66 megosztás

Internetes társkeresők, a nethercegnők birodalma

Jórészt mindenki találkozott már azzal jelenettel, amikor a diszkóban öt-tíz férfi táncol körbe egy nőt. Félre-félrelökik egymást, hogy ők legyenek a befutók; végül azonban mindegyikük zsákmány nélkül oldalog haza. Ez a kép ugrott be először, amikor az elmúlt másfél hónapban egy saját vizsgálat során megismertem az internetes társkeresők világát. Mert olyan virtuális birodalom ez, ahol a mesebeli sárkány hercegnő lesz, a királyfi pedig békává válik.

Aligha létezik napjainkban népszerűbb ismerkedési platform az internetnél: ha összeadjuk a hazai társkereső oldalak felhasználóinak számát, körülbelül hárommilliós adatot kapunk. Érdekes tény, hogy a legutóbbi népszámlálás szerint az egyedülállók száma Magyarországon 1,317 millió fő volt. De még ha figyelembe is vesszük, hogy egy-egy ismerkedő több társkeresőn is fenn lehet, akkor is őrületesen nagy ez a mennyiség. Joggal adódik a kérdés: miért vannak olyan sokan fenn a társkeresőkön és miért nem csökken a számuk?

E kérdések megválaszolásához az elmúlt másfél hónapban egy kiterjedt kutatást végeztem, melyhez egy szociológus barátom segítségét kértem. Első körben egy társkereső oldalt kerestünk, mely hozzáférhető statisztikákat nyújt a felhasználóinak: így az egyik legnagyobb fizetős szolgáltatót választottuk. Itt a statisztikákból azonnal láttuk, hogy hányszor nézték meg az adatlapunkat, mennyi levelet kaptunk és hányszor tettek minket a kedvencek közé. Hogy kellő méretű adathalmazunk legyen, összesen 4 embert regisztráltunk. Feltettünk egy nagyon csúnya nőt, akinek a fényképét több képből állítottuk össze, és annyira eltorzítottuk, hogy kifejezetten taszító legyen. A testi paramétereit tekintve nagyon alacsony, ugyanakkor nagyon kövér volt. Regisztráltunk egy olyan nőt is, aki teljesen átlagosan nézett ki – ehhez egy argentin lány fényképeit használtuk. Férfiakat is felpakoltunk: az egyik teljesen átlagosan nézett ki, legalábbis azon nők szerint, akiket megkérdeztünk róla. A másik férfi viszont egy venezuelai topmodell volt: rá azért esett a választásunk, mert hazánkban egyáltalán nem ismert, így alacsony a lebukás kockázata.

Hogy jobban megismerjük a társkeresők világát, levelet is váltottunk a „velünk” ismerkedőkkel. Itt arra törekedtünk, hogy semmiképpen ne keltsünk hamis illúziókat, ezért a lehető leggyorsabban rátértünk a kérdéseinkre. A férfiak nevében írott első levelünk nem sablon volt: általában a megcélzott lány fényképeiről kérdeztünk valami vicceset, hogy növeljük a válaszadás valószínűségét. Majd a legfontosabb kérdéseinkre tértünk: hány férfivel találkozott eddig a nő, és hány nővel az adott férfi, ezek közül mennyi tetszett neki a személyes találkozáskor, és hogy miért van még mindig fenn az oldalon.

Egészen döbbenetes eredményeket kaptunk. Először is azt, hogy még a nagyon csúnya nő is messze több levéllel gyarapodott, mint a modell férfi. Kevésbé meglepő, hogy az átlagos külsővel rendelkező nő kapta a legtöbb levelet: napi 47-et, a csúnyácska „csak” 14-et (a modell férfinek átlagosan ötnaponta érkezett levél).

Okkal mondhatja bárki, hogy a férfi feladata a kezdeményezés, ezért jöttek ki ezek a számok. Csakhogy a férfimodell a leveleinek 24 százalékára kapott választ, az átlagférfi pedig csak 4 százalékára. Egyébként a leveleket mindig olyan nőknek küldtük, akik az elmúlt egy héten online voltak. A kedvencnek jelöléseknél is nagyon rosszul jártak a férfiak: az átlagos nőt 2247-en jelölték kedvencnek egy hónap alatt, a csúnyácskát 758-an. A modell férfi megint rosszul járt: összesen 38 nő szívébe sikerült belopnia magát, de ez még semmi az átlagos külsejű férfihoz képest: őt csupán 7-en kedvelték.

Aki minderre azt mondja, hogy ez nem jelent semmit, hiszen az internetező nők visszafogottak és szerények, alaposan téved. Ugyanis a férfiaknak adott válaszaikból kiderül, hogy átlagosan 6,8 férfivel találkoztak az internetről az elmúlt időszakban. Valóságos randirekordereket is megismerhettünk: az egyik lány két hónap alatt a saját bevallása szerint 30-40 jelölttel találkozott az internetről. A férfi válaszadók jóval szerényebb statisztikáról számoltak be: az ő randiátlaguk 2,4 lett.

