotton. A normál kapcsolata mellett is a szeretőn jár minden gondolata. Ez a bizonyos szerető viszont a légyottokon olyan szinten durván tolta, hogy a lány kórházba került, műteni is kellett. A csávó gyakorlatilag félelemben tartja, titoktartásra kötelezi. Én próbálom benne tartani a lelket, mert emiatt már depresszióssá vált, gyógyszereket is szed, de mindezek mellet “szereti”. No most akkor mi is kell a nőknek? Tényleg van értelme udvarlásról beszélgetni?

DennisVT
Újságíró

Amúgy ez a sztori már totál mindennapos, és mindenkinek van olyan ismerőse, aki belekerült már ebbe (bár lehet, h nem tud róla). Ez az igazi alpha fux, beta bux. Pont most került szóba a chaten is, oda is leírtam, ide is leírom: egy nőnek mind a kettő nyereséges, ilyen-olyan értelemben. Egy férfinak csak az egyik.

Mi kell a nőknek? Nehéz erre férfiként válaszolni, miközben a nők önmaguk sem tudják. Az erőszakos férfi valahol mindig izgatja őket, ennek tuti evolúciós okai vannak. Persze állandóra nem kell, nem jó, de egy igazán gyönge törékeny nőnek csak igazán erős(zakos) férfi mellett tudják érezni magukat. Valahogy meg kell hozzájuk találni az alfa tulajdonságok (erő határozottság keménység dominancia, bátorság, rámenősség, céltudatosság) és a béta tulajdonságok (kedvesség, figyelem, odaadás, törődés, hűség stb) egy jó egyvelegét. A baj az, hogy ezek többnyire ütik egymást, így aztán elég nehéz egy férfiban megtalálni mindkettőt. Ugyanúgy, ahogy nekünk nehéz megtalálni az úrinőt, aki a hálószobában szajha. Habár ez még mindig könnyebb:)

Szerintem az udvarlás a hagyományos értelmében egyre inkább megszűnik létezni. Amint felveszed az ehhez szükséges álláspontot, értsd: tisztelettel bánsz vele, odaadással, kedvességgel, figyelmességgel (illetve ezeket túlzásba viszed), akkor már kapásból csak friendzone lehetsz, vagy – ha jó parti vagy – akkor beta bux, feltéve, hogy már nem kap bármelyik ujjára egy alfát egy éjszakára : 35+.

brandon
Olvasó
brandon

“Az erőszakos férfi valahol mindig izgatja őket, ennek tuti evolúciós okai vannak.”

Nekem is van egy olyan gyanúm, hogy a feministák állandó családierőszak, meg erőszakoló férfiak mizériája valójában nem más, mint a nemi vágyaiknak a megfogalmazása. Ahelyett, hogy a többi nőhöz hasonlóan, szépen csöndben élvezkednének a Szürke 50-re.

DennisVT
Újságíró

Ha sikerül eltalálni a jó arányt, vagy sikerül megtalálni azt a nőt, aki szerint benned pont jó arányban vannak meg az alfa-béta tulajdonságok, akkor viszont nagy életminőségjavító egy egészséges normális ffi-nő kapcsolat. Ez nehéz, és ritka, de létezik, látok eleget. Anyagilag persze mindenképpen hátrányos a szingli-léthez képest, ahol ugyanazt a pénzt csak magadra költöd, de nem csak a pénz van a világon. Egy jó társaság, egy szerető társ, a tudat, hogy valaki téged kíván, pénzben nehezen kifejezhető.

Persze mindezekkel együtt lehet – sőt valószínű, hogy a nő jobban jól jár a kapcsolattal, mint te, de ez miért baj? Ha nekem jó, akkor nem zavar, hogy a másiknak még jobb. Főleg akkor nem, ha még szeretem is.

A lényeg az, hogy felismerjük hol van az a pont, amikor CSAK beta-buxok vagyunk: nem olyan nehéz: minőségileg, és mennyiségileg is szarabb és kevesebb a szex, mint amit mi szeretnénk.

Hufnagelfia
Vendég

A nők képtelenek szeretetre! Minden kimutatott érzelmük megjátszott, amivel a környezetüket akarják befolyásolni, előfordul, hogy tudat alatt.

Ki kell mozdulni, fejleszteni az ismerősi kört, barátok – haverok szerzése a fontos, – hozzáteszem igazi barát szerzése- hogy meg legyen a jó társaság. Most az  “a tudat, hogy valaki téged kíván,” egyáltalán nem fontos. Viszont sokkal fontosabb, hogy a kialakított ism. körben elfogadjanak, tiszteljenek és felnézzenek rád.

Napjainkban a nő lett a férfi parazitája! (y-z generáció) Szerintem azzal a felfogással, amit DennisVT mondott, azzal a baj nem orvosolható.

#hufnagelfia

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A férfi legnagyobb kínja, hogy nem tudja befolyásolni többek közt a nők hipergámiájából adódó kört:

Nő-> alfának “látja” (lehet valós, vagy hamis, a lényeg, annak látja:)-> beindul a bugyinedvesedés -> szerelmes lesz:) (vagy legalábbis azt hiszi, egy idő után mindegy, mert önjáró lesz:) -> férfiként “tartani” tudod-e ezt az állapotot, elég sok energiát igényel:) -> meg-meg újul-e a “szerelem” vagy a férfi bétásodik -> “kiszálló” vs. “megalkuvó” -> mindenképp leveri a férfin – valahogy oldani kell a veszteség miatti fruszrációt-> és lassan a kör bezárul:)

A férfi elég kevéssé tudja befolyásolni ezt és állandóan a topon kell lennie, ez van:)

És akkor még nem beszéltünk arról, amikor még a bugyi sem nedvesedik, de “jobb hiján” eset, na, ezek aránya  jóval nagyobb az előzőnél:)

Hol van az a csodaszer, amit ha megitatsz a kiszemelt nővel , “mindig és mindenkor égni fog” érted? :)

 

DennisVT
Újságíró

A férfi elég kevéssé tudja befolyásolni ezt és állandóan a topon kell lennie, ez van:)
Legyél a toppon, a magad által elérhető legjobb formában, mindig. De ne egy nőért, hanem magadért.

