Borisz
181 megosztás

Hol rontják el a lányok?

Talán úgy érzed, hogy ez nem fontos. Talán úgy érzed, hogy ez egy nagyon fura cikk. Esetleg felmerül majd benned, hogy offtopic, hogy miért erről beszélgetünk, amikor annyi aktuálisabb téma van. Apasági perek, kvóták, erőszak, egyoldalú törvények, abortusz és társai. Igen, ezektől hangos a média, és nagyon figyelünk, hogy minden kupacra, amit egy feminista felböfög és odaköp elénk, kössünk egy szép piros észérves-indoklós masnit, hogy aztán a rosszallóan dörmögő társadalom majd azzal együtt moppolja fel zárás után. Nekem sokkal jobb ötletem van, ha már gondolkozni akarsz valamin.

Az a kérdés, hogy “hol vannak az igazi férfiak”, nyilván senki számára nem újdonság. Az sem, hogy “hogyan tartsam meg a pasimat”, és az sem, hogy “hol rontottam el”, ezek ugyanannak a röppályának az egymást követő szakaszai. Feltűnt már, hogy kitől kérdezik ezeket? Barátnőtől, vagy barátzónában sínylődő Nagyon Kedves Baráttól, esetleg homoszexuális kedvesszomszédfiútól – mindenképpen olyan valakitől, aki biztosan nem fogja tudni, mi jár egy férfi fejében, a lánnyal ellenben igyekszik jó kapcsolatot ápolni. Így aztán a lány áldott tudatlanságban nő fel, ahol minden egyszerű, és mindig ő a jó oldal.

A lányok nem tudják, mit gondolunk.

Egyszerűen fogalmuk sincs. Azért nincs, mert fiatal korukban erre az információra semmi szükség (hiszen amúgy is mindenki sorban áll), utána meg már késő összerakni, hogy mi lett volna, ha. Mindig csak közölték a saját igényeiket, sosem volt fontos a másik fél. Soha nem tanulták meg, hogy a férfi egy ember, és járnak a fejében dolgok. A férfi mindig csak egy olyan lény, aki dugni akar, és ha nem hagyják neki, akkor odaad egy csomó mindent. Ez így abszolút praktikus, a számukra releváns lényegét köszönik szépen, értik, másra meg nem kell – akkor ez így készen is volna, mehetnek végre szökdécselve a virágos mezőre egyszarvút nézni, és kézenfogva énekelni a legjobbarinővel, hogy “minden szupiszuper”.

Kedves lányok!

Az, hogy mindenki csak megdug titeket, és utána elhagy, azért van, mert nem vagytok elég jók. Bizony. Nem külsőre – abban bőven túllőttetek a célon, sokkal kevesebbért is imádnánk titeket. Nem: az emberi oldalt hanyagoltátok el, és nem látjuk az igyekezetet, hogy helyre akarnátok hozni.

man-eye-2Férfiak milliói szenvednek a világon, és ti nem tesztek ez ellen semmit. Nem látok csupa nőből álló ügyvédi irodákat, akik perbe fogják a férfiakat kisemmiző, aljas, hazudozó megélhetési feleségeket. Nem látok cikkeket az interneten, amik arról szólnak, hogy milyen csodálatos a férfiak agya, mennyire megérné a tehetséges kisfiúkkal többet foglalkozni, és mennyire durva teljesítménykülönbség van a nemek között, amit a szarházi feministák elnyomnak. Nem látok aláírásgyűjtést az Isztambuli Egyezmény ellen. Nem látok felfegyverzett nőcsapatokat, akik a sötét sikátorban összevert és kirabolt fiatal srácokat védelmezik, vagy legalább mentőt hívnak nekik. Nem látok női autósokat, akik megállnak és felajánlják a zuhogó esőben buszra váró fiatal srácoknak, hogy elviszik haza, egyszerű jóindulatból meg szimpátiából. Nem látok Wunderen meg Uberen arra vonatkozó női szerveződést, hogy végre valaki a férfiak hívására is reagáljon, holott pontosan tudjátok, hogy ha Sanyi hív autót, akkor háromnegyed óra, ha Julcsi, akkor meg nyolc perc. (Sosem tűnt fel, hogy ezzel bármi gond lenne, igaz?) Nem látok női kezdeményezéseket arra vonatkozóan, hogy a férfiak visszakapják a nőkre költött pénzük egy részét, például vacsorameghívások, virágcsokrok, ékszerek esetén. (Mi mikor kapunk tőletek kétszázezres órát?) A szórakozóhelyek nem adnak ingyen belépőt a fiúknak, még úgy sem, hogy pontosan tudják, hogy úgyis a lányokra költik majd az árát a bárpultnál – még csak olyan kupont se kapnak, amivel lefogyasztható lenne a beugró, ha ott van velük egy lány, és neki kérik a koktélt. Nem jutott eszetekbe? Nicsak, nekem meg igen, ez is milyen furcsa, de még így is, hogy leírtam, biztos vagyok benne, hogy holnap sem kezdtek miatta kampányolni.

Mindig ez van, lányok, és ez nagyon fáj nekünk. Nem figyeltek ránk, nem szerettek minket. Ha szeretnétek minket, természetes lenne, hogy ezekért harcba indultok. Nem is kéne mondanom, élből felsorolnátok még harmincat. Úgy lenne igazi, hát így már olyan erőltetett az egész, nem? Talán nem szoktatok azon gondolkozni, hogy nekünk milyen problémáink vannak?

Nem?

Miért nem?

Mi feltaláltuk nektek a tampont, pedig nem menstruálunk. Ti mit találtatok fel nekünk? Mi adtunk nektek sheltereket, hogy ha bánt a férj, legyen hová menekülni. Ti mit építettetek az elkergetett apáknak?… Mi ez a nézés? Hát kinek a dolga lenne, talán nemi alapon akarjátok ezt is eldönteni? Építsen a férfi, szponzoráljon a férfi? Az ő dolga? Ti hol vagytok, azt hittem, egyenlőek vagyunk, azt hittem, ugyanannyi tudós van köztetek! Legalább a jogi kereteit megteremtettétek? Ott nem száll a téglapor, és több nő végez jogon, mint férfi. Nem lehetne egy kicsit odafigyelni ránk, nem illene egy kicsit segíteni? Mit tettetek értünk?

Mit tettetek azért, hogy szerethessünk titeket?

Hol vannak a nő által tervezett, nő által épített robotok, amivel a bányászok életét teszitek könnyebbé? Hol van a szemétszállítók mindennapi munkájára adott megoldásotok? Milyen ötletetek van a csavargók életének jobbá tételére? Hol vannak a nőszervezetek által felállított utcai bedobós zuhanyzók, hogy a melós meg a zöldséges meg a kamionos ne átizzadva érjen haza – hozzáteszem, hogy a feleségéhez? Hol van az aláírásgyűjtés azért, hogy a “figyelemzavaros” kissrácokat ne bedrogozzák, hanem külön fejlesszék a képességeiket, és hol van a női felháborodás, amiért több nő végez jó eredményekkel az iskolákban, pedig a valós tudásukat később látványosan beárazza a fiúk alá a szabad munkaerőpiac? Miért nem gyűjtöttetek még aláírást, hogy a “wage gap” kifejezéssel soha többé senki ne okozhasson kárt a férfiaknak, soha többé senki ne merje ezt a sunyi hazugságot terjeszteni, miközben mi jobban és többet dolgozunk? Hol van a minimális jele annak, hogy átgondoljátok, mi nekünk a rossz, és segíteni akartok rajta?

Tudjátok ti egyáltalán, hogy milyen problémákkal küzdünk naphosszat?

Mondjatok már hármat, léccilécci. Nem tudtok, mert fogalmatok nincs, sosem gondoltatok bele. A férfinak nincs problémája, a férfi az csak úgy “van”. Akkor gondoltok rá, ha a férjetek vagy a fiatok az illető, akkor persze mindent megérdemel, mert család, és a család szent, mert a család a nő fellegvára, és a családtól lesz a nő úgynevezett anya, aki mindennél fontosabb. Oké. Na és a többiek? Milyen problémája van ma a férfiak legnagyobb részének? Azon kívül, amit állandóan nyomtok a médiában, hogy “nem áll fel a farka”, meg hogy “megcsalja a barátnője”, meg hogy “nem tudja megdugni a titkárnőt” – van esetleg valami tényleges probléma, amiről tudomásotok van? Miért csak olyanokat soroltok fel mindig, amiben ti vagytok az igazi főszereplő?

Tessék, nézd, megmutatom:

“Férfi problémák”

Mi jut erről bárkinek az eszébe? Ugye már megint az, hogy “háhá, nem áll fel neki”?

Itt tartunk, lányok. Szerintetek nekünk ennyi az élet, bemegyünk a munkahelyre, ami nem a munkáról szól, hanem hogy már megint nem rátok figyelünk, aztán hazajövünk holtfáradtan, és megint nem rátok figyelünk, aztán még az ágyban is megpróbálunk aludni. Szerintetek a férfi egy mogorva, szőrös zsák, ami néha eszik, meg néha mosni kell rá. Aztán megkérdezitek, hogy hová tűntünk, miközben már integetni is fáradtak vagyunk, hogy “helló, itt az orrod előtt bújtam el” – inkább sóhajtotok, és beraktok egy emléket a brazil helikopterpilótáról, akivel mégiscsak meg kellett volna szökni. Mert mi olyan uncsik vagyunk.

Várj, kitalálom, jó?

Úgy érzed, hogy leugrottam a sínről. Hogy összevissza beszélek. Hogy az egész teljesen abszurd, és fúj, miért akarna valaki a férfiakon segíteni, hát segítsenek azok magukon, b*sszákmeg, azért férfiak. Talán még azt is hozzáteszed, hogy “kinek kell egy olyan nyámnyila vakarék, aki még ezt sem tudja megoldani?”, ez külön azért csodás gondolat, mert szépen körberajzoltad az egész problémát, és a belőle induló nyíl már megint a lábad közé mutat belőle. Hogy tessék, itt a jutalom, de csak az kap ilyet estére, aki egyszerre lép.

És ha azt hinném, hogy legalább most odafigyeltél, idővel kénytelen leszek rádöbbenni, hogy

Cuki kiskutyák elvihetők

csak azért ugrott előre erre a szövegre a szemed, mert az egész témát halálosan untad, és ösztönösen kerestél valami érdekesebb szót. És a cuki kiskutyák mindig sokkal fontosabbak, mint azok a hülye, bunkó pasik.

Érted már, hogy hol rontod el?

Érted már, hogy miért nem kellesz senkinek, amikor már csak az emberi tulajdonságaiddal próbálsz hódítani? Érted, hogy mit hiányolunk a hozzáállásodból? Teleposztolod a fészbúkodat azzal, hogy “szeretet”, de nem tudod, mit jelent ez a kifejezés. Aki a legtöbbet teszi érted, aki az életét adná érted, azt úgy sikerül szeretned, hogy pont leszarod.

Valószínűleg sosem fogod megtudni, hogy mi mennyire szeretünk téged. Nem is nagyon szoktunk vele büszkélkedni, mert ez adott: nem érdemünk, nem direkt csináljuk, ez vagy jön, vagy nem. De mi mindig azon vagyunk, hogy neked jobb legyen, és ha te szenvedsz, mi úgy érezzük, hogy nincs rendben a világ. Nem tudod elképzelni, milyen fájdalom nekünk 15-20 éves korunk körül, amikor meglátjuk, hogy nektek ez nincs – hogy ti rezzenéstelen arccal tudjátok végignézni, ha egy férfi szenved, és nem érzitek úgy, hogy tennetek kéne valamit. Csak a nőkkel, gyerekekkel és kisállatokkal vagytok elfoglalva. Nekünk ez óriási pofon, és minden nőtől egyszerre érkezik – ugye emlékszel, mennyire rossz, ha csak egyetlen ember is látványosan ignorálja, hogy te valamitől szenvedsz? Szorozd meg annyival, ahány nő él a bolygón. Írd fel valahová, és néha pillants rá. Csak hogy érezd.

Ott rontjátok el, lányok, hogy nem veszitek észre, mennyire bunkók vagytok velünk, és hogy eközben mi milyen csodálatos emberek vagyunk. – Abszurd vagy talán vicces ez az öndicséret? Pedig a ti mémjeitekből vettem ezt a kifejezést. Magatokra szoktátok használni, és olyankor véresen komolyan gondoljátok. Csak akkor vicces, ha rólunk van szó. De amúgy equality meg minden, hát értem én. Köszcsi puszcsi!

Ha nő vagy, és ezt olvasod – kérlek, mondd, hogy nincs igazam! Mutasd meg, hogy félreismertelek.

Kelj fel, és tegyél valamit Értünk. A Férfiakért.
Minden férfiért.

Szeretetből.

Post Author: Borisz

Borisz
Informatikus, amatőr újságíró, lélekbúvár, párkapcsolati tanácsadó. Szabadidejében kifejezetten szeret utazni, ezért évek óta ki se mozdul a városból, és nézi, hogy mikor lesz szabadideje. Megrögzött ateista. Nőtlen, de nagyon szereti a nőket, minden látszat ellenére.
f Facebook
181 megosztás


588
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
40 Egyéni hozzászólás
548 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
62 Hozzászólások szerzői
common manOldm4nSzergej55Danulomenen Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Alter Ego
Szerkesztő

Mélyen emocionális – mondhatnám akár azt is, hogy már-már női – nyelven íródott ez az írás, mégis fogadni mernék rá, hogy nem megy át… –  A magam részéről adtam rá egy csillagos ötöst…

Mondjuk a pénzbedobós utcai zuhanyzót azért sokadik elolvasás után sem értem: az átizzadt férfi zuhanyozhasson valami koszlott, lábgombás közzuhanyzóban és ne a saját lakásában, nehogy szegény asszonyt háborgassa az izzadtságával? – Ennél azért valamivel merészebb elvárásai is lehetnek a férfinemnek szerintem. :)

the hermit
Olvasó

Az, hogy mindenki csak megdug titeket, és utána elhagy, azért van, mert nem vagytok elég jók.  Bizony.  Nem  külsőre – abban bőven túllőttetek a célon, sokkal kevesebbért is imádnánk titeket.  Nem: az emberi oldalt hanyagoltátok el, és nem látjuk az igyekezetet, hogy helyre akarnátok hozni.

Ennek nagyon egyszerű oka van, jól kinézni ugyanis sokkal egyszerűbb, mint jó embernek lenni. Utóbbi macerás, bonyolult, minek vele bajlódni.

Art
Olvasó
Art

Hát, én ezzel nem értek egyet. Egy nőnek nem dolga a férfiegyenlőségért harcolni, vagy bármi egyéb módon megváltani a férfiak világát. A férfilét alapja a küzdelem, a harc, a győzelem, vagy épp a megalázó vereség és annak a szakszerű kihordása. Nőknek ebben a dimenzióban nincs keresni valójuk.

A nőkkel szembeni egyetlen valódi elvárás, hogy az amúgy is küzdelmes életünket ne nehezítsék tovább. Ne elvenni akarjanak az életünből, hanem hozzá tenni valami értékeset. A legtöbb nő egyébként valóban erre törekszik, csak súlyosan félre van tájékozódva az úgynevezett értékek terén. De ez már egy másik poszt témája.

inkvisitor
Olvasó

A probléma ott van, hogy a férfiak magányosan küzdenek a célokért, a nők pedig csapatostul, minden lehetséges segítséget bevonva (manginák). Így folyamatosan nagy létszámfölény látszatát keltik.

Koriander
Olvasó
Koriander

68 szelleme uralja Európát.
A csatlakozási jogharmonizációt az első Orbán kormány vitte végig, egyéni pech, hogy 2004ben lemaradtak a tejszínnyalásról, de a szellemet ők hozták ide.
A szocializmusban a férfinak még volt értéke.
ebből tessék uraim kiindulni.

persze a férfi jogokért lehet dzsungelharcosként is kiállni, nőknek is, de ha nincs politikai erő (pld. oroszországban anno Putin), aki beint az anarcho-marxizmusnak, akkor persze lehet ilyen gyönyörű elégiákat írogatni, de nem lesz változás.

Alter Ego
Szerkesztő

“a férfiak magányosan küzdenek a célokért” – Ez egy MGTOW romantikán alapuló tévedésnek tűnik, amely csak annyira igaz, amennyire egyébként a férfiak hadseregben, vadásztársaságban, munkahelyi teamben, sportcsapatban, baráti körben és még ezerfajta közösségben küzdenek együtt mindenféle célokért. Ha a férfiak bármilyen célért éppen nem csoportosan küzdenek, az csak egy állapot és nem valami determinisztikus dolog.

Egyébként azzal egyetértek, hogy a nőknek nem feladata férfiügyekért küzdeni… Bárki, aki egy ilyen lehetőséget komolyan vesz, annak ébresztő! De egyébként lehetne küzdeniük!! Pusztán csak szeretetből… Erről szól Borisz cikke…

Serathis
Olvasó
Serathis

A probléma ott van, hogy “jaj, de mi lesz a nőkkel” felkiáltással bekapcsol az emberben a gynocentrizmus, és gyakorlatilag bármit el lehet érni. Hasonló módszerek : “or the terrorists win” vagy “nademileszagyerekekekkelpedofilokmindenhol!!!!”

Ezért van az, hogy feminista szervezetek dollár milliókat költenek kapnak manspreading-plakátkampányra, miközben megtorpedózzák a “Férfiak 40”-et (mert ööö egyenlőség?) vagy éveken kersztül akadályozták Earl Silverment Kanadában abban, hogy kongresszusi meghallgatást kaphon a férfi menhelyek helyzetével kapcsolatban.

Róla pont lehetne egy cikket írni/fordítani, nagyon szomorú és tanulságos történet. (Röviden: férfimenhelyet tartott fent zsebből, istennek se kapott állami támogatást, amikor már nem bírta az adósságait, felkötötte magát)

Reszet Elek
Újságíró

Neked nincsen kedved?

Deansdale
Admin

Borisz szerintem nem azt hányolja, hogy miért nem oldják meg a nők a férfiak problémáit, hanem a jóindulatot, az érdeklődést, a törődést.

Persze van abban valami amit mondasz – az ösztöneinkbe kódolt dolog, hogy a nő felelőssége a gyerek, a férfié meg a nő. A probléma akkor kezdődik, mikor a társadalom erre még rájátszik, mikor a nők férfiakkal szembeni nemtörődömségéhez fals indokokat gyártanak és ideológiai hátteret építenek. Ha elfogadnák, hogy ez nem valamiféle patriarchális nőelnyomásra adott válasz, hanem fajfenntartási ösztön, az két dolgot jelentene: 1. a nők gyárilag nem fair-ek a férfiakkal szemben, ami a történelem előtti korokban még érthető volt, de a civilizáció fejlettsége miatt már nincs rá szükség, így minden nő személyes erkölcsi felelőssége ebből kigyógyítania önmagát; 2. az egymással való törődés hierarchiája a férfit a nő fölé emeli, és ennek rengeteg ilyen-olyan vonzata van. Hogy ezek közül csak egyet említsek, nem véletlenül a férfi a család feje: ő garantáltan törődik a nő és a gyerekek érdekeivel is, míg ha a nő vezet, ő sokkal könnyebben megfeledkezik a férfi érdekeiről.

Rob Fedders kolléga már jó régen megírta, hogy a világmindenség rendje a következő:

Isten -> férfi -> nő -> gyerek -> kiscica

Ez nem arról szól, hogy ki felsőbbrendű, hiszen a gyerekeket sem tekintjük alacsonyabbrendűnek, és a nőket sem. Viszont az ösztönvilágunk, a genetikai programozásunk egy alapvető rendbe igazít minket, aminek a meg-nem-értése káoszhoz vezet, a felborulása pedig a közösség bukásához. Sajnos a nőktől azt várni, hogy törődjenek a férfiakkal olyan, mint gyerekektől azt várni hogy törődjenek a felnőttekkel. Épp ezért a férfiaknak nem csak jól felfogott érdeke, de voltaképpen erkölcsi kötelessége is a vezetés – úgy családi, mint országos szinten. Ez alól nem tudjuk kihúzni magunkat, és ha hagyjuk a nőket fellázadni akkor mindent a káoszba taszítanak. Persze lehet ezen hebegni-habogni jó progresszív módra, de csak szét kell nézni Európa országaiban, hogy az elnőiesedett vezetésű helyeken mik zajlanak – máris nincs miről vitázni. A női vezetés azon az elven működik, hogy “majd ha egyetlen nőnek sem lesz egyetlen panasza sem, akkor fogunk foglalkozni a férfiakkal”. Ez értelemszerűen a férfiak semmibe vételével, a társadalomból való kiszorításukkal jár, amiről a legtöbb nő sajnos nem érti, hogy miért is probléma, amíg a nőknél nem jelentkezik akként. Szerintem mára már a legutolsó hülyének is illene felismerni, hogy a nők szájából az “egyenlőség” szó hozzávetőleg a női problémák megoldásának a szinonímája, hiszen számukra férfi problémák nem léteznek. Szerintük a férfiaknak habzsidőzs az élet, és majd akkor lesz “egyenlőség” ha minden nőnek is az lesz.

Vagyis nem kell (nem is szabad) a nőktől azt várni, hogy megoldják a férfiak gondjait, viszont ugyanezen elvek mentén azt sem szabad hagyni, hogy olyanok vegyék át a közösség feletti uralmat akik számára a férfiak problémái láthatatlanok és értelmezhetetlenek. Fair és fenntartható közösség kizárólag férfi vezetéssel létezhet egészen addig, míg a nők ki nem nevelik magukból azt az ösztöni programozást, hogy számukra a gyerek az egyetlen felelősség, a férfi meg erőforrás. Majd ha a nők felelősséget fognak érezni a férfiak irányába, akkor vezethetnek minket. Erre szerintem még várhatunk párezer évet.

Alter Ego
Szerkesztő

“…minden nő személyes erkölcsi felelőssége ebből kigyógyítania önmagát” – Ez egy fontos kulcsmondat számomra, mert amikor általában a nőkritika létjogosultságával kapcsolatban szoktam érvelni, akkor az efféle személyes erkölcsi felelősség  “számon kérhetőségére” próbálok célozni. – Kifejezetten ennek a gondolatmenetnek a pályáján fut végig Borisz cikke is…

Art
Olvasó
Art

Így már érthetőbb.

DennisVT
Újságíró

a legtöbb nő sajnos nem érti, hogy miért is probléma, amíg a nőknél nem jelentkezik akként

Vagy még azután sem. Ez itt egy pár napos kommentváltás a RedPillWomenről egy nő és az általad már többször dicsért Whisper közt. A dolog úgy indult, hogy egy srác írt egy hosszabb litániát arról, hogy férfiként elég nehéz nőhöz, szexhez jutni, pedig ő is az a típus lenne, aki nem csak használni szeretné a nőket, hanem komolyabban venni, de hát… leginkább már bizalmát vesztette, és bele is fáradt a nők hajkurászásba. Utána még azt ecseteli, mintegy tanácsként a nőknek, hogy honnan lehetne felismerni azokat a férfiakat, akik kaphatóak komoly dologra és azokat, akik csak alkalmi szexpartnerként tekintenek a nőkre.
Erre aztán válaszolt neki egy csaj, aminek a lényege az volt, hogy bár sok mindenben szimpatizál a sráccal, de ezek a tanácsok nem ide valók, főleg tőle nem, és ezt az egészet inkább egy egyedi esetleírásként kéne kezelni, mintsem általános tanácsként, iránymutatásként.
Itt kapcsolódott be Whisper, és az alábbiakat válaszolta a csajnak:

Nem hiszem, hogy bármi mást várhatnál. Nem fog neked egy teljes tervrajzot prezentálni, csak a saját tapasztalatait tudja elmondani férfi oldalról.

Számomra viszont az az érdekes ebben az egészben, hogy szerinted ez az egész az ő problémája (a bizalomvesztés és a belefáradás). Mintha azt gondolnád, hogy végtelen mennyiségű boldog, lelkes, bizalommal teli régimódi úriember rohangálna a világban, aki alig várja, hogy féltérdre ereszkedhessen, és feltehesse a nagy kérdést.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a férfiak sztrájkolnak, ami a házasságot illeti. Vagy tudatosan és megfontoltan, vagy egyszerűen csak motiváció híján. És ez sokkal nagyobb csapás a nőknek, mint a férfiaknak.
Szóval a nőket csak alkalmi partnernek tekintő férfiak mentális állapota nem kicsit fontos, és nagyon is számít, mert a nőknek – nektek – ezzel az állapottal kell megbirkóznotok, ha házasodni szeretnétek.

A te tanácsod az lenne, hogy hagyjátok a fenébe az ilyen pasit és keressetek másikat. Ez persze egy teljesen természetesnek tűnő logikus reakció, már csak azért is, mert a férfiakat amúgy is eldobhatónak tartjátok. De a poén az, hogy ha ez egy valódi megoldás lenne, akkor a házasságkötések száma nem zuhanna meredeken. A probléma pedig az, hogy nincs kire lecserélni ezeket a férfiakat, mert egyre több – lassan mind – ilyen.

Így aztán a kérdés nem az, hogy a könnyen megszerezhető alkalmi szexpartner státuszból hogyan kell felverekedni magad menyasszony státuszba, hanem az, hogy hogyan lehetne visszanyerni a férfiak bizalmát. Merthogy a férfiakat nem könnyű erővel házasságba kényszeríteni, és a szex visszatartása sem fog működni, ugyanis azt némi energiabefektetéssel lehet találni máshol.

Szóval a lényeg az, hogy a nők (oké, itt most csak egy példa volt, de mi azért tudjuk, hogy ez egy szélesebb körű jelenség) még ma sem ismerik fel, hogy a férfiaknak ez a helyzete milyen negatívan csapódik vissza rájuk. Ez még mindig csak a férfiak problémája, oldják meg saját maguk, én meg követelem a kész, érett, felnőtt, egészséges lelkületű férfit a polcról, akkor is, ha az elmúlt 15 évben a nők úgy általában mást sem csináltak, mint megpróbálták “kiherélni”.

Mindezzel párhuzamosan pedig naponta jelennek meg az írások – most is van egy link a chatben – arról, hogy hova lettek a férfiak. Évtizedek óta csapódik vissza a “men on strike” jelenség a nőkre, de még mindig nem realizálódott bennük, hogy ők tehetnék a legtöbbet ez ellen.

Naooo
Olvasó
Naooo

“hanem az, hogy hogyan lehetne visszanyerni a férfiak bizalmát”

Ezek inkább összeállnak egy niggerrel.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

DennisVT
Újságíró

Hát igen, kb erről van szó.

A dőlt betűs rész honnan van?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

inkvisitor
Olvasó

A dőltbetűs rész más szavakkal előjött már régebben is. Egy nő addig érdekelt ellenszolgáltatást nyújtani, amíg meg nem kapja az ellenértéket. Az utólagos fizetés már nem egyértelmű vagy kötelező dolog számukra. Az áttétes eredményért úgyszintén nem tartja szükségesnek a fizetést.

Reszet Elek
Újságíró
timecutter
Olvasó
timecutter

“Egy nő számára a férfi problémamegoldó.
Amelyik férfi nem tud problémát megoldani, az a szemében nem férfi,”

Ennek kapcsán régi meggyőződésem, hogy a városi lét a külsőre alfáknak kedvez, egyrészt mert a nők egy viszonylag kis földrajzi területen megtalálják őket. A külsőre bétáknak meg szívás, mert a városi társasházi lakás-létben korlátozottak egyéni kreativitást kidomborító környezet alakítási és probléma megoldási lehetőségek, tehát a béták még jobban beszürkülnek a környezetbe.

Nálam vidéken ott a bazi nagy kert, a fáim, az öntözés, kártevők irtása, rózsametszés, téli tűzifa vágás, fametszés, konyhakert most éppen palántázás, gyomirtás, egyszerűen egész évben van demonstratíve látványos munka pl. a kertépítésben. Most pl. pergolát építek, meg kiülő teraszt, térkövezek, betonozok, kerti kistó stb. Meg a ház körüli karbantartási munkák is. Ház körüli állatsereglet ellátása. A környezetem jobban tudom egyénire formálni mint társasházi lakásban.

Alter Ego
Szerkesztő

Tipikus Zombigyilkos érvelés. Le a közgondoskodás minden formájával, mert akkor majd a férfi függőségben tarthatja a nőt és az jóóó hálás lesz neki, meg “felnéz rá”. Nesze neked kapitalista etika! Ez ám a jó megoldás: a férfi amorális teljhatalma, nem ám a nők morális felemelése.

Mindig mennek itt a viták, hogy mi is a nőgyűlölet. Kéretik gondolkodni, hogy a nőktől elvitatni a morális képességeket és csak a függőségben tartásban hinni, az már kicsivel több is, mint Weiningeri szintű nőgyűlölet… Még akkor is, ha számos nő is bólogat kényelemszeretetből és számításból, hogy “persze, persze, mi úgysem tudunk magunkról gondoskodni, meg felelősen dönteni”, aztán meg nevet a markába, hogy ugyan, majd úgyis mindent ami számára fontos, majd ő irányít a férfi hatalmi illúziói ellenére, ahogy mondani szokták “minden sikeres férfi mögött egy nő áll”… Olvassa csak mindenki újra Esther Vilar gondolatait a nő szándékos, kényelmesen öncélú elhülyüléséről és az ehhez kapcsolódó bugyután önfényező férfiillúziókról!! Látjuk is az afféle férfit, aki gürcöl izzadtan, lábszagosan erőn felül, hogy ő legyen a családfenntartó, aztán szépen hazaadja a fizetését, aminek a felhasználásáról fogalma sincs, a nő meg elkölti luxuscikkekre, aztán a férfi meg még kurva büszke is magára, hogy ő tartja el az asszonyt, de ha mégsem pont így, akkor meg minden tíz deka parízer megvásárlásához külön kérvényt kell benyújtani neki, mert hát ő az ember… – Csak intrikákhoz és képmutatáshoz és a nők totális szellemi és morális lepusztulásához vezető zsákutcák léteznek egy olyan gondolkodásban, amely a nők anyagi vagy szellemi függőségben tartásában látja a megoldást a nemek közötti problémákra, ahelyett, hogy megkövetelné a morális felemelkedést a nőktől…

Deansdale
Admin

“ahelyett, hogy megkövetelné a morális felemelkedést a nőktől…”

Követelni csak valamiféle tárgyalási pozícióból lehetne, amit a férfiak már rég feladtak. Nincs mivel motiválni a nőket amíg a férfiak túl töketlenek és mindent odaadnak nekik feltételek nélkül. Azt látjuk, hogy régen a nők tárgyalási alapja a férfi befolyásolására a szex volt, amit azóta részben elherdáltak (minek megvenni a tehenet ha van tej ingyen), de azt már nem látjuk, hogy ennek az ellenpárja is lezajlott: a férfiak alapja a nők befolyásolására a saját erőforrásaikkal való rendelkezés volt, amit mi herdáltunk el hülye módon. Hagytuk, hogy az állam szépen egyre többet vegyen el tőlünk és adja oda feltételek nélkül a nőknek, akiknek így már nem kell alkalmazkodniuk semmiféle elváráshoz. Azt csinálnak amit akarnak, hiszen nincs amivel befolyásolni lehetne őket.

A vallások egyik hatalmas, meg nem értett pozitívuma, hogy olyan szabályokat képesek felállítani, amivel a két nem egymást motiválja (tulajdonképpen kényszeríti) a morális felemelkedésre. A nőnek azt mondja, hogy csak akkor szexelj a férfival ha megfelel X feltételeknek, a férfinak pedig azt, hogy csak akkor adj erőforrást nőnek (pl. csak akkor vedd feleségül), ha megfelel Y feltételeknek. Így senkit nem kell kényszeríteni semmire közvetlenül, a többiek elvárásain keresztül el lehet érni, hogy a többség önként próbáljon a helyes úton maradni. Manapság leromboltuk az elvárásokat, mert a nőktől bármit elvárni “nőelnyomás”, így aztán be is indult a viharos sebességű erkölcsi züllés.

Egy ateista / materialista rendben nem tudom hogyan lehetne ugyanezt a hatást elérni. Ha a parlament azzal kezdene foglalkozni hogy a nőknek csak bizonyos feltételek esetén adna bármit, egyrészt azonnal kitörne az apokalipszis (talán még az USA hadserege is eljönne visszaállítani a helyes demokráciát), másrészt joggal kérdeznék a szemfülesek, hogy az ateista állam miféle alapon próbál, és miféle erkölcsöt, nevelni a polgárokba. A mai relativista, szubjektivista világban a többség elítélőleg néz mindenféle kísérletre amivel erkölcsöt akarnak belénevelni. Persze ez is része annak, amiért ott tartunk ahol. Talán 2-3 diploma is kellene ahhoz, hogy az ember megértse, egy közösség csak addig emelkedhet, amíg az alkalmazott szabályok motiválják az embereket a közösséget építő viselkedésre – ennek hiányában azonnal elindul a hanyatlás, ahogy mindenki a saját gesztenyéjét kezdi kapargatni a többiek rovására. És a közösség bukása az egyént is magával rántja, nem lehet a gondok alól anarchista módon azzal kibújni, hogy szarok bele ha bedől az ország, majd elrejtőzök egy fal mögé és fegyveres őrökkel védetem magam.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Hagytuk, hogy az állam szépen egyre többet vegyen el tőlünk”

Én ugyan nem adtam rá engedélyt, szóval mindent vissza, szedjék be a sarcot a demokratákra szavazgató ostoba birkáktól.

Big G.
Újságíró

Azzal együtt, hogy minden gondolatodat helytállónak tartom, őszintén hiszem, hogy egyes vallások többet ártottak a párkapcsolatoknak, mint amennyit használtak. Jóllehet, már a Vatikán által készített felmérések is azt igazolják, hogy a templomba járók is magasról tesznek az egyház szexualitással kapcsolatos előírásaira, ezzel együtt is számos megnyomorított lelkű embert ismerek, akik elhitték és mélyen beléjük vésetett, hogy a szex bűnös dolog. Ez még a féktelenségnél is többet árt.

RedGreg
Újságíró

Kinek? Azoknak akik amúgy se jutnak szexhez? (férfiak fele) Azoknak jobb ha azt hiszik.

A nőknek? Legalább lelkiismeret furdalása lesz amikor 3 alfával nyomja egyszerre.

Az alfáknak? Na ők pont leszarják.

DennisVT
Újságíró

Mindennek megvan a pozitív és negatív oldala is. Annak is megvolt, nem mondhatjuk, hogy olyan marha egészséges mind fizikailag mind pszichésen, ha a szexet démonizáljuk.. és a mainak is megvan, mert az sem normális, és sem egyéni sem társadalmi szinten hosszú távon nem hasznos, hogy ekkora szexuális szabadság van.

A kérdés az, miután legalább annyit felismertünk, hogy ez nem fekete/fehér, hogy melyik a kevésbé rossz, illetve melyiknek nagyobbak az  előnyös következményei/hatásai. Erről már lehet vitázni, én egy bizonyos mértékű korlátozás mellett lennék, de nem úgy, ahogy 200 éve volt… ami ma van, az viszont egyértelműen inkább káros, mint hasznos a hosszútávon…

Amúgy “természetesen” foglalkoztak a témával RedPillen, ez itt az egyik legelismertebb és legtöbb pozitív szavazatot kapott komment hevenyészett magyar fordításban:

A probléma az, hogy ez történik, ha nem korlátozzák semmilyen módon a nők szexualitását:

 • A nők 16-29 között egy 13 éves féktelen szexparti részesei a szexuálisan legvonzóbb 20%nyi férfival, mind a saját korosztályukból, mind az idősebbek közül
 • A 30 feletti nők sokkal kevesebb figyelmet, törődést, szexet és szerelmet találnak, illetve kimondott nehézségekbe ütköznek, ha házasodni szeretnének.
 • A férfiak 80%a csak nehezen, vagy nagyon nehezen jut szexhez.
 • A férfiak másik 20%ának semmi ösztönzése nincs a produktivitásra, mert nyakig vannak abban a punciban, amiért is a férfi általában produktív.
 • A másik 80% is egyre kevésbé produktív, mert rájön, hogy bármit is csinál, akkor is ugyanolyan nehéz lesz nőhöz jutni
 • A legális prostitúció jó megoldás lenne, csakhogy a 30 fölötti nők sosem fogják hagyni, mert azzal is csökken a házasságra kapható férfiak száma
 • Az emberek egyre később és később vállalnak gyereket – minél sikeresebbek, annál később, hiszen a sikeres férfiak nem látják értelmét, a nők pedig csak a szexpartiból való kiöregedés után gondolnak erre.
 • A születésszám zuhan
 • A produktivitás zuhan
 • A társadalmat minden szempontból lehagyja egy olyan amelyik korlátok közé szorítja és hasznos mederbe tereli a női szexualitást

A gyönyörű, és ugyanakkor szörnyen tragikus irónia abban található, hogy azok a feministák, akik a saját 20as éveiket (a hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes éveket) azzal töltötték, hogy a nyugati kultúrából szexparadicsomot varázsoljanak a nők számára, nem vették észre, hogy csak a fiatal nők számára vált azzá.

Nem vették észre, mert ők maguk is fiatalok voltak abban az időben, és most, hogy már nem azok, a saját csapdájukba estek bele. Ez mind szép és jó lenne, csakhogy az a baj, hogy nem csak a saját életüknek ásták meg az árkot, hanem szinte mindenki másnak is.

A ma már nagyon nagyon megbízható születésszabályozási módszereknek hála megengedhetünk némi szexuális szabadosságot az embereknek, de amit most látunk, az enyhén szólva sem “egy kis szexuális szabadság”, hanem végtelen szexpiac a csinos és fiatal lányoknak, és a macsós dark-triad férfiaknak… és mindenki más bekaphatja.

Az a tény, hogy mi létezünk, és azt tanítjuk, hogy hogyan válj ilyen férfivá, nagyon jól mutatja, hogy milyen elb@szott az egész rendszer…

Big G.
Újságíró

Ez mind világos. Viszont az én értékrendemben a szabadság mindenek fölött áll. Ha választanom kell két világ között, melynek az egyike szabad, de vért izzadok a punciért, míg a másik bigott, de mindenki talál magának ilyen-olyan párt (többnyire mérsékelt szenvedély és vágyszint mellett), úgy kérdés nélkül az előbbit választom. Inkább küzdjek valami nemes dologért, mint hogy ajándékba kapjak egy középszerűt. A legrosszabb kapitalizmus is jobb egy átlagos szocializmusnál…

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez a világ nem szabad. Csak 12 évig volt egy része szabad.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

A legjobb kapitalizmus is rosszabb, mint akármilyen nemzetiszocializmus.

hunbagira
Újságíró

Hát ez nézőpont kérdése, Rothchild báróként nyilván…Twist Oliverként nem biztos.

Amúgy meg a plutokrácián/finánckapitalizmuson és az államszocialista-bolsevizmuson létezik, még pár gazdasági/társadalmi szervezézi mód. Köztük Naoo szívéhez közelálló nácizmus-fasizmus de ott a “hagyományos” bakunyinista anarchizmus és gesellizmus, hogy csak az ismertebbeket említsem.

