0 megosztás

Palotaforradalom törölve

Az utóbbi hetekben-hónapokban elharapózott a Férfihangon egy-két kellemetlen vonulat, amit ezennel visszamenőleg és véglegesen beszüntetek.

Fantasztikusan egyszerű a helyzet: A Férfihang bizonyos civilizált és kulturált értékeket képvisel, amit a kommentelőktől is megkövetel. Ezen értékek közül az egyik, ami a jelen vitában éppen releváns: az antifeminista mozgalom, mint a normális férfiak általában, partnernek tekinti a nőket, és nem ellenségnek. A mi ellenfelünk a feminizmus, egy férfiellenes politikai mozgalom, ami nem azonos a női nemmel. Aki ezzel a gondolattal nem ért egyet, annak kívül tágasabb, és vissza se nézzen.

Azt mindenesetre szeretném tisztázni, hogy ez az állásfoglalás semmilyen téma tárgyalását nem teszi lehetetlenné; szabad a Férfihangon beszélgetni a női lélek sötét zugairól, az MGTOW filozófiáról, csajozásról, piros pirulákról, bármiről. Bárki bármiről szabadon értekezhet, amíg a vastagbetűs részt észben tartja.

Törölve lesz néhány cikk, komment és kommentelő – aki esetleg nem tud majd belépni, az ne fárassza magát és minket zoknibábozással. Lehet menni sírni máshová, hogy itt véleményterror van meg mangináskodás. Újra lehet alkotni a Huffnágel-blogot, ott van helye olyan hangoknak, amiknek nálunk nincs.

Utóirat: úgy tűnik már meg is született a hiánypótló médium, itt bárki megtalálhatja. Belvedere megunta és törölte.

Utóirat 2: Egy másik lehetőség alternatív érdeklődőknek.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


186
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
22 Egyéni hozzászólás
164 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
43 Hozzászólások szerzői
BelvedereXcsakxAK-47Korhelyinfomán Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
filmcom
Olvasó
filmcom

Egyetértek!

A hozzászólásokban ne váljon automatizmussá a frusztráció, még ha nem is sikerült kikerülnie ezeket az életben.(Nekem sem sikerült) A humanizmusunk minden körülmények között maradjon meg. Ezzel tartozunk saját magunknak (Ha már mások -esetleg- ezt nem jutalmazták.)

Naooo
Olvasó
Naooo

“”bizonytalan időre visszavonulok a lap szerkesztői munkáitól”

Na jó, hát erre mit lehet lépni? Átmegyek és rendet teszek. Akinek nem tetszik reklamáljon nyugodtan.”

https://youtu.be/wwreIiaJwd4?t=24m36s

Kalman
Újságíró

Ezt kőkemény és indokolt lépésnek tartom. Örülök, hogy elvállaltad, és megtetted ezt a lépést. A blogodon írtak alapján nekem úgy tűnik, hogy örültél volna ha nem neked kell megtenni, úgyhogy külön köszönet és hála jár érte!

Úgy érzem, hogy a dolog kirobbantása körül nekem is volt szerepem, ami miatt kicsit rosszul érzem magam. Mondjuk a lőporos hordó adva volt, csak a szikra volt kérdéses. Külön rossz érzés látni, hogy a régi gárda kemény titánjai között is ellentétek alakultak ki. Remélem idővel minden elsimul.

Bízom abban is, hogy a kitiltott hangokkal egy kis szünet után újra kialakulhat a párbeszéd – immáron kultúrált mederben. Egy kólázáson én például szívesen találkoznék velük is, élőben talán jobban szót értenénk.

Sydra
Olvasó
Sydra

Melyik volt felhasználóé a belinkelt oldal?

Pash Cutter
Újságíró

Belvedere.

Sydra
Olvasó
Sydra

thx

visuo
Olvasó
visuo

nézd, ha Brandonra és Belvederére a hátuk mögött elkezdtél panaszodni…

Belvedere valóban személyeskedett, ellenséges modorban ( de azt eléggé szórakoztatóan arisztokratikus-filozófikus módon tette. : )

míg Brandonnal szembeni támadásodat nem értem. ő mindig tárgyilagosan mondta a társadalmi problémákat, bármifajta személyeskedés nélkül.

Hufnagelfia
Vendég

Kérdés: Ha a vastag betűs résszel nem értek egyet, viszont habzó szájjal nem szidom senki anyját, illetve nem flamelek gyűlölködve, továbbá a radikális véleményemnek a blogomon adok helyet és nem itt a komment szekcióban, akkor én is tiltandó vagyok?

(nem szeretném a blogomat engedély nélkül promózni, de másét miért szabad?)

Somogyi József
Vendég

Szégyen!!!

járókeret
Olvasó
járókeret

pont a legjobbkor jöttem le a huffnágelizmusról!:)

u.i.:

Közkívánatra Kálmán érdeklődésére tegnap este még ki akartam fejteni egyhónapos huffnágelizmusom történetét, de már nem volt energiám. A fenti fejlemény folytán már inkább ide írom. Azért kösz az érdeklődést, Kálmán.