Te sem fogsz mindenkor mindig égni érte. Sosem szerettél még ki senkiből? Sosem múlt el a vágyad senki iránt? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Legyél a toppon, a magad által elérhető legjobb formában, mindig. De ne egy nőért, hanem magadért.

Amióta így élek, felfele ível az életem és egyre jobb, kellemes meglepetések érnek:)

 

Te sem fogsz mindenkor mindig égni érte.

Az egy olyan úri huncutság, amit szerintem egy férfi ha megenged magának, szívóágra kerül, hülye dilemma:)

Sosem szerettél még ki senkiből?

A beteljesületlen (részemről:) szerelmekből soha, mindig megdobban a szívem 25 év után is:)

 

Sosem múlt el a vágyad senki iránt? :)

 

Erőst gondolkodom, de teljesen nem mondhatom hogy elmúlt volna, vagyis ha lenne rá lehetőségem, szerintem nem hagynám ki:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez a hiperizé a nőknél egy elmebetegség, amit kezelni kéne.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pont olyan mint a férfiak pinaéhsége, alap:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Tehát alaposan dőlnek be a vetítősöknek? Mondom én, hogy ide kezelés kell, mert kevés a megnevelés.

Toplak Zoltán
Újságíró

Szerintem a párkapcsolat messze többről szól, mint dominanciáról. Ez IS benne van. De csak – is.

DennisVT
Újságíró

Dehogy képtelenek. Csak úgy nem tudnak szeretni, ahogy mi, férfiak azt elvárnánk, vagy gondolnánk, hogy lehet. De a maguk módján szeretnek ők, a maguk módján tudnak szerelmesek lenni, és ez képes végletesen is megnyilvánulni (lásd Montana sztoriját itt picit fentebb) és ugyanebből a szeretetből adódóan képesek fájdalmat is érezni, ha nem viszonozzák. Annyi a lényeg, hogy legyünk ezzel tisztában, és ne legyenek olyan elvárásaink, amiknek nem képesek megfelelni.

Ki kell mozdulni, fejleszteni az ismerősi kört, barátok – haverok szerzése a fontos, – hozzáteszem igazi barát szerzése- hogy meg legyen a jó társaság.
Abszolút egyetértek, egy egész cikk szólt erről, amit fordíttam.:)

Most az  ”a tudat, hogy valaki téged kíván,” egyáltalán nem fontos
Nekem az, és elég furán nézek, ha valakinek nem:)

Szerintem azzal a felfogással, amit DennisVT mondott, azzal a baj nem orvosolható.
Én azért látok elég sok boldog férfit ezzel a felfogással, köztünk magamat is:)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Annyi a lényeg, hogy legyünk ezzel tisztában, és ne legyenek olyan elvárásaink, amiknek nem képesek megfelelni.”

Ja, csak nekik lehetnek elvárásaik, hát a büdös nagy lófaszt. Amelyik nő nem fiatal, nem szép, nem jó alakú és nem gazdag, az álljon neki könyörögni.

DennisVT
Újságíró

Nem azt mondtam, hogy NE legyenek elvárásaink. Hanem azt, hogy OLYAT ne várjunk el, amire nem képesek. Elvárhatjuk az igényességet, hogy ők is hozzák ki magukból a legjobbat. Kedvességet, odaadást, mosolyt, melegséget, hűséget, törődést stb.

Hufnagelfia
Vendég

Montana sztoriában szereplő “nőre” lenne egy nagyon frappáns kifejezésem(nem akarom megsérteni Montanat), de a történetben nyoma sincs szeretetnek, csak hipergám ösztönnek.

“De a maguk módján szeretnek ők, a maguk módján tudnak szerelmesek lenni,”

A maguk módján jól eljátsszák. Szép alakítás *tapstaps Ha egy azon generációról beszélünk akkor eléggé eltérő állásponton vagyunk. Érdek, pénz és hatalom a legfontosabb minden “nőnek”, ezért akár évekig tartják magukat a szerephez.

“Nekem az, és elég furán nézek, ha valakinek nem:)”

Az a tapasztalatom, hogy a passzív társkereső kékek(fiatalok, “pályakezdők”), akiknek a csalódások miatt elege lett és azért váltak passzívvá, nem alakul ki bennük az a tudat, amit említesz. Viszont, ha kaszanova haverjai “beugratják” akkor előfordul, hogy ő is az lesz egy időre és valóban nem fogja a későbbiekben kibírni egyedül, azaz létezni sem tud a “tudat, hogy valaki téged kíván” nélkül.  Nem értem még az egészet, viszont számomra nem lényeges ezt megérteni..

A boldogság mindig átmeneti! Nem létezik állandó boldogság. Most látszatra boldogok, majd később..

Kíváncsi lennék, más kommentelők, hogy gondolják!

 

DennisVT
Újságíró

Montana sztorijában én az alpha-fux srácra gondoltam, akiért még mindig odáig van a csaj… : “A volt szeretőjébe “szerelmes”, akivel túl van jópár légyotton. A normál kapcsolata mellett is a szeretőn jár minden gondolata.

Hufnagelfia
Vendég

Az ösztön vezérelt vonzalom és nem szerelem vagy szeretet.

