ulomenen
0 megosztás

Ötórai tea vagy ötórai szex?

Nevezzen meg két tanút, akik látták, hallották, hogy a sértett beleegyezett az önnel való szexuális kapcsolatba. Nem tud? Akkor mutasson videó felvételt, ahol a sértett hangosan, érthetően „igen”- t mond. Az sincs? Hát, ha legalább egy aláírt beleegyező nyilatkozatot nem tud felmutatni, akkor nagy bajba kerülhet…

Nyugalom, a hiba nem a mi készülékünkben van. Csupáncsak eddig nem tudtuk, hogy mi is kell ahhoz, hogy férfiként szexet kezdeményezhessünk egy nővel. Szerencsére még nem a rendőrségen ülünk a fenti kérdéseken töprengve, hanem otthon/munkahelyen a székünkben, és van már megoldás arra, hogy ezután se kerülhessünk ilyen helyzetbe: két színész és néhány régi ismerős örömmel felvilágosít minket arról, hogy mi számít igennek és nemnek egy szexuális aktus előtt.

Bánki Gergely és Sipos Vera írta, rendezte és játssza azt a kétszemélyes darabot, melynek címe: „Kérsz teát?!” A nagyjából 45 perces mű élethelyzetek gyűjteménye, melyben a férfi próbál szexet kicsikarni a nőtől. A jelenetek a címadó kérdésre vannak felfűzve, a teázás tehát a szex allegóriája. A legnagyobb videómegosztó oldalon fél- egyperces ízelítőket találhatunk a darabról, melyről jómagam az Index cikkéből értesültem. Ha valaki netán a téma izgalmas, újszerű megközelítését várja, avagy elgondolkodtató, kognitív komfortzónából kizökkentő tartalmat remél, az valószínűleg csalódni fog. A párosok  (férj – feleség, főnök – beosztott, tanár – diáklány, stb.) a lehető legközhelyesebbek. Az üzenetet is unalomig ismerjük: Nem jár automatikusan szex, csak mert házasok vagytok,  A nem az nem, Részeg nővel szexelni erőszak… hosszan lehetne folytatni.

maxresdefault

Ha valaki hiányolta a meglepetést, hát most szorítsa erősen a székkarfát: a szerzők ugyanis szakértői támogatást kaptak a munkájuk során. Nem, nem mondjuk Tamási Erzsébet kriminológus a szakértő, hanem a NANE!!! Ja, hogy van, akinek erre az arcizma sem rándul? „Túl sokat látsz, Éomund fia Éomer! Túl sokat!” Kedvenc feminista pártunk szervezetünk olyannyira belelkesedett, hogy külön honlapot szentelt a teázás témájának, ahol is írott formában folytatja az oktatást (amire inkább ők szorulnának, helyesírás tekintetében biztosan). Nagy újdonságra itt sem kell számítani, a szokott kliséket olvashatjuk. Akad azonban néhány mondat, ami  sírásra görbítheti a száját egy-két, még nem eléggé kérges lelkű antifeministának. Ezekből idézek néhányat, edzés gyanánt:

 „Akármilyen jól ismered, kérdezés nélkül soha ne feltételezd, hogy partnered beleegyezett a szexbe!”

Már el is képzeltem a romantikus estét a tizedik házassági évfordulón: gyertyafény, lágy zene, rózsaszirmok a szőnyegen, házianyu mezítelenül fekszik az ágyon, háziapu finoman masszírozza a hátát, majd csókolgatni kezdi a nyakát, a kezek elkalandoznak… háziapu hirtelen felül és azt mondja: „Irén! Óhajtasz velem közösülni? Határozott választ kérek, igen vagy nem?”

A tiltakozás hiánya soha sem jelent igent.” 

She-Really-Couldn’t-Care-Less-320x320Sohasem gondoltam volna… A nők ostobéka lények, nem tudják elmondani, mit is akarnak valójában, ezért ha nem mondanak nemet, attól még gondolhatják. A férfiaknak pedig kötelességük kitalálni, vagy legalább rákérdezni. Ezek szerint mindig, mindenre: „Juli, biztos, hogy szeretnéd az arany fülbevalót születésnapodra? Mondjad ám meg, nehogy aztán csak rád erőszakoljam!”