Amúgy, meg a plutokrata-finánckapitalizmus és bolsevik-államszocializmus nem ellensége egymásnak (ezt 2. vh is mutatta) hanem ugyanannak az éremnek a két oldala…mint kiegészítők.

Az érem, pedig nem más mint a totális vagyoni-hatalmi koncentráció….

Pash Cutter
Újságíró

Jujj de jó, kapitalizmus! Szeressük (kritikátlanul)! Leginkább, ha jár hozzá egy pacsit adó aranyos cicus! :P

De közben ne feledjük…!

“CUKI KISKUTYÁK ELVIHETŐK” (Borisz)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Walter E
Olvasó
Walter E

“Hiányoztál ide a szövegértelmezési problémáiddal meg a hazugságaiddal,”

Te beszélsz hazugságokról te kapitalista <*****MODERÁLVA****>? :)

timecutter
Olvasó
timecutter

“mélyen beléjük vésetett, hogy a szex bűnös dolog”

Több aspektusa is volt ennek, pl. valahol még garantálta is a férfinak a szexet, mert házastársi közeledésre a jó feleség nem mondhatott nemet, mert hát az írás szerint sokasodni illő. Ugyanakkor a nőt is védte a nemi betegségektől, mert a férfinak sem volt szabad félredugni. Másrészt ezúton a bétáknak is garantálta a szexet és utódnemzést.

.
Olvasó

.

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

“Azt látjuk, hogy régen a nők tárgyalási alapja a férfi befolyásolására a szex volt, amit azóta részben elherdáltak (minek megvenni a tehenet ha van tej ingyen), de azt már nem látjuk, hogy ennek az ellenpárja is lezajlott: a férfiak alapja a nők befolyásolására a saját erőforrásaikkal való rendelkezés volt, amit mi herdáltunk el hülye módon.”

Az összetett mondat második felével száz százalékig egyetértek: mivel a nők a társadalombiztosítási hálózatok nyertesei, a férfiak pedig vesztesei, így máris látjuk, mért érte meg az establishmentnek és a szavazati jogok többségét birtokló nőknek “összefogni” (képletesen, persze, explicite sose volt ilyen) a férfiak kizsákmányolására. Máris megértjük azt is, hogy mért nyúlja le az állam Magyarországon például egy alkalmazott által előállított gazdasági érték 80%-át (http://kiszamolo.hu/ezert-fizetsz-ennyi-adot/). De még az EU éllovasának számító Németországban is bizony kőkeményen besíbolnak 60-65%-ot (csak a szuperbruttóra számított adóék 50% a németeknél, és ebben még nincsenek benne a fogyasztási adók).

Az első fele szerintem nem helytálló. Meggyőződésem (és szexológiai kutatások is bizonyítják), hogy ma SOKKAL kevesebb a szex MINDEN korosztályban, mint pl. 20 évvel ezelőtt volt. A csúcspont szerintem valahol a 60-as években lehetett, ez volt az a korszak, amikor egyrészt felszabadultak a fiatalok gátlás alól (Woodstock és társai), másrészt a feminizmus még nem tombolt teljes lánggal. A Kinsey Institute éves jelentéseit érdemes elolvasgatni az elmúlt pár évről, döbbenetes a trendek. A “könnyen, olcsón kapható szex” képe egy baromság, amit a média sugall, valójában ma jóval nehezebb “legális” szexhez jutni, mint pár évtizeddel ezelőtt volt. Az tény, hogy a prostitúció ára csökken, de ez egyrészt az olcsó alternatíváknak (pornó), másrészt pedig a vészesen zuhanó tesztoszteronszintnek és spermaszámnak tudható be. Ennek persze számos oka van, de a pszichoszociális (értsd: feminista) hátteret biztosan dobogós helyen találjuk itt is.

Ralos Egnaro
Olvasó
Ralos Egnaro
RedGreg
Újságíró

“”” Le a közgondoskodás minden formájával, mert akkor majd a férfi függőségben tarthatja a nőt és az jóóó hálás lesz neki, meg “felnéz rá””””

Alapvetően szerintem közgondoskodás maradhat, de a hozomány intézményét is vezessük vissza. Esélykiegyenlítésnek. Gazdag apa a lányát nem a hozományvadászhoz adja, hanem ahhoz akiben lát potenciált. A szegény lánynak meg valamit domborítania kell, hogy elvigyék a két pár koszos zokniért. Tudom, hogy ez szívás a lumpen pasiknak, és a csúnya de szegény lányoknak. De hát istenem, az élet kegyetlen. Most a lumpen pasik nyernek, és a csúnya csajokat is dugják.

Reszet Elek
Újságíró

A csúnya lányoknak ott a zárda, a lumpen pasikat meg felszívja az új hadsereg.

Big G.
Újságíró

Te aztán empatikus vagy :)))

Ha vannak olyanok, akiket igazán sajnálok, akkor a csúnya csajok azok. Az égvilágon semmi esélyük… (szemben a csúnya férfiakkal). Pedig ugyanúgy vágynak a szerelem minden formájára, mint a többiek. Persze ki tudja, mi zajlik a zárdában…

DennisVT
Újságíró

Ne sajnáld őket, kivéve a legalját, mondjuk 10/3 alatt. Nekik tényleg qrvaszar lehet, de elég kevesen vannak. Sokkal kevesebben, mint ahány férfinak van ma problémája ebben a témában. A csúnyácska csajok sokkal simábban elkelnek, vagy legalábbis sokkal simábban tudják kielégíteni a testi szükségleteiket, mint a csóró, vagy átlag anyagi helyzetű, önbizalomhiányos, átlagos srácok. Én nem sajnálom őket, már csak azért sem, mert ha a testét rendberakja, akkor a szexpiaci értéke már el is érte a 10/5öt, bármilyen nemszép is az arca. Ahhoz pedig valami nagyon nagy defekttel kell születni, hogy ne sikerülhessen.

Van egy lány ismerősöm, úgy-ahogy jóban vagyunk, az egyetlen problémája, hogy le kéne tolnia 30 kilót. De szép bőre van, szép vonásai lennének, ha a súlya nem látszana meg az arcán, és korrekt mellméretekkel rendelkezne fogyás után is. Teljesen simán talál pasit szexre, és nem is akármilyet, pedig állítom, hogy az itteni ffi olvasók zöme nem pontozná 10/4 fölé. Ez kb azzal egyenértékű, mintha én semmiperc alatt le tudnék szervezni egy dugást Palvin Barbival, vagy Pápai Gyöngyivel.

Annyi dolga lenne, hogy lefogy, és sorban állnának érte a 10/7, 10/8as pasik, sőt….

Reszet Elek
Újságíró

“Annyi dolga lenne, hogy lefogy, és sorban állnának érte a 10/7, 10/8as pasik, sőt….” – Egy-két dugás erejéig. Ha a lefogyás mellé nem akad más is.

DennisVT
Újságíró

Pont azt mondom, hogy 1-2 dugás erejéig így is talál ilyet…

Tök normális csaj (kurvajól főz, azért bírom:))), ha nem “romlana” el a fogyás után, akkor a belső tulajdonságai is bőven rendben lesznek.

Reszet Elek
Újságíró

No igen csak éppen egy-két dugás max férfiszempontból elsődleges. Női szempontból a kiéhezettségi tűzoltástól eltekintve a kapcsolati oldal lenne a prioritás. Ne férfi értékrendszerben értékeljünk.

Ha lefogyott és javította a szexpiaci értékét könnyebben talál olyan jellegű kapcsolatra, mint amiről VL írt? Alighanem “csak” annyiban hogy kívánatossága okán megnő a magabiztossága és hasonlók.

DennisVT
Újságíró

Mondjuk a 10es boldogsági skálán a nőnek az első 3 pont a szex, a másik 7 a kapcsolat a megfelelő ffival. Férfiak esetében meg fordítva.

Ő legalább 3ig eljut bármikor. Az átlag bétaBéla addig se nagyon, vagy csak nagy idő/pénz/energia ráfordítással

Teljesen egyértelmű, hogy könnyebben találna. Legalább eggyel bővülne a számára kapcsolati szinten elérhető ffiak száma:)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ne férfi értékrendszerben értékeljünk.”

Márpedig én nem fogok nőiben, még ha seggüket földhöz verik se.

timecutter
Olvasó
timecutter

Van egy férfiréteg, akik a rubensi alkatú csajokra buknak. Egy haverom testvére pl. elejétől fogva kövér csajokkal kezdett. Bár egyébként full béta kicsit gyámoltalan fickó, de ezen ízlése miatt soha nem kellett különösebben erőltetnie magát, hogy barinője legyen.

Big G.
Újságíró

Nekem ez fura és idegen világ. Nem mondom, hogy nem szexeltem még közepes csajjal, de csúnyával még soha. Száz nőből max 5-6 olyan akad, aki megmozgat bennem valamit. (És max 10-12, akiben én megmozgatnék valamit egyszer:)) Ha rajtam múlna, a csajok 90%-a sose szexelne.

Ezek után már tényleg nem értek semmit. Ha még ezek a periférikus puncik is megfelelők, akkor végképp mi a gond? Hozzájuk még BMW slusszkulcs sem kell…

Naooo
Olvasó
Naooo

Beérik mercivel is.

spekimen
Olvasó
spekimen

Elképesztő a meglátásod, hozzáállásod. Valahogy így vagyok én is ezzel. Jártomban- keltemben folyamatosan figyelem a nőket az utcán, buszon, villamoson, metrón, hogy ránézésre milyen első benyomás jön le nekem, róluk. És bizony 100 nőből jó, ha 10 olyan akad, akire azt mondom na ez jó lenne párnak, és egy, akinek valami elképesztő kisugárzása van. Na jó viszont kb. a felét simán megdönteném :-D

De hidd el a legtöbb férfi nem így néz a nőkre, úgy van vele, hogy teljesen mindegy milyen a nő, csak legyen már mellette, mert hogy néz ki egy férfi nő nélkül. Ezért aztán bőven akad még a csúnya lányoknak is pasi, legfeljebb csak azoknak nem akik valamilyen testi fogyatékkal rendelkeznek, de már erre is bőven találtam ellenpéldát. Nemrég kommenteltem, hogy a baráti körömben is akadt rá példa nem is egy.

Big G.
Újságíró

Biztosan így van, különben nem mondanátok. Csak ha ez tényleg igaz, ha valóban ilyen alacsony az igényszint, úgy különösen érthetetlen ez az általános negatív hozzáállás. Csak ki kell nyújtani a karjukat…

timecutter
Olvasó
timecutter

Ez attól is függ milyen idős korra vonatkoztatunk. Huszonéves srác koromban 100 ugyancsak huszonéves csajból 90 arcra teljesen bejött, most meg negyvenen túl, mikor a negyven plusszos csajokon erőteljes bálnásodás figyelhető meg, már sehol nincs a 100-ból 90 arány.

DennisVT
Újságíró

 

Mikor tud egy férfi ennyit emelni a szexpiaci értékén fél év, vagy egy év alatt (ok, a középső képnél 2 év)? Soha a büdös életben. A bal oldal lévő nőket a férfiak nagyja bottal sem, a jobboldal lévők simán összeszednek akárkit egy éjszakára. Egy férfi, ha lefogyott ennyit, akkor javult egy ponttal az SMV-je, a önbizalomemelkedésével pedig még 1 másikat. Ennyi. Ezek a nők 5 pontot ugrottak.

RedGreg
Újságíró

Velem van a gond biztos, de én az after csajokat bottal se :D Akkor már az első oszlop.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bocs a kérdésért, de miért nem?

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

A férfiaknál is megvan ugyanez a lehetőség, csak ott kőkeményen kell izmot is építeni.

timecutter
Olvasó
timecutter

Ezek a csajok a legveszélyesebbek, amikor egy masszív túlsúlyos csaj lefogy csak azért, hogy pasit szerezzen, aztán ha megvan akkor két év alatt visszahízik, de már addigra gyerek befigyel, és ott találja magát az user egy Ursula nővérrel.  :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

timecutter
Olvasó
timecutter

Csak az a kapcsolat működik évtizedeken át, ahol a felek akkor is egymással kívánnak élni, ha nem lenne semmi szex a kapcsolatban.

Big G.
Újságíró

Érdekes gondolatjáték. Értem is, hogy mire gondolsz, ugyanakkor mind a ketten tudjuk, hogy a testi szerelem jelenti az intomitás, a kötődés, így az egész kapcsolat alapját. Húsleves hús nélkül? Lehet jó íze, de nem az igazi…

timecutter
Olvasó
timecutter

Szerintem csak a kapcsolat elején. Később, úgy 10 év után az alapok is átalakulnak, kicserélődnek. Az intimitás és a kötődés már nem csak szex miatt van meg.

Big G.
Újságíró

Ez igaz, de az tartja életben. Mèg hatvan felett is.

Reszet Elek
Újságíró

A kapcsolatot a jó kommunikáció tartja életben. A szex nagyon erőteljes és mély kommunikációs forma.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ott a pont:)

herceg
Olvasó
herceg

A kapcsolatot *az oxitocin tartja életben. A szex nagyon erőteljes és mély *oxitocin-termelő forma.

Big G.
Újságíró

Már megint a régi játék. Srácok, volt egyáltalán 31 látogató az elmúlt egy órában? Vicces a 31 diszlájk 60 perc alatt, ráadásul egy semleges komment kapcsán, csak nem túl reális. Ki buherálja a rendszert? :)

DennisVT
Újságíró

Le kell szarni:)

Big G.
Újságíró

Dennis, nem fogok nyugtalanul aludni :)

Csak azt sajnálom, hogy hiteltelenné teszi az oldalt, hogy valaki – akár belső ember, akár külső behatoló – azt tesz, amit akar. Tizenkét perc alatt 27 diszlájk? Egy felelőtlen hülye szórakozik.

Naooo
Olvasó
Naooo
Koriander
Olvasó
Koriander
Alter Ego
Szerkesztő

Aki ért hozzá, hogy miként működnek az ilyen szavazási rendszerek egy webes tartalomban, az ki tudja játszani a megoldás gyenge pontját. Amúgy nem érné meg bonyolultabb, ágyúval verébre megoldást fejleszteni egy ilyen nem életbevágó részproblémára. Ha az vigasztal, kell egy jó pár kattintást eszközölni ahhoz, hogy meglegyen a 27 dislike… Szerintem ezért is nincs 3000-ed… :D

Na most az van, hogy akinek megéri a fáradságot, hogy lenyomja a huszonhetet, az minden bizonnyal nagyon erős ellenszenvet táplál a véleményeddel szemben, így talán ő meg is érdemli, hogy az ő nemtetszése ennyi munkabefektetéssel 27 szeres erővel essen a latba. :D

Én Denisssel szemben azt mondom, hogy gondold végig a kialakult állapotot: vannak akiknél egyszerűen már kicsapod a biztosítékot és örült nyomkodásba kezdenek, ha meglátják a kommentedet. :D

Big G.
Újságíró

Ezt nem igazán értem. Mit gondoljak végig?

1. Ne látogassam többé az oldalt?
2. Álljak be a sorba és írogassak én is elvtelen és hamis kommenteket, némi keserűséggel, cseppnyi panaszkodással és egy adag nőgyűlölettel?

Mégis, mit kéne tennem?

Alter Ego
Szerkesztő

Úgy értettem, hogy a népszerűtlenséged okát gondold végig. Nagyon homogén a társaság szerintem, vannak eltérő vélemények, meg talán táborok is, aztán vannak mindettől függetlenül különösen népszerű és különösen népszerűtlen hozzászólók is. Ha valakit nagyon tudnak utálni, akkor az esetleg direkt provokál másokat, vagy esetleg öntudatlanul. Hogy nálad mi van, azt én nem tudhatom. Én csak egy dologra szeretnélek kifejezetten kérni, hogy ne “belső emberen vagy külső behatolón”  akard számon kérni a saját közösségi pozíciódat és a veled kapcsolatos esetleges ellenszenv megnyilvánulását. Azt a szöveget meg főleg hanyagold, hogy az az oldalt hitelteleníti el, ha téged egyesek annyira nem szeretnek, hogy még olyan is akad, aki dolgozni is képes érte, hogy dislike-okat varázsoljon a neved mellé. Csak a másokra, “belső emberekre” mutogatás avagy sanda célozgatás miatt válaszoltam neked szerepemből adódóan is, a többi problémáddal nem szeretnék foglalkozni, bevallom egyszerűen nem is érdekel; az a te társasági életed, biztosan megoldod kedved szerint.

Big G.
Újságíró

A saját közösségi pozícióm lényegtelen.

Ha azt mondod, hogy a Férfihangnak nem árt ez a bohóckodás a diszlájkokkal, akkor oké, megnyugodtam. Nem vagyok informatikus, fogalmam sincs, hogy tud egy ember pár mozdulattal 30-40 diszlájkot varázsolni. Ha ez ilyen sima és senkit nem zavar, úgy engem a legkevésbé…

Walter E
Olvasó
Walter E

Te ártasz a Férfihangnak. Tűnés!!!##

hgyi
Szerkesztő

:oDDDDDDDDDDDDDD
Hát már bocs… :o)))))

Vagy komolyan gondoltad?

hgyi
Szerkesztő

Kérek szépen még legalább 3000 diszlájkot! Naaaa! Léccci!  :o))))))))))

hgyi
Szerkesztő

3002! Óóó! Köszönöm annak, akitől kaptam! :o)))))

DennisVT
Újságíró

Hgyi, remélem tudod értékelni azt a kitüntető figyelmet, amiben itt részesülsz, és megbecsülöd magad:)

hgyi
Szerkesztő

Dennis… Igen. Szemérmetesem pillogok is.
De azért a 3000-ért kellett egy kicsit hisztikéznem is! :o)))))

Walter E
Olvasó
Walter E

Ennél több figyelmet úgysem fog kapni senkitől :)

Walter E
Olvasó
Walter E

Big G!

Az 1.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Reszet Elek
Újságíró

Túl elégedett vagy magaddal és túlontúl magabiztosan írsz! Ez a baj! Ez nem járja!

49 dislike… Hehe!

Big G.
Újságíró

:)))

righeira
Olvasó
righeira

Empátia, empátia, empátia.

Nem mindenki olyan szerencsés, kitartó vagy vonzó, mint te. Az, hogy neked flottul mennek a dolgok, sajnos – úgy tűnik – érzéketlenné tesz arra, hogy mások esetleg feleannyi pozitív visszajelzést sem kaptak, mint te. Esetleg nagyobb hátránnyal indultak, mint te. Talán több a teher a vállukon a párkapcsolati problémák mellett is, mint neked. A te szövegeid az ő problémáikra nem megoldást, enyhülést jelentenek, hanem kb. mintha sót szórnál nyílt sebre.

Szerintem lenne pozitív szereped is, ha saját sikereiddel való – sikertelenebbek számára idegesítő, vagy elkeserítő – példálózás helyett biztatással, konkrét trükkökkel, tippekkel járulnál hozzá az eszmecseréhez.

Hogyan fordítottál a sorsodon, mibe tudtál kapaszkodni, mi adott erőt, stb. Pozitív gondolatokra valóban nagy szükség van. Nagyképű beszólásokra, érzéketlen minősítésekre, “nekem bezzeg milyen jó, milyen könnyen megy, nem értem mit görcsöltök ti ezen” felütésű kommentekre nem olyan nagy. :)

Attól még a Férfihang  nem lesz “safe space”, hogy diplomatikusan, kicsit több együttérzéssel és segítő szándékkal fordulsz felénk. :)

 

Walter E
Olvasó
Walter E

“Szerintem lenne pozitív szereped is, ha saját sikereiddel való – sikertelenebbek számára idegesítő, vagy elkeserítő – példálózás helyett biztatással, konkrét trükkökkel, tippekkel járulnál hozzá az eszmecseréhez.”

Mit gondolsz miért nem teszi? Mert egy kamus műmájer.

Big G.
Újságíró

Empátia.

Előre is bocs, de csupán ismételni tudom magam.

Húszévesen nyomorultabb és szánalmasabb voltam bármelyik lúzernél. Volt olyan, hogy a haverjaimmal elmentünk csajozni, s az egyik lány úgy nyilatkozott: bárkivel összejön, csak velem ne kelljen… Ma már megmosolyogtató, de akkor irgalmatlanul szarul esett.

Konkrét tippek? Nem fogok sok újat mondani. De egyet biztosan állíthatok: nincsenek alternatív utak. Csak egy irányba indulhatunk: önmagunk legjobb verzióját kell megteremteni.

1. Rendbe tenni a külsőt:

FOGAK!!! – legyen hiánytalan és hófehér! Inkább ne egyen az ember két hónapig, de ez kötelező!

Frizura

Ruházat, kiegészítők

Test – diéta, kondi. Minél szarabb állapotban vagyunk, annál látványosabb a fejlődés.

2. Fejleszteni a kommunikációt. MOSOLYOGNI!!!

Red Pill irodalom, Dennis fordításai

3. Nyitottság: beszélgetni mindenkivel. Megszólítani az embereket a könyvesboltban, a villamoson, az utcán. Megtanulni az extrovertált magatartást, ha egyébként introvertáltak vagyunk.

4. Tudni, elhinni, hogy értékesek vagyunk. Elviselni a kudarcokat. Megedződni lelkileg.

5. És a legfontosabb: Megtanulni élvezni a csajozást. Az összes visszautasítással, kudarccal, shit-tesztel és bénázással együtt. Ez a világ egyik legszebb hobbija. Aki úgy tekint a nővadászatra, mint egy fogorvosi kezelésre, az sosem lesz jó benne. Szeretni kell a nőket és szeretni kell önmagunkat. És élvezni kell a flörtöt. Tök mindegy, meddig jutunk vele…

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“MOSOLYOGNI!!!”

Én szívesen mosolyognék egy nyújorkot elpusztító atomtámadásnak. Lehet nevetnék is, mert tökre vicces lenne.

RedGreg
Újságíró

<<<Volt olyan, hogy a haverjaimmal elmentünk csajozni, s az egyik lány úgy nyilatkozott: bárkivel összejön, csak velem ne kelljen… Ma már megmosolyogtató, de akkor irgalmatlanul szarul esett.>>>

Az ugye megvan, h a pasik legalább 30 %-val annyit se foglalkoznak, hogy hozzászóljon? Nem, hogy egész mondatban válaszoljon.
És a fele a pasiknak nem megy csajozni, max bulizni, vagy bebaszni a haverokkal, mert a csajok észre se vesznek.

<<< És élvezni kell a flörtöt>>>

Mi az a flört? Innen indulunk, te kedves “lúzer” Aki 20 éves koráig nem kap semmilyen pozitív visszajelzést nőktől, se szemezést, se semmit az azt se tudja mi fán terem. Ez a “lúzer” szint. Nem te.

És ennyit az éleslátásodról és a modorodról barátom.

Esetleg tegyük hozzá, hogy kurva gáz ám az extrovertált viselkedést imitálni ha valaki introvertált. Szánalmasan néz ki, és nem is értem minek tanulja meg, amikor extrovertált személyiség Sztálin volt, introvertált meg Fermi… Innen induljunk el. Mondjuk egyetértek ezzel a gondolattal. Akkor ha pici hatást is el akarsz érni elmondod, hogy igazából érdekes embereket lehet megismerni egy-egy véletlen beszélgetéssel. Ha spontán úgy alakul, vonaton nyugodtan szólítsd meg. Vagy postán sorban állásnál. Stb. Nem beböfögsz egy baromságot, hogy legyél extrovertált, meg beszélni mindenkivel. Ez kb olyan egy valóban introvertáltnak, mintha azt mondanád, hogy naponta maszturbáljon sajtreszelővel.

“””Aki úgy tekint a nővadászatra, mint egy fogorvosi kezelésre, az sosem lesz jó benne.”””

Oké, ezzel megint magasan elérted a hatást. Mert azok akik amúgy se teljesen elveszettek most bólogatnak, hogy igen-igen, akiket meg meg akarsz szólítani megvonják a vállukat, hogy eddig is tudták, hogy nem megy, akkor már tök felesleges erőlködni.

 

Big G.
Újságíró

De ezzel azt mondod, hogy nem érdemes tennünk a világon semmit. Ha szerencsétlennek születtünk, úgy is halunk meg. Én ebben nem hiszek. Mi több: meggyőződésem, hogy minden apró lépés, amit önmagunk fejlesztése során teszünk, több boldogságot tartogat, mint bármekkora panaszáradat, még akkor is, ha értő és megértő fülekre talàl.

RedGreg
Újságíró

Nem, ezzel azt mondom, hogy még ha igazad is van. (van amiben igen, van amiben nem a véleményem szerint) Azt a lehető leggázabb módon kommunikálod le.  Bicskanyitogató stílusban, bemutatva, hogy te milyen lúzer voltál, pedig nem voltál az. De a fő baj ott van, hogy fel se tudod fogni, hogy amit mondasz: szedd össze magad, azoknak segítség lehet, akiknek van mit összeszedni. Ez olyan mint a depresszió kezelése: a szedd már össze magad meg a csak akarni kell mondatok csak ártanak, hiszen akar ő, de mondjuk pont egy akaraterőt szétszedő bajnál azt mondani, hogy csak akarni kell, olyan mint ha belöknéd a szakadékba.

Szóval stílus ember, stílus. Gondold végig mit szeretnél elérni, aztán csomagold be úgy, hogy az valódi segítség legyen. Nem egy egoista magabiztos srácnak, aki csak bénácska, hanem valakinek aki nem létezik mint srác.

DennisVT
Újságíró

Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy azt az egyet elfelejted, hogy ezen út megtételéhez sokkal jobb adottságaid és lehetőségeid vannak/voltak, mint a legtöbb férfinak. Ettől még végig kellett csinálni, végig kellett járni, de ha úgy tetszik, akkor ehhez neked volt egy járműved, míg sokan mások gyalog vannak. És azért fújnak itt sokan, mert úgy kezeled, hogy ha ez neked sikerült, akkor bárkinek sikerülnie kell, akinek pedig nem sikerül, vagy nem megy olyan könnyen, az tök béna, hiszen még neked is sikerült, aki tök lúzer voltál.

Tök jót akarsz, meg tök értelmes, amiket mondasz, csak a stílusnak, a dolgok kommunikálásának van egy ilyen visszás felhangja. Mintha nem értenéd, és nem is akarnád érteni azt, hogy vannak akik teljesen máshonnan indulnak mint te, és teljesen más lehetőségeik adottságaik vannak, mint neked voltak. Konkrétan rosszabbak.

Szerk: nézzük konkrétan ezt a kommentedet. Azt mondod, hogy fehér fogak. Persze tök jogos, csakhogy ez nekem, akinek családi kedvezménye van, is több 10 ezer forint volt. Az ide kommentelők nagyjának meg azzal is gondja van, hogy a hónap végén kijöjjön a pénzből. Több milliónak élnek szegényégben, ahol a legkisebb bajuk a fehér fog, de te elvárnád tőlük. Neked megvan az anyagi lehetőséged erre, mert egy értelmes kölök vagy/voltál, aki járhatott egyetemre, tudott jó szakmát választani, mert volt hozzá érzéke és esze, de ez sem adott a legtöbb embernek.
Aztán: ruházat, kiegészítők, diéta, kondi. Ezek sem 10 filléres dolgok, egy randiszerkó: egy korrekt cipő, nadrág, ing, egy karóra stb több10ezer forint, és ebből kéne legalább 2-3… Meg kell értened és el kell fogadnod, hogy ez nem mindenkinek opció, és az, hogy te ezekkel gond nélkül dobálózol, az nem mindenkinek szimpatikus. De mondom: amúgy tök jogos felvetés. De ha mondjuk úgy fogalmaznád, hogy “próbáljon meg mindenki a tőle telhető módon pár értelmes ruhadarabot beszerezni”, az már más lenne.
RedPill irodalom: ez tök jó, mert ma már magyarul pár dolog elérhető, hála a férfihangnak, de ez még mindig elég kevés, és nem mindenki tanult angolt. Én különtanárhoz jártam és nyelvtanfolyamra, mert szerencsére a szüleim megengedhették. De ez sem adott, hanem kiváltság.
Elviselni a kudarcokat: ez egy képesség, méghozzá dark triad képesség, ami érthető módon nem szimpatikus mindenkinek, és van aki nem is akarja ezt felvenni, mert úgy érzi, hogy elveszít valamit abból, ami ő maga. Nem mindenki tud olyan praktikusan és céltudatosan gondolkozni ebben, mint te, vagy én. Extrovertált-introvertált személyiség : ugyanez. A csajozást élvezni megint személyiségbeli kérdés, mi ebben szerencsések vagyunk, de nem mindenki az…

Big G.
Újságíró

Ismerek fogatlanokat, akik tízezreket kártyáznak el esténként. Ez sokkal inkàbb kulturáltság kérdése, mint a pénzé.

Kudarctűrő képesség, extrovertáltság – ez mind tanulható. Változik a személyiség? Hála az Égnek! Ha kidobod az agyonnyűtt cipődet, azt sem fogod megsiratni.

Élvezni a csajozást? Örömöt lelni a küzdelemben, a sportban, a munkában? Ezek nem csak fejleszthetők, de talán nincs is más út a teljes és boldog élethez.

Wastrel
Újságíró

@DennisVT: Szerintem az gondolja igazán komolyan az életet, akinek egy kudarc valóban padlóra küldi az önbecsülését. A red pill tan az a körülményektől való függetlenedés, ami azt jelenti, hogy ne vedd komolyan az életet, tökmindegy mi történik veled, minden körülmények közt érezd jól magad. Tehát akkor fogod igazán jól érezni magad a bőrödben, ha egy cinikus geci vagy, és szarsz bele mindenbe. :) Amellett, hogy ez elvi síkon egy követendő magatartás, mert így egy rakás olyan nyomástól megszabadulhatsz, amik akadályoznának a sikerben, az emberi psziché sokkal összetettebb annál, és a személyiség is inkább a korai neveltetésed során rögzül annyira, hogy késő huszonévesen ezen már jóval kisebb várható sikerrátával tudsz változtatni. Talán az NLP hozhatná meg a megváltást, mert az eredményközpontú pszichológia, de a hazsnálata morálisan megkérdőjelezhető, emellett egy NLP tanfolyam sem filléres dolog. Nehéz rálelni a tényleges megoldásra, szerintem a legjobb, és nekem is ez segített igazán, hogy mihelyt felismerjük, milyen téren vagyunk bajban és hogy tudnánk áldatlan állapotuknkon javítani, a saját tempónkban alkalmazzuk a red pill szabályait. Nem kell sietni meg kapkodni, érdemes jópár évet rászánni a folyamatra, mert még mindig sokkal jobb 3-4 évig monk mode-ban önfejleszteni és a várható külső hatásoktól függetlenedni (ezzel ideiglenesen kissé elmagányosodni), mert utána életed hátralevő része király lesz, mint bennragadni egy olyan szokásrendszerbe, ami folyamatosan egész életed során csak szenvedést hoz. A legfontosabb, hogy nem szabad sürgetni a változást, engedni kell, hogy a pszichéd, a napi szokásaid és a környezeted is alkalmazkodjon  a változásokhoz, ehhez pedig tényleg hosszú évek kellenek…

DennisVT
Újságíró

A gazdag fogatlanok nem ide járnak csajozási tanácsokért:)

A kudarctűrő képesség és az extrovertáltság tényleg tanulható… de nem mindenkinek egyformán könnyen. Plusz van, aki azt mondja, hogy ő bizony ezért nem fog hónapokat szerencsétlenkedni, bohóckodni, magát csomó kellemetlen (netán megalázó) helyzetnek kitenni, mert ő már csak ilyen kis intovertált, és inkább egy ehhez illő csajt szeretne. Van olyan is, csak jóval kevesebb. Neki mondjuk nyilván nem annyira a kommunikációs skilljeivel kell hódítania… Ami nélkül sokkal nehezebb, de hát ez van. Stb.

Szóval inkább úgy arra kéne ösztönözni az embereket, hogy a 10 féle különböző lehetőségből, amitől vonzóbb lehet a nők szemében, azokat válassza ki, amelyekkel tud mit kezdeni… vagy akar mit kezdeni. Pl shit testeket neki sem árt jól kezelnie, de mondjuk valszeg nem kell mindenféle megszólítási, megnyitási, stb marhaságokkal bíbelődnie, mert nem fog szórakozóhelyeken csajozni. Viszont neki is hasznos a testedzés, de ha nem érzi magát jól ingben, zakóban, akkor még szarul is elsülhet az öltözködési tanács, mert a komfortérzet hiánya fogja zavarni az adott ruhában. Szóval nehéz dolog ez.

Nagyon nehezen fogja élvezni a csajozást egy 30 éves pali, akinek az elmúlt 15 éve a kudarcokról szólt. Elképzelni sem tudja, így aztán valszeg csípőből nemet mond erre az amúgy tök jó tanácsra. Nem 100 nőt akar levarrni, hanem keresne egy magához valót, és nem fogja élvezni, hogy 20 randin el kell játszania ugyanazt azért az egyért, aki valszeg benne sem lesz abban a 20ban.

Persze számukra nekem sincs igazán jó tanácsom, mert az “add önmagad” az rohadtul nem ment az elmúlt 15 évben sem, most sem fog… A legjobb ötletem tényleg az, hogy a kevésbé kommunikatív, introvertált ember, akinek semmi kedve az ilyenhez, semmi szórakozást nem lel benne, az találja meg a saját hobbijait, járjon olyan közösségekbe, klubokba, stb és a nyilvánvaló közös érdeklődésből induljon ki, ne pedig fordítva csinálja: keres egy neki tetsző nőt, aztán megpróbálja megtalálni a közös érdeklődési pontokat. Ettől függetlenül az ápoltságára, megjelenésére, testbeszédére, shit tesztekre neki ugyanúgy “kötelező” figyelnie, mert ezek univerzális dolgok, ugyanúgy szükségesek a bulipicsákhoz is, mint a kocka sakknagymester nőhöz is…

Naooo
Olvasó
Naooo

“egy randiszerkó: egy korrekt cipő, nadrág, ing, egy karóra”

Pózergecik.

Wastrel
Újságíró

2. Fejleszteni a kommunikációt. MOSOLYOGNI!!!

A béták mosolyognak, az alfák bűnözőpofát vágnak! :)

Megtanulni az extrovertált magatartást, ha egyébként introvertáltak vagyunk.

Ez kb olyan szintű tanács, mint amit a hamis nemierőszak-vádak elkerülésére szoktak használni a red pill szcénában (természetesen szándékosan haszontalan):

1. Légy vonzó.
2. Ne légy nem vonzó.

5. És a legfontosabb: Megtanulni élvezni a csajozást. Az összes visszautasítással, kudarccal, shit-tesztel és bénázással együtt. Ez a világ egyik legszebb hobbija. Aki úgy tekint a nővadászatra, mint egy fogorvosi kezelésre, az sosem lesz jó benne. Szeretni kell a nőket és szeretni kell önmagunkat. És élvezni kell a flörtöt. Tök mindegy, meddig jutunk vele…

Ez meg tökre olyan filozófia, mintha egyenesen a puafesztiválos Jimmitől jött volna… aki szerint ünnepelni kell a nőket, mert… miért is?

https://www.youtube.com/watch?v=We6rtCjjqQY

Big G.
Újságíró

Dehogy Jimmytől! (Nem rossz srác, de számomra elég hiteltelen. Szinte minden karizmaelemet nélkülöz.) A forrás: Csíkszentmihályi: Flow

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Big G.

100%-ban egyetértek veled, megint:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem mindenki olyan szerencsés, kitartó vagy vonzó, mint te.

Te úgy gndolod, hogy így született, vagy idáig fejlődött?

El kéne venni a “gazdagok” pénzét és szétosztani a “szegények” közt?

 

Az, hogy neked flottul mennek a dolgok, sajnos – úgy tűnik – érzéketlenné tesz arra, hogy mások esetleg feleannyi pozitív visszajelzést sem kaptak, mint te.

 

HA biztosítana az együttérzéséről, veled együtt sírna és szidná a nőket, neked jobb lenne?

Esetleg nagyobb hátránnyal indultak, mint te.

Vágjam le a lábam, ha féllábuval találkozom, szolidarításból?

Talán több a teher a vállukon a párkapcsolati problémák mellett is, mint neked.

1. Át tudsz adni belőle?

2. Helyetted oldja meg a problémáidat?

A te szövegeid az ő problémáikra nem megoldást, enyhülést jelentenek, hanem kb. mintha sót szórnál nyílt sebre.

Mi lenne az enyhülés, együtt sírni?

Lemenni még jobban kutyába?

Szerintem lenne pozitív szereped is, ha saját sikereiddel való – sikertelenebbek számára idegesítő, vagy elkeserítő – példálózás helyett biztatással, konkrét trükkökkel, tippekkel járulnál hozzá az eszmecseréhez.

Amióta követem ezt az oldalt, csak ezt teszi, de ha valaki nem hajlandó levenni a szemellenzőt, az hiába nézegeti, nem fogja “látni”.

Amíg az önsajnálat és a mások hibáztatása, ez egó simogatása mindenek felett van addig csak a sárban való tapoicskolás-dobálás marad, sorry

Hogyan fordítottál a sorsodon, mibe tudtál kapaszkodni, mi adott erőt, stb.

Abba, hogy határozd meg magad, fejleszd magad önmagadért, a saját örömödre, olyan szokásokat vegyél fel, amelyek a sikeres emberek sajátja.

Pozitív gondolatokra valóban nagy szükség van. Nagyképű beszólásokra, érzéketlen minősítésekre, “nekem bezzeg milyen jó, milyen könnyen megy, nem értem mit görcsöltök ti ezen” felütésű kommentekre nem olyan nagy. :)

Ő a tükör és megmutatja, hogy te mit látsz magadról, mivel más is ezt látja rólad így tényleg reménytelen a helyzeted, bocs.

Az, hogy arányaiban többen vagytok, az csak az egymilliárd légy esete azzal  a bizonyos melléktermékkel.

 

Big G.
Újságíró

Köszönöm.

Naooo
Olvasó
Naooo

“olyan szokásokat vegyél fel, amelyek a sikeres emberek sajátja”

Mik ezek a szokások? Csalás, lopás, sikkasztás?

righeira
Olvasó
righeira

Aki nem akarja megérteni, amit írtam, az nem fogja megérteni.

De ezzel egyedül kell megküzdenie.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hiszed vagy sem , de értem, voltam ebben a cipőben, valószínű, hogy azért is vagyok ilyen f@szfej időnként kommunikáció szintjén, mert eléggé megviselt és a sírás-panaszkodás-más/nők hibáztatása szintén a sajátom volt, arra emlékeztet, hogy tévúton jártam  :)

 

És igen, mindenkinek egyedül kell megküzdenie, bárhogy is szurkol/sajnál/együttérez /stb. vele a a környezete:)

 

spekimen
Olvasó
spekimen

Xcsakx

Pontosan.

