Wastrel
0 megosztás

Bevezetés a piros pirulába 7. – Érdeklődési jelek és visszacsatolások

Adós vagyok egy nagyon fontos témával, hiszen az elmúlt adásokban már finoman utalgattam az ún. érdeklődési jelekre, melyek a nők burkolt jelzései annak demonstrálására, hogy az adott férfit a puszta társalgáson felül másféle szituációban is el tudja képzelni maga mellé. Ezekkel a jelzésekkel természetesen nincs más dolgunk, mint felismerni és a megfelelő eleganciával kezelni őket. Az érdeklődési jelek nem tartoznak a szokványos red pill tananyag keretei közé, sokkal inkább a PUA szótár részét képezik, mégis érdemes foglalkozni velük, mivel továbbszőve az alap fogalmat egy red pill irányba megvizsgálhatjuk, társadalmi szinten milyen hatással vannak ránk a környezetünk visszajelzései.

Az IOI (Indicator Of Interest), vagyis érdeklődési jel az ismerkedési fázisában tett, hagyományos módon nem érzékelhető jelzések sorozata a férfi felé, amely jelzi, hogy az adott nőnél bizony hatalmas esélye van a célszalag átszakítására. A legtöbb férfi csak nagyon ritkán találkozik konstans IOI-okkal az ismerkedés során (ahhoz már ténylegesen alfahímnek kell lenni), ám aki nagyon szerencsés, és a kiszemelt lány valami oknál fogva megveszik érte, neki határozottan segíteni fog a lány az ő megszerzésében. Az ilyen csajok abszolút főnyeremények egy vérbeli PUA számára. Néhány jellemző IOI, melyeket zöld jelzésként kezelhetünk:

– Haj birizgálása, ajkak nyalogatása, szemkontaktus felvétele
– Nevet a vicceiden, még a legbénábbakon is
– Elkerüli a kínos csendet, hallgatásod esetén saját maga dob fel témát
– Zajos környezetben odahajol hozzád beszélgetés alatt
– Megkérdezi a nevedet, és ő kér tőled elérhetőséget
– Fizikai kontaktust kezdeményez (akár egy finom érintés is ide számít)
– Megkérdezi, van-e barátnőd

redpill_ioi_2

Az IOI ellentéte az IOD (indicator of disinterest), amely azt jelzi a férfi számára, hogy az illető nőnél nincs esélye. Ez a jel általában a teljes ignorancia formájában materializálódik (nem áll szóba a férfival), erőteljes próbálkozás esetén a nyilvános megszégyenítésig terjedhet (üvöltözik, esetleg fizikailag inzultálja a szerencsétlen próbálkozót). További népszerű jelek: szemkontaktus mellőzése, barátságtalan testbeszéd, fancsali arckifejezés felvétele. Vigyázat, sok IOD-nek tűnő jel valójában shit test (a „Van barátom!” szöveg egy jellemző példa erre).

Filozófiától függ, hogy milyen kezelési módszert javasolnak a guruk eme probléma áthidalására, a kék pirulások és a feministák egyértelműen azt mondják, hogy a NEM az NEM, és ne tessék feszíteni a húrt, mert csúnya szexuális zaklatási ügy lehet a dolog vége. A PUA-k szerint a nő soha nem kommunikál egyenesen, épp ezért az érdeklődési jelek hiánya bíztató jel arra nézve, hogy tessék tovább próbálkozni. Red pill körökben az a nézet terjedt el, hogy a visszautasító jelek nem jelentik egyértelműen, hogy a nő az adott férfival soha semmilyen körülmények között nem akarna szexuális vagy szerelmi kapcsolatot létesíteni, csupán az adott megközelítési módra mond nemet, de másfajta kommunikációval, határozottabb fellépéssel, esetleg egy másik helyszínen és társaságban már sikerülhet a visszautasítást érdeklődésbe átfordítani.

Amennyiben sikerül eljutnunk egy nővel történő kommunikációban odáig, hogy konkrét javaslatokat tegyünk fel az időnk közös töltésére (igen, a randira, közös programokra gondolok), sokak számára heveny fejvakargatásra adhat okot, hogy a nő nem mindig képes egyértelműen igent vagy nemet mondani (bizonyos vélekedések szerint amelyik nő igent mond, az nem is nő). Ezt a válságot nem egyszerű feloldani, sőt mi több, szcénától függően különböző megállapítások születtek arra vonatkozóan, a női „nem” vagy „talán” vajon mit is jelenthet. A következő táblázat tartalmazza minden különösebb kommentár nélkül a három legalapvetőbb értelmezést.

Amit a nő mond

Nem

Talán

Igen

Red pill értelmezés

Talán

Igen

Nem létezik

PUA értelmezés

Igen

Nem

Nem

Feminista értelmezés

Nem

Nem

Talán

Érdekes feltételezéseket találhatunk, ha a fenti visszacsatolási jeleket kivesszük az ismerkedés kontextusából, és nem férfi-nő, hanem össztársadalmi szempontból vizsgáljuk a jelenséget. Gondoljunk csak bele, ha a nőket megfigyelő elmével, objektív lencsén keresztül kezdjük vizsgálni, feladva a tisztán vonzalmi faktoron alapuló elemzést, mit láthatunk. Remélhetőleg mindenki számára ismerős az a kijelentés, hogy nagy átlagban minél magasabban helyezkedik el egy nő a tízes skálán (kinézet alapján), annál lejjebb van a jelleme. Ez egész egyszerűen a kívánatos nőket ért gigantikus mennyiségű, érdem nélkül osztogatott pozitív visszacsatolás eredménye. Eme kijelentés egyenes következménye, hogy mind a nők, mind a férfiak esetében teljesen más eredményt érhetünk el a különböző visszajelzések alkalmazásával, hiszen a férfiak csak nagyon ritka esetben kapnak a társadalomtól a kinézetükre vonatkozó bókokat. A következő táblázat a várható eredményeket mutatja meg a jellemfejlődés szempontjából, különböző visszajelzések hatására.

Környezeti reakció

Pozitív visszajelzés

Visszajelzés hiánya

Negatív visszajelzés

Férfi

0

+

+

0

Pozitívnak vehetünk egy visszajelzést, ha a környezetünkből valaki megdicsér bennünket, ami vonatkozhat akár a külsőnkre, viselkedésünkre, akár egy teljesített feladatra, elért státuszra. A negatív visszajelzést vagy kritikát a környezetünk számára kedvezőtlen megítélésű cselekvés, rosszul teljesített feladat, vagy pusztán unszimpátia alapján kaphatunk. Jogos lenne az elvárás, hogy a pozitív visszajelzések az egyén jellemfejlődésének szempontjából kedvező, míg a negatívak kedvezőtlen hatással legyenek.

A tényleges eredmény azonban nem ezt az elvárásunkat erősíti. Mivel említettem, hogy a nők elsősorban a külsejük vagy viselkedésük alapján kapnak dicséretet a környezetüktől, és nem a teljesített feladataik után, ezért számukra a pozitív visszajelzés csak az ego tornáztatása szempontjából releváns, mondhatni negatív hatással bír, hiszen azért a bókért nem kellett megküzdenie, jobbára genetikai adottság vagy neveltetés következtében vált olyanná, amilyen. Az is jellemző, ha a nő egy nagyon kis súlyú teljesítményért kap elképesztő mennyiségű dicséretet (már amennyiben kinézetre vonzó), amely teljesítményt egy férfi esetében szóra sem méltatnánk. Mivel a nő szépsége egy idővel múló tulajdonság, ezért az egót felfújó pozitív visszacsatolások korral előrehaladóan történő elmaradása súlyos mentális zavarokat, szélsőséges esetben depressziót, társadalomhibáztatást és feminizmust idézhet elő, hiszen a teljesítmény nélkül osztogatott pozitív visszacsatolás tényleges értéke nulla, és ez a felismerés önkéntelenül is magához vonzza a nők haragját, miután a férfiak figyelme már nem magától értetődő, alanyi jogon járó dolog.

Azt is tudjuk, hogy a nők görcsösen igyekeznek a figyelem középpontjában lenni, ezért a visszajelzés hiánya (azaz amikor a társadalom levegőnek nézi) számukra komoly frusztrációt okoz, és mindenképp igyekeznek a fókuszba visszakerülni, azaz a visszajelzések hiánya az ő szempontjukból pozitív folyamatokkal, fejlődéssel jár. Általában a magukat mellőzöttnek érző, alacsony önbizalommal rendelkező nők ügyelnek leginkább az étrendjükre, tartják formában az alakjukat és igyekeznek a kinézetükön felül más pozitív vonást is mutatni magukból.

A negatív visszajelzéseket a nők nem képesek helyénvalóan kezelni (ugyanakkor bizonyos esetekben igényük van rá, gyakran erről szólnak a shit testek), és súlyosan sértik az egójukat, éppen ezért mindennemű kritikát igyekeznek a racionalizáló hörcsög segítségével elsöpörni. A racionalizáló hörcsög egy olyan szerkezet a női agyban, amely nem hagyja, hogy mások kognitív disszonanciákat ültessenek el benne, épp ezért egy racionálisnak tűnő magyarázattal igyekeznek elütni, hogy miért is nem helyénvaló a hozzájuk intézett negatív megjegyzés. A racionalizáló hörcsögnek köszönhetően minden nőket ért negatív kritika azonnal törlésre kerül, tehát egyéni fejlődés szempontjából sem pozitív, sem negatív hatással nem bír.

redpill_ioi_1

A férfiaknál a visszajelzések mintha homlokegyenest ellenkező hatással bírnának. A pozitív kritika, dicséret nyilván nagyon jót tesz a férfi ego-nak, ugyanakkor mivel a társadalom a férfiak számára a dicséretet érdem, státusz vagy egyéb teljesítmény alapján osztja, ezért nem az ego felfújására szolgálnak. A dicséret mindig jól esik egy férfinak, amennyiben kiérdemli, viszont ebből kifolyólag a pozitív visszajelzés nem jár egyértelmű változásokkal (se pozitívval, se negatívval), hiszen csak tette a dolgát a legjobb képességei szerint.

