DennisVT
0 megosztás

A szex és a vágy jelentősége

Érik már bennem egy ideje ez a fordítás, de Timecutter egyik kommentje (“túl van tolva a szex jelentősége a fősodratú médiában“) nyomán végleg megérett.

Az eredeti írás szokás szerint a RedPill fórumról való.

Gyakran beszélünk arról, hogy a férfiak hogyan mennek végig a piros pirula lenyelésének különböző fázisain. Tudatlanságban kezdjük, talán egyfajta becsapott állapotban, egy olyan valóságba vetett hittel, aminek léteznie kellene, ami logikus lenne, de ami a valóságban nem igazán áll össze.

Mivel a RedPill jellemzően férfiközösség, nem foglalkozunk olyan sokat azzal, hogy a nők hogyan élik meg ugyanezt. Ők is ugyanezeken a lépcsőkön lépkednek, ahogy nőnek és fejlődnek. Nem úgy születnek, hogy tökéletesen tisztában lennének önmagukkal. Sokan sosem lesznek.

Ugyanúgy kezdik, mint mi. Ők is Disney meséin nőnek fel, ugyanabban a társadalomban amelyikben mi is. Eleinte tökéletesen hisznek az igaz szerelemben, hogy valahol a világban várja őket a “NAGY Ő” és, hogy mindenki megtalálja a maga párját. Szentül hisznek abban, hogy egy rendes fiú lesz a párjuk, aki csodálatosan bánik majd velük, mint egy hercegnővel és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. A nők úgy gondolják, hogy ha megtalálják ezt a különleges valakit, akkor örökké szeretni fogják, és vice versa. Sosem válnak el, örök boldogság vár rájuk, mert ők is kedves emberek, akik kedvesek egymással.

Miért is képzelnék máshogy, mint mi? Ugyanabban a világban nőnek fel, ugyanazt a mesét hallgatják. Eleinte ők sem rendelkeznek több öntudattal, önismerettel és a világról sem tudnak sokat. Ugyanazt a nonszensz balgaságot tanulják el, mint mi és fiatalon még semmi okuk ezekben kételkedni.

Amikor először randizni, ismerkedni kezdenek, nem értik az egészet. Valahogy mintha mindig az alkalmatlan fiúkkal hozná őket össze a sors. Sosem működik jól a dolog. A srác először kedvesnek tűnik, de később előbukkannak a hibáik, mígnem végül ki nem derül, hogy seggfejek. Vagy más esetben a srác rendesnek tűnik, de nem alakulnak úgy az érzelmek, hiányzik a kémia és a szikra amiben pedig annyira hisznek. Nem ébrednek rá arra, hogy a szexuális vonzalom egy igenis fontos sarokpontja minden kapcsolatnak, mert ugyanúgy ahogy az átlagos Béna Béla, ők is abban a hitben nőttek fel, hogy a szex egy adott triviális valami, egy apróság és csak az érzelmek számítanak. Nem jönnek rá arra, hogy a szexuális vonzalom az oka annak, hogy nem veszik észre bizonyos srácok valódi tulajdonságait. Hogy a “seggfejek” mindig is azok voltak, de a meglévő szikra miatt ez nem tűnt fel. Elvakította őket. Végül is ugyebár a szex csak egy kevésbé fontos tényező, szóval annak a gondolatnak, hogy valahogy befolyásolja a tisztánlátásukat semmi értelme. Nem vagyunk mi állatok…nice-guy-sweet-girl-jerk2

Az az elvetemült gondolat, hogy egy nő képes legyen szexuálisan vonzódni valakihez, aki nem egy “rendes srác™”, és hogy ne vonzódjon valakihez, aki az, nem más mint egy utálatos hülyeség, mert semmi értelme. Ha ilyet mondanál egy fiatal lánynak, azt gondolná, hogy hülyének tartod, mert hát ki a fene nem tart vonzónak egy rendes srácot, aki királylányként bánik vele?? Tök hülyeség, nem? Semmi értelme.