Én is próbálom ezt az oldalt egy kicsit feldobni, a provokatív vagy poénos kommentekkel, mivel szörnyen depresszív hangulat uralkodik itt. Tipikus omega stílus, hogy folyamatosan csak egyre mélyebbre ássuk magunk alatt a gödröt, hogy igazoljuk azt, miért vagyunk ilyen szerencsétlen helyzetben, aztán már olyan mélyen vagyunk, hogy esélyünk sincs kimászni belőle.. Alig akad valakiben itt, hogy felmerülne esetleg az, hogy az ellenkezőjét is kipróbálja annak az állapotnak amiben most van. Lehet, hogy úgy se jut semmire(sokkal nagyobb az esélye, hogy jut valamire), de hogy még ki sem próbálja az már nonszensz.

Itt vagyok én is, aki szintén ilyen béta voltam, aztán, -ugyan nekem is kellet jó sok idő- míg eljutottam oda, hogy ez így nem jó. Nem jó az, hogy folyamatosan panaszkodok és igazolásokat keresek arra, hogy miért vagyok ilyen. Elkezdtem pimaszosan- poénosan hozzáállni a dolgokhoz és a nőkhöz, és láss csodát, azonnal észrevettek. És még nagyon az elején vagyok ennek az egésznek, de egyre jobban élvezem, és nagyon sajnálom, hogy 10 évet elvesztegettem az életemből, szóval én most legalább még 8 évig nem állok le az biztos és tojok rá, hogy mennyi is leszek addigra.  :-D

Azért tűnök néha olyan kölyöknek Makarov még mindig, mert nem volt lehetőségem felnőni, mivel eddig nem voltak partnerek benne a nők, de most bepótolok mindent. Nagyon sok férfinak pontosan ez a baja.

Big G.
Újságíró

Tökéletesen egyetértek az urakkal. Csak még egy apró gondolat.

Amikor megtanulsz teniszezni, autót vezetni, vagy pókerezni, az oktatód vajon más trükköket és eszközöket mutat-e, ha gátlásos vagy, vagy ha nem? Ezek mindegyike egy-egy külön szakma, ahogy a csajozás is az. Tökéletesen mindegy, milyen a lelki alkatod, a tehetséged, a képességed. Pontosan ugyanazokat a szakmai fogásokat kell elsajátítani, mert azok működnek.

Természetesen továbbra is nyitott vagyok. Ha valaki tud hatékonyabb, vagy könnyebb utat, mint amit a gyakorlati pszichológia nagyjai az utóbbi ötven évben bemutattak, csak rajta. Várom az ötleteket…

RedGreg
Újságíró

<<<Amikor megtanulsz teniszezni, autót vezetni, vagy pókerezni, az oktatód vajon más trükköket és eszközöket mutat-e, ha gátlásos vagy, vagy ha nem?>>>

Hát ha nem, akkor nem tanulsz meg. Csak észre sem veszed a legtöbbször. Tudod az aki nem a tanítványhoz igazítja az oktatást, nem oktató, csak egy kontár.

Itt jön ki, hogy ugyanazokkal a játékosokkal miért sikeres Stork, és miért buknak bele a magyar “edzőzsenik” Az előbbi megnézi a játékosokat, majd a képességeiknek megfelelő feladatokat bíz rájuk, és ehhez alakítja a taktikát. Az utóbbiak megtanulták, hogy a Barcelona azért sikeres, mert 4:4:2, és azt játszatják. Mert az a sikeres…

DennisVT
Újságíró

4-3-3, jó?:)

Big G.

“Ha valaki tud hatékonyabb, vagy könnyebb utat, mint amit a gyakorlati pszichológia nagyjai az utóbbi ötven évben bemutattak, csak rajta. Várom az ötleteket…”

Nincs hatékonyabb és könnyebb út. Se neked, se nekik. A poén ott van, hogy más ezt nem látja közel sem olyan hatékonynak, vagy könnyűnek, mint te vagy én… habár én sem látom egyáltalán könnyűnek és tisztában vagyok a hatékonysága határaival is, és nálam is vannak olyan dolgok, amikről tudom, hogy több sikerhez és eredményhez vezetnének ezen a téren, de mégsem vagyok rá hajlandó, mert ellenkezik mindazzal, ami vagyok.
Lehet, hogy te ezt az utat egyenesnek és könnyen járhatónak látod, mert megvan hozzá mindened, sőt már lúzer korodban is megvolt mindened, hogy elindulj és végigmenj rajta. Szellemi képességektől kezdve a lelki alkaton át a lehetőségekig. De ez nincs meg mindenkinek. Ez nem jelenti azt, hogy számukra létezne jobb alternatíva, mert nem létezik. Csak jelenlegi helyzetükből, lehetőségeikből, lelki alkatukból kifolyólag tök másmilyennek látják ezt az utat.

Big G.
Újságíró

Dennis, ez az egyik legkorrektebb komment, amit valaha olvastam.

Remélem, hogy Neked Alterék is elhiszik, ha már nekem nem…

RedGreg
Újságíró

<<< A poén ott van, hogy más ezt nem látja közel sem olyan hatékonynak, vagy könnyűnek, mint te vagy én… >>>

Nem hatékonyság, vagy könnyűség a kérdés. A kérdés az, hogy az adott embernek a konkrét válaszok jók-e vagy sem.

Adott egy cél: legyél magabiztosabb, jobban kommunikáló stb stb stb.

Válasz: sportolj, mert attól magabiztosabb leszel. Véletlenül sem az, hogy írj novellákat, mert attól magabiztosabb leszek. Pedig hahó lehet, hogy egy introvertált embernek ez lenne a segítség.

kommunikálj jobban: Menj oda emberekhez, ismerkedj

Véletlenül sem az, hogy ne zárkózz el a beszélgetések elől. Annyi alkalom van ismerkedni anélkül, hogy keresnél. Használd ki azokat. Pedig valakinek, aki számára az odamegyünk valakihez és spontán megszólítjuk felér azzal, hogy az AVH egy hétig veri, talán ez lenne a helyes tanács…

DennisVT
Újságíró

Redgreg, értelek, és nehéz is vitatni, amit mondasz. De sajnos a valóság az, hogy több nő bukik a sportos pasira, mint a regényírókra. Lehet, hogy ez szar szemét dolog, de ez van. És ez ugyanúgy igaz az intellektuel bölcsész lányokra is, arra is, aki nagyon is tud értékelni egy művészlelkű alkotó embert. De nem egy leroggyant testbe bújva. Szerintem a sport és a jó külső elérése az egyik legkönnyebb és legfontosabb. Mellette még mindig írhatsz novellát, és a konditeremben (vagy amit választasz) is nyugodtan maradhatsz introvertált, úgysem haverkodni jársz oda.

A másik példád, a kommunikációs. Persze tök jó első lépés az, hogy ha nem is kezdeményezel beszélgetéseket, de legalább nem húzódsz el tőle. Abszolút igazad van, és tényleg végre egy olyan pont, amiben használható alternatívát kínál valaki, figyelembe véve az illető lelki alkatát.

RedGreg
Újságíró

DennisVT 

Nem a sport kihagyhatóságáról beszélek. Arról beszélek, hogy az összes PUA anyag amit olvastam a sporthoz köti az önbizalmat, és az energiát. Nem szabad ahhoz kötni. Igen, a testet karban kell tartani. De aki gyűlöl sportolni (Zbp én) az nem fog elkezdeni azért, mert azt mondod, hogy az jó, Keress neki akaraterő növelőt, pl,: ne nyomd vissza a szundit reggel. Amikor ez már megy, akkor már lesz elég akaratereje ahhoz, hogy rávegye magát arra, h napi 20-30 percet fordítson sportra. És közben nézd meg, hogy az önbizalmát mi hozza helyre. Vagy keress más mozgásformát. Pl a táncot, (amivel meghazudtolom most magam, mert azt viszont imádom, és komoly sport, de azzal ideologizálom meg, hogy az nem sport, az művészet :P ) kirándulást akármit.

Reszet Elek
Újságíró

Azért emelik ki a terheléses sportokat, mert az izomnövekedés és a tesztoszteron szint növekedése együtt jár. A magasabb tesztoszteron szint pedig a viselkedést is a férfiasabb megnyilvánulások felé tolja el. Másik részről a növekvő erő, a terhekkel való sikeres küzdelem tudata mind pozitív visszacsatolással jár. Bizonyos szempontból az hogy jobban nézel ki az előbbiekhez képest majdhogynem csak járulékos dolog.

Nem egy nagy történet végső soron. A tartalom és a forma egysége révén a természeteshez közelítő teti forma hatással van a lelki, férfiúi, emberi tartalomra.

Ez persze fordítva is így van. Számtalanszor megfigyeltem már hogy a kövér emberek akaratlanul is mindig a fizikailag kevésbé megterhelő utat választják. Legyen ez lift a második emeletre, hogy hányszor kelnek fel a székből (távirányító, telefon stb.), mennyi gyaloglást vállalnak fel stb. Érdekes módon ezek a fizikai lustaságok gyakran átgyűrűztek lelki “tunyaságba” is, hogy milyen hamar adták fel a dolgokat, bízták rá másra stb, sőt több esetben még a lelki élmények megélésének az intenzitása mértékén is lemérhető volt ez a lelki “tunyaság” . Hogy mennyire van kapcsolat bizonyítja az is, hogy több esetben (három) tanúja voltam annak is, hogy lefogyó ember aktivitása, viselkedése hogyan változott meg.

Ui: A tánccal nincsen semmi bajom. A bakancslistámban egy tangó kurzus mindenképpen benne van, de az számomra nem a sportról hanem a nő vezetéséről, a kommunikációról és nem utolsó sorban a szenvedélyről szól.

RedGreg
Újságíró

“””zámtalanszor megfigyeltem már hogy a kövér emberek akaratlanul is mindig a fizikailag kevésbé megterhelő utat választják. Legyen ez lift a második emeletre, hogy hányszor kelnek fel a székből (távirányító, telefon stb.), mennyi gyaloglást vállalnak fel stb.”””

Kezdem érteni, ti abban a naiv tévhitben éltek, hogy a “béna lúzerek” mind elhízott, pattanásos napon se járó izék, akik inkább gurulnak, mint járnak.

hgyi
Szerkesztő

redgreg…
Válasz: sportolj, mert attól magabiztosabb leszel. Véletlenül sem az, hogy írj novellákat, mert attól magabiztosabb leszek. Pedig hahó lehet, hogy egy introvertált embernek ez lenne a segítség.
Szerintem a válasz: Ismerd meg önmagad, fejleszd a saját stratégiáidat és azokat használd, ne másokét. Hámozd le magadról a jelmezeket, bányászd elő magadból a szunnyadó pozitívumokat.

kommunikálj jobban: Menj oda emberekhez, ismerkedj.
Véletlenül sem az, hogy ne zárkózz el a beszélgetések elől. …
Lásd fentebb.

Persze, a sport is hasznos, mert többek között feszültségoldó-levezető “eszköz”. De azt sem szabad eszetlenül csinálni. És ha sport közben-után sem figyel (mármint befelé) magára az illető, akkor szart sem ér.

RedGreg
Újságíró

hgyi 

én végig erről beszéltem +1

Van egy cél amit elakarunk érni. Egy szánni való lelki roncsból, akarunk magabiztos jó kiállású férfi embert csinálni. Erre nincs univerzális recept. Csak itt egyesek a saját útjukat annak akarják beállítani.

hgyi
Szerkesztő

red, szerintem nem akarják saját útjukat univerzális receptnek beállítani, csupán megmutatni, hogy van ilyen.

Rengeteg ötlet, tanács elhangzott már, és az is, hogy mindenki válogassa ki a neki megfelelőt, elfogadhatót, követhetőt.
A magam részéről senkiből nem akarok szánni való lelki roncsokból magabiztos, jó kiállású férfiembert csinálni. Mindenkinek saját magából kell csinálnia valamit. Mi max. csak ötleteket adhatunk, néhányan az ötletnél egy fokkal többet is. De mindenképp az kell a változáshoz, hogy az illető is akarja. Erőszakkal senkit sem lehet megváltoztatni. Minek erőlködjek, ha XY nem akar semmit sem tenni, mindent elutasít?
Egy időben foglalkoztam emberekkel, akiknek segítséget tudtam (volna) nyújtani. Sokszor már az első megbeszélésen tudtam, hogy ha a fejem tetejére állnék is, akkor sem változtatna a kliens.

Walter E
Olvasó
Walter E

Xcsakx!

Big G itt egy megtűrt személy. Egy senki. Te meg azt mondod mások kövessék? Ismered? Vagy miért nyalsz neki?

Spekimen!

Lehet régen béta voltál, de most kappának tűnsz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Walter E

Big G itt egy megtűrt személy. Egy senki.

Most vakarom a fejem, mert aszittem, hogy ez a cím az enyém:)

Te meg azt mondod mások kövessék?

Ha egyetértek azzal amit ír, akkor mit mondjak, hogy köpjék le?:)

Ismered?

Nem.

Vagy miért nyalsz neki?

Nem éreztem nyalásnak, csak minek írjam le mégegyszer az,t amivel egyetértek és más már egyszer leírt?:)

Te meg miért dühöngsz?:)

 

spekimen
Olvasó
spekimen

Walter E

“Lehet régen béta voltál, de most kappának tűnsz.”

Örülök, hogy csak ennek tűnök -az anyám szidása helyett.

Ha mindenkinek ilyen stílusban “ütöttél” volna vissza, akkor szerintem most nem gondolnának rólad ezt-azt, amit viszont az anyázással biztos kiváltottál belőlük.

(én nem haragszok rád)

Walter E
Olvasó
Walter E

Xcsakx!

“Most vakarom a fejem, mert aszittem, hogy ez a cím az enyém:)”

Tiéd is.

“Ha egyetértek azzal amit ír, akkor mit mondjak, hogy köpjék le?:)”

Legalább annyit, hogy egyetértesz. Ne állítsd be példaképnek!

RedGreg
Újságíró

<<<olyan szokásokat vegyél fel, amelyek a sikeres emberek sajátja.>>>

Kik a sikeres emberek? Legyek egy befelé forduló elemző mint Görgey? Vagy csendes, szerény mint Deák? Esetleg végletekig egyenes és becsületes mint Tisza? Szentgyörgyire hasonlítsak? Szóval ki a sikeres?

<<<HA biztosítana az együttérzéséről, veled együtt sírna és szidná a nőket, neked jobb lenne?>>>

Miért, az jobb, hogy beléd döfi a kést, és még meg is forgatja?

“””Helyetted oldja meg a problémáidat?”””

“””Amióta követem ezt az oldalt, csak ezt teszi, de ha valaki nem hajlandó levenni a szemellenzőt, az hiába nézegeti, nem fogja “látni”.”””

Tudod probléma: Van egy folyó, ami felett van egy híd korlát nélkül, alatta egy szűk alagút, de amúgy tiszta vizű, és könnyen átúszható. És most a tériszonyos jó úszónak nem azt tanácsolod, hogy úszd át, hanem közlöd vele, hogy csak a hídon lehet átmenni. Ez a probléma.

“””Ő a tükör és megmutatja, hogy te mit látsz magadról, mivel más is ezt látja rólad így tényleg reménytelen a helyzeted, bocs.”””

Erről mindig eszembe jut, amikor valaki egyszer azt az amerikás bölcsességet vágta a képembe, hogy az életben mindig az győz, aki mindent belead és küzd. Az ilyeneknek tudnám javasolni, hogy ezt beszéljék meg az Észak-Virginiai hadsereg tagjaival, vagy mondjuk az Osztrák-Magyar Monarchia 32. gyalogezredével…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

<<<olyan szokásokat vegyél fel, amelyek a sikeres emberek sajátja.>>>

Kik a sikeres emberek?

Az én megfogalmazásom szerint azok, akik adott területen/szakmán/ stb. a csúcson, vagy annak közelében vannak és ez lényegtelen, hogy ki az illető és más kontextusban esetleg milyen, kurvára lényegtelen (és most nagyon bele fogok taposni pár lélekbe): a tekintély/erkölcs/kereszténység/hit/vallás/háttér/anyagi-lelki “örökség”/ stb..

Ha egy cigánypurdé fél percenként emeli ki a félkilós kárászokat, miközben én ugyanott max oránként fogok egy tenyérnyi keszeget, akkor igenis van mit tanulnom tőle.

Ja, hogy derogál, akkor meg nem ér virnyákoloni!

Legyek egy befelé forduló elemző mint Görgey?

Milyen kurva jól hangzik, hogy én ilyen vagyok, és minjdenki kapja be, ja .

Vagy csendes, szerény mint Deák?

Osztán mindkettő milyen nagy pinabubus volt, a aaját kis tornyocskájába, állandóan ostromolták a nők:)

Esetleg végletekig egyenes és becsületes mint Tisza?

Főbelúővéssel ért véget?, akinek erre van gusztusa.

Szentgyörgyire hasonlítsak?

No, ő legalább sokáig és relatíve jól élt:)

Lényegtelen, hogy kire akarsz hasonlítani, nem az ő életüket éled, a sajátjának meg mindenki a hályogkovácsa:)

Szóval ki a sikeres?

Egy definiciófélét azért próbálkoztam adni:)

<<<HA biztosítana az együttérzéséről, veled együtt sírna és szidná a nőket, neked jobb lenne?>>>

Miért, az jobb, hogy beléd döfi a kést, és még meg is forgatja?

1. Aki elmegy kurvának, az ne sírjon ha dugják.

2. Kurvára szubjektív, hogy te mit minek érzékelsz, pontosan úgy amint az ecceri lány, amikor beszólogatnak neki: ha alfa teszi, akkor incselékedik, ha egy lúzer, akkor meg meg egy erőszakos szemét fickó zaklatja, hagyjuk szerintem ezeket a mimóza köröket.

“””Helyetted oldja meg a problémáidat?”””

“””Amióta követem ezt az oldalt, csak ezt teszi, de ha valaki nem hajlandó levenni a szemellenzőt, az hiába nézegeti, nem fogja “látni”.”””

Tudod probléma: Van egy folyó, ami felett van egy híd korlát nélkül, alatta egy szűk alagút, de amúgy tiszta vizű, és könnyen átúszható. És most a tériszonyos jó úszónak nem azt tanácsolod, hogy úszd át, hanem közlöd vele, hogy csak a hídon lehet átmenni.

Picit a logika csavarodott egy kicsit, mert a a szűk alagúton túl csak épp a picsába esik le az ember és nem jut át a tulsó partra, te úgy teszel mintha lenne választási lehetőséged pl.:

Nincs nekem kedvem megdugni Halle Berry-t, mert különben is nem csípem a nemfehér csajokat, aha, csak épp lehetőséged sincs egy városban sem tartozkodnod vele , nem hogy közelebb kerülj, szóval igen így könnyű “hetet egy csapásra” – Álszent és önszopató.

BTW: kurvára leszarom, hogy:

1. Hol akar átmenni

2. milyen formában,

csak ha egyszer a hídon lehet átmenni, eröltetheti a z úszást és olyan indokokat hozhat fel mellette amiket akar, csak ha szívás a vége akkor nem ér szidni a világot, hanem a tükröt elő kéne venni:)

Ez a probléma.

Fenét, kurvára nem ez:)

“””Ő a tükör és megmutatja, hogy te mit látsz magadról, mivel más is ezt látja rólad így tényleg reménytelen a helyzeted, bocs.”””

Erről mindig eszembe jut, amikor valaki egyszer azt az amerikás bölcsességet vágta a képembe, hogy az életben mindig az győz, aki mindent belead és küzd.

Nagy átlagban:), én inkább úgy fogalmaznék, hogy: jó kapusnak “jó” a kapufája, gyakrabban “szerencsés” az, aki tesz is érte:)I

Az ilyeneknek tudnám javasolni, hogy ezt beszéljék meg az Észak-Virginiai hadsereg tagjaival, vagy mondjuk az Osztrák-Magyar Monarchia 32. gyalogezredével…

Bocs, de szerintem nem igazán jók a példák, a hídas sem volt az igazi  és sem igazán illik ide logikailag, dfe lehet, hogy csak én látom így:)

 

RedGreg
Újságíró

Na most basztad fel az agyamat, szóval kibaszottul nem leszek polkorrekt.

“””Osztán mindkettő milyen nagy pinabubus volt, a asaját kis tornyocskájába, állandóan ostromolták a nők:)”””

És ennek mi a kibaszott köze van a sikerességhez? Próbáltad volna lelúzerezni őket, 2 perc múlva a saját véredben fetrengtél volna a földön, miközben a kardot forgatták volna a beleikben. És joggal tették volna.

“””

Picit a logika csavarodott egy kicsit, mert a a szűk alagúton túl csak épp a picsába esik le az ember és nem jut át a tulsó partra, te úgy nteszel mintha lenne választási lehetőséged pl.:

Nincs nekem kedvem megdugni Halle Berry-t, mert különben is newm csípem a nemfehér csajokat, aha, csak épp lehetőséged sincs egy városban sem tartozkodnod vele , nem hogy közelebb kerülj, szóval igen így könnyű “hetet egy csapásra” Álszent és önszopató.”””

Ha nem érted az a te egyéni elcseszett korlátolt egoista öntelt korlátolt sötétséged. De akkor kurva egyszerűen: Van egy cél amit el kell érni. Van egy egyén aki el akarja érni. Te elérted egy úton. Másnak az nem megy. Te mit csinálsz, lelúzerezed, és közlöd, hogy csak az az út jó, mert a kibaszott nagy egódat simogatja, hogy te tudtad, az meg nem. Mit kéne csinálni? Lenyelni az egód, leülni, és megbeszélni, hogy mi is a gondja, és milyen más módon érheti el a célt. Ja hogy akkor nem tudnád magad a hűdehűde szuper pozícióban feltüntetni? Hát leszarom. De akkor ne álszenteskedj itt, te nem segíteni, hanem egót fényezni jársz ide.

BTW: kurvára leszarom, hogy:

1. Hol akar átmenni

2. milyen formában,

csak ha egyszer a hídon lehet átmenni, eröltetheti a z úszást és olyan indokokat hozhat fel mellete amiket akar, csak aha szívás a vége tessék csöndben maradni:)”

Miért ha átúszod a folyót nem vagy a túlparton?

Az hogy te nem tudsz úszni a te bajod. Az hogy Béla klausztrofóbiás, vagy tériszonyos attól még átjuthat.

“”””Nagy átlagban:), én inkább úgy fogalmaznék, hogy: jó kapusnak “jó” a kapufája, gyakrabban “szerencsés” az, aki tesz is érte:)I””””

A nagy büdpös lófaszt. Az a jó kapus aki előtt jó a védelem. Lunde is védett 10 %-on, és Abramovics is 70-en…

“””Bocs, de szerintem nem igazán jók a példák, a hídas sem volt az es sem igazán illik ide logikailag, dfe lehet, hogy csak én látom így:)”””

Akkor újra totál egyszerűen: Tök mindegy mit csinálsz, ha az ellenfeled erősebb rábasztál…

 

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

redgreg:

Na most basztad fel az agyamat, szóval kibaszottul nem leszek polkorrekt.

 Végre:)

“””Osztán mindkettő milyen nagy pinabubus volt, a asaját kis tornyocskájába, állandóan ostromolták a nők:)”””

És ennek mi a kibaszott köze van a sikerességhez?

Hát ugye az, hogy nem az univerzum titkait próbáljuk itten ellesni/megfejteni, hanem valahogy a bugyin belül kerülni:), meg ugye a feminizmus faszságait visszanyesni, a vele párhuzamosan felkínált ingyen-pinát meg használni:)

Próbáltad volna lelúzerezni őket, 2 perc múlva a saját véredben fetrengtél volna a földön, miközben a kardot forgatták volna a beleikben. És joggal tették volna.

Őszintén, ki a faszt érdekel, hogy mekkora lúzerek voltak, vagy nem , kibaszottul irreleváns, bár ha elrévedünk és szellemi faszságok szintjén kezdjük osztani a világot, meg happy, meg tüncibünci, akkor van relevanciája, amíg meg arról van szó, hogy kapsz-e pinát és azt milyen minőségben, addig ezek a szarságok bármilyen emelkedettek is legyenek, irrelevánsak, de akinek van igénye rá az „kenegesse” vele az „ötcombú nőjét”, hogy jobban csússzon, biztos frenetikus élményt ad majd.

“””

Ha nem érted az a te egyéni elcseszett korlátolt egoista öntelt korlátolt sötétséged.

Nevezd aminek akarod:), ha ez oldja a feszültséget:)

 De akkor kurva egyszerűen: Van egy cél amit el kell érni. Van egy egyén aki el akarja érni. Te elérted egy úton. Másnak az nem megy. Te mit csinálsz, lelúzerezed, és közlöd, hogy csak az az út jó,

 Akkor a gyengébbek kedvéért:ha te a hegy csúcsára akarsz felmenni, akkor :

 1. Nem lefele mész a hegyen
 2. Nem körkörösen körben a hegy lábánál sétálsz és várod hogy felérj
 3. Nem  alagutat ásva, négykézláb, földet túrva törekszel, hogy hátha egyszer a csúcson töröd át a felszínt

Ja, hogy neked ez az út valamilyen erkölcsi / hit/ lustaság/egónyűg/fene tudja milyen kín miatt derogál, az egyéni szocproblem – ugyanakkor, erről az „erkölcsi magaslatról” egy „lúzer” ha osztja az észt és televinnyogja a hisztijével , hogy szar a világ, azzal nem csak az a baj, hogy szánalmas hanem egy idő után unalmas is + ennél „férfiatlanabb” nyomoruságot elég nehéz überelni. 

 mert a kibaszott nagy egódat simogatja,

Ellenben te meg szopsz, én még mindig ezt választom:), a másikat meghagyom neked.

hogy te tudtad,

Faszt, végigjártam a poklot, és kijöttem belőle, te meg dagonyázol benne és hisztizel

 az meg nem.

Egyéni szocproblem, csak a vinnyogás unalmas egy idő után,

Mit kéne csinálni? Lenyelni az egód, leülni, és megbeszélni, hogy mi is a gondja,

 Baszki, te szorulsz segítségre és én térdeljek eléd, biztos, hogy ez a felállás?

és milyen más módon érheti el a célt.

Magyarul, alagútásás, körbejárkálás, meg a lefele menés?

De a felfele az ki van zárva?:)

Valahogy ilyen a kérésed:

Szőke nő felszáll egy buszra Pesten, majd megkérdezi a sofőrt:
– Tessék mondani, elmegy ez a busz New York-ig?
– Ugyan asszonyom, dehogy megy!
– Na, lécci lécci lécci!

 Ja hogy akkor nem tudnád magad a hűdehűde szuper pozícióban feltüntetni?

Ki nem szarja le, eljutottunk egy szintre, szeretnénk tovább fejlődni, de te még idáig sem vagy hajlandó jönni, csak sipákolni.

Hát leszarom.

Hidd el én meg pláne:)

De akkor ne álszenteskedj itt, te nem segíteni, hanem egót fényezni jársz ide.

 1. Kurva lényegtelen, a te szempontodból irreleváns.
 2. Aki nem álszent az dobjon rám követ:) , a többi meg először söpörje ki a háztájit aztán verje magát, de eddig is őszinte voltam, ezután is, ha valaki rajtakapott, mentem a meaculpába, ez ezután is így lesz:)
 3. Igen, nem tudom, hogy segítek-e, vagy ahogy fogalmaztál, megforgatom a kést,de nem vagyok terézanya, szóval ez egy plusz hibám:)
 4. Lehet, hogy fényezem az egót:), de ugye mit ér átúszni a La Manche csatornát, ha nem mondhatod el senkinek?:),

Miért ha átúszod a folyót nem vagy a túlparton?

Nem, pont hogy kurvára nem érted, te nem a folyón akarsz átkelni, hanem erőfeszítés nélkül azt szeretnéd, hogy a folyó túlpartja jöjjön a lábaid elé, mert mi az, hogy te tegyél érte valamit.

Az hogy te nem tudsz úszni a te bajod.

Ha valaki hülye, az max szánalmas, de ha még szorgalmas is hozzá és megmagyarázza, hogy ő tulajdonképpen miért is hülye, és ezt a világ nem érti, na az már egy picit too much, klasszikust idézve:)

Az hogy Béla klausztrofóbiás, vagy tériszonyos attól még átjuthat.

Nem, nem juthat át, mert max fejben vágyik oda, de még annyi erőfeszítést sem tesz, hogy a partra lesétáljon, így elméletben pedig nehéz „úszni”:)

Olyan dolgok közé teszel egyenlőségjelet, amiről az egyikről kőkemény tapasztalatod van, hogy nem működik, gyakorlatilag azt mondod, hogy  a vizhordásban a veder alternatívája a szita és te szitával akarod hordani a vizet és a csúnya világ ebben megakadályoz.

 “”””Nagy átlagban:), én inkább úgy fogalmaznék, hogy: jó kapusnak “jó” a kapufája, gyakrabban “szerencsés” az, aki tesz is érte:)I””””

A nagy büdpös lófaszt. Az a jó kapus aki előtt jó a védelem. Lunde is védett 10 %-on, és Abramovics is 70-en…

Nézd, nehéz úgy „beszélgetni”, hogy amikor van kedved, akkor absztraktan értelmezel, amikor meg úgy kényelmes neked akkor meg szó szerint, értem én csak ilyenkor felmerül a kérdés: te tényleg érted azt, amit írtam neked, vagy mazsolázol , hogy a tüncibünci várad nehogy gellert kapjon?:)

Akkor újra totál egyszerűen: Tök mindegy mit csinálsz, ha az ellenfeled erősebb rábasztál…

Kivéve, ha több eszed van/ravaszabb/ügyesebb/gyorsabb/intelligensebb stb. vagy és mire feleszmél, már rég elvesztette a csatát…,  

Walter E
Olvasó
Walter E

A másik műmájer Xcsak x mindig itt rontja a levegőt? Mi a <*****MODERÁLVA****> írsz ennyit?

*** Fogd vissza magad!  ***

Naooo
Olvasó
Naooo

Unatkozik.

RedGreg
Újságíró

“””Hát ugye az, hogy nem az univerzum titkait próbáljuk itten ellesni/megfejteni, hanem valahogy a bugyin belül kerülni:), meg ugye a feminizmus faszságait visszanyesni, a vele párhuzamosan felkínált ingyen-pinát meg használni:)”””

Mindegyikük kellemes házaséletet élt. Bár kétségtelenül igaz, hogy Görgey idejében még meglehetősen fiatal voltam, de azt csipogták a madarak. Azért mert valaki nem minden nőt hódít meg…

Amúgy azért gáz, a figyeld a sikeres embereket, mert mindenkinek más a sikeres. Szóval figyelhetem én Pál Ferit, nem tanulok meg belőle nőt felszedni.

“””Akkor a gyengébbek kedvéért:ha te a hegy csúcsára akarsz felmenni, akkor :”””

A példában a folyó túlpartjáról volt szó, nem a hegycsúcsról…

“”” ennél „férfiatlanabb” nyomoruságot elég nehéz überelni. “”””

Ami azt illeti a férfi is megérdemelne egy definíciót. De ezen lépjünk túl:
Lehet, hogy férfiatlan, de akiknek segítened kéne, azok nem férfiak épp, csak lelki roncsok. Választhatsz, nyomod a én a vageszsrác megcsináltam, te hülye lúzer nem tudod mert szar vagy szöveget. Vagy leguggolsz hozzá, és felsegíted.

“””Faszt, végigjártam a poklot, és kijöttem belőle, te meg dagonyázol benne és hisztizel”””

Ha végigjártad volna a poklot. Azt amiről ÉN beszélek, tudnád, hogy segítség nélkül onnan nem jössz ki soha.

“””Baszki, te szorulsz segítségre és én térdeljek eléd, biztos, hogy ez a felállás?”””

Ismered más módját a segítségnyújtásnak? Baszki te vérzel, és én kötözzelek be mondhatná a mentős is.

“””

Magyarul, alagútásás, körbejárkálás, meg a lefele menés?

De a felfele az ki van zárva?:)”””

A folyó túlpartjára? De a hegyre is mehetsz liftel, a merőleges sziklafalon, meg a lankás hegyoldalon is.

“””Olyan dolgok közé teszel egyenlőségjelet, amiről az egyikről kőkemény tapasztalatod van, hogy nem működik, gyakorlatilag azt mondod, hogy  a vizhordásban a veder alternatívája a szita és te szitával akarod hordani a vizet és a csúnya világ ebben megakadályoz.”””

Nem, én azt mondom, hogy van egy módszeretek, ami az emberek 10-40 %-nál működik. A maradék 90-60-nál nem. Mivel egy bizonyos egzisztenciális szintet, egy bizonyos lelki beállítottságot, és egy bizonyos hormonális rendszert feltételez. Viszont az elérni kívánt célokat mások, máshogy is elérték. Nem a célkitűzéseket kritizálom, hanem a módszert.

“””Ki nem szarja le, eljutottunk egy szintre, szeretnénk tovább fejlődni, de te még idáig sem vagy hajlandó jönni, csak sipákolni.”””

Mondjuk remek. Akkor leírom megint: Nem én nyivákolok, azok nyivákolnak, akik 25 éves korukig földbe voltak döngölve a nők által. Nekem se kutyáim se macskáim. Nem játszanak az életem egyenletében.

“”Lehet, hogy fényezem az egót:), de ugye mit ér átúszni a La Manche csatornát, ha nem mondhatod el senkinek?:),”””

Te tudod, nem elég?

“””Ha valaki hülye, az max szánalmas, de ha még szorgalmas is hozzá és megmagyarázza, hogy ő tulajdonképpen miért is hülye, és ezt a világ nem érti, na az már egy picit too much, klasszikust idézve:)”””

Mond empátiás érzékből fel voltál mentve? Mondjuk valahol itt van a különbség, mert nekem meg mindig túl nagy volt…

“””Kivéve, ha több eszed van/ravaszabb/ügyesebb/gyorsabb/intelligensebb stb. vagy és mire feleszmél, már rég elvesztette a csatát…,  “””

Nincs kivétel. Ha ezek fenn állnak, te vagy a jobb.

RedGreg
Újságíró

Walter ezt nem kéne. Mind Xcsakx mind Big G. nagyon fontos és jó gondolatokat oszt meg, és baromi értékes személyek. Azért mert nem értesz egyet velük, még nem kell a személyüket támadni. (még ha én most épp azt is teszem, akkor sem, hagyd meg nekem a seggarc címet :P )

Walter E
Olvasó
Walter E

Nincsenek jó gondolataik és nem értékesek. Csak provokálnak. Itt élősködnek, amikor valóban fontos tagokat kizárnak sokkal kevesebb vétségért. Nem vagy seggarc, jól csinálod!

Big G.
Újságíró

Redreg, köszönöm. Végtelenül sportszerűen játszol.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

redgreg: Egyetértek Big G.-vel, minden tiszteletem!

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Mi lenne, ha a kedves urak nem szopnák fel egymást rendszeresen?

Walter E
Olvasó
Walter E

“Mi lenne, ha a kedves urak nem szopnák fel egymást rendszeresen?”

Elválnának vagy szakítanának :)

Rusztikus
Olvasó
Rusztikus

@Big G:

Hej de messze majomország,
ott terem majomkenyér,
majomablak majomrácsán
majomnótát ráz a szél.

Majomtéren, majomréten
majomhősök küzdenek,
majomszanatóriumban
sírnak majombetegek.

Majomtanártól majomlány
majomábécét tanul,
gaz majom a majombörtönt
rúgja irgalmatlanul.

Megépül a majommalom,
lesz sok majommajonéz,
győzve győz a győzhetetlen
győzedelmes majomész.

Majompóznán majomkirály
majomnyelven szónokol,
egyiké majommennyország,
másiké majompokol.

Makákó, gorilla, csimpánz,
pávián, orángután,
mind majomújságot olvas
majomvacsora után.

Majomvacsoraemléktől
zúg a majomreterát,
majombakák menetelnek,
jobbra át és balra át.

Rémületes majomarcot
vágnak majomkatonák,
majomkézben majomfegyver,
a majmoké a világ.

Mégis, mit kéne tennem?

Cserélj profilképet.

 

Reszet Elek
Újságíró

Weöres Sándor: Majomország

Kalman
Újságíró

Ha nem hülye az illető, akkor már van szkriptje. Beírja: Big G. -1000000, kattint, vár és lőn.

hgyi
Szerkesztő

:o)))
Nem kiröhöglek, csak ezen a lájkolós marhaságon vigyorgok. Szerinted hiteles a  1043      2158? :o)))
Egyetértek Dennisszel: Le kell szarni. :o)

spekimen
Olvasó
spekimen

Igen, azzal, hogy hagyta a programozó, hogy egy ember is tudjon akár többször is ugyanarra lájkolni, egyszerűen súlytalanná tette a mondanivalók jelentőségét. Nem értek veled egyet Alter Ego, szerintem, ezt simán meg lehet oldani.

Alter Ego
Szerkesztő

Senki nem tud trükközés nélkül egynél több szavazatot leadni, láthatod magad is, szóval megoldotta a programozó, csak éppen az volt a prioritás, hogy a korábbi szavazás meglétének az ellenőrzése ne generáljon felesleges adatbázis forgalmat a szerver felé, mert drága erőforrásról van szó, meg is oldható másképp is… és megfelelően működik is, mindaddig, amíg nem egy webfejlesztői tudással is felvértezett notórius áll neki viccelődni… De abban az esetben meg úgy is tudjuk, hogy valakit ilyen demonstrációra ösztönzött egy-egy hozzászólás vagy egy-egy személy… Ettől még az esetek normál 99 százalékában egyáltalán nem súlytalan a szimpátia-antipátia kifejezés ezen módja…

Egy ilyen kész szoftverrész állt éppen rendelkezésünkre, amikor megoldást kerestünk a like-dislike-ra és nem is sejtettük akkor még, hogy lesz aki visszaélésszerűen fog szavazni…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Kalman
Újságíró

A hozzászólások sorrendjén az is segítene, ha lehetne lépkedni időrendben a kommentek között. Így megmaradna a válaszok logikája, de időrendben is működne. Ezt kliens oldali JavaScript-tel meg lehetne csinálni, nem okozna plusz terhet a szerveren.

A https szerintem is felesleges. (Legalábbis a mezei userek számára.)

A lassúság tényleg durva. Sem a látogatószám, sem a tartalom nem indokolja szerintem. Konstans DDOS alatt sincs az oldal, gondolom?

Az a baj, hogy ezeket megcsinálni nem 1 óra, és nem olcsó embert találni rá aki meg tudja csinálni.

Alter Ego
Szerkesztő

Tényleg ne adjuk tippeket másoknak. Ne felejtsük el, hogy te is webfejlesztő vagy.

‘A kapcsolat nem biztonságos’

Nincs külön bekapcsolva semmilyen https funkció, a probléma oka teljesen homályos. Megfigyelhettük, hogy ugyanarra keresve az egyik városban a Google kereső https linkeket adott vissza, míg egy másik lokációban sima http címeket. Én azt feltételezem, hogy annak a függvénye, hogy melyik Google (tükör) szerver szolgálja ki éppen az adott keresést, és az egyik szerveren talán tévesen tárolódnak vagy kerülnek visszaadásra a címek.