Tiszteletadásból, mondhatni kegyeleti okból lettem huffnágelista. Huffnágel megszűnése OBJEKTÍVE óriási veszteség az egész magyar férfitársadalomnak, a legmanginább férfinak is, akármit jelentesen is ez a kemény pua műszó. Aztán észrevettem, hogy olyanokkal kerültem ezáltal egy cimke-platformra, akikkel nem akarok közösködni, mert ők zsigerből huffnágelisták, én meg, ha úgy tetszik, filozófiából… Így aztán felhagytam e demonstrációval.

Így esett.

Kalman
Újságíró

Köszi, hogy megírtad!

Huffnagel blogját én is bírtam. Úgy éreztem, hogy tükröt állít a szélsőséges feminizmusnak. Fel tudtam úgy fogni, hogy ez egy görbe tükör, egy paródia. Amin keresztül nagyon fontos igazságokat is át lehet adni, de azért nem szabad mindent készpénznek venni. Emellett jó stílusa volt, és érdekes volt a cikkek egy jó része. A túlzásokon meg simán át tudtam lendülni, nem vagyok egy mimóza. Viszont azt is gondolom, hogy az a stílus és hangnem nem lehet követendő példa a többség számára. Most sokan azt mondják, hogy nem karikatúra volt, hanem mindent komolyan kellett volna venni. Én még mindig reménykedem, hogy mindent azért nem. Pistának pedig jobbulást!

visuo
Olvasó
visuo

Selfie Botond volt huffnágelista:

hát öregem, te sem vagy egy erős jellem, ide-oda csapongsz. : S

járókeret
Olvasó
járókeret

tévedsz, te nem vagy erős jellem: erő a mozduláshoz kell, a maradáshoz elég a gyomor:)

visuo
Olvasó
visuo

Paolo Coelho

járókeret
Olvasó
járókeret

nem olvastam, és nem is tervezem – nyugodtan lophat tőlem tovább :S

greifswalder
Olvasó
greifswalder

Emberileg megértem a hufnágel-féle vonalat, de engem az nem visz előre. Örömmel veszem, ha nem megy el az oldal ilyen irányba. A régi férfihang sokkal többet segített abban, hogy normalizáljam a kapcsolatomat a nőkkel.

Volt egy olyan javaslatom valahol a kommentfolyamban, hogy írjunk le néhány sort magunkról, kor, családi állapot, gyerek stb. és főleg, hogy miért vagyunk itt. Jómagam, Hgyi, Sil, Dennis írt hozzá, aztán eltűnt a dolog, vagy én nem találom, vagy valaki kitörölte. Pedig jó lenne szerintem, a jövőben is, ha egy hozzászólást olvasunk valakitől, akkor hozzá tudnánk képzelni a személyt, talán kevesebb lenne a félreértés, hogy ki az illető, és milyen szándék mozgatja.

 

Sydra
Olvasó
Sydra

Lehet elég lenne ha csak facebook-on keresztül lehetne hozzászólni a cikkekhez és mindenki törlésre kerülne, aki nem valós profillal ír.

greifswalder
Olvasó
greifswalder

Lehet jópár ok, ami miatt valaki nem akarja, hogy konkrétan azonosítható legyen. Én alapjáraton elhinném, amit magáról ír, névtelenül. Egyszerűen más kontextusba helyezi az adott hozzászólást, ha tudod, hogy az illető 25 vagy éppen 40 éves, gyereke van vagy nincs, sikeres volt -e eddig a nőknél, vagy nem, illetve például hogy azóta sikeresebb amióta a férfihangot olvassa és így tovább.

barrakuda
Olvasó
barrakuda

OFF – Én pl javasolnám a disqus.com-os rendszert (van wordpress pluginjuk), a facebook és eme hozzászólásrendszer  bezárását, pusztán kényelmességi okokból. Megmaradna az anonymitás (de aki akarja csatolhatja a facebook profilját is disqus-oshoz) és szerintem bővülne a hozzászólók száma is, a rendszer pedig sokkal kiforrottabb, szebb, és dinamikusabb lenne. Pl látod egyből, hogy ki válaszolt neked, értesít a rendszer.

Kalman
Újságíró

Engem megnyugtat, hogy a Férfihang adminjain kívül – akik látják az emilcímem – anonim maradok. Persze aki nagyon akarja nyilván kinyomozhatja, hogy ki vagyok, de legalább nem nyilvánvaló. Az meg külön jó, hogy helyi regisztráció van, nem vagyok fenn fészen, és nem is akarok fenn lenni. Ez nálam elvi kérdés, ami kb ebből indul: http://thednetworks.com/2011/10/16/you-are-not-the-customer-you-are-the-product-especially-when-it-comes-to-facebook/

Reszet Elek
Újságíró

Nekem nincsen faszbúk profilom és nem is szándékozom csinálni. Másrészt amennyire tudom egyáltalán nem problémás fals profilt létrehozni.

the hermit
Olvasó

Én 47 vagyok, egy határ menti kisvárosban élek. 10 évig voltam nős, de már ez is csak egy halványuló emlék. A vége nagyon csúnya volt. Van két nagy gyerekem, a nevelt lányom (22), meg a fiam(19). Egyedül élek, és valahogy jól el is vagyok így. Rokkantnyugdíjas vagyok amúgy, SPA-s. Kaktuszokat gyűjtök.

