Wastrel
43 megosztás

Bevezetés a piros pirulába 6. – Kedvencünk a shit test

Előző tanóránkon tisztáztuk a keretek fogalmát, mely egy a mindennapi társadalmi dinamikák során is használatos működési mechanizmust írt le. Sokak számára nyilvánvalóan kisebb fajta hiányérzet okozójává vált eme roppant egyszerű fogalom leírása, hiszen egy ilyen alap kifejezéssel, mellyel mindennap találkozunk, miért is kéne foglalkoznunk?

Jól sejtettétek, hogy a keretek, bár önmagukban roppant primitív tákolmányok, alapul szolgálnak egy másik, sokkal alattomosabb kommunikációs mechanizmusnak, melyet a red pill szótár shit test-nek nevezett el. Nevét onnan kapta, hogy ez elsősorban olyan jellegű kommunikációs forma, melyet a nők gyakorolnak a férfiak felé, és akkor használják őket, amikor egy adott férfi felé érdeklődést mutatnak. Amennyiben tehát shit test-et kapunk, azt vehetjük pozitív jelnek, hiszen az mindenféleképpen a nő érdeklődésének megnyilvánulása.

A shit test már egy jól ismert fogalom a Férfihang szorgalmas olvasói számára, hiszen számtalan írás foglalkozott már itt ezzel a témával. A „Bevezetés a piros pirulába” tananyag célja viszont, hogy minden elméleti tananyag terítékre kerüljön, így az „ismétlés a tudás anyja” örökérvényű bölcsességet figyelembe véve tekintsük csak át, mi az a shit test, és mi a funkciója az ellenkező nemmel történő mindennapi interakcióink során.

redpill_shittest_4

Szubjektív minőségellenőrzés nem középiskolás fokon

Shit testekkel a nők az első kapcsolatfelvételtől kezdve dobálóznak, jelenlétük azonban nem konzisztens. A shit test azt a célt szolgálja, hogy felmérje a férfi érzelmi stabilitását, egy váratlan szituációra adott válaszát. A nőknek evolúciós igényük van egy érzelmileg stabil férfira. A belső stabilitásából könnyen kibillenthető, esetleg sértődékeny férfinél semmi nem szárítja ki jobban a női bugyikat. Ez a megállapítás természetesen maga után vonz bizonyos komoly morális és szociológiai kérdéseket (jogos kifogás, hogy eszerint egy férfi nem számíthat megértésre és támogatásra nőtársától, amennyiben érzelmi világa instabillá válik), de itt a red pill sorozatban csak a tiszta elmélettel foglalkozunk, morális kérdések felvetése nélkül.

A shit test a nő érdeklődésének első igazán komoly jele. A szituáció kereteiben a nő az addigi finom érdeklődésből hirtelen átvált egy oda nem illő, az addigi érdeklődési jeleket negáló, közönyt demonstráló szituációval, mely rendszerint egy inzultálónak tűnő mondat vagy kérdés formájában manifesztálódik. Aki ezt a tesztet komolyan veszi és magyarázkodásba kezd, neadjisten verbális támadásként azonosítja, az máris bukta a tesztet. Elméleti szempontból tovább magyarázni ezt a jelenséget nem érdemes, ezért nézzünk pár szemléltető példát, melyek valamely variációban jellemzően elhangzanak egy nő szájából az ismerkedés folyamán, és pár frappáns választ rájuk:

– „Hívj meg egy italra!” Nőt ismerkedéskor soha nem hívunk meg italra! Standard válasz: „Tudod, én nem szoktam lányokat meghívni italra, de te nyugodtan meghívhatsz”.

– „Van barátnőd?” Mindig igent kell mondani, persze mondandónkat becsomagolhatjuk némi finom humorba.

– „De nekem van barátom.” Persze, Schrödinger pasija. Nem szabad felülni ennek a dumának, hogy van barátja, vagy nincs, azt úgyis a lány pillanati izgalmi állapota dönti el. Ezt a kérdést humoros módon meg kell kerülni.

– „Bocs, de nem randizom alacsony pasikkal.” Ezzel a shit testtel a csaj a béta tulajdonságaink hangoztatásával próbálja önbizalmunkat megrendíteni. A legjobb módszer a kijelentés elfogadása és felerősítése finom iróniával: „Persze, magassarkúban is kis manó vagyok!”

– „Hány nővel feküdtél le eddig?” Erre a kérdésre soha nem szabad egyenes választ adni, legjobb valami vicces válasszal lelőni a kérdést: „Ma te vagy az első.” „Pár éve elvesztettem a fonalat.”

– „Lefogadom, minden nap felszedsz egy lányt.” (Hatalmas IOI!) Szituációtól függően: „Hát, azért minden nap nem. Hétvégén általában pihenek.” vagy „Azért a szívem mélyén romantikus alkat vagyok.”

– „Szeretném, ha fejjel lefelé pozícióban kefélnél, miközben tequilát szívsz ki a köldökömből.” Vigyázat, csapda! Ha az ismerkedés korai szakaszában egyből ilyen nyers, cenzúrázatlanul szexuális tartalmú utalás hangzik el, az minden esetben shit test! Nem szabad ennek felülni, mindig végig kell haladni a komfortépítés fázisán. A nő ezzel a dumával a megbízhatóságunkat kívánja próbára tenni, a megfelelő reakció pedig a humoros visszautasítás: „Anyukáddal is mindig így beszélsz?”

Láthatjuk, hogy egyenes választ ezekre a kérdésekre soha nem szabad adni. Az is feltűnhet, hogy a teljes shit test jelenség egész egyszerűen annak felméréséről szól, hogy a férfi mennyire képes tartani a kereteit a nő verbális támadásaival szemben.

redpill_shittest_2

A shit test nem csak az ismerkedésnél fordul elő

Shit testekkel nem csupán ismerkedéskor találkozhatunk (bár akkor a legintenzívebbek), hanem az élet nagyon sok területén. Párkapcsolatban a harmónia felbomlásakor szaporodnak el a shit test-ek. Amikor ilyen mondatokat hallunk, hogy „Képtelen vagy eltartani a családodat!”, „Sosem voltál jó az ágyban!”, akkor kezdhetünk pánikolni, mert nyilvánvalóan ezek a mondatok több év összegyülemlett feszültségeinek az eredménye, nem pedig egy frappáns mondattal lelőhető ellenvetések. Ebben az esetben a kapcsolat már jó eséllyel úton van a végleges elsorvadás felé, ezek a durva shit test-ek tehát kiváló indikátorok ahhoz, hogy sürgősen gyógyír után kutakodjunk.

Párkapcsolatban és házasságban nyilván nem csak súlyos válság esetén fordulnak elő a shit tesztek, minden kapcsolatban élő férfi találkozhatott már a következő mondat valamelyik variánsával: „Kövérnek látszom ebben a ruhában?”. Ez az a kérdés, amire igazából nincsen jó válasz. Ha egyetértünk vele, akár burkoltan is, akkor taplóvá válunk a szemében (és jól tudjuk, hogy taplók csak az alfahímek lehetnek), ha tagadó választ adunk, akkor pedig hazugsággal fog vádolni, és megkezdődik a drámaelőadás. Ez az egyetlen shit teszt, melynél érdemes kicsit a bétát játszani, és elmismásolni a szitut: „Ne butáskodj már drágám, te minden ruhában csodásan nézel ki!” – és abban a pillanatban magunk alá gyűrni a dámvadat.

Az állásinterjúk – kiváltképp, ha női HR-es vezényli le – szintén tele vannak dobálva shit testekkel, ahol szintén az a lényeg, hogy ne válaszoljunk a kérdésre egyenesen. A „mondj magadról 3 rossz tulajdonságot”, „milyennek látod magad 5 év múlva”, „miért tartod magad alkalmasnak a pozícióra” kérdések mindig ugyanarról szólnak: mennyire magabiztosan és határozottan tudjuk lelőni ezeket a nevetséges kérdéseket. Szó sincs arról, hogy ezekre az idiótaságokra hosszas fejtegetésekkel kell reagálni. A PUA közösség által favorizált „pimasz és vicces” stílusban lelőtt shit testek a munkaerőpiacon is sikert hozhatnak számunkra.

A legdurvább szélsőségek: Nukleáris shit teszt és szexmegvonás

A nukleáris shit test olyan shit test, amely nem a mindennapos verbális játszmákra alapul, hanem az általános társas dinamika szabályainak felrúgása révén konkrét cselekvésre ösztönöz. Romlott házasságon belül sajnos gyakran előfordul, például olyan formában, hogy az asszony egy súlyos családi viszály után visszaköltözik a szüleihez, vagy a közös bankszámláról a pénzt leveszi, és azt saját céljaira költi el. Az ismerkedési fázisban előforduló eset, ha szórakozóhelyen történő táncos ismerkedésnél a lány hirtelen másik pasinak kezdi kelletni magát. Házasságon belül a nukleáris shit test hatalmas válságot jelez, ismerkedésnél jobb az ilyen módszerrel próbálkozó nőket egyszerűen ignorálni, vagy rájátszani a szituációra, például más lányokat elkezdeni fűzni a tánctéren.

redpill_shittest_1

A szexmegvonás a kihűlt kapcsolatok legfőbb velejárója, de nagy ritkán spontán shit test-ként is előhozakodnak vele a nők. A szexmegvonással való büntetés sem párkapcsolatban, sem házasságban soha semmilyen körülmények között nem tolerálható, ezért a legmegfelelőbb ellenszer az ún. „dread game”. Egyszerűen csak meg kell mondani a nőnek, hogy márpedig te szexelni fogsz, legfeljebb nem ő lesz a szerencsés kiválasztott partner az aktusban, ezután pedig el kell hagyni a házat. Aki szeret nagyot kockáztatni, az válással is fenyegetőzhet, de hangsúlyozom, a szexmegvonás gyakran súlyos kapcsolati válság jele, az ilyesféle büntetéssel előhozakodó nők már tisztában vannak azzal, hogy szívük választottja nem épp alfahím, így egy komoly fenyegetés nem feltétlenül az általunk vágyott eredménnyel fog járni.

redpill_shittest_5

Férfi shit test és szexuális preszelekció

Fontos tudni a shit test-tel kapcsolatban, hogy ez azon kevés módszerek egyike, melyeket szinte kizárólag a nők használnak a férfiak társadalmi pozíciójának mérésére. Akadnak ugyan kivételek, ezek azonban mind mesterségesen létrehozott szituációkon, és nem mindennapi interakciókon alapuló módszertanok. A legjellemzőbb férfi shit test a jól szituált úriember golddiggereket kiszűrő tesztje, amikor egy ócska autóval indul randira a kiszemelt hölgyhöz, ezzel felmérve a nő reakcióját a férfi anyagi helyzetével kapcsolatban.