De a fiatal lányok úgy kezdi az ismerkedést, hogy állandóan a nem megfelelő srácok iránt éreznek valamit és semmit sem azok iránt, akikről mindig is álmodoztak. Ez pedig egy fontos válaszút egy nő életében. Sokan nem változnak meg. Elhitetik magukkal, hogy a szemtelen, pimasz, túlzott egójú seggfejek, akiket vonzónak talál valójában nem is seggfejek és persze a rendes srácokkal sincs semmi baj, épp csak hiányzik a szikra.
De néhányan kezdenek ráébredni a dolgokra. Elkezdenek beletanulni a női játékba.

Mivel a társadalmunk folyamatosan azt próbálja belénk nevelni, hogy a szex nem olyan nagy dolog, így aztán egy kapcsolatnak sem lehet alapköve, azt hihetjük, hogy a kapcsolaton kívüli szex sem egy szörnyű dolog. Néhány nő maga is így jár. Rájönnek, hogy a srácok tök hülyék, és elképesztő marhaságokra képesek a szexért. Rájönnek, hogy nyugodtan lehetnek válogatósak, mert – ha csak egy kicsit is jól néznek ki – a szex garantált a számukra. Az sem baj, ha a srác egy seggfej, követhetik az érzéseiket, vágyaikat, mert nem komoly kapcsolatot keresnek amúgy sem. Az is mindig kéznél van, ha akarják, hiszen ott az a csomó srác, akik simán sorban állnak értük.

Néhányuk azt is “megtanulja”, hogy csak dugni az ‘A’ sráccal, és kapcsolatban lenni a ‘B’ sráccal egyáltalán nem zárja ki egymást. Tulajdonképpen a férfiak maguk kínálják tálcán ezt a lehetőséget. Az ‘A’ srác amúgy sem akar kapcsolatot, és különben is egy seggfej, a ‘B’ srác pedig éppen igyekszik bebizonyítani, hogy ő milyen rendes, neki sem olyan fontos a szex, még a saját kezeire is ráül, ha kell. Így aztán az egész helyzetet a férfiak hozzák össze a nők számára.

redpillwomenAz okosabb nők rövid időn belül rájönnek minderre, és nagyon manipulatívak tudnak lenni. Miért is lennének másmilyenek? Megkapják a szexet is, az ingyen cuccokat is és amikor kiapad a folyó, akkor beleülnek egy kapcsolatba az egyik sorban álló lúzer sráccal, akivel kevesebb a szex, de megmaradnak az ingyen dolgok.

Néhány igazán különleges és értelmes nőből talán RedPill-nő lesz, mert rájönnek, hogy a jövőben már nem lesznek olyan vonzóak, a férfiak nem állnak majd haptákban az orruk előtt és már nekik is többet kell nyújtaniuk a puszta szexualitásuknál ha egy olyan férfit szeretnének, aki igazán vonzó és nem csak egy olyan valakit, aki mellett kényszerből állapodnak meg.

De a mi szerencsénk(?) az, hogy a legtöbb nő nem jut el idáig. Sosem ébrednek erre a fajta öntudatra. Betöltik a harmincat, negyvenet, ötvenet, hatvanat és még a sírba is azzal a hittel mennek, hogy a dolgok csak nem jöttek össze azzal a kétszáz sráccal, akivel randiztak. A kétszáz különböző férfi közül egy sem volt olyan, aki mellett érdemes volt kikötni. Vagy kémia nem volt, vagy azt nem ismerték fel időben, hogy a srác volt seggfej. Férjhez mennek a harmincas éveikben, azzal az őszinte hittel, hogy majd minden jól alakul. Végül valamikor megcsalják a párjukat, de úgy gondolják, hogy ezzel semmi baj, végül is csak az érzéseiket követték és még mindig a Disney-herceget keresték. Aztán persze elválnak, mert nem működött a házasság. Vagy a kémia múlt el, ha volt egyáltalán, vagy a pasi volt egy seggfej… Na jó, talán többnyire nem ezt az utat választják, de a legtöbbjük egy boldogtalan házasságban köt ki, jönnek a porontyok, szex az nincs, a férjük a legkevésbé sem vonzó, de valahogy végigszenvedik a havi egyszeri misszionáriust.