A negatív visszajelzések, a súlyos bírálatok jelentősen sértik a férfi egót, ugyanakkor minden egyes észrevétel, amennyiben jogos, és kellően szofisztikált köntösbe van csomagolva (a bullying nem számít ide), javítja a férfi jellemét, hiszen a beérkezett kritikák a saját képességei és teljesítménye növelésére buzdítják. Egy férfi, amennyiben személyes érdekei ezt diktálják, sose törődik bele a kudarcba, így hát az igazságos kritika építő erővel bír.

Érdekes módon a férfi számára a legmegsemmisítőbb hatást a visszajelzések hiánya jelenti, azaz amikor sem pozitív, sem negatív reakciót nem kap környezetétől (férfitársai kerülik, a nők számára láthatatlan). Ez sem véletlen, hiszen a magas státuszú férfira a társadalom felnéz: a nők velük akarnak lenni, a többi férfi hozzájuk hasonlóvá akar válni. A viszonylagos társadalmi kitaszítottság tehát egyértelműen jelzi az illető férfi számára annak alacsony hatalmi pozícióját. A Férfihang olvasói remélhetőleg tisztában vannak a jelenség magyarázatával: mivel a férfiak jobbára nem kapnak pozitív visszajelzést érdemtelenül, nem pumpálhatják az egójukat a társasági dinamikákon keresztül, ez azt jelenti, hogy csupán egyféle módszer létezik a reflektorfénybe való kerülésbe, ez pedig a hatalmi pozíció növelése. Mivel ezt az alap státuszt eszközhiányos állapotban gyakorlatilag lehetetlen felépíteni, egyértelműen meghatározhatók azok a feltételek, melyek segítségével valaki figyelmet nyerhet magának. Egy frusztrált, félénk, a társadalom által ignorált férfi ehhez a hatalomhoz a szükséges minimum kezdőtőkét sem tudja összekaparni, ezért kénytelen beletörődni sorsába, ami bizonyos idő után, amennyiben a szükséges változásokat a közvetlen környezet nem indukálja, a küzdeni akarás, a jellemfejlődés halálához vezet.

Felhasznált források:
http://puamore.com/wiki/ioi-indicator-of-interest/

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=115538641
http://www.pualingo.com/indicator-of-disinterest-iod/

Post Author: Wastrel

Wastrel
Az Y generáció tagjaként rendesen szítom a feszültséget bolygónk többi korcsoportjával szemben. Tipikusan az a fajta férfi vagyok, akinek a véleménye különbözik az emberiség 99,9%-ától, és ezt büszkén vállalja. Megrögzötten kreatív elme vagyok, mindenben azt nézem, mi a rossz és hogyan lehetne javítani rajta. Nincs, aki felettem álljon, mert múltbéli főnökeimet már mind szanatóriumban kezelik. Tükör vagyok az ismerőseim számára, ugyanúgy bánok velük, ahogy ők is velem, nem véletlen, hogy sokszor megutálnak. :) Kortársaimmal ellentétben én mindig a jövőben élek, és világuralmi terveim megvalósításán dolgozom. A legideálisabb határidő a feladataim elvégzésére mindig a holnap, a legideálisabb alvásidő pedig a még öt perc. Sokminden van már a rovásomon, 5 éven keresztül tevékenykedtem különböző PC-s játékmagazinoknál, 2 éven át voltam játékfejlesztő és lassan tíz éve hobbi DJ-ként is működöm, bár ugyanennyi ideje tervezek világsztárrá válni. :) Számomra kreativitásom és kitűzött céljaimhoz való görcsös ragaszkodásom megélése sokkal fontosabb minden másnál, képtelen vagyok kompromisszumot kötni, csakazértis nappal alszom és csakazértsem vagyok hajlandó belógatni a kezemet a cégvilág húsdarálójába. Nem izgat az előrelépés meg a szakmai fejlődés, amit akarok, úgyis elérek anélkül, hogy bájgúnárkodnom kelljen hozzá. A szélsőségek embere vagyok: sok tekintetben végletesen konzervatív, más tekintetben liberális. Nem ragaszkodom a hagyományos nemi szerepekhez, úgyis hatékonyabban takarítok nálad, és finomabbat főzök. :) Ne állj az utamba, ne akarj megváltoztatni. Sokan megpróbálták, nem véletlen, hogy mostanra már nincsenek közöttünk. De ha támogatsz, és mellettem állsz a rosszban is, azt meghálálom.
f Facebook
0 megosztás


129
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
115 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
28 Hozzászólások szerzői
HunnGejzaFoxtrott28Deadpoolakos12 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Ferro
Olvasó
Ferro

SZiasztok, szeretem ezt az oldalt és külön tettszik ez a mostani cikk.

Tapasztaltabb rókák tanácsára lennék kíváncsi. (ez a téma h NEM=IGEN és ezt nem értem)

Külsőre átalában bejövök a nőknek de ha elkezdődik az ismerkedés lekoppintanak, mert általában egy f.sz vagyok ez tény.

a történet: adott egy csaj, megjelől facebookon, beszélgetünk, direkt nem túl sűrün írtam (Heartista szabályokat alkalmazva) találkoztunk egy hét után, 2 óra duma. Elbúcsuzunk mondja h majd beszélünk még. A következő héten beszélünk megint facen úgy mint előtte, mondom neki menjünk el hétvégén enni vmit. Itt jön a válasz hogy  NEM ér rá mert családi programja lesz. (Egyébként azt tudom hogy tényleg nagyon sok családi programja van  és előző héten is épphogy csak eltudott jönni – h miért az most mindegy.) Utána még írogattam neki, kb ugyanolyan vagy kicsit kevésbé intenzíven válaszolgat.

De ilyenre azt mondom, hogyha akarja meg tudja oldani!

És itt jöönnek a kérdéseim és ez sok helyzetre igaz. Ilyenkor ha egy csaj ezt mondja érdemes még tovább írogatni neki?

Ez akkor most NEM-t jelent? És arra vár hogy puhítsam még? Vagy ez végső nem és ilyenkor hagyni kell?

Volt aki azt mondta kérdezzem meg őszintén?Nekem az nem jön be, mert akkor ugy érzem kiveszik a játék a “tánc” az egészből a értitek mire gondolok.

 

szívesen várom a véleményeket köszi

 

(u.i: nézem az igen-nem táblázatot. Nem tiszta.

Az én esetemre át fordítva, megjelöl fb-n, elhivom első találkára igen mond, elhivom második találkára nemet mond. akkor most mi van? :D )

 

Kalman
Újságíró

Első szabály: sose kattogj egyetlen nőn. Koncentrálj a többire, van elég! Ettől még elhívhatod randira. Szerintem ha azt mondja, hogy nem ér rá, akkor alternatív időpontot kell ajánlani. Ebből kiderül, hogy valóban nem ér rá, vagy csak lerázós duma. (Ha esetleg nem lerázni akar, de soha nem ér rá, akkor is jobb ha elfelejted. Mit kezdenél egy nővel aki soha nem ér rá? Majd ha ráér kereshet ő.) Ha lerázós duma, akkor mindenképpen next, azaz ne foglalkozz vele többet, keress másikat! De várd meg Dennist, ő valószínűleg bölcsebbet fog mondani!

Ferro
Olvasó
Ferro

és akkor ilyenkor az a duma nem érvényes, hogy teszteli az önbizalmam? olyat is olvastam ez is csak egy sith teszt ha igy elküldenek. :)(van egy érdekes story ismerettségi kőrből, volt egy nagyon béta csávó plusz súllyal alacsony társadalmi ranggal stb) ráhajtott egy teljesen ismeretlen jó nőre. A csaj persze elsőre símán elküldte. Tovább írkált neki a srác, csaj lerázta. A csávó elment a végletekig, szószerint követte, ment utánna, továbbra is írogatott neki.
És a csaj végül pár hónap után összejött ezzel a gyerekkel. PEdig nagyon jó nő volt, fiatal, jó testű egy bétás, túlsúlyos férfival, ezt csak azért írom h akár így is működhet? ha tudod kit akarsz akkor csak “ostromolni” kell?)

Kalman
Újságíró

Nem tudom, nekem ez a neten írogatós biznisz eleve úgy tűnik, hogy már eléggé elvesztetted a keretedet. És abból, hogy ezért a kérdésért reggeltél és beírtál arra következtetek, hogy oneitis-ben szenvedsz (azt gondolod, hogy ő az egyetlen nő, és most mindent egy lapra feltéve meg kell hódítanod őt). A hozzáállásod korlátoz tehát. Addig ameddig az oneitiszed megvan, addig minden egyes shit teszten meg fogsz bukni, ami felkészületlenül ér. Márpedig lesznek ilyenek.

Az, hogy nem ér rá biztos lehet shit teszt is, de ha az, akkor is az a legrosszabb válasz rá, ha úgy veszed, hogy valójában ráérne, csak veled nem akar találkozni. Hiszen pont ez az amit lehetetlennek tartasz! Az, hogy nem ér rá nem ellened van, hanem így alakult. Megpróbálhatod a benne lévő rossz kislányt hergelni – mi lenne, ha nem vennél részt a családi bulin, megszólna a nagybátyád? De talán jobb másik időpontot ajánlani. Például ebben az esetben késő estét. Az eleve egy rámenősebb ajánlat, és az alól a családi program nem nagyon lehet kibúvó (kivéve ha családi program alatt hitvesi szexet kell érteni :-).

Azt is mondják a nagyokosok, hogy a text game (mindenféle chat meg SMS) a profik játéka. Nagyon lutri és kezdőknek nem javasolt. Én tuti, hogy telefonon hívnám fel. Konkrét javaslattal és B tervvel is készülnék. És ha elutasítana, akkor számára offline mennék és max még 1-2x próbálkozék be hosszabb idő után. Ha meg igent mondana a randira, akkor is offline mennék, hadd puhuljon a saját levében addig.

Caravella
Olvasó
Caravella

DennisVT
Újságíró

Nem nagyon tudom mit tehetnék hozzá, tulajdonképpen ugyanazt mondhatnám el, amit te:)

Kettőnél többször biztos nem hívok egy lányt randira. Az elsőnél nyilván akármi lehet, tényleg lehet családi elfoglaltság, sok meló, akármi. Nemet mond. Ajánlok egy másik időpontot vagy akkor rögtön, vagy valamivel később. Ha akkor sem ér rá, és nem ajánl ő egy másik alkalmat, akkor az szerintem egy elég világos “nem”. Ami tényleg nem:). Tényleg van még millió másik nő, és ha a külső tényleg ennyire rendben van, akkor nem jelenthet gondot valaki más figyelmét könnyen felkelteni.