“Eszméletlen lassú az oldalbetöltés.”

Deansdale blogján már hónapokkal ezelőtt beszélgettünk arról, hogy jórészt az osztott tárhelyszolgáltatással összefüggő problémák állhatnak a háttérben. Ugyanezzel a plugin készlettel futott a lap sokkal gyorsabban is. Hamarosan kipróbáljuk a dolgot VPS-ről.

“Facebook-on megosztva sem az adott cikk képe nem jelenik meg.” – A probléma kezdetektől fennállt, kutatva a megoldás után találtam egy olyan lehetőséget, amellyel a Facebookot lehet arra figyelmeztetni, hogy a lapon lévő képek közül melyik a tartalmat valójában reprezentáló kép. A megfelelő kód implementálása után sokat javult a helyzet, de ennek ellenére mégis teljesen random módon néha elvéti a Facebook a dolgot. Ráadásul a tesztelés során az is világossá vált, hogy a Facebboknak van valamilyen crawling-ja és ha egyszer hibásan térképez fel egy oldalt, akkor többé nem is lehet eltéríteni a hibásan tárolt képtől.

“A negyedik meg a fórumos hozzászólások sorrendje.”

A portálmotor sajátossága, nem sok értelmes megoldás lenne arra, hogy változtassunk., Többen vetettek már fel hasonló gondolatot, mert nyilván sokan szocializálódtak az időrendi kommentek világában, de nekem ez minden ellenkező vélemények ellenére szimpatikusabb. Zajlik jelenleg egy fejlesztés, amely talán majd javascriptek segítségével képes lesz többféle módon megjeleníteni a kommenteket, de ezt a részt nem én  fejlesztem, hanem Borisz, vele lehet erről egyeztetni. Ezzel áll összefüggésben egyébként a Facebook kommentben leírt hack is…

Kb egy hónap múlva új design-al, VPS-ről futtatva jelenik majd meg a férfihang, meglátjuk, hogy mennyit sikerül javítanunk a dolgon. Egy nyitott fejlesztésről van szó, társadalmi munkában bármely webfejlesztő közreműködését szívesen vennénk.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Koriander
Olvasó
Koriander

szerintem az a kapcsolat működik évtizedeken át, amelyik nem szexből, hanem elemi vonzalomból indul és a jegyesség ideje alatt egymás megismerése van.

Reszet Elek
Újságíró

A jó szex alapja az elemi vonzalom. A megismerés alapja a kommunikáció.

Másrészt szexből ugyanúgy szárba szökkenhet szerelem, ahogy szerelemből szex. Persze az előző ritkább, lévén az emberek általában túlontúl tiszteletlenül bánnak saját szexualitásukkal.

Aynur Doğan –  Bexo Uyan

Lustmord – Chorazin

Koriander
Olvasó
Koriander

és hol mondtam mást? az elemi vonzalom a jó szex alapja.
tényleg nem tudom milyen az amikor vki szexből lesz szerelmes, meg egyéjszakásom se volt, de voltam úgy szerelmes, hogy nem volt szex.

Borisznak ott nincs igaza, hogy míg kisgyerekként a kislányok tényleg őszinte szemcsillogással rajonganak a kisfiúk iránt és vagányabb játszótárs nincs,kamaszként azért onnantól, hogy cicit növesztesz és próbálsz érdeklődni a bitjei iránt szimplán ajajjajozik egyet az iq-tökéletes, ha összekevered a beattel, és akkor tényleg maradnak a basszgitárosok.

aztán találkozol mégis eggyel, aki nemcsak azért cibálja meg hajnali négykor a lábad, hogy dugjon egy nagyot, hanem hogy megmutassa a teleszkópjával hogyan vonul a Jupiter.

legalàbbis még az én idômben.

http://payload315.cargocollective.com/1/14/448194/8610661/z_700.jpg
mein Herz brennt.
https://www.youtube.com/watch?v=Dv6Th7kJ64Q

jó éjt, vigyázni az ágy alól támado boogiemanekkel.

Reszet Elek
Újságíró

Biztosan ismered ezt a könyvet.

Koriander
Olvasó
Koriander

igen, kötelező olvasmány kéne, hogy legyen.
https://www.youtube.com/watch?v=rJNseQBBeak
tom hogy momo fekete hajú, de talán ő is tetszik:
https://vimeo.com/89851455

Reszet Elek
Újságíró
righeira
Olvasó
righeira

A cikk jó, érthető, hasznos.

Továbbá:

Kedves lányok!  Nem azt kell adni a fiúknak, amiről úgy gondoljátok, hogy kell nekik – hanem azt amit a fiúk szeretnének.

Tudjátok: ahogy mi igyekszünk a kedvetekben járni, ha kapunk tőletek valami jót.

filmcom
Olvasó
filmcom

Csak újra és újra azt lehet kijelenteni: A nő a “szebbik nem”, a férfi a “csúnyábbik”. Következtetés: Egyszerűen a nő nem a férfi “lényét” szereti.. Egy nőnek egy férfi elsősorban “büszkeségből” kell (Nem akar lemaradni az ismerősei mellett)  Praktikus okokból.(Nem ülhet be egy nő egyedül sem moziba, sem étterembe, kávéházba..  Egzisztenciális okokból (A gyermek biztos körülmények között cseperedjen)  …stb..stb… Ez egy egyszerű evolúciós maradvány, de örökkön örökké itt marad ám velünk… (bármit is “hirdetnek” a feministák, meg a romantikus művészi alkotók akik ugye a szerelemről írogatnak, meg a többi idealista rétege a társadalomnak…)  (Csak ismétli az ember önmagát egyébként…)

Big G.
Újságíró

A teremtés elég logikusan felépítette mindezt. Épp annyira szeretjük mi a nők lényét, mint ahogy ők a miénket. Ebben nincs semmiféle egyensúlyeltolódás, csupán csalódott férfiak szubjektív érzete ez.

filmcom
Olvasó
filmcom

:)))))

csak a NAIV (infantilis, ostoba stb)  férfi (nő) lehet az életben úgymond “csalódott”  ….

Reszet Elek
Újságíró

A férfiszépség egyenértékű a nőivel csak pasasként nekünk általában nincsen rá szemünk (kivéve jobbára a homókat)

Ulquiorra
Szerkesztő

Ez egy meglehetősen szívhez szóló  és elgondolkodtató cikk.

Köszönöm!

Ferro
Olvasó
Ferro

átolvastam a cikket, néha kicsit túlzásnak tartom de többnyire korrekt.

Viszont kereslet kinálat és érdekes vezérlik a nők magatartását.

20-30 évesen a nők valóban nem gondolkodnak, ahogy a csökken a vonzerő, csökken a kereslet folyamatason egyre értelmessebbé válnak ilettve vállik némelyik…..Tehát rákényszerülnek hogy gondolkodjanaj kicsit, máhogy álljanak hozzá. Mert csökkent a kereslet irántuk.

spekimen
Olvasó
spekimen

Most volt az önindítóban téma a nemi szerepek felcserélődése. Volt egy olyan hozzászólás, hogy a nők elvárják, hogy a férfi határozott legyen mindenben még velük szemben is, de amikor tényleg férfiasan viselkednek velük, akkor meg ezt nem bírják elviselni, és úgy érzik, hogy elnyomják őket. Szóval egyszerűen képtelenek arra, hogy eldöntsék mit akarnak.

Ezért mondom folyamatosan, hogy teljesen mindegy mit művelünk velük, nekik soha nem lesz jó. Ezért kellene a döntéshozóknak szinte minden jogot megvonni tőlük, rinyáljanak csak le kell szarni, hiszen most már ki van nyalva a seggük, és nekik még mindig nem jó, sőt csak most látni, hogy semmi sem jó nekik. A fejünkre akarnak nőni, miközben azért elvárják, hogy legyünk férfiasak, de hogyan, ha ők nem tudják helyre tenni magukat? EZ KÉSZ AGYRÉM.

Szóba került az is, hogy a nők manapság már folyamatosan a férfiak gyenge pontjait keresik és, ha találnak egyet, kíméletlenül lecsapnak, kikezdik a férfit és szemernyi elnézés nincs bennük. Addig „ütik”, amíg bele nem rokkan. Egy 40-es pasas is arról panaszkodott, hogy a nők már olyan szinten határozottak mindenben, ami megrémiszti a férfiakat. Lassan eljutunk oda, hogy már ők akarnak megdugni minket. :-D

Szóval vagy az van, hogy szankciókkal „megregulázzuk” a nőket, vagy az, hogy felvesszük a kesztyűt és megpróbálunk alfaként viselkedni. De azzal, hogy itt egyeseket kipécézünk puszta irigységből, a problémát nem oldjuk meg. Nem akarom én védeni Big.G, de szeretném én, ha lenne a mesterem :-D

Azt értsétek már meg, hogy alfává válni, nem egyenlő azzal, hogy ezzel is kinyalom a csajok seggét, hanem, hogy kihasználom az egyik gyenge pontjukat, és a legkevesebb erőfeszítéssel jutok a „szent cél” közelébe vagy bele :-DDDDDDD

Ugyanakkor elismerem, hogy az alfasággal nem oldódik meg a probléma, de én folyamatosan mondom, hogy mi is lenne a helyes megoldás, fentebb egyértelművé tettem, hogy miért.

Csak látnám már, hogy valaki valamilyen határozott megoldást is írna, az olyan cikkeken kívül, ami csak a problémára világít rá.

Reszet Elek
Újságíró

Ha egy lány így szocializálódik már nem sok mindent lehet tenni. Nagyon kevés aki tudatosan mintegy harcba száll önmaga ilyen jellegű késztetéseivel szemben.

“Lassan eljutunk oda, hogy már ők akarnak megdugni minket. :-D” – Már eljutottunk. Lásd strapon

“szankciókkal „megregulázzuk” a nőket” – Vagy sikerül vagy nem. Ha nem sikerül dobod, ha sikerül akkor már el lehet indulni valamerre.

“kihasználom az egyetlen gyenge pontjukat” – Van nekik több is.

“valaki valamilyen határozott megoldást is írna” – A realitások mentén mozogva az össztársadalmi szinten igazán üdvös megoldások kivitelezhetetlenek. Másrészt születtek már jó ötletek a kommentekben.

spekimen
Olvasó
spekimen

Igazad van, javítom is -az egyik gyenge pontjukra-, mis is a több, ja az anyagiak :-D

Walter E
Olvasó
Walter E

“de szeretném én, ha lenne a mesterem”

Büszke lehetsz magadra. Kemény mangina leszel :)

spekimen
Olvasó
spekimen

Te is büszke arra, hogy max. csak a markodat dughatod életed végéig, hát hajrá… :-D

(jöhet a 100 ezer mínusz)

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)DDDDDDDD

Walter E
Olvasó
Walter E

Spekimen!

Legalább nem a pasikat fogom, és ők sem engem, veled ellentétben. Mivel nekem nem egy nyomorult mangina a példaképem :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“rinyáljanak csak le kell szarni, hiszen most már ki van nyalva a seggük, és nekik még mindig nem jó, sőt csak most látni, hogy semmi sem jó nekik.”

Erről mért pont a zsidók jutnak eszembe?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kedves Férfihang Olvasók !

Nem gondoltam volna,hogy valaha kommentelni fogok itt, vagy egyáltalán irásokat olvasni(bocs nincs ezen a klaviatúrán hosszú i-m) . Valami cikk kapcsán keveredtem erre az oldalra és hetek óta olvasgatom a publikációkat és kommenteket. Nagyon tanulságos volt. Előre bocsájtom,hogy nem kivánok ezentúl kommentelgetni és csatlakozni a gyér számú,de nagyon lelkes  állandó női látogatóhoz ,bár biztosan időnként ránézek majd az oldalra. Előre is elnézést, hogy nem csak erre az irásra reagálok,de idő hiányában egyben irnám le több cikkel kapcsolatban a véleményemet, első sorban pozitiv segitő szándékkal.

Elsődlegesen azt szeretném leszögezni ,hogy férfi és nő nem ellensége egymásnak,szomorúan tapasztaltam,hogy nagyon sok megbántott,átvágott megkeseredett férfi van itt. (nyilván azért is van itt és mondja el véleményét). Nő vagyok,de első sorban Ember . Egyenlőnek tartom magam,de nem a feminista módon. Szeretem,ha egy férfi előre enged,udvarias velem és ezért tisztelem is. A fenti cikkben sok igazság van,de könyörgöm ne általánositsunk ! Igen vannak ilyen nők , lányok,de rengeteg normális,kedves nőnemű lény létezik,de sajnos sokszor észre sem veszitek őket. Nagyon elitélem, ha egy nő,lány alanyi jogon várja el,csak azért ,mert nő,hogy bármilyen előjoga legyen. Kurvának tartom azt ,akinek párkapcsolati választásában a legkisebb részben is anyagi megfontolás, akár csak egy picit is közre játszik . Sajnos egy nő minél mutatósabb külsővel rendelkezik,annál kevesebb esély van rá ,hogy normális emberileg is (tisztelet a kivételnek),de ez igaz a férfiakra is. Olyan helyen dolgozom,ahol naponta nagyon sok emberrel találkozom ,férfival,nővel vegyesen. Higgyétek el ,ugyanannyi a bunkó ebből a nemből is és  a másikból is. A lényeg az EMBER, akár férfi,akár nő. Soha nem fog ugyanazon módon gondolkozni- reagálni egy nő,hisz nő és a férfi férfi. Megértem a férfiakat,hogy sokszor a nők viselkedése érthetetlen és logikátlan számukra. (néha nekem is,mondjuk többször megkaptam,hogy férfi agyam van, mindent általában racionális módon látok és sokszor eképp döntök is). Kicsit elkalandoztam (ez pl. egy hibám,képtelen vagyok tömören fogalmazni,mert azt szeretném ,hogy teljesen lejöjjön az,amit mondani akarok). Azokhoz szólnék,akiket átvágtak ,megbántottak ,megaláztak,hogy ne adják fel !

Amit viszont a fiúk rontanak el,lássuk be,ha van egy miniszoknyás bombázó és egy szürkébb kisegér,kire vetitek ki a hálót? Lássatok a külső mögé ! Vegyétek észre a kevésbé magamutogató,de kedves, szeretetre vágyó és adni tudókat,akinek lehet nem olyan formás a lába, nagy a mellbősége  ,de arra vágyik ,hogy legyen mellette egy férfias férfi,aki nem bántja,kedves vele,vigyáz rá és akihez ő is kedves lehet,szeretné a kedvenc ételét főzni,szeretne csak szimplán nő lenni mellette és az ágyban is kényeztetni stb. Én rengeteg ilyen nőt-lányt ismerek és nem találnak párt ! Nem csúnyák,nem hisztisek ,kedvesek,van humoruk és egy szeretetre méltó férfira vágynak,akiknek méltó társai lehetnek. Miért nem találnak? Kedves férfiak, adjatok esélyt ezeknek a lányoknak is,mert a nagyon tetszetős külső a legtöbbször, lássuk be igen üres belsőt takar.Természetesen ezt sem szabad általánositani. Ezt a szülőknek kell még idejében neveléssel megelőzni. Engem édesapám igy nevelt,soha nem használtam ki az előnyös külsőmet és igy nevelem az egyébként nagyon szép lányomat is. Sokkal fontosabb számomra,hogy az eszemért és az emberségemért szeressenek és tiszteljenek. Azt nem mondom,hogy nincs az emberben egy természetes hiúság és jól esik,hogy még mindig megnéznek 45 évesen is és itt van egy-két apróság,hogy megértsétek egy kicsit a női logikát. (bocsánat itt inkább azt hiszem lelket kell irnom ezen az oldalon :))

Pl. hatalmas különbség van abban ,ha valaki elismerően megnéz  ,rajtunk felejti a szemét és nagyon más ha állandóan mondjuk a mellünket bámulja ,vetkőztet a szemével,pláne ha még be is szól. Ez egy normális nőnek nagyon kellemetlen. (persze itt mondhatjátok, minek vesz fel olyan ruhát ,pont az elismerő pillantásokért és lehet,hogy a barátjához igyekszik és neki akar tetszeni stb. Én pl.mindig kellemetlenül érzem magam egy kivágottabb nyári ruhában,ha nem a párom mellett vagyok.Ha vele vagyok akkor jó érzés,hogy büszke rám  ,de egyébként inkább zavaró-legalábbis nekem)

Ne keverjétek össze,ha valaki büntet szexmegvonással (amit mélyen elitélek, ha valaki igy akar valamit kicsikarni, hisztizik stb,nem az történik amit ő akar és ez a reakció) és ha képtelen összebújni ,mert annyira megbántották. 16 évig éltem egy házasságban egy olyan emberrel,aki nem érdemelt meg. Most ,lassan 6 éve van egy párom,akit imádok (Ti biztosan Bétának tartanátok,szerintem egy normális nőnek ilyen kategória nincs),aki soha semmilyen körülmények között nem csalnék meg,jó ember, fantasztikus Vele az ágyban,kedves,ki fogok mellette tartani jóban ,rosszban. (kőszikla természetemet is édesapámtól örököltem.) Ebben a már emlitett házasságban teljesen alárendelt szereplő voltam ,nem is lehettem más ,pedig társa akartam lenni.Csak két példa,saját életemből, amikor az ember képtelen szexelni a párjával . Minden jól alakul az este, szinház,  persze anyus rakja el táskájába a kocsi kulcsot,hogy apusnak ne kelljen bevinni magával semmit. Előadás vége,család áll a parkolóban,anyus próbálja kibányászni a sajnos táskabélésbe becsúszott kulcsot.Kb 4 percbe telik,apus 2cm-ről űvölt az arcába  többi néző,gyerek előtt,hogy te hülye barom,most elb…ad az egész estét… nem kér utána sem bocsánatot,soha nem kér bocsánatot…Képtelen leszel vele kedves lenni,magadba fogadni,vágyni rá.

Egy másik példa ,biztosan a legtöbben vettetek fel már személyi,vagy valamilyen kölcsönt. Ha rendesen kifizetted,onnantól kezdve folyamatosan bombáznak az ajánlatokkal,a kedvezőbb feltételek miatt anyus nevén volt,tehát az ő nevére jönnek az ajánlatok. Fáradtan hazaérsz a 12 órás műszakodból (ahol dolgozom annyit és olyan jól ,mint bármelyik férfi,de szerencsére a fizetésem sem kevesebb,mert nincs ilyen megkülönböztetés,mondjuk nem is fizikai munka). Apus 2 cm -ről (megint) üvölt az arcodba-rettegsz,hogy esetleg megüt (ez nem történt meg),hogy te  ribanc,hogy mertél felvenni kölcsönt a tudtom nélkül ,kiküldte a bank!  És ócsárol,hogy ő a ház ura és hogyan mertem ilyet tenni,miközben annyi történt ,hogy már (amúgy többedik) alkalommal ,minden adattal előre kitöltve, jött egy ajánlat a banktól,hogy csak alá kell irni,nincs hitel birálat (hisz a múltkor jó adós voltál) és ha mondjuk az első két sort apus elolvassa rá is jött volna…te csak sirsz,hogy semmi ilyet nem tettél és kéred olvassa el jobban,de ő nem teszi (már mélyen azért tudja ,hogy nincs igaza),soha nem kér elnézést és te nem tudod magadhoz engedni,szeretkezni vele,nem kivánod ezek után,mert a lelkedet öli meg. És minden ilyen alkalom egy szög a szerelmed, a vágyad koporsójába és az ötvenedik ilyen után,már csak túl akarsz lenni az együttléteken,képtelen vagy vágyni rá.

De nem általánositottam,esélyt adtam másnak ,nagyon nehéz volt ,de megbiztam újból,nem mondtam,hogy minden férfi egy agressziv szemétláda,aki csak azt akarja és úgyis megcsal majd és elnyertem méltó jutalmamat egy rendkivül önzetlen,kedves férfi személyében,aki jószivű,szeret engem,de nem a pincsim,nem papucs (mondjuk én ezt soha nem szeretném egy férfitól),soha nem ordit velem,nem kényszerit semmire,de mindent megteszek neki (az ágyban is),mert meg akarom tenni,mert boldoggá akarom tenni,annyira nagyon szeretem (mondjuk mindketten nagyon önzetlen fajták vagyunk ezért fantasztikus az ágyban is).

Szóval végezetül,kedves rendes,normális Férfiak ! Ne adjátok fel,nem vagyunk ellenség,nem kell keresni a gyenge pontjainkat ,van bőven abból minden érző embernek.Vagyunk sokan ,akik szeretjük és tiszteljük az arra érdemes férfiakat  és szeretnénk boldoggá tenni Titeket !

RedGreg
Újságíró

Kedves nem akarlak megbántani, mélységes tisztelet ezért amit itt leírtál, és szerintem minden jóérzésű férfi nevében mondhatom, hogy köszönjük. De mert sajnos van de:

“””normális,kedves nőnemű lény létezik,de sajnos sokszor észre sem veszitek őket”””

Dehogynem, észrevesszük. A gond az, hogy Ti viszont nem vesztek észre minket.

“”””Vegyétek észre a kevésbé magamutogató,de kedves, szeretetre vágyó és adni tudókat,akinek lehet nem olyan formás a lába, nagy a mellbősége  ,de arra vágyik ,hogy legyen mellette egy férfias férfi,aki nem bántja,kedves vele,vigyáz rá és akihez ő is kedves lehet,szeretné a kedvenc ételét főzni,szeretne csak szimplán nő lenni mellette és az ágyban is kényeztetni stb.”””

Észrevesszük. Csak a férfi kategóriába nem illünk bele szerinte.

“””Én rengeteg ilyen nőt-lányt ismerek és nem találnak párt ! Nem csúnyák,nem hisztisek ,kedvesek,van humoruk és egy szeretetre méltó férfira vágynak,akiknek méltó társai lehetnek. Miért nem találnak?”””

Nézzenek körül a barátzónájukban. Ott lesz 10-15 olyan srác, aki minden kitételnek megfelel, amit fenn leírtál, csak valamiért mégse kell.

“”” hatalmas különbség van abban ,ha valaki elismerően megnéz  ,rajtunk felejti a szemét és nagyon más ha állandóan mondjuk a mellünket bámulja ,vetkőztet a szemével,pláne ha még be is szól. Ez egy normális nőnek nagyon kellemetlen. “””

Mégis ezzel a pasival megy el, hogy aztán a barátzónában ragadt szerencsétlenre zúdítsa, hogy de minden pasi ilyen.

“””ki fogok mellette tartani jóban ,rosszban. (kőszikla természetemet is édesapámtól örököltem.)”””

Újra nem megbántani akarlak, de elvált nőtől ilyen mondat látatlanban. Bár a 16 év remek, és feltételezem, hogy kivételes eset vagy aki tényleg joggal vált. Főleg abból amit leírtál. De a kérdés: miért mentél hozzá? Mert őt vetted észre, és nem az átlagot, aki ilyet sose csinált volna veled.

“””Szóval végezetül,kedves rendes,normális Férfiak ! Ne adjátok fel,nem vagyunk ellenség,nem kell keresni a gyenge pontjainkat ,van bőven abból minden érző embernek.Vagyunk sokan ,akik szeretjük és tiszteljük az arra érdemes férfiakat  és szeretnénk boldoggá tenni Titeket !”””

Nem, nem minket. Azokat akik hajlandóak vagytok meglátni. Nagy különbség.

DennisVT
Újságíró

de arra vágyik ,hogy legyen mellette egy férfias férfi,aki nem bántja,kedves vele,vigyáz rá és akihez ő is kedves lehet

vs.

16 évig éltem egy házasságban egy olyan emberrel,aki nem érdemelt meg (…) teljesen alárendelt szereplő voltam ,nem is lehettem más (…) Kb 4 percbe telik,apus 2cm-ről űvölt az arcába  többi néző,gyerek előtt,hogy te hülye barom,most elb…ad az egész estét (…) Apus 2 cm -ről (megint) üvölt az arcodba-rettegsz,hogy esetleg megüt (ez nem történt meg),hogy te ribanc,hogy mertél felvenni kölcsönt a tudtom nélkül ,kiküldte a bank!  És ócsárol,hogy ő a ház ura…

Ez a szomorú…

RedGreg
Újságíró

Nem ez még annyira nem az. Az a szomorú, hogy normálisként ilyen sose lehetsz. Ha meg ilyen leszel már nem leszel normális.

spekimen
Olvasó
spekimen

“nem vagyunk ellenség,nem kell keresni a gyenge pontjainkat”

Ezzel a gyenge ponttal, úgy érzem főleg hozzám is szóltál, mivel nem sokkal előtted ezt a szót leírtam. Nos, egyetlen hozzászólásomban sem említettem, hogy ellenség lennétek, sőt egyszer ezt már tisztáztam egy kommentben, akkor is ez az ellenség szöveg jött elő. Attól, hogy én azt az álláspontomat képviselem, miszerint a nőket meg kéne regulázni (most jobb szót nem tudok rá) az egyáltalán nem jelenti azt, hogy utálom is őket.

És nem kell engem sajnálni, meg kiábrándultnak csalódottnak hinni, hidd el jól el vagyok én, sőt soha jobban nem voltam, mint most nő nélkül, de nem p..na nélkül, csak legfeljebb nem jut minden napra :-D. Mivel tudom, hogy működtök, többé már nem ülök fel a természeteteken, hanem kihasználó szinten alkalmazkodok hozzá, ahogy ti is teszitek.

Én is mondom, mint azt már egy páran, ne hidd, hogy akkor a mostani párod választottad volna, 100%, hogy nem. Te akkor ott egy alfaszerűségbe szerettél bele, az, hogy az alfából ilyen idegbeteg lett az már az ő baja, lehet te is segítettél neki ebben :-D (ezt inkább poénnak szántam, mint komolynak, ne sértődj meg).

A legrosszabb az, hogy a jelenlegi párod csak most élvezheti, azt, amit 16 évvel korábban is élvezhetett volna, csak már sajnos sokkal leharcoltabb állapotban (megint ne sértődj meg, nem megbántani akarlak, csak felrázni), de akkor te-ti észre sem vetéttek őt, és ezért biztos kifogott egy kevésbé szép és házsártos nőt.

Ez az igazság, törődj bele, kemény, csupasz, hideg, rideg, fájdalmas valóság. És a te történeted ehhez adott hozzá egy újabb “koporsószöget”, bármennyire is az ellenkezője volt a célod.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Szerencsére ez nincs így és mivel én tudom,hogy nem így történt és nem ez az igazság,semmi jelentősége nincs  a fentebb írtaknak. Valóban nem 16 éves már a testem,45 éves és ehhez képest legalábbis szerinte nagyon jó,én egy 50 éves férfinak akarok megfelelni és boldoggá tenni és próbálok tenni érte,hogy minél kívánatosabb maradjak számára (akár még majd 60 évesen is) Pont erről írtam,ha akarod elhiszed,ha akarod nem ,Őt választottam volna,de nem ezt osztotta a sors. De nem baj,nem kell mindenben egyet érteni,szép napot kívánok Neked is ! Sajnos mennem kell.

DennisVT
Újságíró

Szia!

Hát először is gyakori szerzőként és állandó kommentelőként örülök, hogy írtál, és leírtad a meglátásaidat, és külön öröm, hogy milyen normális stílusban sikerült. Szeretnék is pár dologra reagálni.

Igen vannak ilyen nők , lányok,de rengeteg normális,kedves nőnemű lény létezik,de sajnos sokszor észre sem veszitek őket.
Amit viszont a fiúk rontanak el,lássuk be,ha van egy miniszoknyás bombázó és egy szürkébb kisegér,kire vetitek ki a hálót? 

Az hiszem, hogy én lennék az utolsó, aki tagadja, hogy a miniszoknyás bombázón akad meg a szemem. De ugyanakkor ez nem ilyen egyszerű. Mi, férfiak, itt cikkeken, oldalakon, linkeken, kommenteken keresztül elég hosszasan taglaljuk azt, hogy egy férfi mitől lesz vonzó egy nő számára – és itt most határozottan az első benyomásokra gondolok. Ez egy elég nehéz téma, ugyanis nem kevés összetevője van, és a nők is elég eltérően tudnak reagálni ezekre, kedv, hangulat, érzelmi állapot stb függvényében, ugyanakkor viszont vannak dolgok, amik állandók. Nektek, nőknek ezen a téren lényegesen könnyebb dolgotok van, ugyanis a pozitív első benyomáshoz “csak” a szemünkre és a vizuális ingerközpontunkra kell hassatok. Ez azt jelenti, hogy a “szürke kisegér” első és egyetlen (már ha belsőleg tényleg olyan, amilyennek leírod) dolga az, hogy a külsejéből kihozzon egyfajta maximumot. Na most az a helyzet, hogy ha ő erre az amúgy nem olyan bonyolult feladatra sem képes egy férfiért, vagy a férfiakért úgy általában, akkor mit várjunk tőle hosszabb távon, komolyabb témákban? Nekem személy szerint az a véleményem, hogy ha egy felnőtt nő még odáig sem jut el, hogy felismerje, megértse, és elfogadja, hogy a férfiak így működnek, az a nő nem sokat törődik a férfiakkal úgy általában, és ennek folyományaként elég nehéz elképzelni, hogy a belső tulajdonságai olyan értékessé tegyék.
Vagy: ha a szürke kisegér (maradok a hasonlatodnál) lány problémája továbbra is az, hogy őt nem veszik észre, pedig tényleg mindent megtesz a megjelenéséért, akkor az van, hogy nem mozdul ki eleget otthonról. Valahol írtam már, hogy egy nőnek 3 dolga van, hogy sikeres lehessen a párválasztásnál, legalábbis, ami a dolog elindítását illeti: nézzen ki elfogadhatóan jól, legyen kedves/aranyos, és legyen elérhető férfiak közelében. Ez nem olyan nehéz mutatvány, főleg, hogy az elfogadhatóan jó külsőért nem is megdolgozni kéne, hanem “csak” megtartani, amit a Jóisten adott…

Ezzel kapcsolatos a másik probléma, aminek az egyik oldalát eltaláltad. Amint a szürke kisegér megérti ezt a dolgot,  megteszi, ami tőle telik, és egy relatíve jobb nőt varázsol magából, akkor máris olyan helyzetbe kerül, annyi figyelmet, udvarlást, megkeresést, ego-növelést kap, hogy óhatatlanul is “elromlik”, és az a nő lesz belőle, akiről azt írtad, hogy : “Sajnos egy nő minél mutatósabb külsővel rendelkezik,annál kevesebb esély van rá ,hogy normális emberileg is”. Ez nem az ő hibája, akkor már sokkal inkább a mienk, de méginkább a modern világé. Ez van, ezzel nehéz mit kezdeni. Csak ne felejtsd el, és tedd bele az egyenletedbe….:)

16 évig éltem egy házasságban egy olyan emberrel,aki nem érdemelt meg. Most ,lassan 6 éve van egy párom,akit imádok (Ti biztosan Bétának tartanátok,szerintem egy normális nőnek ilyen kategória nincs),aki soha semmilyen körülmények között nem csalnék meg,jó ember, fantasztikus Vele az ágyban,kedves,ki fogok mellette tartani jóban ,rosszban.

Tudod, hogy én mit látok ebből? Hogy 16 évig – ami egy férfi szemében valószínűleg a 16 legértékesebb éved volt -, tökéletesen azt a sztereotípiát hoztad, amiről mi itt beszélünk. A nők nagyja a kapcsolatra alkalmatlan de (ugyanakkor vagy pont ezért!!) vonzó férfit választja, és nem a kevésbé lehengerlő és kevésbé elvarázsolni tudó “bétát”. Hiába jöttél rá 16 év után, hogy ez nem működik és hiába választottál immár “jól”, alsóhangon is 40 körül vagy, mire ez megtörténik… már, ha 24 évesen mentél hozzá ehhez az emberhez, pedig gyanítom, hogy jóval később. Szóval, ahogy mi mindig is mondtuk: a bétának az alfák levetett cuccai jutnak egy férfi szemében tizedannyi értékkel, mint amennyit a számára a 20as éveidben jelentettél volna… Sajnos. Ez a számodra ott lehet mellbevágó, főleg akkor, ha tényleg nagyon szereted, hogy ma már ha megszakadsz sem tudod olyan boldoggá tenni, amilyenné tenni tudtad volna 20 évvel ezelőtt ugyanezt a férfit…

Így aztán a te történeted nem ide illik, hanem egy olyan fórumba, vagy olyan oldalra, amit fiatal lányok olvasnak és látogatnak, mert nekik kéne ebből tanulniuk. Mi semmi újat nem látunk ebből, egy tucatnyi írásunk és többszáz kommentünk szól a te sztoridról, és az ehhez hasonlóakról. Sajnos…

Példaként lehetne mutogatni ezt a történetet arra a nagy igazságra, hogy sose azt nézd, hogy mit mond egy nő, hanem azt, hogy mit csinál. Elmondod, hogy mennyire nem jó választás az az “alfa”, akivé mi válni tanítanánk a férfiakat bizonyos mértékben, és mennyire jó választás az a béta, akik mi többségünkben vagyunk, ugyanakkor életed és fiatalságod javát egy alfára szántad, vagy legalábbis valakire, aki olyan hatással volt rád… Sajnos… Elhiszem, hogy most így feltehetően 40 és 50 közt már “okosabb” vagy, csakhogy mi ezzel semmire sem megyünk. Tudjuk. A te példád arra jó, hogy mutogathassuk, hogy a nők arra a férfira buknak, akik lekezelik, leszarják, sőt akár megalázzák és semmibe veszik őket. Te most azt gondolod, hogy mindezek ellenére voltál vele 16 évig… én viszont azt mondom, hogy mindezek miatt… Tudod, hogy te annak a 16 évnek az elején meddig tűrted volna ezt a viselkedést a mostani párodtól? Semeddig…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Szia, nem védekezni akarok,csak a dolgok ettől sokkal összetettebbek,nincs is miért védekeznem.24 évesen mentem hozzá,fiatalon,tiszta,őszinte szívvel,szerelemből . A szociopaták nagyon sokáig ügyesen tudják palástolni igazi énjüket,az első fiú akibe szerelmes voltam, igazi kedves,jófiú volt (csak 12-13 éves voltam ,így nem lehetett belőle semmi),mindig a rendes,kedves fiúk jöttek be, tényleg gondolod,hogy hozzá mentem volna egy olyan férfihoz,aki lekezel,leszar ? Az exférjem is kedvesnek tűnt sokáig,miután már megszerzett,betört ,majd szép lassan kijött a szociopata énje.Elhitette,hogy mindenért én,csakis én lehetek a hibás,stb . “Sajnos” kitartónak neveltek és nem adtam fel, hisz már gyerekem volt,sőt neveltem az ő első házasságából születettet is. Akkor adtam fel,amikor már szó szerint a létem volt a tét,hullani kezdett a hajam,ok nélkül belázasodtam stb…akkor döbbentem rá,hogy erre rámegyek,de szerencsére az életösztön győzött.Azt akartam kiemelni,hogy ennek ellenére mertem hinni,bízni egy másik férfiban. És ennek ellenére nem fosztottam ki váláskor,nem álltam bosszút rajta stb. sőt,próbálok baráti kapcsolatot ápolni vele…Nem gondolom,hogy más levetett cucca vagyok,mivel én mentem el és mertem elhagyni,amit nem is gondolnátok, hogy mekkora bátorság kell hozzá.

Egyébként nem a történetemet akartam leírni ,hanem azt akartam érzékeltetni,hogy  hogyan lehet egy nőből a vágyat,a szerelmet kiölni,hogyan tegyünk különbséget aközött ,hogy ha egy nő szexmegvonással akar valamit elérni, vagy hisztizik stb és ha valami nagyon bántja a lelkét…

Nem igazán értem ,hogy miért nem tudom most ugyanannyira boldoggá tenni azt a férfit,akit nagyon szeretek,mint mondjuk 20 évvel ezelőtt tudtam volna?! Ő 50 éves én 45 (39 éves korom óta vagyunk együtt), kevesebbet érek most? Ő is túl van egy nagyon rossz házasságon-ő is rosszul választott- amiben csak kihasználták,csúnyán bántak vele stb. Ő is levetett cucc? Én nem így érzem, hálás vagyok a Jóistennek ,hogy találkoztunk és tényleg szeretném és kívánom minden csalódott férfinak ,hogy rátaláljanak a normális,kedves lányokra,asszonyokra. Nem akartam már írni (ezen már van hosszú í :)) csak ez még hozzá tartozott az igazsághoz. Szép napot mindenkinek !

RedGreg
Újságíró

Én meg semmiképpen sem támadni, de amit leírtál akár oktató szöveg is lehetne:

<<<.24 évesen mentem hozzá,fiatalon,tiszta,őszinte szívvel,szerelemből>>>

Itt kezdődnek a bajok, miért is belé lettél szerelmes? Miért nem a mostani párod megfelelőjébe?

“””Nem igazán értem ,hogy miért nem tudom most ugyanannyira boldoggá tenni azt a férfit,akit nagyon szeretek,mint mondjuk 20 évvel ezelőtt tudtam volna?!”””

Mondok egy okot, de van még jó pár: Tudsz neki szülni? Nem.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Gondolom nem találkoztál még szociopata emberrel,már leírtam,megjátszotta magát,24 évesen nagyon fiatal voltam és nem vettem észre,hogy nem az a kedves ,jófiú-férfi,akinek kiadja magát .A szociopaták remekül tudnak manipulálni és megjátszani,sosem buktam a szemétládákra, a rossz fiúkra,mindig a belső emberi értékek számítottak,mert így lettem nevelve. Ő ezt észre vette,tudta ,hogy kinek kell kiadnia magát,10 évvel volt idősebb,szegény elvált, kedves, kihasznált jó embernek tűnt.Nem az volt. De szerencsére valóban találkoztam egy jó emberrel és én büszke vagyok arra,hogy ezek után bízni mertem,pedig hidd el nagyon nagy bátorság kellett hozzá.