További említésre méltó kiegészítés, hogy a nők a shit test mellett a szexuális preszelekció szokását is megukévá tették az évezredek folyamán, ezt azt jelenti, hogy olyan férfiakat nem dobálnak shit test-ekkel, melyekkel abszolút kizárják egy jövőbeni – akár mélyreható – kapcsolat kialakításának lehetőségét, az ilyenekkel szemben rideg elutasítással vagy teljes ignoranciával élnek. Ez persze számunkra pozitív kicsengésű előjel lehet, hiszen egyértelműen felmérhetjük, melyek azok a nőnemű partnerjelöltjeink, akikre nem érdemes energiát pazarolnunk, mivel kevés esélyünk van a kiszemelt prédánál a sikerre.

Páran iróniával, de azért nem minden alapot nélkülözően megjegyzik, hogy maga a feminizmus is egy össztársadalmi shit teszt, tehát a nők egy bizonyos tömege nyilvánosan tesztelgeti a politikusokat és a társadalom résztvevőit. Teljesen reális annak a lehetőségnek a felvetése, hogy a nők a shit test-eket a nemek közötti kapcsolaton felül használhatják annak kipuhatolózására is, meddig mehetnek el, mi az a határ, ameddig próbára tehetik embertársaik türelmét.

Felhasznált források:

https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/22qnmk/newbies_read_this_the_definitive_guide_to_shit/
http://illimitablemen.com/2014/12/14/the-shit-test-encyclopedia/
https://heartiste.wordpress.com/2008/12/17/common-shit-tests/
https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/2zw8cd/the_ultimate_shit_test_withholding_sex/

Post Author: Wastrel

Wastrel
Az Y generáció tagjaként rendesen szítom a feszültséget bolygónk többi korcsoportjával szemben. Tipikusan az a fajta férfi vagyok, akinek a véleménye különbözik az emberiség 99,9%-ától, és ezt büszkén vállalja. Megrögzötten kreatív elme vagyok, mindenben azt nézem, mi a rossz és hogyan lehetne javítani rajta. Nincs, aki felettem álljon, mert múltbéli főnökeimet már mind szanatóriumban kezelik. Tükör vagyok az ismerőseim számára, ugyanúgy bánok velük, ahogy ők is velem, nem véletlen, hogy sokszor megutálnak. :) Kortársaimmal ellentétben én mindig a jövőben élek, és világuralmi terveim megvalósításán dolgozom. A legideálisabb határidő a feladataim elvégzésére mindig a holnap, a legideálisabb alvásidő pedig a még öt perc. Sokminden van már a rovásomon, 5 éven keresztül tevékenykedtem különböző PC-s játékmagazinoknál, 2 éven át voltam játékfejlesztő és lassan tíz éve hobbi DJ-ként is működöm, bár ugyanennyi ideje tervezek világsztárrá válni. :) Számomra kreativitásom és kitűzött céljaimhoz való görcsös ragaszkodásom megélése sokkal fontosabb minden másnál, képtelen vagyok kompromisszumot kötni, csakazértis nappal alszom és csakazértsem vagyok hajlandó belógatni a kezemet a cégvilág húsdarálójába. Nem izgat az előrelépés meg a szakmai fejlődés, amit akarok, úgyis elérek anélkül, hogy bájgúnárkodnom kelljen hozzá. A szélsőségek embere vagyok: sok tekintetben végletesen konzervatív, más tekintetben liberális. Nem ragaszkodom a hagyományos nemi szerepekhez, úgyis hatékonyabban takarítok nálad, és finomabbat főzök. :) Ne állj az utamba, ne akarj megváltoztatni. Sokan megpróbálták, nem véletlen, hogy mostanra már nincsenek közöttünk. De ha támogatsz, és mellettem állsz a rosszban is, azt meghálálom.
f Facebook
43 megosztás


111
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
18 Egyéni hozzászólás
93 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
26 Hozzászólások szerzői
JackhercegHunnSzergej55inorad Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

“A nőknek evolúciós igényük van egy érzelmileg stabil férfira.”

Pedig imádják az idegbetegeket, mer azok olyan érdekesek.

Kuszako
Olvasó
Kuszako

A legjobb válasz a “Kövérnek látszom ebben a ruhában?” kérdésre:

 

Reszet Elek
Újságíró

„Kövérnek látszom ebben a ruhában?” – De még mennyire! Olyan hatalmas vagy, hogy fotót is csak műholdról lehetne készíteni rólad…

DennisVT
Újságíró

“Jó ötlet, fogjuk a ruhára” :)

Reszet Elek
Újságíró

“Aki szeret nagyot kockáztatni, az válással is fenyegetőzhet, de hangsúlyozom, a szexmegvonás gyakran súlyos kapcsolati válság jele, az ilyesféle büntetéssel előhozakodó nők már tisztában vannak azzal, hogy szívük választottja nem épp alfahím, így egy komoly fenyegetés nem feltétlenül az általunk vágyott eredménnyel fog járni.” – Általánosságban a fenyegetőzés és ultimátumok adása annak a jele, hogy kifogytunk a puskaporból, azaz a tehetetlenségé. Kapcsolatfüggő mi működik. Figyelsz magadra, leadod a felesleget, megváltozik, divatosabb lesz az öltözéked, rendszeresen szórakoztató programokat szervezel magadnak, megvonod a figyelmet, a törődést, a kedvességet a partneredtől, esetleg a nem direktben szükséges pénzforrásokat vonod el, rendszeresen szóba hozod és dícséred fiatalabb, szebb kolléganőidet, szomszédotokat stb. Kinél mi válik be. Persze ezek elég bugyutának tűnnek, de a partner ismeretében megválasztott módszerek igencsak hatékonyak lehetnek.

Az ilyen atomtámadás szintű elmegyek csajozni mert nem szexelünk lépések már csak végső esetben használandóak, ha minden más eszközből kifogyott az ember és nincs választása. A több, kisebb, “elszórt” jelzés sokkal jobban bepörgeti a kishörcsögöt. Persze az ember a saját kapcsolatában sokkal kevésbé tud okos lenni, mint külső szemlélőként.

Naooo
Olvasó
Naooo

“hogy sürgősen gyógyír után kutakodjunk”

Szomszédasszony-szomszédasszony de szép a feneke, holnapután a faszomat beleverhetem-e.

“Az állásinterjúk – kiváltképp, ha női HR-es vezényli le”

Mit főztél ma te ribanc?

“Teljesen reális annak a lehetőségnek a felvetése, hogy a nők a shit test-eket a nemek közötti kapcsolaton felül használhatják annak kipuhatolózására is, meddig mehetnek el, mi az a határ, ameddig próbára tehetik embertársaik türelmét.”

Hát nem pont mint a zsidók?

xcsakx
Olvasó
xcsakx
„Ne butáskodj már drágám, te minden ruhában csodásan nézel ki!”
Már egy páran elemezgették szerintem ez nem igazán jó válasz, mert gyakorlatilag azt jelenti:mindegy mit veszel fel dagadt vagy, csak van olyan ruha ami tompít rajta. -Bukta válasz, mert ha szószerint ezt mondanád még mindig jobb mint lebétásodni.
Korábban a kommentekben is írtak már rá jó választ:)
Art
Olvasó
Art

Néhány hónappal ezelőtt olvastam először a shit tesztekről, azt hiszem pont valahol itt a környéken. Időközben lett egy barátnőm szabadidőpartnerem, aki – valószínűleg teljesen fogalmatlanul – a shit tesztek koronázatlan királynője lehetne. Nyilvánvalóan fogalma sincs mit csinál (nem egy nagy észkombájn rafkós picsa), csak csinálja azt, amit az ösztönei parancsolnak neki, én meg hála istennek (és valamelyik korábbi cikknek) csak röhögök rajta. Majd ha úgy jön ki a lépés, idézek tőle, annyira tankönyvbe kívánkozik, amit csinál.

Art
Olvasó
Art

Lakásfelújítás, totál káosz, elmebaj a tetőfokán, éppen tróger munkásokkal ordítozok, megcsörren a telefon. Drága elpanaszolja, hogy mittomén mi volt a fodrásznál. Mondom jóvan, most leteszlek, majd beszélünk, dolgoznom kell.
– De azér hiányzom, ugye?
– Persze drágám, az egyik kőművest pont most zavartam haza, te pont beugorhatnál helyette, csak hozzál már akkor még két zsák cementet a baumaxból.
– Olyan undok vagy!

hgyi
Szerkesztő

Épp tudhatta, hogy épp tróger munkásokkal ordítozol és épp hótt ideges vagy?

(Ezt a “hiányzom” játékot sosem értettem.)

Art
Olvasó
Art

A részleteket nem tudhatta, én ugyanis nem terhelem olyan dolgokkal, amik nem közvetlenül érintik, bár mondjuk azt sejtheti, hogy ez egy priority project (és szerintem pont az a baja, hogy a malterosvödör pillanatnyilag jobban felizgat, mint az ő melltartója :D ). De nem is ez a lényeg, hanem maga a shit teszt és hogy dacára a körülményeknek, mégse buktam bele:)

hgyi
Szerkesztő

Nem, nem a shit teszt a lényeg, hanem a játszmátok. Semmivel sem jobb az, ha valami olyasmiért cseszel le mást, amiről nem tudhat – de te elvárod, hogy tekintettel legyen rá.
És mint írtam, a “hiányzom?”-os játékot sem értettem soha.
Mindketten tesztelitek egymást, és hogy ha nem megfelelő a válasz, felháborodhassatok, alázhassátok egymást, vagy épp felül tudjatok kerekedni a másikon, ki tudjátok fejezni felsőbbrendűségeteket, vagy a játszma saját szemszögetekből való megnyerésén örömködjetek.

Tudattad vele, hogy a malterosvödör épp jobban leköt, mint bármi más – beleértve az ő melltartóját is?

Art
Olvasó
Art

Na, akkor mondom mégegyszer. A telefonban nem részleteztem neki, de előtte hetek óta készültem rá, beszéltünk róla, hogy egy nagy figyelmet igénylő, kényelmetlen projekt következik. Hat szakmát kell mozgatni több héten keresztül, sokmillió forintért, ami mellett törődnöm kell a saját bizniszemmel és ellátni a gyerekemet is úgy, mint más normális napokon, mintha mi se történt volna. Pontosan tisztában van vele, hogy ez most minden időmet, energiámat és figyelmemet 200%-ban leköti. Aránylag duzzogás nélkül tudomásul vette azt is, hogy a héten ha látni akar, akkor max a fészbúk profilomat nézegeti.

Egyébként szerintem egy szervezőzseni vagyok, hogy mindemellett még kommentelni is ráérek:)

És nem, nincs hatalmi játszma, mert nem kérdés, hogy a kapcsolatunkban melyikünk a domináns, és nem is csesztem le, és nem, nem azon szórakozunk, hogy hogy alázzuk egymást, nekem ilyenekre nincs időm meg idegem normál esetben se. És mondom, nem feleség, nem élettárs, hogy veszekedésre használjuk egymást, hanem szabadidőpartner. Csakhát nőből van akkor is:)

Mondom, szimpla shit teszt, engem nem is háborít fel vagy ilyesmi, csak mosolyogva nyugtázom, hogy az élet kiszámíthatóan működik ezúttal is:)

hgyi
Szerkesztő

Nyilván némileg elbeszélünk egymás mellett, de minthogy a malterosvödör most a legfontosabb a számodra, nem fárasztalak azzal, hogy elmagyarázzam, mire gondoltam.

