Csuzi Attila
0 megosztás

Szabad bevándorlás az EU-ba a feministáknak köszönhetően?

Mivel a média fősodra nem igazán tette témájává, így a Férfihanghoz is csak jó egy hónap késéssel jutott el annak az elképesztő törvénytervezetnek a híre, amely a nők jogaira való hivatkozással nyithatja meg Európai kapuit a migrációs hullám előtt. – Még nőnapi felszólalásában az Európai Parlamentben érvelt a tervezet ellen Dr. Morvai Krisztina.

Idén januárban a nők elleni erőszak áldozatai érdekében érvelő felszólalása miatt Morvait “lerasszistázta” Mary Honeyball, angol szocialista képviselő, most viszont a nevével fémjelezve egy olyan jelentés került az EP asztalára, amelynek legfontosabb rendelkezése alapján minden olyan országból, ahol a nőket hátrányosan megkülönböztetik, a lányoknak és nőknek joguk lenne az Európai Unióban menedékjogért folyamodni. Tekintettel arra, hogy az EU “alapvető, alanyi jognak” tekinti a családegyesítés lehetőségét is, ezért az új törvény adta jogok folytán az Európai Unió területére került és menedékjogot kapott nők természetesen már családjaikat is maguk mellé hívhatnák.

A Honeyball jelentés, vagyis a “A menekült és menedékkérő nők helyzete az EU-ban” című jogszabály-kezdeményezés, 13. pontjának egyik része így szól: “A nemi alapon elkövetett erőszak és hátrányos megkülönböztetés (…) üldöztetésnek minősülnek, és az EU-ban indokolttá kell tenniük menedékjogi kérelem benyújtását.” – A javaslat szerint a hátrányos megkülönböztetést, a nemi- és szexuális erőszakot, a női nemi szervek megcsonkítását, a kényszerített házasságot és még a családon belüli erőszakot(!) is az EU-n belüli menedék kérvényezés alapos indokaként kell elismerni. A tervezetnek elkötelezett EP-képviselők egyúttal szorgalmazzák az Európai Unióba vezető, biztonságos és legális útvonalak elérhetővé tételét a menekült nők biztonságának növelése érdekében és követelik, hogy az illegális migrációval kapcsolatos politikák ne akadályozhassák az uniós menedékkérelmi eljáráshoz való hozzáférést.

Morvai Krisztina a jelentéssel kapcsolatban így fogalmazott: “Egyre több kritika érte a migráció-párti (bevándorlás-párti vagy invázió-párti) erőket amiatt, hogy a tömegesen Európába áramló személyek túlnyomó többsége nem tekinthető menekültnek, ugyanis nem háborús országból érkeznek. Ehhez kapcsolódóan egyre többen tették szóvá, hogy igazából bevándorlás-politikáról beszélhetünk, amely nem tartozik az Európai Unió hatáskörébe. Vélhetően erre reagálva váltottak stratégiát, és találták ki ezt az új megoldást, amely a végtelenségig tágítaná azon személyek körét, akik menedékjogra jogosultak az Európai Unióban.” – A plenáris ülés során több felszólalásban is felhívta képviselőtársainak, illetve az európai választópolgároknak a figyelmét a jelentés tarthatatlanságára és veszélyességére. – “Az Európa sorsáért aggódóknak bizakodniuk kell abban – és tenniük is kell érte –, hogy ebből a kezdeményezésből, amelyet jelentős többséggel megszavazott az Európai Parlament, nem lesz jogszabály.”

Meghasonlott helyzet, hogy a feminista ideológusként is ismert Morvai most egy feminista törvény ellen volt kénytelen érvelni. Antifeministák szakadatlanul igyekeznek rávilágítani, hogy a feminista propaganda sok esetben egy olyan többélű fegyver, amelyet egyes politikai erők rendszeresen vetnek be politikai döntések kicsikarása, erőfitogtatás, politikai hisztériakeltés, lejárató kampányok, kormánybuktatási kísérletek, karaktergyilkosságok közkedvelt eszközeként. Nehéz eldönteni, hogy vajon Morvainak  igaza van-e és most is egy sötét politikai terv áll a feminista törvénytervezet mögött vagy pedig a közönséges feminista agymenés. Mindenesetre a Honeyball féle állásfoglalást 388 igen szavazattal, 150 nem szavazat ellenében 159 tartózkodás mellett elfogadta az EP és ezzel megnyílt a lehetősége annak, hogy egy olyan EU-jogszabály születhessen, amelynek eredményeként bármely olyan nő menedékjogot kaphat az EU-ban, akinek megsértették a nőiségéhez fűződő személyes jogait. Márpedig tudhatjuk, a jelenlegi bevándorlási hullám származási országaiban kifejezetten létezik a nőkkel szembeni nemi diszkrimináció. Tehát megtörténhet az a képtelenség, hogy egy feminista törvény dönthet le minden gátat a bevándorlási hullám előtt és hozhatja el az EU végnapjait?