DennisVT
Újságíró

Most nézd meg hogy jelentkezik ez az “ösztönvezérelt vonzalom”:

Gyakorlatilag a srácra gondol akkor is, ha a párjával van. Arra a srácra, aki kórházba juttatta. Akihez visszament újra és újra, pedig nyilván nem először verte. Ez azért egy elég nagy áldozathozatal.
Ide a rozsdás bökőt, hogy a srácnak van/volt még 2-3 ilyen csaja mellette, ami főhősnőnket nem zavarta, neki akkor is kellett, akkor is vágyott rá.
Depresszióssá vált, gyógyszereket szed, de mégis őrá gondol. És nem csak azért vált depresszióssá, mert a férfi veri, hanem azért, mert nem horgonyoz le mellette.
Bocs, de nekem ez igencsak szerelem-szagú. Méghozzá az a vak, őrült szerelem. De majd Montana esetleg még kiegészíti a sztorit, ha van kedve/van mivel.

Naooo
Olvasó
Naooo

Majd el felejtettem, a szerelem is elmebetegség.

Versus
Vendég
Versus

Fel nem foghatom hogy tud Montana egy ilyen képződményt támogatni. És hogy tudja egyáltalán hölgynek nevezni.

Toplak Zoltán
Újságíró

Ez az eljátszák dolog eléggé előítéletesre sikeredett szerintem. A boldogság: most boldogok, de később – és mit szólsz a: most boldogtalanok, de később! – hö? Ez változó, hullámzó játék. Egyik végletnek sem kell örökké tartania.

DennisVT
Újságíró

Igen, az arányok szarok, ez tény. Valahogy a férfilét része ezeket megtanulni kezelni. Nehéz is, meg szar is, de hacsak nem akar az ember totál MGTOW lenni, akkor muszáj, ez van. Sírni lehet rajta, csak nem érdemes, nem vezet sehova.
A korábbi sérelmeken is túl kell lépni. Ne higgyük amúgy, hogy a nőknek nem. Láttam már nőt totál padlón lenni, sírni, magából kikelni, sőt még öngyilkossággal is fenyegetőzni, mert a kiszemelt pasasnak nem kellett. Vagy csak egy szexre.

Mivel a férfiak önbizalma, tartása, önértékelése nem konstans, hanem a nőerőszak következtében jelentősen erodálódik

Pár hete fordítottam egy írást, hogy dolgozzon az ember saját magán, saját maga miatt, és próbáljon önbizalmat meríteni máshonnan, ha a csajozásból nem megy. Idővel pedig majd javul az is.

célszerű nem kezdeményezni. Időt, energiát és pénzt spórolunk.

Én azt mondanám, hogy célszerű szelektíven kezdeményezni. Legutóbbi randim egy parkban üldögélés volt, ahova a nő hozott egy üveg bort, sajtos pogácsát, meg egyéb rágcsálnivalót. Jól éreztem magam, és annak ellenére sem érzem kidobott időnek (utazással 3 óra), vagy elfecsérelt energiának, hogy nem lesz/lett második találka.
Ha már szóba került ez a nő, akkor egy kis OFF érdekességként: a randi vége felé azt mondta, hogy a chatelés alapján azt gondolta rólam, hogy egoista bunkó vagyok, de már látja, hogy nem. Nagyjából 1mp-ig értékeltem ezt a megnyilvánulását pozitívnak, aztán rájöttem, hogy ő ezzel az egoista bunkóval beszélte meg a randit, őrá számított, őt akarta. És csalódás volt, hogy nem azt kapta. Btw fingom sincs, honnan vette, hogy egoista bunkó lennék… ON :)

Egyszer belinkeltem Heartiste elemzését, hogy mi az, amit egy ember az adott helyzetéből, státuszából kiindulva PUA módszerekkel elérhet, vagy javíthat. Nagyjából arról van szó, hogy találhatsz a szintednek kb. megfelelő párt, és nem kell beérned (ha családot mindenáron akarsz) 1-2-3 ponttal rosszabb csajjal. Ennél többet a ‘game’ sem segít, aki többet vár, az csalódni fog.

Az utolsó mondatodat nem is értem. A nőerőszak, nőterror nekem nem jó, abban nem maradok benne.

Naooo
Olvasó
Naooo

“a randi vége felé azt mondta, hogy a chatelés alapján azt gondolta rólam, hogy egoista bunkó vagyok, de már látja, hogy nem. Nagyjából 1mp-ig értékeltem ezt a megnyilvánulását pozitívnak, aztán rájöttem, hogy ő ezzel az egoista bunkóval beszélte meg a randit, őrá számított, őt akarta.”

Hányszor mondjam még, hogy lépten-nyomon meg kell őket alázni.

Toplak Zoltán
Újságíró

Naooo, szerintem nem vagy te annyira bölcs, hogy lépten-nyomon tanácsokat erőszakolj ránk. Viccnek jó amit írsz, de akkor szmájlit is írhatnál mellé. Így, komolyan, ez … gáz.

Naooo
Olvasó
Naooo

De. Annyira bölcs vagyok.
Én sose viccelek.

Versus
Vendég
Versus

“Naooo, szerintem nem vagy te annyira bölcs, hogy lépten-nyomon tanácsokat erőszakolj ránk. Viccnek jó amit írsz, de akkor szmájlit is írhatnál mellé. Így, komolyan, ez … gáz”

Ön bölcsebb lenne Zoltán? Én is azt hittem a Gerle Évás botrányáig.

Toplak Zoltán
Újságíró

DennisVT: Tetszenek a hozzászólásaid. Egyrészt nem takargod a problémát, másrészt a lehtséges megoldások felől közeledsz. És bízakodó vagy, pozitív. Ez jó.

Toplak Zoltán
Újságíró

Szerintem érdemes kezdeményezni, legalább egy minimális szinten. Jó, én is takarékon tenném, de végleg feladni?