Szerk: ja igen és tényleg: valamit a lányról. 10es skálán hova tennéd? Hány éves. Mit csinál? Stb.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ajánlok egy másik időpontot vagy akkor rögtön, vagy valamivel később.”

Na de ez papucskodás.

Ferro
Olvasó
Ferro

27 éves 10 /7 kb beszerző a csaj.

Nekem azaz az érdekes, hogy PUA szabáyok néha ellenmondanak egymástnak, vagy legalább az írogatók minimum. Egyik azt írja érjem el h lány javasoljon időpontot a masik h az puncsosság. De egyébként is néha érzek kisebb ellentmondásokat illetve nem teljesen pontos meghatározásokat.

Reszet Elek
Újságíró

Azért mert mindenkinek más a személyisége és ezért a stílusa is. No meg persze a nők is mások, másra indulnak be. Legalábbis nem teljesen ugyanarra. Szóval nincsenek atombiztos bevált receptek, szófordulatok és hasonlók.

Én a hármas szabályhoz tartom magam. Max. három próba randira és max három randi az ágyig. Ha nem jön be, hagyom a fenébe.

Másrészt kevésbé komolyan azt kell modanom, a dalokban, nótákban és versekben már mindent leírtak…

Ez pl dark triad,  ez red pill majd hedonista,  ez meg PUA

Naooo
Olvasó
Naooo

“Szóval nincsenek atombiztos bevált receptek”

De. Arábiai milliomos hercegnek kell lenni. Van belőlük vagy 1 milliárd.

DennisVT
Újságíró

A pop kultúrára mindig lehet számítani.

Girl’s just wanna have fun (That’s all they really want
Some fun
When the working day is done
Girls – they want to have fun
Oh girls just want to have fun)
Get Lucky (She’s up all night for good fun
I’m up all night to get lucky)

Reszet Elek
Újságíró

Ez meg egy CC rider dala…

DennisVT
Újságíró

Elhiszem, hogy némelyik ellentmondásosnak tűnik, ugyanis ez nem egzakt, és pláne nem tudomány:) Függ tőled, függ a nőtől, a helyzettől, attól, hogy mit akarsz: egy éjszakát, alkalmi szexet, barátságot extrákkal, rendes kapcsolatot, stb.

Mindegyik befolyásolja, hogy mi tűnhet célravezetőnek. Az adott példában, ha csak izélni akarsz egyet a csajjal, és amúgy van más nő is a környéken, aki kaphatónak tűnik, akkor tényleg nem érdemes egynél többször próbálkozni semmivel. Ha úgy látod, hogy egy számodra értékesebb nőről van szó, akkor pedig simán lehet kétszer is, tényleg ne azon múljon a dolog, hogy valóban nem ért rá akkor, amikor hívtad. Háromszor viszont sztem már tényleg soha nem érdemes.

Nekem is egy elég fura szitum van, éppen leírhatom, Hgyi-nek tetszeni fog, ő mondta egyszer, hogy szerinte sokkal értelmesebb valami közösen használt/olvasott fórumról “elmélyíteni” egy ismeretséget, mint tök ismeretleneknek random leveleket küldözgetni egy online társkeresőn. Hát így talált meg engem egy nő pár hete, alapvetően nem az általam preferált körbe tartozik (idősebb, gyereke van, de brutál jól tartja magát, igazi milf), de jópofa volt, kedves, aranyos. Nekiálltunk privát chatelni, jött egy randi, ami nagyjából pozitívnak tűnt, sok szemkontakt, nevetés, érintés a karomon, ilyesmi. Szerintem – ha kapsz pozitív IOI-t – mindenképp érdemes megpróbálni csókkal zárni a dolgot, ha nem muszáj, nem is kell a randi végéig várni, de legkésőbb ott. Erre viszont egyértelműen visszautasító volt, azzal az “indoklással”, hogy első randin nem. Ez persze totál kamu, annyit jelent, hogy azért ANNYIRA nem jöttem be neki.
Én viszont nem akartam több időt szánni erre, már csak azért sem, mert mint mondtam nem egészen az én esetem a körülményei révén. Így aztán nem is foglalkoztam vele, ő írt 2-3 héttel később, hogy mi újság, hogy vagyok, szó szót követett, 2 óra múlva egy tőlem 300 méterre lévő bárban ültünk és ittunk. Félig viccesen mondtam neki, hogy ő fizet, azonnal ráállt, gyakorlatilag semmibe nem került az este. Ilyen is van:). Még több IOI, az a pasi is eltűnt neki a képből, aki 3 hete még valamennyire ott volt, viszont most én kezeltem szándékosan csak “barátként”, kezdjen a helyzettel, amit akar. Újabb 1-2 hét múlva első szóra ráállt arra, hogy átjön hozzám inni, ami meg is történt, viszont totál távolságtartó volt, egyszerűen semmi sem volt a levegőben. Részemről megint rádiócsend, újabb 1 héttel később megint ő keres engem, de tulajdonképpen semmit nem kezdeményez ebből… fura.

Rajta pl nem is tudok kiigazodni, gyakorlatilag többször keres, mint én őt, viszont amikor történhetne valami, akkor semmi…:)

Hát ez ilyenek miatt nem lehet egyértelmű dolgokat mondani, javasolni a témában…

ulomenen
Olvasó

Nem ezek a “barátzóna” tünetei?

DennisVT
Újságíró

Nem, mert nem kap tőlem semmit, ami jellemzően egy barátzónával jár. Se figyelmet (ő keres többször), se anyagi ráfordítást (teljesen második randit ő fizette – sőt amikor átjött, akkor is ő hozta a piát), se ego turbózást…

Vagyishát, ha van ilyen barátzóna, akkor ez ellen semmi kifogásom:)

ulomenen
Olvasó

Lehet, hogy olyan nő, akinek se fizetett piára, se egoturbózásra nincs szüksége, viszont barátra igen. Ez a “normális nő barátzónája” ?

DennisVT
Újságíró

Lehet… de barátom van elég. Szóval bár ez egy “normális barátzóna”, de nincs rá szükségem.:)

Reszet Elek
Újságíró

Másrészt egy bizonyos életkor után az ember már nem barátkozik vagy legalábbis nagyon nem úgy, mint kamaszon és huszonévesen.

No meg ez a férfi-női barátság ugye…

SamSon
Olvasó
SamSon

Van ilyen barátzóna, csak jelentősen időkorlátozott.(mármint az, amit leírtál, csak happy end-el, reggeli távozással) Én többször tapasztaltam már.

Az időkorlát pedig az, hogy miután a lány rájön, hogy te tényleg nem fogsz hosszú távon számolni vele, akármilyen szuper is minden este mind szex, mind intellektuális téren, elkezd nézelődni, és mikor feltűnik egy jelölt, aki várhatóan hozza azt, amit te, csak plusz valószínű hosszú távra, akkor félretesz, vagy éppen ennyi volt. Egy szingli férfinak az ilyen kapcsolat kész főnyeremény, semmilyen hátránya nincsen (max. a nőnek van némi frusztrációja ).

 

Nálam olyan is volt, hogy az aktuális jelölt nem jött be és aztán még 2-3 hónapig újra jóban lettünk, mire végre megtalálta élete párját. Nekem két ilyen esetem volt. Mind a kettőben korrekt voltam és egyenes kérdésre megmondtam, hogy nálam ennyi elég és nem lesz semmi több. 8ugye innen kezdtek nézelődni, meg gondolom azért feltételezték, hogy a férfi NEM olyan, mint a női, pedig az tényleg azt jelenti).

 

Reszet Elek
Újságíró
Kalman
Újságíró

Légy eszednél, mert a végén még beköti a fejed! Összezavarnia már sikerült.

DennisVT
Újságíró

Szerintem az átlag nem-alfa alapvetően összezavarva indul. Nem kap egyértelmű jeleket ilyen helyzetekben sem erre, sem arra. Vagy ha kap is, akkor kap hozzá egy ellentétest. Idővel neki kell kiigazodnia, vagy ha nem megy, akkor lelépnie, és nem belebonyolódnia.

Van egy időről-időre felbukkanó szöveg facebookon jellemzően nők megosztásából: “yes, i am single, and you have to be pretty amazing to change that.”. Ez az én tollamból úgy hangzik, hogy: “yes, i am unmarried, and you have to be pretty amazing to change that”

:)

Reszet Elek
Újságíró
DennisVT
Újságíró

@Elek: megvan ebookban.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Háromszor viszont sztem már tényleg soha nem érdemes.”

De hát ott írta, hogy valami okádék pincsikutyulizott egy bombatopmodell után, aztán megunta, leszopta.

Naooo
Olvasó
Naooo

“idősebb, gyereke van”

“de tulajdonképpen semmit nem kezdeményez ebből… fura.”

Hát shitteszteeeeeeeel, jó leszel-e új apukának.

Montana24
Olvasó

Nekem is volt ehhez hasonló esetem kb 2 éve. A csaj kb 10/8-9-es kategória, 24 éves, 178 cm, bomba alkat, hosszú barna haj, kicsit karakteresebb arc (de még nőies), telt ajkak, szóval nagyon bejött az tény. Viszont a természete kritikán aluli. El is engedtem az utána való koslatást miután jobban megismertem, de eljutottunk addig, hogy én konkrétan hárítottam a randit, míg ő erősködött, ebből kifolyólag nem akartam bunkó lenni, belementem, ő fizetett. Kb 2-szer. Több találkozó volt de akkor nem volt pénzkiadás. A pozitív IOI-k is rendre ott voltak. Lényeg, hogy egy durvább vita után már nem kerestük egymást, egyszerűen nem bírtam elviselni a manipulatív, hazudozó stb dolgait, és jól beolvastam neki. Nem lett belőle semmi. Komoly kapcsolatot kerestem.

A kérdésem: Ez a csaj is mondta, és több huszonéves lánynál tapasztalom, hogy nálánál fiatalabb pasikat keresnek, célzottan (küztünk pl. 1 év volt az ő javára). Ezt Ti is észrevettétek-e, illetve mi lehet ennek a pszichológiája/oka?