Most már biztos. Én egy marslakó vagyok… feleséget/férjet, élettársat veszekedésre vagy bármire használni? (A szóhasználatot egyelőre betudom a roppant drága malterosvödör hatásának.)

Lehet, hogy shit teszt – és most nem is a ti kapcsolatotok az alap, hiszen rávilágítottál, hogy a lánnyal laza a kapcsolat -, de nekem ez a “hiányzomosdi” azt sugallja, hogy a) a kérdező egy roppant önző egyén, b) a kérdező totál bizonytalan a kapcsolatban c) a kérdező ostobácska és így próbál cicamicáskodni és némi figyelmet kiaffektálni (elnézést a cicáktól!).

Art
Olvasó
Art

Dugás után:
– Mire gondolsz most?
– Arra, hogy ha még egy percig könyökölsz a hólyagomon, akkor tuti lepisálom a kanapédat.
– Olyan vaaaagy!

* * *

– Ugye nem csak a puncimat szereted?
– Áááá dehogy…
– Hanem még mimet?
– Seggedet, melledet.
– Na és még ezen kívül mit??
– Például a főztödet is imádom!
– Dehát még nem is főztem neked!
– Na, pontosan erre akartam célozni:)
– Olyan vaaagy!

Reszet Elek
Újságíró

Ettől a “mire gondolsz most?”-tól a falra tudnék mászni…

Adolf Weininger
Újságíró

Aktus után nő azt kérdi: “szerinted szar testem van?” – ez minek minősül, szomjazom a tudást.

Koriander
Olvasó
Koriander

a ruhással analóg. a dugnivaló lesz a diplomatikus válasz :)

pimaszvigaszként a guminô kettôs èletèt is elmesélheted.

Adolf Weininger
Újságíró

De jó, hogy újra itt vagyok!

Koriander
Olvasó
Koriander

“Ami engem illet, én is most jöttem rá, hogy 1917 telén boldog voltam. Abban a felejthetetlen, hóförgeteges, száguldó esztendôben.” és tényleg király cikk

Kalman
Újságíró

Király cikk!

A címben gondolom csak poén, hogy a “kedvencünk”, de én néha már úgy érzem, hogy tényleg megszerettem őket. Mióta gyerek van duplán figyelni kell ezekre. Én alapvetően úgy állok hozzá, hogy ezt-azt segíteni az asszonynak nem szégyen. Meg általában semmi okom nem megcsinálni amit kér. De ha nem figyelek és mindent megcsinálok, akkor egyre abszurdabb dolgokig jutunk el. Úgyhogy inkább figyelek, és egy ponton lelövöm, hogy “nem”.

Sajnos ő már beavatott, tudja mi az a shit-teszt. Úgyhogy néha viccelünk, hogy:

“- Behozod a kaját?

Behozom, majd: – Ha shit-teszt volt, akkor csúnyán megbuktam már megint.”

Vagy:

“- Lécci nyisd ki az ablakot!

– Most csak shit-tesztelsz, igaz? Ki tudod te is nyitni.”

Vagy:

“- Befejezed a teregetést? Rohannom kell, mert bezár a piac!

– Fasz kivan, de ha tényleg elkésnél akkor megcsinálom.

– Haha ez shit teszt volt!”

Említetted a “dread-game”-et. Egyre inkább az a véleményem, hogy a “dread-game”-et nem igény szerint kell használni, hanem folyamatosan. Level 7-ig biztosan, de szerintem a level 8 sem árt.

Amúgy ha kocsmázni indulok egy barátommal, és megkérdezi az asszony:

“Ugye nem csalsz meg?” – az shit teszt?

DennisVT
Újságíró

– “Ugye nem csalsz meg?”

–  “Ma nem, úgy döntöttem jó fiú leszek” – cocky funny
–  “Ugye nem leszel hirtelen féltékeny típus?” – flip da script…. és nem válaszolunk se igennel, se nemmel. Hagyd a hörcsögöt melózni:)
– “Dehogynem. Tudod, ha péntek, akkor…” Agree & Amplify – persze mosolyogva előadva.

Biztos lennének jobbak, is most ezek jutottak eszembe, a lényeg csak annyi, hogy soha soha soha ne az legyen a válasz, hogy “dehogy drágám, tudod, hogy számomra csak te létezel”.

 

Kalman
Újságíró

Bevallom ebben az esetben annyira váratlanul ért, hogy ezen megbuktam. Talán ebből az egyből nem lesz baj, és aztán jó pap holtig tanul. Kösz a tippeket! ;-)

ulomenen
Olvasó

Amit a shit tesztekről tudok, azt itt az FH-n olvastam, illetve a cikkekben linkelt angol szövegekben, előtte nem is hallottam ilyesmiről. Nekem olybá tűnik ez az egész, hogy az ilyen gyakori, kemény shit tesztelés inkább a PUA-s ismerkedések elfogadható velejárója, mikor (elsősorban szórakozóhelyen, buliban, stb.) szexre megfelelő lányokat akar valaki felszedni. Mivel az ilyen helyekre járó, normálisan kinéző lányok rengeteg ajánlatot kapnak, így persze, hogy szűrnek, ahogy csak tudnak.

Szóval ha már tízszer kifogott halat akarjuk mi is kifogni, hát ne csodálozzunk, ha különleges csali és hosszú fárasztás lesz a vége.  Meg ugye az sem mindegy, milyen tóban horgászunk… Egy olvasókörben, táncklubban, drámacsoportban talán kevésbe valószínű egy olyan mondat elhangzása az ismerkedés fázisában, hogy: „Szeretném, ha fejjel lefelé pozícióban kefélnél, miközben tequilát szívsz ki a köldökömből.” 

A kapcsolatban, házasságban nagy számban előforduló shit tesztek szerintem már nem annyira természetesek, és esetleg azt jelentik, hogy rosszul választottunk. Persze mit várjunk egy átlagos nőtől, és egy átlagos férfinak átlagos nő jut, vagyis a többségről beszélünk végeredményben. én a következő megoldást tartom eredményesnek, a “Mi a baj?” “Semmi!” mindenki által jól ismert példáján bemutatva.

– “Mi a baj?”  – “Semmi!”: béta megoldás: “Jaj, látom, hogy bánt valami, mondd már el, ugye rám haragszol, mit csináltam” stb…

– “Mi a baj?”  – “Semmi!”: alfa megoldás: “Akkor jó.” – és  a férfi odébb megy, elfoglalja magát, nem megy bele a játékba.

– “Mi a baj?” – “Semmi!”: saját megoldás: “Nézd Mucika/Trüntyűke/Egerentyű! Ha megkérdem, mi a baj, az az jelenti: látom rajtad, hogy baj van, de nem tudom, mi. Azért vagyunk egy pár, hogy segítsünk egymásnak, beszéljünk kedvesen, segítőkészen a dolgainkról. Ha fontos nekem a kapcsolatunk annyira, hogy bánt, ha szomorú vagy és meg akarom oldani, akkor neked is legyen fontos a kapcsolatunk annyira, hogy duzzogás, hiszti helyett normálisan, felnőtt módon beszélsz róla, nem elfelejtve, hogy a társaddal beszélsz, nem az ellenségeddel.”

Elismerem, ez kissé hosszú, de csak egyszer kell elmondani. Ha a lány/nő valamennyire szeret minket és nincsenek nagy gondok közöttünk, meg fogja érteni. Legközelebb már elég figyelmeztetni (“Tudod, megbeszéltük…”) Ha friss a kapcsolat és láthatóan nem érti, akkor lapát… Ha régi a kapcsolat és nem érti, nem hajlandó elfogadni, akkor ott komoly gondok vannak a háttérben, amiket valószínűleg nem lehet azzal megoldani, hogy “ha nem fekszel le velem, akkor megyek és lefekszem mással!”, ami a “Mi a baj?” – “Semmi!”  férfiverziója, pont annyira éretlen, gyerekes és eredménytelen mindkettő….

Kalman
Újságíró

A shit tesztelés teljesen ösztönös működése a nőknek. Nincs nő, aki ne csinálná (AWALT). De nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki. Nem kell parázni rajta, nem jelent bajt. Akkor lesz csak baj, ha sokszor megbuksz. Akkor eszkalálódik a helyzet. Egyre durvábbak jönnek. Amit akkor is bajnak látnál, ha nem tudnád a shit-tesztek elméletét, na az már baj. Max nem tudnád nevén nevezni. Indokolatlan hisztik, éjfélkor leküzdhetetlen friss trópusi gyümölcsre vágyás, kötelező házimunka, szexmegvonás ilyesmi. Nagyon széles a spekrtum, lehetetlen fix határt húzni, érezni kell.

kz
Olvasó
kz

A shit tesztelés teljesen ösztönös működése a nőknek.

Nagyon jó. Akkor intézzünk el mostantól ezzel mindent. Ettől aztán majd biztosan jobb lesz a férfiaknak, ha a nők folyamatosan azt hallják, hogy ők az evolúció csúcsa, meg amúgy is ösztön, de a férfiak bezzeg a szarházi bétaselejt.

righeira
Olvasó
righeira

Kálmán, az az igazság, hogy egy bizonyos szint felett a munka, a hétköznapok folyamatosan próbára tesznek. A hatalmi harc a munkahelyeden, a felelősség a beosztottaidért, a munkádért, a családodért stb. éppen elégszer levizsgáztatnak. A hátam közepére kellene, hogy még otthon is folyton játszmáznom kelljen. Szerintem egy felnőtt embernek fel kéne fognia, hogy nem indokolt basztatni életed párját, ha a szekér megy, a gyerekek jól vannak stb. – szóval nincs aggódni miért.  Ez pont az igazi alfaság szerintem – ha valaki egyenesben tart egy családot. (Akinek ez unalmas, csukja magára az ipari mosógépet., ott majd lesznek ingerek.)

Pusztán ösztönből vezérelt trükkökkel rutinból piszkálni egy hatékonyan működő férfit, nos ez gáz. Éretlenség.

Kalman
Újságíró

Pusztán jó lábakra seggre, csöcsökre és pofikára beindulni, nos ez gáz. Éretlenség.

Naooo
Olvasó
Naooo

Pedig jobb, ha csak arra nyitja ki száját.

righeira
Olvasó
righeira

Oké, és ez hogy passzol a felvetésemhez?

Kalman
Újságíró

Arra akartam kilyukadni, hogy minden ember rabja az ösztönös késztetéseinek. A férfiak hasonló éretlen viselkedését azért állítottam párba, hogy értsd mennyire ösztönös ez az egész. És ha belegondolunk ez nevetséges, gyerekes viselkedést okoz. Ez van. Nem lehet leküzdeni sehogy. El kell fogadni, és együtt kell élni vele.