 

brandon
Olvasó
brandon

“Ez az igazi alpha fux, beta bux.”

Csak az arányok változtak. Ma már alpha fux kategória maximum a férfiak 5-10%-a, még van úgy 20% béta, akiktől már Ibiza és Bora bora, vagy Svábhegyi luxusingatlan birtoklása, drága koncertek, kiállítások finanszírozása az alap. A maradék 60-70%-a a férfiaknak az omega sucks kategóriába került a megnövekedett elvárások következtében.
Persze, a nők meg nyígnak, hogy milyen hűtlenek a férfiak.

Toplak Zoltán
Újságíró

Nagyon negatív tapasztalataid lehetnek a nőkkel… bár azzal én is sokáig küzdöttem, hogy mennyire részvétlenek, elutasítók, hidegek és csak a saját magukkal törődők a nők. Be is választottam egy ilyen (ma már ex) feleséget anno. Meg a médiából is csak ez csorog. Pozitív férfikép, férfiakhoz viszonyulás alig. Azóta már sejtem, hogy kicsit a látásmódommal volt a gond, van is egy törődő, kedves barátnőm. És sok hasonló nő van a világban. Szerintem kicsit általánosítasz.

Toplak Zoltán
Újságíró

Nem akartam személyeskedni, csak egy gondolatot közöltem. Sajnálom, ha ez személyeskedőnek hatott. Nem volt szándékom a rejtett negatív minősítés senki felé. Sajnos néha nem az a hatás, mint amit az ember gondol. Többdimenziós a nyelv, így is kijöhet és úgy is.

Igen, de azokat a feliméréseket, amikre utalsz én nem ismerem, nem is hallottam róluk, személyes tapasztalataim csak nagyon részben támasztják alá, amit mondasz. És nem tudományos igényű vitát folytatok, hanem beszélgetek. Ilyen kvantitaív izét tőlem ne kérj légy szíves számon. Nem a nagy probléma társadalmi szintű megoldását akarom itt elérni, hanem némi személyes nézőpontváltást, látókör szélesítést. Magamnak mindenképpen, másnak meg az igazítás lehetőségét kínálni.

Hufnagelfia
Vendég

Érdekes, hogy mindenkinek, akiket megkérdeztem szar tapasztalatai vannak, akinek meg nem, az meg épp nem veszi észre, hogy gáz van, épp kihasználják! De mikor szólsz az illetőnek: “hahó, ki vagy használva!”, vagy ha nem akkor “ki leszel használva, ember!”
Ekkor röhögnek rajtad, hogy miről beszélsz, de 2 hónap mulva jönnek panaszkodni, hogy nem megyek-e el vele kocsmázni mert megcsalták, kidobták, megalázták. lol! True story!

Az az aranyos barátnőd hosszútávra megy. Várd csak ki! És ha nem laksz messze, megyünk sörözni! :)

Suum cuique
Újságíró

“Miért nehéz a nőnek? Mert mindig egy alapvető rettenetes evolúciós dilemma előtt áll. Evolutive rettenetes helyzetben van minden nő. Ugyanis az egyik klasszikus választás: egy igazi macsót kell találni. Egy alfa hímet. (Nevetés.) Hát így van! A természet diktál! Meg más is diktál, de a természet is. A természet többek között: muszáj az alfa hím. … Ennek evolúciós háttere van, nincs benne semmi szégyenletes. … A másik, de ugyanabban a nőben (elváltoztatott hangon): keell egy igaziii apuciiii, egy olyan apuuciii, apuuciii. Nem baj, ha nem vezérbika, nem baj hogy ha, jobb is ha otthon van, nem kujtorog. (Nagy nevetés.) Majd kötünk neki hihetetlenül ronda sapkát (nagy nevetés), lehetetlen színű sálat (nevetés), undorító nyakkendőt veszünk neki az Aranypóknál (nagy nevetés), és hogy mondjam, még a maradék nőnek is elmegy a gusztusa, hogy az én férjemmel. És ennek is evolúciós háttere van. Egy nőt tehát szétszakít ez a dilemma már eleve. Már eleve. Alfa hím – apuci. Alfa hím – apukáám. Ugye ez. És természetesen nehéz, főleg húsz évesen egy olyan férfit találni, aki egyszerre ez is meg az is. Mondjátok meg nekem, hogy lehetne alfa hím valaki, aki harminc évet az életéből nyolc gyerek nevelésére fordít. Látattok olyan alfa hímet?! (Nevetés.) Hát az attól alfa hím, hogy hát őt aztán nem érdekli. Hát pont attól olyan. A másik meg ugyanúgy nehéz. Lehet, hogy apuci, apuci, apuci. Tök életképtelen. (Nevetés.)… A jókislányok (gúnyosan) hát mit gondoltok, mit választanak? Most hogy egy ilyen közegben vagyunk. (Nevetés.) Hátha olyan igazi, igazi (gúnyosan) jókislányok, akkor persze, hogy apucit választanak. Hát persze! Ezért a jókislányoknál, (nyomatékosan) borítékolható, hogy harmincvalahányéves korukban, előbb és később, bármikor, egyszercsak: Hol az én alfa hímem?! Hát ez borítékolható. Hát ez előbb utóbb az árnyékból kipattan. Teljesen természetes. Természetes! Így a szó szoros értelmében: (nyomatékosan) természetes. … (Nyomatékosan.) Gyújtsatok gyertyát az evolúció oltárán! (Nagy nevetés.) Kicsit engeszteljétek az evolúciót! Kicsit békítsétek meg! És boldogan élhettek. Tudjátok-e kedves féfitársaim, hogy minden férfi valójában két nőt vesz el. … (Nyomatékosan.) Minden férfi elvesz egy menstruáló nőt (nevetés), meg egy fogékony nőt. Menstruálót – fogékonyt. Menstruálót – fogékonyt. A kutatások azt mutatják, hogy ahhoz képest, hogy menstruál-e vagy éppen nem, (nagyon hangsúlyosan, lassan) mások a férfi-preferenciák. Vagyis ha megkérdezünk egy menstruáló nőt, azt fogja mondani: Apuci. Apuuciii. Premenstruációs szindrómáról hallottunk már, ott meg nagyon apuci. Apuci. Na de amikor! Ott van az a néhány nap! Nem a nehéz napok! (Egyre emeli fel a hangját.) Az izgalmas napok! Az őrjítő napok! (Kis szünet. Hangsúlyosan.) Akkor az alfa hím képe belebeg. Már többé nem délibáb. (Egyre erősödő szürcsölő, csámcsogó, lihető hangokat ad ki. A hallgatóság nevet.) Pál Ferenc atya 2009. január 20-i előadása az egyetemen. Tehát Pál Ferenc atya szerint egy férfi vagy tök életképtelen apuciii, aki harminc évig a ronda sapkájában és az undorító nyakkendőjében otthon ül a nyolc gyereke között, mert még a maradék nőnek is elment tőle a gusztusa. Vagy az evolúció koronája, az alfa hím, akit aztán semmi más nem érdekel, minthogy az apuciii feleségét és lányait lenyomja – hogy azt a kifejezést használjam, amellyel Pál Ferenc atya ezt a tevékenységet megnevezni szokta. A nők párválasztása és a női szexualitás pedig kizárólag és közvetlenül a nők aktuális hormonszintjétől függ. Amikor egy nő hormonszintje úgy áll, akkor csak egy dolog érdekli: pározni az alfa hímmel. Ezt diktálja a természet. Ennek evolúciós háttere van, nincs benne semmi szégyenletes. Ha valakinek a házastársa nem alfa hím, akkor annak előbb utóbb bekattan, hogy hol az én alfa hímem. Ez is teljesen természetes. A nők boldogtalanságát az okozza, hogy a természettel szembeszállnak. Ez beteges viselkedés. Az egészséges nő gyertyát gyújt az evolúció oltárán, engeszteli, megbékíti az evolúciót, és… Tovább olvasás »