Koriander
Olvasó
Koriander

a családodban másnak is van spa-ja?
(tudom, hogy elsôsorban genetikára vezetik vissza, de az autoimmun se kizárt, hogy érzed magad? Ha túl kënyesnek érzed itt a témát az emailem ott van a szerkesztôségben).

the hermit
Olvasó

ment a levélke

visuo
Olvasó
visuo

nekem nincs spa-m, még gyűjtenem kell rá, csak egy olcsó jakkuzit lízingelek.

Koriander
Olvasó
Koriander

Vis, (kitöröltem)….alapvetôen kedvellek, de van egy határ. Nyilván lusta voltál kiguglizni, hogy jelen esetben a “spa” az nem fürdô, hanem egy óriási fájdalmakkal járó betegség.
http://physioinfo.hu/betegsegek-serulesek/derek-keresztcsont/az-spa-spondylitis-ankylopoetica-bechterew-kor

visuo
Olvasó
visuo

ja…..

(annyira bírom az ilyen abszurd, fekete humoromat : )

visuo
Olvasó
visuo

és ne csak alapvetően, hanem feltétel nélkül kedvelj! B-]

Koriander
Olvasó
Koriander
visuo
Olvasó
visuo
Koriander
Olvasó
Koriander
the hermit
Olvasó

nekem nincs spa-m

Hidd el, nem is szeretnéd, hogy legyen

visuo
Olvasó
visuo

nem baj, van/lesz helyette más kiszámíthatatlan szar a korral együtt. : S ilyen fos az emberi test. és vannak akik többet nyertek a genetikai lottón. : (

.
Olvasó

.

Koriander
Olvasó
Koriander

múlt héten töltöttem a 40et, így hivatalosan is beléptem a férfiak számára véglegesen indifferens penészvirágok közé. 15 éve vagyunk együtt a férjemmel, két gyerekünk van, harminc felett szültem: nem a karrierem, hanem a férjem döntése miatt (egy kicsit szeretett volna ô is a saját életének középpontjában lenni). miután a párkapcsolatot elsôsorban egy férfi és egy nô jam sessionjének tekintem- a gyerek az áldás, de nem egy kapcsolati muss. (mindemellett mérhetetlenül hálás vagyok a Gondviselésnek, hogy megtapasztalhatjuk a szülôséget és nagyon szeretek anya lenni, sosem volt ennyire érdekes az élet, mint most).
a Férfihangra Reszet csábított. (Vele régebb óta vagyunk barátok) szóval mindenki nála reklamáljon ;) elsôsorban az értelmes anyanyelvi közeg miatt ragadtam itt, mert külföldön élek, szeretem a társaságot ( Brandont is, néha az az érzésem, hogy benyomja a fülesébe az old szkúl rave-et és megy a prodigytôl a végtelenített warrior’s dance :p), amúgy meg szeretek vesztesnek látszó, de igazságért küzdô ügyek és emberek mellett kiállni és nagyobb nyereség nem lenne, ha a most kirobbant indulatok is emberi módon lecsitulnának.
Asszem ennyi.

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

Igen, kb így, aztán ha megharapják a farkam visszavicsorítok, de csak nevelési célzattal :)

Reszet Elek
Újságíró

DennisVT
Újságíró

Azért mondjuk én is… :)

visuo
Olvasó
visuo

nem kell félned, ha jól főzöl és hallgatsz, meg jól tudsz gombot varni, akkor megmaradsz. : )