Reszet Elek
Újságíró

Nem gondolnám hogy teljesen így van. Mégha az ösztönös késztetések mindenkiben ott is munkálnak, az hogy milyen módon manifesztálódnak már igencsak személyiségtől és tapasztalattól függ. Másrészt nem egy ösztön van, sokkal inkább egy ösztöncsomagról beszélhetünk. A somagon belül pedig egyéntől függő melyik késztetés a hansúlyosabb általánosságban ill. az adot élethelyzetben.

Egy példa: A szexuális ösztön és vágy egyetemes ösztön. Viszont ha megnézed az emberekben igencsak eltérő dolgok képesek felkorbácsolni vagy lelohasztani a vágyat.

inorad
Olvasó
inorad

Kalman

Baromság az összehasonlításod. Ne hasonlítsd már a férfiak dugás iránti biológiai kényszerét a nők idióta kérdéseihez.

A férfiakat rákényszeríti a biológia a dugásra. A nőket viszont nem kényszeríti semmi arra, hogy értelmetlen kérdéseket tegyenek fel.

Reszet Elek
Újságíró

Dehogynem. Éppen erről cikkeztek itt a srácok több alkalommal. A shit- és comfort tesztek lehet hogy értelmetlennek tűnnek, de megvan a maguk oka és logikája.

A nők olyanok, mint az élet. Van jó- és rossz oldaluk. Legtöbbünk szívesen venné ha csak a jó részét kapná, de a dolgok nem így működnek. Arra persze lehet törekedni hogy a rosszból arányában lehetőleg minél kevesebbet..

inorad
Olvasó
inorad

Egyáltalán nem. Ráadásul nem tudtad cáfolni a tényt, amit írtam. A shit tesztnek pedig semmi értelme.

Egyébként az eredeti hozzászólásom Kalman-nak írtam.

DennisVT
Újságíró

És akkor csak ő válaszolhat, vagy mi?

Amúgy mi volt a “tény”, amit cáfolni kéne? És az miért tény? Bizonyítottad valahogy, vagy simán csak azért tény, mert kijelentetted?:)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

inorad
Olvasó
inorad

És még mindig nem bírtátok megcáfolni a tényeket. Vagyis hogy a férfiakat rákényszeríti a biológia a dugásra. A nőket viszont nem kényszeríti semmi arra, hogy értelmetlen kérdéseket tegyenek fel.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

A nőket is rákényszerítik az ösztöneik a szexuális együttlétre és így a szaporodásra. Viszont míg nekik egész életük fogamzóképes időszakában van kb  300 petesejtjük rá, addig egy egészséges férfi egy másodperc alatt több fogamzásra képes hímivarsejtet termel!

Ebből adódóan a nőknek sokkal de sokkal jobban meg kell válogatniuk kivel szexelnek (ebben a tekintetben a fogamzásgátló nem mérvadó). A shit teszt a szexuális érdeklődés ösztönös jele. Annak a vizsgálata hogy te alkalmas lehetsz-e arra hogy teherbeejtsd. Addig örülj amíg shit tesztelnek és még mindig benedvesedik tőled a partnered…

Szóva messze nem értelmetlen mégha kifejezetten idegesítő is (vagy szórakoztató).

Megj: Ez egy szabad hely. Mindenki oda ír ahova akar.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

inorad
Olvasó
inorad

Még mindig ugyanazt a hibát követitek el: figyelmen kívül hagyjátok amit írtam.

Ne hasonlítsátok már a férfiak dugás iránti biológiai kényszerét a nők idióta kérdéseihez. Ég és föld a kettő között a különbség. A férfiakban biológiai kényszer van, amivel nem lehet mit kezdeni. A nőkben ilyen nincs (ezért is aszexuálisak). Ennél szájbarágósabban hogy írjam le?

Reszet Elek
Te csak annak írtad le az alapját, hogy a nők miért aszexuálisak. De a tényt, hogy a nőket a testük nem kényszeríti semmire, te sem tudtad cáfolni.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

” nőket a testük nem kényszeríti semmire” – Hehe. Akkor még nem találkoztál olyan nővek aki be volt gerjedve, akinek éppen üzentek alulról. Ha ovulálnak az egészséges nők iszonyat kívánósak tudnak lenni.

Az aszexuális dolognak meg ne ülj föl. Ez csak kamu. Valójában sokkal szexuálisabbak, mint mi férfiak. Az meg hogy veled modjuk eljátsza a prűdet nem jelenti azt hogy a díszhímnek nagy boldogan szó szerint nem nyalja ki a seggét és ereszti be mindenhová (és persze még élvezi is a saját “mocskossága” tudatát). A nők nagy perverzek…

Naooo
Olvasó
Naooo

“Olyan ez, mint sok fajnál a nősténynek az a szokása, mikor rátámad a hímre. Elkezdi marni, verni, harapni, stb. ha a hím kibírja, akkor jöhet a szex.”

Átharapnám a torkát, na most ugráljál.

“Na ugyanezt csinálja az embernél a nő is. Teszteli a férfit”

Két kurva nagy pofon, oszt helyreáll a rend.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

inorad
Olvasó
inorad

Azzal, hogy azt írtad, hogy “Valójában sokkal szexuálisabbak, mint mi férfiak” ezzel a nyílt hazugsággal hiteltelenítetted magad.

A nőknek nagyon gyenge a nemi vágyuk. A nőket nem a szex, hanem a férfiak erőforrásai érdeklik.

DennisVT
Újságíró

A nőknek nagyon gyenge a nemi vágyuk.

Lótúróst gyenge. Csak kevesebb férfi váltja ki belőlük, mint ahány nő belőlünk. De ha egyszer kiváltja… úgy istenigazából… akkor aztán bármire képesek.

szerinted ez a nő mennyire van qrvára begerjedve?

Reszet Elek
Újságíró

Sokkal szexuálisabbak. Nekünk férfiaknak a szex ösztönszinten arról szól hogy a nő hüvelyébe akarunk élvezni és megtermékenyíteni. A nőknél más funkciói is vannak a megtermékenyülésen kívül. Szociális funkciók, mint pl. kapcsolatáépítés (lásd csimpánzok nőstényei), emocionális funkciók (szex nélkül a nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok) stb. Ezért összetettebb a nők szexusa. Mielőtt bárki belemagyarázná, nem több vagy jobb, csak több komponensű.

Naooo
Olvasó
Naooo

Múltkor nem találtam ezt az ócska ribancot, pedig kellett volna valahová.

Alter Ego
Szerkesztő

Sokkal szexuálisabbak. Nekünk férfiaknak a szex ösztönszinten arról szól hogy a nő hüvelyébe akarunk élvezni és megtermékenyíteni. A nőknél más funkciói is vannak a megtermékenyülésen kívül. Szociális funkciók, mint pl. kapcsolatáépítés (lásd csimpánzok nőstényei), emocionális funkciók (szex nélkül a nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok) stb. Ezért összetettebb a nők szexusa.”

Én ezt egy férfiakat degradáló, nőistenítő sztereotípia kupacnak érzem.  Hát persze, a férfi szexualitásnak nincsenek szociális funkciói, soha nem is szoktunk beleszeretni a nőkbe, az egész szexuális élményt valami istenítő lázzá transzformálni, aztán esetleg  két év múlva mély kiábrándultsággal észrevenni, hogy önmagunk érzésvilágát vetítetettük a nőre, aztán megkérdezni, hogy mit is szerettünk valakiben, aki olyan keveset adott érzelmileg cserébe, aki egy merő taktika? Aztán itt van még ez is: a szex nélkül kiegyensúlyozatlan nők, mert aztán a férfiak meg olyan kiegyensúlyozottak nélküle – szerinted… Nem értem, hogy nem tűnt fel, hogy pont az állításod ellenkezője az igaz; csak nézz rá az évtizedekig szex és partnerkapcsolat nélkül egész tűrhetően éldegélő (akár divatozásból is) szinglikre… Valahogy nekik még az önértékelésük is alig sínyli meg a szexhiányt, mert ők nem fognak csak úgy, akárkivel… Szociális funkciók, mi? – Antiszociális funkciók! Vessük csak össze őket a az átlagos férfival, akiknek az egész önértékelése omlik össze, mert nem találják méltó partnernek… Aztán jöhet a végső döbbenet: ha a férfiaknak állítólag csak abból áll a szexuális ösztöne, hogy hüvelybe akarnak üríteni és megtermékenyíteni, akkor mi a szartól lettek olyan éteri csodák a nők, hogy nekik nem csak az a szex funkciója, hogy beléjük ürítsenek és megtermékenyüljenek??? Basszus, téged olvasva az sem kizárt már, hogy a férfi és a nő két külön faj… Méghogy összetettebb a nők szexusa… És  mi van azokkal a nagyszámú nőkkel, akinek jóformán nincs is olyanja?

Reszet Elek
Újságíró

Annak érzed aminek akarod. Ettől függetlenül bőven van különbség a két nem között. Másrészről itt az ösztönökről beszéltünk.

Egy baszatlan nőt hét mérföldről is kiszúr férfi, nő egyaránt, ahogy egy frissen és alaposan megkefélt nő is ragyog mindkét nem számára.

Az a gyanúm hogy az evolúciós múltunk számos másik nemet érintő függőséget alakított ki.

Ha valamit elvégeznek helyetted, az nem fejlődik ki, nem erősödik meg. A problémamegoldás, a döntés, a védelem és hasonlók leginkább a férfiak sajátja volt. Nem véletlen hogy a gyors döntésben, a lényeglátásban, önmaguk fizikai megvédésében a nők nem nagyon jeleskednek lévén nem volt rá szükségük. Ilyen szempontból függőek a férfiaktól. Nyilvánvalóan bizonyos női kompetenciák terén meg fordítva van.

A spermáról, mint vegyi boldogságforrásról, stresszoldóról már volt szó. Egy pacáknak annyit adhatsz amennyit akarsz (ha elég beteg vagy hozzá), de nem fogja ugyanezeket az eredményeket produkálni.

Szerintem még a női orgazmust is mi férfiak “találtuk ki”, segítttük elő a nőkben a nagyob kötődés érdekében.

Azt hogy mi miatt képesek a nők általában kevésbé kezelni a szexhiányt személyiségváltozás, viselkedés módosulása nélkül nem tudom mi okozza. A fenti függőséges rész alapján elvileg az lenne a válasz, azért mert kevésbé volt szükségük rá. Könnyebben megkapták ha kellett. Meglehet hogy az életmód okán. Ha a gyűjtögetés korábban inkább női feladat volt az egyben azt is jelentette hogy az állandó lakhelytől rövidebb időre távolodtak el, hogy aztán visszatérjenek a védett helyre. Oda ahol ha másért nem a védelem biztosításáért mindig voltak férfiak.

A férfiak vadászata viszont távolabbra szólt, szervezett jellegű volt, meglehet hogy hosszabb idejű nőmentes időszakokat jelentett. Meg kellett tanulni a nőhiány kezelését. Ha állandóan a pinán jár az eszed rosszul célzol. Persze gondolom a tábortüzek mellett a legfőbb téma a vadászat, harc mellett már akkor is a nők lehettek.

Az okok kapcsán persze a fentiek csak amolyan elmejátékok, de a különbségek léteznek.