DennisVT
Újságíró

Ez nem pszichológia. Ez csak mocsok.

És mégis, amikor a férfiak összetolják a tapasztalataikat, meglátásaikat, gondolataikat, akkor pont ezt látják. Még azt is, hogy máshogy célszerű viselkedni a nővel a ciklusa különböző szakaszaiban. Ez már tényleg olyan mélység, amivel én nem fogok foglalkozni ez már nekem is sok. De kutatások, felmérések, statisztikák támasztják alá. Ha gondolod megpróbálom kikeresni.

lucius93
Olvasó
lucius93

A téma ezen része  érdekelne! kíváncsivá tettél

DennisVT
Újságíró
Suum cuique
Újságíró

Annyiban mocsok, amennyiben az idézett szöveg forrása egy konzervatív keresztény nézőpontot kér számon, ami egy paptól (“Pál Feri” ugyanis az) különösen elvárható. Ennek értelmében igenis mocsok, ha úgy beszélünk, hogy ez természetes, ezzel semmi teendőnk, így van, kész. Nem. Az embernek igenis van teendője az ösztönkésztetéseivel, azért erkölcsi lény. Például ha az ösztöneimet követném, akkor mennék bankot rabolni, mégse teszem. Idézek pár kommentet az előadásról:

“az az emberkép, amelyet az apuci-alfa hím tipológiában kifejtett, mivel teljesen nélkülözi az ember szellemi dimenzióját, szöges ellentétben áll az Egyház tanításával.”

“Amit az apuciról, az alfa hímről, a nők ciklusos viselkedéséről, illetve a házastársi hűség kapcsán mond, azok szintén mind sértik az emberi méltóságot.”

“Alfa-hím vagy apucii?
Micsoda felemelő szerepek egy férj és egy apa számára! És micsoda szellemi elvárás a férje irányában egy feleség és egy anya számára! Ez ám a bensőséges szeretet alapja a családban!
Tényleg ez a pszichológia mai állása a párkapcsolatról és a házasságról, vagy sarlatánság az egész a műparadoxonjával együtt, és nyugodtan kikérhetem magamnak?”

DennisVT
Újságíró

Ja igen, értem. Így mocsok, egyetértek. Csak ezt elég nehéz számonkérni az embereken (nőkön). Szerintem nekünk, férfiaknak sem lenne könnyű uralkodni rajtuk, ha a jelenlegi társadalmi berendezkedés olyan lenne, hogy mi ösztöneink kiélése szabad lenne, támogatott lenne, nem járna negatív következményekkel, vagy ha mégis, akkor azt rálőcsölhetnénk az első nőre. Persze azzal az alapfeltétellel, hogy a szexuális kereslet-kínálat is megfordul, vagyis a nők akarják jobban a szexet, mi meg válogathatunk kényünkre-kedvünkre. De hát ez nagyon utópisztikus.

Suum cuique
Újságíró

Persze, nyilván ahhoz egy olyan korszellem és közhangulat kell, mint régen volt, vagy az iszlám világban most is megvan. Ha egy fiatal nő kurválkodásra kezd, kiveti a társadalom, apja kitagadja (vagy meg is veri), az utcán leköpdösik. Ma ez egy legitimnek tartott életút, amit csak pár fafejű konzervatív nem tud elfogadni.

sdn
Vendég
sdn

Nálunk ha barátnő egy olcsó ribanc, mint ez a debreceni pornós, még büszke is rá a balekja. Szülők is tapsolnak neki.