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Nő, 33 éves, 10 éve élek kiegyensúlyozott házasságban a 44 éves férjemmel, aki minden tekintetben első volt az életemben. Gyerekünk még nincs, de sosem adjuk fel a reményt. Ezzel kapcsolatban több tragédiát is átéltünk már az évek során, de megpróbálunk optimistán állni az életben ehhez is, és Istenben bízunk. Korábban háztartásbeli voltam, de mióta önállósítottuk magunkat úgy másfél éve, már csak félállásban HTB-skedem, a másik felében asszisztensként dolgozom a férjem keze alá, és a házasságunk is hasonló alapelvek mentén működik: összehangolt csapatmunka, amiben ő a kapitány, én pedig az alkapitány, a kölkök meg majd lesznek a közlegények ha lesznek, egyelőre a teknőseink töltik be ezt a tisztet a seregünkben.
Mivel még nincs utód, rengeteg a szabadidőnk, amit ki is használunk alaposan, én imádok hímezni, a férjem pedig linux-koczka, emellett természetbarátok vagyunk, és teljesen állatbolondok, sokat olvasunk, szeretjük a jó sci-fiket, a hobbiszintnél kissé komolyabban foglalkozunk a prepperkedés elméletével és gyakorlatával, ami igen mulattató és kreatív elfoglaltság, amíg az ember nem agyalja túl. Felekezetenkívüli keresztények vagyunk.
Deansdale blogjáról keveredtem ide pár éve, amire eredetileg nem is az antifeminizmussal kapcsolatban találtam rá, hanem a Piros Pirulás kutatásaim révén (ez nem a nőleleplező redpill volt, hanem a mááásik, a világleleplező redpill, csak mondom), és nem csak érdekes írásokat találtam nála a témában, de még egy remek közösséget is kaptam ajándékba, pedig azt hittem, hogy magyar nyelven ilyen nincs is. Elkötelezett antifeminista vagyok a világra eszmélésem óta (azaz 18-19 éves lehettem talán, amikor ez az irány tudatosan megfogalmazódott bennem), megvetem a modern feminizmust és férfiellenes vívmányait, és nem csinálok belőle titkot, csak azért, hogy ne közösítsenek ki a nők maguk közül.

Naooo
Olvasó
Naooo

“hanem a mááásik, a világleleplező redpill”

Mely legnagyobb világcsalásokat tennéd az első 10 helyre?

mdmselle
Újságíró
mdmselle
Naooo
Olvasó
Naooo
mdmselle
Újságíró
mdmselle
Montana24
Olvasó

Bocsánat az offért, de nemrégiben megjelent 2 cikk  “Sexodus: egyre több fiatal férfi adja fel a nőkkel való kapcsolatot és csatlakozik ki a társadalomból” (bár én ezt inkább a húspiaci kicsatlakozásnak tekintem), amit mindenkinek ajánlok figyelmébe. Én is fiatalabb vagyok, húszas éveim közepén járok és  egyre több kortársamon veszem észre azt, amiről a cikk is szól. Esetleg várható erről feldolgozás a Férfihangon is?

Íme a cikkek:

http://www.breitbart.com/london/2014/12/04/the-sexodus-part-1-the-men-giving-up-on-women-and-checking-out-of-society/

http://www.breitbart.com/london/2014/12/09/the-sexodus-part-2-dishonest-feminist-panics-leave-male-sexuality-in-crisis/

Wastrel
Újságíró

Huffnágel lefordította mind a két részt, úgyhogy szerintem nem lesznek.

Reszet Elek
Újságíró

Az avatarod egy szadista liberális mézespuszedli vagy mifene?

járókeret
Olvasó
járókeret

konzervatív, nézd csak meg jobban!

 

Wastrel
Újságíró

Le lehet akadni a táncoló figurámról, vagy pedig rajzoljatok jobbat :) Eléggé unalmas lehet az élet itt Deansdale rendrakása után, ha már egy avatar a beszédtéma :D

visuo
Olvasó
visuo

Kedves Deansdale!

Írod:

„Senkit nem hibáztathatsz, ha a nők a vonzó pasasokra buknak”

ez eléggé papucshozzáállás, hogy helyettük is maszatolod a saját felelőségüket. a fentebb említet eset következményei után meg a szarpasik mossák fel a padlót… : S

mivé lesznek így, ha mindig csak a szar kifogásaikat nézed el? elméletileg felnőtt nőként beléjük tudnál verni felelőségetérzetet és a következmények szó valódi jelentését?

the hermit
Olvasó

Ne aggódj, a következmények őket is elérik, bár férfiben és nőben is akad elég, aki semmiből se tanul.

Amúgy ne csinálj ebből genderháborút, nyilván mindenki a számára vonzó egyedekre bukik. A 100 forintos kérdés az, kit miért találunk vonzónak, vagy miért nem.

visuo
Olvasó
visuo

„Ne aggódj, a következmények őket is elérik, bár férfiben és nőben is akad elég, aki semmiből se tanul.”

túl későn és túl gyengén. addigra már 1+n embernek rondítottak bele az életébe.

visuo
Olvasó
visuo

„Amúgy ne csinálj ebből genderháborút, nyilván mindenki a számára vonzó egyedekre bukik.”

bocs, de egy kibaszottul felborult kereslet-kínálat zavar.

ha a (magyar) társadalomból véletlenszerűen kiválasztunk 1 db tetszőleges nőt (értsd kb. maga az átlag) és leteszünk elébe véletlenszerűen kiválasztott 10 db férfit (a nő korosztályából) és ebből a 10 fériból a nőnek egy sem tetszik pofára, akkor az nem azt jelenti, hogy a nők által hangoztatott módon ők „igényesek”, hanem azt, hogy kibaszottúl felfuvalkodott módon válogatnak. annyira azért nem jók külsőre-belsőre, hogy irreális-szürreális elvárásokat támasszanak a  férfiakkal szemben. ok?

the hermit
Olvasó

Hát nézd, ha valakinek senki se jó, csak a bradpitt, az jó eséllyel max a párnát ölelgeti esténként, szóval itt a bűn magában hordozza a büntetést.