Természetesen a randi csak egy dolog, és akik ismerik az internetes társkeresők világát, jól tudják, hogy egy találka egyáltalán nem garancia a sikerre. Tényleg nem: ezt támasztották alá a számok. A női átlag 0,7 volt, vagyis a 6,8-as randiátlagból következően csak minden tizedik férfi tetszett nekik élőben. Tehát férfi szemszögből átlagban csak 10 százalék az esélye egy sikeres randinak – átlagban. Úgy látszik, a férfiak kevésbé bizonyultak válogatósnak: az adatok szerint – hasonló számítási módszerrel – a nők kétharmada élőben is tetszett nekik.

bad-dateUgyan elsőre úgy tűnt, hogy nehéz lesz választ kapnunk arra a kérdésre, hogy miért is vannak még fenn az interneten az illető felhasználók, ha ilyen kicsi a sikerarány, végül könnyebb lett minden, mint sejtettük. Ezt úgy értük el, hogy kissé lemondóan csalódásunkat fejeztük ki az oldallal kapcsolatban. Nehéz lenne kategorizálni az alapkérdésekre adott válaszokat, gyakoriság alapján azonban a következők mindenképpen kiemelkednek.

A legtöbb válaszadó nő szóvá tette, hogy az interneten jövendőbeli párjuk után kutakodó férfiak „lúzerek”, és csak azért vannak fenn a társkeresőn, mert az életben nem tudnak ismerkedni. Rengetegen írták azt, hogy emiatt már csak szórakozni járnak fel az oldalra, hogy nevessenek a leveleken. Ennél is döbbenetesebb volt azonban, hogy kiváltképp sokan jelezték– természetesen más-más szavakkal –, hogy jót tesz az önérzetüknek a sok levél és bók, ezért járnak csak fel. Vagyis: miközben „lúzereknek” nevezték a nekik írogatókat, addig a leveleik jól estek nekik. Még ennél is elszomorítóbbak voltak azok a válaszok, amiket a férfiak írtak: a legtöbben még bíztak abban, hogy egy szép napon rálelnek az interneten az igaz szerelemre.

Pedig nem kellene – ezt a következtetést vontuk le a vizsgálat után. Ugyanis minden számadat, minden válasz azt bizonyította, hogy ma Magyarországon az internetes társkeresőket a nők nem arra használják, amire valók. Habár kezdetben bizonyára minden regisztráló nő magányos és párt szeretne, gyorsan felismerik, hogy az internetes társkereső hihetetlenül megdobja az önértékelésüket. Láthattuk, hogy a csúnya, eltorzított arcú lánynak is 758 tagú követői köre lett egy hónap alatt. Ugyan a „rajongók” természetesen nem csak őket jelölik kedvencnek, ők ezt nem tudják: úgy értelmezik ezt, mint a saját rajongótáborukat. Ahogy az egó felszökik a végtelenbe, azzal párhuzamosan az igények is megnőnek: láthattuk ezt, személyes találkozáskor csupán minden tizedik férfi tetszik a nőnek. Ráadásul azok a férfiak, akikkel találkoznak a  nők, már legalább két szűrőn átjutottak: ők választ is kaptak már a levelükre és úgy ítélte meg a nő, hogy találkozni is fognak vele. Így a nethercegnők kényük-kedvük szerint válogatnak egy őrületesen nagy férfitömegből, amely immáron jóval nagyobb, mint a cikk elején leírt férfiak a diszkóban a választott nő körül.

A cikk elején feltett kérdésre így adódik a válasz: azért vannak ilyen sokan továbbra is a társkeresőkön, mert a nők többségének itt már nem is a társtalálás a célja, hanem az önértékelés javítása – erre pedig folyamatosan szükség van, ha az életben valahogy sehogy sem érkeznek a pozitív megerősítések. A társkeresőző férfiak pedig vakon hisznek továbbra is abban, hogy a nagy merítésből valamikor nekik is jut majd valaki.

Most pedig a non plus ultra: jól mutatja a netes társkeresők abszurditását, hogy még a férfimodell is csak nagy nehezen jutott volna el a találkozóig: igen sok esetben a nő nem válaszolt már többé neki, pedig ő nálunk egy nőtlen, egyetemet végzett vállalkozó volt, aki magas és sportos külsővel rendelkezik. Úgy látszik, az interneten még a legalacsonyabb szexpiaci értékű nőknek sem volt elég.

Post Author: Richter András

f Facebook
66 megosztás


74
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
54 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
26 Hozzászólások szerzői
Reactorhunbagiracs004cs004Geri P. Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
DennisVT
Újságíró

Hát ha hiszitek, ha nem, ezt a felmérést már megcsinálták, méghozzá ennél még szélesebb körben. Több kamureget is csináltak, mint 4, és nem voltak ennyire végletesek. Megpróbálom kikeresni: http://blog.okcupid.com/index.php/your-looks-and-online-dating/

As you can see from the gray line, women rate an incredible 80% of guys as worse-looking than medium. Very harsh. (…) Paradoxically, it seems it’s women, not men, who have unrealistic standards for the “average” member of the opposite sex.

http://www.zdnet.com/article/ten-fake-profiles-one-okcupid-experiment-okcupid-on-trial/

The most contacted woman had almost 17 times more messages in a week than the most contacted man.
The two best looking men received 5 fewer messages than the 3rd and 4th best looking women.