A páromnak van 2 felnőtt fia,nekem egy 18 éves lányom,nem is vágyik rá,hogy szüljek neki.(39-40 körül felvetődött a kérdés,még lehetett volna,teljesen közös döntés volt,hogy nem.Ha akarta volna ,szültem volna még 40 évesen is) . Ha arra gondolsz,hogy milyen szép életünk lehetett volna ,ha találkozunk mondjuk amikor én 20 voltam,ő meg 26,hidd el fáj a szívem,hogy  nem így alakult. De nem találkoztunk.Azt szeretném érzékeltetni,hogy ha találkozom vele akkor,akkor is beleszeretek,mert ugyanolyan jó embernek találtam volna, mint most. Ezt lehet,hogy itt senki nem hiszi el,attól még tény,mert én tudom,hogy így van.Tudod miért tudom most még jobban szeretni? Mert értékelni tudom,mivel átéltem,amit átéltem. De azt értsétek meg,hogy én nem egy Alfa hímhez mentem hozzá,hanem egy rendes,jószívű emberhez,különösebb anyagi egzisztencia nélkül (2 gyerekkel ,válás után nem jellemző a férfiakra),akiről kiderült szép lassan,hogy egy szociopata…egyéni pech. Nagyon nehéz volt magamnak is belátni,hogy ez így van. No mindegy ,tényleg nem ez volt a lényege a hozzá- szólásomnak ,mert alapvetően nem a volt férjemről akartam írni,az csak 2 kiragadott példa volt,de mindegy. Azt is megértem,hogy mivel nyilván nem ismerhetitek az életem minden aspektusát,így lehet téves következtetéseket levonni. Én igazából azt szeretném (tudom igen naiv elképzelés),hogy a rendes fiúk megtalálják a rendes lányokat és a mihaszna Alfa hímek meg kapják ki az anyagilag kihasználós ,hisztis,  ugyan szemre mutatós, nyávogós ,csak magukkal törődő luvnyákat. Ilyen egyszerű. És már meg is oldottam minden problémát:)

DennisVT
Újságíró

Azt szeretném érzékeltetni,hogy ha találkozom vele akkor,akkor is beleszeretek,mert ugyanolyan jó embernek találtam volna, mint most.

Nem szeretsz bele. És ezt onnan tudom, hogy ha pont vele nem is, de hozzá hasonló jó emberekkel BIZTOS, hogy találkoztál, hacsak nem éltél zárdában. És “valahogy” mégsem egy ilyen fogott meg, hanem egy szociopata… ráadásul 16(!) évre.

hogy a rendes fiúk megtalálják a rendes lányokat

Azt értsd meg, és fogadd el légy szíves, hogy a rendes fiúk megtalálják a rendes lányokat, de azoknak korlátlan hozzáférésük van a “mihaszna alfa hímekhez“, akik érthető módon sokkal érdekesebbek és izgalmasabbak és vonzóbbak, mint a rendes fiúk, így az utóbbiak észrevehetetlenek maradnak a nők szemében, olyan 35 éves korig, és akkor is csak azért jönnek igazán előtérbe, mert a nő után már nem kapkodnak az izgalmat, kalandot szolgáltató “mihaszna alfa hímek“.

És aztán próbáld meg azt elképzelni, hogy EZ a tömeges jelenség milyen hatással van ezekre a “rendes fiúkra”.

Reszet Elek
Újságíró

Attól tartok van egy generációs szakadék női “felhozatalban”. A magadfajta gondolkodású nők a huszonéves generációban az unikornisok gyakoriságával fordulnak elő. Legalábbis az itteni huszonéves srácok erre panaszkodnak.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Igen,azt hiszem Te teljesen fejen találtad a szöget,én itt 45 évesen magyarázok valamit huszonéveseknek és igen,a mai huszonéves lányokat (egy-két kolléganő kivételével,akik azért bőven beleférnek a normális kategóriába-legalábbis szerintem) nem annyira ismerem és elfogadom,hogy ultra nehéz lehet a mai normális fiúknak párt találni…de a lányoknak sem könnyű,bármennyire tűnik úgy a fiúknak. Talán a mai életforma, a média,sok minden közre játszik,lányom van tudom.

hgyi
Szerkesztő

Nekem huszonéves gyerekeim vannak. A lányom teljesen normális, házias nő – az ő párja sem alfa, hanem egy szorgalmas, normális férfi. :o). A fiaimnak nincs gondjuk a nőkkel. A nagyobbik ugyan most a munkával van elfoglalva, nem a lányokkal, de azért dolgozik, hogy hamarosan családot tudjon alapítani. Biztos vagyok abban, hogy nem lesz probléma normális lányt találnia. A kisebbik barátnője egy nagyon normális fiatal nő.

elfogadom,hogy ultra nehéz lehet a mai normális fiúknak párt találni…de a lányoknak sem könnyű,bármennyire tűnik úgy a fiúknak.
Ezzel én is így vagyok.

DennisVT
Újságíró

““elfogadom,hogy ultra nehéz lehet a mai normális fiúknak párt találni…de a lányoknak sem könnyű,bármennyire tűnik úgy a fiúknak.
Ezzel én is így vagyok.”

Itt azért ugye nem felejtitek el, hogy nem egészen ugyanarról szól, és nem is ugyanúgy működik a párkeresés a fiatal ffiaknak illetve nőknek, és a buktatók is teljesen máshol vannak?!

hgyi
Szerkesztő

Szerintem VL is tudja, én is tisztában vagyok vele. Nem az vagyok, aki egyenlősdit akar játszani. :o)
Pontosan tudom, hogy egy férfi és egy nő között jócskán vannak különbségek – nem az egyik jobb, mint a másik mizériára gondolok.

Reszet Elek
Újságíró

Ha nincsenek az otthoni gátak és megfelelő példák, nehéz megvédeni a gyerekeknek önmagukat. Az érzelmi, értelmi fejletlenség szükségszerű velejárója, hogy a lelki önvédelem is csökkent mértékű.

A megfertőződött elme pedig az esetek többségében önmaga részeként tekint a külvilágból érkezett és beépített szennyre, az a személyisége részévé válik. Az ilyesmitől nagyon nehéz utólag megtisztulni.

Nem biztos hogy népszerű leszek az alábbi véleményemmel, de látható hogy a mai világ viszonyai ugyanolyan mértékben (noha nem ugyanolyan módon) ártanak a nőknek, mint a férfiaknak. Ha megnézzük mindkét nem az esetek többségében a maga számára legfontosabbat kénytelen nélkülözni, azt ami a nemi szerepbeli ill lelki, emberi fejlődésében a legtöbbet nyújtaná. Ez a férfiaknál a szex, a hódítás, míg a nőknél az érzelmi, kötődő és tartós kapcsolat.

Valójában a mai viszonyok (és ebbe bőven belefér az ideológiai faltörőkos a feminizmus is) mindkét nemet kényszerpályára kényszerítik, amelyen csak a boldogtalanság és önmaguk valós kiteljesítésének a lehetetlensége vár.

Ez persze szükségszerű is lévén a nemek egyensúlyban vannak és természetes állapotukban kiegészítik egymást. Amennyire kitér az egyik nem természetes helyzetéből, annyira fog kitérni a másik is, azaz egymást erősítik. A jó hír az, hogy a dolog fordítva is működik. A férfiakon segítünk azzal ha a nőkön segítünk és fordítva. Kissé árulkodó is hogy a feminizmus úgy gondolja, nekik a női (általuk vélt) egyenjogúságot csak a nők érdekeiért harcolva és csak a férfiak ellenében kell és lehet megvalósítani.

RedGreg
Újságíró

Jó nem akartam, de akkor nézzük a történeted egy rendes jó fiú szemszögéből:

17 éves srácról beszélünk kezdetben, egy olyan tudod róla, hogy tanulgat, de nem viszi túlzásba, mindenből viszonylag jó, ami igazán érdekli abból kiemelkedő. Pechére ez nem a vagány dolgok közé tartozik, hanem mondjuk biológia, vagy fizika. A srác mondjuk nézegeti a lányokat, és neki is bejövős a bombázó. Persze, de azok hamar lerázzák, meg észreveszi, hogy azok a nagy dumás üresfejűekkel mennek el randizni. Hősünk azonban nem csügged, helyre rakja magát a rangsorban. (Először torzul az önértékelése, mert potenciálisan kifejezetten jó pasi, de azért besorolja magát egy lentebbi kasztba) Viszont körülnéz, és meglátja szürke egérkét aki hamarosan rájön, hogy végülis nagyon csinos. Különösen azok a szeplők. Hűű de jól állnak neki. Ráadásul tök értelmes is, hiszen annyira jókat lehet vele beszélgetni. Hősünk végül összeszedi a bátorságát, és elhívja mozizni, vagy kávézni, vagy akármi amit a sztereotípia úgy nevez, hogy randi. Csajszi boldogan mond igent, mert egy ilyen kedves és ari srác baráti találkozóra hívja (persze a lelke mélyén érzi, hogy igazából ez randi lenne, de hát nem mondta a srác, szóval na, akkor biztos nem az) Az este jól sikerül, a fiú illedelmes, hazakíséri. Csajszi közben már arról beszél neki, hogy hú ez a srác meg az a srác milyen menő, meg mindenféle felületes dologról. A srác persze nem kapcsol, miért is kapcsolna, hiszen férfi úgy van bekötve, hogy a bizalom egyik legbiztosabb jele, hogy saját problémákról beszélünk a másiknak. Ha szerencsés egy idő után rájön, hogy barátzónában van, ha nem az, akkor sokkal megrázóbban jön rá. Közben elmegy egy év, jön az érettségi. A szürke egerek, de még a nagymenő bombázók is körbezsongják, mert hírtelen felértékelődik a tudása. Jó azért puszinál több nem, de hát ő jófiú segít mindenkinek. Éretségi után irány az egyetem, megint senki sem veszi észre. Csak barátzónában éli az életét. Végül talál valami hárpiát, akinek nem jut nagymenő nagydumás, és a srácon éli ki az ebből származó frusztrációit. De legalább a srác úgy érzi eddigre, hogy tulajdonképpen neki nem is jár több, meg azért na a hasonló kategóriás barátai közül senkinek sincs csaja, szóval jóvanezígy. Majd jön a válás, találkozik egy random hajdanvolt bombázóval, aki belátta, hogy most már csak ilyen szinten nézelődhet, és összekötik a sorsukat. Ha szerencsés itt tényleg boldognak fogja magát érezni. De legbelül tudja, valami azért nem kerek.  És itt egy kifejezetten szerencsés jófiú életét meséltem el.

DennisVT
Újságíró

Elmesélem én is a saját példámat.

Főhősünk (én:)) 17 éves, harmadikos gimnazista. Van egy lány osztálytársa, az igazi szürke kisegérnél azért helyesebb, csinosabb, de nem az a lány, akit kiszúrsz a tömegben, akire felfigyelnek a pasik, és akit körbezsonganak. Olyannyira nem ez a típus, hogy én sem vettem igazán észre egy éven keresztül, aztán egyik nap mellém ültettek az egyik órán, és hát persze dumálgattunk. Akkor vettem észre, hogy a semmi frizura egy aránylag helyes arcot takar, és nagyon szép szemeket. De ami igazán csak akkor tűnt fel, azok az apróbb mimikai gesztusok, amibe fenehamar beleszerettem. Én is úgy képzeltem, ahogy nagyjából mindenki: majd kedves vagyok, meg aranyos, meg figyelmes, és majd úgyis megszeret, aztán majd lesz több is. És így is lett, egészen addig, hogy “majd lesz több is”. Persze nem lett. Egyéb tekintetben viszont igenis a szürke kisegér volt a lány. Magának való volt, visszahúzódó, nem járt a gimis bulikba, nem  járt a gimis táborokba, nem öltözködött kihívóan, vagy csajosan, nem járt menő cuccokban. Jó tanuló volt, de nem kiemelkedő. Szóval eltelt így pár hónap, persze közben kiderült, hogy van valakije, de ez alatt az idő alatt köztünk is kialakult valamiféle kapocs, ami bizonyos értelemben tipikus barátzónázás volt azzal a különbséggel, hogy sokkal sokkal jobban ragaszkodott hozzám, mint általában egy csaj a felhőztetett pasijaihoz.
Persze közben kiderült, hogy a pasija az igazi “kihaénnem”, nagyszájú, bukásra álló, cigiző vagánygyerek. Viszont tény, ami tény, egy elég jóképű vagánygyerek, aki utána még 5 évig volt ennek a “szürke kisegérnek” a párja, miközben ez a szürke kisegér az én szememben a legcsodálatosabb lány lett… Én pedig voltam a rendes jófiú…

Hát ennyit a szürke kisegerekről, akik csak egy rendes jófiúra vágynak.

Itt mindenki tudja, hogy ez nem csak egyéni tapasztalat, hanem a tinédzser fiúk 80%nak a mindennapi élménye volt.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kedves Redgreg és DennisVt !
Sajnálom, nem titeket, ezeket a lányokat,a saját életüket rontották el ezzel…én kérek minden ilyen idióta nő-lány nevében bocsánatot,valószínűleg kimaradt néhány év nekem.Mint írtam,én nem így nevelem a lányomat és más generáció is vagyok,de értem mi a fő probléma…(ebből is látszik,hogy sok nő azt hiszi a férfiaknak nincs lelke stb,pedig dehogynem,sőt. ) Én bocsánat nem tudtam ,hogy ennyire rossz a helyzet,hogy itt tényleg mindenkinek 80%! ?! ilyen rossz a tapasztalata,de azért kérlek,adjatok esélyt,mert azért van az a néhány rendes lány,tényleg van!Most mennem kell tanulságos volt itt közöttetek .Szaisztok !

DennisVT
Újságíró

Kedves tőled, de őket sem kell sajnálni. Az a lány, akiről az én sztorim szól, végül hozzáment élete harmadik pasijához, még bőven 30 előtt, szült egy gyereket, és ma is boldogan élnek. Kicsit ismerem a férjét, tényleg egy rendes pali, megbízható, és jó apa. Szóval nekik jól sült el minden, a lány időben megszabadult a “rossz” palitól, és időben megtalálta, akit kellett:)

Sokan viszont tényleg nem, én őket sem sajnálom (róluk szól az alfa-özvegy írás), és az sem kell, hogy engem ezért bárki sajnáljon, nem is tudnék mit kezdeni vele:) Ami inkább kell, az a megértés.

Ami a 80%ot illeti, nyilván valamelyest hasraütés, de igen, azt hiszem, hogy a 20as évek közepéig ez a szám nagyjából helytálló, sőt, inkább lefele téved, mint felfele. Ez nem azt  jelenti, hogy 25 éves koruk előtt a ffiak 80%a szűz lenne, hanem azt, hogy kimondottan nehézségekbe ütközik a szexuális késztetéseik kielégítése.

Art
Olvasó
Art

Ez a kommentfolyam Dennis és Vivien között iskolapéldája, vagy inkább állatorvosi lova a férfi-nő diskurzusnak.

FIgyeld meg, hogy a férfi mit csinál: ezer szemszögből, szemléletes példákkal illusztrál egy jól definiált mondanivalót.

A nő mit csinál? Saját magáról beszél.

DennisVT
Újságíró

Art: persze általában igazad van, a férfiagy általában elemzőbb, analitikusabb (az enyém meg pláne), a női pedig én- és érzelemközpontúbb, de most a körülmények is ezt kívánták meg, hiszen ő jött egy saját példával, és azt “elemezgettük”, ehhez pedig szükséges, hogy mind a ketten őróla beszéljünk.

Nekem amúgy az volt szimpatikus, hogy szemlátomást rendesen átrágta magát a válaszokon, megpróbált megérteni, és meg is értett csomó dolgot, amiket tapasztalataim szerint a nők nagyja csípőből elutasít, ebben valszeg a kora is szerepet játszik. Szóval szerintem tök hasznos volt, hogy ebben az esetben ez így alakult, és mindketten őróla beszéltünk, vagy legalább az ő helyzetéről. És nyilván én voltam az kettőnk közül, aki jobban tudta az ő sztorijának a részleteit hozzákapcsolni az itteni témákhoz… le is húzom a rolót, ha egyszer fordítva lesz:)

De amúgy mondom: jah, igazad van.

hgyi
Szerkesztő

Art… Dennis válaszán keresztül reagálok.
persze általában igazad van, a férfiagy általában elemzőbb, analitikusabb (az enyém meg pláne), a női pedig én- és érzelemközpontúbb,
Teljesen egyetértek Dennisszel. Veled viszont abban nem, hogy jelen esetben azt éreztetted, hogy milyen gáz ez a különbség, sőt, hogy a nő kommunikációja milyen gáz.
Viszont: Ha egy nő próbál meg férfiasan – analitikusan – kommunikálni – hogy elfogadják jó beszélgetőpartnerként -, az nem illik hozzá, nem sikerül jól, miért próbálkozik férfias lenni. A férfiak egy része nem tud mit kezdeni a női kommunikációval, mert nem férfias. A nők nagy része nem tud mit kezdeni a “férfias” kommunikációval, mert nincsenek benne érzelmek, nem beszél magáról. De ha egy férfi megpróbál “nőiesen” kommunikálni, az nem fog tetszeni a nőknek, akik ezt hiányolták, mert a férfi elveszti férfias jellegét.
Nem olyan nehéz megérteni a férfiakat ha a saját kommunikációjukat alkalmazzák. Fordítva nem tudom, hogyan működik, de elég sok férfival találkoztam már, akik képesek megérteni a női kommunikációt – anélkül, hogy fikáznák.
Változatlanul azon az állásponton vagyok, hogy nagyon különbözőek vagyunk, ne akarjuk egyformának tudni a két nemet. Ehhez az szükséges, hogy egy csomó dolgot elfogadjunk a másikban olyannak, amilyen. És a tapasztalatok alapján igyekezzünk megérteni miérteket – bár sokszor nincs miért, vagyis a miért az az, hogy az illető férfi, avagy nő.
És ne akarjunk változtatni olyasmin, amin nem érdemes, mert különben elvész a nemi jelleg, elvesznek a nagyon fontos különbségek.
A másik nem másságát vagy elfogadjuk, vagy nem. Ha nem, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy az egyén miért nem képes elfogadni ezt a másságot, mit tud tenni azért, hogy közeledjen az elfogadáshoz.
Mielőtt félreértenél, nem személyiségről, nem az egyénekről beszélek, hanem biológiáról, anatómiáról, hormonokról, ösztönökről – ehhez kapcsolódva stratégiákról.

Wastrel
Újságíró

Amelyik meg mégsem ilyen, azt előbb-utóbb az idióta plázapicsa barátnői húzzák le a maguk szintjáre, mert ugye csordaszellem, meg hovatartozás… így előbb-utóbb egyetlen csodálatos szürke egér sem menekül az idiotizmus mocsarából. :( Itt persze kiütközik az alapvető különbség a férfi és nő között, hogy a férfinek a tapusától függ, hogy tagozódni kíván-e valahova, vagy megmarad autonóm személynek (de így a magányt és a lúzerség bélyegét is megkockáztatja, ha nem csorda-konform a személyisége), ezért is vannak a különböző kategóriájú férfiaknak különböző tapasztalatai a nőkkel, de ahogy alfának, úgy lúzernek is valaki be fog tagozódni… A nők meg inkább alkalmazkodnak egymás elvárásaihoz, ami jó akkor, ha összeülnek pletyizni meg ilyen szociális köröket alakítanak (erről jut eszembe egy másik red pill tan, hogy a nőknek nem barátnőik vannak, hanem szociális köreik), de egyből destruktívvá válik, ha az erkölcsi züllés teszi meg a normát.

Reszet Elek
Újságíró

A magam részéről arra lennék kíváncsi, hogy érzed,  az élet nagy pofonja nélkül kikötöttél volna-e egy olyan férfi mellett, mint akivel vagy, akit nagyon szeretsz és értékelsz?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én úgy gondolom ,igen ! Mert mindig egy ilyen Férfira vágytam,lehet ,ezt tényleg senki nem fogja elhinni itt nekem. És ezt nem női makacsságból mondom, komolyan. Abban igazat adok,hogy sokkal jobban tudom értékelni és félteni és még jobban mindent megtenni azért,hogy ez a kapcsolat örökre ilyen maradjon ! Ez nyilván korral és tapasztalattal jön,de tényleg Rá vártam… Imádom a humorát,hogy nagyon sok mindenről tudunk beszélgetni,hogy mindent meg tudunk normális hangon beszélni,imádom,hogy szépnek lát,hogy nő lehetek mellette,hogy kíván és hogy én boldoggá tehetem és ezt gondolom,ha egy férfi azt mondja boldog vagyok veled és köszönöm,hogy vagy nekem,azt úgy gondolom tényleg úgy gondolja (ezt nem minden nap mondja persze,de amikor egy férfi ezt spontán mondja,akkor ugye tényleg boldog?)

Reszet Elek
Újságíró

Én elhiszem. Köszönöm. Nincsen több kérdésem.

Illetve még egy. Említetted hogy van gyermeked. Őt mire tanítod párkapcsolati tekintetben és mi a benyomásod, mennyire hathatós ez a nevelés?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Azt hiszem egy másik válaszban írtam,nem gondoltam volna ,hogy ennyien válaszolnak nekem,nos a lányomat próbálom úgy nevelni,ahogy engem az édesapám (persze anyukám is,de én nagyon apás voltam,aki egy kiváló ember és apa sajnos már csak volt,édesanyám is az,csak hát nagyon apás voltam).Legyen tartása, ne adja magát könnyen ,ne a külső legyen a legfontosabb,pláne ne az anyagiak.Én amúgy büszke vagyok rá,nem iszik,dohányzik,drogozik,sőt kampányol ellene. A barátja (18 éves a lányom és néhány hónapja van igazán komoly barátja),hát annyit elárulhatok,hogy nem egy Alfa,fiatalabb egy picit nála és egy igazi szép kamasz szerelem.

spekimen
Olvasó
spekimen

Ne ringass csipkerózsika álmokat. A lányodnak nem ez lesz élete egyetlen szerelme, az már most 100%. Ritka az ilyen korban alakult  kapcsolatoknál, hogy hosszútávúak maradnak. Ha máskor nem majd amikor egyetemista lesz, akkor megfognak nőlni az igényei neki is. Most még szinte gyerek, de 3-4 év és rá sem ismersz majd.

Ezt csak azért írom, hogy készülj fel mindenre és minél jobban csökkentsd az esélyét, hogy vele is megtörténjen az ami veled, bár én nem sok reményt fűzök hozzá.

DennisVT
Újságíró

Ahogy redgreg mondta, mi pedig nem “támadni” akarunk, szóval nem is kell “védekezz”, inkább a tanulságos pontokra próbálnánk rámutatni, ami neked ugyan már késő, mert ebben az adott korban és helyzetben vagy, de másoknak – főleg fiatal nőknek – hasznos lehet, mi férfiak pedig tanulhatunk belőle a nőkről.

A szociopaták nagyon sokáig ügyesen tudják palástolni igazi énjüket (…) az exférjem is kedvesnek tűnt sokáig,miután már megszerzett,betört ,majd szép lassan kijött a szociopata énje

Mi azt mondjuk, hogy nem csak, vagy nem elsősorban ő változott rossz irányba, hanem a te szemed elől tűnt el a rózsaszín köd az évek múlásával. Nem ő lett szociopata, hanem többé-kevésbé mindig is az volt (és azt is mondjuk, hogy részben pont ezért is szerettél bele, bár neked erről fogalmad sincs, számodra “csak úgy megtörtént” a szerelembe esés), csak neked kellett idő felismerni. Leírjuk és elmagyarázzuk, hogy ez miért van így, hogy bizonyos negatívnak számító személyiségjegyek miért tudnak a valóságban mégis vonzóak lenni a nők szemében. Persze csak ideig-óráig (évekig).

“Sajnos” kitartónak neveltek és nem adtam fel

Erre pedig azt mondjuk, hogy ez a racionalizáló mechanizmus (hörcsög) a fejedben, ami rávesz olyan dolgokra, amikre vágysz, bár talán az eszed valahol tudja, hogy nem kéne. Itt: tudtad, hogy ez nem egy jó kapcsolat, hogy ennek nem így kéne kinéznie, nem így tervezted, de vágyni viszont az adott férfira vágytál, bár megfogalmazni nem tudtad volna, hogy miért, de ez a mechanizmus a fejedben elintézte, hogy megmagyarázd saját magadnak, hogy miért is engedsz ennek a vágynak: kitartó vagy, nem adod fel, és amúgy is van egy gyerek. Egyébként ezek közül ez utóbbi kimondottan díjazandó, de azért ha körbenézel, láthatod, hogy hány nő lesz így vagy úgy egyedülálló akár nagyon kis gyerekkel is.

Nem igazán értem ,hogy miért nem tudom most ugyanannyira boldoggá tenni azt a férfit,akit nagyon szeretek,mint mondjuk 20 évvel ezelőtt tudtam volna?!

A legkézenfekvőbb választ már megkaptad, de én tovább is tudok menni. A férfiakat, mint azt amúgy tudod is, a szépség és a fiatalság vonzza ösztönös fizikai szinten. Ez nem véletlen. Azt kell megérteni és elfogadni, hogy a férfiak és nők értéke az ellenkező nem szemében nem ugyanabból áll össze, és nem ugyanúgy változik. Amíg a nők ilyetén való értéke (és NEM emberi értelemben vett értéke!!!) már fiatalon nagyon magas, és a 20as évek elején van a csúcson (a legtermékenyebb időszak), később pedig a teherbe esés valószínűségével csökkenően hanyatlik, addig a férfiaké jellemzően pont fordított utat jár be. Tizes éveink végén, huszas éveink elején nincs igazán értékünk, mert nem sokkal tudunk szolgálni egy nőnek, hacsak nem nézünk ki kiemelkedően jól, vagy nincs az adott közegben kiemelkedő státuszunk (menőség, család kiemelkedő anyagi helyzete)… később viszont ez változik, ahogy érettebbek leszünk, egzisztenciát építünk. Szóval amíg a ti elképzelt grafikonotok a 20as éveitek végén már hanyatlik, addig a mienk pont ott kezd emelkedni. Így aztán 40 után az értéked egy férfi szemében nagyjából azzal egyenlő, amennyi értéket egy nő tulajdonít egy tök átlagos semmilyen 20 éves férfinek. Ezért nem tudod már olyan boldoggá tenni, mint tudtad volna 20 éve, mint ahogy annak idején a legtöbb fiatal nő sem egy vele egykorú átlagosan semmilyen férfire vágyik, hanem egy érett idősebbre…
Remélem érthető.

Ez az egész nem valami szemétség a másik nemmel szemben sem a férfiak sem a nők részéről, hanem a természet produktuma, amelynek egyetlen célja a férfi és a nő programozásában a fajfenntartás volt. A férfiak a fiatal nőkre és a termékenység jeleire KELL, hogy bukjanak, a nők pedig NEM bukhatnak a nincstelen gyenge férfiakra. Ebben nem hibás senki, ez az élet rendje.

Mindezzel együtt és ettől függetlenül nyilván szerethetitek és el is hiszem, hogy szeretitek egymást, és lehet és legyen is egy jó kapcsolatotok örökké, tényleg kívánom. Csak értsd, hogy miről és miért beszélünk itt, ez hogyan vonatkozik rád, rátok, és miért nem tudsz már annyit adni neki bármennyire is szeretnél, mint tudtál volna 20 éve. De az érdekes kérdés tényleg az, amit redgreg tett fel: annak idején miért nem a mostani párod 22 évvel ezelőtti verziójába szerettél bele?? Részben pedig a választ is megkaptad.

Meg merek még valamit kockáztatni, bár erősen kétlem, hogy egy nő ezt felismerné, vagy ha mégis, akkor elismerné: a mostani párod nincs rád olyan ösztönös, testi, leküzdhetetlen vonzalommal, mint az előző párod volt a 16 év nagyobbik részében, igaz? Ebből azt akarom kihozni, hogy sok esetben a nők ezt a vonzalmat tévesztik össze a szerelemmel, hiszik azt, hogy szerelmesek, miközben “csak” egy ellenállhatatlan(nak tűnő) testi vágyat éreznek.

Ja igen, és mint mindig: ez általánosítás nyilván. Tudom, hogy van kivétel, én is ismerek, és respect nekik. De általában ez van.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hu,ördögi kör ez (nem vagyok gyakorlott kommentelő),valahogy csak nem a lényeg jön ki abból,amit leírtam,hogy miért is írtam. Igazat adok,sőt egyet értek a tudományos levezetéssel,ha ilyen szempontból közelítjük meg a kérdést.De én nem egy húsz éves fiatalembert akarok boldoggá tenni,hanem egy 50 éves Férfit,akit nagyon szeretek,őt ebben a korában és állapotában.Úgy érzem és ő is ezt jelzi vissza,hogy ez sikerül és ettől én még boldogabb vagyok. Persze jó lenne visszaforgatni az idő kerekét és jó lenne ha Vele találkoztam volna 20 éves koromban (sajnos akkor ő már egyébként nős volt).Én úgy érzem ,nem az én hibám-igazából senki hibája,hogy nem akkor találkoztam vele.  Én úgy gondolom,hogy a mostani 50 éves énjét nagyon boldoggá tudom tenni 45 évesen is.A tudományos levezetésedet teljesen megértettem,sőt hasznos is volt ,így ennyire nem gondoltam bele,mert igazából nem is gondolkodtam rajta eddig.

Viszont van egy hatalmas tévedésed,hisz honnan tudhatnád ezt rólam.Az ösztönös testi leküzdhetetlen vonzalom,hát ez nagyon mellé ment. A leküzdhetetlen fantasztikus testi vonzalom most van meg :) Ez egy nagyon intim dolog,de csak így tudom megmagyarázni,a testi dolog a kezdetektől nem volt annyira rendben a házasságomban,ugyanis a tested tudja ! Tudtam,hogy ettől sokkal ,de sokkal szebbnek és jobbnak kell lennie,nem erről álmodtam kamaszlányként,aki önző,az önző az ágyban is ! Persze eleinte figyelt rám,utána egyszer csak nem számított,hisz a felesége voltam …(hajnalban pornót néz,beront éjjel kettőkor,fordulj meg!…) ,abban teljesen egyet értek,hogy nem lett volna szabad eddig húznom,de nem volt válás a családban,hiszek Istenben,egyházi esküvő volt,nekem számított az esküm. Ezek után el lehet képzelni milyen nehéz volt mindezek ellenére elválni,merni egy új kapcsolatba lépni,elfogadni,hogy az esküm ellenére más férfival lettem,vagyok boldog. És ezzel az új szerertenivaló férfival töltött első együttlét olyan volt mint egy orrbavágás-jó értelemben….ilyen is van? Létezik ilyen csoda?  (persze azt tudjuk ,hogy a nők igazából 30 felett-40 felé tudják legjobban élvezni a szexet,pláne ,ha a megfelelő partnert is megtalálta) Hogy egy férfi azt tudja élvezni,hogy én mennyire élvezem,ennyire odafigyel rám,hogy én,aki sosem voltam egy szexmániás,10-15 alkalommal élvez el egy hosszabb együttlét során,hogy létezik multiorgazmus,sőt női ejakuláció….! Minden együttlét csodálatos (6 év alatt valami furcsa okból egyszer nem mondtam,hogy fáradt vagyok:)) ,de az első az maga volt a csoda,egy teljesen új dimenzió,azóta csak még jobban megismertük egymást persze,de ebből is tudom,hogy Ő az igazi,és igen valóban jó lett volna,ha korábban találkozunk ! Én 6 éve folyamatosan szerelmes vagyok belé  és ez biztos vagyok benne ,hogy életünk végéig kitart. (de nem csak a szex miatt). Azt hiszem kicsit többet írtam le,mint illik,de nem baj,új,érdekes ,de jó érzés volt leírni ezeket Nektek. És azt hiszem Reszet Elek meglátta a lényeget,én itt valószínűleg fiatal huszonéves srácoknak írok,a mostani huszonéves lányokat kevésbé ismerem én egy más generáció vagyok,de a lányomtól,aki 18 éves, sok borzalmat hallok,mint említettem,őt nem így neveltem,szép lány,de normális,nem egy Alfa a barátja (távolról sem:)),szóval azért akadnak kivételek:)

 

DennisVT
Újságíró

Hát benne volt, hogy evvel a testi dologgal mellé lövök, először nem is akartam beleírni a kommentbe, utólag került bele, de azért azt gondolom, hogy ez esetek nagyobb részében találnék ezzel bele, mintsem lőnék ezzel mellé. Most így sikerült:) Köszönöm az őszinteséget.

Amúgy a miheztartás végett, ha még kommentelgetünk egymással: én 36 vagyok, szóval valahol félúton köztetek, meg a 20onéves srácok közt:)

Koriander
Olvasó
Koriander

“sosem voltam egy szexmániás,10-15 alkalommal élvez el egy hosszabb együttlét során,hogy létezik multiorgazmus,sőt női ejakuláció….!”

meg G-pont is…!

Reszet Elek
Újságíró

Az ilyesmikkel vigyázzunk mert  biluxoló szemekkel jön Alter és leírja hogy ez mind csak félrevetetés és ilyen nincs is.

Ui: Jellemző hogy mi teszel szóvá…

Koriander
Olvasó
Koriander

most én is biluxolok.

Alter Ego
Szerkesztő

“Jellemző hogy mi teszel szóvá…” – Aminél már csak az jellemzőbb, hogy mit nem teszel szóvá, és hogy milyen tévképzetekben, téveszmékben és hazugságokban akarsz hinni… Vagy ha esetleg magad nem hiszel, mégis legalább másokkal elhitetni.

Én nem hiszem, hogy túl sok negatívumot mond el rólam az, hogy a szexualitás iránti olthatatlan érdeklődésem találkozik a valóságszeretetemmel és a pszichológiai problémákra fogékony alkatommal.

Szóval hagyom magam provokálni és tényleg merészelem ide is leírni: G-pont és női ejakuláció egyszerűen nem létezik, a multiorgazmus meg olyan, mint a fehér holló, sőt  sajnos alapvetően a női orgazmus is majdnem ez a kategória… Mindez tudományos tény, viszont az a polémia, ami egy ilyen megállapítást szokott követi, az meg már egy pszichológiai probléma…

Reszet Elek
Újságíró

Nem megmondtam? Kori, Kori mit tettél?

Koriander
Olvasó
Koriander

pont azért tettem szóvá, mert ennél a mondatnál lett az egészből fake.
és nekem a szex ennél sokkal fontosabb, mint hogy itt vki segítő szándékkal olyasmiket állítson, aminek a valószínűsége nem hogy 1:1000, hanem 1: a végtelen.
azért akkora anatómiai szórás se faszméretben, se pinában nincs, hogy vkivel mint kulcs a varázsszelencével, a másikkal meg 16 évig soha, így.

leírja, hogy nem szexmániás, most meg hat éve töretlenül 10-15 (azért megjegyzem az öt is becsületes K.O.) túl széles a megadott intervallum, ha azt írja 10-12 még elhiszem végülis, kicsikből nem kipörgetve fél délelőtt vagy mennyi időről van szó? hetente hányszor?

Női ejakuláció, szerintem meg inkontinencia. ami óriási tabu téma, uszodákban pont a nők miatt elsősorban nincs indikátor a vízben, mert így vagy úgy, de nagyon sokan eresztenek, ha pár cseppet is (férfiak is egy bizonyos kor felett) és húznák maguk után a csíkot, pedig nem pisiltek bele direkt a vízbe. szóval a squirt lehet hogy így jobban eladható, de ha egy uguru után nincs ideje a wcre kijutni, akkor a hólyagja nem zár, intim torna sokat segít. plusz szûlt is, a pornósoknál meg simán szét van cseszve a berendezés, attól ereszt a szelep.
G-pont nincs, a klitorisz anatómiáját 1998ban publikálták.
http://www.museumofsex.com/the-internal-clitoris/
ami válasz egyben arra, hogy mitől jobb fasszal megtámogatva és nem csak kivülről stimulálva.

Alter Ego
Szerkesztő

Nagy kő gördült le a szívemről… Attól féltem, hogy valami teljesen értelmetlen vita következik ezután, amiben nagyon nehéz lesz védenem az álláspontom és önmagam, de esküszöm, lenyűgöztél… Teljesen… Köszönöm!  Nekem ehhez már nem is szabad semmit sem hozzáfűznöm, csak hitelesebb ez egy (Makarov nevű) nőtől. (Tudom, hogy én tehetek arról (is)).  :)

Alter Ego
Szerkesztő

Jahh, és belső emberként mindjárt nyomok is rá neked 27 hamis like-ot.  :DDDDD

Reszet Elek
Újságíró

Nem értem miért vagytok rágörcsölve a dologra. Szerintem mindegy hogy anatómiailag létezik-e vagy pedig “csak” a klitorisz törzsének a hüvelyen keresztüli stimulálásáról van szó. Számos nő más jellegű gyönyörérzésként írja le az élményt és nekem ennyi elég.

A női ejakulációra ez ugyanúgy igaz. Ha ez a más jellegű gyönyörérzés olyan izom-összehúzódásokkal jár amely nedves pillanatokat is okoz, engem nem különösebben érdekel hogy az csak vizelet vagy a Skene-mirigy váladéka is benne van. “Mindegy milyen színű a macska ha megfogja az egeret.” (Teng Hsziao-Ping)

A sorozatos orgazmusok meg nem etalon hanem különlegesség. Négy-öt “sima”, függetlenül felépülő adott esetben tényleg KO, attól még máskor vagy másnak lehet 10-15 “lebegő” izgalmi görbéjű orgazmusa. Mivel a női orgazmus tanult folyamat, az orgazmus jellege (vagy akár megléte) ettől a tanulástól függ, a személyiségtől meg hasonlóktól is.

Alter Ego
Szerkesztő

Neked lehet, hogy mindegy, hogy mi az a női ejakuláció, de nem annak a 18-20 éves srácnak, aki halálra emészti magát, mert nem tudja “ejakulációhoz” juttatni a barátnőjét, élete első nagy szerelmét, és akkor biztosan nem jó a csajnak a szex… mert “nem tud rendesen elélvezni”. Meg nem mindegy szegény csajnak sem, mert a barátja ott szenved, hogy hát ő nem szereti eléggé, pedig szeretné, hogy a barátja elégedett és boldog legyen, és fél is, hogy esetleg elhagyja végül a pasi egy “ejakuláló” csajért… És így van ezzel Vivien is lefogadom… Aztán addig-addig szenved, nézegeti az “oktató videókat” amíg sikerül összepisilnie magát… És akkor megérti, hogy ezt így kell… Hogy muszáj hazudni… Muszáj hazudni a szexről… muszáj hazudni a férfiaknak…

Nem nézel tovább a saját világodnál és azért nem érted, hogy mi a probléma a szexuális tévhitekkel és hazugságokkal…

Reszet Elek
Újságíró

Ezek csak számodra hazugság és tévhit.

A gond az hogy szexuálisan elfojtó társadalomban élünk, ahol ráadásul a szexualitást is bulvárosították. Végső soron a gondot sokkal inkább a “normalitás” sulykolása és általánosságban a testiséget a központba helyező, normákat felállító magatartással van.

Ebből szükségszerűen ered az általad leírt, fiatalokat érintő probléma. Viszont kezelésének nem az a módja, hogy eltagadunk létező élményeket, hanem kiemeljük hogy a testi együttlétnek és örömszerzésnek ezernyi módja van és ezeknek nincsen rangsora, ha a benne részvevőket testi- és lelki örömérzés, elégedettség tölti el tőle. A szexualitás egy végtelen mező nem pedig egy szűk utca.

Alter Ego
Szerkesztő

Mármint milyen testi élményeket akarnék én eltagadni? A női ejakulációt vagy a bevizelést? Az előbbit nem lehet eltagadni, mert nincs, a másikat meg soha nem is akartam eltagadni… Szóval nem tudom értelmezni a gondolatod…

Reszet Elek
Újságíró

Nem vagyok meglepve hogy nem tudod értelmezni. Fókuszálj a lényegi részére. Megsúgom nem az amire visszakérdezel.