Viszont szerintem az ilyen ritka.

Reszet Elek
Újságíró

Zackery Quail
Olvasó
Zackery Quail

Örülök, hogy bevállaltad ezt a lépést, Deansdale. Remélem ez visszaállíthatja az oldal színvonal-zuhanása előtti állapotot, a kommentszekcióban remélhetőleg újra lehet majd hasznos és építő gondolatiságot is olvasni anélkül, hogy vadászni kelljen rá a trollkodás és a világfájdalom szonettjei között.

aldum
Olvasó
aldum

En is udvozlom ezt a lepest, nagyon fontos, hogy meg tudjuk mutatni: mi a feministakkal ellentetben hatarozottan, vilagosan kiallunk a radikalisainkkal szemben, amikor celtalan es destruktiv gyulolkodesbe kezdenek a masik nem ellen.

Cefre
Olvasó
Cefre

Egyetértek a vastag betűs résszel de nehogy csicskulás meg pc szar legyen a vége!!! A legerősebb magyar antifeminista oldal nehogy alább adjon! A femcsiknek nincsenek érzéseik, leszarják mit gondolnak róluk. Így kell hozzáállni.
Viszont ez az elaprózódás nem jó az ügynek!

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Tisztelt Szerkesztő Úr!

Nem értek egyet azzal, hogy nem lehetne megtűrni bárki hozzászólásait. A feministák akkor is vörös lencséjű szemüvegen fogják látni és bemutatni az antifeminista gondolkodást ha megpróbálnak tartózkodni a szélsőségektől. Ezért véleményem szerint a Huffnágel Pista féle “alig várjuk a nőrobotokat” gondolatok sem ördögtől valók. Nem értem, képtelen vagyok felfogni, hogy legalább itt, a férfihangon miért kellene a nők felé udvariasságot gyakorolni. Mondjuk ha én szerkeszteném ezt az oldalt, akkor MGTOW magazin lenne, szóval ezt a véleményt az szülte :)

Amúgy meg rengeteg olyan dolog van, amivel nap mint nap találkozunk, fel sem tűnik, de férfigyűlölet. “Női eladót felveszünk”, stb.

Narancsle
Olvasó
Narancsle

Én csak annyit akarok hozzátenni, hogy ugyan én is egyszer (ok, kétszer) elpanaszkodtam magam itt, hogy milyen könnyű a nőknek, de nagyon örülök a mérsékelt és a szélsőséges irányzatok “összecsapásának” és a szélsőséges irányzat (nőgyűlölet) moderálásának/kitiltásának.

Mint Dennis és Deansdale is írja/írta már, van megoldás, ők találtak is normális nőket és magam körül látok jó pár jó működő kapcsolatot, így nem (csak) a nők a hibásak, hanem részben mi is. Ezért vagyunk itt, hogy ezt korrigáljuk és ne essünk vissza a régi mederbe.

Ugyan néha engem is elragad a hév és a nőket szidom magamban, de idővel mindig rájövök, hogy azért én is alakíthattam volna máshogy az eseményeket és nem csak a nők felelősek mindenért, hanem mi is. Amelyik meg hülye, akkor nyilván a jeleket fel kell ismerni és el kell hagyni.

Még azt tenném hozzá, hogy a reddites The Red Pill fórumon is sokszor a nőgyűlölet eluralkodik, illetve az sugárzik az egész fórumból, holott az egész dolognak az lenne az értelme, hogy mindenki fejlessze magát, nem az, hogy leleplezzünk 1-2 kurvát és aztán jól egyetértsünk 200 kommenten keresztül, hogy milyen undorító a kurva meg amúgy a nők úgy általában és hogy milyen aljasok a nők amúgy is.

Én sokkal hasznosabbnak találom az 1-1 TRP-s könyv elolvasását, mint magát a TRP fórumot éppen ezért, mert azokból kimarad a gyűlölet rész és csak a lényeg marad ott. Éppen ezért üdvözlöm ezt a lépést a Férfihangon is, hogy a radikális ágat visszaszorítsuk.

 

Reszet Elek
Újságíró

Milyen könyveket értesz TRP-s könyv alatt?

Narancsle
Olvasó
Narancsle

Amiket a fórumon ajánlgatnak.