A ti kísérletetekben számomra nagyon kicsi venezuelai topmodell pali eredménye, ami sztem annak köszönhető, hogy túl jó pasit és túl jó képeket választottatok, még látatlanban is ezt mondom, és ezt kiszúrták a nők. Ha fogtatok volna egy “hétköznapi” jóképű pasit, akkor valószerűbb eredmények jöttek volna ki. Nők között is látni egy csomó, nagy valószínűséggel kamu profilt, még csak rájuk se kattintok…

A női átlag 0,7 volt, vagyis a 6,8-as randiátlagból következően csak minden tizedik férfi tetszett nekik élőben

Ez viszont nagyon is valószerű, ilyenkor jön a “nincs kémia” duma, ami valójában csak kódszöveg arra, hogy “jobbat akarok, és volt is már jobb”.

Még ennél is elszomorítóbbak voltak azok a válaszok, amiket a férfiak írtak: a legtöbben még bíztak abban, hogy egy szép napon rálelnek az interneten az igaz szerelemre.

“I really, really, really hope the myth that girls are the hopeless romantics gets kicked to the curb ASAP. Everyone needs to realize that men are the “romantics pretending to be realists” and women; vice versa”
https://therationalmale.com/2011/12/27/women-in-love/
https://therationalmale.com/2011/08/26/the-true-romantics/

filmcom
Olvasó
filmcom

Van itt egy nagyon “kínos” dolog.. Ha igazán őszinték lennénk, akkor a felnövekvő férfiaknak (fiúknak) azt kellene a fejükbe verni már a középiskolában(!) hogy a nők a férfiakat csupán a “létezésük”-ben nem tudják igazán “értelmezni”.. A nőkben ez  egy  evolúciós ösztön…(a felnövekvő utód – ami a nőknek az erősebb késztetés – minél biztonságosabb helyen éljen, és nőjön fel)  Ehelyett mi van..?  Sok gyermeklelkű fiú, férfi elhiszi azt a képmutató közhelyet, hogy majd “rád talál a nagy szerelem”….  És most jön a dráma…Akik ezt el is hiszik, és a valóság pofán vágja őket..na azok lesznek a nőgyűlölő, kiábrándult férfiak… És innen már csak egy lépés – ha idegileg gyengébb az illető férfi – a tragédia…!  Arra meg gyávák vagyunk hogy fiatalon a közbeszédben ilyen szinten legyünk őszinték hogy felkészítsük a fiatalokat a fájdalmas valóságra…Mondjon nekem bárki egy őszinte műsort ahol ezt így ki merik mondani…!!!!   Csak a mellébeszélés, képmutatás, még szexuálpszichológusi szinten is..!!!!!!  (ezen döbbenek meg egyébként a legjobban..)

 

DennisVT
Újságíró

a felnövekvő férfiaknak (fiúknak) azt kellene a fejükbe verni már a középiskolában(!) hogy a nők a férfiakat csupán a “létezésük”-ben nem tudják igazán “értelmezni”.. A nőkben ez  egy  evolúciós ösztön…

Hát ezt várhatod… De erre van a net és a férfiszféra. Arra, hogy minden férfi utolsó mocskos nemierőszakoló, elnyomó szemétláda, arra van egyetemi kurzus. Azt pedig, hogy a nők opportunista szeretők, még kiejteni is tilos, és egyből rádsütik, hogy nőgyűlölő vagy. Ez a modern világrend.

Kalman
Újságíró

Az a kemény, hogy néhány barátomnak megpróbáltam felnyitni a szemét, és a legtöbben teljesen vakok akarnak maradni. Van például egy fiatalabb barátom, aki egész jóképű, intelligens, szorgalmas és még érzelemdús is. Szóval tipikus főnyeremény (lenne, ha a nők úgy működnének, ahogy hazudják). Még a feleségem is azt mondta rá, hogy tipikus Mr. Nice Guy.

A barátnője meg totál hülyén viselkedik vele (ahogy a red pill meg is jósolja). Aggódtam érte, elmeséltem neki a shit tesztet, a hipergámiát, mindent. Adtam linkeket az itteni cikkekre, és a Red Pill-re is. Néhány hónapra rá találkoztunk, és azt mondta, hogy neki a red pill nem való, mert ő nem akar olyan lenni, és az ő barátnőjének nem arra van szüksége. Erre varrjatok gombot!

Reszet Elek
Újságíró

Mindenki csak a saját kárán képes tanulni. A butábbja még azon sem.

Kalman
Újságíró

A Red Pill Parenting vagy a Married Redd Pill oldalon volt szó arról, hogy hogyan lehet a tudást átadni serdülő fiúknak. Egyik apa írta, hogy az ő fia egyáltalán nem hallgatott rá. Aztán egy komoly csalódás érte, és akkor hirtelen vevő lett a pirulára. Szóval van ebben valami.

DennisVT
Újságíró

We never free a mind once it’s reached a certain age.

lt’s dangerous.

The mind has trouble letting go.