Alter Ego
Szerkesztő

Jó, hogy képbe hoztad az orgazmus képességet, mert szerintem meg az utóbb “kitalált” készség egyúttal arra is bizonyíték, hogy a nő számára a szex eredendően nem egy natív anatómia vagy pszichikai függőség…

Érdekes és elgondolkodtató, hogy mennyire ellenkezőleg látunk dolgokat…

Reszet Elek
Újságíró

A jelenség létezik, akár “kitalált” akár nem. Orgazmus adásával, késleltetésével vagy megvonásával motiválható a nő is (és nem csak a férfi).

inorad
Olvasó
inorad

A nőknek valóban gyenge a nemi vágyuk, hiába tagadjátok. Nem a nőknek van szükségük prostitúcióra, pornóra, szexbábura, stb. Ezek mind a férfiak miatt vannak. Ez is tökéletesen bizonyítja, hogy a nőknek gyenge a nemi vágyuk.

A nők a férfiak erőforrásaira vágynak (ezt bizonyítják az általatok linkelt videók/képek is, amikben a nők izgulnak a sztárokra). A férfiak szexre vágynak. A nőknek a szex csak csali, eszköz arra, hogy a férfiak erőforrásait megszerezzék. A férfiaknak a saját erőforrásuk a csali, eszköz arra, hogy a nők lábai közé bejussanak. Csakhogy fontos megjegyezni, hogy a nőkben nincs semilyen biológiai, testi kényszer, ami rákényszerítené őket bármire. A nőkben hipergám ösztön van. A nők minden ösztöne gyengébb (pont azért, mert nem biológiai/testi), mint a férfiak biológiai/testi kényszere a szexre. A nők jól elvannak akár életük végéig is szex nélkül. Férfiakról ez elképzelhetetlen. A férfiaknak ugyanúgy létfontosságú, ugyanúgy muszáj dugni, mint ahogy muszáj enni. A testük rákényszeríti őket. Ezért nem lehet egy lapon említeni a két nem ösztönét.

A nőknek sokkal könnyebb ellenállni az olyan ösztöneiknek, hogy ne tegyenek fel értelmetlen (shit test) kérdéseket, mint a férfiaknak ellenállni a szexnek. Az is baromság, hogy a nőtől elfogadott a shit test, de a férfitól már nem elfogadott, hogy más nőket is megdugjon, ha van párja. Tehát a férfi álljon ellen a testi kényszerének, míg a nőnek a shit test ösztönnek sem kell ellenállnia, annak ellenére, hogy az nem testi kényszer? Kettős mérce, megint.

A férfiak nemi vágyahoz hasonló elkerülhetetlen biológiai/testi kényszer a nőkben a menstruáció, nem a shit teszt. Ennyit erről.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hát persze, meg minden férfi potenciális nemi erőszakoló, perverz disznó, tudjuk.

Reszet Elek
Újságíró

“A nőknek valóban gyenge a nemi vágyuk, hiába tagadjátok.” – A nők gyönge nemi vágya miatt vannak tele a könyvesboltok mamipornó könyvekkel, a szexshopok meg vibrikkel és dildókkal.

Alter Ego
Szerkesztő

Ja ja, “shitteszt ösztönnek” biztosan léteznie kell, ha egyszer annyi nő hisztériázik és kötözködik értelmetlenül. Hülye nő felpofozó ösztönnek is kell léteznie, mert az is gyakran meg szokott történni válaszul a “shtittesztekre”… Ez a férfiaknál is biztosan egy ösztön, már csak kell egy elmélet, hogy milyen komoly haszna van… És akkor hajrá, lehet szabadon kötözködni, meg pofozkodni, mert egyik fél sem tehet semmiről, egy ösztönnek lehetetlen ellenállni… Egy hasznos ösztönnek meg nem is szabad…

Kalman
Újságíró

“Baromság az összehasonlításod.”

Faszt.

Reszet Elek
Újságíró

Ha nem harcolsz otthon, akkor egy idő után nem lesz otthonod csak egy hely ahol laksz. A shit teszt pont jó példa, megritkul ha jól kezelik. Ez igaz a legtöbb női praktikára is, másrészt egy idő után rutinosan, megszokásból lekezeli az okos férfi. Ebből adódóan már valóban békés otthonba térhet haza az ember.

Persze amíg eljut odáig a férfiember, meg tanul a korábbi nőkkel elkövetett hibáiból…

righeira
Olvasó
righeira

Hmmm. ha valóban el lehet jutni odáig, hogy ez már nem kerül fáradságba, az oké. :)

Viszont abban a -(5-10) évben, amennyivel az átlagos férfi hamarabb hal meg, szerintem vastagon benne van a folytonos készültség feszültsége.

ulomenen
Olvasó

– „Van barátnőd?” Mindig igent kell mondani, persze mondandónkat becsomagolhatjuk némi finom humorba.

Azt hiszem, értem, itt mire gondol Wastrel (a nőknek olyan férfi kell aki más nőknek is kell). Érdekelne viszont konkrét példa, hogy erre az adott szituációban mi a finom humorba becsomagolt igenlő válasz, amitől nem tűnünk bunkónak. Ja, és hogyan folytatódik az ismerkedés, ha a lány megkérdi, hogy: “Ha van barátnőd, akkor mit akarsz tőlem?”  

Hm… látszik, hogy nem vagyok gyakorlott PUA-s…

Naooo
Olvasó
Naooo

“(a nőknek olyan férfi kell aki más nőknek is kell)”

Kábé mint a dedóban.

DennisVT
Újságíró

Ha van barátnőd, akkor mit akarsz tőlem?

– Olyan csajnak tűntél, aki jól főz.:)
– Gondoltam meghívhatnál egy italra.:)

Az előadás stílusán magabiztosságán, az addig felépített vonzalmon múlik, hogy milyen hatásuk lesz ezeknek. Amíg nincs kiépítve valami jó alap, addig sztem jobb kerülni a “van-e barátnőd?” témát.

De ez olyan szemét kérdés a csajtól… ezért nem szeretek simán “igennel” felelni a “van-e barátnőd?” kérdésre. A lényeg leginkább az, hogy kerüljük a hebegős-habogós magyarázkodós “hát izé, gondoltam beszélgethetnénk, a csajjal úgysincs minden rendben otthon” típusú válaszokat. Sosem magyarázkodunk. Gyakorlatilag, ha úgy érzed, hogy eléggé tetszel a csajnak, és eléggé bevállalósnak tűnik (és/vagy elég részeg:)), akkor még a sima “dugni” is lehet jó válasz…
De mondom, egyszerűbb ezt megelőzni.

DennisVT
Újságíró

Megpróbálhatjuk a shit tesztekre adott válaszainkat a lehető legrövidebbre fogni. Nem kell mondatokon át fejtegetni a választ, de még az egymondatosakat is le lehet rövidíteni. Pl az amúgy tökéletes “Tudod, én nem szoktam lányokat meghívni italra, de te nyugodtan meghívhatsz” választ még jobbá tehetjük : “nem, de te meghívhatsz”. Minél rövidebben, minél kevesebb idő/energia belefeccöléssel, minél kevesebb szóval. Annál flegmábbnak, nemtörődömebbnek, lazábbnak és kevésbe ‘needy’-nek tűnsz.

– „Van barátnőd?” Mindig igent kell mondani, persze mondandónkat becsomagolhatjuk némi finom humorba.

Van jobb: – “Ez bonyolult.”. Had törje csak a fejét, hogy ez most mit jelent. A nők szeretik az ilyen rejtélyeskedést, és szerintem elég ritkán fog előfordulni, hogy konkértan feszegetni kezdi majd a témát. Én mindig ezt válaszolom, bár olyan hülye viszonyaim tudnak lenni, hogy ez még igaz is:) Bővebben: https://heartiste.wordpress.com/2010/05/26/two-words-women-love-to-hear/
Ugyanakkor tény: sose mondjuk azt, hogy nincs barátnőnk.

– “De nekem van barátom!

Erre tonnányi jó válasz létezik. 1-2 jópofább:
– “Nem érdekel.” (Ez amúgy tök jó ez ilyenekre is: Nem fogok ráérni a jövő héten/Nem élveztem el/Bocs, hogy késtem/Szakítani akarok…. oké, mondjuk ne életed szerelmének mondd egy év után, ha nem volt orgazmusa, hogy téged nem érdekel. De valami alkalmi, egyéjszakás, vagy amúgy komolytalan viszonyban simán:)))
– “Nem baj, nem vagyok féltékeny típus.”
– “Hééé lassan a testtel, csak beszélgetünk, ne láss bele többet.”
– “Az szuper, a barátnőmnek is van.” :)
– “A szüleid büszkék lehetnek rád.”:)
Egybekötve egy neggel : – “Úúú de ciki, azt hittem leszbikus vagy”… – mondjuk ezt ne az átlag lánynak süssük el, hanem a klasszikusabb bulikirálynőknek.

“Lefogadom, minden nap felszedsz egy lányt.” (Hatalmas IOI!) Szituációtól függően: „Hát, azért minden nap nem. Hétvégén általában pihenek.”  –  ez nagy like!!

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ugyanakkor tény: sose mondjuk azt, hogy nincs barátnőnk.”

Nincs és nem is kell. HAHAHAHA

“Nem érdekel.”

Sokkal jobb a kit érdekel.

 

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

“Ugyanakkor tény: sose mondjuk azt, hogy nincs barátnőnk.”

A kurva barátnőnek számít?

“Nem érdekel.”

Na végre valami, amit nem kell megjátszanom.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Valami itt nagyon nem stimmel, teljesen máshogy látom ezt az egészet.

Szerintem a shit-teszt elsősorban felhívás arra, hogy a nő szórakoztatásra vágyik. A bemutatott összes példában erről van szó. A férfi játsza a cirkuszi bohócot. Egy kis gondolatmenet, hogy miért.

Az alapmegfigyelés az, hogy a nők elsősorban passzívan, a férfiak viszont elsősorban aktívan tanulják az ismerkedést. Ez azt jelenti, hogy amint a kislány 12 éves lesz, de legkésőbb, amikor 18 évesen egyetemre jut, elkezdenek a pasik bepróbálkozni náluk. Sok pasi. Persze amíg a 12 évessel a 12-15 éves korosztály, addig a 18 évessel minden pasi, aki él és mozog. Tehát amikor életed első szerelméhez odamerészkedsz 15 évesen, simán lehet, hogy ő már több mint 1000 pasit pattintott le. Csodálkoztam is, hogy 25 éves koromban szinte esélyem sincs a 25 éves lányokkal .. nagyságrendekkel több tapasztalatuk van. Persze ha már 5 évesen is smárolás volt a jeled az oviban, és végig azon filóztál, hogy juss be a csajok bugyijába a matek helyett, akkor más a helyzet. Egy átlagos nő már rég tudja, hogy oda fogsz menni hozzá, amikor még csak észreveszed, és pontosan tudja, mi lesz, amikor megszólítod. Ha nem ütöd meg a mércét (és lássuk be, a legtöbb pasi nem üti meg), akkor jön a shit teszt: szórakoztass! Ha el tudod szórakoztatni, meg tudod dumálni, akkor másnap elmondhatja a barinőknek, hogy “találkoztam egy szerencsétlennel, de olyan jó volt a dumája, hogy végül hagytam magam elkényeztetni”.