 „valakit, aki vonakodik vagy bizonytalan, rádumálni a szexre, vagy azon belül valami olyanra, amit ő nem akar, az szexuális erőszak”

Hát, itt már kénytelen vagyok Hofit (félre)idézni: Minden rohadt PUA-s  – hogy dögöljön meg –  be a börtönbe!! Ja, azt nem is mondtam, hogy önként…” Bezony, nincs többé megdumáljuk meg kifogáskezelés. Srácok,  hacsak nem mond az illető leány azon nyomban igent, ezentúl odébb kell állni, ízibe’.

„minden olyan érintés, simogatás és csók, amit a másik nem kíván az erőszak” 

Mai vezető hírünk:  Habár eddig a legtöbben úgy gondolták, hogy a brit királynő unokáját, Harry herceget nyilvánosan megcsókoló 21 éves Victoria McRae csak egy aranyos gesztust tett, a NANE szakértői véleményének nyilvánosságra hozatala után kijelenthetjük, hogy a fiatal nő erőszakot és felségsértést követett el. Ezen tettéért akár  élete végéig a londoni Tower-ban raboskodhat.

 

Konklúzió: javasolt eztán mindig írásos beleegyezést kérni szex előtt, mert ha ez a fajta hozzáállás elterjed, azon kapjuk magunkat, hogy a cseppet sem elfogult bírónőnek magyarázzuk, miszerint ez a szende kislány tegnap éjszaka még nagyon is akarta… mint ahogy az USA egyetemein ez már szinte mindennapos dolog. Apropó, egyetem! Ki tudja, miért 45 perces a „Kérsz teát!?” című darab? Tipp? Úgy van, azért, mert a készítők az egyetemeken is szeretnék bemutatni művüket, eddig a BME-t, a Corvinus-t és az ELTE-t keresték meg az ötlettel. Az egyetemista lányok még nem tudják, milyen veszélyesek is a férfiak, tehát jó alaposan a szájukba kell rágni, hogy mire lediplomáznak, már vérprofi férfigyűlölőként indulhassanak a Nagybetűsbe. Bónusz kérdés: a színmű és a NANE honlapja miért állítja be a férfiakat bűnözőknek és a nőket tehetetlen áldozatoknak? A helyes megfejtést beküldők között egy porcelán teáskészletet sorsolunk ki kellemes ötórai teázáshoz.

Post Author: ulomenen

ulomenen
http://perszeusz.blog.hu
f Facebook
0 megosztás


46
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
35 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
20 Hozzászólások szerzői
TaikolapposguttahercegKalmanzombigyilkos Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
DennisVT
Újságíró

Odakommenteltem ezt más máshova is, ahol ezzel kapcsolatban megjelent valami:

Ezek szerint engem eddig az összes barátnőm többször megerőszakolt. Most menjek feljelenteni?

Sydra
Olvasó
Sydra

És ha a férfi ittas, vagy kiszolgáltatott helyzetben van, vagy rábeszélik? Az nem lehetséges? Az nem erőszak? Mi a különbség?

Vagy mi van ha mindkét fél részeg? Akkor kölcsönösen megerőszakolják egymást? Mindenki megy a börtönbe? :D

Feltételezem ilyen alapon a férfihang minden olvasója erőszakolt már és/vagy erőszakolták már meg! :D

righeira
Olvasó
righeira

Nagyszerű!

Akkor maradjon és életfogytig ba**atlan aki ilyen ostobaságban hisz.

Mert én ugyan rá nem kérdezek. Ennél még belém is több romantika szorult.

 

Amúgy komolyan nem kellene elmondani ezeknek a szerencsétleneknek, hogy ők is hagyományos párkapcsolatban születtek?? És érdekelne, hogy az ilyenek kedves szülei éreznek-e valamilyen felelősséget csemetéjük elmeháborodott világmegváltó tevékenysége okán legalább??

 

hgyi
Szerkesztő

Big G.
Újságíró

Pazar a cikk, remek stílusban. Nincs is mit hozzátenni, különösen, hogy pár napja már körüljártuk a témát. Ezek tényleg vagy totál idióták, vagy pedig abszolút férfimentes, csont-leszbikus társadalmat akarnak létrehozni, pár kiherélt eunuch megtartásával. A végén még Reszet Eleknek lesz igaza, aki előszeretettel szokta belinkelni a Szexmisszió c. film idevágó jelenetét…

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

Mi van, ha valakinel az asszony egyenesen elvarja a szexet, de a ferjnek meg nem nagyon van kedve? Akkor a ferj az eroszak aldozata?