DennisVT
Újságíró

Lövésem nincs, hogy a 20onévesek miért keresnek fiatalabb pasit, ennek gyakorlatilag semmi értelme. Ha nem akarnak mondjuk 10 évvel idősebb pasit, azt meg tudom érteni, de 20onévesen direkt fiatalabbat??

Idősebb korban már érthetőbb, és 35 fölötti nőknél én is tapasztaltam ezt. Én 35 vagyok, engem rendre betámadnak 40 körüli nők.

Online az adatlapjaikon is sokszor feltüntetik, hogy fiatalabbat keresnek. Szerintem ez főleg a saját fiatalságuk kergetése, vagy ha csak szexet keresnek, akkor azt pedig egy fiatal csődörrel szeretnék…

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak ő tudja miket szerzett már be.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

DennisVT
Újságíró

Milyen volt az a 2 óra randi? Hol voltatok, mit csináltatok, hogy ment a beszélgetés, mik voltak a témák, kaptál-e olyasmi shit teszteket, amikről a Férfihangon olvashattál már legalább 3-4 cikkben? Ki fejezte be a randit? Volt-e testi kontakt?

Mit jelent az, hogy f*sz szoktál lenni? Hogyan, miben nyilvánul meg?

Koriander
Olvasó
Koriander

Hát pölö ez “ha akarja, megoldja” tipikus faszkodás, ha egy ilyen élère állított ultimátummal jön, akkor tuti beintenek neki.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak keményen a nőkkel, csattogjon az ostor.

Koriander
Olvasó
Koriander

kurrogsz is hozzá?

Naooo
Olvasó
Naooo

Pléybekről megy.

Koriander
Olvasó
Koriander

egen, minden ember macska nem lehet :)
https://www.youtube.com/watch?v=BDzFk7crYKA

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogy én mennyire utálom a mjuzikelt.

Koriander
Olvasó
Koriander

másfél óra nyivákolás. CS.teràpiàn màr voltàl? tetszett?

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem voltam, de úgyse tetszene, éljen a pesszimizmus.

hgyi
Szerkesztő

Nekem az nem jön be, mert akkor ugy érzem kiveszik a játék a “tánc” az egészből a értitek mire gondolok.
Nem tanács, csak a sajátom… Én sosem szerettem a “táncot” (a táncot sem), így halálra untam, ha valaki nem mondta meg, pontosan mit is akar. Nem szeretem találgatni, mit akarhat “tánccal” elmondani nekem valaki. Mindig attól tartottam, hogy félreértem és a félreértésből adódó konfliktustól kíméltem magam. És ahogy öregedtem, ez egyre fokozódott, de már nem a konfliktuskerülés miatt. :o)
Egyébként sem voltam soha a hagyományos értelemben vett romantikus alkat.

Szóval számíthatsz arra, hogy vannak olyan nők, akik igénylik a “táncot” és vannak olyanok, akiket fáraszt – mint ahogy vannak olyan férfiak, akik szeretnek “táncolni” és vannak, akik nem.

Koriander
Olvasó
Koriander

szia :), én is írok, úgyis rég hszltem.
lehet hogy jàtszmàzik, lehet hogy nem. Én abból indulnèk ki, hogy nem.
Karàcsony elôtt tényleg iszonyú sok ( szinte màr kötelezô) program van: a nôk alapvetôen komformok, magyarán a családi elvàràsokhoz igazodik és csak konfliktus árán tudná megoldani, hogy találkozzon veled. Ahhoz meg még nagyon az elején vagytok, szóval fel a fejjel, ne bonyolítsd túl. szilveszter elôtt írj rá, h mik a tervei, ha ez sem jön be, akkor meg felejtsd el.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szilveszterkor se ér rá, gruppenpartira megy.

Naooo
Olvasó
Naooo

Át kell menni bosszantásba, érezze magát szarul.

KendVak
Olvasó
KendVak

Nem szabad túlzottan észrevenni a nőket. Ha úgy vélik, hogy nem fontosak a számodra, bár rájuk néztél, stb. akkor egy kicsit mutatni akarják magukat. Tehát némi faarc szükséges, valahogy úgy:  “Érdekes vagy, de van belőled tizenkettő, azaz pontosan egytucat.”. Nos az ilyesmi a férfiaknál babérokra vágyó nőnél beválik.

Pash Cutter
Újságíró

„Néhány jellemző IOI, melyeket zöld jelzésként kezelhetünk… Nevet a vicceiden, még a legbénábbakon is”

Nem minden esetben érvényes ez a kijelentés. Férfi főnök és női alkalmazott esetén a főnök rossz viccein való röhögés a felfelé nyalás esete.

Filozófiától függ, hogy milyen kezelési módszert javasolnak a guruk eme probléma áthidalására, a kék pirulások és a feministák egyértelműen azt mondják, hogy a NEM az NEM, és ne tessék feszíteni a húrt, mert csúnya szexuális zaklatási ügy lehet a dolog vége.”

A NEM az NEM egyébként egy elavult, viktoriánus és puritán gondolat, ami tovább él a feminista és kék pirulás világszemléletben. A PUA, a MGTOW és a Red Pill erénye, hogy árnyalja ezt a tematikát. Bár időnként maga is egyszerűsíti és gondolati sablonokba kényszeríti.

Az megint más kérdés, hogy amikor a “progresszívek” akarják megerőszakolni a társadalmat, akkor nem hajlandóak figyelembe venni azt, hogy a NEM az NEM.

Suum cuique
Újságíró

Apropó ki hallott már a telegónia elméletéről? Kiegészítve a mikrokimerizmus jelenségével, igen csak el kell gondolkodnunk egy-két dolgon. Ha a hipotézis igaz, akkor van egy újabb tudományos érv, hogy miért preferáljál a férfiak a szűz nőket.

Az jól ismert elgondolás, hogy megkérdőjelezzük, hogy vajon hányszor képes egy nő ÚGY, annyira őszintén, odaadóan, teljes szívvel szeretni? Hallottam egyszer erről egy nagyon jó hasonlatot: vegyük a celluxot, ráragasztod egy felületre, erősen megtapad. Leszedheted, igen. Valószínűleg rátapad még egyszer egy másik felületre, de már jóval gyengébben fog tapadni, jóval könnyebb lesz leszedni. Ezt el lehet játszani még párszor, de minden egyes ilyen mutatványnál egyre kevésbé lesz erős ragaszkodás, majd végül annyira nem tapad, hogy a legkisebb fuvallat is lefújja. Ilyen a nő kötődő-ragaszkodó képessége is.

De ezen túlmenően most van egy újabb érv: A telegónia elmélete szerint egy nőstény utódjának a genotípusa nem csak az apától függ, hanem attól a hímtől is, amellyel a nősténynek volt az első szexuális kapcsolata. Ez csak úgy lehetséges, hogy a nőstény ezt az információt valamilyen ismeretlen kódrendszerben tárolja.

Az Egyház erkölcsi tanítása és a távoli öröklődés

A telegónia miatt kizárólag szűz nővel érdemes családot alapítani

Research Suggests That A Woman’s Body Incorporates DNA From The Semen Of Her Casual Sex Partners

Az expasi tulajdonságait örökli a gyerek

Telegony (pregnancy)

Ez még kiegészül a mikrokimerizmus jelenségével, amely tudományos tény. Az már régóta köztudott, hogy a nő magzatának sejtjei (az ún. mikrokimerikus sejtek) még évtizedekkel később is keringhetnek az anya vérkeringésében, azonban most azt is felfedezték, hogy a nő partnerének DNS-e is kimutatható.

“A long term partner can leave fragments of his DNA permanently circulating in a woman’s body (repeated sperm exposure). It also happens via pregnancy with male children, their DNA can remain in the mother for several decades following birth.”

A Pregnancy Souvenir: Cells That Are Not Your Own

The Phenomena of Male Microchimerism in Women and homosexual men

Male Microchimerism in the Human Female Brain

Male microchimerism in women without sons: quantitative assessment and correlation with pregnancy history.

The current research has very important ramifications for women and homosexual men. Especially promiscuous women or homosexual men who practice unprotected sexual intercourse. Every male you have sexual relations you will absorb spermatazoa and that spermatozoa will become a living part of your FOR LIFE. The women autopsied in the following study were elderly. Some had carried the living male DNA for well over 50 years!

Microchimerism

Aztán:

“An individual who is a genetic chimera could theoretically have more than one biological father. No example of this has been reported but human chimeras were unknown to exist until recently and scientists are currently uncertain as to the extent of chimerism within the human population.”

Chimera (genetics)

Chimeras, Mosaics, and Other Fun Stuff

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Biztos kék szeművel dugott félre.

Reszet Elek
Újságíró

Nem csodálkoznék ha éveken belül valami vizsgálat kiderítené hogy a női szervezet meg képes szelektálni ezek között a génszekvenciák között utódfogantatás kapcsán. A tudomány minden arroganciája ellenére csak a felszínt kapargatja ha az élet csodájáról van szó.

Suum cuique
Újságíró

Már felmerült egész konkrétan ilyesmi, guglizz utána:

Robin Baker: Spermaháború

http://manela.blog.hu/2010/06/20/spermahaboru_992

http://www.2424.hu/cikk/2424_7434

Reszet Elek
Újságíró

Nem pont erre gondoltam. Igen ez is érdekes. Nem véletlen a pénisz alakja sem. A formájából adódóan a közösülő mozgással valójában kiszivattyúzza az esetlegesen a hüvelyben található “idegen anyagot”. No meg ezernyi más “apróság”, ami a természet műhelyében emberek által utánozhatatlan tökéletességre lett kifejlesztve.

Nekem meggyőződésem amúgy, hogy tudatalatt (esetleg valamiféle faji tudat) képesek vagyunk befolyásolni az utód potenciális jellemzőinek megjelenését, ahogy a környezeti hatások is képesek egyes tulajdonságokat ki- vagy bekapcsolni, hogy az evolúciónak csak az egyik motorja a külső szelekciós hatás és van egy belső öntudatlan adaptációs hatás is.

ulomenen
Olvasó

Ha nem is meglepő, mindenesetre nagyon- nagyon érdekes! A mikrokimerizmusról és a telegóniáról még nem hallottam, elsőre szokatlan elméletekneknek tűnnek, mindenesetre biztosan nem lehetetlen, hogy van alapjuk.