Szerintem fontos látni azt, hogy amíg a férfiak elsősorban dugásra vágynak, a nők elsősorban pedig szórakoztatásra. A shit teszt pedig arra van, hogy rávegyen, hogy szórakosztasd. Miért is van, hogy mindig a gitáros csávóra vannak rábukva? Ölheted bele az energiát, hogy szórakoztatóipari segédmunkássá avanzsáld magad.

Persze mondhatjuk azt, hogy igen, jó test, drága cuccok, és jó duma, ez kell a csajoknak. Csak ne szivassuk már magunkat ennek a túlmisztifikálásával!

 

righeira
Olvasó
righeira

Na, én erre mondtam nemet pár éve.

A franc akar grátisz szórakoztatni valakit! Vegyen jegyet stand-upra!

Másrészt, aki belemegy a játékba, az alapból alárendet szerepbe kerül: értékelik, vizsgáztatják. A kontroll máris a másiké! Aki majd dönt a produkciódról.

Ezen akkor tudom egyedül túltenni magam, ha az illető hölgy tényleg megéri a figyelmet, az erőfeszítést. Ez viszont egyre ritkább. Az életminőségem emelésére: kölcsönös vonzalomra, intimitásra, örömmel adott szexre, esetleg inspirációra lenne szükségem – ilyet pedig igen keveset találtam. (Pedig az ilyen hölgyek olyan dolgokra tesznek képessé, amirt nem is hittem volna.)

És – vállalom – az önérzetemet sérti, hogy lakással kocsival, intelligenciával/műveltségggel (még diplomák is vannak) és sokak által értékelt humorérzékkel játsszam a bazári majmot valakinek. Valakinek, aki semmit nem mutat magából, ami érdemessé tenné a közeledésre. (A punci ugyanis önmagában nem elég. Ha nem vagy teljesen szegény, és nem izgat a másik személyisége, kurvázhatsz is.)

Szerintem az lenne a tökös – férfias válasz, ha a shit tesztet – például újrakeretezéssel – visszafordítanánk a küldőre. ”Ugye nem leszel hirtelen féltékeny típus?” – ez a labda visszadobása. Ez határozottan jobban tetszik, mintha beállnánk az ő játékába, az ő szabályai szerint, ahol ő a bíró. Szerintem valahogy így nyilvánulna meg az autonómia, a férfiasság, a tartás. 

Szerintetek?

DennisVT
Újságíró

“A franc akar grátisz szórakoztatni valakit! Vegyen jegyet stand-upra!”

Jó esetben ez úgy néz ki, hogy egymást szórakoztatjátok. Minden embernek, így mindkettőtöknek igénye van a könnyed időtöltésre, ha túl vagytok a napi kötelező melón vagy egyéb munkán. Ennek kölcsönösnek kell lennie, és olyan nőt kell találni hozzá, akivel ez kölcsönösen működik. Ha nem érzed, hogy ez lenne a helyzet, akkor keresel egy másik csajt. Van elég.

“Másrészt, aki belemegy a játékba, az alapból alárendet szerepbe kerül: értékelik, vizsgáztatják. A kontroll máris a másiké! Aki majd dönt a produkciódról.”

Ez a dolog így működik. Te is döntesz az ő produkciójáról. Te is kiértékeled magadban azt, hogy hozzátesz-e érdemben és pozitívan az életedhez, vagy sem. Legyen szó szexről, érzelmekről, emberi kapcsolatokról (pl jó társaság-e, lehet-e vele értelmesen beszélgetni stb). Csak a módszereitek mások, és az azok a területek mások, ahol szükségetek van a másikra, ahol azt várjátok, hogy a másik hozzátegyen, kiegészítsen.

“És – vállalom – az önérzetemet sérti, hogy lakással kocsival, intelligenciával/műveltségggel (még diplomák is vannak) és sokak által értékelt humorérzékkel játsszam a bazári majmot valakinek”

Lásd a másik kommentem Péter hsz-énél.

“Valakinek, aki semmit nem mutat magából, ami érdemessé tenné a közeledésre. (A punci ugyanis önmagában nem elég. Ha nem vagy teljesen szegény, és nem izgat a másik személyisége, kurvázhatsz is.)”

Így van, aki nem tud mást hozzátenni a puncin kívül, azzal nem kell foglalkozz, le lehet szarni – már elnézést. Van még egy csomó nő. Vagy: használod arra, ami az egyedüli értéke: szex. És nem is adsz neki semmi mást.

“Szerintem valahogy így nyilvánulna meg az autonómia, a férfiasság, a tartás. ”

Az egyéb típusú, nem labdavisszadobó válaszokban úgy nyilvánul meg a férfiasság, a tartás, hogy nem hagyod, hogy a hülye tesztjei kizökkentsenek az állapotodból. Ami alaphelyzetben az, hogy te vagy az erős, autonóm férfi, akire lehet számítani bajban, válságban, akinek helyén vannak a tökei, aki nem fél a konfrontációtól, a női érzelmi hullámvasúttól, hanem felülemelkedik, átlép ezen, kineveti az egészet, és viszi tovább a saját életét, amit ő irányít, és senki más. Az ilyen férfi nem fosik be, hogy jaj mi lesz, ha a csaj azt kérdezi, hogy nagy-e a segge ebben a ruhában, és nem kell hanyatt-homlok rohannia, és meggyőznie arról, hogy “ugyanmár drágám tökéletes vagy, ugyanúgy tetszel bármit is veszel fel”. Ez a klasszik béta, aki kerülni akar minden érzelmi töltetű veszekedést, fél a nő reakcióitól, és élete egyetlen célja, hogy az asszony segge ki legyen nyalva mellette. Ez nem férfias, hanem félős, gyáva, épp ezért nem vonzó, sőt még unalmas is.

Az állandó flip da script válasz meg tök jó alkalmanként, de örökké azt használva szintén unalmas, kiszámítható, a harmadik után már nem is vicces, laza, hanem…. nem is tudom… unott, sablonos, esetleg támadó(?)…

righeira
Olvasó
righeira

Kösz, Dennis, ez most tényleg segített.

Jó érzés látni,. hogy valaki érti miről írok, és bele tud helyezkedni a szituációkba.

Elfogadom, amit írsz, igyekszem hasznosítani! :)

Igazából  t u d o m ,  hogy igazad van, de nehezen megy le a piros pirula. Egy dolog valamit felismerni, tudatosítani, Más dolog elfogadni, megbékélni vele – gondolatban. És más dolog a gyakorlatban szembesülni vele, a következményeivel együtt .

hgyi
Szerkesztő

Kihagytad, hogy a felismerés, tudatosítás és elfogadás birtokában változtatni a módszereken, stratégiákon, az önértékelésen és szemlétemódon.

hgyi
Szerkesztő

“kineveti az egészet”
Naaaaa! Azért nem esik jól senkinek, ha kinevetik pl. az érzelmeit.
Már tudjuk, hogy a nőket nagyban befolyásolják az érzelmeik és botorság számonkérni rajtuk a racionalitást – hisz ez utóbbi férfitulajdonság és ugyanilyen lenne a férfiakon számonkérni “női” érzelmeket.

(Sokszor tényleg azért kérdezzük, hogy pl. kövérít-e az adott ruha, mert kíváncsiak vagyunk egy szubjektív véleményre – egy olyan emberére, akinek adunk a véleményére.)

DennisVT
Újságíró

“Szerintem fontos látni azt, hogy amíg a férfiak elsősorban dugásra vágynak, a nők elsősorban pedig szórakoztatásra”

Kicsit kiegészíteném avval, hogy arra vágynak, hogy egy vonzó FÉRFI szórakoztassa őket. De ezt a szórakoztatást sem úgy kell elképzelni, hogy standupcomedy v bazárimajomkodás. Egyszerűen úgy, hogy van egy stílusod, van egy humorérzéked, eszed és használod ezeket. Amikor a haverokkal órákon át söröztök és röhögtök azt sem érzi úgy egyikőtök sem, hogy játszani kell a bazári majmot, mégis szórakoztatjátok egymást. Nem kell ezt ennyire kihegyezni, kiélezni. Viszont a helyzet az, hogy ezeken a (shit)teszteken át kell menni ahhoz, hogy ne csak külsőleg legyél vonzó egy nő szemében, hanem férfiként is. Látom, hogy sokaknak van itt problémája ezzel a jelenséggel, majd ha tudok akkor írok róla egy hosszabb kommentet is. Addig is mindenképp ajánlom elolvasni az itt megjelent régi írásokat a témában, amiket sztem Wastrel is linkelt, illetve az angol nyelvű linkjeit is – feltéve ha érdekel a téma -, és tuti, hogy érthetőbb lesz az egésze.

righeira
Olvasó
righeira

A barátokkal már barátok vagyunk és nem azért küzdünk, hogy elismerjenek, elfogadjanak minket. :)

Azzal semmi bajom, ha a hölgy is vissza tud dobálni labdákat, és az egész kölcsönös. (Tudjátok, egyenjogúság!! :-D )

Az, hogy ő tesz szívességet azzal, hogy méltóztatik megengedni, hogy szórakoztathassam, egyoldalúan – na ezzel nem vagyok kibékülve. Ha csak az egyik fél tesz erőfeszítést a másik felé/érdekében, a másik nem, azt azt hiszem kihasználásnak hívják. De legalábbis egyenlőtlen transzfernek. :)

ulomenen
Olvasó

A 10-es skálán a 2-es, 3-as  nőket nem kell szórakoztatnod. Egyáltalán nem. Csettintesz,  a kezedben a diplomáiddal meg a lakás/kocsikulccsal és ugranak, lefekszenek, főznek, gyereket szülnek, stb. Ja, hogy neked a 2-es, 3-as nők nem elég jók? Még az 5-ösre is fanyalogsz? Oké, de a jobbért meg kell dolgozni…

Először teszteljük a másikat, mije van, mit tud, mire jó, stb és utána leszünk öribarik, társak, miegyebek… Meg lehet ezen sértődni, de minek? Mi is válogatunk, meg a nők is. Azt azért fontos megjegyezni, hogy ha ugyanazokat a pofonokat kapod folyton, akkor érdemes máshova járni és/vagy máshogy viselkedni…

Ahogy fentebb írtam, az se mindegy, hol ismerkedik az ember. Nekem sosem volt problémám azzal, hogy szórakozóhelyen lányokat próbáljak felszedni, de elutasítanak, mert sosem járok szórakozóhelyekre… Sportolás, koncert, kiállítás, miegyéb, itt adódik értelmes téma, nem a “Meghívsz egy italra?” a nyitás…

Reszet Elek
Újságíró

Én úgy voltam vele, hogy bárhol jól tudtam ismerkedni (még temetésen is megesett), kivéve zenés szórakozóhelyeken. Zaj, tömeg, nem lehet kommunikálni stb… Csajozás szempontjából nem éppen ideális. Perzse az is igaz, hogy anno sokkal inkább az utolsó megálló volt és jócskán bepiázott állapotban az utolsó körökre állítottunk be meg néha pogózni.