Reszet Elek
Újságíró

Ez azt jelenti hogy nem szereti, elhanyagolja a feleségét, nem gondoskodik róla és más férfi karjaiba kényszeríti.

herceg
Olvasó
herceg

ezt hívják úgy, hogy “neglect rape” :)

(és természetesen a férfi az elkövető)

SamSon
Olvasó
SamSon

Szerintem ez az egész így annyira nem teljes, hiányérzetem van. Mert oké, hogy két csók és nagy ölelés között, a fehérnemű kupac felett, de még behatolás előtt megkérdezem, hogy drágám, akarod? És a válasza kielégítő, tehát igen.

 

De mi van akkor, ha másnap esetleg nem úgy emlékszik? Szerintem nem jól van ez így.

 

Kéne egy formanyomtatvány, ami elég konkrét. Akarás ideje, akarások száma, és teljes beleegyezés, apró betűs rész, hogy mi lehet a szexben, esetleg kis rubrikák, ahol ki lehet pipálni, hogy orális, vaginális, anális etc…

És persze azért, hogy maradjon valami a szándék és engedélynyilatkozaton kívül emlékbe, lehetne egyfajta teljesítési igazolás is.

 

hgyi
Szerkesztő

lehetne egyfajta teljesítési igazolás is
Ilyet számlához szoktunk csatolni… :o))))))

Egyébként igen. Kellenek ilyen kis kártyácskák – ja, nem… kis kártyácskákra nem fér ki minden, amibe bele kell egyezni, plusz a 2 tanú.

RedGreg
Újságíró

rosszlanyok.hu :P

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Hölgyek, Urak, szerintem jóval több probléma van a fenti dolgokban, mint gondolják.

1: egyenlőséget tesz a gólyatábori nemi erőszakot elkövető vén fasz, és a lehetőséget próbálgató tizenéves kölyök között. Míg az első fizikai erőszakkal, az ellenkezések ellenére leteperte és behatolással megerőszakolta a lányt, a második “csak” egy puszit adott úgy, hogy nem kérdezte meg előre, adhat-e.

2: Az egész jogrendszerünk azon áll, vagy bukik, hogy a megfelelő bizonyítékoknak hitelt adunk-e vagy nem. Ha ezek az állatok elérik, hogy egy nő szava bizonyító erejűként elfogadható, akkor eláshatjuk magunkat. Beáldoznák a jogbiztonságot a politikai korrektség oltárán.

3: Egyes nők képtelenek elviselni azt, hogy bizonyos férfiaknak szexuális vágyaik vannak, így mindenféle eszközökkel próbálják őket megalázni. Ha nem tartozol a kiválasztottak közé, akkor nincs jogod udvarolni, flörtölni, neadj Isten szerelmesnek lenni.

4: A fenti cikkek teljesen fals üzenetet küldenek a fiatal férfiaknak. Azt mondják, ha normális vagy, odafigyelsz a nőre, akkor van esélyed egy normális kapcsolatra. Ami persze igaz is, csak mindenki más tudja, hogy az a kapcsolat nagy valószínűséggel plátói lesz, és egyedüli haszonélvezője a nő lesz. Mekkora undormány mégis, hogy egy férfi olyan kapcsolatra vágyik, melyben intimitás is van!

A probléma gyökerét abban látom, hogy egy nő az mindig elvárja, hogy egy férfi sportos legyen, gazdag és szórakoztató. Viszont ez nem jelenti azt, hogy automatikusan érdemes lesz vele romantikus kapcsolatra (szándékosan nem szexet írok). Ezt sokan észre is veszik. Megfigyelhető egyes társaságokban, főleg szingli nőknél, vagy ha egy nőnek nincs jelen a partnere, mindig akad egy aktuális balfasz, aki ugrik, és szórakoztatja. Nem mondanám, hogy a nő ezt elvárja, inkább természetesnek veszi, hogy egy férfi ilyen.