Nem boldogok. A nők, akiket elhasználtak a seggfejek, és akik végül egy BénaBéla mellett kötöttek ki, nem boldogok. Sosem vallanák be, mert egy hiba beismerése azt jelentené, hogy valami nehezet kéne tenni, pl megváltozni, és azt nem akarják. De a valóságra való vakság, a RedPill felébredés hiánya a nőket is boldogtalanná teszi, nem csak a férfiakat. Ők is ugyanazt szívják meg, mint mi, férfiak: elhitték a mesét.

Szóval a következő alkalommal, ha egy kétségbeesett 28 éves nővel szexelsz (akit épp most találtál a bárban, de már tudod, hogy nem fogod megtartani), mosolyogj egy kicsit belül, mert ez a nő is úgy kezdte mint te. Most nézd meg, hogy te hol vagy, és nézd meg hogy ő hol van. Te vagy felül. (Kivéve, ha alul szeretsz lenni:))

És hogy mindeközben hogy jár Gipsz Jakab, az átlagos béta, a leghétköznapibb férfi a szex terén?  Nem is ANNYIRA rosszul, mint gondolnánk. Nem teljesen sikertelen, néha ő is szerencsés tud lenni.

Amíg a huszas éveit taposó kényszercölibátusban szenvedő férfi hamar felismeri, hogy valami baj van és talán rátalál a RedPillre így vagy úgy, addig Gipsz Jakab néha szerencsés lesz, pont elég gyakran ahhoz, hogy továbbra is higgyen: “Íme: nekem a RedPill marhaság nélkül is van sikerem. Ha továbbra is kitartó leszek, biztos rátalálok a megfelelő lányra”.miniskirt

Olyan férfinak lenni, akire azt mondjuk, hogy tipikus béta, olyasmi lehet, mint a világ összes nőjével házasnak lenni egyszerre. Mindegyiket nagy becsben tartja, tiszteli, becsüli, dicséri, ajándékokkal halmozza el, időt szakít rájuk anélkül hogy bármit is várna cserébe, miközben erősen reméli, hogy egyszer egy nap a jövőben valamelyikük felismeri, hogy milyen nagyszerű is ő és majd lesz szex, meg kapcsolat, meg házasság, és örök boldogság. Az a poén, hogy ez valóra is válik… úgy ahogy. A nők úgy kezelik ezt a típust, mintha a férjük lenne. Udvariasak és kedvesek, ha ajándékot vagy törődést kapnak, ami pont elég ahhoz, hogy a srác ne adja fel és talán néhány havonta egyszer valamelyikük még le is fekszik vele. Pont annyi szexet kap, ami elég ahhoz, hogy továbbra is “pályán” maradjon és ha ezután is kitartó lesz, akkor megütheti a főnyereményt. Persze mindeközben ezek a nők minden szombat éjjelt másvalakivel töltik, általában azután, hogy Gipsz Jakab elvihette őket vacsorázni, aztán hazamehetett egy gyors ölelés után, miközben a csaj már bújt is bele a szűk ruciba, hogy belevágjon az éjszakába vagy felhívhassa valamelyik Tinder-pasiját.

A szex egyfajta ködösítés. Általában azt gondoljuk, hogy egy kapcsolat fokmérője a szex, de láthatjuk, hogy Gipsz Jakab vagy egy házasságban szenvedő férj is szerencsés lehet néhanapján. Egy sikeres kapcsolat igazi fokmérője a vágy. A nők bármikor oda tudják adni magukat, ez a mai alkalmi szexes, tinderről-dugós világban nem akkora szám már. Kötelességből letudnak egy kört a férjeikkel vagy egy szánalom-szexet Gipsz Jakabbal csak hogy a közelben tartsák. De még ha jut is szex néhanapján, ha a nő nem akar téged szexuális értelemben, gyakran és kiugró lelkesedéssel, akkor a kapcsolatotok szép lassan csurog lefele a lefolyón. A siker jele a szexben érdekes módon nem a szex maga. Hanem a vágy.