Kalman
Újságíró

De te magad is már felnőttként ismerted meg a “tant”, nem?

DennisVT
Újságíró

Ja hát nem szó szerint kell érteni… inkább úgy, hogy ki milyen mélyen van a kékpirulában. Ha a havert egyrészt nem vágta még mellbe semmi csalódás, másrészt azt hiszi, hogy a jelenlegi kapcsolata szuper, akkor éppen elég mélyen van benne:)

Valaki ezt egyszer úgy mondta, hogy ezt nemigazán lehet terjeszteni, rátalálnia kell az adott embernek, ha úgy hozza a helyzet… pl kiderül, hogy hónapok óta 3 alfával csalja a srácot a barátnő…:)

Kalman
Újságíró

A vicc az, hogy egyáltalán nem elégedett a helyzetével, keresi a kiutat, de nem találja.

DennisVT
Újságíró

Hát akkor pedig kéne erre valami fogékonysága legyen. De persze tuti vannak olyan mentalitású emberek, akik ezt kapásból elutasítják. Lehet, hogy ő is ilyen. Nem való ez mindenkinek.

Kalman
Újságíró

“Nem való ez mindenkinek.” Ez nekem nagyon fura gondolat. Tudjuk, hogy enélkül az ember csak megszívhatja. Akkor nemhogy nem való mindenkinek, hanem mindenkinek alapnak kellene lennie, nem?

DennisVT
Újságíró

Sztem a haveri körömből majdnem egyedüli vagyok, aki tudja mi az a redpill, meg így képben van a tanításokkal. Van 1-2 akinek megvan ez a tudás saját tapasztalatból (natural alfák), van 1-2 aki összeszedegette innen-onnan, de a többség sosem hallott ezekről, és tök jól megvan. Ketten ilyen 15 éve tök jó kapcsolatban a barátnőikkel, egy harmadik 5 éve ugyanazzal a csajjal, most házasodnak, és nagyon jó esélyeket jósolok nekik…

Plusz hát a redpill előtt is voltak jól működő boldog kapcsolatok. Szerintem ez segít annak, akinek szüksége van rá, de nem kell mindenkinek.

Reszet Elek
Újságíró

“Neo, előbb utóbb rájössz te is amire én.. más dolog ismerni az utat és járni rajta.”

“Nem mondtam hogy könnyű lesz.. csak azt mondtam, igaz..”

filmcom
Olvasó
filmcom

ott van a lényeg: “vakok AKARNAK maradni…:))

PizzaMuncher
Olvasó
PizzaMuncher

> neki a red pill nem való

A red pill snkinek sem való

Proli
Olvasó
Proli

Azt mondjad már meg, hogy mi a bajod ezzel?

Gejza
Olvasó
Gejza

Basszus.

Pár hónapja fogalmazódott meg bennem ugyan ez szóról minden, amit te leírtál már jó egy éve ide.

Az egész dolog, szóról-szóra egyben ugyan azok a gondolatok, amik bennem is felmerültek nemrég.

Minden szó, minden mondat a “probléma” kimondásától a következtetésig, ami ezzel jár(na).

filmcom
Olvasó
filmcom

És még annyit, ez a cikk is csak félig járja körbe a kérdést… Cseszheti bármelyik férfi, ha jóképű, és tetszik egy jó nőnek, HA csóró, és így telnek a hónapok, évek egy jó nő mellett…!!!!

 

PizzaMuncher
Olvasó
PizzaMuncher

Hagyjuk már, ez a csóróság is csak egy mém. Ha van normális munkád és meg tudsz élni akkor találsz nőt. Különben is egy kötetlen kapcsolatban ez baromira nem számít.

Másrészt miért kéne neked olyan nő aki azt nézi mennyi pénzed van? Nem szeretsz csóró lenni? Tanulj és keress jó munkát.

filmcom
Olvasó
filmcom

“Normális munka”: relatív.   “Meg tudsz élni” ez is relatív…  Egyébként tökéletesen igazad van: Valamilyen nőt lehet találni “nettó átlag” mellet is… (Segélyeseknek is van családjuk..)

 

Kalman
Újságíró

Aktív csajozós korszakomban én is próbálkoztam netes párkereséssel. Miután órákat töltöttem azzal, hogy szép leveleket fogalmazzak, és elenyésző volt azoknak a száma, akik vissza is írtak rájöttem, hogy százszor ésszerűbb kimozdulni otthonról, és PUA-szerűen leszólítani csajokat. Ha nem is jön össze legalább nem a gép előtt rohad az ember :-).

Geri P.
Olvasó

hát persze, teljesen életszerű ötet a buszmegállóban vagy a tecsó tejes pultjánál random hülyeséggel odatolni a képed mindenféle nőhöz hogy aztán kínos lenézés értetlenkedés vagy simán a tűnj a picsába lekoptatás legyen az eredménye.
Én csak viccből néztem az ilyen ismerőseimet, rohadtul nem szakad a siker a nyakukba de legalább kívülről nézve szórakoztató volt.

Reszet Elek
Újságíró

“A kutya is jó dolgában vész meg” – tartja a népi bölcsesség. Ha táplálják a szörnyet nem kell csodálkozni hogy növekszik.