Kalman
Újságíró

Lehet két személyes kérdésem?

Mi ez a múltidő? LTR-ed lett, vagy MGTOW lettél? Vagy csak “pihensz”?

A kép honnan van, és ki ő? Az eddigieket felismertem, de ezt most nem.

Reszet Elek
Újságíró

Nem. Csak az ember egy idő után rájön hogy nem kell akarni ismerkedni ahhoz hogy ismerkedjen.

Ez a Radírfejből Henry Spencer. Egy jellegzetes részlet...

righeira
Olvasó
righeira

Az első bekezdésért kár volt. Jó pár írás (kutatási eredmény) cáfolja a felvetéseid csak itt a honlapon is. Ráadásul egyszerre alkalmazni szalmabáb érvelést, és ‘shaming language’-et  … le  a kalappal. :(

A második bekezdés. Az ún. érdekemberek között valóban így van. Az utolsó mondattal amúgy egyetértek.

“Nekem sosem volt problémám azzal, hogy szórakozóhelyen lányokat próbáljak felszedni, de elutasítanak, mert sosem járok szórakozóhelyekre… ” Most akkor jársz szórakozóhelyre, de elutasítanak, vagy nem jársz (már) és ezért nem probléma? :)

 

ulomenen
Olvasó

Szalmabáb meg séming lengvidzs… Nem akartam bántó lenni, előfordul, hogy mégis úgy sikerül, hogy lehet annak venni.

Nem tudom, milyen kutatásra meg FH-s írásra gondolsz annak kapcsán, hogy sok nő (háromgyerekes, szegény, csúnyácska, butácska, stb, szóval 2-3 pontos) örömmel ismerkedne rendezett anyagiakkal, diplomával rendelkező értelmes (tehát nála kapcsolatpiacilag értékesebb) férfivel és nem kezdene el shit teszt-ezni…

“És – vállalom – az önérzetemet sérti, hogy lakással kocsival, intelligenciával/műveltségggel (még diplomák is vannak) és sokak által értékelt humorérzékkel játsszam a bazári majmot valakinek.”

Sajnos pedig a diploma, lakás, kocsi, stb. önmagában nem garancia semmire, nem jár hozzá nő automatikusan. Akit leírtál- intimitást, örömteli szexet adó, motiváló, stb – meg főleg nem jár, az sokpontos és nagyonis meg kell dolgozni érte. Bazári majmot persze hogy nem kötelező játszani, de – ahogy írtam – ha azt érzed, ezt várják tőled, akkor valószínűleg rossz helyen, rossz nővel vagy. Ha elfogadjuk, hogy az átlagos lány shit tesztel, akkor vagy beérjük vele és megpróbáljuk kezelni a jelenséget (talán erről szól a cikk, ha jól értettem), vagy keresünk egy nem átlagosat és igyekszünk, hogy amennyire megfelel nekünk, annyira mi is megfeleljünk neki.

 “Az életminőségem emelésére: kölcsönös vonzalomra, intimitásra, örömmel adott szexre, esetleg inspirációra lenne szükségem – ilyet pedig igen keveset találtam. “

Biztos lehetsz abban, hogy a lányoknak is megvannak a hasonló igényeik. Az ismerkedés pedig arról szól, hogy felmérjük, szerintünk a másik alkalmas-e ezen igényeink kielégítésére.

“Az ún. érdekemberek között valóban így van”

Hát, talán erről is szól a red pill:  emberek között van így, tetszik vagy sem. Ingyen, elvárás nélkül csak az édesanyáktól (abból is csak a jobbik fajtától) kapunk dolgokat. De az, hogy a kapcsolat másik felét jelentő ember felé elvárásaink vannak és neki is felénk, az nem zárja ki az elfogadást, a ragaszkodást és a szeretetet. Szerintem ez egy természetes dolog: egyensúly, ami mindkét fél folyamatos erőfeszítését igényli.

“Most akkor jársz szórakozóhelyre, de elutasítanak, vagy nem jársz (már) és ezért nem probléma? “

Nem járok és ezért nem utasítanak el és nem kell ilyen elmés kérdésekre válaszolnom, hogy “Meghívsz valamire?” vagy „Hány nővel feküdtél le eddig?”  Nekem eleve három elvárásom van a hozzám tartozó lánnyal szemben: sportos legyen, ne igyon alkoholt (semennyit sem)és ne dohányozzon.  Ezután jön a  többi. Belátható, hogy ilyen elvárásokkal számomra nem a szórakozóhelyek a legmegfelelőbbek párkeresésre. Plusz el kell fogadnom, hogy így a korban hozzám illő lányok kb. 80%-a egyből kiesik a rostán… De nem hibáztatom őket, és nem sértődöm meg, hogy miért ilyenek. Inkább elfogadom, hogy ez van, és ha nincs barátnőm, akkor a maradék 20%- ra koncentrálok. Ha van, akkor meg csak rá…

Naooo
Olvasó
Naooo

“Biztos lehetsz abban, hogy a lányoknak is megvannak a hasonló igényeik. Az ismerkedés pedig arról szól, hogy felmérjük, szerintünk a másik alkalmas-e ezen igényeink kielégítésére.”

“Jó módú,inteligens,figyelmes tarsat keresek hosszútavra!”

“Magabiztos,udvarias,humoros fiút keresek,aki komoly kapcsolatra vágyik. Legyél őszinte,spontán,nevettessél meg,lehessek melletted NŐ,és Te is tegyél azért,hogy a kapcsolatunk jól működjön!”

“Szeretek főzni, de nem bánom, ha néha elviszel vacsizni. Szeretem a természetet, szívesen kirándulok. Szeretnék megtanulni síelni.
Imádom a tengert, legszívesebben ott nyaralok. Szeretem a mozit, de a színház mégjobb. Egyszer-egyszer jól esik a balett, vagy az opera.”

“Szeretném megtalálni azt a szintén pozitív gondolkodású, kreatív, hosszú távra tervező partnert, aki mentes a – sajnos manapság férfi körökben igen divatos – hazudozás, hitegetés és mellébeszélés témakörétől.”

“Olyan férfire vágyom, aki királyi tulajdonságokkal bír, öntudatos, magabiztos, felelősségteljes, céltudatos, vezető típus, de egyben melegszívű, családszerető, nem fél az érzéseitől és egy úriember, aki tudja mennyire kifinomultan kell bánni egy nővel.
Szentimentális típus vagyok, aki nem gentleman, az nálam labdába sem rúg.”

“akivel 10 év múlva sem unalmasak a vasárnap délutánok.”

“Ezen kívül utazgatni, világot látni szeretek nagyon”

Naooo
Olvasó
Naooo

“Tehát amikor életed első szerelméhez odamerészkedsz 15 évesen, simán lehet, hogy ő már több mint 1000 pasit pattintott le.”

“Egy átlagos nő már rég tudja, hogy oda fogsz menni hozzá”

Csak csírák mennek oda egy nőhöz.

Blade
Olvasó
Blade

“Párkapcsolatban és házasságban nyilván nem csak súlyos válság esetén fordulnak elő a shit tesztek, minden kapcsolatban élő férfi találkozhatott már a következő mondat valamelyik variánsával: „Kövérnek látszom ebben a ruhában?”. Ez az a kérdés, amire igazából nincsen jó válasz.”
Pfff, fogadunk? Szituáció:

Feleség: “Kövérnek látszom ebben a ruhában?”

Én: “42!”

Feleség: “Miiii, milyen 42?”

Én: “Mondom, hogy 42!”

Feleség: “De, akkor…”

Én(félbeszakítom a feleséget): “42, és menjünk mert el fogunk késni!”

Reszet Elek
Újságíró

Ez a Galaxis útikalauzból van. Ilyesmit nők nem nagyon olvasnak…

Kuszako
Olvasó
Kuszako

Viszont igencsak meglepődött volna, ha visszakérdez az asszony, hogy: “Mit kapsz, ha megszorzod a hatot kilenccel?” :)

Big G.
Újságíró

Egyetlen dolgot hiányolok a cikkből. Annak a folyamatnak a leírását, ahogy a férfi attitűdje hozzáedződik a shit tesztekhez. A következőre gondolok:

1. lépcső: felismerni, hogy shit teszttel van dolgunk (a férfiak 90%-a nem jut el idáig)

2. lépcső: megtanulni a rutinformulákat és azokkal kivédeni

3. lépcső: elhagyni a rutinokat és csípőből visszatüzelni

4. lépcső: kifejezetten várni és élvezni a shit teszteket (nem csupán azért, mert rém szórakoztató szellemesen lekezelni azokat, de azért is, mert a jó reakció igazi vágykeltő, mi pedig semmi máson nem dolgozunk olyan intenzíven, mint hogy felkeltsük a másik vágyát…)

Reszet Elek
Újságíró

Nem biztos hogy ezeket olyan könnyedén le lehetne írni. Mégha tipizálhatóak is, az adott párkapcsolat és élethelyzetek függvényében ezerfélék lehetnek.

Az elsőre: Ha nincs jó válasz, ha értelmetlen a kérdés jó esély van rá hogy shit teszt. A második-harmadik: szerintem nem kell rutinokban gondolkodni pont mivel ezerféle lehet a teszt. Inkább az eljárás a lényeg. Nekem az egyetértés és fokozás a kedvencem, egyszerűen mert lusta vagyok és ez egyszerű. Végső esetben még az is jobb ha eleresztjük a fülünk mellett, mintha megpróbálnánk rá “épelméjű” választ adni. A negyedik: Szerintem ha látod hogy működik meghozza a kedved és élvezni fogod. Ami a vágykeltést illeti én mást használnék. Nekem személy szerint ugyan vágykeltő, ha manipulálni és formálni tudom a partnerem (amennyire ez lehetséges), de én a kisebbséghez tartozom.

DennisVT
Újságíró

Teljesen buzi verziókban képesek shit-tesztelni. Ha nem kérdés vagy valami direkt konfrontáció formájában jön, akkor az ember hajlamos elnézni…

Tegnap chatelek egy csajjal – még sosem találkoztunk -, aki azt mondja, hogy állítólag (haha) csak nekem válaszolt az összes üzenet közül, amit kapott. Aztán hozzáteszi : “de látom te sokat vagy online“. A helyzet az, hogy a telefonos app nem jelentkezik ki, és már épp elkezdtem ezt beírni neki, amikor kapcsoltam, hogy ez biza shit test volt, csak váratlan formában. A “te sokat lógsz itt fenn, igaz?” verziót egyből kiszúrtam volna. De ezt a csak mellékesen hozzátett kiegészítést majdnem elnéztem.

Az agree&amplify válasz, amit végül bepötyögtem : “Naná, verseny van, az első cukorkát kap“.

ulomenen
Olvasó

A kánon szerint melyik a jobb: ha logikusan megmagyarázod (ilyen a telefonos app), vagy ha- akár szándékosan, akár mert nem vetted észre, hogy shit teszt – semmit se reagálsz rá ?