Ezt pedig nem tudod kialkudni. Nincs a világon annyi rááldozott idő, ajándék, bók, figyelem, törődés, szívesség, amit becserélhetsz a vágyra. Sőt maga az, hogy ezt megpróbálod, megöli a vágyat. Ha ily módon próbálod elnyerni egy nő vonzalmát, akkor már azelőtt vesztettél, hogy belevágtál volna. Az ha túl elfoglalt vagy, túl sikeres, túl fantasztikus ahhoz hogy időd legyen egy nő vonzalmát elnyerni… pont az a legvonzóbb.
A nő, aki egy ilyen fickóval megy haza szombat éjjel tudja jól, hogy ebből csak szex lesz. De nem bánja. Vágyik rá. Ez a siker. Az a kis kamatyolás a múltkor Gipsz Jakabbal csak azért volt hogy biztosítsa a további ajándékokat, kedvességet, figyelmet. Az nem vágy.

A cél nem csak maga a szex. A cél az hogy a nő azért szexeljen veled mert vágyik rá, nem pedig azért hogy valamit kapjon érte cserébe. Hogy azért feküdjön le veled mert akar téged, nem pedig másért.

Post Author: DennisVT

DennisVT
38F - dennisvt1@gmail.com
f Facebook
0 megosztás


70
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
63 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
18 Hozzászólások szerzői
SydraMajd_EgyszerVernelapposguttaT_T Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

A cikknél azért összetettebb dologról van szó. Szerintem a női párpreferencia két viszonyrendszerben értelmezhető. Az egyik, amiről a cikk is szól, a szexuális vágy, amelynek az alapja ill az iránya a megfelelő utódnemző partner. A másik, amelyet az olyannyira lesajnált béták testesítenek meg, a biztonságra való törekvés, a megfelelő körülmények az utódneveléshez.

Általában elmondható, hogy a nők számára ösztönszinten is az bír nagyobb fontossággal, amiből nagyobb hiányt szenvednek. Ha megvan a vágykeltő szexuális partner megpróbálják “befogni”, bétásítani, elköteleződésre késztetni. Ha pedig a biztonságos fészek az adott, némi izgalomért kikacsingatnak a kapcsolatból vagy jobb esetben igyekeznek “macsósítani” a párjukat.

A női ösztönök számára az ideális társadalmi berendezkedés az lenne, ahol szabadon és következmények nélkül szexelhetnének a kiválasztott hímekkel, miközben törvényileg is biztosított és a nőkhöz hozzákötött módon meglenne a megfelelő ellátó személy is. Amikor össztársadalmi feminizálódásról beszélünk bizonyos szinten pontosan az ebbe az irányba mutató tendenciákat értjük rajta. Valójában a törvény előtti egyenlőtlenség, a vélelmezett apaság intézménye, az apasági teszt tiltása, a nők “szabad” és következmények nélküli szexelésének majdhogynem politikai programja, erkölcsi felmentése és még sorolhatnám a számtalan példát, mind valahol a női ösztönök társadalmi manifesztációjának tekinthetőek. Cuckold civilization…

Az már teljesen más lapra tartozik, hogy ezek a minden határon túlnövő ösztönök lerombolják a meglevő társadalmat (ennek láthatóak is a jelei), megbontják a nemek közti együttműködést, harmóniát. Félreértés ne essék, a másik véglet is ugyanolyan káros lenne, azaz ha a férfiösztönök válnának társadalmi szinten uralkodóvá. Egy ilyen társadalmi rend ugyanúgy nem lenne hosszú távon működőképes.