Valahol a csajoknak még igazuk is van. Miért ne tennék, ha megtehetik. No meg ha valaki beáll a sorba százhuszonötödiknek az tényleg lúzer.

filmcom
Olvasó
filmcom

Jóképű, “sikeres” férfi:  Az ilyen férfiaknak egyszerűen “ne üzlet” leragadni egy nő mellett, mert akkor “mi a francért vagyok Én ideális pasi..?, átlagos faszi is dughat egy nőt..akkor Én miben vagyok több tőlük..?

Ha ideális pasiként is egy nőt dugok,akkor ugyanolyan lúzer vagyok mint akiket lenézek…. :)))

Suum cuique
Újságíró

Alter Ego
Szerkesztő

Nagyon kifejező kép, muszáj volt a cikkbe is beszerkeszteni. Köszönet a tippért! :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Csakhogy a férfimodell a leveleinek 24 százalékára kapott választ”

24 százalékot én is hozom, de kép nélkül. Mondjuk én nem dicsérgetem őket.

.
Olvasó

.

Naooo
Olvasó
Naooo

A cigány is személyesen próbálkozott be. Milyen bátor volt, hogy csak úgy rácsapott a fenekedre.

Art
Olvasó
Art

“Van” “barátom”

(+dr. Genya mém)

DennisVT
Újságíró

Ez elég sokszor shit test amúgy, függetlenül attól, hogy van-e vagy nincs pasija. Azt is mondják, hogy csak az a nő foglalt, akin fekszenek. És tényleg rengeteg nőnek úgy van pasija, hogy alig várja, hogy egy jobbra cserélhesse. Szóval, ha valahogy egy ismerkedés során ezt hallod, az könnyen lehet, hogy semmit sem jelent.

Pár jó válasz:
https://heartiste.wordpress.com/2010/07/20/i-have-a-boyfriend-responses/

Heartiste-n annyit lehet röhögni… imádom. Ezt pl alig várom, hogy elsüthessem végre : “Oh man, I’m so embarrassed. I thought you were a lesbian.

Kuszako
Olvasó
Kuszako

Ez pont egy olyan téma, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni, viszont van tapasztalatom benne. 2 eset történt meg velem.
1. Vonaton utazva
Pasi odaül mellém: Szia, nagyon csinos vagy, valamikor beülhetnénk egy kávéra. Megadod a számod?
Én: Kedves vagy, de házas vagyok.
Pasi: Mondtad volna, hogy nem akarsz velem randizni, te ribanc! [Ezek szerint ez lett volna a helyes lépés?]

2. Szintén vonaton
A pasi leül mellém, megkérdezi mennyi az idő, válaszok neki, elkezdünk beszélgetni tök semleges dolgokról. 5 perc múlva megkérdi, akarok-e vele randizni. Válaszolok, hogy nem, férjnél vagyok. Erre ő: Ezt előbb is közölhetted volna, bazdmeg! [De ha az elején benyögöm, hogy férjem van, akkor is én vagyok a szemét, nem?]

Most akkor mi a hangyabokát csináljak, kérdem én! :)

DennisVT
Újságíró

Semmit, tök kulturáltan, normálisan intézted. Aki sajnálja azt az 5 percet (vonaton, ahol amúgy is mi a faxt csinálna?!!) amíg kiderül, hogy a nő házas, annak komolyabb bajai vannak:)

Kuszako
Olvasó
Kuszako

Akkor megnyugodtam :) Már csak a 3. eset hiányzik, amikor a pasi azt hiszi, hogy shit test és tovább próbálkozik. Mondjuk az elég érdekes “eszmecsere” lenne… Van barátod? Van. Nem is igaz. De. Nincs is, csak kéreted magad. De van. :D

DennisVT
Újságíró

Neeeem:) Ha shit testnek veszi (akár tudja mi az, akár nem, akár ismeri tudatosan a fogalmat, akár nem), és tudja kezelni, akkor az nem így fog kinézni. Egyszerűen elüti valami poénnal, pl széles mosollyal megjegyzi, hogy még csak 5 perce ismeritek egymást de máris a nyakába akarod zúdítani a gondjaidat. :) És simán beszélgettek tovább, aztán idővel majd úgyis kiderül, hogy tényleg van-e barátod/férjed, és hogy ez tényleg akadály-e.

A lényeg az, hogy nőként ne akadj fel azon, ha ettől nem fúj visszavonulót. A sikeresebb muffmágnes pasik ahhoz vannak szokva, hogy ennek ellenére, ezzel együtt is meg lehet kapni sok nőt. Azt pedig nem fogja tudni 5-10 perc után, hogy te tényleg az erkölcsös nő vagy-e egy tényleg boldog kapcsolatban, ahonnan eszed ágában sincs kikacsintani még Brad Pittel sem, avagy pedig a megfelelő férfinak igenis kapható vagy a párod/férjed mellett is.

Ha amúgy van kedved vele beszélgetni, és érdekes a társaság, akkor nem kell feltétlen lerázni, majd ha valami konkrét lépést tenne, akkor emlékezteted, hogy van valakid. Szerintem teljesen normális dolog, hogy egy férfi  és egy nő tudjon beszélgetni egy hosszabb vonatúton anélkül, hogy az bármit jelentene.