Van külön subreddit neki: https://www.reddit.com/r/redpillbooks/
Rengeteg gyűjtés: https://www.reddit.com/r/TheRedPill/search?q=books&restrict_sr=on&sort=relevance&t=all

A legjobbak szerintem:
– epubban minden: https://www.reddit.com/r/redpillbooks/comments/2w7qcu/mega_collection_of_all_great_titles_for_download/
https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/26a8r8/my_compilation_of_core_redpill_books_read_now/
https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/2mcokc/comprehensive_red_pill_books_redux/
https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/3at8mt/collection_of_some_trp_audio_books_and_pdfs/

Ezen kívül nagyon fontos, hogy ne a Mystery-féle “kalapot meg bundát felveszünk meg betanulunk néhány szöveget” típusú könyveket olvassatok, mert az nagyrészt hülyeség. Az utóbbi időben eléggé kiforrta magát a Red Pill mozgalom, elég sok jó könyv született az elmúlt pár évben. Az amazonon utána lehet olvasni a kritikáknak, illetve a tartalomnak, meg ha nem tetszik bármelyik könyv, befejezheted rögtön.

RedGreg
Újságíró

Miért gyűlölet kimondani azt, hogy ma egy átlag tizen huszon éves nő úgy lett nevelve, hogy már nem képes a házimunkát elvégezni? Mert nem tanulta. Igen biztos rá lehet nevelni. De a tényekkel már ne vitatkozzunk légyszi.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Itt sokkal több probléma  van, mint a házimunkában való tapasztalatlanság: “Dr. Temesi Erika mediátor, a pécsi Társak Tanácsadó Központ vezetője elmondja, hogy a mediáció során is gyakran előkerül ez a probléma. A nőknek kinyílt a szemük, önállósodnak és egyre többet akarnak, a férfiak viszont az ősi feladataikat maradnak hivatottak ellátni – így az, hogy besokallnak, nem meglepő. Gyakran előfordul, hogy a nő rengeteg terhet pakol a férfi vállára. Dr. Temesi Erika szerint ilyen szituáció például az, amikor az újszülött gyermeket az anya rögtön, bármiféle tanítás nélkül az édesapa kezébe nyomja. A nő feladata az, hogy megtanítsa az apát erre és bevonja őt a nevelésbe. Amint a nő meg tudja ezt valósítani, segít a férfinak és türelmes vele, az ideális családmodell könnyedén tud működni. Így tehát nem gyengeség a férfiak részéről a MGTOW reakciója, bár a mozgalom maga rendkívül radikális.”

Forrás: http://www.pecsma.hu/abszolut-no/randi/sztrajkolnak-a-hazassag-ellen/

Narancsle
Olvasó
Narancsle

Szerintem ez általánosítás, van rengeteg ilyen meg rengeteg olyan nő is. Amúgy nem nagy szám a házimunka maga, mosás-takarítás-főzés, bármelyik férfi meg tudja tanulni (én is megtanultam), a szint nyilván kérdéses (jól főz-e), de ezen nem kell fennakadni. Ha meg nem tudja, megtanítod neki, ha meg nem akarja csinálni, amiben megállapodtatok, akkor kirúgod.

Éppen az előbb írtam:
“az egész dolognak az lenne az értelme, hogy mindenki fejlessze magát, nem az, hogy leleplezzünk 1-2 kurvát és aztán jól egyetértsünk 200 kommenten keresztül, hogy milyen undorító a kurva meg amúgy a nők úgy általában és hogy milyen aljasok a nők amúgy is.”

Katinka
Vendég
Katinka

Te is Deansdale vagy?

visuo
Olvasó
visuo

Belvedere blogját töröltették

hgyi
Szerkesztő

Kicsodák, és miért?

járókeret
Olvasó
járókeret

szóval nem Ti voltatok?:)

hgyi
Szerkesztő

Engem max. skorbutlopással lehet gyanúsítani. :o))

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Valld be Hgyi, hogy az éjjel leporoltad a csokisdobozt :-DD

hgyi
Szerkesztő

Na jó, lebuktam! :o))
Itt a bizonyíték!

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Beleolvasgattam… hááát! Most hogy látom ennek a híres-hírhedt Forintocskának az agymenéseit, teljesen megértem, hogy miért szerettetek a Májsztróval a feminista-fórumra járni majmocskát ugrasztani. :-D Pláne, ha a kolleganői is hozták ezt a szinvonalat :-DD

visuo
Olvasó
visuo

fogalmam sincs. a link helyén nincs semmi. arra tippelek, hogy innen vki szemelyes indokbol, vagy vmely feminaci tette.

Reszet Elek
Újságíró

Ez túl hamar lenne, ráadásul hétvégén.

Kalman
Újságíró

Bevallom, a nyúlkálmános hozzászólás miatt tettem. Ráment az egész hétvégém, de megérte. {/troll off}

visuo
Olvasó
visuo

hát, “grat” :-S

hgyi
Szerkesztő

Nem mondasz igazat! Még nem mehetett rá az egész, hiszen csak vasárnap dél van!

járókeret
Olvasó
járókeret

hekkel is, hazudik is, nem kéne kitiltani?