Post Author: Csuzi Attila

Csuzi Attila
Informatikával, reklámmal, írott és audio-vizuális művészettel foglalkozom már évtizedek óta. Elkötelezetten hiszek a tehetség, az autodidaktizmus és a civil kezdeményezések erejében. Mindezek talaján állva régi ideám az online alkotói közösségek szervezése. A Férfihang.hu magazint tartom a legsikerültebb projektnek. A sors kegye folytán, miközben csak egy szűkebb tematika (férfimozgalom, férfijog) mentén szerveződött, mégis sokkal jelentősebb dologgá nőtte ki magát; egy olyan internetes férfimagazinná, mely tartalmas, gondolatokkal teli internetes újságírást valósít meg. Leginkább arra vagyok büszke, hogy egyik kezdeményezője lehettem ennek az alkotói közösségnek, amely pusztán az önszervezés erejéből építkezve elképesztő lendülettel halad előre. A hajtóerő szerzőtársaim elismerésre méltó írói tehetsége és társadalmi elhivatottsága.
f Facebook
0 megosztás


12
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
6 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
9 Hozzászólások szerzői
BaalBelvedereSerathisC4Naooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Koriander
Olvasó
Koriander
RedGreg
Újságíró

Ebben amúgy az a vicces, hogy minden egyes nappal növelik az esélyét annak, hogy valahol egy meg nem értett festő félretegye az ecsetet, és elkezdje írni a Neue Kampf című könyvet…

Koriander
Olvasó
Koriander

hàt vhogy nem vicces, de értelek., mindenki weimar végnapjait látja, azèrt jó lenne egyszer a szocdemet is elszàmoltatni az okozott rombolàsèrt, akkor is ha keresztèny elôjelü :/

(ha számít vmit én is egy plusz, hogy írj, egyàltalàn nem làtom az íràsaidat kesergônek, a tényfeltàràsra szüksèg van, ha többen olvassák, hátha átjut a túloldalra, hogy szörnyeket keltettünk.)

Rokapapa
Újságíró

Hát ezek után mondja rám valaki, hogy túl radikális nézeteim vannak. :)

Egy újabb bizonyíték arra, hogy maga a női egyenjogúság milyen károkat képes okozni. Azért is írtam egyenjogúságot és nem feminizmust mivel ameddig a nők szabadon rázúdíthatják a világra az ehhez hasonló agymenéseiket addig egyre gyorsabban halad az emberiség a saját pusztulása felé. Feministák ide vagy oda a nőknek mindig is voltak, vannak és lesznek ostoba agymenéseik, ehhez még feministának sem kell lenniük.

Azért gondoljuk végig. Régebben a nők csak a családban nyithatták ki a szájukat és az agymenéseiket a családfő mint férfi megszűrte és a társadalom felé csak azt továbbította amit jónak tartott. Mint egy kávégépben a szűrő, a hasznos agyagot átengedi míg a haszontalan zaccot visszatartja. Ma viszont a nők agymenései szűrés nélkül zúdulnak a társadalomra és ennek minimum kilencven százaléka “zacc”.

Serathis
Olvasó
Serathis

Egyenjogúság? Nemrég volt egy cikk/videó Janet Bloomfeldtől arról, hogy a nőktől meg kell vonni az általános szavazati jogot, révén csak úgy megkapták, a két szép szemükért, míg a férfiaknál hadkötelezettség van (Kanadában is, meg itt is meg máshol is). Kérdés hogy egyenjogúság az, ha a férfiaknak és a nőknek egyenlőek a jogaik (vagyishátizé… nők 40? betiltott apasági teszt néhány helyen.  tényleg egyenlőek?) de a kötelezettségeik nem.

És most a férfiaknál nem létező reprodukciós jogokról nem is beszélve.

Proli
Olvasó
Proli

Amúgy vicces, hogy a balliberális megmondóemberek saját maguk ellen harcolnak, a migráció gyakorlatilag az ellenkezőjét hozná el, mint amiért ezek eddig kampányolnak, most már a saját érdekük is, hogy leállítsák magukat, mert ez az egész rájuk nézve sokkal rosszabb lesz, mint amilyen egyébként is.