Alter Ego
Szerkesztő

Jó, fókuszálok a lényegi részre, fókuszálj te is rá, mert  hihetetlenül messzire keveredtél tőle és én vagyok a hülye, hogy partner voltam hozzá: nincs női csodamirigy és női ejakuláció és felelőtlen és káros, sok problémát okozó hazugság azt állítani, hogy létezik. Ez a lényeg, egyéb mellébeszélésnek nem sok értelme van.

Koriander
Olvasó
Koriander

Elek, nincs rágörcsölés, senki nem vitatja el, hogy multiorgazmus létezik, meg sok minden más is. De amit Vivien csinál az tényleg nagyon káros. én megértem, hogy vkinek még 45 évesen se nőtt be a kutacsa és hisz az ilyen egyetlen nagy ő létező mesében. nagyobb kárt lánygyerekben tenni, mint ezt bemesélni, nem lehet, pontosan ezért ül fel a legtöbb fiatal lányka a körhintára is, mert ezt a mindent elsöprőt várja és azt hiszi, hogy több faszprobával több esélye lesz megtalálni, akivel majd multiorgazmus és csillagok. Pedig csak kommunikálni kellett volna rendesen megtanulni és embert FELismerni, aki lehozza neki a csillagot.
Bármennyire is pragmatikus, de igazából, ha vkivel passzolsz elemi vonzalom szintjén (tetszik az izzadt szaga és a csókjától is bebizseregsz) azt már csak
megismerni kéne, mit hallgat, mit lát, mit gondol és akkor tkp vissza is kanyarodtunk a poszt témájához, hogy tényleg nem érdekli a nőket, hogy mit gondolnak a férfiak. vagy a férfiak is kizárják a nőket.

Reszet Elek
Újságíró

Ebben egyet is értünk. A minőségi szexhez bizalom és állandóság kell. Aki azt gondolja hogy a másik megismerése nélkül eget rengető szexben lehet  része az idióta.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Aki akarja elhiszi,aki akarja nem. Van olyan nap ,amikor szinte egész nap szerelmeskedünk,a 10-15 orgazmust nem egyszer átéltem Vele ebben benne van a a hagyományos,orális,kéz,minden,nyilván nem egy óra alatt. Nem 2 naponta vannak ilyen napjaink:) Egy idő után már nagyon gyorsan jönnek egymás után és el lehet jutni egy olyan állapotba ,amikor hosszú percekig a csúcson vagy,a z összes lábujjam hegyéig ,mint egy elektromos (csak nagyon jó) áramütés. Azt is tudom,hogy kevés nő van ,aki ezt átéli,beszélgettem róla női körökben, és tudom,hogy egy ritka ajándék,ehhez partner is kell viszont,akiben100 %-ig megbízhatsz és teljesen át tudod adni magad,eufórikus érzés,csak lelki kötődéssel átélhető,nem csak technika kérdése.Én tényleg ajándéknak tartom,talán a sok  sivár évért cserébe.G-pont létezik,nekem csak kézzel lehet igazán elérni,de akkor nagyon jó!!! Vajon miért költenek a nők, fiatal lányok sok pénzt,hogy ezt az érzékeny területet megnöveljék,így biztosítva a nagyobb élvezetet? Nem személyeskedni akarok,de tényleg egy nőnél sem sikerült még megtalálnod?!

Nos női ejakuláció,ez egy olyan dolog,amit a párommal ketten közösen fedeztünk fel. Megkérdezte,hogy van-e valami,amit szeretnék kipróbálni ,átélni,de eddig nem volt alkalmam,nem mertem stb.Kíváncsi voltam,hogy ez nekem lehet-e,stb. vannak fenn oktató videók “how to make a skirting orgasm” címmel. Nos lehet,van egy technikája,amire rá kell jönni,de döntse el ki-ki maga,hogy mi ez,amit én tapasztaltam : előtte elmentem pisilni,mert több helyen írták,hogy így tudat alatt sem lesz olyan érzésem,hogy bepisilek. Másfajta orgazmus,mint a csiklós (nem tudnám eldönteni melyik jobb ,máshogyan jó) áttetsző ,tiszta víz jellegű,nincs ammónia szaga,talán mintha picit olyan fémes illata lenne. Nagyon sok folyadék tud távozni (több,mint egy sima pisilés során). Elképesztően szomjas leszek utána azonnal megiszom sokszor 1 l vizet,mintha az utolsó víztartalékaim távoznának. Ha 5 perc múlva megint csináljuk , megint jön, sokszor több,mint előbb,ennyi idő alatt ennyi vizelet nem tud képződni….A vizeletnek mindig van valami szaga,ennek nincs.

Nem hazudok,mivel nincs miért,ez van,nagyon örülök,hogy ilyen vagyok ,ilyet is “tudok ” (igazából a párom tud ilyeneket),39 évig kellett várnom,hogy kiderüljön. Nos nem képzelni szoktam ezeket a dolgokat,attól,hogy itt többen tagadják,szerencsére létezik és attól még ,hogy nem hisztek benne nekem ettől még ugyanolyan jó!!! :)

Reszet Elek
Újságíró
Alter Ego
Szerkesztő

Majd egyszer írok egy cikket róla, amely bemutatja, hogy milyen kínos lenne már mindenkinek beismerni, hogy G-pont nem létezik, mert komplett iparág épült már rá a női hiányérzetre és ostobaságra: a G-pont izgató segédeszközöktől a hialuronsavas feltöltésig… Mert nyilván mindegyikük azt gondolja, hogy majd ezektől lesz jobb a szexuális élete illetve ezektől fogja élvezni a szexet, ami addig nem igazán ment neki… Ismét a “női szolipszizmus”… “Csak erősen kell akarni és bevonzod…”

G-pont nincs, ezt azért lehet tudni, mert az anatómia jó régi tudomány, és régen van már CT is, meg tomográf… Meg is vizsgáltak vele hozzád hasonló nőket, akik azt állították, hogy nekik ejakulációjuk van, hogy megtalálják azt a sok “ejakulátumot” valahol a testükben… Aztán nem találtak mást csak vizeletet a húgyhólyagban… Tudod, ez egy komoly, tudományosan vizsgálható kérdés, és nem az dönti el, hogy te mit mondasz vagy mit gondolsz… Ez nem hit kérdése! Amúgy is vicces képtelenség lenne, ha egy borsónyi méretű női mirigyből (már ha létezne) deciliter számra ürülne a női ejakulátum… Mégis te ezt “technikailag” hogyan képzeled?

Na és akkor most mi lesz veled? Hogy fogsz ezzel szembenézni… És a partnered azzal hogy becsapod őt? Egyszer megeshet hogy valaki fel fogja világosítani őt… És akkor még az is lehet, hogy ő is azt kérdezi majd, mint egy pasas egy férfiklubban a rögtönzött anatómia óra után: “Akkor lehet, hogy ez a nő tiszteletlenségből szokott arcon hugyozni engem?” 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Jah, másodpercek vagy percek alatt kiválasztódó 2 deci víz… Mi van, téged is “arcon hugyoztak”? – Csak azért ilyen mocsok módon haverkodva kérdezem, mert tudom, hogy neked erős az idegzeted, ütésálló vagy… Tényleg nem csodálnám, mert az a fickó is ilyen magabiztos lett kezdetben, hogy aztán ő mennyire őrülten kielégítő az ejakuláló nőjének, mint ahogyan te is el voltál telve a múltkor pinaszaggató, orgazmusosztó önmagaddal…

Én kérek elnézést mindenkitől, tudom, hogy nagyon nagy rohadék vagyok, de ez csak így tabumentesen, férfiasan fog menni… és esküszöm, hogy csak baráti szeretetből…)

Persze a halálosan nagy orgazmus ettől még igaz lehet, az inkontinenciától szenvedő nők tényleg összepisilhetik magukat az orgazmus keltette alhasi összehúzódások hatására… Csak az nem ejakuláció…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Jah, sopánkodok is miatta, hogy “olyan szerencsétlen vagyok”, hogy még soha nem tudtam ejakulációt kiváltani egyikből sem… :)

Figyelj, nem lehet elvonatkoztatni a saját élményanyagodtól, bármennyire is személyeskedésnek éled ezt meg… Én sem vonatkoztatok el a saját élményvilágomtól, sok mindent láttam már közelről, de ejakuláló nőt én még nem… Se fél literrel, se féldecivel… De figyeld csak meg, a többség literes mennyiségekről beszél… Ha már lúd kacsa, legyen kövér…

Az nem fog segíteni neked, ha vacak bulvárlapokról meg bugyuta fórumokról és esetleg te is “oktató videókból” veszed az “anatómiai” információidat…

“és most azzal hozakodsz elő, hogy többségük nem képes az orgazmusra sem.” – Nem kell nekem előhozakodnom vele, mert ezt mutatják a szexológiai felmérések és ennek nyomán mondják a szexológusok. Minden bizonnyal a leggyakoribb szexuális probléma a nők aszexualitása és orgazmus hiánya… Nem tudok mit kezdeni vele, ha neked ennyire nem tetszenek a tények… Tulajdonképpen nekem sem, de azért simán szembe lehet nézni vele… még ha illúzióromboló is.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró
common man
Olvasó
common man

Ezt nem ismertem nagyon jó.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Nem személyeskedni akarok,de tényleg egy nőnél sem sikerült még megtalálnod”

nem. sőt, magamnál se kerestem különösebben, elég ha betolják, nem kell hozzá mélybúLvár matatás, hogy élvezzem.

Reszet Elek
Újságíró

Nem is kell lévén a hüvely elülső traktusában van.

Magam is az egyszerű megoldások híve vagyok.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem vagyok túl gyakorlott,miért nem enged válaszolni a kommentelőnek ,csak magamnak?

Szóval,most komoly,itt tényleg arról megy a vita,hogy vajon nekem van/volt-e ilyenem,meg létezik-e? Meg hogy hiszek a nagy Ő-ben?

Teljesen lényegtelen,hogy ki mit mond ,vagy elhiszi-e,én leírtam,mert tény. Semmi okom hazudni ,túlozni. Számomra az igen meglepő,hogy ennyien kételkednek,ha valaki valamit leír,hogy megtörtént.Megvallom igen nehezen viselem,ha kételkednek a szavamban. Nem szoktam hazudni,sajnos ebből már sok problémám származott (főleg munkahelyi)

A lányomat tudom,hogy jól nevelem,nem fog felülni a f.szkörhintára, emberi értékekre nevelem.

Ugyanakkor  azt is tudom,hogy egy kivételes ajándék,hogy sikerült összetalálkoznom egy olyan Férfival,akivel lelkileg,testileg fantasztikus együtt ,nem 3 hónapja,nem egy éve,majdnem 6 éve ! Lehet hitetlenkedni ,megvádolni,hogy hazudok,esetleg irigykedni,ettől még igaz és nagyon boldogok vagyunk és leszünk ! Nem ezt a boldogságot keresi  véletlenül mindenki (a fiatal fiúkra,férfiakra gondolok) ?  Nem kérkedni akartam semmivel,csak megosztani ,hogy boldog vagyok és még boldogabb attól,hogy a szeretett Férfit boldoggá tehetem. Ennyi,azt hiszem kissé naiv voltam,hogy megosztottam a testi-leki boldogságom részleteit. Hiba volt.

 

Reszet Elek
Újságíró

Én úgy gondolom nem volt az. Sok nem nevesített olvasó is van, akik adott esetben másképp gondolkodnak, mint az itt hozzászólók némelyike. Szóval nincs mit megbánni. Sőt akár egyfajta megerősítésnek is felfogható.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Szóval,most komoly,itt tényleg arról megy a vita,hogy vajon nekem van/volt-e ilyenem,meg létezik-e? Meg hogy hiszek a nagy Ő-ben?”

nem. ez a vita nem konkrétan rólad szólt, hanem egy tendenciáról, amibe passzoltak az általad leírtak.

“A lányomat tudom,hogy jól nevelem,nem fog felülni a f.szkörhintára, emberi értékekre nevelem.”
a párválasztást az otthon látott modell határozza meg, igazából teljesen mindegy, hogy mit mondasz, mert a tudatalattiba bevésődött dolgok döntenek (korai gyermekkorban kialakult kötődés vagy annak hiánya),
mindenesetre három opció lehetséges:
vagy az apjához hasonlót választ,
vagy az apjával teljesen ellentéteset,
vagy egy idealizált apát keres majd (apakomplexus)
Mindenesetre bízzunk benne, hogy a lányod okosabb lesz nálad,
ha mégsem, akkor imádkozz, hogy a csalódásra ne a kutyaharapást szőrivelt válassza, hanem vonuljon el egy kicsit a világtól.

Sydra
Olvasó
Sydra

“Semmi okom hazudni ,túlozni. Számomra az igen meglepő,hogy ennyien kételkednek,ha valaki valamit leír,hogy megtörtént.”

Ne vedd támadásnak az itteni hozzászólásokat és nem is arról van szó, hogy hazudnál. Arról van szó, hogy más emberek másként látják/élik meg ugyanazokat a dolgokat, mint te. Azt írtad egy ideje olvasod az oldalt, mégis valahogy így kezdted az első hozzászólásodban az okfejtést, hogy “látom sokan csalódtatok a nőkben, kérlek benneteket ne adjátok fel, nem minden lány ilyen”. Ebből nekem az jött le, hogy nem nagyon értetted meg az itteni cikkek üzenetét, főleg azokét nem, amik a párkapcsolati/női pszichológiáról szólnak. Éppen ezért gondolom, hogy a saját életed döntéseinek pszichológiai hátterét sem értetted meg, te csak arról írtál nekünk, hogy te hogyan élted meg a veled történt eseményeket. Szóval itt a te szubjektív élményeid vannak szembe állítva az objektív valósággal. Az emberek többsége nem látja tudatosan, hogy milyen ösztönök, vagy tudatalatti önző célok mozgatják őt magát és mindenki mást. Ezért is lehet sokkoló néhány itteni fejtegetés, mint ahogy a Red Pill filozófia megértése is elég sokkoló lehet azok számára, akik naivak, vagy rossz emberismerők.

Alter Ego
Szerkesztő

“Lehet hitetlenkedni ,megvádolni,hogy hazudok,esetleg irigykedni,ettől még igaz és nagyon boldogok vagyunk és leszünk!” 

Ez az irigykedős rész szokott a legérdekesebb része lenni az ilyen beszélgetéseknek. Ha valaki közli veled az anatómiai tényt, miszerint nincs női ejakuláció és az nincs rendben, ha te azt játszod “oktató videók” alapján, hogy van, akkor az szerinted csakis rosszindulatból lehet? Nem mondjuk azért, mert meg akar óvni másokat attól, hogy ők is ilyen “csodát” akarjanak magukban kifejleszteni és aztán kínzó csalódásokat éljenek át vagy hazugságokba meneküljenek? Nem lehet, hogy azért akarod mindenáron azt hinni, hogy minden ellenvéleményt az irigység szült, mert azt szeretnéd, hogy irigykedjenek rád, hogy íme neked milyen csodás partnerkapcsolatod és szexuális életed van?

Én nagyon boldog tudok lenni attól, ha szexuálisan elégedett nőkkel találkozom, még akkor is ha történetesen nem én elégítem ki őket. De az nagyon lehangoló, ha teljesítménykényszeres, szorongó, hazugságokba menekülő embereket látok. Az a legrosszabb, hogy mindez egy szint után egy infektív csoportpszichológiai jelenségként kezd el működni.

Van aki a nevetéstől is összepisili magát, érthető ha a szexuális örömtől is. Bőven vannak férfiak akiket ez nem is zavar. De az miért jó, hogy egészséges záróizmokkal rendelkező nők “oktató videókból” tanulják meg összevizelni magukat és a partnerüket és aztán kijelentik, hogy íme nekik milyen csodálatos szexuális képességük, “női ejakulációjuk” van? Én attól tartok, hogy ha valaki minden tény ellenére makacsul amellett érvel, hogy egy anatómia képtelenség létezik, akkor szerintem az az ember nem boldog… Tartok tőle, hogy hogy talán még másokat is boldogtalanná teszel, ha tévedés elvárásokat ébresztesz bennük…

Tudod lehetett volna ezt másképp is: utána olvashattál volna a tudományos tényeknek és a squirting pornót néző férjednek is elmagyarázhattad volna, hogy a nők valójában nem így működnek. Elmondhattad volna, hogy te szerencsére nem szoktad szex közben összepisilni magad… Szeretném megérteni, hogy miért nem ezt tetted. Megfelelni szerettél volna, vagy nem csak a férjednek, hanem neked is tetszik ez a pisiszex dolog? Arcon szoktad vizelni vagy csak úgy összevissza a szobában? A hatalmadat szeretnéd kifejezni felette vagy csak van valami brutálisan mocskos módon izgató, valami végső önkívületre emlékeztető dolog abban, amikor az ember már a saját vizelete felett is “elveszíti” a kontrollt? – Egy csomó kérdés, amire biztosan nem fogsz nekem válaszolni, mert neked “női ejakulációd” van. Ha most jól belegondolok, lehet hogy ez “többszörös orgazmus” mellé többszörös önáltatás: még az sem kizárt, hogy egyszerre akarod a perverzióba hajló vágyaidat és a különlegességedet megélni, a partneredet valami lenyűgöző képességgel magadhoz láncolni, és még mások irigykedését is bezsebelni… Ki tudhatná, hogy melyik motiváció jellemez téged, melyik a legerősebb? – Szerintem egyszer próbáld meg elmesélni önmagadnak…

Nem irigylem tőled, ha bármilyen módon is boldog vagy; ha nagyon akarod, felőlem akár még önáltatás árán is… Csak hát itt közszemlére tetted az “irigylésre méltó” boldogságod történetét, szükségszerű, hogy az emberekben ezzel kérdéseket és gondolatokat indítasz el… Egyesek nem mondják el őszintén, hogy mit gondolnak, biztosan másra koncentrálnak, talán önmagukra és a saját önáltatásaikra, másokat meg semmi sem gátol meg abban, hogy feltegyék a kérdéseiket… Nekem történetesen ilyen kérdéseim és gondolataim támadtak…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

 

A lányomat tudom,hogy jól nevelem,nem fog felülni a f.szkörhintára, emberi értékekre nevelem.

 

Igazán lényegtelen, hogy hogy neveled, mivel a mintát fogja követni, így reménytelen:)

Nem kérkedni akartam semmivel,csak megosztani ,hogy boldog vagyok és még boldogabb attól,hogy a szeretett Férfit boldoggá tehetem.

 

Én hiszek neked, csak túl tökéletes a dolog:)

spekimen
Olvasó
spekimen

Most, akkor erre, én mondjam azt, hogy ő a 0,001%  Jó, akkor mondom, ezt a “kitárulkozást” még én is elhiszem :-D   Egyébként én sem vagyok már újszülött, csak nem bírok a véremmel :-DDD

Mindenesetre, szerintem mindannyian örülünk, hogy egy újabb nő fórumtársunkkal gazdagodtunk.

Koriander
Olvasó
Koriander

nyilván, aki három csajt gruppenben, vonatfülkében.

spekimen
Olvasó
spekimen

na jóóó, a vonatfülke az már tényleg túlzás, megbeszéltem volna velük, hogy menjünk a legközelebb lévő lakására, vagy ha minden kötél szakad, hozzám :-DDD

Koriander
Olvasó
Koriander

Kölyök.

spekimen
Olvasó
spekimen

Te provokálsz engem.

Izgatlak mi???

:-DDDDDDDD

spekimen
Olvasó
spekimen

Ég a vágy benned, hogy megtudd, ki lehet ez a snájdig  “csávó”, aki 3 nőt is partiba tudna vágni egyszerre. Hiába na, a női ösztön elől nincs menekvés. :-DDDDDDDDDD

Walter E
Olvasó
Walter E

““csávó”, aki 3 nőt is partiba tudna vágni egyszerre.”

Álmodban sem. Nőj fel!

spekimen
Olvasó
spekimen

Nézd soha nem mondtam, hogy megtudom csinálni, de rajta leszek, ha adódik ilyen lehetőség, az biztos. Nem sok az esély rá, de soha nem lehet tudni.

És tudod miért vagyok ilyen magabiztos?  Mert jó néhány év nélkülözés van mögöttem, szerintem nem kell mondanom mekkora “feszültség” halmozódott fel bennem. Nem hiszem, hogy pont ebbe kéne bele kötnöd.

Pont ez miatt nem tudtam felnőni, de most meg már nem is akarok :-D

Walter E
Olvasó
Walter E

Ez még érthető is lenne. Csak az a baj, hogy nem magabiztosnak tűnsz, hanem egy komolytalan kisgyereknek.

spekimen
Olvasó
spekimen

Te meg túlságosan görcsösnek és ellazulásra képtelennek tűnsz, és akkora  benned a feszültség, hogy anyázásban nyilvánul meg. Nekem ez jön le, most akkor, hogy is van ez?

De miért van az az érzésem, hogy te tesztelsz engem? Csak nem titokban nő vagy? :-DDD

Walter E
Olvasó
Walter E

Ha szándékosan kiprovokálják…Mindenki azt kapja amit megérdemel. Mivel tesztelnélek? Állítólag Big G barátod a nő :)

spekimen
Olvasó
spekimen

Makarov : hol vagy? Mióta “beszóltam” neked, azóta nem jelentkeztél. Ennyire komolyan vettél? Nem kellett volna.

Reszet Elek
Újságíró

Nem. Csak ő olyan mint egy u-boot.

greifswalder
Olvasó
greifswalder

VivienLeigh: “abban teljesen egyet értek,hogy nem lett volna szabad eddig húznom,de nem volt válás a családban,hiszek Istenben,egyházi esküvő volt,nekem számított az esküm”

Én azt nem értem, hogy ilyen alapozás mellett miért pont egy elvált férfihez mentél hozzá, gyerekkel? Nem lett volna elég szabad státuszú jelentkező?

 

Koriander
Olvasó
Koriander

“sőt neveltem az ő első házasságából születettet is. ”

Uff.

mi visz rá egy 20as évei elején járó nőt, hogy egy gyerekes faszival szűrje össze levet?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szia, nem védekezni akarok,

De:)

csak a dolgok ettől sokkal összetettebbek,

Fenét, egyszerű, mint a faék, Occam beretvája:)

nincs is miért védekeznem.24 évesen mentem hozzá,fiatalon,tiszta,őszinte szívvel,szerelemből .

Ja:) És ő egy nímand egyszerű lúzer volt, megint elcsöppentem:)

A szociopaták nagyon sokáig ügyesen tudják palástolni igazi énjüket,az első fiú akibe szerelmes voltam, igazi kedves,jófiú volt (csak 12-13 éves voltam ,így nem lehetett belőle semmi),mindig a rendes,kedves fiúk jöttek be, tényleg gondolod,hogy hozzá mentem volna egy olyan férfihoz,aki lekezel,leszar ?

Bullshit, mivel mással csinálta, imponált neked, hogy milyen macsó, meg alfa:)

Hagyjuk a púdert másnak:)

Az exférjem is kedvesnek tűnt sokáig,miután már megszerzett,

Hánnyal küzdött meg , hogy ilyen értékes trófea vagy, mi az, hogy megszerzett?:)

betört ,

Kénytelen volt, a nagyvadat valahogy fékezni kell:)

majd szép lassan kijött a szociopata énje.

Mindig is tudtál róla, ezért van tőle a gyereked.

Elhitette,hogy mindenért én,csakis én lehetek a hibás,stb . “Sajnos” kitartónak neveltek és nem adtam fel, hisz már gyerekem volt,sőt neveltem az ő első házasságából születettet is. Akkor adtam fel,amikor már szó szerint a létem volt a tét,hullani kezdett a hajam,ok nélkül belázasodtam stb…akkor döbbentem rá,hogy erre rámegyek,de szerencsére az életösztön győzött.

Elég, ha csak annyit írsz, hogy a szív hangját kezdted el követni.

Egyébként beszédes, hogy már egy gyerekkel rendelkező “pszichopata” lett a nagy “szerelmed”:)

Azt akartam kiemelni,hogy ennek ellenére mertem hinni,bízni egy másik férfiban.

Megint elcsöppentem, a sok szemét férfi közt:), ennyi szenvedés után “képes” voltál egy béta-buxot leakasztani:) Gratula:)

És ennek ellenére nem fosztottam ki váláskor,nem álltam bosszút rajta stb. sőt,próbálok baráti kapcsolatot ápolni vele…Nem gondolom,hogy más levetett cucca vagyok,mivel én mentem el és mertem elhagyni,amit nem is gondolnátok, hogy mekkora bátorság kell hozzá.

Ugye, azért nem szűkölködtél?:)

Egyébként nem a történetemet akartam leírni ,hanem azt akartam érzékeltetni,hogy  hogyan lehet egy nőből a vágyat,a szerelmet kiölni,hogyan tegyünk különbséget aközött ,hogy ha egy nő szexmegvonással akar valamit elérni, vagy hisztizik stb és ha valami nagyon bántja a lelkét…

Ja, ja, a csávó bekényelmesedett, te meg már nem láttad benne az alfát, aztán kezdett erőlködni, na akkor meg végképp elment a kedved tőle, és kezdtél új csávó után nézegetni, elvégre még valami vonzerőd maradt, időben léptél.

Nem igazán értem ,hogy miért nem tudom most ugyanannyira boldoggá tenni azt a férfit,akit nagyon szeretek,mint mondjuk 20 évvel ezelőtt tudtam volna?!

Mert teccik-nem teccik egy volt alfa levetett … vagy, ez van.

Ő 50 éves én 45 (39 éves korom óta vagyunk együtt), kevesebbet érek most?

Igen, és ez romlani fog:)

Ő is túl van egy nagyon rossz házasságon-ő is rosszul választott- amiben csak kihasználták,csúnyán bántak vele stb.

A lúzer béta:) Azok a szemét nők, csodálkozom, hogy neki volt bátorsága ezek után megbízni egy nőben, hinnye miylen szerencsés ő is, elcsöppentem megint:)

Ő is levetett cucc?

Valószínű, hogy már túl van a gyerektartáson, így rád tudja áldozni a “figyelmét”, bár annyira nem égeti a dolog, hogy elvegyen:)

 

Sydra
Olvasó
Sydra

Zseniális meglátások és szebben meg sem lehetett volna fogalmazni!

Reszet Elek
Újságíró

A neved ismerős. Nem láttalak már valamilyen filmben? ;-)

DennisVT
Újságíró

Elfujta a szel

Vagy villamosa

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Többen mondták,hogy hasonlítok rá, főleg idősebb amerikai emberek,csak ezért  e név :) Szegény elég fiatalon halt meg,remélem én túlélem !

DennisVT
Újságíró

Szép nő volt.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Én rengeteg ilyen nőt-lányt ismerek és nem találnak párt !”

Ha csak válogatnak, nem is fognak.

“Miért nem találnak?”

Biztos nem méltók a szeretetükre.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Amit viszont a fiúk rontanak el,lássuk be,ha van egy miniszoknyás bombázó és egy szürkébb kisegér,kire vetitek ki a hálót?

Ez a mondat bármielyik nem szájából is hangozzon el, tömény álszent f@szság, már bocs.

Férfiakkal szemben meg még megalázó is:)

 

Lássatok a külső mögé ! Vegyétek észre a kevésbé magamutogató,de kedves, szeretetre vágyó és adni tudókat,

Igen, ezeket, jó esetben, felhőztetjük, ritka alkalom:)

akinek lehet nem olyan formás a lába, nagy a mellbősége  ,de arra vágyik ,hogy legyen mellette egy férfias férfi,

A hipergámia független a kinézettől:)

aki nem bántja,kedves vele,vigyáz rá és akihez ő is kedves lehet,

Miért a többieket leköpi?:)

Ha már kedves valaki, akkor válogat? ezzel igen, azzal nem?:)

szeretné a kedvenc ételét főzni,szeretne csak szimplán nő lenni mellette és az ágyban is kényeztetni stb.

Ha a fickó abba a 20%-ba tartozik, ja:)

Én rengeteg ilyen nőt-lányt ismerek és nem találnak párt !

Mert “vakok”, és még relatíve “magas” a szexpiaci értékük:)

Nem csúnyák,nem hisztisek ,kedvesek,van humoruk és egy szeretetre méltó férfira vágynak,akiknek méltó társai lehetnek. Miért nem találnak?

De, találnak, dugópajtást, mivel az agyukban 2-3 szinttel feljebb lévő  “alfa” az, akit észrevesznek, azoknak meg már nem igazán kellenek:), A “lúzereket” meg észre sem veszik, magyarul a két halmaz amiről te beszélsz az diszjunkt:), te meg a közös részről beszélsz:)

Mindenkinek megvan a saját kamionja:)

Kedves férfiak, adjatok esélyt ezeknek a lányoknak is,mert a nagyon tetszetős külső a legtöbbször, lássuk be igen üres belsőt takar.

Van az a nyomoruság, ahol már eléggé alábbadják az elkeseredett hímek, adnának szegények esélyt, ha nem néznék őket “üvegfalnak”:)

Engem édesapám igy nevelt,soha nem használtam ki az előnyös külsőmet és igy nevelem az egyébként nagyon szép lányomat is. Sokkal fontosabb számomra,hogy az eszemért és az emberségemért szeressenek és tiszteljenek.

 

Biztos, hogy egy “lúzerrel” élsz, és az előnyös külsőd nem érdekli a férjed, mert a te eszed és emberséged állítja fel az “érdeklődését”:)

Csakhogy én még nem láttam férfit akinek a “észre”, “emberségre” állt volna  a zászló, ha valaki igen, szóljon:)

Azt nem mondom,hogy nincs az emberben egy természetes hiúság és jól esik,hogy még mindig megnéznek 45 évesen is

Akkor mégsem az eszed és az emberséged a lényeg?:)DDD

és itt van egy-két apróság,hogy megértsétek egy kicsit a női logikát.

Oximoron:)

Pl. hatalmas különbség van abban ,ha valaki elismerően megnéz  ,rajtunk felejti a szemét és nagyon más ha állandóan mondjuk a mellünket bámulja ,vetkőztet a szemével,pláne ha még be is szól. Ez egy normális nőnek nagyon kellemetlen.

Ez ugye attól függ, ha egy alfa teszi, akkor incselkedik, ha egy lúzer, akkor meg zaklat:)

 (persze itt mondhatjátok, minek vesz fel olyan ruhát ,pont az elismerő pillantásokért és lehet,hogy a barátjához igyekszik és neki akar tetszeni stb. Én pl.mindig kellemetlenül érzem magam egy kivágottabb nyári ruhában,ha nem a párom mellett vagyok.Ha vele vagyok akkor jó érzés,hogy büszke rám 

Akkor megint nem az ész meg az emberség, hanem ha tárgynak néz?:)

Biztos?:)

Rád büszke? Hát mi vagy te, díjnyertes kanca?:)

Merthogy jól nézel ki, a “kisegeres” mit mondjon, szégyelje a csúnyácska nejét?:)

,de egyébként inkább zavaró-legalábbis nekem)

Hagyjuk a púdert:)

Ne keverjétek össze,ha valaki büntet szexmegvonással (amit mélyen elitélek, ha valaki igy akar valamit kicsikarni, hisztizik stb,nem az történik amit ő akar és ez a reakció) és ha képtelen összebújni ,mert annyira megbántották.

Úgy, úgy, a “szív hangja”, az van a nőknek, azt kell követni:) és mindig az alfa ágyában kötöttök ki:)

16 évig éltem egy házasságban egy olyan emberrel,aki nem érdemelt meg.

No, kibujt a szög a zsákból:)

Mi a jó úristent tudsz, amit ki kell “érdemelnie” a kiválasztottnak?:)

Most ,lassan 6 éve van egy párom,akit imádok (Ti biztosan Bétának tartanátok,szerintem egy normális nőnek ilyen kategória nincs),aki soha semmilyen körülmények között nem csalnék meg,jó ember, fantasztikus Vele az ágyban,kedves,ki fogok mellette tartani jóban ,rosszban. (kőszikla természetemet is édesapámtól örököltem.)

Úgy mint az elsőnél:)

AWALT :)

Ebben a már emlitett házasságban teljesen alárendelt szereplő voltam ,nem is lehettem más ,pedig társa akartam lenni.

Fenét, megkaptad az alfát, csak aztán meguntad, nem akart változni, az istennek sem:)

Csak két példa,saját életemből, amikor az ember képtelen szexelni a párjával . Minden jól alakul az este, szinház,  persze anyus rakja el táskájába a kocsi kulcsot,hogy apusnak ne kelljen bevinni magával semmit. Előadás vége,család áll a parkolóban,anyus próbálja kibányászni a sajnos táskabélésbe becsúszott kulcsot.Kb 4 percbe telik,apus 2cm-ről űvölt az arcába  többi néző,gyerek előtt,hogy te hülye barom,most elb…ad az egész estét… nem kér utána sem bocsánatot,soha nem kér bocsánatot…Képtelen leszel vele kedves lenni,magadba fogadni,vágyni rá.

A nercbunda sokat segített volna, de így kell egy gazdagabb béta:)

 

Egy másik példa ,biztosan a legtöbben vettetek fel már személyi,vagy valamilyen kölcsönt. Ha rendesen kifizetted,onnantól kezdve folyamatosan bombáznak az ajánlatokkal,a kedvezőbb feltételek miatt anyus nevén volt,tehát az ő nevére jönnek az ajánlatok. Fáradtan hazaérsz a 12 órás műszakodból (ahol dolgozom annyit és olyan jól ,mint bármelyik férfi,de szerencsére a fizetésem sem kevesebb,mert nincs ilyen megkülönböztetés,mondjuk nem is fizikai munka). Apus 2 cm -ről (megint) üvölt az arcodba-rettegsz,hogy esetleg megüt (ez nem történt meg),hogy te  ribanc,hogy mertél felvenni kölcsönt a tudtom nélkül ,kiküldte a bank!  És ócsárol,hogy ő a ház ura és hogyan mertem ilyet tenni,miközben annyi történt ,hogy már (amúgy többedik) alkalommal ,minden adattal előre kitöltve, jött egy ajánlat a banktól,hogy csak alá kell irni,nincs hitel birálat (hisz a múltkor jó adós voltál) és ha mondjuk az első két sort apus elolvassa rá is jött volna…te csak sirsz,hogy semmi ilyet nem tettél és kéred olvassa el jobban,de ő nem teszi (már mélyen azért tudja ,hogy nincs igaza),soha nem kér elnézést és te nem tudod magadhoz engedni,szeretkezni vele,nem kivánod ezek után,mert a lelkedet öli meg.

És érdekes, 16 év kellett hogy erre rájöjj, pedig a csávó ugyanilyen volt 16 éve is, csak akkor a lila köd elbrított:)

És minden ilyen alkalom egy szög a szerelmed, a vágyad koporsójába és az ötvenedik ilyen után,már csak túl akarsz lenni az együttléteken,képtelen vagy vágyni rá.

Az utód megvan, most már kéne egy béta – bux aki finanszírozza az anyagiakat:)

De nem általánositottam,esélyt adtam másnak ,nagyon nehéz volt ,de megbiztam újból,nem mondtam,hogy minden férfi egy agressziv szemétláda,aki csak azt akarja és úgyis megcsal majd és elnyertem méltó jutalmamat egy rendkivül önzetlen,kedves férfi személyében,aki jószivű,szeret engem,de nem a pincsim,nem papucs (mondjuk én ezt soha nem szeretném egy férfitól),soha nem ordit velem,nem kényszerit semmire,de mindent megteszek neki (az ágyban is),mert meg akarom tenni,mert boldoggá akarom tenni,annyira nagyon szeretem (mondjuk mindketten nagyon önzetlen fajták vagyunk ezért fantasztikus az ágyban is).

Elcsöppentem:) Mire nem képes a hörcsög az agyban:)

 

 

Balton
Olvasó
Balton

<Csakhogy én még nem láttam férfit akinek a “észre”, “emberségre” állt volna  a zászló, ha valaki igen, szóljon:)>

Szóltam! Főhősünknek volt ilyen, néha az entellektuel beelőzi a plázát.

Csak hát ugye felhőztették ca. 3 évig (egy közepes 6-os volt a csaj, jó karosszériával), aztán hogy s mint lőn az élet főhősünk egyre sikeresebb lett: a munkájában előlép és képbe kerül egy 7-es 8-as közötti nőstény állandóra (aki még csak nem is pláza). És mit ád az Úr, a korábbi rideg kőszív enyhülni látszik, főhősünk előtti masszív kőfal kinyílik mint egy ajtó, és a kiszűrődő isten(nő)i fény azt susogja hogy most.

Ám főhősünk úgy érezte nem méltó már, meg különben is az Angyali teremtés töménytelen bulika okán átment „négyesfölébe”. Így a matematika okán, 7,5>4,5 b…on egyedül. Ez lehet a baj, mert a férfiak a Marsról jöttek…

Minden egyes hasonlóság ami a kommentelő és Főhősünk között feltűnhet, csak a „fikció produkciója”!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Csak én érzem az ellentmondást?:)

A 7,5-nél te most mire célzol?

A szexpiaci vagy a “belső” értékekre, esetleg ezek keverednek, vagyezígyhogy?

Mert ha az egyik , akkor megerősíted azt amit állítottam,  ha a másik, akkor meg nem biztoshogy ugynazt értjük szexpiaci érték alatt:)

Balton
Olvasó
Balton

Én a vegyest értem alatta, ez nálam keveredett. Nem tankönyvi tudom, meg saját példa…

Ha benne vagy akkor lehet hogy a szemedben a az 5 az hatnak hathat:). Így lehet hogy 5-ből lett 4,5? de a romlás az biztos. Ha nem is ez jött le a mondandómból,  meg kívántam erősíteni amit írtál, már a kívétel erősíti alapon is ez kell legyék. Ha meg nem akkor igen.

Tényleg szerinted keveredhet?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én úgy fogalmaznám meg, hogy furcsa szerv az agyunk:)

Pl az 5-ös nőt ha elég sokat nézzük/kívánjuk, egyre “szebb” lesz, aztán amikor már nem tudjuk kontrollálni a gondolataink mennyiségét, ami körülötte forog, akkor meg felugorhat ez  az érték 6-7- esetleg 8-ra is, mert nekünk is leereszkedik a lilaköd:)

És innentől elvesztünk:), szopóág, míg ha racionálisan, kivülről képesek vagyunk értékelni, akkor még mindig 5-ös vagy 4,5:)

A kiéhezettség/vágy/szerelem/ megkeverheti keményen a “józan” értékelő eszünket:)

Visszatérve a kérdésedre, nem emlékszem arra, hogy egy nőt jobban kívántam volna attól, hogy okos, nekem legalábbis nem emelt az értékén, ha meg már versenyezni akart, akkor inkább rontott:)

RedGreg
Újságíró

És a 2-es is 10-es lesz

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)DDDD

Igazad van, ez kimaradt:)

Balton
Olvasó
Balton

Figyelem az alkohol rossz tanácsadó!