Kuszako
Olvasó
Kuszako

Hmm, mondjuk ez jogos, köszi a korrigálást :)

” Szerintem teljesen normális dolog, hogy egy férfi  és egy nő tudjon beszélgetni egy hosszabb vonatúton anélkül, hogy az bármit jelentene.”

Maximálisan egyetértek!

spekimen
Olvasó
spekimen

“hangyabokát” 

én ezért a szóért máris megkedveltelek, sőt…  :-D  arról nem is beszélve, hogy, ha két pasi is leszólított téged csak úgy, akkor eléggé vonzó nő lehetsz, legalább is van benned valami, ami kiváltja ezt a reakciót.

Ami pedig a pasik reagálásait illeti, azok eléggé amatőr reakciók. Ahogy DennisVT is mondja egy rutinos róka, ott nem áll meg, amikor kiderül, hogy van pasi vagy házas vagy, és nem ilyen hülyén reagálja le.  Határozottan, de nem bunkón próbálkozik tovább és, ha továbbra is határozottan utasítják vissza, akkor tényleg elhiszi, hogy annak a nőnek jelent valamit is az amit mond és nem csak úgy mondja :-D

Egyébként ne már, most itt tényleg csak foglalt nők vannak? Libsifemcsi-napszemcsi-vel mi van?

Bár, tudom az oboázós beszólás után, itt már nem sok esélyem van :-DDD

 

Reszet Elek
Újságíró

Sose lehet tudni. Egy feminista teste az övé, ahogy a döntései is. Meglehet hogy él-hal a skullfuckingért.

Kuszako
Olvasó
Kuszako

” “hangyabokát”  én ezért a szóért máris megkedveltelek”

Óh, mindjárt elpirulok (egyébként köszi :) )

“arról nem is beszélve, hogy, ha két pasi is leszólított téged csak úgy, akkor eléggé vonzó nő lehetsz”

Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, őszintén szólva halványlila segédfogalmam sincs, hogy mit láthattak bennem az említett férfiak, ugyanis esztétikailag max. 6-os lehetek egy kívülálló férfi szemszögéből. (Egyébként ezt is köszi, mert maga a feltételezés is jól esik :D )

“Egyébként ne már, most itt tényleg csak foglalt nők vannak?”

Nem vicc, kb. 2-3 hónappal a párom megismerése után találtam rá erre az oldalra.

 

spekimen
Olvasó
spekimen

Ó, ha olyan a kisugárzásod, akkor lényegtelen, hogy nem vagy 6-osnál jobb csaj külsőleg, mivel ez felturbózza a megjelenésed. Vannak olyan 8-9-esek, akik csak külsőleg szépek, de már kisugárzásuk alapján is le lehet vágni, róluk, hogy ridegek, mint a kocsonya és hidegek, mint a jég, és megmerem kockáztatni, hogy elég sokan lehetnek közülük ilyenek, többen, mint 5-6-osoknál.

Ezen a hangyabokán nem tudom túl tenni magam, ebből én arra következtetek, hogy te olyan nyuszó-muszóan édes típus lehetsz, megveszek az ilyenért.

(ne törődj velem, túl élénk a fantáziám :-D )

Kuszako
Olvasó
Kuszako

“Ó, ha olyan a kisugárzásod, akkor lényegtelen, hogy nem vagy 6-osnál jobb csaj külsőleg, mivel ez felturbózza a megjelenésed.”

Klafa, akkor már értem mit eszik rajtam a férjem :)

“Ezen a hangyabokán nem tudom túl tenni magam, ebből én arra következtetek, hogy te olyan nyuszó-muszóan édes típus lehetsz

Micsoda ereje van egyetlen szónak! Egyébként simán lóf@szt akartam először írni, de próbálok leszokni a káromkodásról. Szóval max. nyuszó-muszó gépfegyverrel :D

spekimen
Olvasó
spekimen

A nyuszó-muszón azt kell érteni, hogy bújós cicus vagy, aki tud vadmacska is lenni – akár gépfegyverrel is- a megfelelő alkalomkor. :-D

 

Kuszako
Olvasó
Kuszako

Ez esetben pontos a megfogalmazás :)

Anyádlába
Olvasó
Anyádlába

“megveszek az ilyenért.”

Nahát, pontosan hozod a társkeresők feelingjét!

Geri P.
Olvasó

talán arra van a jeggyűrűd hogy hordjad te kibaszott idióta!

.
Olvasó

.

DennisVT
Újságíró

Életem legjobb mellű nőjével a 85ös buszon ismerkedtem össze:) forma, méret, keménység/puhaság. Pedig milyen hülye kis béna voltam akkoriban… de nagyon nézett, muszáj volt megszólítani:)

Naooo
Olvasó
Naooo

A tömegközlekedés tömegközlekedésre való, nem kurválkodásra.

Suum cuique
Újságíró

Ezt ismeri valaki?