Pontosan emlékszem fiatal koromból (főleg amikor még nem figyeltem arra, hogy a külső megjelenés valamint az anyagi potenciálok mutatása mennyire fontosak), hogy egy nőnek a nézéséből le lehetett olvasni: “ugye nem gondolod komolyan, hogy beszélgetni akarsz velem”. Persze volt, aki akart, mert valamiért értettem olyan dolgokhoz, ami szórakoztatta őt. Persze amikor közeledő lépést tettem (a kezét fogtam meg, nem a melleit), meg volt rökönyödve, hogy mégis mit képzelek, ő csak barátkozni akar. Persze amikor sportos lettem, kigyúrt, és drága cuccokban jártam, akkor rögtön más volt a hozzáállás.

Az üzenetük egyértelmű: ha a kezét fogod meg, ugyanolyan aljas erőszaktevő vagy, mintha a bugyiját letépve beléhatolsz. Pedig inkább az a helyzet, hogy ha egy sz*ros kis lúzer vagy, akkor már azzal szexuális erőszakot követsz el, ha a nőre ránézel, és ő tesz szívességet a világnak azzal, ha börtönbe zárat a svédek közé, akik majd megtanítanak a valódi szerelemre. Ha pedig sportos vagy, gazdag, és szórakoztató, akkor pedig vessd oda magad, hogy a nő saját kénye kedve szerint használhasson.

Talán a fiúk számára tartott “találd ki, hogy mikor mond igent vagy nemet” kurzus helyett a nőknek kéne “mondj bátran nemet” kurzust tartani. Valamint ki kéne mondani azt is, hogy a való életben a szexre való felhívás, és a szexbe való beleegyezés általában ráutaló magatartással történik, és nem pedig kimondott igennel. És bizony,  ha egy nő a pasival a pasi ágyában smárolva fetreng, az nem kicsit ráutaló magatartás. Ha párszor ezt eljátsza a férfivel úgy, hogy az kielégületlen marad, akkor nem kéne csodálkozni azon, ha utána a pasi nem fogja teljes odaadással szórakoztatni. Vagy ha a sok szivatás után végre megkapja a férfi a nőt, akkor hirtelen visszaesik az érdeklődés.

A legtöbb nő nehezen fogja fel azt, hogy miért nem bírja őt egy férfi kizárólag a “belső értékei” alapján szeretni, és miért van szüksége a szexuális együttlétre a kapcsolat teljességéhez. Sokáig értetlenül álltam én is ezen jelenség előtt, aztán megismertem a “biológiai apuci” és a “társadalmi apuci” fogalmát. Amikor nem volt még DNS teszt, egy nő simán eljátszhatta azt, hogy nem a férjétől született a gyermeke, a férje pedig mint egy aszexuális pénztermelő barom finanszírozza az egészet. Nem egy ilyen kapcsolatot látok manapság is. Apuci külföldön húzza az igát, anyuci meg otthon reszel a szeretőjével.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“Míg az első fizikai erőszakkal, az ellenkezések ellenére leteperte és behatolással megerőszakolta a lányt”

Volt ott valami szopkodásról is szó.

“Persze amikor sportos lettem, kigyúrt, és drága cuccokban jártam, akkor rögtön más volt a hozzáállás.”

Gagyi béemvét is ragasztottál a seggedre?

“Apuci külföldön húzza az igát, anyuci meg otthon reszel a szeretőjével.”

Azért csak jut neki kint magyar meg ukrán kurva.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Éppen jutna, csak nem jellemző, hogy a keservesen összerobizott lóvét erre költse.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ja biztos mind hazaküldi a feleségnek az tudjon belőle faszfeltöltést venni a szeretőjének.

Taiko
Olvasó
Taiko

Gutta bá, igen, a német húsüzemben hónapokig dolgozó magyar hentes naponta felálló fasza az új gerinc.

DennisVT
Újságíró

Egy nő vallomása (alapvetően a nőtársai felé, ez egy gyakorlatilag női al-reddit) a múlt éjszakai kalandjáról:

https://archive.is/D4pkd

“Szóval az van, hogy qrvajó volt a szex tegnap a sráccal. Abban a pillanatban szenzációs volt, sőt annyira jó, hogy a következő 2 órában háromszor is együtt voltunk. Ugyanakkor csinált 1-2 dolgot, amit nem igazán tudtam a pillanat hevében kezelni, és most, hogy az eszemet használom, és nem egy másik testrészem, kicsit hülyén érzem magam. Direkt megkértem, hogy semmi nyomot ne hagyjon rajtam nyaktól felfelé, mert az problémás helyzeteket szülne a munkahelyemen, ennek ellenére hazaérve igencsak látványos nyomokat láttam a nyakamon. Mindenki észre fogja venni. Valamint szex közben hirtelen análra váltott anélkül, hogy megkérdezte volna, ami ellen gyorsan tiltakoztam is, bár nem igazán tudtam mit csináljak, így aztán folytattuk a szexet.
Annyira elvesztem az élményben, hogy szemet hunytam mindezek fölött, gondolom azért is, mert régen nem szexeltem már (ő is ezt mondta magáról), de a hazafele úton már nagyon kellemetlenül éreztem a fenekem, és egyre jobban zavart a nyakam is. Úgy értem nyilván szeretem a kicsit vadabb szexet, de nem is tudom… Őszintén szólva nem is nagyon tudom, hogy mit érzek.
Talán egy kis kényelmetlenséget miatta, mert most, amikor már nem a hormonjaim vezérelnek, kezdek ráébredni, hogy mennyire nem figyelt rám oda, nem vett vissza, amikor kértem – még ha élveztem is -, és milyen gáz, hogy anélkül hatolt a fenekembe, hogy megkérdezte volna.
Szóval nemtom, de normálisak ezek a gondolatok így utólag? Számomra is meglepő, hogy milyen kis ribancos voltam tegnap, tényleg nagyon rég szexeltem utoljára, nagyon rámfért már egy kis gőzkieresztés. Persze nem mintha ez nemi erőszak lett volna, ezt egy szóval sem mondom. Élveztem. De még egyszer: így utólag visszatekintve a viselkedésemre… aggasztó.
Lehet, hogy csak egy kis iránymutatásért, támogatásért írok most, nem is tudom, össze vagyok zavarodva. Egyértelműen nem jó érzés. Nem is tudom hogy veszthettem el ennyire a fejem… annyira, hogy még kétszer csináljuk… És most szarul érzem magam. Nem találom a helyem. Mi ez az érzés?
(…)
Tényleg kevesem a pasast, és rég volt már, hogy ennyire kijöttem valakivel, és hogy ennyire volt “szikra” (…) igazából azt gondolom, hogy újra találkozni akarok vele.”
Összegezve, elég jól látszik, hogy hiába harapta szét a srác a nyakát, és hiába használta a nő fenekét is, annak kifejezett kérése ellenére, a nő igenis rohadtul élvezte, és nem is szólt egy szót sem, mert a megfelelő pasas volt.
Ha egy átlagos, alacsony, nem túl jóképű, nem túl férfias, béta srác próbált volna ilyet, már rég lakat alatt lenne, és a nő sem próbálná az egészet egy oldalon át racionalizálni, és mentségeket keresni.
Nem a durvasággal és az erőszak eme formájával van a baj. Hanem azzal, hogy nem te vagy a megfelelő férfi. Neki szabad. Mástól erőszak. Eszembe jut Deansdale egyik mondata: “az a túl rámenős, aki fele annyit enged meg magának mint Elvis, csakhogy közben ő nem Elvis.”
Ez az egész erőszak kampány is csak erről szól. Az átlagos pasi, vagy nem elég jó pasi, meg se próbáljon semmit, mert az kényelmetlen, és nehogymár bármit is adni kelljen. Chad-nek* mindent szabad, mert vele élvezet, majd utólag a hörcsög kimagyarázza.
*RedPill terminológiában adtak egy fantázianevet a nők álompasijának, akinek mindent szabad, aki bármit megtehet, aki bármikor bármelyik nőt megkaphatja: Chad Thundercock. :)
Caravella
Olvasó
Caravella

A nők álompasija, akinek mindent szabad, aki bármit megtehet, aki bármikor bármelyik nőt megkaphatja: Turi Dani.

“Akkor, mint a kanoroszlány, kibicsakta a nyakát, a szeme is megnyikkant bele – aztán akkor úgy ment Turi Dani, szélesen, peckésen, nagytehetemséggel, úgy ment végig araszolva a nagy utcán. De közben tarajashorgas, úri böfögés nyomta, nyefegette a torkát, azt meg legyűrte keserűen: izgatta, vágta, gyömöszölte, gyomrintotta a nagyérzés, nagyfeneérzés, hogy az erei úgy daggantak a nyakacsiggályán, mint téli teplincze a vágáskor. Az a szeginasszon! Az a szeginasszon!