De ad egy kicsit a grafikának…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nos,kedves Xcsakx!

Téged aztán jól átb…ott valaki,nekem ezekből a reakciókból ez jön le. Fogalmad nincs arról ,hogy milyen egy szociopata,bár a megnyilvánulásaid alapján nem csodálkoznék,ha magad is közéjük tartoznál…erre biztosan azt mondanád,fáj az igazság, de sajnálom,szinte semmit sem találtál el a kategorikus kijelentéseid alapján. Akinek nincs közvetlen közelében egy szociopata,halvány lila dunsztja sincs arról,hogy mennyire jól és sokáig képes céljai elérése végett megjátszani magát ,pláne manipulálni bárkit.A 2 leírt példa,csak a jéghegy csúcsa volt ,mert tényleg nem az volt a célom,hogy a pszichopátiás exférjem mellett átélt borzalmakat felsoroljam ,a 2 pédával a szexmegvonás hülyeségét akartam szembe állítani a lelki terror által elért vágy teljes elvesztésével.Aki nem tudja pontosan milyen egy szociopata személyiség,az itt megtalálja és természetesen nem csak férfiak lehetnek szociopaták,hanem nők is,tehát egy férfi is lehet elszenvedője,csak talán ők könnyebben és gyorsabban le tudnak lépni-remélhetőleg.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar

1.Sokkal rosszabbul jártam a válásnál anyagilag ,mint az exférjem (pl. a közösen fizetett autó teljes egészében övé lett,a közös házból még mindig nem fizetett ki-a fele az enyém tulajdonilag-még mindig ő lakik benne,fix gyerektartás van,ami messze nem a fele a lányom “költségeinek”-persze adódik a kérdés,hogy akkor miért voltam ilyen hülye,mert örültem,hogy szabadulok, akár bármi áron.)

2. Fogalmam nincs ,hogy miért ennyire biztos itt szinte mindenki,hogy az exférjem egy “Alfa” volt?…mert ugye más nem is lehett,hisz akkor az én esetem nem illene bele a klisébe…A 16 év valóban hiba volt,kb2.-3. év körül kezdett gyanús lenni,hogy valami nagyon nincs rendben .Sokáig mentegettem,hogy biztosan a munkája,meg a stressz miatt,meg hát már itt van a gyerek és ráadásul-ezt már írtam-nem volt soha válás a családban ,ráadásul nekem nagyon számított,hogy egyházi esküvőm volt és ugye az “holtomiglan-holtodiglan”. (Hát a holtomiglan majdnem bejött:(  ).

3.A nercbunda,meg az anyagiak,na ezzel lőttél a legtávolabb. Ezt még az exférjem is elimeri,aki természetesen meg van sértődve,hogy el mertem válni,hogy anyagias,na az aztán sosem voltam.Ez is egy klisé,”minden nő csak az anyagiakra utazik”,sajnálom,hogy te eddig csak ilyenekkel találkoztál-legalábbis ezek szerint.Az általad Bétának nevezett férfi,aki most a párom, jelenleg kevesebb jövedelemmel rendelkezik (valamivel),mint én (a gyerektartást nem számítom bele a jövedelmembe,mert az a gyereké és jóval többel pótolom ki a lányom költségeit,mint amit kapok).Mindent költséget pontosan elfelezünk (rezsi,kaja,stb)de pl a vízszámlából 2/3-ot fizetek,hisz a lányommal ketten több vizet fogyasztunk (természetesen az apjánál is szokott lenni a lányom amúgy).A “Béta” párom még mindig fizet az egyik gyermekére gyerektartást és ha elmegyünk valahova nyaralni,a párom a benzint és az autópálya matricát állja ,a hotel, kaja az én SZÉP kártyámról megy. Utoljára szüleim tartottak el kb 18 éves koromig (azóta dolgozom),ezután senki.Már csak az édesanyám él sajnos,de őt is támogatom amennyire tudom. Nem vártam el soha senkitől,hogy fedezze a költségeimet,ez a házasságom alatt sem volt másképp,egyenlő arányban fizettünk mindent és volt amikor én kerestem több pénzt,volt amikor ő.Még a GYES/GYED áldásait sem élvezhettem,ugyanis a Bokros csomagnak hála,ebből nekem semmi sem jutott,vissza kellett mennem a 16 hónapos gyerekem mellől dolgozni,mert jött a tél és nem tudtuk volna kifizetni a családiház fűtését.Ezzel nem sajnáltatni akartam magam,de a tény az tény és ennek te szöges ellentétét állítod.

4. Igen,szeretem ,ha megnéznek és szépnek találnak,nem is lennék normális nő,ha ez nem lenne meg bennem. A megnézés és elismerő pillantások és a durva beszólás,pláne megfogdosás,belemarkolás között igen nagy különbség van.Volt mindkettőben részem.És nem,nem mentem el az Alfával,hogy neki azért szabad. Szeretem,hogy ha egy férfi nem CSAK a külsőm alapján ítél meg.Mint legelőször írtam is,én első sorban EMBER vagyok, akinek történetesen a neme nő,de vannak gondolatai és véleménye is..Nem vagyok a férfiak ellensége és az első kommentemet is abszolute pozitív céllal írtam.Mondhatjuk segítő szándékkal,mert egyszerűen hihetetlen volt, hogy a mai fiatalemberek valóban, ennyire nem találnak normális lányt?!! És igen, átrágtam magam sokmindenen,felfogtam miről van szó, több türelmes ,magyarázni -megértetni akaró férfinak köszönhetően (Reszet Elek,DennisVT,Redgreg ,bocsánat,ha valakit kihagytam) és valóban elismerem,hogy sokkal bonyolultabb a kérdés annál,hogy a normális lányokat egyszerűen hozzuk össze a normális fiúkkal és meg van oldva a dolog. Én annyira a mostani huszonéves lányokat nem ismerem (a lányom még tini) ,de ha tényleg ennyire nem hajlandóak tudomást venni a rendes, jófiúkról az ultra nagy baj,de még mindig állítom,hogy valahogyan kommunikálni kellene velük erről a problémáról és nem belenyugodni.

Van egy olyan érzésem,hogy ez vagy egy teszt volt arra nézve,hogy hogyan reagálok ,vagy találkoztam a feminista teljes ellentétével ,a nőgyűlölővel,nos mindkét véglet borzalmas és káros-egyformán,mindkét nemre.Ha viszont szociopata vagy,akkor nem igazán lehet mit tenni,mert sajnos erre a pszichopátiás betegségre nincs gyógymód.Ennek szakértője vagyok sajnos.És továbbra is boldog vagyok a párommal,igen a “szegény Bétával,aki szerinted eltart” esküvő nélkül is ,ugyanis kifejezett kérésem volt,hogy nem szeretnék még egyszer férjhez menni,boldogok lehetünk papír nélkül is.Végül abban maradtunk,hogy,ha kronológikus sorrendben megyünk el erről a világról,akkor oltár elé állok Vele,akár 70 évesen is.Esküszöm ,ha még élsz (fogalmam sincs hány éves vagy) meghívlak rá!:)

 

DennisVT
Újságíró

Fogalmam nincs ,hogy miért ennyire biztos itt szinte mindenki,hogy az exférjem egy “Alfa” volt?

Abból, amit leírtál róla. Viselkedése, tulajdonságai (szociopata/pszichopata hajlamok, manipulatív természet, és ide a rozsdás bökőt, hogy ő volt a domináns fél kettőtök viszonyában) alapján, az alapján ahogy bánt veled (tiszteletlenül, az erőszakosság határát súrolva, nem törődve azzal, hogy milyen következményei lesznek, nem félve attól, hogy elhagyod). És leginkább az alapján, hogy mindezekkel együtt 16 évet áldoztál rá. Egy olyan férfi, akit mi “bétának” nevezünk ezeket sosem engedheti meg magának, egy alfa igen. Pláne, hogy meg is szülted a gyerekét. Ha még kiderül, hogy külsőre is kiemelkedő pali volt, és anyagilag is átlag feletti, az felteszi az i-re a pontot, bár ezek – főleg az utóbbi – nem feltétlen szükségesek.

Hogy a mostani párod “béta” (amúgy én próbáltam itt többször hangsúlyozni, hogy ez egyáltalán nem egy degradáló jelző, sőt…) azt inkább csak a valószínűségek, és a tapasztalataink alapján mondjuk. Az az egy dolog járul nekem még ehhez hozzá, hogy bár felvetettétek a gyereket, de végül mégsem vállaltátok a be. A nőkről azt mondjuk, hogy egy alfának bármikor szülnének, és ez egy olyan belső, ösztönös ösztönzőerő, olyan megmagyarázhatatlan belső késztetés, ami abban jelentkezik, hogy a legtöbb nő még a védekezést is “elfelejti”. Egy bétával való szexuális kapcsolat során pedig mindent megtesz, hogy abból biztos ne legyen gyerek. Annyi példát hallottam erre, hogy el sem tudom mondani. Még egyszer mondom, ezt nem egy tudatos, szándékos manőver részeként kell elképzelni, hanem egy olyan eseményként, amit utólag úgy ír le a nő, hogy “annyira belefeledkeztünk az élménybe, hogy kimarad a gumi”. Egy bétával, vagy akit ő annak tart, sosincs ekkora “belefeledkezés”. Nem tudom érthető-e, hogy mire gondolok.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem,nem volt kiemelkedő külsőleg,alakra úgy sportos,de arcra abszolute nem egy férfiszépség.Az anyagiakról fentebb részletesen írtam,amikor összeköltöztünk én rosszabb helyzetbe kerültem anyagilag,mint amikor előtte albérletben,majd szállón laktam. (40% ugye kapásból ment a fizujából,igazából ő járt jobban ,hogy jött valaki,egy viszonylag magas keresettel,éjszakai pótlék,nagyon fiatalon szolgvez lettem stb)Igazából soha ,egyik kapcsolatomban sem volt igazán fontos szerepe a pénznek,ennek semmi köze nem volt ahhoz,hogy a férjemtől elváltam és a mostani kapcsolatomban sincs jelentősége.

Hosszú évek óta fogamzásgátlót szedtem már(mivel exférjem szerint 3 gyerek neki bőven elég volt,egyébként nem is bánom),amikor megismerkedtem (már válófélben voltam) a Szerelmemmel,így bármikor belefeledkezhettünk a dologba.40 éves voltam,amikor szóba jött a gyermek dolog,ő 46.Megkérdeztem tőle,mivel egy gyermek vállalása véleményem szerint mindig 2 ember döntése kell,hogy legyen ,hogy szeretné-e,hogy szüljek,mert kb ez nagyon az utolsó lehetőség.Akkor volt már egy 18 és egy 21 éves fia.(egyébként nagyon jó apuka és az igazsághoz tartozik,hogy az exférjem sem rossz a lányaihoz,a fiával már több volt a konfliktus).Ekkor jött egy betegség-amiről kiderült,hál Istennek,hogy még sem annyira súlyos,ekkor azt kérte a párom,hogy azt a gyereket biztonsággal fel is kell nevelni,ezért abban maradtunk,hogy nem lesz gyerek.

Reszet Elek
Újságíró

Itt megint visszakanyarodunk az alfaság definíciójához.

A magam részéről igencsak szomorúnak tartom hogy egész fórumokat szentelnek a dark triad elsajátításának és oltárra emelik a szociopátiás viselkedést, az életben való sikeresség és legfőképpen a nőszerzés (mint egyedüli fontossággal bíró dolog) egyedüli zálogaként.

Valójában az ilyen elvek mentén élni igyekvő emberek végtelenül magányosak, illúzióban élnek mind magukat, mind a világot és annak működését illetően.

Általában is elmondható hogy a szélsőségességig eljutó viselkedésformák rombolóak. Ez persze a másik végletre is igaz (teljes önzetlenség, őszinteség stb) csak ezt kevésbé hangoztatják.

Ha egy nő kisebbnek érzi magát ha veled van, akkor ott valami nincsn rendjén. Nem az a gond ha dominálod, irányítod a partnered (sőt), hanem az ha ettől ő nem érzi magát többnek. Ha számára ez nem egy erőt adó dolog, hogy leveszik a döntések súlyát a válláról, hogy érzi a gondoskodást és hasonlók, akkor ott valami nincsen rendben. Valahol egyértelmű kell legyen, hogy mindezt érte és nem ellene teszed.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kedves VivienLeigh !:)

Téged aztán jól átb…ott valaki, nekem ezekből a reakciókból ez jön le.

Valaki???:)

Inkább valakik:) Bár ez is megérne egy misét, hogy átbasztak, vagy csak én voltam lúzer….:)

Fogalmad nincs arról ,hogy milyen egy szociopata,bár a megnyilvánulásaid alapján nem csodálkoznék,ha magad is közéjük tartoznál…

:)DDDDDD

Külön felüdülés a sok feminista meg hímsoviniszta minősítések után:)

Az egész szöveg arról, hogy : „én ezt nem tudtam, tényleg,  blablabla…” aztám meg egyszer csak megmutatta a foga fehérjét, kb olyan szinten van, hogy dehogy alkoholista, esténként megiszik 3(4,5, stb) sört, minden este, de nem rug be, mondjuk az igaz, hogy ha nincs otthon sör, akkor monoklit kapok, de nem, Ő?, nem alkoholista, már hogy lenne az….:)

1.Sokkal rosszabbul jártam a válásnál anyagilag ,mint az exférjem

Lehet, nem tudom megítélni, hiszek neked.

2. Fogalmam nincs ,hogy miért ennyire biztos itt szinte mindenki,hogy az exférjem egy “Alfa” volt?…

Mert az volt:) Vagy az IQ-d alulról súrolja a tyúkokét:) Melyik a jobb alternatíva?:)

A 16 év valóban hiba volt,kb2.-3. év körül kezdett gyanús lenni,hogy valami nagyon nincs rendben

Szóval még sem hipp hopp eccercsak megvadult:) aztán még +13-14 év, nincsenek kérdések…

3.A nercbunda,meg az anyagiak,na ezzel lőttél a legtávolabb.

Ne kelljen neked is elmagyaráznom a szószerinti meg az absztrakció fogalmát, kérlek…

Ez is egy klisé,”minden nő csak az anyagiakra utazik”,sajnálom,hogy te eddig csak ilyenekkel találkoztál-legalábbis ezek szerint.

Ugye a jelenlegi párod munkanélküli nincstelen lúzer és a híd alól szedted össze?

Ja, mégsem:)

 

Az általad Bétának nevezett férfi,aki most a párom, jelenleg kevesebb jövedelemmel rendelkezik (valamivel),mint én

Tényleg Béta, ez van, de lehet, hogy benne van a potenciál:):)

Ezzel nem sajnáltatni akartam magam,de a tény az tény és ennek te szöges ellentétét állítod.

Ok.

4. Igen,szeretem ,ha megnéznek és szépnek találnak,nem is lennék normális nő,ha ez nem lenne meg bennem. 

Ok és ha már nem találnak szépnek?:)

Szeretem,hogy ha egy férfi nem CSAK a külsőm alapján ítél meg.

Belsőre gondoltál: máj, vese, tüdő, ilyesmik?:)

Apropó, hányam akarták az emberségedet, meg a lelked “megdugni”?:)

Mondhatjuk segítő szándékkal,mert egyszerűen hihetetlen volt, hogy a mai fiatalemberek valóban, ennyire nem találnak normális lányt?!!

Azért van annak egy bája, hogy az eszkimó magyarázza az afrikai, szavannai bennszülöttnek, hogy milyen az elefánt, miközben még képről sem látott egyet sem:)

elismerem,hogy sokkal bonyolultabb a kérdés annál,hogy a normális lányokat egyszerűen hozzuk össze a normális fiúkkal és meg van oldva a dolog.

:)

 Én annyira a mostani huszonéves lányokat nem ismerem (a lányom még tini) ,

semmivel sem különbek, mint 10-20-30-40-50-stb. évvel ezelőtt:)

Az ösztön örök, a lehetőségek másak:)

de ha tényleg ennyire nem hajlandóak tudomást venni a rendes, jófiúkról az ultra nagy baj,de még mindig állítom,hogy valahogyan kommunikálni kellene velük erről a problémáról és nem belenyugodni.

Fából vaskarika?

Korbács? Törvények? Sharia?

Biztos?:)

Van egy olyan érzésem,hogy ez vagy egy teszt volt arra nézve,hogy hogyan reagálok ,vagy találkoztam a feminista teljes ellentétével ,a nőgyűlölővel,

Itt felnyerítettem:) és igen, jó volt az eszkimós példám:)

Ha viszont szociopata vagy,akkor nem igazán lehet mit tenni,mert sajnos erre a pszichopátiás betegségre nincs gyógymód.Ennek szakértője vagyok sajnos.

Ha így könnyebb neked feldolgozni:)

Kb olyan mint ha azt kérdezném: Igaz, hogy strichelés után mindig félholtra vered a lányod?

Van erre jó válasz?:)

És továbbra is boldog vagyok a párommal,igen a “szegény Bétával,aki szerinted eltart” esküvő nélkül is ,

Nyugi, én csak azt mondom, hogy vagy jól bírja 50 évesen a strapát, akkor meg mit csinált eddig?:) vagy annyira alul értékeled magad, hogy felnézhetsz rá – ebben az előző „segített”, illetve már elérted a „korlátaid” és előre menekülsz. A tüncibünci habban meg kissé túl sok a cukormáz:)

ugyanis kifejezett kérésem volt,hogy nem szeretnék még egyszer férjhez menni,

Gyerek pipa, egzisztencia pipa, apropó, neki nem áll érdekében elvenni téged, nem fordítva:)

Végül abban maradtunk,hogy,ha kronológikus sorrendben megyünk el erről a világról,akkor oltár elé állok Vele,akár 70 évesen is.Esküszöm ,ha még élsz (fogalmam sincs hány éves vagy) meghívlak rá!:)

Majdnem annyi mint te, de szerintem 5-10 év múlva térjünk vissza az “újabb” holtodiglanra:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kedves Xcsakx !

Először is bocsánat, visszavonom a szociopatát,nem tudhatom mik történtek veled (nyugi nem is akarom és vissza sem akarom hozni a hitedet a nőkben:)),csak egy kicsit dühös lettem,nem a kritika,hanem a feltételezett dolgok miatt,amik sértették a büszkeségem.

Én itt nem az exférjemmel való kapcsolatomról akartam írni,már az első hozzászólásomban sem,de szinte csak azt vette észre mindenki belőle .2 rövid példát hoztam fel a nagyon sokból,de nem azért,hogy sajnálozzanak rajtam,vagy ilyesmi,hanem máshonnan nem tudtam csak a saját életemből példát hozni arra,hogy mitől megy-mehet el egy nő vágya.Ennyi.

Hányan akarták az emberségem,a lelkem megdugni ? Mit tudom én…? Én csak ezzel az eggyel akarok dugni,ő meg ismeri az emberségemet és a lelkemet is…:)

“Ha már nem találnak szépnek”,miért akkor tragédia történik?! Megöregszem és majd mutogatom az unokáimnak a régi képeket,hogy milyen szép voltam…:) Egyébként mivel már 45 vagyok ez nemsokára bekövetkezik-nem fogom felkötni magam! Mondjuk 60 évesen mit fog érdekelni,hogy a huszas,harmincas,negvenes stb férfiak szépnek látnak-e,ettől függetlenül mindent megteszek majd ,hogy az akkor 66 éves páromnak tetsszek.Aztán ott lesz még nekünk az emberségem és lelkem és nem feltétlen ilyen sorrendben az ő embersége és lelke is!

Arra már rámutattak páran,hogy kissé túl sok a cukormáz…lehet,hogy valóban ami másnak normális,az nekem maga a csoda?! De azért nem baj ugye,hogy szeretem a páromat és boldog vagyok Vele és hogy szeretném és szeretem boldoggá tenni,jó “asszonya” lenni?

spekimen
Olvasó
spekimen

Persze, hogy nem baj. Én el is hiszem neked, akkor nem hinném, ha mindez mindjárt az első pároddal jött volna össze. Viszont a korábbi álláspontomat is tartom, amit még tegnap írtam neked.

Xcsakx meg jó “gyerek”, ugyan kicsit hosszan reagálja le a dolgokat, de azért jók a meglátásai, és nem akar neked itt senki rosszat, történt ami történt a múltban, meg is bűnhődtél érte és most elnyerted jutalmad  – hogy én miket tudok írni,az ész meg áll :-D

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én most írnék egy kis összefoglalót a néhány napos itt tartózkodásomról,de ezt a kommentet is érinti,csak idő hiányában így tudom megoldani -sorry.

Kezdeném azzal ,hogy nagyon-nagyon tanulságos volt és egyáltalán nem bántam meg,hogy idekeveredtem .

Átgondolva belátom,az exférjem valóban egy Alfa lehetett (a rosszabbik fajtából),igen- ám,de Bétának adta ki magát  kezdetekben (szegény elvált,kisemmizett,segítségre szoruló,stb,ráadásul nem volt tehetős és kifejezetten jóképű sem).  De nyilván valami csak átszivárgott az Alfaságából (Alfaságának jobbik részéből),ha valamiért hozzá mentem…

Én azt vettem ki a cikkekből,kommentekből,hogy 2-féle Alfa létezik (nyilván ezek kombója is),van “jó” Alfa (azt hiszem az Alfa-özvegy írásban voltak tán felsorolva ezen jó tulajdonságok ) és “rossz” Alfa,a leszarom,kihasználom,agresszív vagyok,elnyomok stb fajta.De mindkét típusnak igen könnyen összejönnek a csajok.

Úgy tudnám szemléltetni mondjuk ,hogy én “jó” Alfának tartom pl. a Hét mesterlövész c. film karaktereit (legalább ebből 5-öt,a Y. Brynner, S. McQueen, C. Bronson,J. Coburn, H.Buchholz által játszottakat)-jut eszembe ,csak én vagyok kiakadva ,hogy jön ez az új remake (jó, tudom,az eredeti is egy Kuroszava remake),én nem értem,miért kell újraforgatni,ez egy alapmű (nekem top 5-ben van)!?- Szóval fiúk,ha Alfásodni akartok,szerintem ez az irány és nem a leszarom,elnyomom stb- de én egy “régimódi” nő vagyok :)

Volt jóval korábban egy “No means no ” írás -azt hiszem ez volt a címe is,nőként nem tehetem meg,hogy erről ne legyen véleményem. Alapvetően sok igazságot tartalmazott,de ,ha már a csap-metaforánál tartunk,azért a kényszeritatáson kívül létezik ugye olyan,hogy abból a csapból azért saját maga is ki tud néhány cseppet facsarni,ha nagyon szükséges- szomjhalált megelőzendő :) ? Egyébként ebbe belegondoltam,mi nők valóban nem tudjuk elképzelni azt a fizikai vágyat,amit egy férfi érezhet,amikor nagyon kell,de egy férfi (kivéve bizonyos börtönt megjártak,gyerekkori molesztáltak),meg azt nem ,hogy mennyire megalázó,kétségbe ejtő,amikor valaki fizikai erejét kihasználva, a nő akarata ellenére (VALÓBAN akarata ellenére) erőszakot tesz rajta (és hogy ez mennyire visszaveti a későbbi szexuális életében-és nagy eséllyel egy feminista lesz belőle).És nem a szex-szel visszaélő ,az irányítást maguknak akaró nőkről beszélek.Van ,hogy a “nem”,az VALÓBAN “nem” és néha nehéz lehet eldönteni ez a “melyik” nem …

Írnék egy példát és nagyon kíváncsi vagyok VALÓBAN a véleményetekre. Van mondjuk egy 16 éves lány ,akinek van egy 18-19 éves barátja. Eljön a nagy nap ,szülők el otthonról,a sráchoz végre feljön a lány (még szűz,vagy nagyon tapasztalatlan),minden ok-nak tűnik, a dolgok rendben mennek,majd a lány egyszer csak meggondolja magát (pl. megijed,sok mindentől megijedhet,nem látott még élőben erekciót,nagynak tartja stb-eskü van ilyen a lányom osztálytársnője mesélte neki,hogy az elsőnél teljesen bepánikolt ettől)  Szóval azt mondja,hogy még most ne,a fiú nagyon “szomjas”,nem áll meg,végigcsinálja a tiltakozás,könnyek ellenére (mondjuk a lány 40kg vasággyal együtt). Utána megbánja,próbálja vigasztalni,igazából szereti is,de a lány elrohan. Menjen rendőrségre/ne menjen rendőrségre ?!  (amúgy nem tudná bizonyítani sem szerintem,ha nem volt valami nagy pofon,ütés stb) És miután ezt végig gondoltuk, mi a helyzet,ha ez a lány a lányod,húgod,valaki,aki szeretsz…?

Erről jutnak eszembe (bocsánat megint hosszú leszek) Ian Gillan szavai (Deep Purple- -teljes egészében olvasható a gillan.com oldalon -Wordography 49 Sweet Lolita címszó alatt)

Those are the rules, and rules are meant to be obeyed; however not one single law enacted by man has the power of my mother’s words to me…’When a girl says no, it means no – even if she says it quietly. No matter how inflamed or aroused you may be, and no matter how close you are to entering her, or even during intercourse…if she says no it means no’. That means Stop! Cease! Desist Immediately!!! Fives nines are forty-five…it’s that easy to remember!”…”Hey, we’re no angels, but it seems that quite a few mothers have told their sons the same thing as mine told me.“-nos mondjuk Ian Gillan nem a mai kor gyermeke és valószínűleg 24 éves korától minden ujjára több ezer nő jutott ,de addig-ezt 16 éves korában kapta útmutatásul-azért szerintem nem rossz tanács egy anyától. (fiatalabb rock zene iránt érdeklődőknek,akik nem ismerik munkásságát ajánlom a Glory Road és Future Shock c. Gillan band albumokat-én én ezek által szerettem meg a rock-ot,szerintem a világ legintelligensebb rock zenéje mind szövegek és dallamok terén,méltánytalanul kevésbé ismert).

És most már tényleg a vége jön,azt hiszem egy kissé tévhitben éltem,hogy itt igazából bármit meg szeretnének oldani a férfiak és nem is a lányoknak/nőknek íródnak ezek cikkek (függetlenül attól,hogy a “Hol rontják el a lányok”-ban kifejezetten megszólítja a szerző őket),de ez igazából elenyésző nőhöz jut el (és szerintem az itt olvasó,kommentelő hölgyek nagy része is inkább a 40 feletti korosztály). Tehát arra kell gondolnom,hogy igazából ezek a cikkek csak férfiaknak szólnak,amolyan kicsit “panaszkönyv” módjára.Persze ez nem baj , csak akkor meg minek…?! Ezeket a problémákat-én úgy hiszem- tudja,ismeri itt minden férfi,persze eszmét cserélni lehet,meg praktikákat ajánlani,de továbbra is makacsul tartom magam ahhoz ,hogy kommunikálni kéne egymással ,persze azt elfogadom,hogy jóval “lightosabb” megfogalmazásban,mert sajnos valóban sok nő/lány csípőből elutasít sok mindent…

Már így is tovább időztem itt ,mint terveztem(nem gondoltam,hogy több napig kommentelgetek,de határozottan érdekes és hasznos volt) ,mindenkinek minden szépet és jót-ki-ki maga döntse el számára mi az…:) Good-bye, V (és ide tessék azt a hangot gondolni,amit a 3-as metró végállomásánál a csaj használ, szerintem nagyon röhejes) :)

Reszet Elek
Újságíró

Az alfaság definiálása kapcsán láthatóan (lásd korábbi cikkek) vannak differenciák. Valahol csak körbejárjuk a témát, próbálunk szavakba önteni, meghatározni valamit.

Érdekes ez kettős felosztásod és van benne valami. Filmes példával ez valami olyasmi, mint a jedik ereje. A sötét oldal itt az erő (alfaság) használatának olyan módja, ami a maipuláción, érzelmi zsaroláson és hasonlókon keresztül éri el az általa vágyott célt, míg a világos oldal nem él ezekkel az eszközökkel. Egy “sötét alfa” összetört, férfigyűlölő nőket hagy maga után, de mint mindig a gonosz idővel önmaga ellen fordul, az ilyen tettek visszháramlanak az illetőre és magányos, meg nem értett életre kárhoztatják. Egy “világos alfánál” más a helyzet. Az erőt (vagy mojot vagy amit akartok) másképpen használja fel. Ha a “sötét alfa” a hívogató sötétség és veszély, addig a “világos alfa” a nőket lepkeként ellenállhatatlanul vonzó, sötétben is fennen fénylő valaki.

Ha az alfaságot a nőkön keresztül tudjuk lemérni (és többen vallják hogy így van), akkor itt is a madarat tolláról mondás igazságára kell hagyatkoznunk. Egy “sötét alfával” való kapcsolattól alatta és utána a nő kevesebbnek, kihasználtnak, kifacsartnak érzi magát. Egy “világos alfától” viszont  többnek, nőiesebbnek.

Örülök hogy újabb filmbuzit ismerhettem meg. Nem sok női van. Hehe. Sajna a remake-ek holivúd egyik legnagyobb bűne. Az egész csak a pénzről szól. Új ötletet nehéz összehozni, ami pedig bevált korábban az most is hozhat pénzt.

A “nem az nem” nehéz dolog, pláne alkalmi kapcsolatban. Elvégre az ember nem indíthat úgy hogy figyelj, ha mondjuk azt mondod hogy csokoládé, akkor azonnal abbahagyjuk a rosszalkodást. Másrészt megesik hogy az “igenből” csak később (akár napokkal később) lesz “nem”.

Az itt levő többszáz cikk mindenkinek a rendelkezésére áll. Én személy szerint hiszek abban hogy mindenki rátalál a válaszaira amikor szüksége van rá. Ez a hely is egy ilyen, akinek szüksége van rá bele fog botlani akár férfi, akár nő. Lehet hogy valahol meglát egy hivatkozást egy kommentben vagy egy ismerőse említi, de rá fog bukkanni. Aztán hogy mit vesz le az egészből az már az ő dolga.

A panaszkönyvben van valami, de ez érthető is. Nyilvánvalóan van terápiás jellege is. Ezzel kapcsolatosan ajánlom elolvasásra ezt a cikket, hátha még nem találkoztál vele.

“kíváncsi vagyok VALÓBAN a véleményetekre” – A szűztelenítés komoly felelősség. A következményei akár egy életre is meghatározhatják az illető lány szexualitáshoz való viszonyát. Az esetek többségében persze a dolog természetéből adódóan nem is a megfelelő partnerrel történik. Szerencsére nekem sosem volt szűz partnerem. Nem is biztos hogy bevállalnám. Túl nagy felelősség de most már életkorból adódóan nem is igazán fenyeget.

Mégha “ki is szállsz a metróból” azért ne hanyagolj el minket teljesen.

Greensleeves

Yes Sir I Can Boogie

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Köszönöm a részletes választ, beugrottam megnézni,hogy kaptam-e…:) Egyébként nem,nem tűnök el teljesen,csak egyszerűen számomra képtelenség ennyi időt szakítani a sok cikk és válasz elolvasására,pedig sok érdekes.A hosszabb leveleimet általában reggel 6-tól kezdtem írni,szinte mondatonként (ezért néha kissé összefüggéstelennek tűnhettek,meg ismétlődések stb) ,de azért ide-ide nézek,olvasok majd.

A Jedi hasonlat egyszerűen zseniális!!! Komolyan-nem udvarolni akarok,de elképesztően tetszett !

Igen filmbuzi és még történelembuzi (főleg 2.Világháború), rock-buzi (nagyon köszi a Baccarát-kislány koromból nagy kedvencek,emlékszem,amikor a kis MK27-essel hétfőnként ültem a 2-től 5-ig a rádiónál,hogy felvegyem ezeket a Polimer kazettámraJa és még sportbuzi (minden jöhet,főleg labda-játékok,magam vívtam,meg kosaraztam) sporton belül nagy focibuzi is vagyok (nem csak olyan csajos módon,hanem 8 éves kislánykorától foccimeccsre járósan-bátyám és apukám révén.Hajrá Diósgyőr !!!:))

Szóval még olvasgatok azért majd…

Reszet Elek
Újságíró

Ezekkel a passziókkal úgy túnik fiúnak indultál. Gondolom szeretted a fiús játékokat meg a fiúk társaságát gyerekként.

Érdekes módon majdnem teljesen megegyeznek a “buziságaink”. (No azért a Diósgyőr nem)

Én nem tudnék öt top filmet összeszedni. Túlontúl sok van és bármelyik ötöt választanám kimaradna másik ötven amit fájlalnék.

Általánosságban szeretem az olyan filmeket amelyek megmozgatják az agyamat, amit meg kell fejteni ill. a filmdrámákat (ilyenkor örülök milyen szerencsés vagyok). Ha ilyesmik érdekelnek szívesen ajánlok.

DennisVT
Újságíró

Na hát alig pár napja, hogy valakinek levélben épp a Hét Mesterlövész karaktereit ecseteltem, mint nők számára vonzó figurát (nagyjából külsőtől függetlenül), szóval ez most külön öröm nekem, hogy felhoztad, és Elekhez csatlakozván én is örülök egy újabb filmbuzinak:) Top 5 mindenképp – bár én mondjuk a Star Wars original trilogyt egynek számolom.

“A nem az nem” témához: az van, hogy a “nem” egyáltalán nem jelent mindig nemet. Sőt. Ha eleget olvasgattál itt, akkor találkozhattál többször is a shit-test kifejezéssel, ami most tömören és röviden annyi, hogy a nők folyamatosan tesztelik így-úgy a férfiak alfa illetve bétaságát, ugyanis ránézésre ez nemigazán megállapítható. Így aztán én azt mondom, és a RedPill is azt mondja, hogy ha amúgy adott a helyszín, az alkalom, és megvan a megfelelő vonzalom a két fél között, akkor nem szabad komolyan venni a nemet. Egyszerűen maga alatt vágja a fát a férfi, mert ha visszavonulót fúj, miközben a csaj valójában határozottságot és rámenősséget vár, és ezt teszteli benne (nem tudatosan). Az alfa céltudatos eltökélt, nem vesz minden női szót készpénznek, és egyáltalán nem olyan tisztelettudó és engedelmes a nőkkel, amire a nők állítólag(!!) vágynak. Hanem olyan, amilyenre a nők valóban vágynak. Elmesélem a legutóbbi saját sztorimat ebben a témában.

3. randi, elsőn beszélgetés pár pohár bor mellett, másodikon billiárd és első néhány csók, most pedig mozi, és előre megbeszélten folytatás nála. Ezt azért emelem ki, hogy lásd miről beszélek, amikor azt mondom, hogy a körülmények adottak, és megvan a vonzalom. Szóval nála vagyunk, “témázgatunk” a kanapén, és fejtem le róla a ruhákat. A melltartónál tartok, amikor komolyan rám néz, és azt mondja: “figyelj tudom, hogy ez a harmadik randi, és én hívtalak fel magamhoz, de azért nem ismerjük még annyira egymást”. Amennyire emlékszem, erre konkrétan semmit nem válaszoltam, abbahagytam a melltartó leszedését, folytattuk a “témázgatást”, majd újabb fél perc múlva megint nekiláttam a dolognak, mintha mi sem történt volna. Most már egy pillanatig sem ellenkezett, csak nevetve rámnézett, és csillogó szemekkel azt mondta : “te aztán nagyon céltudatos pali vagy”… Én innen már nem volt megállás.

Ezeket nem azért írjuk le, meséljük el, vagy ha úgy tetszik “tanítjuk”, mert panaszkodni akarnánk, vagy ez panaszkönyv lenne, hanem azért, mert még mindig túl sok a férfi, akit túlzottan jól neveltek, és túl tisztelettudó a nőkkel, és simán megbukik ezen a teszten, amikor visszavonulót fúj. Lehet, hogy a nő hálás lesz ezért, és díjazni fogja, hogy a férfi tud uralkodni magán, de az ösztönös belső vonzalmi kapcsolója pont fordítva működik. A határozott rámenős viselkedésre kapcsol be, és az udvarias tisztelettudóra kapcsol ki ilyen helyzetben. Ez egy nagyon érdekes kettősség, és végeredményben oda vezet, hogy felismerd: a szeretet és a vonzalom két teljesen külön dolog, és a legrosszabb taktika, amit egy nővel szemben követhetsz az az, hogy “majd megszeret, aztán belémszeret, aztán kívánni fog, és lesz szex.” Nem, nem így megy hanem úgy, hogy “vonzalmat építesz, kívánni fog, lesz szex, és ha jó a szex és megvannak az egyéb kvalitásaid is, akkor lesz szerelem”. A fiatal srácok 80-90%a az előző utat akarja követni, mert ezt tanulta. Sajnos. Mindig a vonzalom az első, és ha az nincs, akkor lőttek az egésznek. Egy hosszabb és egy rövidebb idézet Archwingertől – akitől sokat fordítottam már – a témában:

A legnagyobb, legkegyetlenebb hazugság, ami a “béta” férfiakat kordában tartja az az hogy a nőnek valamiféle speciális érzelmi kötődést kell éreznie, mielőtt képes lefeküdni valakivel.

Amikor egy ilyen férfi rájön, hogy a felesége/barátnője egy ex-ribanc, aki nem is emlékszik az egykori partnerei felének a nevére sem, az úgy vágja pofán, mintha egy kamion ütné el. Mindaz a sok szarság, hogy egy nőnek biztonságérzet kell, kényelem, nyugalom, szeretet, és érzelmi intimitás hazugság. Összefeküdt ő már mindenféle pasival, akiről semmit sem tudott, csak úgy szórakozásból.

De itt még nincs vége: minden egyes alkalom, amikor a nő visszautasította, mert nem érezte magát épp különlegesnek, vagy nem érezte épp az érzelmi intimitást, csak azt a tényt volt hivatott takarni, hogy egyáltalán nem vágyik a vele való szexuális együttlétre. Ha szexelni akar, akkor az megy neki enélkül is, akár csak a móka kedvéért is. De őrá egyáltalán nem indul be, őhozzá egyáltalán nem vonzódik, szóval ezek mögé a hazugságok mögé bújik, a férfi pedig elhiszi, mert ezt hitte egész életében.

Most viszont kihasználva, becsapva, és átverve érzi magát.

És a másik:

Egy nő lehet, hogy szexel veled, akkor is ha nem szeret. De ha nem szexel veled, akkor egészen biztos, hogy nem szeret.

Na ezzel lehet kicsit elkalandoztam, de ezek fontosak.