Épp a napokban gondolkodtam el azon, hogy az utód szempontjából a szűz lány a jó választás; ám nem kell-e attól félni, hogy ha ma Európában találunk egy huszonéves, normális, jó külsejű házasulandó szűzlányt (hahaha…) és elvesszük feleségül, akkor néhány év után nem kezd-e el törvényszerűen motoszkálni benne a kíváncsiság kisördöge: “Jó-jó, de milyen lehet mással?” Ha igen, akkor nem vagyunk-e hátrébb, mint egy olyan nővel, akinek volt néhány (3-5) férfi az életében házasság előtt, ezek jó része “komoly kapcsolat” és már nincsenek ilyen kíváncsi kisördögei? Kinek mi a véleménye/tapasztalata?

Naooo
Olvasó
Naooo

De el fog. Akár még 40 évesen is.
Csak rossz és még rosszabb között lehet választani.

Kalman
Újságíró

“már nincsenek ilyen kíváncsi kisördögei” – ez 100% kamu. Ugyanúgy vannak kisördögei. Sőt, jobban.

Reszet Elek
Újságíró

Naooo
Olvasó
Naooo

“hogy az adott férfit a puszta társalgáson felül másféle szituációban is el tudja képzelni maga mellé.”

-mellé +elé.

“– Nevet a vicceiden, még a legbénábbakon is”

Idióta.

“– Megkérdezi, van-e barátnőd”

És erre azt kötelező mondani, hogy; igeeeen, jössz édeshármasba te kis lotyó?

“Az IOI ellentéte az IOD (indicator of disinterest), amely azt jelzi a férfi számára, hogy az illető nőnél nincs esélye.”

Be kell fújni bűzsprével.

“Ez sem véletlen, hiszen a magas státuszú férfira a társadalom felnéz: a nők velük akarnak lenni, a többi férfi hozzájuk hasonlóvá akar válni.”

Ki akar ezekhez a féregpatkányokhoz hasonlóvá válni?

ulomenen
Olvasó

@Wastrel: Az első táblázatnál kissé elakadtam, a többi nagyjából világos.

Amit a nő mond:…………Nem …….Talán……. Igen

Red pill értelmezés:…..Talán…….Igen……… Nem létezik

PUA értelmezés:…………Igen………Nem…….. Nem

Az első oszlop még oké, a második és harmadik már igényelne némi kifejtést, miért jelenti a PUA szerint a “talán” a “nem”-et, stb.

ulomenen
Olvasó

“A PUA-k szerint a nő soha nem kommunikál egyenesen, épp ezért az érdeklődési jelek hiánya bíztató jel arra nézve, hogy tessék tovább próbálkozni.”

Amit a nő mond:  Igen

PUA értelmezés: Nem

Jól értem, hogy ha a nő egy szórakozóhelyen oda se bagózik, amit mondok neki, akkor az biztató, ha meg azt mondja, hogy “igen, találkoznék veled valamikor”, akkor meg odébb kell állni?

Alter Ego
Szerkesztő

:) Akár… Mondd, még soha nem esett meg veled, hogy a szórakozóhelyen megbeszéltél egy találkozót, majd a randira indulva egy “kósza sugallatnak” engedelmeskedve az autóban / taxiban /  villamosmegállóban / esetleg a Budapest-Bécs szárnyashajóra éppen felszállva még megcsörgetted a nő mobilját, hogy akkor érkezel hamarosan, mire közölte veled, hogy “bocs, mégsem lesz most jó, mert meghalt a nagynéném aranyhörcsöge”? :)

ulomenen
Olvasó

El tudom képzelni az esetet. Mondjuk én még életemben nem ismerkedtem szórakozóhelyen, szóval ezek nekem kimaradtak. Persze azért mert ilyesmi néha előfordul, még mindig nem értem az igen=nem képletet.

Kalman
Újságíró

Ha még csak krisztusi korban vagy, akkor még bepótolhatod. Amúgy hol vagy személyi edző? Épp azon gondolkodtam, hogy jó lenne edzővel edzeni néhány alkamat.

ulomenen
Olvasó

Lehet, hogy félreérthető volt amit írtam: eddig sem, eztán sem akarok szórakozóhelyen ismerkedni :) Ez annál is könnyebb, mivel nem járok ilyesféle helyekre. Mondjuk éppen ezért olvasom némi csodálkozással (néha- mint látszik – értetlenül) az ilyesféle írásokat, nem lévén tapasztalt a “bárban leszólítok valakit” módszerben.

ulomenen
Olvasó
Kalman
Újságíró

Egyébként a princípiumos balhé kapcsán felkerült Magyarország a The Red Pill oldalra: https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/3x84r7/hungarian_governments_response_to_pc/

vamosdavid
Olvasó
vamosdavid

Lenne egy kérdésem és egyben tanácsot szeretnék kérni.

Érdekelne, hogy hogyan lehetne, hogyan tudnám leminimalizálni az érintkezést a”nőkkel”?

Van egy haverom, aki profi pua és kerítő, folyamatosan próbál ribancokat rámuszítani, hogy jöjjek össze velük. Beszéltem vele, de ő csak szórakozik velem. Nem haragszom rá, de hogy lehet a ribancokat 10mp alatt lekoptatni, hogy csak rám sem nézzenek.

Nem érdekelnek az olyan kommentek, hogy “légy ronda, ne fürödj, vagy legyen szájszagod”.

Válaszotokat előre is köszönöm!

Egy 18 éves kezdő mgtow

Kalman
Újságíró

Irígylem a problémáidat. Amúgy ha idegesít a haverod, akkor haverkodj mással és kész. Ez nem megoldás?

vamosdavid
Olvasó
vamosdavid

Sajnos iskolában minden nap találkozunk és a gyakorlati helyünk is ugyanaz. Levakarhatatlan, folyamatosan engem szivat a fent említett dolgokkal. Viszont ő azt hiszi, hogy ezzel ő jót tesz nekem, pedig pont az ellenkezőjét éri el.

DennisVT
Újságíró

Mondd neki, hogy az a dolga, hogy szüljön gyereket, és vezessen háztartás.

Ez mostanában bejön:)

vamosdavid
Olvasó
vamosdavid

Akkor már nekem unokát szüljön

– Kövér voltam :D

Kalman
Újságíró

Ezt azért csak óvatosan mert még a végén tartósan traumatizálod! Trigger warning nélkül ilyet mondani embertelenség!

ulomenen
Olvasó

A “ribancok” csúnya lányok? Ha netán nem, akkor mi a baj némi szexszel? Miért akar valaki 18 évesen MGTOW lenni? Nem kötözködésből, csak ez így furcsa, és tényleg érdekelne, ha nem gond, hogy van ez az egész. Normál esetben az ember 18 évesen mindent megdug, ami mozog… és van, aki még ennyi követelményt sem támaszt… :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Még ha rossz szándékú tréfaként uszítja is rád a csajokat, akkor is a létező legjobb dolgot teszi veled. Minimális haszna az lehet a történetnek, hogy megtanulsz a nőkkel kommunikálni, de jobb esetben még a szüzességedet is elveszítheted a MGTOW, aggszűz lúzer jövőkép helyett. Előtted az élet, próbáld meg minél jobban élvezni, a MGTOW nem neked való gondolkodási rendszer. Mi meg majd irigykedünk, hogy egy “profi kerítő” “szállítja” neked a létező leglazább csajokat.

Naooo
Olvasó
Naooo

“a létező leglazább csajokat”

Ez túl finomkodó, ordaskurva a megfelelő.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

“Dr. Temesi Erika szerint, ahogy egy lány, úgy egy fiatal fiú is tinédzser korban mást keres az ellenkező nemben, mint egy felnőtt. Nem azzal a szándékkal ápolja párkapcsolatát, hogy életre szóló partnert találjon. Viszont ha ebben a korban sok elutasítás éri, akkor joggal fog besokallni fiatal felnőtt korára. Fontos megemlíteni, hogy a fiatal kori, népszerű ismerkedési helyek a szórakozóhelyek. Az ilyen találkozási pontokon tipikusan a „feminista cápák” vadásznak, így nagyon rossz példákkal találkozhatnak a fiatal férfiak. Ebben nagy a nők felelőssége.”

 

Forrás:

http://www.pecsma.hu/abszolut-no/randi/sztrajkolnak-a-hazassag-ellen/

vamosdavid
Olvasó
vamosdavid

Történetem nagyvonalakban: Volt egy ribim, akit ez a haverom kerített kb 1.5 éve. 3 hónap alatt kihasznált és sötét ügyekbe akart belevonni, végül kiderült, hogy már 2 abortusza volt (nem túlzok) és azért akart összejönni nagyon velem, hogy az új terhességi gyerekét tartsam el (én 17 évesen). Együtt sem voltunk, még csak csók nem volt és nem tudom hogy gondolta. Amint kiderült minden kapcsolatot megszakítottam vele.
Passzív keresztény vagyok(pl. nem járok templomba), viszont vannak olyan erkölcsök, elvek, amik kötnek engem. Anno is kb én mondtam nemet a exribim minden próbálkozására. Igazából mindenki azt hitte járunk, csak én tudtam, hogy nem. Remélem érthető. Egyébbként tudom, hogy ez elég sznob dolog.

Előtte meg folyamatosan kaptam a megaláztatást a “csajoktól”, nem írnám le pontosan mi, de nyilvános megalázás volt nem egyszer. Jött a depresszió és abban a korszakba találtam a mgtow elveire, amit vegyítettem a saját elveimmel, továbbá átsegített a depressziós korszakon. Azóta majdnem csak jó dolgok kezdtek történni velem. Természetesen még nem tartom magam profinak ilyen téren.

Eredményeképp jogsit tettem motorra és kocsira, szakmát tanulok és gyűjtök autóra, motorra.

Van bennem egy határ, amit meg fogok tartani. Vannak elveim. Furcsának tartom ezt a pussy-orientált világot, az ez irányú törekvés sohasem volt meg bennem.

Csak a véleményetetekre vagyok kíváncsi a fent említett problémámmal kapcsolatban. Nem savazást kértem! True story

Reszet Elek
Újságíró

A nőknek az életedbe való beengedésével kapcsolatban: Ha jól csinálod nagyon sokat tudnak adni neked, ha meg rosszul akkor nagyon sokat vesznek el belőled. A te döntésed.