Férfi szemszögből egyszerűbb a kérdésfeltevés. Leegyszerűsítve arról szól a történet, hogy a farok melyik végén akar lenni az ember. Jókat akar-e szexelni, jó nőkkel és elköteleződés nélkül; sok nővel, de bizonyos szempontból mindig egyedül vagy pedig időlegesen gondoskodást és az otthon melegét kapva némi átlagos szex kiegészítésével annak az esélyével hogy megcsalják és a  későbbiekben anyagilag is kiszolgáltatottá teszik. A legtöbb férfi ha erősek az ösztönei és nem nevelték el véglegesen, inkább másra akaszt szarvakat, mint magára.

Sorry, I’m A Lady

Bizonyos szempontból erről, azaz a nőkben rejlő ilyen kettősségről szól Caroline Ducey filmje is mégha kissé szájbarágós módon.

kz
Olvasó
kz

Mi a konklúzió? Akkor építsük tovább a matriarchátust?

Reszet Elek
Újságíró

“nem csak nekünk férfiaknak kell(ene) megértenünk a nők (és férfikak) ösztöneit, hanem ha hosszútávon is működő rendszert, társadalmat akarunk létrehozni, úgy a nőknek is meg kellene” – Csak kicsiben. Hasítsuk ki belőle a magunk kis világát, használjuk fel a rendszer gyengeségeit és fordítsuk önmaga ellen, ennek segítségével igyekezzünk egy nőt megtéríteni, magunknak. Ha nem járunk skerrel összedől az egész. Végső soron nem veszíthetünk, mert vagy fenntarthatóvá tesszük az egészet vagy teljesen visszarendeződik egy civilizáció előtti állapotig. Kivéve persze ha az egész emberiség rámegy.

Végső soron ahogy egyre kevésbé lesz kipárnázott ez a feminizálódó világ, ahogy feléli az általunk férfiak által felhalmozott tartalékokat,  ahogy egyre kevésbé lesz képes önmagát fenntartani, úgy fog felértékelődni a férfiszerep és a férfiértékek.

Big G.
Újságíró

Izgalmas és lényeges téma. Ilyen és ehhez hasonló cikkből kéne még egy kamionra való…

Reszet Elek
Újságíró

Na valaki már megint trollkodik a dislike gombbal…

Adolf Weininger
Újságíró

Az igazi cél tehát az, hogy a nő vágyjon is ránk, ne csak dugjon velünk, ugyanakkor azért, hogy vágyjon ránk, nem tehetni semmit, a vágya vagy van, vagy nincs. Ha meg az az üzenet, hogy kamuzni kell, úgy tenni, mintha nem törődnénk a kívánt nővel, csak hogy beizguljon, ez nem valami nagy üzenet, inkább közhely. E csábítási trükköt már a kamaszok is ismerik, használják is, sőt úgy emlékszem, már az óvónéni figyelmét is ilyen módon próbálták felkelteni maguk iránt a dörzsöltebbek.

ulomenen
Olvasó

Amikor a nők “pasik”– ról beszélnek, akkor szinte kizárólag a “jó pasik”-ra gondolnak. Ugyanezt a hibát vélem felfedezni a cikkben is: nők alatt kizárólag azokat a szép nőket érti, akik megtehetik, hogy válogassanak a férfiak közül. Habár Kelet- Európa valóban szerencsés a nők  terén, de azért a nők jó része nem válogathat kedve szerint, mint ahogy a férfiak jó része sem.

Oké, tudom, az átlag fiatal nő többet válogathat, mint az átlag fiatal férfi, de akkor sem az összes, rengeteg csúnya vagy nem különösebben szép fiatal nő van, akik szintén beletartoznak a “nők” fogalmába. Nekem úgy tűnik, hogy az ilyetén írások női szemszögből a fiatal férfiak (25-35 év) kb.15%-áról, férfi szemszögből pedig a fiatal nők (20-30 év) kb. 30%-áról szólnak.

Lehet a százalékokon vitatkozni, ha valaki nagyon ráér, de az arány szerintem valami ilyesmi. A nők között ugyanúgy vannak “BénaBélák” (BénaBrigik??) – sőt, ők vannak többségben –  akiknek nincsen 30 éves korukig tizen- huszon- harmincvalamennyi hosszabb- rövidebb- avagy netán extrarövid viszonyuk.  Ha akarnák, se lehetne, elsősorban a külsejük miatt.