Nem kell, hogy ezeket nők olvassák, amúgy se lenne hatással rájuk. Elég ha a férfiak hozzájutnak ehhez a tudáshoz.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Most én mondom ,hogy nahát !!!! Esküszöm,hogy előbb le akartam írni Reszet Eleknek a top 5 filmem,csak ide most sokkal jobban vág. Eskü,eskü,eskü,hogy pontosan azt akartam írni,hogy nekem a top 5-ben van a Star Wars IV-VI,amit egy filmnek számítok (mondjuk ezzel szerintem sokan így vannak,csak általában nem egy antifeminista oldalon eszmétcserélő férfi-nő levelezésben derül ki) Én mondjuk a Star Warson nőttem fel (ugye 71-es szül vagyok),számomra ez olyan,mint,mint…  igazából a Star Wars original trilogy-hoz nem is lehet semmit hasonlítani…(A Halálcsillag a háttérképem)  Szóval nekem (a sorrend változik,mondjuk ez az az 5 film amit magammal vinnék,egy olyan helyre,ahol soha többé mást nem nézhetnék):

A hét mesterlövész

Star Wars IV-VI

Ben Hur (imádom a történelmi nagy eposzokat)

Alien(s) -ha lehet csalni az első 2 rész egyben:) és a kedvenc rendezőm Ridley Scott (és nagyon büszke vagyok a rá,hogy vele élőben is találkoztam és beszélhettem néhány mondatot,minden filmjét imádom)

A halászkirály legendája

És még persze nagyon-nagyon sok film,amit valahogyan becsempésznék…

Érzelmi kötődésnélküli szex? Biztosan képes valaki erre,én sosem voltam,egyszerűen képtelen vagyok kinyílni,befogadni,átadni magam e nélkül ,ezért annyira jó most nekem,mert tökéletesen kinyit,ellazulok,teljes biztonságban érzem magam és szárnyalok !!! De ezt tényleg csak 39 évesen tapasztaltam meg először (mondjuk fél kezem elég a partnereim megszámolásához),ja ,azt hiszem ez most megint cukormáz,ugye?!

A hozzászólásod az önzetlen szerelemről eléggé lehangoló volt,esküszöm majdnem elsírtam magam,pedig nem vagyok az a zokogós fajta.Rossz érzés,hogy ennyire nincs hitetek a nőkben-lányokban.Pl. én soha nem hagynám el egy betegség,baleset ,munkanélküliség stb miatt azt akit szeretek,az is igaz,hogy ez édesapai örökség,de szeretni,azt nagyon tudok)

De a filmhozzászólásod tök felvidított ! És természetesen tisztában vagyok azzal is,hogy nem minden “nem” nem,de ezen a pályán én nem vagyok játékos,már úgy értem eléggé egyenesen kommunikálok, egy pillanatig nem játszadoztam,amikor eldöntöttem,hogy le akarok feküdni először a párommal.(csak megkérdeztem fekete,vagy fehér alsóneműben menjek?)

Megint itt ragadtam,pedig hajnali 4-kor kelek:(,de mint írtam,azért olvasgatok majd..üdv (és az Erő legyen veled!)

 

Reszet Elek
Újságíró

A Ben Hur párja az El Cid. Az is ott van a szeren. És mindkettőnek fenomenálisan jó zenéje van…

A Ben Hurban van két jelenet, ami mindig megindít. Ez az egyik, ez meg a második.

DennisVT
Újságíró

Ben-húr is nagyon nagy, bár azért nálam nem top5. Habár rohadt nehéz lenne top5öt mondani…

Star Wars 4-5-6
Back to the Future 1-2-3
Beverly Hills Cop 1-(2?) – ez tudom, hogy senki másnak nem lenne ott:)
Magnificient Seven
The Dark Knight

De annyi kimarad, ami ugyanilyen jó. Remény Rabjai, Rettenthetetlen, Egy becsületbeli ügy…

Reszet Elek
Újságíró

Ezek elég kommersz filmek a maguk módján a Remény rabjaitól eltekintve.

Ha ezen a szinten mozgunk akkor már a Keresztapa, Casablanca, Forrest Gump, Volt egyszer egy vadnyugat, Fogd a pénzt és fuss, Ponyvaregény.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csacsibeszéd.

Egészséges erotika.
Falfúró.
Forró vizet a kopaszra.
Ereszd el a szakállamat.
Kihajolni veszélyes.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Nos, ha már azt írtad, hogy valóban kíváncsi vagy a közönség véleményére…

“Eljön a nagy nap ,szülők el otthonról,a sráchoz végre feljön a lány”

Ha jól értem, egy olyan helyzetet vázolsz fel, ahol a lány abban a tudatban megy fel a lakásra, hogy ott nyilvánvalóan el fogják venni a vaginális szüzességét (“eljön a nagy nap”). Általánosságban nyilván az az ideális szituáció egy kapcsolat elején, ha a felek tényleg tisztázzák ezeket a dolgokat, de ez szerintem nem életszerű. A Red Pill irodalom jól ismeri a “plausible deniability” jelenségét, ami olyasmi, amihez a nők többnyire ragaszkodnak a nemi viselkedésükben.

Azt sem tartom túl életszerűnek, hogy a sráchoz megy fel a lány, nem pedig fordítva. Minden kultúrában a férfitől várják el az aktív, kezdeményező szerepet, és többnyire ebben a szerepben érzik otthon magukat. Jó, a helyzet nem ennyire egyszerű, de erről most nem akarok elméleti vitát nyitni, csupán megjegyzem.

Mindenesetre a lányoknak el kell magyarázni, hogy ha zárt helyiségben, elszigetelt helyen, huzamosabb ideig egyedül maradnak a fiúval, akivel ilyen-olyan szinten együtt vannak, tetszik, nem tetszik, valamilyen szinten be fog próbálkozni, kezdeményezni fog, hacsak nem full béta. (Már egy 16 éves lány is elég gyorsan, pontosan különbséget tud tenni alfák és béták között, legalábbis ha ismertetik vele a kategóriák jelentését.)

“még szűz,vagy nagyon tapasztalatlan[…]megijed,sok mindentől megijedhet,nem látott még élőben erekciót,nagynak tartja stb-eskü van ilyen”

Most nem azért, de az már régen rossz, ha egy tök tapasztalatlan 16 éves lány nemi élete rögtön azzal kezdődik, hogy a vaginális szex helyzetével szembesül. Az ilyesmi akkor is ritkán végződik számára kellemes módon, ha nem gondolja meg magát. Elég gazdag irodalma van annak, hogy a lányoknak általában nehezebb élvezni a szexet, elérni az orgazmust. Normális esetben az anyja, vagy valamilyen nőrokona el kellene, hogy magyarázza ezt neki valamilyen formában, továbbá azt is, hogy a barátjával el kell érniük bizonyos szinteket, mielőtt eljutnak a szó szerint értendő lefekvésig. Kezdjük azzal, hogy 16 éves korára érdemes ismernie az önkielégítés révén elért orgazmust, a barátja álló farkát meg legalább lássa már élőben egyszer-kétszer, mielőtt belé vezetik azt. Az sem árt, ha lát élőben ondót, megismeri annak szagát, ízét, mennyiségét. Érdemes elsajátítania pl. olyan dolgokat, hogy kell egyáltalán egy farkat, heréket megfogni, pettingelni, farkat verni, szopni, továbbá hogy nyilván ideális esetben a fiúnak is kényeztetnie kell a lányt, nem csak fordítva, neki is legyen valami elképzelése az orális kielégítésről stb. Ha már kellő tapasztalatot szereztek ezekben a dolgokban, a vaginális szex is jó eséllyel élvezhető, és félelmektől mentesebb lesz mindkettejüknek. Ezt pedig is ismertetni kell velük előre, mert maguktól valószínűleg nem jönnek rá.

A lényeg: kölcsönös, őszinte kommunikáció. Ennyit már el lehetne várni tőlük, ha egyszer olyan szintre eljutnak, hogy találkoznak kettesben egy lakásban összebújás céljával. Tudatniuk kell egymással, milyen messzire akarnak elmenni, a fiú pl. akar-e szopatni, nyeletni, arcra élvezni, a lány hajlandó-e erre, mit szeretne stb. Jó, ez kissé naturalisztikus, de gondolom a lényeg átjön.

“Szóval azt mondja,hogy még most ne”

Sajnos az a helyzet, hogy a “nem” néha “igen”, és ezt sok fiú is tudja. A Red Pill irodalomban ez a női praktika “last-minute resistance” néven ismert, a kapcsolódó mentalitás pedig összefoglaló nevén “anti-slut defence”. Persze a “még most ne” nyilván lehet teljesen őszinte. De megint azt mondom, kommunikáció és még egyszer kommunikáció. Egy 18 éves, álló cerkájú srác nyilván elég szomjas, de azért nem feltétlenül egy erőszakos állat, akivel szót váltani sem lehet. Nem kell egyből pánikolni, lefagyni, még ha ez természetes reakció is. A “még most ne” pl. pontosan mit takar? Később már biztosan igen? Mikor? Egy óra múlva, holnap, jövő szombaton? Ha a lány nem akarja vaginába, máshogy még esetleg benne van? Szájjal, kézzel? Beszélni kell, és odafigyelni. Mielőtt eljutnak arra a pontra, hogy a srác rá akar mászni, közölje vele valamilyen formában, hogy álló faszt még csak nem is látott soha, és ezt legyen szíves tartsa észben, ha pedig ezt mégis elmulasztja, ki tudjon annyit bökni viszonylag nyugodtan, hogy “ezt ne akard most azonnal belém dugni”. A lányokban is kell, hogy legyen lélekjelenlét.

Egy rövid megjegyzés: azért ma már nem annyira életszerű, hogy akár egy 18 éves srác annyira gerjedt állapotban legyen, hogy erőszakot kövessen el. 50, vagy 100 éve lehet, hogy ez mindennapos volt, mert egy kivillanó női bokát, meztelen vállat is ritkán láttak, de ma már nem. A srácok rendszeresen verik a farkukat a netes pornóra, facsarják ki magukból a nedűt, és több meztelen nőt láttak már monitoron, mint amennyit egy török szultán élőben. Amerikában már állítólag olyan elterjedt a pornófüggőség, hogy az egyetemista fiúk ötödének merevedési problémái vannak miatta. (Nem tudom, ez mennyire igaz, de így olvastam.) Még az átlagos tesztoszteronszint és spermatermelés is gyorsan csökken az ivóvízbe jutó vegyi hulladék és egyebek miatt.

“a fiú nagyon “szomjas”,nem áll meg,végigcsinálja a tiltakozás,könnyek ellenére (mondjuk a lány 40kg vasággyal együtt)”

Technikai kérdés: ezt tulajdonképpen hogyan vitelezi ki egyedül, még egy ilyen alkatú lánnyal szemben is, feltéve, ha az ellenáll? Ahogy elnézem a mai átlagos 18 éves srácokat, hát nem éppen az a széles vállú, izmos alkat egyik sem. Ha fél kézzel le is tudja nyomni a lány mindkét kezét, a másikkal meg be akarja vezetni a cerkát (anélkül nem nagyon megy), a lány két lába még mindig szabad, érzékeny helyekre tud térddel rúgni. Ha van a közelében váza, lámpa vagy ilyesmi, azzal fejbe vághatja a delikvenst.

“Utána megbánja,próbálja vigasztalni,igazából szereti is”

Ez kb. mennyire életszerű?

“Menjen rendőrségre/ne menjen rendőrségre ?!”

Ha az előtte lévő mondatot készpénznek vesszük, és őszinte a srác, akkor nem annyira célszerű.

“amúgy nem tudná bizonyítani sem szerintem,ha nem volt valami nagy pofon,ütés stb”

Ha a felvázolt szituációt vesszük, akkor a delikvens aligha vette a fáradságot, hogy hideg fejjel gumit húzzon. Akkor pedig vagy beleélvezett a lányra, vagy valahová a testére, vagyis van tárgyi bizonyíték, hacsak nem annyira körültekintő pszichopata, hogy feltörölte/kikanalazta. Ha a lány megkarmolta, annak nyoma marad, a körmök alatt meg hámszövet. Jó, tudom, ennek kb. a hülye TV-sorozatokban van jelentősége, de azért érdemes rögzíteni, mint tényezőt.

“És miután ezt végig gondoltuk, mi a helyzet,ha ez a lány a lányod,húgod,valaki,aki szeretsz…?”

Igen, ha vannak fizikai nyomok, valószínűleg jobb opció, ha a rendőrségre megy, mindenesetre a minimum, hogy nekünk elmondja, ha másért nem, azért, hogy a delikvenst móresre lehessen tanítani a sötét utcán. Ami nyilván feltételezi, hogy el is hisszük a beszámolóját.

“igazából ezek a cikkek csak férfiaknak szólnak,amolyan kicsit “panaszkönyv” módjára.Persze ez nem baj , csak akkor meg minek…?! Ezeket a problémákat-én úgy hiszem- tudja,ismeri itt minden férfi,persze eszmét cserélni lehet,meg praktikákat ajánlani,de továbbra is makacsul tartom magam ahhoz ,hogy kommunikálni kéne egymással ,persze azt elfogadom,hogy jóval “lightosabb” megfogalmazásban,mert sajnos valóban sok nő/lány csípőből elutasít sok mindent…”

Annyit tudok csak mondani, amit én tapasztaltam, és amiről mások is beszámoltak: a nők többnyire, összességében a megfogalmazástól függetlenül nem vevők arra, hogy tárgyilagos, gyümölcsöző tereferét folytassanak férfiakkal ezekről a témákról. Egyszerűen érzelmi okokból nem megy nekik, és a nagy részüket nem is érdekli ez az egész. Másrészt ezek a társadalmi, kulturális folyamatok már olyan messzire jutottak, hogy sem politikai, sem másmilyen megoldás nem lesz. Az idő kerekét visszafordítani nem lehet, ezek a társadalmak mostmár kénytelenek lesznek végigmenni az ösvényen, melyen a feministák elkezdték rúgdosni őket.

Annyit hozzátennék, hogy léteznek kifejezetten nőknek szánt, nők által írt antifeminista oldalak, ha ez vígasztal.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Köszi,hogy ennyi időt szántál a válaszra (nyilván a példa csak légből kapott volt).Kifejezetten tetszett,hogy ennyire részletesen elemezted

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kedves  VivienLeigh !

 Először is bocsánat, visszavonom a szociopatát,

Nincs miért:), nem tudhatod, akár az is lehetnék(de tudomásom szerint nem vagyok:)

 nem tudhatom mik történtek veled

Semmi extra csak béta voltam:)

(nyugi nem is akarom és vissza sem akarom hozni a hitedet a nőkben:))

Ezt, hogy honnan veszed nem igazán tudom de mindegy:)

Semmilyen hitemet nem vesztettem el senkiben, sőt, imádom az életet, főleg a nőket, naná:),mindegy:)

,csak egy kicsit dühös lettem,nem a kritika,hanem a feltételezett dolgok miatt,amik sértették a büszkeségem.

Bocs, nyers vagyok és nem mindig finom:)

Én itt nem az exférjemmel való kapcsolatomról akartam írni,már az első hozzászólásomban sem,de szinte csak azt vette észre mindenki belőle .

Mert mi „tenyésztjük az elefántokat” és az eszkimókon időnként mosolygunk:)

2 rövid példát hoztam fel a nagyon sokból,de nem azért,hogy sajnálozzanak rajtam,

Szerintem itt senki nem sajnált:)

mitől megy-mehet el egy nő vágya.

Főképpen attól, ha „elmúlik a varázs”/béta, papucs férj/ szerepcsere/szintkülönbség/”mosogatás” stb. stb.:)

Hányan akarták az emberségem,a lelkem megdugni ? Mit tudom én…?

Nyugi, egy sem:)

Én csak ezzel az eggyel akarok dugni,ő meg ismeri az emberségemet és a lelkemet is…:)

Ja, de a testedre áll fel:), Magyarul ha ugyanaz az „ember” lenné 100kg plusszal, akkor „versenyeztethetnéd” a vibriket:)

“Ha már nem találnak szépnek”,miért akkor tragédia történik?! Megöregszem és majd mutogatom az unokáimnak a régi képeket,hogy milyen szép voltam…:) Egyébként mivel már 45 vagyok ez nemsokára bekövetkezik-nem fogom felkötni magam! Mondjuk 60 évesen mit fog érdekelni,hogy a huszas,harmincas,negvenes stb férfiak szépnek látnak-e,ettől függetlenül mindent megteszek majd ,hogy az akkor 66 éves páromnak tetsszek.Aztán ott lesz még nekünk az emberségem és lelkem és nem feltétlen ilyen sorrendben az ő embersége és lelke is!

OK:) Nyugtával majd dicsérjük a napot:)

 Arra már rámutattak páran,hogy kissé túl sok a cukormáz…lehet,hogy valóban ami másnak normális,az nekem maga a csoda?

Ugye nem azt akarod mondani, hogy 6 éve te nonstop édibédi –tüncibünci orgazmusorszában sétálsz és csak pár percre nézel be, időnként, a „való világba” ?:)

! De azért nem baj ugye,hogy szeretem a páromat és boldog vagyok

Gratulálunk neked, de jó lenne az Ő véleményét is látnunk, már csak az objektivitás miatt:)

 Vele és hogy szeretném és szeretem boldoggá tenni,jó “asszonya” lenni?

Irigyeljük a csávót:)

hunbagira
Újságíró

Most nem akarok minden gondolatodra reflektálni…már megtették sokan helyettem így felesleges is DE:

Azt írod, hogy már régebben olvasgatod a fórumot…akkor gondolom hallottál a sokat emlegetett hipergámiáról.

Szóval amikor azt írod:

Amit viszont a fiúk rontanak el,lássuk be,ha van egy miniszoknyás bombázó és egy szürkébb kisegér,kire vetitek ki a hálót?

Nos ez a hipergámiátok miatt fordítva van, bármennyire nem akarjátok ezt magatoknak sem bevallani – a projekció nagy úr ugye-.

Szóval a szürke kis egér nőnek nem fog kelleni a szürke kis egér pasi, hanem minimum “szürke kis egér +1 és annál felfele érdeklődik/érdeklődtök….persze, ha megjelenik egy alfa színen…akkor már rögtön az fog kelleni.

Ide egy személyes élmény kínálkozik. Elmegyünk bulizni hárman barátok: 2-en 185-187 cm-ek vagyunk versenyképes diplomával sportoló múlttal (cselgáncs-foci) a 3.unk – történetünk férfi főszereplője- szintén 186 cm sportoló-versenyképes diplomával….de még hozzá kibaszott jóképű arccal- modellkedett is akkoriban. És van két kis enyhén elhízott pincércsaj (feneke már kilóg a váll síkjából a sportos 90-60-90-es arány az sosem volt) 160-cmes porbafingó magassággal. Nos a kis pincércsajok modell barátunktól kérik el a számot (bizony-bizony alfánknak a nők udvarolnak) nem tőlünk…akik szintén minimum 2 ligával fentebb játszunk pasiban, mint az említett porbafingók…

RedGreg
Újságíró

DennisVT Wastrel  Big G.  Engedelmetekkel ide hozom ki a beszélgetést. Szóval első pont le kéne már szállni erről, hogy válj extrovertáltá. Ne. Ha Introvertált vagy maradj meg szépen annak. Nem függ össze a kommunikációs képességekkel. Még a sikerességgel se. Szentgyörgyi vagy épp Einstein kifejezetten introvertált személyiség volt, de azt gondolom picit sikeresebbek mint bármelyik szuper extrovertált sztárügyvéd (arról nem is beszélve, hogy őket nem fogják a nagy ébredéskor a napba lőni :P ) Magamból kiindulva, Cserkész Őrsvezető képzőn, és kiscserkész vezetőképzőn kitöltött személyiségteszteken olyan szinten introvertált lettem, hogy kiakasztottam vele az introvertáltságmérőt, más kérdés, hogy hozzá jellemzően szangvinikus és flegmatikus keverék. Na ezzel eddigi legjobb mellű barátnőmet egy Budapest-Szeged vonatúton szedtem fel, utána a randi már csak formalitás volt. Az introvertált melankolikus párosítás az amit Ti introvertáltként kommunikáltok le. Na azoknak tényleg nehéz. De nekik nem azt kell kommunikálni, hogy válj egy extrovertált szangvinikussá, mert ez csak a csodákban létezik. 

Meg ő volt ilyen. Bár a szangvinikusban nem vagyok biztos :P Azt viszont, hogy tanulj meg kommunikálni el lehet mondani. De nem azt, hogy a buszon ismerkedj. Az még egyszer mondom olyan tanács, mint a sajtreszelővel maszturbálás. Lehet, de hogy utána többet nem akar majd maszturbálni… Arról nem is beszélve hogy olyan embereknek akarod azt tanácsolni, hogy legyen extrovertált mert akkor sikeres lesz, akik valószínűleg sikeresek.

Erre meg: “””Örömöt lelni a küzdelemben, a sportban, a munkában? Ezek nem csak fejleszthetők, de talán nincs is más út a teljes és boldog élethez.”””

A sportmániásokat sose értettem. Ha a mozgás, a sport magabiztossá, és vidámmá tenne, a bányászok lennének a világ legboldogabb emberei.. Amúgy meg ez megint olyan dolog, hogy én pl gyűlölök harcolni. A munkámat mondjuk szeretem, de a küzdelmet? Ugyan mi öröm van benne? A többség sose fogja élvezni. Nem visz előre, kihal tőle a horda. Ezzel az erővel azt is kérhetnéd, hogy ne legyen többet hipergámia… Együttműködni, közösen problémát megoldani, na az már valami. Vagy akár egyedül is. De ez nem küzdelem. Na most hirtelen ennyi

Big G.
Újságíró

Csíkszentmihályi: Flow

Azok a tevékenységek tesznek boldoggá, melyekben elmerülsz, melyekben feloldódik az ego és megszűnik az idő… Boldogság-alapvetés:

1. Olyan tevékenységeket kell végeznünk, melyeket élvezünk (helyes pályaválasztás, imádni való hobbik)

2. Azokat a tevékenységeket, melyeket MUSZÁJ elvégeznünk, meg kell tanulnunk flow-vá, élménnyé, valós élvezetté alakítanunk (borotválkozás, unalmas munka, csajozás)

Ha nem vagy harcos típus, nem kell bokszedzésre járnod. ha nem vagy adrenalinfüggő, kihagyhatod az ejtőernyőzést. A csajozás nem megúszható. (Vannak szerencsések, akiknek az ölébe pottyan derült égből Polly. De ők vannak a legnagyobb bajban, amikor negyvenévesen, a válás után kezdenek megtanulni nőzni.)

 

Reszet Elek
Újságíró

Érdekes könyv. Viszont nem tetszik benne az Isten nélküli részvétlen univerzum gondolata.

Big G.
Újságíró

Csíkszentmihályi e könyvében nem foglal állást Isten létezését illetően. Nagyon helyesen egyébiránt, hiszen ez pont az a szegmense létezésünknek, melynek kapcsán indifferens, hogy létezik-e a Teremtő. Van egy sor olyan kérdés – emberi kapcsolatok, csajozás, feminizmus, munka, hit, remény, szeretet stb. – melyek tekintetében tökéletesen mindegy, hogy létezik-e Isten, pontosan ugyanaz a helyes attitűd mindkét verzióban.

Jómagam hívő vagyok és találok jó pár olyan kérdést, melyet tudomány és a technika nem képes megválaszolni. Mindig is maradnak ilyenek. Még akkor is, ha a Teremtő kegyes hozzánk, és egyre többet mutat nekünk a világból…

Reszet Elek
Újságíró

“Van egy sor olyan kérdés – emberi kapcsolatok, csajozás, feminizmus, munka, hit, remény, szeretet stb. – melyek tekintetében tökéletesen mindegy, hogy létezik-e Isten, pontosan ugyanaz a helyes attitűd mindkét verzióban.” – Ebben nem értünk egyet. Annak tudata vagy hiánya, hogy létezésünk túlmutat biológiai, fizikális határainkon létünk minden aspektusára rányomja a bélyegét.

RedGreg
Újságíró

Olvass Pál Ferit. Mondjuk a szorongástól az önbecsülésiget.

Big G.
Újságíró

Vagy a függőségtől az intimitásig c. munkáját. Az is hasznos volna sokaknak.

(Nagyon szeretem Pál Ferit, kis túlzással jó haverok vagyunk.)

RedGreg
Újságíró

Hát én a következő sorrendet tudom ajánlani, nem tudom egyetértesz-e:

Szorongástól az önbecsülésig

Magánytól az összetartozásig

és végül Függőségtől az intimitásig.

(Am én is nagyon kedvelem, haverok nem vagyunk, de jópárszor találkoztunk már)

Big G.
Újságíró

Az az igazság, hogy előttem jársz jócskán. A szorongástól az önbecsülésig c. könyvét sokan a legjobbnak tartják, de én még nem kezdtem bele, itt pihen a polcomon. Most, hogy Te is ezt teszed az első helyre, kénytelen leszek elolvasni mihamarabb.

RedGreg
Újságíró

Szerintem a Tükrök által világosan a legjobb, de az nem önismereti :)

Reszet Elek
Újságíró

Rendben belenézek. Ahogy nézem a youtube-on is sok van belőle.

hgyi
Szerkesztő

Hehe… Nekem iskolatársam volt a gimiben. :o) Persze, akkor még nem volt atya. :o)

Naooo
Olvasó
Naooo

Boldog születésnapot!

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Big G.
Újságíró

Perfekt!

RedGreg
Újságíró

<<<A sport nem egyenlő a bányász fizikai munkájával.>>>

Annak aki nem szeret sportolni egyenlő. Olyan nehéz ezt felfogni?

<<<Mindenki élvezi a harcot, mert ez az élet alapja.>>>

Akkor én nem vagyok mindenki. Gyűlölöm a harcot. Minden formáját.

<<<- Jobb eszköz, ami könnyebbé teszi az életünket? Igen, másokhoz képest jobbá. -> Harc.
– Nehézség, amin úrrá leszel? Igen. De mi is okozta a nehézséget? Más élőlények. -> Harc.>>>

Nem nem, ez játék. A harcban alapvetően vannak sérültek, és veszteségek. A játékban nincsenek.  Én játszani szeretek, nem másokat megnyomorítani.

“”””Aki jobban, hatékonyabban harcolt, az maradt életben.”””

Attól, mert nem szeretsz valamit, még lehetsz benne jó. Utálok egereket perfundálni is, mégis megfelelően meg tudom csinálni, Ha rákényszerítenek harcolok, de ha nem muszáj minek?

<<<A természet okos. Legyél te is természet!>>>

A természet nem kapitalista :P

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek:)

RedGreg
Újságíró

<<<Ezért is nehezen értettem, miért hozod a bányász példáját.
Ha valaki szereti csinálni, annak könnyű és jó. Aki nem szereti, annak szar.>>>

Most döntsétek el, a sport azért kell, mert izmokat növeszt és ezzel férfiasabbá magabiztosabbá, vidámabbá tesz, vagy azért mert élvezed. Ha az előbbi, akkor a bányászok a világ legvidámabb emberei, ha az utóbbi, akkor meg jó helyette a túrázás, vagy a tánc is.

“””De ettől még a szén felhozásához a hatékony módszer a bányászat marad. Persze ha tudsz jobbat ennél, mutasd meg nyugodtan. A kérdés szerintem csak az, hogy akarsz-e szenet, vagy nem. Ha igen, akkor vagy bányássz úgy, ahogy a bányászok mondják. Vagy találj ki jobb módszert ennél.”””

Szerinted, a valóságban persze a kérdés az, hogy külszíni, vagy mélységi, esetleg gépesített, vagy nem gépesített, szivattyúzott, vagy nem szivattyúzott stb. De hát igen, hiába próbálom megértetni, hogy az adott célra a legjobb módszert kell választani, és nem azt mondani, hogy ezt a célt csak így lehet elérni.

“””Ergo gyűlölöd az életet, annak minden formáját.
Megmondom őszintén, az írásaidból is ez süt. Pedig értelmes, intelligens embernek tűnsz, de valahol nagyon mellémentél az életben. Depressziót és súlyos frusztrációt lehet olvasni az írásaidban.”””

Felcsaptál pszichológusnak? Akkor én is, a tieitekből meg súlyos nácizmust, és elkeseredett már-már görcsös vágyat arra, hogy bebizonyítsátok rajtatok kívül mindenki értéktelen.

Jó ha te mindent harcnak fogsz fel akkor görcsölj rá. Nekem játék. Egyes dobásokkal nyerek, másokkal vesztek. De ez tök lényegtelen, mert bármit is teszek a társadalom, a fajom tovább él.  Az egyén léte értéktelen, ha úgy dobok, hogy éhen halok miatta akkor éhen haltam, a társadalomnak nem oszt nem szoroz. Kiszorítom Micikét a pozícióról? Én ugyan nem, ha kell neki az állás az övé. Feltéve, ha meg tud felelni a játékszabályoknak. Esetünkben rajtam kívül senki sem tudott. Mivel korlátoztam őket?

“””Az afrikai éhezők sem éheznének, ha te lemondanál dogokról. De nem teszed, mert a te életedet fontosabbnak tartod, mint az övékét (helyesen).”””

Nem látom be, hogy az után, hogy az afrikaiak kinyilvánították, hogy nem kérnek a jobb játékos segítségéből (ti.: elkergették a gyarmatosítókat. Amit nem mellesleg azért tudtak, mert kiszálltunk a játszmából, nem mert jobb harcosok) mi közöm van az éhezésükhöz? Éheztek amíg oda nem mentünk. Kaptak iskolát, utakat, ipart, úgy kb mindent. Most megint éheznek. Mi megpróbáltunk segíteni. De itt a kulcsszó: próbáltunk segíteni. Amúgy nem tartom fontosabbnak a saját életem az övéknél. Senkinek az életét nem tartom fontosabbnak az övéknél. Az Európai kultúrát tartom fontosabbnak. Ha a fennmaradása miatt fel kell áldozni az egyént akkor azt kell tenni.

“”Már azzal, hogy életteret és erőforrásokat veszel igénybe, mások ehhez való hozzáférését korlátozod””

Legfeljebb abban az esetben, ha átfed a Nicheünk. Egyébként köszönjük jól elvagyunk egymás mellett, semmiben nem korlátozom.

“””A testünkben sem minden sejt harcol a kórokozók ellen. De összességében a túléléshez mindegyik sejtre szükség van.”””

Elbűvölő. Természetesen a sejtjeink mindegyike harcol a kórokozók ellen. Csak legfeljebb nem preferált feladata. És Bőven nincs szükség mindegyikhez a túlélésünkhöz. Az lenne csak a baj, ha lenne. Lényegében amíg ezt írom meghalnék kb 500-szor.

“””Sőt, túllicitálnám. A kapitalizmus az, ami a természet törvényén alapszik.”””

Jobb ha leszámolsz az illúzióiddal, a kapitalizmusnak köze nincs az ökológiai törvényekhez. Én örülnék a legjobban ha lenne, de nincs. Sőt ami azt illeti még a kommunista közgazdaságtannak is több köze van hozzá.

“”” Közben meg ő is egy láncszem volt az egészben, ahol a láncszemek néha összefognak, de közben egymás ellen is harcolnak – aktuális érdekeiknek megfelelően.”””

te tényleg ennyire harcnak fogsz fel mindent? Elbűvölő. Ezért akarsz mindenkinél jobbnak látszani. Ha neked jó tedd ezt. De azt tudod, hogy a csúcson magányosság van csak? De komolyan, ha nem a túlélésedről van szó, akkor minek harcolni? Legyél, csodálkozz rá a virágra, nézd meg a természetet, segíts másokon, amivel tudom a hülye kapitalista logikád szerint magadnak teszel rosszat, de rá fogsz jönni, a harc nem minden.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

+1:)

Naooo
Olvasó
Naooo

“A nácizmus fogalmát érdemes tisztázni, mielőtt azzal vádaskodsz.”

Nácizmussal dicsérni szoktak.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Teljesen mindegy mit akart, dicséret lett belőle. Jobb lezsidózni a másikat, mert zsidónak lenni szégyen.

spekimen
Olvasó
spekimen

“akik a nagy jólétükben megfeledkeznek arról, hogy a jólét ellenére is folyik a harc. Nem látja, ezért azt hiszi, hogy nincs. Pedig van.”

Ebből ered aztán az a szocialista gondolat, hogy osszuk szét egyenlően mindenkinek a vagyont, hiszen az csak úgy van. Abba már nem gondol bele, hogy lesznek akik azonnal felélik és elherdálják ráadásul főleg felesleges dolgokra, aztán rögtön elkezdik követelni az újabb osztott adagot, míg mások csak annyit használnak fel belőle ami a létfenntartáshoz szükséges a többit félreteszik, -mert soha nem lehet tudni mi jön-, aztán az így felhalmozott tőkét valami értelmes dologra költik, amiből esetleg még több lesz és akkor azt már akár a kényelmükre is fordíthatják, de nem tehetik hisz az előttük említetteknek megint kell, ezért aztán utóbbiaktól veszik el.

De neeem, ezt ők nem látják be, hogy ez a humánosság álcája mögé rejtőzött élősködést jelenti. Sőt ez mögé rejtőzve rengeteg előnyre lehet szert tenni, még akár hatalomra is jutni, mert hát ugye aki nem humánus mások iránt, az már csak egy kegyetlen embergyűlölő lehet. Ezt a bélyeget meg persze hogy nem akarja vállalni senki.

Számtalan példát lehet mondani rá: egyes etnikumoktól kezdve a feminizmuson át  a migráns ügyig, ezek mind-mind a humánum élősködői.

spekimen
Olvasó
spekimen

Fentebb kipótoltam a szöveget, szóval aki olvasta már, az olvassa még egyszer.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek:)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

“A kapitalizmus az, ami a természet törvényén alapszik.”

A kapitalizmus a zsidó kipán alapszik.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Rokapapa
Újságíró

Nem rossz a cikk bár sok benne a felesleges sallang. Ami pedig a férfiak problémáinak megoldását illeti az csak a férfiak dolga. A nők szemében – teljes joggal – még inkább leértékelődnénk ha a problémáink megoldásához női segítség kellene.

Amúgy a cikk felesleges is egyben hisz a nők nem olvassák végig vagy ha igen a felét se értik.

A cikk címére hivatkozva “Hol rontják el a lányok?” egyetlen mondatban megadta a szerző a választ is.

“Ott rontjátok el, lányok, hogy nem veszitek észre, mennyire bunkók vagytok velünk” (A többi csak sallang)

 

DennisVT
Újságíró

Vivien:

Nem lehet egy bizonyos ponton túl már válaszolgatni az utolsó kommentre, mert túl sok egybeágyazódás lenne, és követhetetlenné válna a dolog. Ilyenkor kezdj egy új kommentet, mint most én, és annak a neve kerüljön előre, akinek válaszolnál.:)

Ugyanakkor  azt is tudom,hogy egy kivételes ajándék,hogy sikerült összetalálkoznom egy olyan Férfival,akivel lelkileg,testileg fantasztikus együtt ,nem 3 hónapja,nem egy éve,majdnem 6 éve !

Hát pont ezért hitetlenkedik sok ember. Illetve még azért, mert legtöbbünknek az a tapasztalata, hogy nem mind arany, ami fénylik. Hallottunk már ilyen kapcsolatokról, aztán kiderült, hogy van ott sár is elég. Ha pedig nincs, az kb azzal egyenértékű, mint a lottóötös megnyerésének az esélye. Szóval ha nem is fogadod el, de talán megértheted a bizalmatlanság okát, főleg mert tudod: messziről jött ember azt mond, amit akar, és ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor rendszerint nem is az. :)
Na de ennyit a közhelyekről.

Én azért örülök, hogy olvasol, regisztrálsz, kommentelsz, és megosztod a saját tapasztalataidat olyan témákról, amik itt gyakran foglalkoztatnak minket. Ne hagyd abba, de vedd figyelembe, hogy az a fajta kapcsolat, ami neked 6 éve tart, az az ember 99,99%nak csak valami álom, nem kis részben szexuális téren. Megértheted talán azt is, hogy ennek a fajta testi-lelki kapcsolatnak a kirakatba helyezését miért lehet esetleg rossznak tartani: félő lesznek emberek, főleg nők, akik ezt a Disney-féle valóságot olvasva maguk is ezt szeretnék kergetni és megtalálni, de ismét mondom, ez a millióból 1, és a másik 999.999 ember inkább sérülni fog ennek a kergetésében, ahelyett, hogy “beérné” egy simán “csak” hétköznapian boldog/kielégítő kapcsolattal/viszonnyal. Remélem érted, hogy mire gondolunk.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Köszönöm a technikai segítséget! :)

Értem mire gondolsz. Azt viszont nem tudom hány nő van ezen az oldalon, pláne hány fiatal lány,akit veszélyeztet ez a Disney-valóság…? Már az első cikkek elolvasása után egyébként az volt a véleményem ,hogy ezek nagy részét,főleg a párkapcsolatokról,fiatal férfiak társ találási problémáiról  ,(pl. “Hol rontják el a lányok”) első sorban női oldalakon kéne közölni,ahol fiatal lányok is olvashatnák. Így annak a néhánynak sincs esélye,hogy szembesüljön ezen gondokkal,akik elgondolkodnának a cikkek elolvasása után.-Állandóan megzavarnak,én ezeket itt kb mondatonként írom (na jó, nem zavarnak,csak végzem a munkám:)) Ha ,nem mindig összefüggő a dolog,amit írok,ez ezért van.

Így már egyébként értem a bizalmatlanság okát és elég mellbevágó,hogy a lottó ötöshöz hasonlítod,de ebből is tanul az ember,mert még jobban megerősít abban,hogy erre a kapcsolatra nagyon kell vigyáznom, mert sokkal ritkább,mint amit én gondoltam (úgy értem azt gondoltam,hogy azért több embernek van ehhez hasonló testi és lelki élménye). Én egyébként sosem kergettem ezt,igazából nem is számítottam rá. Volt egy nagyon nagy és hosszan tartó pofon az életemben és utána jött egy csoda. Sokkal szerencsésebb vagyok,mintha a lottó ötösömet húzták volna ki:)

DennisVT
Újságíró

Hát az oldal látogatottságáról és egyéb ilyen statisztikálról Alter tud neked valami infót adni, nekem fogalmam sincs.

Az a tapasztalat, hogy ezeket tökhiába írod női oldalra. A második mondat után elkönyvelnek hímsoviniszta, nőgyűlölő, frusztrált, pattanásos, anya pincéjében lakó lúzernek… mert egyszerűbb ezzel lesöpörni az egészet, mint szembenézni némi valósággal. Meg hát próbálj csak valahol a mai világban nőkkel szembeni kritikát megjelentetni… aztán nézd meg mi történik. Szóval jó helyen van ez itt, nekünk kell ebből tanulni, ha mást nem, akkor azt, hogy mire kell vigyázni, milyen típusú nőket lenne célszerű elkerülni, vagyishogy egyáltalán hogyan maximalizáld a sikered esélyét egy párkapcsolatra, vagy párkapcsolatban egy nővel. Őket megváltoztatni úgysem tudod, nem is lehet, az egész társadalmi berendezkedés nem olyan, és a legtöbb szellemet nem lehet már visszatuszkolni a palackba. Alkalmazkodsz ehhez, vagy megszöksz – ez utóbbi az MGTOW.

Naooo
Olvasó
Naooo

“és a legtöbb szellemet nem lehet már visszatuszkolni a palackba”

Akkor szellemirtást kell vezérelni.

Reszet Elek
Újságíró

Naooo
Olvasó
Naooo

Kvótafaszi már nem fért be a kvótanigger, meg a kvótatrampli közé.