The Book of Pook

DennisVT
Újságíró

Aha. Bár nem olvastam végig, de tök olvasmányos, meg jól magyaráz. Érdekes… amennyire emlékszem, már több mint 1 éve volt…

lazydave85
Olvasó
lazydave85

Kicsit negatív az egész cikk, én is ismerkedtem netről, kb minden 15-20. kapcsolatfelvételből lett randi, és minden 5-6. randiból lett valami, de ez régebben volt persze. Amúgy ez a blog épp arról szól, hogy netről szed fel nőket, néha a beszélgetésekre is utal, hogyan csinálja: http://sorozatrandizo.blog.hu/

 

 

hgyi
Szerkesztő

A párommal mi is neten “ismerkedtünk meg”. Igaz, nem társkeresőn, hanem cseten és nem párkeresési célból beszélgettünk kicsit – gondolom ezért nem is esett szó arról, hogy ki hogy néz ki. Az első találkozásunk sem párkeresős volt, hanem csak egy jó beszélgetés. Aztán ez lett belőle.  :o)

lazydave85
Olvasó
lazydave85

Nekem egy nyolc évig tartó kapcsolatom jött netről, de volt pár alkalmi is. Annyira nem horror a netes ismerkedés, mint aminek be van állítva.

hgyi
Szerkesztő

Szerintem csupán a helyén kellene kezelni – mint mindent.

filmcom
Olvasó
filmcom

Ez a netes ismerkedés igazán azoknak való, akik mindenáron párkapcsolatban akarnak élni (nem tudnak egyedül létezni) és ha  két ilyen ember találkozik akkor szerencséjük van.. (Az fontos, hogy ebben egyformák legyenek, mert ha csak az egyik ilyen már megborul a dolog…)  Az ilyen embereknek a kompromisszum szó nagyon tág fogalom… (legyünk őszinték: ezek az emberek a társadalom “szürkébb” rétegéből jönnek…és ezzel nem azt mondom hogy nem lehetnek tökéletesen elégedettek az életükkel..)

Az egy másik dolog, – elsősorban nagyvárosi értelmiségi körben – hogy egyre több un. “igényes” hölgyre egyre kevesebb “ütőképes” férfi jut… És nagy kérdés, hogy ezeknek a hölgyeknek mit ajánlanék… 1: Vállalják be ez egyedül élést.. vagy 2: Adják lejjebb az igényeket.. Ez a nagy kérdés..    Az egyedül lét – esetleg- lelki kín… A “lejjebb adás” pedig önhazugság, önbecsapás, és persze szintén valamilyen kín….  Nehéz kérdés..

DennisVT
Újságíró

A lejjebb adást illetően ott csúszik el ez a gondolat, hogy csak ahhoz képest kéne lejjebb adniuk, amilyen jónak/értékesnek HISZIK magukat, és nem ahhoz képest, amilyen jók/értékesek VALÓJÁBAN.

PizzaMuncher
Olvasó
PizzaMuncher

Tényleg kicsit negatív a cikk ahogy az egyik kolléga megfogalmazta. De most őszintén van olyan nő aki csak másokon röhögni jár fel társkeresőkre? Ha ez tényleg igaz az nem is baj, mert ha valaki ezzel tölti a szabadidejét, azzal jobb is ha nem találkozol. :)

Big G.
Újságíró

Meglehetősen átlagos srác vagyok és ennek ellenére nem kevés nővel találkoztam már a különböző társkeresőkről. A csajok rendre beszámolnak a fellelhető férfiállományról: a többség fantàziátlan, unalmas, nemhogy jó dumája nincs, még a bèna sablonokat is döbbenetesen rossz helyesírással hozza. Aztán ott vannak a csalódott rinyagépek, akik röhejes módon a befűzendő nőknek sírják el életük bánatát. Aztán a perverzek és a szűkszavúak (van kedved szexelni?) következnek.

Igazi ritkaságnak számít az olyan fickó, aki szellemes, értelmes és mer kissé pimasz is lenni. Márpedig a nők izgalomra vágynak, nem unalmas mamlaszokra, akik max az autókért és a horgászatért tudnak lelkesedni.

DennisVT
Újságíró

Meglehetősen átlagos srác vagyok

Hagyjuk ezt, mind a ketten tudjuk, hogy nem vagy az. Mondjuk a Tomasszini az. Vagy a Gergő a régi fociról.

A csajok rendre beszámolnak a fellelhető férfiállományról

Nem. A csajok rendre beszámolnak arról a férfiállományról, amelyikről be akarnak, és amelyikre panaszkodva “áldozathelyzetbe” hozhatják és sajnáltathatják magukat. De nem számolnak be az amúgy tök normális, intelligens, értelmes, normál stílusú Józsiról, aki nem volt elég jóképű, vagy Pistáról, aki nem volt elég magas, vagy Béláról aki nem volt elég menő, vagy Zsoltiról, akivel szintén minden rendben volt, de nem volt elég gazdag. Ezekről sosem fognak beszámolni, mert akkor ugyanolyan felszínesek lennének kiderülne, hogy valójában ugyanolyan felszínesek, amivel a férfiakat vádolják.

Márpedig a nők izgalomra vágynak“.. igen egy magas, sportos, jóképű, és lehetőleg gazdag pasitól.