Alter Ego
Szerkesztő

Csak a tényszerűség kedvéért: tegnap még csak “deface”-elve volt a blogja (a hackelés egyik elterjedt, tartalom ellen irányuló módjához nagyon hasonlóan nézett ki), mindössze az alábbi felirat maradt a cikkek helyén:

“JÖTTÜNK, LÁTTUNK, FELTÖRTÜK – Ledöntjük Belvedere birodalmát. – A csendes többség.”  – Vagy valami nagyon hasonló.  Ezúton kérem Belvedere-t, ha esetleg erre jár, akkor a csuzi.attila.janos@gmail.com címen vegye fel velem a kapcsolatot.

járókeret
Olvasó
járókeret

ilyen súlyos a helyzet?

Naooo
Olvasó
Naooo

“A csendes többség.”

Na de a csendes többség bégetni szokott, nem randalírozni.

járókeret
Olvasó
járókeret

ha béget, már nem csendes, mindegy

Naooo
Olvasó
Naooo
járókeret
Olvasó
járókeret
járókeret
Olvasó
járókeret
Naooo
Olvasó
Naooo
Naooo
Olvasó
Naooo

Nem én kesztem a priváttollást, az előző is legyen akkor mán az.

járókeret
Olvasó
járókeret

kértél és nyomban meghallgatást nyertél? behalok

amúgy árnyékra vetődtél, mert nem neked, csak magamnak válaszoltam privátban (neked csak írtam), mindegy:)

tréfa volt

mégis azt hiszem, kicsit most jobb, ha kiszállok, és mondjuk újra elolvasom Kundera azonos című könyvét:

http://adamolvas.blog.hu/2011/04/24/title_1617260

Naooo
Olvasó
Naooo

Dehogynem, most meg letagadod.

járókeret
Olvasó
járókeret

 

Idézet a Tréfából:

“A női lélek meghódításának megvannak a maga szigorú szabályai; aki úgy határoz, hogy rábeszéli a nőt, észérvekkel cáfolja meg álláspontját stb., az aligha ér célt. Sokkal okosabb dolog megérteni a nőnek önmagáról kialakult alapvető képét (alapelvét, eszményét, meggyőződését), s aztán (szofizmák, logikátlan demagógia segítségével) lehetőleg összhangba hozni a nő kívánatos cselekedetét ezzel az önmagáról kialakított alapvető képpel.”

 

Naooo
Olvasó
Naooo

AHMK

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem lehet egy komoly admin.

Ja most látom, hogy nem egy harmadikról van szó, hanem alteregóról, hát egy nagyot csalódtam benne megmondom őszintén.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Szemétség ilyet csinálni, valakinek tönkretenni a blogját, csak mert nem tetszik a tartalma. Én ilyet csak akkor ismernék el jogosnak, ha komoly bűncselekményt követne el valaki írásban, terrorszervezetet támogatna, pedofíliát reklámozna, állatokat kínozna videón és ehhez hasonlókat.

visuo
Olvasó
visuo

nekem az a fura, hogy facebook-profilokat, blogokat stb. lehet csak úgy feltörni. ennyit a nagy IT cégek zseniális programozóiról. : S

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Aki komolyan akar csinálni egy kényes kérdésről oldalt, az vagy maga ért magas szinten a számítástechnikához vagy alkalmaz olyan embert ,aki ért hozzá. Elég komoly támadások szokták érni az ilyen oldalakat, a leggyakoribb, hogy túlterhelik a szerverét, annyiszor lépnek fel rá robotokkal.

mdmselle
Újságíró
mdmselle

Szerintem nagyon könnyen ki lehetne deríteni, hogy mi történt, egyszerűen írnia kell a blog.hu üzemeltetőjének, hogy feltörték a blogját, nem lehet nekik nagy kunszt visszakeresni, hogy milyen IP címről történt a támadás. Hacsak nem törte fel a titokzatos hacker az egész blog.hu szerverét is, hogy eltüntesse a nyomait, azt meg enyhén túlzásnak érezném egy kétnapos blogger ugratása miatt. Annyira azért nem érintett súlyos kérdéseket, egyelőre csak felrakta az itteni régi cikkeit, meg írt egy linklistát itteni kommentekről, amiket sérelmesnek talált.

Kalman
Újságíró

A támadók többnyire nem a saját gépeikről támadnak, hanem úgynevezett zombi gépeken keresztül (mások feltört számítógépei). Ezért nagyon nehéz lenyomozni, hogy ki áll egy “deface” hátterében.

Nem értem, hogy miért tette volna valaki pont az ő oldalával ezt. Azonkívül, hogy szemét dolog, semmi értelme.

járókeret
Olvasó
járókeret

nyúlkálmán:)

amúgy igazad van…

járókeret
Olvasó
járókeret

“JÖTTÜNK, LÁTTUNK, FELTÖRTÜK – Ledöntjük Belvedere birodalmát. – A csendes többség.” 

Kiemelés tőlem. A kiemelés gyakorlatilag eldönti, ki tette.