Naooo
Olvasó
Naooo

A balliberális megmondóemberek a fehérek ellen harcolnak, mivel gyűlölik őket.

C4
Olvasó
C4

Ennek most kivételesen semmi köze a feminizmushoz, bár kb.. a modern feminizmussal egyenértékű az abszurditása a kiváltó oknak, ami ebben az esetben a túlzott jólét okozta kiüresedés. Ha egy társadalom, vagy legalábbis egy csoport eljut a jólét olyan szintjére, hogy már semmi akadály nincs az életükben, akkor egész egyszerűen kiüresednek, hisz az ember, mint problémamegoldó lény, szó szerint igényli a problémákat, amiket megoldhat, ettől érzi magát embernek, mármost emberek tömegei, jellemzően Nyugat-Európában és a skandináv országokban a jólét olyan magas szintjén élnek, hogy már nincs semmi gond az életükben, vagy csak nagyon minimális, ami egyfelől nagyszerű, hisz sehol máshol a világon nincs ekkora jólét, azonban ez a kényelem és jólét elveszi azt a kulcsfontosságú elemet az életükből, ami nélkül üresnek érzik magukat. És itt jönnek a képbe a bevándorlók. Köztudott, hogy a mostani bevándorlási hullámmal érkező emberek nagy része képtelen a normális együttélésre, ezt a pro-migration oldalon állók is tudják és ők pontosan emiatt a tulajdonságuk miatt akarják importálni ezeket az embereket, hisz így adva lesz egy probléma, ami ellen később küzdhetnek és végső soron visszakaphatják az emberségüket.  A Toldi estéje is azzal kezdődik, hogy az öreg Toldi ássa a saját sírját, holott még egyáltalán nem haldoklik, sőt egész úrisak körülmények között él, pusztán csak kiveszett az életéből a harc, vagyis az, hogy problémákat oldhasson meg, emiatt pedig feleslegesnek érzi a további létezését, azonban amint megjön a hír, hogy megint kardot kéne ragadni, máris visszajön az életkedve, hisz megint lehetősége lett a problémamegoldásra. Az öreg Toldit cseréljük ki a relatíve nagy jólétben élő, jellemzően baloldali tömegekkel, a sírt a gondtalan élettel és a legyőzendő lovagot a migránsok által a jövőben okozott károkkal és máris, meglehetősen prózai módon válik kézenfekvővé a jelen helyzet.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Ennek most kivételesen semmi köze a feminizmushoz”, sőt a zöldekhez se :)
comment image

Rokapapa
Újságíró

Alapvetően jókat írsz de a legfontosabb tényt kifelejtetted az eszmefuttatásodból. Már most olyan sok a bevándorló, hogy az unió létét veszélyeztetik. Ezzel pedig meg is dőlt az első mondatod lényege.

“Ennek most kivételesen semmi köze a feminizmushoz, bár kb.. a modern feminizmussal egyenértékű az abszurditása a kiváltó oknak, ami ebben az esetben a túlzott jólét okozta kiüresedés.”

Épp ellenkezőleg ez kőkemény feminizmus. A jelenlegi bevándorlási hullám jellege, hogy olyan helyekről jönnek a migránsok ahol a női egyenjogúság még csak gyerekcipőben van. Bejönnek a migránsok, jogokat kapnak a nők majd miután menniük kell vissza a hazájukba – mert kifogás mindig lesz, hogy ki miért nem maradhat – ott is követelni fogják a már megtapasztalt jogaikat és előjogaikat. Abból kiindulva pedig, hogy olyan nőket akarnak behívni az unióba akiket életük alatt nemükből adódó sérelem ért megállapítható, hogy szenvedélyes vakhitű – az euban jól kitanított – feministákat akarnak a világra zúdítani. A feminizmus hirtelen és drasztikus elterjedése várható ettől a folyamattól amely még az EU feminista mozgalmainak is új erőt ad mivel ismét előtérbe hozza a nők “hányatott sorsát”.

 

-
Újságíró
-

Még 2014-ben, tehát egy évvel a hirtelen jött invázió előtt született egy cikk:

“Az újkori nyugati kolonalizáció a férfitöbblet kivándorlását jelentette, hasonlóan napjaink ellentétes irányú népmozgásához, melyben a harmadik világ országaiból érkező bevándorlók majdnem kizárólag fiatal férfiakból állnak.”

Tehát jóval 2015 nyara előtt tudni lehetett, hogy hová vezet mindez: a nemi arányok brutális eltorzulásához, annak minden káros következményével. Hihetetlen, hogy akkor is, most is hányan hadakoztak a tények ellen.

 

Baal
Olvasó
Baal