Nyilván ez egy extrém példa, de ha már ez se szégyen, akkor egy gyors szopás a hétvégi buliban, vagy egy kis kufirc a szomszéd alfával miért lenne az?

 

Suum cuique
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

“Először neten és ismerősökön keresztül felkerestem az egyik pesti ügynököt. Több mint fél évig tartott, mire sikerült nála időpontot szereznem.”

Égnek a magyar lányok a vágytól, nem győzik őket megbaszni a külföldiek.

“Olyankor kellemesebb a hangulat, és jobban telik a munka is, ami fontos, hiszen egy-egy ilyen forgatás gyakran több órás szokott lenni.”

Ezek tényleg azt képzelik, hogy a ringyóskodás munka?

“Kicsit kiábrándító volt, de nagyon büszke voltam magamra, hogy ezt is meg tudtam csinálni.”

Lóval nyomattad már? Még nem? Miért nem? Arra is büszke lehetnél.

“Azt szeretik bennem, hogy ilyen kis aranyos, kislányos vagyok”

Kislányos? Ilyen taszító kiélt fejjel?

“Aztán elmondtam nekik, hogy ezt akarom csinálni, és kész, úgy se tudnak mit csinálni, már nagykorú vagyok.”

Fel kell emelni nőknél a felnőtt kort 90 évre. Látszik, hogy nincsenek rá szellemileg megérve.

“Az elején persze furcsállták, a bátyáim például nem szóltak hozzám egy ideig, de aztán ők is megbékéltek a dologgal.”

Hátha jut nekik is.

“Úgyhogy a családom a mai napig mellettem áll. Úgymond sztárként tekintenek rám, hiszen tényleg jó pár videóm van már fent az interneten.”

Apuka is biztos büszke rád, mondják is neki kocsmában, hogy szevasz Pista láttam a lányod új filmjét, jól megtolták, nem kicsit, kapott az arcára is, de még mennyit.

“Edzés, fitness vagy ilyen sima tornák csak csajoknak mondjuk, vagy gyerekekkel – bár oda nem biztos, hogy engednének.”

Nem-e? Te válogathatod majd össze nekik a filmjeidet gyereknapi mozizáshoz.

“A családalapítással ráérek majd 30 éves koromban foglalkozni, vagy utána. Addig csak a célomért és az álmaimért akarok küzdeni.”

És az ilyen is szülhet. Mert megteheti.

“Ezen még nem gondolkoztam, nem tudom.”

Ne fáraszd magad, gondolkodni megterhelő.

“Elég nagy lesz majd hozzá, hogy el tudja dönteni magának. Ahogy az én édesanyám is el tudta fogadni, úgy én is el tudom majd. Annyi lesz a különbség, hogy mivel én meg is tapasztaltam, hogy hogyan működik a szakma, el fogom tudni majd neki magyarázni, hogy mire vállalkozik, és min fog keresztülmenni. Úgymond tudok majd tanácsokat adni neki.”

Ez egy dinasztia lesz. Hajrá csajok.

“Azért biztos hallottál valamit mondjuk a bevándorlókról és a menekülttáborról. Mi a véleményed róla?

Annyit hallottam róla, hogy állítólag el akarják tőlünk venni a munkát, és még több lesz a munkanélküli.”

Kik? Ezek? Munkát? Csak hajbókolni akarnak egész nap a kavicsuk felé.

“A klipjeiben mindig csajok vannak körülötte, úgyhogy remélem, egyszer szerepelhetek majd az egyikben.”

Akkor az valami kurva komoly gyerek lehet.

“Kutyák vagy macskák inkább?

Kutya.”

Kan, vagy szuka?

“Legjobb dolog, amit egy pasi valaha mondott neked?

Hogy büszke rám. A párom szokta mondani.”

Közös a kassza?

“Legjobb dolog, amit valaha egy pasinak mondtál?

Szeretlek.”

Akkor épp hány fasz lógott ki a szádból?

“Az interjút Csende Gergely és Dévai László készítette.”

Ezek is megvoltak?

Eques
Olvasó
Eques

Hehe. Huffnágel atya.

Toplak Zoltán
Újságíró

“Vagyis: Az ember egészséges természetét – azaz hogy egy másik neműt látván azonnal pározni akar – a házasság szentsége nem szünteti meg. Ezért a házassági hűség komolyan vétele hazugság és degeneráció, aminek aztán majd meg is lesz a súlyos következménye.”

 

Ez nem erős következtetés? Az idézetből ez a mondandó nem derül ki. Szerintem.

járókeret
Olvasó
járókeret

Szerintem se.

But the show must go on.

 

Toplak Zoltán
Újságíró

A filmek, főleg az amerikaiak is ezt sugallják. Iszonyat durván utasítják benne vissza, főleg vígjátékokban a férfit. Bemutatnak, minden lúzernak elmondják a férfit, megszégyenítik, mintha erőszakoskodni akart volna. A való életben én úgy tapasztalom, hogy ha vissza is utasítanak, igazából maga a közeledés, az tetszik nekik. Azt jelzi, hogy jó a szexpiaci értékük.