Eccere Bira jön vele szembe, az meg csak ránézett, megnézte a testivel egészbe, és csak úgy sunysuttyából odapistangolt a nagyerős hím szemébe. Csak úgy, a hóna alól nézte, de a cippes derekát végigriszákolta valami fortymeleg.

– Hej, muramiste, te Bira, merre lófrász? – beszélt Dani, de a szemét már elöntötte a hímes vérharag.

– Merre? – rüstölt a ján, nyelveskésen. – Merre, hát mér, aszongya, kee! Amerre fekete jérce jár: a lábán.

S megrisszantotta újfent a derekahajlását.

Dani akkor nem szólt, hanem eccercsak nagybüszke hímdagadás fogta el: – a két szeme elnyálladt, betaknyadzott a hévtül: kicsurgott a pörses, duzzadt férfiszája: – a nyakaere félméterre kilógott, és úgy megszoringatta zekéjét, hogy kicsattant a golyvás hátulja. Azzal csak félkézbe kapta a jánt, egyet roppantott és megcsóválta a feje fölött. Úgy lett meg a ján, aztán visszaesett, mint a rongy, nyaflán, szétnyúlva, kehesen.

A férfi csak nézte, és már torlakodott a torkában a nagyutálat. Valami erős, mélységes lágyság fogta el, héj, muramiste, muramiste – azzal fogta, béköpött, odapökött az erős, széles tenyerébe egy féllitert, azt hozzácsapta a jánhoz, hogy csak úgy liccsent.

Úgy ment el, mint az Isten.

Kimeresztette a nyakát.

Vitte a nagyerős lelke.

A tábla végébe meg ott állt a walesi herceg felesége, annak a törékeny testét végigbizsenbozsongatta valami borsódzás, babzás: – úgy nézte a férfit, hogy málladt tőle a fehér melle. Különösen a köpést nézte. Ilyen szépet, igazit, hímeset még nem látott. Ilyen igazi, erős férfit.

Az meg csak jött felé.

– Mi járatban erre, Turi uram – kérdingette a hercegzasszony csak úgy közömbösen.

– Instállom, usgye, aszongya, butykos, lölkem – mondta Turi Dani makacs-mereven. S egyszercsak, fogta, s akkorát bömbent, ordantott a torkával, hogy a szája kétoldalt kirepedt a füléig. Valami forróság fogta el a hercegzasszonyt: – a hímség ilyen förtelemszép nyikkanására. Elszédült, megkábult, összebágyadt, lecsuppant, odariggyent a férfi zekés melletetejére. Először látott igazi férfit. Erős, ősösztönös, nagyszerű, igazi, félliterköpő, füligrepedtszájú, füstös férfit. Az igazit. A nagyot. A kérlelhetetlent. Az ősösztönöst.

– Te szép, te én uram, mura, mura – nyögte elaléltan, pihegve, mint nyaratszaki csibbe.

Dani meg nézte.

Aztán egyetlen, morczos mozdulásával a körmefeketéjének, felhasgatta végig a hercegasszony hasát. Úgy hagyta ott, kibuggyanva. Az még akkor is szerelmesen tátogott, tinpegett utána.

Úgy ment el döngve.

Vitte a nagylöttyös indulat. A férfit.”
Karinthy Frigyes – Így írtok ti

Karinthy remekül parodizálja Móricz stílusát, de nem ez a legfontosabb.

Kézikönyvbe illő a nők által istenített erőszakos, szociopata alfa karaktere. Az ősösztönös. A félliterköpő.

Reszet Elek
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

Gyakorlatilag az egészet az önfelmentésre és racionalizálásra használja fel. Lásd a kommenteket! Az egész történet erről szól. Ezért írta le a redditre és a többi csaj is ezért ír kommentet, ők is racionalizálnak.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Chad-nek* mindent szabad”

Levághatja a fejüket is? Mondjuk engem nem zavar.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Kalman
Újságíró

A fejemben annyira egy brancs a femik meg a libsik, hogy percekig kellett gondolkodnom azon, hogy most miért is kellene felháborodniuk a femiknek? Hiszen minden pont úgy alakul ahogy szeretnék. Ja, hogy ők elvileg a nők érdekeit védik, tényleg. Már el is felejtettem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Épp sorosgyurkával ünneplik meg, mért háborognának.
Ja és a nem, az nem.