Adolf Weininger
Újságíró

Igazad van. Fura, hogy egy diszkriminációt sérelmező szellemi irányzat ilyen gondtalanul diszkriminál a szexuális vonzerő alapján. Én is akartam már korábban ezt mondani, de gondoltam, megvárom, amíg visszajön(nek) a diszlájkoló fiú(k).

Reszet Elek
Újságíró

“egy diszkriminációt sérelmező szellemi irányzat ilyen gondtalanul diszkriminál a szexuális vonzerő alapján” – Ez most komoly?

Adolf Weininger
Újságíró

Persze hogy komoly. Az igazság nem követi a mozgalmi preferenciákat. Az antifeminizmus fontos és szimpatikus mozgalom – a feminizmus meg fontos és ellenszenves, ezért vagyok még mindig itt -, de ettől még nem tetszik, hogy a férfijogi mozgalom “hogyan hazudozzunk a nőknek, hogy megdughassuk őket” kiskátévá kezd itt válni. Hazudni az életben persze sokszor szükséges és üdvös, de amiről itt szó van, az egy mezei gusztustalanság: olyan világkép, ami a szexuálisan nem vagy nem eléggé vonzó nőket ab ovo megfosztja női mivoltuktól. Ami sima emberiességi kérdés – akár az a másik, amit felidézhetünk, ha ránézünk az Esc billentyűre…

Reszet Elek
Újságíró

Erről már volt itt vita, PUA kontra RedPill meg hasonlók. Ott sem sikeredett dűlőre jutni a kérdésben, egyszerűen azért mert az egész dolog attól függ, hogy ki mit és milyen céllal vesz ki belőle.

Az én szempontomból arról szól a történet, hogy a férfiak generációi nőttek fel úgy hogy nem tanulták meg a nőket kezelni, mert nem volt rá szükségük. A mai társadalom és a nők változó helyzete viszont szükségessé tette hogy a korábban csak nagyon kevesek által ismert, megértett és alkalmazott tudást szélesebb körben is alkalmazni kelljen. Valahol a párválasztási fronton a férfiak mindig hátrányban voltak, egyik részről mert általánosságban a nők verbalitásban, a testbeszéd olvasásában és hasonlókban erősebbek, másik részt mert általában mi férfiak voltunk a kezdeményezők. Most már van lehetőség hogy ezt a különbséget valamelyest tudatos munkával, tanulással csökkenteni lehessen.

Az hogy párválasztási fronton a szebbik oldalunkat mutatjuk szerintem önmagában nem hazugság. Ne kezdjük el flagelláns módon, bűnösként  saját magunkat korbácsolni. A nőket sem kárhoztatja senki a kozmetikumokért, a push-up melltartókért és hasonlókért.

A direkt hazugság szerintem is szánalmas dolog, másrészt hosszútávon nem is működik. Az aki pasasként az itt, e tárgykörben megjelent írásokból a direkt hazugságok, talmi pózolás és hasonlók hasznosságát veszi ki, az megérdemli a szánalmat és sajnálatot.

Egy rakás rendes, ügyes, tehetséges srác van egyedül, egyszerűen azért mert nicsenek képben a dolgokkal. Ha az itt olvasottak segítenek nekik partnert találni, boldogabbá válni, akkor már volt értelme ilyen dolgokkal is foglalkozni.

“a szexuálisan nem vagy nem eléggé vonzó nőket ab ovo megfosztja női mivoltuktól” – Erre nem tudok mit írni. Először azt kellene definiálni, mit jelent nőnek, nőiesnek lenni. A vágy az intellektus által nem befolyásolható dolog. Sajna, mert számos nagyon jó lelkű, belső értékekkel teljes ám csúnyácska nő van, aki sokkal inkább megérdemelne egy jó partnert. Szerintem a női mivolt lényege az hogy nőként viselkedik és nőként gondolkodik, érez. Az hogy a másik nemnek mennyire kívánatos már egy másik tészta. Ez utóbbival kapcsolatban legfeljebb a természetnél lehet tiltakozni.