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

Somlai Péter, Virág György, Tamási Erzsébet és Herczog Mária a családon belüli erőszakról.
http://www.fundamentum.hu/fundamentum-20043/cikk/eroszak-csaladban

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

Megjegyzem, a szövegek 2004-es keltezésűek, azaz a távoltartásra és a zaklatásra vonatkozó hatályos törvények előtt keletkeztek. Milyen “társadalmi párbeszéd” előzte meg ezen törvények elfogadását?

visuo
Olvasó
visuo
http://www.mek.oszk.hu/00700/00706/00706.htm

József Attila naplójából:

„mért féltékeny az ember?
azért mert ugy érzi, a nő bármikor kaphat férfit, de a férfi nem kaphat bármikor nőt
a férfinak nő kell, teljes egészében, a nőnek pedig csak fasz kell
meg pénz és geci”

: )

persze eléggé zavarodott arc volt:

“ha a nőt az ember fizikai erővel nem kényszeritheti megadásra, akkor – kiterjesztve ezt az egész női nemre – megadásra kényszeritheti azzal, hogy szarik rá, azaz homoszexuálizmussal”

Suum cuique
Újságíró
DennisVT
Újságíró

Ajánlom a kommentháborút a facebook oldalukon ennél a cikknél.:)

Suum cuique
Újságíró
visuo
Olvasó
visuo

Ha már Brandon a legutóbbi kommentjében felvetette, hogy „Ibiza? Bora-bora? :-)”:

Érdemes végígolvasni egy kóros hazudozó, pénzéhes és telhetetlen magyar nő történetét. Külföldi faszkörhinta után, gazdag külföldi bankár – nagy szerelem, sokszoros külföldi utazások, házasság, gyerek, hazudozások, minimum 9 millió forint havi gyermektartási díj követelése.

Hazudozással a részvét megszerzése a magyar közvéleménytől. Szegényke, eddig nagyon nehéz élete lehetett.

http://mandiner.hu/cikk/20150625_kilencmillios_tartasdij_es_szabadulas_fogsag_nelkul_atveres_a_bora_boran_fogva_tartott_no_sztorija_nyiri_kovacs_patricia

Naooo
Olvasó
Naooo

“Nyíri-Kovács Patrícia tanulmányai befejeztével rögtön külföldre veszi az irányt.”

Gondolom a több 10 milliót lerakta, amennyibe belekerült a felcseperedtetése, mert hát amint látom, csak a Holdutazás maradt ki, de biztos nem a zseton miatt.

“S hogy amikor csupán két héttel korábban feljelentette Lee-t „morális zaklatásért”, miért nem jelezte a nemi erőszakot? Erre annyit mond, hogy akkor még nem állt készen rá.”

De ismerősek az ilyen sztorik valahonnan. Jaj, nem jut eszembe.

Kalman
Újságíró

“a házasság gyors romlásnak indul. Lee úgy érzi, felesége folyamatosan zsarolja és követelőzik, hisztérikus rohamai vannak … szerinte azért, mert kevesebb bevétele van, mint korábban, gazdag bankárként.”

A jó öreg Briffault elégedetten csettint a sírjában :-).

Mrs. Green
Olvasó
Mrs. Green

Úú, brutális sztori, és a legrosszabb, hogy ezekben a gázos ügyekben mindig szegény gyerekek szívnak a legjobban. :(

A második alcím bekezdésein többször is felröhögtem, mert mondja már el valaki, hogy mi a répa az a morális erőszak?? Komolyan van ilyen büntetőjogi kategória? És ha igen, mit fed le? Az meg a másik, hogy ezt a Zindex tuti azzal a címmel hozta volna le, hogy “Kimaxolták a Szürke 50 árnyalatát”. Merthogy akkor most tessenek már eldönteni, hogy a fenékcsapkodás menőszexi vagy erőszak-e. :P

Ja, és engem aztán nyugodtan “fogva tarthatna” valaki Bora Borán, ugyanis jelenleg ba…tt hideg van az ország északi felibe’.

Reszet Elek
Szerkesztő

Eladnád a női szabadságod egy kis melegségért? Szép dolog mondhatom! Te se vagy feminista, ideológiailag sem vagy elég képzett.

Mrs. Green
Olvasó
Mrs. Green

Noná, hogy eladnám, főleg egy akármilyen bankárnak. :P Nem is értem azokat a dél-kelet-ázsiai nőket, akik tömegesen vándorolnak a gyalázatosan hideg skandináv államokba, ahelyett, hogy ott pancsikolnának a jó meleg tengerben, és helyben vetetnének vityillót a sugar daddy-jükkel.

greifswalder
Olvasó
greifswalder

“„Az áldozati szerep – bármennyire is furcsán hangzik – valamilyen szempontból egy jó pozíció is. Ha kicsi vagyok és védtelen, akkor sokkal több figyelmet és együttérzést kaphatok” – vélekedik Tamási Erzsébet kriminológus a nők áldozati szerepéről.”

Íme a cikk (szerintem ez az) és az egyik fő-fő, itt a férfihangon is sokat emlegetett feminista vezéralakunk reagálása az egyik közösségi médiumon:

http://nol.hu/mozaik/ha-a-pofon-egy-notol-jon-az-szegyen-vagy-megerdemelt-1545163

A negyedik idézetben megemlíti a férfihangot, és annak főszerkesztőjét is:

“Tamási Erzsébet ma Magyarország egyik legkártékonyabb lénye. A nők között első helyen áll.
Nem osztom meg, hogy mit csinált már megint, úgyis megteszik majd sokan mások. Épp most kaptam a harmadik mondatnál ágyvérzést, és hagytam abba az olvasást.”

“Erős, de EZ mindenen túlmegy. Az ő pozíciójából akár még segíthetne is az áldozatoknak, de nem… Basszus mi itt vért izzadunk a nemlétező időnkben a nemlétező pénzünkből a minimális médiafelületünkön, hogy megpróbáljuk formálni a köztudatot, erre ez meg belibben a maga biztos – és meg nem érdemelt – pozíciójából és elfújja az egészet!!!!!”

“Az Isztambuli Egyezmény kitér a férfi áldozatokra is. Így se bírjuk átvinni a ratifikációt, nőket vernek agyon, anyáktól veszik el a gyerekeiket, ez meg ideböfög a Népszabadságba, aztán mint aki jól végezte dolgát, megy vissza a biztos kis munkahelyére és szarik rá, hogy közben az áldozatok – TÖBBSÉGBEN NŐK – ha attól férfigyűlölő vagyok, hogy ezt kimondom, hát legyek!!!!!!! – mit élnek át.”