DennisVT
Újságíró

Inkább a semmi. De a legjobb az, ha nem veszed komolyan, és egy vicc formájában lesöpröd az egész megjegyzést magadról.

A legrosszabb pedig az, ha magyarázkodsz.

ulomenen
Olvasó

Lehet, hogy túl eccerűen közelítem meg a kérdést, de nem lehet ezt az egész shit teszt dolgot negligálással kezelni? Nem válaszolsz a hülye kérdésekre, kijelentésekre, csak a nő által mondott  értelmes, a beszélgetést építő dolgokat hallod meg. Ha akar veled beszélgetni tovább, akkor kihagyja azokat a dolgokat, amik láthatóan nem érdekelnek. Ha meg csak hülyeséget beszél vég nélkül, akkor őt magát kell figyelmen kívül hagyni.

DennisVT
Újságíró

“nem lehet ezt az egész shit teszt dolgot negligálással kezelni?”

De lehet. Csak van “jobb” módszer is.:)

“Ha akar veled beszélgetni tovább, akkor kihagyja azokat a dolgokat, amik láthatóan nem érdekelnek.”

A shit tesztelés nem egy tudatos beszélgetési, kommunikációs helyzet. A nagyobb része ösztönösen, tudat alatt jön a nőből, és neki magának halvány lila fogalma sincs arról, hogy most tesztel téged ezekkel. Így aztán nem is várhatod el, hogy ezeket tudatosan elhagyja. Az ezekre adott válaszaid, reakcióid is a tudatalattijában találnak helyet, és nem az jár a fejében, hogy ha ezt meg ezt válaszolja a pasi, akkor tetszik, ha amazt, meg emezt, akkor nem. Viszont befolyással van arra, hogy milyen férfikép alakul ki rólad a tudatalattijában, az ösztönei számára. Azt, hogy vonzó vagy-e, azt sem tudatosan dönti el, hanem ösztönösen.

“Ha meg csak hülyeséget beszél vég nélkül, akkor őt magát kell figyelmen kívül hagyni.”

Így van, ez számodra mindig egy opciót. De ha sikerül jól kezelni ezeket, akkor ritkábbak lesznek, és nem kell a 24/7 készenlétben állnod, realtime elemezni a mondatait, és úgy válaszolni. Egy kapcsolaton belül lesz egy héten 2-3 ilyen megnyilvánulása maximum, viszont egy ismerkedés során, egy koncerten, egy szórakozóhelyen, az utcán, vagy online készülni kell rá, mert ha egy kicsit is érdeklődik, akkor jönni fog pár ilyen. Aminek egyébként örülni is lehet, mert ez mutatja, hogy valamelyest felkeltetted az érdeklődését, legalább a tudatalattijában.

ulomenen
Olvasó

Ezeket már tudom, javarészt tőled. :)

Csak a saját praxisomban (nemcsak nőkkel) szokott működni, hogy ha valaki elkezd hülyeségeket kérdezni, akkor vagy válaszként visszakérdezem ugyanazt a hülyeséget tőle, akár többször is, szemrebbenés nélkül, vagy egyszerűen nem reagálok rá, beszélek tovább arról, amiről akarok.

Mivel nem járok szórakozóhelyekre, nem tudom, hogy egy klasszikus ismerkedős bulihelyen egy tipikus lánnyal ez így működne-e, de szerintem előfordulhat.

Melóba’ viszonylag új vagyok, ma eléggé rámszállt a főnöknőm, egyre nagyobb hülyeségekkel. A végén már csak néztem, milyen idióta emaileket írkál nekem péntek délután ökör elvárásokkal. Az utolsóra már nem is válaszoltam (nehogymá’ azt gondolja, hogy foglalkozom vele). Aztán hazafelé leesett, hogy talán ez is egyfajta shit teszt lehet, megnézi, mennyit bírok, mennyire szórakozhat velem, mennyire bólogatok a hülyeségeire.  Innentől sajnáltam, hogy az utolsó levelére csak nem válaszoltam és nem írtam inkább valami még bődületesebb hülyeséget vissza…

DennisVT
Újságíró

Mai tinder “csomag”:

Csaj : – Régóta vagy tinder tag?
Én    : – Alapító tag vagyok, részben a névválasztás is az én ötletem volt:)
Csaj : – Jó válasz:))

Pár perccel később:

Csaj : – Te sokat randiztál már tinderes csajjal?
Én    : – Háromszor vagy négyszer… ez gyenge hét volt:)

Big G.
Újságíró

Igazi példaképe lehetnél a fiatalságnak. Ha tudnák, hogy pár éve még a szellemesség szikrája sem volt meg benned, elhinnék végre, hogy minden fejleszthető :)

RedGreg
Újságíró

Azért

1. az hogy ha ő fiatal csajokat szed fel, azzal pont a fiatalsággal csesz ki.

2. speciel továbbra is azt tudom mondani, hogy a mai 20-25 éves nők nem érnek annyit se, hogy az ember meg akarja őket dugni. Nem hogy komoly kapcsolatnak való.

DennisVT
Újságíró

Ő spec velem majdnem egykorú. Alig fiatalabb. A 20évesekkel nem értek szót.

RedGreg
Újságíró

Ne értsd félre, nem támadás :) Amúgy én se :D Pedig közelebb állok hozzájuk életkorban :D

De a szövegek jók voltak, a másodikat mentettem is :D

DennisVT
Újságíró

Bekaphatod:)

De amúgy van benne igazság.

Szerk: amúgy mondtam már, hogy sokkal inkább gondolom azt, hogy megvolt ez bennem, csak “féltem” használni, mert nem ezt tanultam, mint nőkkel szembeni helyes viselkedést.

Big G.
Újságíró

:)))

Reszet Elek
Újságíró

Újra és újra elmondatik, minden megvan minden férfiban, amire szükség van csak elő kell ásni. Minden adottságunk megvan, ami az őseinknek megvolt.

DennisVT
Újságíró

Na most, hogy kb 1 éves ez a cikk, találtam a legrégebbi Heartiste írások közt egy olyan shit test gyűjteményt, amik jellmezően komoly kapcsolatban, házasságban fordulnak elő, nem pedig ismerkedési, randizási fázisban. Külön cikket nem akartam ennek szentelni, szóval íme pár újabb példa.

Az alapgondolat a szokásos Agree & Amplify, vagyis érts egyet azzal, amit mond, és fokozd akár abszurditásig. Csinálj belőle poént, ne vedd komolyan. Ha komolyan veszed a “problémázását”, és racionális, logikus férfi-választ próbálsz rá adni, az sajnos insta bukta, egyes alá. Lássuk hát:

Nő: Miért nem hívtál már az este? Valaki mással randiztál?
Férfi: Ne is mondd, egy egész háremet kellett kiszolgálnom. Örülj, hogy a legjobbak közé tartozol.

Nő: Egész nap csak ott akarsz üldögélni és videójátékozni?
Férfi: Naná, ha rendesen nekifekszem, akkor menni fog ez egész hónapban is:)

Nő: Megint ugyanabba az étterembe megyünk?
Férfi: Persze. És mivel hisztizel, a következő 10 évben is csak oda fogunk járni.

Nő: Néha olyan seggfej tudsz lenni… bezzeg az exem tudta, hogy kell bánni egy nővel!
Férfi: Biztos vagyok benne. Vissza kéne könyörögnöd magad, rámférne egy kis csönd és béke. {a legvégét én elhagynám, kicsit sértődöttséget sugall}

Nő: Nincs semmi célod az életben?
Férfi: Abszolúte semmi. Volnál olyan kedves bekötni az infúziót?

Nő: Nagyon nem tetszett, ahogy azzal a csajjal flörtöltél a tegnapi partin..
Férfi: Szerintem is tök szarul csinálom. Szerencse, hogy a másik 10et nem láttad:)

Nő: Sosem kapok tőled virágot, vagy verset..
Férfi: Igazad van… Gondolja a farkamra virágként, a kefélésekre pedig költeményként. (Angol verzió sokkal jobb. “our fucking as poetry in motion”)

Nő: Szerintem lassítanunk kéne.
Férfi: A számból vetted ki a szót. Kapsz egy levelet a jövő hónapban.

Nő: [látványosan flörtöl egy másik pasival a jelenlétedben]
Férfi: Héé, ha féltékennyé akarsz tenni, legalább csinálnád jól. Azóta nem láttam ilyen béna flörtölést, hogy anyád kikezdett velem:)

Nő: Meghívhatnál valamire.
Férfi: Hooogyne… a bankkártya pin kódja nem kéne?:)

Nő: [két nappal azután hív vissza, hogy kerested]
Férfi: Csak két napot vártál? Csalódást okozol.. egy igazi nő legalább egy évet is kibír:)

Nő: Tényleg úgy érzem, hogy nem illünk össze.
Férfi: Igazad van, TOTÁL mások vagyunk. Én fél9kor kelek, te meg negyed9kor. Ki a fene tud ezzel együtt élni?!:)

Az előadásmód mindig kritikus. Sohasem lehetsz megbántott, sértődött, hisztis. Nem láthatja rajtad, hogy idegesít, kiborít, elbizonytalanít. Ne feledd: olyan ő, mint egy kislány, aki apucitól akarja kisajtolni a karácsonyi ajándékot. A mentalitásod az kell legyen, hogy “jaj milyen kis cuki vagy, hogy ilyenekkel próbálkozol, de rajtam nem fogsz ki”. Ez az ún. Amused Mastery.
comment image

ulomenen
Olvasó

Jó kis gyűjtemény, akkor is megérne egy cikket :)

Amúgy el nem tudom képzelni, hogy olyan nővel legyek együtt, aki csak egy ilyen kérdést is feltesz nekem, ebben az idegesítő formában… főleg, hogy olyat mondjon, hogy “seggfej”…

Somogyi József
Vendég

ez jó!!

DennisVT
Újságíró

Ötletek arra, hogy ha a csaj tudja, hogy van barátnőd, és a dolgok egyértelműsödésénél felteszi a következő shit test kérdést?:

Téged egyáltalán nem zavar, hogy barátnőd van?

Hunn
Újságíró

-“Ha zavarna, akkor nem lennék vele.” :)

Hogy beválik-e, az persze kérdés.

herceg
Olvasó
herceg

“Melyikükre gondolsz pontosan?”

Naooo
Olvasó
Naooo

“Nem barátnőm, csak néha megerőszakolom, na és?”

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ugyan nem hiszem, hogy én ilyen szituációba keverednék valamikor, de ha mégis adódik valami hasonló, akkor simán úgy válaszolnék rá, mintha a világ legtermészetesebb dolgát kérdezte volna tőlem. Szoktak nézni nagyokat bizonyos kérdésekre adott válaszaim után, nem nagy dolog. :D

Jack
Újságíró

“Mi, azt hiszed, nem bírok el egyszerre két nővel?”

VAGY

“Másképp hogyan tudnánk édeshármasozni?”