Megismerni csak a személyes kontaktusokon keresztül tudod őket. Ha az egyedüllét mellett maradsz, bizonyos szempontból csak a lehetséges fájdalmakat cseréled le másikakra a lehetősége nélkül hogy valaki tompítsa, gyógyítsa azokat. Viszont kevesebb fájdalom ér mintha rossz kapcsolatok női mérgeznék a lelked.

A fenti csajról meg csak annyit, hogy igencsak butácska lehet és el van maradva legalább húsz évvel ha nem hallott a genetika apró vívmányáról, az apasági tesztről. A megalázás kapcsán javaslom a keret témájú cikk elolvasását ill. ha megy az angol akkor a redpillen keress rá a frame ill. confidence szavakra.

Kalman
Újságíró

Ha nem dugtad meg, akkor nem volt a ribid.

Van egy barátom, aki gimis korunkban járt egy kiscsajjal. Ő is keresztény volt, és úgy döntött, hogy nem rontja el a kiscsajt, nem dugja meg. Szerencse, hogy nem rontotta el, mert a kiscsaj amint 18 lett elment pornószínésznek. Tök jó análos jelenetei vannak a neten. Csak kár hogy felfújatta a melleit, mert így már nem igazán szép. Tru story bro.

Aki akar veled dugni, azt meg kell dugni. Benne van az alaptörvényben ki van akasztva a Jenőnél a hivatalba. Kivételt tényleg csak az extrém esetek (meg a férfiak) képeznek. Használj kotont, meg a józan eszedet persze!

Naooo
Olvasó
Naooo

Az ezer főre eső pornós volt osztálytársak száma itt és a cseheknél a legkiemelkedőbb.

SamSon
Olvasó
SamSon

És egyébként hogy vagy a szex-el? Szűz vagy még? Nem lehet, hogy inkább ettől félsz? Mármint a testiségtől egy nővel. Ja és, ha esetleg férfiassági gondjaid vannak, akkor ne a nőkben keressed a hibát. 18 évesen, azaz 18 évvel ezelőtt azoknak a fiúknak nem volt nője soha, akinek nem jutott. Nekem egy ismerősömnek sem volt akkoriban olyan gondja, mint neked. (sokuknak volt barátnője, de nem kopogtak reggelente az ajtón az újabb jó nők, azokért nekünk kellett tenni valamit és nagy volt a konkurencia, ahogy ma is gondolom)Szerintem 18 évesen az ember még nem érti, nem tudhatja milyen lelki sérülést tud okozni egy kapcsolat, de azt sem tudja, tudhatja, hogy milyen jó is lehet az.  Aztán meg ebben a korban az ember melle dagad a büszkeségtől, ha egy lánnyal hatalmasat szexelt az éjszaka (autóban, parkban, akárhol), a sikerélmények nagyon fontosak a későbbi önbizalom kiépülésében. Az efféle önbizalom meg a nőkkel és az élet egyéb területén is sokat segít a férfi boldogulásában.

Ha most zsigerből elkezded utálni a nőket, mondván a te szavaddal élve mind ribi, akkor később elég bizonyítékot is tudsz szerezni a meggyőződésed alátámasztására, miközben vannak, akik jól eléldegélnek a párjukkal.

Naooo
Olvasó
Naooo

“mondván a te szavaddal élve mind ribi, akkor később elég bizonyítékot is tudsz szerezni a meggyőződésed alátámasztására”

Nem kell szerezni, dől mindenhonnan.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Urak, szeretnék egy apró hozzászólást tenni, mert úgy érzem, valami fontos kimaradt. Ha olvasgattok pszichológiát, akkor tudjátok, hogy a kommunikált információ alig 7%-át teszi ki a kimondott szó. Ráadásul ez az arány férfiakra és nőkre együtt igaz, azaz a legtöbb nőnél jóval 7% alatt van. Tehát amikor azt mondja, hogy “nem”, akkor amögött a többszöröse van. Számít ugye a mondatkörnyezet, a hangsúly, a hangszín, a hangerő, a mimika, a gesztusok, amit a szeme mond, amit tegnap mondott, amit akar, amire képes vagy, amilyen pasi vagy, amilyen nő ő, amit a barátnői gondolnak rólad, és minden más olyan, amire életedben nem is gondolnál. Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy

nincs összefüggés a nő által mondott szavak és a nő szándéka között.

Mondok pár példát:
Pasi: Megdughatlak? (Csak úgy “kérsz egy csésze teát?” stílusban, ha már a feminácik ezt várják el)
Csaj: (riadtan) Nem! (Jaj, dehogynem, alig várom hogy megqrj, csak el ne mondd a barátnőimnek, mert milyen égő, és ha elárulod azt mondom megerőszakoltál)
Csaj: (vigyorogva) Nem! (Mivan, öcsi, viszket a f.rkad? Hát, ha kaparsz még egy picit, akkor majd eldöntöm)
Csaj: (undorral) Nem! (Ugye nem gondolod, hogy hozzádérek !?)

Pasi: Megdughatlak?
Csaj: (széles mosollyal) Talán! (Na, végre valaki, aki kicsit szórakoztat, és remélem az ágyban is jó lesz!)
Csaj: (poharát nyújtva) Talán! (Barátom, arra épp jó vagy, hogy meghívj egy italra, aztán kocc!)
Csaj: (kétkedően) Talán? (Na, előbb meglátom, mit szólnak a csajok, aztán meglátjuk. Legalább táncolni tudsz?)

Pasi: Megdughatlak?
Csaj: (elakad a szava) Igen! (Milyen jó pasi …!! Menjünk már valami nyugodtabb helyre, le akarlak sz.pni)
Csaj: (kedvesen mosolyogva) Igen! (Igen, akarok tőled valamit. Persze ha megkaptam, utána majd eldöntöm, akarlak-e még)
Csaj: (komoly szándékkal) Igen! (Naná, hogy beígérem, ha megteszed ezt értem, ráérlek lekoptatni miután megkaptam amit akarok.)

Azért azt megfigyelhetjük, hogy az “igen” és a “nem” mindig valamire adott válasz. Viszont a legritkább esetben a feltett kérdésre: Igen, akarok tőled valamit. Nem, nem így akarom.

Vannak olyanok, akik beleesnek abba a hibába, hogy ezeket a dolgokag megpróbálják megérteni: miért is mond egy nő igent vagy nemet valamire? Véleményem szerint ez az egyik legnagyobb blue-pill-es átverés. Én is beleestem ebbe a hibába, megpróbáltam megérteni, nem túl nehéz. Kell hozzá egy kis emberismeret. Viszont iszonyú kártékony, mert nagyon manipulálhatóvá tesz. A nőknek ilyen szempontból gyorsabban jár az agyuk, és pillanatok alatt belevezetnek a málnásba, ha nem figyelsz oda nagyon. A legjobb megalkuvás és kompromisszummentesen ragaszkodni az elveidhez, mert akkor tudják mihez tartani magukat.

 

Reszet Elek
Újságíró

A nők gyakran inkább érzik, mint értik amit mondanak. Másik oldalról gyakran nem is választ várnak, hanem érzelmi reakciót.

Szükségük van rá hogy folyamatosan érzelmi térben legyenek, ezért ha kell ki is kényszerítik azt. Lásd drámázás. Kissé furcsa belegodolni, hogy gyakran negatív érzelmekre is szükségük van. Hogy meghasonulhassanak önmagukkal (vagyis az érzéseikkel), keresztre feszíthessék önmaguk meg a többi. A szociopatáknak valószínűleg pont ezért van olyan sikerük a nőknél. A saját beteges érzelmi hullámvasútjukra ültetik fel a nőket. Ez a nőknél egyfajta gyengébb érzelmi mazochizmus lehet. Viszont egy érzelmileg instabil mazóval hosszútávon nem éppen örömteli az együttlét.

ulomenen
Olvasó

Sokszor elhangzott már, hogy a férfi nem születik, hanem lesz. Úgy gondolom, ez a nőkre is teljesen igaz. A hisztiző, manipulatív, érzelmileg 10 éves szinten álló hüvelyes nem nő, hanem kislány, akárhány éves is. Ismerek jópár ilyet, gondolom, más is. No meg persze vannak nők is, egyet szerencsére nagyon közelről is ismerek. Az ide író nőktől is elhangzott, egytől- kettőtől biztosan, hogy jópár év munka volt levetkőzni a kislányos butaságokat.

righeira
Olvasó
righeira

Ezen az oldalon már leírtak erre egy lehetséges magyarázatot.

A nőknél máshogy van, mint nálunk, és külső támpontokat keresnek az önértékelésükhöz, ennek egyik formája a érzelmi megnyilvánulások kikényszerítése – akár hisztivel…

És bizony hajlamosak vagyunk elfeledkezni az extrovertált – introvertált személyiségtípusok közötti különbségről.

Suum cuique
Újságíró

http://444.hu/2015/07/23/csak-a-ferfi-iranyithat/

A nők többsége igazából nem tud elfogadható magyarázatot adni arra, hogy mi vonzza őket a rosszfiúkhoz, miért tűrik el a lelki és fizikai agressziót. A pszichiáterek szerint a legalapvetőbb motiváló tényező, hogy egy ilyen férfival folyamatos izgalomban lehet élni. Olyan ez a létezési forma, mint egy életelixír. A nők közötti rivalizáció is hatalmas hajtóerő tud lenni. Vagyis sokan, még ha tudják is, hogy kedvesük számára más nő is létezik, felesége, gyereke is van, mégis belemennek egy ilyen kapcsolatba. Amikor „a márpedig én megmutatom, hogy sokkal jobb vagyok, mint a többi, én vagyok az igazi” gondolatok mozgatják őket, tulajdonképpen bizonyítani szeretnének, mind a világ, mind pedig önmagunk számára. Rossz választásaik összefüggésben lehetnek önértékelési problémáikkal is. A nők anyai ösztöneikre hallgatva sokszor megpróbálják jó útra téríteni a rosszfiúkat, és meg akarják szelídíteni őket. Csodálják a lázadó férfiakat, ám ez esetben sincs helye a szélsőségeknek, kijózanodással járhat, ha a kiszolgáltatott, lelkileg és olykor fizikailag is terrorizált nő félni kezd.