“Ennyi erővel a fütyizörej.hu főszerkesztőjét is meginterjúvolhatnák, az nem okozna ennyi kárt, mint ez a tudós álcája mögé bújó, a szakirodalmat hírből nem ismerő, áldozatot sosem látott eltévelyedett szörnyeteg!!!”

Egy másik, szintén feminista kommentelőnek pedig az a meglátása, hogy a férfiak, ha ilyen problémájuk van, miért nem fordulnak a 180 férfi képviselőhöz, ja, hogy egyik férfit nem érdekli a másik problémája, és hogy mi ezt is a nőktől várjuk, hogy megoldják?  Hát vannak itt mélységek.

Reszet Elek
Szerkesztő

Az idiótája! Kiköhög a bolha a gödörből… Kíváncsi lennék milyen szakirodalomra gondol. Az általa bírált nő már akkor publikált, amikor ez a nőszemély még bőven a folyamatos és változatos péniszpolírozással volt elfoglalva.

brandon
Olvasó
brandon

Femcsiéknél az a “szakirodalom”, amit ők maguk hamisítanak, és amiben a férfi kizárólag elkövetőként szerepel.

brandon
Olvasó
brandon

““Az Isztambuli Egyezmény kitér a férfi áldozatokra is.”

Arra a femcsi szennyre gondol, amiben 61 X szerepel a “nők elleni erőszak” nevű szexista szóösszetétel, ami alapján a pinával nem rendelkezők már eleve csak elkövetők lehetnek? HOL tér ki a férfi áldozatokra? Mert a szövegében nem. Viszont, a szövegezése egyértelműen sérti a “megkülönböztetés tilalma” c. alapvető emberijogi passzust.

“szarik rá, hogy közben az áldozatok – TÖBBSÉGBEN NŐK – ha attól férfigyűlölő vagyok, hogy ezt kimondom, hát legyek!!!!!!! – mit élnek át.”

Nem cicc, szimplán analfabéta vagy, mert nem tudsz olvasni. Pedig csak az első sorig kellett volna elolvasnia, mert ott van rögtön a kutatás, miszerint a nők 8%-a a férfiak 11%-a szenvedett el párkapcsolati erőszakot. A nyóc az nem több, mint a tizenegy. Aki még ezt sem képes felfogni, az tömje el a madárlesőjét, és fejezze be a hazudozást.

Reszet Elek
Szerkesztő

Számára több. Lévén a 11%-ot ha nullával szorozzuk ugye…

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Hol található az általad idézet reakció?

Reszet Elek
Szerkesztő

Privátba toljátok. Nem kell a reklám… Jó lenne minél kevesebb alkalommal ilyen helyekre küldenünk linkkel az olvasókat.

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

Jó látni, ahogy szenvednek ezek a férgek.

Suum cuique
Újságíró

Na már rá is szabadultak a Gumiszobások :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Diana Magvető

Felháborító a cikk.”

Már megérte felkelni.

Kalman
Újságíró

Az eredeti cikk viszont rohadt jó! Ez a nő nagyon érzi a férfilétet, le a kalappal! Egy mondatot emelnék csak ki:

“Ehhez erő kell, ehhez étel kell, régen még mamutot kellett hozzá ölni”

Néha az az érzésem, hogy a mai világban való helytálláshoz képest egy mammutot kicsinálni gyerekjáték lenne. Kár hogy már megöltük mindet :-).

Reszet Elek
Szerkesztő

A mammut szemből jött és az ősök tudták mit várhatnak tőle.

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

“a szakirodalmat hírből sem ismerő” a markmyprofessor-on
http://www.markmyprofessor.com/tanar/adatlap/22622.html?p=1#rates

hgyi
Szerkesztő

Bocsáss meg, de én nem találom az idézetben a Férfihangot.

járókeret
Olvasó
járókeret

fütyizörej.hu – ként van hivatkozva:)

hgyi
Szerkesztő

Az valami más. Nem ing.
A fütyizörej az a férje paplanja alól jöhet.

greifswalder
Olvasó
greifswalder

Érdekes reklám banner van a Népszabadság cikk alatt: cégvezetőnőket próbál rávenni arra, hogy a Magnet Banknál nyissanak számlát, mert akkor 20 ezerrel támogatják a NANE-egyesületet. Orosz Györgyi, és Soma Mamagésa nevével fémjelezve. Ez a Magnet se akármi, van itt mindenféle ezo-mizo dolog, de mint a magyar közösségi megújulás színtereként van beállítva.

Versus
Vendég
Versus
Naooo
Olvasó
Naooo

“Őszintén tudunk szeretni, kedvesek lenni, s cserébe  nem sokat várunk. Udvarlást, kedvességet és hűséget. Ez akkora kérés?”

A pénzt akkor kire költsük? Luxuskurvára?

“mert igen is, megérdemeljük az igazi férfiakat!”

Persze, én meg megérdemlem a topmodelleket. Ide velük.

“Kifogott halat nem kell etetni?”

A picsánka 10 év után is elvárja a vibrálást.

Versus
Vendég
Versus

Ezaz Naoo! Az a kedvencem amikor kiértékeli a cikkeket.

Reszet Elek
Szerkesztő

Elég idealista vagyok hogy úgy véljem, az igazság eladja önmagát, nem lehet falak közé zárni és hogy az emberek nem teljesen menthetetlenek, pláne ha a környezetükben történnek dolgok.

Minél jobban nyomulnak ezek a férfigyűlölő szemetek, annál nyilvánvalóbb lesz torzságuk és ártalmas mivoltuk.