A lehetséges elkövetők sorából a Férfihang nem csak azért zárható ki, amit Deansdale írt, hanem azért is, mert remek reklám lett volna, folyamatosan emlegetvén ezt az oldalt sok új olvasót hozott volna ide, ezt nem túl nehéz előre felmérni. A feministák csak akkor lennének némileg valószínűsíthető elkövetők, ha a mögöttük álló valódi erők már jó ideje a szélsőségesen nőellenes megnyilvánulásokat ki akarnák iktatni a magyar virtuális térből. Nincsenek erre mutató jelek. Marad maga Belvedere, aki, miután észrevette, hogy nem özönlik el lapját a vezérért kiáltó radikális fiúk és férfiak, így mászott ki a helyzetből. Viszont engedve nagyzási hajlamának “Belvedere birodalmáról” tett említést, amivel nyomban fel is fedte az elkövető kilétét. Otthagyta a névjegyét:) Emlékezzünk, az egyik feminista a Férfihangot “fütyizörejként” aposztrofálta – majd pont ők fognak “birodalomnak” nevezni egy számukra még ellenszenvesebb vállalkozást…

Ezzel le is jöttem az ügyről, látom, senkit se érdekel itt ez a téma.

Katinka
Vendég
Katinka

A gond az, hogy a “Belvedere birodalma” szóösszetételt már alkalmazta valaki, legalább kétszer!

http://deansdale.blog.hu/2015/06/02/mersekeltek_es_radikalisok/full_commentlist/1#c27471608

http://www.ferfihang.hu/2015/07/01/a-testbeszedrol/#comment-50397

hgyi
Szerkesztő

Pénz volna Karika
Forduljon ki Katinka
Katinkának lánca

járókeret
Olvasó
járókeret

ha Push Cutter ekkora világklasszis ön-álcázásban, mért követne el olyan szarvashibát, hogy egy kizárólag általa használt kifejezést biggyeszt az általa titokban meghekkelt helyre? vagy őrült zseni lenne?:)

Koriander
Olvasó
Koriander

asszocok maguk beszélnek.

Orwell 1984,
most meg megy a Star Wars,
a következô hasta la vista baby lesz, meg kéne nézni a terminátor 5öt.

DennisVT
Újságíró

meg kéne nézni a terminátor 5öt.”

Egynek elmegy, de nem olyan nagy durr. Még mindig a T2 a legjobb:)

Belvedere
Vendég
Belvedere

Visszatértem. :)

Bazinga
Újságíró
magwas
Olvasó
magwas

Üdv!

 

Első hozzászólás.

Nem is regisztráltam volna, ha a cikkek törlését nem jelentitek be. A kommentek szűrése normális, azzal nincs semmi bajom, de az egyszer már elfogadott, közzétett cikkeket utólag cenzúrázni, az nem elegáns.

Éppen ezért az szeretném kérni, hogy a tényleges törlés előtt hadd kapjanak az olvasók egy listát a kivégzendő cikkekről, hogy esetleg lementhessék, utoljára elolvashassák.

 

Köszönöm.

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

off

Nekem a férfihang újabban sokszor Service Unavailable.
Túlterhelt a szerver? :)

SIL
Olvasó
SIL

Az, de amennyire követem az eseményeket, már közel járnak a “kompetensek” ahhoz, hogy helyretegyék őket az illetékesek, szóval türelem. :)

Korhely
Újságíró

Nekem is, szinte mindig:

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

járókeret
Olvasó
járókeret

Naooo kontra Deansdale:

 

Hufnagelfia
Vendég

 

 

Egyébként:

 

járókeret
Olvasó
járókeret

félre ne értsd, csak vicc, de nem bírom kihagyni, hisz ma volt:

járókeret
Olvasó
járókeret

 

Korhely
Újságíró

Most látom, mik vannak. Legalább ideiglenesen felélénkítii kissé a figyelmat az uborkaszezonban, de jobb lenne ezt másként intézni.

Törvényszerű, h. a férfiakból egyre indulatosabb reakciókat fog előhozni a jogfosztottság, és a tartós, józan érvelés teljes eredménytelensége. A helyzet egyre rosszabb, és ez a néhány kiszólás semmi pl. ahhoz képest, h. a feminista Vadai bunkódominanciával vádolja a parlamentet.

(Ezzel kapcsolatban, antifeministaként már rég meg kellett volna ereszteni legalább néhány e-mailt az Országgyűlés elnökének és háznagyának, h. szankcionálja a feminista provokátort, mert a mellett, h. tök nevetségessé tette a képviselőket, a megválasztóikat is durván megsértette.)

A radikális feministaellenesekkel nem kellene vitázni. Vitatkozzon velük az, aki előidézte a férfiak kilátástalan helyzetét, nehogy még a többi antifeministának legyen kötelessége a feminizmus következményeinek takargatása!

A radikálisokkal meg kellene értetni, h. ne a Férfihangot támadják az igazi ellenségeik helyett.