Bár a riportban feldolgozott esetet részleteiben nem ismeri, Tamási Erzsébet kriminológus úgy látja, hogy a nők tehetetlenségükre hivatkozva, sokszor mégis benne ragadnak egy ilyen kapcsolatokban, akkor is, ha a szeretett férfiról kiderül, hogy egy bűnöző, és megalázó módon bánik velük. Rettegnek, de nem tudnak elszakadni. Szerinte sok magányos nő kifejezetten vonzódik az extrém figurákhoz, legyenek azok menő sportolók, rockzenészek vagy éppen rasszista bűnözők. Az elvakult szeretetéhség szinte bevonza a szélhámosokat. „Gondoljon bele, hány nő levelez elítéltekkel, gyakran házasságot is kötnek olyanokkal, akiket alig ismernek.” Az ilyen kapcsolatokat nem csak altruizmus vagy a vallásosság motiválja, legalább annyira erősen benne van az is, hogy ilyenkor a nő irányít, és a börtönben lévő férfi van neki kiszolgáltatva. Kockázat nélkül lehet jó útra terelgetni a rosszfiút, legalábbis addig, amíg az a rácsok mögött van. Még a nők közötti rivalizálás is szünetelhet a feleség és a szerető között, ha bíróság elé, börtönbe kerül a „közös” férfi. A feleség a nyilvánvaló tények ellenére még azt is hajlandó elhinni, amit a férje váltig hangoztat: az elvált asszony nem is volt a szeretője. Mint ahogy a szerető is úgy érezheti, eljött az ő ideje, ha hazugságok árán is, megmentheti az őt még a börtönből is manipulálni képes emberét.”

Naooo
Olvasó
Naooo

“vagy éppen rasszista bűnözők”

Itt kikre gondolt? Cigányokra, niggerekre, estébé?

Sydra
Olvasó
Sydra

Párszor már ki lett tárgyalva itt az oldalon, hogy az emberek az életük első 20+ évét olyan környezetben élik le, ahol a női tulajdonságok számítanak pozitívnak, a férfi tulajdonságok negatívnak (mivel hogy a pedagógusok, nevelők 80%-a nő … stb.). A férfiak fél életen át azt tanulják, hogy hogyan zabolázzák meg az ösztöneiket, a nők nem. Ez mellé a társadalom még mindig a férfiaktól várja az élet nehézségeinek leküzdését, a harc (háború esetén a férfiakat hívják be katonának), a tervezés (a nők kerülik a STEM szakmákat), az anyagi gondoskodás (vagyonmegosztás soviniszta gyakorlata, gyerektartás, hibás nyugdíjrendszer, egyoldalú szociális háló) és az ezekre épülő kultúrális szerepkörök férfi területek. Szélsőségesen feministának kell lenni ahhoz, hogy ne feltételezzük, hogy a nehezített pálya és többletelvárások mellett nem fejlődnek ki többlet kompetenciák.
Namármost az ösztönök és az ösztön szinten megrekedt emberek nem tudnak mit kezdeni a tudatos elme kreálmányaival (kultúra, szervezett erőforrásteremtés és elosztás). A szakmai kompetenciák, az egyenlőségre való törekvés, a gesztusok rendszerint félreértelmeződnek. Az ösztön szinten lévő nőnek egy szociálisan vagy mentálisan sérült férfi, aki nem gyakorol gesztusokat és szakmai kompetenciákat sokkal férfiasabbnak számít, mint a kultúrával és szakmaisággal bétáskodó “kisfiúk”. A gesztusok és kedveskedés hiányát szimplán fölényes alfa viselkedésnek tudják be, míg a szakmai kompetenciák gyakorlatát vagy a gondoskodási szándék kinyilvánítását afféle bétáskodó pótcselekvésnek.
Párhuzamként: Papámnak volt egy süket és enyhén dilis macskája. Érdekes volt figyelni, ahogy az összes nála nagyobb macskát ledominálta azzal, hogy nem vett tudomást a többi macska fenyegető magatartásáról. Na pont így működnek az ösztönök és a modern alfakép. Ezért lesz az okos és kedves srác béta a dark triad valamelyikébe beillő sérültek pedig alfák.

Ferro
Olvasó
Ferro

Mint rtam nem teljesen tudok mindent elfogadni amit piros pirulából olvasok.

PL. hogy egy nőért ha tudom, hogy őt akarom miért nem lehet teperni kicsit?

Lehet elsőre másodikra és harmadikra is nem vagy szimpi neki, de ez változhatsz, ha tepersz. Egyrre több ilyen példát látok környezeteből kiicsivel kevesebbet csak mint azok viszonylag könnyen találnak egymásra és nem kell nagyon küzdeni a csajért.

De azért ha tudod hogy melyik csaj kell neked szerintem lehet nyomulni, persze ez mellett lehet párhuzamosan más vasat is a tuzbe tartani, de attól te még tudod hogy kitől akarsz komolyat.

Én gy gondolom. :)

DennisVT
Újságíró

“PL. hogy egy nőért ha tudom, hogy őt akarom miért nem lehet teperni kicsit?”

Lehet. Csak nem igazán úgy, ahogy az ember tanulja fiatalon. Ha alapvetően nem vagy vonzó az adott nő számára, vagy bizonytalan, vagy határeset szituáció van, akkor azzal nem fogsz eredményt elérni (vagy legalábbis sokkal sokkal kevésbé valószínű), ha a kékpirulás tanácsokat követed, úgymint több kedvesség, több figyelem, több odaadás, több ráköltött pénz, vagy ráfordított idő. A RedPill/PUA irodalom ad alternatív módszereket, olyan átfogóakat mint pl az önfejlesztés, vagy olyan specifikusakat, mint a shit teszt kezelés illetve testbeszéd, stb.

Nyilván van, amikor ez is működik. Kontextusban kell nézni. Egy kissé előrehaladott korban lévő (nagyon költői vagyok fél2kor) 35-40 körüli hölgy lehet, hogy idővel beadja a derekát egy úrnak, ha az ilyen módokon próbál a kegyeibe férkőzni. De az valószínűleg nem azért lesz, mert az illető elnyerte a nő őszinte vonzalmát és szerelmét, hanem azért, mert bebizonyította a nőnek, hogy képes nagyon sok mindent rááldozni, ezért tökéletes beta-bux válhat belőle, aki viszonzásul is leginkább csak addig kap látványosan dolgokat, amíg ki nem mondja az igent:) Oké, most kicsit rosszmájú vagyok, ez egy másik véglet, de gondolom érthető mire gondolok. Lehet nőt szerezni így is, csak nem biztos, hogy neked az olyan jó lesz.

Ha feltűnően azt látod valahol, hogy valakinek ezek a kékpirulás módszerek működnek egy olyan nőnek, akinél nem gondoltad volna, akkor gyanakodhatsz, hogy van valami a háttérben. Pl az illető férfiú mocsokgazdag:) , avagy a nő van olyan helyzetben, hogy már semmi más lehetősége nincs, és nagyon kell neki valaki/bárki. Vagy egyéb nem hétköznapi dolog áll a háttérben. Így, hogy nem írtál konkrétumokat, nehéz tippelgetni, nyilvánvalóan az is lehet, hogy beletrafáltál egy kivételbe:)

Naooo
Olvasó
Naooo

“aki viszonzásul is leginkább csak addig kap látványosan dolgokat, amíg ki nem mondja az igent”

Ferro
Olvasó
Ferro

igen volt olyan, hogy hogy mocsok gazdag nem volt de viszont magas státuszba volt a csávó és sokáig tepert egy szintén nem alacsony pozicióba lévő nőért. Ez mellett értelek, hogy mit mondasz. Egyébként példának Dér Heni-t tudnám felhozni aki mindenkinek ismert lehet. Valami focista nyomult rá, ahogy én hallottam ő meg lerázta mindig, hallani se akart róla. Végül a csávó nem adta fel és összejöttek. Nem voltak együtt csak fél évet kb igaz, de azért az akkor is egy jó érzés, önbizalom erősitő is, hogy el tudtad érni amit akartál.

Nálam kis fogalom zavar van :) és nagyon gáz a személyiségem ha nőzés felől nézzük, a többi részem rendben van.
Szóval ezzel csak azt akaroom mondani, hogy te lehet tök könnyen ráérzel, hogy mi az a kedvesség amit még adni kell de én totál nem. Eddig mindig full bunkó voltam a nőkkel, meg kicsit antiszoc és úgy elhajtott a legtöbb mind a sicc ha komoly kapcsolatról volt szó. Ezért most már kedvesebbre veszem a figurát, nem vagyok egy ős tahó.

Neked biztos egyértelmübbek a mértékek de nekem k-vára nem.
A testbeszéd, önfejlesztés redpilles dolgok azok okék és teljesen korrektek.
De pl- beszélgetek nőkkel – és tudom hogy az ő véleményüket fenntartásokkal kell kezelni – de sok olyan van köztük,  aki pl. erre a “megerőstésre” vágyik. Ők nem irnak a csávora rá, “nem megy el a találkozóra mert nem érzi igazán, hogy akarja őt (a férfi)” , “ő a férfi küzdjön egy kicsit”. stb. Erősitse meg a férfi őt, hogy őt akarja, nem csak egy olcsóbb kalandot.

Volt egy csaj, akinek megtetszett egy csávó el kérte a számát ez a csaj egy autószalonba, aztán a gyereket meg halálra szivatta. A csávó kb 2-3 hétig minden nap elvitte a csajt 20 km-rrel arréb lévő munkahelyére, úgy hogy még semmi nem volt csak max találkoztak előtte 1-2 szer, de szex messze nem volt még. A srác nem igazán gazdag anyával lakik,,igaz nepper,de elég szarul kereshet ha nem tudom otthonról elmenni még,  a csaj elég jó.
Szóval csajnak bejött a csávó és ekkor beszélgettem ezzel a nővel, mesélte miket csinál a gyerekkel. Halálra szivatta. És mindig azt hajtogatta a szivatásainál, ha akar akkor úgy is megcsinálja.
Ugyanennél a csajnál volt, hogy irogatott neki egy srác facebookon és a srác irt már neki 2x, csaj nem irt egyikre se semmit. Erre mondja a csaj, “majd ha 3x-rra is ir válaszolok neki”.
Egyébként a vonzalom keltéshez, az kell hgy beszéljetek szerintem. Nem kell a csajt letámadni de egyébként nem lesz semmi, ha arra várok, h ő irjon, vagy hogy ne irjak neki annyira sokat kevesebbet mindig mint ő stb.