Persze mondhatnánk hogy mennyire csak a belső értékek számítanak, meg hasonlóak, de csak hazudnánk magunknak és másoknak is. Pontosan azt csinálnánk, mint a femik a fat shaminggel, a testi torzság propagálásával és a hasonlókkal.

Adolf Weininger
Újságíró

Először azt kellene definiálni, mit jelent nőnek, nőiesnek lenni.

Ami előtt meg azt kellene tisztázni, hogy amikor egy férfi megkíván egy nőt, az nem pusztán testek játéka. A férfi azért szereti a csak-test tételt, mert szégyelli a lelkét, főleg a haverok előtt.

Reszet Elek
Újságíró

Nem pusztán, de jobbára. Ha kapcsolat lesz belőle, kötődéssel meg hasonlókkal ott már megfordulnak az arányok. Olyannyira hogy szebbnek látja a partnerét, nem látja rajta az idő múlását stb. De az biztos hogy a első erekciója a nőre nem annak Wittgenstein munkásságát elemző előadásától lesz vagy éppenséggel annak töltött káposzta főzési tudományától.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ez utóbbival kapcsolatban legfeljebb a természetnél lehet tiltakozni.”

Költségvetés egy részéből plasztikáztatni kéne minden nőt bombanővé.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Ezeket a nőkkel tahón viselkedő alfahímeket nem lehet úgy értelmezni, hogy valójában shit-tesztelnek?
Nekem van egy barátom, fiatalon lényegében ilyen nők bálványa volt, magas, jóképű (nem gazdag, de jogász, a potenciál benne volt, és később ki is jött belőle.) Ő rendszeresen hordta az aktuális barátnői komoly, sportos túrákra, pedig nem is olyan közegből szedte össze őket. A csajok meg loholtak vele a Bükk meredek hegyoldalain

T_T
Olvasó
T_T

Vegyes cikk

A szikrával kapcsolatban egyet értek, és azzal is, hogy mennyire fontos kívánatosnak lenni. Azaz elérni és fenntartani, hogy a nők vágyakozzanak utánunk.

Azonban lehet, hogy csak az én szokásaim mások, de néhány dolgot nem értek. Ajándékot csak azután adunk, ha már szétnyíltak a lábak. Más sóval az „ingyenkurvák”. Azaz hivatalosan nem prostik, de egy idő után ilyen-olyan módon fizetni kell nekik a legközelebbi szex reményében. Különben ugye nincs következő szex, vagy legalábbis sokkal kisebb az esélye. Szerintem bölcsebb állandó számokat fenntartani prostikkal, de vannak hátrányai. Ilyen például, hogy társadalmilag kevésbé elfogadott dologról van szó. Meg aztán ha a ingyennő összejön velünk, akkor -50% rezsi.

Azon kívül cikkíró szerint viszont minden nő mellékuficol, de aki nem az boldogtalan. Hát ugyan eddig nem volt 1,5 évnél hosszabb párkapcsolatom, de azt saját magam példáján tudom, hogy a hűség elsősorban elhatározás kérdése.

A cikkből nekem nagyon az jön ki, hogy minden nő félrekefél, vagy ha nem, boldogtalan.

Viszont van egy hatalmas ködösítés benne. Azt írja a cikk, hogy a férfiak teszik lehetővé, hogy nők fűvel-fával összefeküdjenek. Aham. Tehát akkor a pofára ejtett Béta Béla tehet arról, hogy a Gipsz Jakab megdugja, és nem a nő, amiért nem mondja el, hogy baj van a kapcsolattal, és úgy dönt, hogy elmegy az első bikával, aki hajlandó megtockolni. Logikus…

Reszet Elek
Újságíró

“Quidquid id est, timeō Danaōs et dōna ferentes.”

Sydra
Olvasó
Sydra