Reszet Elek
Újságíró
Big G.
Újságíró

:) Az egész albumot rongyosra hallgattam annak idején…

Big G.
Újságíró

Dennis, azért írom le mindezt, mert hiszem és tudom, hogy a helyes kommunikációnak ereje van. És mert ez az a szegmens, amely sokkal könnyebben fejleszthető, mint a jóképűség és a testmagasság. És még azért is, mert hiába vagy gazdag, sportos, modellkülsejű, ha meg sem tudsz szólalni.

Big G.
Újságíró

Egyszerűen nem értem azokat a srácokat, akik nem akarnak fejlődni e téren…

Huffnagel Pista
Újságíró

.

Baal
Olvasó
Baal
Reszet Elek
Újságíró

Ezt most találtam és nem tudom hova tenni. Valami kurvakereső? Nem értem az idézett felhasználókat sem. Miért kellene pénzért randizni? Vagy ez csak amolyan eufemizmus a kurválkodásra?

sureee
Olvasó
sureee

Elég homályos cikk, gondolom nem véletlen. Nekem is úgy jött le, h ez a prolik escort appja lesz. Gondolom láttak egy kis piaci rést a többnyire angolszász területen, h egyre népszerűbb az eltartót keresők, pénzért randizó egyetemista, főiskolás lányok köre, az Ohlala meg rárepült és megcsinálta nekik hozzá a felületet. Gyakorlatilag egy szofisztikált rosszlányok.

Attól eltekintve, h ez hogyan fér össze egyesek értékrendjével, a cikk és promó szöveg jó néhány baromságot tartalmaz. “Talán az egyik legnagyobb különbség az eddigi weboldalakhoz képest, hogy itt nincsenek csalódások és felesleges körök, vagy nem derül ki menet közben az illetőről, hogy párkapcsolatban él, és pusztán alkalmi kalandot keres.” Első wtf. Ezt mégis mi garantálja? Azért mert egy nő pénzért elmegy randizni (lefekszik vele) egy pasival, kizárja, hogy ne éljen párkapcsolatban?

Sokan félnek a lebukástól, ez gyakran kettős életre kényszeríti a nőket, ami hatalmas terhet jelenthet számukra.“- Miért csak a nőket? A jól ismert megoldás, egy nő hamarabb lesz egy alfa fasztarisznyája, mint egy rendes, kedves pasi párja.

“Az Ohlala segít abban, hogy a nők megerősítsék pozíciójukat a virtuális ismerkedés világában, és olyan szolgáltatást nyújt, amelynek révén a szabadidejük – és önmaguk –felett szabadon rendelkezhetnek, bármiféle kényszer nélkül. Ők döntenek arról, hogy bizonyos dolgokért pénzt kérnek, és nem áldozatok, akiket kihasználnak a férfiak” Szóval a nem ezt a szolgáltatást igénybe vevő, társkeresőző, tinderező nők egy a döntéseikért felelősséget vállalni nem tudó, védelemre szoruló, a gaz férfiak által kihasznált törékeny hercegnők? 

“A 24 éves Kareen is azok közé tartozik, akik már kipróbálták az appot: „Borzasztóan unom a Tindert, órákon át húzogatok jobbra-balra, és jó, ha van néhány matchem.” Igen, nem véletlen az a rengeteg cikk, tanulmány, kutatás, amely azt támasztja alá, h az online társkeresőkön a nőknek van nehezebb dolguk és nem elég a sült galambot várni, hanem komoly aktivitásra van szükségük, ha sikerre akarnak jutni. Szarkazmus off.

Suum cuique
Újságíró

Tinder Experiments II: Guys, unless you are really hot you are probably better off not wasting your time on Tinder — a quantitative socio-economic study

Late stage feminism has given women an elevated sense of self importance, which has led to frankly unrealistic dating and marriage expectations.

You cannot all have the billionaire swimsuit model, ladies, so please stop trying. You’re contributing to the failure of our society:

“…the bottom 80% of men (in terms of attractiveness) are competing for the bottom 22% of women and the top 78% of women are competing for the top 20% of men. The Gini coefficient for the Tinder economy based on “like” percentages was calculated to be 0.58. This means that the Tinder economy has more inequality than 95.1% of all the world’s national economies. In addition, it was determined that a man of average attractiveness would be “liked” by approximately 0.87% (1 in 115) of women on Tinder.”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Itt a tökéletes ismerkedős app:)

https://youtu.be/w81jYpLpO5g

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A GVH 1,6 milliárd forintra bírságolt egy társkereső oldalakat működtető céget

https://index.hu/gazdasag/2020/08/17/gvh_birsag_tarskereso_oldal/

Mindenért büntették, csak épp a lényegért nem:) Mármint hogy a “társkeresőn lévő nők) 99%-a robotalkalmazás:)

hunbagira
Újságíró

Mondjuk akkor az a rendőrségre tartozna, ugyanis ezzel megvalósítják a csalás tényállását.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megvalósítják.

Reactor
Újságíró

Zsindex…no comment. Ezen a legalja selejtoldalon az se igaz, amit kérdeznek.