Ilyenkor elgondolkozok, hogy ez ugyanolyan is lehet akár mint a shit teszt, csak itt a kitartásod, a ragaszkodásod ellenőrzik. Amik szintén fontos tulajdonság lehet egy nőnek (kitartás pl pénzt szerezni, dolgozni stb ragaszkodás pedig, hogy nem hagyod el az első adandó alkalommal vagy mikor terhes lesz.)

Szóval egyátalán nem vagyok benne biztos, hogy jó látom, de amg valami logikus magyarázatot nem látok ezekre addig nehezen tudok mást gondolni :)

Alter Ego
Szerkesztő

Ha tízből nyolc nőt biztosan megkaphatnál, sőt egymásra rálicitálva “tepernének” érted, még akkor is ha csak minden harmadik online üzenetre válaszolsz és rendszeresen 20 kilométeres távokra furikáztatod magad ezekkel az idiótákkal, akkor vajon melyik nő érdekelne; a nyolc agyatlanul nyomuló vagy az a kettő, aki tulajdonképpen nem is foglalkozik veled? – Ha pontos, részletes választ tudsz adni a kérdésre, akkor máris szükségtelenné válik ez az egész polémia…

A “teperésnek” semmi értelme… A férfi valódi problémája, hogy miként leplezze el azt a nyilvánvaló tényt, hogy érdekli a nő… Az egyetlen jó módszer, ha saját maga is elhiszi, hogy nem is annyira fontos, mert “van másik”… Egyébként is hozzávetőleg ekkor helyezkedik egy nővel azonos, felegyenesedett alapállásba a férfi, mert ugye egy átlag nőnek is mindig könnyedén akad másik a nyolc “teperő” érdektelenből… Ennek ellenére a legtöbb férfi még morális kérdést is hajlandó csinálni belőle, hogy “nem illik, nem erkölcsös egyszerre több nőnek is csapni a szelet”, miközben egy átlagos nő anélkül is könnyedén tarthat több vasat is a tűzben, hogy megmozdítaná a kisujját is… Sőt azt se hagyjuk ki a számításból, hogy ebben a szexpiaci csatározásban még azok az (egyébként nem is kevesen lévő) nők is könnyedén kikaparják a maguk gesztenyéjét, akiknek a valódi szexpiaci értéke az átlőtt nullával azonos, merthogy szinte teljesen frigidek, így aztán soha semmilyen formában nem is fogják senkinek sem meghálálni a figyelmet… Szóval a férfi második legnagyobb szexpiaci problémája, hogy miként ismerje fel és diszkvalifikálja a játékból a “barátzóna” kiaknázására berendezkedett szűzkurvákat…

Ferro
Olvasó
Ferro

“akkor vajon melyik nő érdekelne; a nyolc agyatlanul nyomuló vagy az a kettő, aki tulajdonképpen nem is foglalkozik veled?”

Ez nem ettől függ. Nekem legalábbis nem, hogy a nőnek hogy áll össze azt nem tudom, de szerintem náluk se ezen múlik. Engem nem érdekelne melyik, hogy nyomulna, az érdekelne amelyik a legszebb, a legnormálisabb. Ha nem nyomul egy rondább hülyébb az kit érdekel? Attól még hogy nem nyomul az nem lesz értékesebb ha rondább és hülyébb. Ha viszont egyforma jol néznek ki és egyforma normalisak mondjuk, akkor minimális különbség fog dönteni, amelyikkel jó a szex, de mondjuk ha vmelyik nem irogat és a többi 7 r mindig, akkor az az 1 csak amelyik nem ir kapásból kiesik. Mert nem kelti fel magára a figyelmet.

Én se szivesen alázom meg magam, de az hogy egy csajnál felhivjam a figyelmem magamra, megalapozzam vele a kapcsolatot (ezzel kicsit be kell hodolnom) udvaroljak neki, foglalkozzak vele, ehhez teperni kell. Hiába lesz egyenes a gerinced ha két nem után mindegyik csaj után sarkon fordulsz.  Mert jó nők nehzen ugranak egyből ember nyakába.
Hülye példa és utálom a nőt de Vajna Timike is 2 hónapig le se sz.rta a Andykéjét. Most mindegy hogy milyen kapcsolat ez, de ha Andy papa ettől bolodg hogy neki ott a kis Timeácskája akkor neki ez egy jo deal. És nem abból a szempontból nézi, hogy kezdetben legörbült a gerince. Amikor napi 10 szer se.be dugja feltételezem már nem érdekli, hogy  milyen görbe volt a gerince mikor csapta a szelet a Timikének.

Ugy gondolom, hogy hasonló ez a munkahelyhez, ott is asszertivan kell viselkedned, de mégis csak meg kell alázkodnod a főnököd felé, kell vmekkora ellenállást képviselned, de nem lehetsz vele teljesen egyenlő, lehet lázadni csak nincs értelme. De ez ahhoz kell, hogy minden hónap végén röhögj egy jót és leszard az egészet amikor a fizud elutálják. Hasonloképpen értelmezem a női témát.

Az elején tepersz ésszszerü határokon belül (bár a példák azt mutatják ez lehet elég tág) utána kiegyenesed mikor összetettek, és amikor dugod meg viszont szeret akkor már le lehet szarni, hogy az elején kicsit futottál a csaj után.  És visszabb lehet venni, hogy már ő is tegyen bele vmit a kapcsolatba.

Naooo
Olvasó
Naooo

“akkor vajon melyik nő érdekelne”

A nyolcból a legszebb.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ki a faszom az a dérheni?

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Ezt mindenkinek látnia kell:

http://hvg.hu/itthon/20151229_szerelem_migrans_menekultek_keleti

 

Sokat elmond a cikkben szereplő hölgyekről, hogy normálisan beszélgetni se tudnak a “szerelmükkel” a nyelvi nehézségek miatt.

akos12
Olvasó
akos12

.Üdv!
Még csak most ismerkedek a red pillel meg a pua-val mivel belefutottam egy korábban számomra ismeretlen helyzetbe.
Úgy kb. 6 hete egy online társkeresőn megismerkedtem egy egész csinos lánnyal akivel a 3. randin le is feküdtünk, és azt követő 3 hétbe is vagy 10x volt nálam a lakásomban. Aztán karácsonykor egy üzenetben közölte, hogy érzelmileg még az előző kapcsolatában ragadt és hogy inkább ne találkozzunk többet, akkor másnap egyszer beszéltünk, mondta, hogy neki a testi cselekedet szintjén rendben van a dolog de többet nem tud adni. Akkor még nem értettem, de most már kapizsgálom, hogy vélhetőleg gyászidőszakos csaj és velem a barátság extrákkal típusú kapcsolatot kereste. Akkor azt mondtam, hogy én szívesen folytatnám bár ő azt mondta, hogy miért nem keresek helyette valami kedvesebb lányt. Aztán eltelt két hét, a csaj nem igazán írt, én se neki, most beszéltünk, hogy esetleg majd találkozzunk és azt kérdezte, hogy nekem mi éri meg ebben? Ha jól értem a kérdést, akkor az érdekelné, hogy nekem mi éri meg a barátság extrákkal? De erre mit lehet válaszolni? Mert én a szexen kívül egészen megkedveltem, de ha neki csak a szex kell akkor ezt így direktbe írjam le neki, hogy nekem megéri, hogy csak szeretkezzünk? Most még csak megpróbáltam elviccelni a kérdést, nem adtam rá egyenes választ, de már másodjára kérdi. Valakinek lenne esetleg erre valami frappáns válasza?

Deadpool
Újságíró

“…azt kérdezte, hogy nekem mi éri meg ebben? Ha jól értem a kérdést, akkor az érdekelné, hogy nekem mi éri meg a barátság extrákkal?”

Szerintem inkább azt kérdi, hogy nem félsz-e a pofára eséstől. Nyilvánvalóan a tudtodra adta, hogy többet nem akar. Valószínűleg látja, hogy hajlamos vagy érzelmileg belehúzni magad ebbe, ami neki felesleges komplikáció, ezért visszakérdezett, kíváncsi volt a reakciódra. Nekem legalábbis ez a tippem. Ha érzelmileg távol tudod tartani magad tőle, akkor jöhet a frappáns válasz és szexelj amennyi csak a csövön kifér, de ha nem, akkor szvsz inkább keresgélj tovább, mert csak idő kérdése és leráz. Vagy szexelj és keresgélj tovább. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

comment image

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Használd amire kell ne fektess bele nagy energiát ne keresd csak ha ő is, érzelmeket pedig ne vigyél bele! Lehet nem mondta de kevés vagy neki állandó partnernek és hogy kapcsolatot alakítson ki veled így meghagy dugópajtinak. Ahogy írták előttem használd de közben keress társnak valót hidd el nem fogja zavarni (egy darabig) sőtt még beszélgethetsz is vele közben kikérheted a véleményét a jelöltekről amit persze nem veszel figyelembe! Ha erőlteted akkor leépít teljese és ennyi sem lessz köztetek!

Gejza
Olvasó
Gejza

Olyan 35-40 éves lennél, most ugrálnál örömödben.
De majd megtudod, olvasgasd csak a Red-Pill-t oda-vissza, mindet róla.
Arra meg vigyázz nagyon, hogy védekezz.
Nehogy legyen gyerek, mindegy mit mond a lány ezzel kapcsolatban, erre figyelj.
És nincs olyan, hogy “velem őszinte” meg “biztos őszinte”.

Hunn
Újságíró

akos12, ez a kérdés egy tipikus, úgynevezett “Shit Teszt” a hölgy részéről, úgyhogy szerintem eszerint kéne kezelned ezt a dolgot…

Én amúgy személy szerint a szenvedélyes hozzáállásban hiszek, úgyhogy én valami olyasmit mondanék ilyen helyzetben, hogy “bármit is gondolok amikor nem vagy velem, ahogy meglátlak elfelejtem és csak azt érzem hogy elveszítem a fejem, és csak arra tudok gondolni, hogy nekem ez a nő kell, most, azonnal” és ezzel egyidőben megragadnám, magamhoz húznám és lesmárolnám… :)